Liedet ja liesituulettimet

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Liedet ja liesituulettimet"

Transkriptio

1 Liedet ja liesituulettimet SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd

2 Yksinkertaisempaa kuin koskaan! Lieden käyttö on nyt yhtä vaivatonta kuin sen valinta. Laadun tunne on käsin kosketeltavissa. Kokeile vaikka sisäänpainettavien valitsimien toimivuutta, tukevaa uuniluukkua, sen täysin sileää, lasista sisäpintaa ja vaaleaa, kirkasta emalia... Koe kaikki hienoudet ja toiminnot, jotka tekevät ruoan valmistuksesta vaivatonta. Nauti tyylikkäästä keraamisesta keittotasosta, XXL-kokoisesta monitoimiuunista ja elektroniikasta, joka osaa valita joka ruokalajille parhaiten sopivimman valmistustavan. Kokeile kuinka helppoa uuni on puhdistaa. Täysin pyrolyysin avulla itsensä puhdistava tai vain huomattavasti vaivattomampi kuin aikaisemmat mallit uuden graniittiemali- ja EcoClean-pinnotteiden ansiosta. Valitsi liesi omien toiveidesi ja keittiösi vaatimusten mukaan. Lieden jalustan korkeuden ja syvyyden voi säätää niin, että se mukautuu täysin keittiökalusteisiin. Jos haluat voit asentaa lieden jalustan eteen sokkelilistan, joka on samaa materiaalia kuin keittiösi muu kalustus. Näin vapaasti sijoitettava liesi näyttää kalusteisiin sijoitetulta. Uusi Bosch-liesi kohentaa koko keittiön ilmettä ja tekee ruoan valmistuksesta entistäkin helpompaa. 2 BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

3 Sisältö Johdanto, liedet, älykkäitä yksityiskohtia, puhdistus ja ominaisuudet 2 13 Liedet, leveys Liedet, leveys Lisävarusteet 19 Mikroaaltouunit Johdanto, liesituulettimet, kapasiteetti, puhdistus ja ominaisuudet Liesituulettimet Mittapiirrokset 28 Tekniset tiedot BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET 3 SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

4 Uusi muotoilu tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia 4 BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

5 Valkoinen tai teräs aivan kuten haluat Uusilla Bosch-liesillä valmistat mitä herkullisimmat ruokalajit ja niiden muotoilu suorastaan hivelee silmää. Klassisen selkeä etuosan muotoilu, joko teräksisenä tai valkoisena. Tyylikäs, käyttäjäystävällinen ohjaustaulu ja suuri LED-näyttö. Valitsitpa minkä tahansa mallin - jokainen uusista liesistämme edustaa luotettavaa ja pitkäikäistä Bosch-tekniikkaa. Tekniikkaa, joka mahdollistaa keittämisen, leipomisen ja paistamisen aina parhaalla mahdolisella lopputuloksella samalla kun ruoanvalmistus sujuu mukavammin kuin koskaan. Kehitämme tuotteidemme toimintoja, jotta sinä voisit nauttia kotonasi ammattimaisten laitteiden monipuolisista ominaisuuksista. Leivontaan ja ruoanvalmistukseen Uusien liesiemme monipuoliset uunit ovat todellisia huippukokkeja. Ne tarjoavat käyttöösi parhaat mahdolliset ominaisuudet ja uusia uunitoimintoja mm. ylä-/alalämmön, 3D-kiertoilmaja pizzatoiminnon. XXL-uunissa on riittävästi tilaa myös kookkaammille paisteille. Teleskooppikannattimet helpottavat ruoan valmistusta huomattavasti. Kehittyneillä itsepuhdistusjärjestelmillä varustetut uunimme jopa huolehtivat rasittavasta puhdistamisesta puolestasi. Helppoa, eikö totta? Kypsennä perinteisesti tai induktiolla Uusien liesiemme keraamiset keittotasot tekevät ruoan valmistuksesta aiempaakin helpompaa. Kooltaan muunneltavat keittoalueet takaavat, että liedeltä löytyy juuri sopivan kokoinen alue kaikille kattiloille - jopa suurille paistinpannuille. Yksittäisten keittoalueiden jälkilämpö näkyy näytöllä. Tasaisen ja sileän keraamisen tason puhdistus sujuu helposti. Vaihtoehtoina normaaleille lasikeraamisille keittotasoille Bosch tarjoaa myös keraamiset induktiokeittotasot. Sähkömagneettinen kenttä kuumentaa kattilan pohjan ruoanvalmistuksen yhteydessä. Näin ollen kattilan sisältö kuumenee keittotason lämpötilan pysyessä kohtuullisena. Edistyksellisen induktiomenetelmän käytössä on useita hyviä puolia: turvallisuus, nopea ja tehokas kuumeneminen, tarkka lämpötilansäätö sekä energiansäästö. BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET 5 SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

6 Uunin puhdistus - helpompaa kuin koskaan aikaisemmin Pyrolyysi: polta lika pois puhdistami sen sijaan Oletko sinä yksi niistä, joiden mielestä uunin puhdistus on ikävintä ja rasittavinta puuhaa keittiössä? Silloin olet varmasti valmis investoimaan pyrolyysiuuniin, joka puhdistaa itsensä. Pyrolyysipuhdistuksessa uunin lämpötila nousee 480 C:een, jolloin kaikki uunin pinnoille tarttunut lika palaa tuhkaksi. Puhdistuksen jälkeen pinnat on helppo pyyhkiä puhtaaksi kostealla liinalla. Pyrolyysiohjelma puhdistaa koko uunin kaikki pinnat sekä tarvittaessa myös uunipannun tai -pellit, mikäli ne jätetään uuniin ohjelman ajaksi. Pyrolyysipuhdistus on tehokas mutta samalla ympäristöä säästävä menetelmä. Et tarvitse enää kemiallisia, vahvoja uunin puhdistusaineita tai hankaamista ja liottamista. Uuni käytännöllisesti katsoen puhdistaa itse itsensä. Uunin likaisuuden mukaan voit valita sopivan puhdistusohjelman: 1 kevyesti likaantuneelle uunille 2 likaiselle uunille 3 erittäin likaiselle uunille 6 BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

7 Graniittiemalipinta on uunin sisätilan ja peltien korkealuokkainen uusi pinnoite. Sen miellyttävän näköinen sileä pinta on myös huomattavasti helpompi pitää puhtaana. Pinta on myös entistä kovempi ja tiiviimpi ja kestää jopa happamia roiskeita. EcoClean-pinnoite EcoClean on uunipinnoite sivuseinille, takaseinään ja kattoon. EcoClean-pinta koostuu korkealuokkaisesta keraamisesta pinnoitteesta, jonka mikroskoopisen pienet keraamiset kuulat hapettavat rasvatahrat uunin lämmön vaikutuksesta. Useissa Bosch-liesissä on vakiovarusteena EcoClean-pinta uunin takaseinässä. Muut pinnat voidaan hankkia lisävarusteena. Helppo puhdistaa Keraamisen keittotason puhdistus on helppoa ja sitä helpottavat entisestään pyöristetyt kulmat. Irrotettavat pellin kannattimet Uunin puhdistusta helpottavat irrotettavat pellin kannattimet, kun uuni puhdistetaan perinteisillä menetelmillä. Irrotettavat pellin kannattimet voidaan vaihtaa lisävarusteena hankittaviin teleskooppikannattimiin (kuvassa), jolloin uunipellit ja -pannu voidaan vetää uunista kokonaan ulos kannattimien varassa. Uuninluukun sisäpinta on valmistettu yhdestä lasilevystä Se on helppo puhdistaa ja tarvittaessa myös irrottaa. Uuninluukkua voidaan käyttää myös laskualustana. Uuneissa, joissa ei ole pyrolyysitoimintoa, koko sisäluukku on valmistettu yhdestä tasaisesta lasilevystä. Pyrolyysi-toiminnolla varustetuissa uuneissa sisälasipinta on muotoiltu siten, että luukun sisäosa menee kokonaan uunin sisään. BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET 7 SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

8 Paista, leivo, keitä: Bosch-liesillä onnistut aina! Teleskooppikannattimet: leivo ja pais ta useammalla tasolla Teleskooppikannattimien avulla voit vetää yksittäiset paistopellit ulos uunista kuin laatikot. Kevyesti liikutettava, mutta turvallisen vakaa rakenne. Sopii erityisen hyvin useampien ruokalajien samanaikaiseen valmistamiseen uunin eri tasoilla. Teleskooppikannattimia on saatavilla joko kokonaan tai osittain ulosvedettävinä. Lisätietoja sivulla 19. XXL-uuni: suurillekin paisteille! Uuni, jonka tilavuus on jopa 66 l, selviää vaivatta isonkin joulukinkun tai kalkkunan paistamisesta. Uunin tilavuudesta on hyötyä myös silloin, kun hyödynnetään 3D-kiertoilmatoimintoa ja paistetaan vaikka kolmella tasolla samanaikaisesti.uunissa on ilmalla tilaa liikkua leivonnaisten välissä ja niin saavutetaan paras mahdollinen paistotulos. Pikakuumennus säästää aikaa jopa 30 % esilämmityksessä ilman, että energian kulutus kasvaa. Automaat tinen pikakuumennus kuumentaa uunin nopeasti ja saavutettuaan halutun lämpötilan se jatkaa suoraan alunperin valitulla uunitoiminnolla. Manuaalinen pikakuumennus on nopea ja saavutettuaan tavoitelämpötilan toiminnon merkkivalo sammuu, jolloin haluttu uunitoiminto voidaan asettaa. Uuniluukun suuri lasi: näet enemmän Näet ongelmitta XXL-uunin joka nurkkaan ja voit seurata vaivattomasti ruoan valmistumista, luukkua avaamatta.kaikissa liesissämme on lapsilukitus uunin luukulle. 8 BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

9 Ammattimaiset uunitoiminnot: Sulatus Lihan, linturuokien, kalan, leivän ja kermakakkujen hellävaraiseen sulattamiseen. Ylä-/alalämpö Perinteinen uunitoiminto, joka soveltuu erityisesti pitkää paistoaikaa vaativille ruokalajeille ja leivonnaisille. Erillinen alalämpö Ruokien kypsentämiseen vesihauteessa tai kosteatäytteisten paistosten ja piirakoiden pohjan jälkikypsentämiseen. 3D-kiertoilma Ihanteellinen esimerkiksi kakkujen ja pikkupullien leipomiseen tai pizzan valmistamiseen jopa kolmessa tasossa. Pizzatoiminto Yhdistelemällä alalämpöä ja kiertoilmaa pizzatoiminto soveltuu erityisesti pakastetuotteiden kuten pizzan ja ranskalaisten perunoiden valmistukseen. Kiertoilmagrilli Soveltuu mm. isokokoisten paistien kypsentämiseen ja mureaksi grillaamiseen. Vario-grilli suuret määrät Useiden pihvien, makkaroiden tai kalan samanaikaiseen grillaukseen yhdellä ritilällä. Tehon säätö on kolmiportainen. Vario-grilli pienet määrät Teholtaan säädettävissä oleva grilli soveltuu myös pienten annosten grillaamiseen tai kuorruttamiseen. Pikakuumennus Toiminto säästää selvästi aikaa esilämmityksessä ilman että sähkön kulutus kasvaa. Automaattinen pikakuumennus kuumentaa uunin nopeasti ja saavutettuaan halutun lämpötilan se jatkaa suoraan alunperin valitulla uunitoiminnolla. Manuaalinen pikakuumennus on nopea ja saavutettuaan tavoitelämpötilan toiminnon merkkivalo sammuu, jolloin haluttu uunitoiminto voidaan asettaa. Lämpimänäpito Lämpimänäpito-toiminnolla varmistat, että ruoat pysyvät lämpimänä tarjoiluhetkeen asti. Paistoautomatiikka Yksilöllisillä paisto-ohjelmilla (26 kpl) onnistut varmasti ja voit jopa vaihdella kypsyysastetta oman makusi mukaan. EPS-paistoautomatiikka Paistoautomatiikka auttaa sinua onnistumaan ruoan valmistuksessa joka kerta. Valitset vain haluamasi ohjelman 24:stä automaattisesta ohjelmasta (valmistus suljetussa astiassa) ja syötät ruokalajin painon ja käynnistät ohjelman. Suurelta näytöltä näet aina käytössä olevan uunitoiminnon ja uunin lämpötilan. Valitse tarpeisiisi sopiva liesi. Ominaisuudet ovat leveissä liesissä seuraavat: Perinteinen uuni Monitoimiuuni Monitoimiuuni EPS Sulatus Ylä-/alalämpö Erillinen alalämpö 3D -kiertoilma Pizzatoiminto Kiertoilmagrilli VARIO -grilli, suurille määrille VARIO -grilli, pienille määrille Paisto-ohjelmat Pikakuumennus (manuaalinen) Pikakuumennus (automaattinen) Lämpimänäpito BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET 9 SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

10 Turvallisesti ja vaivattomasti Jälkilämmön näyttö: säästä energiaa! Lasikeraamisen keittotason jokainen keittoalue on varustettu erityisellä jälkilämmön osoittimella. Voit valmistaa ruokaa energiataloudellisesti hyödyntämällä jälkilämpöä. Näet yhdellä silmäyksellä, mikä keittoalueista on vielä kuuma, ja voit hyödyntää jälkilämpöä ruoan hauduttamiseen tai lämpimänäpitoon niin kauan kuin näytön valo palaa. Uunin luukun viileä lasi on erittäin turvallinen. Erityisen eristyksen ja nelinkertaisen lasirakenteen ansiosta, jossa sisimmässä on osittain lämpöä heijastava pinta, uunin luukun lämpötila pysyy matalana. Viileän uuniluukun lämpötila on korkeintaan 50 C, kun uuni on ollut päällä tunnin, 180 C ylä-/alalämmöllä. Lapsilukitus uunitoiminnoille Kaikissa liesissä, joissa on kello on myös lapsilukitus uunin toiminnoille. Painamalla avainvalitsinta 4 sekunnin ajan aktivoit lukituksen ja näin estät lapsia kytkemästä uunia toimintaan. Lukitus on poistettavissa samalla tavalla. Kaikissa liesissämme on lapsilukitus myös uuniluukulle. Suojaa kuumilta nesteiltä Keittotason reuna estää ylikiehuneen nesteen valumisen keraamiselta tasolta. 10 BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

11 EPS-paistoautomatiikka Paisto-ohjelmat auttavat sinua onnistumaan vaativankin ruoan valmistuksessa. Eri ohjelmia on valittavissa 24 kpl ja kaikki perustuvat kypsennykseen suljetussa astiassa. Valitset vain ruoallesi sopivan ohjelman ja ilmoitat painon, niin uuni huolehtii lopusta. Helppoa, eikö totta? Monitoimintokello Monitoimintokellossa on kellonajan lisäksi sekä ajastustoiminto jo käynnissä olevan tai ajastettavan paistoajan säätämiseen. Muunneltavat keittoalueet: jokaiselle kattilalle sopivan kokoinen paikka Lasikeraamisen keittotason keittoalueet on suunniteltu niin joustaviksi, että niistä löytyy sopiva keittoalue kaikenkokoisille kattiloille, pannuille ja padoille. Keittoalueita voidaan laajentaa ympyrän tai ovaalin muotoisiksi kytkemällä vastaava ylimääräinen kuumennusalue päälle. Suuretkin keittoastiat, pannut ja padat kuumenevat tasaisesti ja nopeasti. Keraamisen tason edut Keraamisen tason keittoalueet voivat olla joko perinteisesti vastuksilla kuumenevat tai induktioperiaatteellla toimivat. Keraaminen materiaali kestää hyvin korkeita lämpötiloja ja lämpötilan vaihteluita ja selviytyy näin erinomaisesti erilaisista ruoanvalmistuksen vaatimuksista. Sileä keraaminen pinta on myös erittäin helppo pitää puhtaana. Induktio: edistyksellisintä ruoanvalmistustekniikkaa Uudessa liesisarjassa on myös malli, jossa on induktiokeittotaso. Lämpö ei muodostu enää keraamisen keittotason alla, vaan suoraan keittoastian pohjaan sähkömagneettisen kentän vaikutuksesta. Ainoa, mikä kuumenee, on kattilan sisältö! Turvallisempaa ruoanlaittoa: keittotaso jää kylmäksi - enää ei ole pelkoa palovammoista. Mukavampaa ruoanlaittoa: ei enää vaivalloista keittotason siivoamista - ylikiehuneet ruoat eivät pala kiinni keraamiseen keittotasoon. Nopeampaa ruoanlaittoa: ruoka alkaa kiehua jopa % nopeammin kuin tavallisella lasikeraamisella keittoalueella. Lämpötilan muuttaminen käy myös nopeasti ja täsmällisesti. Jokaiseen induktiokeittoalueeseen voidaan kytkeä PowerBoost-toiminto. PowerBoost lisää induktiokeittoalueen tehoa 50 %. Energiaa säästävää ruoanvalmistusta induktiokeittotaso tunnistaa kyseessä olevan kattilan koon ja sopeuttaa keittoalueen koon kattilan halkaisijan mukaan. Muunneltavat keittoalueet Keraaminen taso mahdollistaa myös keittoalueiden koon ja muodon valinnan juuri keittoastian mukaan. Sisäänpainettavat valitsimet voidaan painaa kokonaan sisään ohjaustauluun, kun ne eivät ole käytössä. Sen lisäksi, että puhdistaminen on tällöin helpompaa, vältetään myös virran kytkeminen vahingossa päälle. Säilytyslaatikko Lieden alaosassa olevassa vetolaatikossa voit säilyttää uunin pellit ja pannut, niin, että ne ovat aina tarvittaessa käden ulottuvilla. BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET 11 SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

12 Sopii jokaiseen kotiin 12 BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

13 Teleskooppisokkelin avulla liesi sulautuu keittiökalusteisiin täydellisesti Työtasokorkeus vaihtelee yleensä :n välillä keittiön iän tai keittiössä työskentelijän pituuden mukaan. Myös vapaasti sijoitettavan lieden on sopeuduttava eri työtasokorkeuksiin. Näin säilytetään yhtenäinen työtasolinja keittiössä. Bosch-liesien uusi teleskooppisokkeli ja korkeudeltaan säädettävät jalat mahdollistavat lieden korkeuden portaattoman säädön :n välille. Näin liesi on helppo asentaa jokaiseen keittiöön. Myös sokkelin syvyys voidaan säätää niin, että keittiön yhtenäinen sokkelilinja säilytetään ja lieden eteen voidaan asentaa myös kalustesokkeli. Säädettävä sokkelin korkeus: korkeammalle vai matalammalle? Lieden voi säätää sopivalle työskentelykorkeudelle helposti ja mukavasti ruuvimeisselin avulla. BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET 13 SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

14 Liedet, leveys UUTUUS! Liedet, HLN S teräs Keraaminen keittotaso 4 nopeaa ja turvallista induktiokeittoaluetta TouchControl-ohjaus keittoalueille Boost-toiminto kaikille keittoalueille Monitoimiuuni 3D Comfort; ylä-/alalämpö, erillinen alalämpö, 3D-kiertoilma, pizza toiminto, kiertoilmagrilli, grilli (pieni/suuri grilliala), sulatus XXL-uuni (58 l), jonka sisäpinta graniittiemalia Uunin takaseinässä itsepuhdistuva EcoClean-pinta Pikakuumennus uunille Uuniluukun sisäpinta yhtenäistä lasia Irrotettavat pellinkannattimet Elektroninen kello Lapsilukitus uunitoiminnoille ja lapsilukko uuniluukulle Turvakatkaisu uunille Sisäänpainettavat valitsimet Uunissa sisävalo Ulosvedettävä säilytyslaatikko Sokkelin korkeus ja syvyys säädettävissä Korkeudeltaan säädettävät jalat Liedet, HLN S valkoinen Keraaminen keittotaso 4 nopeaa ja turvallista induktiokeittoaluetta TouchControl-ohjaus keittoalueille Boost-toiminto kaikille keittoalueille Monitoimiuuni 3D Comfort; ylä-/alalämpö, erillinen alalämpö, 3D-kiertoilma, pizzatoiminto, kiertoilmagrilli, grilli (pieni/suuri grilliala), sulatus XXL-uuni (58 l), jonka sisäpinta graniittiemalia Uunin takaseinässä itsepuhdistuva EcoClean-pinta Pikakuumennus uunille Uuniluukun sisäpinta yhtenäistä lasia Irrotettavat pellinkannattimet Elektroninen kello Lapsilukitus uunitoiminnoille ja lapsilukko uuniluukulle Turvakatkaisu uunille Sisäänpainettavat valitsimet Uunissa sisävalo Ulosvedettävä säilytyslaatikko Sokkelin korkeus ja syvyys säädettävissä Korkeudeltaan säädettävät jalat Liedet, HLN S valkoinen Keraaminen keittotaso 4 nopeaa ja turvallista induktiokeittoaluetta Boost-toiminto kaikille keittoalueille 2-portainen jälkilämmönosoitin Monitoimiuuni 3D Comfort; ylä-/alalämpö, erillinen alalämpö, 3D-kiertoilma, pizzatoiminto, kiertoilmagrilli, grilli (pieni/suuri grilliala), sulatus XXL-uuni (58 l), jonka sisäpinta graniittiemalia Uunin takaseinässä itsepuhdistuva EcoClean-pinta Pikakuumennus uunille Uuniluukun sisäpinta yhtenäistä lasia Irrotettavat pellinkannattimet Elektroninen kello Lapsilukitus uunitoiminnoille ja lapsilukko uuniluukulle Sisäänpainettavat valitsimet Uunissa sisävalo Ulosvedettävä säilytyslaatikko Sokkelin korkeus ja syvyys säädettävissä Korkeudeltaan säädettävät jalat 14 BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

15 Liedet, HLN S valkoinen Keraaminen keittotaso 4 portaattomasti säädettävää QuickThermkeittoaluetta 4-kertainen jälkilämmönosoitin Monitoimiuuni 3D Premium; sulatus, ylä-/ alalämpö, ylä-/alalämpö special, erillinen alalämpö, intensiiviteho, 3D-kiertoilma, pizzatoiminto, kiertoilmagrilli, grilli (pieni/suuri grilliala), lämpimänäpito, astioiden esilämmitys XXL-uuni ( l), jonka sisäpinta graniittiemalia Pyrolyysi-puhdistusautomatiikka Automaattinen pikakuumennus Uuniluukun sisäpinta yhtenäistä lasia Elektroninen kello Lapsilukitus uunitoiminnoille ja lapsilukko uuniluukulle Sisäänpainettavat valitsimet Uunin sisävalo erikseen kytkettävissä Ulosvedettävä säilytyslaatikko Sokkelin korkeus ja syvyys säädettävissä Korkeudeltaan säädettävät jalat Liedet, HLN S teräs Keraaminen keittotaso 4 portaattomasti säädettävää QuickThermkeittoaluetta, joista kahden koko muunneltavissa 4-kertainen jälkilämmönosoitin Pikakuumennus uunille Monitoimiuuni 3D Comfort; ylä-/alalämpö, erillinen alalämpö, 3D-kiertoilma, pizzatoiminto, kiertoilmagrilli, grilli (pieni/suuri grilliala), sulatus XXL-uuni (58 l), jonka sisäpinta graniittiemalia Uunin takaseinässä itsepuhdistuva EcoClean-pinta Pikakuumennus Uuniluukun sisäpinta yhtenäistä lasia Irrotettavat pellinkannattimet Elektroninen kello Lapsilukitus uunitoiminnoille ja lapsilukko uuniluukulle Sisäänpainettavat valitsimet Ulosvedettävä säilytyslaatikko Korkeudeltaan säädettävät jalat Sokkelin korkeus ja syvyys säädettävissä Liedet, HLN S valkoinen Keraaminen keittotaso 4 portaattomasti säädettävää QuickThermkeittoaluetta, joista kahden koko muunneltavissa 4-kertainen jälkilämmönosoitin Monitoimiuuni 3D Comfort; ylä-/alalämpö, erillinen alalämpö, 3D-kiertoilma, pizzatoiminto, kiertoilmagrilli, grilli (pieni/suuri grilliala), sulatus XXL-uuni (58 l), jonka sisäpinta graniittiemalia Uunin takaseinässä itsepuhdistuva EcoClean-pinta Pikakuumennus uunille Uuniluukun sisäpinta yhtenäistä lasia Irrotettavat pellinkannattimet Elektroninen kello Lapsilukitus uunitoiminnoille ja lapsilukko uuniluukulle Sisäänpainettavat valitsimet Uunissa sisävalo Ulosvedettävä säilytyslaatikko Sokkelin korkeus ja syvyys säädettävissä Korkeudeltaan säädettävät jalat BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET 15 SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

16 Liedet, leveys Liedet, HLN S teräs Keraaminen keittotaso 4 portaattomasti säädettävää QuickThermkeittoaluetta, joista kahden koko muunneltavissa 4-kertainen jälkilämmönosoitin Monitoimiuuni 3D Comfort; ylä-/alalämpö, erillinen alalämpö, 3D-kiertoilma, pizzatoiminto, kiertoilmagrilli, grilli (pieni/suuri grilliala), sulatus XXL-uuni (58 l), jonka sisäpinta graniittiemalia Uunin takaseinässä itsepuhdistuva EcoClean-pinta Pikakuumennus uunille Uuniluukun sisäpinta yhtenäistä lasia Irrotettavat pellinkannattimet Elektroninen ajastin Lapsilukitus uuniluukulle Sisäänpainettavat valitsimet Uunissa sisävalo Ulosvedettävä säilytyslaatikko Sokkelin korkeus ja syvyys säädettävissä Korkeudeltaan säädettävät jalat Liedet, HLN S valkoinen Keraaminen keittotaso 4 portaattomasti säädettävää QuickThermkeittoaluetta, joista kahden koko muunneltavissa 4-kertainen jälkilämmönosoitin Monitoimiuuni 3D Comfort; ylä-/alalämpö, erillinen alalämpö, 3D-kiertoilma, pizzatoiminto, kiertoilmagrilli, grilli (pieni/suuri grilliala), sulatus XXL-uuni (58 l), jonka sisäpinta graniittiemalia Uunin takaseinässä itsepuhdistuva EcoClean-pinta Pikakuumennus uunille Uuniluukun sisäpinta yhtenäistä lasia Irrotettavat pellinkannattimet Elektroninen kello Lapsilukitus uuniluukulle Sisäänpainettavat valitsimet Uunissa sisävalo Ulosvedettävä säilytyslaatikko Sokkelin korkeus ja syvyys säädettävissä Korkeudeltaan säädettävät jalat Liedet, HLN S valkoinen Keraaminen keittotaso 4 portaattomasti säädettävää QuickThermkeittoaluetta 4-kertainen jälkilämmönosoitin Monitoimiuuni 3D Comfort; ylä-/alalämpö, erillinen alalämpö, 3D-kiertoilma, pizzatoiminto, kiertoilmagrilli, grilli (pieni/suuri grilliala), sulatus XXL-uuni (58 l), jonka sisäpinta graniittiemalia Uunin takaseinässä itsepuhdistuva EcoClean-pinta Pikakuumennus uunille Uuniluukun sisäpinta yhtenäistä lasia Irrotettavat pellinkannattimet Lapsilukitus uuniluukulle Uunissa sisävalo Ulosvedettävä säilytyslaatikko Sokkelin korkeus ja syvyys säädettävissä Korkeudeltaan säädettävät jalat 16 BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

