Risupesä 2/2014. Partioparaati su 4.5. Pyhän Yrjön Funk Jamit ke klo Koko perheen voimin kesäteatteriin!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Risupesä 2/2014. Partioparaati su 4.5. Pyhän Yrjön Funk Jamit ke 14.5. klo 18.30 20. Koko perheen voimin kesäteatteriin!"

Transkriptio

1 Risupesä 2/2014 Tärkeimpiä tulevia tapahtumia ovat partioparaati ja Pyhän Yrjön Funk Jamit. Nappaa tästä Risupesästä talteen loppukevään tärkeät päivämäärät! Partioparaati su 4.5. Partiomarssi lähestyy onko partiopaita kunnossa ja merkit paikoillaan? Paraatipäivä alkaa sunnuntaina 4.5. klo Kololla marssiharjoitusten merkeissä. Tästä lähdemme klo tilausbussilla Turkuun. Ennen lähtöä on tarjolla pientä välipalaa lähtijöille. Turussa kokoonnumme perinteiseen paikkaan eli Akatemiatalon eteen (keltainen rakennus tuomiokirkon takana) klo Itse juhlatilaisuus alkaa klo 14 Tuomiokirkkotorilla. Partioparaatiin sopiva asu on partiopaita, partiohuivi, tummansiniset/mustat housut tai hame sekä tummansävyiset kengät. Muistathan, että vietämme pitkän aikaa ulkona, joten kylmällä säällä partiopaidan alle kannattaa pukea lämmintä vaatetta. Partiolaisten perheet ovat tervetulleita paraatiyleisöön. Ensimmäiset lippukunnat lähtevät marssimaan noin klo 14.30, mutta oman lippukuntamme lähtöaikaa emme pysty ennustamaan. Meidän osaltamme marssi päättyy kaupunginteatterin eteen teatterisillan kupeeseen todennäköisesti joskus puoli neljän ja puoli viiden välillä. Vanhempien kannattaa kävellä meitä vastaan Teatterisillalle sen jälkeen, kun ensin ovat nähneet omalta katsojapaikaltaan PaMeKon marssivan ohi. Partiolaiset palaavat kotiin omilla kyydeillään. Jokavuotinen partioparaati on tärkeä osa partioperinnettä, ja sinne toivotaankin jokaisen lippukuntalaisen osallistuvan. Merkkien kiinnitysohjeet löydät Risupesän viimeiseltä sivulta. Pyhän Yrjön Funk Jamit ke klo Pyhän Yrjön funk jamit on rennon letkeä, jo perinteeksi muodostunut lippukunnan kevättapahtuma! Ohjelma on mukavan rentoa ja pientä naposteltavaakin on tiedossa. Mukaan ovat tervetulleita kaikki lippukunnan jäsenet kaikista ikäkausista, eikä ilmoittautumista tarvita ilmesty vain paikalle! Koko perheen voimin kesäteatteriin! Tue lippukuntaamme lähtemällä kesäteatteriin! PaMeKo myy varainkeruutempauksena lippuja lastennäytelmän Katto Kassinen esitykseen keskiviikona klo Lisätietoa lippujen ostamisesta saat lähiaikoina erillisenä tiedotteena. Kummit ja serkut mukaan!

2 Kesäleiri lähestyy "Kuu kiurusta kesään. Puoli kuuta peipposesta. Pääskysestä ei päivääkään. Kesä lähestyy ja Paraisten Merikotkien ikioma leiri sen myötä. Ohjelman suunnittelu on jo hyvässä vauhdissa. Luvassa on monenmoista kivaa tekemistä olitpa sitten sudenpentu, seikkailija, tarpoja, samoaja, vaeltaja tai aikuinen. Mitä haluaisit oppia tai mitä olisi kiva kokeilla yhdessä partiokavereiden kanssa? Mitä mieluiten söisit? Vielä ehdit vaikuttaa. Kirjoita oma toiveesi leirin facebook-ryhmään tai laita sähköpostia Lippukunnan kesäleiriä vietetään Jos ilmoittautuminen on unohtunut määräaikaan mennessä, tee se viimeistään nyt. Voit ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen heidi@pameko.fi (kerro ilmoittautuessa leiriläisen nimi, osoite, syntymäaika, huoltajien yhteystiedot, allergiat, uimataito sekä ikäryhmä: onko ilmoittautuja sudenpentu, seikkailija, tarpoja, samoaja vai vaeltaja). Terveisiä vuosikokouksesta! Maaliskuussa pidetyssä vuosikokouksessa Paraisten merikotkien johtajisto järjestäytyi uuteen uskoon. Uudeksi lippukunnanjohtajaksi valittiin Heidi Luoto ja myös muihin pesteihin saatiin uusia kasvoja. Uusi lippukunnanjohtaja esittäytyy Nimi: Heidi Luoto Ikä: 30+ Partioura: Aloitin partion vuonna Partiotaipaleen alku oli perinteinen eli sudenpennusta alkaen kaikki ikäkaudet läpi aina partiojohtajaksi ja nyt toistamiseen lippukunnanjohtajaksi asti. Urani aikaisia tehtäviä ovat olleet mm. sudenpentu, vartiolainen, vartionjohtaja, sampo (osastonjohtaja), partiojohtaja, kisavastaava, piirin kansainvälisen jaoston jäsen, lippukunnan hallituksen jäsen, lippukunnanjohtaja, koulutusvastaava. Lisäksi olen ollut mukana monissa hankkeissa, projekteissa ja tapahtumissa. Missioni lippukunnanjohtajana: Lippukunnanjohtajana haluaisin parantaa ja kehittää PaMeKon toimintaa sekä tukea ja kannustaa johtajistoa ja innostaa lapsia ja nuoria harrastuksessaan. Käytännössä toimin esimerkkinä, johdan lippukunnan toimintaa ja esimerkiksi huolehdin toiminnan suunnitelmallisuudesta. Toimin hallituksen puheenjohtajana ja koollekutsujana. Valmistelen ja johdan johtajiston kokoukset. Tulevat partiosuunnitelmat: Seuraava partiotapahtuma onkin partioparaati 4.5. (tavoitteena lippukunnan marssiaktiivisuuden nousu, joten kaikki jäsenet paikalle vauvasta vaariin!), partiojohtajien jatkokurssi ensi kesänä, jatkokurssiin liittyvä ja lippukuntaa palveleva pidempiaikainen kehittämistehtävä sekä lippukunnan kesäleiristä vastaaminen heinä-elokuun vaihteessa. Parasta partiossa: Toiminta luonnossa, yhdessä tekeminen, itsensä kehittäminen Paras leiriruoka: Suklaabanaanit iltanuotiolla Lempileikki: Solmu

3 Lippukunnan pestit vuodelle 2014 Lippukunnanjohtaja: Heidi Luoto Johtajaneuvosto: Heidi Luoto,Valtteri Lampi, Amanda Salonen, Jani Salmi, Noora Tutti ja Tiia Aaltokoski Lippukunnanjohtajan apulainen: Valtteri Lampi Sihteeri: Noora Tutti Rahastonhoitaja: Leevi Luoto Polku-jäsenrekisterin hoitaja: Helena Lundén Kämppävouti: Jani Salmi Kolo- ja kalustovouti: Valtteri Lampi Sudenpentuluotsi: Maiju Kyyhkynen Seikkailijaluotsi: Hanna Jakobsson Tarpojaluotsi: Amanda Salonen Vaeltajaluotsi: Saija Huhtiniemi Tiedottaja: Saija Huhtiniemi Webmaster: Lauti Ruotsalainen Seurakunnan yhteyshenkilö: Annakaisa Sarokas Vanhempien yhteyshenkilö: Annakaisa Sarokas Kisavastaava: Helena Lunden Kymmenyskahvilan edustajat: Hanna Jakobsson ja Jani Salmi Edustajat piirin kokouksiin: Amanda Salonen, Jani Salmi, Helena Lunden Piirin kokousedustajien varahenkilöt: Noora Tutti, Valtteri Lampi, Hanna Jakobsson Koulutusvastaava: Heidi Luoto Erätaitovastaava: Helena Lundén Johtajistoon voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteella Seurakuntavaalit Lähde ehdokkaaksi vaikuttamaan yhdessä! Tehdään partiolaisista lasten ja nuorten ääni seurakunnassa! Sinä partiolaisen vanhempi, ilmoittaudu edustamaan Paraisten merikotkia seurakuntavaaleihin! Lisätietoja saat lippukunnanjohtaja Heidiltä Suomen evankelisluterilaisen kirkon seurakuntavaalit pidetään Ehdokasasettelu päättyy

