ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 12/2015 SIVU 69/2015. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 12/2015 SIVU 69/2015. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja"

Transkriptio

1 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 12/2015 SIVU 69/2015 AIKA Perjantai klo PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kahvio LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari Hjerppe Ilkka Jokinen Kaarina Juntumaa Soili Pärssinen Markku Soukkio-Salminen Marja Viljanen Ruut jäsen, saapui klo 8.55, :n 182 aikana MUUT OSALLISTUJAT Nivala Aija talouspäällikkö Valberg Jaana sihteeri POISSA Pohjala Jussi kirkkovaltuuston pj. Pentti Krista kirkkovaltuuston vpj. ALLEKIRJOITUKSET Mika Tapiolinna Jaana Valberg puheenjohtaja sihteeri ASIAT :t PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Keskiviikkona 2. päivänä joulukuuta 2015 Oriveden seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikana. ALLEKIRJOITUKSET Marja Soukkio-Salminen Ruut Viljanen PÖYTÄKIRJA YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ TODISTAA Kokouksen pöytäkirja on yleisesti nähtävänä Oriveden seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikoina torstaista 3. päivästä joulukuuta 2015 alkaen 30. päivän ajan. Mika Tapiolinna kirkkoherra

2 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 12/2015 SIVU 70/ KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avaa kokouksen. Alkuhartauden pitää Ilkka Hjerppe. PÄÄTÖS Puheenjohtaja avasi kokouksen. Alkuhartauden piti Ilkka Hjerppe. Laulettiin joululaulu Arkihuolesi kaikki heitä. 179 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Todettaneen kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÄÄTÖS Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 180 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Valitaan kokoukselle kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Aakkosjärjestyksen mukaisesti vuorossa ovat Marja Soukkio-Salminen ja Ruut Viljanen. PÄÄTÖS Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Marja Soukkio-Salminen ja Ruut Viljanen. 181 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS Vahvistetaan kokouksen työjärjestys. Liite 1. PÄÄTÖS Lisättiin seuraavat asiat. Tiedoksi kohtaan :ään Oriveden kaupungin ja Oriveden seurakunnan opintorahaston pöytäkirja 2/2015 ja Muut asiat kohtaan :ään Huonokuntoisten puiden kaataminen Juupajoen liikekiinteistön takapihalta. Muilta osin työjärjestys hyväksyttiin. 182 ORIVEDEN SEURAKUNNAN TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO VUODELLE 2016 SEKÄ SUUNNITELMAVUODET Talousarvio vuodelle 2016 on laadittu toiminnalliselle puolelle vastuuryhmien esitysten mukaisesti. Kiinteistöjen kohdalla on huomioitu normaalit käyttökustannukset ja Oriveden seurakuntakeskukseen on varattu määrärahoja kiinteistön korjauksiin. Palkat on budjetoitu käyttäen 0,6 %:n korotusta, vuositasolla vaikutus vähäinen. Palkkojen kohdalla on huomioitava seuraavia asioita. Kirjanpitäjä jää eläkkeelle 2016 vuoden syyskuun alusta, joten palkka budjetoitu siihen asti. Oriveden suntion paikka täyttämättä, joten ei budjetoitua palkkamenoa. Taloustoimiston kohdalle on varattu palkkarahoja mahdollista kiinteistöpäällikön 10 prosentin virkaa varten sekä aputyövoiman käyttämistä Kipan (Kirkon palvelukeskus) valmisteluja varten.

3 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 12/2015 SIVU 71/2015 Investointiosaan on varattu määrärahoja yhteensä , josta suurin yksittäinen investointi on Eräjärven kirkon julkisivujen korjaukset. Investointiosaan on varattu määrärahoja myös Juupajoen hautausmaan valaistusta varten, kuljetuskaluston hankkimista varten haudankaivuukoneen kuljettamista varten eri hautausmaiden välillä sekä Längelmäen lainamakasiinin kunnostamista varten. Talousarvio vuodelle 2016 näyttää alijäämää Suunnitelmavuodet näyttävät reilusti alijäämäisiltä. Suunnitelmavuosien alijäämään vaikuttavat Kipan kustannukset sekä arvioitu verotulojen väheneminen. Liite 2. TALOUSPÄÄLLIKÖN ESITYS Kirkkoneuvosto käsittelee toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2016 sekä suunnitelmavuodet Talousarvio, joka osoittaa alijäämää esitetään kirkkovaltuustolle vahvistettavaksi ja katettavaksi edellinen vuosi yli-/alijäämätililtä. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi ja vahvistettavaksi toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2016 sekä suunnitelmavuodet Talousarvio, joka osoittaa alijäämää esitetään kirkkovaltuustolle vahvistettavaksi ja katettavaksi edellinen vuosi yli- /alijäämätililtä. Liite LAUSUNTO ERÄJÄRVEN JA LÄNGELMÄEN ALUEIDEN KYLÄKAAVAAN Oriveden kaupungilla on valmistumassa kyläkaava Eräjärven ja Längelmäen alueille. Seurakunnalla on mahdollisuus ottaa kantaa kyläkaavaan ennen sen valmistumista. Seurakuntatalojen kohdalta tulee ajatella tulevaisuutta eteenpäin toiminnan ja käyttötarpeiden mahdollisesti muuttuessa. Kiinteistöjohtokunta käsittelee asiaa kokouksessaan ja antaa siitä kannanoton kirkkoneuvostolle. KIINTEISTÖJOHTOKUNNAN ESITYS Kiinteistöjohtokunta esittää, että kirkkoneuvosto esittää kannanottonaan Oriveden kaupungille Eräjärven ja Längelmäen kyläkaavaan seuraavaa. Eräjärven seurakuntatalon käyttötarkoitusta olisi mahdollista muuttaa asuinja /tai yrityskäyttöön seurakunnan toiminnan ja käyttötarpeiden mahdollisesti muuttuessa sekä Längelmäen seurakuntatalon välittömään läheisyyteen olisi mahdollisuus lisärakentamiselle. Kiinteistöjohtokunnan esitys tuli kirkkoneuvoston päätökseksi.