17 Liedet, HLN S valkoinen Keraaminen keittotaso 4 portaattomasti säädettävää QuickThermkeittoaluetta 4-kertainen jälkilämmönosoitin Ylä-alalämpöuuni, erillinen alalämpö ja grilli XXL-uuni (66 l), jonka sisäpinta graniittiemalia Uuniluukun sisäpinta yhtenäistä lasia Uunissa sisävalo Lapsilukitus uuniluukulle Ulosvedettävä säilytyslaatikko Sokkelin korkeus ja syvyys säädettävissä Korkeudeltaan säädettävät jalat Liedet, HSN S valkoinen 4 tehokasta valurautalevyä, joista 2 pikalevyä Monitoimiuuni 3D Comfort; ylä-/alalämpö, erillinen alalämpö, 3D-kiertoilma, pizzatoiminto, kiertoilmagrilli, grilli (pieni/suuri grilliala), sulatus XXL-uuni (62 l), jonka sisäpinta graniittiemalia Pikakuumennus uunille Uuniluukun sisäpinta yhtenäistä lasia Lapsilukitus uuniluukulle Uunissa sisävalo Ulosvedettävä säilytyslaatikko Sokkelin korkeus ja syvyys säädettävissä Korkeudeltaan säädettävät jalat Liedet, HSN S valkoinen 4 tehokasta valurautalevyä, joista 2 pikalevyä Ylä-alalämpöuuni, erillinen alalämpö ja grilli XXL-uuni (66 l), jonka sisäpinta graniittiemalia Uuniluukun sisäpinta yhtenäistä lasia Lapsilukitus uuniluukulle Uunissa sisävalo Ulosvedettävä säilytyslaatikko Sokkelin korkeus ja syvyys säädettävissä Korkeudeltaan säädettävät jalat BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET 17 SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

18 Liedet, leveys 50 Liedet, 50 HSS 732KSK valkoinen Keraaminen keittotaso, jossa 4 keittoaluetta 1-kertainen jälkilämmönosoitin Uuni, jossa erillinen ylä-/alalämpö ja grilli XXL-uuni (54 l), jonka sisäpinta graniittiemalia Pikakuumennus uunille Uuniluukku kolminkertaista lasia Lapsilukko uuniluukulle Höyryaukko keittotason takaosassa Liedet, 50 HSS 842CSK valkoinen Emaloitu keittotaso Monitoimiuuni XXL-uuni (50 l), jonka sisäpinta graniittiemalia Takaseinä itsepuhdistuvaa katalyysiemalia Pikakuumennus uunille Uuniluukku kolminkertaista lasia Lapsilukko uuniluukulle Höyryaukko keittotason takaosassa Liedet, 50 HSS 732CSK valkoinen Emaloitu keittotaso Uuni, jossa erillinen ylä-/alalämpö ja grilli XXL-uuni (54 l), jonka sisäpinta graniittiemalia Pikakuumennus uunille Uuniluukku kolminkertaista lasia Lapsilukko uuniluukulle Höyryaukko keittotason takaosassa 18 BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

19 Lisävarusteet HEZ Teleskooppikannattimet 3 tasoa, kokonaan ulosvedettävät. HEZ 338 Teleskooppikannattimet 3 tasoa Teleskooppikannattimien avulla voit vetää uunista ulos kolme peltiä joko kokonaan tai osittain. Leivinpellit pysyvät tukevasti kannattimilla, eikä vaaraa kippaamisesta ole. Teleskooppikannattimet voi hankkia lisävarusteena liesiin, joissa on irrotettavat pellinkannattimet. Näitä liesiä ovat kaikki HLN 42...ja HLN 44- alkuiset. Kuvassa olevat uunipannu, emaloitu leivinpelti ja ritilä eivät sisälly toimitukseen. HEZ 331 Kansi Profi-uunipannulle. EcoClean-setti EcoClean sivuseinät liesiin (leveys ), joissa on irrotettavat pellinkannattimet, mutta ei pyrolyysi -puhdistusta. HEZ : sopii liesiin HLN 42,HLN 44. HEZ : sopii liesiin HLN , HLN448 HEZ Emaloitu leivinpelti, jossa tarttumaton pintakäsittely Tarttumattoman pintakäsittelyn ansiosta leivinpeltejä ei enää tarvitse voidella ennen käyttöä. Sopii kaikkiin liesiin, joissa on irrotettavat pellinkannattimet. Näitä liesiä ovat kaikki HLN ja HLN alkuiset HEZ Kaksiosainen grillipelti Käytetään yhdessä uunipannun kanssa esim. ranskalaisten perunoiden valmistamisessa. Sopii kaikkiin vapaasti sijoitettaviin liesiin. Ei kestä pyrolyysipuhdistusta. HEZ Pizzapelti Emaloitu paistoalusta Ø 35. HZ Paistokivi Puinen leivinalusta Sopii pizzalle, leivälle ja pakastetuille leivonnaisille Mitat: 340 x 375 x 15 mm HEZ 330 Profi-uunipannu Extra syvä uunipannu ja ritilä. Sopii kaikkiin liesiin, joissa on irrotettavat pellinkannattimet. Näitä liesiä ovat kaikki HLN 42...ja HLN 44-alkuiset liedet. HMZ 21GB Kannellinen lasivuoka Tilavuus 3,5 l HEZ Sokkelin peitelista, valkoinen. Listalla peitetään teleskooppisokkeli. Sopii kaikkiin valkoisiin, vapaasti sijoitettaviin leveisiin liesiin. BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET 19 SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

20 Nopeaan ruoan valmistukseen 20 BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET 20 BOSCH SPIS, MIKRO OCH FLÄKTAR SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

21 Mikroaaltouuni on tämän päivän ruoanvalmistuksen tehokas apulainen. Kun aikaa on vähän mikroaaltouuni huolehtii nopeasta sulatuksesta tai kypsennyksestä. Uudet mikroaaltouunimme voit joko asentaa työtasolle tai ripustaa keittiökaapin alapuolelle. Bosch-mallisto sisältää lisäksi laajan valikoiman kalusteisiin sijoietttavia mikroaaltouuneja, joihin voit tutustua tarkemmin esimerkiksi nettisivuillamme UUTUUS! UUTUUS! Mikroaaltouuni HMT 75M420 valkoinen Voidaan kiinnittää yläkaapin alapuolelle Mikroaaltoteho max. 800 W, 5 tehoaluetta: 800 / 0 / 3 / 180 / 90 W Helppokäyttöset painikkeet ja valitsimet Painoautomatiikka, 4 sulatus ja 3 valmistusohjelmaa Iso digitaalinäyttö kellolle ja ajastimelle Muistitoiminto Sivulle aukeava, ikkunallinen luukku Pyörivä, lasinen kypsennysalusta, halkaisija 24,5. Uunin tilavuus 17 l Mikroaaltouuni HMT 75M450 teräs Voidaan kiinnittää yläkaapin alapuolelle Mikroaaltoteho max. 800 W, 5 tehoaluetta: 800 / 0 / 3 / 180 / 90 W Helppokäyttöset painikkeet ja valitsimet Painoautomatiikka, 4 sulatus ja 3 valmistusohjelmaa Iso digitaalinäyttö kellolle ja ajastimelle Muistitoiminto Sivulle aukeava, ikkunallinen luukku Pyörivä, lasinen kypsennysalusta, halkaisija 24,5. Uunin tilavuus 17 l Uudet Bosch mikroaaltouunit voidaan ripustaa keittiökaapin alapuolelle, mikä antaa enemmän työtilaa. BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET 21 SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

22 Uudet toiminnot tekevät ruokahetkestäsi entistäkin miellyttävämmän Ruoan ihanat tuoksut houkuttelevat meitä ruokapöydän ääreen. Joskus tuoksuja voi olla kuitenkin liikaa tai ne häiritsevät ruokailua. Bosch on kehittänyt liesituulettimiinsa käytännöllisiä toimintoja, jotta ruokahetkesi olisi niin miellyttävä kuin mahdollista. Tuulettimessa on automaattinen jälkikäynti Jälkikäyntiautomatiikka huolehtii siitä, että käryt, jotka leijuvat ilmassa ruoanvalmistuksen jälkeen, poistuvat huoneilmasta. Keittiötä tuuletetaan vielä 10 minuuttia liesituulettimen virta katkeaa sen jälkeen automaattisesti. Oikea valaistus tekee ruoanvalmistuksesta miellyttävää Hyvässä valossa on sekä helpompi että miellyttävämpi valmistaa ruokaa. Bosch valikoimasta löytyy halogeenilampuilla, loisteputkilla ja hehkulampuilla varustettuja liesituulettimia. SoftLight-himmennystoiminto Kun valo kytketään päälle, se ei heti ala loistaa täydellä teholla, vaan valon voimakkuus kasvaa asteittain. Sammutettaessa valon voimakkuus vastaavasti pienenee vähitellen. Halogeenilamppujen valo on pehmeää ja miellyttävää ja himmennystoiminnon avulla voit luoda keittiöösi tunnelmallisen ilmapiirin. Halogeeni Halogeenilamppujen pehmeä ja miellyttävä valo valaisee riittävästi, mutta ei rasita silmiä. Loisteputki Loisteputken valo on voimakkaampaa kuin hehkulampun. Se on erittäin vähän energiaa kuluttava valaisintyyppi, kulutus on jopa 89 % pienempi kuin perinteisillä valaisimilla. Hehkulamput Hehkulamput ovat edullisia ja ne on helppo vaihtaa. Ne kuluttavat tosin enemmän energiaa kuin loisteputkivalaisimet. Bosch on yhdessä eräiden Euroopan johtavien liesituuletinvalmistajien kanssa päättänyt suorittaa liesituuletinten äänenmittauksen eurooppalaisen normin EN mukaisesti. Tämä merkitsee sitä, että eri mallien ja eri valmistajien liesituuletinten äänitasoa voidaan verrata keskenään, koska normi määrää tarkoin, millä tavoin ääni tulee mitata. Tämän normin mukaisesti mitattu äänitaso esitetään desibeleinä (re 1 pw ). Huomaa, että sellaisten valmistajien, jotka eivät suorita mittauksiaan tällä tavoin, ilmoittamia tietoja äänitasosta ei voida verrata meidän tietoihimme. Muilla menetelmillä mitattuna tuloksena saattavat olla matalammat db-tasot (jopa 14 db matalammat), vaikka laitteiden tuottama ääni todellisuudessa olisikin voimakkaampi. Näitä menetelmiä ei ole standardisoitu, mikä tarkoittaa sitä, että äänitason mittaukselle ei ole olemassa standardisoituja vaatimuksia, jotka koskisivat esim. mikrofonin sijoittamista, huoneen kokoa jne. Virheettömin ja oikeudenmukaisin tapa on esittää liesituulettimen äänitaso desibeleinä (re 1 pw). Voi myös olla hyvä tietää, että 3 db:n (re 1 pw) ero äänitasossa merkitsee äänitehon kaksinkertaistumista. 10 db (re 1 pw) merkitsee koetun äänen voimakkuuden kaksinkertaistumista. Pienet erot db-arvoissa aiheuttavat siis suuria eroja koetun äänen voimakkuudessa. 22 BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

23 Kaksi tehon valintaan liittyvää nyrkkisääntöä Oikean liesituuletin tyypin valintaan vaikuttavat kaksi tekijää: keittiön koko, sekä liesituulettimen asennustapa ja tyyppi. Alla mainittujen nyrkkisääntöjen avulla voit helposti laskea keittiöösi tarvittavan liesituulettimen tehon. Nyrkkisääntö 1 Huomioi liesituulettimen tehoa valitessasi, että keittiön ilman pitää vaihtua 6 12 kertaa tunnissa. Jos keittiön tilavuus on 32 m 3, tarvitaan liesituuletin, joka pystyy vaihtamaan m 3 ilmaa tunnissa. Tällöin ilma vaihtuu hyvin aiheuttamatta vetoa. Liesituulettimen laskettu ilmanvaihtomäärä pitää voida saavuttaa normaalilla teholla (ei maksimiteholla), koska tällöin tehoa jää parhaan mahdollisen imutehon säilyttämiseksi myös silloin, kun höyryä muodostuu erityisen paljon. Laskentaesimerkki nyrkkisäännöllä 1 Keittiön mitat: S x L x K Huonetilavuus Matalin teho Korkein teho 3 x 4 x 2,5 m = 30 m 3 6 x 30 m 3 = 180 m 3 /h 12 x 30 m 3 = 3 m 3 /h 4 x 4 x 2,5 m = 40 m 3 6 x 40 m 3 = 240 m 3 /h 12 x 40 m 3 = 480 m 3 /h Nyrkkisääntö 2 Jotta saat selville liesituulettimen todellisen tehon, vähennä se imuteho, joka asennetun laitteiston ilmanvastuksen myötä häviää. Nyrkkisääntönä voidaan todeta, että jokainen asennuksen putkimetri vähentää tehoa m 3 /h (katso alla oleva taulukko). Jos liesituulettimen moottorin teho on 500 m 3 /h ja ilmakanavan pituus on 6 metriä, ilmanvastus on 120 m 3 /h. Liesituulettimen todellinen teho on tällöin vain noin 380 m 3 /h. Se riittää kuitenkin mainiosti, jos keittiön koko on 30 m 3, kuten esimerkissä. Laskentaesimerkki nyrkkisäännöllä 2 Moottorin teho Hävikki/tuuletusputkimetriä kohti Putken pituus (esimerkki) Todellinen teho (esimerkki) 500 m 3 /h 20 m 3 /h 6 m 500 (6 x 20) = 380 m 3 /h 800 m 3 /h 30 m 3 /h 6 m 800 (6 x 30) = 620 m 3 /h 1200 m 3 /h 40 m 3 /h 6 m 1200 (6 x 40) = 9 m 3 /h Eri liesituuletinvalmistajat voivat ilmoittaa myös tehon eri tavoin. Teho voidaan ilmoittaa joko muodossa vapaasti puhaltava tai standardin mukaisesti (DIN 44971). Kun teho mitataan DIN-standardin mukaisesti, liesituulettimeen liitetään mm:n pituinen putki, 90 asteen kulma ja mm:n putki. Vapaasti puhaltava liesituuletin antaa suuremman arvon, ja tämän arvon perusteella määritetään, riittääkö liesituulettimen teho ruoankäryn tehokkaaseen poistamiseen keittiöstä. Standardin mukaista arvoa kannattaa käyttää verrattaessa eri liesituulettimia, koska siinä otetaan huomioon myös liesituulettimen kyky puhaltaa ilmaa putkien ja kulmien läpi (liesituuletin, jonka teho on heikko, voi menettää paljon tehostaan, kun se asennetaan keittiöön). Tekijät, jotka vaikuttavat ilmanvaihtoon Keittiön ilmanvaihdon tehokkuus on monen tekijän summa: Keittiön koko Liesituulettimen teho: Ei pelkästään kuinka monta m 3 /h, vaan myös tuulettimen kyky työntää ilmaa ilmastointiputken läpi. Korkealaatuiset tuulettimet selviävät tästä yleensä paremmin toimivan rakenteensa ansiosta. Ilmanvastus ilmastointiputkessa : Ilma kulkee paremmin leveissä ja sileissä putkissa, huonommin kapeissa ja muotoilluissa putkissa. Ilman sisään- ja ulosvirtaus huoneessa Ilmastointiputken muoto: Pyri pitämään ilmastointiputki niin suorana kuin mahdollista, vältä erityisesti teräviä kulmia liesituulettimen läheisyydessä. BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET 23 SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

24 Puhdistusvinkkejä Helppo puhdistaa Keittiössä hygienia on erityisen tärkeää. Liesituuletin on oltava helppo puhdistaa ja pitää siistinä. Liesituuletin toimii huonommin, jos suodatin on likainen ja rasvainen. Säännöllinen puhdistus takaa, että se toimii tehokkaasti vuodesta toiseen. Bosch muotoilun pääosassa ovat toimivuus ja laitteen käyttäjä. Meille on tärkeää, että rasvasuodattimen vaihto käy sujuvasti ja että laite on helppo pitää puhtaana ulkopuolelta. Rasvasuodatin on helppo vaihtaa Puhdista suodatin astianpesuaineella kahden tai kolmen kuukauden välein. Metallisen rasvasuodattimen voi pestä astianpesukoneessa. Joissakin liesituulettimissamme on helpottavat elektroniset vaihtotarpeen osoittimet, jotka kertovat milloin on aika vaihtaa aktiivihiilisuodatin tai pestä rasvasuodatin. Jos liesituulettimessa on aktiivihiilisuodatin, vaihda se 1-2 kertaa vuodessa tai aktiivisesti käytettäessä useamminkin. Hyvä tietää Käynnistä liesituuletin jo ennen kuin aloitat ruoanvalmistuksen. Tällöin ruoankäry ohjautuu heti oikeaan suuntaan. Anna tuulettimen olla käynnissä pienellä nopeudella noin 1015 minuuttia ruoanvalmistuksen lopettamisen jälkeen. Silloin loputkin käryt poistuvat keittiöstä. Saat parhaan tehon, jos pidät keittiön ikkunat suljettuina. Pienellä teholla ollessaan liesituuletin kuluttaa paljon vähemmän energiaa. Säästä sähköä pitämällä tuuletinta täydellä teholla vain, kun sitä todella tarvitset. Avotakka tai kamina vaatii paljon happea. Jos liesituuletin on käynnissä samaan aikaan kun pidät yllä tulta, avaa ikkuna. Älä liekitä tai pidä avotulta suoraan tuulettimen alla. Tuli voi levitä nopeasti. Muista, että öljy ja sokeri voivat syttyä helposti, jos lämpötila nousee suureksi. Palavaa öljyä ei voi sammuttaa vedellä, vaan peittämällä esimerkiksi matolla tai huovalla. Ulosvedettävät liesituulettimet Bosch -ulosvedettävät liesituulettimet sijoitetaan keittiökalusteisiin, jolloin ne ovat lähes näkymättömiä. Liesituulettimesta näkyy ainoastaan ulosvedettävä etulista. Vaikka ulosvedettävä liesituuletin ei vaadi paljon tilaa, sen tehokkuus ja hiljainen moottori ovat suureksi avuksi keittiössäsi. Ulosvedettävä liesituuletin DHI 655FSD metallin harmaa etulista Asennetaan leveään yläkaappiin Tuulettimen maksimi teho vapaasti puhaltavana: 720 m 3 /h Äänen teho: 59 db (re1 pw) max. normaaliteholla (DIN/EN ) 3 tehoaluetta ja intensiiviteho Rasvasuodattimen puhdistustarpeen osoitin Valaisin: 2 x 20 W halogeenilamput Metallinen rasvasuodatin, voidaan pestä astianpesukoneessa Hormiin liitettävä tai aktiivihiilisuodattimen kautta huoneilmaan palauttava Hormin sulkuläppa Lisävarusteet: aktiivihiilisuodatin LZ alumiini etulista DHZ4670 teräs etulista DHZ BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

25 Ulosvedettävä liesituuletin DHI 645FSD metallin harmaa etulista Asennetaan leveään yläkaappiin Tuulettimen maksimi teho vapaasti puhaltavana: 550 m 3 /h Äänen teho: 62 db (re1 pw) max. normaaliteholla (DIN/EN ) 3 tehoaluetta ja intensiiviteho Valaisin: 2 x 20 W halogeenilamput Metallinen rasvasuodatin, voidaan pestä astianpesukoneessa Hormiin liitettävä tai aktiivihiilisuodattimen kautta huoneilmaan palauttava Hormin sulkuläppa Lisävarusteet: aktiivihiilisuodatin LZ alumiini etulista DHZ4670 teräs etulista DHZ4650 Ulosvedettävä liesituuletin DHI 635LSD metallin harmaa/musta etulista DHI 632LSD* metallin harmaa/valkoinen etulista Asennetaan leveään seinäkaappiin Tuulettimen maksimiteho vapaasti puhaltavana: 420 m³/h Äänen teho 64 db (re 1 pw) max. normaaliteholla (DIN/EN ) 3 tehovaihtoehtoa ja intensiiviteho Valaisin 2 x 7 W, energiaa säästävä Metallinen rasvasuodatin, voidaan pestä astianpesukoneessa Hormiin liitettävä tai aktiivihiilisuodattimen kautta huoneilmaan palauttava Hormin sulkuläppa Lisävarusteet: aktiivihiilisuodatin LZ34500 *Ei näy kuvassa Ulosvedettävä liesituuletin DHI 625ASD metallin harmaa etulista Asennetaan leveään seinäkaappiin Tuulettimen maksimiteho vapaasti puhaltavana: m 3 /h Äänen teho: 69 db (re1 pw) max. normaaliteholla (DIN/EN ) 3 tehovaihtoehtoa ja intensiiviteho Työvalaisin 2 x 40 W Metallinen rasvasuodatin, voidaan pestä astianpesukoneessa Hormiin liitettävä tai aktiivihiilisuodattimen kautta huoneilmaan palauttava Hormin sulkuläppa Lisävarusteet: aktiivihiilisuodatin LZ31500 alumiini etulista DHZ4670 teräs etulista DHZ4650 BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET 25 SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

26 Ulosvedettävät liesituulettimet Ulosvedettävä liesituuletin DHI 635HSD metallin harmaa etulista Asennetaan leveään seinäkaappiin Tuulettimen maksimiteho vapaasti puhaltavana: 420 m 3 /h Äänen teho: 64 db (re1 pw) max. normaaliteholla (DIN/EN ) Kolme tehoa Valaisin 2 x 7 W, energiaa säästävä Metallinen rasvasuodatin, voidaan pestä astianpesukoneessa Hormiin liitettävä tai aktiivihiilisuodattimen kautta huoneilmaan palauttava Hormin sulkuläppa Lisävarusteet: aktiivihiilisuodatin LZ34500 alumiini etulista DHZ4670 teräs etulista DHZ4650 Ulosvedettävä liesituuletin DHI 625HSD metallin harmaa etulista Asennetaan leveään seinäkaappiin Tuulettimen maksimiteho vapaasti puhaltavana: 320 m 3 /h Äänen teho: 63 db (re1 pw) max. normaaliteholla (DIN/EN ) 3 tehoa Valaisin 2 x 7 W, energiaa säästävä Metallinen rasvasuodatin, voidaan pestä astianpesukoneessa Hormiin liitettävä tai aktiivihiilisuodattimen kautta huoneilmaan palauttava Hormin sulkuläppa Lisävarusteet: aktiivihiilisuodatin LZ34500 alumiini etulista DHZ4670 teräs etulista DHZ4650 Liesituuletin, DHU 632USD valkoinen Tuulettimen maksimiteho vapaasti puhaltavana: 340 m 3 /h Äänen teho: 66 db (re1 pw) max. normaaliteholla (DIN/EN ) Kolme tehoa Työvalaisin 2 x 40 W Metallinen rasvasuodatin, voidaan pestä astianpesukoneessa Hormin sulkuläppa Lisävarusteet: aktiivihiilisuodatin LZ BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

27 Bosch valikoimasta löydät myös liesituulettimia, jotka voidaan sijoittaa seinäkaapin alle. Ne sopivat hyvin pieniinkin tiloihin. Liesituulettimien valitsimet ovat yhteneväiset liesien valitsimien kanssa. UUTUUS! UUTUUS! Liesituuletin, DHU 30SFSK, valkoinen DHU 32SFSK. teräs Liesituuletin, 50 DHU 29SFSK valkoinen Liesituuletin, 50 DHU 522PSD valkoinen Tuulettimen maksimiteho vapaasti puhaltavana: 370 m 3 /h Äänen teho: 64 db (re1 pw) max. normaaliteholla (DIN/EN ) 3 tehoaluetta Rasvasuodattimen puhdistustarpeen osoitin Työvalaistus 11 W loisteputki Metallinen rasvasuodatin, voidaan pestä astianpesukoneessa Hormiin liitettävä tai aktiivihiilisuodattimen kautta huoneilmaan palauttava Hormin sulkuläppa Lisävarusteet: DHU 30; XP7SH05SK / XP7SH07SK / LZ107SFSK DHU 32; LZ107SFKSK Tuulettimen maksimiteho vapaasti puhaltavana: 370 m 3 /h Äänen teho: 64 db (re1 pw) max. normaaliteholla (DIN/EN ) 3 tehoaluetta Työvalaistus 11 W loisteputki Metallinen rasvasuodatin, voidaan pestä astianpesukoneessa Hormiin liitettävä tai aktiivihiilisuodattimen kautta huoneilmaan palauttava Hormin sulkuläppa Lisävarusteet: Aktiivihiilisuodatin LZ1SF1ASK /LZ107SFSK Tuulettimen maksimi teho vapaasti puhaltavana: 210 m 3 /h Äänen teho: 66 db (re1 pw) max. normaaliteholla (DIN/EN ) Työvalaisin 1 x 40 W Metallinen rasvasuodatin, voidaan pestä astianpesukoneessa Hormin sulkuläppa Lisävarusteet: aktiivihiilisuodatin LZ11000 BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET 27 SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

28 Mittapiirrokset DHI 635HSD/DHI 625HSD/DHI 635LSD DHU 632USD Malli Leveys mm mm DHI 635HSD/DHI 625HSD/DHI 635LSD DHI 645FSD DHU 29/30 SFSK DHI 635HSD/DHI 625HSD/DHI 635LSD DHU 32SFSK DHU 29/30 SFSK DHI 635HSD/DHI 625HSD/DHI 635LSD DHU 522PSD 28 BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET Mitat millimetreinä SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

29 DHI 625ASD DHI 625ASD DHI 625ASD BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET 29 SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

30 Tekniset tiedot Liedet Tuotenumero Väri Energialuokka (standardin EN50304 * mukainen) ylä-/alalämpö / kiertoilma Energiankulutus *) ylä-/alalämpö kiertoilma Kypsennysaika vakiokuormituksella *) Mitat (asennusaukon mitat) Korkeus Leveys Syvyys Korkeus suojalevyn ollessa auki Korkeus säädettävissä Syvyys luukun / uunivaunun ollessa auki Paino tyhjänä netto Varusteet Keittolevyt / -alueet Keittotasot takana 1) Halkaisija Teho Keittotasot edessä 1) Halkaisija Teho Keittotaso keskellä 1) Halkaisija Teho Materiaali, keittotaso Uuni Sisämitat Emali/valurauta Keraaminen Tilavuus Korkeus Leveys Syvyys pieni / keskikokoinen / suuri 2) Laitteen koko Uunivalo Kuumennustapa ylä- ja alalämpö / kiertoilma Peltien kannattimet; muotoon valettu / irrotettavat Puhdistusjärjestelmä katalyyttinen / EcoClean (EcoClean; vain takaseinässä) Pyrolyyttinen itsepuhdistusjärjestelmä Grillivastus Ajastin / elektroninen kello Ulosvedettävä säilytyslaatikko Kaatumiseste / Lapsilukko Sähköliitäntä Liitäntävalmiin laitteen sulake vähintään Teho yhteensä Käyttöominaisuudet Suurin valittava lämpötila ylä-/alalämpötoiminnolla Suurin valittava lämpötila kiertoilmatoiminnolla Käytettävissä oleva grillausalue Suurimman paistopellin ala Kuumennusvaiheen kesto 3) Pyrolyyttisen itsepuhdistuksen energiankulutus Vastaa euroopp./ kansainväl. turvamääräyksiä CE-merkki Sähkömagneettinen yhteensopivuus standardin EN mukaan kwh kwh min kg kpl kw kw kw litraa A kw C C 2 2 min kwh HLN S Teräs A / IN / IN 18 / ,8(2,7) / 1,4(2,1) IN / IN 18 / 22 1,8(2,7) / 2,2(3,3) // / / / / / 3x HLN S Valkoinen A / IN /IN 18 / ,8(2,7) / 1,4(2,1) IN / IN 18 / 22 1,8(2,7) / 2,2(3,3) // / / / / / 3x HLN S Valkoinen A / IN /IN 18 / ,8 / 1,4 IN / IN 18 / 22 1,8 / 2, // / / / / / 3x HLN S Valkoinen A / N / N 21 / / 1.2 N / N 14.5 / / // / / / / / 3x Selitykset: = kyllä, löytyy laitteesta * = Tiedot perustuvat standardin EN50304 mukaiseen mittausmenetelmään. Paistotulosta ei huomioida tässä yhteydessä. 1) A = automaattinen keittoalue P = salamalevy (nopea keittolevy) IN = induktiokeittoalue N = normaalikeittoalue/-levy H = halogeenikeittoalue Z = laajennettava keittoalue O = paistoalue (soikea) 2) direktiivin 2002/40/EY mukaan 3) Kuumennusaika on määritetty normin DIN 350 mukaisesti Pidätämme oikeuden teknisestä kehityksestä johtuviin muutoksiin. Teholtaan säädettäviä keittotasoja, joiden teho on korkeampi, ei merkitä erikseen K = kaasu S = sähkö 30 BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

31 HLN S Teräs A / HLN S Valkoinen A / HLN S Valkoinen A / HLN S Teräs A / HLN S Valkoinen A / HLN S Valkoinen A / HSN S Valkoinen A / HSN S Valkoinen A / O / N 26/17 / / 1.2 N / Z 18 / 21/ / O / N 26/17 / / 1.2 N / Z 18 / 21/ / O / N 26/17 / / 1.2 N / Z 18 / 21/ / O / N 26/17 / / 1.2 N / Z 18 / 21/ / N / N 21 / / 1.2 N / N 14.5 / / N / N 21 / / 1.2 N / N 14.5 / / N / N 14.5 / 22 1 / 2 B / B 18 / / N / N 14.5 / 22 1 / 2 B / B 18 / / // / / / / / // / / / / / // / / / / / // / / / / / // / / / / / // / / / / / // / / / / / // / / / / / 3x x x x x x x x BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET 31 SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

32 Tekniset tiedot Liedet Tuotenumero Väri Energialuokka (standardin EN50304 * mukainen) ylä-/alalämpö / kiertoilma Energiankulutus *) ylä-/alalämpö kiertoilma Kypsennysaika vakiokuormituksella *) Mitat (asennusaukon mitat) Korkeus Leveys Syvyys Korkeus suojalevyn ollessa auki Korkeus säädettävissä Syvyys luukun / uunivaunun ollessa auki Paino tyhjänä netto Varusteet Keittolevyt / -alueet Keittotasot takana 1) Halkaisija Teho Keittotasot edessä 1) Halkaisija Teho Keittotaso keskellä 1) Halkaisija Teho Materiaali, keittotaso Uuni Sisämitat Emaloitu teräs Keraaminen Tilavuus Korkeus Leveys Syvyys pieni / keskikokoinen / suuri 2) Laitteen koko Uunivalo Kuumennustapa ylä- ja alalämpö / kiertoilma Peltien kannattimet; muotoon valettu / irrotettavat Puhdistusjärjestelmä katalyyttinen / EcoClean (EcoClean; vain takaseinässä) Pyrolyyttinen itsepuhdistusjärjestelmä Grillivastus Ajastin / elektroninen kello Ulosvedettävä säilytyslaatikko Kaatumiseste / Lapsilukko Sähköliitäntä Liitäntävalmiin laitteen sulake vähintään Teho yhteensä Käyttöominaisuudet Suurin valittava lämpötila ylä-/alalämpötoiminnolla Suurin valittava lämpötila kiertoilmatoiminnolla Käytettävissä oleva grillausalue Suurimman paistopellin ala Kuumennusvaiheen kesto 3) Pyrolyyttisen itsepuhdistuksen energiankulutus Vastaa euroopp./ kansainväl. turvamääräyksiä CE-merkki Sähkömagneettinen yhteensopivuus standardin EN mukaan kwh kwh min kg kpl kw kw kw litraa A kw C C 3 3 min kwh HSS 732KSK Valkoinen B / / N / N 14.5 / / 1.7 H / H 18 / / // / / / / / 3x HSS 842CSK Valkoinen B / / N / N 14.5 / 18 1 / 1.5 B / B 18 / / // / / / 3x HSS 732CSK Valkoinen B / / N / K 14.5 / 18 1 / 1.5 B / B 18 / / // / / / / / 3x Selitykset: = kyllä, löytyy laitteesta * = Tiedot perustuvat standardin EN50304 mukaiseen mittausmenetelmään. Paistotulosta ei huomioida tässä yhteydessä. 1) A = automaattinen keittoalue P = salamalevy (nopea keittolevy) IN = induktiokeittoalue N = normaalikeittoalue/-levy H = halogeenikeittoalue Z = laajennettava keittoalue O = paistoalue (soikea) 2) direktiivin 2002/40/EY mukaan 3) Kuumennusaika on määritetty normin DIN 350 mukaisesti Pidätämme oikeuden teknisestä kehityksestä johtuviin muutoksiin. Teholtaan säädettäviä keittotasoja, joiden teho on korkeampi, ei merkitä erikseen K = kaasu S = sähkö 32 BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

33 Tekniset tiedot Liesituulettimet Malli/myyntinimike Esitteesä sivulla Ulkomitat* Korkeus Leveys Syvyys Hormiliitäntä Ilmanvirtaus normin DIN mukaan Poistoilmakäytössä Poistoilmateho, vap. puhaltavana, max hormin halkaisija Moottoreiden lukumäärä Äänen teho Sähköliitäntä Jännite Liitäntäteho josta valon osuus Liitäntäjohdon pituus Turvallisuus Vastaa turvamääräyksiä CE-merkki mm m 3 /h max.teho db (re 1 pw) V W W m CE DHI 655FSD /120 Ø150/Ø / ,3 DHI 645FSD /120 Ø150/Ø / x 20 1,3 DHI 635LSD /100 Ø120/Ø / x 7 1,3 DHI 632LSD /100 Ø120/Ø / x 7 1,3 DHI 625ASD /100 Ø120/Ø100 2/ ,3 DHI 635HSD /100 Ø120/Ø / x 7 1,3 *tarkemmat mittatiedot löytyvät mittapiirroksista sivuilta Malli/myyntinimike Esitteesä sivulla Ulkomitat* Korkeus Leveys Syvyys Hormiliitäntä Ilmanvirtaus normin DIN mukaan Poistoilmakäytössä Poistoilmateho, vap. puhaltavana, max hormin halkaisija Moottoreiden lukumäärä Äänen teho Sähköliitäntä Jännite Liitäntäteho josta valon osuus Liitäntäjohdon pituus Turvallisuus Vastaa turvamääräyksiä CE-merkki mm m 3 /h max.teho db (re 1 pw) V W W m CE DHI 625HSD /100 Ø120/Ø100 / x 7 1,3 DHU 632USD /100 Ø120/Ø100 / x 40 1,3 DHU 32SFSK Ø / x 11 0,9 DHU 30SFSK Ø / x 11 0,9 DHU 29SFSK Ø / x 9 0,9 DHU 522PSD /100 Ø120/Ø x 40 1,3 *tarkemmat mittatiedot löytyvät mittapiirroksista sivuilta BOSCH LIEDET JA LIESITUULETTIMET 33 SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd Avs1:

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Bosch jääviileäkaappi KSV36VI30 Teräksisen jääviileäkaapin käyttötilavuus on yhteensä 346 litraa, mikä riittää isonkin perheen ruokatarvikkeiden kylmäsäilytykseen. Kaapissa on seitsemän turvalasista valmistettua

Lisätiedot

SFP130B-1. Funktioner. Lisävarusteet. linea 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSITOIMINNOLLA VALKOINEN ENERGIALUOKKA: A

SFP130B-1. Funktioner. Lisävarusteet. linea 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSITOIMINNOLLA VALKOINEN ENERGIALUOKKA: A SFP130B-1 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSITOIMINNOLLA VALKOINEN ENERGIALUOKKA: A EAN13: 8017709193959 Uunin tilavuus: Netto: 70 L Brutto: 79 L Lämpötila: 30-280ºC Digitaalinäyttö EasyGuide -näyttö Mahdollisuus

Lisätiedot

Kompakti yhdistelmähöyryuuni Teräs CS 858GRS1

Kompakti yhdistelmähöyryuuni Teräs CS 858GRS1 teräs 2540* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Uunimalli / toiminnot k Uunin tilavuus: 47 l k Energialuokka: A+ k 15 uunitoimintoa: 4D-kiertoilma, kiertoilma eco, ylä-/ alalämpö, ylä-/alalämpö eco, kiertoilmagrilli,

Lisätiedot

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisan näytöskeittiössä olevissa Whirlpoolin kodinkoneissa yhdistyvät huippuluokan teknologia ja energiatehokkuus, joilla minimoidaan

Lisätiedot

SFP6925BPZE. Funktioner. Versiot. Victoria 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+

SFP6925BPZE. Funktioner. Versiot. Victoria 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ SFP6925BPZE 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709218874 Anti fingerprint 13 toimintoa Uunin tilavuus: Netto: 65 litraa Brutto: 79 litraa Lämpötila: 30-280

Lisätiedot

SFP6603NRE Uutuus. Funktioner. Lisävarusteet. Dolce Stil Novo 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA LASI JA KUPARI YKSITYISKOHDILLA ENERGIALUOKKA: A+

SFP6603NRE Uutuus. Funktioner. Lisävarusteet. Dolce Stil Novo 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA LASI JA KUPARI YKSITYISKOHDILLA ENERGIALUOKKA: A+ SFP6603NRE Uutuus 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA LASI JA KUPARI YKSITYISKOHDILLA ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709217440 VAIN VALTUUTETUILTA JÄLLEENMYYJILTÄ Uunin tilavuus: Netto: 70 litraa Brutto:

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Electrolux jääkaappi ERE38406X Tässä erinomainen jääkaappi dynaamisella kylmennyksellä. Dynaaminen kylmennys pitää huolen, että kaapin lämpötila on jokaisella tasolla lähes sama. Elintarvikkeiden säilyvyys

Lisätiedot

SFP6925BPZE1 Uutuus. Funktioner. Vaihtoehdot. Victoria 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+

SFP6925BPZE1 Uutuus. Funktioner. Vaihtoehdot. Victoria 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ SFP6925BPZE1 Uutuus 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709241735 Anti fingerprint 13 toimintoa Uunin tilavuus: Netto: 65 litraa Brutto: 79 litraa Lämpötila:

Lisätiedot

SFP130NE. Funktioner. Lisävarusteet. linea 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+

SFP130NE. Funktioner. Lisävarusteet. linea 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ SFP130NE 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709218676 Uunin tilavuus: Netto: 70 litraa Brutto: 79 litraa Lämpötilat: 30-280ºC Digitaalinäyttö Easyguide -näyttö

Lisätiedot

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min.

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min. OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useita tuuletintyyppejä. On mahdollista, että tekstissä on yksityiskohtia, jotka eivät koske valitsemaasi tuuletinta. ASENNUS Valmistaja ei vastaa virheellisestä

Lisätiedot

TUOTEVALIKOIMA 1.1.-31.3.2016

TUOTEVALIKOIMA 1.1.-31.3.2016 TU OTE VAL IK O I M A 1.1. -31.3.20 16 SI SÄ LL Y S LU E T TE LO KA LU STE IS I I N SI JOI TET TAV AT UUNIT.................................. 4 Y H D IS TELM ÄUUNIT.....................................................

Lisätiedot

Tuotekuvasto. Jääkaapit Kaappipakastimet Yhdistelmäkaapit Liedet Kalusteuunit Keittotasot Liesituulettimet Astianpesukoneet Suomi 2014

Tuotekuvasto. Jääkaapit Kaappipakastimet Yhdistelmäkaapit Liedet Kalusteuunit Keittotasot Liesituulettimet Astianpesukoneet Suomi 2014 Tuotekuvasto Jääkaapit Kaappipakastimet Yhdistelmäkaapit Liedet Kalusteuunit Keittotasot Liesituulettimet Astianpesukoneet Suomi 2014 Jääkaapit - leveys 55 cm KS 3135-90 Vapaasti sijoitettava jääkaappi,

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Aeg integroitu jääkaappi SKD71800F0 Erittäin laadukas integroitu jääkaappi. Digitaalinäyttö tarkkaan lämpötilansäätöön. LED-valaistus takaa erinomaisen valaistuksen. Energialuokka A+. Käyttötilavuus 330

Lisätiedot

AL Pöytätuuletin 400 -sarja teräs Leveys 120 cm Poistoilma/kiertoilma Moottoriton

AL Pöytätuuletin 400 -sarja teräs Leveys 120 cm Poistoilma/kiertoilma Moottoriton Valinnaiset värit Lisävarusteet AA400510 Ikkunakytkin Required installation accessories AD754045 Liitososa kahdelle lieriömäiselle putkelle 2 x ø 150 mm -malliin AD854043 Liitäntäosa litteään kanavaan,

Lisätiedot

AL Pöytätuuletin 400 -sarja. teräs Leveys 90 cm. Poistoilma/kiertoilma Moottoriton

AL Pöytätuuletin 400 -sarja. teräs Leveys 90 cm. Poistoilma/kiertoilma Moottoriton Teleskooppimallinen pöytätuuletin, joka voidaan upottaa kokonaan, kun se ei ole käytössä Voidaan yhdistää Vario 400 -liesiin Himmennettävä neutraalin valkoinen LED-valo koko lieden täydelliseen valaistukseen

Lisätiedot

C9IMX9. Funktioner. Lisävarusteet. klassinen. Pääuuni 90 CM LIESI MONITOIMIUUNILLA JA INDUKTIOTASO RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A

C9IMX9. Funktioner. Lisävarusteet. klassinen. Pääuuni 90 CM LIESI MONITOIMIUUNILLA JA INDUKTIOTASO RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A C9IMX9 90 CM LIESI MONITOIMIUUNILLA JA INDUKTIOTASO RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A EAN13: 8017709222888 Induktiotaso 5 keittoaluella: Vasen taka: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo 3000 W Vasen etu: Ø 145 mm,

Lisätiedot

C92IPX8. klassinen 90 CM LIESI KAKSOISUUNILIESI PYROLYYSITOIMINNOLLA INDUKTIOTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA: A

C92IPX8. klassinen 90 CM LIESI KAKSOISUUNILIESI PYROLYYSITOIMINNOLLA INDUKTIOTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA: A C92IPX8 90 CM LIESI KAKSOISUUNILIESI PYROLYYSITOIMINNOLLA INDUKTIOTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA: A EAN13: 8017709150129 Induktiotaso 5 keittoaluetta: Vasen taka: Ø 180 mm, 1,85 kw - Turbo 3,0 kw Vasen

Lisätiedot

Nerokas veto induktiokeittotasoon integroitu liesituuletin.

Nerokas veto induktiokeittotasoon integroitu liesituuletin. Nerokas veto induktiokeittotasoon integroitu liesituuletin. Koe uusi Siemens inductionair System. siemens-home.bsh-group.com/fi 150 päivää studioline Siemens. Tuo tulevaisuuden kotiisi. Loputtomat mahdollisuudet

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Aeg integroitu jääkaappi SKD71800F0 Erittäin laadukas integroitu jääkaappi. Digitaalinäyttö tarkkaan lämpötilansäätöön. LED-valaistus takaa erinomaisen valaistuksen. Energialuokka A+. Käyttötilavuus 330

Lisätiedot

CPF9IPYW Uutuus. Funktioner. Vaihtoehdot. Versiot. Portofino. Pääuuni

CPF9IPYW Uutuus. Funktioner. Vaihtoehdot. Versiot. Portofino. Pääuuni CPF9IPYW Uutuus 90 CM PORTOFINO-LIESI MONITOIMIUUNILLA PYROLYYSITOIMINTO JA INDUKTIOLIESI KELTAINEN ENERGIALUOKKA: A+ VAIN VALTUUTETUILTA JÄLLEENMYYJILTÄ Energialuokka A+ Keittotaso 0 Display LCD Alueet:

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Whirlpool WM 1855 A+X Erittäin tyylikäs ja monipuolisin ohjelmin varustettu jääviileäkaappi. 6th SENSE valvoo jääkaapin lämpötilaa ja pitää sen optimaalisena. Valvonta- anturit lähettävät tietoa ohjausyksikköön,

Lisätiedot

KALUSTEUUNI TEKA HS715 KÄYTTÖOHJE

KALUSTEUUNI TEKA HS715 KÄYTTÖOHJE KALUSTEUUNI TEKA HS715 KÄYTTÖOHJE LAITTEEN OSAT 1 OHJAUSPANEELI 2 UUNIN ERISTE 3 GRILLIVASTUS 4 KANNATIN 5 RITILÄ 6 UUNIPELTI 7 LUUKUN SARANA 8 LUUKKU 9 TUULETUSAUKOT 10 KIINNITYS KALUSTEESEEN 11 UUNIN

Lisätiedot

SFP140BE. Funktioner. Lisävarusteet. linea

SFP140BE. Funktioner. Lisävarusteet. linea SFP140BE 60 CM LINEA KIERTOILMAUUNI PYROLYYSITOIMINNOLLA TOUCH SCREEN - VÄRINÄYTÖLLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709218713 Uunin tilavuus: Netto: 70 L Brutto: 79 L Lämpötila: 30-280ºC

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Bosch jääviileäkaappi KSR38V73EU Erittäin laadukas jääviileäkaappi, jossa turvalasihyllyt tuovat mukavuutta kaapin käyttöön ja puhtaanapitoon. Kirkas vihanneslaatikko, jonka sisältö näkyy helposti. Elektroninen

Lisätiedot

KÄYTTÖ JA ASENNUSOHJE MAUSTEHYLLYN ALLE ASENNETTAVA ULOSVEDETTÄVÄ LIESITUULETIN AKPO WK-7 LIGHT ECO

KÄYTTÖ JA ASENNUSOHJE MAUSTEHYLLYN ALLE ASENNETTAVA ULOSVEDETTÄVÄ LIESITUULETIN AKPO WK-7 LIGHT ECO KÄYTTÖ JA ASENNUSOHJE MAUSTEHYLLYN ALLE ASENNETTAVA ULOSVEDETTÄVÄ LIESITUULETIN AKPO WK-7 LIGHT ECO Kiitos laadukkaan AKPO -liesituulettimen hankinnasta! Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje tarkasti ennen

Lisätiedot

IH-55 KÄYTTÖOHJEET IH-5509-W 2016 / 06

IH-55 KÄYTTÖOHJEET IH-5509-W 2016 / 06 IH-55 KÄYTTÖOHJEET IH-5509-S IH-5509-W 2016 / 06 YLEISET OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useampaa liesikupumallia. Asennuskuvat ovat ohjeellisia ja näyttävät yksityiskohtia, jotka eivät

Lisätiedot

KODINKONEPAKETTI 1 RST

KODINKONEPAKETTI 1 RST KODINKONEPAKETTI 1 RST 05.09.2016 Monitoimiuuni PULL SYSTEM 6H - 175BX / 901010083 Integroitava uuni Monitoimi, 6 valmistusohjelmaa Näyttö aikatoiminnolla Ajastintoiminto Aquasliding puhdistustoiminto

Lisätiedot

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN RAUTAKESKO 1 Mukavaa lämpöä - miten ja miksi? Lämpö on yksi ihmisen perustarpeista. Lämpöä tarvitaan asuinhuoneissa: kotona ja vapaa-ajanasunnoissa, mökeillä, puutarhassa,

Lisätiedot

Jääkaapit Kaappipakastimet Yhdistelmäkaapit Liedet Kalusteuunit Keittotasot Liesituulettimet Astianpesukoneet B2B

Jääkaapit Kaappipakastimet Yhdistelmäkaapit Liedet Kalusteuunit Keittotasot Liesituulettimet Astianpesukoneet B2B 2017 Jääkaapit Kaappipakastimet Yhdistelmäkaapit Liedet Kalusteuunit Keittotasot Liesituulettimet Astianpesukoneet B2B Jääkaapit - leveys 55 cm KS 3135-90 Vapaasti sijoitettava jääkaappi, valkoinen Netto-/bruttotilavuus

Lisätiedot

HCE 422150U, ruostumaton teräs Vapaasti sijoitettava liesi, 60 cm

HCE 422150U, ruostumaton teräs Vapaasti sijoitettava liesi, 60 cm HCE 422150U, ruostumaton teräs Vapaasti sijoitettava liesi, 60 cm HCE 422120X HCE 422150U valkoinen teräs Tuotteen ominaisuudet u Keraaminen keittotaso u 4 portaattomasti säädettävää QuickThermkeittoaluetta

Lisätiedot

SUOSITUKSIA JAEHDOTUKSIA ASENNUS KÄYTTÖ HUOLTO

SUOSITUKSIA JAEHDOTUKSIA ASENNUS KÄYTTÖ HUOLTO Käyttö-jaasennusohjeet FDL654 FDL954 Liesikupu SUOSITUKSIA JAEHDOTUKSIA ASENNUS KÄYTTÖ HUOLTO Valmistajaeiole vastuussa virheellisestä taiväärästä asennuksesta aiheutuneista vahingoista. Vähimmäisturvaetäisyyskeittotasonjaliesikuvun

Lisätiedot

6 TH SENSE POWERCLEAN ASTIANPESUKONEET AISTI PUHTAALLE LOPPUTULOKSELLE

6 TH SENSE POWERCLEAN ASTIANPESUKONEET AISTI PUHTAALLE LOPPUTULOKSELLE 6 TH SENSE POWERCLEAN ASTIANPESUKONEET AISTI PUHTAALLE LOPPUTULOKSELLE SENSORITEKNIIKKA, JOKA SAA AIKAAN TÄYDELLISEN PUHTAAN LOPPUTULOKSEN TEHOKKAAT KORKEAPAINESUUTTIMET JOTKA PUHDISTAVAT PINTTYNEIMMÄTKIN

Lisätiedot

Uutuusviikko 2.-7.11.2015 Charmiamyymälöissä kautta maan

Uutuusviikko 2.-7.11.2015 Charmiamyymälöissä kautta maan Uutuusviikko 2.-7.11.2015 Charmiamyymälöissä kautta maan Uutuusovet puoleen hintaan... 2 Huippuetu Mielekonepaketin ostajille... 3 Gram-uunin ostajille induktiotaso puoleen hintaan... 4 Savo liesituuletin

Lisätiedot

Lämpöputkilämmönsiirtimet HPHE

Lämpöputkilämmönsiirtimet HPHE Lämpöputkilämmönsiirtimet HPHE LÄMMÖNTALTEENOTTO Lämmöntalteenotto kuumista usein likaisista ja pölyisistä kaasuista tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden energiansäästöön ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen

Lisätiedot

A5-8 150 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO PARILA HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: A

A5-8 150 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO PARILA HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: A A5-8 150 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO PARILA HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: A EAN13: 8017709154844 Kaasutaso 7 poltinta: Vasen taka: 1,8 kw Vasen etu: ultra nopea 4,2 kw Keskellä

Lisätiedot

A2-8 100 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: A

A2-8 100 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: A A2-8 100 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: A EAN13: 8017709155001 Kaasutaso 6 poltinta: Vasen taka: ultra nopea 4,2 kw Vasen etu: 1,8 kw Keski taka:

Lisätiedot

Tärkeimmät ominaisuudet Haluatko pestä pyykit 30 minuutissa? Helppoa. Pyykkisi ovat valmiit juuri silloin kuin haluat. Pese vaatteesi puolet nopeammin