4 Sudenpennun puku ja merkit VASEN HIHA Paikkakuntatunnus. Paraisten kotipaikkatunnus "Parainen" ommellaan vasempaan hihaan ylimmäksi. Piiritunnus. Lippukuntamme kuuluu on Lounais-Suomen partiopiiriin. Piiritunnus ommellaan vasempaan hihaan paikkakuntatunnuksen alle. OIKEA HIHA Sudenpää eli tervetulovaiheen merkki. Tämän merkin saat ensimmäisen sudenpentuvuotesi syyskaudella. Sudenpää ommellaan oikeaan hihaan ylimmäksi eli jälkimerkkien yläpuolelle, keskelle hihaa. Jälkimerkit. Sudenpentujen ohjelma koostuu jäljistä ja askeleista. Jälki on aktiviteettikokonaisuus, jonka teema on kuvattu jälkimerkkiin. Jälkimerkit ommellaan oikeaan hihaan heti sudenpään alapuolelle. Jälkimerkkejä kertyy useita, joten ne kannattaa ommella kolmeen riviin. Järjestötunnus. Kaikkien Suomen lippukuntien kattojärjestö on Suomen partiolaiset ry. Merkki on oikein päin, kun terävämmät kärjet osoittavat ylös ja alas aivan kuten kompassin nuolenpää osoittaa pohjoiseen! Järjestötunnus ommellaan piiritunnuksen alle. Lupausmerkki. Antaessasi partiolupauksen, saat vasempaan hihaasi maailmanjärjestön tunnuksen: tytöille partiotyttöjen maailmanliiton (WAGGGS) tunnus ja pojille partiopoikien maailmanjärjestön (WOSM) tunnus. Merkki ommellaan vasempaan hihaan alimmaksi. ASU Sudenpentu pukeutuu partiohuiviin ja sudenpentupaitaan. Partiovarusteesta saa ostaa virallisia sudenpentupaitoja, mutta mikä tahansa tummansininen yksivärinen paita sopii, esim. yksinkertainen collegepaita. Virallisissa partiotapahtumissa, kuten partioparaatissa, alaosaksi sopii mikä tahansa tummansinisen tai mustat housut tai hame sekä mielellään tummat kengät.

5 Seikkailijan puvut ja merkit Seikkailija pukeutuu partiohuiviin ja partiopaitaan, jonka voi ostaa Partiokaupasta. Virallisissa partiotapahtumissa, kuten partioparaatissa, alaosaksi sopii mikä tahansa tummansinisen tai mustat housut tai hame sekä mielellään tummat kengät. Seikkailijan partiopaidan oikeaan hihaan kiinnitetään seikkailijoiden aloitusmerkki, jonka ympärille tehtyjen ilmansuuntien merkit tulevat. Ilmansuuntamerkin alle tulevat taitomerkit. Kaupunkitunnus Maatunnus Piiritunnus Järjestötunnus Lupausmerkki, TYTÖT Lupausmerkki, POJAT Taitomerkit Seikkailijoiden ikäkausimerkit, Kiinnitetään partiopaidan oikeaan hihaan osa kerrallaan. Ensimmäisenä saadaan keskellä oleva pyöreä aloitusmerkki.

6 Tarpojan puku ja merkit Tarpoja pukeutuu partiohuiviin ja partiopaitaan, jonka voi ostaa Partiokaupasta. Tytöt voivat käyttää myös partiomekkoa. Virallisissa partiotapahtumissa, kuten partioparaatissa, alaosaksi sopii mikä tahansa tummansinisen tai mustat housut tai hame sekä mielellään tummat kengät. Tarpojan partiopaidan oikeaan hihaan kiinnitetään ikäkauden aloitusmerkki (yo. kuvassa "Tarpojan hihamerkki"), jonka ympärille kiinnitetään tehtyjen tarppojen merkit. Sudenpentujen ja seikkailijoiden päätösmerkit kiinnitetään partiopaidan vasempaan taskuun. Kaupunkitunnus Maatunnus Piiritunnus Järjestötunnus Lupausmerkki, TYTÖT Lupausmerkki, POJAT Tarpojien ikäkausimerkit Kiinnitetään partiopaidan oikeaan hihaan osa kerrallaan. Ensimmäisenä saadaan keskellä oleva pyöreä aloitusmerkki.

Lounais-Suomen Partiopiiri ry PARTIOLAISEN PUVUT JA MERKIT kiinnitysohjeita mallipaitaan

Lounais-Suomen Partiopiiri ry PARTIOLAISEN PUVUT JA MERKIT kiinnitysohjeita mallipaitaan Lounais-Suomen Partiopiiri ry PARTIOLAISEN PUVUT JA MERKIT kiinnitysohjeita mallipaitaan Sudenpennun puvut ja merkit Sudenpentu kantaa lippukuntahuivia ja on pukeutunut sudenpentupaitaan, jossa on sudenpää-

Lisätiedot

KÄPYNEN PUKU- JA MERKKIOPAS. www.käppäräpartio.fi

KÄPYNEN PUKU- JA MERKKIOPAS. www.käppäräpartio.fi KÄPYNEN PUKU- JA MERKKIOPAS www.käppäräpartio.fi 1 Sisällysluettelo o Partiopuku yhdistää............. 2 o Lippukunnan perinteet............. 2 o Helpotusta ahdingon sijaan............. 2 o Sudenpennun

Lisätiedot

PARTIOLAISEN PUVUT JA MERKIT

PARTIOLAISEN PUVUT JA MERKIT PARTIOLAISEN PUVUT JA MERKIT Laadittu uuden ikäkausijaon perusteella ja partiopuku-uudistuksen mukaisesti Laadittu lokakuussa 2011/Liisa Tulosmaa huomioi hankintoja tehdessäsi mahdolliset hintamuutokset

Lisätiedot

VIRALLINEN PARTIOASU JA PARTIOPAIDAN MERKIT

VIRALLINEN PARTIOASU JA PARTIOPAIDAN MERKIT VIRALLINEN PARTIOASU JA PARTIOPAIDAN MERKIT MIKAELIN SINIKELLOT 2015 SUDENPENNUN PARTIOASU Asuun kuuluu: Partiopaita = tummansininen college-paita o Paitoja myydään mm. partiokaupassa Partiohuivi = kirkkaan

Lisätiedot

PUKEUTUMISOHJE JYVE-PARTIOLAISILLE

PUKEUTUMISOHJE JYVE-PARTIOLAISILLE Jyväskylän Versot ry Pukuohje 1(5) PUKEUTUMISOHJE JYVE-PARTIOLAISILLE Kaikki partiolaiset eri puolilla maailmaa pukeutuvat partioasuun. Partiopuku yhdistää partiolaisia ja lippukunnan omat perinteet ovat

Lisätiedot

HENRIKIN TAPULITYTÖT PUKU JA MERKKIOHJE

HENRIKIN TAPULITYTÖT PUKU JA MERKKIOHJE HENRIKIN TAPULITYTÖT SISÄLLYS Tästä ohjeesta löydät kaiken tarvittavan tiedon kunkin ikäkauden partioasusta sekä merkkien ompelusta. Partioasu kannattaa katsoa kuntoon jo hyvissä ajoin ennen kevään kevään

Lisätiedot

Hei! klo marssiharkat kaikille ikäkausille Hannunniitun kololla. Partioasu.

