KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 6/2013

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 6/2013"

Transkriptio

1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 6/2013 Viranomainen Sivu 51 Kokousaika Ke klo Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet Malinen Oiva puheenjohtaja Hakulinen Tuomo varapuheenjohtaja Jääskeläinen Martti Pulliainen Harri Qvick Pirjo poissa Roivainen Sirkka Salonen Hanna-Maija Tirkkonen Mirja varajäsen Muut saapuvilla olleet Hintsala Kirsti Laukkanen Esko Nyyssönen Heli valtuuston puheenjohtaja valtuuston varapuheenjohtaja poissa pöytäkirjanpitäjä Asiat Valitusosoitus Kirkkolain 25. luvun 2 :n mukaiset oikaisuvaatimusohjeet 73. Allekirjoitus puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirja on Keitele tarkastettu pöytäkirjantarkastaja pöytäkirjantarkastaja Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa Pöytäkirjan nähtävänäolosta on ilmoitettu Kirkkoherranviraston ilmoitustaululla Allekirjoitus

2 KOKOUKSEN ALOITUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 59 Kokouksen päätösvaltaisuuden edellytyksenä on kirkkolain 7. luvun 4 :n mukaan, että saapuvilla on enemmän kuin puolet silloisista jäsenistä. Kokouskutsu on lähetettävä viikkoa ennen kokousta ja esityslista kolme päivää ennen kokousta. (KN1/ ) Kutsu kirkkoneuvoston kokoukseen on lähetetty ja esityslista Alkuhartauden pitää Harri Pulliainen. Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. hyväksyttiin yksimielisesti. PÖYTÄKIRJANTARKASTUS JA NÄHTÄVILLÄPITO 60 n ohjesäännön mukaan pöytäkirja tarkastetaan heti tai sen tarkastaa kaksi kullakin kerralla sitä varten valittua jäsentä. KL:n 25. luvun 3 :n mukaan kirkkoneuvoston päätökset, jollei niitä kirkkolain tai kirkkojärjestyksen mukaan ole pidettävä salassa, on saatettava seurakunnan jäsenille yleisesti tiedoksi panemalla päätökset tai ilmoitus niistä julki seurakunnan ilmoitustaululle. KJ:n 23. luvun 2 :n mukaan ilmoitus on oltava vähintään 7 päivää seurakunnan ilmoitustaululla. valitsee kaksi jäsentään tarkastamaan pöytäkirjan. Pöytäkirja tarkastetaan heti kokouksen jälkeen ja ilmoitus tarkastetun pöytäkirjan nähtävänä pidosta pannaan kirkkoherranviraston ilmoitustaululle väliseksi ajaksi. hyväksyttiin yksimielisesti. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Tuomo Hakulinen ja Martti Jääskeläinen.

3 VEROPROSENTIN VAHVISTAMINEN VUODELLE KL 15 luvun 2 pykälän mukaan kirkkovaltuusto vahvistaa tuloveroprosentin seuraavaa varainhoitovuotta varten. päättää esittää kirkkovaltuustolle, että se vahvistaa vuodelle 2014 Keiteleen seurakunnan tuloveroprosentiksi 1,75%. hyväksyttiin yksimielisesti.

4 KEITELEEN SEURAKUNNAN PERIMÄT MAKSUT Seurakunnan toiminnasta perittävien maksujen määräytymisessä on noudatettava seurakunnalle aiheutuvien kustannusten kattamisen perusperiaatetta. Tämä pääsääntö koskee erityisesti hautaustoimen piiriin kuuluvia tehtäviä, erilaisten pitojen järjestämistä ja tilojen vuokrausta. Hautaustoimilain mukaan maksut hautasijan luovuttamisesta, hautaamiseen liittyvistä palveluista ja haudan hoidosta saavat olla enintään palvelun tuottamisesta aiheutuneiden kustannusten suuruiset. Maksujen perusteiden tulee olla samat kaikille niille, joille seurakunta on velvollinen osoittamaan hautasijan. Erilaisista palveluista voidaan kuitenkin periä erilaisia maksuja. Sovellettavat säännökset eri tilanteissa: Hautaustoimilain 6 :ssä tarkoitetut palvelut - seurakunta on hautaustoimilain 4 :n mukaanvelvollinen tarjoamaan hautasijan: - enintään omakustannushinta (6 1 mom) - maksujen perusteiden tulee olla samat (6 2 mom) Hautaustoimilain 6 :ssä tarkoitetut palvelut - seurakunnalla ei ole hautaustoimilain 4 :n mukaista velvollisuutta hautasijan tarjoamiseen: - enintään omakustannushinta (6 1 mom) - hautaustoimilaki ei edellytä samamaksuisuutta - perustuslain 6 :n syrjintäkielto Maksut muista kuin hautaustoimilain 6 :ssä tarkoitetuista palveluista: - hautaustoimilaki ei aseta rajoituksia - perustuslain 6 :n syrjintäkielto. Kirkkohallituksen ohjeen mukaan seurakunta voi lain asettamissa rajoissa määrätä maksut sellaisiksi, että ne tukevat seurakunnan kannalta toivottavia hautaustoimen käytäntöjä. Niin uudesta hautasijasta kuin hallinta-ajan jatkamisestakin on suositeltavaa periä jokin hinta. Keskeiset hautaamiseen liittyvät tehtävät ovat haudan avaaminen, haudan peittäminen ja haudan peruskunnostus. Näihin liittyvien maksujen tulisi olla yhtenäiset ja perustua tehtävistä seurakunnalle aiheutuviin kustannuksiin. Hautaan siunaamisesta ei tule periä palvelumaksuja, jotka liittyvät toimituksen suorittajiin. Jos kysymyksessä ei ole kirkollinen toimitus, maksujen periminen on mahdollista. On suositeltavaa, että sakraalitilojen käyttö evankelis-luterilaiseen kirkkoon kuuluvien hautaan siunaamiseen asuinpaikkakunnasta riippumatta on maksutonta. Tilojen käyttö kirkkoon kuulumattomien hautaamiseen sen sijaan voi olla maksullista. Kirkkovaltuusto päättää perittävistä maksuista.

5 KEITELEEN SEURAKUNNAN PERIMÄT MAKSUT (jatkoa) Liitteenä esitys Keiteleen seurakunnassa perittävistä maksuista, liite 1. päättää esittää kirkkovaltuustolle, että se vahvistaa Keiteleen seurakunnan perimät maksut liitteen 1. mukaisesti. hyväksyttiin yksimielisesti. Korotusta tulee emäntien palkoissa ja liinan pesumaksuissa.

6 TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2014 SEKÄ TOIMINTA- JA TALOUS- SUUNNITELMA Kirkkohallituksen yleiskirjeen 12/2013 mukaan seurakuntien verotulot alenivat vuonna ,8 %. Kirkollisveron tilitykset tosin kasvoivat 0,8 % mutta yhteisöveron tilitykset alenivat 26,1 %. Vuoden 2013 verotilitykset ovat kasvaneet elokuun loppuun mennessä 1,3 % edellisvuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna. Kirkollisverotilitykset ovat kasvaneet elokuun loppuun mennessä 0,9 %. Kirkollisveron tilitysten jako-osuuden muutosten vuoksi vertailu vuoteen 2012 ei anna oikeaa kuvaa tilityksen kehityksestä. Vuonna 2012 jakoosuutta alennettiin joulukuussa lähes 3 %. Siksi alkuvuoden tilitykset vuosien välillä eivät ole vertailukelpoisia. Lisäksi kuluvan vuoden elokuussa tehtiin verovuoden 2012 jako-osuuteen tarkistus ylöspäin ja seurakunnille tilitettiin 14 miljoonaa euroa verovuoden 2012 kirkollisveroa. Elokuisen tarkistustilityksen ja tavanomaisen suuruisen maksuunpanotilityksen ansiosta kirkollisverotilitysten odotetaan kasvavan viime vuoteen verrattuna noin 4 %. Vuoden 2013 yhteisöveron tilitykset ovat verokannan alentumisesta huolimatta kasvaneet. Elokuun loppuun mennessä kasvua oli 6,1 %. Mikäli loppuvuoden tilitykset noudattavat tavanomaista kehitystä, kasvaa koko vuoden tilitysmäärä lähes 4 %. Vuosi sitten tilityksiä vähensi poikkeuksellisen suuri kaksinkertaisen verotuksen estämisestä johtunut veron takaisinmaksu. Yhteisöveron jako-osuus seurakunnille oli 2,3 % vuonna 2012 ja vuonna 2013 se on 2,35 %. Taloudessa eletään taantumaa tai korkeintaan nollakasvua. Valtiovarainministeriön ennusteen mukaan Suomen bruttokansantuote supistuu kuluvana vuonna 0,5 %. Talouden epävarmuudesta ja ennustamisen vaikeudesta kertoo se, että vuosi sitten tälle vuodelle ennustettiin 1,6 %:n kasvua. Ensi vuodeksi talouden ennustetaan piristyvän ja kasvun olevan vähän yli yksi prosentti. Inflaatio jatkuu alhaisella, alle kahden prosentin tasolla. Kunnallisveron ennustetaan kasvavan noin 0,6 % vuonna Kirkollis- ja kunnallisveron tilitysten kasvun ero on viime vuosina ollut noin kaksi prosenttia kuntien eduksi. Tähän nähden kirkollisveron tilitysten voidaan odottaa laskevan vuonna 2014 noin 1,5 %. Yhteisöjen verokanta alenee 20 prosenttiin vuoden 2014 alusta lukien. Suomen hallituksen budjettiesityksessä mainitaan, että koko verotuottomenetys kohdistuu valtion osuuteen, koska verokannan alentamisesta aiheutuva verotuottojen menetys kompensoidaan kunnille ja seurakunnille niiden yhteisöveron jako-osuutta korottamalla ja alentamalla valtion osuutta vastaavasti. Muutokset verontilityslakiin tehdään syksyn aikana ja lopullinen jako-osuuden suuruus saadaan selville mahdollisesti vasta joulukuussa. Yhteisöverotilitysten määrän odotetaan pysyvän nykytasolla.

7 TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2014 SEKÄ TOIMINTA- JA TALOUS- SUUNNITELMA (jatkoa) Talouden suhdanteiden muutokset vaikuttavat välittömästi myös yhteisöverotilitysten määrään. Kuntaliiton ennusteen mukaan yhteisövero kasvaisi vuonna 2014 lähes 6 %. Koska kuntien ja seurakuntien saama osuus yhteisöveron tuotosta kehittyy pääosin samassa suhteessa, voi Kuntaliiton ennustetta käyttää myös seurakuntia koskevana. Palkkaperusteista eläkemaksua korotettiin kaksi vuotta sitten 28 prosenttiin. Maksu pysyy samana myös vuonna Uutta kirkollisveron määrään perustuvaa eläkemaksua alettiin periä vuoden 2013 alusta lukien. Sen suuruudeksi kirkolliskokous päätti 1,2 % myös vuodelle Henkilöstökulut muodostuvat palkoista, pakollisista henkilösivukuluista ja vapaaehtoisista henkilöstökuluista. Kirkon yleinen virka ja työehtosopimus on voimassa saakka. Uusi sopimus on solmittu ja sopimusratkaisun mukainen sopimuskausi on Palkkaratkaisultaan sopimuksen kustannuksia korottava vaikutus on keskimäärin 0,9 % vuonna 2014 ja 0,4 % vuonna Palkkasumma kasvaa edelliseen vuoteen verrattuna vuositasolla palkkaperintö huomioon ottaen 0,8 prosenttia vuonna 2014 ja 0,7 prosenttia vuonna Seurakunnan työalojen toimintasuunnitelmat painopistealueineen käyvät selville oheisesta liitteestä. Kirkkovaltuuston on vuosittain hyväksyttävä toimintasuunnitelma ja talousarvio seuraavaa vuotta varten sekä toiminta- ja taloussuunnitelma talousarviovuoden jälkeisille kahdelle vuodelle. Liite 2. päättää esittää kirkkovaltuustolle, että se hyväksyisi toimintasuunnitelman ja talousarvion 2014 sekä toiminta- ja taloussuunnitelman liitteen 2. mukaisena. hyväksyttiin yksimielisesti. Alijäämä on ,00 e. päätti nimetä työryhmän selvittämään keinoja talouden tasapainottamiseen. Työryhmään kutsuttiin jäseniksi Kirsti Hintsala, Tuomo Hakulinen, Heli Nyyssönen ja Oiva Malinen.

8 ROVASTIKUNNALLINEN TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2014 Yhteistyön johtokunta 3 Yhteistyön johtosäännön 3 :n 1 momentin 2 ja 3 kohdan mukaan yhteistyön johtokunnan tehtävänä on valmistella vuosittain rovastikunnallisen toiminnan toimintasuunnitelma ja talousarvio lääninrovastin seurakunnan kirkkovaltuustolle. Yhteistyön johtosäännön 9 :n mukaan rovastikunnallinen yhteistoiminta rahoitetaan rovastikunnan seurakunnilta perittävällä rovastikuntamaksulla, jonka suuruuden lääninrovastin seurakunnan kirkkovaltuusto päättää sekä yhteistoimintaa varten kannetuilla kolehdeilla. Johtokunta tekee esitykset toimintasuunnitelmasta, talousarviosta ja rovastikuntamaksusta Keiteleen seurakunnan kirkkovaltuustolle. Johtokunta päätti yksimielisesti esittää kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi rovastikunnallisen toiminnan toimintasuunnitelmat vuodelle 2014 liitteen 3. sekä talousarvion ja rovastikuntamaksun vuodelle 2014 liitteen 4. mukaisena päättää esittää rovastikunnalliset toiminta- ja taloussuunnitelmat yhteistyön johtokunnan esittämässä muodossa kirkkovaltuuston hyväksyttäviksi. hyväksyttiin yksimielisesti.

