Esityslista. Seurakuntatalo, keskisali, Kirkkokatu 6, Salo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Esityslista. Seurakuntatalo, keskisali, Kirkkokatu 6, Salo"

Transkriptio

1 Esityslista 2/2019 Kirkkoneuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 18:00 Seurakuntatalo, keskisali, Kirkkokatu 6, Salo Osallistujat Siivo Jouko Kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Hietanen Marika Kirkkoneuvoston jäsen Kankaanpää Karoliina Kirkkoneuvoston jäsen Knaapinen Helena Kirkkoneuvoston jäsen Laiho Jari Kirkkoneuvoston jäsen Määttänen Iiris Kirkkoneuvoston jäsen Peltonen Jorma Kirkkoneuvoston jäsen Pölönen Hannu Kirkkoneuvoston jäsen Vesa Simo Kirkkoneuvoston jäsen Vigg Päivi Kirkkoneuvoston jäsen Viitaniemi Annikka Kirkkoneuvoston jäsen Vierjoki Antti Kirkkoneuvoston varajäsen Lähdekorpi Matti Kirkkoneuvoston varajäsen Alander Erja Kirkkoneuvoston varajäsen Hyttinen Marjatta Kirkkoneuvoston varajäsen Saari Ismo Kirkkoneuvoston varajäsen Kymäläinen Maija Kirkkoneuvoston varajäsen Marjalaakso Jouko Kirkkoneuvoston varajäsen Luoma Ari-Pekka Kirkkoneuvoston varajäsen Haapanen Maarit Kirkkoneuvoston varajäsen Ruostesaari Marja-Leena Kirkkoneuvoston varajäsen Laurila Juha Kirkkoneuvoston varajäsen Niinistö Kari Helenius Riitta Hukka Timo Eriksson Marjut Kytölä Ulla-Maija Kirkkovaltuuston puheenjohtaja Kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Kirkkoherra Talousjohtaja pöytäkirjanpitäjä Kutsuttuna ( x)

2 Esityslista 2/2019 Sisällysluettelo 22 -Kokoustiedot Seurakuntapuutarhurin ja ruokapalvelu- ja siivousesimiehen hankintavaltuudet Tilintarkastajien valinta valtuustokaudelle Särkisalon Pensalon vuokratontin nro 2 vuokrasopimuksen uusiminen Piispantarkastuslausunto Haastattelutyöryhmän valinta (diakonian viranhaltijan virka) Investointien toteutumat vuodelta Henkilöstöasia Tehtävänimikkeen muuttaminen Luottamusmiesvalinnat tiedoksi Muut asiat ja ilmoitusasiat Kokouksen päättäminen... 12

3 Esityslista 2/ Kokoustiedot Kokouksen avaaminen Puheenjohtaja avaa kokouksen. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoneuvoston kokouksen kutsuu koolle puheenjohtaja kirkkoneuvoston päättämällä tavalla. Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen kun enemmän kuin puolet sen jäsenistä on saapuvilla, KL:7,4. Kirkkoneuvoston ohjesäännön mukaan kutsu toimitetaan jäsenille viimeistään viisi päivää ennen kokousta. Kirkkoherran esitys Kirjataan läsnäolijat ja todetaan laillisuus ja päätösvaltaisuus. Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävillä pitäminen Tarkastusvuorossa ovat aakkosjärjestyksessä jäsenet Helena Knaapinen ja Jari Laiho. Kirkkoherran esitys Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa. Pöytäkirja tarkastetaan kirkkoherranvirastossa klo mennessä. Tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikoina. Kokouksen työjärjestys Kirkkoherran esitys: Lähetetty esityslista hyväksytään työjärjestykseksi.

4 Esityslista 2/ Seurakuntapuutarhurin ja ruokapalvelu- ja siivousesimiehen hankintavaltuudet Diaarinumero Esittelijä DSAL/13/ /2019 talousjohtaja Marjut Eriksson Kirkkoneuvosto päätti viime kokouksessaan hankintavaltuuksista kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnalle, talousjohtajalle, kiinteistöpäällikölle ja taloustoimiston toimistopäällikölle. Heidän lisäkseen myös seurakuntapuutarhuri ja ruokapalvelu- ja siivousesimies tekevät hankintoja, joille pitää määritellä hankintavaltuudet. Esitys Kirkkoneuvosto päättää seuraavista hankintavaltuuksista: Seurakuntapuutarhuri euroa Ruokapalvelu- ja siivousesimies euroa Hankintavaltuuksien puitteissa voivat viranhaltijat hyväksytyn talousarvion mukaisia hankintoja ja hoitaa talousarviossa hyväksyttyjä hankintoja sisäisen valvonnan ohjeen mukaisesti. Muutoksenhaku Päätökseen ei voida hakea muutosta.

