Kestäviä valintoja

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kestäviä valintoja 2009 2010"

Transkriptio

1 Kestäviä valintoja

2 2 Kestäviä valintoja Bosch Kestäviä valintoja Bosch 3 On parempi menettää rahaa kuin luottamus Tämä ajatus on peräisin yhtiön perustajalta Robert Boschilta. Bosch oli keksijä ja yrittäjä, joka pyrki jatkuvasti kehittämään tekniikkaa ja ylittämään asiakkaittensa odotukset. Hänen visionsa toimii edelleen: vielä 70 vuotta Robert Boschin kuoleman jälkeen se ohjaa yritystä panostamaan kestävään laatuun. Robert Bosch antoi yritykselleen nimensä ja loi yritysarvot. Hänelle menestys ei merkinnyt vain taloudellista kasvua, vaan myös parempia elinolosuhteita ja työoloja. Robert Bosch loi periaatteet, joita edelleen tänä päivänä noudatetaan ja ne antavat myös suunnan tulevaisuudelle. Robert Boschin elämänkatsomus on edelleen keskeinen osa toimintaamme. Esimerkkinä voimme kertoa, että Bosch on Euroopan neljänneksi suurin hyväntekeväisyyden tukija. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa syy valita Bosch-tuotteita. Tärkein syy on se, että Robert Bosch on luvannut tuotteiden ylittävän odotuksesi. Kestävä muotoilu perustuu kestävään ajatteluun. Bosch Classic Edition -jääkaapin malli on peräisin vuodelta 1956.

3 4 Kestäviä valintoja Kestäviä valintoja 5 Meillä on uusi astianpesukone. Olisiko sinulla kymmenen litraa vettä? Active Water oli viime vuoden suuri uutuus ja tekninen läpimurto. Kymmenen litraa vettä pesee kuin vettä olisi 4100 litraa! Jokaisen vesipisaran pesuteho hyödynnetään täysimittaisesti. Siten A-luokan pesutulos saadaan aikaan äärimmäisen vähäisellä vedenkulutuksella. Yrityksen perustaja Robert Bosch olisi varmasti riemuinnut Active Water -innovaatiosta. Emme saa kuitenkaan jäädä lepäilemään laakereillemme. Tuotteemme erottuvat kilpailijoiden joukosta innovatiivisen osaamisen ansiosta. Active Water -astianpesukoneisiin on vuodesta 2009 asti kehitetty entistä parempi ja entistä tehokkaampi kuivaustekniikka. Se on auttanut vähentämään energiankulutusta 14 prosenttia eli 0,83 kilowattituntiin. Tuotteiden ominaisuuksia parantavia ja niiden ympäristövaikutusta vähentäviä kehitysmahdollisuuksia on loputtomasti. Ympäristönsuojelu on ollut konkreettinen osa toimintaamme jo vuodesta 1973 lähtien. Bosch-kodinkonetehtaat täyttivät ensimmäisenä EU:n vapaaehtoisen ympäristöjärjestelmän (EMAS) ehdot. Ympäristön järjestelmällinen huomioiminen on myös johtanut siihen, että 91 prosenttia tehtaiden jätteistä kierrätetään ja käytetään uudelleen. Bosch lopetti pölynimurien putkien kromauksen, koska prosessi oli haitallinen ympäristölle. 80 prosenttia tehtaiden toimituksista tehdään rautateitse. Kestävää toimintaamme kuvaa ehkä parhaiten se, että ruotsalaisen Råd & Rön -kuluttajalehden (nro 9/2008) mukaan kukaan eurooppalaisista pesukonevalmistajista ei kanna yhteiskuntavastuutaan paremmin kuin Bosch. Sen on perustajamme varmistanut. Lisää näyttöä kestävästä toiminnastamme löytyy on sivustoiltamme Tällä merkinnällä varustetuissa tuotteissa on käytetty edistyksellistä tekniikkaa, minkä ansiosta ne säästävät energiaa ja resursseja, mutta tarjoavat samalla täydellisiä tuloksia. Kuten muutkin Bosch-kodinkoneet, ne valmistetaan mahdollisimman ympäristöystävällisellä tavalla. Bosch Green Technology inside -merkintä tarkoittaa resurssien säästöä ja kestävyyttä. Ne saavutetaan käyttämällä tuotteissa vihreää tekniikkaa, kuten ActiveAir-tekniikkaa ja Zeolite -kuivausta. EU:ssa käytössä olevasta yleisestä energiamerkinnästä löytyy tietoa sivulta 68.

4 6 Sisällysluettelo Sisällysluettelo 7 Sisällys. 2 Kestävä ajattelu 4 Kestävä kehitys 6 Sisällysluettelo 8 Kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet 10 Keittotasot 18 Uunit 24 Mikroaaltouunit ja yhdistelmäuunit 28 Espressokeittimet 32 Liesituulettimet 36 Vapaasti sijoitettavat kodinkoneet 36 Liedet 38 Yleiskoneet, sauvasekoittimet 46 Kahvi, mehu, aamiainen 50 Jääkaapit ja pakastimet 62 Astianpesukoneet 68 Ympäristön huomioiminen 70 Vatteiden huolto 70 Pesukoneet 74 Kuivausrummut 78 Silitysraudat 80 Pölynimurit 86 Terveys ja kauneus 86 Hiustenkuivaimet ja kihartimet 88 Henkilövaa t, lämpöpatja 90 Tuotteiden yleiskatsaus

5 8 Kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet Kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet 9 Kalusteisiin sijoitettavat huipputuotteet saavat kodin sydämen sykkimään. The Perfect Match! On mahdotonta kuvitella elämää ilman keittiötä tai keittiötä ilman elämää. Keittiön on täytettävä kaikki tarpeet. Siellä kutkutetaan aisteja ja täytetään vatsoja. Uusi kalusteisiin sijoitettavien Bosch-kodinkoneiden valikoima sopii sekä kunnianhimoisille kotikokeille että niille, jotka haluavat nauttia tuoreen latte-kahvin seisaaltaan. Yhdistä toisiinsa uudet keittotasot, pienet ja suuret uunit, tehokkaat liesituulettimet ja uutuuttaan kiiltävät kahvinkeittimet. Kaikki uudet kalusteisiin sijoitettavat Bosch-kodinkoneet sopivat yhteen ja muodostavat täydellisen kokonaisuuden.

6 10 Kalusteisiin sijoitettavat keittotasot Kalusteisiin sijoitettavat keittotasot 11 Uudet keittotasot, joiden kanssa eivät kärähdä keitokset eivätkä hermot. Keittotasot sopivat täydellisesti keittiöösi ja helpottavat ruoanlaittoa. Tämä on uuden kalusteisiin sijoitettavien Bosch-kodinkoneiden perusajatus. Uuden asennuskehyksen ansiosta keittotasojen muotoilu on niin ilmeikäs, että niitä voisi esitellä taidegalleriassa. Toisaalta se olisi sääli, sillä keittotasot on tehty käytettäväksi. Suomalaisessa keittiössä niiden tekniikka pääsee oikeuksiinsa, esimerkiksi kätevän PaistoSensorin muodossa.

7 12 Kalusteisiin sijoitettavat keittotasot Kalusteisiin sijoitettavat keittotasot 13 PaistoSensori kertoo sinulle, kun paistinpannu on tarpeeksi kuuma. Bosch-induktioliesiin sisältyvä PaistoSensori on yksi monista innovaatioista, jotka pienentävät eroa televisiosta tuttujen ammattikokkien ja kotikokin välillä. PaistoSensorissa on neljä lämpöasetusta, jotka sopivat erilais ten raaka-aineiden valmistukseen. Tämän lisäksi löytyy 9 automaattista ruoanvalmistusohjelmaa, mikä helpottaa ruoanlaittoa entisestään. Voit esimerkiksi valita ohjelman kalafileiden paistamiseen. Kun paistinpannu on sopivan kuuma, keittotaso ilmoittaa siitä äänimerkillä. Kun sulatat paistorasvan ja laitat kypsennettävän ruoan pannuun, se viilenee hieman. PaistoSensori säätelee kypsennyslämpötilaa automaattisesti, jotta se on jatkuvasti ihanteellinen kypsennettävälle raaka-aineelle. DirectSelect: Entistä vähemmän napinpainalluksia. PaistoSensorin edut: Terveellisyys + Paistorasva ei ylikuumene. + Lämpötilanhallinta vähentää akryyliamidin muodostumista. Energiansäästö + Energiankulutus on tarpeenmukaista, eikä lämpöä kulu hukkaan. Käyttöturvallisuus + Paistorasvan syttymisen riski vähenee. + Pannu ei ylikuumene eikä siten aiheuta savunmuodostusta. + Paistinpannun teflon-pinta ei vahingoitu. Mukavuus + Paistinpannu kuumenee automaattisesti sopivaan lämpötilaan. + Paistinpannu säilyttää valitun lämpötilan. + Äänimerkki ilmoittaa, kun paistinpannu on sopivan kuuma. Muotoilu-uutinen: Mustan jälkeen tulee valkoinen! Lupaamme, että uusi kalusteisiin sijoitettavien Bosch-tuotteiden sarja vetää katseet puo leensa! Kaikissa väreissä on tukeva ja kestävä metalli-lasi-metalli-pinta. Keittotasoissa on kaksi metallipintaista sivua. Jopa laitteen alapuoli on metallia. Voit helposti yhdistää haluamaasi Comfort -keittotasoon Domino-tason, kun haluat täydentää keittiötäsi esimerkiksi laavagrillillä tai kaasukeittotasolla. Kalusteisiin sijoitettavien Bosch-keittotasojen ohjauspaneeleissa on uusi ja entistä intuitiivisempi muotoilu. Esimerkiksi tehon ja ajastuksen asetuksia säädetään suoraan numeroilla plus- ja miinus-painikkeiden sijaan. Jos haluat DirectSelect-paneelin, jota voi käsitellä myös märin tai jauhoisin käsin, valintasi on Piezo-metallipaneeli. Kaikki paneelit on helppo puhdistaa. Kun painat keskeytyspainiketta, toiminta keskeytyy 20 sekunniksi, eikä keittotasoa tarvitse sammuttaa pyyhkimisen ajaksi. Uudessa Bosch-keittotasovalikoimassa ei ole likaa kerääviä rakoja tai reunuksia.