4 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 12/2015 SIVU 72/ ORIVEDEN SEURAKUNNAN KIINTEISTÖSTRATEGIA Kirkkovaltuuston on linjannut vuoden 2015 talousarvion käsittelyssä kiinteistötoimen painopistealueeksi kiinteistöstrategian vahvistamisen. Vuoden 2015 aikana on tehty tarkemmat kuntoselvitykset Eräjärven ja Längelmäen seurakuntataloihin sekä Eräjärven leiripappilaan. Tarvekartoitusta on tehty myös kiinteistöjen käyttöasteista sekä kartoitettu työntekijöiltä näiden kiinteistöjen nykykäyttöä sekä näkymiä tulevalle kymmenelle vuodelle. Taustaselvitystä tehdään koko ajan Eräjärven ja Längelmäen kiinteistöjen osalta, mutta selvitykset eivät valmistu tämän vuoden aikana. Yksi olennainen kysymys on tarvitseeko seurakunta omaa leirikeskusta. Tämän päätöksen jälkeen seurakunnalla on jonkinlainen suunta mitä kohden lähdemme valmistelemaan kiinteistöstrategiaa. Oriveden seurakunnan kiinteistömäärä lisääntyi vuoden alusta Juupajoen yhdistymisen myötä. Nämä kiinteistöt tulee myös liittää tulevaan kiinteistöselvitykseen. Kiinteistöjohtokunta käsittelee asiaa kokouksessaan ja antaa siitä esityksensä kirkkoneuvostolle. KIINTEISTÖJOHTOKUNNAN ESITYS Kiinteistöjohtokunta esittää, että kiinteistöstrategiatyölle annetaan jatkoaikaa siten, että kirkkovaltuusto vahvistaisi seurakunnan kiinteistöstrategian syyskuun 2016 loppuun mennessä. Kiinteistöjohtokunnan esitys tuli kirkkoneuvoston päätökseksi. 185 MÄÄRÄALAN OSTOTARJOUS Leena Ersiö-Kujala ja Orvo Kujala ovat jättäneet seurakunnalle ostotarjouksen määräalasta Tollio RN:o 1:9 -tilasta, joka sijaitsee Juupajoen kunnan Hoivalan kylässä. He haluaisivat ostaa nykyisen tonttinsa vierestä tämän määräalan. Määräala on n m2 ja heidän jättämä tarjous on Liite 3. TALOUSPÄÄLLIKÖN ESITYS Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle määräalan ostotarjouksen hyväksymistä, jonka jälkeen kauppa alistetaan tuomiokapitulin kautta kirkkohallitukselle hyväksyttäväksi. Kirkkoneuvosto ei hyväksynyt saapunutta ostotarjousta. Kirkkoneuvosto antoi talouspäällikölle valtuudet neuvotella kaupasta ostotarjouksen tehneiden kanssa. Liite 3.

5 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 12/2015 SIVU 73/ KORKEAKOSKEN PIKKUKIRKON ASUNNON KUNNOSTAMINEN Korkeakosken pikkukirkon asunnon pitkäaikainen vuokralainen muutti pois kuluvan vuoden lokakuun lopussa ja asunto on tällä hetkellä tyhjillään. Juupajoen kappeliseurakunnan diakoni Tiina Suoniemi-Hakonen on tiedustellut mahdollisuutta vuokrata asuntoa kahdelle tyttärelleen ensi vuoden alusta alkaen. Asunto on sisäremontin tarpeessa seinien sekä WC-tilojen osalta. Hakoset ovat ilmoittaneet kiinnostuksensa lähteä kunnostamaan asuntoa talkoilla, jos seurakunta hankkii tarvittavan materiaalin. Wc-tilan kunnostus vaatii ammattilaisen työpanosta. Saatu arvio koko asunnon kunnostamisesta on Tälle vuodelle ei ole budjetoituja määrärahoja tälle kiinteistölle, mutta sen kunnostaminen on järkevää tässä vaiheessa kun se on tyhjillään. On myös tärkeää saada kiinteistöön vuokralainen, joka samalla pitää kiinteistöä ja sen ympäristöä kunnossa. TALOUSPÄÄLLIKÖN ESITYS Esitän, että 1 kiinteistö kunnostetaan vuoden 2015 aikana kun se on tyhjillään 2 kiinteistön kunnostamiseen varataan kirkkoneuvoston tämän vuoden käyttömäärärahoista Talouspäällikön esitys tuli kirkkoneuvoston päätökseksi. 187 ORIVEDEN SEURAKUNNAN SIJOITUSSUUNNITELMA Matti Häkli Suomen Pankkiiriliitto Oy:stä oli johtoryhmän tapaamisessa keskiviikkona Oriveden seurakuntakeskuksessa. Hän kertoi, että Suomen Pankkiiriliitto hoitaa tällä hetkellä n. 60 seurakunnan sijoitusasioita ja hän itse hoitaa ainoastaan seurakunnan sijoituksia. Häklillä on itsellään pitkäaikainen kokemus seurakunnan luottamushenkilönä, jolloin hänellä on paljon kokemusta seurakunnan toiminnasta. Liitteenä esitys seurakunnan sijoitussuunnitelmaksi. TALOUSPÄÄLLIKÖN ESITYS Kirkkoneuvosto keskustelee saamansa liitteen pohjalta siitä kuinka lähdemme etenemään seurakunnan sijoitettavan omaisuuden kanssa.