Hei! klo marssiharkat kaikille ikäkausille Hannunniitun kololla. Partioasu. 1.4.2016 Hei! Huhtikuun tärkeimmät partiotapahtumat ovat lupauksenanto ja partioparaati, joihin osallistumme koko lippukunnan voimin. Lisätietoa näistä tapahtumista sekä pukeutumisesta löydät tämän kirjeen

Lisätiedot

Niihaman Saukkojen puku ja merkki ohjesääntö

Niihaman Saukkojen puku ja merkki ohjesääntö Niihaman Saukkojen puku ja merkki ohjesääntö Lippukunnallamme on muutamia tapahtumia vuodessa (esim. paraati, joulujuhla, lipunlasku ja nosto), joissa kaikkien tulisi olla pukeutuneita "virallisiin" eli

Lisätiedot

Klapasvaatteiden tilaus Virallinen partiopaita sinistä Sudenpentujen Hinta 25 Seikkailijoiden, tarpojien, samoajien, vaeltajien ja aikuisten

Klapasvaatteiden tilaus Virallinen partiopaita sinistä Sudenpentujen Hinta 25 Seikkailijoiden, tarpojien, samoajien, vaeltajien ja aikuisten Aika päivittää partiovaatetus kuntoon! Siispä tässä ohjeet virallisten partiopaitojen hankkimiseen kaikille ikäkausille. Lisäksi nyt on mahdollisuus tilata tyylikkäitä lippukunnan logolla varustettuja

Lisätiedot

Tavastien merkkiohjeet. Poikien paita on ruskea ja tyttöjen sininen. Paita hankitaan itse esim. Scandinavian Outdoor -liikkeestä.

Tavastien merkkiohjeet. Poikien paita on ruskea ja tyttöjen sininen. Paita hankitaan itse esim. Scandinavian Outdoor -liikkeestä. Tavastien merkkiohjeet Poikien paita on ruskea ja tyttöjen sininen. Paita hankitaan itse esim. Scandinavian Outdoor -liikkeestä. Paidan rinnus Oikean rintataskun yllä Vasemman rintataskun yllä Leiri-/tapahtumamerkki

Lisätiedot

ILVES19. Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla

ILVES19. Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla ILVES19 Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla 24.7.-1.8.2019 MIKÄ ON ILVES19? Hämeen Partiopiirin piirileiri Evolla Hämeenlinnassa Leirin ajankohta 24.7. 1.8.2019 seikkailijoille, tarpojille, samoajille,

Lisätiedot

Harjun Pojat - Tervetuloa lippukuntaan!

Harjun Pojat - Tervetuloa lippukuntaan! Harjun Pojat - Tervetuloa lippukuntaan! Harjun Pojat-partiolippukunta Perustettu 1929 Jäseniä n. 120 Tukikohtana toimii kirkonkylän kolo, toinen kolo Suoramalla sekä Havisevalla Kangasalan seurakunnan

Lisätiedot

Kipinäpartio ry PUKU- JA MERKKIOHJE 2018

Kipinäpartio ry PUKU- JA MERKKIOHJE 2018 PUKU- JA MERKKIOHJE 2018 2/24 3/24 LIPPUKUNNAN PUKU JA MERKKIOHJE Tässä ohjeessa kuvataan partioasujen käyttö ja merkkien sijoittelu niihin lippukunnassamme. Ohje perustuu Suomen Partiolaisten Puku ja

Lisätiedot

ILVES19. Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla

ILVES19. Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla ILVES19 Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla 24.7.-1.8.2019 MIKÄ ON ILVES19? Hämeen Partiopiirin piirileiri Evolla Hämeenlinnassa Leirin ajankohta 24.7. 1.8.2019 seikkailijoille, tarpojille, samoajille,

Lisätiedot

Uskomatonta ja ennenkokematonta:

Uskomatonta ja ennenkokematonta: Uskomatonta ja ennenkokematonta: LEIRI KESKELLÄ KAUPUNKIA! Oululaiset partiolaiset kokoontuvat yhteiselle leirille Kuusisaareen ensi kesänä. Ohjelmaa merellä, rannalla, keskellä kaupunkia. Uusien ja vanhojen

Lisätiedot

Tiedotuskanava. Merituulen tiedotuslehti koteihin. syyskuu - lokakuu

Tiedotuskanava. Merituulen tiedotuslehti koteihin. syyskuu - lokakuu Tiedotuskanava Merituulen tiedotuslehti koteihin syyskuu - lokakuu Tärkeitä puhelinnumeroita Kokoontumisajat Tulevat tapahtumat Syksyntapahtumia Merituulessa tapahtuu Tuisku 2015 MERITUULI Lisää tietoa

Lisätiedot

TILASTOT Ikäryhmät Ikäkausien suhteelliset osuudet Ikäkausien suhteellisten osuuksien muutos

TILASTOT Ikäryhmät Ikäkausien suhteelliset osuudet Ikäkausien suhteellisten osuuksien muutos TILASTOT 2015 4 Yhteenveto 7 Jäsenistö Suomen Partiolaisten jäsenet Jäsenmäärän muutos edellisvuoteen verrattuna: Jäsenmaksun maksaneet jäsenet Rekisteriin kirjatut jäsenet Ikäryhmät Ikäkausien suhteelliset

Lisätiedot

Partiopuku ja -merkkiohjesääntö

Partiopuku ja -merkkiohjesääntö Kanavan Vartijain Partiopuku ja -merkkiohjesääntö Mikä, minne, milloin? 2018 KÄYTTÄJÄLLE... 4 1. PARTIOASUT... 5 1.1 PARTIOHUIVI... 5 1.2 PARTIOPAITA... 5 1.3 PARAATIPUKU (JUHLAPUKU)... 5 2. YHTEISET ASUSTEET...

Lisätiedot

LOKAKUU kaikissa lippukunnissa. Tässä

LOKAKUU kaikissa lippukunnissa. Tässä LOKAKUU 2018 Illat pimenevät ja kelit kylmenevät, ja se jos mikä antaa syyn puhua ensi kesästä! Sinun kanssasi kesäfiilistä nostattaa kuukausittain ilmestyvä ryskeposti Rusahdus, joka tarjoaa paljon hyödyllistä

Lisätiedot

III Luokan riihitys. Aika: Lauantai 25.4.2015 klo 10:00 (arvioitu päättymisaika klo 15)

III Luokan riihitys. Aika: Lauantai 25.4.2015 klo 10:00 (arvioitu päättymisaika klo 15) III Luokan riihitys III luokan loppututkinnon riihitys on valoisan aikaan tehtävä partiotaitokilpailun kaltainen päiväretki. Reitti on noin 7 km pitkä. Reitin varrella on lähdön ja maalin lisäksi 6 miehitettyä

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Partiolippukunta Vihterä ry Toimintasuunnitelma 2016 Mahdollistamme alueen lapsille ja nuorille laadukasta ja mielekästä partiotoimintaa Yleistä toiminnasta Partiolippukunta Vihterä ry:n tarkoituksena

Lisätiedot

LEIRILIPPUKUNTAILMOIT- TAUTUMINEN KUKSASSA

LEIRILIPPUKUNTAILMOIT- TAUTUMINEN KUKSASSA LEIRILIPPUKUNTAINFO 4 MARRASKUU 2018 TÄSSÄ INFOSSA LEIRILIPPUKUNTAILMOITTAUTUMINEN KUKSASSA ILMOITTAUTUMISOHJE OHJE IKÄKAUDEN VALINNASTA SAMOAJA- JA VAELTAJALUOTSIEN OPPAAT LISÄTIETOA PERHELEIRISTÄ ILVES19

Lisätiedot

Heippa! Keväisin terveisin Milja Kokko

Heippa! Keväisin terveisin Milja Kokko 1.3.2016 Heippa! Sädetyttöjen maaliskuun tapahtumia ovat ilmoittautuminen Tammileirille sekä Pyöreän pöydän sädärit päiväretki. Lisäksi nyt on hyvä hetki tarkistaa, näkyykö löytötavaroiden joukossa tuttuja

Lisätiedot

Tuuspartion historiaa: Mitä partiossa tehdään?