8 14 Kalusteisiin sijoitettavat keittotasot Kalusteisiin sijoitettavat keittotasot 15 Induktiokeittotasot säästävät aikaa ja energiaa. Keittotasot, jotka toimivat perinteisellä lämpösäteilyllä tai kaasulla. Induktiokeittotaso kuumenee nopeasti ja reagoi heti lämmön lisäämiseen tai vähentämiseen. Keittoalue viilenee heti käytön jälkeen. Induktiokeittotaso toimii vain sellaisten kattiloiden ja paistinpannujen kanssa, joihin magneetti kiinnittyy. Keraamisilla ja levytasoilla voi käyttää kaikenlaisia kattiloita ja pannuja, kunhan niiden pohjat ovat tasaiset. Keittotaso on helppo pyyhkiä ruoanlaiton jälkeen. Klassiset Bosch-kaasukeittotasot niille onnekkaille kokeille, joilla on käytössään kaasu. PIB 685N24E, keraaminen induktiokeittotaso Muotoilu PiezoDesign 60 cm PKN 675N14D, keraaminen keittotaso Muotoilu ComfortDesign 60 cm Kätevät toiminnot + PaistoSensori + DirectSelect-säätö + Ovaali laajennettava keittoalue + PowerBoost-toiminto + Ohjauspaneelissa keskeytystoiminto + Jälkilämmön merkkivalo + Hälytin + Ajastin Kätevät toiminnot Mitat millimetreinä (K x L x S) 6 x 606 x HighSpeed-keittoaluetta + DirectSelect-säätö + Ovaali laajennettava keittoalue + Laajennettava keittoalue + Ohjauspaneelissa keskeytystoiminto Mitat millimetreinä (K x L x S) 8 x 606 x 537 PIE 645T14E KehysDesign 60 cm Induktio, TouchControl-säätö, keittoaluekohtaiset jälkilämmön merkkivalot. PIB 601N24E PlanoDesign 60 cm Induktio, DirectSelect-säätö, PaistoSensori, ovaali laajennettava keittoalue, ohjauspaneelissa keskeytystoiminto. PIB 672E14E ComfortDesign 60 cm Induktio, DirectSelect-säätö, PaistoSensori, ovaali laajennettava keittoalue, ohjauspaneelissa keskeytystoiminto. PKE 645V14E KehysDesign 60 cm Keraaminen keittotaso, säätö valitsimilla, Highspeed-keittoalueet, keittoaluekohtaiset jälkilämmön merkkivalot. PKN 679C14D ComfortDesign 60 cm Keraaminen, säätö valitsimilla, ovaali laajennettava keittoalue, laajennettava keittoalue. PIL 845T14E KehysDesign 80 cm Induktio, TouchControl-säätö, 28 cm:n keittoalue. PIB 875N24E ComfortDesign 80 cm Induktio, PaistoSensori, lämpimänäpitoalue, ovaali laajennettava keittoalue, ohjauspaneelissa keskeytystoiminto. PIK 975N24E ComfortDesign 90 cm Induktio, Induktio, DirectSelect-säätö, PaistoSensori, laajennettava keittoalue, SuperBooster, ohjauspaneelissa keskeytystoiminto. PRP 626B90E ComfortDesign 60 cm Kaasu, klassiset vääntimet, teho- ja säästöliekki, nestekaasuliitäntä mahdollinen. Lisätietoa tuotteista löytyy taulukosta sivulla 92. Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

9 16 Kalusteisiin sijoitettavat keittotasot Kalusteisiin sijoitettavat keittotasot 17 Domino-keittotasojen induktio-, kaasu- ja laavakivigrilliversiot Domino-keittotasot sopivat täydellisesti toisiinsa. Niistä saa myös erinomaisen kokonaisuuden ComfortDesign-keittotason kanssa (leveys cm). Erityisen säväyksen keittiölle antaa Domino-keittotaso. Uudet kalusteisiin sijoitettavat Domino-keittotasot tarjoavat lähes loputtomasti yhdistelymahdollisuuksia. Valikoimaamme kuuluu 30 cm leveitä keittotasoja, joissa on samanlainen geometrinen muotoilu kuin täyskokoisissa keittotasoissamme. Ne sopivat saumattomasti yhteen suuren keittotason kanssa. Voit myös yhdistää useita pieniä keittotasoja kokonaisuudeksi. Domino-valikoima sisältää kaasu-, laavakivi-, rasvakeitin-, keraamisen keitto- ja PIE 375C14E - 30 cm ComfortDesign Induktio, säätö valitsimilla, Power- Boost, 9 tehoaluetta, jälkilämmön merkkivalot, voidaan yhdistää ComfortDesign-keittotasoihin. PRA 326B90E - 30 cm ComfortDesign Wok-kaasukeittotaso, säätö valitsimilla, Power-Boost, voidaan yhdistää ComfortDesign-keittotasoihin, esiasennus maakaasua varten, valmius nestekaasulle. PKU 375V14E - 30 cm ComfortDesign Laavakivinen barbecue-grilli, säätö valitsimilla, voidaan yhdistää Comfort- Design-keittotasoihin. induktiokeittotason. Säätö ja listat sopivat muiden kalusteisiin sijoitettavien Bosch-tuotteiden muotoiluun. Kaikki sopii yhteen the Perfect Match. Lisätietoa tuotteista löytyy taulukosta sivulla 92. Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

10 18 Kalusteisiin sijoitettavat uunit Kalusteisiin sijoitettavat uunit 19 Uudella uunilla Bosch tarkoittaa uutta muotoilua, uusia toimintoja ja uusia lisävarusteita. Bosch ylpeänä esittelee uudet kalusteisiin sijoitettavat uunit. Uunit sopivat jokaiseen keittiöön, koska niitä valmistetaan sekä täys- että pienikokoisina. Vaihtoehtoina on perinteinen kuumennustapa sekä mikroaalto- ja höyryuunit. Yhteistä uusille kalusteisiin sijoitettaville uuneille on näyttävä ja linjakas muotokieli. Kolmekerroksinen metalli-lasi-metallipinta luo syvyyttä uunien ulkonäköön. Valkoisissa ja mustissa uuneissa on ylellinen kiiltävä pinta.

11 20 Kalusteisiin sijoitettavat uunit Kalusteisiin sijoitettavat uunit 21 Valmista vaihteeksi jotain erilaista! Automaattiohjaus auttaa. Kokonaisena kypsennettyä ankkaa ja appelsiinikastiketta. Helppo juttu. Raaka-aineiden lisäksi tarvitset vain suuren padan, kannen ja -automaattitoiminnolla varustetun Bosch-uunin. Näytössä valitaan ankankypsennysohjelma ja ilmoitetaan raaka-aineen paino. Sitten voit tehdä jotain muuta. Ihanteellisen kypsennysajan kuluttua uuni antaa äänimerkin ja kytkeytyy toiminnasta. Valmista tuli! Uutuus! Mehevää leipää. HydroPaisto perustuu klassiseen niksiin, jossa uunin pohjalle kaadetaan puoli lasillista vettä. Kosteus tekee leivästä rapeaa ja mehevää. Bosch HydroPaisto on täysin automaattinen toiminto. Venttiili sulkeutuu ja leivonnaisten oma kosteus säilyy uunissa. Siksi uuniin ei tarvitse lisätä vettä. Paistamista uusilla tasoilla. Uusin kiertoilmatekniikka on nimeltään 3D Kiertoilma plus. Se tarjoaa ilmeisiä etuja. Voit esimerkiksi paistaa pizzoja samanaikaisesti kahdella tasolla. Pikkuleivät kypsyvät samanaikaisesti kolmella tasolla. Leivinpeltejä ei koskaan tarvitse kääntää, koska 3D Kiertoilma -tekniikka jakaa lämmön täydellisen tasaisesti.

12 22 Kalusteisiin sijoitettavat uunit Kalusteisiin sijoitettavat uunit 23 Huipputason insinööritaidoilla kehitetyt uunit. Uunien pintoja vasten voi melkeinpä peilailla. Lisäksi niiden ulkopinta on erittäin helppo puhdistaa. Sisäpintojen puhdistuksesta huolehtii automaattinen pyrolyysipuhdistusohjelma. HBA S, kalusteisiin sijoitettava uuni Väri Musta Uunitoimintojen määrä zx<zx< <zx 10 Automaattitoimintojen määrä 40 Uunin tilavuus litroina 56 Kätevät toiminnot + Pyrolyysipuhdistus + Kaksoisnäyttö + 3D-kiertoilma ohjelmaa + Paistolämpömittari + Elektroninen lämpötilansäätö + Turvakatkaisu Paistolämpömittari. Mitat millimetreinä (K x L x S) x x 548 Asennustilan mitat millimetreinä (K x L x S) x 560 x 550 Harva kokki työskentelee ilman paistolämpömittaria. Siksi sellainen on lisätty parhaisiin Bosch-uuneihin. Lämpömittari työnnetään kypsennettävään raaka-aineeseen ja haluttu sisälämpötila asetetaan. Esimerkiksi täysin kypsän porsaan paistin sisälämpötila on 80 astetta. Kun haluttu lämpötila on saavutettu, uuni antaa äänimerkin ja kytkeytyy toiminnasta. HBL S Kalusteisiin sijoitettava uuni Terästä, pyrolyysipuhdistus, 13 uunitoimintoa, elektroninen lämpötilansäätö, 68 automaattista ohjelmaa, paistolämpömittari. HBA 36B650S Kalusteisiin sijoitettava uuni Terästä, 10 uunitoimintoa, elektroninen lämpötilansäätö, 40 automaattista ohjelmaa. HBA 63A150S Kalusteisiin sijoitettava uuni Terästä, pyrolyysipuhdistus, 5 uunitoimintoa, elektroninen lämpötilansäätö. HBA S Kalusteisiin sijoitettava uuni Terästä, 8 uunitoimintoa, paistolämpömittari. HEA S Kalusteisiin sijoitettava uuni Terästä, XXL-uuni, voidaan yhdistää induktiokeittotasoon, 8 uunitoimintoa, 3D-kiertoilma, paistolämpömittari, sisään painettavat valitsimet, elektroninen kello. Lisätietoa tuotteista löytyy taulukosta sivulla 93. Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

13 24 Mikroaalto- ja yhdistelmäuunit Mikroaalto- ja yhdistelmäuunit 25 Kompaktia kokkausta. Täydellisin yhdistelmäuunimme on vain 45 cm korkea, mutta siihen mahtuu monia suurten uunien toimintoja. Uuni sopii täydellisesti yhteen espressokeittimen tai höyryuunin kanssa. Suosittelemme tyylipuhtaan kokonaisuuden sijoittamista työskentelykorkeudelle ja näkyvään paikkaan keittiössä.