Tärkeimmät ominaisuudet Haluatko pestä pyykit 30 minuutissa? Helppoa. Pyykkisi ovat valmiit juuri silloin kuin haluat. Pese vaatteesi puolet nopeammin RUOANVALMISTUS ASTIANPESU KYLMÄSÄILYTYS PYYKINKÄSITTELY Start Tuotteet Pyykinkäsittely Pyykinpesukoneet RTF71663W RTF71663W Vertaile Jälleenmyyjät Yleiskuva Muut tiedot Galleria Asiakastuki A+++ -energialuokka,

Lisätiedot

Kallistettava paistinpannu

Kallistettava paistinpannu Electrolux Thermaline sarja on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. Thermaline sarja soveltuu erinomaisesti sairaaloihin, keskuskeittiöihin sekä hotelleihin. Sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Kuusirinne

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Kuusirinne Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Kuusirinne EKC50100OX Liesi Tyylikäs keraamien taso. Tilava uuni. -käyttötilavuus 62 litraa Haudutusuuni-toiminto mahdollistaa mehukkaiden ja maukkaiden ruokien valmistamisen

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon CASA Liesikuvut Keittiön kärynpoiston uudet rytmit Uuden Swegon Casa -liesikupumalliston ansiosta kaikki sujuu keittiön raikkaassa ilmapiirissä kuin tanssi. Moderni Blues, sutjakka Salsa, tehokas

Lisätiedot

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin TULISIJAT Nautinnollisiin hetkiin NOVELTY TAKKA KOTA Novelty takan moderni ja hillitty design sopii moneen tilaan. Novelty takka luovuttaa lämmön nopeasti. Takan päällä olevassa vuolukivilaatassa on reikiä

Lisätiedot

ASENNUSOHJE. SAFERA Siro IN-line -liesivahti. Virranhallintayksiköt PCU3 PCU5.1-U 20810 V4.5.0 FIN SIRO IN-LINE

ASENNUSOHJE. SAFERA Siro IN-line -liesivahti. Virranhallintayksiköt PCU3 PCU5.1-U 20810 V4.5.0 FIN SIRO IN-LINE ASENNUSOHJE SAFERA Siro IN-line -liesivahti Virranhallintayksiköt PCU PCU.-U 080 V..0 FIN SIRO IN-LINE SISÄLLYSLUETTELO VAROITUKSET. VALMISTELUT. Valmistelut. Asennus. Asennuksen vianmääritys. Lisävaruste:

Lisätiedot

Swegon CASA. -liesikuvut. Keittiön kärynpoiston uudet rytmit. Blues Pop Salsa Tango. www.swegon.com/casa

Swegon CASA. -liesikuvut. Keittiön kärynpoiston uudet rytmit. Blues Pop Salsa Tango. www.swegon.com/casa Swegon CASA Keittiön kärynpoiston uudet rytmit -liesikuvut Blues Pop Salsa Tango www.swegon.com/casa Teemana tehokas kärynpoisto Swegon CASA UUTUUDET Blues Moderni ja tyylikäs liesikupu huoltovapailla

Lisätiedot

Lämpölinja ja kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet 2012. Kehitetty ammattilaisille, nyt viimeistelty sinulle

Lämpölinja ja kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet 2012. Kehitetty ammattilaisille, nyt viimeistelty sinulle Lämpölinja ja kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet 2012 Kehitetty ammattilaisille, nyt viimeistelty sinulle 1 Ammattilaisten inspiroima Jo 90 vuoden ajan olemme toimittaneet ammattilaislaitteita maailman

Lisätiedot

A CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: B

A CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: B 100 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: B EAN13: 8017709155001 Kaasutaso 6 poltinta: Vasen taka: ultra nopea 4,2 kw Vasen etu: 1,8 kw Keski taka: 1,8

Lisätiedot

Hinnat ovh hintoja sis. alv. 23%. Toimituksille 7.3.2011 alkaen. Liesikuvut. Liesikuvut - Saarekekuvut - Teleskooppituuletin - Varusteet

Hinnat ovh hintoja sis. alv. 23%. Toimituksille 7.3.2011 alkaen. Liesikuvut. Liesikuvut - Saarekekuvut - Teleskooppituuletin - Varusteet Hinnat ovh hintoja sis. alv. 23%. Toimituksille 7.3.2011 alkaen. Liesikuvut Liesikuvut - Saarekekuvut - Teleskooppituuletin - Varusteet 373 Liesikuvut Yleistä Yleistä Elica on maailman suurin valmistaja,

Lisätiedot

VL Vario-työtasotuuletin 400-sarja teräs Leveys 11 cm Poistoilma/kiertoilma Ei sisällä moottoria tai säätimiä

VL Vario-työtasotuuletin 400-sarja teräs Leveys 11 cm Poistoilma/kiertoilma Ei sisällä moottoria tai säätimiä Valinnaiset värit Lisävarusteet AA414010 Ilmanohjain yhdistettäväksi kaasukeittotasoon Required installation accessories AD724041 Liitäntä pyöreälle putkelle VL414 AD724042 Liitososa VL -tuulettimiin,

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4 Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4 EKC50100OX Liesi Tyylikäs keraamien taso. Tilava uuni. -käyttötilavuus 62 litraa Haudutusuuni-toiminto mahdollistaa mehukkaiden ja maukkaiden ruokien valmistamisen

Lisätiedot

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Materiaalivalinnat (alustava)

Materiaalivalinnat (alustava) Materiaalivalinnat (alustava) Asunto Oy Orimattilan Lemmensilta 28.1.2011 PARKETIT Vaihtoehto 1 Vaihtoehto 2 Vaihtoehto 3 valkolakattu tammi, 3-sauv.lautaparketti tammi nature, 3-sauv.lautaparketti tummaksi

Lisätiedot

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys Edistyksellisen teknologian ja korkean suorituskyvyn ansiosta 900 XP laitesarja soveltuu erinomaisesti ravintoloille sekä isommille laitoskeittiöille, jotka tarvitsevat tehokkuutta ja korkeaa tuottavuutta.

Lisätiedot

JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS

JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS Jäykkien, paksujen tai korkeaviskositeettisten materiaalien (pinnoitteet, tiivisteet, liimat) käyttö vaatii oikeat laitteet, luotettavuuden ja voimakkaat pumput Päästäksemme

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon Home Solutions Swegon CASA Liesikuvut HOME VENTILATION Swegon CASA Liesikuvut KEITTIÖN KÄRYNPOISTON UUDET RYTMIT Swegon CASA liesikuvut ovat keskeinen osa asunnon toimivaa ilmanvaihtoa. Tehokkaan

Lisätiedot

Yhdistelmäuuni: kuumasavu/bbq/grilli Käyttöohjeet

Yhdistelmäuuni: kuumasavu/bbq/grilli Käyttöohjeet Yhdistelmäuuni: kuumasavu/bbq/grilli Käyttöohjeet Tekniset tiedot Mitat koottuna (kork. pit. lev.) 2 140 740 640 mm Ritilän mitat (lev. pit.) 500 500 mm Paino (suunnilleen) 105 kg ENSIMMÄINEN KÄYTTÖÖNOTTO

Lisätiedot

Keittiökalusteet. Keittiökalusteet alaovet Luoto LL69 Listavetimellä. Keittiö kalusteet yläovet Luoto LL 68 listavetimellä

Keittiökalusteet. Keittiökalusteet alaovet Luoto LL69 Listavetimellä. Keittiö kalusteet yläovet Luoto LL 68 listavetimellä AS OY HAKALAHDENKATU 56 Sisustusmateriaalit 17.04.2013 Keittiökalusteet Keittiö kalusteet yläovet Luoto LL 68 listavetimellä Keittiökalusteet alaovet Luoto LL69 Listavetimellä Keittiön taso ja välitila

Lisätiedot

UUSI, UNIIKKI STARCLEAN TM - TEKNOLOGIAN 6 TH SENSE UUNI MONIPUOLISIN OMINAISUUKSIN VARUSTELTU HUIPPUTUOTE, JOKA ON HELPPO PITÄÄ PUHTAANA JA

UUSI, UNIIKKI STARCLEAN TM - TEKNOLOGIAN 6 TH SENSE UUNI MONIPUOLISIN OMINAISUUKSIN VARUSTELTU HUIPPUTUOTE, JOKA ON HELPPO PITÄÄ PUHTAANA JA UUSI, UNIIKKI STARCLEAN TM - TEKNOLOGIAN 6 TH SENSE UUNI MONIPUOLISIN OMINAISUUKSIN VARUSTELTU HUIPPUTUOTE, JOKA ON HELPPO PITÄÄ PUHTAANA JA HUOLITELTUNA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISELLÄ TAVALLA UUSI GREEN GENERATION

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Aeg jääkaappi S73800KMX0 Erinomainen jääkaappi dynaamisella kylmennyksellä. Dynaaminen kylmennys pitää huolen, että kaapin lämpötila on jokaisella tasolla lähes sama. Elintarvikkeiden säilyvyys on parempi

Lisätiedot

HORNADY LOCK-N-LOAD SONIC CLEANER LOCK-N-LOAD MAGNUM SONIC CLEANER KÄYTTÖOHJE

HORNADY LOCK-N-LOAD SONIC CLEANER LOCK-N-LOAD MAGNUM SONIC CLEANER KÄYTTÖOHJE HORNADY LOCK-N-LOAD SONIC CLEANER LOCK-N-LOAD MAGNUM SONIC CLEANER KÄYTTÖOHJE Hornady Lock-N-Load Sonic/Magnum Sonic Cleaner poistaa ruutijäämät hylsyn sisä-ja ulkopuolelta ultraäänienergian ja erityisen

Lisätiedot

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10 Tørr Dehumidifier Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual Ugit officia porem et ent, inctorem resent volorumqui bearum corestota et ut am quo magnihitae. DH-10 S. 2 DH-10

Lisätiedot

Uutta & Ajankohtaista

Uutta & Ajankohtaista Kesä 2015 KESÄETU KEITTIÖN OSTAJILLE: MONZA OVET -50% Uutta & Ajankohtaista SIVU 2 Gram-kodinkoneet... 3 Miele-kodinkonet... 4 Blum Legrabox -laatikot... 5 Savo Bora Basic -liesituuletin... 6 Brushed Wall

Lisätiedot

Kalusteisiin sijoitettava uuni HBG7819.0S Inbyggnadsugn HBG7819.0S

Kalusteisiin sijoitettava uuni HBG7819.0S Inbyggnadsugn HBG7819.0S Kalusteisiin sijoitettava uuni HBG7819.0S Inbyggnadsugn HBG7819.0S [fi] Käyttöohje...3 [sv] Bruksanvisning... 38 Ý Sisällysluettelo[fi] Käytöohje Turvallisuusohjeet...4 Ennen asennusta...4 Turvallisuusohjeita...4

Lisätiedot

SCHLOSSER LIESITUULETIN RH15 ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE

SCHLOSSER LIESITUULETIN RH15 ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE SCHLOSSER LIESITUULETIN RH15 ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE TURVALLISUUS Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen asennusta ja käyttöön ottamista. Asennus on suoritettava pätevän ammattimiehen toimesta. Valmistaja

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. HUSQVARNA QC325H http://fi.yourpdfguides.com/dref/834840

Käyttöoppaasi. HUSQVARNA QC325H http://fi.yourpdfguides.com/dref/834840 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Neue KolleKtioN. AEG Senior Design Manager Hans Strohmeier

Neue KolleKtioN. AEG Senior Design Manager Hans Strohmeier Kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet 09/2013 2 AEG Neue Kollektion Neue KolleKtioN AEG Senior Design Manager Hans Strohmeier Neue Kolletion -mallistolla on voimakas muotokieli sen pysty- ja vaakasuorien

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX 6181M-BN http://fi.yourpdfguides.com/dref/619440

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX 6181M-BN http://fi.yourpdfguides.com/dref/619440 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Pölynimurit. Nopeaa ja tehokasta imurointia

Pölynimurit. Nopeaa ja tehokasta imurointia Pölynimurit Nopeaa ja tehokasta imurointia Ammattitason pölynimuri päivittäiseen käyttöön Hienot ominaisuudet tekevät Kärcher pölynimurista ammattilaisen suosikin: Siinä on matala äänitaso, helppo liikuteltavuus

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Ci730, Ci740 Ci760

KÄYTTÖOHJE. Ci730, Ci740 Ci760 KÄYTTÖOHJE Ci730, Ci740 Ci760 SISÄLLYSLUETTELO Sivu Ennen lieden käyttöönottoa 3 Turvallisuus 3 Laita pakkausmateriaalit kierrätykseen 4 Vanhan lieden hävittäminen 4 Liesi Ci 730 5 Liesi Ci 740 6 Liesi

Lisätiedot

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET VALITTU LÄMPÖTILA ON HELPPO NÄHDÄ Selkeästä näytöstä näet helposti asetetun lämpötilan. Voit nostaa tai alentaa lämpöä patterin päädyssä olevilla plus- ja miinuspainikkeilla.

Lisätiedot

Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin

Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin Uunit 312 Uunit Kiertoilmauunit 225 950 Kiertoilmauuni Hyvin lämpöeristetyt seinät Ajastin hälytysäänellä portaattomalla lämpötilan säädöllä 250:een asteeseen saakka Ylikuumenemissuoja Uunissa 2 ritilää

Lisätiedot

PUUHIILIUUNI METOS INKA P300, P600, P900

PUUHIILIUUNI METOS INKA P300, P600, P900 PUUHIILIUUNI METOS INKA P300, P600, P900 Asennus- ja käyttöohjeet (Rev. November 2012) 4149933, 4149936, 4149939 SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä...3 2. Laitteen osat ja rakenne...3 2.1. Rakenne...4 3. Asennus...5

Lisätiedot

TUOTELUETTELO. Suositushinnat (sis. SER-maksun ja alv:n 24 %) Voimassa 01.04.2013 alkaen

TUOTELUETTELO. Suositushinnat (sis. SER-maksun ja alv:n 24 %) Voimassa 01.04.2013 alkaen TUOTELUETTELO 2013 Suositushinnat (sis. SER-maksun ja alv:n 24 %) Voimassa 01.04.2013 alkaen SISÄLLYSLUETTELO KALUSTEISIIN SIJOITETTAVAT UUNIT 4 LÄMPÖ- JA SÄILYTYSLAATIKOT 10 KALUSTEISIIN SIJOITETTAVAT

Lisätiedot

HH495 HH500/1 HHT500/1 HHM500/ HHM503 HHK500/1 HHMK500/ HHMK503 SÄHKÖLIESI KÄYTTÖOHJE

HH495 HH500/1 HHT500/1 HHM500/ HHM503 HHK500/1 HHMK500/ HHMK503 SÄHKÖLIESI KÄYTTÖOHJE HH495 HH500/1 HHT500/1 HHM500/ HHM503 HHK500/1 HHMK500/ HHMK503 SÄHKÖLIESI KÄYTTÖOHJE 1 Hyvä asiakas Kiitämme tämän tuotteen ostamisesta. Tämän oppaan turvaohjeet ja suositukset on annettu Sinun ja läheistesi

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT CC9632 Korkeus x leveys x syvyys 900 x 597 x 594 mm

TEKNISET TIEDOT CC9632 Korkeus x leveys x syvyys 900 x 597 x 594 mm Ole huolellinen lasten kanssa! Lapsilukko uunin ovessa. Laitteessa on lapsilukko, joka tekee uunin oven avaamisen lapsille vaikeammaksi. Oven avaamiseen sinun täytyy ensiksi painaa lukkoa ohjauspaneelin

Lisätiedot

Vuodesta 1946. Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput

Vuodesta 1946. Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput Vuodesta 1946 Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput Lutz - ammattilaisen turvallinen valinta Lutz pumput ovat ammattilaisen turvallinen valinta pumpattaessa tynnyreistä, konteista tai

Lisätiedot

Liesituuletin 394-12. Turvallisuusohjeet... 3 Asennus... 4 Käyttöohjeet... 7

Liesituuletin 394-12. Turvallisuusohjeet... 3 Asennus... 4 Käyttöohjeet... 7 Liesituuletin 394-12 Turvallisuusohjeet... 3 Asennus... 4 Käyttöohjeet... 7 TURVALLISUUSOHJEET Lue nämä käyttö- ja asennusohjeet sekä ennen kaikkea niissä olevat turvallisuusohjeet ennen tuotteen asennusta

Lisätiedot

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN IVB 5 & 7 Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä. Putki ja suuttimet voidaan säilyttää koneen päällä

Lisätiedot

Isla Artica. Isla Venus

Isla Artica. Isla Venus Liesituulettimet 1 Isla Artica Isla Venus Leveys: 74 cm Väri: valkoinen Hipaisukytkimet, automaattinen sulkeutuminen ajastimella, suodattimien puhdistustarpeen näyttö Energialuokka: C Imuteho: (UNE/EN

Lisätiedot

A3-7. 120 CM OPERA KAKSIUUNILIESI, JOISTA 1 KIERTOILMAUUNI ja KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: B

A3-7. 120 CM OPERA KAKSIUUNILIESI, JOISTA 1 KIERTOILMAUUNI ja KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: B A3-7 120 CM OPERA KAKSIUUNILIESI, JOISTA 1 KIERTOILMAUUNI ja KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: B EAN13: 8017709162375 Kaasutaso 6 poltinta: Vasen taka: 1,8 kw Vasen etu: ultra

Lisätiedot

Kalustetukku kampanja Siemens kodinkonepaketit. Siemens. Tuo tulevaisuuden kotiisi.

Kalustetukku kampanja Siemens kodinkonepaketit.  Siemens. Tuo tulevaisuuden kotiisi. Kalustetukku kampanja 15.1. 31.1.2018 Siemens kodinkonepaketit www.siemens-home.bsh-group.com/fi Siemens. Tuo tulevaisuuden kotiisi. Kalusteisiin sijoitettavat pyrolyysiuunit UUTUUS! Uunin tilavuus: 71

Lisätiedot

Kalusteisiin sijoitettava uuni HBG7616.0S Inbyggnadsugn HBG7616.0S

Kalusteisiin sijoitettava uuni HBG7616.0S Inbyggnadsugn HBG7616.0S Kalusteisiin sijoitettava uuni HBG7616.0S Inbyggnadsugn HBG7616.0S [fi] Käyttöohje...3 [sv] Bruksanvisning... 36 Ý Sisällysluettelo[fi] Käytöohje Turvallisuusohjeet...4 Ennen asennusta...4 Turvallisuusohjeita...4

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX EKD600500W http://fi.yourpdfguides.com/dref/3895090

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX EKD600500W http://fi.yourpdfguides.com/dref/3895090 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE

ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE TT 93500 TT 93600 TT 93500 PL TT 93600 PL ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE 2 TEKNISET TIEDOT Laitteen mitat korkeus 140 mm leveys 498 mm (TT 93500 ) leveys 598 mm (TT 93600 ) syvyys 480 mm Sähköliitäntä 230V/10A,

Lisätiedot

YKSITYISKOHTAISET OHJEET ERILLISEN INDUKTIOLIEDEN KÄYTTÖÄ VARTEN

YKSITYISKOHTAISET OHJEET ERILLISEN INDUKTIOLIEDEN KÄYTTÖÄ VARTEN FI YKSITYISKOHTAISET OHJEET ERILLISEN INDUKTIOLIEDEN KÄYTTÖÄ VARTEN www.gorenje.com Kiitämme sinua luottamuksestasi ja siitä, että ostit laitteemme. Tämä yksityiskohtainen ohje on suunniteltu helpottamaan

Lisätiedot

Pyykinpesukone, edestä täytettävä WM 16Y792DN

Pyykinpesukone, edestä täytettävä WM 16Y792DN valkoinen 1635* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus k Täyttömäärä: 8 kg k Energiatehokkuusluokka: A+++ -30% k Vuosittainen energiankulutus 137 kwh, perustuu 220 vakiopesuohjelmaan

Lisätiedot

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Kokeile uutta ja innovatiivista! Puhdista missä ja milloin vain. Scrubbing Machines AINA LADATTU JA VALMIS KÄYTTÖÖN Uudentyyppisellä

Lisätiedot

HB32AB.40S. [fi] Käyttöohje...3 *9000611326* 9000611326

HB32AB.40S. [fi] Käyttöohje...3 *9000611326* 9000611326 HB32AB.40S [fi] Käyttöohje...3 *9000611326* 9000611326 Ý Sisällysluettelo Turvallisuusohjeet... 4 Ennen asennusta...4 Turvallisuusohjeita...4 Vaurioiden syyt...4 Uusi uunisi... 5 Ohjauspaneeli...5 Valitsimet

Lisätiedot

Pisla HTT Tuo lämpöä kotiin.

Pisla HTT Tuo lämpöä kotiin. Pisla HTT Tuo lämpöä kotiin. Ei ole sama, mikä luukku tulisijassa on. Pislan HTT-luukku on aina varma ja turvallinen valinta. PISLA HTT TULISIJATUOTTEET SUUNNITELTU TOIMIMAAN KOTONASI Tulisijat luovat

Lisätiedot

KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET

KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET AX 161 EL AX 161 EL Mitat mm (l x s x k) 1080 x 720 x 1375/2010 Tunnelin mitat mm (l x k) 510 x 400 Korit / tunti (2) 70 / 100 Lautaset / tunti (2) 1260 / 1800 Ottoteho

Lisätiedot

Toimistovalaisimet FI

Toimistovalaisimet FI Toimistovalaisimet FI PRANA+sarja LED LATTIA JA RIPUSTUSVALAISIMET PRANA+sarjan ylävalo liikuteltava VALAISINPÄÄ SUORA VALO HIGHTECHTUNNISTIN KIRKKAUS TILANNEOHJAUS TUNABLE WHITE TOIMINTO VALON VÄRIN mukautukseen

Lisätiedot

Voit tilata välitilat mittavalmiina.

Voit tilata välitilat mittavalmiina. VÄLITILAKUOSIT 106 VÄLITILAKUOSIT Voit tilata välitilat mittavalmiina. Valkoinen Kiiltävä valkoinen Vaalea lehti Tumma lehti Vaalea kide Pastelli mosaiikki Vaalea kalkkikivi Harjattu harmaa 107 VÄLITILAKUOSIT

Lisätiedot

Huoneiston hintaan sisältyvät materiaalit ja kodinkoneet

Huoneiston hintaan sisältyvät materiaalit ja kodinkoneet Huoneiston hintaan sisältyvät materiaalit ja kodinkoneet Kiinteistö Oy Hämeenlinnan Vanajanlinna Villas 1 8.11.2010 23.3.2011 PÄIVITYS: PYYKINPESUKONE KEITTIÖN ISOT KODINKONEET Keittotaso Jääkaappi-pakastin

Lisätiedot

Uuden Siemens-höyryuunin ominaisuudet ovat omaa luokkaansa

Uuden Siemens-höyryuunin ominaisuudet ovat omaa luokkaansa Lehdistötiedote heinäkuu 2011 Uuden Siemens-höyryuunin ominaisuudet ovat omaa luokkaansa Höyryuunin käyttö on lisääntynyt viime vuosien aikana. Syy siihen on höyryuunin avulla saatava loistava ruoanvalmistustulos.

Lisätiedot

Vähemmän höyryä. Enemmän vapautta.

Vähemmän höyryä. Enemmän vapautta. Vähemmän höyryä. Enemmän vapautta. Uusi näkökulma ruoanvalmistukseen, joka antaa vapautta yksilölliseen keittiösuunniteluun ja varmistaa tehokkaan höyryn ja käryn poiston. siemens-home.fi Siemens. Tuo

Lisätiedot

YMPÄRISTÖNSUOJELU TÄRKEÄÄ ENNEN UUNIN KÄYTTÖÖNOTTOA UUNIN VARUSTEET HUOLTO JA PUHDISTUS VIANETSINTÄ HUOLTOPALVELU

YMPÄRISTÖNSUOJELU TÄRKEÄÄ ENNEN UUNIN KÄYTTÖÖNOTTOA UUNIN VARUSTEET HUOLTO JA PUHDISTUS VIANETSINTÄ HUOLTOPALVELU 3fi56229.fm Page 43 Friday, April 16, 2004 5:46 PM KÄYTTÖOHJEET YMPÄRISTÖNSUOJELU TÄRKEÄÄ ENNEN UUNIN KÄYTTÖÖNOTTOA UUNIN VARUSTEET HUOLTO JA PUHDISTUS VIANETSINTÄ HUOLTOPALVELU Lue nämä käyttöohjeet huolellisesti,

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Otsonkuja 5

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Otsonkuja 5 Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Otsonkuja 5 EKC510101X Liesi Tason jälkilämmön ilmaisin: 4 Muuta: Haudutusuuni-toiminnossa ylä+alavastus alennettu teho 500W, Alas taittuva ylävastus Uunin toiminnot:

Lisätiedot

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ 50 Kompressorijääkaapit Sopii tropiikkiin! Huippujäähdytys jopa +43 C ulkolämpötilassa 5 3 1 4 2 6 RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ Loistelias WAECO CoolMatic CR -mallisto

Lisätiedot

KULMAAN ASENNETTAVA LIESITUULETIN ANGOLO ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE

KULMAAN ASENNETTAVA LIESITUULETIN ANGOLO ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE KULMAAN ASENNETTAVA LIESITUULETIN ANGOLO ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE Lue ohjekirja huolellisesti ennen laitteen asennusta ja käyttöönottoa. Säilytä ohjekirja tulevaisuudessa lukemiseksi. Laite on asennettavissa

Lisätiedot

UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA

UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT KORKEALAATUISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun S-sarjan uudet, kiinteät kuivurit kuivaavat viljan tasalaatuisesti, energiatehokkaasti

Lisätiedot

Sähkölieden valinta SÄHKÖLIESITYYPIT. TTS:n tiedote Asuminen, teknologia ja palvelut 1/2014 (680) Tutkija Tarja Marjomaa, TTS

Sähkölieden valinta SÄHKÖLIESITYYPIT. TTS:n tiedote Asuminen, teknologia ja palvelut 1/2014 (680) Tutkija Tarja Marjomaa, TTS TTS:n tiedote Asuminen, teknologia ja palvelut 1/2014 (680) Sähkölieden valinta Tutkija Tarja Marjomaa, TTS Liesi on pitkäikäinen kodinkone, joten valintatilanteessa kannattaa ennakoida myös tulevien vuosien

Lisätiedot