Private Collection: Aikainen lintu madon nappaa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Private Collection: Aikainen lintu madon nappaa"

Transkriptio

1 LEHDISTÖTIEDOTE HUHTIKUU 2006 Private Collection: Aikainen lintu madon nappaa Uusi päivä, vastasuodatettua kahvia, vastapaahdettua leipää ja uusi vedenkeitin, joka kiehauttaa teeveden Bosch esittelee nyt uuden tien täydelliseen aamuun. Private Collection -sarjan tuotteet on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista. Toiminnallisuutensa, kauniin muotoilunsa ja käytännöllisten ominaisuuksiensa ansiosta ne ovat keittiön sisustuselementtejä, jotka tarjoavat sekä makunautintoja että mielihyvää. Täydellistä kahvia Private Collectionin kahvinkeittimessä on puhutteleva ulkomuoto ja kaikki toiminnot, mitä toivoa saattaa. Voit suodattaa jopa kupillista kerrallaan. Kannu on tarjoiluystävällinen, kaunis ja toiminnallinen se ei läikytä eikä tiputa. Täydellinen vastarakastuneille, jotka haluavat valmistaa vastasuodatettua, hyväntuoksuista kahvia helposti. Kahvinkeitin on saatavana valkoisena/harmaana ja mustana/teräksenvärisenä. Kullankeltaista leipää Private Collectionilla Private Collectionin leivänpaahtimesta on saatavana kaksi tyylikästä mallia. Ensimmäinen on pidempi, jossa on tilaa pitkälle leipäviipaleelle tai kahdelle normaalikokoiselle viipaleelle. Toinen on kompaktimpi, jossa on tilaa kahdelle suurelle leipäviipaleelle kerrallaan. Molemmat on muotoiltu tyylikkäästi, ja ne paahtavat leivän täydellisen kullankeltaiseksi. Leipä on helppo nostaa paahtimesta Hi-lift-toiminnon avulla. Croissantin tai sämpylän lämmittämistä varten on oma teline. Molemmissa leivänpaahtimissa on sulatustoiminto, ja niiden lämpöeristys ehkäisee sormien polttamista. Pitkä malli on saatavana valkoisena/harmaana ja kompakti malli valkoisena/harmaana sekä mustana/teräksenvärisenä. Tyylikäs ja hygieeninen vedenkeitin Pehmeä muoto, materiaalivalinta ja upea kädensija tekevät Private Collectionin vedenkeittimistä erityisen puhuttelevia ja käytännöllisiä. Keittimen sisäpuoli on ruostumatonta terästä ja siinä on sisäänrakennettu lämpöelementti, joten se on erittäin hygieeninen sekä helppo puhdistaa. Vedenkeitin on saatavana valkoisena/harmaana ja mustana/ruostumattoman teräksen värisenä.

2 Private Collectionin tuotetiedot Kahvinkeitin, TKA 6621/TKA 6021 Leivänpaahdin, TAT 6901/ TAT 6101/TAT 6001 Vedenkeitin, TWK 6801/TWK 6001 Aromit säilyttävä, tarjoiluystävällinen 10/15 kupin lasikannu, jossa ergonominen Soft-Grip ja vesimäärän näyttö Irrotettava läpikuultava vesisäiliö, jossa vesimäärän näyttö ja integroitu kädensija Irrotettava ja kääntyvä suodatinosa, jossa integroitu kädensija (1x4) Tippalukko 2-portainen arominvalitsin Teho: 1100 W ruostumatonta terästä ja lämmönkestävää Cool touch - muovia Pitkä malli 1 pitkälle leipäviipaleelle/2 paahtoleipäviipaleelle, kompakti malli 2 paahtoleipäviipaleelle Elektroninen ohjaus, tasainen paahtotulos Sulatustoiminto Erillisvalaistu pysäytyspainike Irrotettava teräksinen sämpyläteline Automaattinen leivän keskitystoiminto tasaisemmalle leivänpaahdolle Hi-lift-leivännostin Turvatoiminto, jos leipä jumittuu Irrotettava murualusta Teho: 900 W Tilavuus 1,7 l ruostumatonta terästä tai kestävää valkoista muovia Automaattinen virrankatkaisu, kun johdoton vedenkeitin nostetaan alustalta Vesimäärän näyttö kannun molemmilla puolilla Automaattinen virrankatkaisu veden kiehuessa Turvallinen toimii vain kannen ollessa kiinni Irrotettava kalkkisuodatin ruostumatonta terästä Pohja ruostumatonta terästä kuumennusvastus näkymättömissä Ylikuumenemissuoja Teho: W Kuvamateriaali: Suora linkki Bosch-kotisivulle: Lehdistötiedotteeseen liittyviä kuvia voi hakea Bosch kuva-arkistosta: Kuva-arkisto. Tuotekuvat nrot: 2617, 2618, 2619, 2620 Lisätietoja antaa: Csaba Szépe, myyntipäällikkö, BSH Kodinkoneet Oy, Bosch, puh , mailto:csaba.szepe@bshg.com Kristiina Pakarinen, markkinointipäällikkö, BSH Kodinkoneet Oy, Bosch, puh , mailto:kristiina.pakarinen@bshg.com BSH Hushållsapparater AB (Pohjois-Eurooppa), joka markkinoi Siemens-, Bosch- ja Gaggenau-kodinkoneita, on perustettu vuonna 1997 ja toimii tänäpäivänä Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa (BSH Kodinkoneet Oy). BSH on osa Bosch and Siemens Home Appliances Group -yritystä, joka on maailman johtavia kodinkoneyrityksiä. Liikevaihto Pohjois-Eoroopassa vuonna 2005 oli 412 miljoonaa Euroa.

3 LEHDISTÖTIEDOTE HUHTIKUU 2006 Tuoretta kahvia ja vastapaahdettua leipää tuoreelle avioparille Bosch esittelee nyt uuden tien täydelliseen aamuun ja mikä olisikaan parempi alku pitkälle ja onnelliselle yhteiselämälle? Uusi lupaus, uusi päivä vastapaahdetun kahvikahvikupillisen ja vastapaahdetun leivän nauttimiseen sekä uusi vedenkeitin, joka kiehuttaa teevettä. Private Collection -sarjan tuotteet on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista. Toiminnallisuutensa, kauniin muotoilunsa ja käytännöllisten ominaisuuksiensa ansiosta ne ovat keittiön sisustuselementtejä, jotka tarjoavat sekä makunautintoja että mielihyvää. Täydellistä kahvia Private Collectionin kahvinkeittimessä on puhutteleva ulkomuoto ja kaikki toiminnot, mitä toivoa saattaa. Voit suodattaa jopa kupillista kerrallaan. Kannu on tarjoiluystävällinen, kaunis ja toiminnallinen se ei läikytä eikä tiputa. Täydellinen vastarakastuneille, jotka haluavat valmistaa vastasuodatettua, hyväntuoksuista kahvia helposti. Kahvinkeitin on saatavana valkoisena/harmaana ja mustana/teräksenvärisenä. Kullankeltaista leipää Private Collectionilla Private Collectionin leivänpaahtimesta on saatavana kaksi tyylikästä mallia. Ensimmäinen on pidempi, jossa on tilaa pitkälle leipäviipaleelle tai kahdelle normaalikokoiselle viipaleelle. Toinen on kompaktimpi, jossa on tilaa kahdelle suurelle leipäviipaleelle kerrallaan. Molemmat on muotoiltu tyylikkäästi, ja ne paahtavat leivän täydellisen kullankeltaiseksi. Leipä on helppo nostaa paahtimesta Hi-lifttoiminnon avulla. Croissantin tai sämpylän lämmittämistä varten on oma teline. Molemmissa leivänpaahtimissa on sulatustoiminto, ja niiden lämpöeristys ehkäisee sormien polttamista. Pitkä malli on saatavana valkoisena/harmaana ja kompakti malli valkoisena/harmaana sekä mustana/teräksenvärisenä. Tyylikäs ja hygieeninen vedenkeitin Pehmeä muoto, materiaalivalinta ja upea kädensija tekevät Private Collectionin vedenkeittimistä erityisen puhuttelevia ja käytännöllisiä. Keittimen sisäpuoli on ruostumatonta terästä ja siinä on sisäänrakennettu lämpöelementti, joten se on erittäin hygieeninen sekä helppo puhdistaa. Vedenkeitin on saatavana valkoisena/harmaana ja mustana/ruostumattoman teräksen värisenä.

4 Private Collectionin tuotetiedot Kahvinkeitin, TKA 6621/TKA 6021 Aromit säilyttävä, tarjoiluystävällinen 10/15 kupin lasikannu, jossa ergonominen Soft-Grip ja vesimäärän näyttö Irrotettava läpikuultava vesisäiliö, jossa vesimäärän näyttö ja integroitu kädensija Irrotettava ja kääntyvä suodatinosa, jossa integroitu kädensija (1x4) Tippalukko 2-portainen arominvalitsin Teho: 1100 W Leivänpaahdin, TAT 6901/ TAT 6101/TAT 6001 ruostumatonta terästä ja lämmönkestävää Cool touch - muovia Pitkä malli 1 pitkälle leipäviipaleelle/2 paahtoleipäviipaleelle, kompakti malli 2 paahtoleipäviipaleelle Elektroninen ohjaus, tasainen paahtotulos Sulatustoiminto Erillisvalaistu pysäytyspainike Irrotettava teräksinen sämpyläteline Automaattinen leivän keskitystoiminto tasaisemmalle leivänpaahdolle Hi-lift-leivännostin Turvatoiminto, jos leipä jumittuu Irrotettava murualusta Teho: 900 W Vedenkeitin, TWK 6801/TWK 6001 Tilavuus 1,7 l ruostumatonta terästä tai kestävää valkoista muovia Automaattinen virrankatkaisu, kun johdoton vedenkeitin nostetaan alustalta Vesimäärän näyttö kannun molemmilla puolilla Automaattinen virrankatkaisu veden kiehuessa Turvallinen toimii vain kannen ollessa kiinni Irrotettava kalkkisuodatin ruostumatonta terästä Pohja ruostumatonta terästä kuumennusvastus näkymättömissä Ylikuumenemissuoja Teho: W Kuvamateriaali: Suora linkki Bosch-kotisivulle: Lehdistötiedotteeseen liittyviä kuvia voi hakea Bosch kuva-arkistosta: Kuva-arkisto. Tuotekuvat nrot: 2617, 2618, 2619, 2620 Lisätietoja antaa: Csaba Szépe, myyntipäällikkö, BSH Kodinkoneet Oy, Bosch, puh , mailto:csaba.szepe@bshg.com Kristiina Pakarinen, markkinointipäällikkö, BSH Kodinkoneet Oy, Bosch, puh , mailto:kristiina.pakarinen@bshg.com BSH Hushållsapparater AB (Pohjois-Eurooppa), joka markkinoi Siemens-, Bosch- ja Gaggenau-kodinkoneita, on perustettu vuonna 1997 ja toimii tänäpäivänä Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa (BSH Kodinkoneet Oy). BSH on osa Bosch and Siemens Home Appliances Group -yritystä, joka on maailman johtavia kodinkoneyrityksiä. Liikevaihto Pohjois-Eoroopassa vuonna 2005 oli 412 miljoonaa Euroa.

5 LEHDISTÖTIEDOTE HUHTIKUU 2006 Private Collection: Tuoretta kahvia uudelle ylioppilaalle? Oletko muuttamassa pois kotoa? Uudessa kodissa halutaan tarjota ainakin kupillinen kahvia tai teetä ja vastapaahdettua leipää. Private Collection -sarjan tuotteet on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista. Toiminnallisuutensa, kauniin muotoilunsa ja käytännöllisten ominaisuuksiensa ansiosta ne ovat kodin sisustuselementtejä, jotka tarjoavat sekä makunautintoja että mielihyvää. Nuorekas Bosch-sarja on täydellinen lahja ylioppilaille, jotka ovat astumassa aikuiselämään. Täydellistä kahvia Private Collectionin kahvinkeittimessä on puhutteleva ulkomuoto ja kaikki toiminnot, mitä toivoa saattaa. Voit suodattaa jopa kupillista kerrallaan. Kannu on tarjoiluystävällinen, kaunis ja toiminnallinen se ei läikytä eikä tiputa. Kahvinkeitin on saatavana valkoisena/harmaana ja mustana/teräksenvärisenä. Kullankeltaista leipää Private Collectionilla Private Collectionin leivänpaahtimesta on saatavana kaksi tyylikästä mallia. Ensimmäinen on pidempi, jossa on tilaa pitkälle leipäviipaleelle tai kahdelle normaalikokoiselle viipaleelle. Toinen on kompaktimpi, jossa on tilaa kahdelle suurelle leipäviipaleelle kerrallaan. Molemmat on muotoiltu tyylikkäästi, ja ne paahtavat leivän täydellisen kullankeltaiseksi. Leipä on helppo nostaa paahtimesta Hi-lifttoiminnon avulla. Croissantin tai sämpylän lämmittämistä varten on oma teline. Molemmissa leivänpaahtimissa on sulatustoiminto, ja niiden lämpöeristys ehkäisee sormien polttamista. Pitkä malli on saatavana valkoisena/harmaana ja kompakti malli valkoisena/harmaana sekä mustana/teräksenvärisenä. Tyylikäs ja hygieeninen vedenkeitin Pehmeä muoto, materiaalivalinta ja upea kädensija tekevät Private Collectionin vedenkeittimistä erityisen puhuttelevia ja käytännöllisiä. Keittimen sisäpuoli on ruostumatonta terästä ja siinä on sisäänrakennettu lämpöelementti, joten se on erittäin hygieeninen sekä helppo puhdistaa. Vedenkeitin on saatavana valkoisena/harmaana ja mustana/ruostumattoman teräksen värisenä.

6 Private Collectionin tuotetiedot Kahvinkeitin, TKA 6621/TKA 6021 Aromit säilyttävä, tarjoiluystävällinen 10/15 kupin lasikannu, jossa ergonominen Soft-Grip ja vesimäärän näyttö Irrotettava läpikuultava vesisäiliö, jossa vesimäärän näyttö ja integroitu kädensija Irrotettava ja kääntyvä suodatinosa, jossa integroitu kädensija (1x4) Tippalukko 2-portainen arominvalitsin Teho: 1100 W Leivänpaahdin, TAT 6901/ TAT 6101/TAT 6001 ruostumatonta terästä ja lämmönkestävää Cool touch - muovia Pitkä malli 1 pitkälle leipäviipaleelle/2 paahtoleipäviipaleelle, kompakti malli 2 paahtoleipäviipaleelle Elektroninen ohjaus, tasainen paahtotulos Sulatustoiminto Erillisvalaistu pysäytyspainike Irrotettava teräksinen sämpyläteline Automaattinen leivän keskitystoiminto tasaisemmalle leivänpaahdolle Hi-lift-leivännostin Turvatoiminto, jos leipä jumittuu Irrotettava murualusta Teho: 900 W Vedenkeitin, TWK 6801/TWK 6001 Tilavuus 1,7 l ruostumatonta terästä tai kestävää valkoista muovia Automaattinen virrankatkaisu, kun johdoton vedenkeitin nostetaan alustalta Vesimäärän näyttö kannun molemmilla puolilla Automaattinen virrankatkaisu veden kiehuessa Turvallinen toimii vain kannen ollessa kiinni Irrotettava kalkkisuodatin ruostumatonta terästä Pohja ruostumatonta terästä kuumennusvastus näkymättömissä Ylikuumenemissuoja Teho: W Kuvamateriaali: Suora linkki Bosch-kotisivulle: Lehdistötiedotteeseen liittyviä kuvia voi hakea Bosch kuva-arkistosta: Kuva-arkisto. Tuotekuvat nrot: 2617, 2618, 2619, 2620 Lisätietoja antaa: Csaba Szépe, myyntipäällikkö, BSH Kodinkoneet Oy, Bosch, puh , mailto:csaba.szepe@bshg.com Kristiina Pakarinen, markkinointipäällikkö, BSH Kodinkoneet Oy, Bosch, puh , mailto:kristiina.pakarinen@bshg.com BSH Hushållsapparater AB (Pohjois-Eurooppa), joka markkinoi Siemens-, Bosch- ja Gaggenau-kodinkoneita, on perustettu vuonna 1997 ja toimii tänäpäivänä Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa (BSH Kodinkoneet Oy). BSH on osa Bosch and Siemens Home Appliances Group -yritystä, joka on maailman johtavia kodinkoneyrityksiä. Liikevaihto Pohjois-Euroopassa vuonna 2005 oli 412 miljoonaa Euroa.

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisan näytöskeittiössä olevissa Whirlpoolin kodinkoneissa yhdistyvät huippuluokan teknologia ja energiatehokkuus, joilla minimoidaan

Lisätiedot

Välttämätön apuväline puutarhassa

Välttämätön apuväline puutarhassa Nauti Rentoudu Välttämätön apuväline puutarhassa Make it your home. Tee puutarhatyöt kevyesti ja ergonomisesti Boschin Isio-puutarhatyökalulla. Monikäyttöistä moottoriyksikköä voidaan käyttää erilaisilla

Lisätiedot

THERMOPLAN BLACK&WHITE

THERMOPLAN BLACK&WHITE THERMOPLAN BLACK&WHITE Espressoa, cappuccinoa, caffè lattea kuin ammattibaristan valmistamana. Kahvinvalmistuksen viimeisintä tekniikkaa korkean kahvivolyymin paikkoihin. THERMOPLAN BLACK&WHITE KAHVINVALMISTUKSEN

Lisätiedot

BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT. Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti.

BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT. Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti. BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti. TUORETTA KAHVIA NOPEASTI SUODATINLAITE VP17A-2 Bunn-O-Matic -suodatinkahvilaitteet

Lisätiedot

HAKATO JOULU 2010 HAKATO JOULU 2010. Hinnat ovat arvonlisäverttomia hintoja. Hinnat evät sisällä merkkausta. Hakato Oy, HELSINKI

HAKATO JOULU 2010 HAKATO JOULU 2010. Hinnat ovat arvonlisäverttomia hintoja. Hinnat evät sisällä merkkausta. Hakato Oy, HELSINKI HAKATO JOULU 2010 Sherpapeite Superpehmeä Sherpapeite Todella pehmeä ja ihanan kuohkea sherpa peite, 500g/m2. Koko 130x170 cm. Saatavana kolme eri väriä. 4055 Harmaa 4056 Punainen 4057 Beige Hinta/kpl

Lisätiedot

RUOANVALMISTUS HIUSTEN MUOTOILU KAUNEUDENHOITO JA KOTIIN HYVINVOINTI PADAT JA PAISTINPANNUT. s s s s s.

RUOANVALMISTUS HIUSTEN MUOTOILU KAUNEUDENHOITO JA KOTIIN HYVINVOINTI PADAT JA PAISTINPANNUT. s s s s s. 1 RUOANVALMISTUS s. 6-95 PADAT JA PAISTINPANNUT s. 98-113 HYVINVOINTI s. 116-119 KAUNEUDENHOITO JA HIUSTEN MUOTOILU s. 122-149 KOTIIN s. 152-155 OBH Nordica Attraxion on uusi miehille tarkoitettu hiustenmuotoilusarja.

Lisätiedot

Electroluxin Kitchen Stage tuotteet

Electroluxin Kitchen Stage tuotteet Electroluxin Kitchen Stage tuotteet Perheen keittiön on asennettu seuraavassa esitellyt Electroluxin kodinkoneet. Näiden lisäksi keittiössä on Petran keittiökalusteet. Perhe käyttää keittiössään myös Hackmanin

Lisätiedot

BRAVILOR BONAMAT. Suodatinlaitesarja ammattikäyttöön, laadukasta kahvia vaivattomasti.

BRAVILOR BONAMAT. Suodatinlaitesarja ammattikäyttöön, laadukasta kahvia vaivattomasti. BRAVILOR BONAMAT Suodatinlaitesarja ammattikäyttöön, laadukasta kahvia vaivattomasti. HYVÄN KAHVIN VALMISTUKSEEN Bravilor Bonamat on Suomen eniten myyty ammattikäyttöön suunniteltu suodatinlaitesarja.

Lisätiedot

Drop. D E S I G N P O O L

Drop. D E S I G N P O O L Drop. D E S I G N P O O L MIKÄ ON DROP? Drop on ulkoallas, jonka viimeistellyn kaunis ulkomuoto, ergonomisuus ja helppokäyttöisyys tarjoavat todellista arjen luksusta niin kodin pihamaalle, terassille

Lisätiedot

Italialainen espressoasiantuntija kohtaa huomioon. edelläkävijän

Italialainen espressoasiantuntija kohtaa huomioon. edelläkävijän Italialainen espressoasiantuntija kohtaa huomioon ottavan muotoilun edelläkävijän Italialaisten mielestä espresso voidaan valmistaa vain minun tavallani -A MODO MIO. Ja ainoastaan laadustaan tunnettu ja

Lisätiedot

Numatic WV-570, WVD-570-2. Numatic, WV-470. Koivupuistontie 16, 01510 VANTAA puh. 020-758 9690 www.kopadi.fi kopadi@kopadi.fi

Numatic WV-570, WVD-570-2. Numatic, WV-470. Koivupuistontie 16, 01510 VANTAA puh. 020-758 9690 www.kopadi.fi kopadi@kopadi.fi Numatic, WV-470 Erinomainen, tehokas imuri veden imurointiin. Vakiovarusteena alumiiniputkisarja. Alumiiniputket ovat ruostumattomat ja teräsputkia kevyemmät. Tritex suodatinta käytettäessä myöskin pöly

Lisätiedot

LEIVÄNPAAHTIMEN F24963010002 KÄYTTÖOHJE

LEIVÄNPAAHTIMEN F24963010002 KÄYTTÖOHJE LEIVÄNPAAHTIMEN F24963010002 KÄYTTÖOHJE 1. YLEISKUVAUS 1. Paahtopaikat 2. Korkeussäädin 3. Paahtoasteen säädin 4. STOP-painike 5. Murupelti (irrotettava) 6. Johto 7. Sulatuspainike 8. Uudelleenlämmityspainike

Lisätiedot

VINTTURIT JA TARVIKKEET

VINTTURIT JA TARVIKKEET 50.3.10 Pienet ja kevyet alumiinivintturit WA 50 ja WA 100 Kompakti ja kevyt Suljettu rakenne Hiljainen käytössä Ιtselukkiutuva Kevyt kampivoima Irrotettava kampi Seinäkiinnitys Pintakäsittely: pulverimaalaus

Lisätiedot

Pienlaitteet 2012 2013

Pienlaitteet 2012 2013 Pienlaitteet 2012 2013 Pienistä laitteista on suuri apu! Pienessäkin ajassa ehtii paljon, kun apuna ovat keittiön kätevät pienkoneet. Laitteemme on suunniteltu toiminnoiltaan ja muotoilultaan jokapäiväisen

Lisätiedot

AVAJAIS- TARJOUKSIA. saarijärven ale-makasiini on nyt tokmanni. avajaiset TIISTAINA 2.4. klo 8.00.

AVAJAIS- TARJOUKSIA. saarijärven ale-makasiini on nyt tokmanni. avajaiset TIISTAINA 2.4. klo 8.00. ÄMPÄRKAUPALLA AVAJAS- ARJOUKSA arjoukset ovat voimassa vain uudella Saarijärven okmannilla tiistaista sunnuntaihin. 7.4.09 ellei tuotteen yhteydessä toisin mainita tai niin kauan kuin tuotteita riittää

Lisätiedot

Uutta & Ajankohtaista

Uutta & Ajankohtaista Kesä 2015 KESÄETU KEITTIÖN OSTAJILLE: MONZA OVET -50% Uutta & Ajankohtaista SIVU 2 Gram-kodinkoneet... 3 Miele-kodinkonet... 4 Blum Legrabox -laatikot... 5 Savo Bora Basic -liesituuletin... 6 Brushed Wall

Lisätiedot

Pystymalliset HDS 5/11 UX

Pystymalliset HDS 5/11 UX Pystymalliset HDS 5/11 UX Helppokäyttöinen, vaivattomasti liikuteltava kuumavesipesuri perustason pesutehtäviin. Pystymallisena se vie vain vähän lattiatilaa ja on helppo siirrellä ja säilyttää. Valovirtakäyttöinen

Lisätiedot

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava.

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava. Rolba City Combi City Combi Suunniteltu kaupunkialueille helpottamaan putkistojen huoltotöitä kaikenlaisissa kiinteistöissä kuten esim. ravintoloissa. Se on kompakti ulkopuolelta, mutta siinä on kuitenkin

Lisätiedot

Nerokas veto induktiokeittotasoon integroitu liesituuletin.

Nerokas veto induktiokeittotasoon integroitu liesituuletin. Nerokas veto induktiokeittotasoon integroitu liesituuletin. Koe uusi Siemens inductionair System. siemens-home.bsh-group.com/fi 150 päivää studioline Siemens. Tuo tulevaisuuden kotiisi. Loputtomat mahdollisuudet

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO [ 094 ] 06 ANOSKOOPIT JA PROKTOSKOOPIT Instrumenttipää HEINE UniSpec putkille Valaisu kuituvalokaapelilla ja projektorilla, lamppukädensijalla

Lisätiedot

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita www.lapetek.com Toiminnallinen muotoilu, optimaalinen tilankäyttö, helppo puhdistaa. Uusi BLANCOSELECT. Täydellinen

Lisätiedot

markilux NAUTI KESÄSTÄSI TYYLIKKÄÄSTI markilux MARKIISIN ALLA turvallinen ajaton kaunis www.markilux.com Terrassen- Balkonmarkisen

markilux NAUTI KESÄSTÄSI TYYLIKKÄÄSTI markilux MARKIISIN ALLA turvallinen ajaton kaunis www.markilux.com Terrassen- Balkonmarkisen www..com turvallinen ajaton kaunis NAUTI KESÄSTÄSI TYYLIKKÄÄSTI MARKIISIN ALLA Turku, Nuppulantie 33 02 2 76 93 00 Salo, Katrineholminkatu 9 02 7 31 54 15 Oulu, Kirkkokatu 61 040 9 68 20 26 Terrassen-

Lisätiedot

Presentation title & date

Presentation title & date Presentation title & date 2 Tehosekoittimet ja sauvasekoittimet Terveellistä energiaa päivään - helposti ja nopeasti! OBH Nordican innovatiiviset ja helppokäyttöiset blenderit tuovat kuluttajat askeleen

Lisätiedot

YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön

YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön YIT 2 Internal Uusi asunto, vihreämpi keittiö! Puustellin ekologinen Miinus-keittiö - ajatonta muotoilua, uusia ratkaisuja Nyt voit valita muutostyönä

Lisätiedot

Kompaktisarja HD 5/11 C

Kompaktisarja HD 5/11 C Kompaktisarja HD 5/11 C Kätevän kokoinen, varmatoiminen, messinkipäätyisellä pumpulla varustettu ammattipesuri peruskäyttöön. Vakiovarusteet: 10 m Suihkuputki 400 mm Kolmitoimisuutin (0 /25 /40 ). Kiertyvät

Lisätiedot

RETRO SALAATTISETTI SUOSITTU KLASSIKKO

RETRO SALAATTISETTI SUOSITTU KLASSIKKO SUOSITTU KLASSIKKO RETRO SALAATTISETTI Arvioidut Retro-sarjan salaattiottimet. Pierre Forsellin muotoilemat ja ne esiteltiin ensi kertaa jo 50-luvulla. Sirolla muodollaan Retro salaattiottimet ovat yhtä

Lisätiedot

Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON.

Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON. Jälleenmyyjäinfo maaliskuu 2017 www.lapetek.fi Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON. Allas kolmella tasolla. Tyylikkään käytännöllinen. BLANCO ETAGON uusi allassarja ruostumattomasta teräksestä ja

Lisätiedot

KitchenAid juhlistaa satavuotista taivaltaan lanseeraamalla ihastuttavan Queen of Hearts -tuotesarjan

KitchenAid juhlistaa satavuotista taivaltaan lanseeraamalla ihastuttavan Queen of Hearts -tuotesarjan KitchenAid juhlistaa satavuotista taivaltaan lanseeraamalla ihastuttavan Queen of Hearts -tuotesarjan KitchenAidin satavuotissyntymäpäivään kuulu paljon muutakin kuin ikonisen brändin juhlistaminen. Se

Lisätiedot

TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain

TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain 1 TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain DIMMINUTOR seuloo ja murskaa automaattisesti veden mukana liikkuvat kiintoaineet läpi avokanavan. Laitetta voidaan käyttää

Lisätiedot

SUOMALAISTEN PUOLELLA. www.tekniset.fi

SUOMALAISTEN PUOLELLA. www.tekniset.fi Kotikokin parhaat vinkit 2013 Tuotevalikoima saattaa vaihdella myymälöittäin. Tarjoukset voimassa niin kauan kuin varatut erät riittävät kuitenkin enintään 24.12.2013 saakka. 1/as. Tarkemmat yhteystiedot

Lisätiedot

CHRISTMAS SALE! 29,00 RAJOITETTU ERÄ VALOA TALVEEN. Toimitetaan valmiissa joululahjapakkauksessa! TARJOUS TARJOUSHINTA TUOTENRO:

CHRISTMAS SALE! 29,00 RAJOITETTU ERÄ VALOA TALVEEN. Toimitetaan valmiissa joululahjapakkauksessa! TARJOUS TARJOUSHINTA TUOTENRO: 29,00 OVH. 40 / ALV 0 % VALOA TALVEEN Sea Glasbrukin kauniin värisiä lasikulhoja voi käyttää moneen tarkoitukseen. Pienet kulhot sopivat esim. kynttilälyhdyiksi ja isosta kulhosta voi tarjoilla vaikka

Lisätiedot

Kuivausrummut T-sarja

Kuivausrummut T-sarja Kuivausrummut T-sarja Nortec T-sarjan kuivausrummut Nortec tarjoaa laajan tuotevalikoiman laadukkaita kuivausrumpuja. Nortec on tunnettu tyylikkäistä ja korkealaatuisista tuotteistaan. Laitteiden valmistajana

Lisätiedot

Uuden Siemens-höyryuunin ominaisuudet ovat omaa luokkaansa

Uuden Siemens-höyryuunin ominaisuudet ovat omaa luokkaansa Lehdistötiedote heinäkuu 2011 Uuden Siemens-höyryuunin ominaisuudet ovat omaa luokkaansa Höyryuunin käyttö on lisääntynyt viime vuosien aikana. Syy siihen on höyryuunin avulla saatava loistava ruoanvalmistustulos.

Lisätiedot

EA Sähköiset ilmanlämmittimet

EA Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköinen kiinteä ilmanlämmitin on sarja sähkökäyttöisiä ilmanlämmittimiä, joiden tehoalue on laaja. Nämä lämmittimet on tarkoitettu varastojen, teollisuushallien, paikoitustilojen,

Lisätiedot

Kallistettava paistinpannu

Kallistettava paistinpannu Electrolux Thermaline sarja on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. Thermaline sarja soveltuu erinomaisesti sairaaloihin, keskuskeittiöihin sekä hotelleihin. Sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

PIENI JA KEVYT painepesuri kotikäyttöön

PIENI JA KEVYT painepesuri kotikäyttöön Makita painepesurit 2011 PIENI JA KEVYT painepesuri kotikäyttöön HW102 TotalStopSystem: moottori pysähtyy kun vedentulo kahvasta pysäytetään Teleskooppinen vetoaisa ja pyörät Paineletkussa pikaliittimet.

Lisätiedot

Konsta Salminen, markkinointipäällikkö. Kaikille, jotka haluavat ylittää rajoja myös ammatissaan. ZARGES-laukku tyylikästä ja kestävää muotoilua

Konsta Salminen, markkinointipäällikkö. Kaikille, jotka haluavat ylittää rajoja myös ammatissaan. ZARGES-laukku tyylikästä ja kestävää muotoilua Konsta Salminen, markkinointipäällikkö Kaikille, jotka haluavat ylittää rajoja myös ammatissaan. ZARGES-laukku tyylikästä ja kestävää muotoilua Legendaarinen. Tyylikäs. Uusi ZARGES-laukku. Haluat tehdä

Lisätiedot

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T TUOTE-ESITE 2015 Suihkutuolit ja -jakkarat Siirreltävät Suihkujakkara COMBI ATO suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä.

Lisätiedot

Tuotteen keskeiset ominaisuudet

Tuotteen keskeiset ominaisuudet Iskuporakoneet AdvancedImpact 900 Uusi AdvancedImpact 900, joka on varustettu Boschin innovatiivisella Kickback Control -ominaisuudella ja 2-vaihteisella vaihteistolla kaikille kotinikkareille, jotka haluavat

Lisätiedot

Siirrettävät ilmastointilaitteet

Siirrettävät ilmastointilaitteet Siirrettävät ilmastointilaitteet luovat kotiin ja työpaikoille helposti ja nopeasti miellyttävän ja raikkaan sisäilman. Jäähdyttäessään sisäilmaa ne poistavat samalla ilmasta liiallisen kosteuden sekä

Lisätiedot

Kekkilä Kompostoiva 160 L. Kekkilä Ekomatic Kuivikekäymälä 110 L. Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori 310 L. Kekkilä Nurmikkolannoite 10 kg

Kekkilä Kompostoiva 160 L. Kekkilä Ekomatic Kuivikekäymälä 110 L. Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori 310 L. Kekkilä Nurmikkolannoite 10 kg PIHAPIIRIIN Kompostoiva 160 L Puutarhalannoite 6 kg Nurmikkolannoite 10 kg Duomatic kompostoiva kuivikekäymälä esikompostoi käymäläjätteesi kätevästi kahden sisäastian ansiosta. Toinen astia on käytössä,

Lisätiedot

T I M E R FI Käyttöohje

T I M E R FI Käyttöohje TIMER FI Käyttöohje 1 2 ON/OFF 3 CALC 6 4 TIMER 5 7 2 Lue tarkasti käyttö- ja turvallisuusohjeet! Turvallisuusohjeet Varmista, että kotitaloutesi sähköliitännän jännite vastaa laitteen tyyppikilven informaatiota

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE VEDENKEITIN

KÄYTTÖOHJE VEDENKEITIN KÄYTTÖOHJE MANUAL DE INSTRUCCIONES BALANZA DE COCINA. El fabricante se reserva los derechos de modi car los modelos descritos en este manual de instrucciones Valmistaja pidättää oikeuden muuttaa tässä

Lisätiedot

NUOVA SIMONELLI. Laadukkaat perinteiset espressolaitteet ja myllyt erikoiskahvien valmistamiseen.

NUOVA SIMONELLI. Laadukkaat perinteiset espressolaitteet ja myllyt erikoiskahvien valmistamiseen. NUOVA SIMONELLI Laadukkaat perinteiset espressolaitteet ja myllyt erikoiskahvien valmistamiseen. NUOVA SIMONELLI Nuova Simonelli on italialainen perinteisiä espressolaitteita valmistava yritys. Se on valmistanut

Lisätiedot

EA Sähköiset ilmanlämmittimet

EA Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköinen kiinteä ilmanlämmitin on sarja sähkökäyttöisiä ilmanlämmittimiä, joiden tehoalue on laaja. Nämä lämmittimet on tarkoitettu varastojen, teollisuushallien, paikoitustilojen,

Lisätiedot

Nuotionautintoja ympärivuoden

Nuotionautintoja ympärivuoden Nuotionautintoja ympärivuoden Mukavaa yhdessä oloa! Hakeudumme niiden ihmisten seuraan, joiden kanssa haluamme viettää aikaa. Valmistamme yhdessä ruokaa ja nautimme samalla lämmöstä ja elävän tulen ritinästä

Lisätiedot

2010 Kevät / kesä kampanjatuotteet

2010 Kevät / kesä kampanjatuotteet 2010 Kevät / kesä kampanjatuotteet Finland www.mercuriusmainoslahjat.fi new Tämä tyylikäs sinivalkoinen kulho soveltuu loistavasti niin tarjoiluvadiksi, kuin liikelahjaksikin. Kulho toimitetaan tyylikkäässä

Lisätiedot

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN unidrain GlassLine unidrain GlassLine sisältää lasisia suihkualtaita ja suihkuseiniä, jotka alkuperäiseen unidrain lattiakaivoon yhdistettynä muodostavat yksittäisistä osista upean, märkätilavarman ja

Lisätiedot

Jää- ja pakastekaapit 650 & 1400 l

Jää- ja pakastekaapit 650 & 1400 l Electroluxin HD-Sarjan jää/pakastekaapit tarjoavat suuren valikoiman erilaisia kaappeja kylmäsäilytykseen. Kaapit ovat niin sisältä kuin ulkoa ruostumatonta terästä, teräsovella, ja kapasiteetti alkaen

Lisätiedot

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 Hintatietoiset ratkaisut Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 - hintatietoinen Sisältä ja ulkoa Crawford Smart 42 on autotallinovi,

Lisätiedot

Hellman's Production Oy Marjuksenranta 18, 23310 TAIVASSALO email: info@hellmansproduction.fi www.hellmansproduction.fi P. +358 (0) 404846000

Hellman's Production Oy Marjuksenranta 18, 23310 TAIVASSALO email: info@hellmansproduction.fi www.hellmansproduction.fi P. +358 (0) 404846000 S O L U T I O N S MODUULIRAKENNUKSIEN TOTEUTTAJA Hellman s Production Solutions on erikoistunut modulaariseen rakentamiseen. Moduulirakentamisessa yrityksemme panostaa kestäviin materiaaleihin ja projektikohtaiseen

Lisätiedot

kylmäsäilytys Profi Line jää- ja pakastekaapit

kylmäsäilytys Profi Line jää- ja pakastekaapit kylmäsäilytys Profi Line jää- ja pakastekaapit Profi Line jää- ja pakastekaapit 232 118 125 232 118 232 125 232 132 232 149 Kylmä- / pakastekaappi almistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta Puhallinjäähdytys

Lisätiedot

JÄÄKAAPIT 600 L ELECTROLUX BENEFIT-LINE

JÄÄKAAPIT 600 L ELECTROLUX BENEFIT-LINE Electroluxin Benefit-sarjan jää/pakastekaapit tarjoavat suuren valikoiman erilaisia kaappeja kylmäsäilytykseen GN mitoituksella. Päämateriaalina on ruostumaton AISI 304 teräs ja kapasiteetti tämän esitteen

Lisätiedot

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista poreammeista tilaviin kymmenen hengen altaisiin. Kaikkiin

Lisätiedot

Metallinen kynttilälyhty & Fleecepeitto

Metallinen kynttilälyhty & Fleecepeitto JOULUKUVASTO 2013 2 Story of Meat -pihviveitsisetti Kirjanmuotoiseen laatikkoon pakattuna 4 hyvälaatuista pihviveistä. Yksinkertainen ja klassinen design mahdollistaa niiden helpon yhdistettävyyden muiden

Lisätiedot

YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT!

YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT! YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT! PAULIGIN TUTUT TUOTTEET JA MAUT NYT KAPSELEISSA. AINA OIKEA MÄÄRÄ TUORETTA, AITOA KAHVIA, TAZZA-KAAKAOTA TAI TEETÄ, KUPILLINEN KERRALLAAN. PAULIG CUPSOLO

Lisätiedot

ROBUST Sähköiset ilmanlämmittimet vaativiin olosuhteisiin

ROBUST Sähköiset ilmanlämmittimet vaativiin olosuhteisiin Sähköiset ilmanlämmittimet vaativiin olosuhteisiin Sähköiset ilmanlämmittimet vaativiin olosuhteisiin Robust on sarja sähkökäyttöisiä ilmanlämmittimiä, jotka sopivat käytettäviksi ympäristöissä, joissa

Lisätiedot

Hormittomat Designtakat

Hormittomat Designtakat Medius Hormittomat Designtakat Malli Finestro K.60 L.80. S.20cm. Paino 30 kg Tämä seinälle asennettava, ruostumaton terästakka on yksi suosituimmista -malleistamme. Takassa on kaunis viimeistely ja se

Lisätiedot

CoolFreeze CFX. Energialuokka. Kompressorikylmä- ja pakastuslaukut

CoolFreeze CFX. Energialuokka. Kompressorikylmä- ja pakastuslaukut 0 Kompressorikylmä- ja pakastuslaukut UUTTA! WAECO CoolFreeze CFX 6 5 7 8 00 0 V / V Aurinkoenergia Katso lisätiedot uudesta CoolFreeze CFX-sarjasta nettisivuiltamme! www.waeco.com/fi/cfx-kompressorilaukut

Lisätiedot

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Laadukas ja tukeva ruostumattomasta teräksestä valmistettu biojätteen vähennysyksikkö. Laitteessa on yhdistettynä jätemylly ja vedenpoistoyksikkö teräksisessä tiskipöydässä.

Lisätiedot

Kauniit yksityiskohdat tekevät elämästä miellyttävämpää. Viega Visign.

Kauniit yksityiskohdat tekevät elämästä miellyttävämpää. Viega Visign. Kauniit yksityiskohdat tekevät elämästä miellyttävämpää. Viega Visign. 1 2 Kuinka usein pääsee kosketuksiin täydellisyyden kanssa? Visignilla joka päivä. Onko oikeastaan mahdollista keksiä täysin toiminnallista

Lisätiedot

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja Inspiraatio The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja värikkäitä lämmittimiä mahdollistaa oman

Lisätiedot

Leivänpaahtimen turvallisuus Tärkeät turvatoimenpiteet...6 Sähkövaatimukset...7 Sähkölaitteiden hävittäminen...8

Leivänpaahtimen turvallisuus Tärkeät turvatoimenpiteet...6 Sähkövaatimukset...7 Sähkölaitteiden hävittäminen...8 Leivänpaahtimen käyttöohjeet Sisällysluettelo Leivänpaahtimen turvallisuus Tärkeät turvatoimenpiteet... Sähkövaatimukset... Sähkölaitteiden hävittäminen...8 OSAT JA OMINAISUUDET Leivänpaahtimen osat...8

Lisätiedot

Cold Line -kylmäkalusteet

Cold Line -kylmäkalusteet Cold Line -kylmäkalusteet ENERGIATEHOKKUUS SÄÄSTÄÄ LUONTOA JA KUSTANNUKSIA Cold Line Elintarvikkeiden ja juo Cold Line -tuoteryhmä on eurooppalaisen kylmäkalustestandardin mukainen, erityisesti ravintoloiden

Lisätiedot

Aurinkokennovalaisimet, jotka todella toimivat

Aurinkokennovalaisimet, jotka todella toimivat Aurinkokennovalaisimet, jotka todella toimivat XSolar Ei sähkökuluja. Ei sähköliitäntää. Edelläkävijän tekniikkaa. Maailman energiatehokkaimmat aurinkokennovalaisimet. L-S-valaisimen LED-valojärjestelmä

Lisätiedot

Pienlaitteet 2010-2011

Pienlaitteet 2010-2011 Pienlaitteet 2010-2011 Electrolux Pienlaitteet 2010 Pienlaitteet ovat suuri apu! Pienessäkin ajassa ehtii paljon, kun apuna ovat keittiön kätevät apulaiset. Laitteemme on suunniteltu toiminnoiltaan ja

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Bosch jääviileäkaappi KSV36VI30 Teräksisen jääviileäkaapin käyttötilavuus on yhteensä 346 litraa, mikä riittää isonkin perheen ruokatarvikkeiden kylmäsäilytykseen. Kaapissa on seitsemän turvalasista valmistettua

Lisätiedot

Kränzle harrastemallit 2017 K 1050-SARJA SISÄLTÄÄ LISÄVARUSTEET. Made in Germany.

