AUTOTALLI OMISTAJAN KÄSIKIRJA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "AUTOTALLI OMISTAJAN KÄSIKIRJA"

Transkriptio

1 AUTOTALLI OMISTAJAN KÄSIKIRJA

2 ENNEN ALOITTAMISTA Omistajan käsikirja Kysy ennen töiden aloittamista kuntasi rakennusvalvonnalta tarvitseeko autotalli rakennusluvan. Lue huolellisesti tämä ohjekirja. Tärkeät tiedot ja helpottavat vinkit muuttavat kokoamistyön helpommaksi ja nautittavammaksi. Kokoamisohjeet Tämän käsikirjan ohjeet sisältävät kaikki tarpeelliset tiedot ostamasi rakennusmallin kokoamisesta. Katso ohjeet ennen töiden aloittamista. Noudata asennuksessa lopputuloksen takaamiseksi ohjeen mukaista työjärjestystä.huomaa: autotallin kokoamiseen kuluu kahdelta työntekijältä kokonainen työpäivä. Osat Tarkista, että kaikki tarpeelliset osat ovat tallella. Erottele pakkauksen sisältämät osat ja tarkista ne yksitellen listan mukaisesti. Tutustu työkaluihin ja osiin, jotta työ sujuisi helpommin. Ne sisältyvät pakkaukseen. Huomaa, että ylimääräisiä kiinnikkeitä on mukana töiden helpottamiseksi. TARVITTAVAT TYÖKALUT Käytä työkäsineitä käsitellessäsi teräslevyjä ja -listoja SUUNNITTELE ETUKÄTEEN Tarkkaile säätä: Varmistu, että valitsemasi asennuspäivä on tuuleton ja kuiva. ÄLÄ yritä koota autotallia tuulisella säällä, koska tuuli aiheuttaa levyille vauriovaaran ja työntekijöille vammautumisvaaran. Ole varovainen märällä tai mutaisella maaperällä. Tiimityö: Kahdelta työntekijältä kuluu asennukseen kokonainen työpäivä Mikäli mahdollista asennukseen tulisi osallistua vähintään kaksi työntekijää. Yksi asettaa osat oikeaan asentoonsa ja toinen kiinnittää ne paikoilleen.

3 SUUNNITTELE ETUKÄTEEN Sijainnin valinta Vältä puiden alaisia paikkoja, koska putoavia lehtiä joutuu siivoamaan katolta ja putoavat oksat voivat vaurioittaa autotallin rakenteita. Viereiset pensaat, pienet puut tai aita voivat toimia tuulensuojina. Sijaintipaikan esivalmistelu Autotallin perustuksena tulee olla seinien alainen vaakasuora kehä, vaakasuoruus tarkistetaan tarvittaessa vesivaa alla. Perustuksena voi olla kestopuu tai betoni, joka estää kosteuden nousemisen tallin seiniin. Autotallia ei ole tarkoitettu rakennettavaksi suoraan pihanurmikolle. Maaperä muuttuu myös sadepäivinä mutaiseksi. Käytettäessä betonianturaa kallistetaan sen yläpinta lievästi ulospäin, jottei se johtaisi sadevettä tallin sisään. Anna betonin kovettua ja kuivua kunnolla ennen pystytyksen aloittamista. Perustuksen voi rakentaa myös betonianturalle asennetuista tiilistä tai harkoista. Tiilet tai harkot muurataan tasaiselle betonianturalle ja kasvihuoneen kehikolle, joka on kiinnitetty ruuvein perustukseen. HUOMAA: Yritä saada itsellesi avustaja, joka ojentaa sinulle osia ja työkaluja. Jotkut työvaiheetkin edellyttävät kahden työntekijän osallistumista (suurikokoisten osien nostaminen). Kyseessä ei ole erityisen rakas työ, joten se soveltuu useimmille terveille ihmisille. Ota rauhallisesti: kiirehtiminen aiheuttaa usein virheitä ja väärin asentamista. Jollet ole aikaisemmin koonnut autotallia, kuluu asennustyöhön kokonainen työpäivä. Pidä oikeat työkalut ulottuvillasi. Käytä suojavaatetusta Työkaluosion suositusten mukaisesti. Pura osat pakkauksesta ja tarkista, että kaikki osat ovat tallella ennen pystytystyön aloittamista. Aseta osat kankaalle tai muoville niiden naarmuttumisen ehkäisemiseksi. Kiristä kaikki mutterit huolellisesti varmistaen, ettet jätä yhtään kiinnikettä kiristämättä. Tarkista kehikon suorakulmaisuus ja pystysuoruus vesivaa alla.

4 ULKOMITAT

5 OSALUETTELO OSA Nro Kpl OSA Nro Kpl OSA Nro Kpl OSA Nro Kpl J4 2 J3 2 S3 S1 S2

6 YLEISKUVA

7 7L 7 7R

8 PERUSTUSKEHIKON KOKOAMINEN OSA NRO KPL L 1 J3 J3 3R 1 4L 1 4R J1 4 J2 4 F1 J3 2 F4 Varo teräviä reunoja ja käytä ehdottomasti suojakäsineitä. Etsi luettelon mukaiset osat ja aseta ne kuvan mukaisesti ja kiinnitä osat toisiinsa ruuvein (F1). Varmista, että perustus on suorakulmainen. Varmista, että perustukselle tuleva kehikko on ehdottoman suorakulmainen. Perustuskehikossa on ylimääräisiä reikiä, joiden kautta kehikko voidaan kiinnittää kestopuiseen tai betoniseen perustukseen. Varminta on käyttää ankkurikiinnikevalikoimaamme.

9 SIVUSEINIEN KOKOAMINEN Huom: Jätä 7-8 cm etäisyys kiinnitettyjen tankojen väliin oikealle ja vasemmalle kaavion mukaisesti P7 OSA Nro. Kpl. P7 Varo: ÄLÄ TEE TÄTÄ TOIMENPIDETTÄ TUULISELLA SÄÄLLÄ! Etsi luettelon mukaiset osat. Aseta seinälevyt yksitellen perustukselle, kiinnitä levyt keskikohdastaan, jotteivat ne kaatuisi.

10 YLÄKEHIKON KOKOAMINEN OSA Nro. Kpl. Aseta yläpalkki paikoilleen ja kiinnitä se ruuvein ja prikoin (F1).

11 TUKIKEHÄN KOKOAMINEN-1 OSA Nro. Kpl. Etsi luettelon mukaiset osat, liitä ne kuvan mukaisesti ja kiinnitä kiinnikkeellä F5. Muista, että tukikaaria tarvitaan kaksi.

12 TUKIKEHÄN KOKOAMINEN-2 P7 OSA NRO KPL Aseta tukikaari paikoilleen ( 7-8cm etäisyys kuten seinäasennuksessa), kiinnitä se levyihin ruuvein (F2).

13 OVIKEHIKON KOKOAMINEN B6 5L F3 5L 3L 5L 5R 5R J4 F1 F1 7 F1 3R OSA Nro. Kpl. 5L 1 5R 1 7 J4 1 2 P6L 2120mm B6 6 F1 F3 P6R Kiinnitä (5L) ja (5R) osiin (3L) ja (3R) ruuvein (F1), sen jälkeen kiinnitä (7), (7L) ja (7R) osan (P6L) ja (P6R) päälle ruuvein (F1).

14 PÄÄDYN KOKOAMINEN OSA Nro. Kpl. Etsi luettelon mukaiset osat ja kokoa kaksi päätyä (varmista osien B2,B1,B3 oikea sijainti), sen jälkeen kiinnittäne.

15 KATTOPALKKIEN ASENNUS Kehikko 1 Kehikko 2 Kehikko 3 Kehikko 2 Kehikko 3 Kehikko 1 Kehikko 4 Kehikko 4 OSA Nro. Kpl. Asenna kattopalkit kuvan mukaisesti. Liitä kehikot 2 ja 3 yhteen keskellä.

16 KURKIHIRREN TUET-1 PÄÄLLYSTÄÄ OSA Nro. Kpl. Tarkastele katon kaltevuutta sisäpuolelta. Vahvista liitos ruuvilla (F1). Kiinnitä ruuvein (F1) tukikaaren toinen puoli kuvan mukaisesti.

17 KURKIHIRREN TUET-2 OSA Nro. Kpl. Asenna osa 34 tukikaaren huipulle lisäjäykisteeksi.

18 OVEN KOKOAMINEN-1 Ovi OSA Nro. Kpl. Kiinnitä kuvan mukaisesti osat (26),(27),(28),(29),(30) osaan (D1) ruuvein (F1), Huomaa, että kyseessä on sivuoven tausta.

19 OVEN KOKOAMINEN-2 B5 S1 H1 F2 D1 OSA NRO KPL B5 H1 1 1 S1 1 F1 F2 Sivuoven etupuolella kiinnitetään osat (B5), (S1) ja (H1) yhteen ruuvein (F1) (F2).

20 OVEN ASENNUS 25L 35 F1 25L 25R 25L 25R F2 B6 F3 OSA NRO KPL Door hinge 25L 25R B F1 F2 F3 Side door Kokoa ensin oven kehikko (25L),(25R). Kiinnitä ovi (25R) osaan (B6).

21 KATTOLEVYN KOKOAMINEN Huom: Ruuvi joka reikään. OSA Nro. Kpl. Etsi luettelon mukaiset osat ja asenna kattolevyt yksitellen ruuvein (F1) kuvan mukaisesti.

22 KATTOLISTOJEN ASENNUS Huom: Ruuvi joka kattolistan reikään. OSA Nro. Kpl. Asenna kattolistat kuvan mukaisesti, Kiinnitä muovisuojukset (GC) listan päihin.

23 HARJALISTAN ASENNUS OSA NRO KPL Asenna osat (19) katonharjan suojaksi ja kiinnitä osa GE listan molempiin päihin.

24 OVEN KOKOAMINEN-1 D5 D5 D4 D5 D4 D4 OSA Nro. Kpl. D5 D4 D5 Kiinnitä kuvan mukaisesti osat osiin.(d4 ),( D5 ) ruuvein (F1), Huomaa, että kyseessä on sivuoven tausta.

25 OVEN KOKOAMINEN-2 Laita S2, H1 F2 päälle 27L: llä D3 F2 F2 27L H1 D3 S2 27L D2 28 D3 D2 Door 28 H2 S3 OSA Nro. Kpl. 27L 1 27R Laita S3, H2 F2 päälle 27R: llä 27R 1 D3 F2 D D2 1 D3 1 S2 1 S3 1 H2 1 27R F1 F1 H1 1 F2 Kiinnitä kuvan mukaisesti osat osiin.(d2),(d3) ruuvein (F1), sivuoven tausta. 7L),(27R) Huomaa, että kyseessä on

26 OVEN KOKOAMINEN-3 Left door B5 Right door reverse side S2 OSA Nro. Kpl. B5 2 H1 H1 1 H1 F2 S2 1 Kiinnitä osat sivuoven ulkopuolella (B5) ja (H1),(S2) ruuvein (F1).

27 OVEN ASENNUS OSA NRO KPL F3 Kiinnitä ovi osiin (5L) (5R) osalla (B6).

AUTOTALLI OMISTAJAN KÄSIKIRJA

AUTOTALLI OMISTAJAN KÄSIKIRJA AUTOTALLI OMISTAJAN KÄSIKIRJA ENNEN ALOITTAMISTA Omistajan käsikirja Kysy ennen töiden aloittamista kuntasi rakennusvalvonnalta tarvitseeko autotalli rakennusluvan. Lue huolellisesti tämä ohjekirja. Tärkeät

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. AUTOTALLI 18m²

KÄYTTÖOHJE. AUTOTALLI 18m² KÄYTTÖOHJE AUTOTALLI 18m² ENNEN KUIN ALOITAT Ennen kuin aloitat asennuksen, selvitä paikallisilta viranomaisilta tarvitseeko autotalli rakennusluvan. Lue käyttöohje huolellisesti ja noudata annettuja ohjeita.

Lisätiedot

AUTOTALLI KÄYTTÖOHJE

AUTOTALLI KÄYTTÖOHJE AUTOTALLI KÄYTTÖOHJE ENNEN KUIN ALOITAT Ennen kuin aloitat asennuksen, ota selvää paikallisilta viranomaisilta, tarvitseeko autotalli rakennusluvan. Lue käyttöohje huolellisesti ja noudata annettuja ohjeita.

Lisätiedot

AUTOTALLI KÄYTTÖOHJE

AUTOTALLI KÄYTTÖOHJE AUTOTALLI KÄYTTÖOHJE ENNEN KUIN ALOITAT Ennen kuin aloitat asennuksen, selvitä paikallisilta viranomaisilta tarvitseeko autotalli rakennusluvan. Lue käyttöohje huolellisesti ja noudata annettuja ohjeita.

Lisätiedot

AUTOTALLI KÄYTTÖOHJE

AUTOTALLI KÄYTTÖOHJE AUTOTALLI KÄYTTÖOHJE MALLIT SNCG-A1, SNCG-C1, SNCG-C2 ENNEN KUIN ALOITAT KÄYTTÖOHJE Ennen asennusta on tärkeää, että otat yhteyttä paikallisiin viranomaisiin selvittääksesi, tarvitsetko rakennusluvan.

Lisätiedot

AUTOTALLI KÄYTTÖOHJE

AUTOTALLI KÄYTTÖOHJE AUTOTALLI KÄYTTÖOHJE MALLIT SNCG-A2, SNCG-C1, SNCG-C2 ENNEN KUIN ALOITAT KÄYTTÖOHJE Ennen asennusta on tärkeää, että otat yhteyttä paikallisiin viranomaisiin selvittääksesi, tarvitsetko rakennusluvan.

Lisätiedot

Metallinen puutarhavaja

Metallinen puutarhavaja Metallinen puutarhavaja Asennusohjeet Koko 8' x 8' Varaa asennukseen aikaa -3 h ja kaksi työntekijää. YLEISIÄ OHJEITA Ennen asennuksen aloittamista tarkista paikalliset rakennusmääräykset koskien perustuksia,

Lisätiedot

PUUTARHAVAJA METALLIA KÄYTTÖ- JA ASENNUSOHJEET. Asentamiseen tarvitaan kaksi ihmistä ja asennus vie aikaa 2-3 tuntia.

PUUTARHAVAJA METALLIA KÄYTTÖ- JA ASENNUSOHJEET. Asentamiseen tarvitaan kaksi ihmistä ja asennus vie aikaa 2-3 tuntia. PUUTARHAVAJA METALLIA KÄYTTÖ- JA ASENNUSOHJEET Asentamiseen tarvitaan kaksi ihmistä ja asennus vie aikaa 2-3 tuntia. ENNEN KUIN ALOITAT: Ennen vajan kokoamista tarkasta paikalliset rakennusmääräykset vajan

Lisätiedot

PUUTARHAVAJA OMISTAJAN OPAS

PUUTARHAVAJA OMISTAJAN OPAS PUUTARHAVAJA OMISTAJAN OPAS 2460x1940mm ENNEN KUIN ALOITAT OMISTAJAN OPAS On tärkeää, että otat ennen asennusta yhteyttä paikalliseen viranomaiseen saadaksesi selville tarvitsetko rakennusluvan. Lue ja

Lisätiedot

PUUTARHAVAJA OMISTAJAN OPAS

PUUTARHAVAJA OMISTAJAN OPAS PUUTARHAVAJA OMISTAJAN OPAS 2905x3547mm ENNEN KUIN ALOITAT On tärkeää, että otat ennen asennusta yhteyttä paikalliseen viranomaiseen saadaksesi selville tarvitsetko rakennusluvan. Lue ja ymmärrä tämä omistajan

Lisätiedot

PUUTARHAVAJA OMISTAJAN OPAS

PUUTARHAVAJA OMISTAJAN OPAS PUUTARHAVAJA OMISTAJAN OPAS 2460x2995mm ENNEN KUIN ALOITAT On tärkeää, että otat ennen asennusta yhteyttä paikalliseen viranomaiseen saadaksesi selville tarvitsetko rakennusluvan. Lue ja ymmärrä tämä omistajan

Lisätiedot

Teräsvaja. Asennusohjeet

Teräsvaja. Asennusohjeet Teräsvaja 300 x 300 cm HX81121 Asennusohjeet Vajan kokoaminen vaatii kaksi henkilöä ja se vie aikaa n. 2-3 tuntia. Korkeaseinäinen vaja Helppo ja nopea asentaminen Profiilivahvisteiset seinät Leveät kaksoisovet

Lisätiedot

8-kulmainen viherhuone 4,5m2 Asennusohje

8-kulmainen viherhuone 4,5m2 Asennusohje 8-kulmainen viherhuone 4,5m2 Asennusohje LUE KAIKKI OHJEET HUOLELLA ENNEN ASENNUSTA SÄILYTÄ OHJEET MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN Maahantuoja: Horisont Enterprises Ltd Oy Atomitie 5 B, 00370 Helsinki 09-6866720

Lisätiedot

Metallinen puutarhavaja

Metallinen puutarhavaja Metallinen puutarhavaja KÄYTTÖOHJE/ kokoamisohje Koko 2050x2570mm Kokoamiseen tarvitaan kaksi henkilöä ja kokoaminen kestää 2 3 tuntia. Tilava Nopea ja helppo koota Vahvistetut seinät Leveät kaksoisovet

Lisätiedot

Metallinen puutarhavaja

Metallinen puutarhavaja Metallinen puutarhavaja OMISTAJAN OHJEKIRJA Pystytysohjeet Vajan koko: 2,4 m x 2,4 m (8 x 8 ) Pystytykseen tarvitaan kaksi henkilöä ja aikaa on syytä varata 2-3 tuntia. Tilavassa vajassa on seisomakorkeus

Lisätiedot

Metallinen puutarhavaja

Metallinen puutarhavaja Metallinen puutarhavaja KÄYTTÖOHJE / kokoamisohje Koko 3657x3000mm Kokoamiseen tarvitaan kaksi henkilöä ja kokoaminen kestää 2 3 tuntia. Tilava Nopea ja helppo pysyttää Vahvistetut seinät Leveät kaksoisovet

Lisätiedot

4 m karjateltta KOKOAMISOHJE. MITAT: L4xP4xK3,2 ml5

4 m karjateltta KOKOAMISOHJE. MITAT: L4xP4xK3,2 ml5 4 m karjateltta KOKOAMISOHJE MITAT: L4xP4xK3,2 ml5 1 ERITTELY Leveys: 4 m Pituus: 4 m Korkeus: 3,2 m TÄRKEÄÄ LUE OHJE ENNEN KOKOAMISTA Puutteellinen alueen valmistelu, kokoaminen ja ylläpito voivat vaikuttaa

Lisätiedot

HUOMIO! YLEISIÄ VAROITUKSIA!

HUOMIO! YLEISIÄ VAROITUKSIA! Metallioven karmin vastakappaleiden HUOMIO! YLEISIÄ VAROITUKSIA! Metallioven karmin vastakappaleiden asennuksessa tulee noudattaa useita varotoimenpiteitä. Huomioi turvallisuussyistä alla esitetyt varoitukset

Lisätiedot

Metallinen halkovaja. KÄYTTÖOHJE/ asennusohje. Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä ja siihen menee 1 2 tuntia.

Metallinen halkovaja. KÄYTTÖOHJE/ asennusohje. Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä ja siihen menee 1 2 tuntia. Metallinen halkovaja KÄYTTÖOHJE/ asennusohje Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä ja siihen menee 1 2 tuntia. 1 ENNEN TYÖN ALOITTAMISTA Käyttöohje Ennen halkovajan kokoonpanoa tarkista rakennuslaissa säädetyt

Lisätiedot

8 m karjateltta KOKOAMISOHJE. MITAT: L8xP8xK4 ml5

8 m karjateltta KOKOAMISOHJE. MITAT: L8xP8xK4 ml5 8 m karjateltta KOKOAMISOHJE MITAT: L8xP8xK ml5 ERITTELY Leveys: 8m Pituus: 8m Korkeus:.9m TÄRKEÄÄ LUE OHJE ENNEN KOKOAMISTA Puutteellinen alueen valmistelu, kokoaminen ja ylläpito voivat vaikuttaa takuuseen

Lisätiedot

VARASTOTELTTA KOKOAMISOHJE L3L4

VARASTOTELTTA KOKOAMISOHJE L3L4 VARASTOTELTTA KOKOAMISOHJE L3L4 0 TIEDOT Leveys: 4 m Pituus: 8 m Korkeus: 4,2 m TÄRKEÄÄ LUE OHJE ENNEN KOKOAMISTA Puutteellinen alueen valmistelu, kokoaminen ja ylläpito voivat vaikuttaa takuuseen ja johtaa

Lisätiedot

9,2 X 10 M VARASTOTELTTA Huomio: Kokoamiseen tarvitset työkäsineet, tikkaat ja suojalasit. HYVÄ ASIAKAS, Suosittelemme, että kokoatte teltan vähintään

9,2 X 10 M VARASTOTELTTA Huomio: Kokoamiseen tarvitset työkäsineet, tikkaat ja suojalasit. HYVÄ ASIAKAS, Suosittelemme, että kokoatte teltan vähintään 9, X 10 M VARASTOTELTTA Huomio: Kokoamiseen tarvitset työkäsineet, tikkaat ja suojalasit. HYVÄ ASIAKAS, Suosittelemme, että kokoatte teltan vähintään neljän hengen voimin. Käytä suojakäsineitä kootessasi

Lisätiedot

KOMERON ASENNUSOHJE. Tehdas: p

KOMERON ASENNUSOHJE. Tehdas: p KOMERON ASENNUSOHJE Tehdas: p. 020 7562 550 mirror@mirrorline.fi www.mirrorline.fi Luetaan kokonaan ennen asennusta! HUOM! Asennuksessa tarvitaan 2 henkilöä. - Avaa kaikki pakkaukset ja tarkista, että

Lisätiedot

TASKUKARMIN ASENNUSOHJE

TASKUKARMIN ASENNUSOHJE TASKUKARMIN ASENNUSOHJE Seinävahvuus 92 mm. Ovilehdille 625, 725, 825, 925X2040 HUOM. Seinään ei saa kiinnittää mitään taskukarmin kohtaan! 1) Tarkista toimitussisältö oheisen osaluettelon mukaan. Karmi

Lisätiedot

Tynnyrisaunan asennusohje (1013)

Tynnyrisaunan asennusohje (1013) Tynnyrisaunan asennusohje (1013) 1 Asenna tynnyri suoralla alustalla Huom: Osa no: 1 ei kuulu toimitukseen. Asenna saunan tukiosa, osat sopivat jyrsittyihin uriin. Ruuvaa kiinni osat (ruuvien reijät merkittyinä,

Lisätiedot

Mitat: 6,1 x 3,66 x 9,15 m (L x K x P)

Mitat: 6,1 x 3,66 x 9,15 m (L x K x P) RANCH 9X6X3.6M KALUSTOHALLI Mitat: 6,1 x 3,66 x 9,15 m (L x K x P) TIEDOT Leveys: 6,1 m Pituus: 9,15 m Korkeus: 3,66 m Oven mitat: 4,3 x 3,2 m (L x K) TÄRKEÄÄ LUE OHJE ENNEN KOKOAMISTA Puutteellinen alueen

Lisätiedot

TASKUKARMIN ASENNUSOHJE. TASKUKARMIN ASENNUSOHJE Seinävahvuus 92 mm. Ovilehdille 625, 725, 825, 925X2040. Oikeita ovia vuodesta 1911 mattiovi.

TASKUKARMIN ASENNUSOHJE. TASKUKARMIN ASENNUSOHJE Seinävahvuus 92 mm. Ovilehdille 625, 725, 825, 925X2040. Oikeita ovia vuodesta 1911 mattiovi. TASKUKARMIN ASENNUSOHJE Seinävahvuus 92 mm. Ovilehdille 625, 725, 825, 925X2040 HUOM! Seinään ei saa kiinnittää taskukarmin kohdalle mitään seinän lävistävää tai niin painavaa että seinälevy voi taipua.

Lisätiedot

Midwest PetGate koiraportti

Midwest PetGate koiraportti Midwest PetGate koiraportti Asennusohje malleihin 2929sw gl, 2939sw gl 2929sg gl, 2939sg gl. TÄRKEÄÄ TIETOA Pura kaikki osat laatikosta. Säilytä laatikko ja pakkausmateriaalit, kunnes tuote on kasattu.

Lisätiedot

Santex Huone 81 kiinteällä Santex-katolla ja näkyvällä vesikourulla

Santex Huone 81 kiinteällä Santex-katolla ja näkyvällä vesikourulla Santex Huone 81 kiinteällä Santex-katolla ja näkyvällä vesikourulla Lue koko asennusohje, ennen kuin aloitat asennuksen. Tämä on näkyvällä vesikourulla varustetun Santex-huoneen 81 ohjeellinen asennusohje.

Lisätiedot

NOSTO-OVEN ASENNUSOPAS

NOSTO-OVEN ASENNUSOPAS NOSTO-OVEN ASENNUSOPAS Lue tämä asennusopas kokonaisuudessaan ennen oven asentamisen aloittamista. Noudata turvallisuusohjeita, jotta vältyt aineellisilta- ja henkilövahingoilta. Varmistaaksesi onnistunut

Lisätiedot

Retrojasson asennus- ja huolto-ohjeet

Retrojasson asennus- ja huolto-ohjeet Retrojasson asennus- ja huolto-ohjeet Retrojasson asennusohje 1. Asennuspohjan valinta Laite painaa noin 30 kg. Seinäkiinnitystä varten Retrojasson takaseinässä on kaksi reikää. Kiinnitykseen käytetään

Lisätiedot

Satulinna 6K ja 8K. Asennusohjeet Huvimajoille. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus. Pohja

Satulinna 6K ja 8K. Asennusohjeet Huvimajoille. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus. Pohja Asennusohjeet Huvimajoille Satulinna 6K ja 8K Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Vatupassi, vasara, mattopuukko, mittanauha, ruuviväännin, (esim. akkuporakone), ristiruuvipäät numerot 1,2 ja 3, poranterä

Lisätiedot

Festivo 6K ja 8K. Asennusohjeet Huvimajoille. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus. Pohja

Festivo 6K ja 8K. Asennusohjeet Huvimajoille. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus. Pohja Asennusohjeet Huvimajoille Festivo 6K ja 8K Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Vatupassi, vasara, mattopuukko, mittanauha, ruuviväännin, (esim. akkuporakone), ristiruuvipäät numerot 1,2 ja 3, poranterä

Lisätiedot

JB-AQUA SARANAPROFIILIT JA TARVIKKEET

JB-AQUA SARANAPROFIILIT JA TARVIKKEET JB-AQUA SARANAPROFIILIT JA TARVIKKEET Asennus- ja valmistusohje JB-AQUA:lle JB-AQUA suihkutilat voidaan rakentaa useina eri yhdistelminä. Kaarevilla laseilla, tasolaseilla, yhdellä ovella, pariovilla,

Lisätiedot

Kardaaniakseleiden tuki, kaksi liukulaakeria, holkit, lukitusruuvi, kolme ruuvia ja kolme mutteria

Kardaaniakseleiden tuki, kaksi liukulaakeria, holkit, lukitusruuvi, kolme ruuvia ja kolme mutteria RAKENNUSOHJE Kardaaniakseleiden tuki, kaksi liukulaakeria, holkit, lukitusruuvi, kolme ruuvia ja kolme mutteria 261 Lehden nro 62 mukana sait 12 uutta osaa mittakaavan 1:7 F2007-autoosi. Uusilla osilla

Lisätiedot

Asennusohjeet huvimajalle Albatros iso / pieni. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus 15.11.13 1. Ison Albatrossin pohja

Asennusohjeet huvimajalle Albatros iso / pieni. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus 15.11.13 1. Ison Albatrossin pohja Asennusohjeet huvimajalle Albatros iso / pieni Huom! Asennusohjeissa olevat kuvat viittaavat monissa kohdin isoon Albatrossiin mm. seinäelementtien ja listojen osalta. Tarvittavat työvälineet asennuksessa.

Lisätiedot

Ovielementtejä on kaksi erilaista: 1. Perusovielementti 2. Pariovielementti, lisätilauksesta.

Ovielementtejä on kaksi erilaista: 1. Perusovielementti 2. Pariovielementti, lisätilauksesta. Asennusohjeet Asennustyön voi suorittaa yksi henkilö mutta työskentely pareittain on suositeltavaa. Elementit toimitetaan muovilla päällystetyllä paketilla, paketti on varastoitava ilmavasti maasta irti

Lisätiedot

Asennusja käyttöohje. Pultattava kaatoallas 4950x2325 & 4950x2835. 408110 (fi)

Asennusja käyttöohje. Pultattava kaatoallas 4950x2325 & 4950x2835. 408110 (fi) Asennusja käyttöohje Pultattava kaatoallas 4950x2325 & 4950x2835 408110 (fi) ANTTI-TEOLLISUUS OY Koskentie 89 25340 Kanunki, Salo Puh. +358 2 774 4700 Fax +358 2 774 4777 E-mail: antti@antti-teollisuus.fi

Lisätiedot

Elite Maxim varastohylly 90x42,5x180cm

Elite Maxim varastohylly 90x42,5x180cm Elite Maxim varastohylly 90x42,5x180cm Työtaso, valinnainen HUOM. TUOTE ON KOOTTAVA AIKUISEN TOIMESTA PIENTEN OSIEN, TERÄVIEN KULMIEN JA TERÄVIEN REUNOJEN VUOKSI. Sivu 1 Osaluettelo Lue kaikki ohjeet ja

Lisätiedot

KASVIHUONE PRE-220 YLEISET TAKUUEHDOT

KASVIHUONE PRE-220 YLEISET TAKUUEHDOT KASVIHUONE PRE-220 YLEISET TAKUUEHDOT Tuotteella on kahdentoista (60) kuukauden materiaali ja valmistusvirhetakuu. Takuu edellyttää, että tuote on koottu ja asennettu paikalleen asianmukaisella tavalla

Lisätiedot

Matkustamon pistorasia

Matkustamon pistorasia Ohje nro Versio Osa nro 30664329 1.0 Matkustamon pistorasia M3603136 Sivu 1 / 9 Varuste A0000162 A0000163 A0000161 M8703902 Sivu 2 / 9 JOHDANTO Lue läpi koko ohje ennen asennuksen aloittamista. Huomautukset

Lisätiedot

Katariina 8K. Asennusohjeet Huvimajalle. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Pohja

Katariina 8K. Asennusohjeet Huvimajalle. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Pohja Asennusohjeet Huvimajalle Katariina 8K Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Vatupassi, vasara, mattopuukko, mittanauha, ruuviväännin, (esim. akkuporakone), ristiruuvipäät numerot 1,2 ja 3, poranterä 4

Lisätiedot

RANCH 20X9X4.5M KALUSTOHALLI Mitat: 9,15 x 4,5 x 20 m (L x K x P)

RANCH 20X9X4.5M KALUSTOHALLI Mitat: 9,15 x 4,5 x 20 m (L x K x P) RANCH 20X9X4.5M KALUSTOHALLI Mitat: 9,15 x 4,5 x 20 m (L x K x P) 1 Osaluettelo Osanumero Kuvaus Määrä 1 Katon taitettu putki 11 2 Keskiosan taitettu putki 18 2A Keskiosan taitettu putki etu- ja takaovea

Lisätiedot

Sähkösavustin 230V-50Hz 1250W. Malli:35069

Sähkösavustin 230V-50Hz 1250W. Malli:35069 Sähkösavustin 230V-50Hz 250W Malli:35069 322 luettelo: A Runko E Vastusyksikön kelkka B Jalat 4 F Vastusyksikkö C Kansi G Purualusta H Alustalevy I Savustinritilä 2 K 4.5mm mutteri L Ritilän ulosvetokah

Lisätiedot

ECLISSE SINGLE ASENNUSOHJE

ECLISSE SINGLE ASENNUSOHJE ECLISSE SINGLE ASENNUSOHJE 1. Kehyksen kasaaminen 2. Kehyksen asentaminen väliseinärunkoon 3. Rakennuslevyjen kiinnittäminen 4. Oven asentaminen 5. Karmien asentaminen Noudata näitä asennusohjeita tarkasti

Lisätiedot

Kantokisko, ruuvit ja riippukiskot

Kantokisko, ruuvit ja riippukiskot Asennusvinkkejä Asennusvinkkejä Varo poraamasta sähköjohtoihin, kanaviin, putkiin tai muihin vahingoittuviin osiin. Jos olet epävarma näiden johtojen ja putkien sijainnista, ota yhteyttä sähköasentajaan

Lisätiedot

Samsung tarakka-akku Asennusohje

Samsung tarakka-akku Asennusohje Samsung tarakka-akku Asennusohje (voidaan soveltaa myös muihin tarakka-akkuihin) Kiinnitysosat: Asennus: Huom. Koska pyöriä on erilaisia, on nämä ohjeet suuntaa antavia. Lue ohjeet läpi ennen asennusta.

Lisätiedot

KASVIHUONE PRE-440 YLEISET TAKUUEHDOT

KASVIHUONE PRE-440 YLEISET TAKUUEHDOT KASVIHUONE PRE-440 YLEISET TAKUUEHDOT Tuotteella on kahdentoista (60) kuukauden materiaali ja valmistusvirhetakuu. Takuu edellyttää, että tuote on koottu ja asennettu paikalleen asianmukaisella tavalla

Lisätiedot

Lue huolella koko käyttöohje ennen tuotteen käyttöönottoa. Muista säästää käyttöohje tulevaisuuden varalle TURVALLISUUSTIETOJA

Lue huolella koko käyttöohje ennen tuotteen käyttöönottoa. Muista säästää käyttöohje tulevaisuuden varalle TURVALLISUUSTIETOJA Lue huolella koko käyttöohje ennen tuotteen käyttöönottoa. Muista säästää käyttöohje tulevaisuuden varalle Pidätämme kaikki oikeudet teknisten tietojen muutoksiin, emme myöskään vastaa mahdollisista teksti

Lisätiedot

ASENNUSOHJE HT-SIILOT 7 m 3 JA 8 M 3

ASENNUSOHJE HT-SIILOT 7 m 3 JA 8 M 3 ASENNUSOHJE HT-SIILOT 7 m 3 JA 8 M 3 Siilon kokoonpano aloitetaan asettamalla siilon ylimmän vaippaosan levyt kehäksi lattialle (Kuva 1) Kuva 1, Vaippaosan levyt Yleensä siihen kuuluu kolme perussivua

Lisätiedot

ASENNUSOPAS. Koristepaneeli BYCQ140D7W1 BYCQ140D7W1W

ASENNUSOPAS. Koristepaneeli BYCQ140D7W1 BYCQ140D7W1W ASENNUSOPAS Koristepaneeli BYCQ40D7W BYCQ40D7WW 4 9 8 7 4 6 4 4 4 4 4 4+6 a g a c e f d g g h 6 mm 6 4 8 7 9 4 6 BYCQ40D7W Koristepaneeli BYCQ40D7WW Asennusopas Englanninkielinen teksti on alkuperäinen

Lisätiedot

asennusosia ruuvit, välirenkaat, pallonivelet ja pallot, sillä olet jo tutustunut vastaavanlaisiin

asennusosia ruuvit, välirenkaat, pallonivelet ja pallot, sillä olet jo tutustunut vastaavanlaisiin RAKENNUSOHJE Ohjauskampi 45 Lehden nro 12 liitteenä saat 19 osaa F2007-pienoismalliasi varten. Uudet osat kuuluvat auton ohjausjärjestelmään. Tässä mielenkiintoisessa kokoamisvaiheessa on paljon pieniä

Lisätiedot

Asennus. CE-valosarja Groundsmaster 4000-D/4100-D -sarjan ajoyksikkö Mallinro: Irralliset osat. Ohjeet, oppaat ja muut osat.

Asennus. CE-valosarja Groundsmaster 4000-D/4100-D -sarjan ajoyksikkö Mallinro: Irralliset osat. Ohjeet, oppaat ja muut osat. Asennus Irralliset osat Form No. CE-valosarja Groundsmaster 4000-D/4100-D -sarjan ajoyksikkö Mallinro: 30454 Tarkista alla olevasta taulukosta, että kaikki osat on toimitettu. Kuvaus Määrä Käyttökohde

Lisätiedot

Kiinnitystankopari sekä eturungon iskunvaimentimen alatukivarsien takapidike

Kiinnitystankopari sekä eturungon iskunvaimentimen alatukivarsien takapidike RAKENNUSOHJE Kiinnitystankopari sekä eturungon iskunvaimentimen alatukivarsien takapidike 35 Tämän lehden liitteenä sait viisi uutta etujousituksen osaa mittakaavan 1:7 F2007- autoasi varten: kaksi kiinnitystankoa,

Lisätiedot

74 cm - 89 cm ASENNUSOHJEET KOMPACT

74 cm - 89 cm ASENNUSOHJEET KOMPACT 74 cm - 89 cm Suomi ASENNUSOHJEET KOMPACT KOMPACT - www.arke.ws Ennenkuin ryhdyt asennustyöhön, pura portaiden kaikki osat pakkauksistaan. Aseta kaikki osat tilavalle alustalle ja tarkista osien lukumäärä

Lisätiedot

Päätystopparit Hypynestin Korokelauta. Alaohjurit lattiakiinnitteinen. Lue asennusohje huolellisesti ennen asennusta.

Päätystopparit Hypynestin Korokelauta. Alaohjurit lattiakiinnitteinen. Lue asennusohje huolellisesti ennen asennusta. Asennusohje Oven pyörästö korokeholkki Päätystopparit Hypynestin Korokelauta seinäkiinnitykseen korokelaudan kanssa Vasen Oikea seinäkiinnitykseen Kisko Vedin Alaohjurit lattiakiinnitteinen Alaohjuri seinäkiinnitteinen

Lisätiedot

RANCH 20X9X4.5M KALUSTOHALLI. Mitat: 9,15 x 4,5 x 20 m (L x K x P)

RANCH 20X9X4.5M KALUSTOHALLI. Mitat: 9,15 x 4,5 x 20 m (L x K x P) RANCH 20X9X4.5M KALUSTOHALLI Mitat: 9,15 x 4,5 x 20 m (L x K x P) 1 Osaluettelo Osanumero Kuvaus Määrä 1 Katon taitettu putki 11 2 Keskiosan taitettu putki 18 2A Keskiosan taitettu putki etu- ja takaovea

Lisätiedot

ASENNUSOHJEET Purus Kouru

ASENNUSOHJEET Purus Kouru ASENNUSOHJEET Purus Kouru! Lue asennusohjeet huolellisesti ennen asennusta. Asennus valtuutetun LVI-asentajan toimesta. Pidätämme oikeuden muutoksiin jotka liittyvät tuotantoon, muotoiluun sekä rakenteellisiin

Lisätiedot

Kasvihuoneen asennusohje Kasvihuone 3*8

Kasvihuoneen asennusohje Kasvihuone 3*8 Kasvihuoneen asennusohje Kasvihuone 3*8 Kasvihuoneen kokoamiseen tarvittavat välineet: johdoton porakone, ruuvimeisseli, 4.5 mm metallipora, pieni 7mm hylsyavain, työkäsineet ja pihdit. Kasvihuoneen rungon

Lisätiedot

NÄIN KOKOAT GT-KATOKSEN TARVITTAVAT TYÖKALUT # kaksi 17mm kiintoavainta, rautaviila # kahdet tikkaat # ruuvin väännin/porakone

NÄIN KOKOAT GT-KATOKSEN TARVITTAVAT TYÖKALUT # kaksi 17mm kiintoavainta, rautaviila # kahdet tikkaat # ruuvin väännin/porakone GT-KATOS Siisti ympäristöön istuva katos suojaa autot, veneet ja työkoneet ilmansaasteilta, puiden oksilta, lehdiltä ja sateilta. Katoksia voidaan jatkaa 2500mm moduleilla tai tarpeen muuttuessa myös lyhentää

Lisätiedot

MASADOOR. autotallinovet. Asennusohje

MASADOOR. autotallinovet. Asennusohje MASADOOR autotallinovet Asennusohje Tämä asennusohje on tehty ammattitaitoisen asentajan käyttöön. Ohjeessa on piirroksia, joissa on komponentteja, joita ei aina oveen asenneta. Ennen asennuksen aloittamista

Lisätiedot

Kota 8-k / 6-k. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus. Pohja. Lattia. Asennusohjeet Huvimajalle

Kota 8-k / 6-k. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus. Pohja. Lattia. Asennusohjeet Huvimajalle Asennusohjeet Huvimajalle Kota 8-k / 6-k Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Vatupassi, vasara, mattopuukko, mittanauha, ruuviväännin, (esim. akkuporakone), TORXruuvipääsarja, poranterä 4 mm ja 3 kpl

Lisätiedot

JUSSI-parviportaiden kokoamisohjeet

JUSSI-parviportaiden kokoamisohjeet MSJ-WOOD OY JUSSI-parviportaiden kokoamisohjeet Kokoamisohjeet suorille parviportaille MSJ-Wood 15.5.2010 www.jussi-portaat.fi Teit erinomaisen valinnan ostaessasi JUSSI-portaan. Ohjeen sisältö: Sisällysluettelo

Lisätiedot

Kasvihuoneen asennusohje Kasvihuone 3*6

Kasvihuoneen asennusohje Kasvihuone 3*6 Kasvihuoneen asennusohje Kasvihuone 3*6 Kasvihuoneen kokoamiseen tarvittavat välineet: johdoton porakone, ruuvimeisseli, 4.5 mm metallipora, pieni 7mm hylsyavain, työkäsineet ja pihdit. Kasvihuoneen rungon

Lisätiedot

HIRSIMÖKKI 4.00 x 4.80 m sekä kuisti, vahvuus 45 mm KOKOAMISOHJEET

HIRSIMÖKKI 4.00 x 4.80 m sekä kuisti, vahvuus 45 mm KOKOAMISOHJEET HIRSIMÖKKI 4.00 x 4.80 m sekä kuisti, vahvuus 45 mm KOKOAMISOHJEET Näitä ohjeita ja piirustuksia vaihe vaiheelta noudattaen pystytte helposti kokoamaan rakennuksen. Ostamasi puutarharakennus on kestävä

Lisätiedot

Kasvihuoneen asennusohje Kasvihuone 3*10

Kasvihuoneen asennusohje Kasvihuone 3*10 Kasvihuoneen asennusohje Kasvihuone 3*10 Kasvihuoneen kokoamiseen tarvittavat välineet: johdoton porakone, ruuvimeisseli, 4.5 mm metallipora, pieni 7mm hylsyavain, työkäsineet ja pihdit. Kasvihuoneen rungon

Lisätiedot

Sähköinen moottorinlämmitin, pistorasia, 4-syl.

Sähköinen moottorinlämmitin, pistorasia, 4-syl. Installation instructions, accessories Ohje nro 31359444 Versio 1.2 Osa nro 31359438 Sähköinen moottorinlämmitin, pistorasia, 4-syl. IMG-247665 Volvo Car Corporation Sähköinen moottorinlämmitin, pistorasia,

Lisätiedot

HUOMAA! ON TÄRKEÄÄ, ETTÄ VÄLIT TIIVISTETÄÄN SILIKONILLA. MUUTEN VESI VOI TUNKEUTUA RAKENTEISIIN. Asennusohjeet Vinter-liukuovet

HUOMAA! ON TÄRKEÄÄ, ETTÄ VÄLIT TIIVISTETÄÄN SILIKONILLA. MUUTEN VESI VOI TUNKEUTUA RAKENTEISIIN. Asennusohjeet Vinter-liukuovet Lue asennusohjeet läpi ennen töiden aloittamista. Jotta kehykset eivät vaurioituisi kuljetuksen aikana, ne toimitetaan osina. Olemme kuitenkin testanneet koko järjestelmän paneeleineen ennen toimitusta

Lisätiedot

Kattospoileri lisäjarruvalolla

Kattospoileri lisäjarruvalolla Ohje nro Versio Osa nro 30664254 1.0 Kattospoileri lisäjarruvalolla M8400560 Sivu 1 / 10 Varuste A0000162 A0000163 A0000161 A0000180 A0000214 A0000177 M0000232 M8903187 Sivu 2 / 10 JOHDANTO Lue läpi koko

Lisätiedot

Skidplate, takapuskuri

Skidplate, takapuskuri Installation instructions, accessories Ohje nro 31265633 Versio 1.3 Osa nro 31265630, 30756290, 31316484, 31316485, 31316074, 31316075 Skidplate, takapuskuri IMG-340000 Volvo Car Corporation Skidplate,

Lisätiedot

KABINETTI LIUKUOVET KABINETTI LIUKUOVET www.kabinetti.fi

KABINETTI LIUKUOVET KABINETTI LIUKUOVET www.kabinetti.fi ASENNUSOHJE VAKIO+ KABINETTI LIUKUOVET KABINETTI LIUKUOVET www.kabinetti.fi www.kabinetti.fi Tarkista mukana tulleesta piirustuksesta rungon kokoonpano. Kuvaan on merkitty mittaviivat pääty- ja välisivujen

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden Ohje nro Versio Osa nro 30668471 1.2 30682095, 30682096 Vetokoukku, kiinteä M8901547 Sivu 1 / 16 Varuste A0000162 A0000163 A0000161 A0000172 A0000165 IMG-213560 Sivu 2 / 16 IMG-223189 Sivu 3 / 16 IMG-213320

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Ohje nro Versio Osa nro

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Ohje nro Versio Osa nro Ohje nro Versio Osa nro 30756782 1.3 30660691 Vetokoukku, kiinteä IMG-218040 Sivu 1 / 14 Varuste A0000162 A0000161 A0000165 IMG-217920 IMG-308223 Sivu 2 / 14 JOHDANTO Lue läpi koko ohje ennen asennuksen

Lisätiedot

Kaarikasvihuone KERTTU 3X4m

Kaarikasvihuone KERTTU 3X4m Kaarikasvihuone KERTTU 3X4m kennopolykarbonaatilla päällystetty kasvihuone 2,1м 3,0м min 4м Tekninen sertifukaatti sivut 2 9 Kokoonpano-ohjeet sivut 10 31 TEKNINEN SERTIFUKAATTI / KERTTU-KASVIHUONE TEKNINEN

Lisätiedot

KALUSTOHALLI ASENNUSOHJE

KALUSTOHALLI ASENNUSOHJE KALUSTOHALLI ASENNUSOHJE TIEDOT L7 Leveys: 6,1 m Pituus 9,15/12,81 m Korkeus: 3,66 m Oven mitat: 4,3 x 3,2 m (L x K) 1 TÄRKEÄÄ LUE OHJE ENNEN KOKOAMISTA Puutteellinen alueen valmistelu, kokoaminen ja ylläpito

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 22

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 22 Installation instructions, accessories Ohje nro 31338960 Versio 1.1 Osa nro 31359732, 30791000 Vetokoukku, kiinteä Volvo Car Corporation Vetokoukku, kiinteä- 31338960 - V1.1 Sivu 1 / 22 Erikoistyökalut

Lisätiedot

RANCH 26X9,15X4,5M KALUSTOHALLI KOKOAMISOHJE

RANCH 26X9,15X4,5M KALUSTOHALLI KOKOAMISOHJE RANCH 26X9,15X4,5M KALUSTOHALLI KOKOAMISOHJE 1 Osaluettelo 2 Osanumero Kuvaus MÄÄRÄ 1 Katon taivutettu putki 14 2 Keskiosan taitettu putki 24 2A Keskiosan taitettu putki etu- ja takaovea varten 4 3 Alaosan

Lisätiedot

Finnforest Terassin kokoamisohje Terassi 10

Finnforest Terassin kokoamisohje Terassi 10 Finnforest Terassin kokoamisohje Terassi 10 Terassin kokoaminen ja perustaminen Terassi on tarkoitettu koottavaksi valmiiksi pohjustetulle ja tasatulle maalle. Perustamisessa on otettava huomioon mahdollinen

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Kattokiskot. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Ohje nro Versio Osa nro

Installation instructions, accessories. Kattokiskot. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Ohje nro Versio Osa nro Ohje nro Versio Osa nro 8685942 1.0 Kattokiskot J8401014 Sivu 1 / 10 Varuste A0000162 A0000161 J8401006 Sivu 2 / 10 JOHDANTO Lue läpi koko ohje ennen asennuksen aloittamista. Huomautukset ja varoitustekstit

Lisätiedot

Side decor -sarja, kynnyslista

Side decor -sarja, kynnyslista Installation instructions, accessories Ohje nro Versio 31399038 1.6 Osa nro 39836725, 39836730, 39836755, 39836775, 39836780, 39836785, 31439073, 39836735, 39836740, 39836745, 39836750, 39836765, 39836770

Lisätiedot

KASVIHUONEEN EASY-UP 2x6 RUNGON KOKOAMISOHJE

KASVIHUONEEN EASY-UP 2x6 RUNGON KOKOAMISOHJE KASVIHUONEEN EASY-UP 2x6 RUNGON KOKOAMISOHJE KASVIHUONEEN MITAT: KASVIHUONE EASY-UP ON TARKOITETTU KESÄMÖKEILLÄ JA PUUTARHOISSA KASVIHUONEVILJELYÄ VARTEN EDULLISEN MIKROILMASTON LUOMISEEN. LEVEYS 2,0 METRIÄ,

Lisätiedot

1. Tarkista ennen asennuksen aloittamista että sinulla on kaikki siihen vaadittavat osat.

1. Tarkista ennen asennuksen aloittamista että sinulla on kaikki siihen vaadittavat osat. Turner 210/230 1. Tarkista ennen asennuksen aloittamista että sinulla on kaikki siihen vaadittavat osat. - Ovielementit 4kpl - Vaakajohteet - Pystyjohteen C-kiskot (kiinni L-kiskossa) - L-muotoiset pystykiskot

Lisätiedot

Koneen valmistelu. Ohjeet VAARA. Asennusohjeet

Koneen valmistelu. Ohjeet VAARA. Asennusohjeet Form No. 3416-605 Rev A Turvakehikkosarja Groundsmaster 4500/4700/ -sarjan tai Reelmaster 7000 -sarjan ajoyksikkö, jossa on kaksipylväisen kaatumissuojausjärjestelmän Mallinro: 136-2030 Asennusohjeet VAARA

Lisätiedot

Sähköinen moottorinlämmitin, matkustamon pistorasia, 4-syl./5-syl. Sähköinen moottorinlämmitin, matkustamon pistorasia, 4-syl./5-syl V1.