5 Esityslista 2/ Tilintarkastajien valinta valtuustokaudelle Diaarinumero Esittelijä DSAL/105/ /2019 talousjohtaja Marjut Eriksson Kirkkojärjestyksen 15 luvun 7 :n mukaan kirkkovaltuusto valitsee toimikauttaan vastaavien vuosien hallinnon ja talouden tarkastamista varten joko vähintään yhden varsinaisen ja yhden varatilintarkastajan tai tilintarkastusyhteisön. Vuodesta 2011 alkaen seurakuntatalouden tilintarkastajana on voinut olla vain rekisteröity tilintarkastaja tai tilintarkastusyhteisö. Tilintarkastajan ja varatilintarkastajan tulee olla JHT-tilintarkastaja. Tilintarkastusyhteisön on määrättävä päävastuulliseksi tilintarkastajaksi JHTtilintarkastaja. Salon seurakunnassa tilintarkastajana on toiminut tilintarkastusyhteisö. Tilintarkastus kilpailutettiin edellisen valtuustokauden alussa ja silloin tilintarkastusyhteisö vaihtui KPMG:hen. Silloin tarjouspyyntö pyydettiin 8 ja 9 tarkastuspäivän mukaisesti. Vuosikustannus on ollut keskimäärin euroa eli valtuustokauden kokonaishinnaksi muodostuu noin euroa.(alv 0 %) Tilintarkastuksen palveluhankinta tehdään hankintalain (1397/2016) mukaan, jos kansallinen kynnysarvo euroa (alv 0 %) täyttyy. Salon seurakunnan tilintarkastus ei tule täyttämään tätä kynnysarvoa, joten voidaan harkita myös ilman kilpailutusta jatkoa nykyisen tilintarkastusyhteisön kanssa. Seurakunnan viranhaltijat ovat olleet tyytyväisiä yhteistyöhön nykyisen toimijan kanssa. Esitys Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että Salon seurakunta valitsee ilman kilpailutusta tilintarkastusyhteisö KPMG Oy:n seurakunnan hallinnon ja talouden tarkastamiseen. Toimenpiteet Muutoksenhaku Ote lähetetään tms. tieto Päätökseen ei voida hakea muutosta.

6 Esityslista 2/ Särkisalon Pensalon vuokratontin nro 2 vuokrasopimuksen uusiminen Diaarinumero Esittelijä DSAL/107/ /2019 talousjohtaja Marjut Eriksson Liite 1, Vuokrasopimus, tontti nro 2, Rantula Arvo ja Eeva Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta Kirkkoneuvosto Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta Kirkkoneuvosto Kirkkovaltuusto Särkisalon seurakunta on 50 vuotta sitten tehnyt vuokrasopimuksia, joiden ehdoissa vuokralaisille annetaan mahdollisuus uusia vuokrasopimus. Kirkkovaltuusto on kirkkohallituksen ohjeistuksen mukaan päättänyt hyväksyä jatkossa näille tonteille 25 vuoden vuokra-ajan. Tontin nro 2 haltijat Rantula Arvo ja Eeva ovat ilmoittaneet haluavansa uusia rantatontin vuokrasopimuksen uusin ehdoin. Yli 10 vuotta pidemmät maanvuokrasopimukset tulee alistaa tuomiokapitulin vahvistettavaksi, KL 14 luku 4. Talousjohtajan esitys: Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että Pensalon vuokratontin nro 2 vuokrasopimus Arvo ja Eeva Rantulan kanssa hyväksytään ja alistetaan tuomiokapitulin vahvistettavaksi. Kirkkoneuvosto valtuuttaa talousjohtaja Marjut Erikssonin ja kiinteistöpäällikkö Kai Fagerströmin allekirjoittamaan vahvistetut vuokrasopimukset. Toimenpiteet Muutoksenhaku Ote lähetetään tms. tieto Päätökseen ei voida hakea muutosta.