Kränzle harrastemallit 2017 K 1050-SARJA SISÄLTÄÄ LISÄVARUSTEET. Made in Germany. Kränzle harrastemallit 2017 K 1050-SARJA SISÄLTÄÄ LISÄVARUSTEET Made in Germany www.kraenzle.com Innovaatiota läpi malliston TÄMÄ ON LAATUA! Oma tutkimus ja kehitys ovat Kränzlen innovaatiostrategian ydin

Lisätiedot

Suihkujakkarat ja -tuolit

Suihkujakkarat ja -tuolit S U I H K U T U O L I T TUOTE-ESITE 2017 Suihkujakkarat ja -tuolit Siirreltävät Suihkutuoli COMBI Combi suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä. Combi suihkutuoliin on mahdollista

Lisätiedot

linea classic linea pb

linea classic linea pb linea pb Linea PB on La Marzoccon kunnianosoitus ja uudelleen suunnittelema versio Linea Classicista. Linea PB on saanut nimensä Piero Bambin mukaan hänen elämäntyöstään La Marzoccon suunnittelijana ja

Lisätiedot

ORIGINAL LINE A KÄYTTÖOHJE

ORIGINAL LINE A KÄYTTÖOHJE KÄYTTÖOHJE Laitteet automaattisella veden täytöllä UM_FI Part No.: 1764082_01 SISÄLTÖ SISÄLTÖ... 2 YLEISTÄ... 4 Johdanto...4 Varoitukset...4 Varotoimenpiteet...4 Käyttötarkoitus...4 Tiedot & paino...5

Lisätiedot

PICNIC SUMMER PICNIC HUOPA PICNIC VIINILASI KYLMÄLAUKKU AURINKOVARJO SUMMER RANTALAUKKU

PICNIC SUMMER PICNIC HUOPA PICNIC VIINILASI KYLMÄLAUKKU AURINKOVARJO SUMMER RANTALAUKKU PICNIC PICNIC VIINILASI Tuplaseinäinen, pitää juoman viileänä pidempään. Mustalla kannella. Tuotenro: 5016490 Mitta: H 180 mm 30 cl 5 00 SUMMER PICNIC HUOPA Picnic huopa fleecekangasta. Vettähylkivä kääntöpuoli.

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE ICECAT B220 AKKUKÄYTTÖINEN JÄÄNHOITOKONE ICECAT on helppokäyttöinen ja turvallinen

Lisätiedot

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita 10 HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS 1 1. TURVALLINEN Purmo sähkölämmittimet ovat suljetun rakenteensa ansiosta lapsi- ja paloturvallisia. Lämmittimien ja

Lisätiedot

MONITOIMIKONEET KÄYTTÖMOOTTORIT

MONITOIMIKONEET KÄYTTÖMOOTTORIT MONITOIMIKONEET KÄYTTÖMOOTTORIT Käyttömoottoreilla ja vaihdettavilla työstölaitteilla hoituvat kaikki nykyaikaisen keittiön työstö tarpeet. Käyttömoottoreita on pöytämalleja, vaunuun asennettuja siirrettäviä

Lisätiedot

LI-ION POWER 72V AKKUKONEET. suorituskykyä ilman johtoja

LI-ION POWER 72V AKKUKONEET. suorituskykyä ilman johtoja LI-ION POWER 72V AKKUKONEET suorituskykyä ilman johtoja Yksinkertaisesti tehokas: 72V Akku PAREMPI SINULLE, PUUTARHALLE JA YMPÄRISTÖLLE ieb ed ing ungen (abrufbar unte us* lakk se ch a ar erg rw w tell

Lisätiedot

WK-6 WATER KETTLE BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL

WK-6 WATER KETTLE BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WK-6 WATER KETTLE NO SE DK FI GB BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM VEDENKEITIN FIN KÄYTTÖOHJE Lue tämä käyttöohje huolella ennen vedenkeittimen käyttöönottoa

Lisätiedot

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean Täyttää IEC 60601-2-52 vaatimukset TÜV hyväksytty Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean suihku- ja wc-tuolisarjastä löydät laadukkaat

Lisätiedot

Medium Combi. Monipuolisin laitteemme, johon on saatavilla useita eri lisätoimintoja.

Medium Combi. Monipuolisin laitteemme, johon on saatavilla useita eri lisätoimintoja. Rolba MEDIUM COMBI Medium Combi Täydellinen laite lietesäiliöiden tyhjentämiseen ja teolliseen puhdistukseen alipaineella ja korkeapainehuuhtelulla. Esim. öljy-, rasva- tai bensiinierottimien puhdistus

Lisätiedot

Rasvakeitin. Elco 700HP

Rasvakeitin. Elco 700HP Electrolux 700HP sarja sisältää yli sata mallia, jotka on suunniteltu täyttämään parhaimman suorituskyvyn, luotettavuuden, energian säästön, turvallisuuden sekä ergonomisen käytön vaatimukset. Tuotteiden

Lisätiedot

Hansgrohe TÜV-tarkastetut suihkut NEW. Unica Comfort lisää turvallisuutta ja mukavuutta kylpyhuoneeseen

Hansgrohe TÜV-tarkastetut suihkut NEW. Unica Comfort lisää turvallisuutta ja mukavuutta kylpyhuoneeseen Hansgrohe TÜV-tarkastetut suihkut NEW Unica Comfort lisää turvallisuutta ja mukavuutta kylpyhuoneeseen Unica Comfort -suihkusetit Raindance Select S 120 -käsisuihku ja Unica Comfort -suihkutanko 1,10 m,

Lisätiedot

Kahvila- ja konditoriavälineet

Kahvila- ja konditoriavälineet Kahvila- ja konditoriavälineet 551 806 kastikeannostelija / kakkurenkaat kastikeannostelija Ergonominen kahva valmistettu polypropyleenista Sulkuventtiilin rakenne varmistaa tiiveyden Mukana jalusta ja

Lisätiedot

Kuluttajaimurit Multi 20

Kuluttajaimurit Multi 20 Käytä Nilfisk Multi-imuria esimerkiksi ulkona. Se on täydellinen kodin, auton tai työpajan puhdistukseen, kun haluat vaikkapa imuroida vettä tai puunlehtiä. Multi märkä/kuivaimuri on käyttäjäystävällinen

Lisätiedot

Suihkujakkarat ja -tuolit

Suihkujakkarat ja -tuolit S U I H K U T U O L I T TUOTE-ESITE 2018 Suihkujakkarat ja -tuolit Siirreltävät Suihkutuoli COMBI Combi suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä. Combi suihkutuoliin on mahdollista

Lisätiedot

Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua.

Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua. Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua. Pikajäähdytys- ja pikapakastuslaitteet Porkka teki oikean jäähdytyksen helpoksi Porkan uuden sukupolven edistykselliset pikajäähdytys- ja pikajäähdytys-pakastuslaitteet

Lisätiedot

Gense on perustettu 1856, ja se on Ruotsin vanhin toiminnassa oleva osakeyhtiö. Gense on yksi Skandinavian suurimmista yrityksistä, jotka toimittavat

Gense on perustettu 1856, ja se on Ruotsin vanhin toiminnassa oleva osakeyhtiö. Gense on yksi Skandinavian suurimmista yrityksistä, jotka toimittavat B2B KEVÄT/KESÄ 2014 Gense on perustettu 1856, ja se on Ruotsin vanhin toiminnassa oleva osakeyhtiö. Gense on yksi Skandinavian suurimmista yrityksistä, jotka toimittavat ruostumattomasta teräksestä valmistettuja

Lisätiedot

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T TUOTE-ESITE 2014 Suihkutuolit ja -jakkarat Siirreltävät Suihkujakkara COMBI ATO suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä.

Lisätiedot

TERÄSALTAAT. PERUSALTAAT sivut DESIGN ALTAAT sivut LISÄVARUSTEET sivu 100

TERÄSALTAAT. PERUSALTAAT sivut DESIGN ALTAAT sivut LISÄVARUSTEET sivu 100 PERUSALTAAT sivut 90-94 DESIGN ALTAAT sivut 95-99 LISÄVARUSTEET sivu 100 04/2019 PERUSALTAAT 91 Lyria altaat Lyria L40-40 119020 L40-40 2-altainen 830xx180 Allaskaapin minimileveys M80. Altaiden syvyys

Lisätiedot

Sisusta kauniilla lämmöllä

Sisusta kauniilla lämmöllä Sisusta kauniilla lämmöllä www.stravent.fi PANEELIRADIAATTORIT MODUL COMPACT INTEGRA Standardiradiaattori integroidulla venttiilillä Modul Compact Integra on varustettu integroidulla venttiilillä ja on

Lisätiedot

HAATO Lämminvesivaraajat

HAATO Lämminvesivaraajat HAATO Lämminvesivaraajat Laatua, turvallisuutta ja taloudellisuutta 5 vuoden takuu VARMA VALINTA Lämminvesivaraajan on toimittava vuosia, riippumatta veden laadusta. Lisäksi sen tulee olla tyylikäs, edullinen

Lisätiedot

Jalat, jotka ovat myös ruostumatonta terästä, ovat säädettävissä 50mm asti.

Jalat, jotka ovat myös ruostumatonta terästä, ovat säädettävissä 50mm asti. Electrolux 700HP sarja sisältää yli sata mallia, jotka on suunniteltu täyttämään parhaimman suorituskyvyn, luotettavuuden, energian säästön, turvallisuuden sekä ergonomisen käytön vaatimukset. Tuotteiden

Lisätiedot

perustyökalu Joka verstaan Bosch-pylväsporakone PBD 40

perustyökalu Joka verstaan Bosch-pylväsporakone PBD 40 Joka verstaan perustyökalu Bosch-pylväsporakone PBD 40 UUTUUS! Bosch-pylväsporakone PBD 40 suurimpaan tarkkuuteen ja käyttömukavuuteen. Lisätietoja löydät osoitteesta www.bosch-do-it.fi. Rakentajan ja

Lisätiedot

Erittäin tehokas ja hiljainen pölynimuri

Erittäin tehokas ja hiljainen pölynimuri Erittäin tehokas ja hiljainen pölynimuri : Niille, jotka haluavat erinomaisen siivoustuloksen. Haluatko imurin, jossa on tehokas 2000 W -moottori, HEPA-suodatin helpottamaan allergioita, erittäin matala

Lisätiedot

GUSTAVSBERG/ ATLANTIC HANA, JOKA ASETTAA UUDEN STANDARDIN

GUSTAVSBERG/ ATLANTIC HANA, JOKA ASETTAA UUDEN STANDARDIN GUSTAVSBERG/ ATLANTIC HANA, JOKA ASETTAA UUDEN STANDARDIN ATLANTIC / HANAT MUOTOILUA, JOKA TEKEE ARJESTA PAREMPAA Gustavsbergin uusi hanasarja on osoitus siitä, että kaunis muotoilu on myös käytännöllistä.

Lisätiedot

Silent Gliss. Kierrekaihtimet

Silent Gliss. Kierrekaihtimet Kierrekaihtimet 2 Sähkökäyttöinen kierrekaihdin Ominaisuudet Hiljainen, täsmällisesti toimiva ja huoltovapaa kierrekaihdin julkisiin tiloihin, toimisto- ja kodin tiloihin. Mekanismi on erittäin helppokäyttöinen.

Lisätiedot

Samsungin IFA 2014 -uutuudet

Samsungin IFA 2014 -uutuudet Samsungin IFA 2014 -uutuudet Samsungin taipuva 105-tuumainen Ultra HD -tv-uutuus vetää kurvit suoriksi napin painalluksella IFA, Berlin 4. syyskuuta 2014 Tuttuun tapaan Samsung esittelee Berliinin IFA-messuilla

Lisätiedot

Cafitesse kahvi on suodatettu hallituissa, kahvipaahtimollamme Hollannissa.

Cafitesse kahvi on suodatettu hallituissa, kahvipaahtimollamme Hollannissa. Laitteet raaka-aineilla toimiva konsepti. on suodatettu hallituissa, paahtimollamme Hollannissa. laite lisää in a, jonka maku on aina tasalaatuinen syntyvä jäte käytetään erilaiset ttelutarpeet. Helpoin

Lisätiedot

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43 teräs 1320* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus k Energialuokka: A+++, 149 kwh/vuosi k Käyttötilavuus yhteensä: 302 l Muotoilu ja käyttömukavuus k Elektroninen lämpötilanohjaus

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon CASA Liesikuvut Keittiön kärynpoiston uudet rytmit Uuden Swegon Casa -liesikupumalliston ansiosta kaikki sujuu keittiön raikkaassa ilmapiirissä kuin tanssi. Moderni Blues, sutjakka Salsa, tehokas

Lisätiedot

valaisinasennuksen niin varsiin kuin pylväisiin Ulkonäöllisesti valaisin soveltuu hyvin erilaisiin katuvalaisimia markkinoilla pitkällä 5 vuoden TAKUU

valaisinasennuksen niin varsiin kuin pylväisiin Ulkonäöllisesti valaisin soveltuu hyvin erilaisiin katuvalaisimia markkinoilla pitkällä 5 vuoden TAKUU TAKUU V 35-400W kotelointiluokka IP66 koko valaisimessa, myös liitäntälaite yksikössä. IK10 Mistral Flex-katuvalaisin täyttää Eurooppa standadien EN 60598-2-3:2003 sekä EN 60598-1:2008 + A11 vaatimukset

Lisätiedot