14 26 Mikroaalto- ja yhdistelmäuunit Mikroaalto- ja yhdistelmäuunit 27 Pienikokoiset uunit sopivat täydellisesti! Hyödynnä höyryä. Maistuisiko höyrytetty kuhafilee? Se kuulostaa hienon ravintolan klassikkoannokselta, mutta uuden Bosch-höyryuunin ansiosta se voisi olla kotoinen arkiruoka. Höyrykypsennys on hyvä valinta maun ja terveellisyyden vuoksi. Bosch valitaan laadun vuoksi. Uusien The Perfect Match -sarjan pienikokoiset kalusteisiin sijoitettavat Bosch-uunit sopivat täydellisesti kalusteisiin sijoitettavan espressokeittimen viereen. Lisäksi höyryuuni kuuluu kaikkiin nykyaikaisiin koteihin, joissa arvostetaan terveellisyyttä ja hyvää makua. HBC 86K763S, pienikokoinen uuni Väri Automaattiohjelmien määrä, 70 Kuumennustoimintojen määrä 12 Uunin tilavuus litroina 42 Kätevät toiminnot Musta + Kaksoisnäyttö + Selkeä tekstinäyttö ohjelmaa + Muistitoiminto + Enimmäisteho 900 W + Invertteritekniikka Mitat millimetreinä (K x L x S) 424 x 221 x 363 Asennustilan millimetreinä (K x L x S) 450 x 560 x 550 Nosta mikroaaltouuni kaappiin! Kalusteisiin sijoitettuna mikroaaltouuni vapauttaa tilaa työtasolta ja hyllyiltä. Muotoilu sopii yhteen uusien kalusteisiin sijoitettavien Bosch-uunien kanssa. Mikroaaltouuni on helppo asentaa sekä seinäkaappiin että korkeaan kaappiin, ja ovi voi avautua oikealle tai vasemmalle. Jos haluat mieluummin vapaasti sijoitettavan mallin, myös niitä löytyy Bosch-valikoimasta. HMT 35M653 Mikroaaltouuni Enimmäisteho 1000 W, tilavuus 36 litraa, 1 lämmitystoiminto, 9 automaattiohjelmaa, monivaiheohjelma, 5 tehoaluetta, invertteritekniikka. HMT 85ML53 Mikroaaltouuni Enimmäisteho 900 W, tilavuus 21 litraa, 1 lämmitystoiminto, 7 automaattiohjelmaa, monivaiheohjelma, 5 tehoaluetta, invertteritekniikka. Kaksi uunia yhdessä. Bosch-valikoima sisältää pienikokoisia mikroaaltotoiminnoilla varustettuja uuneja. Ratkaisu säästää tilaa. Uunin tilavuus riittää sunnuntaipaistin valmistukseen ja pienen perheen ruoanvalmistustarpeisiin. Vitamiineja säilyy höyrykypsennyksessä jopa 50 prosenttia enemmän keittämiseen verrattuna. HBC 24D553 Höyryuuni Höyry, 1,3 litran irrotettava vesisäiliö, elektroninen ajastin ja kello, 20 automaattista ohjelmaa, kalkinpoisto-ohjelma, käytönesto, turvakatkaisu. HBC 36D753 Höyryuuni Höyry, kiertoilma, 1,3 litran irrotettava vesisäiliö, elektroninen ajastin ja kello, 70 automaattista ohjelmaa, puhdistus- ja kalkinpoisto-ohjelma, käytönesto, turvakatkaisu. Lisätietoa tuotteista on taulukossa sivulla 94. Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat: tai

15 28 Kalusteisiin sijoitettavat espressokeittimet Kalusteisiin sijoitettavat espressokeittimet 29 Yhä useammassa kodissa voisi asua oma barista. Kun seuraavan kerran uusit keittiötä, purat siivouskomeron tai luovut ruokakomerosta, hanki tilalle jotain hieman ylellisempää: uusi Boschespressokeitin. Sen muotoilu noudattaa samaa linjaa kuin muiden kalusteisiin sijoitettavien kodinkoneiden ulkonäkö. Käyttäjän ei tarvitse perehtyä baristan ammatin hienouksiin. Saksalaiset Bosch-insinöörit ovat rakentaneet ja ohjelmoineet ne sinulle valmiiksi.

16 30 Kalusteisiin sijoitettavat espressokeittimet Kalusteisiin sijoitettavat espressokeittimet 31 Tärkeä crema. Kullanruskea espresson pinnalla oleva vaahto on italialaiselta nimeltään crema del caffé. Hyvin valmistetun ja aromikkaan espresson pinnalla on aina täydellinen crema. Sen paksuus voi olla kahdesta millimetristä jopa senttiin. Tiettyjen kahvilaatujen crema on hieman paksumpaa. Bosch-keittimillä voit aina luottaa saavasi hyvän creman. Espressokoneet arjen herkkusuille. Ensimmäisen kupin jälkeen et enää muista, kuinka tulit toimeen ilman espressokeitintä Käytännöllistä maidon käsittelyä. Maito kaadetaan erilliseen säiliöön, johon on yhdistetty maidonvaahdottimen letku. Suutin vaahdottaa maidon myös todella korkeassa 15 cm:n lasissa. Puhdistusta varten keittimessä on automaattinen ohjelma. Ei haittaa, vaikka käyttökertojen välit olisivat pitkät, koska keitin huuhdellaan puhtaaksi jokaisen kahvikupillisen jälkeen ja kone käynnistyksen ja sammutuksen aikana. Tämä takaa kahvin hyvän maun ja hygienian. Automaattinen valmistus. Yksi napinpainallus on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää espresson, cappuccinon, latte macchiaton tai vastajauhetun suodatinkahvin valmistuksesta. Jos haluat käyttää valmiiksijauhettua kahvia, sille on keittimessä oma erillinen säiliönsä. Bosch-kahvinkeittimellä saat aina toivotunlaisen lopputuloksen. Kuulosuojaimia ei tarvita. Oletko huomannut, minkälaisen metelin jauhavat kahvinkeittimet voivat saada aikaan? Bosch tunnetaan kodinkoneidensa hiljaisesta toiminnasta. Olemme kiinnittäneet runsaasti huomiota myös espressokoneeseen sisältyvän kahvimyllyn eristykseen. Miellyttävän äänen olemme jättäneet sikseen. Se kuuluu höyrytetystä maidosta ja kahvista, joka valmistetaan 19 baarin paineella, jolloin muodostuu paras mahdollinen crema. TCC 78K750, kalusteisiin sijoitettava espressokone Väri Teräs Pumpun paine baareina 19 Myllyn materiaali Keraaminen Näyttö LCD Maitosäiliön materiaali Eristetty alumiini Kätevät toiminnot + Cappuccino/Macchiato yhdellä kosketuksella + Maidonvaahdottimen pikapuhdistus + Kupin valaistus yläpuolelta + Cream center -vaahdotusjärjestelmä + Cream center -puhdistus Mitat millimetreinä (K x L x S) 454 x 594 x536 Lisätietoa tuotteista löytyy taulukosta sivulla 95. Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

17 32 Liesituulettimet Liesituulettimet 33 Uusi tekniikka vangitsee katseen. Keittiössä huomio kiinnittyy usein ensimmäisenä liesituulettimeen. Katseen korkeudella sijaitsevan liesituulettimen muotoilu vangitsee katseen ainakin jos se on Bosch-merkkinen. Teräs kupu piilottaa alleen käytännöllisiä innovaatioita, jotka pitävät keittiön ilman raikkaana. Käytämme esimerkiksi tekniikkaa, jossa useat imuvyöhykkeet sieppaavat höyryn ja käryn tehokkaasti myös sivusuunnassa. Lisäksi olemme patentoineet laitteisiin sisältyvän reunaimutoiminnon, joka sieppaa jopa 90 prosenttia paistokäryn rasvasta. Innovaatioiden luettelo on pitkä. Muistimmekohan mainita, että UltraSonic-tekniikalla varustettu liesituuletin säätää tehonsa itse?

18 34 Liesituulettimet Liesituulettimet 35 Keittiön ilmaa ja ilmettä parantavat liesituulettimet. Bosch-liesituulettimia on saatavana sekä seinään että vapaasti asennettaviksi. DWB mallissa on EMSys-järjestelmä (Easy Mounting System ). Sen avulla asennuksen loppuvaiheessa säätö voidaan tehdä täydellisen tarkasti, mikä säästää myös aikaa. Asennus onnistuu myös harrastelijalta. DWB , seinään zx<zx< <zx asennettava liesituuletin Väri Teräs (lisävarusteena värjätty lasilevy) Vapaapuhalluksen ilmavirta (m 3 /h) 800 Äänitaso, db(a) 56 Valaisin Kätevät toiminnot 4 x 20 W halogeenilamppu + SoftLight/himmennin + Reunaimu + Automaattinen jälkikäynti + MetalTouch-valitsimet + Rasvasuodattimen osoitin Mitat millimetreinä (K x L x S) 640 x 900 x 500 Anna liesituulettimen säätää teho. Ultrasonic-tunnistin tietää, kuinka paljon tehoa tarvitaan. Se havaitsee höyryn tiheyden ja mukauttaa tuulettimen imutehon sen perusteella. Siten voidaan välttää höyryn leviäminen asuntoon, eikä liesituuletinta tarvitse säätää käsin esimerkiksi nopean kiehauttamisen aikana. Liesituulettimen oikean tehotason ansiosta keittiön energiankulutus on mahdollisimman vähäistä ja ilmanlaatu pysyy hyvänä. Valitse siis Bosch DWW DWB Seinään asennettava liesituuletin DWB Seinään asennettava liesituuletin DWW Seinään asennettava liesituuletin Ilmavirta vapaasti puhaltavana 800 m 3 /h, äänitaso: 54 db(a), vipukytkin, 2 x 40 W lamppua. Ilmavirta vapaasti puhaltavana 800 m 3 /h, äänitaso: 51 db(a), valaistut painikkeet, 3x20 W halogeeni lamppua Ilmavirta vapaasti puhaltavana 860 m 3 /h, äänitaso: 45 db(a), UltraSonic-tunnistin, painikkeet, 3 x 20 W halogeenilamppua. Mikään ei livahda reunan alta. Uusi reunaimutekniikka on kehitetty varta vasten paistokäryn sieppaamiseen. Liesituuletttimen reunat imevät höyryä tehokkaasti. Siksi olemme voineet kehittää tehokkaita 45 asteen kulmaan asennettavia liesituulettimia, mikä tarjoaa DWK Seinään asennettava liesituuletin Ilmavirta vapaasti puhaltavana 790 m 3 /h, äänitaso: 53 db(a), reunaimu, automaattinen jälkikäynti, painikkeet, 3 x 20 W halogeenilamppua. DIC Saarekeliesituuletin Ilmavirta vapaasti puhaltavana 660 m 3 /h, äänitaso: 60 db(a), painikkeet, 2 x 20 W lamppua. DIA Saarekeliesituuletin Ilmavirta vapaasti puhaltavana 770 m 3 /h, äänitaso: 46 db(a), monta imupintaa, painikkeet, 4 x 20 W halogeenilamppua. kokille entistä paremman mahdollisuuden seurata porisevia kattiloitaan. Malli on nimeltään DWK Lisätietoa tuotteista löytyy taulukosta sivulla 96. Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

19 36 Vapaasti sijoitettavat liedet Vapaasti sijoitettavat liedet 37 Tarkkuudella rakennetut, vapaasti sijoitettavat liedet. zx<zx< <zx Vapaasti sijoitettava liesi on käytännöllinen valinta sen sijaan, että ostaisi erikseen keittotason ja uunin. Kun valitset vapaasti sijoitettavan Bosch-lieden, saat kaupan päälle monia innovaatioita, joiden avulla onnistut keittiössä. HLN S, keraaminen liesi, jossa induktio Väri Teräs Energiatehokkuusluokka Kätevät toiminnot + Induktio + Keittoalueiden TouchControl valitsimet + XXL-uuni (58 l) + 3D-kiertoilma Mitat millimetreinä (K x L x S) 900 x x Bosch ja lapsiturvallisuus. Sähkömagneettisella säteilyllä toimivan in- Haluatko aidon Boschkodinkoneen? Tiedät varmaan, että Bosch toimii myös autoteollisuudessa. Voit luottaa siihen, että suunnittelijoillamme ja tuotekehittäjillämme on insinööritaito hyppysissään. Tunnet sen tuotteidemme säädöistä, valitsimista ja painikkeista. Se näkyy myös tuotteiden pintakäsittelyssä ja paneelien muotoilussa. Pinnan alla ovat kaikki arjen helpottamiseksi tarvittavat toiminnot. Otetaan esimerkiksi vaikka viimeisin vapaasti sijoitettava lietemme, jossa on Touch-Control, induktio ja 3D-kiertoilmalla varustettu XXL-monitoimiuuni. duktiotekniikan ansiosta kukaan ei enää polta itseään kuumalla liedellä (sitä vastoin kuumia kattiloita ja pannuja on edelleen varottava!). Bosch-lieden turvallisuutta lisää elektroninen lapsilukko, joka estää lieden käytön. HLN448061S Vapaasti sijoitettava keraaminen liesi Pyrolyysipuhdistus, laajennettavat keittoalueet, XXL-uuni (60 l), 3D-kiertoilma. HLN444220S Vapaasti sijoitettava keraaminen liesi Laajennettavat keittoalueet, XXLuuni (58 l), 3D-kiertoilma. HLN448020S Vapaasti sijoitettava induktioliesi TouchControl keittoalueilla, XXLuuni (58l), 3D-kiertoilma HLN V Vapaasti sijoitettava keraaminen liesi Laajennettavat keittoalueet, XXL-uuni (58 l), 3D-kiertoilma, elektroninen ajastin. HLN S Vapaasti sijoitettava keraaminen liesi Pyrolyysipuhdistus, laajennettavat keittoalueet, XXL-uuni (60 l), 3D-kiertoilma. HLN S Vapaasti sijoitettava keraaminen liesi Laajennettavat keittoalueet, XXLuuni (58 l), 3D-kiertoilma. Lisätietoa tuotteista löytyy taulukosta sivulla 97. Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

20 38 Yleiskoneet, sauvasekoittimet Yleiskoneet, sauvasekoittimet 39 Joskus tulevaisuudessa perillisesi nahistelevat tästä alkuperäisestä laitteesta. Bosch on kehittänyt yleiskoneita jo vuodesta Tällä hetkellä valikoimamme kruunu on MUM 86 Cuisine professional. Koneessa on alumiininen painevalettu runko ja markkinoiden vahvin moottori, jonka teho on 1 wattia (2,2 hv). Kulhon tilavuus on 5,4 litraa ja siinä voi valmistaa taikinan, johon tulee 1,5 kg jauhoja ja muita kuivia aineita. Taikinakoukun planetaarinen liike edesauttaa taikinan vaivausta. MUM vaivaa väsymättä ja ilman taukoja. Se jauhaa jauhamistaan ja raastaa raastamistaan, täyttää makkaroita, sekoittaa, pursottaa ja kaulii pastalevyjä, spagettia ja nuudeleita kuin liukuhihnalla. Oikeiden lisävarusteiden avulla MUM-yleiskone tarjoaa ruoanvalmistukseen rajattomasti toimintoja. Tänä päivänä käytävä elintarvikkeita koskeva keskustelu osoittaa, että myös tulevat sukupolvet haluavat valmistaa ruokansa alusta alkaen itse.

21 40 Yleiskoneet, sauvasekoittimet Yleiskoneet, sauvasekoittimet 41 Mikä MUM sopii sinun keittiöösi? Bosch MUM 86 -yleiskoneet ovat ammattivälineitä, joita ei tarvitse piilotella keittiössä. Valitse siis yleiskoneen väri sisustukseen sopivaksi ja pidä sitä esillä. Värivaihtoehdot ovat punainen, antrasiitinharmaa ja uutuutena valkoinen. On itsestään selvää, että hyvän yleiskoneen tulee olla helposti puhdistettava. Turvallisuus on toinen itsestäänselvyys, ja sen varmistamiseksi yleiskoneen liitännät on peitetty ja kannessa ja takaisinkytkennässä on lukitus. Yleiskoneessa on automaattinen johdonkelaus, jonka ansiosta laitetta voi aina pitää esillä. Voit luonnollisesti täydentää yleiskonetta useilla käytännöllisillä lisävarusteilla. MUM 86..., Professional, yleiskone Väri Antrasiitinharmaa, valkoinen tai punainen Teho watteina 1 Tehoasetusten määrä 7 + pitokytkin Rungon materiaali Alumiini Mitäpä jos tekisit viikonloppuna jauhelihapihvit hirvenlihasta? Sekoituskulho Sekoituskulhon tilavuus litroina (enintään) Sekoituskulhon materiaali Kapasiteetti: lasi, 1,75 litraa 5,4 Teräs 3,5 kg leipätaikinaa/1,9 l taikinanestettä Bosch MUM 86 Cuisine professional on raa asta voimastaan huolimatta helppokäyttöinen, näppärä ja lapsiturvallinen. Laitteessa on muun muassa kiinnityskohdan suojakansi, tukevat kumiset jalat ja automaattinen johdonkelaus. Koneen puhdistus makkaroiden täytön tai taikinan vaivaamisen jälkeen on helppoa, koska muotoilu on loppuun asti mietitty, eikä laitteen pinnoissa ole aukkoja tai kulmia. MUM 86A1 Lisävarusteet Lihamylly + Pastanvalmistusosat + Vihannesleikkuri + Makkarantäyttölaite + Viljamylly + Paseeraussauva + Kakkupursotin + Sitruspuserrin Paino kiloissa 8,9 MUM 86W1 Käyttö on helppoa. MUM-yleiskoneessa on seitsemän tehoa, keskeytystoiminto ja kätevä elektroninen kierrosnopeuden säätö. Kaikissa MUM 86 -yleiskoneissa on Multi-motion-toiminto sekä kätevä monitoiminto-osa, jossa on kolme liitäntää lisävarusteille. Monipuolinen varustus. MUM 86 -yleiskoneissa on suuri teräksinen sekoituskulho (5,4 litraa), kansi, taikinakoukku, pallovispilä, tehovispilä ja suuri lasinen 1,75 litran tehoseoitin, jossa irrotettava terä (voidaan pestä astianpesukoneessa). Voit lisäksi täydentää yleiskonetta useilla käytännöllisillä lisävarusteilla. Lisävarusteet: + Lihamylly + Pastan valmistuslaite + Teholeikkuri + Kakkupursotin + Sitruspuserrin + Makkarasuppilo + Raastin- ja viipalointiterät MUM 86R1 Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Aeg integroitu jääkaappi SKD71800F0 Erittäin laadukas integroitu jääkaappi. Digitaalinäyttö tarkkaan lämpötilansäätöön. LED-valaistus takaa erinomaisen valaistuksen. Energialuokka A+. Käyttötilavuus 330

Lisätiedot

KODINKONEPAKETTI 1 RST

KODINKONEPAKETTI 1 RST KODINKONEPAKETTI 1 RST 05.09.2016 Monitoimiuuni PULL SYSTEM 6H - 175BX / 901010083 Integroitava uuni Monitoimi, 6 valmistusohjelmaa Näyttö aikatoiminnolla Ajastintoiminto Aquasliding puhdistustoiminto

Lisätiedot

ASKO Astianpesukoneet

ASKO Astianpesukoneet ASKO Astianpesukoneet Täyttömäärä ja joustavuus maailman parhaimpia Tavoitteenamme on, että tuotteemme helpottavat arkea. Olemme sen vuoksi tehneet vuosien ajan kovaa työtä markkinoiden suurimpiin ja joustavimpiin

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Bosch jääviileäkaappi KSR38V73EU Erittäin laadukas jääviileäkaappi, jossa turvalasihyllyt tuovat mukavuutta kaapin käyttöön ja puhtaanapitoon. Kirkas vihanneslaatikko, jonka sisältö näkyy helposti. Elektroninen

Lisätiedot

ActiveWater Astianpesukone, 60 cm, korkea malli

ActiveWater Astianpesukone, 60 cm, korkea malli 1850* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus Energiatehokkuusluokka: A+++, Kuivaustehokkuusluokka: A Vuosittainen kulutus ohjelmalla Eco 50 C: 2660 l vettä / 214 kwh sähköä (perustuu

Lisätiedot

Pyykinpesukone, edestä täytettävä WM 16Y792DN

Pyykinpesukone, edestä täytettävä WM 16Y792DN valkoinen 1635* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus k Täyttömäärä: 8 kg k Energiatehokkuusluokka: A+++ -30% k Vuosittainen energiankulutus 137 kwh, perustuu 220 vakiopesuohjelmaan

Lisätiedot

,00. Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin. 310x385x(H)350 12,

,00. Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin. 310x385x(H)350 12, KENWOOD Profesional -sarja yleiskoneet + 975 619 KMP05 Pro yleiskone 6,7 l, 1500W, blender Sekoittaa kakkutaikinat ja vatkaa kerman Kotelo alumiinia Aukeava yläosa turvasuojalla Portaaton nopeuden säätö

Lisätiedot

ST2FABP2. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A

ST2FABP2. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A ST2FABP2 60 CM ASTIANPESUKONE KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709166946 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, auto 60-70, Super pika ohjelmaa:

Lisätiedot

C9IMX9. Funktioner. Lisävarusteet. klassinen. Pääuuni 90 CM LIESI MONITOIMIUUNILLA JA INDUKTIOTASO RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A

C9IMX9. Funktioner. Lisävarusteet. klassinen. Pääuuni 90 CM LIESI MONITOIMIUUNILLA JA INDUKTIOTASO RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A C9IMX9 90 CM LIESI MONITOIMIUUNILLA JA INDUKTIOTASO RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A EAN13: 8017709222888 Induktiotaso 5 keittoaluella: Vasen taka: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo 3000 W Vasen etu: Ø 145 mm,

Lisätiedot

STA6444L2. Funktioner 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A

STA6444L2. Funktioner 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A EAN13: 8017709165949 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 pikaohjelmaa): Liotus, lasiohjelma, normaali, ECO, Super Pikaohjelmat: 27 min pika, ECO-pika,

Lisätiedot

ENERGIANSÄÄSTÖ TYÖPAIKALLA

ENERGIANSÄÄSTÖ TYÖPAIKALLA ENERGIANSÄÄSTÖ TYÖPAIKALLA Energiansäästö työpaikalla Miksi energiaa kannattaa säästää? Mistä työpaikan energiankulutus muodostuu? Miten töissä voi säästää energiaa? Lämmitys Jäähdytys Sähkö Valaistus

Lisätiedot

Astianpesu EFT3 - Tappimattokone 3 tankkia

Astianpesu EFT3 - Tappimattokone 3 tankkia PROJEKTI # Astianpesu Syöttösuunta Oikea-->Vasen Vasen-->Oikea Käyttöenergia: Sähkö Höyry OPTIOT KONEESEEN (ERILLISHINTA) Eri syöttöalueet: 1.1 mm 1.5 mm 1.8 mm 2.4 mm 3. mm 4. mm 2.9 mm Cross-over Eri

Lisätiedot

Astianpesukoneet 2007 2008 DISHWASHER_FI_07.indd 1 DISHWASHER_FI_07.indd 1 07-07-24 09.07.42 07-07-24 09.07.42

Astianpesukoneet 2007 2008 DISHWASHER_FI_07.indd 1 DISHWASHER_FI_07.indd 1 07-07-24 09.07.42 07-07-24 09.07.42 stianpesukoneet 2007 2008 DISHWSHER_FI_07.indd 1 07-07-24 09.07.42 Elämisen keveys! Bosch on kehittänyt useita ainutlaatuisia teknisiä ominaisuuksia, joiden ansiosta voimme tarjota huomattavasti tavallista

Lisätiedot

SFP140BE. Funktioner. Lisävarusteet. linea

SFP140BE. Funktioner. Lisävarusteet. linea SFP140BE 60 CM LINEA KIERTOILMAUUNI PYROLYYSITOIMINNOLLA TOUCH SCREEN - VÄRINÄYTÖLLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709218713 Uunin tilavuus: Netto: 70 L Brutto: 79 L Lämpötila: 30-280ºC

Lisätiedot

Sekoitinsarja Käyttöohje

Sekoitinsarja Käyttöohje Sekoitinsarja Käyttöohje Lue ohjekirja huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa. Käytä laitetta vain käyttöohjeen mukaisesti. Säilytä ohjekirja lukemiseksi tulevaisuudessa. TURVALLISUUS Laite ei ole

Lisätiedot

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min.

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min. OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useita tuuletintyyppejä. On mahdollista, että tekstissä on yksityiskohtia, jotka eivät koske valitsemaasi tuuletinta. ASENNUS Valmistaja ei vastaa virheellisestä

Lisätiedot

3t-hanke Tunnista, tiedosta, tehosta energiatehokkuus osaksi asumista. Energianeuvontailta Pornaisissa 21.9.2011 Jarkko Hintsala

3t-hanke Tunnista, tiedosta, tehosta energiatehokkuus osaksi asumista. Energianeuvontailta Pornaisissa 21.9.2011 Jarkko Hintsala 3t-hanke Tunnista, tiedosta, tehosta energiatehokkuus osaksi asumista Energianeuvontailta Pornaisissa 21.9.2011 Jarkko Hintsala Esityksen sisältö 1. Energiansäästö, energiatehokkuus ja asuminen 2. Vinkkejä

Lisätiedot

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa.

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. KEITTIÖ- MEKANISMIT Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. AVENTOS NOSTOMEKANISMIT Erityisesti yläkaapistojen avaamista helpottamaan suunniteltu AVENTOS-nostomekanismijärjestelmä yhdistää turvallisuuden

Lisätiedot

PARHAAT EDELLYTYKSET HYVÄÄN RUOANVALMISTUKSEEN

PARHAAT EDELLYTYKSET HYVÄÄN RUOANVALMISTUKSEEN PARHAAT EDELLYTYKSET HYVÄÄN RUOANVALMISTUKSEEN TUOTELUETTELO 2016 RUOANVALMISTUSTA PARHAIMMILLAAN Laatua nyt ja tulevaisuudessa Me Neffillä ajattelemme aina käyttäjää suunnitellessamme tuotteitamme. Tekniikka

Lisätiedot

astianpesukone, 60 cm kokonaan kalustepeitteinen SN 678X01TE *Suositushinta ¹Korkearunkoinen malli mm, asennustila mm

astianpesukone, 60 cm kokonaan kalustepeitteinen SN 678X01TE *Suositushinta ¹Korkearunkoinen malli mm, asennustila mm SX 678X01TE¹ 1829* 1829* *Suositushinta ¹Korkearunkoinen malli - 865 mm, asennustila 865-925 mm Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus k Energiatehokkuusluokka: A+++, Kuivaustehokkuusluokka: A k

Lisätiedot

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ 50 Kompressorijääkaapit Sopii tropiikkiin! Huippujäähdytys jopa +43 C ulkolämpötilassa 5 3 1 4 2 6 RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ Loistelias WAECO CoolMatic CR -mallisto

Lisätiedot

BL-2 BLENDER BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL

BL-2 BLENDER BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL BL-2 BLENDER NO SE DK FI GB BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM Käyttöohje Tehosekoitin Malli Blender BL-2 FI TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA Sähkölaitteita

Lisätiedot

CoolFreeze CFX. Energialuokka. Kompressorikylmä- ja pakastuslaukut

CoolFreeze CFX. Energialuokka. Kompressorikylmä- ja pakastuslaukut 0 Kompressorikylmä- ja pakastuslaukut UUTTA! WAECO CoolFreeze CFX 6 5 7 8 00 0 V / V Aurinkoenergia Katso lisätiedot uudesta CoolFreeze CFX-sarjasta nettisivuiltamme! www.waeco.com/fi/cfx-kompressorilaukut

Lisätiedot

Uuden Siemens-höyryuunin ominaisuudet ovat omaa luokkaansa

Uuden Siemens-höyryuunin ominaisuudet ovat omaa luokkaansa Lehdistötiedote heinäkuu 2011 Uuden Siemens-höyryuunin ominaisuudet ovat omaa luokkaansa Höyryuunin käyttö on lisääntynyt viime vuosien aikana. Syy siihen on höyryuunin avulla saatava loistava ruoanvalmistustulos.

Lisätiedot

Tärkeimmät ominaisuudet Haluatko pestä pyykit 30 minuutissa? Helppoa. Pyykkisi ovat valmiit juuri silloin kuin haluat. Pese vaatteesi puolet nopeammin

Tärkeimmät ominaisuudet Haluatko pestä pyykit 30 minuutissa? Helppoa. Pyykkisi ovat valmiit juuri silloin kuin haluat. Pese vaatteesi puolet nopeammin RUOANVALMISTUS ASTIANPESU KYLMÄSÄILYTYS PYYKINKÄSITTELY Start Tuotteet Pyykinkäsittely Pyykinpesukoneet RTF71663W RTF71663W Vertaile Jälleenmyyjät Yleiskuva Muut tiedot Galleria Asiakastuki A+++ -energialuokka,

Lisätiedot

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET VALITTU LÄMPÖTILA ON HELPPO NÄHDÄ Selkeästä näytöstä näet helposti asetetun lämpötilan. Voit nostaa tai alentaa lämpöä patterin päädyssä olevilla plus- ja miinuspainikkeilla.

