Osapuolet pyrkivät yksimielisyyteen Yhtiön toimintaa ja kehittämistä koskevissa päätöksissä.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Osapuolet pyrkivät yksimielisyyteen Yhtiön toimintaa ja kehittämistä koskevissa päätöksissä."

Transkriptio

1 OSAKASSOPIMUKSEN KESKEINEN SISÄLTÖ ABOMICS OY 1 Osapuolet Osakkaat 2 Sopimuksen tausta ja tarkoitus Osapuolten tarkoituksena on sopia Yhtiön Osakkeiden omistuksesta ja myynnistä, Yhtiön liiketoiminnan järjestämisestä ja hallinnosta sekä Osapuolten oikeuksista ja velvollisuuksista Yhtiöön ja toisiinsa nähden. Tämä sopimus korvaa kaikki aiemmat Yhtiön osakassopimukset ja muut Osapuolten väliset sopimukset koskien tässä sopimuksessa määrättyjä seikkoja. Osapuolet pyrkivät yksimielisyyteen Yhtiön toimintaa ja kehittämistä koskevissa päätöksissä. Kaikki osapuolet ovat huolellisesti ja itsenäisesti arvioineet tämän sopimuksen heille tuomat oikeudet ja velvollisuudet sekä sopimusjärjestelyyn liittyvät riskit ja mahdollisuudet. 3 Määritelmät ja tulkinta 3.1 Määritelmät Jollei jäljempänä erikseen mainita tai asiayhteys muuta edellytä, seuraavilla sanoilla ja sanonnoilla tarkoitetaan tässä sopimuksessa seuraavaa: Sopimus tarkoittaa tätä osakassopimusta liitteineen ja muutoksineen; Osake tarkoittaa Yhtiön kaikkia osakkeita mahdollisista osakelajeista riippumatta sekä Osakkeiden merkintään oikeuttavia optioita, optiotodistuksia, vaihtovelkakirjalainoja sekä muita instrumentteja, jotka voidaan vaihtaa Osakkeiksi; Yhtiöjärjestys tarkoittaa Yhtiön yhtiöjärjestystä; Hallitus tarkoittaa Yhtiön hallitusta.

2 2 (8) 3.2 Tulkinta Tähän sopimukseen sovelletaan täydentävinä sopimuksen liitteiden ja Yhtiöjärjestyksen määräyksiä. Mahdollisissa ristiriitatilanteissa sovelletaan ensisijaisesti tämän Sopimuksen määräyksiä, toissijaisesti liitteitä niiden numerojärjestyksessä ja tämän jälkeen Yhtiöjärjestyksen määräyksiä. 4 Osakkeiden panttauskielto Yhtiön Osakkeita tai niihin liittyviä todistuksia tai muita asiakirjoja eivät Osakkaat saa pantata eivätkä rasittaa, eikä Osakkeisiin liittyviä oikeuksia saa luovuttaa muuten kuin tämän Sopimuksen mukaisesti. 5 Osakkaiden velvollisuudet Yhtiössä 5.1 Työntekijäosakkaiden työskentelyvelvollisuus Työntekijäosakkaat sitoutuvat työskentelemään Yhtiössä heidän ja Yhtiön välillä tehtyjen johtaja- tai työsopimusten ehtojen mukaisesti. Työskentelyvelvoitteen laiminlyönnistä seuraavasta velvollisuudesta tarjota omistamansa Osakkeet on sovittu kohdassa 6.4. Selvyyden vuoksi todetaan, että työskentelyvelvoitteen laiminlyönnin seurauksena Työntekijäosakas ei ole tämän lisäksi velvollinen maksamaan sopimussakkoa. Kilpailukiellosta ja siihen liittyvästä sopimussakosta on sovittu erikseen. 5.2 Osakkaiden lisärahoitusvelvollisuus Osakkailla ei ole tämän Sopimuksen perusteella tai muutoinkaan velvollisuutta osallistua mahdollisiin Yhtiön osakeanteihin tai muihin pääomajärjestelyihin eikä velvollisuutta antaa Yhtiölle lainaa eikä Yhtiön vastuiden puolesta takauksia tai vakuuksia. Mikäli Yhtiö tarvitsee lisärahoitusta, pyritään se järjestämään tulevaisuudessa mahdollisesti toteutettavien rahoituskierrosten yhteydessä oman pääoman ehdoin tai rahoituslaitoksista normaalein ehdoin ilman vakuutta tai Yhtiön omin vakuuksin. 6 Osakkeiden myynti, luovutus ja lunastus 6.1 Yleinen luovutuskielto Osakkaat sitoutuvat olemaan luovuttamatta, panttaamatta tai muuten siirtämättä omistamiaan Osakkeita tai niiden tuottamia oikeuksia ilman kaikkien Osakkaiden suostumusta.

3 3 (8) 6.2 Lunastuslauseke Yhtiöjärjestyksessä on lunastuslauseke. Osapuolet sitoutuvat säilyttämään lunastuslausekkeen muuttumattomana voimassa. Selvyyden vuoksi todetaan, että lunastuslauseke tulee sovellettavaksi myös Osakkeiden siirron tapahtuessa perinnön, testamentin, lahjan, osituksen tai muun vastaavan vastikkeettoman saannon muodossa. Osakkeiden siirtyessä uudelle omistajalle Osakkaan kuolintapauksen seurauksena perintönä Osapuolet sitoutuvat olemaan vetoamatta yhtiöjärjestyksen lunastuslausekkeen mukaiseen lunastusoikeuteensa, edellyttäen, että Osakkeet perintönä saava taho sitoutuu tämän Sopimuksen tai tämän Sopimuksen myöhemmin korvaavan osakassopimuksen ehtoihin vastaavilta osin kuin kyseiset sopimusehdot ovat velvoittaneet sitä Osakasta, jolta Osakkeet ovat perintönä siirtyneet. 6.3 Myötämyyntioikeus ja -velvollisuus Mikäli Osakas tai osa Osakkaista neuvottelee omistamiensa Yhtiön Osakkeiden myynnistä muutoin kuin toimien yhdessä muiden Osakkaiden kanssa Osakkeidensa myyntiä tavoitellen, on kyseinen Osakas velvollinen huolehtimaan siitä, että kaikille Osakkaille tarjotaan mahdollisuus myydä samanaikaisesti yhtä suuri suhteellinen osuus omistamistaan Osakkeista vastaavalla osakekohtaisella hinnalla ja muutoin samoilla ehdoilla kyseessä olevalle ostajalle tai ostajille. Esitys tai ilmoitus myötämyyntioikeudesta on tehtävä kirjallisesti Hallitukselle, jonka tulee 14 päivän kuluessa saattaa se Osakkaiden tietoon. Esityksen tulee sisältää tieto ostajasta sekä Osakkeista maksettavasta vastikkeesta. Osakkaan, joka haluaa käyttää myötämyyntioikeuttaan, tulee ilmoittaa asiasta kirjallisesti Hallitukselle 30 päivän kuluessa saatuaan tiedon myyntioikeudesta. Selvyyden vuoksi todetaan, ettei Osakkaalla ole tässä kappaleessa tarkoitetussa tilanteessa oikeutta myydä osakkeitaan kohdassa 6.1 määritellyn luovutuskiellon vastaisesti. Jos kolmas osapuoli, joka ei välittömästi tai välillisesti ole kenenkään Osakkaan määräysvallassa tai osaomistuksessa, milloin tahansa kirjallisesti, vilpittömässä mielessä, tarjoutuu vakavasti otettavalla tavalla toimimaan ostajana Osakkeiden myynnissä ja vähintään 67 % yhtiön kaikista Osakkeista omistavat Osakkaat hyväksyvät tarjouksen, ovat myös muut Osakkaat velvollisia myymään omistamansa Yhtiön Osakkeet tai myötävaikuttamaan liiketoiminnan myyntiin osapuolen tarjoamilla ehdoilla. Selvyyden vuoksi todetaan, ettei kohdassa 6.1 tarkoitettu luovutuskielto estä tässä kappaleessa määritellyn myötämyyntivelvollisuustilanteen mukaisia luovutuksia. 6.4 Työntekijäosakkaan omistamien Yhtiön osakkeiden lunastaminen Mikäli Työntekijäosakkaan työ- tai johtajasuhde Yhtiössä päättyy, on Yhtiöllä oikeus mutta ei velvollisuutta, lunastaa milloin tahansa työ- tai toimisuhteen päättymisen jälkeen kaikki tai haluamansa osa Työntekijäosakkaan välittömästi tai välillisesti omistamista Yhtiön Osakkeista. Siltä osin kuin Yhtiö ei käytä lunastusoikeutta, on tämä oikeus muilla Osakkailla ko. työ- tai toimisuhteen päättymishetkellä olevan

4 4 (8) osakeomistuksiensa suhteessa. Työntekijäosakas, jonka työ- tai johtajasuhde Yhtiössä päättyy, on tällöin viipymättä velvollinen tarjoamaan Osakkeensa Yhtiön ja/tai muiden Osakkaiden lunastettavaksi. Mikäli Työntekijäosakkaan työ- tai johtajasuhde Yhtiössä päättyy Työntekijäosakkaan toimesta tai Yhtiö perustellusti päättää Työntekijäosakkaan työ- tai johtajasuhteen Työntekijäosakkaasta johtuvalla sellaisella henkilökohtaisella perusteella, joka oikeuttaa työsopimuslain mukaan työnantajan irtisanomaan tai purkamaan työntekijän työsuhteen, käytetään Osakkeiden lunastushintana edellä tässä kohdassa 6.4 tarkoitetussa lunastuksessa kyseisen Työntekijäosakkaan Osakkeista maksamaa hintaa taikka viimeksi ennen lunastusvaatimuksen esittämistä vahvistetun Yhtiön tilinpäätöksen osoittamaa Osakkeiden substanssiarvoa, mikäli tämä arvo on alhaisempi. Mikäli Yhtiö päättää Työntekijäosakkaan työ- tai johtajasuhteen tuotannollistaloudellisella perusteella tai Työntekijäosakkaasta johtuvasta syystä ilman sellaista perustetta, joka työsopimuslain perusteella oikeuttaisi työnantajan irtisanomaan tai purkamaan työntekijän työsuhteen, taikka mikäli työ- tai johtajasuhde päättyy Työntekijäosakkaan kuoleman, vanhuuseläkkeelle siirtymisen taikka yli 18 kuukautta kestäneen työkyvyttömyyden seurauksena, käytetään Osakkeiden lunastushintana edellä tässä kohdassa 6.4 tarkoitetussa lunastuksessa Osakkeiden käypää arvoa työ- tai johtajasuhteen päättämistä koskevan ilmoituksen antohetkellä. Käyvällä arvolla tarkoitetaan verotuksessa hyväksyttävää käypää arvoa siten, kuin se on määritelty Verohallinnon antamassa Varojen arvostamista perintö- ja lahjaverotuksessa koskevassa ohjeessa tai kyseisen ohjeen korvaavassa myöhemmässä vastaavassa ohjeessa. Mikäli Osapuolet ovat lunastuksen yhteydessä erimielisiä edellä tarkoitetusta Osakkeen substanssi- tai käyvästä arvosta, määrittelee Yhtiön tilintarkastaja Osakkeen substanssi- tai käyvän arvon. Yhtiön tilintarkastajan määrittelemä arvo on Osakkaita sitova. 6.5 Muutos Osakkaana olevan yhtiön omistuksessa Mikäli Osakkaana olevan yhtiön osakkeista yli puolet vaihtaa omistajaa tai kirjanpitolain 1 luvun 5 :ssä tarkoitettua määräysvaltaa käyttävä taho muutoin vaihtuu tällaisessa yhtiössä, on kyseinen Osakas velvollinen viipymättä ilmoittamaan asiasta Yhtiölle sekä tarjoamaan omistamansa Osakkeet ensisijaisesti Yhtiön ja toissijaisesti muiden Osakkaiden lunastettaviksi. Yhtiön tulee ilmoittaa lunastusoikeudesta Osakkaille soveltaen Yhtiöjärjestyksen lunastuslausekkeen mukaista ilmoitusmenettelyä. Osakkailla on toissijainen lunastusoikeus lunastusoikeutta koskevan ilmoituksen lähettämishetken mukaisessa osakeomistuksensa suhteessa. Tässä tarkoitettua lunastusoikeutta ja ilmoitusvelvollisuutta ei kuitenkaan synny, mikäli edellä tarkoitettu osakkeiden omistajan vaihtuminen ja/tai määräysvallan muuttuminen on seurausta perintösaannosta.

5 5 (8) Lunastushinta tämän kohdan 6.5 mukaisissa lunastuksissa on viimeksi ennen lunastusoikeuden syntymistä koskevan ilmoituksen lähettämistä vahvistetun Yhtiön tilinpäätöksen osoittama Osakkeiden substanssiarvo. Muilta osin tässä tarkoitettuun lunastukseen sovelletaan soveltuvin osin Yhtiöjärjestyksen lunastuslausekkeen määräyksiä. 6.6 Uudet osakkaat Osapuolet sitoutuvat osakeantien, optio-oikeuksien antamisen ja osakkeiden omistajanvaihdosten yhteydessä sekä muutoin vastaavissa tilanteissa huolehtimaan siitä, että kaikki Yhtiön Osakkeita omistavat tahot ovat sitoutuneita tämän Sopimuksen ehtoihin. Osapuolet hyväksyvät sen, että uusien osakkeenomistajien liittyessä jatkossa tämän Sopimuksen osapuoleksi, asiasta sovitaan erillisellä liittymissopimuksella Yhtiön ja tällaisen uuden osakkeenomistajan välillä. Uusi osakkeenomistaja tulee mainitun liittymissopimuksen kautta tämän Sopimuksen osapuoleksi ilman, että Yhtiön tarvitsee kuulla muita Osapuolia ennen liittymissopimuksen allekirjoittamista. Tällaisessa liittymissopimuksessa ei kuitenkaan voida muita Osapuolia sitovasti sopia olennaisia poikkeuksia liittyvän osapuolen oikeuksiin ja velvollisuuksiin suhteessa siihen, mitä tässä Sopimuksessa on Osakkaan oikeuksiksi ja velvollisuuksiksi määritelty. 7 Päätöksenteko yhtiökokouksissa Seuraavista asioista päättäminen Yhtiökokouksessa edellyttää, että vähintään 67 % Yhtiön Osakkeista kannattaa päätöstä: 1. Yhtiöjärjestyksen muuttaminen; 2. Osakepääoman korottaminen ja alentaminen sekä optioiden, vaihtovelkakirja- ja optiolainojen liikkeellelasku ja niiden ehtojen muutokset; 3. Hallituksen valtuuttaminen päättämään optioiden liikkeellelaskusta, omien osakkeiden lunastamisesta, vaihtovelkakirjalainan tai optiolainan ottamisesta; 4. Hallituksen jäsenten lukumäärän muuttaminen; 5. Fuusiosta tai jakautumisesta päättäminen; 6. Yrityksen saneerauksesta annetun lain tarkoittamaan menettelyyn hakeutuminen; 7. Yhtiön purkaminen; 8. Yhtiöjärjestyksen mukaisen toimialan liiketoiminta-alueen myyminen tai lopettaminen; 9. Yhtiön tilintarkastajan määrääminen.

6 6 (8) 8 Yhtiön hallinto 8.1 Toimitusjohtaja Yhtiön toimitusjohtajan valitsee Hallitus. Toimitusjohtaja raportoi Yhtiön hallitukselle. 8.2 Hallitus Jari Forsströmillä ja Klaus Eleniuksella on molemmilla oikeus nimittää Hallitukseen yksi jäsen. Hallitus valitsee keskuudestaan puheenjohtajan. Päätöksenteko Hallituksessa tapahtuu osakeyhtiölain, Yhtiöjärjestyksen ja tämän Sopimuksen määräämällä tavalla. 8.3 Päätöksenteko Hallituksessa eräissä asioissa Seuraavista asioista päättäminen Hallituksessa edellyttää, että Jari Forsströmin ja Klaus Eleniuksen nimeämät hallituksen jäsenet kannattavat päätöstä: 1. Yhtiön normaaliin liiketoimintaan liittymättömät investoinnit ja näitä varten otettava rahoitus; 2. kaikki sopimukset ja liiketoimet Yhtiön omistajien ja heidän läheistensä kanssa, mukaan lukien näiden omistamat tai hallitsemat yhtiöt; 3. hallituksen jäsenten ja toimitusjohtajan ja avainhenkilöiden palkkaus- ja eläke-ehdot; 4. Osakkaiden läheisille, mukaan lukien näiden omistamat ja hallitsemat yhtiöt, annettavat takuut, takaukset, vakuudet tai lainat; 5. uusien tytär- tai osakkuusyhtiöiden perustaminen tai olemassa oleviin yhtiöihin osakkaaksi meneminen sekä tytär- tai osakkuusyhtiöiden purkaminen, liiketoiminnan myynti, toiminnan lakkauttaminen, omistusten myynti tai yrityskiinnityksen hakeminen; 6. Yhtiön harjoittaman liiketoiminnan olennainen muuttaminen; 7. Yhtiön liiketoiminnan laajuuteen nähden huomattavat sopimukset ja muut toimet 8. tämän Sopimuksen kohdassa 6.6 tarkoitetun liittymissopimuksen hyväksyminen Yhtiötä sitovaksi. 9 Osingonjako Yhtiön osingonjaosta päättää Yhtiökokous yksinkertaisella enemmistöllä. Osakkaiden tavoite osingonjakopolitiikassa on jakaa osinkoa, kuitenkaan vaarantamatta Yhtiön maksuvalmiutta, taseasemaa ja kehittämistarpeita.

7 7 (8) 10 Lojaliteettivelvoite Osakkaat sitoutuvat noudattamaan lojaliteettivelvollisuutta, jolloin heillä on velvollisuus kaikessa ammatillisessa toiminnassaan ajatella Yhtiön etua ja toimia sen intressien edellyttämällä tavalla. Yhtiön edun mukaista on toiminta, jolla hyvän liiketavan mukaisesti ja kaikin tavoin edistetään Yhtiön parasta. Osakkaat eivät saa asettaa omaa etuaan Yhtiön eli kaikkien osakkaiden yhteisen edun edelle. 11 Yleisvelvoite Osapuolet sitoutuvat itse, asiamiehensä tai edustajansa välityksellä äänestämään ja toimimaan Yhtiökokouksessa, Hallituksessa ja kaikissa muissa yhteyksissä tavalla, jota tämän Sopimuksen ja sen tarkoituksen noudattaminen edellyttää. 12 Kilpailukielto Osakkaat sitoutuvat siihen, että he eivät suoraan eivätkä välillisesti kilpaile Yhtiön kulloinkin harjoittaman liiketoiminnan kanssa tai siihen liittyvissä tehtävissä tai muutoin estä edistämästä Yhtiön liiketoiminnan laajentamista ja kehittämistä. Osakkaat sitoutuvat noudattamaan tätä kilpailukieltoa Sopimuksen voimassaoloaikana sekä kahden (2) vuoden ajan välittömän tai välillisen osakkeenomistuksensa päättymisestä Yhtiössä. Tämän kohdan mukainen kilpailukielto ei koske tilannetta, jossa Osakkaan työ- tai johtajasuhde Yhtiössä päättyy Yhtiön toimesta tapahtuvan työsopimuslain vastaisen tai tuotannollisista ja taloudellisista syistä tehtävän irtisanomisen vuoksi. Selvyyden vuoksi kukin Osakas toteaa, että hän on Sopimuksen tarkoittamilla järjestelyillä saanut riittävän korvauksen kilpailukiellon hänelle mahdollisesti myöhemmin aiheuttamasta haitasta. Mikäli Osakas rikkoo kilpailukieltoa, on hän velvollinen suorittamaan Yhtiölle sopimussakkona satatuhatta ( ) euroa sekä korvaamaan mahdollisen vahingon sopimussakon määrän ylittäviltä osin. 13 Immateriaalioikeudet Osakkaat sitoutuvat siihen, että Yhtiön toiminnan yhteydessä syntyneet tai syntyvät taikka Yhtiön toimintaan liittyvät tekijänoikeudet ja sen lähioikeudet, tavaramerkit, patentit, hyödyllisyysmallioikeudet ja muut immateriaalioikeudet sekä tekninen osaaminen, taitotieto ja muu tietämys ja kaikki Yhtiön toiminnassa tai siihen liittyen syntynyt tai syntyvä materiaali ja niihin liittyvät oikeudet ovat Yhtiön yksinomaisessa omistuksessa ja hallinnassa ja Yhtiöllä on täydet oikeudet näiden edelleen luovutukseen ja niiden kohteiden muuttamiseen. 14 Salassapito

8 8 (8) Osakkaat sitoutuvat pitämään salassa tähän Sopimukseen ja Yhtiöön liittyvät luottamukselliset tiedot. Osakas ei saa luovuttaa tällaista tietoa kolmannelle eikä käyttää sitä itse muuten kuin toiminnassaan Yhtiössä. Tämä salassapitovelvoite on voimassa vielä viisi (5) vuotta osakkuuden päättymisen jälkeen. 15 Muutokset Muutokset Sopimukseen on tehtävä kirjallisesti; suulliset muutokset ovat mitättömiä. 16 Sopimuksen voimassaolo ja purkaminen Tämä Sopimus on voimassa kunkin Osapuolen osalta niin kauan, kuin Osapuoli ja yksikin toinen Osapuoli on Yhtiön osakkeenomistaja. Yhtiön osalta tämä Sopimus lakkaa olemasta voimassa, kun tämä Sopimus on lakannut olemasta voimassa kaikkien muiden Osapuolten osalta. Sopimuksen kohdat Kilpailukielto, Immateriaalioikeudet, Salassapito, Sopimussakko ja Erimielisyydet sitovat Osapuolia vielä senkin jälkeen, kun Osapuoli on lakannut olemasta tämän Sopimuksen Osapuoli. 17 Sopimussakko Tämän Sopimuksen oleelliseen rikkomiseen syyllistyvän Osakkaan on maksettava sopimussakkona satatuhatta ( ) euroa aiheutettua vahinkoa kohden. Sopimussakko maksetaan loukatuille Osakkaille kunkin Osakkaan osakemäärän suhteessa tai loukattujen Osakkaiden yksimielisesti niin vaatiessa Yhtiölle. Sopimussakon maksaminen ei poista rikkoneen Osakkaan vahingonkorvausvelvollisuutta siltä osin kuin loukattujen Osakkaiden ja/tai Yhtiön vahinko ylittää sopimussakon määrän. Lisäksi loukatuilla Osakkailla on oikeus lunastaa loukkaukseen syyllistyneen Osakkaan osakkeet osakkeiden substanssiarvolla määriteltynä viimeksi ennen lunastusoikeuden syntymistä vahvistetun Yhtiön tilinpäätöksen perusteella. Tämä sopimuskohta ei koske sopimussakkoa kilpailukiellon rikkomisesta. 18 Erimielisyydet Tästä Sopimuksesta mahdollisesti aiheutuvat tai siihen liittyvät erimielisyydet ratkaistaan lopullisesti välimiesmenettelyssä Turussa. Välimiehiä on yksi. Ellei välimiehestä päästä yksimielisyyteen, määrää hänet jonkun asianosaisen pyynnöstä Turun kauppakamarin välityslautakunta johtosääntönsä mukaisesti. 19 Sopimuskappaleet ja allekirjoitukset

OSAKASSOPIMUS Jykes Kiinteistöt Oy

OSAKASSOPIMUS Jykes Kiinteistöt Oy LUONNOS OSAKASSOPIMUS 5.10.2016 Jykes Kiinteistöt Oy 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Osapuolet... 3 2. Sopimuksen tausta ja tarkoitus... 3 3. Yleisvelvoite... 3 4. Yhtiön hallinto ja omistajaohjaus... 3 5. Osakkeiden

Lisätiedot

HELSINGIN SEUDUN ASIOIMISTULKKIKESKUS OY:N OSAKASSOPIMUS. 1.1. Vantaan kaupunki (1 008 osaketta)

HELSINGIN SEUDUN ASIOIMISTULKKIKESKUS OY:N OSAKASSOPIMUS. 1.1. Vantaan kaupunki (1 008 osaketta) HELSINGIN SEUDUN ASIOIMISTULKKIKESKUS OY:N OSAKASSOPIMUS 1. OSAPUOLET 1.1. Vantaan kaupunki (1 008 osaketta) 1.2. Helsingin kaupunki (1 osake) 1.3. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätiedot

UUDENMAAN SAIRAALAPESULA OY:N OSAKASSOPIMUS

UUDENMAAN SAIRAALAPESULA OY:N OSAKASSOPIMUS 0 UUDENMAAN SAIRAALAPESULA OY:N OSAKASSOPIMUS 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. Sopijapuolet 2. Sopimuksen tarkoitus 3. Osakekirjat 4. Osakkeiden panttauskielto 5. Osakkeiden myynti 6. Päätöksenteko yhtiökokouksissa

Lisätiedot

OSAKASSOPIMUS. Kuopion kaupunki (jäljempänä Kuopio ) Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (jäljempänä PSSHP )

OSAKASSOPIMUS. Kuopion kaupunki (jäljempänä Kuopio ) Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (jäljempänä PSSHP ) 1 / 5 OSAKASSOPIMUS 1 SOPIMUKSEN OSAPUOLET Kuopion kaupunki (jäljempänä Kuopio ) Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (jäljempänä PSSHP ) Osapuolet yhdessä Osapuolet tai yksin Osapuoli Sansia Oy,

Lisätiedot

UUDENMAAN SAIRAALAPESULA OY:N OSAKASSOPIMUS

UUDENMAAN SAIRAALAPESULA OY:N OSAKASSOPIMUS UUDENMAAN SAIRAALAPESULA OY:N OSAKASSOPIMUS 0 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. Sopijapuolet 2. Sopimuksen tarkoitus 3. Osakekirjat 4. Osakkeiden panttauskielto 5. Osakkeiden myynti 6. Päätöksenteko yhtiökokouksissa

Lisätiedot

Helsingin Uusyrityskeskus ry, y-tunnus , Ensi linja 1, Helsinki / PL 4500, Helsingin kaupunki

Helsingin Uusyrityskeskus ry, y-tunnus , Ensi linja 1, Helsinki / PL 4500, Helsingin kaupunki OSAKASSOPIMUS 1. Osapuolet Tämän osakassopimuksen Osapuolia ovat: 2. 1. Helsingin kaupunki, y-tunnus 0215438-8 Pohjoisesplanadi 11-13, 00170 Helsinki / PL 1, 00099 Helsingin kaupunki (jäljempänä Helsinki)

Lisätiedot

Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy Osakassopimus ver

Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy Osakassopimus ver 1 Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy Osakassopimus ver 25.4.2016 1. Osapuolet 1. Tampereen kaupunki, joka omistaa 71,20 % osakkeista ja äänivallasta 2. Ylöjärven kaupunki, joka omistaa 8,53 % osakkeista

Lisätiedot

POSIVIRE OY:N OSAKASSOPIMUS

POSIVIRE OY:N OSAKASSOPIMUS Luonnos 26.10.2011, muutokset 0 POSIVIRE OY:N OSAKASSOPIMUS Luonnos 26.10.2011, muutokset 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. Sopijapuolet 2. Sopimuksen taustaa 3. Sopimuksen tarkoitus 4. Yhtiön osakepääoma, osakkeiden

Lisätiedot

1.2. Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (jäljempänä KYS ) (Y-tunnus: ); sekä

1.2. Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (jäljempänä KYS ) (Y-tunnus: ); sekä OSAKASSOPIMUS 1. Osapuolet 1.1. Kuopion kaupunki (Y-tunnus: 0171450-7); 1.2. Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (jäljempänä KYS ) (Y-tunnus: 0171495-3); sekä 1.3. [Servica Oy] ( Yhtiö ). 1.1.

Lisätiedot

1) Savonlinnan kaupunki, y-tunnus: (jäljempänä Kaupunki),

1) Savonlinnan kaupunki, y-tunnus: (jäljempänä Kaupunki), OSAKASSOPIMUS Sopijapuolet 1) Savonlinnan kaupunki, y-tunnus: (jäljempänä Kaupunki), 2) Savonlinnan Seudun Nuorisotoiminnan Tuki ry, y-tunnus: 1446495-7 (jäljempänä NT) Määritelmät Tässä sopimuksessa tarkoitetaan

Lisätiedot

OSAKASSOPIMUS 1 (6) Luonnos 15.9.2015. 1 Osapuolet

OSAKASSOPIMUS 1 (6) Luonnos 15.9.2015. 1 Osapuolet OSAKASSOPIMUS 1 (6) Luonnos 1 Osapuolet Hyvinkään kaupunki - y-tunnus: 0125866-0 - osoite: Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää Järvenpään kaupunki - y-tunnus: 0126541-4 - osoite: Hallintokatu 2, 04400 Järvenpää

Lisätiedot

KUOPION VESI OY OSAKASSOPIMUS

KUOPION VESI OY OSAKASSOPIMUS KUOPION VESI OY OSAKASSOPIMUS [ ].[ ].2019 SISÄLLYSLUETTELO OSAKASSOPIMUS... 3 1 Osapuolet... 3 2 Sopimuksen tausta ja tarkoitus... 3 3 Yhtiön omistus ja osakekirjat... 4 3.1 Yhtiön omistus... 4 3.2 Osakekirjat

Lisätiedot

OSAKASSOPIMUS 1. SOPIMUKSEN TAUSTA JA TARKOITUS

OSAKASSOPIMUS 1. SOPIMUKSEN TAUSTA JA TARKOITUS 1 OSAKASSOPIMUS Keski-Pohjanmaan erikoissairaanhoito- ja peruspalvelukuntayhtymä Kiuru ( Kiuru ), Y-tunnus 0216462-3, Pro Lex Oy ("Prolex"), Y-tunnus 1014898-1, yhdessä "Osakkaat" sekä Kokkolan Iltasairaala

Lisätiedot

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri YHTIÖJÄRJESTYS: Oy Apotti Ab 24.03.2017 10:00:52 1(5) PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri Yhtiöjärjestys päivältä 24.03.2017 Toiminimi: Oy Apotti Ab Yritys- ja yhteisötunnus: 2699989-5 Voimassaoloaika,

Lisätiedot

OSAKASSOPIMUS 1 OSAPUOLET. Tämän sopimuksen osapuolia ovat. Keski-Pasilan jätteen putkikeräys Oy

OSAKASSOPIMUS 1 OSAPUOLET. Tämän sopimuksen osapuolia ovat. Keski-Pasilan jätteen putkikeräys Oy LIITE 5 1 (5) OSAKASSOPIMUS 1 OSAPUOLET Tämän sopimuksen osapuolia ovat Keski-Pasilan jätteen putkikeräys Oy Y-tunnus 2719025-4 (jäljempänä Jäteyhtiö ) YIT Rakennus Oy Y-tunnus 1565583-5 Jäteyhtiön perustajaosakkaana

Lisätiedot

OSAKASSOPIMUS. 1. Osapuolet. 1.1. Kankaanpään kaupunki. 1.2. Sastamalan kaupunki. 1.3. Pomarkun kunta. 1.4. Jämijärven kunta. 1.5.

OSAKASSOPIMUS. 1. Osapuolet. 1.1. Kankaanpään kaupunki. 1.2. Sastamalan kaupunki. 1.3. Pomarkun kunta. 1.4. Jämijärven kunta. 1.5. OSAKASSOPIMUS 1. Osapuolet 1.1. Kankaanpään kaupunki 1.2. Sastamalan kaupunki 1.3. Pomarkun kunta 1.4. Jämijärven kunta 1.5. Porin kaupunki 2. Sopimuksen tausta ja tarkoitus Tämän sopimuksen Osapuolina

Lisätiedot

KUNTIEN SOSIAALITEKNIIKKA OY OSAKASSOPIMUS luonnos liite Haminan kaupunki, PL 70, HAMINA

KUNTIEN SOSIAALITEKNIIKKA OY OSAKASSOPIMUS luonnos liite Haminan kaupunki, PL 70, HAMINA KUNTIEN SOSIAALITEKNIIKKA OY OSAKASSOPIMUS luonnos 15.3.2016 liite 3 1. SOPIJAPUOLET Me allekirjoittaneet, jotka yhdessä omistamme Kuntien Sosiaalitekniikka Osakeyhtiön kaikki osakkeet, olemme tänään tehneet

Lisätiedot

Turun seudun puhdistamo Oy:n yhtiöjärjestys. Turun seudun puhdistamo Oy:n yhtiöjärjestys

Turun seudun puhdistamo Oy:n yhtiöjärjestys. Turun seudun puhdistamo Oy:n yhtiöjärjestys Turun seudun puhdistamo Oy:n yhtiöjärjestys 1 Toiminimi ja kotipaikka Yhtiön toiminimi on Turun seudun puhdistamo Oy ja kotipaikka Turku. 2 Toimiala Yhtiön toimialana on jätevesien siirto ja puhdistus,

Lisätiedot

Yhtiön perustamishetken osakepääoma on 100 000 euroa.

Yhtiön perustamishetken osakepääoma on 100 000 euroa. 1 OSAKASSOPIMUS Sopijapuolet 1) Joutsan kunta 2) A.Reponen Oy Määritelmät Tässä sopimuksessa tarkoitetaan yhtiöllä sopijapuolten tänään perustamaa Kiinteistö Oy XXX nimistä kiinteistöyhtiötä ja osakkaalla

Lisätiedot

OSAKASSOPIMUS. Hetapalvelut Oy

OSAKASSOPIMUS. Hetapalvelut Oy OSAKASSOPIMUS Hetapalvelut Oy OSAKASSOPIMUS SOPIMUKSEN OSAPUOLET Hetapalvelut Oy:n osakassopimus on solmittu seuraavien osapuolten välillä: 1. Alavieskan kunta 2. Nivalan kaupunki 3. Sievin kunta 4. Ylivieskan

Lisätiedot

OSAKASSOPIMUS. Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy omistaa Yhtiön osakekannan kokonaisuudessaan.

OSAKASSOPIMUS. Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy omistaa Yhtiön osakekannan kokonaisuudessaan. OSAKASSOPIMUS 1. Osapuolet 1.1. Kankaanpään kaupunki 1.2. Sastamalan kaupunki 1.3. Pomarkun kunta 1.4. Jämijärven kunta 1.5. Lavian kunta 2. Sopimuksen tausta ja tarkoitus Pohjois-Satakunnan Seutuverkko

Lisätiedot

Osapuolet perustavat Savon Verkkoholding Oy nimisen osakeyhtiön (myöhemmin Yhtiö ),

Osapuolet perustavat Savon Verkkoholding Oy nimisen osakeyhtiön (myöhemmin Yhtiö ), 1 OSAKASSOPIMUS 1. Osapuolet 1.1. Keiteleen kunta 1.2. Kiuruveden kaupunki 1.3. Maaningan kunta 1.4. Pielaveden kunta 1.5. Siilinjärven kunta 1.6. Tervon kunta 1.7. Tuusniemen kunta 1.8. Vesannon kunta

Lisätiedot

VIRPINIEMI SPORT OY. nimisen osakeyhtiön OSAKASSOPIMUS. seuraavien osapuolten välillä: POHJOIS-POHJANMAAN LIIKUNTAOPISTOSÄÄTIÖ OULUN KAUPUNKI

VIRPINIEMI SPORT OY. nimisen osakeyhtiön OSAKASSOPIMUS. seuraavien osapuolten välillä: POHJOIS-POHJANMAAN LIIKUNTAOPISTOSÄÄTIÖ OULUN KAUPUNKI VIRPINIEMI SPORT OY nimisen osakeyhtiön OSAKASSOPIMUS seuraavien osapuolten välillä: POHJOIS-POHJANMAAN LIIKUNTAOPISTOSÄÄTIÖ ja OULUN KAUPUNKI ja HAUKIPUTAAN KUNTA 18.5.2008 2 OSAKASSOPIMUS 1 OSAPUOLET

Lisätiedot

Siten seuraavia kohtia muutetaan: - kohta I.1 optio-oikeuksien määrä ja - kohta II.3 osakkeiden merkintähinta.

Siten seuraavia kohtia muutetaan: - kohta I.1 optio-oikeuksien määrä ja - kohta II.3 osakkeiden merkintähinta. Ylimääräinen yhtiökokous päätti 21.11.2018 Yhtiön osakemäärän vähentämisestä hallituksen kokouksessaan 9/2018 tekemän ehdotuksen mukaisesti siten, että jokaista 30:tä Yhtiön tämänhetkistä osaketta vastaa

Lisätiedot

HUHTAMÄKI OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2006 OPTIO-OIKEUKSIEN EHDOT

HUHTAMÄKI OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2006 OPTIO-OIKEUKSIEN EHDOT HUHTAMÄKI OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2006 OPTIO-OIKEUKSIEN EHDOT Huhtamäki Oyj:n hallitus on 7.2.2006 päättänyt ehdottaa 27.3.2006 pidettävälle Huhtamäki Oyj:n (jäljempänä yhtiö ) varsinaiselle yhtiökokoukselle

Lisätiedot

Yhtiön kotipaikka on Keravan kaupunki.

Yhtiön kotipaikka on Keravan kaupunki. YHTIÖJÄRJESTYS 1 (5) Luonnos Keski-Uudenmaan informaatioteknologia Oy:n yhtiöjärjestys 1 Yhtiön toiminimi 2 Yhtiön kotipaikka 3 Yhtiön toimiala 4 Yhtiön omistajuus 5 Tilikausi 6 Osakepääoma Yhtiön toiminimi

Lisätiedot

OSAKASSOPIMUS TREDU-KIINTEISTÖT OY

OSAKASSOPIMUS TREDU-KIINTEISTÖT OY OSAKASSOPIMUS TREDU-KIINTEISTÖT OY 2 (7) Sisällys 1. Sopimuksen osapuolet... 3 2. Määritelmät... 3 3. Sopimuksen tarkoitus... 3 4. Yhtiön toiminnan tarkoitus... 3 5. Yhtiön omistussuhteet... 4 5.1. Omistusosuudet...

Lisätiedot

Koha-Suomi Oy Osakassopimus

Koha-Suomi Oy Osakassopimus 1 Koha-Suomi Oy Osakassopimus 2 1. Osapuolet A kunta, Y-tunnus B kunta, Y-tunnus C kunta, Y-tunnus.. x, Koha Suomi Oy Edellä kohdissa a) y) tarkoitetut tahot jäljempänä erikseen Osakkeenomistaja ja yhdessä

Lisätiedot

eq Oyj OPTIO-OHJELMA 2015

eq Oyj OPTIO-OHJELMA 2015 eq Oyj OPTIO-OHJELMA 2015 Varsinaisen yhtiökokouksen 25.3.2015 antaman valtuutuksen nojalla hallitus on päättänyt antaa hallituksen nimeämille eq-konsernin avainhenkilöille yhteensä enintään 2 000 000

Lisätiedot

OSAKASSOPIMUS OSAKASSOPIMUS. 1. Osapuolet. Osapuolet. 1.1. Kankaanpään kaupunki. 1.1. Kankaanpään kaupunki. 1.2. Kiikoisten kunta

OSAKASSOPIMUS OSAKASSOPIMUS. 1. Osapuolet. Osapuolet. 1.1. Kankaanpään kaupunki. 1.1. Kankaanpään kaupunki. 1.2. Kiikoisten kunta OSAKASSOPIMUS OSAKASSOPIMUS 1. Osapuolet 1.1. Kankaanpään kaupunki 1.2. Kiikoisten kunta 1.3. Pomarkun kunta 1.4. Jämijärven kunta 1.5. Lavian kunta Osapuolet 1.1. Kankaanpään kaupunki 1.2. Sastamalan

Lisätiedot

EVLI PANKKI OYJ:N OPTIO-OHJELMA 2014

EVLI PANKKI OYJ:N OPTIO-OHJELMA 2014 EVLI PANKKI OYJ:N OPTIO-OHJELMA 2014 Evli Pankki Oyj:n hallitus (hallitus) on 13.2.2014 päättänyt Evli Pankki Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen 6.3.2013 antaman valtuutuksen nojalla optio-oikeuksien antamisesta

Lisätiedot

luonnos OSAKASSOPIMUS PÄÄKAUPUNKISEUDUN JUNAKALUSTO OY

luonnos OSAKASSOPIMUS PÄÄKAUPUNKISEUDUN JUNAKALUSTO OY luonnos 25.5.2017 OSAKASSOPIMUS PÄÄKAUPUNKISEUDUN JUNAKALUSTO OY \ 1. OSAKASSOPIMUS JA OSAKASSOPIMUKSEN OSAPUOLET 1.1 Helsingin kaupunki 1.2 Vantaan kaupunki 1.3 Espoon kaupunki Pääkaupunkiseudun Junakalusto

Lisätiedot

OSAKASSOPIMUS KOSKIEN GREATER HELSINKI PROMOTION LTD OY - NIMISEN YHTIÖN HALLINTOA

OSAKASSOPIMUS KOSKIEN GREATER HELSINKI PROMOTION LTD OY - NIMISEN YHTIÖN HALLINTOA OSAKASSOPIMUS KOSKIEN GREATER HELSINKI PROMOTION LTD OY - NIMISEN YHTIÖN HALLINTOA Tämä osakassopimus (jäljempänä Sopimus) on solmittu seuraavien osapuolten välillä: 1. Helsingin kaupunki (Y-tunnus 0201256-6),

Lisätiedot

Yhtiöjärjestys on hyväksytty varsinaisessa yhtiökokouksessa ja merkitty kaupparekisteriin

Yhtiöjärjestys on hyväksytty varsinaisessa yhtiökokouksessa ja merkitty kaupparekisteriin 1 Yhtiöjärjestys on hyväksytty varsinaisessa yhtiökokouksessa 9.5.2016 ja merkitty kaupparekisteriin 20.5.2016. 1 KÖYLIÖN-SÄKYLÄN SÄHKÖ OY YHTIÖJÄRJESTYS 1 Yhtiön toiminimi on Köyliön-Säkylän Sähkö Oy

Lisätiedot

OSAKASSOPIMUS. Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (jäljempänä myös P-SSHP ) Pirkanmaan sairaanhoitopiiri (jäljempänä myös PSHP )

OSAKASSOPIMUS. Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (jäljempänä myös P-SSHP ) Pirkanmaan sairaanhoitopiiri (jäljempänä myös PSHP ) 1 OSAKASSOPIMUS 1. Sopimuksen osapuolet Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (jäljempänä myös P-SSHP ) Kuopion kaupunki (jäljempänä myös Kuopio ) Pirkanmaan sairaanhoitopiiri (jäljempänä myös PSHP

Lisätiedot

Yhtiön tarkoituksena ei ole tuottaa voittoa osakkeenomistajilleen. Yhtiön osakepääoma on miljoona (1.000.000) euroa.

Yhtiön tarkoituksena ei ole tuottaa voittoa osakkeenomistajilleen. Yhtiön osakepääoma on miljoona (1.000.000) euroa. 1 (5) SAVONLINNAN JÄÄHALLI OSAKEYHTIÖN YHTIÖJÄRJESTYS 1 Yhtiön toiminimi ja kotipaikka Yhtiön toiminimi on Savonlinnan Jäähalli Osakeyhtiö ja sen kotipaikka on Savonlinna. 2 Yhtiön toimiala Yhtiön tarkoituksena

Lisätiedot

kukin edellä mainituista erikseen Osakas ja kaikki yhdessä Osakkaat, sekä kukin edellä mainituista erikseen Osapuoli ja kaikki yhdessä Osapuolet.

kukin edellä mainituista erikseen Osakas ja kaikki yhdessä Osakkaat, sekä kukin edellä mainituista erikseen Osapuoli ja kaikki yhdessä Osapuolet. 1 / 5 OSAKASSOPIMUS Tämä osakassopimus ( Sopimus ) koskien [LOPULLINEN NIMI? (Nurmijärvi-Tuusulan Työterveys)] Oy:n (ytunnus 2791263-2, Yhtiö ) toimintaa, hallintoa ja rahoitusta on XX.XX.2017 allekirjoitettu

Lisätiedot

LUONNOS 26.11.2015 TYKKIMÄEN VAPAA-AIKAKESKUS OY:N YHTIÖJÄRJESTYS 1 Yhtiön toiminimi on Tykkimäen vapaa-aikakeskus Oy ja kotipaikka Kouvola. 2 Yhtiön toimialana on matkailun ohjelmapalvelutoiminta, majoitus-

Lisätiedot

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri YHTIÖJÄRJESTYS: Suurpellon jätehuolto Oy 30.11.2015 13:50:00 1(5) PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri Yhtiöjärjestys päivältä 30.11.2015 Toiminimi: Suurpellon jätehuolto Oy Yritys- ja yhteisötunnus:

Lisätiedot

Yhtiön hallitus pitää osakeyhtiölain mukaisesti osake- ja osakasluetteloa. Yhtiön hallitus ei anna osakkeista osakekirjoja.

Yhtiön hallitus pitää osakeyhtiölain mukaisesti osake- ja osakasluetteloa. Yhtiön hallitus ei anna osakkeista osakekirjoja. 11.5.2016 OSAKASSOPIMUS Mustankorkea Oy 1. Osapuolet Jyväskylän kaupunki Laukaan kunta Muuramen kunta Jäljempänä kaikki yhdessä ovat osapuolet tai osakkaat. Mustankorkea Oy:n osakkaaksi myöhemmin tuleva

Lisätiedot

Osapuolet 1.2 ja 1.3 ovat yhdessä myös Rahoittajat ja erikseen Rahoittaja. Osapuolet ovat yhdessä myös Osapuolet ja erikseen Osapuoli

Osapuolet 1.2 ja 1.3 ovat yhdessä myös Rahoittajat ja erikseen Rahoittaja. Osapuolet ovat yhdessä myös Osapuolet ja erikseen Osapuoli RAHOITUSSOPIMUS LUONNOS 1. Osapuolet 1.1 Visit Joroinen ry [VE1] jäljempänä myös Yhdistys 1.2 Joroisten Oma osuuskunta Y-tunnus: 0164436-9 Mutalantie 1 79600 Joroinen 1.3 Joroisten kunta Y-tunnus 0207112-8

Lisätiedot

[Oulun rakennusteho Oy (jäljempänä Rakennusteho ) perustettavan yhtiön lukuun] Y-tunnus: Osoite: Krouvintie 5, OULU

[Oulun rakennusteho Oy (jäljempänä Rakennusteho ) perustettavan yhtiön lukuun] Y-tunnus: Osoite: Krouvintie 5, OULU 1 (7) KIINTEISTÖ OY SUVINIITYN PYSÄKÖINTI I O S A K A S S O P I M U S Allekirjoittaneet Kiinteistö Oy Suviniityn Pysäköinti I -nimisen yhtiön (jäljempänä Yhtiö ) osakkaat (jäljempänä Osakkaat ) ovat tänään

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN ATERIA- JA SIIVOUSPALVELUT JATSI OY Y-tunnus [ ] / 2018

JÄRVENPÄÄN ATERIA- JA SIIVOUSPALVELUT JATSI OY Y-tunnus [ ] / 2018 OSAKKEENOMISTAJAN YKSIMIELINEN PÄÄTÖS Tämä päätös on osakeyhtiölain 5 luvun 1 :n mukainen yhtiön osakkeenomistajan tekemä yksimielinen päätös. Osakkeenomistaja: Järvenpään kaupunki (y-tunnus 0126541-4),

Lisätiedot

YHTIÖJÄRJESTYS. (ei muutosta) 2 Toimiala

YHTIÖJÄRJESTYS. (ei muutosta) 2 Toimiala Nykyinen OMNIA KOULUTUS OY:N YHTIÖJÄRJESTYS Muutosehdotukset OMNIA KOULUTUS OY:N YHTIÖJÄRJESTYS 1 Toiminimi ja kotipaikka Yhtiön toiminimi on Omnia koulutus Oy ja kotipaikka Espoo. 1 Toiminimi ja kotipaikka

Lisätiedot

KIINTEISTÖ OY UTSUVAARANTÄHTI Y H T I Ö J Ä R J E S T Y S

KIINTEISTÖ OY UTSUVAARANTÄHTI Y H T I Ö J Ä R J E S T Y S KIINTEISTÖ OY UTSUVAARANTÄHTI Y H T I Ö J Ä R J E S T Y S 1 Yhtiön toiminimi ja kotipaikka 2 Yhtiön toimiala 3 Osakepääoma Yhtiön toiminimi on Kiinteistö Oy Utsuvaarantähti ja kotipaikka Kittilä Yhtiön

Lisätiedot

1 / 5 OSAKASSOPIMUS. 1. Lappeenrannan kaupunki Y-tunnus: Osoite: Villimiehenkatu 1 PL Lappeenranta. jäljempänä Lappeenranta

1 / 5 OSAKASSOPIMUS. 1. Lappeenrannan kaupunki Y-tunnus: Osoite: Villimiehenkatu 1 PL Lappeenranta. jäljempänä Lappeenranta 1 / 5 OSAKASSOPIMUS Tämä osakassopimus ( Sopimus ) koskien perustettavan Etelä-Karjalan Pesula Oy:n toimintaa, hallintoa ja rahoitusta on pp.kk.2019 allekirjoitettu seuraavien osapuolten välillä: 1. Lappeenrannan

Lisätiedot

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri. Yhtiöjärjestys päivältä 01.12.1997 Toiminimi: Bridge Areena Oy

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri. Yhtiöjärjestys päivältä 01.12.1997 Toiminimi: Bridge Areena Oy PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri Yhtiöjärjestys päivältä 01.12.1997 Toiminimi: Bridge Areena Oy Yritys- ja yhteisötunnus: 1464743-8 Kaupparekisterinumero: 723.420 Voimassaoloaika: 01.12.1997

Lisätiedot

LAPIN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N OSAKASSOPIMUS

LAPIN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N OSAKASSOPIMUS Sivu 1 / 4 LAPIN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N OSAKASSOPIMUS 1. Osapuolet Tämän osakassopimuksen osapuolia ovat: 1) Lapin yliopisto, osoite PL 122, 96101 ROVANIEMI 2) Rovaniemen kaupunki, osoite PL 8216, 96101

Lisätiedot

OPTIO-OHJELMA I 2013 OPTIO-OHJELMAN EHDOT I OPTIO-OIKEUKSIEN ANTAMINEN

OPTIO-OHJELMA I 2013 OPTIO-OHJELMAN EHDOT I OPTIO-OIKEUKSIEN ANTAMINEN OPTIO-OHJELMA I 2013 OPTIO-OHJELMAN EHDOT I OPTIO-OIKEUKSIEN ANTAMINEN 1. Optio-oikeuksien määrä Optio-oikeuksia annetaan yhteensä enintään 500.000 kappaletta. Ne oikeuttavat merkitsemään enintään yhteensä

Lisätiedot

Componenta Oyj:n optio oikeudet 2016

Componenta Oyj:n optio oikeudet 2016 Sivu 1 / 5 Componenta Oyj:n optio oikeudet 2016 Componenta Oyj:n hallitus (hallitus) on päättänyt esittää 15.4.2016 kokoontuvalle Componenta Oyj:n (yhtiö) ylimääräiselle yhtiökokoukselle optio oikeuksien

Lisätiedot

VAPO OY:N YHTIÖJÄRJESTYS

VAPO OY:N YHTIÖJÄRJESTYS 1 VAPO OY:N YHTIÖJÄRJESTYS 1 Yhtiön nimi on Vapo Oy ja kotipaikka Jyväskylän kaupunki. 2 Yhtiön toimialana on harjoittaa turveteollisuutta, mekaanista metsäteollisuutta, energian, kasvualustojen ja turvejalosteiden

Lisätiedot

1. Konserttisali 2. Konserttisalin lämpiö- ja aputilat 3. Taiteilijakahvio

1. Konserttisali 2. Konserttisalin lämpiö- ja aputilat 3. Taiteilijakahvio Salassa pidettävä kohtien 5, 6, 7 ja 8 osalta, JulkL 24 1 mom. 17 ja 20 kohta OSAKASSOPIMUS 1 Osapuolet 1.1 Helsingin kaupunki PL 1, 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6 1.2 Yleisradio Oy Radiokatu

Lisätiedot

ROCLA OYJ PÖRSSI-ILMOITUS klo ROCLA HAKEE VUODEN 1998 OPTIO-OIKEUKSIEN LISTAAMISTA HELSINGIN PÖRSSIN PÄÄLISTALLE

ROCLA OYJ PÖRSSI-ILMOITUS klo ROCLA HAKEE VUODEN 1998 OPTIO-OIKEUKSIEN LISTAAMISTA HELSINGIN PÖRSSIN PÄÄLISTALLE ROCLA OYJ PÖRSSI-ILMOITUS 23.5.2002 klo 12.00 ROCLA HAKEE VUODEN 1998 OPTIO-OIKEUKSIEN LISTAAMISTA HELSINGIN PÖRSSIN PÄÄLISTALLE Rocla Oyj:n hallitus on päättänyt hakea vuoden 1998 optiolainaan liittyvien

Lisätiedot

VINCIT GROUP OYJ KANNUSTINJÄRJESTELMÄ 2017

VINCIT GROUP OYJ KANNUSTINJÄRJESTELMÄ 2017 VINCIT GROUP OYJ KANNUSTINJÄRJESTELMÄ 2017 I (I) SISÄLLYSLUETTELO 1 VINCIT GROUP -KONSERNIN KANNUSTINJÄRJESTELMÄ 2017... 1 2 KANNUSTINJÄRJESTELMÄN PERUSTEET JA LAAJUUS... 1 3 OSAKKEIDEN ILMOITTAMINEN KANNUSTINJÄRJESTELMÄN

Lisätiedot

Osakassopimuksen merkitys yrityksen kasvun rahoittamisessa

Osakassopimuksen merkitys yrityksen kasvun rahoittamisessa Osakassopimuksen merkitys yrityksen kasvun rahoittamisessa Hyvinkää 2.3.2017 14.3.2017 www.fennolaw.fi 1 Esityksen sisältö Yleistä osakassopimuksesta Sijoittajan mukaantulon erityispiirteitä Erityiskysymyksiä

Lisätiedot

EHDOTUS MUUTOKSIKSI METROPOLIA AMMATTIKORKEAKOULU OY:n YHTIÖJÄRJESTYKSEEN

EHDOTUS MUUTOKSIKSI METROPOLIA AMMATTIKORKEAKOULU OY:n YHTIÖJÄRJESTYKSEEN 11.8.14 EHDOTUS MUUTOKSIKSI METROPOLIA AMMATTIKORKEAKOULU OY:n YHTIÖJÄRJESTYKSEEN Voimassa oleva yhtiöjärjestys Esitys yhtiöjärjestyksen muutoksiksi Perustelut/huomioita: Yhtiöjärjestyksen muutosesityksen

Lisätiedot

PÄÄKAUPUNKISEUDUN ESISOPIMUS Sivu 1/7 JUNAKALUSTO OY

PÄÄKAUPUNKISEUDUN ESISOPIMUS Sivu 1/7 JUNAKALUSTO OY PÄÄKAUPUNKISEUDUN ESISOPIMUS Sivu 1/7 VR:N OMISTAMAT PÄÄKAUPUNKISEUDUN JUNAKALUSTO OY:N OSAKKEET / ESISOPIMUS OSAKKEIDEN KAUPASTA 1. Sopijapuolet Sopijapuoli / Ostajat: (1) Helsingin kaupunki Osoite: Pohjoisesplanadi

Lisätiedot

1(5) SIUN TALOUS OY:N OSAKKAIDEN OSAKASSOPIMUS. 1. Sopimuksen osapuolet

1(5) SIUN TALOUS OY:N OSAKKAIDEN OSAKASSOPIMUS. 1. Sopimuksen osapuolet 1(5) SIUN TALOUS OY:N OSAKKAIDEN OSAKASSOPIMUS 1. Sopimuksen osapuolet 1. Joensuun kaupunki 2. Kiteen kaupunki 3. Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä (jäljempänä kumpikin yhdessä

Lisätiedot

Talenom Oyj:n optio-oikeudet 2016 TALENOM OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2016

Talenom Oyj:n optio-oikeudet 2016 TALENOM OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2016 Sivu 1 / 5 TALENOM OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2016 Talenom Oyj:n (yhtiö) varsinainen yhtiökokous on 17.3.2016 päättänyt optio-oikeuksien antamisesta yhtiön hallituksen (hallitus) ehdotuksen 17.2.2016 mukaisesti

Lisätiedot

1 Yhtiön toiminimi on Fingrid Oyj. Yhtiön kotipaikka on Helsinki.

1 Yhtiön toiminimi on Fingrid Oyj. Yhtiön kotipaikka on Helsinki. Sivu: 1(5) FINGRID OYJ:N YHTIÖJÄRJESTYS I YHTIÖN TOIMINIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMIALA 1 Yhtiön toiminimi on Fingrid Oyj. Yhtiön kotipaikka on Helsinki. 2 Yhtiön toimialana on harjoittaa sähkömarkkinalain

Lisätiedot

OSAKASSOPIMUS 1. SOPIMUKSEN TAUSTA JA TARKOITUS

OSAKASSOPIMUS 1. SOPIMUKSEN TAUSTA JA TARKOITUS OSAKASSOPIMUS A ( A ), Y-tunnus [ ], B Oy ("B"), Y-tunnus [ ], jne.. A, B jne yhdessä "Osakkaat" sekä NewCo ( Yhtiö ), Y-tunnus [ ], yhdessä Osapuolet, ovat solmineet seuraavan osakassopimuksen Yhtiön

Lisätiedot

ALOITUSRAHASTO VERA OY KOHDEYRITYSOSAKASSOPIMUS. XXX Oy OSAKASSOPIMUS

ALOITUSRAHASTO VERA OY KOHDEYRITYSOSAKASSOPIMUS. XXX Oy OSAKASSOPIMUS XXX Oy OSAKASSOPIMUS XX.XX.2009 2(14) OSAKASSOPIMUS (jäljempänä Sopimus ) 1. OSAPUOLET 1.1. 1.2. 1.3. 1.4. Yksityissijoittaja N.N. (jäljempänä Yksityissijoittaja ) 1.5. Aloitusrahasto Vera Oy, y-tunnus

Lisätiedot

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri YHTIÖJÄRJESTYS: FIT Biotech Oy 15.06.2015 17:54:35 1(6) PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri Yhtiöjärjestys päivältä 15.06.2015 Toiminimi: FIT Biotech Oy Yritys- ja yhteisötunnus: 0984183-4 Voimassaoloaika,

Lisätiedot

[ALLEKIRJOITUSPÄIVÄMÄÄRÄ] OSAKASSOPIMUS TYÖTERVEYS LAINE OY -NIMISTÄ YHTIÖTÄ KOSKIEN

[ALLEKIRJOITUSPÄIVÄMÄÄRÄ] OSAKASSOPIMUS TYÖTERVEYS LAINE OY -NIMISTÄ YHTIÖTÄ KOSKIEN [ALLEKIRJOITUSPÄIVÄMÄÄRÄ] OSAKASSOPIMUS TYÖTERVEYS LAINE OY -NIMISTÄ YHTIÖTÄ KOSKIEN 1(13) Allekirjoittaneet osapuolet ovat tänään tehneet seuraavan osakassopimuksen (jäljempänä Sopimus ): 1 OSAPUOLET

Lisätiedot

Kaupunginhallitus liite nro 12 (1/16)

Kaupunginhallitus liite nro 12 (1/16) Kaupunginhallitus 4.3.2019 liite nro 12 (1/16) OSAKASSOPIMUS [OSAPUOLTEN] VÄLILLÄ TYÖTERVEYS LAINE OY NIMISTÄ YHTIÖTÄ KOSKIEN 1(17) Allekirjoittaneet osapuolet ovat tänään tehneet seuraavan osakassopimuksen

Lisätiedot

KAURAKANGAS OY OSAKEANTI VÄHEMMISTÖOSAKKAAN SITOUMUS 1. YLEISTÄ

KAURAKANGAS OY OSAKEANTI VÄHEMMISTÖOSAKKAAN SITOUMUS 1. YLEISTÄ KAURAKANGAS OY OSAKEANTI VÄHEMMISTÖOSAKKAAN SITOUMUS 1. YLEISTÄ 1.1 Hyväksyn sähköisessä järjestelmässä tapahtuvan osakemerkinnän yhteydessä itseäni sitovaksi tämän sopimuksen vähemmistöosakkaan oikeuksista

Lisätiedot

COMPTEL OYJ/ OPTIO-OIKEUDET 2015 9.9.2015

COMPTEL OYJ/ OPTIO-OIKEUDET 2015 9.9.2015 Sivu 1 / 5 COMPTEL OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2015 Comptel Oyj:n hallitus (hallitus) on kokouksessaan 9.9.2015 päättänyt Comptel Oyj:n (yhtiö) varsinaisen yhtiökokouksen 9.4.2015 antaman valtuutuksen perusteella

Lisätiedot

OSAKEKAUPPAKIRJA. Lappeenrannan kaupungin. Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n. välillä. (jäljempänä Kauppakirja )

OSAKEKAUPPAKIRJA. Lappeenrannan kaupungin. Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n. välillä. (jäljempänä Kauppakirja ) OSAKEKAUPPAKIRJA Lappeenrannan kaupungin ja Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n välillä (jäljempänä Kauppakirja ) 1. Kaupan osapuolet 1.1 Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy (y-tunnus 0433221-3), Valtakatu 44,

Lisätiedot

Codeo Oy, jäljempänä Yhtiö.

Codeo Oy, jäljempänä Yhtiö. OSAKASSOPIMUS Allekirjoittaneet Codeo Oy:n osakkaat ovat tänään tehneet seuraavan osakassopimuksen (jäljempänä Sopimus ): 1. OSAPUOLET 1.1 Tommi Aho 1.2 Olli Pasanen 1.3 Esa Seppälä 1.4 Petri Seppälä 1.5

Lisätiedot

1/5 STOCKMANN OYJ ABP:N OPTIO-OIKEUDET 2010

1/5 STOCKMANN OYJ ABP:N OPTIO-OIKEUDET 2010 1/5 STOCKMANN OYJ ABP:N OPTIO-OIKEUDET 2010 Stockmann Oyj Abp:n hallitus (hallitus) on kokouksessaan 11.2.2010 päättänyt esittää 16.3.2010 kokoontuvalle Stockmann Oyj Abp:n (yhtiö) varsinaiselle yhtiökokoukselle,

Lisätiedot

OSAKASSOPIMUS. Pohjois-Satakunnan Kehittämiskeskus Oy omistaa Yhtiön osakekannan kokonaisuudessaan.

OSAKASSOPIMUS. Pohjois-Satakunnan Kehittämiskeskus Oy omistaa Yhtiön osakekannan kokonaisuudessaan. OSAKASSOPIMUS 1. Osapuolet 1.1. Kankaanpään kaupunki 1.2. Kiikoisten kunta 1.3. Pomarkun kunta 1.4. Jämijärven kunta 1.5. Lavian kunta 2. Sopimuksen tausta ja tarkoitus Pohjois-Satakunnan Kehittämiskeskus

Lisätiedot

(jäljempänä yhdessä 'Sopijapuolet' ja erikseen myos 'Sopijapuoli')

(jäljempänä yhdessä 'Sopijapuolet' ja erikseen myos 'Sopijapuoli') SOPIMUS VUOKRASOPIMUKSEN SIIRROSTA 1. SOPIJAPUOLET 1.1. Turun Teknologiakiinteistöt Oy (Y-tunnus: 2349955-3) Tykistökatu 6 B, Biocity 20520 Turku (jäljempänä 'Teknologiakiinteistöt') 1.2. Turun Yliopisto

Lisätiedot

Osakassopimusta koskevat neuvottelut käydään seuraaviin lähtökohtiin perustuen:

Osakassopimusta koskevat neuvottelut käydään seuraaviin lähtökohtiin perustuen: AIESOPIMUS - OSAKASSOPIMUSTA VARTEN Tämän asiakirjan tarkoituksena on sopia tarvittavien järjestelyjen toteuttamisesta kuntien, kuntayhtymien ja sairaanhoitopiirien omistaman työterveyshuoltopalveluja

Lisätiedot

1. OPTIO-OIKEUKSIEN EHDOT

1. OPTIO-OIKEUKSIEN EHDOT LIITE Pörssitiedote15.5.2014 ASPOCOMP GROUP OYJ:N TOIMITUSJOHTAJALLE OPTIO-OIKEUKSIA ASPOCOMP GROUP OYJ:N OPTIO-OIKEUKSIEN EHDOT 1/2014 1. OPTIO-OIKEUKSIEN EHDOT 1.1 Optio-oikeuksien määrä Annetaan yhteensä

Lisätiedot

OSAKASSOPIMUS. Joki ICT Oy

OSAKASSOPIMUS. Joki ICT Oy OSAKASSOPIMUS Joki ICT Oy 1.2.2017 OSAKASSOPIMUS 1. Sopimuksen osapuolet 1. Alavieskan kunta 2. Haapajärven kaupunki 3. Haapaveden kaupunki 4. Kalajoen kaupunki 5. Kärsämäen kunta 6. Merijärven kunta 7.

Lisätiedot

KONE OYJ:N OPTIO-OIKEUKSIEN 2007 EHDOT

KONE OYJ:N OPTIO-OIKEUKSIEN 2007 EHDOT KONE OYJ:N OPTIO-OIKEUKSIEN 2007 EHDOT KONE Oyj:n hallitus (hallitus) on 5.12.2007 päättänyt optio-oikeuksien antamisesta KONE Oyj:n (yhtiö) ja sen tytäryhtiöiden (KONE-konserni) avainhenkilöille sekä

Lisätiedot

OSAKASSOPIMUKSEN MUUTOS OULUN AMMATTIKORKEAKOULU OY

OSAKASSOPIMUKSEN MUUTOS OULUN AMMATTIKORKEAKOULU OY OSAKASSOPIMUKSEN MUUTOS OULUN AMMATTIKORKEAKOULU OY OSAKASSOPIMUKSEN MUUTOS Tällä sopimuksella (jäljempänä Sopimus ) Oulun Ammattikorkeakoulu Oy:n ( Yhtiö ) osakkeenomistajat yksimielisesti muuttavat [].[].2013

Lisätiedot

KOKKOLANSEUDUN KEHITYS OY:N OSAKKEIDEN KAUPPAA KOSKEVA KAUPPAKIRJA

KOKKOLANSEUDUN KEHITYS OY:N OSAKKEIDEN KAUPPAA KOSKEVA KAUPPAKIRJA KOKKOLANSEUDUN KEHITYS OY:N OSAKKEIDEN KAUPPAA KOSKEVA KAUPPAKIRJA 2 (5) 1 OSAPUOLET 1.1 Myyjä Kannuksen kaupunki (Y-tunnus: 0178455-6 ) 1.2 Ostaja Kokkolan kaupunki (Y-tunnus 0179377-8 ) 2 SOPIMUKSEN

Lisätiedot

optio-oikeuksien antamisesta yhtiön ja sen tytäryhtiöiden (konserni) avainhenkilöille seuraavin ehdoin:

optio-oikeuksien antamisesta yhtiön ja sen tytäryhtiöiden (konserni) avainhenkilöille seuraavin ehdoin: OPTIO-OHJELMAN EHDOT TRAINERS HOUSE OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2012 Trainers House Oyj:n yhtiökokous on 21.3.2012 kokouksessaan päättänyt optio-oikeuksien antamisesta yhtiön ja sen tytäryhtiöiden (konserni)

Lisätiedot

1 (4) KCI KONECRANES OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2003 I OPTIO-OIKEUKSIEN EHDOT. 1. Optio-oikeuksien määrä

1 (4) KCI KONECRANES OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2003 I OPTIO-OIKEUKSIEN EHDOT. 1. Optio-oikeuksien määrä 1 (4) KCI Konecranes Oyj:n varsinainen yhtiökokous on hyväksynyt nämä ehdot 6. maaliskuuta 2003. KCI Konecranes Oyj:n varsinainen yhtiökokous on 8.3.2006 osakkeiden lukumäärän lisäyksen seurauksena muuttanut

Lisätiedot

Kuopio-Tahko Markkinointi Oy O S A K A S S O P I M U S

Kuopio-Tahko Markkinointi Oy O S A K A S S O P I M U S Kuopio-Tahko Markkinointi Oy O S A K A S S O P I M U S OSAKASSOPIMUS Tämä osakassopimus (jäljempänä sopimus ) on laadittu xx.xx.2013 seuraavien osapuolten välillä: I OSAPUOLET Osakkeenomistajat / Esimerkiksi

Lisätiedot

REVOLUTION-LISENSSISOPIMUS

REVOLUTION-LISENSSISOPIMUS Lisenssisopimus 1 (5) REVOLUTION-LISENSSISOPIMUS 1 OSAPUOLET Tämä lisenssisopimus ( Sopimus ) on tehty seuraavien osapuolten välillä: 1. Trainer4You Revolution Oy, y-tunnus 2623516 6, Suomessa rekisteröity

Lisätiedot

Optio-oikeuksista 850.000 merkitään tunnuksella 2007A, 850.000 tunnuksella 2007B ja 850.000 tunnuksella 2007C.

Optio-oikeuksista 850.000 merkitään tunnuksella 2007A, 850.000 tunnuksella 2007B ja 850.000 tunnuksella 2007C. ELISA OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2007 Elisa Oyj:n (yhtiö) hallitus (hallitus) on 18.12.2007 päättänyt varsinaisen yhtiökokouksen 19.3.2007 antaman valtuutuksen nojalla optio-oikeuksien antamisesta yhtiön ja

Lisätiedot

Osakassopimus. Askolan kunnan, Lapinjärven kunnan, Loviisan kaupungin, Porvoon kaupungin. Sipoon kunnan. välillä. koskien. EdupoliPointCollege Oy:tä

Osakassopimus. Askolan kunnan, Lapinjärven kunnan, Loviisan kaupungin, Porvoon kaupungin. Sipoon kunnan. välillä. koskien. EdupoliPointCollege Oy:tä Osakassopimus Askolan kunnan, Lapinjärven kunnan, Loviisan kaupungin, Porvoon kaupungin ja Sipoon kunnan välillä koskien EdupoliPointCollege Oy:tä 8.10.2018 LUONNOS Sisällysluettelo 1. Osapuolet...1 2.

Lisätiedot

SYSOPEN DIGIA OYJ HALLITUKSEN EHDOTUKSET

SYSOPEN DIGIA OYJ HALLITUKSEN EHDOTUKSET SYSOPEN DIGIA OYJ HALLITUKSEN EHDOTUKSET SysOpen Digia Oyj:n ( Yhtiö ) hallitus ehdottaa, että Yhtiön 28.2.2007 pidettävä varsinainen yhtiökokous päättäisi jäljempänä tarkemmin määritellyistä asioista.

Lisätiedot

Patentti- ja rekisterihallitus Kaupparekisterijärjestelmä :32:53 Y-tunnus: YHTEISÖSÄÄNNÖT

Patentti- ja rekisterihallitus Kaupparekisterijärjestelmä :32:53 Y-tunnus: YHTEISÖSÄÄNNÖT Patentti- ja rekisterihallitus Kaupparekisterijärjestelmä 09.08.2016 08:32:53 Y-tunnus: 0220285-3 YHTEISÖSÄÄNNÖT Yritys- ja yhteisötunnus: 0220285-3 Nimi: Lähitaksi Oy Sisältö: Yhteisösäännöt Voimassaoloaika:

Lisätiedot

OSAKASSOPIMUS KOUVOLAN KAUPUNGIN, YM. VÄLILLÄ KAAKKOIS-SUOMEN TIETO OY:TÄ KOSKIEN

OSAKASSOPIMUS KOUVOLAN KAUPUNGIN, YM. VÄLILLÄ KAAKKOIS-SUOMEN TIETO OY:TÄ KOSKIEN OSAKASSOPIMUS KOUVOLAN KAUPUNGIN, YM. VÄLILLÄ KAAKKOIS-SUOMEN TIETO OY:TÄ KOSKIEN Allekirjoittaneet osapuolet ovat tänään tehneet seuraavan osakassopimuksen (jäljempänä Sopimus ). 1. OSAPUOLET (1) Kouvolan

Lisätiedot

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri YHTIÖJÄRJESTYS: Tikkurilan Golfkeskus Oy 19.11.2017 08:29:24 1(5) PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri Yhtiöjärjestys päivältä 19.11.2017 Toiminimi: Tikkurilan Golfkeskus Oy Yritys- ja yhteisötunnus:

Lisätiedot

Yhtiön toiminimi on Nurmijärven Työterveys Oy ja ruotsiksi Arbetshälsan i Nurmijärvi Ab.

Yhtiön toiminimi on Nurmijärven Työterveys Oy ja ruotsiksi Arbetshälsan i Nurmijärvi Ab. YHTIÖJÄRJESTYS 1 Toiminimi Yhtiön toiminimi on Nurmijärven Työterveys Oy ja ruotsiksi Arbetshälsan i Nurmijärvi Ab. 2 Kotipaikka Yhtiön kotipaikka on Nurmijärven kunta. 3 Toimiala Yhtiön toimialana on

Lisätiedot

Liite nro 1 Hallitus OSAKASSOPIMUS KOUVOLAN KAUPUNGIN, YM. VÄLILLÄ KAAKKOIS-SUOMEN TIETO OY:TÄ KOSKIEN

Liite nro 1 Hallitus OSAKASSOPIMUS KOUVOLAN KAUPUNGIN, YM. VÄLILLÄ KAAKKOIS-SUOMEN TIETO OY:TÄ KOSKIEN Liite nro 1 Hallitus 17.5.2019 OSAKASSOPIMUS KOUVOLAN KAUPUNGIN, YM. VÄLILLÄ KAAKKOIS-SUOMEN TIETO OY:TÄ KOSKIEN Allekirjoittaneet osapuolet ovat tänään tehneet seuraavan osakassopimuksen (jäljempänä Sopimus

Lisätiedot

1 (9) 29.10.2014 OSAKASSOPIMUS [KEHITYSYHTIÖ] OY.2014

1 (9) 29.10.2014 OSAKASSOPIMUS [KEHITYSYHTIÖ] OY.2014 1 (9) 29.10.2014 OSAKASSOPIMUS [KEHITYSYHTIÖ] OY.2014 2 (9) [KEHITYSYHTIÖ] OY:N OSAKASSOPIMUS Allekirjoittaneet sopimuspuolet ovat perustaneet [Kehitysyhtiö] Oy -nimisen osakeyhtiön (jäljempänä: yhtiö)

Lisätiedot

OSAKASSOPIMUS [OSAPUOLTEN]

OSAKASSOPIMUS [OSAPUOLTEN] OSAKASSOPIMUS [OSAPUOLTEN] VÄLILLÄ ALUEYHTIÖ OY NIMISTÄ YHTIÖTÄ KOSKIEN 1(17) Allekirjoittaneet osapuolet ovat tänään tehneet seuraavan osakassopimuksen (jäljempänä Sopimus ): 1 OSAPUOLET (1) Kunta 1 Kotipaikka:

Lisätiedot

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri YHTIÖJÄRJESTYS: Terveystalo Oyj 27.09.2017 08:17:58 1(5) PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri Yhtiöjärjestys päivältä 27.09.2017 Toiminimi: Terveystalo Oyj Yritys- ja yhteisötunnus: 2575979-3

Lisätiedot

Kaupunginhallitus liite nro 11 (1/17)

Kaupunginhallitus liite nro 11 (1/17) Kaupunginhallitus 4.3.2019 liite nro 11 (1/17) OSAKASSOPIMUS [OSAPUOLTEN] VÄLILLÄ TYÖTERVEYS AALTO OY NIMISTÄ YHTIÖTÄ KOSKIEN 1(17) Allekirjoittaneet osapuolet ovat tänään tehneet seuraavan osakassopimuksen

Lisätiedot

KONE OYJ:N OPTIO-OIKEUKSIEN 2015 EHDOT

KONE OYJ:N OPTIO-OIKEUKSIEN 2015 EHDOT 1 KONE OYJ:N OPTIO-OIKEUKSIEN 2015 EHDOT KONE Oyj:n hallitus on yhtiökokoukselta 1.3.2010 saamansa valtuutuksen perusteella päättänyt 18.12.2014 optio-oikeuksien antamisesta KONE Oyj:n (yhtiö) ja sen tytäryhtiöiden

Lisätiedot

PÄÄKAUPUNKISEUDUN KAUPPAKIRJA Sivu 1/6 JUNAKALUSTO OY

PÄÄKAUPUNKISEUDUN KAUPPAKIRJA Sivu 1/6 JUNAKALUSTO OY PÄÄKAUPUNKISEUDUN KAUPPAKIRJA Sivu 1/6 KAUPPAKIRJA 1. Sopijapuolet Ostajat: (1) Helsingin kaupunki Osoite: Pohjoisesplanadi 11 13, 00170 Helsinki / PL 1, 00099 Helsingin kaupunki (jäljempänä Helsinki)

Lisätiedot

OSAKASSOPIMUS versio JYVÄSKYLÄN YRITYSTEHDAS OY. xx

OSAKASSOPIMUS versio JYVÄSKYLÄN YRITYSTEHDAS OY. xx OSAKASSOPIMUS versio 2017-08-23 JYVÄSKYLÄN YRITYSTEHDAS OY xx.8.2017 1 Allekirjoittaneet, Jyväskylän kaupunki (y-tunnus 0174666-4), Jyväskylän koulutuskuntayhtymä (0208201-1), Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

OSAKASSOPIMUS TYÖTERVEYS WELLAMO OY:N OSAKKAIDEN VÄLILLÄ

OSAKASSOPIMUS TYÖTERVEYS WELLAMO OY:N OSAKKAIDEN VÄLILLÄ Luonnos 18.9.2018 OSAKASSOPIMUS TYÖTERVEYS WELLAMO OY:N OSAKKAIDEN VÄLILLÄ Sisällys 1 SOPIJAPUOLET... 3 2 SOPIMUKSEN TARKOITUS... 4 3 YHTIÖN TOIMINTA JA TALOUS... 4 3.1 Toiminta-ajatus ja Rahoitus... 4

Lisätiedot

YHTIÖJÄRJESTYS JA OSAKASSOPIMUKSET MAATILAN YHTIÖITTÄMISESSÄ. OTM Anna Miettunen

YHTIÖJÄRJESTYS JA OSAKASSOPIMUKSET MAATILAN YHTIÖITTÄMISESSÄ. OTM Anna Miettunen YHTIÖJÄRJESTYS JA OSAKASSOPIMUKSET MAATILAN YHTIÖITTÄMISESSÄ OTM Anna Miettunen 28.3.2017 YHTIÖJÄRJESTYKSESTÄ Yhtiöjärjestys Pakollinen asiakirja osakeyhtiölle Yhtiöjärjestys osakeyhtiölain ohella määrittää

Lisätiedot