6 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 12/2015 SIVU 74/2015 Kirkkoneuvosto keskusteli seurakunnan sijoitussuunnitelmasta ja antoi ohjeistuksen Oriveden seurakunnan sijoitussuunnitelman laatimiseksi. Sijoitussuunnitelma tuodaan uudelleen käsiteltäväksi seuraavaan kirkkoneuvoston kokoukseen. 188 JUMALANPALVELUSSUUNNITELMA AJALLE Kirkkoneuvoston tulee vahvistaa seurakunnan jumalanpalvelusuunnitelma, jota seurakunta noudattaa. Jumalanpalvelussuunnitelma on valmistunut ajalle Liite 4. KIRKKOHERRAN ESITYS Esitän, että kirkkoneuvosto hyväksyy jumalanpalvelussuunnitelman noudatettavaksi seurakunnassamme. Kirkkoherran esitys tuli kirkkoneuvoston päätökseksi. 189 KOLEHTISUUNNITELMA AJALLE Kirkkoneuvosto hyväksyy suunnitelman Oriveden seurakunnassa kerättävistä kolehdeista kirkkoherran esityksestä. Vuonna 2016 on yhdenmukaistettu mahdollisuuksien mukaan Oriveden seurakunnan ja Juupajoen kappeliseurakunnan kolehtisuunnitelmat. Liitteessä on suunnitelma kerättävistä kolehtikohteista. KIRKKOHERRAN ESITYS Esitän, että kirkkoneuvosto hyväksyy liitteen mukaisen kolehtisuunnitelman. Liite 5. Kirkkoherran esitys tuli kirkkoneuvoston päätökseksi. 190 KOULUTUSSUUNNITELMA 2016 Oriveden seurakunnan kirkkovaltuusto on hyväksynyt henkilöstön kehittämissopimuksen otettavaksi käyttöön Oriveden seurakunnassa. Koulutussuunnittelu ja siihen liittyvä osaamiskartoitus on tärkeä osa seurakunnan strategista johtamista. Kun seurakunnan toiminnan ja talouden suunnittelu asettaa selkeitä painopisteitä ja tavoitteita, on syytä kytkeä henkilöstön kehittämistarpeet näihin.

7 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 12/2015 SIVU 75/2015 Työntekijät ovat tutustuneet kirkon henkilöstökoulutustarjontaan 2016 ja ovat tehneet tiimeittäin esitykset koulutuksista vuodelle Koulutukset ovat omaa työtä tukevia, ammattitaitoa syventäviä ja seurakunnan painopisteet huomioon ottavia. Liite 8. KIRKKOHERRAN ESITYS Kirkkoneuvosto hyväksyy henkilöstön kehittämissuunnitelman vuodelle 2016 sekä siihen liittyvät suunnitelmavuosien kehittämistarpeet. Kirkkoherran esitys tuli kirkkoneuvoston päätökseksi. Liite FENNIA-KAPITALISAATION VAKUUTUSAJAN PÄÄTTYMINEN 192 TIEDOKSI Hautainhoitorahaston vakuutussäästö Vakuutusyhtiö Fenniassa on päättymässä Vakuutussäästön takaisinostoarvo tilanteessa oli ,67 Oriveden seurakunnan kiinteistömäärä lisääntyi vuoden alusta Juupajoen yhdistymisen myötä. Nämä kiinteistöt tulee myös liittää tulevaan kiinteistöselvitykseen. Kiinteistöjohtokunta käsittelee asiaa kokouksessaan ja antaa siitä esityksensä kirkkoneuvostolle.. Vakuutusaikaa jatkettaessa laskuperustekorko on 1 % ja lisäkorko on tällä hetkellä 1,4 %. Vuonna 2014 vakuutussäästöstä kertyi korkotuloja 1,95 %. TALOUSPÄÄLLIKÖN ESITYS Esitän, että vakuutussäästöä jatketaan vuodella eteenpäin, koska seurakunnan sijoituspolitiikka on vielä avoimena. Talouspäällikölle annetaan valtuudet uudistaa vakuutussäästösopimuksen jatkoaika. Talouspäällikön esitys tuli kirkkoneuvoston päätökseksi. Saatetaan kirkkoneuvostolle tiedoksi: 1. Kappelineuvoston pöytäkirja 7/ Kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 6/ Kirkkoherran päätöspöytäkirja 11/ Kirkkohallituksen yleiskirjeet 22/2015 Vuoden 2016 tuloveroprosentin ilmoittaminen verohallinnolle 23/2015 Liputus lapsen oikeuksien päivänä ja lapsivaikutusten arviointi päätösten valmistelussa 24/2015 Manuaalisten kirkonkirjojen digitointiaikataulu 5. Oriveden kaupungin ja Oriveden seurakunnan opintorahaston pöytäkirja 2/2015. Liite 7.

8 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 12/2015 SIVU 76/ MUUT ASIAT 1. Valitaan Itsenäisyyspäivän seppeleen laskijat seurakunnan hautausmaille. Längelmäki: Heikki Salomaa Eräjärvi: Heikki Lähteenmäki, Heta Parkkinen, Sisko Huhtala Orivesi: Kaarina Jokinen, Soili Juntumaa, Marja Soukkio-Salminen 2. Huonokuntoisten puiden kaataminen Juupajoen liikekiinteistön takapihalta (Heinisuon tontti). Kirkkoneuvosto valtuutti Markku Pärssisen toimimaan seurakunnan edustajana puidenkaatoasiassa. 194 VALITUSOSOITUS Valitusosoitus liitetään pöytäkirjaan. 195 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen yhdessä luettuun Herran siunaukseen.

9 .

