Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "2010 2011 www.bosch-home.fi"

Transkriptio

1 Kestäviä valintoja

2 2 Kestäviä valintoja Bosch Pidin aina sietämättömänä ajatusta, että joku voisi osoittaa tuotteideni tarkastuksen yhteydessä minun valmistavan jotakin ala-arvoista

3 Kestäviä valintoja Bosch 3 Tämä ajatus on peräisin yhtiön perustajalta Robert Boschilta. Bosch oli keksijä ja yrittäjä, joka pyrki jatkuvasti kehittämään tekniikkaa ja ylittämään asiakkaittensa odotukset. Hänen visionsa toimii edelleen: vielä 70 vuotta Robert Boschin kuoleman jälkeen se ohjaa yritystä panostamaan kestävään laatuun. Robert Bosch antoi yritykselleen nimensä ja loi yritysarvot. Hänelle menestys ei merkinnyt vain taloudellista kasvua, vaan myös parempia elinolosuhteita ja työoloja. Robert Bosch loi periaatteet, joita edelleen tänä päivänä noudatetaan ja ne antavat myös suunnan tulevaisuudelle. Robert Boschin elämänkatsomus on edelleen keskeinen osa toimintaamme. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa syy valita Bosch-tuotteita. Tärkein syy on se, että Robert Bosch on luvannut tuotteiden ylittävän odotuksesi.

4 4 Sisällysluettelo

5 Sisällysluettelo 5 Sisällys. 2 Kestäviä valintoja Bosch 4 Sisällysluettelo 6 Kestävä kehitys 10 Kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet 12 Kalusteisiin sijoitettavat keittotasot 20 Kalusteisiin sijoitettavat uunit 26 Mikroaaltouunit, yhdistelmäuunit, höyryuunit 30 Moduuliasteanpesukone 32 Kalusteisiin sijoitettavat espressokeittimet 36 Liesituulettimet 42 Vapaasti sijoitettavat kodinkoneet 42 Liedet 46 Yleiskoneet, sauvasekoittimet, mehulinko 56 Espresso 58 Jääkaapit, pakastimet 68 Astianpesukoneet 74 Vatteiden huolto 74 Pyykinpesukoneet 78 Kuivausrummut 82 Silitysraudat 84 Pölynimurit 90 Terveys ja kauneus 90 Hiustenkuivaimet, kihartimet 92 Henkilövaa't, lämpöpatja 94 Tuotteiden yleiskatsaus 110 Kulutus

6 6 Kestävä kehitys Green Technology - tekniikkaa laitteiden sisäpuolella Green Technology inside on oma ympäristömerkintämme Bosch-kodinkoneille, jotka kuluttavat erittäin vähän energiaa. Kerromme asiakkaillemme tuotteiden todellisen energian- ja resurssienkulutuksen ja olemme saaneet useita tunnustuksia avoimuudestamme ja läpinäkyvyydestämme ympäristöasioissa. Bosch antaa tuotteistaan yksinkertaista, ymmärrettävää tietoa ja faktoja, joita voit käyttää ostopäätöksesi perustana. Logixx 8, EcoSil ence Dri rive 30 % energia iaa 50 % melua 100 % tuloksia Kehi hitett tetty ja valmist ettutu yrityks essä, joka vali alittii t n Saksa san kes tävi mmäksi vuonna Täydellinen läpinäkyvyys Green Technology inside on merkintä Bosch-kodinkoneille, jotka kuluttavat erittäin vähän energiaa. Ilmoitamme tuotteiden todellisen energian- ja resurssienkulutuksen. Bosch on saanut useita tunnustuksia sekä avoimuudestaan että läpinäkyvyydestään ympäristöasioissa. Tarjoamme yksinkertaisia, ymmärrettäviä tietoa ja faktoja, joita voit käyttää ostopäätöksesi perustana. Kestävää työtä jo vuodesta 1973 Johtavana teollisuusyrityksenä Bosch on tietoinen vastuustaan yhteiskuntaa ja tulevia sukupolvia kohtaan. Haluamme vaalia sellaisia arvoja kuten luottamus ja rehellisyys, edistää terveyttä ja kunnioittaa ympäristöä ja luonnonvaroja. Hieno todiste sitoumuksestamme saatiin, kun Bosch-kodinkoneiden emoyhtiö BSH voitti Sustainability Award palkinnon. Ympäristötyömme näkyy erityisen selvästi Green Technology inside -merkinnässä. Jo suunnittelupöydällä arvioimme tuotteen ympäristövaikutuksen kokonaisuuden näkökulmasta, mikä kattaa kaikki vaiheet aina tuotannosta energian sekä veden kulutukseen ja kierrätykseen. Jopa prosenttia tuotteen resurssienkulutuksesta tapahtuu kotona. Siksi kannattaa panostaa energiatehokkaaseen tekniikkaan. Hiljaista energiansäästöä Mitä siis Bosch-tuotteiden sisällä oleva vihreä tekniikka on? Tässä on muutamia esimerkkejä saksalaisesta insinööritaidosta: EcoSilence Drive on uusimman Bosch-pyykinpesukoneen Logixx 8:n moottori. Uusi hiiliharjaton rakenne lieventää kitkaa. Siten se vähentää myös kulumista, melua ja energiankulutusta. Logixx 8 -moottorin energiankulutus on 30 prosenttia pienempi kuin parhaan A-luokan raja-arvo, mikä vastaa A -30% -merkintää. Kaikki Bosch-pyykinpesukoneet, joilla on A -20% -luokitus tai parempi, on merkitty Green Technology inside -merkillä.

7 Kestävä kehitys 7 Zeolite -kuivaus säästää energiaa Säästeliäimmissä Bosch-astianpesukoneissa käytetään äärimmäisen energiatehokasta Zeolite -kuivausprosessia. Rasiallinen mineraalihelmiä muuntaa kosteuden lämmöksi vallankumouksellisella tavalla. Zeolite -kuivauksella varustetut mallit kuluttavat 0,83 kwh energiaa ja 10 litraa vettä 13 hengen astiaston pesuun. Kaikki vakiomalliset Boschastianpesukoneet, jotka käyttävät pesukerralla alle kilowattitunnin energiaa (ja enintään 10 litraa vettä), saavat Green Technology inside -merkin. Kierrättävä lämpöpumppu Uusin Bosch-tekniikka on vähentänyt merkittävästi kuivausrummun energiankulutusta. Tämä on ActiveAirlämpöpumpputekniikan ansiota. Se käyttää uudelleen lämmön, joka ennen meni harakoille. EcoLogixx 7 -kuivausrumpujen energiankulutus on kokonaiset 40 prosenttia pienempi kuin A-energialuokan raja-arvo. Siksi nekin voivat ylpeillä Green Technology inside -merkinnällä.

8 8 Kestävä kehitys ja Green Technology - tekniikkaa ulkopuolella! Ympäristöä säästävän tekniikan on oltava täydellistä myös sinulle. Tämä ajatus tiivistää energiatehokkaan Green Technology -valikoiman perusajatuksen. Resursseja säästävä Bosch-tekniikka ja nykyaikainen muotoilu takaavat erinomaiset ominaisuudet ja kätevyyden koko laitteen elinkaaren ajaksi. Bosch kutsuu sitä substanssiksi: valmistamme kestäviä tuotteita, jotka tarjoavat käyttäjilleen merkittäviä etuja. Sinä säästät rahaa Green Technology yhdistää ekologian ja ekonomian. Suomessa kodinkoneet kuluttavat 26 prosenttia kotitalouksissa käytetystä sähköstä (sähkölämmitys pois lukien). Sähkökustannuksissa voi säästää huomattavasti yksinkertaisesti vaihtamalla vanhat kodinkoneet uusiin. Uusi Bosch-kuivausrumpu todennäköisesti puolittaa energiankulutuksen, jos sillä korvataan vuosia palvellut työjuhta. Sivustossa on Bosch-energialaskuri, jonka avulla voit arvioida, kuinka paljon voisit säästää vuodessa. Täydellinen lopputulos Bosch-insinöörien ikuinen haaste on tehdä vähemmästä enemmän. Entistä pienempi määrä vettä ja energiaa pesee astiat puhtaammiksi kuin koskaan. Mahtava lopputulos oli kodinkoneen tehtävänä sitten puhdistaa, kuivata tai viilentää on insinöörien tärkein lupaus sinulle. Moitteeton lopputulos saavutetaan resursseja säästäen, mikä on insinöörien tärkein lupaus lapsenlapsillesi ja heidän lapsilleen. Nauti muotoilusta Kuvastoa selaillessasi huomaat, että Bosch-tuotteiden muotoilu puhuu yhtä kieltä. Eri tuotteiden linjat täydentävät toisiaan. Painikkeiden ja paneelien muotoilu on yhtenäinen, joten voit varmistaa energiansäästön tyylillä. Bosch on ympäristöaktivisti tyylistä tinkimättä.

9 Kestävä kehitys 9 Logixx 8, EcoSil ence Drive 30 % energiaa 50 % melua 100 % tu loksia Kehi tetty ja val mist ettutu yri tyksessä, joka vali alittii t n Saksa san kestävi mmäksi vuonna Ympäristöinnovaatioita jatkuvalla syötöllä Noin 40 prosenttia patenttihakemuksistamme tähtää ympäristön suojeluun ja resurssien säästöön. Monia ympäristöön liittyviä patentteja on luonnollisesti hyödynnetty Green Technology -tuotteissa. Tällä hetkellä Bosch-valikoimaan kuuluu ympäristömerkittyjä jääkaappeja, pakastimia, astianpesukoneita, pyykinpesukoneita ja kuivausrumpuja sekä pölynimureita. Päivitä ympäristötietojasi sivustossa

10 10 Kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet Kalusteisiin sijoitettavat huipputuotteet saavat kodin sydämen sykkimään. The Perfect Match! On mahdotonta kuvitella elämää ilman keittiötä tai keittiötä ilman elämää. Keittiön on täytettävä kaikki tarpeet. Siellä kutkutetaan aisteja ja täytetään vatsoja. Uusi kalusteisiin sijoitettavien Bosch-tuotteiden sarja sopii sekä kunnianhimoisille kotikokeille että niille, jotka haluavat nauttia tuoreen latte-kahvin seisaaltaan. Yhdistä toisiinsa uudet keittotasot, pienet ja suuret uunit, tehokkaat liesituulettimet, kalusteisiin sijoitettavat astianpesukoneet ja uutuuttaan kiiltävät kahvinkeittimet. Kaikki uudet kalusteisiin sijoitettavat Bosch-tuotteet sopivat yhteen ja muodostavat täydellisen kokonaisuuden.

11 Kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet 11

12 12 Kalusteisiin sijoitettavat keittotasot

13 Kalusteisiin sijoitettavat keittotasot 13 Uudet keittotasot, joiden kanssa eivät kärähdä keitokset eivätkä hermot. Keittotasot sopivat täydellisesti keittiöösi ja helpottavat ruoanlaittoa. Tämä on uusien kalusteisiin sijoitettavien Bosch-tuotteiden sarjan perusajatus. Nyt sinulla ei ole mitään syytä rajoittaa kulinaarista luovuuttasi. Anna mielikuvituksen lentää ja hyödynnä Bosch-uutuuksien tarjoamat mahdollisuudet. Uusi FlexInduction-keittotaso mahdollistaa aiempaa joustavamman ruoanlaiton. Myös PaistoSensori on kehittynyt entisestään. Se tarjoaa jopa 36 automaattista ruoanvalmistusohjelmaa, joita hallitset LCD-näytön avulla. Bosch on keittiössä parhaimmillaan ja täyttää toiveesi.

14 14 Kalusteisiin sijoitettavat keittotasot Vapaudu ruoanlaiton neljästä rajoituksesta. Uudet Bosch-induktiokeittotasot innostavat joustavaan ruoanlaittoon. FlexInduction-keittotasot tuovat uutta ajattelua. Neljän pyöreän keittoalueen sijasta keittotason vasemmalla laidalla on muunneltava induktiokeittoalue. Sitä voi käyttää yhtenä suurena tai kahtena tavanomaisena keittoalueena. Voit asettaa samalle vyöhykkeelle yhden suuren kattilan tai useita pieniä kattiloita - ihan miten haluat. Miten tahansa valitsetkin, lämpö keskittyy aina kattilaan tai paistinpannuun eikä lämpöä mene hukkaan. DirectSelect-toiminnon avulla voit yhdellä painikkeen painalluksella ohjata, haluatko käyttää keittoalueita yhdessä vai erikseen. Ruoanlaitto à la Bosch ei tunne rajoja.

15 Kalusteisiin sijoitettavat keittotasot 15 PaistoSensori ilmoittaa äänimerkillä, kun paistinpannu on tarpeeksi kuuma. PaistoSensorilla varustetut Bosch-keittotasot ovat yksi niistä monista innovaatioista, jotka auttavat sinua onnistumaan keittiössä. PaistoSensori on nyt entistä parempi ja sisältää jopa 36 automaattista ruoanvalmistusohjelmaa. Ne näkyvät Bosch-keittotasojen LCD-näytössä tekstimuotoisina ohjeina, jotka opastavat sinua ruoanlaitossa köyhistä ritareista paistettuun kalaan. PaistoSensorissa on myös neljä lämpöasetusta, jotka sopivat erilaisten raaka-aineiden valmistukseen. Kun paistinpannu on sopivan kuuma, keittotaso ilmoittaa siitä äänimerkillä. PaistoSensori säätelee lämpötilaa automaat- tisesti, jotta se on jatkuvasti ihanteellinen kypsennettävälle raaka-aineelle.

16 16 Kalusteisiin sijoitettavat keittotasot Bosch -keittotasojen viimeisintä tekniikkaa. PaistoSensori Bosch PaistoSensori varmistaa, että käytössä on aina täydellinen paistolämpötila. Valittavanasi on neljä lämpötilavaihtoehtoa ja 9 tai 36 automaattista ohjelmaa. Asetukset valitaan helposti LCD-näytön ja DirectSelecttoiminnon avulla. FlexInduction FlexInduction-induktiokeittotaso tuo lisää joustavuutta ruoanlaittoon. Siinä on pitkänomainen joustava induktiokeittoalue, jota voi käyttää yhtenä suurena tai kahtena tavanomaisena induktiokeittoalueena. Ruoanlaittosi ei enää rajoitu neljään keittolevyyn. DirectSelect Kalusteisiin sijoitettavien Boschkeittotasojen ohjauspaneeli sallii säädöt ilman kiertoteitä. DirectSelecttoiminnon avulla voit valita suoraan haluamasi tehotason. Lämpötilaa ei tarvitse säätää vaiheittain plus- ja miinus-painikkeilla. Nopeaa ja tehokasta.

17 Kalusteisiin sijoitettavat keittotasot 17 Induktiokeittotasot säästävät aikaa ja energiaa. Induktiokeittotaso kuumenee nopeasti, ja reagoi heti lämmön lisäämiseen tai vähentämiseen. Keittoalue viilenee heti käytön jälkeen. Induktiokeittotaso toimii vain sellaisten kattiloiden ja paistinpannujen kanssa, joihin magneetti kiinnittyy. PIN 675N14E, keraaminen induktiokeittotaso Muotoilu ComfortDesign 60 cm Kätevät toiminnot + FlexInduction -keittoalue + DirectSelect -ohjaus + Boost-toiminto kaikille keittoalueille + Ohjauspaneelissa taukotoiminto + PowerManagement -toiminto + Voidaan yhdistää dominokeittotasoon Mitat millimetreinä (K x L x S) 56 x 606 x 527 PIE 645T14E KehysDesign 60 cm Induktio, TouchControl-ohjaus, keittoaluekohtaiset jälkilämmönosoittimet PIB 601N24E PlanoDesign 60 cm Induktio, DirectSelect-ohjaus, PaistoSensori, ovaali laajennettava keittoalue, ohjauspaneelissa keskeytystoiminto. PIB 672E14E ComfortDesign Valkoinen 60 cm Induktio, TouchControl-ohjaus, PaistoSensori, ovaali laajennettava keittoalue, ohjauspaneelissa keskeytystoiminto. PIL 875L24E ComfortDesign 80 cm Induktio, LCD - näyttö, DirectSelect - ohjaus, PaistoSensori 36 ohjelmalla. PIB 885N24E PiezoDesign 80 cm Induktio, DirectSelect Metal-ohjaus, Paisto- Sensori, lämpimänäpitoalue, ovaali laajennettava keittoalue, ohjauspaneelissa keskeytystoiminto. PIK 975N24E ComfortDesign 90 cm Induktio, DirectSelect-ohjaus, PaistoSensori, laajennettava keittoalue, SuperBooster, ohjauspaneelissa keskeytystoiminto. Lisätietoa tuotteista löytyy taulukosta sivulla 96. Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

18 18 Kalusteisiin sijoitettavat keittotasot Keittotasot, jotka toimivat perinteisellä lämpösäteilyllä tai kaasulla. Keraamisilla keittotasoilla voi käyttää kaikenlaisia kattiloita ja pannuja, kunhan niiden pohjat ovat tasaiset. Keittotaso on helppo pyyhkiä ruoanlaiton jälkeen. Klassiset Bosch-kaasukeittotasot niille onnekkaille kokeille, joilla on käytössään kaasu. PKN 675N14D, keraaminen keittotaso Muotoilu ComfortDesign 60 cm Kätevät toiminnot + 4 HighSpeed-keittoaluetta + DirectSelect-säätö + Ovaali laajennettava keittoalue + Laajennettava keittoalue + Ohjauspaneelissa keskeytystoiminto Mitat millimetreinä (K x L x S) 50 x 606 x 527 PKN 679C14D ComfortDesign Valkoinen 60 cm Keraaminen, säätö valitsimilla, 1 ovaalin- ja ympyränmuotoinen laajennettava keittoalue, laajennettava keittoalue. PKE 645V14E KehysDesign 60 cm Keraaminen keittotaso, säätö valitsimilla, High Speed-keittoalueet, keittoaluekohtaiset jälkilämmönosoittimet. PRP 626B90E ComfortDesign 60 cm Kaasu, klassiset valitsimet, teho- ja säästöliekki, nestekaasuliitäntä mahdollinen.

19 Kalusteisiin sijoitettavat keittotasot 19 Domino-keittotasojen induktio-, kaasu- ja laavakivigrilliversiot. Domino-keittotasot sopivat täydellisesti toisiinsa. Niistä saa myös erinomaisen kokonaisuuden ComfortDesign-keittotason kanssa (leveys cm). PIE 375C14E ComfortDesign 30 cm PRA 326B90E ComfortDesign 30 cm PKU 375V14E ComfortDesign 30 cm PKA 375V14E ComfortDesign 30 cm Induktio, säätö valitsimilla, PowerBoost, 9 tehoaluetta, jälkilämmönosoitin, voidaan yhdistää ComfortDesign-keittotasoihin. Wok-kaasukeittotaso, säätö valitsimilla, Power-Boost, voidaan yhdistää ComfortDesign-keittotasoihin, esiasennus maakaasua varten, valmius nestekaasulle. Laavakivinen barbecue-grilli, säätö valitsimilla, voidaan yhdistää Comfort Designkeittotasoihin. Rasvakeitin lasikeraamisella kannella, ohjaus valitsimilla, voidaan yhdistää ComfortDesign -keittotasoihin. Lisätietoa tuotteista löytyy taulukosta sivulla 96. Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

20 20 Kalusteisiin sijoitettavat uunit

21 Kalusteisiin sijoitettavat uunit 21 Bosch-uunit ja -kodinkoneet ovat kuin toisilleen luotuja. Bosch ylpeänä esittelee uuteen kalusteisiin sijoitettavien tuotteiden The Perfect Match -sarjaan sisältyvät uunit. Uunit sopivat jokaiseen keittiöön, koska niitä valmistetaan sekä täysi- että pienikokoisina. Uuneissa on useita kuumennustoimintoja, kuten uudistettu kiertoilmajärjestelmä - täydellinen leivontaan! Muotokieli on selkeää, linjakasta ja yhteensopivaa kaikkien muiden The Perfect Match -sarjan tuotteiden kanssa. Kolmekerroksinen metalli-lasi-metallipinta luo syvyyttä teräksisten uunien ulkonäköön. Valkoisissa ja mustissa uuneissa on ylellinen kiiltävä pinta.

22 22 Kalusteisiin sijoitettavat uunit Valmista vaihteeksi jotain erilaista! Automaattiohjelma auttaa. Kokonaisena kypsennettyä ankkaa ja appelsiinikastiketta. Helppo juttu. Raaka-aineiden lisäksi tarvitset vain suuren padan, kannen ja -automaattitoiminnolla varustetun Bosch-uunin. Näytössä valitaan ankankypsennysohjelma ja ilmoitetaan raaka-aineen paino. Sitten voit tehdä jotain muuta. Ihanteellisen kypsennysajan kuluttua uuni antaa äänimerkin ja kytkeytyy toiminnasta. Valmista tuli!

23 Kalusteisiin sijoitettavat uunit 23 Paistolämpömittari. Harva kokki työskentelee ilman paistolämpömittaria. Siksi sellainen on lisätty parhaisiin Bosch-uuneihin. Lämpömittari työnnetään kypsennettävään raaka-aineeseen ja asetetaanhaluttu sisälämpötila. Esimerkiksi täysin kypsän porsaan paistin sisälämpötila on 80 astetta. Kun haluttu lämpötila on saavutettu, uuni antaa äänimerkin ja kytkeytyy toiminnasta.

24 24 Kalusteisiin sijoitettavat uunit Bosch-uunien viimeisintä tekniikkaa. AutoPilot Bosch AutoPilot sisältää jopa 68 automaattista ruoanvalmistusohjelmaa. Kun olet laittanut paistin uuniin, valitset haluamasi ohjelman ja syötät raaka-aineen painon. Kun paistoaika on kulunut, uuni antaa äänimerkin ja sammuu itsestään. Sisäänrakennettu paistolämpömittari Bosch-huippumalleissa on sisäänrakennettu paistolämpömittari. Lämpömittari työnnetään kypsennettävään raaka-aineeseen ja haluttu sisälämpötila asetetaan. Kun lämpötila on saavutettu, uuni antaa äänimerkin ja sammuu itsestään. 3D-kiertoilma plus Uusin Bosch-kiertoilmatekniikka jakaa lämmön kaikkialle uuniin. Voit kypsentää leivonnaisia ja ruokia samanaikaisesti usealla tasolla, eikä peltejä tarvitse siirtää. Kun tämän yhdistää suureen uunintilavuuteen, ruoanlaitto on aiempaa helpompaa ja mukavampaa. Automaattinen pyrolyysipuhdistus Bosch-uunin omistajan ei tarvitse huolehtia kiinni palaneiden ruokajäämien ja likatahrojen puhdistuksesta. Uuni puhdistuu itsestään kuumentumalla 480 -asteiseksi, jolloin lika palaa pois sillä aikaa, kun sinä teet jotain muuta. Kaksoisnäyttö Uusimmissa Bosch-uuneissa on yhden näytön sijasta kaksi. Ne on sijoitettu säätimen molemmille puolille ja ne antavat havainnollisen kuvan toiminnoista ja ohjelmista. HydroPaisto HydroPaisto perustuu klassiseen niksiin, jossa uunin pohjalle kaadetaan puoli lasillista vettä. Kosteus tekee leivästä rapeaa ja mehevää. Bosch HydroPaisto on täysin automaattinen toiminto. Venttiili sulkeutuu ja leivonnaisten oma kosteus säilyy uunissa. Teleskooppikannattimet Ulosvedettävien kannattimien ansiosta pullat eivät pääse putoamaan, kun nostat pellin pois uunista. Teleskooppikannattimien ansiosta peltien käsittely on helppoa ja turvallista.

25 Kalusteisiin sijoitettavat uunit 25 Huipputason insinööritaidoilla kehitetyt uunit. Uunien pintoja vasten voi melkeinpä peilailla. Lisäksi niiden ulkopinta on erittäin helppo puhdistaa. Sisäpintojen puhdistuksesta huolehtii automaattinen pyrolyysipuhdistusohjelma. HBA S, kalusteisiin sijoitettava uuni Väri Uunitoimintojen määrä zx<zx< <zx 10 Automaattiohjelmien määrä 40 Uunin tilavuus litroina 56 Kätevät toiminnot Musta + Pyrolyysipuhdistus + Kaksoisnäyttö + 3D-kiertoilma plus + 40 ohjelmaa + Paistolämpömittari + Elektroninen lämpötilansäätö + Turvakatkaisu Mitat millimetreinä (K x L x S) 595 x 595 x 548 Asennustilan mitat millimetreinä (K x L x S) x 560 x 550 HBL S Kalusteisiin sijoitettava uuni Terästä, sivulle aukeava luukku, 13 uunitoimintoa, 68 AutoPilot -ohjelmaa, elektroninen lämpötilansäätö, pyrolyysipuhdistus, paistolämpömittari. HBA S Kalusteisiin sijoitettava uuni Sopii täydellisesti yhteen muiden kompaktituotteiden kanssa, 13 uunitoimintoa, 68 automaattista ohjelmaa, 3D kiertoilma plus, pyrolyysipuhdistus, elektroninen lämpötilansäätö, paistolämpömittari. HBA 63A150S Kalusteisiin sijoitettava uuni Terästä, 5 uunitoimintoa, 3D-kiertoilma plus, elektroninen lämpötilansäätö, pyrolyysipuhdistus. HBA S Kalusteisiin sijoitettava uuni Terästä, 8 uunitoimintoa, 3D-kiertoilma plus, paistolämpömittari. HBA 23B120S Kalusteisiin sijoitettava uuni Valkoinen, XXL-uuni, 5 uunitoimintoa, 3D - kiertoilma plus, EcoClean - puhdistus takaseinässä, elektroninen kello. HEA S Kalusteisiin sijoitettava uuni Terästä, XXL-uuni, voidaan yhdistää induktiokeittotasoon, 8 uunitoimintoa, 3D-kiertoilma plus, paistolämpömittari, sisäänpainettavat valitsimet, elektroninen kello. Yhdistettävissä keittotasoihin NKE 645P14, NKN 645P14, NIB 675T14E, NIB 672T14E. Lisätietoa tuotteista löytyy taulukosta sivulla 97. Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

26 26 Mikroaaltouunit, yhdistelmäuunit, höyryuunit

27 Mikroaaltouunit, yhdistelmäuunit, höyryuunit 27 Kompaktia kokkausta. Täydellisin yhdistelmäuunimme on vain 45 cm korkea, mutta siihen mahtuu monia suurten uunien toimintoja. Uuni sopii täydellisesti yhteen espressokeittimen tai höyryuunin kanssa. Suosittelemme tyylipuhtaan kokonaisuuden sijoittamista työskentelykorkeudelle ja näkyvään paikkaan keittiössä.

28 28 Mikroaaltouunit, yhdistelmäuunit, höyryuunit Bosch - kompaktiuunien viimeisintä tekniikkaa. Hyödynnä höyryä Maistuisiko höyrytetty kuhafilee? Se kuulostaa hienon ravintolan klassikkoannokselta, mutta uuden Bosch-höyryuunin ansiosta se voi olla kotoinen arkiruoka. Höyrykypsennys on hyvä valinta maun vuoksi. Bosch valitaan laadun vuoksi. Nosta mikroaaltouuni kaappiin! Kalusteisiin sijoitettuna mikroaaltouuni vapauttaa tilaa työtasolta ja hyllyiltä. Muotoilu sopii yhteen uusien kalusteisiin sijoitettavien Bosch-tuotteiden kanssa. Mikroaaltouuni on helppo asentaa sekä seinäkaappiin että korkeaan kaappiin, ja ovi voi avautua oikealle tai vasemmalle. Kaksi uunia yhdessä Bosch-valikoima sisältää pienikokoisia mikroaaltotoiminnolla varustettuja yhdistelmäuuneja. Se säästää tilaa. Uunin tilavuus riittää sunnuntaipaistin valmistukseen ja pienen perheen ruoanvalmistustarpeisiin. Uunin puhdistaminen ei vaadi toimenpiteitä, sillä tietyissä Bosch -malleissa on automaattinen pyrolyysipuhdistus.

29 Mikroaaltouunit, yhdistelmäuunit, höyryuunit 29 Pienikokoiset uunit sopivat täydellisesti! Uusien The Perfect Match -sarjan pienikokoiset kalusteisiin sijoitettavat Bosch-uunit sopivat täydellisesti kalusteisiin sijoitettavan espressokeittimen viereen. Lisäksi höyryuuni kuuluu kaikkiin nykyaikaisiin koteihin, joissa arvostetaan terveellisyyttä ja hyvää makua. HBC 86K763S, pienikokoinen uuni Väri Musta Automaattiohjelmien määrä, 70 Kuumennustoimintojen määrä 12 Uunin tilavuus litroina 42 Kätevät toiminnot + Kaksoisnäyttö + Selkeä tekstinäyttö + 70 ohjelmaa + Muistitoiminto + Enimmäisteho 900 W + Invertteritekniikka Mitat millimetreinä (K x L x S) 454 x 595 x 531 Asennustilan millimetreinä (K x L x S) 450 x 560 x 550 HMT 35M653 Mikroaaltouuni HMT 85ML23 Mikroaaltouuni HBC 86P753S Yhdistelmäuuni Enimmäisteho 1000 W, tilavuus 36 litraa, 1 lämmitystoiminto, 9 AutoPilot -ruoanvalmistusohjelmaa, monivaiheohjelma, 5 tehoaluetta, invertteritekniikka. Enimmäisteho 900 W, tilavuus 21 litraa, 1 lämmitystoiminto, 7 AutoPilot -ruoanvalmistusohjelmaa, monivaiheohjelma, 5 tehoaluetta, invertteritekniikka. Enimmäisteho W, tilavuus 42 litraa, 70 AutoPilot -ruoanvalmistusohjelmaa, 12 uuniohjelmaa, invertteritekniikka, pyrolyysipuhdistus. HBC 24D553 Höyryuuni HBC 36D753 Höyryuuni HBC 86K723S Yhdistelmäuuni Höyry, 1,3 litran irrotettava vesisäiliö, elektroninen ajastin ja kello, 20 AutoPilot -ruoanvalmistusohjelmaa, kalkinpoisto-ohjelma, käytönesto, turvakatkaisu. Höyry, kiertoilma, 1,3 litran irrotettava vesisäiliö, elektroninen ajastin ja kello, 70 AutoPilot -ruoanvalmistusohjelmaa, puhdistus- ja kalkinpoisto-ohjelma, käytönesto, turvakatkaisu. Enimmäisteho 900 W, tilavuus 42 litraa, 70 AutoPilot -ruoanvalmistusohjelmaa, 12 uunitoimintoa, invertteritekniikka. Lisätietoa tuotteista on taulukossa sivulla 98. Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat: tai

30 30 Moduuliasteanpesukone Juuri sellainen astianpesukone kuin sinä haluat. Bosch voi aina parantaa keittiön työympäristöä. Kun käytössä on uusi ActiveWater Smart -astianpesukone, päätät itse, miltä korkeudelta täytät ja tyhjennät astianpesukoneen. Kätevä kalusteisiin sijoitettava ratkaisu säästää sekä tilaa että energiaa. Voit sijoittaa sen lähes minne tahansa keittiössä: korkealle tai matalalle, lieden viereen tai kaappiin. Mihin sen sitten sijoitatkin, se käyttää vain 7 litraa vettä ja 0,63 kwh energiaa pesuohjelmaa kohti. Voit unohtaa astioiden nostelun kumarassa. Tutustu Bosch ActiveWater Smart -astianpesukoneeseen.

31 Moduuliasteanpesukone 31 Bosch -modulaariastianpesukoneiden viimeisintä tekniikkaa. Ergonomia Sinun ei tarvitse enää kumarrella tyhjentäessäsi astianpesukonetta. Pienikokoisen laitteen voi sijoittaa juuri niin korkealle tai matalalle, että sen tyhjentäminen on mahdollisimman helppoa. Lisäksi oikea sijoittelu parantaa näkyvyyttä. AquaSensor III AquaSensor III -tunnistin mukauttaa pesuohjelman astioiden likaisuuden mukaan. Se mittaa veden sameutta useaan kertaan pesuohjelman aikana. Tämä varmistaa aina pienimmän mahdollisen veden ja energian kulutuksen sekä parhaan pesutuloksen. Erittäin kuiva Tämä toiminto on hyödyllinen, kun haluat astiat erityisen kuiviksi pesun jälkeen. Astiat kuivuvat erityisen tehokkaasti jo ennen kuin avaat luukun. Hyödyllistä silloin, kun peset paljon muoviastioita. Joustavuus Pienet Bosch-astianpesukoneet helpottavat keittiön suunnittelua. Pienikokoisen laitteen voi nimittäin sijoittaa lähes minne tahansa. Se tarjoaa suunnitteluun rajatonta joustavuutta. Automaattiset ohjelmat Automaattiset astianpesuohjelmat mukauttavat vesimäärän, veden lämpötilan ja pesuajan astioiden likaisuuden mukaan. Tämä tapahtuu muun muassa AquaSensor-tunnistimen avulla. VarioSpeed Joskus on kiire ja astianpesusta halutaan selviytyä tavallista nopeammin. VarioSpeed-toiminnon ansiosta voit pestä koneellisen tavallista puolet lyhyemmässä ajassa. Pesu- ja kuivaustulos on luonnollisesti erinomainen. TehoAlue Tietyt pinttyneet tahrat vaativat tavallista enemmän huomiota. On hyvä, että tietyissä Bosch-astianpesukoneissa on TehoAlue. Toiminto huuhtelee esimerkiksi padat alakorissa 20 prosenttia tavanomaista suuremmalla paineella ja hieman korkeammalla veden lämpötilalla. AquaStop Suojaa kotisi ja astianpesukoneesi ennakoimattomilta vaurioilta. AquaStop on astianpesukoneen suojausjärjestelmä, joka estää vesivahingot astianpesukoneen koko elinkaaren ajan. Ympäristö Pienikokoinen astianpesukone on optimaalinen vaihtoehto pieneen perheeseen. Sen ansiosta vältyt pesemästä puolityhjiä koneellisia ja samalla säästät sekä vettä että energiaa. SKE 63M05EU Modulaariastianpesukone, kork. 45 cm AAA, 0,63 kwh, 7 litraa, 6 astiastoa, 1 kori, Erittäin kuiva, VarioSpeed, Pika 45 C, IntensiiviAlue, Automaattiset ohjelmat. SCE 63M15EU Modulaariastianpesukone, kork. 60 cm AAA, 0,74 kwh, 8,5 litraa, 8 astiastoa, 2 koria, Erittäin kuiva, VarioSpeed, Pika 45 C, IntensiiviAlue, Automaattiset ohjelmat. Lisätietoa tuotteista on taulukossa sivulla 99. Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

32 32 Kalusteisiin sijoitettavat espressokeittimet

33 Kalusteisiin sijoitettavat espressokeittimet 33 Yhä useammassa kodissa voisi asua oma barista. Kun seuraavan kerran uusit keittiötä, purat siivouskomeron tai luovut ruokakomerosta, hanki tilalle jotain hieman ylellisempää: Bosch-espressokeitin. Sen muotoilu noudattaa samaa linjaa kuin muiden kalusteisiin sijoitettavien kodinkoneiden ulkonäkö. Käyttäjän ei tarvitse perehtyä baristan ammatin hienouksiin. Bosch-insinöörit ovat rakentaneet ja ohjelmoineet ne sinulle valmiiksi.

34 34 Kalusteisiin sijoitettavat espressokeittimet Tärkeä crema. Kullanruskea espresson pinnalla oleva vaahto on italia laiselta nimeltään crema del caffé. Hyvin valmistetun ja aromikkaan espresson pinnalla on aina täydellinen crema. Sen paksuus voi olla kahdesta millimetristä jopa senttiin. Tiettyjen kahvilaatujen crema on hieman paksumpaa. Bosch-keittimillä voit aina luottaa saavasi hyvän creman. Käytännöllistä maidon käsittelyä Maito kaadetaan erilliseen säiliöön, johon on yhdistetty maidonvaahdottimen letku. Suutin vaahdottaa maidon myös todella korkeassa 15 cm:n lasissa. Puhdistusta varten keittimessä on automaattinen ohjelma. Ei haittaa, vaikka käyttökertojen välit olisivat pitkät, koska keitin huuhdellaan puhtaaksi jokaisen kahvikupillisen jälkeen ja kone käynnistyksen ja sammutuksen aikana. Tämä takaa kahvin hyvän maun ja hygienian. Kuulosuojaimia ei tarvita Oletko huomannut, minkälaisen metelin jauhavat kahvinkeittimet voivat saada aikaan? Bosch tunnetaan kodinkoneidensa hiljaisesta toiminnasta. Olemme kiinnittäneet runsaasti huomiota myös espressokeittimeen sisältyvän kahvimyllyn eristykseen. Miellyttävän äänen olemme jättäneet sikseen. Se kuuluu höyrytetystä maidosta ja kahvista, joka valmistetaan 19 baarin paineella, jolloin muodostuu paras mahdollinen crema. Automaattinen valmistus Yksi napinpainallus on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää espresson, cappuccinon, latte macchiaton tai vastajauhetun suodatinkahvin valmistuksesta. Jos haluat käyttää valmiiksijauhettua kahvia, sille on keittimessä oma erillinen säiliönsä. Bosch-espressokeittimellä saat aina toivotunlaisen lopputuloksen.

35 Kalusteisiin sijoitettavat espressokeittimet 35 Espressokeittimet arjen herkkusuille. Ensimmäisen kupin jälkeen et enää muista, kuinka tulit toimeen ilman espressokeitintä TCC 78K750, kalusteisiin sijoitettava espressokeitin Väri Teräs Pumpun paine baareina 19 Myllyn materiaali Näyttö Maitosäiliön materiaali Kätevät toiminnot Keraaminen LCD Eristetty alumiini + Cappuccino/Macchiato yhdellä kosketuksella + Maidonvaahdottimen pikapuhdistus + Kupin valaistus yläpuolelta + Cream center -vaahdotusjärjestelmä + Cream center -puhdistus Mitat millimetreinä (K x L x S) 454 x 594 x 536 Lisätietoa tuotteista löytyy taulukosta sivulla 99. Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

36 36 Liesituulettimet

37 Liesituulettimet 37 Uusi tekniikka vangitsee katseen. Keittiössä huomio kiinnittyy usein ensimmäisenä liesituulettimeen. Katseen korkeudella sijaitsevan liesituulettimen muotoilu vangitsee katseen ainakin jos se on Bosch. Uusi aktiivihiilisuodatinmallimme CleanAir säästää energiaa samalla, kun se vähentää käryjä huomattavasti tehokkaammin kuin tavalliset aktiivihiilisuodattimet. Lisäksi olemme patentoineet laitteisiin sisältyvän Reunaimu-toiminnon, joka sieppaa jopa 90 prosenttia paistokäryn rasvasta. Innovaatioiden luettelo on pitkä. Muistimmekohan mainita, että UltraSonic-tekniikalla varustettu liesituuletin säätää tehonsa itse?

38 38 Liesituulettimet Oikeanlainen tuuletus ehkäisee palaneen hajun keittiössä. Reunaimu saa ihmiset kohottamaan kulmakarvojaan, eikä se johdu vain tyylikkäästä ulkomuodosta. Bosch-liesituulettimet pitävät keittiön ilman poikkeuksellisen puhtaana ja raikkaana. Patentoitu Reunaimu-tekniikka poistaa käryt tehokkaasti. Myös liesituulettimen reunat imevät höyryä. Sinun ei tarvitse seistä käryn ja höyryn keskellä laittaessasi ruokaa. Koe entistä miellyttävämpi ruoanlaitto Bosch-liesituulettimien avulla.

39 Liesituulettimet 39 Tervetuloa raikkaaseen keittiöön. Uusi Bosch CleanAir -hiilisuodatin poistaa käryn tehokkaammin kuin tavanomaiset hiilisuodattimet. Se imee tehokkaasti mehukkaiden lampaankyljysten tai mureiden lohifileiden synnyttämän hajun. Se tapahtuu myös hyvin hiljaisesti. Huomaat liesituulettimen olevan käynnissä helpommin ilman puhtaudesta kuin äänestä. Suodatin on myös kestävä, joten sen vaihtoväli on tavanomaista pidempi. Taas yksi energiaa säästävä Bosch-ratkaisu keittiöösi.

40 40 Liesituulettimet Bosch-liesituulettimien viimeisintä tekniikkaa. Reunaimu Uusi Reunaimu-tekniikka on kehitetty varta vasten paistokäryn sieppaamiseen. Myös liesituulettimen reunat imevät höyryä tehokkaasti. Se perustuu patentoimaamme tekniikkaan ja taitavasti muotoiltuun suodattimeen. EMSys Easy Mounting System Bosch esittelee uuden helpon tavan asentaa liesituuletin. Easy Mounting -järjestelmän avulla voit säätää liesituulettimen oikean korkeuden helposti käsin. Se helpottaa asennusta ja säästää aikaa. CleanAir Module Uusi Bosch CleanAir -hiilisuodatin poistaa käryn tehokkaammin kuin tavanomaiset hiilisuodattimet. Tehokkaan CleanAir-tuulettimen äänitaso on tavanomaista alhaisempi ja se säästää runsaasti energiaa. UltraSonic sensor Ultraäänianturin ansiosta sinun ei tarvitse ratkaista vaadittavaa imutehoa. Se havaitsee höyryn tiheyden ja mukauttaa tuulettimen imutehon sen perusteella optimaaliselle tasolle. Sinun ei tarvitse vaihtaa tehoa, ja samalla säästät energiaa.

41 Liesituulettimet 41 Keittiön ilmaa ja ilmettä parantavat liesituulettimet. Bosch -liesituulettimet asennetaan seinään tai saarekkeeseen. Bosch - liesituulettimia löytyy siis jokaiseen keittiöön. DWB , seinään zx<zx< <zx asennettava liesituuletin Väri Teräs (lisävarusteena värjätty lasilevy) Vapaapuhalluksen ilmavirta (m 3 /h) 790 Äänitaso, db(a) 42 Valaisin Kätevät toiminnot 4 x 20 W halogeenilamput + SoftLight/himmennin + Reunaimu + Automaattinen jälkikäynti + MetalTouch-valitsimet + Rasvasuodattimen osoitin Mitat millimetreinä (K x L x S) 640 x 900 x 500 DWB Seinään asennettava liesituuletin, 90 cm Ilmavirta vapaasti puhaltavana 800 m 3 /h, äänitaso: 54 db(a), vipukytkin, 2 x 40 W halogeenilamput. DWB Seinään asennettava liesituuletin, 90 cm Ilmavirta vapaasti puhaltavana 800 m 3 /h, äänitaso: 51 db(a), valaistut painikkeet, 3 x 20 W halogeeni lamput. DWW Seinään asennettava liesituuletin, 90 cm Ilmavirta vapaasti puhaltavana 860 m 3 /h, äänitaso: 45 db(a), UltraSonic-tunnistin, painikkeet, 3 x 20 W halogeenilamput. DWK Seinään asennettava liesituuletin, 90 cm Ilmavirta vapaasti puhaltavana 790 m 3 /h, äänitaso: 53 db(a), reunaimu, automaattinen jälkikäynti, painikkeet, 3 x 20 W halogeenilamput. DIC Saarekeliesituuletin, Ø 40 cm Ilmavirta vapaasti puhaltavana 660 m 3 /h, äänitaso: 60 db(a), painikkeet, 2 x 20 W halogeenilamput. DIA Saarekeliesituuletin, 100 cm Ilmavirta vapaasti puhaltavana 770 m 3 /h, äänitaso: 46 db(a), monta imupintaa, painikkeet, 4 x 20 W halogeenilamput. Lisätietoa tuotteista löytyy taulukosta sivulla 100. Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

42 42 Vapaasti sijoitettavat liedet

43 Vapaasti sijoitettavat liedet 43 Insinöörien kehittämä tekniikka, 100 korvapuustin laatutakuu. Uusin Bosch-tekniikka tarjoaa sinulle kolme syytä leipoa enemmän kuin ennen. Esittelemme ylpeinä lietemme, jotka paistavat pullat täydellisesti ja yhtäaikaisesti kolmella tasolla! Liedet on varustettu kiertoilmajärjestelmällä, joka jakaa lämmön tasaisesti kaikille tasoille. Loistavan tuloksen saavuttaminen edellyttää myös, että ilma kiertää täydellisesti kaikkialla uunissa. Kiertoilmajärjestelmämme on huolellisesti testattu koekeittiöissämme ja kehitetty antamaan aina parhaan tuloksen. Parhaat pullat leivot luonnollisesti Bosch-uunissa.

44 44 Vapaasti sijoitettavat liedet Bosch-liesien viimeisintä tekniikkaa. 3D plus -kiertoilmajärjestelmä Uusi Bosch -kiertoilmatekniikka jakaa lämmön tasaisesti kaikkialle uuniin. Voit asettaa leipomukset samanaikaisesti uunin eri tasoille, eikä peltejä tarvitse siirrellä. Kun tämän yhdistää uunin suureen tilavuuteen, ruoanlaitto on aiempaa helpompaa ja mukavampaa. Induktio Induktioliesi kehittää lämpöä vain tarvittavaan alueeseen - kattilaan. Se säästää huomattavasti energiaa, eikä hukkalämpöä synny. Sähkömagneettinen kenttä lämmittää kattilan nopeasti, ja sinä pystyt hallitsemaan lämpötilaa erittäin täsmällisesti, jolloin ylikiehumisilta vältytään. Turvallinen ja helppo puhdistaa. DirectSelect DirectSelect-säädön avulla voit valita suoraan haluamasi tehotason, eli lämpötilaa ei tarvitse säätää asteittain plus- ja miinuspainikkeilla. Kun valitset DirectSelect-säädöllä varustetun lieden, voit säätää lämpötilaa myös märillä tai jauhoisilla käsillä. Pyrolyyttinen itsepuhdistus Bosch-lieden omistajan ei tarvitse huolehtia uunin puhdistuksesta. Uuni puhdistuu itsestään kuumentumalla 480 -asteiseksi, jolloin lika palaa pois sillä aikaa, kun sinä teet jotain muuta. Helppokäyttöinen ohjauspaneeli Bosch-liesien valitsimet on sijoitettu huolellisesti sinua ajatellen. Ne on sijoiteltu symmetrisesti, jotta ruoanlaitto olisi ergonomista ja helppoa. Teleskooppikannattimet Ulosvedettävien kannattimien ansiosta pullat eivät pääse putoamaan, kun nostat pellin ulos uunista. Teleskooppikannattimien ansiosta peltien käsittely on helppoa ja turvallista. AutoPilot Bosch AutoPilot sisältää jopa 24 ohjelmoitua ruoanvalmistusohjelmaa. Se seuraa ruoanvalmistusta, kun olet valinnut haluamasi ohjelman, esimerkiksi uunilohen kypsennyksen ja näppäillyt raaka-aineen painon. Tulos on aina sama. Lapsiturvallisuus Voi olla vaikeaa pitää uteliaita pikkukäsiä irti kuumista pelleistä ja jännittävistä nappuloista. Bosch-liesissä on elektroninen lapsilukko, joka lukitsee lieden kaikki toiminnot. Lisäksi uuniluukussa on mekaaninen kiinnike. Ulosvedettävä uunivaunu Bosch-liesissä on saatavilla myös uunivaunulla varustettu liesi. Uuniluukku on kuin vaunu, joka työnnetään sisään ja vedetään ulos suljettaessa sekä avattaessa. Ratkaisu on kätevä ja turvallinen.

45 Vapaasti sijoitettavat liedet 45 Tarkkuudella rakennetut, vapaasti sijoitettavat liedet. zx<zx< <zx Vapaasti sijoitettava liesi on käytännöllinen valinta sen sijaan, että ostaisi erikseen keittotason ja uunin. Kun valitset vapaasti sijoitettavan Bosch-lieden, saat kaupan päälle monia innovaatioita, joiden avulla onnistut keittiössä. HCE U, keraaminen liesi, jossa induktio Väri Teräs Energiatehokkuusluokka Kuumennus, kwh Ylä-/alalämpö 0,89 Kiertoilma 0,79 Energiankulutus normaalikuormituksella, kwh 45,0 Kätevät toiminnot + Induktio + Boost-toiminto kaikille keittoalueille + DirectSelect -ohjaus, 17 tehoaluetta + XXL-uuni (60 l), graniittiemalilla + 24 automaattista ohjelmaa + 3D -kiertoilma plus + Pyrolyys-ipuhdistusautomatiikka + Lapsilukitus + Luukku lasia Mitat millimetreinä (K x L x S) 900 x x HCE U, induktio Vapaasti sijoitettava liesi Induktio, TouchControl-ohjaus kaikille keittoalueille, XXL-uuni (58 l), 3D-kiertoilma plus. HCE S, induktio Vapaastisijoitettava liesi Valkoinen, induktio, TouchControl - ohjaus kaikille keittoalueille, XXL-uuni (58 l), 3D-kiertoilma plus. HCE U Vapaasti sijoitettava liesi Pyrolyysi-puhdistusautomatiikka, XXL-uuni (60 l), 3D-kiertoilma plus. HCE U Vapaasti sijoitettava liesi Uunivaunu, laajennettavat keittoalueet, XXL-uuni (65 l), 3D-kiertoilma plus. HCE S Vapaasti sijoitettava liesi Teräksinen XXL-uuni, Katalyyttinen puhdistus takaseinässä, hälytin. HCE U Vapaasti sijoitettava liesi Quicktherm - keittoalueet, XXL-uuni (58 l), 3D-kiertoilma plus. Lisätietoa tuotteista löytyy taulukosta sivulla 101. Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

46 46 Yleiskoneet, sauvasekoittimet, mehulinko

47 Yleiskoneet, sauvasekoittimet, mehulinko 47 Joskus tulevaisuudessa perillisesi nahistelevat tästä alkuperäisestä laitteesta. Bosch on kehittänyt yleiskoneita jo vuodesta Tällä hetkellä valikoimamme tähti on MUM 86 Cuisine professional. Koneessa on alumii ninen painevalettu runko ja markkinoiden vahvin moottori, jonka teho on 1 wattia (2,2 hv). Kulhon tilavuus on 5,4 litraa ja siinä voi valmistaa taikinan, johon tulee 1,5 kg jauhoja ja muita kuivia aineita. Taikinakoukun planetaarinen liike edesauttaa taikinan vaivausta. MUM vaivaa väsymättä ja ilman taukoja. Se jauhaa jauhamistaan ja raastaa raastamistaan, täyttää makkaroita, sekoittaa, pursottaa ja kaulii pastalevyjä, spagettia ja nuudeleita kuin liukuhihnalla. Oikeiden lisävarusteiden avulla MUM-yleiskone tarjoaa ruoanvalmistukseen rajattomasti toimintoja. Tänä päivänä käytävä elintarvikkeita koskeva keskustelu osoittaa, että myös tulevat sukupolvet haluavat valmistaa ruokansa alusta alkaen itse.

48 48 Yleiskoneet, sauvasekoittimet, mehulinko Bosch- yleiskoneiden viimeisintä tekniikkaa. Voimakas moottori Bosch MUM 86 Cuisine professional tarjoaa raakaa voimaa. Sen tehokas 1 W (2,2 hv) moottori sekoittaa, vatkaa ja vaivaa väsymättä. Valittavana on seitsemän nopeudensäätöä ja pikapainike lyhyitä käsittelyvaiheita varten. Käyttö on helppoa MUM-yleiskoneessa on seitsemän tehoa, pikapainike ja kätevä sähköinen kierrosnopeuden säätö. Kaikissa MUM 86 -yleiskoneissa on Multi-motion-toiminto sekä kätevä monitoiminto-osa, jossa on kolme liitäntää lisävarusteille. Monipuolinen varustus MUM 86 -yleiskoneissa on suuri sinen sekoituskulho (5,4 litraa), kansi, teräk- taikinakoukku, pallovispilä, tehovispilä ja suuri lasinen 1,75 litran sekoitusastia, jossa on irrotettava veitsiosa. Voit lisäksi täydentää yleiskonetta useilla käytännöllisillä lisävarusteilla. MUM! Keittiön vahva apulainen. Bosch MUM 86 Cuisine professional on raa asta voimastaan huolimatta helppokäyttöinen, näppärä ja lapsiturvallinen. Laitteessa on muun muassa kiinnityskohdan suojakansi, tukevat kumiset jalat ja automaattinen johdonkelaus. Koneen puhdistus makkaroiden täytön tai taikinan vaivaamisen jälkeen on helppoa, koska muotoilu on loppuun asti mietitty, eikä laitteen pinnoissa ole aukkoja tai kulmia.

49 Yleiskoneet, sauvasekoittimet, mehulinko 49 Mikä MUM sopii sinun keittiöösi? Bosch MUM 86 -yleiskoneet ovat ammattivälineitä, joita ei tarvitse piilotella keittiössä. Valitse siis yleiskoneen väri sisustukseen sopivaksi ja pidä sitä esillä. Värivaihtoehdot ovat punainen, antrasiitinharmaa, uutuuksina valkoinen ja kullanvärinen. On itsestäänselvyys, että hyvän keittiölaitteen tulee olla helposti puhdistettava. Turvallisuus on toinen selvä ominaisuus, ja sen varmistamiseksi yleiskoneen liitännät on peitetty ja laitteessa on takaisinkytkennän varmistus. Lisäksi kone käynnistyy vasta, kun kulho on asetettu paikalleen. Automaattisen johdonkelauksen ansiosta voit pitää yleiskonetta aina esillä. Voit luonnollisesti täydentää yleiskonetta useilla käytännöllisillä lisävarusteilla. MUM 86..., Professional, yleiskone Väri Antrasiitinharmaa, valkoinen, punainen tai kullanvärinen Teho watteina 1 Tehoasetusten määrä Rungon materiaali Sekoituskulho Sekoituskulhon tilavuus litroina (enintään) Sekoituskulhon materiaali Kapasiteetti: 7 + pitokytkin Alumiini lasi, 1,75 litraa 5,4 Teräs 3,5 kg leipätaikinaa/ 1 l taikinanestettä MUM 86S1 Lisävarusteet Lihamylly + Pastanvalmistusosat + Vihannesleikkuri + Makkarantäyttölaite + Viljamylly + Paseeraussauva + Kakkupursotin + Sitruspuserrin Paino, kg 8,9 MUM 86A1 MUM 86W1 MUM 86R1 Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

50 50 Yleiskoneet, sauvasekoittimet, mehulinko

51 Yleiskoneet, sauvasekoittimet, mehulinko 51 Neliteräinen sauvasekoitin on ehkä sukua taikasauvalle. Uuden sukupolven sauvasekoittimien nimi on Bosch mixxo quattro. Niissä on kahden terän sijasta neljä terää. Siten niiden sekoitusteho on lähes kaksinkertainen perinteisiin kaksiteräisiin sauvasekoittimiin verrattuna. Neljä terää aiheuttaa myös vähemmän roiskeita. Mixxo quattro -sauvasekoittimet tekevät lyhyessä ajassa entistä sileämpiä keittoja, pehmeämpiä kastikkeita ja kuohkeampia vaahtoja. Sekoitin murskaa jään raikkaisiin juomiin kädenkäänteessä. Silkkaa taikuutta.

52 52 Yleiskoneet, sauvasekoittimet, mehulinko Vahva kuin hevonen. Quattro-terä toimii jopa 750 watin tehokkaalla moottorilla, mikä vastaa yhtä hevosvoimaa. Teräksellä vahvistettu rakenne on testattu ja kehitetty jatkuvaan silppuamiseen, jauhamiseen ja jään murskaamiseen keittiössä. Kun olet valmis, voit kädenkääntessä irroittaa teräosan ja pestä sen astianpesukoneessa (ei koske laitteen MSM 75PRO alumiinista teräosaa). Kätevä johto. Bosch Professional MSM 75PRO -mallin kierrejohto ei ole tiellä käytön aikana. Ammattilaismallissa on varusteena myös ylimääräinen alumiininen sekoitinvarsi kastikkeiden ja keittojen vaahdottamiseen, aivan kuin ammattikeittiöissä käytettävissä sauvasekoittimissa.

53 Yleiskoneet, sauvasekoittimet, mehulinko 53 Mikä mixxo quattro sinua viehättää? Annoimme parhaiden Bosch-muotoilijoiden päästää mielikuvituksensa valloilleen mixxo quattro - sauvasekoitinten suunnittelussa. Värin ja kuvioiden lisäksi mallit eroavat toisistaan myös ominaisuuksiensa perusteella. Kaikkein kehittyneimmät sauvasekoittimet näyttävät tehon punaisella LED-osoittimella ja elektronisella tehonvalinnalla. MSM 7401 mixxo quattro, sauvasekoittimet Väri Sininen kuviointi ja sauva terästä Teho watteina 750 Johdon pituus, cm 140 Terien määrä 4 Kätevät toiminnot + Turbo-painike + LED-tehonosoitin, elektroninen tehonvalinta + Kansi ja sekoituskulho + Terät, sekoitinvarsi + Johdon ripustin, kiinnitin. MSM 7700 sininen MSM 7250 musta MSM 7150 valkoinen MSM 7400 punainen MSM 75PRO musta mixxo quattro mixxo quattro mixxo quattro mixxo quattro mixxo quattro 750 W, Turbo-painike, LED -tehonosoitin, elektroninen tehonvalinta. 500 W, Turbo-painike, sekoituskulho. 500 W, Turbo-painike, sekoituskulho. 750 W, Turbo-painike, sekoituskulho, LEDtehonosoitin, elektroninen tehonvalinta. W, teräs, erikoisterät, Helix-cord (2,5 m), Turbo-painike, mittakulho. Lisävarusteet laitteelle mixxo quattro MSM 7700 XL-sekoitin, sekoituskulho ja vatkain. Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

54 54 Yleiskoneet, sauvasekoittimet, mehulinko Kaksinkertainen uutuus: sekoittava vatkain. Sekoita omatekoinen vauvanruoka sileäksi ja vatkaa marenkitaikina ilmavaksi - yhdellä ja samalla innovatiivisella kodinkoneella. Uusi Bosch STYLINE on sauvasekoittimen ja tehokkaan sähkövatkaimen yhdistelmä. Se on siis keittiössä kaksinkertainen apu mukana tulevan mixxo-quattro-sekoitinosan ansiosta. Neljä ainutlaatuista veitsiterää ja 500 watin teho valmiina palvelukseen! STYLINE -vatkaimen ergonomisen muotoilun ansiosta sitä on yhtä miellyttävä käyttää sauvasekoittimena ja sähkövatkaimena. Uudet innovatiiviset vatkaimet ja uusi neljällä veitsiterällä varustettu sekoitinvarsi STYLINE-vatkaimen vispilässä on neljä pientä metallikuulaa, joiden ansiosta kerman, valkuaisten tai kevyiden taikinoiden vatkaaminen on tehokasta ja nopeaa. Mukana tulevan sekoitinosan neljä veitsiterää sekoittavat keitot, kastikkeet ja smoothiet helposti tasaisiksi (mallit MFQ 4070 ja MFQ 4080). MFQ 4020 Sähkövatkain 450 W, hiljainen tehokas moottori, 5 nopeutta, pitokytkin, turbo-tila, 2 voimakasta taikinakoukkua, voidaan liittää sauvasekoittimeen, johdonkelaus. MCM 4000 Monitoimikone 700 W, 2 nopeutta + pitokytkin, 2,3 l sekoituskulho, yhdistetty lisävarustelaatikko, monitoimileikkuri, vaahdotuslevy, viipalointikiekko ja raastinkiekko. MSM 7250 Sauvasekoitin 500 W, Turbo-painike, sekoituskulho.

55 Yleiskoneet, sauvasekoittimet, mehulinko 55 Uuteen päivään ilman lisäaineita! Bosch MES 20A0 -mehulingossa on luotettava 700 watin moottori ja pohjassa tukevat kumijalat. Suuren syöttöputken (7,5 cm) ansiosta voit laittaa mehulinkoon hedelmiä ja vihanneksia kokonaisina tai suurina paloina. Lingossa on kaksi tehotasoa: yksi koville ja toinen pehmeille raaka-aineille. Mehukannussa on vaahdonerotin. Kaikki osat (paitsi moottoriosa) voidaan pestä astianpesukoneessa. Bosch-mehulinko toivottaa hyvän huomenen luonnollisesti ja miellyttävästi. MES 20A0 Mehulinko 700 W, turvakatkaisu, 2 tehotasoa, runko terästä, kaikki osat (paitsi moottoriosa) voidaan pestä astianpesukoneessa. Myynti alkaa elokuussa Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

56 56 Espresso

57 Espresso 57 Bosch sai innoituksen pienistä italialaisista kahviloista, joissa espresso valmistetaan paineella. Siksi kehitimme keittimen, joka toimii 19 baarin paineella. Bosch barista professional on täysin uusi espressokeitin arjen herkkusuille, jotka haluavat nauttia herkullisista kahvijuomista. Tyylikkäästi muotoillut ulkokuoren alta löytyvät maailmanuutuudet AromaPro ja CreamPro Concept. Yhdessä suuren paineen kanssa osat valmistavat täydellistä espressoa tai latte macchiatoa. Saat myös latte-kahvin tai maitovaahdon peittämän cappuccinon yhdellä napinpainalluksella. Kaakaojauhe on toistaiseksi ripoteltava juoman päälle itse. Venezia -sarjaan lanseerataan uusi malli, jossa on enemmän valinnanvaraa ja manuaalinen suutin maidon vaahdottamiseen. TCA 7321RW hopea barista professional 19 baaria, keraaminen kahvimylly, One-touch cappuccino/macchiato, LCD-näyttö, erillinen maidonvaahdotin, kupinlämmitin. TCA 7129RW musta barista professional 15 baaria, keraaminen kahvimylly, One-touch cappuccino/macchiato, LCD- näyttö, erillinen maidonvaahdotin. TCA 5601 hopea venezia collection 15 baaria, kahvimylly terästä, erillinen maidonvaahdotin, kupinlämmitin, symbolinäyttö. Lisätietoa tuotteista on taulukossa sivulla 107. Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

58 58 Jääkaapit, pakastimet Bosch-jääkaapeissa on monia etuja. Bosch on kehittänyt jääkaappeja jo yli 75 vuoden ajan. Nykyään tavoitteenamme on levittää huurtumatonta tekniikkaa ja käytännön elintarviketurvallisuutta ja pienentää energiankulutus minimiin. Käytännössä tämä merkitsee sitä, että monien jääkaappiemme energialuokitus on A++, eli niiden energiankulutus on markkinoiden vähäisin ja siten markkinoiden paras. Uuden LED-valaistuksen ansiosta jääkaapit säästävät nyt aiempaa enemmän energiaa. LEDlamput kestävät jääkaapin koko elinkaaren ajan, ja hehkulampun vaihtaminen on muisto vain.

59 Jääkaapit, pakastimet 59

60 60 Jääkaapit, pakastimet Seuraa valoa. Jääkaappiemme kulutus vähenee entisestään. Siis energian kulutus. Parhaimmissa A+- ja A++-luokan jääkaapeissamme on nyt uusi LED-valaistus. Nämä matalaenergialamput ovat täydellinen valaistusratkaisu jääkaappiin. Ne on sijoitettu jääkaapin seinien etuosaan, joten suurempikaan määrä maitotölkkejä ei varjosta niitä. Ne ajat ovat viimein ohi, jolloin jääkaappeihin jouduttiin vaihtamaan hehkulamppuja. LED-valaistus valaisee koko jääkaapin sisällön miellyttävästi, joten voit huoleti hakea yöpalaa.

61 Jääkaapit, pakastimet 61 Sisustus ei merkitse kaikkea. Anna keittiölle kasvojenkohotus tyylipuhtailla Bosch-malleilla. Metal behind glass antaa sinulle syyn välittää ulkokuoresta. Sen lisäksi, että muotoilu antaa jääkaapille tyylikkään ulkonäön, se tekee siitä myös käytännöllisen. Kuten nimi kertoo, kaapin metalliovet on peitetty ohuella lasipinnalla. Se helpottaa sormenjälkien ja tahrojen puhdistamista. Mutta mikä tärkeintä: se on upean näköinen.

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisan näytöskeittiössä olevissa Whirlpoolin kodinkoneissa yhdistyvät huippuluokan teknologia ja energiatehokkuus, joilla minimoidaan

Lisätiedot

Kestäviä valintoja 2009 2010

Kestäviä valintoja 2009 2010 Kestäviä valintoja 2009 2010 2 Kestäviä valintoja Bosch Kestäviä valintoja Bosch 3 On parempi menettää rahaa kuin luottamus Tämä ajatus on peräisin yhtiön perustajalta Robert Boschilta. Bosch oli keksijä

Lisätiedot

Kestäviä valintoja 2009 2010

Kestäviä valintoja 2009 2010 Kestäviä valintoja 2009 2010 2 Kestäviä valintoja Bosch Kestäviä valintoja Bosch 3 On parempi menettää rahaa kuin luottamus Tämä ajatus on peräisin yhtiön perustajalta Robert Boschilta. Bosch oli keksijä

Lisätiedot

Kompakti yhdistelmähöyryuuni Teräs CS 858GRS1

Kompakti yhdistelmähöyryuuni Teräs CS 858GRS1 teräs 2540* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Uunimalli / toiminnot k Uunin tilavuus: 47 l k Energialuokka: A+ k 15 uunitoimintoa: 4D-kiertoilma, kiertoilma eco, ylä-/ alalämpö, ylä-/alalämpö eco, kiertoilmagrilli,

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Electrolux jääkaappi ERE38406X Tässä erinomainen jääkaappi dynaamisella kylmennyksellä. Dynaaminen kylmennys pitää huolen, että kaapin lämpötila on jokaisella tasolla lähes sama. Elintarvikkeiden säilyvyys

Lisätiedot

ActiveWater Astianpesukone, 60 cm, korkea malli

ActiveWater Astianpesukone, 60 cm, korkea malli 1850* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus Energiatehokkuusluokka: A+++, Kuivaustehokkuusluokka: A Vuosittainen kulutus ohjelmalla Eco 50 C: 2660 l vettä / 214 kwh sähköä (perustuu

Lisätiedot

Tuotekuvasto. Jääkaapit Kaappipakastimet Yhdistelmäkaapit Liedet Kalusteuunit Keittotasot Liesituulettimet Astianpesukoneet Suomi 2014

Tuotekuvasto. Jääkaapit Kaappipakastimet Yhdistelmäkaapit Liedet Kalusteuunit Keittotasot Liesituulettimet Astianpesukoneet Suomi 2014 Tuotekuvasto Jääkaapit Kaappipakastimet Yhdistelmäkaapit Liedet Kalusteuunit Keittotasot Liesituulettimet Astianpesukoneet Suomi 2014 Jääkaapit - leveys 55 cm KS 3135-90 Vapaasti sijoitettava jääkaappi,

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Aeg integroitu jääkaappi SKD71800F0 Erittäin laadukas integroitu jääkaappi. Digitaalinäyttö tarkkaan lämpötilansäätöön. LED-valaistus takaa erinomaisen valaistuksen. Energialuokka A+. Käyttötilavuus 330

Lisätiedot

ASKO Astianpesukoneet

ASKO Astianpesukoneet ASKO Astianpesukoneet Täyttömäärä ja joustavuus maailman parhaimpia Tavoitteenamme on, että tuotteemme helpottavat arkea. Olemme sen vuoksi tehneet vuosien ajan kovaa työtä markkinoiden suurimpiin ja joustavimpiin

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Aeg integroitu jääkaappi SKD71800F0 Erittäin laadukas integroitu jääkaappi. Digitaalinäyttö tarkkaan lämpötilansäätöön. LED-valaistus takaa erinomaisen valaistuksen. Energialuokka A+. Käyttötilavuus 330

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4 Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4 EKC50100OX Liesi Tyylikäs keraamien taso. Tilava uuni. -käyttötilavuus 62 litraa Haudutusuuni-toiminto mahdollistaa mehukkaiden ja maukkaiden ruokien valmistamisen

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Kuusirinne

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Kuusirinne Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Kuusirinne EKC50100OX Liesi Tyylikäs keraamien taso. Tilava uuni. -käyttötilavuus 62 litraa Haudutusuuni-toiminto mahdollistaa mehukkaiden ja maukkaiden ruokien valmistamisen

Lisätiedot

Nerokas veto induktiokeittotasoon integroitu liesituuletin.

Nerokas veto induktiokeittotasoon integroitu liesituuletin. Nerokas veto induktiokeittotasoon integroitu liesituuletin. Koe uusi Siemens inductionair System. siemens-home.bsh-group.com/fi 150 päivää studioline Siemens. Tuo tulevaisuuden kotiisi. Loputtomat mahdollisuudet

Lisätiedot

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43 teräs 1320* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus k Energialuokka: A+++, 149 kwh/vuosi k Käyttötilavuus yhteensä: 302 l Muotoilu ja käyttömukavuus k Elektroninen lämpötilanohjaus

Lisätiedot

STA6539L2 Uusi tuote 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+++A

STA6539L2 Uusi tuote 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+++A STA6539L2 Uusi tuote 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709177928 13 astiastoa 3 koria 10 ohjelmaa (joista 5 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, Auto 45-65,

Lisätiedot

Uutta & Ajankohtaista

Uutta & Ajankohtaista Kesä 2015 KESÄETU KEITTIÖN OSTAJILLE: MONZA OVET -50% Uutta & Ajankohtaista SIVU 2 Gram-kodinkoneet... 3 Miele-kodinkonet... 4 Blum Legrabox -laatikot... 5 Savo Bora Basic -liesituuletin... 6 Brushed Wall

Lisätiedot

6 TH SENSE POWERCLEAN ASTIANPESUKONEET AISTI PUHTAALLE LOPPUTULOKSELLE

6 TH SENSE POWERCLEAN ASTIANPESUKONEET AISTI PUHTAALLE LOPPUTULOKSELLE 6 TH SENSE POWERCLEAN ASTIANPESUKONEET AISTI PUHTAALLE LOPPUTULOKSELLE SENSORITEKNIIKKA, JOKA SAA AIKAAN TÄYDELLISEN PUHTAAN LOPPUTULOKSEN TEHOKKAAT KORKEAPAINESUUTTIMET JOTKA PUHDISTAVAT PINTTYNEIMMÄTKIN

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Bosch jääviileäkaappi KSV36VI30 Teräksisen jääviileäkaapin käyttötilavuus on yhteensä 346 litraa, mikä riittää isonkin perheen ruokatarvikkeiden kylmäsäilytykseen. Kaapissa on seitsemän turvalasista valmistettua

Lisätiedot

THERMOPLAN BLACK&WHITE

THERMOPLAN BLACK&WHITE THERMOPLAN BLACK&WHITE Espressoa, cappuccinoa, caffè lattea kuin ammattibaristan valmistamana. Kahvinvalmistuksen viimeisintä tekniikkaa korkean kahvivolyymin paikkoihin. THERMOPLAN BLACK&WHITE KAHVINVALMISTUKSEN

Lisätiedot

KODINKONEPAKETTI 1 RST

KODINKONEPAKETTI 1 RST KODINKONEPAKETTI 1 RST 05.09.2016 Monitoimiuuni PULL SYSTEM 6H - 175BX / 901010083 Integroitava uuni Monitoimi, 6 valmistusohjelmaa Näyttö aikatoiminnolla Ajastintoiminto Aquasliding puhdistustoiminto

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Whirlpool WM 1855 A+X Erittäin tyylikäs ja monipuolisin ohjelmin varustettu jääviileäkaappi. 6th SENSE valvoo jääkaapin lämpötilaa ja pitää sen optimaalisena. Valvonta- anturit lähettävät tietoa ohjausyksikköön,

Lisätiedot

ST2FABRO2. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIASTIANPESUKONE PINKKI ENERGIALUOKKA: A+++A

ST2FABRO2. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIASTIANPESUKONE PINKKI ENERGIALUOKKA: A+++A ST2FABRO2 60 CM ASTIASTIANPESUKONE PINKKI ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709166939 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, auto 60-70, Super pika ohjelmaa:

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon CASA Liesikuvut Keittiön kärynpoiston uudet rytmit Uuden Swegon Casa -liesikupumalliston ansiosta kaikki sujuu keittiön raikkaassa ilmapiirissä kuin tanssi. Moderni Blues, sutjakka Salsa, tehokas

Lisätiedot

,00. Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin. 310x385x(H)350 12,

,00. Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin. 310x385x(H)350 12, KENWOOD Profesional -sarja yleiskoneet + 975 619 KMP05 Pro yleiskone 6,7 l, 1500W, blender Sekoittaa kakkutaikinat ja vatkaa kerman Kotelo alumiinia Aukeava yläosa turvasuojalla Portaaton nopeuden säätö

Lisätiedot

Pyykinpesukone, edestä täytettävä WM 16Y792DN

Pyykinpesukone, edestä täytettävä WM 16Y792DN valkoinen 1635* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus k Täyttömäärä: 8 kg k Energiatehokkuusluokka: A+++ -30% k Vuosittainen energiankulutus 137 kwh, perustuu 220 vakiopesuohjelmaan

Lisätiedot

Kallistettava paistinpannu

Kallistettava paistinpannu Electrolux Thermaline sarja on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. Thermaline sarja soveltuu erinomaisesti sairaaloihin, keskuskeittiöihin sekä hotelleihin. Sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

CPF9IPYW Uutuus. Funktioner. Vaihtoehdot. Versiot. Portofino. Pääuuni

CPF9IPYW Uutuus. Funktioner. Vaihtoehdot. Versiot. Portofino. Pääuuni CPF9IPYW Uutuus 90 CM PORTOFINO-LIESI MONITOIMIUUNILLA PYROLYYSITOIMINTO JA INDUKTIOLIESI KELTAINEN ENERGIALUOKKA: A+ VAIN VALTUUTETUILTA JÄLLEENMYYJILTÄ Energialuokka A+ Keittotaso 0 Display LCD Alueet:

Lisätiedot

ActiveWater astianpesukone, 60 cm

ActiveWater astianpesukone, 60 cm valkoinen 919* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus Energiatehokkuusluokka: A+++, Kuivaustehokkuusluokka: A Vuosittainen kulutus ohjelmalla Eco 50 C: 2660 l vettä / 234 kwh sähköä

Lisätiedot

SFP6603NRE Uutuus. Funktioner. Lisävarusteet. Dolce Stil Novo 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA LASI JA KUPARI YKSITYISKOHDILLA ENERGIALUOKKA: A+

SFP6603NRE Uutuus. Funktioner. Lisävarusteet. Dolce Stil Novo 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA LASI JA KUPARI YKSITYISKOHDILLA ENERGIALUOKKA: A+ SFP6603NRE Uutuus 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA LASI JA KUPARI YKSITYISKOHDILLA ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709217440 VAIN VALTUUTETUILTA JÄLLEENMYYJILTÄ Uunin tilavuus: Netto: 70 litraa Brutto:

Lisätiedot

SFP6925BPZE. Funktioner. Versiot. Victoria 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+

SFP6925BPZE. Funktioner. Versiot. Victoria 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ SFP6925BPZE 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709218874 Anti fingerprint 13 toimintoa Uunin tilavuus: Netto: 65 litraa Brutto: 79 litraa Lämpötila: 30-280

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon Home Solutions Swegon CASA Liesikuvut HOME VENTILATION Swegon CASA Liesikuvut KEITTIÖN KÄRYNPOISTON UUDET RYTMIT Swegon CASA liesikuvut ovat keskeinen osa asunnon toimivaa ilmanvaihtoa. Tehokkaan

Lisätiedot

Uuden Siemens-höyryuunin ominaisuudet ovat omaa luokkaansa

Uuden Siemens-höyryuunin ominaisuudet ovat omaa luokkaansa Lehdistötiedote heinäkuu 2011 Uuden Siemens-höyryuunin ominaisuudet ovat omaa luokkaansa Höyryuunin käyttö on lisääntynyt viime vuosien aikana. Syy siihen on höyryuunin avulla saatava loistava ruoanvalmistustulos.

Lisätiedot

Täysin uusi sukupolvi 45 cm leveät astianpesukoneet

Täysin uusi sukupolvi 45 cm leveät astianpesukoneet Täysin uusi sukupolvi 45 cm leveät astianpesukoneet Mahtuu pienempään tilaan, silti sama kehittynyt tekniikka kuin suurissa astianpesukoneissa. 45 CM ASTIANPESUKONEET Vähän tilaa keittiössä? Vaadi silti

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Aeg jääkaappi S73800KMX0 Erinomainen jääkaappi dynaamisella kylmennyksellä. Dynaaminen kylmennys pitää huolen, että kaapin lämpötila on jokaisella tasolla lähes sama. Elintarvikkeiden säilyvyys on parempi

Lisätiedot

C92IPX8. klassinen 90 CM LIESI KAKSOISUUNILIESI PYROLYYSITOIMINNOLLA INDUKTIOTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA: A

C92IPX8. klassinen 90 CM LIESI KAKSOISUUNILIESI PYROLYYSITOIMINNOLLA INDUKTIOTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA: A C92IPX8 90 CM LIESI KAKSOISUUNILIESI PYROLYYSITOIMINNOLLA INDUKTIOTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA: A EAN13: 8017709150129 Induktiotaso 5 keittoaluetta: Vasen taka: Ø 180 mm, 1,85 kw - Turbo 3,0 kw Vasen

Lisätiedot

SFP130NE. Funktioner. Lisävarusteet. linea 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+

SFP130NE. Funktioner. Lisävarusteet. linea 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ SFP130NE 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709218676 Uunin tilavuus: Netto: 70 litraa Brutto: 79 litraa Lämpötilat: 30-280ºC Digitaalinäyttö Easyguide -näyttö

Lisätiedot

ST2FABCR. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A

ST2FABCR. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A ST2FABCR 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709232405 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, auto 60-70,

Lisätiedot

ST2FABP2. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A

ST2FABP2. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A ST2FABP2 60 CM ASTIANPESUKONE KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709166946 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, auto 60-70, Super pika ohjelmaa:

Lisätiedot

YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön

YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön YIT 2 Internal Uusi asunto, vihreämpi keittiö! Puustellin ekologinen Miinus-keittiö - ajatonta muotoilua, uusia ratkaisuja Nyt voit valita muutostyönä

Lisätiedot

Uusi flexinduction älykästä ruoanvalmistusta.

Uusi flexinduction älykästä ruoanvalmistusta. Uusi flexinduction älykästä ruoanvalmistusta. Innovatiivinen teknologia ja isommat keittoalueet tarjoavat tilaa makuelämyksille. siemens-home.se siemens-home.fi Siemens. Tuo tulevaisuuden kotiisi. Uusi

Lisätiedot

ST2FABRD. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI PUNAINEN ENERGIALUOKKA: A+++A

ST2FABRD. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI PUNAINEN ENERGIALUOKKA: A+++A ST2FABRD 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI PUNAINEN ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709232412 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, auto 60-70, Pikaohjelma:

Lisätiedot

Vähemmän höyryä. Enemmän vapautta.

Vähemmän höyryä. Enemmän vapautta. Vähemmän höyryä. Enemmän vapautta. Uusi näkökulma ruoanvalmistukseen, joka antaa vapautta yksilölliseen keittiösuunniteluun ja varmistaa tehokkaan höyryn ja käryn poiston. siemens-home.fi Siemens. Tuo

Lisätiedot

Yleiskoneet. Esivalmistuslaitteet

Yleiskoneet. Esivalmistuslaitteet Yleiskoneet Esivalmistuslaitteet Electrolux Professional Turvallisuus tulee ensin Sinun terveytesi on Meille aina tärkeää BPA vapaa Electrolux Professional ei käytä BPA (bisfenol A) ainetta missään elintarvikkeiden

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Bosch jääviileäkaappi KSR38V73EU Erittäin laadukas jääviileäkaappi, jossa turvalasihyllyt tuovat mukavuutta kaapin käyttöön ja puhtaanapitoon. Kirkas vihanneslaatikko, jonka sisältö näkyy helposti. Elektroninen

Lisätiedot

C9IMX9. Funktioner. Lisävarusteet. klassinen. Pääuuni 90 CM LIESI MONITOIMIUUNILLA JA INDUKTIOTASO RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A

C9IMX9. Funktioner. Lisävarusteet. klassinen. Pääuuni 90 CM LIESI MONITOIMIUUNILLA JA INDUKTIOTASO RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A C9IMX9 90 CM LIESI MONITOIMIUUNILLA JA INDUKTIOTASO RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A EAN13: 8017709222888 Induktiotaso 5 keittoaluella: Vasen taka: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo 3000 W Vasen etu: Ø 145 mm,

Lisätiedot

SFP6925BPZE1 Uutuus. Funktioner. Vaihtoehdot. Victoria 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+

SFP6925BPZE1 Uutuus. Funktioner. Vaihtoehdot. Victoria 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ SFP6925BPZE1 Uutuus 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709241735 Anti fingerprint 13 toimintoa Uunin tilavuus: Netto: 65 litraa Brutto: 79 litraa Lämpötila:

Lisätiedot

STA6444L2. Funktioner 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A

STA6444L2. Funktioner 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A EAN13: 8017709165949 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 pikaohjelmaa): Liotus, lasiohjelma, normaali, ECO, Super Pikaohjelmat: 27 min pika, ECO-pika,

Lisätiedot

Siirrettävät ilmastointilaitteet

Siirrettävät ilmastointilaitteet Siirrettävät ilmastointilaitteet luovat kotiin ja työpaikoille helposti ja nopeasti miellyttävän ja raikkaan sisäilman. Jäähdyttäessään sisäilmaa ne poistavat samalla ilmasta liiallisen kosteuden sekä

Lisätiedot

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Laadukas ja tukeva ruostumattomasta teräksestä valmistettu biojätteen vähennysyksikkö. Laitteessa on yhdistettynä jätemylly ja vedenpoistoyksikkö teräksisessä tiskipöydässä.

Lisätiedot

SFP140BE. Funktioner. Lisävarusteet. linea

SFP140BE. Funktioner. Lisävarusteet. linea SFP140BE 60 CM LINEA KIERTOILMAUUNI PYROLYYSITOIMINNOLLA TOUCH SCREEN - VÄRINÄYTÖLLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709218713 Uunin tilavuus: Netto: 70 L Brutto: 79 L Lämpötila: 30-280ºC

Lisätiedot

Private Collection: Aikainen lintu madon nappaa

Private Collection: Aikainen lintu madon nappaa LEHDISTÖTIEDOTE HUHTIKUU 2006 Private Collection: Aikainen lintu madon nappaa Uusi päivä, vastasuodatettua kahvia, vastapaahdettua leipää ja uusi vedenkeitin, joka kiehauttaa teeveden Bosch esittelee nyt

Lisätiedot

Täydelliseen puhdistukseen

Täydelliseen puhdistukseen T 12/1 eco!efficiency Täydelliseen puhdistukseen Tehokas, taloudellinen, hiljainen 40% energiansäästö hiljainen vain 56 db(a) Ei mikä tahansa imuri Uusi T 12/1 eco!efficiency on erilainen pölynimuri. Se

Lisätiedot

Energiapitoista tietoa kodinkoneiden valinnasta, sijoittamisesta, käytöstä ja hoidosta

Energiapitoista tietoa kodinkoneiden valinnasta, sijoittamisesta, käytöstä ja hoidosta Energiapitoista tietoa kodinkoneiden valinnasta, sijoittamisesta, käytöstä ja hoidosta Kalvosarja on tuotettu Motivan ja Työtehoseuran yhteistyönä, osana Euroopan Komission SAVE-ohjelman tukemaa hanketta.

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

JÄÄKAAPPI-PAKASTIMET

JÄÄKAAPPI-PAKASTIMET JÄÄKAAPPI-PAKASTIMET Esittelemme sinulle tärkeimmät ominaisuudet, joita vaaditaan raikkaan ja luonnollisen mikroilmaston aikaansaamiseksi jääkaappiin. Yksinkertaisia ja käteviä ratkaisuja ruoan säilytykseen

Lisätiedot

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa KODINKONEET K Pyrolyysiuuni Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Pyrolyysipuhdistustoiminto Lämpötila-alue 30ºC - 250ºC Nopea esilämmitys Sisäänpainettavat käyttökytkimet Digitaalinen näyttö;

Lisätiedot

AEG RKS640BCDX JÄÄKAAPPI

AEG RKS640BCDX JÄÄKAAPPI AEG RKS640BCDX JÄÄKAAPPI AEG:n energiatehokas teräksen värinen jääkaappi suurella kapasiteetilla ja DynamicAir -teknologialla Energialuokka A++ Tilavuus: 387 L DynamicAir -teknologia Äänitaso: 39 db(a)

Lisätiedot

Maksimaaliset tulokset minimaalisella kulutuksella.

Maksimaaliset tulokset minimaalisella kulutuksella. Maksimaaliset tulokset minimaalisella kulutuksella. Uudet Bosch-painepesurit Uusi Aquatak Go Pieni, helposti liikuteltava ja erittäin voimakas Unohda kiskominen ja riuhtominen. Aquatak Go seuraa sinua

Lisätiedot

Cold Line -kylmäkalusteet

Cold Line -kylmäkalusteet Cold Line -kylmäkalusteet ENERGIATEHOKKUUS SÄÄSTÄÄ LUONTOA JA KUSTANNUKSIA Cold Line Elintarvikkeiden ja juo Cold Line -tuoteryhmä on eurooppalaisen kylmäkalustestandardin mukainen, erityisesti ravintoloiden

Lisätiedot

Silverline. Innovaatioita ruostumattomasta teräksestä

Silverline. Innovaatioita ruostumattomasta teräksestä LIESIKUVUT 2011 1 Silverline Innovaatioita ruostumattomasta teräksestä Korkea laatu, innovatiivinen design, asiakaskohtainen palvelu ja edullinen hintataso ovat Silverlinen menestyksen salaisuudet. Niiden

Lisätiedot

YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT!

YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT! YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT! PAULIGIN TUTUT TUOTTEET JA MAUT NYT KAPSELEISSA. AINA OIKEA MÄÄRÄ TUORETTA, AITOA KAHVIA, TAZZA-KAAKAOTA TAI TEETÄ, KUPILLINEN KERRALLAAN. PAULIG CUPSOLO

Lisätiedot

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Kodinkoneet 1 Pyrolyysiuuni Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Pyrolyysipuhdistustoiminto Lämpötila-alue 30ºC - 250ºC Nopea esilämmitys Sisäänpainettavat käyttökytkimet Digitaalinen näyttö;

Lisätiedot

Metos SelfCooking Center ja Metos VarioCooking Center etuja ensimmäisestä päivästä alkaen

Metos SelfCooking Center ja Metos VarioCooking Center etuja ensimmäisestä päivästä alkaen Metos SelfCooking Center ja Metos VarioCooking Center etuja ensimmäisestä päivästä alkaen Aikaa oleelliseen! Keittiöiden koko pienenee ja ammattitaitoisesta henkilökunnasta on pula. Käyttökustannukset

Lisätiedot

Keittiökalusteet. Keittiökalusteet alaovet Luoto LL69 Listavetimellä. Keittiö kalusteet yläovet Luoto LL 68 listavetimellä

Keittiökalusteet. Keittiökalusteet alaovet Luoto LL69 Listavetimellä. Keittiö kalusteet yläovet Luoto LL 68 listavetimellä AS OY HAKALAHDENKATU 56 Sisustusmateriaalit 17.04.2013 Keittiökalusteet Keittiö kalusteet yläovet Luoto LL 68 listavetimellä Keittiökalusteet alaovet Luoto LL69 Listavetimellä Keittiön taso ja välitila

Lisätiedot

BEAUTIFUL INNOVATIONS FOR YOUR KITCHEN. Maailman hiljaisimmat liesituulettimet

BEAUTIFUL INNOVATIONS FOR YOUR KITCHEN. Maailman hiljaisimmat liesituulettimet BEAUTIFUL INNOVATIONS FOR YOUR KITCHEN Maailman hiljaisimmat liesituulettimet Hiljaisuus on käsin kosketeltavaa. Innovatiivisen NRS -tekniikan avulla Falmec on kehittänyt tuotteen, jossa kärynkeräyskyky,

Lisätiedot

monipuolinen ilmaverho

monipuolinen ilmaverho monipuolinen ilmaverho Mitä patentoitu (no.: 4415079 C2) tarjoaa perinteisiin malleihin nähden järjestelmä korkea suojausteho alhainen energia kulutus matala melutaso helppokäyttöisyys ja säätömahdollisuudet

Lisätiedot

MONOSPLIT- tai MULTISPLIT-järjestelmä FULL DC Inverter -32 C - +50 C

MONOSPLIT- tai MULTISPLIT-järjestelmä FULL DC Inverter -32 C - +50 C SPLIT- tai MULTISPLIT-järjestelmä FULL DC Inverter Paremman ympäristön puolesta. -32 C - +50 C LÄMMITYKSEEN ja ILMASTOINTIIN asuin- ja toimistorakennuksissa ENERGIA- TEHOKKUUTTA www.onninen.fi Järjestelmä

Lisätiedot

TÄRKEÄT TURVATOIMENPITEET

TÄRKEÄT TURVATOIMENPITEET keraamisen kulhon käyttöohjeet Sisällysluettelo Keraamisen kulhon TURVALLISUUS Tärkeät turvatoimenpiteet...5 keraamisen kulhon käyttö Keraamisen kulhon kiinnittäminen...6 Keraamisen kulhon irrottaminen...7

Lisätiedot

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN IVB 5 & 7 Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä. Putki ja suuttimet voidaan säilyttää koneen päällä

Lisätiedot

Astianpesu Tunneliastianpesukone WTCS90-90 k/h

Astianpesu Tunneliastianpesukone WTCS90-90 k/h KAPPALE # MALLI # NIMI # SIS # AIA # 534300 (WTCS90ERB) Tunneliastianpesukone, 1 nopeus, 90 koria tunnissa, kätisyys O>V 534301 (WTCS90ELB) Tunneliastianpesukone, 1 nopeus, 90 koria tunnissa, kätisyys

Lisätiedot

STA6444L2. Funktioner 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A

STA6444L2. Funktioner 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A EAN13: 8017709165949 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 pikaohjelmaa): Liotus, lasiohjelma, normaali, ECO, Super Pikaohjelmat: 27 min pika, ECO-pika,

Lisätiedot

My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta.

My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta. My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta. affordable cleaning My50 E/B Yhdistelmäkone. EDULLINEN, koska sillä voi ajaa kuka vain ilman

Lisätiedot

Sekoitinsarja Käyttöohje

Sekoitinsarja Käyttöohje Sekoitinsarja Käyttöohje Lue ohjekirja huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa. Käytä laitetta vain käyttöohjeen mukaisesti. Säilytä ohjekirja lukemiseksi tulevaisuudessa. TURVALLISUUS Laite ei ole

Lisätiedot

PARHAAT EDELLYTYKSET HYVÄÄN RUOANVALMISTUKSEEN

PARHAAT EDELLYTYKSET HYVÄÄN RUOANVALMISTUKSEEN PARHAAT EDELLYTYKSET HYVÄÄN RUOANVALMISTUKSEEN TUOTELUETTELO 2016 RUOANVALMISTUSTA PARHAIMMILLAAN Laatua nyt ja tulevaisuudessa Me Neffillä ajattelemme aina käyttäjää suunnitellessamme tuotteitamme. Tekniikka

Lisätiedot

MONOSPLIT- tai MULTISPLIT-järjestelmä FULL DC Inverter -32 C - +

MONOSPLIT- tai MULTISPLIT-järjestelmä FULL DC Inverter -32 C - + SPLIT- tai MULTISPLIT-järjestelmä FULL DC Inverter Paremman ympäristön puolesta. C 50-32 C - + LÄMMITYKSEEN ja ILMASTOINTIIN asuin- ja toimistorakennuksissa www.onninen.fi ENERGIA TEHOKKU UTTA Järjestelmä

Lisätiedot

ActiveWater astianpesukone, 60 cm

ActiveWater astianpesukone, 60 cm 1 229* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus Energiatehokkuusluokka: A++, Kuivaustehokkuusluokka: A Vuosittainen kulutus ohjelmalla Eco 50 C: 2660 l vettä / 266 kwh sähköä (perustuu

Lisätiedot

Uutuusviikko 2.-7.11.2015 Charmiamyymälöissä kautta maan

Uutuusviikko 2.-7.11.2015 Charmiamyymälöissä kautta maan Uutuusviikko 2.-7.11.2015 Charmiamyymälöissä kautta maan Uutuusovet puoleen hintaan... 2 Huippuetu Mielekonepaketin ostajille... 3 Gram-uunin ostajille induktiotaso puoleen hintaan... 4 Savo liesituuletin

Lisätiedot

KEITTIÖVALAISIMET OSTOAPU

KEITTIÖVALAISIMET OSTOAPU OSTOAPU SUOMI KEITTIÖVALAISIMET Ruoanlaitto ja muut keittiöpuuhat sujuvat huomattavasti turvallisemmin ja mukavammin, kun työtasoilla on hyvä ja tasainen valaistus. Seinäkaappien valaisemista ja tavaroiden

Lisätiedot

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin TULISIJAT Nautinnollisiin hetkiin NOVELTY TAKKA KOTA Novelty takan moderni ja hillitty design sopii moneen tilaan. Novelty takka luovuttaa lämmön nopeasti. Takan päällä olevassa vuolukivilaatassa on reikiä

Lisätiedot

MeRCuRR ja Marengo Solarium mallit

MeRCuRR ja Marengo Solarium mallit MeRCuRR ja Marengo Solarium mallit 1 MeRCuRR Edullinen perus IR- solarium laitteisto MeRCuRR-runko on tiukimpien vaatimusten mukaista kuumuutta kestävää, vahvistettua värillistä. Solariumin kompakti malli

Lisätiedot

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET VALITTU LÄMPÖTILA ON HELPPO NÄHDÄ Selkeästä näytöstä näet helposti asetetun lämpötilan. Voit nostaa tai alentaa lämpöä patterin päädyssä olevilla plus- ja miinuspainikkeilla.

Lisätiedot

Voit tilata välitilat mittavalmiina.

Voit tilata välitilat mittavalmiina. VÄLITILAKUOSIT 106 VÄLITILAKUOSIT Voit tilata välitilat mittavalmiina. Valkoinen Kiiltävä valkoinen Vaalea lehti Tumma lehti Vaalea kide Pastelli mosaiikki Vaalea kalkkikivi Harjattu harmaa 107 VÄLITILAKUOSIT

Lisätiedot

Huipputehokas imuri HEPA 14-suodatuksella

Huipputehokas imuri HEPA 14-suodatuksella Huipputehokas imuri 14-suodatuksella Nykyisin havaittavana kehityksenä on allergioiden yleistyminen ja olemmekin keskittyneet tarjoamaan siihen ratkaisuja. llä voidaan imeä likainen ilma imuriin ja erinomaisen

Lisätiedot

Liedet ja liesituulettimet

Liedet ja liesituulettimet Liedet ja liesituulettimet 2007 2008 SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd 1 07-08-31 07.23.59 Yksinkertaisempaa kuin koskaan! Lieden käyttö on nyt yhtä vaivatonta kuin sen valinta. Laadun tunne on käsin kosketeltavissa.

Lisätiedot

Drop. D E S I G N P O O L

Drop. D E S I G N P O O L Drop. D E S I G N P O O L MIKÄ ON DROP? Drop on ulkoallas, jonka viimeistellyn kaunis ulkomuoto, ergonomisuus ja helppokäyttöisyys tarjoavat todellista arjen luksusta niin kodin pihamaalle, terassille

Lisätiedot

BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT. Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti.

BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT. Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti. BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti. TUORETTA KAHVIA NOPEASTI SUODATINLAITE VP17A-2 Bunn-O-Matic -suodatinkahvilaitteet

Lisätiedot

Pölynimurit. Nopeaa ja tehokasta imurointia

Pölynimurit. Nopeaa ja tehokasta imurointia Pölynimurit Nopeaa ja tehokasta imurointia Ammattitason pölynimuri päivittäiseen käyttöön Hienot ominaisuudet tekevät Kärcher pölynimurista ammattilaisen suosikin: Siinä on matala äänitaso, helppo liikuteltavuus

Lisätiedot

NUOVA SIMONELLI. Laadukkaat perinteiset espressolaitteet ja myllyt erikoiskahvien valmistamiseen.

NUOVA SIMONELLI. Laadukkaat perinteiset espressolaitteet ja myllyt erikoiskahvien valmistamiseen. NUOVA SIMONELLI Laadukkaat perinteiset espressolaitteet ja myllyt erikoiskahvien valmistamiseen. NUOVA SIMONELLI Nuova Simonelli on italialainen perinteisiä espressolaitteita valmistava yritys. Se on valmistanut

Lisätiedot

PR IMULETKUSTO PR -IMULETKUSTO. OUREX OY Mäkirinteentie 3 36220 Kangasala Puh. (03) 212 8000 Faksi (03) 212 8158

PR IMULETKUSTO PR -IMULETKUSTO. OUREX OY Mäkirinteentie 3 36220 Kangasala Puh. (03) 212 8000 Faksi (03) 212 8158 - kohdepoistoletkusto, jonka muotoilu edesauttaa luomaan vieläkin paremman työympäristön. imuletkusto tuo markkinoille uuden ja täysin ainutlaatuisen muotoilun, joka yhdistää uusien materiaalien edut viimeisimpiin

Lisätiedot

Kodinkoneiden valinta ja energiatehokas käyttö Tarja Marjomaa tutkija

Kodinkoneiden valinta ja energiatehokas käyttö Tarja Marjomaa tutkija Kodinkoneiden valinta ja energiatehokas käyttö Tarja Marjomaa tutkija Kodinkoneiden pakollinen energiamerkki helpottaa valintaa! Kielineutraalia energiamerkkiä käytetään kaikissa EU-maissa. Oltava kiinnitettynä

Lisätiedot

Sitä kylmää mitä tarvitaan

Sitä kylmää mitä tarvitaan Sitä kylmää mitä tarvitaan Kylmiöpakastimet Kotikylmiöt Kaappipakastimet Viinikylmiöt Valitse vain ulkonäkö, kylmiö huolehtii kaikesta muusta 4-7 Kylmiöpakastimet 8-11 Kotikylmiöt 12-13 Kaappipakastimet

Lisätiedot

Kuluttajaimurit Performer All-in-1 150/250

Kuluttajaimurit Performer All-in-1 150/250 Jotta keskuspölynimurin asennus olisi mahdollisimman helppoa, All-in-1 paketit on suunniteltu vastaamaan normaalin asennuksen tarpeita. Toki voit ostaa kaikki osat myös erikseen. Nilfisk Performer All-in-1

Lisätiedot

astianpesukone, 60 cm kokonaan kalustepeitteinen SN 678X01TE *Suositushinta ¹Korkearunkoinen malli mm, asennustila mm

astianpesukone, 60 cm kokonaan kalustepeitteinen SN 678X01TE *Suositushinta ¹Korkearunkoinen malli mm, asennustila mm SX 678X01TE¹ 1829* 1829* *Suositushinta ¹Korkearunkoinen malli - 865 mm, asennustila 865-925 mm Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus k Energiatehokkuusluokka: A+++, Kuivaustehokkuusluokka: A k

Lisätiedot

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja Inspiraatio The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja värikkäitä lämmittimiä mahdollistaa oman

Lisätiedot

RUOANVALMISTUS ALK A A MUUTAMISTA HY VISTÄ OIVALLUKSISTA

RUOANVALMISTUS ALK A A MUUTAMISTA HY VISTÄ OIVALLUKSISTA RUOANVALMISTUS ALK A A MUUTAMISTA HY VISTÄ OIVALLUKSISTA OIVALL A, ET TÄ NAUTINNOT ALK AVAT RUOANVALMISTUKSESTA Tuoreita raaka-aineita, muutama minuutti aikaa ja reilu annos innostusta. Pata porisee ja

Lisätiedot

ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt

ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt Auringolta suojautuminen on tärkeä osa asumista sekä nykyaikaista rakentamista. Ulkotiloissa viilentävällä varjolla on tärkeä rooli paitsi viihtyisyyden myös terveytesi kannalta.

Lisätiedot

Maitotalous tuotteiden myyntiratkaisut

Maitotalous tuotteiden myyntiratkaisut Maitotalous tuotteiden myyntiratkaisut Saammeko esitellä, maitotalous tuotteiden myyntiratkaisujen kerma! Huurre tuo nyt markkinoille uuden ajan myyntiratkaisut maitotaloustuotteille Yhteistä Huurteen

Lisätiedot

Induktiotaso. Induktiotaso

Induktiotaso. Induktiotaso Kodinkoneet Induktiotaso 4 keittoaluetta (2 BOOSTER keittoaluetta) - Etuoikea:Ø 180 mm, teho 1,4 kw - Takaoikea: BOOSTER Ø 220 mm, teho 1,85 kw (max. 2,1 kw) - Etuvasen: BOOSTER Ø 180 mm, teho 1,2 kw (max.

Lisätiedot

TUOTEVALIKOIMA 1.1.-31.3.2016

TUOTEVALIKOIMA 1.1.-31.3.2016 TU OTE VAL IK O I M A 1.1. -31.3.20 16 SI SÄ LL Y S LU E T TE LO KA LU STE IS I I N SI JOI TET TAV AT UUNIT.................................. 4 Y H D IS TELM ÄUUNIT.....................................................

Lisätiedot

Jääkaapit Kaappipakastimet Yhdistelmäkaapit Liedet Kalusteuunit Keittotasot Liesituulettimet Astianpesukoneet B2B

Jääkaapit Kaappipakastimet Yhdistelmäkaapit Liedet Kalusteuunit Keittotasot Liesituulettimet Astianpesukoneet B2B 2017 Jääkaapit Kaappipakastimet Yhdistelmäkaapit Liedet Kalusteuunit Keittotasot Liesituulettimet Astianpesukoneet B2B Jääkaapit - leveys 55 cm KS 3135-90 Vapaasti sijoitettava jääkaappi, valkoinen Netto-/bruttotilavuus

Lisätiedot