KUNNANHALLITUS 11/2015

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KUNNANHALLITUS 11/2015"

Transkriptio

1 KUNNANHALLITUS 11/2015 Aika Maanantai klo Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Hietaluoma Jaakko jäsen Huhtaluoma Heikki jäsen Järvinen Tiina jäsen, esteellinen 168 Kangas Kaija jäsen Mustajärvi Marko jäsen Niemenmaa Jaana jäsen Ohrankämmen Jukka puheenjohtaja Suominen Päivi varapuheenjohtaja Poissa Niemenmaa Jaana jäsen Otava Antti jäsen Muut saapuvilla olleet Hosiasluoma Tarja Raita-aho Voitto Vainionpää Joni Kaskimäki Veijo Laitila Sami Vainionpää Hanna kunnanjohtaja kunnanvaltuuston puheenjohtaja kunnanvaltuuston I varapj kunnanvaltuuston II varapj kunnanvaltuuston III varapj kunnansihteeri, ptk-pitäjä Pöytäkirjantarkastus Pöytäkirja on tarkastettu Karvian kunnantalolla Nähtävilläolo Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä Karvian kunnantalolla

2 SISÄLLYSLUETTELO: KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN 3 LAUSUNTOPYYNTÖ SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON YHTEISTOIMINTAVELVOITTEIDEN JATKAMISESTA 4 LAUSUNTO SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN VUOSIEN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMALUONNOKSESTA, VUODEN 2016 TALOUSARVIOLUONNOKSESTA JA INVESTOINTIOHJELMALUONNOKSESTA VUOTEEN LAUSUNTOPYYNTÖ TAKSILUPAKIINTIÖIDEN VAHVISTAMISTA VARTEN 7 VANHUSNEUVOSTON AVUSTUSESITYS 9 ESITTÄVIEN TAITEIDEN KATSOMOHANKE 11 KARVIAN KUNNAN PIENHANKINTAOHJEEN KEHITTÄMINEN 17 MUUT ASIAT 18 ILMOITUSASIAT 19 OIKAISUVAATIMUSOHJE JA VALITUSOSOITUS 20

3 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KH 163 Kuntalain 103 :n mukaan muu toimielin kuin valtuusto on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. PÄÄTÖS: Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN KH 164 Kunnanhallituksen pöytäkirjan tarkastaminen tapahtuu kokousta seuraavana toisena arkipäivänä klo 15:00 kunnantalolla. Pöytäkirjat pidetään julkisesti nähtävänä pääsääntöisesti kokousta seuraavan kalenteriviikon tiistaina. Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. PÄÄTÖS: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Päivi Suominen ja Jaakko Hietaluoma.

4 LAUSUNTOPYYNTÖ SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON YHTEISTOIMINTAVELVOITTEIDEN JATKAMISESTA KH 165 Sosiaali- ja terveysministeriö pyytää kunnilta lausuntoa laista, jolla jatketaan edelleen kunta- ja palvelurakenneuudistuksesta annetun lain mukaisia sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoimintavelvoitteita vuoden 2018 loppuun saakka. Velvoitteiden jatkaminen tehdään muuttamalla eräiden kunta- ja palvelurakenneuudistuksesta annetussa laissa säädettyjen velvoitteiden soveltamisesta annettua lakia (490/2014). Lausunnot pyydetään sähköisesti mennessä Liitteet: Lausuntopyyntö Lausunto KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus päättää antaa asiassa liitteenä olevan lausunnon. PÄÄTÖS: Kunnanhallitus päätti antaa asiassa liitteenä olevan lausunnon.

5 LAUSUNTO SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN VUOSIEN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMALUONNOKSESTA, VUODEN 2016 TALOUSARVIOLUONNOKSESTA JA INVESTOINTIOHJELMALUONNOKSESTA VUOTEEN 2020 KH 166 Satakunnan sairaanhoitopiirin yhtymähallitus pyytää jäsenkuntiensa ja Satakunnan sairaanhoitopiirin yhteistyötoimikunnan lausuntoa ehdotuksesta sairaanhoitopiirin toiminta- ja taloussuunnitelmaksi ja vuoden 2016 talousarvioksi sekä investointisuunnitelmaksi vuoteen 2020 Sairaanhoitopiirin perussopimuksen 16 :n mukaan talousarviota ja taloussuunnitelmaa valmisteltaessa jäsenkunnille on varattava tilaisuus esityksien tekemiseen kuntayhtymän toiminnan kehittämiseksi. Sairaanhoitopiiri on toteuttanut kuntakierroksen ja kuntainfon kaikille kunnille Kumppanuusneuvottelut vuodelle 2015 käytiin ajalla Vuoden 2015 talousarvion käyttötalous sekä investoinnit toteutuvat tarkistutetun talousarvion mukaan. Sairaanhoidon tilikauden tulokseksi arvioidaan noin 3 m. Vuoden 2016 talousarvio on laadittu siten, että sairaanhoitopiiri voi tuottaa palvelut, joita satakuntalaisten erikoissairaanhoito ja erityishuolto lainmukaisesti ja sopimukset huomioon ottaen sekä tasapuolisesti kuntalaisille toteutettuna edellyttävät. Ehdotus on laadittu kuntatalouden vaikea tila ja vähenevät valtionosuudet tiedostaen. Palvelujen jäsenkuntien palvelumaksujen muutosarvio vuoteen 2016 sairaanhoidossa on piiritasolla + 0,8 % verrattuna vuoden 2015 talousarvioon. Karvian kunnan osalta Satakunnan sairaanhoitopiirin kustannukset nousisivat ehdotuksen mukaan vuoden 2015 talousarvion eurosta euroon eli noin 4,3 %. Jäsenkuntien ja yhteistyötoimikunnan lausunnot pyydetään kirjallisina sairaanhoitopiirin yhtymähallitukselle mennessä osoitteella: Satakunnan sairaanhoitopiiri/ yhtymähallinto / kirjaamo, Sairaalantie 3, Pori. Lausunto pyydetään toimittamaan samoin mennessä myös sähköisesti osoitteella: kirjaamo@satshp.fi. Liitteet: Lausuntopyyntö PoSan kuntien yhteinen lausunto (toimitetaan kokoukseen mennessä) KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus päättää antaa liitteenä olevan, PoSan kuntien yhteisen lausunnon.