Lisätiedot

Suomi. turvallisuus. lihamylly. lihamyllyn kokoaminen

Suomi. turvallisuus. lihamylly. lihamyllyn kokoaminen AX950 Suomi Ennen ohjeiden lukemista taita etusivu auki kuvien esiinsaamiseksi ennen Kenwood-lisälaitteen käyttämistä Lue nämä ohjeet huolella ja säilytä ne myöhempää tarvetta varten. Poista pakkauksen

Lisätiedot

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Kokeile uutta ja innovatiivista! Puhdista missä ja milloin vain. Scrubbing Machines AINA LADATTU JA VALMIS KÄYTTÖÖN Uudentyyppisellä

Lisätiedot

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 B-2170 Merkkivalojen selitys Keltainen merkkivalo (1) Alilämpötilan näyttö Punainen merkkivalo (2) Tyhjän säiliön näyttö STOP MAHDOLLISET VIAT Jos laite ei toimi moitteettomasti,

Lisätiedot

1) Vaporisaattorin tammirunko 2) Etupaneeli 3) Boost-nappi 4) Tehonsäädin 5) Pesä 6) Pesän kansi 7) Boost-LED 8) Höyryn virtausaukko ja suodatin 9)

1) Vaporisaattorin tammirunko 2) Etupaneeli 3) Boost-nappi 4) Tehonsäädin 5) Pesä 6) Pesän kansi 7) Boost-LED 8) Höyryn virtausaukko ja suodatin 9) Käyttäjän Opas 1) Vaporisaattorin tammirunko 2) Etupaneeli 3) Boost-nappi 4) Tehonsäädin 5) Pesä 6) Pesän kansi 7) Boost-LED 8) Höyryn virtausaukko ja suodatin 9) Latausliitin 10) Tuloilma-aukko 11) Lämpöelementti

Lisätiedot

Yhdistelmäuuni: kuumasavu/bbq/grilli Käyttöohjeet

Yhdistelmäuuni: kuumasavu/bbq/grilli Käyttöohjeet Yhdistelmäuuni: kuumasavu/bbq/grilli Käyttöohjeet Tekniset tiedot Mitat koottuna (kork. pit. lev.) 2 140 740 640 mm Ritilän mitat (lev. pit.) 500 500 mm Paino (suunnilleen) 105 kg ENSIMMÄINEN KÄYTTÖÖNOTTO

Lisätiedot

IH-55 KÄYTTÖOHJEET IH-5509-W 2016 / 06

IH-55 KÄYTTÖOHJEET IH-5509-W 2016 / 06 IH-55 KÄYTTÖOHJEET IH-5509-S IH-5509-W 2016 / 06 YLEISET OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useampaa liesikupumallia. Asennuskuvat ovat ohjeellisia ja näyttävät yksityiskohtia, jotka eivät

Lisätiedot

Osta ja käytä oikein kotisi koneita ja laitteita.

Osta ja käytä oikein kotisi koneita ja laitteita. Osta ja käytä oikein kotisi koneita ja laitteita. Kalvosarja on tuotettu Motivan ja Työtehoseuran yhteistyönä, osana Euroopan Komission SAVE-ohjelman tukemaa hanketta. Myös kauppa- ja teollisuusministeriö

Lisätiedot

SFP130B-1. Funktioner. Lisävarusteet. linea 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSITOIMINNOLLA VALKOINEN ENERGIALUOKKA: A

SFP130B-1. Funktioner. Lisävarusteet. linea 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSITOIMINNOLLA VALKOINEN ENERGIALUOKKA: A SFP130B-1 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSITOIMINNOLLA VALKOINEN ENERGIALUOKKA: A EAN13: 8017709193959 Uunin tilavuus: Netto: 70 L Brutto: 79 L Lämpötila: 30-280ºC Digitaalinäyttö EasyGuide -näyttö Mahdollisuus

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

DUNIFORM YKSINKERTAISTAA TOIMINTAA

DUNIFORM YKSINKERTAISTAA TOIMINTAA DUNIFORM YKSINKERTAISTAA TOIMINTAA KOKONAISRATKAISU KONEET DUNIFORM AINUTLAATUINEN PAKKAUSRATKAISU Duniform on ruokapalveluiden toimittajille suunniteltu kokonaisratkaisu, joka yhdistää muotoilun, laadun

Lisätiedot

Silverline. Innovaatioita ruostumattomasta teräksestä

Silverline. Innovaatioita ruostumattomasta teräksestä LIESIKUVUT 2012 1 Silverline Innovaatioita ruostumattomasta teräksestä Korkea laatu, innovatiivinen design, asiakaskohtainen palvelu ja edullinen hintataso ovat Silverlinen menestyksen salaisuudet. Niiden

Lisätiedot

Liedet ja liesituulettimet

Liedet ja liesituulettimet Liedet ja liesituulettimet 2007 2008 SPIS_MIKRO_FLA KT07_FI.indd 1 07-08-31 07.23.59 Yksinkertaisempaa kuin koskaan! Lieden käyttö on nyt yhtä vaivatonta kuin sen valinta. Laadun tunne on käsin kosketeltavissa.

Lisätiedot

Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta. Kattavin valikoima. Kerralla valmiiksi

Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta. Kattavin valikoima. Kerralla valmiiksi + = Kontio 1 Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta Valmistulen henkilökunta huolehtii kaikista talotoimitukseen liittyvistä tulisij a-asioista. Laadukkaaseen palveluun kuuluu sinulle sopivan

Lisätiedot

NUOVA SIMONELLI. Laadukkaat perinteiset espressolaitteet ja myllyt erikoiskahvien valmistamiseen.

NUOVA SIMONELLI. Laadukkaat perinteiset espressolaitteet ja myllyt erikoiskahvien valmistamiseen. NUOVA SIMONELLI Laadukkaat perinteiset espressolaitteet ja myllyt erikoiskahvien valmistamiseen. NUOVA SIMONELLI Nuova Simonelli on italialainen perinteisiä espressolaitteita valmistava yritys. Se on valmistanut

Lisätiedot

Materiaalivalinnat (alustava)

Materiaalivalinnat (alustava) Materiaalivalinnat (alustava) Asunto Oy Orimattilan Lemmensilta 28.1.2011 PARKETIT Vaihtoehto 1 Vaihtoehto 2 Vaihtoehto 3 valkolakattu tammi, 3-sauv.lautaparketti tammi nature, 3-sauv.lautaparketti tummaksi

Lisätiedot

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Hämeenlinnan Hugo 10.5.2013

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Hämeenlinnan Hugo 10.5.2013 YIT Kodin Materiaalit Asunto Oy Hämeenlinnan Hugo 10.5.2013 KEITTIÖT Kalusteovet (Novart Petra): Milka 961, valkoinen maalattu sileä mdf-ovi A1, A3, A5, A6, A7, B21, B22 Työtaso (PETRA): VT4 VTABS Vaalea

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

BRAVILOR BONAMAT. Suodatinlaitesarja ammattikäyttöön, laadukasta kahvia vaivattomasti.

BRAVILOR BONAMAT. Suodatinlaitesarja ammattikäyttöön, laadukasta kahvia vaivattomasti. BRAVILOR BONAMAT Suodatinlaitesarja ammattikäyttöön, laadukasta kahvia vaivattomasti. HYVÄN KAHVIN VALMISTUKSEEN Bravilor Bonamat on Suomen eniten myyty ammattikäyttöön suunniteltu suodatinlaitesarja.

Lisätiedot

TUOTEVALIKOIMA 1.1.-31.3.2016

TUOTEVALIKOIMA 1.1.-31.3.2016 TU OTE VAL IK O I M A 1.1. -31.3.20 16 SI SÄ LL Y S LU E T TE LO KA LU STE IS I I N SI JOI TET TAV AT UUNIT.................................. 4 Y H D IS TELM ÄUUNIT.....................................................

Lisätiedot

MUKULAKASVIEN KUORIMET

MUKULAKASVIEN KUORIMET MUKULAKASVIEN KUORIMET Kuorijoiden kammion ja pyörivän alustan erityiskestävä hiomapinta antaa tehokkaan kuorima tuloksen. Tuote tulee kuorijasta puhtaana ja vailla ruhjeita ja kuorimajätettä syntyy verraten

Lisätiedot

Oviverhopuhaltimet FLOWAIR.COM

Oviverhopuhaltimet FLOWAIR.COM Oviverhopuhaltimet FLOWAIR.COM ILMAN LÄMPÖTILAN JAKAUTUMINEN HUONEISSA Ilman oviverhopuhallinta Oviverhopuhaltimella -1 C 22 C 2 C 21 C 2 C 22 C -8 C -6 C -4 C -2 C 19 C C 1 C 1 C 6 C C C 6 C 1 C 1 C 18

Lisätiedot

Ammattikeittiön energiatehokkuuden kehitysmahdollisuudet Sähkö on tärkein energiamuoto Suomi energiatehokkaaksi osa II 17.11.2010 juho.mayry@metos.

Ammattikeittiön energiatehokkuuden kehitysmahdollisuudet Sähkö on tärkein energiamuoto Suomi energiatehokkaaksi osa II 17.11.2010 juho.mayry@metos. Ammattikeittiön energiatehokkuuden kehitysmahdollisuudet Sähkö on tärkein energiamuoto Suomi energiatehokkaaksi osa II 17.11.2010 juho.mayry@metos.com Paikkakuntia, missä sähkökojeita on ravintoloissa

Lisätiedot

OMA 1m2 coffee shop.

OMA 1m2 coffee shop. OMA 1m 2 coffee shop. Oma 1m 2 coffee SHOP. Mitä sanoisit, jos voisit antaa liiketoiminnallesi nostetta tarjoamalla täydellisen valikoiman herkullisia erikoiskahveja? Tarvitset vain yhden 1m 2 tilaa ja

Lisätiedot

Electroluxin Kitchen Stage tuotteet

Electroluxin Kitchen Stage tuotteet Electroluxin Kitchen Stage tuotteet Perheen keittiön on asennettu seuraavassa esitellyt Electroluxin kodinkoneet. Näiden lisäksi keittiössä on Petran keittiökalusteet. Perhe käyttää keittiössään myös Hackmanin

Lisätiedot

ASENNUSOHJE. SAFERA Siro IN-line -liesivahti. Virranhallintayksiköt PCU3 PCU5.1-U 20810 V4.5.0 FIN SIRO IN-LINE

ASENNUSOHJE. SAFERA Siro IN-line -liesivahti. Virranhallintayksiköt PCU3 PCU5.1-U 20810 V4.5.0 FIN SIRO IN-LINE ASENNUSOHJE SAFERA Siro IN-line -liesivahti Virranhallintayksiköt PCU PCU.-U 080 V..0 FIN SIRO IN-LINE SISÄLLYSLUETTELO VAROITUKSET. VALMISTELUT. Valmistelut. Asennus. Asennuksen vianmääritys. Lisävaruste:

Lisätiedot

ILTO Comfort CE5 ENEMMÄN KUIN LÄMPÖPUMPPU AINUTLAATUINEN UUTUUS LÄMPÖPUMPPU JA ILMANVAIHDON LÄMMÖN- TALTEENOTTOLAITE YHDESSÄ MERKITTÄVÄSTI PIENEMMÄLLÄ INVESTOINNILLA MAALÄMPÖPUMPUN VEROISTA TEHOA LÄMPIMÄN

Lisätiedot

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO -ROLLAATTORIT Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO aktiivisen ihmisen rollaattori Rollaattoreita suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota rollaattorin painoon, laatuun, turvallisuuteen,

Lisätiedot

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Hyvinkään Rukki, C-porras 16.5.2013

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Hyvinkään Rukki, C-porras 16.5.2013 YIT Kodin Materiaalit Asunto Oy Hyvinkään Rukki, C-porras 16.5.2013 KEITTIÖT Kalusteovet (PETRA): Kiia 951, valkoinen maalattu mdf-ovi, jossa alumiiniprofiili vetimenä Työtaso (PETRA): AT4 ATABS Antiikki

Lisätiedot

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN IVB 5 & 7 Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä. Putki ja suuttimet voidaan säilyttää koneen päällä

Lisätiedot

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Tehokasta pesua Vapaa-aikaa Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Make it your home. Tehokas AQT-painepesurimallisto mitä erilaisimpiin pesutehtäviin. Tee nyt todella vaivattomasti kaikki pihan

Lisätiedot

Tapas- ja Sushi lasikko

Tapas- ja Sushi lasikko Tapas- ja Sushi lasikko Metos VS4, VS6, VS8, VS10 4209540, 4209542, 4209544, 4209546 Asennus- ja käyttöohjeet Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta 02.01.2012 02.01.2012 METOS Tapas- ja

Lisätiedot

Suomi. turvallisuus. selitykset

Suomi. turvallisuus. selitykset 2 BLX50 series Suomi Taita auki etusivun kuvitukset Tehosekoittimen avulla voit valmistaa esimerkiksi keittoja, juomia, pateita, majoneesia ja korppujauhoja, jauhaa keksejä tai pähkinöitä ja murskata

Lisätiedot

IDO Showerama -suihkukaapit UUTUUS. IDO Showerama 8-5. Tuotteet Suihkut 93. Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design

IDO Showerama -suihkukaapit UUTUUS. IDO Showerama 8-5. Tuotteet Suihkut 93. Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design Tuotteet Suihkut 93 IDO Showerama -suihkukaapit IDO Showerama 8-5 Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design IDO Showerama -suihkukaappi sai uuden, modernin ilmeen ja koko joukon uusia ominaisuuksia.

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

UUSI SUKUPOLVI JOKA MULLISTAA SÄHKÖLÄMMITYKSEN

UUSI SUKUPOLVI JOKA MULLISTAA SÄHKÖLÄMMITYKSEN UUSI SUKUPOLVI JOKA MULLISTAA SÄHKÖLÄMMITYKSEN LIDKÖPINGS VÄRMELEDNINGSINDUSTRI LIDKÖPINGS VÄRMELEDNINGSINDUSTRI VUODESTA 1922 LÄHTIEN 2 LIDKÖPINGS VÄRMELEDNINGSINDUSTRI LVI on erittäin arvostettu tuotemerkki

Lisätiedot

Rasvakeitin, pöytämalli

Rasvakeitin, pöytämalli Electrolux 700HP sarja sisältää yli sata mallia, jotka on suunniteltu täyttämään parhaimman suorituskyvyn, luotettavuuden, energian säästön, turvallisuuden sekä ergonomisen käytön vaatimukset. Tuotteiden

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith -saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

LEVEÄ NOKKA YLEISKANSI

LEVEÄ NOKKA YLEISKANSI SÄILYTYSKANSI PITKÄ NOKKA LEVEÄ NOKKA OIL SAFE INNOVATIIVISET VOITELUKANNUT VÄHENTÄVÄT ÖLJYJEN EPÄPUHTAUKSIA SEKÄ ROISKEITA Oil Safe-järjestelmässä on monia etuja öljyn saastumisen estämiseksi: Kaatonokat

Lisätiedot

2 tankkiset - sähkö - HD

2 tankkiset - sähkö - HD Electroluxin astianpesukonesarja on valmistettu tuottamaan asiakkaalle tehokas, taloudellinen ja ergonominen astianpesu.tuotesarjaan kuuluu lasinpesukoneet, edestä täytettävät koneet, kupukoneet, tunnelikoneet,

Lisätiedot

HW 3600. - roudansulatusta uudella tasolla

HW 3600. - roudansulatusta uudella tasolla HW 3600 HW 3600 - roudansulatusta uudella tasolla HW 3600 - liikkuva lämmöntuottaja ympärivuotiseen käyttöön Liikkuva lämmöntuottaja > 100 0 C Tällä liikkuvalla lämmöntuottajalla voit toimittaa 100 0 C

Lisätiedot

linea classic linea pb

linea classic linea pb linea pb Linea PB on La Marzoccon kunnianosoitus ja uudelleen suunnittelema versio Linea Classicista. Linea PB on saanut nimensä Piero Bambin mukaan hänen elämäntyöstään La Marzoccon suunnittelijana ja

Lisätiedot

Juottojärjestelmät moneen tarpeeseen. Tuoteluettelo. Juottojärjestelmät eläimille

Juottojärjestelmät moneen tarpeeseen. Tuoteluettelo. Juottojärjestelmät eläimille Tuoteluettelo Juottojärjestelmät eläimille Juottojärjestelmät moneen tarpeeseen Yksinkertaiset juottojärjestelmät Altaat Energia säästävät juottojärjestelmät Monikäyttöinen juottolaite karjatiloille Juottojärjestelmät

Lisätiedot

Hoito ja puhdistus. 1. Vedä kondenssivesisäiliö ulos. 2. Vedä suodatin pois lukituksestaan.

Hoito ja puhdistus. 1. Vedä kondenssivesisäiliö ulos. 2. Vedä suodatin pois lukituksestaan. Ympäristöystävällinen hävittäminen Hoito ja puhdistus Hoito ja puhdistus Huoltopalvelu Hävitä pakkaus ympäristönsuojelumääräysten mukaisesti. Tämän laitteen merkintä perustuu käytettyjä sähkö- ja elektroniikkalaitteita

Lisätiedot

VUOKRATTAVAT LAITTEET. Valikoima alkaen

VUOKRATTAVAT LAITTEET. Valikoima alkaen VUOKRATTAVAT LAITTEET Valikoima 1.2.2016 alkaen KYLMÄVITRIINI RTW100 Pieni pöytätasolle asetettava kylmävitriini, josta suuri tuotteiden näkyvyys. -palvelumallinen, takana liukuovet -säädettävät hyllyt,

Lisätiedot

Huippusuorituskyky. mahtuu pieneen tilaan. Oksasilppurit.

Huippusuorituskyky. mahtuu pieneen tilaan. Oksasilppurit. Huippusuorituskyky mahtuu pieneen tilaan Oksasilppurit www.bosch-garden.com Hiljainen oksasilppuri AXT 25 TC Erittäin sopiva kaikenlaisten puutarhamateriaalien silppuamiseen. Haluatko silputa puutarhajätteet

Lisätiedot

Huoneiston hintaan sisältyvät materiaalit ja kodinkoneet

Huoneiston hintaan sisältyvät materiaalit ja kodinkoneet Huoneiston hintaan sisältyvät materiaalit ja kodinkoneet Kiinteistö Oy Hämeenlinnan Vanajanlinna Villas 1 8.11.2010 23.3.2011 PÄIVITYS: PYYKINPESUKONE KEITTIÖN ISOT KODINKONEET Keittotaso Jääkaappi-pakastin

Lisätiedot

Malli ZB06-25A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI.

Malli ZB06-25A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI. Malli ZB06-25A T Ä R K E Ä Ä T U R V A L L I S U U S T I E T O A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI. KÄYTTÖOHJE SISÄLTÖ TÄRKEITÄ TURVATOIMIA... 1-3 MUISTIINPANOJA:

Lisätiedot

Lämpöputkilämmönsiirtimet HPHE

Lämpöputkilämmönsiirtimet HPHE Lämpöputkilämmönsiirtimet HPHE LÄMMÖNTALTEENOTTO Lämmöntalteenotto kuumista usein likaisista ja pölyisistä kaasuista tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden energiansäästöön ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen

Lisätiedot

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Vantaan Tuulikello 7.5.2013

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Vantaan Tuulikello 7.5.2013 YIT Kodin Materiaalit Asunto Oy Vantaan Tuulikello 7.5.2013 KEITTIÖT Kalusteovet (PETRA): Milka 961, valkoinen maalattu sileä mdf-ovi Vedin (PETRA): RS12, RST-vedin Työtaso (PETRA): WD4 WDABS Tumma Puu,

Lisätiedot

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Lujatekoinen ja varmatoiminen Tehokkuutta ja helppoutta vasikanjuottoon hapanjuottovaunulla VAPAARUOKKIJA RehuPiika Laitteella voidaan tehdä jopa kolmen

Lisätiedot

OPTIMA TOIMISTOT PALVELUTALOT

OPTIMA TOIMISTOT PALVELUTALOT Optima OPTIMA ASUINRAKENNUKSET TOIMISTOT PALVELUTALOT JULKISET RAKENNUKSET KORIMALLEJA HENKILÖMÄÄRÄ KORIN SISUSTUSMATERIAALEJA 3 4-26 henkilöä 14 Nykyaikaisten hissien tulee olla monikäyttöisiä ja ener

Lisätiedot

Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun

Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun Tarvitsen ratkaisun, joka tarjoaa hyvää kahvia nopeasti. Mahdollisuuksia Kahvinjuojat ovat yhä vaativampia. He haluavat todella hyvää kahvia ja laajan

Lisätiedot

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10 Tørr Dehumidifier Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual Ugit officia porem et ent, inctorem resent volorumqui bearum corestota et ut am quo magnihitae. DH-10 S. 2 DH-10

Lisätiedot

YIT Kodin Materiaalivalinnat. Asunto Oy Lahden Leinikki

YIT Kodin Materiaalivalinnat. Asunto Oy Lahden Leinikki YIT Kodin Materiaalivalinnat Asunto Oy Lahden Leinikki 23.10.2012 Asunto Oy Lahden Leinikki MATERIAALIKOKONAISUUS KUURA Kaapistot kalusteovi Milka 961, valkoinen matta, maalattu mdf Ovien vedin valinnan

Lisätiedot

HydroHeater. HW HydroHeater. UUTUUS! Pyörillä kulkeva lämmin vesi. Tuotantokyky: 0-100 0 C. Jopa 6000 litraa lämmintä vettä tunnissa

HydroHeater. HW HydroHeater. UUTUUS! Pyörillä kulkeva lämmin vesi. Tuotantokyky: 0-100 0 C. Jopa 6000 litraa lämmintä vettä tunnissa HydroHeater HW HydroHeater UUTUUS! Pyörillä kulkeva lämmin vesi Tuotantokyky: 103 kw 0-100 0 C Jopa 6000 litraa lämmintä vettä tunnissa HW HydroHeater Liikkuva yksikkö lämpimän veden nopeaan toimitukseen

Lisätiedot

Kasvata hyötypuutarhassa. ympäri vuoden! Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5021 www.luminum.fi

Kasvata hyötypuutarhassa. ympäri vuoden! Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5021 www.luminum.fi Kasvata hyötypuutarhassa ympäri vuoden! Luminum Green -tuotteilla omaa satoa Helposti Hyödynnä kaupan ruukkuyrttien ja -salaattien tarjonta ja jatkokasvata lisäsatoa Luminum Green -tuoteperheen avulla.

Lisätiedot

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia.

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Yhdistelmäkoneet Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Uusi muotoilu ja uusi ohjauspyörä tekevät käytöstä

Lisätiedot

Genie E/B/Bs. Genie. Nero yhdistelmäkoneiden joukossa pesee, kuivaa ja jättää hygienisen tuloksen. affordable cleaning

Genie E/B/Bs. Genie. Nero yhdistelmäkoneiden joukossa pesee, kuivaa ja jättää hygienisen tuloksen. affordable cleaning Genie E/B/Bs Genie. Nero yhdistelmäkoneiden joukossa pesee, kuivaa ja jättää hygienisen tuloksen affordable cleaning Genie E/B/Bs Genie Markkinoiden nero Genie on pieni kävellenohjattava yhdistelmäkone,

Lisätiedot

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje Tuotteen ominaisuudet 2 tehotasoa 800W/1200W PTC-lämpöelementti Alhainen melutaso Kaksinkertainen ylikuumenemissuoja Kaatumissuoja Irroitettava ilmansuodatin

Lisätiedot

ARITERM ÖLJYLÄMMITYS. Ariterm 17 -sarjan öljykattilat Ariterm 30 S öljykattila ÖLJYLÄMMITYS

ARITERM ÖLJYLÄMMITYS. Ariterm 17 -sarjan öljykattilat Ariterm 30 S öljykattila ÖLJYLÄMMITYS ARITERM ÖLJYLÄMMITYS Ariterm 17 -sarjan öljykattilat Ariterm 30 S öljykattila ÖLJYLÄMMITYS ÖLJYLÄMMITYS ON LUOTETTAVA JA VAIVATON LÄMMITYSTAPA! Lämmityksen hyötysuhde on vanhoissa kattiloissa yleensä nykyaikaisia

Lisätiedot

Aurinko-R10 asennus ja käyttöohje

Aurinko-R10 asennus ja käyttöohje EI NÄIN ESIM NÄIN Aurinko-R10 Aurinkopaneelin asennus ja kytkentä Asenna aurinkopaneeli avoimelle paikalle kohti etelää (välillä itä länsi) ja kallista kohti keskipäivän aurinkoa. Tuoton kannalta 25..

Lisätiedot

Ilmastonmuutoksen torjunta kuluttajan arjessa. Säteilevät Naiset -seminaari 17.9.2007 Päivi Laitila

Ilmastonmuutoksen torjunta kuluttajan arjessa. Säteilevät Naiset -seminaari 17.9.2007 Päivi Laitila Ilmastonmuutoksen torjunta kuluttajan arjessa Säteilevät Naiset -seminaari 17.9.2007 Päivi Laitila Sisältö Motiva lyhyesti Taustaa energiankulutuksesta Ilmastonmuutoksen torjunta kuluttajan arjessa Energiankäyttö

Lisätiedot

Z-hylly Kaikki näkyvästi esillä! Takaa tuotteiden joustavan esillepanon.

Z-hylly Kaikki näkyvästi esillä! Takaa tuotteiden joustavan esillepanon. Z-hylly Kaikki näkyvästi esillä! Takaa tuotteiden joustavan esillepanon. KESSEBÖHMERIN Z-HYLLY Zby Kesseböhmer TUOTTEIDEN NÄKYVÄ JA JOUSTAVA ESILLEPANO Z-hylly: kätevä monitaituri. Z-hylly vie vähän tilaa

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE VPI7A- LASIKANNUKEITIN

KÄYTTÖOHJE VPI7A- LASIKANNUKEITIN KÄYTTÖOHJE VPI7A- LASIKANNUKEITIN SISÄLLYS 1. Laitetoimituksen sisältö s.2 2. Turvaohjeet s.2 3. Varotoimenpiteet s.2 3.1 Toimenpiteet ennen laitteen liittämistä sähköverkkoon s.3 4. Merkkivalot s.4 5.

Lisätiedot

Malli: NF2500G / NF5000G

Malli: NF2500G / NF5000G Malli: NF2500G / NF5000G Käyttöohje FI 3 251-091124 1 FI Sisältö Tärkeitä ohjeita 3 Pakkauksesta purkaminen ja asennus 3 Sähköiset liitännät 4 Laitteen käynnistäminen, valo ja lukko 4 Termostaatti 5 Sulatus

Lisätiedot

instructions Kenwood KM260 series

instructions Kenwood KM260 series instructions Kenwood KM260 series tutustu Kenwood-yleiskoneeseen SF turvallisuus Kytke kone pois päältä ja irrota pistoke pistorasiasta ennen työvälineiden kiinnittämistä tai irrottamista, käytön jälkeen

Lisätiedot

YLEINEN TURVALLISUUS KÄYTTÖTURVALLISUUS

YLEINEN TURVALLISUUS KÄYTTÖTURVALLISUUS KÄYTTÖOHJE PVK-26 TÄRKEÄÄ! Lue tämä käyttöohje ennen asennusta ja käyttöä. Näin vältytään mahdollisilta vahingoilta tai laitteen rikkoutumiselta. Tämän ohjeen asennustyöt saa suorittaa vain ammattitaitoinen

Lisätiedot

Swegon CASA. -liesikuvut. Keittiön kärynpoiston uudet rytmit. Blues Pop Salsa Tango. www.swegon.com/casa

Swegon CASA. -liesikuvut. Keittiön kärynpoiston uudet rytmit. Blues Pop Salsa Tango. www.swegon.com/casa Swegon CASA Keittiön kärynpoiston uudet rytmit -liesikuvut Blues Pop Salsa Tango www.swegon.com/casa Teemana tehokas kärynpoisto Swegon CASA UUTUUDET Blues Moderni ja tyylikäs liesikupu huoltovapailla

Lisätiedot

WAD-518 WAFFLE MAKER BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM

WAD-518 WAFFLE MAKER BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM WAD-518 WAFFLE MAKER NO SE DK FI GB BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM KÄYTTÖOHJE WAD-518 VOHVELIRAUTA FIN Wilfa WAD-518 -vohvelirauta on vohvelirautasarja,

Lisätiedot

Zanussi ZRG11600WA JÄÄKAAPPI Energiatehokas A+ -luokka Jääkaapin käyttötilavuus 102 l Automaattisulatus Turvalasihyllyt.

Zanussi ZRG11600WA JÄÄKAAPPI Energiatehokas A+ -luokka Jääkaapin käyttötilavuus 102 l Automaattisulatus Turvalasihyllyt. SSA 12.-31.7.2015 Whirlpool BLF8121 Täysin uusi design! Jääkaappipakastin 6th Sense teknologialla sekä Less Frost pakastimella A+ -energialuokka Elektroninen ohjauspaneeli & sisänäyttö Liukukiskot laatikoissa

Lisätiedot

ASTIANPESUKONE WD-6 Säätöohjeet

ASTIANPESUKONE WD-6 Säätöohjeet ASTIANPESUKONE WD-6 Säätöohjeet Käännös valmistajan alkuperäisestä ohjeesta Rev 4.2 (201505) 4246074, 4246075, 4246084, 4246152, 4246153, 4246154 Säätöohjeet METOS WD-6 6. Säätöohjeet Tämä kuvio laitteen

Lisätiedot

JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS

JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS Jäykkien, paksujen tai korkeaviskositeettisten materiaalien (pinnoitteet, tiivisteet, liimat) käyttö vaatii oikeat laitteet, luotettavuuden ja voimakkaat pumput Päästäksemme

Lisätiedot

SolarMagic asennus ja sijoitusopas

SolarMagic asennus ja sijoitusopas SolarMagic asennus ja sijoitusopas Kesäkuu 2010 www.solarmagic.fi Tämä opas esittää erilaisia SolarMagic-aurinkolämmityslaitteen asennusvaihtoehtoja. On tärkeää että laitteesta saatava teho olisi mahdollisimman

Lisätiedot

1. Käytä aina silmä-, kuulo- ja hengityssuojaimia. Kiinnitä aina laitteeseen pölynimuri vähentääksesi koneen ulkopuolelle pääsevän pölyn määrää.

1. Käytä aina silmä-, kuulo- ja hengityssuojaimia. Kiinnitä aina laitteeseen pölynimuri vähentääksesi koneen ulkopuolelle pääsevän pölyn määrää. 32 SKATEPAL PRO 3 PAKKAUKSEN PURKU JA ASENTAMINEN 1. Aseta kone vakaalle pöydälle 80 100 cm:n työskentelykorkeudelle. 2. Avaa yläkansi napsauttamalla koneen molemmilla puolilla olevia solkia. 3. Kannen

Lisätiedot