7 Esityslista 2/ Piispantarkastuksen pöytäkirja Diaarinumero Esittelijä DSAL/106/ /2019 kirkkoherra Timo Hukka Liite 2, Piispa Kaarlo Kallialan piispantarkastuslausunto Piispa Kaarlo Kalliala toimitti piispantarkastuksen Salon seurakunnassa ja 28. lokakuuta Tarkastuksesta piispa on laatinut päivätyn piispantarkastuslausunnon, joka on liitteenä. Seurakunnan tulee vuoden kuluessa tämän lausunnon saamisesta toimittaa tuomiokapitulille selvitys, mihin toimenpiteisiin seurakunnassa on tarkastuksesta annetun palautteen johdosta ryhdytty. Esitys Kirkkoneuvosto merkitsee tiedokseen piispantarkastuslausunnon ja päättää toimenpiteistään. Muutoksenhaku Päätökseen ei voida hakea muutosta.

8 Esityslista 2/ Haastattelutyöryhmän valinta (diakonian viranhaltijan virka) Diaarinumero Esittelijä DSAL/35/ /2018 kirkkoherra Timo Hukka Kirkkoneuvosto on päättänyt viime vuonna julistaa eläköitymisen johdosta vapautuneen diakonian viranhaltijan viran avoimeksi. Viran hakua on viivästetty johtuen diakonian työalajohtajan vaihdoksesta. Uusi työalajohtaja aloitti vuoden alussa ja viran haku on nyt käynnistymässä. Esitys Kirkkoneuvosto valitsee diakonian viranhaltijan valintaa varten haastattelutyöryhmään kirkkoherran, diakonian työalajohtajan ja kaksi luottamushenkilöä. Toimenpiteet Muutoksenhaku Ote lähetetään tms. tieto Päätökseen ei voida hakea muutosta.

9 Esityslista 2/ Investointien toteutumat vuodelta 2018 Diaarinumero Esittelijä DSAL/109/ /2019 talousjohtaja Marjut Eriksson Liite 3, Investointien toteutumat vuodelta 2018 Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta Kirkkovaltuusto on hyväksynyt kiinteistö- ja hautaustoimen hankekohtaisen investointisuunnitelman vuodelle Osa vuoden 2018 investoinneista on jäänyt alle aktivointirajan. Hankkeet on siirretty tilinpäätöksessä käyttötalouden puolelle. Esitys Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta käsittelee ja hyväksyy kiinteistö- ja hautaustoimen investointien toteutumavertailun vuodelta 2018 ja lähettää sen edelleen kirkkoneuvostolle. Hyväksyttiin yksimielisesti esityksen mukaan. Vuoden 2018 suunnitelluista ( ,-) investoinneista on toteutunut ,55 euroa. Näistä kaksi hanketta on siirtynyt vuodelle 2019, yksi myöhemmäksi ajankohdaksi ja kaksi hanketta jatkuu vuodelle Yksi kohteista on siirretty käyttötalouspuolelle aktivointirajan (10.000,-) alittuessa. Esitys Kirkkoneuvosto hyväksyy kirkkovaltuustolle esitettäväksi vuoden 2018 toteutuneet investoinnit. Muutoksenhaku Päätökseen ei voida hakea muutosta.

10 Esityslista 2/ Henkilöstöasia (irtisanoutuminen eläkkeelle siirtymisen vuoksi)

11 Esityslista 2/ Henkilöstöasia (tehtävänimikkeen muutos ja palkan tarkistus)

12 Esityslista 2/ Luottamusmiesvalinnat tiedoksi Diaarinumero Esittelijä DSAL/108/ /2019 talousjohtaja Marjut Eriksson Kirkon pääsopijajärjestöistä Juko ry ja Kirkon Alat ry ovat valinneet seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi edustajansa seuraavasti: Juko ry: pääluottamusmies diakoniaviranhaltija Sanna Saramo ja varapääluottamusmies nuorisotyöntekijä Kai Ruha Kirkon alat ry: pääluottamusmies lastenohjaaja Anne-Maarit Pesola ja luottamusmies suntio Jani Ursin Kirkonalan Unionin (JHL ja Jyty) luottamusmieskausi päättyy vuoden 2019 lopussa. Tällä hetkellä pääluottamusmiehenä toimii emäntä-siivooja Taina Koski. Esitys Kirkkoneuvosto merkitsee valinnat tiedokseen. Muutoksenhaku Päätökseen ei voida hakea muutosta.