Sähköinen moottorinlämmitin, matkustamon pistorasia, 4-syl./5-syl. Sähköinen moottorinlämmitin, matkustamon pistorasia, 4-syl./5-syl V1. Installation instructions, accessories Ohje nro 31359457 Versio 1.0 Osa nro 31359437 Sähköinen moottorinlämmitin, matkustamon pistorasia, 4-syl./5-syl. IMG-265587 Volvo Car Corporation Sähköinen moottorinlämmitin,

Lisätiedot

Autoteltta Original 23 m 2 Pystytysohjeet

Autoteltta Original 23 m 2 Pystytysohjeet Autoteltta Original 23 m 2 Pystytysohjeet KUVAUS MALLINRO # 3,7 x 6 x 2,4 m Garage-in-a-Box Original harmaa 62790 SUOSITELLUT TYÖKALUT 11mm + /- 45 cm Lue ohjeet läpi ennen töiden aloittamista. Teltta

Lisätiedot

Näin asennat. SUKUA90 suihkunurkan altaalla:

Näin asennat. SUKUA90 suihkunurkan altaalla: Näin asennat SUKUA90 suihkunurkan altaalla: Huomioithan että tuote on ehjä kokoamisessa tarvittavia osia ei joudu pakkauksen mukana roskiin. tuotteen lasiosat on huolellisesti suojattava kokoamisen yhteydessä.

Lisätiedot

Asennusohje. Polykarbonaattilevyillä päällystetty kasvihuone 2*8

Asennusohje. Polykarbonaattilevyillä päällystetty kasvihuone 2*8 Asennusohje Polykarbonaattilevyillä päällystetty kasvihuone 2*8 Kasvihuoneen kokoamiseen tarvittavat välineet: johdoton porakone, ruuvimeisseli, 4.5 mm metallipora, pieni 7mm hylsyavain, työkäsineet ja

Lisätiedot

Vetokoukku, irrotettava, EU

Vetokoukku, irrotettava, EU Ohje nro Versio Osa nro 8682344 1.2 30763398 Vetokoukku, irrotettava, EU IMG-219257 Sivu 1 / 11 Varuste A0000162 A0000161 A0000165 J8903469 Sivu 2 / 11 IMG-219256 Sivu 3 / 11 IMG-213320 Sivu 4 / 11 JOHDANTO

Lisätiedot

Hälytin, perussarja, Alustanro

Hälytin, perussarja, Alustanro Installation instructions, accessories Ohje nro 30732936 Versio 1.2 Osa nro 30756211, 30756212, 31269421, 31269422 Hälytin, perussarja, Alustanro -84236 IMG-294023 Volvo Car Corporation Hälytin, perussarja,

Lisätiedot

Asennusohje ANTTI M06 4W KUIVURIT YLÄSÄILIÖ (fi)

Asennusohje ANTTI M06 4W KUIVURIT YLÄSÄILIÖ (fi) Asennusohje ANTTI M06 W KUIVURIT YLÄSÄILIÖ 009 (fi) ANTTI-TEOLLISUUS OY Koskentie 9 0 Kanunki, Kuusjoki Puh. + 77 700 Fax + 77 777 E-mail: antti@antti-teollisuus.fi www.antti-teollisuus.fi 01-01-010 Yläsäiliö

Lisätiedot

PIENTEN SIILOJEN NOSTO OHJE (Ø4, 60m Ø 5,35m & Ø6,10m)

PIENTEN SIILOJEN NOSTO OHJE (Ø4, 60m Ø 5,35m & Ø6,10m) PIENTEN SIILOJEN NOSTO OHJE (Ø4, 60m Ø 5,35m & Ø6,10m) SIILOJEN NOSTO OHJEET (4, 60 5,35 & 6,10). PIENET KARTIOPOHJASIILOT Suositeltu pystytystapa on kuvattu alla. 1- Kokoa ylin runkolevyjen kehä valmisteltuun

Lisätiedot

Asennusohje ANTTI M06 3W KUIVURIT YLÄSÄILIÖ (fi)

Asennusohje ANTTI M06 3W KUIVURIT YLÄSÄILIÖ (fi) Asennusohje ANTTI M06 3W KUIVURIT YLÄSÄILIÖ 0808 (fi) ANTTI-TEOLLISUUS OY Koskentie 89 530 Kanunki, Kuusjoki Puh. +358 77 700 Fax +358 77 777 E-mail: antti@antti-teollisuus.fi www.antti-teollisuus.fi 01-01-010

Lisätiedot

Matkustamon pistorasia 230 V

Matkustamon pistorasia 230 V Installation instructions, accessories Ohje nro 8688353 Versio 1.0 Osa nro Matkustamon pistorasia 230 V Volvo Car Corporation Matkustamon pistorasia 230 V- 8688353 - V1.0 Sivu 1 / 22 Varuste A0000162 A0000161

Lisätiedot

Tarkista tuotteen mitat kokoamisen yhteydessä. Toimittajan ilmoittamat viitteelliset mitat : KOKO: Leveys 4.26m x korkeus 3.68m x pituus 9.

Tarkista tuotteen mitat kokoamisen yhteydessä. Toimittajan ilmoittamat viitteelliset mitat : KOKO: Leveys 4.26m x korkeus 3.68m x pituus 9. TUOTE NRO 65002 Tarkista tuotteen mitat kokoamisen yhteydessä. Toimittajan ilmoittamat viitteelliset mitat : KOKO: Leveys 4.26m x korkeus 3.68m x pituus 9.75m Numero KUVAUS LUKUMÄÄRÄ Pakattu 1 Katon kaariputket

Lisätiedot

Polkupyöränpidin, kattoasennus

Polkupyöränpidin, kattoasennus Ohje nro Versio Osa nro 30664232 1.0 Polkupyöränpidin, kattoasennus Sivu 1 / 6 Varuste A0000162 J8903383 Sivu 2 / 6 JOHDANTO Lue läpi koko ohje ennen asennuksen aloittamista. Huomautukset ja varoitustekstit

Lisätiedot

Vetokoukku, irrotettava

Vetokoukku, irrotettava Installation instructions, accessories Ohje nro 31338957 Versio 1.6 Osa nro 31359616 Vetokoukku, irrotettava Volvo Car Corporation Vetokoukku, irrotettava- 31338957 - V1.6 Sivu 1 / 50 Erikoistyökalut 999

Lisätiedot

Lue asennusohje huolellisesti aina ennen asentamisen aloittamista

Lue asennusohje huolellisesti aina ennen asentamisen aloittamista Lue asennusohje huolellisesti aina ennen asentamisen aloittamista Lamellikisko on koottu valmiiksi, ja pakattu pahviin. Lamellikankaat ja osat on pakattu erilliseen laatikkoon. Kankaissa on valmiina ripustushengarit.

Lisätiedot

Varastoteltta 5,8 m 2 Pystytysohjeet

Varastoteltta 5,8 m 2 Pystytysohjeet Varastoteltta 5,8 m 2 Pystytysohjeet KUVAUS MALLINRO # 2,4 x 2,4 x 2,4 m Shed-in-a-Box harmaa 70423 SUOSITELLUT TYÖKALUT TAI 11mm Lue ohjeet läpi ennen töiden aloittamista. Teltta on ankkuroitava hyvin.

Lisätiedot

TEKSTIILILAATTOJEN ASENNUSOHJE

TEKSTIILILAATTOJEN ASENNUSOHJE Sivu 1 / 5 On tärkeää, että tekstiililaatat asennetaan oikein ja huolellisesti. Hyvän lopputuloksen varmistamiseksi noudata näitä ohjeita tarkasti. Yksi tekstiililaatan tärkeimpiä etuja on asennuksen nopeus

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , , ,

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , , , Installation instructions, accessories Ohje nro 30796884 Versio 1.3 Osa nro 30796879, 30796876, 31359712, 31359714 Vetokoukku, kiinteä IMG-211570 Volvo Car Corporation Vetokoukku, kiinteä- 30796884 - V1.3

Lisätiedot