6 PÄÄTÖS: Kunnanhallitus päätti antaa liitteenä olevan, PoSan kuntien yhteisen lausunnon.

7 LAUSUNTOPYYNTÖ TAKSILUPAKIINTIÖIDEN VAHVISTAMISTA VARTEN KH 167 Varsinais-Suomen Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on lähettänyt Satakunnan maakunnan kunnille seuraavansisältöisen kyselyn ja lausuntopyynnön taksilupien määrän vahvistamista varten. Taksiliikennelain 19 :n mukaan toimivaltaisen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen tulee vahvistaa kuntakohtaiset taksilupien enimmäismäärät vuosittain. Nyt on valmisteilla kiintiöpäätös vuoden 2015 taksilupien enimmäismääräksi Satakunnan maakunnan kunnissa. Kiintiöpäätöksen perustaksi ELY-keskuksen tulee seurata taksin kysynnän ja tarjonnan muutoksia sekä toimialan kannattavuuden kehitystä alueellaan. ELYkeskuksen on seurattava myös kuluttajien palautetta taksin saatavuudesta ja laadusta sekä taksien riittävyyttä elinkeinoelämän ja kuntien kuljetustarpeiden kannalta. Taksilupien enimmäismäärät tulee vahvistaa sellaiselle tasolle, että ne eivät rajoita taksien saatavuutta myöskään vilkkaan kysynnän aikana eivätkä heikennä palvelujen laatua. Enimmäismäärää koskevassa päätöksessä on myös määrättävä, kuinka moneen taksilupaan sisällytetään esteettömyyttä koskevat vaatimukset ja kuinka monta lupaa myönnetään liitetyn kunnan alueelle. Varsinais-Suomen ELY-keskus pyytää kunnan lausuntoa taksien riittävyydestä, esteettömän kaluston määrästä sekä taksipalvelujen laadusta alueellaan. Taksipalvelujen riittävyyden osalta pyydetään erityisesti huomioimaan sosiaali- ja terveystoimen sekä opetustoimen henkilökuljetusten järjestämistarpeet. Tietoa pyydetään myös siitä, kuinka monella on oikeus käyttää esteetöntä autoa. Kunnan kuljetuspalveluja koskevan viimeisimmän tarjouskilpailun osalta pyydetään kohteittain tiedot saatujen tarjousten keskimäärästä. Lausunnossaan kunta voi myös ottaa yleisesti kantaa taksiliikenteen laatutasoon alueellaan. Karvian taksikiintiö on 9, joista kahdeksan (8) on henkilöautoja ja yksi (1) esteetön auto. Kuntaa pyydetään täyttämään oheinen taksipalvelujen riittävyyttä sekä laatua kuvaava lomake ja palauttamaan se lausuntonsa mukana Varsinais-Suomen ELY-keskukselle mennessä. Karvian opetustoimen kuljetuksista ei synny lisätarpeita taksiluville. PoSasta saadun selvityksen mukaan toteutettaessa vammaispalvelulain sekä sosiaalihuoltolain mukaisia kuljetuspalveluita, ei kuljetuspalveluiden määrässä tai laadussa ole ollut ongelmia Karviassa. Karvian kunnan strategian mukaisesti kunnan voimavaroja tullaan suuntaamaan kotona asumisen tukemiseen. Tämä tulee lisäämään kuljetuspalveluiden tarvetta tulevaisuudessa.

8 Liitteet: lausuntopyyntö VARELY/2063/2014 lausunto KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus toteaa, että taksilupien nykyinen kiintiö on riittävä myös esteettömän kaluston osalta ja antaa liitteenä olevan lausunnon. PÄÄTÖS: Kunnanhallitus totesi, että taksilupien nykyinen kiintiö on riittävä myös esteettömän kaluston osalta ja päätti antaa liitteenä olevan lausunnon.

9 VANHUSNEUVOSTON AVUSTUSESITYS KH 168 Vanhusneuvosto on kokouksessaan päättänyt esittää Karvian kunnanhallitukselle, että Iltarusko ja Anna-koti saisivat käyttöönsä 1000 euroa asukkaiden virkistystoimintaan. Tällä hetkellä kunta avustaa asukkaiden virkistystoimintaa omaisten yhdistyksen kautta 500 eurolla vuodessa. Lisäksi vanhusneuvosto esittää virkistystyöntekijän palkkaamista kesäajan lisäksi myös syyskuusta huhtikuuhun väliselle ajalle vähintään kuudeksi tunniksi päivässä. Talvikautena virkistystyöntekijälle maksettava kuukausipalkka on kesätyöntekijöille maksettavaa palkkaa suurempi. Maksettava vähimmäispalkka täydestä työajasta olisi 1.711,20 euroa kuukaudessa. Mikäli viikkotyöaika olisi 30 tuntia, olisi työntekijän kokonaiskuukausikustannus noin euroa. Varattu määräraha riittää ainoastaan kesätyöntekijöiden palkkaukseen. Vanhusneuvosto esittää kunnanhallitukselle, että kunta maksaisi omaishoitajille ylimääräistä korvausta työstään. Omaishoitajien jaksamisesta huolehtiminen on hyvin tärkeää, ja sitä tulee tarkastella PoSan tasolla kokonaisuutena. Viimeiseksi vanhusneuvosto pyytää, että vanhusneuvoston kokousmuistiot julkaistaisiin kunnan verkkosivuilla. Muistioiden julkaiseminen onnistuu, kun muistiot toimitetaan sitä varten kunnan neuvontaan sähköisessä muodossa. Liitteet: Kokousmuistio KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus päättää, että vanhusneuvoston esityksen mukaisesti varataan Iltaruskon ja Anna-kodin asukkaiden virkistystoimintaan 1000 euroa talousarvioon vuosittain. Kunnanhallitus toivoo, että virkistystoimintaan kutsutaan mahdollisuuksien mukaan myös Syreenin ja veteraanitalojen asukkaita. Virkistystyötoimintaan on PoSan alueen muihin kuntiin verrattuna nykyisellään jo panostettu huomattavan paljon, ja sen laajentaminen on nykyisillä resursseilla mahdollista ainoastaan työharjoittelun tai palkkatukien avulla vanhustyöhön varattujen määräahojen puitteissa. PoSa tekee omaishoitajille kyselyn, jossa kartoitetaan keinoja joilla omaishoitajien jaksamista voitaisiin parhaiten tukea. Omaishoitajien jaksamista tulee jatkossa kehittää selvityksen pohjalta PoSan toimesta. PÄÄTÖS:

10 Tiina Järvinen poistui esteellisenä tämän pykälän käsittelyn ajaksi klo Kunnanhallitus päätti, että vanhusneuvoston esityksen mukaisesti varataan Iltaruskon ja Anna-kodin asukkaiden virkistystoimintaan 1000 euroa talousarvioon vuosittain. Kunnanhallitus toivoo, että virkistystoimintaan kutsutaan mahdollisuuksien mukaan myös Syreenin ja veteraanitalojen asukkaita. Virkistystyötoimintaan on PoSan alueen muihin kuntiin verrattuna nykyisellään jo panostettu huomattavan paljon, ja sen laajentaminen on nykyisillä resursseilla mahdollista ainoastaan työharjoittelun tai palkkatukien avulla vanhustyöhön varattujen määräahojen puitteissa. PoSa tekee omaishoitajille kyselyn, jossa kartoitetaan keinoja joilla omaishoitajien jaksamista voitaisiin parhaiten tukea. Omaishoitajien jaksamista tulee jatkossa kehittää selvityksen pohjalta PoSan toimesta.

11 ESITTÄVIEN TAITEIDEN KATSOMOHANKE Vltk Karvian ulkomuseoalueella oleva katsomo on museotoimen rakennusten suojelualueella. Kesäteatteria ja muita esittäviä taiteita varten on rakennettava katsomo alueelle, mikä on kaavoitettu vapaa-aika- ja virkistystoiminnan käyttöön. Lisäksi alueelle on mahduttava parkkipaikkoja ja sen on oltava suojassa mm. liikenteen melulta. Teknisen toimen työntekijä Johanna Räikkälä on piirtänyt luonnokset katsomohankkeesta (liitteenä). Katsomohanke on elinkeinotoimen talousarviossa. Nuorisosihteerin päätösesitys: Lautakunta tutustuu hankkeen piirustuksiin ja merkitsee ne tiedokseen saatetuksi. Päätös: Lautakunta tutustui hankkeen piirustuksiin ja merkitsi ne tiedokseen saatetuksi. Lautakunta päätti esittää kunnanhallitukselle, että katsomo rakennetaan Willelän alueelle sijainnin ja maiseman vuoksi. KH KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: KH Esittävien taiteiden katsomohankkeeseen on varattu määräraha vuoden 2015 talousarvioon. Hankehakemusta ryhdytään valmistelemaan, kun tarvittavat suunnitelmat saadaan laadituksi. Hankkeen suunnittelemiseksi tulee nimetä työryhmä, joka ottaa kantaa katsomon rakentamispaikkaan. Kunnanhallitus nimeää työryhmään 2 jäsentä, vapaa-ajan lautakunta 2 ja elinkeinolautakunta samoin 2 jäsentä. Vapaa-ajanlautakunta selvittää ja nimeää lisäksi 2 edustajaa harrastajaryhmistä, jotka tulevat käyttämään katsomoa. Jaakko Kallioniemellä, Matti Arkolla, Maria Laaksoharjulla ja Tarja Hosiasluomalla on työryhmän kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus tarvittaessa. PÄÄTÖS: Esittävien taiteiden katsomohankkeeseen on varattu määräraha vuoden 2015 talousarvioon. Rahoitus koostuu euron hanketuesta sekä euron kuntaosuudesta. Kuntaosuus on tarkoitus kattaa kunnalle ns. perintönä siirtyneen Riihiluoman tilan myyntivoitolla. Hankehakemusta ryhdytään valmistelemaan, kun tarvittavat suunnitelmat saadaan laadituksi. Hankkeen suunnittelemiseksi tulee nimetä työryhmä, joka ottaa kantaa katsomon rakentamispaikkaan. Kunnanhallitus nimeää työryhmään jäseniksi Kaija Kankaan sekä Marko Mustajärven, joka nimettiin myös puheenjohtajaksi, vapaa-ajan lautakunta nimeää 2 ja elinkeinolautakunta samoin 2 jäsentä. Vapaa-ajanlautakunta selvittää ja nimeää lisäksi 2 edustajaa harrastajaryhmistä, jotka tulevat käyttämään katsomoa. Jaakko Kallioniemellä, Matti Arkolla, Maria Laaksoharjulla ja Tarja Hosiasluomalla on työryhmän kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus tarvittaessa.

12 94 Katsomohanketyöryhmä on kokoontunut kolme kertaa ja laatinut kokoontumisistaan muistiot, jotka ovat liitteenä. Liitteenä on myös Satakunnan Museon antama lausunto katetun katsomorakennuksen rakentamisesta ulkomuseoalueelle. Viimeisimmässä työryhmän muistiossa työryhmä esittää yksimielisesti kunnanhallitukselle katsomon paikaksi Kantin koulun aluetta. Työryhmän mukaan perusteita ovat mm. paikan luonnonkauneus, rauhallisuus ja hiljaisuus. Kankaanpäähän menevän tien melu on hallittavissa. Kantin alueelta on myös suora yhteys Kyrönkankaantielle ja Pohjankankaan luontomatkailukohteisiin. Jokipirtin rakennukset ja Kantin koulu sekä ulkorakennus palvelevat katsomon käyttäjiä. Alue on iso ja sinne mahtuu tarvittava määrä parkkipaikkoja. Muut perusteet löytyvät aiemmista työryhmän muistioista. Liitteet: Katsomohanketyöryhmän muistiot, Katsomohanketyöryhmän aikaisemmat muistiot, ja Satakunnan Museon lausunto KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus merkitsee teatterityöryhmän esityksen tiedoksi ja päättää jatkaa asian valmistelua. Lisäselvityksen saamiseksi kunnanhallitus päättää kutsua Satakunnan Museon edustajan ja aluearkkitehdin seuraavaan kokoukseen. Hankkeen etenemiseksi tulee selvittää, mitä muuta toimintaa kuntaan saataisiin esittävän taiteen katsomohankkeen avulla. Lisäksi tulee selvittää hankkeen alueellinen merkitys. Selvitys tehdään virkamiestyönä ja tarpeen mukaan hyödynnetään matkailutyöryhmää ja teatterityöryhmää. Ennen lopullista päätöksentekoa katsomon sijoituspaikasta tulee myös tehdä linjaukset koulukäytöstä poisjäävien kiinteistöjen osalta. PÄÄTÖS: Kunnanhallitus keskusteli asiasta. Asetetun työryhmän puheenjohtaja Marko Mustajärvi kertoi työryhmän paikanhausta sekä syistä, joilla päätyivät esitykseensä. Kunnanhallituksen varapuheenjohtaja Päivi Suominen teki kunnanjohtajan päätösesityksestä poikkeavan vastaesityksen. Suominen esitti, että: Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että esittävien taiteiden katsomon paikaksi valitaan työryhmän esityksen mukaisesti Kantin koulun alue ja tältä pohjalta hankesuunnitelmaa ryhdytään jatkovalmistelemaan. Kaija Kangas ja Heikki Huhtaluoma kannattivat Päivi Suomisen esitystä. Puheenjohtaja totesi, että on tehty kunnanjohtajan päätösesityksestä poikkeava kannatettu esitys, joten tulee suorittaa äänestys.

13 Äänestys suoritetaan nimenhuutoäänestyksenä. Ne, jotka kannattavat kunnanjohtajan päätösesitystä, vastaavat JAA ja ne, jotka kannattavat Päivi Suomisen esitystä, vastaavat EI. Suoritetussa äänestyksessä kunnanjohtajan esitys sai kolme (3) JAA ääntä ja Päivi Suomisen esitys kuusi (6) EI ääntä. Äänin 3/6 Päivi Suomisen esitys tuli kunnanhallituksen päätökseksi. KV 33 PÄÄTÖS: Kunnanjohtaja selvitti valtuutetuille olleensa yhteydessä museovirastoon, jonka kanta edelleenkin on, että lupaa katsomorakennukselle museoalueelle ei ole tulossa. Museoalueen kunnostukseen saadun avustuksen ehtona on, että katsomoa ei sinne rakenneta. Hankehakemuksessa, jotta se menestyy, tulee olla alueellista ja muutakin toimintaa. Hankehakemuksen eteenpäin vienti edellyttää voimakasta selvitystä. Valtuutettu Päivi Suominen selvitti kunnanhallituksen kokouksessa tekemänsä esityksen taustaa siitä, miksi teki kunnanjohtajan päätösehdotuksesta poikkeavan esityksen. Asia täytyy perusteellisesti suunnitella, oli paikka sitten mikä tahansa. Suomisen mukaan paikka pitää olla ensin valittuna, jotta tiedetään, mihin suunnitellaan. Periaatepäätös kaikkien koulujen linjauksesta tuntuu utopistiselta. Teatteritoiminta ei sovi muualle kuin Kantin koululle. Olisi ollut virkamiesten hyppyyttämistä jos Satakunnan museon edustajaa olisi jo kielteisen päätöksen jälkeen pyydetty käymään. Jos lupaa ei saada museoalueelle, niin se täytyy uskoa ja elää sen päätöksen kanssa. Kysymys on siitä, halutaanko teatteritoiminnan jatkuvan Karviassa. Toiminnan jatkumisessa on aina riski olemassa ja varsinkin silloin jos ei anneta toimintatiloja. Jos on edellytykset olemassa niin miksi ei teatteria voisi viedä kylälle. Tärkeää on ensin päättää paikka ja sen jälkeen laittaa hankesuunnitelmaa eteenpäin, Suominen painotti. Valtuutettu Kaija Kangas työryhmään kuuluneena oli edelleen kunnanhallituksen esityksen kannalla. Kangas painotti Kantin kylän merkitystä jo historiansa ja kylässä olevien vapaa-ajan viettomahdollisuuksiensa puolesta, kuten hiihtomaastot, Jokipirtti ja helppokulkuinen Kantin kangas. Sen perusteella paikka sopii hyvin vapaa-aikaan liittyvään toimintaan. Teatteriohjaajataitoa löytyy ja harrastus näyttää jatkuvan useissa ryhmissä. Musiikkiosaamista edustaa muun muassa Karvian Soittokunta. Kantin koulurakennuskin on hyväkuntoinen, mutta ei liian iso, esimerkiksi joulutorina. Kangas toivoi, ettei ilmaista pr-työtä sammuteta sillä, ettei anneta näiden alueiden kehittyä. Valtuutettu Marko Mustajärvi, joka toimi työryhmän puheenjohtajana, kertoi työryhmän linjanneen tavoitteet, minkä jälkeen löytyi useita vaihtoehtoja katsomorakennukselle. Nykyistä paikkaa pidettiin hyvänä, mutta todettiin, että sinne ei voida rakentaa katsomoa. Vaihtoehtoja rakentamispaikaksi oli Torro, yläkoulun ympäristö, Willelän alue ja Kantti. Monesta näkökulmasta tehdyn tarkastelun jälkeen jäljelle jäivät Willelän alue ja Kantti. Lopuksi työryhmä päätyi esittämään, että Kantin alue on paras paikka esittävän taiteen katsomon paikaksi. Karviassa

14 teatteritoiminta on erittäin vilkasta. Väärä päätös näivettää toiminnan hyvin nopeasti, Mustajärvi painotti. Kysymyksessä on jatkovalmisteluvaihe ja paikan valinta on osa sitä. Valtuutettu Esa Pukkila muistutti, että kyseessä ei ole pelkästään teatterikatsomo, sillä esittävien taiteiden katsomolle on muutakin toimintaa. Pukkila kertoi aiemmin olleensa kriittinen ja museoalueen kannalla. Hän muistutti, että harrastustoiminnan johdosta museoalue on pysynyt kunnossa ja siistinä. Käytöstä johtuen se ei ole päässyt ruohottumaan ja puskittumaan. Jos teatteri siirtyy sieltä pois, niin Pukkilan mielestä alue näivettyy, ruohottuu ja puskittuu ilman säännöllistä toimintaa. Museoalueelle pystyisi varmasti rakentamaan alueeseen soveltuvan katsomon. Toimijoilta on tullut viestiä, että jatkavat mielellään toimintaansa museoalueella, mutta jos on siirryttävä, niin sen jälkeen paras paikka on Kantti. Valtuuston I varapuheenjohtaja Joni Vainionpää painotti, että isot ryhmät odottavat katettua katsomoa. Samalla hän muistutti, että Kanttiin on talkoilla myös tehty kevyen liikenteen väylä. Kantista löytyvät hyvät paikoitustilat ja siellä on myös Jokipirtti. Kunnanhallituksen puheenjohtaja ja valtuutettu Jukka Ohrankämmen halusi kertoa valtuustolle, miksi kunnanhallitus äänesti asiasta. Kunnanhallituksen tehtävänä on valmistella asiat valtuustolle. Kunnanhallitus valitsi esittävien taiteiden katsomohanketyöryhmän valmistelemaan asiaa. Kunnanjohtajan päätösehdotus on kunnanhallituksen valmistelua valtuustolle. Siitä poikkeavan ja kannatetun Päivi Suomisen tekemän esityksen johdosta kunnanhallitus äänesti ja äänestyksen voittanut Suomisen esitys kirjattiin kunnanhallituksen päätökseksi esitettäväksi valtuustolle. Valtuutettu Heikki Huhtaluoma muistutti, että Päivi Suomisen esitys on looginen jatko käsittelylle. Kaikkien etu on se, että harrastus jatkuu. Valtuuston III varapuheenjohtajan Sami Laitilan mielestä Kantti on paikkana hyvä. Paikkaa voidaan kehittää ja pitää olla näkyvyyttä. Elinkeinolautakunta ja työryhmä ovat Kanttia esittäneet, joten ollaan esitysten takana. Jotta saadaan hyvä hanke niin pitää olla tiedossa se, mihin ryhdytään tekemään, Laitila painotti. Valtuutettu Jari Kannisto esitti, että mennään eteenpäin kunnanjohtajan kunnanhallituksen kokouksessa tekemän päätösehdotuksen mukaan. Työryhmä on tehnyt työnsä ja antanut oman esityksensä. Hankkeessa on kuitenkin edellytetty pohtimaan asiaa laajemmin ennen kuin siitä lopullisesti päätetään. Valtuutettu Jaakko Hietaluoma kannatti Jari Kanniston tekemää esitystä. Samoin valtuutettu Aarre Välimäki, jonka mukaan vaatii vielä ajatustyötä ennen kuin lyödään asiat lukkoon. Varavaltuutettu Paavo Tuuliniemi piti museoaluetta hyvänä paikkana, mutta aika aikaa kutakin. Museoviraston tulee pitää huolta alueesta jos esittää vaatimuksia, Tuuliniemi muistutti. Jos sieltä pitää lähteä, niin Kanttiin mennään ja silloin sinne täytyy saada muutakin kuin teatteritoimintaa.

15 Puheenjohtaja totesi, että on tehty kunnanhallituksen esityksestä poikkeava kannatettu esitys, joten tulee suorittaa äänestys. Puheenjohtaja ehdotti, että suoritetaan nimenhuutoäänestys siten, että ne, jotka kannattavat kunnanhallituksen esitystä, vastaavat JAA ja ne, jotka kannattavat Jari Kanniston tekemää esitystä, vastaavat EI. Äänestysmenettely hyväksyttiin. Suoritetussa äänestyksessä annettiin 10 JAA ääntä ja 11 EI ääntä, joten Jari Kanniston esitys tuli valtuuston päätökseksi äänin 11/10. Äänestyksen 11/10 voittaneen Jari Kanniston esityksestä kunnanjohtajan päätösehdotus hyväksyttiin valtuuston päätökseksi. Sen mukaan valtuusto päätti, että kunnanhallitus merkitsee teatterityöryhmän esityksen tiedoksi ja päättää jatkaa asian valmistelua. Lisäselvityksen saamiseksi kunnanhallitus päättää kutsua Satakunnan Museon edustajan ja aluearkkitehdin seuraavaan kokoukseen. Hankkeen etenemiseksi tulee selvittää, mitä muuta toimintaa kuntaan saataisiin esittävän taiteen katsomohankkeen avulla. Lisäksi tulee selvittää hankkeen alueellinen merkitys. Selvitys tehdään virkamiestyönä ja tarpeen mukaan hyödynnetään matkailutyöryhmää ja teatterityöryhmää. Ennen lopullista päätöksentekoa katsomon sijoituspaikasta tulee myös tehdä linjaukset koulukäytöstä poisjäävien kiinteistöjen osalta. KH 169 Akuliina Aartolahti Satakunnan Museosta ja aluearkkitehti Ilmari Mattila kertovat näkemyksensä katsomon nykyisen sijaintipaikan kehittämismahdollisuuksista. Asian selvittelyä jatketaan virkamiestyönä ja selvityksen valmistuttua asia etenee valtuustokäsittelyyn. KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus merkitsee saadun lisäselvityksen tiedoksi ja jatkaa asian valmistelua. PÄÄTÖS: Kunnanhallitus kuuli Akuliina Aartolahtea Satakunnan Museosta ja aluearkkitehti Ilmari Mattilaa ennen kokouksen alkua. Akuliina Aartolahti kertoi Satakunnan museon näkemyksenä, että teatteritoiminta museoalueella on ongelmallista, sillä museotoiminnan ensisijainen tarkoitus on säilyttää rakennuksia ja esineitä ja niiden käyttö teatteritoiminnan rekvisiittana saattaa vaarantaa niiden museoarvoa. Teatterin tulisi toimia museotoiminnan ehdoilla, mikäli se toimii museoalueella. Museotoiminnan kehittämiseen on saatavissa apua myös Satakunnan museolta. Museon kehittämiseksi voisi miettiä esim. yhteistyötä seurakunnan kanssa kauniin kirkon vetovoiman hyödyntämiseksi. Mikäli katsomo pysyy jatkossakin ulkomuseo alueella, tulee sen suunnittelu tehdä yhteistyössä Satakunnan museon kanssa. Kunnanhallitus keskusteli asiasta ja merkitsi saadun lisäselvityksen tiedoksi. Seuraavaan kunnanhallituksen kokoukseen tuodaan aiheesta lisätietoa, minkä jälkeen

16 asian valmistelua jatketaan valtuustoseminaarissa myöhemmin toimitettavan kutsun mukaan

17 KARVIAN KUNNAN PIENHANKINTAOHJEEN KEHITTÄMINEN Elltk KH 170 Karvian kunnassa on laadittu kunnan pienhankintaohje yrittäjien, luottamusmiesten ja kunnan viranhaltijoiden yhteistyönä vuonna Pienhankintaohjeista on tullut palautetta useiltakin toimijoilta, on aika käydä läpi ohjeet, (liitteenä), niiden ajantasaistamiseksi ja toimivammiksi kehittämiseksi. Yritysasiamies esittää Lautakunta käy läpi ohjeet ja tekee niihin mahdollisia parannusehdotuksia, ja toimittaa ne edelleen kunnanhallituksen käsiteltäviksi. PÄÄTÖS Kokous laati uudet pienhankinta ostorajat, jotka liitteenä. Liitteet: Pienhankintaohje KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus päättää hyväksyä kunnan pienhankintaohjeen muutokset elinkeinolautakunnan esityksen mukaisesti. PÄÄTÖS: Kunnanhallitus päätti hyväksyä kunnan pienhankintaohjeen muutokset elinkeinolautakunnan esityksen mukaisesti.

18 MUUT ASIAT KH 171 Kunnanhallituksen muut asiat: 1. Kuntastrategialuonnoksesta pyydetään toimittamaan Hannalle kommentteja. 2. Kunnanjohtaja kertoi yhtenäiskoulun arkkitehtisuunnittelijan valinnasta ja suunnittelun aikataulusta. Valtuusto hyväksyy lopulliset piirustukset ja päättää rakentamisesta marraskuussa ja valitsee samalla rakennuttajatyöryhmän. 3. Tarja Hosiasluoma kertoi PSKK:n yrityskehittäjän valinnasta. Ensimmäinen valinta perui tulonsa ja tilalle on valittu Mari Raukola Kankaanpäästä.

19 ILMOITUSASIAT KH 172 Merkitään tiedoksi seuraavat: Kasvatus- ja opetuslautakunta Pöytäkirjanote Kasvatus- ja opetuslautakunta on antanut kunnanhallitukselle evästystä kuntastrategian laadintaan: opetuksen toteutuksessa tulee huomioida uuden opetussuunnitelman mukaisesti yrittäjyys, digitalisaatio sekä kokonaisuuksien opettaminen. Talousarvioissa tulee huomioida riittävät määrärahat opettajien koulutukseen. Yksilön opinpolussa tulee huomioida myös lahjakkaat oppilaat, jotta he saavat kehittyä tasollaan. Valokuituverkon tehokas hyödyntäminen myös harvinaisempien valinnaisaineiden opetuksessa. Perusopetuksessa ylläpidetään ajantasaista tieto- ja viestintäteknologiaa, mutta huolehditaan edelleen myös oppilaiden kynänkäyttötaidosta. Sivistyspalveluissa huomioidaan ennaltaehkäisevä työote (koulukuraattori, perhetyöntekijä, kelto, erityisopetus). Satakunnan koulutuskuntayhtymä Siikaisten kunta Yhtymähallituksen kokouksen esityslista klo Kunnanhallitus , ote pöytäkirjasta 172 PoSan osavuosiraportti ja 173 Pohjois-Satakunnan sote-strategia. Rakennuslautakunta Pöytäkirjanote Rakennuslautakunta on hyväksynyt Jäkäläkankaan tuulivoimaosayleiskaavan luonnosvaiheen ja päättänyt asettaa kaavaluonnoksen nähtäville tutustumista ja kommentointia varten. Edita Prima Oy / Edita Publishing Oy Virallinen lehti 102 / Virallinen lehti 105/ Kaupanvahvistajan todistukset. Kunta ei käytä etuosto-oikeutta.

20 OIKAISUVAATIMUSOHJE JA VALITUSOSOITUS KH 173 Pöytäkirjaan ja pöytäkirjasta annettaviin otteisiin liitetään oikaisuvaatimusohje ja valitusosoitus.

KUNNANHALLITUS 12/2016

KUNNANHALLITUS 12/2016 KUNNANHALLITUS 12/2016 Aika Maanantai 26.9.2016 klo 18.02 18.54 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Hietaluoma Jaakko jäsen Huhtaluoma Heikki jäsen Järvinen Tiina jäsen Kangas Kaija jäsen Mustajärvi

Lisätiedot

KARVIAN KUNNANHALLITUS

KARVIAN KUNNANHALLITUS Kunnanhallitus 23.10.2006 KOKOUSKUTSU KARVIAN KUNNANHALLITUS 12/2015 I KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: Maanantai 28.9.2015 klo 18.00 Karvian kunnantalo Kunnanhallituksen kokoushuone Kahvitarjoilu klo 17.45 Pohjois-Satakunnan

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 16/2014

KUNNANHALLITUS 16/2014 KUNNANHALLITUS 16/2014 Aika Maanantai 15.12.2014 klo 21.41 22.20 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Huhtaluoma Heikki Järvinen Tiina Kangas Kaija Mustajärvi Marko Mustakoski Risto Niemenmaa Jaana

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 12/2015

KUNNANHALLITUS 12/2015 KUNNANHALLITUS 12/2015 Aika Maanantai 28.9.2015 klo 19.03 22.39, tauko klo 21.30 21.34 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Hietaluoma Jaakko jäsen Huhtaluoma Heikki jäsen Järvinen Tiina jäsen Kangas

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2015

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2015 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2015 Aika 31.8.2015 klo 19.10 20.07 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 1/2015

KUNNANVALTUUSTO 1/2015 KUNNANVALTUUSTO 1/2015 Aika Keskiviikkona 28.1.2015 klo 19.00 19.30 Paikka Karvian kunnantalo, Valtuustosali Läsnä Paikalla 21 valtuutettua Ervelä Mari Halmela Kari Hietaluoma Jaakko Hietanen Toni Holkko

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7 / 2015

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7 / 2015 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7 / 2015 Aika 17.11.2015 klo 18.12-18.43 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone. Saapuvilla olleet jäsenet Laitila Sami puheenjohtaja Hautakorpi Esko varapuheenjohtaja, alk.

Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone. Saapuvilla olleet jäsenet Laitila Sami puheenjohtaja Hautakorpi Esko varapuheenjohtaja, alk. Elinvoimalautakunta 2/2018 Kokousaika Torstai 13.3.2018 klo 18.30-19.55 Kokouspaikka Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Laitila Sami puheenjohtaja Hautakorpi Esko varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 6/2013

KUNNANVALTUUSTO 6/2013 KUNNANVALTUUSTO 6/2013 Aika Maanantai 14.10.2013 klo 19.00 20.25 Paikka Karvian kunnantalo, Valtuustosali Läsnä Paikalla 21 valtuutettua Ervelä Mari Halmela Kari Hietaluoma Jaakko Hietanen Toni Huhtaluoma

Lisätiedot

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2010 Aika Torstai 14.10.2010 klo 17.00 18.15 Paikka Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Riina Tallberg varapuheenjohtaja Jari Kannisto

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 15/2014

KUNNANHALLITUS 15/2014 KUNNANHALLITUS 15/2014 Aika Perjantai 12.12.2014 klo 18.30 20.38 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Huhtaluoma Heikki Järvinen Tiina Kangas Kaija Mustajärvi Marko Mustakoski Risto Ohrankämmen Jukka

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/15.10.2012 299 Kokousaika 15.10.2012 klo 17.00 20.24 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet

Muut saapuvilla olleet Elinkeinolautakunta 2/2016 Kokousaika Torstai 31.3.2016 klo 18.30 19.35 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Sari Vaholuoto Mari Ervelä

Lisätiedot

Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone

Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Elinkeinolautakunta 5/2016 Kokousaika Tiistai 20.12.2016 klo 18.30 20.10 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Sari Vaholuoto Mari Ervelä

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 2/2018

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 2/2018 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 2/2018 Aika 3.4.2018 klo 18.01-21.44 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2018

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2018 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2018 Aika 1.10.2018 klo 8.37 11.32 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Isotalo Aila varapuheenjohtaja Halmela Kari jäsen Huhdanmäki

Lisätiedot

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Poissa Jaana Niemenmaa kunnanhallituksen jäsen. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 20.10.2014

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Poissa Jaana Niemenmaa kunnanhallituksen jäsen. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 20.10.2014 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2014 Aika Keskiviikko 15.10.2014 klo 18.00 19.35 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Rauni Virtanen Johanna Välimäki

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017 Aika 16.11.2017 klo 18.35-19.50 Paikka Jokipirtti Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Halmela Kari jäsen Huhdanmäki Tuire

Lisätiedot

Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2012 Aika Torstai 11.10.2012 klo 18.00 19.05 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jari Kannisto Päivi Haapaniemi-Kokko Jaana Vähäsavo

Lisätiedot

Elinkeinolautakunta. Kokousaika Tiistai 08.10.2013 klo 19.00-21.00. Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone

Elinkeinolautakunta. Kokousaika Tiistai 08.10.2013 klo 19.00-21.00. Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Elinkeinolautakunta Kokousaika Tiistai 08.10.2013 klo 19.00-21.00 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola puheenjohtaja Sari Vaholuoto jäsen Mari Ervelä

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 19/ 2010 Aika Maanantai 11.10.2010 klo 18.30 19.40 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 19/ 2010 Aika Maanantai 11.10.2010 klo 18.30 19.40 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirja Kokousnumero 19/ 2010 Aika Maanantai klo 18.30 19.40 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU Maanantaina klo 18.30 19.40 Kunnanhallituksen kokoushuone 19 / 2010 Nro ASIA LIITE 207 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Jori Louhisuo. Muut saapuvilla olleet Matti Arkko sihteeri Kaija Kangas kunnanhallituksen edustaja

Jori Louhisuo. Muut saapuvilla olleet Matti Arkko sihteeri Kaija Kangas kunnanhallituksen edustaja Kokousaika Torstai 14.02.2013 klo 19.00 20.30 Kokouspaikka Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Mari Ervelä Sari Vaholuoto Pentti Malmila Marko

Lisätiedot

kunnanhallituksen edustaja Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla

kunnanhallituksen edustaja Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2010 Aika Perjantai 16.4.2010 klo 17.30 19.10 Paikka Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jari Kannisto Jaakko Viitala Johanna Välimäki

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2016

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2016 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2016 Aika 1.8.2016 klo 15.00 15.16 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2019

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2019 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2019 Aika Torstai 19.9.2019 klo 18.00 21.15 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2017

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2017 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2017 Aika 29.8.2017 klo 18.02 19.47 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 18.10.2018 1 Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 Kokousaika 18.10.2018 klo 18.10-18.27 Kokouspaikka Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Lisätiedot

KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 6/2017

KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 6/2017 KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 6/2017 Aika 27.6.2017 klo 18.07 19.07 Paikka Kunnantalo, lautakuntien huone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Ala-Korte Kalevi varajäsen Huhdanmäki

Lisätiedot

Veijo Kaskimäki Iiris-Maija Koivujärvi-Viitala jäsen Harri Kontiainen

Veijo Kaskimäki Iiris-Maija Koivujärvi-Viitala jäsen Harri Kontiainen 1 TEKNINEN LAUTAKUNTA 6/2012 Aika: Torstai 16.8.2012 klo. 19.00-20.50 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Veijo

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 4/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 4/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 7.9.2018 klo 9.00 13.25 KOKOUSPAIKKA Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Aarre Välimäki varapuheenjohtaja Marita

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5 / 2015

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5 / 2015 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5 / 2015 Aika 12.10.2015 klo 18.10-19.36 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 2/2017

KUNNANVALTUUSTO 2/2017 KUNNANVALTUUSTO 2/2017 Aika Torstai 20.4.2017 klo 19.00 19.23 Paikka Karvian kunnantalo, Valtuustosali Läsnä Paikalla 20 valtuutettua Ervelä Mari Halmela Kari Hietaluoma Jaakko Hietanen Toni Huhtaluoma

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 8.9.2014 419 226 HUOLTOMIESTEN KILPAILUTTAMINEN, 3.12.2013 363 PÄÄTÖKSEN PERU- MINEN

KINNULAN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 8.9.2014 419 226 HUOLTOMIESTEN KILPAILUTTAMINEN, 3.12.2013 363 PÄÄTÖKSEN PERU- MINEN 8.9.2014 419 226 HUOLTOMIESTEN KILPAILUTTAMINEN, 3.12.2013 363 PÄÄTÖKSEN PERU- MINEN 3.12.2013, 363 Liite 8 Selvitys huoltomiespäivystyksestä Arja Rekonen esitti, että huoltomiespäivystys kilpailutetaan

Lisätiedot

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 Aika 23.2.2017 klo 18.01-18.22 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja Halmela