10

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015 AIKA Tiistai 11.8.2015 klo 18 21.25 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5/2016 SIVU 20/2016. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5/2016 SIVU 20/2016. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5/2016 SIVU 20/2016 AIKA Torstai 19.5.2016 kello 9 11.50 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Juntumaa

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 39/2015. AIKA Keskiviikko 20.5.2015 klo 16.00 17.45

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 39/2015. AIKA Keskiviikko 20.5.2015 klo 16.00 17.45 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 39/2015 AIKA Keskiviikko 20.5.2015 klo 16.00 17.45 PAIKKA Eräjärven seurakuntakoti, os. Eräjärventie 1553 LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Ahava

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2012 SIVU 16/2012. AIKA Maanantai 17.12.2012 klo 18.05 19.45

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2012 SIVU 16/2012. AIKA Maanantai 17.12.2012 klo 18.05 19.45 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2012 SIVU 16/2012 AIKA Maanantai 17.12.2012 klo 18.05 19.45 PAIKKA Seurakuntakeskus, Latokartanontie 5 Hietanen Markku Hjerppe Ilkka Jaakkola Riitta Jokinen Kaarina Keskinen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 SIVU 1/2016. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 SIVU 1/2016. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 SIVU 1/2016 AIKA Tiistaina 9.2.2016 klo 18.00 18.57. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 LÄSNÄ Aakula Kari Lähteenmäki Heikki Ahava Asta Haikka Juha Mäkinen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2015 SIVU 13/2015. AIKA Keskiviikkona klo

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2015 SIVU 13/2015. AIKA Keskiviikkona klo KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2015 SIVU 13/2015 AIKA Keskiviikkona 16.12.2015 klo 18.00 19.25 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 LÄSNÄ Aakula Kari Lähteenmäki Heikki Ahava Asta Mattila Kalle

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 SIVU 2/2016. Puheenjohtaja avaa kokouksen. Alkuhartauden pitää Kaarina Jokinen.

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 SIVU 2/2016. Puheenjohtaja avaa kokouksen. Alkuhartauden pitää Kaarina Jokinen. KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 SIVU 1/2016 AIKA Keskiviikko 27.1.2016 klo 9.00 11.40 PAIKKA Oriveden hautausmaan huoltorakennus LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2018 SIVU 75/2018. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2018 SIVU 75/2018. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2018 SIVU 75/2018 _ AIKA Tiistai 13.11.2018 klo 18 21.30 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari varapuheenjohtaja Jokinen Kaarina

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2015 SIVU 9/2015. Seurakuntala, os. Kopsamontie 202, Juupajoki. LÄSNÄ Aakula Kari Mattila Kalle

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2015 SIVU 9/2015. Seurakuntala, os. Kopsamontie 202, Juupajoki. LÄSNÄ Aakula Kari Mattila Kalle KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2015 SIVU 9/2015 AIKA Torstai 27.8.2015 klo 18.00 19.08 PAIKKA Seurakuntala, os. Kopsamontie 202, Juupajoki LÄSNÄ Aakula Kari Mattila Kalle Ahava Asta Pentti Krista Hakonen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2013 SIVU 48/2013. AIKA Torstaina klo Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2013 SIVU 48/2013. AIKA Torstaina klo Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2013 SIVU 48/2013 AIKA Torstaina 12.9.2013 klo 16.00 17.25 PAIKKA Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2017 SIVU 12/2017. AIKA Torstaina klo

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2017 SIVU 12/2017. AIKA Torstaina klo KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2017 SIVU 12/2017 AIKA Torstaina 15.6.2017 klo 18.00 18.34 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 LÄSNÄ Aakula Kari Lähteenmäki Heikki Ahava Asta Mäkinen Kirsi Haikka

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA11/2015 SIVU 62/2015. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA11/2015 SIVU 62/2015. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA11/2015 SIVU 62/2015 AIKA Torstai 5.11.2015 klo 9 12.55 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kahvio LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen Kaarina

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014. AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014. AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014 AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 Aakula Kari Haikka Juha Hjerppe Ilkka Jaakkola Riitta Jokinen Kaarina

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2014 SIVU 6/2014. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2014 SIVU 6/2014. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2014 SIVU 6/2014 AIKA Tiistai 27.5.2014 klo 18.00 19.02 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 Aakula Kari Haikka Juha Hietanen Markku Hjerppe Ilkka Jokinen Kaarina

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2017 SIVU 16/2017. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2017 SIVU 16/2017. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2017 SIVU 16/2017 AIKA Torstaina 5.10.2017 klo 18.00 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 LÄSNÄ Aakula Kari Lähteenmäki Heikki Ahava Asta Mäkinen Kirsi Haikka Juha

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 SIVU 1/2013. PAIKKA Seurakuntakeskus, Latokartanontie 5. Sikala Touko

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 SIVU 1/2013. PAIKKA Seurakuntakeskus, Latokartanontie 5. Sikala Touko KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 SIVU 1/2013 AIKA Keskiviikko 16.1.2013 klo 18 18.20 PAIKKA Seurakuntakeskus, Latokartanontie 5 Aakula Kari Haikka Juha Hietanen Markku Hjerppe Ilkka Jokinen Kaarina Luukkonen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2018 SIVU 8/2018. AIKA Keskiviikko klo

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2018 SIVU 8/2018. AIKA Keskiviikko klo KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2018 SIVU 8/2018 AIKA Keskiviikko 12.9.2018 klo 18.00 18.40 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 LÄSNÄ Aakula Kari Musturi Timo Haikka Juha Mäkinen Kirsi Hakonen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013 SIVU 24/2013. Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013 SIVU 24/2013. Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013 SIVU 24/2013 AIKA Perjantai 17.5.2013 klo 9 10.50 PAIKKA Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2014 SIVU 15/2014. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2014 SIVU 15/2014. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2014 SIVU 15/2014 AIKA Tiistai 30.9.2014 klo 18.00 18.32 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 Aakula Kari Haikka Juha Hietanen Markku Hjerppe Ilkka Jokinen Kaarina

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 2/2014 SIVU 6/2014. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 2/2014 SIVU 6/2014. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 KIRKKOVALTUUSTO LISTA 2/2014 SIVU 6/2014 AIKA Tiistai 27.5.2014 klo 18.00 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 Aakula Kari Haikka Juha Hietanen Markku Hjerppe Ilkka Jaakkola Riitta Jokinen Kaarina

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013 SIVU 13/2013. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013 SIVU 13/2013. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013 SIVU 13/2013 AIKA Tiistai 17.12.2013 klo 18 19.10 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 Haikka Juha Hietanen Markku Hjerppe Ilkka Jokinen Jouko Jokinen Kaarina

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015 SIVU 14/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015 SIVU 14/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015 SIVU 14/2015 AIKA Perjantai 13.2.2015 klo 9.00 12.45 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2017 SIVU 66/2017. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2017 SIVU 66/2017. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2017 SIVU 66/2017 AIKA Keskiviikko 11.10.2017 klo 8.30 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari kirkkoneuvoston varapj. Lähdetmäki Helena

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 12/2013 SIVU 58/2013. AIKA Perjantaina klo Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 12/2013 SIVU 58/2013. AIKA Perjantaina klo Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 12/2013 SIVU 58/2013 AIKA Perjantaina 8.11.2013 klo 9 12.10 PAIKKA Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 SIVU 1/2017. AIKA Torstaina klo

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 SIVU 1/2017. AIKA Torstaina klo KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 SIVU 1/2017 AIKA Torstaina 12.1.2017 klo 18.00 18.55 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 LÄSNÄ Aakula Kari Lähteenmäki Heikki Ahava Asta Koppanen Elina Haikka

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2017 SIVU 50/2017. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2017 SIVU 50/2017. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2017 SIVU 50/2017 AIKA Torstai 6.7.2017 klo 8.30 9.15 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Jokinen Kaarina jäsen Lähdetmäki

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 12/2018 SIVU 87/2018. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 12/2018 SIVU 87/2018. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 12/2018 SIVU 87/2018 AIKA Torstai 13.12.2018 klo 17 17.40 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari varapuheenjohtaja Jokinen Kaarina jäsen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 SIVU 20/2016. AIKA Perjantai 29.4.2016 kello 8.30 11.15. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 SIVU 20/2016. AIKA Perjantai 29.4.2016 kello 8.30 11.15. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 SIVU 20/2016 AIKA Perjantai 29.4.2016 kello 8.30 11.15 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 11/2013 SIVU 53/2013. AIKA Maanantai 21.10.2013 klo 8.30 10.45. Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 11/2013 SIVU 53/2013. AIKA Maanantai 21.10.2013 klo 8.30 10.45. Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 11/2013 SIVU 53/2013 AIKA Maanantai 21.10.2013 klo 8.30 10.45 PAIKKA Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 11/2018 SIVU 80/2018. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 11/2018 SIVU 80/2018. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 11/2018 SIVU 80/2018 AIKA Keskiviikko 28.11.2018 klo 9 11 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari varapuheenjohtaja Jokinen Kaarina jäsen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 8/2016 SIVU 44/2016. AIKA Keskiviikko kello Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 8/2016 SIVU 44/2016. AIKA Keskiviikko kello Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 8/2016 SIVU 44/2016 AIKA Keskiviikko 14.9.2016 kello 8.30 10.35 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2017 SIVU 20/2017. AIKA Keskiviikko klo

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2017 SIVU 20/2017. AIKA Keskiviikko klo KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2017 SIVU 20/2017 AIKA Keskiviikko 13.12.2017 klo 18.00 19.40 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 LÄSNÄ Aakula Kari Lähteenmäki Heikki Ahava Asta Mäkinen Kirsi Haikka

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 12 / 2014 SIVU 73/2014. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja. Jokinen Kaarina Soukkio-Salminen Marja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 12 / 2014 SIVU 73/2014. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja. Jokinen Kaarina Soukkio-Salminen Marja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 12 / 2014 SIVU 73/2014 AIKA Perjantai 5.12.2014 klo 9 12.30 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari varapuheenjohtaja Hjerppe

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 11 / 2014 SIVU 68/2014. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja. Jokinen Kaarina. Soukkio-Salminen Marja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 11 / 2014 SIVU 68/2014. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja. Jokinen Kaarina. Soukkio-Salminen Marja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 11 / 2014 SIVU 68/2014 AIKA Tiistai 11.11.2014 klo 9 11.50 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari varapuheenjohtaja Hjerppe

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj.

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015 AIKA Keskiviikkona 30. syyskuuta 2015 klo 12 14.15 PAIKKA Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Orivesi LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. HAIKKA

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2019 SIVU 1/2019. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2019 SIVU 1/2019. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2019 SIVU 1/2019 AIKA Keskiviikko 2.1.2019 klo 16-17.45 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari varapuheenjohtaja Jokinen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015 SIVU 1/2015. AIKA Keskiviikko 21.1.2015 klo 18.00 19.20

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015 SIVU 1/2015. AIKA Keskiviikko 21.1.2015 klo 18.00 19.20 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015 SIVU 1/2015 AIKA Keskiviikko 21.1.2015 klo 18.00 19.20 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 LÄSNÄ Aakula Kari Lähteenmäki Heikki Ahava Asta Mattila Kalle Haikka

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 11/2017 SIVU 71/2017. AIKA Keskiviikko klo LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 11/2017 SIVU 71/2017. AIKA Keskiviikko klo LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 11/2017 SIVU 71/2017 AIKA Keskiviikko 1.11.2017 klo 8.30 11.25 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari kirkkoneuvoston varapj. Jokinen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2015 SIVU 24/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2015 SIVU 24/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2015 SIVU 24/2015 AIKA Torstai 19.3.2015 klo 9.00 12.05 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka poistui

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 9/2016 SIVU 51/2016. AIKA Perjantai kello Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 9/2016 SIVU 51/2016. AIKA Perjantai kello Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 9/2016 SIVU 51/2016 AIKA Perjantai 7.10.2016 kello 8.30 11.40 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Jokinen Kaarina

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2019 SIVU 1/2019. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5. LÄSNÄ Aakula Kari Lähdetmäki Helena

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2019 SIVU 1/2019. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5. LÄSNÄ Aakula Kari Lähdetmäki Helena KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2019 SIVU 1/2019 AIKA Torstai 17.1.2019 klo 18.00 18.40 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 LÄSNÄ Aakula Kari Lähdetmäki Helena Alanko Mari Lähteenmäki Heikki Haikka

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 13/2017 SIVU 85/2017. AIKA Perjantai klo LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 13/2017 SIVU 85/2017. AIKA Perjantai klo LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 13/2017 SIVU 85/2017 AIKA Perjantai 1.12.2017 klo 8.30 10.58 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari kirkkoneuvoston varapj. Jokinen Kaarina

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 SIVU 01/2015

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 SIVU 01/2015 KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 SIVU 01/2015 AIKA Tiistaina 27. lokakuuta 2015 klo 14 16.55 PAIKKA Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Orivesi LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. HAIKKA Juha,

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 9/2017 SIVU 60/2017. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 9/2017 SIVU 60/2017. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 9/2017 SIVU 60/2017 AIKA Tiistai 26.9.2017 klo 8.30 10.10 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari kirkkoneuvoston varapj. Jokinen Kaarina

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2016 SIVU 11/2016. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5. LÄSNÄ Aakula Kari Mäkinen Kirsi

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2016 SIVU 11/2016. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5. LÄSNÄ Aakula Kari Mäkinen Kirsi KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2016 SIVU 11/2016 AIKA Tiistai 15.11.2016 klo 18.00 19.58 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 LÄSNÄ Aakula Kari Mäkinen Kirsi Ahava Asta Pärssinen Markku Haikka

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 11.11.2015 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 11.11.2015 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 11.11.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 16.11.2015-17.12.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 8/2018 SIVU 57/2018. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 8/2018 SIVU 57/2018. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 8/2018 SIVU 57/2018 AIKA Perjantai 5.10.2018 klo 9 11.00 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari varapuheenjohtaja Jokinen Kaarina jäsen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2014 SIVU 1 /2014. Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2014 SIVU 1 /2014. Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2014 SIVU 1 /2014 AIKA Torstai 23.1.2014 klo 17 18.50 PAIKKA Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 12/2016 SIVU 62/2016. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 12/2016 SIVU 62/2016. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 12/2016 SIVU 62/2016 AIKA Torstai 15.12.2016 kello 16 18.05 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Lähdetmäki Helena

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10 / 2014 SIVU 61/2014. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10 / 2014 SIVU 61/2014. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10 / 2014 SIVU 61/2014 AIKA Keskiviikko 22.10.2014 klo 9 11.40 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 6/2018 SIVU 40/2018. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 6/2018 SIVU 40/2018. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 6/2018 SIVU 40/2018 AIKA Torstai 12.7.2018 klo 9 11.25 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari varapuheenjohtaja Jokinen Kaarina jäsen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 8 / 2014 SIVU 44 /2014. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja. Jokinen Kaarina. Soukkio-Salminen Marja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 8 / 2014 SIVU 44 /2014. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja. Jokinen Kaarina. Soukkio-Salminen Marja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 8 / 2014 SIVU 44 /2014 AIKA Keskiviikko 20.8.2014 klo 9 10.55 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari varapuheenjohtaja Hjerppe

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015 SIVU 9/2015. AIKA Keskiviikkona klo

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015 SIVU 9/2015. AIKA Keskiviikkona klo KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015 SIVU 9/2015 AIKA Keskiviikkona 27.5.2015 klo 18.00 19.02 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 LÄSNÄ Aakula Kari Lähteenmäki Heikki Ahava Asta Mattila Kalle Hakonen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2018 SIVU 13/2018. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2018 SIVU 13/2018. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2018 SIVU 13/2018 AIKA Torstai 13.12.2018 klo 18.00 20.00 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 LÄSNÄ Aakula Kari Lähteenmäki Heikki Ahava Asta Musturi Timo Haikka

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 SIVU 5/2016. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 SIVU 5/2016. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 SIVU 5/2016 AIKA Tiistai 31.5.2016 klo 18.00 19.18 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 LÄSNÄ Aakula Kari Lähteenmäki Heikki Ahava Asta Mattila Kalle Vihusaari

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 8 / 2017 SIVU 54/2017. AIKA Keskiviikko klo LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 8 / 2017 SIVU 54/2017. AIKA Keskiviikko klo LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 8 / 2017 SIVU 54/2017 AIKA Keskiviikko 23.8.2017 klo 8.30 10.48 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari kirkkoneuvoston varapj. Jokinen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj.

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 SIVU 01/2015 AIKA Keskiviikkona 29. huhtikuuta 2015 klo 16-18 PAIKKA Längelmäen seurakuntatalo LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. HAIKKA Juha KONTIO-OLLILA

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2013 SIVU 10/2013. Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2013 SIVU 10/2013. Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2013 SIVU 10/2013 AIKA Maanantai 4.3.2013 klo 9 11.43 PAIKKA Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2016 SIVU 51/2016. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2016 SIVU 51/2016. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2016 SIVU 51/2016 AIKA Tiistai 1.11.2016 kello 9 11.58 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 6 / 2014 SIVU 28 / LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja. Jokinen Kaarina. Soukkio-Salminen Marja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 6 / 2014 SIVU 28 / LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja. Jokinen Kaarina. Soukkio-Salminen Marja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 6 / 2014 SIVU 28 / 2014 AIKA Torstai 15.5.2014 klo 9 11.20 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari varapuheenjohtaja Hjerppe

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 SIVU 01/2016. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 SIVU 01/2016. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 SIVU 01/2016 AIKA Tiistaina 29. marraskuuta 2016 klo 16.30 18.20 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj JOKINEN Jouko varajäsen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63 Aika tiistaina 24.5.2016 kello 16.30 17.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2017 SIVU 24/2017. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2017 SIVU 24/2017. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2017 SIVU 24/2017 AIKA Tiistai 4.4.2017 klo 8.30 10.12 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Jokinen Kaarina Lähdetmäki Helena

Lisätiedot

Poissa: Annala Tarja, Anna-Maija Klemettilä, Latomäki Ulla, Lemettinen Pentti

Poissa: Annala Tarja, Anna-Maija Klemettilä, Latomäki Ulla, Lemettinen Pentti 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 9.2.2016 klo 18.30 19.15 KOKOUSPAIKKA Läsnä: Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio Kirsti Kivisaari Pekka Kivisaari

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 SIVU 1/2013. Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 SIVU 1/2013. Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 SIVU 1/2013 AIKA Tiistai 5.2.2013 klo 9 11.45 PAIKKA Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen Kaarina

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 SIVU 01/2017

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 SIVU 01/2017 KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 SIVU 01/2017 AIKA Torstaina 9.3.2017 klo 17 18.45 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. HAIKKA Juha, saapui paikalle

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2018 SIVU 1/2018. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2018 SIVU 1/2018. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2018 SIVU 1/2018 AIKA Perjantai 19.1.2018 klo 9.00 10.30 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Jokinen Kaarina Lähdetmäki Helena

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj.

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 SIVU 01/2015 AIKA Torstaina 4. kesäkuuta 2015 klo 10-11 PAIKKA Eräjärven seurakuntatalo, Eräjärventie 1553 LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. KOPPANEN Elina

Lisätiedot

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 12.11.2015 klo 16.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 12.11.2015 klo 16.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 12.11.2015 klo 16.30 Sivu 1 181 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus 182 Pöytäkirjantarkastajien valinta 183 Yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 3/2015 184 Henkilöstöasia 185

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 15.8.2013 klo 17.00 18.15 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 7/2015 Kirkkoneuvosto 9.11.2015

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 7/2015 Kirkkoneuvosto 9.11.2015 KIRKKONEUVOSTO Kokous 7/2015 Aika Maanantai 9.11.2015 klo 17.30 21.25 Paikka Seurakuntakeskus Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 SIVU 01/2017. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj.

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 SIVU 01/2017. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 SIVU 01/2017 AIKA Tiistai 7.2.2017 klo 18-20 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. HAIKKA Juha KOPPANEN Elina KONTIO-OLLILA

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 SIVU 1/2017. AIKA Keskiviikko klo LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 SIVU 1/2017. AIKA Keskiviikko klo LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 SIVU 1/2017 AIKA Keskiviikko 25.1.2017 klo 8.30 10.05 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Jokinen Kaarina Lähdetmäki

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 SIVU 8/2016. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 SIVU 8/2016. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 SIVU 8/2016 AIKA Perjantai 26.2.2016 klo 8.30 11.30 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka poistui

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 SIVU 01/2016. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj.

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 SIVU 01/2016. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 SIVU 01/2016 AIKA Tiistaina 19. huhtikuuta 2016 klo 18 20 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. HAIKKA Juha KOPPANEN

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2011 Kirkkovaltuusto 24.08.2011 31

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2011 Kirkkovaltuusto 24.08.2011 31 24.08.2011 31 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 24. päivänä elokuuta 2011 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Eskelinen Sanna Haataja Markku Huttunen Markku Huuskonen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 SIVU 01/2016. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 SIVU 01/2016. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 SIVU 01/2016 AIKA Tiistaina 9. elokuuta 2016 klo 18 19.45 PAIKKA Oriveden leiripirtti, os. Satamaranta 150 LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj KOPPANEN Elina

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2017 SIVU 17/2017. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja. Jokinen Kaarina

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2017 SIVU 17/2017. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja. Jokinen Kaarina KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2017 SIVU 17/2017 AIKA Perjantai 17.3.2017 klo 8.30 10.35 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Jokinen Kaarina Kallio Jyrki

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj.

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 SIVU 01/2015 AIKA Maanantaina 31. elokuuta 2015 klo 15 17.25 PAIKKA Längelmäen seurakuntatalo LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. HAIKKA Juha KOPPANEN Elina

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 31/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 31/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 31/2015 AIKA Torstai 23.4.2015 klo 8.15 12.35 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka, poistui

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O :

A S I A L U E T T E L O : IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 (8) A S I A L U E T T E L O : 22 Kokouksen avaus 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus 25 Ääntenlaskijoiden valinta 26 Työjärjestyksen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2014 SIVU 14/2014. Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2014 SIVU 14/2014. Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2014 SIVU 14/2014 AIKA Tiistai 18.3.2014 klo 8 10.45 PAIKKA Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 9 / 2014 SIVU 52 /2014. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja. Jokinen Kaarina. Soukkio-Salminen Marja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 9 / 2014 SIVU 52 /2014. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja. Jokinen Kaarina. Soukkio-Salminen Marja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 9 / 2014 SIVU 52 /2014 AIKA Keskiviikko 10.9.2014 klo 9 11.35 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari varapuheenjohtaja Hjerppe

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko 4.5.2016 klo 17:27-18:20 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. Itämetsä Risto Järvinen Kaija

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko 4.5.2016 klo 17:27-18:20 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. Itämetsä Risto Järvinen Kaija KIRKKONEUVOSTO 3/2016 1 (6) Aika Keskiviikko 4.5.2016 klo 17:27-18:20 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 6/2016 SIVU 28/2016. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 6/2016 SIVU 28/2016. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 6/2016 SIVU 28/2016 AIKA Tiistai 14.6.2016 kello 8.30 10.45 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri

Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2013 Kirkkovaltuusto 1 (10) KOKOUSAIKA Maanantaina 16.12.2013 klo 18.30-20.20 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3/2019 SIVU 21/2019

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3/2019 SIVU 21/2019 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3/2019 SIVU 21/2019 _ AIKA Torstai 21.2.2019 klo 9.30 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Pärssinen Markku varapuheenjohtaja Helperi Pauliina

Lisätiedot

K U U L U T U S. Kirkkovaltuuston tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä ajalla 16.05.-17.06.2014 klo 9.00-11.00 ja 11.30-14.00 kirkkoherranvirastossa.

K U U L U T U S. Kirkkovaltuuston tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä ajalla 16.05.-17.06.2014 klo 9.00-11.00 ja 11.30-14.00 kirkkoherranvirastossa. K U U L U T U S Suomussalmen seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään Ämmänsaaren seurakuntakeskuksessa Kirkkokuja 1 keskiviikkona 14.05.2014 klo 17. Kokouksen asialuettelo on yleisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Kirkkovaltuusto 10.6.2013 1(5) Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa jäsen, varapuheenjohtaja Hammaren, Terho varajäsen

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Kirkkovaltuusto 10.6.2013 1(5) Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa jäsen, varapuheenjohtaja Hammaren, Terho varajäsen Kirkkovaltuusto 10.6.2013 1(5) Aika Maanantai 10.6.2013 klo 18.00-18.35 Paikka Läsnä seurakuntatalo Frosti-Nenonen, Sirpa, varapuheenjohtaja Hammaren, Terho vara Hellsten, Jaana vara Henttonen, Mirja Hänninen,

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11 Kirkkovaltuusto 01.12.2008 PÖYTÄKIRJA 17.12.2008. Hannu Luostarinen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11 Kirkkovaltuusto 01.12.2008 PÖYTÄKIRJA 17.12.2008. Hannu Luostarinen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 20.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Pauli Hujanen Matti Loponen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2010 Kirkkoneuvosto 2.2.2010 2. KOKOUSAIKA tiistaina 2. päivänä helmikuuta 2010

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2010 Kirkkoneuvosto 2.2.2010 2. KOKOUSAIKA tiistaina 2. päivänä helmikuuta 2010 Kirkkoneuvosto 2.2.2010 2 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2010 KOKOUSAIKA tiistaina 2. päivänä helmikuuta 2010 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Sari Heiskanen Markku Huttunen Tuula Kauppinen,

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 20.2.2014 klo 9-12

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 20.2.2014 klo 9-12 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2014 8 Aika Keskiviikko 12.2.2014 klo 17-18.20 Paikka Läsnä Kokoushuone Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Tuomo Haikola Marja Himanka Ismo Iso-Heiniemi Anita Kallio

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 07.04.2015 1 Aika Tiistaina 07.04.2015 klo 16.00 16.58 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

Esityslista. Klo 17 varainhoidosta puhumassa Arto Virtanen ja Lea Rajamäki Nordeasta

Esityslista. Klo 17 varainhoidosta puhumassa Arto Virtanen ja Lea Rajamäki Nordeasta KIRKKONEUVOSTO 3/2016 1 (7) Aika Keskiviikko 4.5.2016 n. klo 17:20 - Kahvitarjoilu klo 16:45- Klo 17 varainhoidosta puhumassa Arto Virtanen ja Lea Rajamäki Nordeasta Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 25.11.2013 KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 25.11.2013 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 25.11.2013 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 2.12.2013-3.1.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkovaltuusto 18.5.2015. maanantaina 18. päivänä toukokuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19.

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkovaltuusto 18.5.2015. maanantaina 18. päivänä toukokuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19. 18.5.2015 20 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA maanantaina 18. päivänä toukokuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19.00 KYRÖNNIEMI, PAPPILA JÄSENET Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2019 SIVU 21/2019

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2019 SIVU 21/2019 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2019 SIVU 21/2019 _ AIKA Torstai 21.2.2019 klo 9.30 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Pärssinen Markku varapuheenjohtaja Helperi Pauliina

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013 Kirkkoneuvosto 10.12.2013. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013 Kirkkoneuvosto 10.12.2013. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 10.12.2013 klo 17.30 18.10 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2015 30 KIRKKONEUVOSTO 4.5.2015

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2015 30 KIRKKONEUVOSTO 4.5.2015 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2015 30 Aika Maanantaina 4.5.2015 klo 16.30-18.30 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa tilalla varajäsen Antero Saulio Jukka Hautala,

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja on nähtävillä kirkkoherranvirastossa 18.08.2014-17.09.2014 viraston aukioloaikana.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja on nähtävillä kirkkoherranvirastossa 18.08.2014-17.09.2014 viraston aukioloaikana. K U U L U T U S Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 13 päivänä elokuuta 2014 klo 18.00 Tammijärven kyläkirkossa. Tutustuminen kyläkirkkoon klo 17.30. Kokouksessa käsiteltävät asiat: 1.

Lisätiedot