13 Esityslista 2/ Muut asiat ja ilmoitusasiat Kirkkoneuvoston edustajat johtokunnissa antavat kirkkoneuvostolle tarpeen mukaan selvityksen kokouksissa käsitellyistä merkittävistä asioista.

14 Esityslista 2/ Valitusosoitus ja kokouksen päättäminen Pöytäkirjaan liitetään oikaisuvaatimusohjeet ja KL:n 24 luvun 10 mukainen valitusosoitus. Puheenjohtaja päättää kokouksen klo xx. Salossa Timo Hukka Timo Hukka kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Pöytäkirja. Seurakuntatalo, keskisali, Kirkkokatu 6, Salo

Pöytäkirja. Seurakuntatalo, keskisali, Kirkkokatu 6, Salo Pöytäkirja 2/2019 Kirkkoneuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 18:00 Seurakuntatalo, keskisali, Kirkkokatu 6, Salo Osallistujat X Siivo Jouko Kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja X Hietanen Marika Kirkkoneuvoston

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

Osallistujat XSiivo Jouko Kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja XHelenius Riitta Kirkkoneuvoston jäsen XHietanen Marika Kirkkoneuvoston jäsen

Osallistujat XSiivo Jouko Kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja XHelenius Riitta Kirkkoneuvoston jäsen XHietanen Marika Kirkkoneuvoston jäsen Pöytäkirja 7/2018 Kirkkoneuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 18:00 Kirkkokatu 6, keskisali Osallistujat XSiivo Jouko Kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja XHelenius Riitta Kirkkoneuvoston jäsen XHietanen

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 6/2015

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 6/2015 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 6/2015 Aika: 2.9.2015 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

Aika: klo Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, Salo

Aika: klo Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, Salo Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 3/2015 Aika: 21.4.2015 klo 17.30 17.45 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 9/2012

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 9/2012 Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 9/2012 Aika: Keskiviikko 31.10.2012 klo 18.00 20.05 Paikka: Seurakuntatalo, Keskisali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Läsnä: Jäsen Läsnä Poissa Varajäsen

Lisätiedot

Pöytäkirja. Salo-Uskelan seurakuntatalo, juhlasali, Kirkkokatu 6. Osallistujat X Niinistö Kari Kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Pöytäkirja. Salo-Uskelan seurakuntatalo, juhlasali, Kirkkokatu 6. Osallistujat X Niinistö Kari Kirkkovaltuuston puheenjohtaja Pöytäkirja 2/2019 Kirkkovaltuuston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 18:00 Salo-Uskelan seurakuntatalo, juhlasali, Kirkkokatu 6 Osallistujat X Niinistö Kari Kirkkovaltuuston puheenjohtaja X Helenius Riitta

Lisätiedot

Salon seurakunta Kokouskutsu Kirkkoneuvosto Esityslista 6/2017. Jäsen Läsnä Poissa Varajäsen Läsnä Hukka Timo, pj. xxxxx

Salon seurakunta Kokouskutsu Kirkkoneuvosto Esityslista 6/2017. Jäsen Läsnä Poissa Varajäsen Läsnä Hukka Timo, pj. xxxxx 1 Salon seurakunta Kokouskutsu Kirkkoneuvosto Esityslista 6/2017 Aika: keskiviikko 11.10.2017 klo 18 Paikka: keskisali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Läsnä: Jäsen Läsnä Poissa Varajäsen Läsnä Hukka Timo, pj.