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet

Muut saapuvilla olleet Elinkeinolautakunta 3/2015 Kokousaika Tiistai 6.10.2015 klo 19.00 19.45 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet et Seppo Ruokola Jori Louhisuo Sari Vaholuoto Mari Ervelä

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 13/2015

KUNNANHALLITUS 13/2015 KUNNANHALLITUS 13/2015 Aika Torstai 22.10.2015 klo 18.23 22.21 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Hietaluoma Jaakko jäsen Huhtaluoma Heikki jäsen Järvinen Tiina jäsen Mustajärvi Marko jäsen Niemenmaa

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2018

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2018 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2018 Aika 6.9.2018 klo 18.54 20.32 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Halmela Kari jäsen Huhdanmäki Tuire jäsen Isotalo Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 18 TEKNISEN TOIMEN KATSAUS 3 19 KUNNANJOHTAJAN KATSAUS 3 20 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

418 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 7/2018

418 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 7/2018 418 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 1.10.2018 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 7/2018 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: 1.10.2018 klo 8.30 Karvian kunnantalo Kunnanhallituksen

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2019

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2019 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2019 Aika 16.5.2019 klo 18.08 20.30 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Halmela

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 2/2016

KUNNANVALTUUSTO 2/2016 KUNNANVALTUUSTO 2/2016 Aika Keskiviikko 30.3.2016 klo 19.02 19.35 Paikka Karvian kunnantalo, Valtuustosali Läsnä Paikalla 21 valtuutettua Ervelä Mari Halmela Kari Hietaluoma Jaakko Hietanen Toni Holkko

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013 Aika 13.6.2013 klo 19.00 19.40 Paikka Karvian kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 5/2016

KUNNANVALTUUSTO 5/2016 KUNNANVALTUUSTO 5/2016 Aika Maanantai 22.8.2016 klo 19.00-20.45 Paikka Karvian kunnantalo, Valtuustosali Läsnä Paikalla 21 valtuutettua Ervelä Mari Halmela Kari Hietaluoma Jaakko Hietanen Toni Holkko Merja

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2018

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2018 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2018 Aika 15.5.2018 klo 18.55-19.47 Paikka Jokipirtti Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Huhdanmäki Tuire jäsen Koivuniemi Tanja

Lisätiedot

KARVIAN KUNNANHALLITUS

KARVIAN KUNNANHALLITUS Kunnanhallitus 23.10.2006 KOKOUSKUTSU KARVIAN KUNNANHALLITUS 13/2015 I KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: Torstai 22.10.2015 klo 18.00 Karvian kunnantalo Kunnanhallituksen kokoushuone Kahvitarjoilu klo 17.45 Talous-

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2013 2016 PÖYTÄKIRJA 2/2013 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.09.2013 klo 9.00 14.42 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka

Lisätiedot

Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola puheenjohtaja ( 413-417), saapui 18.30 Jori Louhisuo vpj. ( 410-412) Sari Vaholuoto jäsen Mari Ervelä jäsen

Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola puheenjohtaja ( 413-417), saapui 18.30 Jori Louhisuo vpj. ( 410-412) Sari Vaholuoto jäsen Mari Ervelä jäsen Kokousaika Torstai 05.03.2015 klo 18.00-19.50 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola puheenjohtaja ( 413-417), saapui 18.30 Jori Louhisuo vpj. ( 410-412)

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 No 1/2008 KOKOUSAIKA Perjantaina 18.01.2008 kello 13.00-14.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

199 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2019

199 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2019 199 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 19.9.2019 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2019 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: Tiistaina 19.9.2019 klo 18.00 Karvian kunnantalo

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä Irja Keskinen

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 9.5.2014 klo 9.15 14.05 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka Tommi varapuheenjohtaja Hatakka Jarno Kallela Sanna

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012 Aika 29.5.2012 klo 19.18 20.29 Paikka Saran koulu Läsnä Niskala Jorma puheenjohtaja Mustasilta Timo varapuheenjohtaja Haavisto Jonna jäsen Hietikko

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2013 2016 PÖYTÄKIRJA 3/2014 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 25.4.2014 klo 9.00 13.05 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Elinvoimalautakunta 3/2017

Elinvoimalautakunta 3/2017 Elinvoimalautakunta 3/2017 Kokousaika Torstai 16.11.2017 klo 18.30-20.15 Kokouspaikka Karvian kunta, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Laitila Sami puheenjohtaja Hautakorpi Esko varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 2/2015

KUNNANVALTUUSTO 2/2015 KUNNANVALTUUSTO 2/2015 Aika Torstai 16.4.2015 klo 19.15-19.45 Paikka Karvian kunnantalo, Valtuustosali Läsnä Paikalla 21 valtuutettua Ervelä Mari Halmela Kari Hietaluoma Jaakko Hietanen Toni Holkko Merja

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina 9.2.2015 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 13.4.2012 klo 9.00-14.20 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja, pöytäkirjanpitäjä 30 34 Tuomi Vilho varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU KARVIAN KUNNANVALTUUSTO 7/2016. Torstai klo Tervetuloa! Kahvitarjoilu klo 18:45

KOKOUSKUTSU KARVIAN KUNNANVALTUUSTO 7/2016. Torstai klo Tervetuloa! Kahvitarjoilu klo 18:45 KOKOUSKUTSU KARVIAN KUNNANVALTUUSTO 7/2016 I KOKOUSPAIKKA JA -AIKA: Karvian kunnantalo, valtuustosali Torstai 15.12.2016 klo 19.00 Käsitellään kokouskutsussa luetellut asiat. Kunnanvaltuuston ja kunnanhallituksen

Lisätiedot

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 8/2018

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 8/2018 417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 18.10.2018 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 8/2018 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: 18.10.2018 klo 18.00 Karvian kunnantalo Kunnanhallituksen

Lisätiedot

Elinkeinolautakunta 3/2016. Kokousaika Torstai klo Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone. Saapuvilla olleet jäsenet

Elinkeinolautakunta 3/2016. Kokousaika Torstai klo Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone. Saapuvilla olleet jäsenet Elinkeinolautakunta 3/2016 Kokousaika Torstai 26.5.2016 klo 18.30 19.15 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Sari Vaholuoto Mari Ervelä

Lisätiedot

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. Poissa Riina Tallberg varapuheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. Poissa Riina Tallberg varapuheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2011 Aika Torstai 20.10.2011 klo 18.00 19.30 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jaakko Viitala Jaana Vähäsavo Päivi Haapaniemi-Kokko

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 23.4.2012 kello 18.00-18.40 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua

Lisätiedot

Karvian kunta, kunnanjohtajan kokoushuone

Karvian kunta, kunnanjohtajan kokoushuone Elinkeinolautakunta 1/2017 Kokousaika Torstai 23.3.2017 Kokouspaikka Karvian kunta, kunnanjohtajan kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Mari Ervelä Markus Mustajärvi puheenjohtaja

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 7/2016

KUNNANHALLITUS 7/2016 KUNNANHALLITUS 7/2016 Aika Maanantai 16.5.2016 klo 18.03 20.06 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Hietaluoma Jaakko jäsen Huhtaluoma Heikki jäsen Järvinen Tiina jäsen Kangas Kaija jäsen Mustajärvi

Lisätiedot

kunnanhallituksen edustaja

kunnanhallituksen edustaja I TEKNINEN LAUTAKUNTA 4/2010 Aika: Torstaina 02.09.2010 klo 19.00-20.05 Paikka: Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Eija Mahlamäki

Lisätiedot

Iiris-Maija Koivujärvi-Viitala jäsen Harri Kontiainen Eija Mahlamäki

Iiris-Maija Koivujärvi-Viitala jäsen Harri Kontiainen Eija Mahlamäki 1 TEKNINEN LAUTAKUNTA 8/2012 Aika: Torstai 11.10.2012 klo. 19.00-20,45 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Iiris-Maija

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 7 TILINPÄÄTÖKSEN 2015 ESITTELY 3 8 KUNNANHALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAN KATSAUS 3 9 EDELLISEN KOKOUKSEN

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2013. Saapuvilla: läsnä poissa

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2013. Saapuvilla: läsnä poissa ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2013 Aika: Maanantaina 11.3.2013 kello 18.00 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala Varapuheenjohtaja Matti Tausa Jäsenet

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 3/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT. jäsen.

