ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 2 / KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalon auditorio, Salorantie 1, Kemijärvi

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 2 / KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalon auditorio, Salorantie 1, Kemijärvi"

Transkriptio

1 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 2 / 2019 Yhtymähallitus Laatimispäivämäärä ( 10 ) KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 13:00 - KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalon auditorio, Salorantie 1, KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Pykälä Liite nro 1 Kokouksen avaus 2 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 19 Tilannekatsaukset 5 20 Suomen Arktinen Seura ry:n yys Aiesopimus matkailuyhteistyöstä 7 22 Vierailukutsut Pohjois- ja Itä-Lapin seutukuntien yhteinen edunvalvontamatka 9 24 Itä-Lapin seutuseminaari Tiedoksi kuntayhtymälle Muut mahdolliset asiat Hallituksen seuraava kokous Kokouksen päättäminen PÖYTÄKIRJAN Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty valitusosoitus, NÄHTÄVÄNÄPITO pidetään yleisesti nähtävänä kuntien kunnanvirastoissa PUHEENJOHTAJA Merk. Annika Kostamo yhtymähallituksen puheenjohtaja SIHTEERI Merk. Kaarina Imponen yhtymähallituksen sihteeri

2 Kokousaika: Keskiviikko klo 13:00- Paikka: Heralammen Yritystalo, auditorio Salorantie 1, Läsnäolijat: Atte Rantanen, Suvi Nampajärvi, Lea Koskela, Esa Kangas, Pirkka Aalto, Erkki Parkkinen, Lauri Ainasto, Terttu Värriö-Pohtila, Esko Rautiainen, Savukoski Anu Luiro, Savukoksi Päivi Vauhkonen Pelkosenniemi Annika Kostamo, Pelkosenniemi Eija Ahola, Olavi Lehtiniemi, Antti Hämeenniemi, Marjo Säärelä, Jukka Kortelainen, Joonas Lehtola, Kirsti Ojala, Markku Harju, Pekka Huhtala, Martti Jokelainen, Niina Mattila, Marja-Liisa Kelloniemi, Savukoski Raimo Haapakoski, Savukoski Elina Suopanki, Pelkosenniemi Jani Jaakkola, Pelkosenniemi Antti Mulari, Marjo Hautala, Tiina Alasirniö, vara vara vara vara vara vara vara vara vara vara vara vara vara vara vara Dina Solatie Kaarina Imponen kehittämispäällikkö, esittelijä johdon assistentti, pöytäkirjanpitäjä

3 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Ky 17 Ennakkoilmoitus kokouksesta on lähetetty ille Kokouskutsu ja kokousasiakirjat on lähetetty sähköpostitse yhtymähallituksen ille ja varaille. Kokous on päätösvaltainen, kun vähintään puolet istä tai henkilökohtaisista varaistä on läsnä kokouksessa. Esitys: Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Ky 18 Esitys: Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa.

4 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 3 TILANNEKATSAUKSET Ky 19 Kehittämispäällikön tilannekatsaus Kehittämispäällikkö antaa hallitukselle tilannekatsauksen kuntayhtymän ajankohtaisista asioista. Edellinen tilannekatsaus on annettu Kuntajohtajien tilannekatsaukset Kuntajohtajat kertovat kuntansa ajankohtaiset kuulumiset. Kehittämispäällikön esitys: Yhtymähallitus merkitsee tilannekatsauksen tiedoksi.

5 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 4 SUOMEN ARKTINEN SEURAN RY:N JÄSENYYS Ky 20 Suomen Arktinen Seura ry. seuraa arktisen alueen kehitystä ja vaikuttaa arktista aluetta koskevissa kysymyksissä siten, että ne palvelevat Suomen etua. Strategiansa mukaan Suomen arktisen seuran tehtävänä on lisätä kansalaisten ja päättäjien tietoisuutta arktisen alueen kehityksestä sekä sen tuomista mahdollisuuksista järjestämällä vuosittain ajankohtaisia seminaareja, esitelmätilaisuuksia ja paneelikeskusteluja seura järjesti istölleen arktisen alueen nykytilaa ja tulevaisuudennäkymiä käsittelevän seminaarin Venäjän suurlähetystössä. Puhujina tilaisuudessa olivat suurlähettiläs Pavel Kuznetsov, entinen pääministeri Paavo Lipponen, Venäjän Senior Arctic Official Nikolay Korchunov, suurlähettiläs Harri Mäki-Reinikka sekä Suomen Arktisen Seuran puheenjohtaja Tero Vauraste. Kehittämispäällikkö osallistui kyseiseen seminaariin ja samalla kuntayhtymä liittyi seuran eksi. Jäsenmaksu on 400 /vuosi. Arktisen Seuran sääntömääräinen kevätkokous pidetään keskiviikkona klo 13:30 alkaen Ulkopoliittisen instituutin tiloissa (Arkadiankatu 23 B, Helsinki, 5. kerros). Välittömästi kevätkokouksen jälkeen pidetään seminaari, jossa käsitellään arktisen alueen taloudellisia kysymyksiä ja pian päättyvää Arktisen neuvoston Suomen puheenjohtajuuskautta. Seminaarissa puhujina ovat arktisen alueen vaikuttaja Alice Rogoff ja Lapin yliopiston Arktisen keskuksen johtaja Timo Koivurova. Ilmoittautuminen kokoukseen ja seminaariin pitää tehdä viimeistään ma Kehittämispäällikön esitys: Yhtymähallitus hyväksyy liittymisen Suomen arktisen seuran eksi ja päättää osallistutaanko kevätkokoukseen. Jäsenmaksu varataan vuosittain kuntayhtymän talousarvioon.

6 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 5 AIESOPIMUS MATKAILUYHTEISTYÖSTÄ Ky 21 Kuolan kaupunki on esittänyt Itä-Lapin kuntayhtymälle, että lähialueyhteistyöpäivillä toukokuussa allekirjoitettaisiin matkailuyhteistyötä koskeva aiesopimus. Yhteistyösopimuksesta keskusteltiin alustavasti Murmanskin Business viikoilla Aiesopimus perustuu aikomukseen kehittää molempia osapuolia hyödyttävää matkailuun liittyvää yhteistyötä. Siihen sisältyy: matkailun infrastruktuurin kehittäminen, kansainvälisten markkinoinnin kehittäminen, matkailun ja siihen liittyvien palvelujen laadun parantaminen, liikenneyhteyksien kehittäminen, rajayhteistyön kehittäminen ja muut matkailualan yhteistyöalat. Itä-Lapin kuntayhtymä ja Kuolan alueen hallinto voivat suunnitella ja toteuttaa konkreettisia hankkeita, ohjelmia, suunnitelmia ja perustaa yhteisiä valiokuntia ja tai työryhmiä koordinoimaan toimintaa. Sopimuksen osapuolet voivat osallistua yhteisiin messuihin, näyttelyihin tai tapahtumiin ja vaihtavat tietoa matkailun eri aloilla. Sopimus tulee voimaan allekirjoituspäivänä ja on voimassa viiden vuoden ajan. Sopimusta jatketaan automaattisesti jokaiselle seuraavalle viiden vuoden jaksolle, jollei toinen osapuolista ilmoita toiselle osapuolelle kirjallisesti vähintään kolme kuukautta ennen ehdotettua irtisanomispäivää aikomuksestaan irtisanoa sopimus. Sopimuksen irtisanominen ei vaikuta velvoitteisiin toteuttaa ohjelmia, sopimuksia, toimintasuunnitelmia, sopimuksia ja pöytäkirjoja, jotka on aloitettu sopimuksen voimassaoloaikana. Sopimus on tarkoitus allekirjoittaa Kuolassa Sopimus on kirjoitettu venäjäksi ja englanniksi. Liitteenä 1 on suomennos aiesopimuksesta. Kehittämispäällikön esitys: Yhtymähallitus hyväksyy aiesopimuksen (liite 1) ja valtuuttaa kehittämispäällikön allekirjoittamaan aiesopimuksen lähialueyhteistyöpäivillä toukokuussa, jolloin aiesopimus astuu voimaan.

7 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 6 VIERAILUKUTSUT Ky 22 Itä-Lapin kuntayhtymä on kutsunut vieraaksi Venäjän suurlähettilään Pavel M. Kuznetsovin ja ministeri-neuvonantaja Leonid V. Anisimovin Itä-Lappiin heille sopivana ajankohtana keskustelemaan ja kuulemaan Rail Arctica hankkeesta - rautatieyhteydestä joka yhdistäisi Kantalahden sataman an ja sitä kautta Euroopan Unionin alueelle. Hanke edistäisi pohjoisen merireitin avaamista Aasiasta Venäjän kautta Arktiseen Eurooppaan. Suurlähettiläs on ilmoittanut mahdollisuudesta tulla vierailulle päivien aikaan ja on pyytänyt vierailuohjelmaa. Kehittämispäällikön esitys: Yhtymähallitus keskustelee Venäjän suurlähettilään vierailuun osallistujista ja ohjelmasta. Hallitus pyytää kuntia pyydetään nimeämään edustajat vierailuun.

8 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 7 POHJOIS- JA ITÄ-LAPIN SEUTUKUNTIEN YHTEINEN EDUNVALVONTAMATKA Ky 23 Itä-Lapin ja Pohjois-Lapin kuntien edustajat ovat tavanneet keväällä ja keskustelleet yhteistyömahdollisuuksista mm. edunvalvonnassa. Tapaamisten tuloksena on laadittu asiakirja, jossa on määritelty yhteiset edunvalvonnan kärjet. Edunvalvonnan kärkiä ovat 1. Saavutettavuus, 2. Rahoitus ja kuntatalous sekä 3. Turvallisuus. Itä-Lapin ja Pohjois-Lapin kuntien yhteistä edunvalvontaa ja hallitusohjelmatavoitteita on kuvattu tarkemmin esityslistan liitteessä 2. Yhteinen edunvalvontamatka Helsinkiin tehdään Matkalle voisi lähteä kustakin kunnasta kaksi henkilöä (kunnanjohtaja ja puheenjohtaja). Molempien alueiden kehittämispäälliköt osallistuvat matkalle. Alustava matkasuunnitelma esitellään kokouksessa. Matkalla tavataan Lapin kansanedustajat ja teemoihin liittyvien puolueiden asiantuntijoita. Tarkoitus on myös vierailla neljässä asianomaisessa ministeriössä (liikenne-, ympäristö-, sisä- ja valtiovarainministeriö). Kehittämispäällikön esitys: Yhtymähallitus pyytää kuntia nimeämään osallistujat Itä-Lapin ja Pohjois-Lapin yhteiselle edunvalvontamatkalle Helsinkiin.

9 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 8 ITÄ-LAPIN SEUTUSEMINAARI 2019 Ky 24 Kuntayhtymän toimintasuunnitelmassa on seutuseminaarin järjestäminen loppuvuodesta. Seutuseminaari voisi olla Arktinen seminaari, teemoina logistiikka, investoinnit ja ilmastonmuutos. Seminaaripaikkakuntana toimii, koska kuntayhtymän puheenjohtajuus siirtyy alkaen Kemijärvelle. Ajankohdaksi on ajateltu Kiinan suurlähettiläälle on annettu vierailukutsu. Kuntayhtymän vierailukutsun on suurlähettiläälle henkilökohtaisesti toimittanut Tapio Juokslahti. Vastausta ei ole vielä saatu. Kiinansuurlähettiläälle voisi ehdottaa vierailua Seutuseminaarin yhteyteen ja puheenvuoroa seminaarissa. Kehittämispäällikön esitys: Yhtymähallitus päättää seminaariajankohdan ja aiheet.

10 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 9 TIEDOKSI KUNTAYHTYMÄLLE Ky 25 a) Kuolan lähialueyhteistyöpäivien matkaohjelma on esityslistan liitteenä nro 3. b) VÄRI hankkeen ohjausryhmän kokouspöytäkirja on esityslistan liitteenä nro 4. c) Osta paikallista hankkeen ohjausryhmän kokouspöytäkirja on esityslistan liitteenä nro 5. d) Itä-Lapin kulttuurimatkailuhankkeen ohjausryhmän kokouspöytäkirja on esityslistan liitteenä nro 6. e) Kirjelmä ministeri Antti Häkkäselle on esityslistan liitteenä nro 7. f) Savukosken kunnan ja Itä-Lapin kuntayhtymän yhteinen vetoomus ympäristöministeriölle Korvatunturin Opastuskeskuksen säilyttämiseksi on esityslistan liitteenä nro 8. g) Ministeri Jari Lindströmin vastaus alueellisten työllisyyskokeilujen jatkosta ja kuntien roolista työllisyyden hoidossa on esityslistan liitteenä nro 9. h) Matkaraportti Forest In hankkeen tutustumismatkalta Pyhäjoelle ja Kokkolaan on esityslistan liitteenä nro 10. Kehittämispäällikön esitys: Yhtymähallitus merkitsee tiedoksi tiedoksiantoasiat.

11 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 10 MUUT MAHDOLLISET ASIAT Ky 26 Liittyminen Viitostie ry:n HALLITUKSEN SEURAAVA KOKOUS Ky 27 Vuorotteluperiaatteen mukaisesti seuraava kokouspaikkakunta on. Kehittämispäällikön esitys: Yhtymähallitus päättää seuraavan kokouksen ajankohdan. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Ky 28 Hallituksen puheenjohtaja päätti kokouksen klo.

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 4 / 2016 Laatimispäivämäärä ( 4 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 4 / 2016 Laatimispäivämäärä ( 4 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 4 / 2016 Hallitus Laatimispäivämäärä 27.5.2016 1 ( 4 ) KOKOUSAIKA Torstai 2.6.2016 klo10.00 alkaen KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava / kokoustila Kuukkeli, Luontotie 1,

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 8 / 2015 Laatimispäivämäärä ( 6 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 8 / 2015 Laatimispäivämäärä ( 6 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 8 / 2015 Hallitus Laatimispäivämäärä 18.11.2015 1 ( 6 ) KOKOUSAIKA Tiistai 24.11.2015 klo 13.00 Ennen kokousta klo 12 alkaen lounas Hotelli Pyhätunturilla KOKOUSPAIKKA

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2013 Hallitus Päivämäärä 22.11.2013 Sivut 1 ( 8 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 22.11.2013 klo 9.00 10.46 _ KOKOUSPAIKKA Valtuustosali, Savukosken kunnanvirasto _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava, Pyhätunturi, Pelkosenniemi

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava, Pyhätunturi, Pelkosenniemi ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2016 Hallitus Päivämäärä 2.6.2016 Sivut 1 ( 8 ) _ KOKOUSAIKA Torstai 2.6.2016 klo 10.00 10.45 _ KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava, Pyhätunturi, Pelkosenniemi _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 6 ) 15.3.2012. KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 6 ) 15.3.2012. KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 6 ) 15.3.2012 _ KOKOUSAIKA Torstai 15.3.2012 klo 10.00 12.30 _ KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2014 Hallitus Päivämäärä 7.2.2014 Sivut 1 (11 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 7.2.2014 klo 10.00 11.51 _ KOKOUSPAIKKA Valtuustosali, Sallan kunnanvirasto _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalo, auditorio, Salorantie 1. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalo, auditorio, Salorantie 1. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen PÖYTÄKIRJA No 8 / 2016 Hallitus Päivämäärä 16.12.2016 Sivut 1 ( 12 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 16.12.2016 klo 12.00 14.43 _ KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalo, auditorio, Salorantie 1 _ OSALLISTUJAT Päätöksentekijät

Lisätiedot

KOKOUSPAIKKA Sallan poropuisto, auditorio, Hautajärventie 111, Salla. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

KOKOUSPAIKKA Sallan poropuisto, auditorio, Hautajärventie 111, Salla. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen PÖYTÄKIRJA No 3 / 2017 Hallitus Päivämäärä 29.5.2017 Sivut 1 ( 9 ) _ KOKOUSAIKA Keskiviikko 24.5.2017 klo 12.00 15.38. _ KOKOUSPAIKKA Sallan poropuisto, auditorio, Hautajärventie 111, Salla _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Itä-Lapin Seutuseminaari

Itä-Lapin Seutuseminaari Itä-Lapin Seutuseminaari 11.10.18 Jäsenet 2017-2021 Pelkosenniemi Pj. Annika Kostamo Mirja Lampela Posio Vpj. Heli Knutars Olavi Lehtiniemi Antti Hämeenniemi Kemijärvi Atte Rantanen Pirkka Aalto Suvi Nampajärvi

Lisätiedot

Uutiskirje 1 /

Uutiskirje 1 / Uutiskirje 1 / 2019 www.arcticfinland.fi/arktinenseura ARKTINEN SEURA - SINUA VARTEN Arktisen neuvoston, Arktisen talousneuvoston sekä Rannikkovartiostofoorumin suomalaiset puheenjohtajuudet tulevat kaksivuotiskautensa

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 8 / KOKOUSPAIKKA Hotelli Pyhätunturin kokouskeskus, kokoustila Pikku-Kuru

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 8 / KOKOUSPAIKKA Hotelli Pyhätunturin kokouskeskus, kokoustila Pikku-Kuru ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 8 / 2015 Hallitus Päivämäärä 24.11.2015 Sivut 1 ( 9 ) _ KOKOUSAIKA Tiistai 24.11.2015 klo 13.02 15.13 _ KOKOUSPAIKKA Hotelli Pyhätunturin kokouskeskus, kokoustila Pikku-Kuru

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2016. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2016. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2016 Hallitus Päivämäärä 3.3.2016 Sivut 1 ( 10 ) _ KOKOUSAIKA Torstai 3.3.2016 klo 10.00 11.30 _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto, valtuustosali _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 26.03.2013 12 ASIALISTA KOKOUSAIKA Tiistaina 26.03.2013 klo 18.00 19.13 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen. Helena Peltoniemi (vpj.)

OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen. Helena Peltoniemi (vpj.) PÖYTÄKIRJA No 7 / 2016 Hallitus Päivämäärä 6.10.2016 Sivut 1 ( 11 ) _ KOKOUSAIKA Torstai 6.10.2016 klo 10.00 11.39 _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto /valtuustosali _ OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63 KOKOUSKUTSU ASIALISTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 30.10.2013 klo 18.00-19.15 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koulu KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 46 65 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 13 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 13 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 13 ) 5.10.2011 _ KOKOUSAIKA Keskiviikko 5.10.2011 klo 10.00 13.15 _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Kunnanhallitus sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Kunnanhallitus sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Kunnanhallitus sivu 1 Kokousaika 13.2.2012, kello 8.45 9.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Puhelinkokous Haavisto Veli, puheenjohtaja Hautala Salme Knuuttila

Lisätiedot

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista Johtokunnan kokous 4.6.2019 Kokouskutsu ja esityslista KOKOUSKUTSU 2 (5) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 4.6.2019 klo 10.00 Paikka Lisätietoja ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, Puijonlaaksontie 2, Kuopio

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Nuorisovaltuusto 06.02.2018 AIKA 06.02.2018 klo 16:00-17:01 PAIKKA Korvatunturin koulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009 KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1/2009 Kokousaika Keskiviikko klo 19.00 20.02 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Muut saapuvilla olleet (ja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Kunnanhallitus sivu 1. Puhelin/sähköpostikokous

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Kunnanhallitus sivu 1. Puhelin/sähköpostikokous ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Kunnanhallitus sivu 1 Kokousaika 21.1.2013, kello 15.45 16.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Puhelin/sähköpostikokous Haavisto Veli, puheenjohtaja Hautala

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 5 / 2014 Laatimispäivämäärä ( 8 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 5 / 2014 Laatimispäivämäärä ( 8 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 5 / 2014 Hallitus Laatimispäivämäärä 22.9.2014 1 ( 8 ) KOKOUSAIKA Perjantai 3.10.2014 klo 9.30 kahvit alakerran kahviossa klo 10.00 alkaen kokous valtuustosalissa KOKOUSPAIKKA

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 15 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 15 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 15 ) 24.9.2010 _ KOKOUSAIKA Perjantai 24.9.2010 klo 8.30 10.25 _ KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärven kaupungintalo

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 8/2017 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 21.11.2017 klo 9.00 10.30 Paikka: Reisjärvi, valtuuston kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila, pj.

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 No 1/2008 KOKOUSAIKA Perjantaina 18.01.2008 kello 13.00-14.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2013 Hallitus Päivämäärä 22.3.2013 Sivut 1 ( 11 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 22.3.2013 klo 10.00 13.13 _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto, valtuustosali _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Kunnanhallitus sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Kunnanhallitus sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Kunnanhallitus sivu 1 Kokousaika 31.1.2012, kello 09.00 9.15 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Puhelinkokous Haavisto Veli, puheenjohtaja Hautala Salme Knuuttila

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2017

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2017 KOKOUSKUTSU Pvm Nro 2.1.2017 1 / 2017 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo päätysali KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS...2 2 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Pöytäkirja 3/2019 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 16.4.2019 klo 9.00 10.15 Paikka: Pyhäjärvi, kaupungintalo valtuustosali Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, varapj.pyhäjärveltä Esa

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 17/2013

KUNNANHALLITUS No 17/2013 138 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 17/2013 KOKOUSAIKA 30.08.2013 klo 20.00-. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 244 245 246 247 83 248 249 84,85

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 7.11.2013 klo 18.00-19.05 Paikka Yläkoulun opettajainhuone Asiat 100 Kokouksen avaaminen 101 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 102 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 11.5.2015 klo 17.30-18.07. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Lakeuden jätelautakunta sivu 1. Westenergy Oy:n jätevoimala, Vaasa

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Lakeuden jätelautakunta sivu 1. Westenergy Oy:n jätevoimala, Vaasa ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Lakeuden jätelautakunta sivu 1 Kokousaika 17.3.2011, kello 14.00 15.30 Kokouspaikka Westenergy Oy:n jätevoimala, Vaasa Saapuvilla olleet jäsenet Ilmajoki: Alavus:

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 26.4.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Jukka Panu, jäsen Muut osallistujat:

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kokousaika 29.10.2015 klo 16.30 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti, kokoushuone Käsiteltävät asiat 80 Kokouksen avaus 81 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 KIRKKOVALTUUSTO

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 KIRKKOVALTUUSTO JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 Kokousaika 04.01.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 07.12.2011 35 ASIALISTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 07.12.2011 klo 17.00 18.10 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, ruokasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 30 37 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

SUOMEN KOTISEUTULIITTO ESITYSLISTA 2015/3 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6

SUOMEN KOTISEUTULIITTO ESITYSLISTA 2015/3 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6 Aika: Keskiviikko 25.3.2015 klo 11.45 14.30 Paikka: Suomen Kotiseutuliiton toimisto Läsnä Puheenjohtaja: Kirsi Moisander ( ) Varapuheenjohtaja: Raimo Sailas ( ) Jäsenet: Annukka

Lisätiedot

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA Kokousaika tiistai 3.10.2017 klo 9.00 12.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto, Tiirismaa 4.krs Käsiteltävät asiat: 9 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 10 KOKOUKSEN

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 3 / 2013 Laatimispäivämäärä ( 6 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 3 / 2013 Laatimispäivämäärä ( 6 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 3 / 2013 Hallitus Laatimispäivämäärä 29.8.2013 1 ( 6 ) KOKOUSAIKA Torstai 5.9.2013 klo 10.00- KOKOUSPAIKKA Holy Suite kokouskeskus /Kokoustila Pikkukuru, Pyhätunturi KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

4 Vaalijalan hallituksen ja johdon seminaaripäivä

4 Vaalijalan hallituksen ja johdon seminaaripäivä VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ Kokouskutsu TARKASTUSLAUTAKUNTA 24.1.2019 Päivän ohjelma: klo 10.00 Kahvi + kokous Tutustuminen kuntoutusyksikkö Sataman toimintaan n. klo 12.00 Ruokailu KOKOUSAIKA: 31.1.2019 kello

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15 SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15 ASIALISTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 23.05.2012 klo 17.00 18.08 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 11 17 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 6 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 6 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 6 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12 ) 15.10.2010 _ KOKOUSAIKA Perjantai 15.10.2010 klo 12.00 13.45 _ KOKOUSPAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone, Sallan kunnanvirasto

Lisätiedot

Yhteistyömallien selvittäminen Pelkosenniemen kunnan kanssa

Yhteistyömallien selvittäminen Pelkosenniemen kunnan kanssa Kunnanhallitus ASIALISTA KOKOUSTIEDOT KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t Aika Maanantai 20.6.2016 klo 12.00-12,35 Paikka Savukosken kunnanvirasto 108 109 110 Yhteistyömallien selvittäminen Pelkosenniemen kunnan kanssa

Lisätiedot

Paikka: Ravintola Oppipoika, Kokoustila Oltermanni 4 krs., Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Paikka: Ravintola Oppipoika, Kokoustila Oltermanni 4 krs., Korkalonkatu 33, Rovaniemi Koko Lapin Sote Lapin sote-valmistelun johtoryhmän 7. kokous pöytäkirja Aika: 26.4.2017 klo 9.30-13 Paikka: Ravintola Oppipoika, Kokoustila Oltermanni 4 krs., Korkalonkatu 33, Rovaniemi Varsinainen jäsen

Lisätiedot

Paikka: Ravintola Oppipoika, Auditorio. Korkalonkatu 33, Rovaniemi.

Paikka: Ravintola Oppipoika, Auditorio. Korkalonkatu 33, Rovaniemi. 1.2.2017 Koko Lapin Sote Lapin sote-valmistelun poliittisen ohjausryhmän 3. kokous esityslista Aika: 8.2.2017 klo 12 15.30 (tauko noin klo 14.00) Paikka: Ravintola Oppipoika, Auditorio. Korkalonkatu 33,

Lisätiedot

Satakunnan aikuiskoulutuskeskus, Kankaanpää

Satakunnan aikuiskoulutuskeskus, Kankaanpää KOKOUSKUTSU 3 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Satakunnan aikuiskoulutuskeskuksen johtokunta 30.8.2012 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 5.9.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan aikuiskoulutuskeskus,

Lisätiedot

Kokoushuone Pihlaja, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, Kuopio

Kokoushuone Pihlaja, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, Kuopio Pöytäkirja Numero 1/2019 1 (5) Tarkastuslautakunta Aika 15.3.2019 klo 9.00-12.00 Paikka Kokoushuone Pihlaja, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, Kuopio Osallistujat (x) Ruotsalainen Olavi, pj. ( ) Hynninen Erkki,

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SOSIAALILAUTAKUNTA 3.12.2013 64 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA KOKOUSAIKA 3.12.2013 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 54 66 Kokouksen

Lisätiedot

JULKIPANOTODISTUS Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle

JULKIPANOTODISTUS Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle Vanhus- ja vammaisneuvosto Pöytäkirja Kokousaika Keskiviikko 7.9.2016 klo 15.00 Kokouspaikka Kunnanviraston yläkerran kokoushuone Käsiteltävät asiat Sivu Liite 8 16 8/2016 Hyvinvointikertomus 9 17 Vanhustenviikko

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat liite 75 Torstai 29.10.2015 klo 14.00 16.06 PSK-Aikuisopisto, Haapaveden Teknologiakylä, Haapavesi PSK-Aikuisopiston toiminnan

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro 3 29.4.2015 18. Henkilökohtaiset varajäsenet:

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro 3 29.4.2015 18. Henkilökohtaiset varajäsenet: KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3 29.4.2015 18 Kokousaika 29.4.2015 klo 19.00-20.12 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

klo kunnanvirastossa

klo kunnanvirastossa KOKOUSAIKA Maanantai 29.2.2016 klo 18:00 19:50 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT 51 52 53 54 55 Liite 10 56 57 58 Kunnanvirasto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastus Tiedoksi merkittävät

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (10) Jarva Marisanna. Piirainen Raimo. Kortesalmi Joukamo Pohjois-Pohjanmaa

POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (10) Jarva Marisanna. Piirainen Raimo. Kortesalmi Joukamo Pohjois-Pohjanmaa POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 (10) Aika 31.08.2016 klo 08:00-08:55 Paikka Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, Kokkola Läsnä Kant Esa Keski-Pohjanmaa Mustasaari Erkki Keski-Pohjanmaa

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto Ulvila, Yhdystie

Satakunnan ammattiopisto Ulvila, Yhdystie KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 5.4.2011 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.4.2011 klo 15.30 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto Ulvila, Yhdystie KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 Kokousaika 16.11.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 29 Kokouksen avaus 30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 31 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 Kokousaika Perjantai 17.2.2017 klo 8.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 9 3 Kokouksen avaus 10 4 Laillisuus

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse AIKA 28.4.2014 klo 18.00 PAIKKA Säynätsalon pappila, Pappilantie 6, 40900 Säynätsalo Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 / 16 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.05.2011 15. KOKOUSAIKA Keskiviikkona 18.05.2011 kello 16.00 16.

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.05.2011 15. KOKOUSAIKA Keskiviikkona 18.05.2011 kello 16.00 16. SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.05.2011 15 ASIALISTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 18.05.2011 kello 16.00 16.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, ruokasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 17 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Terveyskeskuksen neuvotteluhuone, Pelkosenniemi

Terveyskeskuksen neuvotteluhuone, Pelkosenniemi 1(8) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1/2019 KOKOUSAIKA 21.1.2019 klo 10.00 12.00 KOKOUSPAIKKA Terveyskeskuksen neuvotteluhuone, Pelkosenniemi LÄSNÄ Ahti Isojärvi Annika Kostamo Jouni Ahvenainen Irja Harju

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 299. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen 12/2011

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 299. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen 12/2011 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 299 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 12/2011 KOKOUSAIKA Tiistaina 01.11.2011 kello 16.00 16.54 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2018 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2018 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kokousaika Tiistai 12.6.2018 klo 13.00 17.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, Neuvotteluhuone 1, HUOM. paikka Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 41 3

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 15.4.2015 kello 16.30 17.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, Kuninkaalähteenkatu 14, Valkoinen talo, Hovinarri

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, Kuninkaalähteenkatu 14, Valkoinen talo, Hovinarri KOKOUSKUTSU 2 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 13.2.2018 1 KOKOUSAIKA Torstai 22.2.2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, Kuninkaalähteenkatu 14, Valkoinen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka KOKOUSKUTSU 1 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 16.1.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 22.1.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka 1 Ammatillisen

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2018

Tarkastuslautakunta 4/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2018 Kokousaika: 28.5.2018 klo 17.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

!/::' "'c;/j ;..,, VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ. Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA

!/::' 'c;/j ;..,, VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ. Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA 041041 Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA Päivän ohjelma: klo 10.00 Kahvi + kokous Tutustuminen kuntoutusyksikkö Sataman toimintaan n. klo 12.00 Ruokailu KOKOUSAIKA: KOKOUSPAIKKA: kello 10.00 Vaalijalan osaamis-

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto Ulvila, Yhdystie

Satakunnan ammattiopisto Ulvila, Yhdystie KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 5.4.2011 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.4.2011 klo 15.30 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto Ulvila, Yhdystie KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 3.3.2011 1

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 3.3.2011 1 KOKOUSKUTSU 3 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 3.3.2011 1 KOKOUSAIKA Tiistai 8.3.2011 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto Kankaanpää, Kuninkaanlähteenkatu

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 14.10.2016 1 KOKOUSAIKA Torstai 20.10.2016 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs 53 Yhtymäkokouksen

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 19.02.2014 1 Aika Keskiviikkona 19.02.2014 klo 16.00 17.30 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 14.4.2010 kello 8.00 10.15 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 21.5.2018 klo 17.30 18.21 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Maaseutulautakunta sivu , kello 19:00 19:40. Virastotalon kokoushuone (vanha käräjäsali)

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Maaseutulautakunta sivu , kello 19:00 19:40. Virastotalon kokoushuone (vanha käräjäsali) ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Maaseutulautakunta sivu 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 5.4.2011, kello 19:00 19:40 Virastotalon kokoushuone (vanha käräjäsali) Nikkola Antti,

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 8.9.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 10.12.2009 39 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 KOKOUSAIKA torstaina 10. päivänä joulukuuta 2009 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Eino Piippo

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 15/ Tarkastuslautakunta AIKA :00-16:25. HSY, kokoushuone Louhikko ASIAT. Otsikko Si vu

PÖYTÄKIRJA 15/ Tarkastuslautakunta AIKA :00-16:25. HSY, kokoushuone Louhikko ASIAT. Otsikko Si vu PÖYTÄKIRJA 15/2018 1 Tarkastuslautakunta AIKA 27.11.2018 15:00-16:25 PAIKKA HSY, kokoushuone Louhikko ASIAT Otsikko Si vu 56 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 57 HSY:N STRATEGIA 2025 4 58 TTS

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto /6

Seurakuntaneuvosto /6 Seurakuntaneuvosto 99-109 30.10.2014 1/6 KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 30.10.2014 Paikka: Korson seurakuntakeskus, kokoustila Osallistujat: Pirkko Yrjölä puheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1 Kokousaika 14.11.2012, kello 16.30 18.25 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Lahti Tapani,

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta 15.12.2011 KOKOUSAIKA 15.12.2011 klo 17.00-18.42 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 34 ILMOITUSASIAT 51 35 MAA-AINESLUPA, LEMMINKÄINEN INFRA OY 52 36 AMMATTIMIEHEN

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 13.15 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12,

Lisätiedot

Johtokunnan kokous Pöytäkirja 7/2019

Johtokunnan kokous Pöytäkirja 7/2019 Johtokunnan kokous 4.6.2019 Pöytäkirja 7/2019 PÖYTÄKIRJA 2 (6) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 4.6.2019 klo 10.07 12.15 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, Puijonlaaksontie 2, Kuopio (rak 1A, C-rappu,

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 2018 Kokousaika: 06.02.2018 klo 17.10-18.35 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Jani Latva-Nikkola puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja poissa

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) PÖYTÄKIRJA 7/2018 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 11.12.2018 klo 9.00 11.05 Paikka: Nivala, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, Pyhäjärveltä Esa Jussila,

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Kokousaika 14.12.2016 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 27 Kokouksen avaus 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Tiistai klo Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki

KOKOUSAIKA Tiistai klo Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki KOKOUSKUTSU 6 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 1.6.2017 1 KOKOUSAIKA Tiistai 6.6.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki 34 Ammatillisen

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 1/2019

Tarkastuslautakunta 1/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 1/2019 Kokousaika: 23.1.2019 klo 14.00 14.55 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen

Lisätiedot

40 Talousarvion toteutuminen Talousarvion kehys Yhtymähallituksen kokoukset syksyllä 2017

40 Talousarvion toteutuminen Talousarvion kehys Yhtymähallituksen kokoukset syksyllä 2017 KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 15.9.2017 1 KOKOUSAIKA Torstai 21.9.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, aulaluokka, 1. krs (Suoratie 1) 40

Lisätiedot

Satakunnan aikuiskoulutuskeskus, Huittinen

Satakunnan aikuiskoulutuskeskus, Huittinen KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Satakunnan aikuiskoulutuskeskuksen johtokunta 7.10.2011 1 KOKOUSAIKA Torstai 13.10.2011 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan aikuiskoulutuskeskus,

Lisätiedot

Kuntayhtymän talousarvio vuodelle 2018 ja suunnitelma vuosille 2019 ja Yhtymäkokouksen koollekutsuminen. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki

Kuntayhtymän talousarvio vuodelle 2018 ja suunnitelma vuosille 2019 ja Yhtymäkokouksen koollekutsuminen. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 9 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 30.11.2017 klo 14.45-15.39 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Käsiteltävät asiat liite 82 1 83 Kuntayhtymän talousarvio vuodelle 2018 ja

Lisätiedot

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 49 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 50 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 51 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 52

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Varastokatu KAJAANI Hallituksen kokous nro 3/2006

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Varastokatu KAJAANI Hallituksen kokous nro 3/2006 Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 24.3.2006 kello 12.00 KOKOUSPAIKKA Kainuun Jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87100 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19-20.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017. Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo. Haapavesi, läsnä Ollila Päivi. Haapavesi, läsnä Viinala Jarmo

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017. Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo. Haapavesi, läsnä Ollila Päivi. Haapavesi, läsnä Viinala Jarmo 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Keskiviikko 13.12.2017 klo 19.00-20.21 Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo Haapavesi, läsnä Ollila Päivi Haapavesi, läsnä

Lisätiedot