9 KOLEHTISUUNNITELMA KEVÄTKAUDEKSI n tulee vahvistaa kolehtisuunnitelma kevätkaudeksi Suunnitelma on liitteenä 5. päättää hyväksyä suunnitelman liitteen 5. mukaisena. hyväksyttiin yksimielisesti.

10 RIPPIKOULUSUUNNITELMA Rippikoulun ohjesääntö edellyttää, että kirkkoneuvosto hyväksyy vuosittain rippikoulutyön suunnitelman. Liitteenä on suunnitelma vuodelle 2014, liite 6. hyväksyy rippikoulutyön suunnitelman vuodelle 2014 liitteen 6. mukaisena. hyväksyttiin yksimielisesti.

11 KANTTORIN VIRKAVAPAUSANOMUS 67 Kanttori Anna-Maria Pietiläinen anoo osittaista virkavapautta väliseksi ajaksi urkujensoiton A-tutkintoon valmistautumista varten. Työaika olisi 50 % viikoittaisesta työajasta. myöntää kanttori Anna-Maria Pietiläiselle 50 %:n virkavapauden väliseksi ajaksi. Viikoittaiset työpäivät sovitaan yhdessä esimiehen kanssa. hyväksyttiin yksimielisesti.

12 MAANVAIHTO SEPA OY:N KANSSA 68 Keiteleen seurakunnan kirkkovaltuusto päätti kokouksessaan (KV 2/ ) hyväksyä seurakunnan ja SEPA Oy:n välillä tehtävän maanvaihdon, jossa seurakunta luovuttaa omistamastaan Uusi hautausmaa tilasta,rn:o 4:187, SEPA Oy:lle noin m²:n kokoisen määräalan. SEPA Oy luovuttaa seurakunnalle omistamastaan Sepamäki-tilasta RN:o 9:90, m²:n kokoisen määräalan. Kirkkohallitus jätti päätöksen vahvistamatta, sillä seurakunnan omistamaan tilaan Uusi hautausmaa RN:o 4:187 kohdistui hautaustoimilain 9 :n mukainen vallintarajoitus. Vallintarajoituksen mukaan hautausmaan ylläpitäjä saa luovuttaa hautausmaakäytössä olevaan kiinteistöön kuuluvan alueen vain sille, jolla on oikeus hautausmaan ylläpitoon. Muu luovutus on mitätön. Keiteleen seurakunnan omistama ja SEPA Oy:lle maanvaihdossa luovutettavaksi tarkoitettu määräala on nyt erotettu omaksi kiinteistökseen, jonka kiinteistötunnus on , ja jolta on kirkkovaltuuston päätöksellä poistettu hautausmaan status (KV 3/ ). Myös vallintarajoitus on poistettu Pohjois-Savon Maanmittaustoimiston päätöksellä 521/ /353). päättää esittää kirkkovaltuustolle, että kirkkovaltuusto luovuttaa SEPA Oy:lle seurakunnan omistaman, noin m 2 määräalan, jonka kiinteistötunnus on SEPA Oy luovuttaa maanvaihdossa omistamastaan Sepamäki Rn:o 9:90 tilasta noin m 2 kokoisen määräalan. Maanvaihdon kohteena olevat alueet käyvät selville liitteestä 7. hyväksyttiin yksimielisesti.

13 VUOKRAOIKEUDEN SIIRTO 69 Keiteleen seurakunta on vuokrannut Esko Räihälle omistamastaan Keiteleen pappila tilasta, kiinteistötunnus , (ent. Keitele-tila) osoitteessa Keiteleentie 3 noin 1000 m 2 suuruisen tontin saakka (KN ). Keiteleen kunta on tiedustellut mahdollisuutta vuokrata ja myöhemmin ostaa kyseisen tontin Nilakan yhtenäiskoulun pihatoimintojen ja liikennejärjestelyjen parantamiseksi. Kunnan edustajat ja Esko Räihä ovat sopineet vuokraoikeuden siirrosta ja tontilla olevien rakennusten purkamisesta. Vuokrasopimuksessa on todettu, että vuokraoikeutta ei voi siirtää kirkkoneuvostoa kuulematta. päättää hyväksyä vuokraoikeuden siirron. hyväksyttiin yksimielisesti.