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 3/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT. jäsen. 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 18.5.2018 klo 9.00 15.05 KOKOUSPAIKKA Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Hilma Välimäki varajäsen, poistui klo

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 4/2018

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 11.9.2018 klo 9.00 13.00 KOKOUSPAIKKA Siikaisten kunnantalo, hallituksen kokoushuone LÄSNÄ Anneli Lahtinen puheenjohtaja Leo Forss varapuheenjohtaja Matti Anttila

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 6/

Sivistyslautakunta 6/ SIIKAISTEN KUNTA ESITYSLISTA Sivistyslautakunta 6/2015 60 62 Aika Tiistai 11.08.2015 klo 17.00 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Kurtti Arja puheenjohtaja Kallioniemi Seija varapuheenjohtaja Heikkilä Reijo jäsen

Lisätiedot

Elinvoimalautakunta 1/2017

Elinvoimalautakunta 1/2017 Elinvoimalautakunta 1/2017 Kokousaika Torstai 29.6.2017 klo 18.00 20.10 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Sami Laitila puheenjohtaja Esko Hautakorpi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä kunnantalolla 16.06.2011

Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä kunnantalolla 16.06.2011 2 TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2011 Aika: Torstaina 09.06.2011 klo. 19.00-20.10 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Tarja

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 9/2012 Aika: Paikka: Läsnä: Muut läsnä olleet: Pöytäkirjan tarkastus: Nähtävänä olo:

TEKNINEN LAUTAKUNTA 9/2012 Aika: Paikka: Läsnä: Muut läsnä olleet: Pöytäkirjan tarkastus: Nähtävänä olo: 1 TEKNINEN LAUTAKUNTA 9/2012 Aika: Tiistai 16.10.2012 klo. 17.00-20.45 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Tarja

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina 23.3.2015 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 21 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 22

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2016. Sivu 1. Haavisto Marika pj :issä 2-8

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2016. Sivu 1. Haavisto Marika pj :issä 2-8 KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2016 KOKOUSAIKA 18.1.2016 klo 17.00 18.20 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Haavisto Marika pj :issä 2-8 (ja merkintä siitä, kuka Mauriala Anni toimii

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 Tekninen lautakunta 25.3.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 25.3.2015 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2010. Aika: Torstaina 06.05.2010 klo 19.00-19.55. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2010. Aika: Torstaina 06.05.2010 klo 19.00-19.55. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone I TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2010 Aika: Torstaina 06.05.2010 klo 19.00-19.55 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Eija

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2012

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2012 ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2012 Aika: torstaina 23.2.2012 kello 18.00 19.20 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala x Varapuheenjohtaja Jutta Kivikallio

Lisätiedot

Harri Kontiainen Eija Mahlamäki

Harri Kontiainen Eija Mahlamäki 1 TEKNINEN LAUTAKUNTA 11/2012 Aika: Maanantai 10.12.2012 klo. 17.15-20.45 Paikka: Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Harri

Lisätiedot

Elinkeinolautakunta 8.12.2011. KOKOUSAIKA Perjantai 16.12.2011 klo 9.30. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Elinkeinolautakunta 8.12.2011. KOKOUSAIKA Perjantai 16.12.2011 klo 9.30. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KOKOUSKUTSU Elinkeinolautakunta 8.12.2011 KOKOUSAIKA Perjantai 16.12.2011 klo 9.30 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 57 35 Osallistuminen Oppiva

Lisätiedot

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys REISJÄRVEN KUNTA VALTUUSTO 4/2016 ASIALISTA Aika: Tiistai 24.5.2016 klo 18.00 18.12 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali Läsnä: Liite 1 Tikkanen Timo, kunnanhallituksen jäsen Ranto Mauno, va. kunnanjohtaja

Lisätiedot

Elinvoimalautakunta 2/2019. Kokousaika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone

Elinvoimalautakunta 2/2019. Kokousaika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone Elinvoimalautakunta 2/2019 Kokousaika Tiistai 2.4.2019 klo 18.30 20.01 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Laitila Sami puheenjohtaja Hautakorpi Esko varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina.

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina. Aika: Paikka: Tiistaina 17.9.2019 klo 18.00, kahvit klo 17.30 alkaen Seurakuntakodin kokoushuone Jäsenet: Tuija Kruus puheenjohtaja Anita Kamppi, varapj Seppo Laakso Matti Peltola Yrjö Rautiainen Anneli

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 laitettu extranettiin Tarkastuslautakunta

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 laitettu extranettiin Tarkastuslautakunta SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 laitettu extranettiin 10.1.2018 Tarkastuslautakunta Aika: Keskiviikkona 17.01.2018 kello 09.00 Kahvi kokoushuoneessa klo 8.45 Paikka: Kunnanhallituksen huone Päätöksentekotapa:

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10. Kunnanhallitus

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10. Kunnanhallitus ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 03.10.2011 kello 17.00 18.35 Kunnanviraston kokoushuone Törmä Tapani Keskinen Irja Aho Pirjo

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 17.11.2014 kello 18.00 19.20 Puumilan Taitotalo Wiinamäki Petteri, pj. Markkola Juha-Matti

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014 ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014 Aika: Torstaina 20.3.2014 kello 18.00 18.50 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala x Varapuheenjohtaja Matti Tausa

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA Torstai 17.5.2018 klo 09.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Virastotie 5 A, Kivijärvi LÄSNÄ Teuvo Rekonen puheenjohtaja Airi Sorsamäki jäsen Aira Hakkarainen jäsen

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 14.11.2011 kello 18.00-18.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

Kokouskutsu Tekninen lautakunta 10/2018

Kokouskutsu Tekninen lautakunta 10/2018 Kokouskutsu Tekninen lautakunta 10/2018 Kokousaika ja paikka: Keskiviikko 26.9.2018 klo 18.00 Kunnantalo, kunnanhallituksen huone ------------------------------------------------------------- LIITTEET:

Lisätiedot

Vuoden 2014 kiinteistöveroprosenttien määrääminen

Vuoden 2014 kiinteistöveroprosenttien määrääminen Kunnanhallitus 255 28.10.2013 Kunnanvaltuusto 69 11.11.2013 Vuoden 2014 kiinteistöveroprosenttien määrääminen 349/02.03.02/2013 Kunnanhallitus 28.10.2013 255 Valmistelija: kunnansihteeri Eeva Suomalainen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot