OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 11/

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 11/"

Transkriptio

1 OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 11/ Aika: Tiistai klo Paikka: Aurakatu 20 E, OAJ Varsinais- Suomen kokoustila Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet x Harri Laukkanen, pj Laura Lehtonen x Tomi Törrönen x Mirkka Ali-Laurila x Merja Alitalo x Helena Dahl x Carola Friberg, vpj. x Madeleine Karlsson Antero Kilpinen x Jaana Kuusisto x Pirkko Kuhmonen x Mia Peltomäki x Marjut Polviander x Anne Porkka x Tuija Mäntsälä, sihteeri x Heidi Tammero x Riina Virtanen Kristina Lindgren Marita Savonmäki Miika Huhtinen Piia Laaksonen Annika Norrgård x Klaus Rytöhonka Tero Anttila Mika Hakala Katja Koski Juha Lindström Katariina Haavisto x Jaana Tomppo Suvi Viitaniemi-Merimaa Virpi Kangas-Oksanen x Jorma Uoti, alueasiamies x Mervi Taurén, taloudenhoitaja x Johanna Mannström, viestintävastaava

2 1-146 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja Harri Laukkanen avasi kokouksen klo LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS OAJ Varsinais-Suomen hallituksen kokous todetaan yhdistyksen sääntöjen mukaan sekä laillisesti koollekutsutuksi että päätösvaltaiseksi EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN HYVÄKSYMINEN Sihteeri on siirtänyt edellisen kokouksen pöytäkirjan hallituksen luettavaksi ja kommentoitavaksi verkkosivuille Pöytäkirjaan on tehty esitetyt täydennykset ja korjaukset. Varsinaisia muutosesityksiä ei määräaikaan mennessä ole tullut. Hallitus hyväksyy OAJ Varsinais-Suomen hallituksen edellisen kokouksen pöytäkirjan, , esitetyssä muodossa ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN Hyväksyttiin esityslista kokouksen työjärjestykseksi TALOUSASIAT Esitys: 5. 1 Talouskatsaus 2018 ja vuoden 2019 suunnittelun lähtökohdat. Kuullaan vuoden 2018 talouden tilannekatsaus. Vuoden 2019 budjettia suunnitellaan vuoden 2018 budjetin pohjalta. Mervi Taurén esittelee. 5.2 Taloushallinnon hoitaminen 2019 Minna Reilamo on ilmoittanut jättävänsä taloushallinnon tehtävät alueyhdistyksessä. Puheenjohtaja esittelee. 5.3 OAJ Varsinais-Suomen YLL -jaosto anomus YLL -jaosto anoo 600 euron rahoitusta järjestettävän jäsenillan tarjoiluun. Mirkka Ali-Laurila esittelee.

3 5.4 Parkkipaikkojen käyttö Cygneus koulun piha-aluetta voidaan käyttää parkkialueena alueyhdistyksen kokousten aikana. Paikkoja on Käytännönjärjestelyistä tulee sopia erikseen. Madeleine Karlsson esittelee. 5.5 Puheenjohtajan palkkio vuodelle 2019 Päätös: Kuultiin Mervi Taurénin selvitys vuoden 2018 taloudesta. Tilinpäätös valmistuu maaliskuussa. Hyväksyttiin YLL -jaoston anomus esityksen mukaisesti. Kuultiin Madeleine Karlsson selvitys parkkipaikoista. Paikkojen käyttö on mahdollista. Selvitettäviä asioita ovat vielä tilan kokousaikataulut ja vastuu sekä käytänteet pysäköintialueen portin lukitsemisesta. Päätettiin laatia kokonaissuunnitelma puheenjohtajien, sihteerin, alueasiamiehen, koulutussihteerin ja taloudenhoitajan tehtävistä ja palkkioista vuoden 2019 talousarviota varten. Päätetään esittää vuosikokoukselle 2019, että puheenjohtajalle maksetaan entisen käytännön mukaisesti 8500 palkkio vuonna VUOSIKOKOUKSEN VALMISTELU Esitys: Alueyhdistyksen vuosikokous pidetään keskiviikkona Turun ammatti-instituutin tiloissa, Lemminkäisenkatu 18, Ravintola Taitossa. Kuullaan Turun paikallisyhdistyksen tilannekatsaus kokousjärjestelyistä. Päätetään vuosikokousaineistojen valmistelusta ja linjauksista. Käydään keskustelu puheenjohtajan tehtävien esittelystä, puheenjohtajaehdokkaiden esittelystä ja siihen liittyvistä aikatauluista sekä menettelytavoista. Puheenhohtaja Harri Laukkanen esittelee asiaa.

4 Jäsenyhdistyksille lähetetään jäsenkirje, jotta jäsenyhdistysten edustajamäärät vuosikokoukseen ovat tiedossa hyvissä ajoin ennen kokousta. Jäsenmäärät ovat liitteenä. Kokouskutsu lähetetään yhdistyksiin Ilmoittautuminen vuosikokouksen päättyy Ruokailut Taitoon vahvistetaan Jaostojen toimintakertomus toimitetaan sihteerille liitettäväksi alueyhdistyksen toimintasuunnitelmaan. Toimintakertomus hyväksytään hallituksessa esitettäväksi vuosikokoukselle. Tilinpäätös hyväksytään hallituksessa esitettäväksi vuosikokoukselle. Toimintasuunnitelma hyväksytään hallituksessa esitettäväksi vuosikokoukselle. Talousarvio hyväksytään hallituksessa esitettäväksi vuosikokoukselle. Vuosikokouksen asiakirjat laiteen kotisivuille viimeistään , joka on kaksi viikkoa ennen kokousta. Kokousaikataulu: Ilmoittautuminen vuosikokoukseen on klo Ruokailu on klo Vuosikokous alkaa klo Taloudellisesti on tarkoituksenmukaista antaa puheenvuoro vakuutusyhtiö Turvalle. Päätös: Päätetään valmistelu- ja kokousaikatauluista esityksen mukaisesti Päätetään, että alueasiamies Jorma Uoti on yhteydessä Turvaan ja sopii esittelyn ALUEASIAMIEHEN VALINTA SEURAAVALLE TOIMINTAKAUDELLE Esitys: Käydään keskustelu alueasiamiehen valinnasta seuraavalle toimikaudelle.

5 Päätetään toimenpiteistä ja aikataulusta alueasiamiehen valintaan liittyen. Jäsenyhdistyksille lähetetään jäsenkirje, jossa tiedotetaan alueasiamiehen valinnasta seuraavalle kaudelle, joka alkaa Puheenjohtaja Harri Laukkanen esittelee asiaa. Päätös: Käytiin keskustelu alueasiamiehen valinnasta, tehtävänkuvasta ja valinnan aikataulusta. Todettiin, että jäsenkirje, jossa asiaa käsitellään, jäsenille on lähetetty VIESTINTÄASIAT Viestintäryhmä kokoontui Raision Naantalin Aurinkoisessa Viestintävastaava Johanna Mannström esitteli käsiteltyjä asioita. Viestintätiimin muistio on luettavissa verkkosivuilta. Twitter koulutus järjestetään Aurakadulla klo Koulutus kestä 2, 5 tuntia ja osallistujin tulee etukäteen katsoa OAJ:n sivuilla olevat asiaan liittyvät videot sekä Twitter tili tulee olla luotuna. Koulutuksen kohderyhmänä ovat viestintätiimi ja jaostot, yksi henkilö kustakin jaostosta. Koulutukseen mahtuu 10 henkilöä. Kouluttajana toimii verkkoviestintäpäällikkö Hese Pölönen OAJ:stä. Odotukset ja ilmoittautumiset lähetetään Johanna Mannströmille. Webex järjestelmä otetaan käyttöön vuosikokouksen jälkeen. Alueyhdistyksellä on viisi Webex host -lisenssiä. Asiasta voidaan järjestää käyttökoulutusta OAJ:n toimesta, mikäli koulutuspaikkana toimii Akavatalo KEVÄÄN 2019 KOULUTUKSIA JA TAPAHTUMIA 7.1 Eläkeinfo maanantaina , Turun Messukeskus Osallistujia oli Suunnitteluseminaari perjantaina, , Viking Line piknikristeily Keskusteltiin vuoden 2019 toiminnasta ja tapahtumista seminaarissa tehtyjen esitysten pohjalta. Todettiin, että seminaari voidaan järjestää myös muualla kuin laivalla. Lisäksi arvioitiin sitä, onko tammikuu oikea ajankohta tapahtumalle. Jatkossa ajankohdaksi esitettiin loka-

6 marraskuuta. Todettiin, että pilvipalvelun käyttö valmistelussa ja suunnittelutyössä on suositeltavaa. 7.3 Educa-messut ja opettajaristeily Kuultiin tilannekatsaus. Lähtijät ovat saaneet ohjelman ja aikataulun. Todettiin, että hallituksesta osallistuu yhdeksän henkilöä OAJ:n risteilylle alueyhdistyksen kustantamana. 7.4 OAJ On the Road, Turku Todettiin, että järjestelyjä ei ole vielä aloitettu. Turun paikallisyhdistys vastaa tapahtumaan järjestelyistä. 7.5 MOP2019, lauantaina OAO-jaosto on järjestelyvuorossa. Tapahtumaan on pyydetty tarjoukset neljästä paikasta. Jaoston puheenjohtaja esitteli vaihtoehtoja. Todettiin, että tässä vaiheessa on paljon ideoita ja mahdollisuuksia. 7.6 Voi hyvin työssä tapahtuma , Maaret Kallio Tapahtuma on Turun opettajien ammattiyhdistys, TOAY ry:n järjestämä. Kuultiin tilannekatsaus ja todettiin, että jaostot voivat lähettää osallistujia tapahtumaan. TOAY laskuttaa jaostoja, 15, osallistujien määrän mukaan. Varatut kiintiöt ovat seuraavat: V-S YSI 35 OAO 15 YLL 5 LTOL Opettajan vastuut ja velvollisuudet, Kristiina Tuhkiainen Alueasiamies Jorma Uoti vastaa järjestelyistä. Todettiin, että omavastuu tapahtumaan on Todettiin, että työsuojelutoimijoiden koulutus siirretään järjestettäväksi vuodelle KEVÄÄN 2019 KULTTUURITAPAHTUMAT Todettiin, että keväälle ei varsinaista kulttuuritarjontaa. Syksyksi on suunniteltu konserttia, The Simon & Garfunkel Story, Logomossa.

7 KEVÄÄN 2019 URHEILUTAPAHTUMAT Todettiin, että suunnitteilla on tenniksen alkeiskurssi ja jatkokurssi. Lisäksi syksyllä järjestetään Opeopen ja Ruissalojuoksu JAOSTOJEN KUULUMISET JA ALUEASIAMIEHEN AJANKOHTAISET ASIAT Alueasiamies - Kansanedustatapaamisen teemaksi ehdotetaan aikuiskoulutusta ja kotouttamiskoulutusta. - Henkilökohtaiset lisät, TSA ja TVA ovat olleet esillä ja niistä on tullut kysymyksiä. Alueasiamies Jorma Uoti on käytettävissä asiantuntijana jäsenyhdistyksissä. LTO - Eduskuntavaalikirjoitus on valmis ja se lähetetään lehdille helmikuun puolivälissä. - Luottamusmiesrinkitapaamisia suunnitteilla tälle vuodelle elo syyskuuhun. - LTOL- jaoston puheenjohtajan paikka on haettavana. - Jäsenilta on suunnitteilla syksyyn. - Vuoden 2018 varhaiskasvatuksen opettajan valinta ja palkitseminen. Haku päättyy Matka lastentarhanopettajaliiton satavuotisnäyttelyyn järjestetään Tampereelle Omavastuu on Kuljetus järjestetään LTO- päiville Lahteen Omavastuu on Kevään kokouspäivät ovat ja sekä OAO - Jaostolla ei ole ollut kokousta. - Jäseniä on 61 edellistä vuotta vähemmän. - Jäsenpito ja -hankinta ovat tärkeässä roolissa.

8 YSI-Turku - Jaoston kokoonpano ja budjetti olivat esillä kokouksessa. YLL - Yliopistoasiamies Hanna Tanskanen vierailee 6.2. kertomassa jäsenistölle uuden TES:n mukanaan tuomista muutoksista mm. palkkausjärjestelmään. - Turun yliopiston rehtoriksi on valittu Jukka Kola Helsingin yliopistosta. - Åbo Akademissa rehtori valitaan maaliskuun puoliväliin mennessä. - Yliopistoneuvottelukunta ottanut yhteyttä pääluottamusmiehiin ja ilmoittanut halukkuutensa vierailla Turussa rehtorivaihdosten yhteydessä kesällä. Neuvottelukunnan lisäksi mukana JUKON neuvottelupäällikkö Markku Kojo. Pääluottamusmiehiä pyydetty hoitamaan käytännön järjestelyt, ja jos mahdollista sekä vanha että uusi rehtori olisivat paikalla. YSI V-S - Alueyhdistyksen jaostorakenteen uudistaminen on ollut esillä EDUSKUNTAVAALIT KEVÄÄLLÄ 2019 OAJ:n viesti: Eduskuntavaalit pidetään ensi keväänä, noin vuoden kuluttua, Vaikka äänestäjät voivat vielä levätä rauhassa näiden vaalien osalta, itse politiikkaan vaikuttamisen kannalta vaalit ovat jo lähellä. Ehdokashankinta on monissa puolueissa jo pitkällä ja puolueiden poliittiset ohjelmat valmisteilla. Alueyhdistyksillä on tärkeä rooli OAJ:n eduskuntavaalivaikuttamisessa, sillä kampanjan vaikuttavuus lähtee paikallisesta kohtaamisesta, toiminnasta ja jäsentemme sitoutumisesta ja innostumisesta. Liitteenä on käsikirja alueyhdistyksille. Käsikirja toimii työkaluna alueyhdistyksen eduskuntavaalivaikuttamisen suunnittelulle. Käsikirja liitteenä. Pyydämme jokaista yhdistystä käymään vielä tämän kevään aikana käsikirjan läpi ja täyttämään siihen oman suunnitelmansa. Suunnitelman voi täyttää joko suoraan sähköisesti tai paperilla. Käsikirja palautetaan täytettynä minulle (suvi.pulkkinen@oaj.fi) toukokuun (2018) loppuun mennessä. Käsikirja on palautettu kevään kokouksen jälkeen. Keskusteltiin vaalivaikuttamisesta ja mahdollisuuksista ottaa kantaa koulutuksen puolesta.

9 Hallituksen kokouksessa, , päätettiin järjestää tapahtuma, jonka suunnittelusta ja järjestelystä vastaa työryhmä. Työryhmään valittiin Jorma Uoti, puheenjohtaja ja jäseniksi Harri Laukkanen, Marjut Polviander, Jaana Tomppo, Tomi Törrönen ja Carola Friberg. Koulutusmyönteisten eduskuntavaaliehdokkaiden esittely laitetaan yhdistyksen kotisivuille. Sivuilla julkaistaan ehdokkaan kuva, 160 merkkiä tekstiä ja liitetään mahdollinen linkki. Johanna Mannström ja Ritva Alasmäki hoitavat asiaa. Työryhmän ensimmäinen kokous on Todettiin, että eduskuntavaikuttamista tehdään aktiivisesti. Puheenjohtaja on käynyt kierroksella eri puoluetoimistoissa MUUT MAHDOLLISET ASIAT Opettajaharjoittelijoiden ohjaaminen ja palkkio Ritva Mäkisen sähköpostiviesti Meille on tullut ajankohtaiseksi tehdä paikallinen sopimus opettajan korvauksista siinä tapauksessa, että kouluun tulee harjoittelija. Lähinnä kyse on kai muista kuin kenttäharjoittelijoista, joiden kohdalla kai pitäisikin olla sopimus alueyhdistyksen ja yliopiston välillä, jos oikein ymmärsin luottamusmieskirjeestä Tiedätkö, onko olemassa a) yliopiston ja alueyhdistyksen välistä kenttäharjoittelijasopimusta b) jossakin kunnassa paikallinen sopimus muunlaisten harjoittelijoiden ohjaamisesta aiheutuvasta työstä? Tuossa luottamusmieskirjeessä on ihan hyvät ohjeet mutta olisi kiinnostavaa tietää, jos moisia on jo muualla. Pääluottamusmies Tomi Törrönen ja Jorma Uoti esittelivät nykyisiä käytänteitä. OAJ Areenalta löytyy ohje harjoittelun ohjaaminen. Todettiin, että alueyhdistyksellä on koordinoiva rooli. Puheenjohtaja, alueasiamies ja Tomi Törrönen selvittävät asiaa TIEDOTUSASIAT 16.1 Aluetoimijoiden koulutus Aluetoimijoiden neuvottelupäivät järjestetään Akavatalossa, Helsingissä. Puheenjohtaja ja alueasiamies osallistuvat päiville.

10 16.2 Koulutuksen tasa-arvo seuraavalla hallituskaudella-seminaari Helsingissä OAJ järjestää seminaarin, joka on suunnattu henkilöille, jotka haluavat vahvistaa osaamistaan eduskuntavaalivaikuttamisessa erityisesti koulutuksen tasa-arvon osalta. Kohderyhmänä ovat alueyhdistyksissä yhteiskuntavaikuttamista ja -viestintää tekevät aktiivit Hallitus merkitsi tiedoksi Marjut Polvianderin ja Jorma Uotin Akava-ansiomerkkiesitykset. Puheenjohtaja toimittaa esitykset OAJ:n Hanna Hirvoselle KEVÄÄN 2019 KOKOUSAIKATAULUT Kevään 2019 kokousaikataulu: Työvaliokunta Hallitus To Ti Ti To Ma Ma Educa-messut ja OAJ:n opettajaristeily Vuosikokous keskiviikkona OAJ:n kevätvaltuusto OAJ:n syysvaltuusto KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Harri Laukkanen puheenjohtaja Tuija Mäntsälä sihteeri

11 OAJ Varsinais-Suomen alueyhdistys jäsenmäärät jäseniä edustajia OAJ:n Peimarin paikallisyhdistys Ammattiopisto Livian opettajien paikallisyhdistys 69 2 OAJ:n Kaarinan paikallisyhdistys OAJ:n Kosken seudun paikallisyhdistys 55 2 OAJ:n Kyrön seudun paikallisyhdistys OAJ:n Laitilan paikallisyhdistys OAJ:n Liedon paikallisyhdistys OAJ:n Loimaan paikallisyhdistys OAJ:n Mynämäen paikallisyhdistys OAJ:n Naantalin paikallisyhdistys OAJ:n Nousiaisten seudun paikallisyhdistys OAJ:n Paraisten paikallisyhdistys OAJ:n Raision paikallisyhdistys OAJ:n Raision seudun koulutuskuntayhtymän opettajayhdistys OAJ:n Salon paikallisyhdistys OAJ:n Someron paikallisyhdistys 87 2 OAJ:n Taivassalon-Kustavin paikallisyhdistys 27 1 OAJ:n Turun paikallisyhdistys OAJ:n Turun YLL-yhdistys 38 1 OAJ:n Uudenkaupungin paikallisyhdistys OAJ:n Vehmaan paikallisyhdistys 19 1 Turun yliopiston opetusalan paikallisyhdistys yhteensä: 151

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry PÖYTÄKIRJA OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS Aika: Keskiviikko 25.4.2017 klo 18.00 19.18 Paikka: Kotimäen koulun ruokasali, Littoistentie 500, Kaarina Läsnä: Kokouksessa

Lisätiedot

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistyksen tapahtumakalenteri 2018 Vuosikokous TK:n Liite 2.

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistyksen tapahtumakalenteri 2018 Vuosikokous TK:n Liite 2. OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistyksen tapahtumakalenteri 2018 Vuosikokous 24.4.2019 TK:n Liite 2. Ajankohta Paikka Tilaisuus Kohderyhmä Kouluttaja/vastuuhenkilö Budjetti Määrä TAMMIKUU Hinta/ henkilö

Lisätiedot

Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet. x Tomi Törrönen. Muut kutsutut: x Jorma Uoti. Mervi Taurén. Johanna Mannström, Jari Hauninen.

Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet. x Tomi Törrönen. Muut kutsutut: x Jorma Uoti. Mervi Taurén. Johanna Mannström, Jari Hauninen. OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 12/2017-2019 Aika: Tiistaina 12.2.2019 klo 19.40 21.35 Paikka: Aurakatu 20 E, 20100 Turku Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet x Harri

Lisätiedot

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 10.12.2018 klo 17.00 18.47 PÖYTÄKIRJA 10/2017-2019 Paikka: Ravintola Tammikellarin kabinetti, Naantalin Kylpylä, Matkailijantie

Lisätiedot

Tuija Mäntsälä, sihteeri

Tuija Mäntsälä, sihteeri OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 13/2017-2019 Aika: Torstaina 4.4.2019 klo 16.35 Paikka: Aurakatu 20 E, Alueyhdistyksen kokoustila Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet

Lisätiedot

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 1/ PÖYTÄKIRJA. Aika: Maanantaina klo

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 1/ PÖYTÄKIRJA. Aika: Maanantaina klo OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 1/2017-2019 Aika: Maanantaina 5.9.2017 klo 18.00-20.01 PÖYTÄKIRJA Paikka: OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet

Lisätiedot

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistyksen tapahtumakalenteri 2016 Toimintakertomukseen, Liite 2.

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistyksen tapahtumakalenteri 2016 Toimintakertomukseen, Liite 2. Ajankohta 2016 TAMMIKUU Paikka Tilaisuus Kohderyhmä Kouluttaja/vastuuhenkilö henkilö lkm 11. Alvarium Joku Roti! Kaikki ryhmät Visa Pohjola ja 81 14. Aurakatu Some -koulutus Heikki Pölönen ja 14 25. Aurakatu

Lisätiedot

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 1/ PÖYTÄKIRJA

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 1/ PÖYTÄKIRJA OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 1/2017-2019 PÖYTÄKIRJA Aika: Maanantaina 29.5.2017 klo 16.00 Paikka: Alvarium, Puutarhakatu 8 Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet x Sirpa Suomi,

Lisätiedot

HALLITUKSEN JA VALTUUTETTUJEN KOKOUKSEN ESITYSLISTA 10/ PÖYTÄKIRJA Aika: Torstaina klo

HALLITUKSEN JA VALTUUTETTUJEN KOKOUKSEN ESITYSLISTA 10/ PÖYTÄKIRJA Aika: Torstaina klo HALLITUKSEN JA VALTUUTETTUJEN KOKOUKSEN ESITYSLISTA 10/2016 2015 2017 Aika: Torstaina 10.11.2016 klo 17.05 19.25 PÖYTÄKIRJA Paikka: Scandic Hotel Julia, Å-sali (alakerta), Eerikinkatu 4, 20100 Turku Läsnä:

Lisätiedot

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 8/

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 8/ OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 8/2017-2019 Aika: Tiistai 11.9.2018 klo 16.35 19.04 Paikka: OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet X Harri

Lisätiedot

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 5/

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 5/ OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 5/2017-2019 Aika: Tiistaina 30.1.2018 klo 16.30 19.00 Paikka: OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet x Sirpa Suomi,

Lisätiedot

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 4/ PÖYTÄKIRJA Aika: Torstaina klo

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 4/ PÖYTÄKIRJA Aika: Torstaina klo OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 4/2017-2019 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstaina 14.12.2017 klo 17.00 19.25 Paikka: OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 OAJ PIRKKALAN PAIKALLIYHDISTYS ry HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 Aika: Perjantai 6.3. lauantai 7.3. 2015 Paikka: Villa Merja s Garden Osallistujat: jäsen varajäsen toimihenkilö Almi Susanna Kanto

Lisätiedot

LIITE 3. OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. Hallituksen kertomus vuoden 2017 toiminnasta

LIITE 3. OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. Hallituksen kertomus vuoden 2017 toiminnasta LIITE 3. OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry Hallituksen kertomus vuoden 2017 toiminnasta Hyväksyttäväksi vuosikokouksessa 18.4.2018 1 1. YLEISTÄ OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. koostuu yliopistonlehtoreista

Lisätiedot

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 15/2011-2012 Toimitila, Aurakatu 20 E Turku 270213 Sihteeri Mervi Taurén Läsnä Puheenjohtaja Marita Savonmäki X Veli-Pekka Virtanen

Lisätiedot

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry.

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 160311 RAVINTOLA OLÉ, VERITAS-STADION, TURKU HALLITUKSEN KOKOUS 2 /2011 2012 SIHTEERI Marita Savonmäki Puheenjohtaja Virve Jordman, sihteeri Marita Savonmäki

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 9/ Aika: Maanantai klo

HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 9/ Aika: Maanantai klo HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 9/2016 2015 2017 Aika: Maanantai 14.9.2016 klo 16.00-19.20 Paikka: Alueyhdistyksen toimitila osoitteessa Aurakatu 20 E-, 20100 Turku Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS OAJ Varsinais-Suomi

TOIMINTAKERTOMUS OAJ Varsinais-Suomi TOIMINTAKERTOMUS 1.1. 31.12.2018 24.4.2019 OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys OAJ Varsinais-Suomi Y-tunnus: 1075162-5 1. YLEISTÄ Vuosi 2018 oli OAJ Varsinais-Suomen kahdeksas toimintavuosi. OAJ:n Varsinais-Suomen

Lisätiedot

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 3/ PÖYTÄKIRJA

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 3/ PÖYTÄKIRJA OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 3/2017-2019 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstaina 26.10.2017 klo 17.00 19.20 Paikka: OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 KAUPAN ESIMIESVETERAANIT RY VUOSIKOKOUS Pöytäkirja Aika 1.9.2015 kello 18.30 Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 Läsnä Liitteessä 6 mainitut 43 henkilöä 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen SUOMEN KARTOITTAJAYHDISTYS SKY ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Paikka Rakennusmestarien toimitila Kajaaninkatu 16, Oulu Valtakirjojen tarkastus on kokoushuoneessa klo 15.45. Aika 3.3.2016 klo 16.15

Lisätiedot

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 5/

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 5/ OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 5/2017-2019 Aika: Maanantai 28.5.2018 klo 16.30 19.20 Paikka: OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet X Sirpa Suomi,

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2/ Aika: Keskiviikkona klo OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E

HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2/ Aika: Keskiviikkona klo OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2/2017 2015 2017 Aika: Keskiviikkona 27.3.2017 klo 16.00 18.55 Paikka: OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet x Sirpa Suomi, puheenjohtaja

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13 Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous torstaina 28.2.2013 klo 17-19:30. Paikka: Uudenmaan Marttojen 6.krs Sali, Lapinlahdenkatu 3, Helsinki. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros.

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros. Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2010 Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun

Lisätiedot

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1. Ursan puheenjohtaja Tapio Markkanen avasi kokouksen klo

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1. Ursan puheenjohtaja Tapio Markkanen avasi kokouksen klo Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2011 Paikka: Tieteiden talo, sali 104, Kirkkokatu 6, Helsinki Aika: Tiistai 8.11.2011 kello 19.15. 1. KOKOUKSEN AVAUS Ursan puheenjohtaja

Lisätiedot

Pykälä Käsiteltävä asia Sivu

Pykälä Käsiteltävä asia Sivu 1 (6) Elin: Vuosikokous Aika: 19.11.2014 klo 18.00 Paikka: Etelä-Pohjanmaan Elinkeinotalo, Huhtalantie 2, 60200 Seinäjoki Esityslista Pykälä Käsiteltävä asia Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

KOKOUKSESSA KÄSITELTIIN MM.

KOKOUKSESSA KÄSITELTIIN MM. OAJ Pääkaupunkiseutu Tiivistelmä 5/2018 1 (5) KOKOUKSESSA KÄSITELTIIN MM. TALOUSASIAT Yhdistyksen talous Merkittiin tiedoksi tuloslaskelma ja tase. JAOSTOT Edunvalvonta- ja koulutusavustusanomukset Päätettiin

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17.

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17. TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN Aika 15.2.2016, kello 16.30 Paikka Kulttuuri- ja nuorisopalveluiden toimisto, Puutarhakatu 11, 3. kerros, 33101 Tampere Osallistujat

Lisätiedot

KAUPAN ESIMIESVETERAANIT ry VUOSIKOKOUS. Paikka Baltic Princess laiva matkalla Helsingistä Tallinnaan Kokoustila 5 krs Aika 22.8.2012 alkaen klo 19.

KAUPAN ESIMIESVETERAANIT ry VUOSIKOKOUS. Paikka Baltic Princess laiva matkalla Helsingistä Tallinnaan Kokoustila 5 krs Aika 22.8.2012 alkaen klo 19. KAUPAN ESIMIESVETERAANIT ry VUOSIKOKOUS Pöytäkirja Paikka Baltic Princess laiva matkalla Helsingistä Tallinnaan Kokoustila 5 krs Aika 22.8.2012 alkaen klo 19.00 Läsnä osanottajaluettelossa mainitut 55

Lisätiedot

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Ma 6.2.2017 klo 17.00 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Aika 9.4.2017 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 22 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi Vartiainen avasi kokouksen klo

Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi Vartiainen avasi kokouksen klo SYYSKOKOUS 2016 Aika Tiistai 1.11.2016 klo 18.00 Paikka Läsnä ravintola Utran Uittotupa, Joensuu Osallistujaluettelo liitteenä Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi Vartiainen avasi kokouksen

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio 1/6 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto ry:n puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Vainio kertoi Suomen Pelastusalan Keskusjärjestössä meneillään olevasta luottamusjohdon valintaprosessista,

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin ESITYSLISTA 13.10.2017 1(6) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 19.11.2017 kello 9.00. Paikka Palmgren-konservatorio Rautatienpuistokatu 7, 28130 Pori I KOKOUKSEN AVAAMINEN II KOKOUKSEN

Lisätiedot

OAJ:N PIRKKALAN PAIKALLISYHDISTYS ry:n VUOSIKOKOUS

OAJ:N PIRKKALAN PAIKALLISYHDISTYS ry:n VUOSIKOKOUS 1 OAJ:N PIRKKALAN PAIKALLISYHDISTYS ry:n VUOSIKOKOUS Aika: Keskiviikko 24.3.2010 kello 18.00 Paikka: Osallistujat: Pataravintola Mylly, Pirkkala OAJ:n Pirkkalan paikallisyhdistyksen jäsenet. Paikalla oli

Lisätiedot

LOIMAAN SEUTUKUNNAN PÖYTÄKIRJA 6/2012 1 (7) KEHITTÄMISKESKUS Hallitus

LOIMAAN SEUTUKUNNAN PÖYTÄKIRJA 6/2012 1 (7) KEHITTÄMISKESKUS Hallitus LOIMAAN SEUTUKUNNAN PÖYTÄKIRJA 6/2012 1 (7) Aika maanantaina 17.12.2012 kello 9:00 11:10 Kokouksen jälkeen n. 11:30 joululounas Seurahuoneella Paikka Yrityskolmio, os. Vareliuksenkatu 2 B, 32200 LOIMAA

Lisätiedot

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi.

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi. ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Paikka Järjestötalo, Paulan Sali, Seinäjoki Aika Ke 25.5.2016 klo 18.00 - Läsnä VUOSIKOKOUS 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen järjestäytyminen Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri,

Lisätiedot

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi Aika: 4.9.2011 kello 13:18-17.12 Paikka: Läsnä: Hämeenkatu 3 b 14, Tampere Tiina Koljonen, puheenjohtaja Arto Lehtinen, sihteeri Tuomas Sirén, jäsen Tino Svart, jäsen Kimi Uosukainen, jäsen Käsiteltävät

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa.

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. ESITYSLISTA 12.10.2018 1(5) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 18.11.2018 kello 9.00. Paikka Scandic Laajavuori Laajavuorentie 30, 40740 Jyväskylä I KOKOUKSEN AVAAMINEN II KOKOUKSEN

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA Aika: 2.-3.12.2017, alkaen lauantaina 2.12. klo 14:00 Paikka: Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS Esitys: Eurooppanuorten

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103)

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Esityslista 25.3.2014 Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

.loc OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 9/

.loc OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 9/ .loc OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 9/2017-2019 Aika: Tiistai 30.10.2018 klo 16.30 19.15 Paikka: OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet

Lisätiedot

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2009 Bobäck byaförening rf.

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2009 Bobäck byaförening rf. 9.2.2009 1(6) HALLITUKSEN KOKOUS 8.2.2009 Läsnä: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Juha Saranpää, Sari Söderman, Jari Kaivolahti. Asiat: 1. Avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo.

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

JULKIS- JA YKSITYISALOJEN ESITYSLISTA 1 (5) TYÖTTÖMYYSKASSA

JULKIS- JA YKSITYISALOJEN ESITYSLISTA 1 (5) TYÖTTÖMYYSKASSA JULKIS- JA YKSITYISALOJEN ESITYSLISTA 1 (5) KASSAN VARSINAINEN KOKOUS Aika: Perjantai 25. 11. 2016, klo 9.00 Paikka: Radisson Blu Seaside Hotel, Ruoholahdenranta 3, 00180 Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS JA

Lisätiedot

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. Hallituksen kertomus vuoden 2016 toiminnasta. Hyväksyttäväksi vuosikokouksessa

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. Hallituksen kertomus vuoden 2016 toiminnasta. Hyväksyttäväksi vuosikokouksessa OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry Hallituksen kertomus vuoden 2016 toiminnasta Hyväksyttäväksi vuosikokouksessa 25.4.2017 1 1. YLEISTÄ OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. koostuu yliopistonlehtoreista

Lisätiedot

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 8.6.2017 klo 16.30 17.30 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu SYYSKOKOUS 2013 Aika maanantai 23.10.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu Osallistujaluettelo liitteenä 1 Kokouksen avaus Yhdistyksemme puheenjohtajan Pasi

Lisätiedot

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(5) VUOSIKOKOUS 31.3.2015 Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Paikka Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B Osallistujat Fordell Pertti Juntunen Raija Kauppinen Esko Kallio

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Tuomo Tikkanen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin

Yhdistyksen puheenjohtaja Tuomo Tikkanen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin ESITYSLISTA 6.10.2015 1(6) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 15.11.2015 kello 9.00. Paikka Kokoustila Snellman & Kallavedet, Scandic Hotelli, Satamakatu 1, 70100 Kuopio I KOKOUKSEN

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2015 1 AIKA 17.12.2015 klo 16.30-17.08 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 90 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU 1/6 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto

Lisätiedot

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17. Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012 Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.00 Paikka: Hotel Kalevala Väinämöinen 9 88900 Kuhmo Ohjelma: Kainuun

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki. PÖYTÄKIRJA 1(7) Edustajisto 6/12 16.4.2012 EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS. AIKA 16.4.2012 Klo 17.

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki. PÖYTÄKIRJA 1(7) Edustajisto 6/12 16.4.2012 EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS. AIKA 16.4.2012 Klo 17. PÖYTÄKIRJA 1(7) EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS AIKA Klo 17.00 PAIKKA Pasilan toimipiste, tila 1207 KUTSUTUT Varsinaiset edustajat: 1 Juho Karhumäki pj paikalla 2 Eetu Salminen vpj paikalla 3 Salla Korhonen paikalla

Lisätiedot

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen Esityslista 26.11.2013 Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Esityksen mukaan.

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Esityksen mukaan. Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1(5) SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2010 Paikka: Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki Aika: Tiistai 9.11.2010 kello 19.15. Läsnä: Luettelo liitteenä 1. KOKOUKSEN

Lisätiedot

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2010 Bobäck byaförening rf. Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Erkki Kasto.

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2010 Bobäck byaförening rf. Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Erkki Kasto. 15.2.2010 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 8.2.2009 Läsnä: Asiat: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Erkki Kasto. 1. Avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo. 18.00. 2. Laillisuus

Lisätiedot

Kirkkovaltuutettu Raimo Sulonen avasi kokouksen.

Kirkkovaltuutettu Raimo Sulonen avasi kokouksen. 1(7) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2015 Aika Keskiviikkona 7.1.2015 kello 18.00-19.54 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Aaltonen Annika Alanen Hannele Allen Pipsa Arikka Heikki Vanto Jukka Haavisto

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.3.2017 klo 17.30 18.07 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 5/

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 5/ OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 5/2017-2019 Aika: Maanantai 19.3.2018 klo 16.30 18.50 Paikka: OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet x Sirpa Suomi,

Lisätiedot

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat samalla ääntenlaskijoina.

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat samalla ääntenlaskijoina. Läsnä: Mia Satamo Mari Toivonen Anna Loimaranta Ainu Sulonen Anneli Jylhä Satu Sipponen Jaana Juvonen Mirika Hyöty Liisa Parviainen Elisa Reunanen Tapio Mäkinen Pasi Satamo Sini-Maria Allén-Perkko Sari

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 8.6.2017 klo 16.30 - PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 26

Lisätiedot

Iin seudun Rhy:n Vuosikokous

Iin seudun Rhy:n Vuosikokous Iin seudun riistanhoitoyhdistys PÖYTÄKIRJA Pokholmintie 30 95100 KUIVANIEMI Puh 0400-936 333 Email ii@rhy.riista.fi 23.2.2016 Iin seudun Rhy:n Vuosikokous Aika: 23.2.2016 klo 18.00-20:15 Paikka: Läsnä:

Lisätiedot

Aika: Valtakirjojen tarkistus alkaen. Kokous alkaa kello Paikka: Sokos-Hotelli Vaakuna, Hovioikeudenkatu 2, Kouvola.

Aika: Valtakirjojen tarkistus alkaen. Kokous alkaa kello Paikka: Sokos-Hotelli Vaakuna, Hovioikeudenkatu 2, Kouvola. Suomen Judoliitto ry Sääntömääräinen syyskokous 2015 Aika: 28.11.2015. Valtakirjojen tarkistus 12.30 alkaen. Kokous alkaa kello 13.00. Paikka: Sokos-Hotelli Vaakuna, Hovioikeudenkatu 2, Kouvola. PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2006 Bobäck byaförening rf.

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2006 Bobäck byaförening rf. 17.1.2006 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 15.1.2006 Läsnä: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa,, Kerttu Ojajärvi, Erkki Kasto, Annikki Lindfors, Heikki Niemi, Juha Saranpää, Harri Ala-aho Kari Meriläinen, Sari

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 9

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 9 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 9 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELLYT ASIAT Aika Paikka Ossi Stenholm Olla-Riitta Aarikka Eino Järvinen Jaana

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 02/2012 Aika: Tiistai 23.10.2012 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, nuortentila Vaihde Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen

Lisätiedot

2 päätösvaltaisuuden ja laillisuuden toteaminen. Kokous todettiin koolle kutsutuksi sääntöjen määräämällä tavalla ja

2 päätösvaltaisuuden ja laillisuuden toteaminen. Kokous todettiin koolle kutsutuksi sääntöjen määräämällä tavalla ja SYYSKOKOUS Aika 13.11.2014 klo.18.05 20.26 Paikka Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A Läsnä osallistujaluettelo,( liite: 1) 1 kokouksen avaus Ammattiosaston puheenjohtaja Pauli Purmonen avasi kokouksen ja

Lisätiedot

Sporticus ry PÖYTÄKIRJA/VUOSIKOKOUS 2011 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Jyväskylän yliopisto

Sporticus ry PÖYTÄKIRJA/VUOSIKOKOUS 2011 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Jyväskylän yliopisto Sporticus ry PÖYTÄKIRJA/VUOSIKOKOUS 2011 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Jyväskylän yliopisto YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2011 Aika: Keskiviikkona 10.10.2011 kello 18.00 Paikka: Opinkiven sauna, Keskussairaalantie

Lisätiedot

Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, Tarja Halonen - sali. Läsnä Paikalla 27 osaston varsinaista jäsentä sekä 1 eläkelläisjäsen.

Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, Tarja Halonen - sali. Läsnä Paikalla 27 osaston varsinaista jäsentä sekä 1 eläkelläisjäsen. SYYSKOKOUS Aika 23.11.2016 klo. 18.00 20.35 Paikka, Tarja Halonen - sali Läsnä Paikalla 27 osaston varsinaista jäsentä sekä 1 eläkelläisjäsen. Liite:1 1 Kokouksen avaus Ammattiosaston puheenjohtaja Kenneth

Lisätiedot

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus)

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus) 1/5 Vuosikokouksen 2014 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet ja suvun toiminnasta kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle

Lisätiedot

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖN PIRKKALAN PAIKALLISYHDISTYS ry OAJ:N PIRKKALAN PAIKALLISYHDISTYS ry:n VUOSIKOKOUS

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖN PIRKKALAN PAIKALLISYHDISTYS ry OAJ:N PIRKKALAN PAIKALLISYHDISTYS ry:n VUOSIKOKOUS 1 OAJ:N PIRKKALAN PAIKALLISYHDISTYS ry:n VUOSIKOKOUS Aika: Tiistai 29.3.2011 kello 18.00 Paikka: Osallistujat: Tilausravintola Piha, Tampere OAJ:n Pirkkalan paikallisyhdistys ry:n jäsenet. Paikalla oli

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 14.9.2017 klo 16.30-18.52. PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PIRAATTIPUOLUE 22.9.2008 1(5)

PIRAATTIPUOLUE 22.9.2008 1(5) PIRAATTIPUOLUE 22.9.2008 1(5) PÖYTÄKIRJA Piraattipuolue ry Hallituksen kokous 11/2008 Aika: 15.9.2008 kello 18.30 Paikka: Läsnä: #hallituskokous PirateNet-IRC-verkossa Pasi Palmulehto (pj) Ahto Apajalahti

Lisätiedot

Neuvotteluhuone Rahiala, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A

Neuvotteluhuone Rahiala, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A Sivu 1/5 Pöytäkirja 23/2017 Aika: 8. kesäkuuta 2017 klo 8.15 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Neuvotteluhuone Rahiala, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A Miika Tiainen, puheenjohtaja Inari Harjuniemi,

Lisätiedot

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY.

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY. Aika: 24.11.2012, klo 13.00 Paikka: ABC Seinäjoki, Vekaratehtaankatu 13, 60100 Seinäjoki Asia nro Liite nro 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Peräpohjolan Leader ry:n puheenjohtaja Jorma Vaara avaa kokouksen.

Peräpohjolan Leader ry:n puheenjohtaja Jorma Vaara avaa kokouksen. lista SYYSKOKOUS 2016 Aika Torstaina 24.11.2015 klo 17.00 Paikka Tervolan nuorisoseuran talo, Seurantie, Tervola 1 KOKOUKSEN AVAUS Peräpohjolan Leader ry:n puheenjohtaja Jorma Vaara avaa kokouksen. 2 KOKOUSVIRKAILIJOIDEN

Lisätiedot

Paikka Lahti Vesijärven Auto Oy Myyntimiehentie 2 Aika 31.5.2011 klo 13.00

Paikka Lahti Vesijärven Auto Oy Myyntimiehentie 2 Aika 31.5.2011 klo 13.00 KAUPAN ESIMIESVETERAANIT RY VUOSIKOKOUS Pöytäkirja Paikka Lahti Vesijärven Auto Oy Myyntimiehentie 2 Aika 31.5.2011 klo 13.00 Läsnä Osanottaja listassa mainitut henkilöt Ennen varsinaisen kokouksen alkua

Lisätiedot

4 50 Henkilöstösuunnitelman lausunto Keltinmäen alueneuvostolta (liite)

4 50 Henkilöstösuunnitelman lausunto Keltinmäen alueneuvostolta (liite) JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2017 1 AIKA 5.10.2017 klo 16.30 17.20 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Nuorisotutkimusseuran hallituksen kokous 5/2016

Nuorisotutkimusseuran hallituksen kokous 5/2016 Nuorisotutkimusseuran hallituksen kokous 5/2016 Aika: 25.10.2016 klo 13.00 15.30 (kokouslounas klo 12 13) Paikka: Ravintola Makun pieni kabinetti, Ratamestarinkatu 11, Helsinki Päätösluettelo 1 Kokouksen

Lisätiedot

Luokka 3012, Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, Helsinki

Luokka 3012, Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, Helsinki Pöytäkirja 1 (5) Aika: Maanantai klo 16.00 19.00 Paikka: Luokka 3012, Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, 00520 Helsinki Läsnä: Seppo Kinkki puheenjohtaja Juha Nurmonen sihteeri Kristiina Huff Maria Ruohtula

Lisätiedot

4 62 Keskustelu alueneuvostokaudesta ja tulevaisuudennäkymistä

4 62 Keskustelu alueneuvostokaudesta ja tulevaisuudennäkymistä JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1 AIKA 29.11.2018 klo 17.00 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 56 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 57

Lisätiedot

Läsnä: Perttu Ristimella (siht.), Tommi Kohonen, Teemu Kursu, Lauri Uotinen (pj.), Juha Päällysaho, Elisa Kaurala, Antti Hoivala ja Antti Törmä.

Läsnä: Perttu Ristimella (siht.), Tommi Kohonen, Teemu Kursu, Lauri Uotinen (pj.), Juha Päällysaho, Elisa Kaurala, Antti Hoivala ja Antti Törmä. Oulun ylioppilaskamerat ry Yhdistyksen syyskokous 4/2011 Pöytäkirja Aika: ke 30.11.2011 klo 18:00 Paikka: Kulttuuritalo Valve, Hallituskatu 7, Oulu Läsnä: Perttu Ristimella (siht.), Tommi Kohonen, Teemu

Lisätiedot

Forssan Seudun Pöytäkirja 1 / 5 Perussuomalaiset ry. Syyskokous 2017

Forssan Seudun Pöytäkirja 1 / 5 Perussuomalaiset ry. Syyskokous 2017 Forssan Seudun Pöytäkirja 1 / 5 Paikka: Hotelli Koskenniska, Turuntie 1 Forssa Aika: 17.10.2016 klo 19 Paikalla: Jari Kantelus,, Matti Luostarinen,, Tommi Holopainen, Aila Lahtinen, Lisäksi paikalla olivat

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 1 AIKA 13.9.2018 klo 16.30 18.26 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 1/6 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 Aika 15.4.2018 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 20 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 16/2011-2012 Toimitila, Aurakatu 20 E Turku 260313 Sihteeri Mervi Taurén Läsnä Puheenjohtaja Marita Savonmäki X Jäsen Veli-Pekka Virtanen

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 07/2016 Aika: Tiistai 16.8.2016 klo 16.00 18.00 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Olli Lintu avaa kokouksen klo 16.08. 2. Kokouksen

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra Pöytäkirja 4/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Haukiputaan vanhempainyhdistyksen vuosikokouksen kokouksen pöytäkirja kello Haukiputaan koululla

Haukiputaan vanhempainyhdistyksen vuosikokouksen kokouksen pöytäkirja kello Haukiputaan koululla Haukiputaan vanhempainyhdistyksen vuosikokouksen kokouksen pöytäkirja 28.9. kello 18.00 Haukiputaan koululla 1. Kokouksen järjestäytyminen Katja Lahdenranta-Linna valittiin vuosikokouksen puheenjohtajaksi.

Lisätiedot

TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) TOIVAKKA. 1 Kerhon puheenjohtaja Martti Liukkonen avasi kokouksen.

TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) TOIVAKKA. 1 Kerhon puheenjohtaja Martti Liukkonen avasi kokouksen. TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) 41660 TOIVAKKA 11.9.1999 SYYSKOKOUS Aika 11.9.1999 klo 15.00 16.35 Paikka Hirsiaho, Huikko Läsnä 21 jäsentä (osanottajaluettelo liitteenä) 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2008 1 Vanhusneuvosto 27.10.2008 AIKA 27.10.2008 klo 10:00-11:30 PAIKKA Tuulensuun palvelukeskus, Huvilakatu 32 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN AVAUS 3 31 KOKOUKSEN

Lisätiedot