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 2/2018

Pöytäkirja Esityslista 2/2018 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2018 Aika: keskiviikko 18.4.2018 klo 18 18.40. Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 4/2017

Pöytäkirja Esityslista 4/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 4/2017 Aika: keskiviikko 6.9.2017 klo 18.00 18.25 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 4/2016

Pöytäkirja Esityslista 4/2016 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 4/2016 Aika: 28.9.2016 klo 18.00 19.05 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 6/2017

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 6/2017 1 Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 6/2017 Aika: keskiviikko 11.10.2017 klo 18 19.45. Paikka: keskisali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Läsnä: Jäsen Läsnä Poissa Varajäsen Läsnä Hukka Timo,

Lisätiedot

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 6/2015

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 6/2015 1 Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 6/2015 Aika: Torstai 2.7.2015 klo 18.00 18.55 Paikka: keskisali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Läsnä: Jäsen Läsnä Poissa Varajäsen Läsnä Hukka Timo,

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 5/2016

Pöytäkirja Esityslista 5/2016 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 5/2016 Aika: 9.11.2016 klo 18.00 19.50 Paikka: Salon seurakunta, Mahlakankareen seurakuntakoti, Palomäenkatu 2, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet

Lisätiedot

Aika: klo Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, Salo

Aika: klo Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, Salo Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 7/2015 Aika: 14.10.2015 klo 18.00 19.10 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 4/2018

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 4/2018 1 Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 4/2018 Aika: keskiviikko 25.4.2018 klo 18 19.20 Paikka: keskisali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Läsnä: Jäsen Läsnä Poissa Varajäsen Läsnä Hukka Timo,

Lisätiedot

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 4/2015

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 4/2015 1 Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 4/2015 Aika: Keskiviikko 29.4.2015 klo 18.00 19.35 Paikka: keskisali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Läsnä: Jäsen Läsnä Poissa Varajäsen Läsnä Hukka Timo,

Lisätiedot

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 9/2014

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 9/2014 1 Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 9/2014 Aika: Tiistaina 28.10.2014 klo 18.00 19.20 Paikka: keskisali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Läsnä: Jäsen Läsnä Poissa Varajäsen Läsnä Hukka Timo,

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2012

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2012 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2012 Aika: Maanantaina 13.2.2012 klo 18.00 18.55 Paikka: Salon seurakunta, Juhlasali, Torikatu 6, Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä Poissa Varajäsenet

Lisätiedot

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 6/2016

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 6/2016 1 Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 6/2016 Aika: keskiviikko 31.8.2016 klo 18 19.05. Paikka: keskisali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Läsnä: Jäsen Läsnä Poissa Varajäsen Läsnä Hukka Timo,

Lisätiedot

Aika: klo Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, Salo

Aika: klo Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, Salo Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2015 Aika: 18.3.2015 klo 18.00 18.45 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 9/2015

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 9/2015 1 Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 9/2015 Aika: Keskiviikko 21.10.2015 klo 18.00 18.55 Paikka: keskisali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Läsnä: Jäsen Läsnä Poissa Varajäsen Läsnä Hukka

Lisätiedot

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 2/2013

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 2/2013 Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 2/2013 Aika: Tiistaina 12.2.2013 klo 18.00 19.10 Paikka: Seurakuntatalo, keskisali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Läsnä: Jäsen Läsnä Poissa Varajäsen Läsnä

Lisätiedot

Mäkijärvi Pirjo. Thomassen Anne-Mari Tiilikainen Markku Tarri Henriikka Tuhola Sirkka Vanhanen Sakari Yli-Hinkkala Juhani

Mäkijärvi Pirjo. Thomassen Anne-Mari Tiilikainen Markku Tarri Henriikka Tuhola Sirkka Vanhanen Sakari Yli-Hinkkala Juhani Esityslista 13/2018 Kirkkoneuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:15 Suoraman seurakuntakeskus Osallistujat Jarva Seppo Tulenheimo Torsti Hirvonen Jukka Mäkijärvi Pirjo Salo Aimo Sarkala Liisa

Lisätiedot

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 7/2012

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 7/2012 Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 7/2012 Aika: Keskiviikko 22.8.2012 klo 18.00 19.45. Paikka: Seurakuntatalo, Keskisali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Läsnä: Jäsen Läsnä Poissa Varajäsen

Lisätiedot

Salon seurakunta Kokouskutsu Kirkkoneuvosto Esityslista 1/2018. Jäsen Läsnä Poissa Varajäsen Läsnä Hukka Timo, pj. xxxxx

Salon seurakunta Kokouskutsu Kirkkoneuvosto Esityslista 1/2018. Jäsen Läsnä Poissa Varajäsen Läsnä Hukka Timo, pj. xxxxx 1 Salon seurakunta Kokouskutsu Kirkkoneuvosto Esityslista 1/2018 Aika: keskiviikko 24.1.2018 klo 18 Paikka: keskisali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Läsnä: Jäsen Läsnä Poissa Varajäsen Läsnä Hukka Timo, pj.

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.3.2015 klo 17 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2018

Pöytäkirja Esityslista 1/2018 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2018 Aika: torstai 8.2.2018 klo 12.30 12.40 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, keskisali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet

Lisätiedot

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali PÖYTÄKIRJA Nro 11/2017 Kirkkoneuvosto Päivämäärä Kokousaika 19.12.2017 klo 16.30 16.54 Kokouspaikka Virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varajäsenet Miettinen Marko,

Lisätiedot

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 3.1.2017 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio

Lisätiedot

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 1/2015

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 1/2015 1 Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 1/2015 Aika: Keskiviikko 4.2.2015 klo 18.00 20.05 Paikka: keskisali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Läsnä: Jäsen Läsnä Poissa Varajäsen Läsnä Hukka Timo,

Lisätiedot

Pöytäkirja. Salo-Uskelan seurakuntatalon keskisali, Kirkkokatu 6, Salo

Pöytäkirja. Salo-Uskelan seurakuntatalon keskisali, Kirkkokatu 6, Salo Pöytäkirja 8/2019 Kirkkoneuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 18:00 Salo-Uskelan seurakuntatalon keskisali, Kirkkokatu 6, Salo Osallistujat X Siivo Jouko Kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja X Hietanen

Lisätiedot

Kokouskutsu Esityslista 1/2018

Kokouskutsu Esityslista 1/2018 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Kokouskutsu Esityslista 1/2018 Aika: torstai 8.2.2018 klo 12.30!! Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet

Lisätiedot

Aika: 9.7.2015 klo 18.00 19.05 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo

Aika: 9.7.2015 klo 18.00 19.05 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 5/2015 Aika: 9.7.2015 klo 18.00 19.05 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2013

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2013 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2013 Aika: Keskiviikko 6.3.2013 klo 18.00 18.30 Paikka: Salon seurakunta, Mahlakankareen seurakuntakoti, Palomäenkatu 2, 24100 SALO Osallistujat:

Lisätiedot

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 3/2012

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 3/2012 Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 3/2012 Aika: Keskiviikko 21.3.2012 klo 18.00 19.00 Paikka: Halikon seurakuntatalo, Alasali, Vaskiontie 31, 24800 Halikko Läsnä: Jäsen Läsnä Poissa

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

Salon seurakunta Kokouskutsu Kirkkoneuvosto Esityslista 8/2015. Jäsen Läsnä Poissa Varajäsen Läsnä Hukka Timo, pj. xxxxx

Salon seurakunta Kokouskutsu Kirkkoneuvosto Esityslista 8/2015. Jäsen Läsnä Poissa Varajäsen Läsnä Hukka Timo, pj. xxxxx 1 Salon seurakunta Kokouskutsu Kirkkoneuvosto Esityslista 8/2015 Aika: Keskiviikko 30.9.2015 klo 18.00 Paikka: keskisali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Läsnä: 132 Kokouksen avaus Jäsen Läsnä Poissa Varajäsen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Käsiteltävät asiat 209 Kokouksen avaus 210 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 211 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 212 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 2/2017

Pöytäkirja Esityslista 2/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2017 Aika: keskiviikko 15.3.2017 klo 18.00 19.00 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Vapaaehtoiskeskus Pysäkin auditoriossa, Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 7.8.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 89 - Kokouksen avaus 90 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 30.4.2013 N:o 5/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 30.4.2013 N:o 5/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51 Kokousaika Tiistai 30.4.2013 kello 16.30 17.05 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA LISTA 1/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 09.01.2019 klo 18.00 - Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.1.2013 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Äystö Leena, pj Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Joutsiniemi Juha Kangasluoma Pentti Kontola

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 24.5.2016 klo 17.30 PAIKKA: Kirkonkulman sali 2. krs, Kirkkotie 6 Liite Asia 103 KOKOUKSEN AVAUS... 125 104 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta x Huhtinen Kaija x Immonen Paavo

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1/5 KOKOUSAIKA 17.3.2015 klo 18-19.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ POISSA MUUT KOKOUKSEEN OSALLISTUVAT KOKOUKSEN

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 30.7.2019 KOKOUSTIEDOT AIKA 30.7.2019 Tiistai klo 18.00 19.57 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Isotalo

Lisätiedot

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 2/2012

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 2/2012 Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 2/2012 Aika: Keskiviikko 15.2.2012 klo 18.00 19.05 Paikka: Seurakuntatalo, Pikkusali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Läsnä: Jäsen Läsnä Poissa Varajäsen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 8/2015

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 8/2015 1 Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 8/2015 Aika: Keskiviikko 30.9.2015 klo 18.00 20.45 Paikka: keskisali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Läsnä: Jäsen Läsnä Poissa Varajäsen Läsnä Hukka Timo,

Lisätiedot

Osallistujat -Siivo Jouko Kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja XHelenius Riitta Kirkkoneuvoston jäsen XHietanen Marika Kirkkoneuvoston jäsen

Osallistujat -Siivo Jouko Kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja XHelenius Riitta Kirkkoneuvoston jäsen XHietanen Marika Kirkkoneuvoston jäsen Pöytäkirja 8/2018 Kirkkoneuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 18:00 Keskisali, Kirkkokatu 6, Salo Osallistujat -Siivo Jouko Kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja XHelenius Riitta Kirkkoneuvoston jäsen

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Kirkkoneuvosto OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Kirkkoneuvosto OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja Kirkkoneuvosto 26.4.2017 1 KOKOUSAIKA 26.4.2017 kello 17.00 17.40 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo, musiikkihuone OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja Timo Heikkilä varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Maanantaina 13.02.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (8) Aika: Tiistaina 12.09.2017 kello 18.00 19.18 Paikka: Seurakunta kokoushuone Läsnä: Jormakka Jyrki kirkkoherra, puheenjohtaja Aaramaa Simo Erkinheimo Heikki Jokinen

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/2014 5 Aika tiistai 6.5.2014 klo 18.30 19.42 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2013. Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1. AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2013. Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1. AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35 NRO 2/ 2013 Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 12.12.2016 Sivu 112 Kokousaika Torstai 15.12.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kovanen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Aika 24.1.2017 klo 18.00 19.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Tiitinen Ilkka jäsen/puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen poissa Hänninen

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO (13) Torstaina klo 17.00, kahvit klo Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KIRKKOVALTUUSTO (13) Torstaina klo 17.00, kahvit klo Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT KIRKKOVALTUUSTO 24.1.2019 1 (13). KOKOUSTIEDOT Aika Torstaina 24.1.2019 klo 17.00, kahvit klo 16.30 Paikka Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT KV 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KV 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2019. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2019. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 2/2019 Kirkkovaltuusto 27.2.2019 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 27.2.2019 klo 18.00 19.02 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Koivunen Simo, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Aika: klo Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, Salo

Aika: klo Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, Salo 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 3/2016 Aika: 8.6.2016 klo 18.00 18.40 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 2/2015

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 2/2015 1 Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 2/2015 Aika: Keskiviikko 4.3.2015 klo 18.00 20.15 Paikka: keskisali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Läsnä: Jäsen Läsnä Poissa Varajäsen Läsnä Hukka Timo,

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 18.5.2016 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 18.5.2016 klo 16.30-17.40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 22.5.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 22.5.2019 klo 18.30 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2009 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2009 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2009 Kirkkoneuvosto 6.11.2009 158 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2009 KOKOUSAIKA Perjantaina 6. päivänä marraskuuta 2009 KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo Sari Heiskanen Markku Huttunen Tuula Kauppinen, kirkkoneuvoston

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Karjalainen Esa Markkanen

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 16. Kirkkovaltuusto 21.5.2015. Aika: 21.5.2015 klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 16. Kirkkovaltuusto 21.5.2015. Aika: 21.5.2015 klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) VESILAHDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 16 Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus:

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2017

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2017 KOKOUSKUTSU Pvm Nro 2.1.2017 1 / 2017 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo päätysali KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS...2 2 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Rantala Klaus Rantala Titta Sirén Tuula poissa Stenholm Aulis Talikka Pentti Teivonen Juha varajäsen poistui klo 18:55, 12 jälkeen Vepsäläinen Tero

Rantala Klaus Rantala Titta Sirén Tuula poissa Stenholm Aulis Talikka Pentti Teivonen Juha varajäsen poistui klo 18:55, 12 jälkeen Vepsäläinen Tero Kirkkovaltuusto 2.5.2019 8 Kokousaika: Torstaina 2.5.2019 klo 18:00 20:30 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 8 14 Puheenjohtaja: Kivilä Jorma N:o 02/2019 Muut päätöksentekijät:

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1 N:o 1/2018 Sivu 1 Kokousaika Torstai 15.2.2018 klo 18.00-18.46 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Malinen Oiva, kirkkoherra, pj Saastamoinen Matti, vpj. Ikäläinen

Lisätiedot

Tainionvirran seurakunta / Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 6/ ( 7 )

Tainionvirran seurakunta / Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 6/ ( 7 ) Tainionvirran seurakunta / Pöytäkirja 6/7.5.2019 1 ( 7 ) KOKOUSKUTSU Kokousaika tiistai 7.5.2019 klo 17.00 Kokouspaikka Olavin toimintakeskus Sysmä, Nuotta-sali, Uotintie 7, 19700 Sysmä Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Pöytäkirja 6/ (10)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Pöytäkirja 6/ (10) JÄMSÄN SEURAKUNTA Pöytäkirja 6/2019 1 (10) Aika Keskiviikko 12.6.2019 klo 16.00 17.45 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 76 Kokouksen avaus 3 77 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi.

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi. PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 AIKA keskiviikkona 14.1.2015 klo 19 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Auranen Harri Hutko Sinikka Järvelä Jari Kallio Reino

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7. Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7. Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1 Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7 Pappilantie 11D1 97700 Ranua 2.5.2019 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 29.4.2019 klo 18.30 Paikka Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1 Läsnä

Lisätiedot

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto PÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 Kirkkoneuvosto Päivämäärä Kokousaika 23.5.2017 klo 17 18.32 Kokouspaikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Miettinen Marko, puheenjohtaja Alasalmi

Lisätiedot

Poissa: Muuraiskangas Maria, jäsen Rautakoski Eeva, jäsen Stolp Jukka, jäsen Tuura Elina, jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET. Lauri Kari Lanteri Leena

Poissa: Muuraiskangas Maria, jäsen Rautakoski Eeva, jäsen Stolp Jukka, jäsen Tuura Elina, jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET. Lauri Kari Lanteri Leena KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 4 / 2014 Sivu 33 KOKOUSAIKA Torstai 11.12.2014 klo 19.00 20.30 Kokous aloitetaan joulupuurolla ja kahvilla klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti,

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/2018 Aika Torstai 15.02.2018 klo 18:00 Paikka Auran seurakuntatalon kahvio LÄSNÄ Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén, vpj Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki, saapui 5 :n käsittelyn

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Pöytäkirja. Seurakuntatalo, keskisali, Kirkkokatu 6, Salo

Pöytäkirja. Seurakuntatalo, keskisali, Kirkkokatu 6, Salo Pöytäkirja 1/2019 Kirkkoneuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 18:00 Seurakuntatalo, keskisali, Kirkkokatu 6, Salo Osallistujat X Siivo Jouko Kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja X Hietanen Marika Kirkkoneuvoston

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009 KOKOUSAIKA keskiviikko 15. päivänä heinäkuuta 2009 kello 10.00 alkaen KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 6/2016

Pöytäkirja Esityslista 6/2016 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 6/2016 Aika: torstai 15.12.2016 klo 18.00 19.00 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6) Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6) Aika maanantaina 12.1.2015 klo 18.00-18.35, 18.45-18.51. kokous keskeytettiin klo 18.35-18.45 Paikka seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho vara Hanhisalo,

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017. AIKA keskiviikkona PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017. AIKA keskiviikkona PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017 AIKA keskiviikkona 25.1.2017 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Arvola Lassi Auranen Harri Hutko Sinikka Kallio Reino Kanervo

Lisätiedot