Tuuspartion historiaa: Mitä partiossa tehdään? Tervetuloa partioon Partio on vastavoima Miks mun pitäis ja Ei kuulu mulle -asenteille. Partiossa toimitaan ryhmissä, jotka noudattavat partio-ohjelmaa. Tärkeää on se, että saa tehdä itse. Pienimmätkin

Lisätiedot

2 Kokouksen järjestäytyminen ja menettelytavat

2 Kokouksen järjestäytyminen ja menettelytavat NAKKILAN PARTIOLAISET RY Noora Heikintalo 13.11.2010 PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 1/3 LIPPUKUNNAN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS Aika Lauantaina 13.11.2010 klo 16.00-17.20 Paikka Partiomaja, Savikontie

Lisätiedot

17.10.210 MUHOKSEN METSÄNKÄVIJÄT PARTIOKIRJE. Partiolippukunta Muhoksen Metsänkävijät ry

17.10.210 MUHOKSEN METSÄNKÄVIJÄT PARTIOKIRJE. Partiolippukunta Muhoksen Metsänkävijät ry 17.10.210 MUHOKSEN METSÄNKÄVIJÄT PARTIOKIRJE Partiolippukunta Muhoksen Metsänkävijät ry 2 Hinajaa, hunajaa, kaikki nallet halajaa! Rokua raikasi, kun yli 50 henkilöä viettivät Muhoksen Metsänkävijöiden

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 n Partiolaiset ry toteuttaa partiotoimintaa lapsille ja nuorille n kunnassa. Lippukunta on Lounais-Suomen Partiopiiri ry:n ja Suomen Partiolaiset ry:n jäsen. Vuonna 2014 lippukunta

Lisätiedot

-Toimii omalla tavallaan ja omien mahdollisuuksiensa mukaisesti, kuitenkin noudattaen arvoja ja toimintamalleja

-Toimii omalla tavallaan ja omien mahdollisuuksiensa mukaisesti, kuitenkin noudattaen arvoja ja toimintamalleja Ikäkaudet Perhepartio -Uusin lisäys partiotoimintaan -Toimii omalla tavallaan ja omien mahdollisuuksiensa mukaisesti, kuitenkin noudattaen arvoja ja toimintamalleja -Perhepartio ei käytä vielä partio-ohjelmaa

Lisätiedot

OPAS PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE PARTIOLIPPUKUNTA LIEKKITYTÖT RY

OPAS PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE PARTIOLIPPUKUNTA LIEKKITYTÖT RY OPAS PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE PARTIOLIPPUKUNTA LIEKKITYTÖT RY YHTEYSTIEDOT Lippukunnan nimi: Lippukunnan www-sivut: Kokoontumispaikka eli kolot: Partiolippukunta Liekkitytöt ry www.liekkitytot.fi Poltinahon

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Nakkilan Partiolaiset ry toteuttaa partiotoimintaa lapsille ja nuorille Nakkilan kunnassa. Lippukunta on Lounais-Suomen Partiopiiri ry:n ja Suomen Partiolaiset ry:n jäsen. Lippukunta

Lisätiedot

KÄPYNEN UUDEN PARTIOLAISEN PAINOS KYSELY KOTEIHIN. www.käppäräpartio.fi. Partiolaisen nimi: Huoltajien nimet: Kotiväen puhelinnumero (tai numerot):

KÄPYNEN UUDEN PARTIOLAISEN PAINOS KYSELY KOTEIHIN. www.käppäräpartio.fi. Partiolaisen nimi: Huoltajien nimet: Kotiväen puhelinnumero (tai numerot): KYSELY KOTEIHIN Partiolaisen nimi: Huoltajien nimet: Kotiväen puhelinnumero (tai numerot): KÄPYNEN Kotiväen sähköpostiosoite (tai osoitteet): Olen kiinnostunut tukemaan lapseni partiotoimintaa: osallistumalla

Lisätiedot

Tilastot 2011 Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry.

Tilastot 2011 Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry. Tilastot 2011 Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry. 29.6.2012 Jarno Hakulinen Sisällys 1. Piirikohtaiset tilastot... 3 2. Vuosiselosteen palautuminen... 3 3. Tilastoissa käytettyjä termejä... 4 4. Jäsenistö...

Lisätiedot

ILMOITTAUDU 30.4.2015 mennessä, jälki-ilmoittautuminen 31.5.2015. Yli-18-vuotiaat johtajat: 70 Päivämaksu: 18 Rakennusleiri: 0

ILMOITTAUDU 30.4.2015 mennessä, jälki-ilmoittautuminen 31.5.2015. Yli-18-vuotiaat johtajat: 70 Päivämaksu: 18 Rakennusleiri: 0 Monen vuoden tauon jälkeen Susiveikot lähtee ikiomalle kesäleirille Bengtsårin saareen Hangon edustalle. Saarella odottaa huikea seikkailu täynnä yllätyksiä ja elämyksiä. Et varmasti halua jäädä rannalle

Lisätiedot

KAIKKIEN AIKOJEN PIIRILEIRI

KAIKKIEN AIKOJEN PIIRILEIRI KAIKKIEN AIKOJEN PIIRILEIRI OLETHAN JUURI SINÄ TULOSSA TEMPUS18- LEIRILLE? Piirileiri kokoaa Pohjanmaan Partiolaiset aikamoiseen seikkailuun kesällä 2018. Leirille pääsevät osallistumaan kaikki ikäkaudet

Lisätiedot

AURAN TÄHTI POIKIEN UUTISKIRJE NRO 2/2016

AURAN TÄHTI POIKIEN UUTISKIRJE NRO 2/2016 AURAN TÄHTI POIKIEN UUTISKIRJE NRO 2/2016 Terve! Tämä on Auran Tähti Poikien uutiskirje, josta löytyy paljon tärkeää tietoa. Luethan läpi ja olet yhteydessä, jos herätti kysymyksiä tai jäi jotain epäselvää.

Lisätiedot

TERVETULOA HAVULLE! Kello 22:00 Hiljaisuus

TERVETULOA HAVULLE! Kello 22:00 Hiljaisuus TERVETULOA HAVULLE! Partiolaisten ehdoton ykkösjuttu ovat tietenkin leirit. Erityisesti isojen leirien vauhdikasta ohjelmaa, uusia ystäviä ja upeita iltanuotioita muistellaan vielä pitkään. Ensi kesänä

Lisätiedot

UUSI JÄSENTIETOJÄRJESTELMÄ KUKSA

UUSI JÄSENTIETOJÄRJESTELMÄ KUKSA 1/5 19.8.2015 KUILUN KULKIJAT RY Pihatie 24 71820 PÖLJÄ «Sukunimi» «Etunimet» «Katuosoite» «Postinumero» «Postipaikka» Olemme koonneet tähän kirjeeseen Kulukijoiden syksyn ohjelmaa. Toimintaa on tarjolla

Lisätiedot

TAKAISIN PARTIOON Lippukuntapäivä

TAKAISIN PARTIOON Lippukuntapäivä TAKAISIN PARTIOON Lippukuntapäivä 7.10.2018 TERVETULOA. Keitä olemme ja mistä tulemme? Mitä tänään tapahtuu? Päivän aikataulu 11:45 Koulutussetti 1 Lippukunta, Piiri ja Järjestö / Suvi Kasvatustavoitteet

Lisätiedot

MIKÄ IHMEEN MINIGIBA??

MIKÄ IHMEEN MINIGIBA?? MiniGiba 1/17 GIBA Vastaava toimittaja Sampo Rapeli Tämän giban tekivät Sampo Rapeli, Olli Särkilahti, Oona Paananen, Taru Kosomaa, Monna Laari, Juha van Wensen Taitto Juha van Wensen Painosmäärä 150

Lisätiedot

Niihaman Saukkojen toimintasuunnitelma vuodelle 2014

Niihaman Saukkojen toimintasuunnitelma vuodelle 2014 33730 TMPERE Niihaman Saukkojen toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Yleistä Meripartiolippukunta ry on partiolippukunta itätampereella, joka tarjoaa kaiken ikäisille pojille partiotoimintaa. Toiminnan kehittäminen

Lisätiedot

Partiolippukunta Harjun Pojat ry Kangasala TOIMINTASUUNNITELMA 2014-2015

Partiolippukunta Harjun Pojat ry Kangasala TOIMINTASUUNNITELMA 2014-2015 Partiolippukunta Harjun Pojat ry Kangasala TOIMINTASUUNNITELMA 2014-2015 Partiolippukunta Harjun Pojat ry Kangasala Toimintasuunnitelman sisällysluettelo 1. YLEISTÄ... 3 2. TAPAHTUMAKALENTERI... 3 3. SUDENPENTUJEN

Lisätiedot

KORVEN KOUKKAAJAT -INFO elokuu 2015

KORVEN KOUKKAAJAT -INFO elokuu 2015 KORVEN KOUKKAAJAT -INFO elokuu 2015 Hei koukkaajat ja koukkaajien vanhemmat! Helteinen kesä ja kuiva on vaipumassa muistoihin, mutta lippukunnan syyskausi on sitä vastoin pääsemässä kunnolla vasta käyntiin!

Lisätiedot

JÄSENTIETOJÄRJESTELMÄ KUKSA

JÄSENTIETOJÄRJESTELMÄ KUKSA 1/5 16.8.2017 KUILUN KULKIJAT RY Pihatie 24 71820 PÖLJÄ «Sukunimi» «Etunimet» JA HUOLTAJA(T) «Katuosoite» «Postinumero» «Postipaikka» Olemme koonneet tähän kirjeeseen Kulukijoiden syksyn ohjelmaa. Toimintaa

Lisätiedot

KevAAn partiokohokohta, eli Kohtaaminen, lahestyy!

KevAAn partiokohokohta, eli Kohtaaminen, lahestyy! KevAAn partiokohokohta, eli Kohtaaminen, lahestyy! Lauantaina 27.4. Helsingissä tärähtää, kun kaikki Pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan partiolaiset kokoontuvat yhteiseen partiopäivään, eli Kohtaamiseen. Tämä

Lisätiedot

Toimintakilpailun säännöt. Etelä-Karjalan Partiolaiset ry

Toimintakilpailun säännöt. Etelä-Karjalan Partiolaiset ry Toimintakilpailun säännöt Etelä-Karjalan Partiolaiset ry SISÄLLYSLUETTELO Partio-ohjelma Kilpailutoimintaan osallistuminen Koulutukset Kasvu Muut Säännöt astuvat voimaan 1.1.015 alkaen. 1 PARTIO-OHJELMA

Lisätiedot

Vartiovuoren Tytöt. Vartiovuoren Tytöt ry on vuonna1960 perustettu erähenkinen partiolippukunta Vartiokylästä, Itä-Helsingistä.

Vartiovuoren Tytöt. Vartiovuoren Tytöt ry on vuonna1960 perustettu erähenkinen partiolippukunta Vartiokylästä, Itä-Helsingistä. Vartiovuoren Tytöt Vartiovuoren Tytöt ry on vuonna1960 perustettu erähenkinen partiolippukunta Vartiokylästä, Itä-Helsingistä. Tietoa Vartiovuoren Tytöistä Vartiovuoren Tyttöjen ensimmäinen vartiokokous

Lisätiedot

Partiotahti ČUOVÂ VALO Inarissa

Partiotahti ČUOVÂ VALO Inarissa Partiotahti ČUOVÂ VALO Inarissa 3 4.2.2018 Inarissa valmistaudutaan kovalla tohinalla Lapin partiopiirin 2018 partiotahtiin, joka kantaa nimeä ČUOVÂ VALO. Inarin tunturisudet järjestävät partiotahdin johtajinaan

Lisätiedot

Tähän kysymykseen vastataan ei, jos lippukunta toteuttaa esim. omaa partio-ohjelmaansa tai jotain vanhempaa Suomen Partiolaisten ohjelmaa.

Tähän kysymykseen vastataan ei, jos lippukunta toteuttaa esim. omaa partio-ohjelmaansa tai jotain vanhempaa Suomen Partiolaisten ohjelmaa. VUOSISELOSTE 2015 TÄYTTÖOHJE Tässä täyttöohjeessa käydään läpi jokainen vuosiselosteen kysymys, ja annetaan ohjeita eri kohtien täyttämiseen. Ohjeet on kirjoitettu harmaalle pohjalle sisennettynä, kysymykset

Lisätiedot

Ambulo 2015. Partiolippukunta Jeanne d Arcin kesäleirin. Toinen leirikirje

Ambulo 2015. Partiolippukunta Jeanne d Arcin kesäleirin. Toinen leirikirje Ambulo 2015 Partiolippukunta Jeanne d Arcin kesäleirin Toinen leirikirje Kuljetusten aikataulu Lähtö : Bussi lähtee maanantaina 27.7.2015 kello 12.00 Konalan kirkolta (kyntäjäntie 4, 00390 Helsinki). Olethan

Lisätiedot

Tavoitteena on, että ikäkausiryhmät osallistuvat kipinä hetkiin koloilloissaan.

Tavoitteena on, että ikäkausiryhmät osallistuvat kipinä hetkiin koloilloissaan. 1 Yleistä Partiolippukunta Lapin Kiehiset ja Kivekkäät toimii sodankylän alueella ja kuuluu Lapin partiopiiriin. Taustayhteisönä toimii Sodankylän seurakunta. Lippukunta pitää Sodankyläistä partioperinnettä

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2018

Toimintasuunnitelma 2018 Toimintasuunnitelma 2018 1. Yleistä Vuosi 2018 on Reippaitten Poikien 101. toimintavuosi. Lippukunnan jäsenmäärä on vuoden 2017 lopussa noin 120-130 jäsenen tasolla ja sitä pyritään kasvattamaan. Toiminnassa

Lisätiedot

Ennen Roihua Kipinöi, leirin jälkeen nautitaan Hiilloksista

Ennen Roihua Kipinöi, leirin jälkeen nautitaan Hiilloksista Ennen Roihua Kipinöi, leirin jälkeen nautitaan Hiilloksista Kuva: Antti Kurkinen Ei-Vielä-Partiolaiset mukaan Roihuamaan! Lippukunnat saavat Sp:n lippukuntapostin mukana materiaalia Roihun ja partion markkinointitapahtuman

Lisätiedot

PARTIOLIPPUKUNTA TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE

PARTIOLIPPUKUNTA TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE PARTIOLIPPUKUNTA MERITUULEN TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE VERSIO 01.12.2014 Esipuhe Pidät kädessäsi partiolippukunta Merituulen omaa tietopakettia partiolaisen kotiväelle. Olemme keränneet tähän

Lisätiedot

Retkitoimintaa varten käytössämme oli Partiolippukunta Susiveikkojen Kannatusyhdistys ry:n omistama retkikämppä Mylly-Majalammella Vihdissä.

Retkitoimintaa varten käytössämme oli Partiolippukunta Susiveikkojen Kannatusyhdistys ry:n omistama retkikämppä Mylly-Majalammella Vihdissä. Sivu 2 (14) Toimintakertomus Yleistä Partiolippukunta Susiveikot toimi vuonna 2009 Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry:n partio-ohjelmaa toteuttaen. Lippukunta järjesti kesällä oman noin 80 henkilön

Lisätiedot

ESITYKSEN KULKU. Ensiksi yleistä ikäkausista. Seuraavaksi ikäkaudet järjestyksessä. Todella nopea katsaus perhepartioon ja sisupartioon.

ESITYKSEN KULKU. Ensiksi yleistä ikäkausista. Seuraavaksi ikäkaudet järjestyksessä. Todella nopea katsaus perhepartioon ja sisupartioon. PARTION IKÄKAUDET ESITYKSEN KULKU Ensiksi yleistä ikäkausista. Seuraavaksi ikäkaudet järjestyksessä. Todella nopea katsaus perhepartioon ja sisupartioon. Esityksen päättäminen. YLEISTÄ IKÄKAUSISTA, PARTIOPOLUSTA

Lisätiedot

TÖÖLÖN SINISET RY TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Sivu 1/6 14.10.2009. Yleistä

TÖÖLÖN SINISET RY TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Sivu 1/6 14.10.2009. Yleistä Sivu 1/6 14.10.2009 Yleistä Vuosi 2010 on Töölön Sinisten 77. toimintavuosi. Kokoontumispaikkamme tullee olemaan Töölönkadun kolo ja retkipaikkamme Långvikin uusi kämppä. Alkavan vuoden tavoitteena on

Lisätiedot

Tavoitteena on, että vanhempia kutsutaan lippukunnan tapahtumiin. Tavoitteena on, että lippukuntaan perustetaan vanhempainneuvosto.

Tavoitteena on, että vanhempia kutsutaan lippukunnan tapahtumiin. Tavoitteena on, että lippukuntaan perustetaan vanhempainneuvosto. 1 Yleistä Partiolippukunta Lapin Kiehiset ja Kivekkäät toimii Sodankylän alueella ja kuuluu Lapin partiopiiriin. Taustayhteisönä toimii Sodankylän seurakunta. Lippukunta pitää sodankyläistä partioperinnettä

Lisätiedot

Samoajaluotsin infowebinar. Riikka Antikainen ja Marika Mansikkamäki

Samoajaluotsin infowebinar. Riikka Antikainen ja Marika Mansikkamäki Samoajaluotsin infowebinar Riikka Antikainen ja Marika Mansikkamäki Samoajan Ilves19 Samoaja saa vaikuttaa jo aika paljon oman leirinsä sisältöön Leiri koostuu pestistä ja ohjelmasta Pestiä on kolmena

Lisätiedot

ESITÄYTETTY VUOSISELOSTE LINKKI SÄHKÖPOSTISSA!

ESITÄYTETTY VUOSISELOSTE LINKKI SÄHKÖPOSTISSA! ESITÄYTETTY VUOSISELOSTE LINKKI SÄHKÖPOSTISSA! Lippukunta saa sähköpostitse linkin esitäytettyyn vuosiselosteeseen joulukuun alussa. Linkki lähetetään lpkj:lle, sihteerille ja jäsenrekisterinhoitajalle.

Lisätiedot

Jokihiset ry:n sääntömääräinen syyskokous

Jokihiset ry:n sääntömääräinen syyskokous Jokihiset ry Syyskokouksen 2014 pöytäkirja Jokihiset ry:n sääntömääräinen syyskokous Aika: tiistai 28.11.2014 klo 18.00 Paikka: Kolo, Jokiniemen koulun paviljonki, Valkoisenlähteentie 51, 01370 VANTAA

Lisätiedot

Opas uudelle partiolaiselle

Opas uudelle partiolaiselle Opas uudelle partiolaiselle Kaivokselan Delfiinit ry Kaivokselan Delfiinit ry Kaivokselan Delfiinit (KaiDe) on vuonna 1963 perustettu partiolippukunta eli partion paikallisyhdistys, jossa partiota voivat

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2015

TOIMINTASUUNNITELMA 2015 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Nakkilan Partiolaiset ry toteuttaa partiotoimintaa lapsille ja nuorille Nakkilan kunnassa. Lippukunta on Lounais-Suomen Partiopiiri ry:n ja Suomen Partiolaiset ry:n jäsen. Vuonna

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2009

TOIMINTASUUNNITELMA 2009 TOIMINTASUUNNITELMA 2009 SISÄLLYSLUETTELO Toimintasuunnitelma 2009... 3 Yleistä... 3 Toiminta... 3 Toimintaryhmät... 3 Koulutus... 4 Muu toiminta... 4 Tiedotus ja viestintä... 4 Tapahtumat... 4 Tossu...

Lisätiedot

MERIPARTIOLIPPUKUNTA NIIHAMAN SAUKKOJEN RY OPAS PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE

MERIPARTIOLIPPUKUNTA NIIHAMAN SAUKKOJEN RY OPAS PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE MERIPARTIOLIPPUKUNTA NIIHAMAN SAUKKOJEN RY OPAS PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE Esipuhe Pidät kädessäsi Meripartiolippukunta Niihaman Saukkojen ry omaa opasta partiolaisen kotiväelle. Olemme keränneet tähän oppaaseen

Lisätiedot

Tervetuloa VaMeen. Tietoa partiolippukunta Vantaan Metsänkävijöistä, lippukunnan toiminnasta sekä partioliikkeestä

Tervetuloa VaMeen. Tietoa partiolippukunta Vantaan Metsänkävijöistä, lippukunnan toiminnasta sekä partioliikkeestä Tervetuloa VaMeen Tietoa partiolippukunta Vantaan Metsänkävijöistä, lippukunnan toiminnasta sekä partioliikkeestä Tervetuloa mukaan! Tervetuloa VAMEen Sinulle partiolainen Näiden muutamien sivujen tarkoituksena

Lisätiedot

Mikä-mihin-milloin? Partiolaisen puku- ja merkkiopas

Mikä-mihin-milloin? Partiolaisen puku- ja merkkiopas Mikä-mihin-milloin? Partiolaisen puku- ja merkkiopas 1 Partiolaisen puku- ja merkkiopas Puku- ja merkkiohje 2 Vihkon tekstit: SP:n ohjelmaryhmä Avustajat: SP:n kenttäosasto / Ville Jokinen SP:n tiedotus

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2010

Toimintakertomus vuodelta 2010 MANKKAAN ERÄSUDET RY Sivu 1 / 5 Partiolippukunta Mankkaan Eräsudet ry Mankkaan Eräsusille toimintavuosi 2010 oli jälleen aktiivinen toiminnan kannalta. Lippukunnan jäsenmäärä on melko paljon noussut viime

Lisätiedot

Partiolippukunta Harjun Pojat ry Kangasala TOIMINTASUUNNITELMA 2013-2014

Partiolippukunta Harjun Pojat ry Kangasala TOIMINTASUUNNITELMA 2013-2014 Partiolippukunta Harjun Pojat ry Kangasala TOIMINTASUUNNITELMA 2013-2014 Partiolippukunta Harjun Pojat ry Kangasala Toimintasuunnitelman sisällysluettelo 1. YLEISTÄ... 3 2. TAPAHTUMAKALENTERI... 3 Kesä

Lisätiedot

PARTIOLIPPUKUNTA HÄMEENKYRÖN HÄLLÄPYÖRÄT RY:N OPAS PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE

PARTIOLIPPUKUNTA HÄMEENKYRÖN HÄLLÄPYÖRÄT RY:N OPAS PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE PARTIOLIPPUKUNTA HÄMEENKYRÖN HÄLLÄPYÖRÄT RY:N OPAS PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE Esipuhe Tämä on partiolippukunta Hämeenkyrön Hälläpyörät ry:n (HäHä) oma opas partiolaisen kotiväelle. Olemme keränneet tähän

Lisätiedot

WEBINAARI ILVEKSEN OHJELMASTA TI KLO 19 ILVESKITT VINKKIPAKETTI KEVÄÄKSI LIPPUKUNNILLE SAMOAJAPESTIEN VALITSEMINEN SAMOAJALUOTSIWEBINAARI

WEBINAARI ILVEKSEN OHJELMASTA TI KLO 19 ILVESKITT VINKKIPAKETTI KEVÄÄKSI LIPPUKUNNILLE SAMOAJAPESTIEN VALITSEMINEN SAMOAJALUOTSIWEBINAARI LEIRILIPPUKUNTAINFO 5 JOULUKUU 2018 TÄSSÄ INFOSSA ILMOITTAUTUMINEN ALKAA 7.1.2019 STIPENDIT LEIRIMAKSUSTA ANNA ILVES-LEIRI LAHJAKSI LEIRILÄISELLE KOULUTUSTARJONTA JA PIIRIN KURSSEILLE ILMOITTAUTUMINEN

Lisätiedot

Partiolippukunta Tornipääskyt ry

Partiolippukunta Tornipääskyt ry Partiolippukunta Tornipääskyt ry Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2010 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIPPUKUNNAN TAVOITTEET VUODELLE 2009 3 2 VARSINAINEN TOIMINTA 3 2.1 Sudenpentutoiminta 3 2.2 Seikkailijatoiminta

Lisätiedot

Tammisalon Metsänkävijät ry Maaliskuun uutiskirje Sudenpennut

Tammisalon Metsänkävijät ry Maaliskuun uutiskirje Sudenpennut Tammisalon Metsänkävijät ry Maaliskuun uutiskirje Sudenpennut Sudenpentujen päiväretki Korkeasaareen Kaikki TaMen sudenpennut tekevät päiväretken Korkeasaareen 9.4. Lisätietoa tapahtumakirjeliitteessä.

Lisätiedot

Partiolippukunta Mynämäen Maahiset ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2018

Partiolippukunta Mynämäen Maahiset ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2018 Partiolippukunta Mynämäen Maahiset ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2018 Yleistä: Mynämäen Maahiset ry on sekalippukunta, joka toimii Mynämäen kunnan alueella. Lippukunta tarjoaa partiotoimintaa kaikenikäisille.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2018

TOIMINTAKERTOMUS 2018 10.3.2019 TOIMINTAKERTOMUS 2018 YLEISTÄ Vuoden 2018 tavoitteet toteutuivat suurimmalta osin. Lippukunta on kärsinyt vuoden aikana johtajapulasta, mikä on ajoittain vaikeuttanut tapahtumien järjestämistä

Lisätiedot

KAMELI. Vuosi alkoi VIP-Kiljavalla. Tässä numerossa. >> Itsenäisyyspäivää vietettiin perinteiseen tapaan Vuorenhaltioiden kanssa s.

KAMELI. Vuosi alkoi VIP-Kiljavalla. Tässä numerossa. >> Itsenäisyyspäivää vietettiin perinteiseen tapaan Vuorenhaltioiden kanssa s. >> sisältää Kyttyrän I Vuosi alkoi VIP-Kiljavalla Tässä numerossa >> Itsenäisyyspäivää vietettiin perinteiseen tapaan Vuorenhaltioiden kanssa s. 4 >> Vuosikokouksessa nimettiin uudet pestinhaltiat s. 6

Lisätiedot

Susiveikkojen toiminnan painopisteitä ovat laadukas peruspartiotoiminta kokouksissa, retkillä ja leireillä johtajahuolto jäsenmäärän kasvattaminen

Susiveikkojen toiminnan painopisteitä ovat laadukas peruspartiotoiminta kokouksissa, retkillä ja leireillä johtajahuolto jäsenmäärän kasvattaminen Partiolippukunta Susiveikot ry TOIMINTASUUNNITELMA 15.8.2010 14.8.2011 Yleistä Partiolippukunta Susiveikot toimii toimintakaudella 15.8.2010-14.8.2011 partio-ohjelmaa toteuttaen. Toimintakauden päätapahtuma

Lisätiedot

Infomuurari. on kausitiedote jokaiseen koutakotiin.

Infomuurari. on kausitiedote jokaiseen koutakotiin. Infomuurari on kausitiedote jokaiseen koutakotiin. 10/2017 Toimitamme Infomuurarin sähköisesti kaikille jäsenrekisteriimme kirjatuille huoltajille. Kokouksissa jaetaan koteihin myös paperinen muistilista

Lisätiedot

Haagan Eräveikot lyhyt peruskurssi

Haagan Eräveikot lyhyt peruskurssi Haagan Eräveikot lyhyt peruskurssi Tervetuloa Haagan Eräveikkoihin! Tämän vihon tarkoituksena on auttaa teitä alkuun yhteisessä partioharrastuksessa ja vastata moniin partiota ja eräveikkoja koskeviin

Lisätiedot

LPKJ-BAROMETRI Jarno Hakulinen. Suomen Partiolaiset Finlands Scouter ry

LPKJ-BAROMETRI Jarno Hakulinen. Suomen Partiolaiset Finlands Scouter ry LPKJ-BAROMETRI 213 21.1.213 Jarno Hakulinen SISÄLLYSLUE TTE LO 1. Yleistä... 3 2. Taustaa... 3 2.1. Vastanneet piireittäin... 3 2.2. Lippukunnanjohtajan ikä... 4 2.3. Lippukunnanjohtajan toimikaudet lippukunnassa...

Lisätiedot

Mikäli kysyttävää kuitenkin jää, löytyvät johtajistomme yhteystiedot nettisivuiltamme sadetytot.net à yhteystiedot.

Mikäli kysyttävää kuitenkin jää, löytyvät johtajistomme yhteystiedot nettisivuiltamme sadetytot.net à yhteystiedot. Sädeinfo Hei sädetytön huoltaja! Olemme keränneet tähän oppaaseen tietoa partiosta, Sädetytöistä, tapahtumista ja varusteista. Toivomme, että kävisitte sen yhdessä sädetyttönne kanssa läpi. Mikäli kysyttävää

Lisätiedot

Oma Napa. Nakkilan Partiolaiset ry:n tiedotuslehti 1 2009

Oma Napa. Nakkilan Partiolaiset ry:n tiedotuslehti 1 2009 Oma Napa Nakkilan Partiolaiset ry:n tiedotuslehti 1 2009 Partioparaati vuosimallia 2007 Oma Napa 1 2009 2 Nakkilan Partiolaiset ry Hallitus ja vastaavat 2009 Hallitus Lippukunnanjohtaja Emilia Vappula,

Lisätiedot

EDDA'14 Leirikirje Hei leiriläinen ja kotiväki!

EDDA'14 Leirikirje Hei leiriläinen ja kotiväki! EDDA'14 Leirikirje # 2 Hei leiriläinen ja kotiväki! Ilmoittautuminen Edda 14 kesäleirille on päättynyt ja mukaan on ilmoittautunut reilusti yli 100 pohjanveikkoa. Mahtavaa, että juuri sinä olet yksi heistä!

Lisätiedot

MUISTOJA KESÄLEIRILTÄ!!!

MUISTOJA KESÄLEIRILTÄ!!! MUISTOJA KESÄLEIRILTÄ!!! YKSI MAAILMA YKSI LUPAUS Sivu 2 JOULULEHTI 2007 Tuleva joululehti on jo kolmastoista, jonka me partiolaiset julkaisemme. Lehtiön Johanna hoitaa tänä vuonna lehden päätoimittajan

Lisätiedot

- Eli lyhyt käyttöohje vapaaehtoisille Lahden Sinisissä -

- Eli lyhyt käyttöohje vapaaehtoisille Lahden Sinisissä - - Eli lyhyt käyttöohje vapaaehtoisille Lahden Sinisissä - 1 Tervetuloa vapaaehtoiseksi partioon! Vaikka partio onkin tarkoitettu lapsille ja nuorille, on partiossa aikuisilla vapaaehtoisilla eli vapareilla

Lisätiedot

Koulutuksen sisältö. - koulutuskokonaisuus. Tätä on partio. Turvallisesti partiossa

Koulutuksen sisältö. - koulutuskokonaisuus. Tätä on partio. Turvallisesti partiossa Tervetuloa partioon! - koulutuskokonaisuus Koulutuksen sisältö Tätä on partio Partioliikkeen historia Termit, päämäärä, arvopohja ja perusperiaatteet Organisaatiot Kasvatustavoitteet Partiomenetelmä Materiaalit

Lisätiedot

AURAN TÄHTI POIKIEN UUTISKIRJE NRO 3/2017

AURAN TÄHTI POIKIEN UUTISKIRJE NRO 3/2017 AURAN TÄHTI POIKIEN UUTISKIRJE NRO 3/2017 Tämä on Auran Tähti Poikien uutiskirje, josta löytyy paljon tärkeää tietoa. Luethan Pullopostin tarkasti ja merkitse tapahtumat kalenteriinne. Kaiken voit aina

Lisätiedot

Katsaus L-SP:n Kasvu-projektiin 3.11.2012

Katsaus L-SP:n Kasvu-projektiin 3.11.2012 Katsaus L-SP:n Kasvu-projektiin 3.11.2012 TAVOITE Kasvattaa Lounais-Suomen Partiopiirissä toimivien partiolaisten määrää 1.500:lla vuoteen 2015 mennessä. KEINOT Yhdessä lippukuntien kanssa etsitään keinot

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 n Partiolaiset ry toteuttaa partiotoimintaa lapsille ja nuorille n kunnassa. Lippukunta on Lounais-Suomen Partiopiiri ry:n ja Suomen Partiolaiset ry:n jäsen. Vuonna 2014 lippukunta

Lisätiedot

1. Yhteystiedot Sivu a. Lippukunnan yhteystiedot 3 b. Ryhmien kokoontuminen 3 c. Yhteystiedot ja yhteydenotto ongelmatilanteessa 4 2.

1. Yhteystiedot Sivu a. Lippukunnan yhteystiedot 3 b. Ryhmien kokoontuminen 3 c. Yhteystiedot ja yhteydenotto ongelmatilanteessa 4 2. 1 2 1. Yhteystiedot Sivu a. Lippukunnan yhteystiedot 3 b. Ryhmien kokoontuminen 3 c. Yhteystiedot ja yhteydenotto ongelmatilanteessa 4 2. Partiosta yleisesti a. Mitä partio on? 5 b. Lyhyt partiosanakirja

Lisätiedot

Jämijärven Miilunvartijoiden kevät 2018

Jämijärven Miilunvartijoiden kevät 2018 Jämijärven Miilunvartijoiden kevät 2018 FRAMIL =Lounais-Suomen Partiopiirin järjestämä suurtapahtuma Porissa 8.-10.6. Tapahtumaan voi osallistua myös ei-partiolainen kaveri ja aikuinen Huom! Ilmoittautuminen

Lisätiedot

KEVÄÄN 2014 TIEDOTUSKIRJEET: (Pääsiäisleiri, Kohtaaminen, Suurjuhla, Lapinvaellus)

KEVÄÄN 2014 TIEDOTUSKIRJEET: (Pääsiäisleiri, Kohtaaminen, Suurjuhla, Lapinvaellus) KEVÄÄN 2014 TIEDOTUSKIRJEET: (Pääsiäisleiri, Kohtaaminen, Suurjuhla, Lapinvaellus) SINUT ON KUTSUTTU mukaan matkalle Hollywoodiin! Pääsiäinen on jo pian nurkan takana ja niin on taas Rastipartion vuotuisen

Lisätiedot

Yleistä. Sudenpennut. Kirkkonummen Metsänkävijät ry. Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Yleistä. Sudenpennut. Kirkkonummen Metsänkävijät ry. Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Kirkkonummen Metsänkävijät ry. Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 16.11.2014 Yleistä Vuosi 2015 on Kirkkonummen Metsänkävijöiden (KiMe) 39. toimintavuosi. Vuoden päätapahtumat ovat kaikille lippukunnan

Lisätiedot

PARTIOLIPPUKUNTA JYVÄSKYLÄN VERSOT RY:N TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE

PARTIOLIPPUKUNTA JYVÄSKYLÄN VERSOT RY:N TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE PARTIOLIPPUKUNTA JYVÄSKYLÄN VERSOT RY:N TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE VERSIO 23.8.2009 Esipuhe Pidät kädessäsi partiolippukunta Jyväskylän Versot ry:n omaa tietopakettia partiolaisen kotiväelle.

Lisätiedot

MIKÄ KLIFFA? KENELLE?

MIKÄ KLIFFA? KENELLE? MIKÄ KLIFFA? KENELLE? Kliffa 2018 eli Pääkaupunkiseudun partiolaisten kahdeksas piirileiri pidetään ensi kesänä 23.-31.7. Evolla. Kliffalle odotetaan arviolta 5000 osallistujaa, joista osa tulee ulkomailta.

Lisätiedot

Partiolippukunta Tampereen Kotkat Tapahtumakalenteri 2016

Partiolippukunta Tampereen Kotkat Tapahtumakalenteri 2016 Partiolippukunta Tampereen Kotkat Tapahtumakalenteri 2016 Sudenpennut Seikkalijat Tarpojat Samoajat Vaeltajat Aikuiset Tammikuu LPK Kinkunpolttajaiset, TaKo & TaLo 9.1. HP Luottispäivä, Tampere 10.1. Hervanta16

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 1/5 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 JOHDANTO JÄSENISTÖ KILPAILUTOIMINTA KOULUTUS JA IKÄKAUSITAPAHTUMAT POIMINTOJA TOIMINNASTA TIEDOTUS TALOUS KOKOONTUMISTILAT JA KALUSTO TAUSTAYHTEISÖ JA YHTEISTYÖKUMPPANIT

Lisätiedot

Muistakaa merkitä Kuksaan lippukuntanne oma Framil-yhteyshenkilö. Näin ette jää paitsi uusimmista Framil-uutista ja tärkeistä infoista!

Muistakaa merkitä Kuksaan lippukuntanne oma Framil-yhteyshenkilö. Näin ette jää paitsi uusimmista Framil-uutista ja tärkeistä infoista! FRAMIL 2018 -INFOPAKETTI AIKATAULU Framil 2018 -tapahtuma järjestetään Porin Kirjurinluodolla 8. 10.6.2018. Lippukunnat hoitavat kuljetuksensa joko itsenäisesti tai yhdessä muiden lippukuntien kanssa.

Lisätiedot

Partiolippukunta Sipoon Hukat ry 24.8.2010 Pestijärjestelmä

Partiolippukunta Sipoon Hukat ry 24.8.2010 Pestijärjestelmä Tästä versiosta Tämä Sipoon Hukkien pestijärjestelmän versio on päivitetty vastaamaan uuden partio-ohjelman pestejä. Vanha pestijärjestelmä on ollut voimakkaasti tämän version kehityksen pohjalla, kiitokset

Lisätiedot

Vuosikokous 12.11.2012 klo 19:00, Mahlakankareen seurakuntakoti

Vuosikokous 12.11.2012 klo 19:00, Mahlakankareen seurakuntakoti Partiolippukunta Salon Leiriveikot Vuosikokous 12.11.2012 klo 19:00, Mahlakankareen seurakuntakoti Pöytäkirja: 1 Kokouksen avaus Lippukunnanjohtaja Ari-Pekka Luoma avasi kokouksen kello 19:08. 2 Kokousvirkailijoiden

Lisätiedot

AARNIVALKEA ILMOITTAUTUMISOHJE LIPPUKUNNILLE

AARNIVALKEA ILMOITTAUTUMISOHJE LIPPUKUNNILLE AARNIVALKEA ILMOITTAUTUMISOHJE LIPPUKUNNILLE TAMMILEIRI XVII AARNIVALKEA Sudenpentujen oma piirileiri Hei Tammileiri XVII Aarnivalkean yhteyshenkilö! Tammileiri vuosi starttaa helmikuussa aukeavalla ilmoittautumisella.

Lisätiedot