14 MÄÄRÄALAN VUOKRAAMINEN KEITELEEN KUNNALLE 70 päätti kokouksessaan (KN 4/ ), että se on valmis vuokraamaan Keiteleen kunnalle omistamastaan Keiteleen pappila tilasta seurakuntatalon ja Keiteleen yhtenäiskoulun välimaastoon sijoittuvan noin 262 m 2 määräalan. päättää vuokrata Keiteleen kunnalle omistamastaan Keiteleen pappila tilasta, kiinteistötunnus , seurakuntatalon ja Keiteleen yhtenäiskoulun välimaastoon sijoittuvan noin 262 m 2 määräalan alkaen siihen saakka, kunnes alueesta tehtävä kauppa saa lainvoiman, kuitenkin enintään Samalla kirkkoneuvosto päättää vuokran suuruudesta. Määräala käy selville liitteestä 8. hyväksyttiin yksimielisesti. Vuokran suuruudeksi kirkkoneuvosto päätti määrätä 0,49 /m 2 vuodessa.

15 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 71 Vanhan leirintäalueen kaavoitus Kaava tulossa nähtäväksi. Tonttien myynti tulee aikanaan kirkkoneuvostoon. MUUT ASIAT 72 Keskusteltiin alustavasti Mika Vilpposen tarjouksesta lahjoittaa kiinteistö seurakunnalle. Asia valmistellaan seuraavaan kokoukseen.

16 OIKAISUVAATIMUSOHJEET 73 Puheenjohtaja antaa liitteen 9. mukaiset oikaisuvaatimusohjeet. hyväksyttiin yksimielisesti. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN 74.Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

Kirkkoneuvosto N:o 5/2016 Sivu 44

Kirkkoneuvosto N:o 5/2016 Sivu 44 N:o 5/2016 Sivu 44 Kokousaika Keskiviikko 7.12.2016 klo 18.00-19.40 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Malinen Oiva, kirkkoherra, pj. Saastamoinen Matti, varapj.

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 3/2016 Sivu 17

Kirkkovaltuusto N:o 3/2016 Sivu 17 N:o 3/2016 Sivu 17 Kokousaika Keskiviikko 21.12.2016 klo 19.00 20.04 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Jauhiainen Jaana varajäsen poissa Laukkanen Esko

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 6/2017 Sivu 84

Kirkkoneuvosto N:o 6/2017 Sivu 84 N:o 6/2017 Sivu 84 Kokousaika Perjantai 24.11.2017 klo 18.00 18.52. Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Malinen Oiva, kirkkoherra, pj Saastamoinen Matti, vpj. Ikäläinen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2013

KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2013 Viranomainen Sivu 13 Kokousaika Torstai 30.5.2013 klo 19.00 21.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Airasto Marja Hintsala Kirsti Jauhiainen Jaana Kahila

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2014

KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2014 Viranomainen Sivu 26 Kokousaika Torstai 25.9.2014 klo 17-19.20 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Hakulinen Tuomo Jääskeläinen Martti Pulliainen Harri Qvick

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 4/2013

KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 4/2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 4/2013 Viranomainen Sivu 29 Kokousaika Ma 6.5.2013 klo 18-19.26 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet Malinen Oiva puheenjohtaja Hakulinen Tuomo varapuheenjohtaja Jääskeläinen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 3/2015 Sivu 32

Kirkkovaltuusto N:o 3/2015 Sivu 32 N:o 3/2015 Sivu 32 Kokousaika Keskiviikko 16.12.2015 klo 19.00 20.15 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Hanna-Maria, poissa Laukkanen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 3/2015 Sivu 32

Kirkkoneuvosto N:o 3/2015 Sivu 32 - KEITELEEN SEURAKUNTA N:o 3/2015 Sivu 32 Kokousaika Maanantai 20.4.2015 klo 18.00 19.05 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Saastamoinen Matti, varapj. Jääskeläinen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 6/2015 Sivu 61

Kirkkoneuvosto N:o 6/2015 Sivu 61 N:o 6/2015 Sivu 61 Kokousaika Keskiviikko 9.12.2015 klo 18.00 20.08 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Varsinaiset jäsenet Malinen Oiva, kirkkoherra, pj. Saastamoinen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 5/2013

KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 5/2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 5/2013 Viranomainen Sivu 41 Kokousaika To10.10.2013 klo 17-19.30 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet Malinen Oiva puheenjohtaja Hakulinen Tuomo varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Seurakuntatalo klo

Seurakuntatalo klo N:o 1/2015 Sivu 1 Seurakuntatalo 28.1.2015 klo 18-19.58 Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Hanna-Maria Laukkanen Jari Leskinen Antero, poissa, varajäsen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 1/2013

KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 1/2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 1/2013 Viranomainen Sivu 1 Kokousaika Ma 21.1.2013 klo 18-19.16 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet Malinen Oiva puheenjohtaja Hakulinen Tuomo varapuheenjohtaja Jääskeläinen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1 N:o 1/2018 Sivu 1 Kokousaika Torstai 15.2.2018 klo 18.00-18.46 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Malinen Oiva, kirkkoherra, pj Saastamoinen Matti, vpj. Ikäläinen

Lisätiedot

UURAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 Kirkkoneuvosto Sivu 54

UURAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 Kirkkoneuvosto Sivu 54 ESITYSLISTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 Kirkkoneuvosto 1.8.2012 Sivu 54 Kokousaika 1.8.2012 klo 17.30-19.30 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto, Multiantie 3, 41230 Uurainen Saapuvilla olleet jäsenet Heinola Antti,

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1/5 KIRKKOVALTUUSTO Konttinen Sirkka puheenjohtaja. LÄSNÄ Haapsaari Tuula Korhonen Pekka

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1/5 KIRKKOVALTUUSTO Konttinen Sirkka puheenjohtaja. LÄSNÄ Haapsaari Tuula Korhonen Pekka ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1/5 KOKOUSAIKA 1.11.2017 klo 18 18.40 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Konttinen Sirkka puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 3/2017 Sivu 25

Kirkkovaltuusto N:o 3/2017 Sivu 25 N:o 3/2017 Sivu 25 Kokousaika Keskiviikko 6.9.2017 klo 19.00 20.00 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Jauhiainen Jaana Laukkanen Esko Leskinen Antero

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 4/2015 Sivu 37

Kirkkoneuvosto N:o 4/2015 Sivu 37 N:o 4/2015 Sivu 37 Kokousaika Tiistai 12.5.2015 klo 18.00 19.15 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Saastamoinen Matti, varapj. Jääskeläinen Martti Laukkanen Hanna-Maria

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 2/2018 Sivu 15

Kirkkovaltuusto N:o 2/2018 Sivu 15 N:o 2/2018 Sivu 15 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet Keskiviikko 12.12.2018 klo 19.00 20.25 Seurakuntatalo Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Jauhiainen Jaana Laukkanen Esko Leskinen Antero

Lisätiedot

Viranomainen UURAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2012 Kirkkoneuvosto 13.11.2012 Sivu 69

Viranomainen UURAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2012 Kirkkoneuvosto 13.11.2012 Sivu 69 PÖYTÄKIRJA 13/2012 Kirkkoneuvosto 13.11.2012 Sivu 69 Kokousaika Ti 13.11.2012 klo 17.00 19.50 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto, Multiantie 3, 41230 Uurainen Saapuvilla olleet jäsenet Heinola Antti, kirkkoherra,

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 1/2014

KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 1/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 1/2014 Viranomainen Sivu 1 Kokousaika To 10.4.2014 klo 18-20.00 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet Malinen Oiva puheenjohtaja Hakulinen Tuomo poissa, varajäsen Saastamoinen

Lisätiedot

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi Esityslista/pöytäkirja 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet Maanantai 7.1.2019 klo 18-19.01 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 2/2017 Sivu 14

Kirkkovaltuusto N:o 2/2017 Sivu 14 N:o 2/2017 Sivu 14 Kokousaika Keskiviikko 14.6.2017 klo 19.00 20.06 seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Jauhiainen Jaana Katainen Jaakko varajäsen poissa Laukkanen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KOKOUSAIKA 29.11.2016 klo 18-19.06 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Kontturi Eeva-Liisa Hassinen

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Keskiviikko 11.1.2017 klo 18 18.50 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 3/ (8)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 3/ (8) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 3/ 1 (8) 13.10. n kokous Aika torstai 13.10. klo 19.00 20.16 Paikka seurakuntatalo, Valtakatu 20, Kannus Läsnä Pajukoski Teija, puheenjohtaja Niemikorpi Antero, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 4/2018 Sivu 36

Kirkkoneuvosto N:o 4/2018 Sivu 36 N:o 4/2018 Sivu 36 Kokousaika Maanantai 24.9.2018 klo 17.00-18.17 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Malinen Oiva, kirkkoherra, pj Saastamoinen Matti, vpj. Ikäläinen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ (6)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ (6) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ 1 (6) 28.12. n kokous Aika Torstai 28.12. klo 19.18 20.22 Paikka Pappila, Valtakatu 13, Kannus Läsnä Pajukoski Teija, puheenjohtaja Niemikorpi Antero, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 10.12.2009 39 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 KOKOUSAIKA torstaina 10. päivänä joulukuuta 2009 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Eino Piippo

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 11/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 11/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 11/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Keskiviikko 31.10.2018 klo 16 20.25 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 4/ (5) Läsnä Pajukoski Teija jäsen, puheenjohtaja. Heiniemi Markku

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 4/ (5) Läsnä Pajukoski Teija jäsen, puheenjohtaja. Heiniemi Markku Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 4/ 1 (5) n kokous Aika maanantai klo 19-20.16 Paikka seurakuntatalo, Valtakatu 20, Kannus Läsnä Pajukoski Teija, puheenjohtaja Niemikorpi Antero, varapuheenjohtaja Ahonen

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 17.12.2018 klo 16 16.58 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen

Lisätiedot

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (6) KOKOUSAIKA 19.5.2015 klo 17 18.20 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Aika Keskiviikko 5.7.2017 kello 16.00 18.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Rossi

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1/5 KOKOUSAIKA 9.11.2016 klo 18-19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ POISSA MUUT KOKOUKSEEN OSALLISTUVAT KOKOUKSEN

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 1/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Tiistai 20.2.2018 klo 18 - Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti Happonen

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kirkkovaltuusto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kirkkovaltuusto ASIALISTA: pykälät 21-30 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjantarkastajat 4. Työjärjestyksen hyväksyminen 5. Lumijoen seurakunnan tuloveroprosentti 2016 6. Maksut

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2010

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2010 Kirkkoneuvosto 1.9.2010 82 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2010 KOKOUSAIKA keskiviikko 1. päivänä syyskuuta 2010 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo, takasali Sari Heiskanen Tuula Kauppinen,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013 KOKOUSAIKA: 12.11.2013 ALKAMISAIKA: klo 19.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 20.27 KOKOUSPAIKKA: Pappilan sali Ahola Inkeri

Lisätiedot

UURAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2012 Kirkkoneuvosto 24.07.2012 Sivu 46

UURAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2012 Kirkkoneuvosto 24.07.2012 Sivu 46 ESITYSLISTA PÖYTÄKIRJA 9/2012 Kirkkoneuvosto 24.07.2012 Sivu 46 Kokousaika Ti 24.07.2012 klo 17.00 18.55 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto, Multiantie 3, 41230 Uurainen Saapuvilla olleet jäsenet Heinola

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 1 (5) KOKOUSAIKA 23.11.2016 klo 17 19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Hassinen Arja Hämäläinen

Lisätiedot

Seurakuntatalo 20.5.2015 klo 19 20.20

Seurakuntatalo 20.5.2015 klo 19 20.20 N:o 2/2015 Sivu 16 Seurakuntatalo 20.5.2015 klo 19 20.20 Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko poissa Laukkanen Hanna-Maria Laukkanen Jari Leskinen Antero Muhos Virpi

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 19.12.2013 N:o 12/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 16.12.2013 Sivu 133

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 19.12.2013 N:o 12/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 16.12.2013 Sivu 133 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 16.12.2013 Sivu 133 Kokousaika Torstai 19.12.2013 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 32 Kirkkovaltuusto 4/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 32 Kirkkovaltuusto 4/ 32 30 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 10.10.2016 30 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 4/2016 Sivu 32

Kirkkoneuvosto N:o 4/2016 Sivu 32 N:o 4/2016 Sivu 32 Kokousaika Torstai 13.10.2016 klo 17.00-18.00 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Malinen Oiva, kirkkoherra, pj. Saastamoinen Matti, varapj.

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009 KOKOUSAIKA keskiviikko 15. päivänä heinäkuuta 2009 kello 10.00 alkaen KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 13/2017 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 13/2017 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 13/2017 Kirkkoneuvosto Kokousaika Torstai 16.11.2017 klo 17 20.00 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen Mirita

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 29.9.2016 klo 17.30 18.12 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Seurakuntatalo Teuvo Ervasti, varajäsen Irmeli Juntunen Antti Koistinen

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 5/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Keskiviikko 13.9.2017 klo 18 18.24 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 )

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 ) 1 ( 5 ) Aika Keskiviikko klo 19.00 19.50 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Mari Kantola Pekka Koivisto Markku Kontinen Päivi

Lisätiedot

UURAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 Kirkkoneuvosto 17.04.2012 Sivu 30

UURAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 Kirkkoneuvosto 17.04.2012 Sivu 30 ESITYSLISTA UURAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 Kirkkoneuvosto 17.04.2012 Sivu 30 Kokousaika Ti 17.04.2012 klo 17.00 19.50 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto, Multiantie 3, 41230 Uurainen Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 28.8.2017 klo 16 17.18 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen Mirita

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 10/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 10/2010

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 10/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 10/2010 Kirkkoneuvosto 30.9.2010 91 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 10/2010 KOKOUSAIKA torstai 30. päivänä syyskuuta 2010 klo 10.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo, takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Tuula Kauppinen,

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 4/ (7)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 4/ (7) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 4/ 1 (7) 13.11. n kokous Aika Maanatai 13.11. klo 19.00 20.29 Paikka Seurakuntatalo, Valtakatu 20, Kannus Läsnä Pajukoski Teija, puheenjohtaja Niemikorpi Antero, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013. torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo alkaen

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013. torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo alkaen 3.10.2013 33 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA JÄSENET torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo 19.00 alkaen Seurakuntatalo Eskelinen Sanna Haataja Markku Huuskonen Erkki Karppinen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010. KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello Kyrönniemen kappeli/opetustila.

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010. KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello Kyrönniemen kappeli/opetustila. 12.7.2010 20 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010 KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET Kyrönniemen kappeli/opetustila Sanna Eskelinen Markku Haataja

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Hämeenlinnan kirkossa, Kirkkorinne, 13100 Hämeenlinna. Kokouksen tarkastettu

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 01.11.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Köyliön seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Eskola Petri Huitu Pertti Hulmi Merja Kankare Tarja Karilainen Leena Krusberg Mauri Kytövuori

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 19 Kirkkovaltuusto 29.10.2012

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 19 Kirkkovaltuusto 29.10.2012 19 17 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 17 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään viikkoa ennen kokousta

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 3/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Tiistai 30.5.2017 klo 18 18.57 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi

Lisätiedot

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / 2013

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / 2013 Kokousaika Tiistai 8.1.2013 Klo 18.37 18.53 Kokouspaikka Osallistujat Kirkon Wanha Sali Asikanius Pertti Haapala Konsta Jokinen Eija-Sisko Kanerva Teemu Karhunen Otto poistui kokouksesta klo 18.51 Kippilä

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 5/2018 Sivu 47

Kirkkoneuvosto N:o 5/2018 Sivu 47 N:o 5/2018 Sivu 47 Kokousaika Maanantai 3.12.2018 klo 18.00 - Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Malinen Oiva, kirkkoherra, pj Saastamoinen Matti, vpj. Ikäläinen

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 103 Kirkkovaltuusto Aika: 2.11.2016 klo 18.00 18.17 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Aaltonen Marketta Eino Pauli Hakamäki Raila vara Kallio Anja Kankare

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua 03.12.2015 39 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19.00 SEURAKUNTATALO JÄSENET Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto 22.9.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA torstaina 22. päivänä syyskuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2010 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KOKOUSAIKA Tiistai kello

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2010 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KOKOUSAIKA Tiistai kello KOKOUSAIKA Tiistai 14.12.20010 kello 18.00-19.47 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Irja Alho Liisa Hiltunen Väinö Hintikka Matti Honkavaara Tuomo Kuokkanen Pekka

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.2.2015 klo 17-18.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Aika Tiistaina klo Paikka Seurakuntatalon pienessä sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja

Aika Tiistaina klo Paikka Seurakuntatalon pienessä sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja 13 Aika Tiistaina 24.10.2017 klo 18.00 19.10 Paikka Seurakuntatalon pienessä sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja Tykkyläinen Eija varapuheenjohtaja Anttonen Juha Koiso-Kanttila

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 8/2010

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 8/2010 Kirkkoneuvosto 19.7.2010 76 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 8/2010 KOKOUSAIKA maanantai 19. päivänä heinäkuuta 2010 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo, takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 09.11.2015 9/2015. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 09.11.2015 9/2015. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 09.11.2015 9/2015 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 09.11.2015 1 Aika Maanantaina 09.11.2015 klo 16.00 17.35 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2017 Sivu 1 Kirkkovaltuusto ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kokousaika: Keskiviikko 3.5.2017

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 13.02.2012

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 13.02.2012 1 1 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 1 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään viikkoa ennen kokousta

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2013. KOKOUSAIKA torstaina 12. päivänä syyskuuta Maija-Liisa Pulkka Sirkka Rönkkö Kalevi Vidgren

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2013. KOKOUSAIKA torstaina 12. päivänä syyskuuta Maija-Liisa Pulkka Sirkka Rönkkö Kalevi Vidgren 149 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2013 KOKOUSAIKA torstaina 12. päivänä syyskuuta 2013 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 5/2016 Kokousaika Tiistai 18.10.2016 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 57 Kokouksen avaus 58

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18-18.48 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Ulla Maija Puhakka Sirkka Konttinen puheenjohtaja 1-6 :t puheenjohtaja 7-12 :t Liisa

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 5/2015 Sivu 48

Kirkkoneuvosto N:o 5/2015 Sivu 48 N:o 5/2015 Sivu 48 Kokousaika Maanantai 14.9.2015 klo 16.00 18.50 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Saastamoinen Matti, varapj. Jääskeläinen Martti Laukkanen

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 15. päivä helmikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 19 Kokouksen avaus 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 8/2017

Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 8/2017 Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 8/2017 Kokousaika Tiistai 3.10.2017 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 88 Kokouksen avaus 89

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 4/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 27.6.2017 klo 18 18.20 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 3/2019 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 3/2019 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 3/2019 Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 19.3.2019 klo 18-20.18 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen Matti

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot