Kestäviä valintoja

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kestäviä valintoja 2009 2010"

Transkriptio

1 Kestäviä valintoja

2 2 Kestäviä valintoja Bosch Kestäviä valintoja Bosch 3 On parempi menettää rahaa kuin luottamus Tämä ajatus on peräisin yhtiön perustajalta Robert Boschilta. Bosch oli keksijä ja yrittäjä, joka pyrki jatkuvasti kehittämään tekniikkaa ja ylittämään asiakkaittensa odotukset. Hänen visionsa toimii edelleen: vielä 70 vuotta Robert Boschin kuoleman jälkeen se ohjaa yritystä panostamaan kestävään laatuun. Robert Bosch antoi yritykselleen nimensä ja loi yritysarvot. Hänelle menestys ei merkinnyt vain taloudellista kasvua, vaan myös parempia elinolosuhteita ja työoloja. Robert Bosch loi periaatteet, joita edelleen tänä päivänä noudatetaan ja ne antavat myös suunnan tulevaisuudelle. Robert Boschin elämänkatsomus on edelleen keskeinen osa toimintaamme. Esimerkkinä voimme kertoa, että Bosch on Euroopan neljänneksi suurin hyväntekeväisyyden tukija. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa syy valita Bosch-tuotteita. Tärkein syy on se, että Robert Bosch on luvannut tuotteiden ylittävän odotuksesi. Kestävä muotoilu perustuu kestävään ajatteluun. Bosch Classic Edition -jääkaapin malli on peräisin vuodelta 1956.

3 4 Kestäviä valintoja Kestäviä valintoja 5 Meillä on uusi astianpesukone. Olisiko sinulla kymmenen litraa vettä? Active Water oli viime vuoden suuri uutuus ja tekninen läpimurto. Kymmenen litraa vettä pesee kuin vettä olisi 4100 litraa! Jokaisen vesipisaran pesuteho hyödynnetään täysimittaisesti. Siten A-luokan pesutulos saadaan aikaan äärimmäisen vähäisellä vedenkulutuksella. Yrityksen perustaja Robert Bosch olisi varmasti riemuinnut Active Water -innovaatiosta. Emme saa kuitenkaan jäädä lepäilemään laakereillemme. Tuotteemme erottuvat kilpailijoiden joukosta innovatiivisen osaamisen ansiosta. Active Water -astianpesukoneisiin on vuodesta 2009 asti kehitetty entistä parempi ja entistä tehokkaampi kuivaustekniikka. Se on auttanut vähentämään energiankulutusta 14 prosenttia eli 0,83 kilowattituntiin. Tuotteiden ominaisuuksia parantavia ja niiden ympäristövaikutusta vähentäviä kehitysmahdollisuuksia on loputtomasti. Ympäristönsuojelu on ollut konkreettinen osa toimintaamme jo vuodesta 1973 lähtien. Bosch-kodinkonetehtaat täyttivät ensimmäisenä EU:n vapaaehtoisen ympäristöjärjestelmän (EMAS) ehdot. Ympäristön järjestelmällinen huomioiminen on myös johtanut siihen, että 91 prosenttia tehtaiden jätteistä kierrätetään ja käytetään uudelleen. Bosch lopetti pölynimurien putkien kromauksen, koska prosessi oli haitallinen ympäristölle. 80 prosenttia tehtaiden toimituksista tehdään rautateitse. Kestävää toimintaamme kuvaa ehkä parhaiten se, että ruotsalaisen Råd & Rön -kuluttajalehden (nro 9/2008) mukaan kukaan eurooppalaisista pesukonevalmistajista ei kanna yhteiskuntavastuutaan paremmin kuin Bosch. Sen on perustajamme varmistanut. Lisää näyttöä kestävästä toiminnastamme löytyy on sivustoiltamme Merkki kertoo erinomaisesta laadusta ja merkittävistä ympäristöä säästävistä ominaisuuksista. Tuotteen ympäristövaikutus on laskettu kokonaisuutena: tuotannosta vähäiseen energian ja veden kulutukseen ja kierrätykseen. EU:ssa käytössä olevasta yleisestä energiamerkinnästä löytyy tietoa sivulta 68.

4 6 Sisällysluettelo Sisällysluettelo 7 Sisällys. 2 Kestävä ajattelu 4 Kestävä kehitys 6 Sisällysluettelo 8 Kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet 10 Keittotasot 18 Uunit 24 Mikroaaltouunit ja yhdistelmäuunit 28 Espressokeittimet 32 Liesituulettimet 36 Vapaasti sijoitettavat kodinkoneet 36 Liedet 38 Yleiskoneet, sauvasekoittimet 46 Kahvi, mehu, aamiainen 50 Jääkaapit ja pakastimet 62 Astianpesukoneet 68 Ympäristön huomioiminen 70 Vatteiden huolto 70 Pesukoneet 74 Kuivausrummut 78 Silitysraudat 80 Pölynimurit 86 Terveys ja kauneus 86 Hiustenkuivaimet ja kihartimet 88 Henkilövaa t, lämpöpatja 90 Tuotteiden yleiskatsaus

5 8 Kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet Kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet 9 Kalusteisiin sijoitettavat huipputuotteet saavat kodin sydämen sykkimään. The Perfect Match! On mahdotonta kuvitella elämää ilman keittiötä tai keittiötä ilman elämää. Keittiön on täytettävä kaikki tarpeet. Siellä kutkutetaan aisteja ja täytetään vatsoja. Uusi kalusteisiin sijoitettavien Bosch-kodinkoneiden valikoima sopii sekä kunnianhimoisille kotikokeille että niille, jotka haluavat nauttia tuoreen latte-kahvin seisaaltaan. Yhdistä toisiinsa uudet keittotasot, pienet ja suuret uunit, tehokkaat liesituulettimet ja uutuuttaan kiiltävät kahvinkeittimet. Kaikki uudet kalusteisiin sijoitettavat Bosch-kodinkoneet sopivat yhteen ja muodostavat täydellisen kokonaisuuden.

6 10 Kalusteisiin sijoitettavat keittotasot Kalusteisiin sijoitettavat keittotasot 11 Uudet keittotasot, joiden kanssa eivät kärähdä keitokset eivätkä hermot. Keittotasot sopivat täydellisesti keittiöösi ja helpottavat ruoanlaittoa. Tämä on uuden kalusteisiin sijoitettavien Bosch-kodinkoneiden perusajatus. Uuden asennuskehyksen ansiosta keittotasojen muotoilu on niin ilmeikäs, että niitä voisi esitellä taidegalleriassa. Toisaalta se olisi sääli, sillä keittotasot on tehty käytettäväksi. Suomalaisessa keittiössä niiden tekniikka pääsee oikeuksiinsa, esimerkiksi kätevän PaistoSensorin muodossa.

7 12 Kalusteisiin sijoitettavat keittotasot Kalusteisiin sijoitettavat keittotasot 13 PaistoSensori kertoo sinulle, kun paistinpannu on tarpeeksi kuuma. Bosch-induktioliesiin sisältyvä PaistoSensori on yksi monista innovaatioista, jotka pienentävät eroa televisiosta tuttujen ammattikokkien ja kotikokin välillä. PaistoSensorissa on neljä lämpöasetusta, jotka sopivat erilais ten raaka-aineiden valmistukseen. Voit esimerkiksi valita alhaisen lämpötilatason kalafileiden paistamiseen. Kun paistinpannu on sopivan kuuma, keittotaso ilmoittaa siitä äänimerkillä. Kun sulatat paistorasvan ja laitat kypsennettävän ruoan pannuun, se viilenee hieman. PaistoSensori säätelee kypsennyslämpötilaa automaattisesti, jotta se on jatkuvasti ihanteellinen kypsennettävälle raaka-aineelle. DirectSelect: Entistä vähemmän napinpainalluksia. PaistoSensorin edut: Terveellisyys + Paistorasva ei ylikuumene. + Lämpötilanhallinta vähentää akryyliamidin muodostumista. Energiansäästö + Energiankulutus on tarpeenmukaista, eikä lämpöä kulu hukkaan. Käyttöturvallisuus + Paistorasvan syttymisen riski vähenee. + Pannu ei ylikuumene eikä siten aiheuta savunmuodostusta. + Paistinpannun teflon-pinta ei vahingoitu. Mukavuus + Paistinpannu kuumenee automaattisesti sopivaan lämpötilaan. + Paistinpannu säilyttää valitun lämpötilan. + Äänimerkki ilmoittaa, kun paistinpannu on sopivan kuuma. Muotoilu-uutinen: Mustan jälkeen tulee valkoinen! Lupaamme, että uusi kalusteisiin sijoitettavien Bosch-tuotteiden sarja vetää katseet puo leensa! Kaikissa väreissä on tukeva ja kestävä metalli-lasi-metalli-pinta. Keittotasoissa on kaksi metallipintaista sivua. Jopa laitteen alapuoli on metallia. Voit helposti yhdistää haluamaasi keittotasoon Dominotason, kun haluat täydentää keittiötäsi esimerkiksi laavagrillillä tai kaasukeittotasolla. Kalusteisiin sijoitettavien Bosch-keittotasojen ohjauspaneeleissa on uusi ja entistä intuitiivisempi muotoilu. Esimerkiksi tehon ja ajastuksen asetuksia säädetään suoraan numeroilla plus- ja miinus-painikkeiden sijaan. Jos haluat DirectSelect-paneelin, jota voi käsitellä myös märin tai jauhoisin käsin, valintasi on Piezo-metallipaneeli. Kaikki paneelit on helppo puhdistaa. Kun painat keskeytyspainiketta, toiminta keskeytyy 20 sekunniksi, eikä keittotasoa tarvitse sammuttaa pyyhkimisen ajaksi. Uudessa Bosch-keittotasovalikoimassa ei ole likaa kerääviä rakoja tai reunuksia.

8 14 Kalusteisiin sijoitettavat keittotasot Kalusteisiin sijoitettavat keittotasot 15 Induktiokeittotasot säästävät aikaa ja energiaa. Keittotasot, jotka toimivat perinteisellä lämpösäteilyllä tai kaasulla. Induktiokeittotaso kuumenee nopeasti ja reagoi heti lämmön lisäämiseen tai vähentämiseen. Keittoalue viilenee heti käytön jälkeen. Induktiokeittotaso toimii vain sellaisten kattiloiden ja paistinpannujen kanssa, joihin magneetti kiinnittyy. Keraamisilla ja levytasoilla voi käyttää kaikenlaisia kattiloita ja pannuja, kunhan niiden pohjat ovat tasaiset. Keittotaso on helppo pyyhkiä ruoanlaiton jälkeen. Klassiset Bosch-kaasukeittotasot niille onnekkaille kokeille, joilla on käytössään kaasu. PIB 685N24E, keraaminen induktiokeittotaso Muotoilu PiezoDesign 60 cm PKN 675N14D, keraaminen keittotaso Muotoilu ComfortDesign 60 cm Kätevät toiminnot + PaistoSensori + DirectSelect-säätö + Ovaali laajennettava keittoalue + PowerBoost-toiminto + Ohjauspaneelissa keskeytystoiminto + Jälkilämmön merkkivalo + Hälytin + Ajastin Kätevät toiminnot Mitat millimetreinä (K x L x S) 6 x 606 x HighSpeed-keittoaluetta + DirectSelect-säätö + Ovaali laajennettava keittoalue + Laajennettava keittoalue + Ohjauspaneelissa keskeytystoiminto Mitat millimetreinä (K x L x S) 8 x 606 x 537 PIE 645T14E KehysDesign 60 cm Induktio, TouchControl-säätö, keittoaluekohtaiset jälkilämmön merkkivalot. PIB 601N24E PlanoDesign 60 cm Induktio, DirectSelect-säätö, PaistoSensori, ovaali laajennettava keittoalue, ohjauspaneelissa keskeytystoiminto. PIB 672E14E ComfortDesign 60 cm Induktio, DirectSelect-säätö, PaistoSensori, ovaali laajennettava keittoalue, ohjauspaneelissa keskeytystoiminto. PKE 645V14E KehysDesign 60 cm Keraaminen keittotaso, säätö valitsimilla, Highspeed-keittoalueet, keittoaluekohtaiset jälkilämmön merkkivalot. PKN 679C14D ComfortDesign 60 cm Keraaminen, säätö valitsimilla, ovaali laajennettava keittoalue, laajennettava keittoalue. PIL 845T14E KehysDesign 80 cm Induktio, TouchControl-säätö, 28 cm:n keittoalue. PIB 875N24E ComfortDesign 80 cm Induktio, PaistoSensori, lämpimänäpitoalue, ovaali laajennettava keittoalue, ohjauspaneelissa keskeytystoiminto. PIK 975N24E ComfortDesign 90 cm Induktio, Induktio, DirectSelect-säätö, PaistoSensori, laajennettava keittoalue, SuperBooster, ohjauspaneelissa keskeytystoiminto. PRP 626B90E ComfortDesign 60 cm Kaasu, klassiset vääntimet, teho- ja säästöliekki, nestekaasuliitäntä mahdollinen. Lisätietoa tuotteista löytyy taulukosta sivulla 92. Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

9 16 Kalusteisiin sijoitettavat keittotasot Kalusteisiin sijoitettavat keittotasot 17 Domino-keittotasojen induktio-, kaasu- ja laavakivigrilliversiot Domino-keittotasot sopivat täydellisesti toisiinsa. Niistä saa myös erinomaisen kokonaisuuden ComfortDesign-keittotason kanssa (leveys cm). Erityisen säväyksen keittiölle antaa Domino-keittotaso. Uudet kalusteisiin sijoitettavat Domino-keittotasot tarjoavat lähes loputtomasti yhdistelymahdollisuuksia. Valikoimaamme kuuluu 30 cm leveitä keittotasoja, joissa on samanlainen geometrinen muotoilu kuin täyskokoisissa keittotasoissamme. Ne sopivat saumattomasti yhteen suuren keittotason kanssa. Voit myös yhdistää useita pieniä keittotasoja kokonaisuudeksi. Domino-valikoima sisältää kaasu-, laavakivi-, rasvakeitin-, keraamisen keitto- ja PIE 375C14E - 30 cm ComfortDesign Induktio, säätö valitsimilla, Power- Boost, 9 tehoaluetta, jälkilämmön merkkivalot, voidaan yhdistää ComfortDesign-keittotasoihin. PRA 326B90E - 30 cm ComfortDesign Wok-kaasukeittotaso, säätö valitsimilla, Power-Boost, voidaan yhdistää ComfortDesign-keittotasoihin, esiasennus maakaasua varten, valmius nestekaasulle. PKU 375V14E - 30 cm ComfortDesign Laavakivinen barbecue-grilli, säätö valitsimilla, voidaan yhdistää Comfort- Design-keittotasoihin. induktiokeittotason. Säätö ja listat sopivat muiden kalusteisiin sijoitettavien Bosch-tuotteiden muotoiluun. Kaikki sopii yhteen the Perfect Match. Lisätietoa tuotteista löytyy taulukosta sivulla 92. Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

10 18 Kalusteisiin sijoitettavat uunit Kalusteisiin sijoitettavat uunit 19 Uudella uunilla Bosch tarkoittaa uutta muotoilua, uusia toimintoja ja uusia lisävarusteita. Bosch ylpeänä esittelee uudet kalusteisiin sijoitettavat uunit. Uunit sopivat jokaiseen keittiöön, koska niitä valmistetaan sekä täys- että pienikokoisina. Vaihtoehtoina on perinteinen kuumennustapa sekä mikroaalto- ja höyryuunit. Yhteistä uusille kalusteisiin sijoitettaville uuneille on näyttävä ja linjakas muotokieli. Kolmekerroksinen metalli-lasi-metallipinta luo syvyyttä uunien ulkonäköön. Valkoisissa ja mustissa uuneissa on ylellinen kiiltävä pinta.

11 20 Kalusteisiin sijoitettavat uunit Kalusteisiin sijoitettavat uunit 21 Valmista vaihteeksi jotain erilaista! Automaattiohjaus auttaa. Kokonaisena kypsennettyä ankkaa ja appelsiinikastiketta. Helppo juttu. Raaka-aineiden lisäksi tarvitset vain suuren padan, kannen ja -automaattitoiminnolla varustetun Bosch-uunin. Näytössä valitaan ankankypsennysohjelma ja ilmoitetaan raaka-aineen paino. Sitten voit tehdä jotain muuta. Ihanteellisen kypsennysajan kuluttua uuni antaa äänimerkin ja kytkeytyy toiminnasta. Valmista tuli! Uutuus! Mehevää leipää. HydroPaisto perustuu klassiseen niksiin, jossa uunin pohjalle kaadetaan puoli lasillista vettä. Kosteus tekee leivästä rapeaa ja mehevää. Bosch HydroPaisto on täysin automaattinen toiminto. Venttiili sulkeutuu ja leivonnaisten oma kosteus säilyy uunissa. Siksi uuniin ei tarvitse lisätä vettä. Paistamista uusilla tasoilla. Uusin kiertoilmatekniikka on nimeltään 3D Kiertoilma plus. Se tarjoaa ilmeisiä etuja. Voit esimerkiksi paistaa pizzoja samanaikaisesti kahdella tasolla. Pikkuleivät kypsyvät samanaikaisesti kolmella tasolla. Leivinpeltejä ei koskaan tarvitse kääntää, koska 3D Kiertoilma -tekniikka jakaa lämmön täydellisen tasaisesti.

12 22 Kalusteisiin sijoitettavat uunit Kalusteisiin sijoitettavat uunit 23 Huipputason insinööritaidoilla kehitetyt uunit. Uunien pintoja vasten voi melkeinpä peilailla. Lisäksi niiden ulkopinta on erittäin helppo puhdistaa. Sisäpintojen puhdistuksesta huolehtii automaattinen pyrolyysipuhdistusohjelma. HBA S, kalusteisiin sijoitettava uuni Väri Musta Uunitoimintojen määrä zx<zx< <zx 10 Automaattitoimintojen määrä 40 Uunin tilavuus litroina 56 Uutuus! Paistolämpömittari. Kätevät toiminnot + Pyrolyysipuhdistus + Kaksoisnäyttö + 3D-kiertoilma ohjelmaa + Paistolämpömittari + Elektroninen lämpötilansäätö + Turvakatkaisu Mitat millimetreinä (K x L x S) x x 548 Asennustilan mitat millimetreinä (K x L x S) x 560 x 550 Harva kokki työskentelee ilman paistolämpömittaria. Siksi sellainen on lisätty parhaisiin Bosch-uuneihin. Lämpömittari työnnetään kypsennettävään raaka-aineeseen ja haluttu sisälämpötila asetetaan. Esimerkiksi täysin kypsän porsaan paistin sisälämpötila on 80 astetta. Kun haluttu lämpötila on saavutettu, uuni antaa äänimerkin ja kytkeytyy toiminnasta. HBL S Kalusteisiin sijoitettava uuni Terästä, pyrolyysipuhdistus, 13 uunitoimintoa, elektroninen lämpötilansäätö, 68 automaattista ohjelmaa, paistolämpömittari. HBA 36B650S Kalusteisiin sijoitettava uuni Terästä, 10 uunitoimintoa, elektroninen lämpötilansäätö, 40 automaattista ohjelmaa. HBA 63A150S Kalusteisiin sijoitettava uuni Terästä, pyrolyysipuhdistus, 5 uunitoimintoa, elektroninen lämpötilansäätö. HBA S Kalusteisiin sijoitettava uuni Terästä, 8 uunitoimintoa, paistolämpömittari. HEA S Kalusteisiin sijoitettava uuni Terästä, XXL-uuni, voidaan yhdistää induktiokeittotasoon, 8 uunitoimintoa, 3D-kiertoilma, paistolämpömittari, sisään painettavat valitsimet, elektroninen kello. Lisätietoa tuotteista löytyy taulukosta sivulla 93. Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

13 24 Mikroaalto- ja yhdistelmäuunit Mikroaalto- ja yhdistelmäuunit 25 Kompaktia kokkausta. Täydellisin yhdistelmäuunimme on vain 45 cm korkea, mutta siihen mahtuu monia suurten uunien toimintoja. Uuni sopii täydellisesti yhteen espressokeittimen tai höyryuunin kanssa. Suosittelemme tyylipuhtaan kokonaisuuden sijoittamista työskentelykorkeudelle ja näkyvään paikkaan keittiössä.

14 26 Mikroaalto- ja yhdistelmäuunit Mikroaalto- ja yhdistelmäuunit 27 Pienikokoiset uunit sopivat täydellisesti! Hyödynnä höyryä. Maistuisiko höyrytetty kuhafilee? Se kuulostaa hienon ravintolan klassikkoannokselta, mutta uuden Bosch-höyryuunin ansiosta se voisi olla kotoinen arkiruoka. Höyrykypsennys on hyvä valinta maun ja terveellisyyden vuoksi. Bosch valitaan laadun vuoksi. Uusien The Perfect Match -sarjan pienikokoiset kalusteisiin sijoitettavat Bosch-uunit sopivat täydellisesti kalusteisiin sijoitettavan espressokeittimen viereen. Lisäksi höyryuuni kuuluu kaikkiin nykyaikaisiin koteihin, joissa arvostetaan terveellisyyttä ja hyvää makua. HBC 86K763S, pienikokoinen uuni Väri Automaattiohjelmien määrä, 70 Kuumennustoimintojen määrä 12 Uunin tilavuus litroina 42 Kätevät toiminnot Musta + Kaksoisnäyttö + Selkeä tekstinäyttö ohjelmaa + Muistitoiminto + Enimmäisteho 900 W + Invertteritekniikka Mitat millimetreinä (K x L x S) 424 x 221 x 363 Asennustilan millimetreinä (K x L x S) 450 x 560 x 550 Nosta mikroaaltouuni kaappiin! Kalusteisiin sijoitettuna mikroaaltouuni vapauttaa tilaa työtasolta ja hyllyiltä. Muotoilu sopii yhteen uusien kalusteisiin sijoitettavien Bosch-uunien kanssa. Mikroaaltouuni on helppo asentaa sekä seinäkaappiin että korkeaan kaappiin, ja ovi voi avautua oikealle tai vasemmalle. Jos haluat mieluummin vapaasti sijoitettavan mallin, myös niitä löytyy Bosch-valikoimasta. HMT 35M653 Mikroaaltouuni Enimmäisteho 1000 W, tilavuus 36 litraa, 1 lämmitystoiminto, 9 automaattiohjelmaa, monivaiheohjelma, 5 tehoaluetta, invertteritekniikka. HMT 85ML53 Mikroaaltouuni Enimmäisteho 900 W, tilavuus 21 litraa, 1 lämmitystoiminto, 7 automaattiohjelmaa, monivaiheohjelma, 5 tehoaluetta, invertteritekniikka. Kaksi uunia yhdessä. Bosch-valikoima sisältää pienikokoisia mikroaaltotoiminnoilla varustettuja uuneja. Ratkaisu säästää tilaa. Uunin tilavuus riittää sunnuntaipaistin valmistukseen ja pienen perheen ruoanvalmistustarpeisiin. Vitamiineja säilyy höyrykypsennyksessä jopa 50 prosenttia enemmän keittämiseen verrattuna. HBC 24D553 Höyryuuni Höyry, 1,3 litran irrotettava vesisäiliö, elektroninen ajastin ja kello, 20 automaattista ohjelmaa, kalkinpoisto-ohjelma, käytönesto, turvakatkaisu. HBC 36D753 Höyryuuni Höyry, kiertoilma, 1,3 litran irrotettava vesisäiliö, elektroninen ajastin ja kello, 70 automaattista ohjelmaa, puhdistus- ja kalkinpoisto-ohjelma, käytönesto, turvakatkaisu. Lisätietoa tuotteista on taulukossa sivulla 94. Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat: tai

15 28 Kalusteisiin sijoitettavat espressokeittimet Kalusteisiin sijoitettavat espressokeittimet 29 Yhä useammassa kodissa voisi asua oma barista. Kun seuraavan kerran uusit keittiötä, purat siivouskomeron tai luovut ruokakomerosta, hanki tilalle jotain hieman ylellisempää: uusi Boschespressokeitin. Sen muotoilu noudattaa samaa linjaa kuin muiden kalusteisiin sijoitettavien kodinkoneiden ulkonäkö. Käyttäjän ei tarvitse perehtyä baristan ammatin hienouksiin. Saksalaiset Bosch-insinöörit ovat rakentaneet ja ohjelmoineet ne sinulle valmiiksi.

16 30 Kalusteisiin sijoitettavat espressokeittimet Kalusteisiin sijoitettavat espressokeittimet 31 Tärkeä crema. Kullanruskea espresson pinnalla oleva vaahto on italialaiselta nimeltään crema del caffé. Hyvin valmistetun ja aromikkaan espresson pinnalla on aina täydellinen crema. Sen paksuus voi olla kahdesta millimetristä jopa senttiin. Tiettyjen kahvilaatujen crema on hieman paksumpaa. Bosch-keittimillä voit aina luottaa saavasi hyvän creman. Espressokoneet arjen herkkusuille. Ensimmäisen kupin jälkeen et enää muista, kuinka tulit toimeen ilman espressokeitintä Käytännöllistä maidon käsittelyä. Maito kaadetaan erilliseen säiliöön, johon on yhdistetty maidonvaahdottimen letku. Suutin vaahdottaa maidon myös todella korkeassa 15 cm:n lasissa. Puhdistusta varten keittimessä on automaattinen ohjelma. Ei haittaa, vaikka käyttökertojen välit olisivat pitkät, koska keitin huuhdellaan puhtaaksi jokaisen kahvikupillisen jälkeen ja kone käynnistyksen ja sammutuksen aikana. Tämä takaa kahvin hyvän maun ja hygienian. Automaattinen valmistus. Yksi napinpainallus on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää espresson, cappuccinon, latte macchiaton tai vastajauhetun suodatinkahvin valmistuksesta. Jos haluat käyttää valmiiksijauhettua kahvia, sille on keittimessä oma erillinen säiliönsä. Bosch-kahvinkeittimellä saat aina toivotunlaisen lopputuloksen. Kuulosuojaimia ei tarvita. Oletko huomannut, minkälaisen metelin jauhavat kahvinkeittimet voivat saada aikaan? Bosch tunnetaan kodinkoneidensa hiljaisesta toiminnasta. Olemme kiinnittäneet runsaasti huomiota myös espressokoneeseen sisältyvän kahvimyllyn eristykseen. Miellyttävän äänen olemme jättäneet sikseen. Se kuuluu höyrytetystä maidosta ja kahvista, joka valmistetaan 19 baarin paineella, jolloin muodostuu paras mahdollinen crema. TCC 78K750, kalusteisiin sijoitettava espressokone Väri Teräs Pumpun paine baareina 19 Myllyn materiaali Keraaminen Näyttö LCD Maitosäiliön materiaali Eristetty alumiini Kätevät toiminnot + Cappuccino/Macchiato yhdellä kosketuksella + Maidonvaahdottimen pikapuhdistus + Kupin valaistus yläpuolelta + Cream center -vaahdotusjärjestelmä + Cream center -puhdistus Mitat millimetreinä (K x L x S) 454 x 594 x536 Lisätietoa tuotteista löytyy taulukosta sivulla 95. Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

17 32 Liesituulettimet Liesituulettimet 33 Uusi tekniikka vangitsee katseen. Keittiössä huomio kiinnittyy usein ensimmäisenä liesituulettimeen. Katseen korkeudella sijaitsevan liesituulettimen muotoilu vangitsee katseen ainakin jos se on Bosch-merkkinen. Teräs kupu piilottaa alleen käytännöllisiä innovaatioita, jotka pitävät keittiön ilman raikkaana. Käytämme esimerkiksi tekniikkaa, jossa useat imuvyöhykkeet sieppaavat höyryn ja käryn tehokkaasti myös sivusuunnassa. Lisäksi olemme patentoineet laitteisiin sisältyvän reunaimutoiminnon, joka sieppaa jopa 90 prosenttia paistokäryn rasvasta. Innovaatioiden luettelo on pitkä. Muistimmekohan mainita, että UltraSonic-tekniikalla varustettu liesituuletin säätää tehonsa itse?

18 34 Liesituulettimet Liesituulettimet 35 Keittiön ilmaa ja ilmettä parantavat liesituulettimet. Bosch-liesituulettimia on saatavana sekä seinään että vapaasti asennettaviksi. DWB mallissa on EMSys-järjestelmä (Easy Mounting System ). Sen avulla asennuksen loppuvaiheessa säätö voidaan tehdä täydellisen tarkasti, mikä säästää myös aikaa. Asennus onnistuu myös harrastelijalta. DWB , seinään zx<zx< <zx asennettava liesituuletin Väri Teräs Vapaapuhalluksen ilmavirta (m 3 /h) 800 Äänitaso, db(a) 51 Valaisin Kätevät toiminnot 3 x 20 W halogeenilamppu + SoftLight/himmennin + Automaattinen jälkikäynti + MetalTouch-valitsimet + Rasvasuodattimen osoitin Mitat millimetreinä (K x L x S) * x 900 x 500 * Koskee poistoilmaa. Hiilisuodattimella toimivien mallien mitat: mm Anna liesituulettimen säätää teho. Ultrasonic-tunnistin tietää, kuinka paljon tehoa tarvitaan. Se havaitsee höyryn tiheyden ja mukauttaa tuulettimen imutehon sen perusteella. Siten voidaan välttää höyryn leviäminen asuntoon, eikä liesituuletinta tarvitse säätää käsin esimerkiksi nopean kiehauttamisen aikana. Liesituulettimen oikean tehotason ansiosta keittiön energiankulutus on mahdollisimman vähäistä ja ilmanlaatu pysyy hyvänä. Valitse siis Bosch DWW DWB Seinään asennettava liesituuletin DWB S Seinään asennettava liesituuletin DWW Seinään asennettava liesituuletin ilmavirta vapaasti puhaltavana 800 m 3 /h, äänitaso: 54 db(a), vipukytkin, 2 x 40 W lamppua. Ilmavirta vapaasti puhaltavana 660 m 3 /h, äänitaso: 45 db(a), valaistut painikkeet, 2 x 20 W lamppua. Ilmavirta vapaasti puhaltavana860 m 3 /h, äänitaso: 45 db(a), UltraSonic-tunnistin, painikkeet, 3 x 20 W halogeenilamppua. Mikään ei livahda reunan alta. Uusi reunaimutekniikka on kehitetty varta vasten paistokäryn sieppaamiseen. Liesituuletttimen reunat imevät höyryä tehokkaasti. Siksi olemme voineet kehittää tehokkaita 45 DWK Seinään asennettava liesituuletin Ilmavirta vapaasti puhaltavana 790 m 3 /h, äänitaso: 53 db(a), reunaimu, automaattinen jälkikäynti, painikkeet, 3 x 20 W halogeenilamppua. DIC Saarekeliesituuletin ilmavirta vapaasti puhaltavana 660 m 3 /h, äänitaso: 60 db(a), painikkeet, 2 x 20 W lamppua. DIA Saarekeliesituuletin ilmavirta vapaasti puhaltavana 770 m 3 /h, äänitaso: 46 db(a), monta imupintaa, painikkeet, 4 x 20 W halogeenilamppua. asteen kulmaan asennettavia liesituulettimia, mikä tarjoaa kokille entistä paremman mahdollisuuden seurata porisevia kattiloitaan. Malli on nimeltään DWK Lisätietoa tuotteista löytyy taulukosta sivulla 96. Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

19 36 Vapaasti sijoitettavat liedet Vapaasti sijoitettavat liedet 37 Tarkkuudella rakennetut, vapaasti sijoitettavat liedet. zx<zx< <zx Vapaasti sijoitettava liesi on käytännöllinen valinta sen sijaan, että ostaisi erikseen keittotason ja uunin. Kun valitset vapaasti sijoitettavan Bosch-lieden, saat kaupan päälle monia innovaatioita, joiden avulla onnistut keittiössä. HLN S, keraaminen liesi, jossa induktio Väri Teräs Energiatehokkuusluokka Kätevät toiminnot + Induktio + Keittoalueiden TouchControl valitsimet + XXL-uuni (58 l) + 3D-kiertoilma Mitat millimetreinä (K x L x S) 900 x x Bosch ja lapsiturvallisuus. Sähkömagneettisella säteilyllä toimivan in- Haluatko aidon Boschkodinkoneen? Tiedät varmaan, että Bosch toimii myös autoteollisuudessa. Voit luottaa siihen, että suunnittelijoillamme ja tuotekehittäjillämme on insinööritaito hyppysissään. Tunnet sen tuotteidemme säädöistä, valitsimista ja painikkeista. Se näkyy myös tuotteiden pintakäsittelyssä ja paneelien muotoilussa. Pinnan alla ovat kaikki arjen helpottamiseksi tarvittavat toiminnot. Otetaan esimerkiksi vaikka viimeisin vapaasti sijoitettava lietemme, jossa on Touch-Control, induktio ja 3D-kiertoilmalla varustettu XXL-monitoimiuuni. duktiotekniikan ansiosta kukaan ei enää polta itseään kuumalla liedellä (sitä vastoin kuumia kattiloita ja pannuja on edelleen varottava!). Bosch-lieden turvallisuutta lisää elektroninen lapsilukko, joka estää lieden käytön. HLN448061S Vapaasti sijoitettava keraaminen liesi Pyrolyysipuhdistus, laajennettavat keittoalueet, XXL-uuni (60 l), 3D-kiertoilma. HLN444220S Vapaasti sijoitettava keraaminen liesi Laajennettavat keittoalueet, XXLuuni (58 l), 3D-kiertoilma. HLN448020S Vapaasti sijoitettava induktioliesi TouchControl keittoalueilla, XXLuuni (58l), 3D-kiertoilma HLN V Vapaasti sijoitettava keraaminen liesi Laajennettavat keittoalueet, XXL-uuni (58 l), 3D-kiertoilma, elektroninen ajastin. HLN S Vapaasti sijoitettava keraaminen liesi Pyrolyysipuhdistus, laajennettavat keittoalueet, XXL-uuni (60 l), 3D-kiertoilma. HLN S Vapaasti sijoitettava keraaminen liesi Laajennettavat keittoalueet, XXLuuni (58 l), 3D-kiertoilma. Lisätietoa tuotteista löytyy taulukosta sivulla 97. Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

20 38 Yleiskoneet, sauvasekoittimet Yleiskoneet, sauvasekoittimet 39 Joskus tulevaisuudessa perillisesi nahistelevat tästä alkuperäisestä laitteesta. Bosch on kehittänyt yleiskoneita jo vuodesta Tällä hetkellä valikoimamme kruunu on MUM 86 Cuisine professional. Koneessa on alumiininen painevalettu runko ja markkinoiden vahvin moottori, jonka teho on 1 wattia (2,2 hv). Sekoituskulhon tilavuus on 5,4 litraa, ja siinä on äärimmäisen helppoa vaivata taikinaksi 1,5 kiloa jauhoja ja muita aineita. MUM vaivaa väsymättä ja ilman taukoja. Se jauhaa jauhamistaan ja raastaa raastamistaan, täyttää makkaroita, sekoittaa, pursottaa ja kaulii pastalevyjä, spagettia ja nuudeleita kuin liukuhihnalla. Oikeiden lisävarusteiden avulla MUM-yleiskone tarjoaa ruoanvalmistukseen rajattomasti toimintoja. Tänä päivänä käytävä elintarvikkeita koskeva keskustelu osoittaa, että myös tulevat sukupolvet haluavat valmistaa ruokansa alusta alkaen itse.

21 40 Yleiskoneet, sauvasekoittimet Yleiskoneet, sauvasekoittimet 41 Mikä MUM sopii sinun keittiöösi? Bosch MUM 86 -yleiskoneet ovat ammattivälineitä, joita ei tarvitse piilotella keittiössä. Valitse siis yleiskoneen väri sisustukseen sopivaksi ja pidä sitä esillä. Värivaihtoehdot ovat punainen, antrasiitinharmaa ja uutuutena valkoinen. On itsestään selvää, että hyvän yleiskoneen tulee olla helposti puhdistettava. Turvallisuus on toinen itsestäänselvyys, ja sen varmistamiseksi yleiskoneen liitännät on peitetty ja kannessa ja takaisinkytkennässä on lukitus. Voit luonnollisesti täydentää yleiskonetta useilla käytännöllisillä lisävarusteilla. MUM 86..., Professional, yleiskone Väri Antrasiitinharmaa, valkoinen tai punainen Teho watteina 1 Tehoasetusten määrä 7 + pitokytkin Rungon materiaali Alumiini Mitäpä jos tekisit viikonloppuna jauhelihapihvit hirvenlihasta? Bosch MUM 86 Cuisine professional on raa asta voimastaan huolimatta helppokäyttöinen, näppärä ja lapsiturvallinen. Laitteessa on muun muassa kiinnityskohdan suojakansi, tukevat kumiset jalat ja automaattinen johdonkelaus. Koneen puhdistus makkaroiden täytön tai taikinan vaivaamisen jälkeen on helppoa, koska muotoilu on loppuun asti mietitty, eikä laitteen pinnoissa ole aukkoja tai kulmia. MUM 86A1 Sekoituskulho Sekoituskulhon tilavuus litroina (enintään) Sekoituskulhon materiaali Lisävarusteet lasi, 1,75 litraa 5,4 Teräs Lihamylly + Pastanvalmistusosat + Vihannesleikkuri + Makkarantäyttölaite + Viljamylly + Paseeraussauva + Kakkupursotin + Sitruspuserrin Paino kiloissa 8,9 MUM 86W1 Käyttö on helppoa. MUM-yleiskoneessa on seitsemän tehoa, keskeytystoiminto ja kätevä elektroninen kierrosnopeuden säätö. Kaikissa MUM 86 -yleiskoneissa on Multi-motion-toiminto sekä kätevä monitoiminto-osa, jossa on kolme liitäntää lisävarusteille. Monipuolinen varustus. MUM 86 -yleiskoneissa on suuri teräksinen sekoituskulho (5,4 litraa), kansi, taikinakoukku, pallovispilä, tehovispilä ja suuri lasinen 1,75 litran sekoitusastia. Voit lisäksi täydentää yleiskonetta useilla käytännöllisillä lisävarusteilla. Lisävarusteet: + Lihamylly + Pastan valmistuslaite + Teholeikkuri + Kakkupursotin + Sitruspuserrin + Makkarasuppilo + Raastin- ja viipalointiterät MUM 86R1 Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

22 42 Yleiskoneet, sauvasekoittimet Yleiskoneet, sauvasekoittimet 43 Neliteräinen sauvasekoitin on ehkä sukua taikasauvalle. Uuden sukupolven sauvasekoittimien nimi on Bosch mixxo quattro. Niissä on kahden terän sijasta neljä terää. Siten niiden sekoitusteho on lähes kaksinkertainen perinteisiin kaksiteräisiin sauvasekoittimiin verrattuna. Neljä terää aiheuttaa myös vähemmän roiskeita. Mixxo quattro -sauvasekoittimet tekevät lyhyessä ajassa entistä sileämpiä keittoja, pehmeämpiä kastikkeita ja kuohkeampia vaahtoja. Sekoitin murskaa jään raikkaisiin juomiin kädenkäänteessä. Silkkaa taikuutta.

23 44 Yleiskoneet, sauvasekoittimet Yleiskoneet, sauvasekoittimet 45 Vahva kuin hevonen. Quattro-terä toimii jopa 750 watin tehokkaalla moottorilla, mikä vastaa yhtä hevosvoimaa. Teräksellä vahvistettu rakenne on testattu ja kehitetty jatkuvaan silppuamiseen, jauhamiseen ja jään murskaamiseen keittiössä. Mikä mixxo quattro sinua viehättää? Annoimme parhaiden Bosch-muotoilijoiden päästää mielikuvituksensa valloilleen mixxo quattro - sauvasekoitinten suunnittelussa. Värin ja kuvioiden lisäksi mallit eroavat toisistaan myös ominaisuuksiensa perusteella. Kaikkein kehittyneimmät sauvasekoittimet näyttävät tehon punaisella LED-osoittimella. MSM 7700 mixxo quattro, sauvasekoitin Väri Sininen ja Teräs Teho watteina 750 Johdon pituus, cm 140 Terien määrä 4 Kätevät toiminnot + Turbo-painike + LED-tehonosoitin, elektroninen tehonvalinta + Terät, sekoitinvarsi + Sekoituskulho, XL-sekoitin ja vatkain + Johdon ripustin, kiinnitin. Kätevä johto ja helppo puhdistus. Bosch Professional MSM75PRO -mallin kierrejohto ei ole tiellä käytön aikana. Ammattilaismallissa on varusteena myös ylimääräinen alumiininen sekoitinvarsi kastikkeiden ja keittojen vaahdottamiseen, aivan kuin ammattikeittiöissä käytettävissä sauvasekoittimissa. MSM 7400 punainen 750 W, Turbo-painike, sekoituskulho. LED-tehonosoitin. MSM 7250 musta 500 W, Turbo-painike, sekoituskulho. MSM 7150 valkoinen 500 W, Turbo-painike, sekoituskulho. Kuvioidut mixxo quattro -sauvasekoittimet 750 W, Turbo-painike, sekoituskulho, LEDtehonosoitin, elektroninen tehonvalinta. MSM 7401 MSM 7402 MSM 7403 Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

24 46 Espresso, kahvi, mehu, leivänpaahdin Espresso, kahvi, mehu, leivänpaahdin 47 Bosch sai innoituksen pienistä italialaisista kahviloista, joissa espresso valmistetaan paineella. Siksi kehitimme keittimen, joka toimii 19 baarin paineella. Bosch barista professional on täysin uusi espressokeitin arjen herkkusuille, jotka haluavat nauttia herkullisista kahvijuomista. Tyylikkäästi muotoillut ulkokuoren alta löytyvät maailmanuutuudet AromaPro ja CreamPro Concept. Yhdessä suuren paineen kanssa osat valmistavat täydellistä espressoa tai latte macchiatoa. Saat myös latte-kahvin tai maitovaahdon peittämän cappuccinon yhdellä napinpainalluksella. Kaakaojauhe on toistaiseksi ripoteltava juoman päälle itse. Kaksi ylellistä mallia. Bosch barista professional -mallien erot syntyvät lähinnä värityksestä ja yksityiskohtien materiaaleista. TCA 7308 mokka 19 baaria, keraaminen mylly, cappuccino/macchiato yhdellä kosketuksella, erillinen maidonvaahdotin, kupinlämmitin. Myynnissä syksyllä 2009 TCA 7301 hopea 19 baaria, keraaminen mylly, cappuccino/macchiato yhdellä kosketuksella, erillinen maidonvaahdotin, kupinlämmitin. Lisätietoa tuotteista on taulukossa sivulla 103. Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

25 48 Espresso, kahvi, mehu, leivänpaahdin Espresso, kahvi, mehu, leivänpaahdin 49 Pikkumusta sopii myös aamiaiselle. Uuteen päivään ilman lisäaineita! Eikö olisikin ilo silmälle, jos kaikkien keittiön pienlaitteiden muotoilu olisi yhdenmukainen? Bosch private collection on kestävä valinta aamiaiselle. Bosch MES3000 -mehulingossa on luotettava 700 watin moottori ja pohjassa tukevat kumijalat. Suuren syöttöputken ansiosta voit laittaa mehulinkoon hedelmiä ja vihanneksia kokonaisina tai suurina paloina. Lingossa on kaksi tehotasoa: yksi koville ja toinen pehmeille raaka-aineille. Mehukannussa on vaahdonerotin. Kaikki osat voidaan pestä astianpesukoneessa. Boschmehulinko toivottaa hyvän huomenen luonnollisesti ja miellyttävästi. TAT 3 Leivänpaahdin TAT 6103 Leivänpaahdin MMB 11B1 Tehosekoitin TWK 3V Vedenkeitin TKA 3 Kahvinkeitin 900 W, yhdelle pitkälle tai kahdelle tavalliselle leipäviipaleelle. Sulatus- ja lämmitystoiminto. 900 W, kahdelle tavalliselle leipäviipaleelle, irrotettava teline leivän lämmitykseen. Sulatus- ja lämmitystoiminto. 1,75 litraa, tehosekoitin ja lasikannu esimerkiksi pirtelöiden, hedelmäjuomien ja jäämurskan valmistukseen. 1,7 litran vedenkeitin, johdoton alusta, turvallinen kansi, automaattinen virrankatkaisu W, enintään 15 kuppia, aromit säilyttävä suodatus, tippalukko ja lämpölevy. MES 3000 Mehulinko 700 W, turvakatkaisu, 2 tehotasoa, runko terästä, kaikki osat (paitsi moottoriosa) voidaan pestä astianpesukoneessa. Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat: Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

26 50 Jääkaapit ja pakastimet Jääkaapit ja pakastimet 51 Bosch-jääkaapeilla on monia etuja. Bosch on kehittänyt jääkaappeja jo yli 75 vuoden ajan. Nykyään tavoitteenamme on levittää huurtumatonta tekniikkaa ja käytännön elintarviketurvallisuutta ja pienentää energiankulutus minimiin. Käytännössä tämä merkitsee sitä, että monien jääkaappiemme energialuokitus on A++, eli niiden energiankulutus on vähäisin ja siten markkinoiden paras. Parhaat jääkaappimme säilyttävät ruoan lämpö- ja kosteussäädellyillä alueilla nollassa asteessa. Tämä parantaa esimerkiksi leikkeleiden ja äyriäisten säilyvyyden jopa viisinkertaiseksi.

27 52 Jääkaapit ja pakastimet Jääkaapit ja pakastimet 53 Tavoitteenamme on kliininen puhtaus! Bosch on edistynyt valtavasti ruoan puhtaaseen ja turvalliseen säilyttämiseen liittyvissä tekniikoissa. Nolla-asteisen alueen (eli tietyissä malleissa olevan VitaFresh-alueen) lisäksi Bosch on kehittänyt Air- Fresh-hiilisuodattimen, joka vähentää esimerkiksi vahvojen juustojen hajun leviämistä jääkaapissa. EasyClean. Jääkaapin ja pakastimen on tunnuttava puhtailta myös ulkoapäin. Tiettyjen ruostumattomasta teräksestä valmistettujen mallien ovissa on EasyClean-pinnoite, joka helpottaa jääkaapin tai pakastimen ulkopinnan puhdistusta. Suunnittelupalkinnon voittaja. Bosch-jääkaappien 75-vuotisen kehityshistorian kunniaksi kehitetty juhlamalli voitti vuoden 2008 international Forum product design award -suunnittelupalkinnon. Jääkaappipakastimen tyylikkäiden lasiovien värin voi valita viidestä eri vaihtoehdosta Listat ja yksityiskohdat ovat alumiinia. Taulukoissa on lisätietoja KNG 36S52- mallista ja juhlamallin nykyaikaisesta tekniikasta.

28 54 Jääkaapit ja pakastimet Jääkaapit ja pakastimet 55 Bosch-innovaatiot tarjoavat kestävää mielihyvää. Multi AirFlow -järjestelmä. Kylmää ilmaa virtaa kaikille hyllyille, mikä pitää jääkaapin lämpötilan tasaisena. Raikas tuoksu. AirFresh-suodatin vähentää esimerkiksi voimakkaiden juustojen ja savustetun ruoan hajua. Suodattimen ansiosta jääkaapissa on raikas tuoksu, eikä ruokaaineisiin synny sivumakuja. Salamin maku ei sovi kermakakkuun. Chiller safe/kylmälaatikko. Kätevässä säilytyslaatikossa on 2 3 astetta matalampi lämpötila kuin muualla kaapissa. NoFrost. Monissa Bosch -pakastimissa käytetään uusinta pakastustekniikkaa, jossa jääkylmää kuivaa ilmaa puhalletaan pakastustilaan. NoFrost tekee hyvää elintarvikkeille, energiankulutukselle ja vapaa-ajalle (jota säästyy pakastimen sulatuksesta!). Elektroninen lämpötilansäädin. Jääkaapin ja pakastimen lämpötilan tarkka säätäminen ja säilyttäminen on nyt helppoa. VitaFresh. Säilytyslaatikon lämpötila on nolla astetta, ja sen ilmankosteus on suuri. VitaFresh-alueen ansiosta tuoretuotteet säilyvät jopa kolme kertaa tavanomaista pidempään. Pikapakastus/pikajäähdytys. Toimintoa käytetään jäähdytettäessä tai pakastettaessa suuria määriä ruokaa. Paras teho saadaan, kun toiminto otetaan käyttöön ennen suurien ruokamäärien säilytystä. IceTwister jäätä kätevästi. Tiesitkö, että NoFrost-tekniikan ansiosta jääpalat eivät jäädy toisiinsa kiinni? Bosch hyödyntää ilmiötä ja on varustanut monta pakastinmallia IceTwister-ominaisuudella. Jääpalat vierähtävät alla olevaan säilytysastiaan.

29 56 Jääkaapit ja pakastimet Jääkaapit ja pakastimet 57 Energiatehokas A++ -luokan jääkaappi-pakastin. Korkea jääkaappi matala A++ -energiankulutus. 75 vuoden kokemuksemme jääkaappien ja pakastimien kehittämisestä on jättänyt jälkensä historiaan. Esittelemme seuraavassa muutamia nykyajan parhaista jääkaapeista ja pakastimista, joiden korkeus on cm. Kiinnitä huomiota mallien äärimmäisen vähäiseen energiankulutukseen. Tavallisessa perheessä tarvitaan usein tilava jääkaappi ja samankokoinen pakastin. Tässä esitellään 186 cm korkeat kylmälaitteet. Kun sijoitat energiatehokkaaseen Bosch-kylmälaitteeseen, voit käyttää sähkölaskussa säästämäsi rahat herkkuihin. KGV 36A72, jääkaappipakastin, 185 cm Energiatehokkuus Teräs Energiankulutus, kwh/vuosi KSR 38N76, jääkaappi, yksi ovi, 186 cm Väri Teräs Energiatehokkuus Nettotilavuus, litraa Jääkaappi 208 Pakastin 316 Energiankulutus, kwh/vuosi 103 Nettotilavuus, litraa 355 Lämpötilan säätö 225 Lämpötilan säätö Mekaaninen Näyttö 91 Kätevät toiminnot LED Visning Sisäpuolella Smarte funktioner + EasyClean + Tuuletin + Pikapakastus + Pullohylly Mitat millimetreinä (K x L x S) 1850 x x 650 Kätevät toiminnot + Tuuletin + Hyllyt + Pullohylly + AntiBacteria Mitat millimetreinä (K x L x S) 1860 x x 650 Energialuokka A kwh/vuosi. Energialuokka A kwh/vuosi. KGN 36S50 Jääkaappipakastin, 185 cm Energiatehokkuusluokka A+, 280 kwh/vuosi, Nofrost, Chiller- Safe, AirfreshFilter. KDN 40A73 Jääkaappipakastin, 185 cm Energiatehokkuusluokka A, 402 kwh/vuosi, Nofrost, Chiller-Safe, AirfreshFilter. 70 cm leveä. KGF 39P91 Jääkaappipakastin, 200,5 cm Energiatehokkuusluokka A+, 319 kwh/vuosi, Nofrost, Vitafresh, pullohylly. KGN 39A50 Jääkaappipakastin, 185 cm Energiatehokkuusluokka A+, 308 kwh/vuosi, Nofrost, ChillerSafe, AirfreshFilter. GSN 32V76 Pakastin, 186 cm Energiatehokkuusluokka A+, 305 kwh/vuosi, NoFrost, IceTwister, pitkä kahva. KSK 38V50 Jääkaappi, 186 cm Energiatehokkuusluokka A+, 135 kwh/vuosi, tuuletin, Antibacteria, pullohylly, pitkä kahva. GSN 32V50 Pakastin, 186 cm Energiatehokkuusluokka A+, 305 kwh/vuosi, NoFrost, IceTwister, pitkä kahva. KSR 38V71 Jääkaappi, 186 cm Energiatehokkuusluokka A+, 135 kwh/vuosi, EasyClean, tuuletin, Antibacteria, pullohylly, vipukahva. (Sopii yhteen mallin GSN 32V71 kanssa.) Lisätietoa tuotteista on taulukossa sivuilla Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

30 58 Jääkaapit ja pakastimet Jääkaapit ja pakastimet 59 KAD 62S20, Side by side, 176 cm Think big: Side-by-Side. Nykyaikaisen amerikkalaisen keittiön vakiovaruste kerää suosiota nyt myös Pohjoismaissa. Tilavassa Side-by-Side-kaapissa on käteviä toimintoja, kuten No- Frost, jääpalakone, jäävesiautomaatti ja tilava vihanneslaatikko. Bosch-malleista ei ole puutetta! Väri Valkoinen lasi Energiatehokkuus Energiankulutus, kwh/vuosi 467 Nettotilavuus, litraa 533 Jääkaappi 355 Pakastin 178 Tähtimerkintä Kätevät toiminnot + Nofrost + AirFreshFilter + Pikajäähdytys + Pikapakastus + Pullohylly + FreshProtectBox Mitat millimetreinä (K x L x S) 1756 x 910 x 761 Janon sammutus oven ulkopuolella. Ota suoraan lasiin raikasta ja jääkaappikylmää vettä. Lisää säiliöstä jääpaloja tai jäämurskaa. Voisiko janon sammuttaminen olla helpompaa? Suuri pakastin ja valtava jääkaappi! Bosch Side-by-side -kaappi on erittäin suosittu hyvin suunnitellun sisustuksensa vuoksi. Kun molemmat ovet ovat auki, näet kaapin sisällön yhdellä silmäyksellä. Kaappiin mahtuvat ongelmitta koko viikonlopun ostokset suuren säilytyslaatikon, joustavien hyllyjen ja monien reilujen ovilokeroiden ansiosta. FreshProtect Box. Bosch Side-by-Side -kylmälaitteissa on FreshProtect Box -säilytyslaatikko, jonka kolme lämpötilavaihtoehtoa lisäävät elintarvikkeiden säilyvyyttä. 0 C (lihalle ja kalalle), 2 C (maitotuotteille) ja 4 C (hedelmille ja vihanneksille). Lisätietoa tuotteista on taulukossa sivuilla Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

31 60 Jääkaapit ja pakastimet Jääkaapit ja pakastimet 61 Kestävää muotoilua vuodesta Täynnä nykyaikaista tekniikkaa! Bosch Classic Edition KSL 20S50 -jääkaapin muotokieli kutkuttaa makuhermoja. Malli täyttää alhaisen energiankulutuksen nykyvaatimukset (A+-luokka) ja siinä on tehokkaita toimintoja, kuten elektroninen lämpötilan säätö ja erillinen pakastuslokero. Viininsäilytystä olohuoneessa. Bosch-viinikaappivalikoima on tarkoitettu viininystäville, jotka haluavat nauttia vuosikerta-aarteista kaikilla aisteillaan. KSW38940-suosikkimallin muotoilu on voittanut palkintoja. Sen hyllyt ovat puuta ja valaistus erittäin hienostunut. Kaappi sopii mihin nykyaikaiseen tilaan tahansa. KSL 20S50, Classic Edition -jääkaappi, 127 cm Väri Punainen Energiatehokkuus KSW 38940, viinikaappi, 186 cm Väri Alumiini Energiatehokkuus Energiankulutus, kwh/vuosi 190 Nettotilavuus, litraa 164 Jääkaappi 147 Pakastin 17 Tähtimerkintä Kätevät toiminnot + Sisällä lämpötilan LED-näyttö Mitat millimetreinä (K x L x S) 1270 x 660 x 630 Energiankulutus, kwh/vuosi 212 Nettotilavuus, litraa 368 Lämpötila-alueiden määrä 2 Pullojen määrä 194 Hyllyjen määrä 6 Kätevät toiminnot + Lukko + Tuloilman hiilisuodatin + Digitaalinen lämpötilansäätö ja näyttö sisäpuolella + Taitettavat puuhyllyt Mitat millimetreinä (K x L x S) 1860 x x 660 Lisätietoa tuotteista on taulukossa sivuilla Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

32 62 Astianpesukoneet Astianpesukoneet 63 Huomaat eron, kun avaat luukun. Sähkön ja veden kulutuksessa ero on vielä suurempi. Kysymys ei ole siitä, kuinka paljon haluat maksaa puhtaista astioista, vaan kuinka suuren kulutuksen arvoisia puhtaat astiat ovat. Bosch pyrkii jatkuvasti täydelliseen lopputulokseen ja entistä vähäisempään kulutukseen. Parhaiden koneiden Eco 50 C -ohjelma kuluttaa vain kymmenen litraa vettä ja 0,83 kwh energiaa astianpesukertaa kohden! Syy energiankulutuksen vähenemiseen on entistä parempi kuivaustekniikka, joka toimii alhaisessa lämpötilassa. Luukkua avattaessa ulos ei enää pöllähdä höyrypilveä. Iloinen uutinen etenkin silmälasien käyttäjille!

33 64 Astianpesukoneet Astianpesukoneet 65 ActiveWater: vaatii taitoa muuntaa 10 litraa 4100 litraksi. Uudet Bosch ActiveWater-astianpesukoneet muuttavat pienen vesimäärän (10 litraa) 4100 vesilitraa vastaavaksi astianpesutehoksi. Astianpesukoneemme, johon mahtuu 14 henkilön astiasto, käyttää lähes 30 prosenttia vähemmän vettä verrattuna kaksi vuotta vanhempaan koneeseen, johon mahtuu 12 hengen astiat ja joka kuluttaa 12 litraa vettä. Ajattele, 30 prosenttia pienempi vedenkulutus kodinkoneessa, jota käytetään päivittäin! Tulevaisuudessa puhtaan veden saatavuus voidaan taata muun muassa säästäväisyydellä. Astianpesua ilman höyrysaunaa. Uusi Bosch-kuivausmenetelmä on nimeltään Zeolite. Se käynnistyy astianpesuohjelman lopussa tietyissä koneissa. Menetelmä on erittäin energiatehokas. Siinä astiat kuivuvat lämpimän ilman ansiosta, eikä kuumaa höyryä synnyttävää kondensaatiokuivausta tarvita. Luukkua avattaessa ei enää synny höyrysaunaa, eikä astioiden jäähtymistä tarvitse enää odotella. Energialuokka A -27 %. Otsikko kuulostaa laskutoimitukselta. Selkokielellä se tarkoittaa sitä, että Bosch-astianpesukoneen energiankulutus on 27 prosenttia pienempi kuin mitä A-energialuok kaan pääsemiseksi (paras arvosana) edellytetään. Parhaisiin malleihimme mahtuu 13 hengen astiasto, ja Zeolite -kuivauksen ansiosta niiden kulutus on vaivaiset 0,83 kilowattituntia. Laskelma koskee 140 minuutin Eco 50 C -ohjelmaa, jonka astianpesu- ja kuivaustulos on A-luokkaa. Nämä luvut ja kirjaimet kannattaa siis pitää mielessä. Bosch tarkoittaa tehokkaita kodinkoneita ja vähäistä kulutusta. VarioSpeed. Voit pyytää astianpesukonettasi kiirehtimään yhdellä napinpainalluksella. VarioSpeed pesee täyden koneellisen lähes puolessa normaaliajasta. Pesu- ja kuivaustulos ovat tietenkin täydelliset. Kannattaa kuitenkin muistaa, että veden ja energian kulutus kasvavat VarioSpeed-toimintoa käytettäessä. Siksi suosittelemme, että käytät toimintoa harkiten.

34 66 Astianpesukoneet Astianpesukoneet 67 Bosch on täynnä viimeisintä tekniikkaa. Astianpesukone, joka kuluttaa vähiten! Viimeisin Bosch-astianpesukone SMU 65T15SK on täydellisesti varusteltu. Se pitää nimissään alhaisen energiankulutuksen ennätystulosta, eli se kuluttaa Eco 50 C -perusohjelmassa vain 0,83 kwh. Malliin mahtuu 13 henkilön astiasto, joka loistaa luukkua avattaessa ylellisessä LED-valaistuksessa. Jos haluat mallin, jossa on ulosvedettävä kolmas yläkori, valitse SMU 69T05SK. Siihen mahtuu jopa 14 hengen astiasto. SMU 65T15SK, työtason alle asennettava Pesuaineannostelija. Pienestä korista astianpesuainetabletti liukenee tehokkaasti. VisualLight. Hienostuneet siniset LEDlamput valaisevat astianpesu- Puolitäyttö. Pese puoli koneellista astioita puolella määrällä energiaa Väri Energia-, pesu- ja kuivaustehokkuus Teräs koneen sisältä. ja vettä. Vedenkulutus, litraa* 10 Energiankulutus, kwh* 0,83 Kesto, minuuttia* 140 Astioiden määrä 13 henkilön astiasto Äänitaso db(a) re 1 pw 42 TehoAlue. Toiminto huuhtelee esimerkiksi padat alakorissa 20 prosenttia tavanomais- Yläkori. Kolmannessa korissa voidaan pestä ruokailuvälineet, kauhat ja pienet kupit. VarioFlex/RackMatic. Joustavaan Bosch-korijärjestelmään on helppo lastata viinilasit ja astiat ihanteellisesti niiden Kätevät toiminnot + Automaattiohjelmat. + VarioSpeed + Zeolite -kuivaus + TehoAlue + Puolitäyttö + VisualLight + VarioFlexPlus Mitat millimetreinä (K x L x S) 815 x x 573 ta suuremmalla paineella. koon ja määrän perusteella. *Eco 50 -perusohjelmalla Energialuokka A -27 %. Vain 0,83 kwh:n ja 10 vesilitran kulutus astianpesukertaa kohden. Kalustepeitteinen vai työtason alle sijoitettava? Bosch-valikoimasta löydät sekä kokonaan kalustepeitteisiä malleja että malleja, joissa ohjaustaulu jää näkyviin. Lisäksi työtason alle sijoitettavissa malleissa on valittavana vaihtoehdot teräs, musta ja valkoinen. SMU 69T05SK 60 cm Työtason alle asennettava Saatavana myös valkoisena. 0,98 kwh, 10 litraa, 140 min., yläkori, 14 hengen astiasto, 40 db, täysautomaattinen. SMU 43T02SK 60 cm Työtason alle asennettava Saatavana myös ruostumattoman teräksen värisenä. 0,97 kwh, 10 litraa, 140 min., 13 hengen astiasto, 44 db, VarioSpeed. SMU 63M02SK 60 cm Työtason alle asennettava Saatavana myös ruostumattoman teräksen värisenä. 0,97 kwh, 10 litraa, 140 min. VarioSpeed. TehoAlue, 13 hengen astiasto. SMI 69T05EU 60 cm Osittain kalustepeitteinen SMV 65T20EU 60 cm Kokonaan kalustepeitteinen SRU 55M18SK 45 cm Työtason alle asennettava SRI 45T35EU 45 cm Osittain kalustepeitteinen 0,98 kwh, 10 l, 140 min., yläkori, 14 hengen astiasto, 41 db, hygieeninen. 0,83 kwh, 10 l, 140 min., Zeolite -kuivaus, VisualLight, 13 hengen astiasto. 0,80 kwh, 11 l, 140 min., 9 hengen astiasto, VarioSpeed. 0,80 kwh, 11 l, 140 min., 9 hengen astiasto, VarioSpeed. Lisätietoa tuotteista on taulukossa sivulla 100. Täydellinen valikoima, tiedot ja suositushinnat:

35 68 Ympäristö Ympäristö 69 Vauhti lisää kulutusta. Tämä pätee niin autoihin kuin kodinkoneisiinkin. Vertaile oikein! Kymmenen vuotta sitten pesuohjelmat olivat yleisesti nykyistä lyhyempiä. Myös pesukoneiden energian ja vedenkulutus olivat silloin huomattavasti suurempia! Koneiden käyttö oli kallista kuluttajalle ja haitallista ympäristölle. Kun vertailet kodinkoneiden energiankulutusta, äänitasoa ja pesutehoa, varmista myös, että pesutulos on A eli ensiluokkainen. Nämä tiedot löytyvät kodinkoneen energiamerkinnästä. Bosch kehittää kodinkoneita kestävään elämäntyyliin. Sen vuoksi tuoteluettelomme on täynnä energiataloudellisia tuotteita, joilla saat pitkään erinomaisia tuloksia. Kun pyykin ja astioiden pesutulos on täydellinen, laite saa virallisissa testeissä parhaan luokituksen A. Boschille hohtavan puhdas pesutulos on yhtä tärkeää kuin tahraton omatunto ympäristöasioissa. WAS32780SN Energiamerkintä antaa myymälässä hyödyllisiä vertailutietoja. Kun vertaat eri koneiden toimintaaikoja, varmista, että vertailet keskenään samoja pesuohjelmia. Huomioi myös pesutuloksen luokitus ja energiankulutus. Ajan ja energian yhteys. Kaikki energiataloudelliset pesuohjelmat kestävät hieman tavanomaista kauemmin, jotta kodinkone pystyisi saavuttamaan energialuokan A. Haluatko pestä pyykin tai astiat nopeasti? Ei huolta, Bosch tarjoaa avun myös tähän. Kun nopeus lisääntyy, energiankulutusta on lisättävä täydellisen pesutuloksen saavuttamiseksi. Vauhti lisää kulutusta juostessa, pestessä tai autoa ajaessa. VarioPerfect: Täydellinen pesutulos helposti. Oletamme, että haluat aina saavuttaa parhaan, A-luokan, pesutuloksen. Pyrkiessään lyhentämään pesuaikaa Bosch ei koskaan tingi tuloksesta Bosch-koneiden vakio-ohjelmis- Lämpötila Lämpötila Lämpötila Aika Aika Käsittely Aika Käsittely Käsittely Vakio-ohjelma EcoPerfect SpeedPerfect sa energiankulutus ja käsittelyajan pituus ovat tasapainossa. Jos haluat säästää energiaa, paina EcoPerfect-painiketta. Jos haluat säästää aikaa, paina SpeedPerfect-painiketta. A B C D E F G A B C D E F G Pesutulos A Pesutulos A Pesutulos A

Kestäviä valintoja 2009 2010

Kestäviä valintoja 2009 2010 Kestäviä valintoja 2009 2010 2 Kestäviä valintoja Bosch Kestäviä valintoja Bosch 3 On parempi menettää rahaa kuin luottamus Tämä ajatus on peräisin yhtiön perustajalta Robert Boschilta. Bosch oli keksijä

Lisätiedot

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisan näytöskeittiössä olevissa Whirlpoolin kodinkoneissa yhdistyvät huippuluokan teknologia ja energiatehokkuus, joilla minimoidaan

Lisätiedot

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43 teräs 1320* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus k Energialuokka: A+++, 149 kwh/vuosi k Käyttötilavuus yhteensä: 302 l Muotoilu ja käyttömukavuus k Elektroninen lämpötilanohjaus

Lisätiedot

2010 2011 www.bosch-home.fi

2010 2011 www.bosch-home.fi Kestäviä valintoja 2010 2011 2 Kestäviä valintoja Bosch Pidin aina sietämättömänä ajatusta, että joku voisi osoittaa tuotteideni tarkastuksen yhteydessä minun valmistavan jotakin ala-arvoista Kestäviä

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Aeg integroitu jääkaappi SKD71800F0 Erittäin laadukas integroitu jääkaappi. Digitaalinäyttö tarkkaan lämpötilansäätöön. LED-valaistus takaa erinomaisen valaistuksen. Energialuokka A+. Käyttötilavuus 330

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Electrolux jääkaappi ERE38406X Tässä erinomainen jääkaappi dynaamisella kylmennyksellä. Dynaaminen kylmennys pitää huolen, että kaapin lämpötila on jokaisella tasolla lähes sama. Elintarvikkeiden säilyvyys

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Aeg integroitu jääkaappi SKD71800F0 Erittäin laadukas integroitu jääkaappi. Digitaalinäyttö tarkkaan lämpötilansäätöön. LED-valaistus takaa erinomaisen valaistuksen. Energialuokka A+. Käyttötilavuus 330

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4 Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4 EKC50100OX Liesi Tyylikäs keraamien taso. Tilava uuni. -käyttötilavuus 62 litraa Haudutusuuni-toiminto mahdollistaa mehukkaiden ja maukkaiden ruokien valmistamisen

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Kuusirinne

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Kuusirinne Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Kuusirinne EKC50100OX Liesi Tyylikäs keraamien taso. Tilava uuni. -käyttötilavuus 62 litraa Haudutusuuni-toiminto mahdollistaa mehukkaiden ja maukkaiden ruokien valmistamisen

Lisätiedot

KODINKONEPAKETTI 1 RST

KODINKONEPAKETTI 1 RST KODINKONEPAKETTI 1 RST 05.09.2016 Monitoimiuuni PULL SYSTEM 6H - 175BX / 901010083 Integroitava uuni Monitoimi, 6 valmistusohjelmaa Näyttö aikatoiminnolla Ajastintoiminto Aquasliding puhdistustoiminto

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Bosch jääviileäkaappi KSV36VI30 Teräksisen jääviileäkaapin käyttötilavuus on yhteensä 346 litraa, mikä riittää isonkin perheen ruokatarvikkeiden kylmäsäilytykseen. Kaapissa on seitsemän turvalasista valmistettua

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Whirlpool WM 1855 A+X Erittäin tyylikäs ja monipuolisin ohjelmin varustettu jääviileäkaappi. 6th SENSE valvoo jääkaapin lämpötilaa ja pitää sen optimaalisena. Valvonta- anturit lähettävät tietoa ohjausyksikköön,

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Aeg jääkaappi S73800KMX0 Erinomainen jääkaappi dynaamisella kylmennyksellä. Dynaaminen kylmennys pitää huolen, että kaapin lämpötila on jokaisella tasolla lähes sama. Elintarvikkeiden säilyvyys on parempi

Lisätiedot

Kompakti yhdistelmähöyryuuni Teräs CS 858GRS1

Kompakti yhdistelmähöyryuuni Teräs CS 858GRS1 teräs 2540* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Uunimalli / toiminnot k Uunin tilavuus: 47 l k Energialuokka: A+ k 15 uunitoimintoa: 4D-kiertoilma, kiertoilma eco, ylä-/ alalämpö, ylä-/alalämpö eco, kiertoilmagrilli,

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Bosch jääviileäkaappi KSR38V73EU Erittäin laadukas jääviileäkaappi, jossa turvalasihyllyt tuovat mukavuutta kaapin käyttöön ja puhtaanapitoon. Kirkas vihanneslaatikko, jonka sisältö näkyy helposti. Elektroninen

Lisätiedot

Tuotekuvasto. Jääkaapit Kaappipakastimet Yhdistelmäkaapit Liedet Kalusteuunit Keittotasot Liesituulettimet Astianpesukoneet Suomi 2014

Tuotekuvasto. Jääkaapit Kaappipakastimet Yhdistelmäkaapit Liedet Kalusteuunit Keittotasot Liesituulettimet Astianpesukoneet Suomi 2014 Tuotekuvasto Jääkaapit Kaappipakastimet Yhdistelmäkaapit Liedet Kalusteuunit Keittotasot Liesituulettimet Astianpesukoneet Suomi 2014 Jääkaapit - leveys 55 cm KS 3135-90 Vapaasti sijoitettava jääkaappi,

Lisätiedot

ST2FABRD. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI PUNAINEN ENERGIALUOKKA: A+++A

ST2FABRD. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI PUNAINEN ENERGIALUOKKA: A+++A ST2FABRD 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI PUNAINEN ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709232412 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, auto 60-70, Pikaohjelma:

Lisätiedot

ST2FABCR. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A

ST2FABCR. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A ST2FABCR 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709232405 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, auto 60-70,

Lisätiedot

STA6539L2 Uusi tuote 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+++A

STA6539L2 Uusi tuote 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+++A STA6539L2 Uusi tuote 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709177928 13 astiastoa 3 koria 10 ohjelmaa (joista 5 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, Auto 45-65,

Lisätiedot

6 TH SENSE POWERCLEAN ASTIANPESUKONEET AISTI PUHTAALLE LOPPUTULOKSELLE

6 TH SENSE POWERCLEAN ASTIANPESUKONEET AISTI PUHTAALLE LOPPUTULOKSELLE 6 TH SENSE POWERCLEAN ASTIANPESUKONEET AISTI PUHTAALLE LOPPUTULOKSELLE SENSORITEKNIIKKA, JOKA SAA AIKAAN TÄYDELLISEN PUHTAAN LOPPUTULOKSEN TEHOKKAAT KORKEAPAINESUUTTIMET JOTKA PUHDISTAVAT PINTTYNEIMMÄTKIN

Lisätiedot

THERMOPLAN BLACK&WHITE

THERMOPLAN BLACK&WHITE THERMOPLAN BLACK&WHITE Espressoa, cappuccinoa, caffè lattea kuin ammattibaristan valmistamana. Kahvinvalmistuksen viimeisintä tekniikkaa korkean kahvivolyymin paikkoihin. THERMOPLAN BLACK&WHITE KAHVINVALMISTUKSEN

Lisätiedot

Uutta & Ajankohtaista

Uutta & Ajankohtaista Kesä 2015 KESÄETU KEITTIÖN OSTAJILLE: MONZA OVET -50% Uutta & Ajankohtaista SIVU 2 Gram-kodinkoneet... 3 Miele-kodinkonet... 4 Blum Legrabox -laatikot... 5 Savo Bora Basic -liesituuletin... 6 Brushed Wall

Lisätiedot

ST2FABRO2. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIASTIANPESUKONE PINKKI ENERGIALUOKKA: A+++A

ST2FABRO2. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIASTIANPESUKONE PINKKI ENERGIALUOKKA: A+++A ST2FABRO2 60 CM ASTIASTIANPESUKONE PINKKI ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709166939 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, auto 60-70, Super pika ohjelmaa:

Lisätiedot

ASKO Astianpesukoneet

ASKO Astianpesukoneet ASKO Astianpesukoneet Täyttömäärä ja joustavuus maailman parhaimpia Tavoitteenamme on, että tuotteemme helpottavat arkea. Olemme sen vuoksi tehneet vuosien ajan kovaa työtä markkinoiden suurimpiin ja joustavimpiin

Lisätiedot

Private Collection: Aikainen lintu madon nappaa

Private Collection: Aikainen lintu madon nappaa LEHDISTÖTIEDOTE HUHTIKUU 2006 Private Collection: Aikainen lintu madon nappaa Uusi päivä, vastasuodatettua kahvia, vastapaahdettua leipää ja uusi vedenkeitin, joka kiehauttaa teeveden Bosch esittelee nyt

Lisätiedot

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa KODINKONEET K Pyrolyysiuuni Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Pyrolyysipuhdistustoiminto Lämpötila-alue 30ºC - 250ºC Nopea esilämmitys Sisäänpainettavat käyttökytkimet Digitaalinen näyttö;

Lisätiedot

Täysin uusi sukupolvi 45 cm leveät astianpesukoneet

Täysin uusi sukupolvi 45 cm leveät astianpesukoneet Täysin uusi sukupolvi 45 cm leveät astianpesukoneet Mahtuu pienempään tilaan, silti sama kehittynyt tekniikka kuin suurissa astianpesukoneissa. 45 CM ASTIANPESUKONEET Vähän tilaa keittiössä? Vaadi silti

Lisätiedot

Sitä kylmää mitä tarvitaan

Sitä kylmää mitä tarvitaan Sitä kylmää mitä tarvitaan Kylmiöpakastimet Kotikylmiöt Kaappipakastimet Viinikylmiöt Valitse vain ulkonäkö, kylmiö huolehtii kaikesta muusta 4-7 Kylmiöpakastimet 8-11 Kotikylmiöt 12-13 Kaappipakastimet

Lisätiedot

JÄÄKAAPPI-PAKASTIMET

JÄÄKAAPPI-PAKASTIMET JÄÄKAAPPI-PAKASTIMET Esittelemme sinulle tärkeimmät ominaisuudet, joita vaaditaan raikkaan ja luonnollisen mikroilmaston aikaansaamiseksi jääkaappiin. Yksinkertaisia ja käteviä ratkaisuja ruoan säilytykseen

Lisätiedot

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Kodinkoneet 1 Pyrolyysiuuni Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Pyrolyysipuhdistustoiminto Lämpötila-alue 30ºC - 250ºC Nopea esilämmitys Sisäänpainettavat käyttökytkimet Digitaalinen näyttö;

Lisätiedot

ActiveWater Astianpesukone, 60 cm, korkea malli

ActiveWater Astianpesukone, 60 cm, korkea malli 1850* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus Energiatehokkuusluokka: A+++, Kuivaustehokkuusluokka: A Vuosittainen kulutus ohjelmalla Eco 50 C: 2660 l vettä / 214 kwh sähköä (perustuu

Lisätiedot

Induktiotaso. Induktiotaso

Induktiotaso. Induktiotaso Kodinkoneet Induktiotaso 4 keittoaluetta (2 BOOSTER keittoaluetta) - Etuoikea:Ø 180 mm, teho 1,4 kw - Takaoikea: BOOSTER Ø 220 mm, teho 1,85 kw (max. 2,1 kw) - Etuvasen: BOOSTER Ø 180 mm, teho 1,2 kw (max.

Lisätiedot

AEG RKS640BCDX JÄÄKAAPPI

AEG RKS640BCDX JÄÄKAAPPI AEG RKS640BCDX JÄÄKAAPPI AEG:n energiatehokas teräksen värinen jääkaappi suurella kapasiteetilla ja DynamicAir -teknologialla Energialuokka A++ Tilavuus: 387 L DynamicAir -teknologia Äänitaso: 39 db(a)

Lisätiedot

ST2FABP2. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A

ST2FABP2. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A ST2FABP2 60 CM ASTIANPESUKONE KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709166946 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, auto 60-70, Super pika ohjelmaa:

Lisätiedot

Kallistettava paistinpannu

Kallistettava paistinpannu Electrolux Thermaline sarja on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. Thermaline sarja soveltuu erinomaisesti sairaaloihin, keskuskeittiöihin sekä hotelleihin. Sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön

YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön YIT 2 Internal Uusi asunto, vihreämpi keittiö! Puustellin ekologinen Miinus-keittiö - ajatonta muotoilua, uusia ratkaisuja Nyt voit valita muutostyönä

Lisätiedot

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Kodinkoneet 1 Pyrolyysiuuni Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Pyrolyysipuhdistustoiminto Turvaluukku; kylmä pinta (4 irrotettavaa lasia) Uuniin sisältyy; 1 syvä ja 1 matala emalinen Sisävalo,

Lisätiedot

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Kodinkoneet 1 Pyrolyysiuuni Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Pyrolyysipuhdistustoiminto Turvaluukku; kylmä pinta (4 irrotettavaa lasia) Uuniin sisältyy; 1 syvä ja 1 matala emalinen Sisävalo,

Lisätiedot

RS9120WLJ1 RS9120WLJ1. Täysintegroitava ActiveSmart?- jääkaappipakastin, 900 mm, 431 l,

RS9120WLJ1 RS9120WLJ1. Täysintegroitava ActiveSmart?- jääkaappipakastin, 900 mm, 431 l, RS9120WLJ1 RS9120WLJ1 Täysintegroitava ActiveSmart?- jääkaappipakastin, 900 mm, 431 l, pakastelaatikko Kaikissa Fisher & Paykelin alhaalla, integroitavissa jääpalakone jääkaappipakastinperheen laitteissa

Lisätiedot

C92IPX8. klassinen 90 CM LIESI KAKSOISUUNILIESI PYROLYYSITOIMINNOLLA INDUKTIOTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA: A

C92IPX8. klassinen 90 CM LIESI KAKSOISUUNILIESI PYROLYYSITOIMINNOLLA INDUKTIOTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA: A C92IPX8 90 CM LIESI KAKSOISUUNILIESI PYROLYYSITOIMINNOLLA INDUKTIOTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA: A EAN13: 8017709150129 Induktiotaso 5 keittoaluetta: Vasen taka: Ø 180 mm, 1,85 kw - Turbo 3,0 kw Vasen

Lisätiedot

STA6444L2. Funktioner 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A

STA6444L2. Funktioner 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A EAN13: 8017709165949 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 pikaohjelmaa): Liotus, lasiohjelma, normaali, ECO, Super Pikaohjelmat: 27 min pika, ECO-pika,

Lisätiedot

Pyykinpesukone, edestä täytettävä WM 16Y792DN

Pyykinpesukone, edestä täytettävä WM 16Y792DN valkoinen 1635* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus k Täyttömäärä: 8 kg k Energiatehokkuusluokka: A+++ -30% k Vuosittainen energiankulutus 137 kwh, perustuu 220 vakiopesuohjelmaan

Lisätiedot

YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT!

YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT! YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT! PAULIGIN TUTUT TUOTTEET JA MAUT NYT KAPSELEISSA. AINA OIKEA MÄÄRÄ TUORETTA, AITOA KAHVIA, TAZZA-KAAKAOTA TAI TEETÄ, KUPILLINEN KERRALLAAN. PAULIG CUPSOLO

Lisätiedot

CPF9IPYW Uutuus. Funktioner. Vaihtoehdot. Versiot. Portofino. Pääuuni

CPF9IPYW Uutuus. Funktioner. Vaihtoehdot. Versiot. Portofino. Pääuuni CPF9IPYW Uutuus 90 CM PORTOFINO-LIESI MONITOIMIUUNILLA PYROLYYSITOIMINTO JA INDUKTIOLIESI KELTAINEN ENERGIALUOKKA: A+ VAIN VALTUUTETUILTA JÄLLEENMYYJILTÄ Energialuokka A+ Keittotaso 0 Display LCD Alueet:

Lisätiedot

C9IMX9. Funktioner. Lisävarusteet. klassinen. Pääuuni 90 CM LIESI MONITOIMIUUNILLA JA INDUKTIOTASO RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A

C9IMX9. Funktioner. Lisävarusteet. klassinen. Pääuuni 90 CM LIESI MONITOIMIUUNILLA JA INDUKTIOTASO RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A C9IMX9 90 CM LIESI MONITOIMIUUNILLA JA INDUKTIOTASO RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A EAN13: 8017709222888 Induktiotaso 5 keittoaluella: Vasen taka: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo 3000 W Vasen etu: Ø 145 mm,

Lisätiedot

SFP6925BPZE. Funktioner. Versiot. Victoria 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+

SFP6925BPZE. Funktioner. Versiot. Victoria 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ SFP6925BPZE 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709218874 Anti fingerprint 13 toimintoa Uunin tilavuus: Netto: 65 litraa Brutto: 79 litraa Lämpötila: 30-280

Lisätiedot

SFP6603NRE Uutuus. Funktioner. Lisävarusteet. Dolce Stil Novo 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA LASI JA KUPARI YKSITYISKOHDILLA ENERGIALUOKKA: A+

SFP6603NRE Uutuus. Funktioner. Lisävarusteet. Dolce Stil Novo 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA LASI JA KUPARI YKSITYISKOHDILLA ENERGIALUOKKA: A+ SFP6603NRE Uutuus 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA LASI JA KUPARI YKSITYISKOHDILLA ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709217440 VAIN VALTUUTETUILTA JÄLLEENMYYJILTÄ Uunin tilavuus: Netto: 70 litraa Brutto:

Lisätiedot

Siirrettävät ilmastointilaitteet

Siirrettävät ilmastointilaitteet Siirrettävät ilmastointilaitteet luovat kotiin ja työpaikoille helposti ja nopeasti miellyttävän ja raikkaan sisäilman. Jäähdyttäessään sisäilmaa ne poistavat samalla ilmasta liiallisen kosteuden sekä

Lisätiedot

ActiveWater astianpesukone, 60 cm

ActiveWater astianpesukone, 60 cm valkoinen 919* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus Energiatehokkuusluokka: A+++, Kuivaustehokkuusluokka: A Vuosittainen kulutus ohjelmalla Eco 50 C: 2660 l vettä / 234 kwh sähköä

Lisätiedot

SFP130NE. Funktioner. Lisävarusteet. linea 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+

SFP130NE. Funktioner. Lisävarusteet. linea 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ SFP130NE 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709218676 Uunin tilavuus: Netto: 70 litraa Brutto: 79 litraa Lämpötilat: 30-280ºC Digitaalinäyttö Easyguide -näyttö

Lisätiedot

Keittiökalusteet. Keittiökalusteet alaovet Luoto LL69 Listavetimellä. Keittiö kalusteet yläovet Luoto LL 68 listavetimellä

Keittiökalusteet. Keittiökalusteet alaovet Luoto LL69 Listavetimellä. Keittiö kalusteet yläovet Luoto LL 68 listavetimellä AS OY HAKALAHDENKATU 56 Sisustusmateriaalit 17.04.2013 Keittiökalusteet Keittiö kalusteet yläovet Luoto LL 68 listavetimellä Keittiökalusteet alaovet Luoto LL69 Listavetimellä Keittiön taso ja välitila

Lisätiedot

PERHEESI ELÄMÄNTAPAAN SOPIVAT RUOAN SÄILYTYSRATKAISUT

PERHEESI ELÄMÄNTAPAAN SOPIVAT RUOAN SÄILYTYSRATKAISUT PERHEESI ELÄMÄNTAPAAN SOPIVAT RUOAN SÄILYTYSRATKAISUT 5/204 Perheystävä, joka suojelee ruokaasi Ruoan älykäs kylmäsäilytys UPOn jääkaappipakastimien uusi sukupolvi hurmaa erinomaisilla ominaisuuksillaan

Lisätiedot

Flexi buffet-linjastot

Flexi buffet-linjastot Flexi buffet-linjastot electrolux Flexi system 3 Uudet Flexi buffet-linjastot: joustavat ratkaisut aamiaisesta illalliseen Kahvilat ja ravintolat: Ihanteellinen ratkaisu ympäristöihin, joissa vaaditaan

Lisätiedot

SFP6925BPZE1 Uutuus. Funktioner. Vaihtoehdot. Victoria 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+

SFP6925BPZE1 Uutuus. Funktioner. Vaihtoehdot. Victoria 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ SFP6925BPZE1 Uutuus 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709241735 Anti fingerprint 13 toimintoa Uunin tilavuus: Netto: 65 litraa Brutto: 79 litraa Lämpötila:

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon CASA Liesikuvut Keittiön kärynpoiston uudet rytmit Uuden Swegon Casa -liesikupumalliston ansiosta kaikki sujuu keittiön raikkaassa ilmapiirissä kuin tanssi. Moderni Blues, sutjakka Salsa, tehokas

Lisätiedot

STA6444L2. Funktioner 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A

STA6444L2. Funktioner 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A EAN13: 8017709165949 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 pikaohjelmaa): Liotus, lasiohjelma, normaali, ECO, Super Pikaohjelmat: 27 min pika, ECO-pika,

Lisätiedot

Cold Line -kylmäkalusteet

Cold Line -kylmäkalusteet Cold Line -kylmäkalusteet ENERGIATEHOKKUUS SÄÄSTÄÄ LUONTOA JA KUSTANNUKSIA Cold Line Elintarvikkeiden ja juo Cold Line -tuoteryhmä on eurooppalaisen kylmäkalustestandardin mukainen, erityisesti ravintoloiden

Lisätiedot

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Laadukas ja tukeva ruostumattomasta teräksestä valmistettu biojätteen vähennysyksikkö. Laitteessa on yhdistettynä jätemylly ja vedenpoistoyksikkö teräksisessä tiskipöydässä.

Lisätiedot

Painepaistinpannu. Electrolux Thermetic laitteet

Painepaistinpannu. Electrolux Thermetic laitteet Electroluxin painepaistinpannu on tarkoitettu laitoksiin, hotelleihin ja suuriin ravintoloihin. Sähkökallisteista painepaistinpannua on neljää kokoa, 60, 90, 100 ja 150 litraa. Sarja käsittää yksittäin

Lisätiedot

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Kodinkoneet 1 Pyrolyysiuuni Koodi: HPR8111X Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Pyrolyysipuhdistustoiminto Lämpötila-alue 30ºC - 250ºC Nopea esilämmitys Sisäänpainettavat käyttökytkimet Digitaalinen

Lisätiedot

Uutuus! Kuluttaa vähemmän energiaa ja vain 10 litraa vettä pesukertaa kohti.

Uutuus! Kuluttaa vähemmän energiaa ja vain 10 litraa vettä pesukertaa kohti. 10 syytä hankkia hohtavan puhdas omatunto Uutuus! Kuluttaa vähemmän energiaa ja vain 10 litraa vettä pesukertaa kohti. Kiitokseksi siitä, että vähennät veden- ja energiankulutusta, hoidamme astiasi paljon

Lisätiedot

Nerokas veto induktiokeittotasoon integroitu liesituuletin.

Nerokas veto induktiokeittotasoon integroitu liesituuletin. Nerokas veto induktiokeittotasoon integroitu liesituuletin. Koe uusi Siemens inductionair System. siemens-home.bsh-group.com/fi 150 päivää studioline Siemens. Tuo tulevaisuuden kotiisi. Loputtomat mahdollisuudet

Lisätiedot

,00. Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin. 310x385x(H)350 12,

,00. Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin. 310x385x(H)350 12, KENWOOD Profesional -sarja yleiskoneet + 975 619 KMP05 Pro yleiskone 6,7 l, 1500W, blender Sekoittaa kakkutaikinat ja vatkaa kerman Kotelo alumiinia Aukeava yläosa turvasuojalla Portaaton nopeuden säätö

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon Home Solutions Swegon CASA Liesikuvut HOME VENTILATION Swegon CASA Liesikuvut KEITTIÖN KÄRYNPOISTON UUDET RYTMIT Swegon CASA liesikuvut ovat keskeinen osa asunnon toimivaa ilmanvaihtoa. Tehokkaan

Lisätiedot

Vähemmän höyryä. Enemmän vapautta.

Vähemmän höyryä. Enemmän vapautta. Vähemmän höyryä. Enemmän vapautta. Uusi näkökulma ruoanvalmistukseen, joka antaa vapautta yksilölliseen keittiösuunniteluun ja varmistaa tehokkaan höyryn ja käryn poiston. siemens-home.fi Siemens. Tuo

Lisätiedot

OPAS JÄRKEVÄÄN VEDEN KÄYTTÖÖN

OPAS JÄRKEVÄÄN VEDEN KÄYTTÖÖN 1 7 6 7 2 3 4 5 Kun tiedät mitä kulutat, tiedät mitä voit säästää OPAS JÄRKEVÄÄN VEDEN KÄYTTÖÖN Suomalainen käyttää vettä keskimäärin 160 litraa vuorokaudessa. Tällä kulutuksella vesimaksun pitäisi olla

Lisätiedot

SFP140BE. Funktioner. Lisävarusteet. linea

SFP140BE. Funktioner. Lisävarusteet. linea SFP140BE 60 CM LINEA KIERTOILMAUUNI PYROLYYSITOIMINNOLLA TOUCH SCREEN - VÄRINÄYTÖLLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709218713 Uunin tilavuus: Netto: 70 L Brutto: 79 L Lämpötila: 30-280ºC

Lisätiedot

Voit tilata välitilat mittavalmiina.

Voit tilata välitilat mittavalmiina. VÄLITILAKUOSIT 106 VÄLITILAKUOSIT Voit tilata välitilat mittavalmiina. Valkoinen Kiiltävä valkoinen Vaalea lehti Tumma lehti Vaalea kide Pastelli mosaiikki Vaalea kalkkikivi Harjattu harmaa 107 VÄLITILAKUOSIT

Lisätiedot

Uutuusviikko 2.-7.11.2015 Charmiamyymälöissä kautta maan

Uutuusviikko 2.-7.11.2015 Charmiamyymälöissä kautta maan Uutuusviikko 2.-7.11.2015 Charmiamyymälöissä kautta maan Uutuusovet puoleen hintaan... 2 Huippuetu Mielekonepaketin ostajille... 3 Gram-uunin ostajille induktiotaso puoleen hintaan... 4 Savo liesituuletin

Lisätiedot

BEAUTIFUL INNOVATIONS FOR YOUR KITCHEN. Maailman hiljaisimmat liesituulettimet

BEAUTIFUL INNOVATIONS FOR YOUR KITCHEN. Maailman hiljaisimmat liesituulettimet BEAUTIFUL INNOVATIONS FOR YOUR KITCHEN Maailman hiljaisimmat liesituulettimet Hiljaisuus on käsin kosketeltavaa. Innovatiivisen NRS -tekniikan avulla Falmec on kehittänyt tuotteen, jossa kärynkeräyskyky,

Lisätiedot

Astianpesukoneet 2007 2008 DISHWASHER_FI_07.indd 1 DISHWASHER_FI_07.indd 1 07-07-24 09.07.42 07-07-24 09.07.42

Astianpesukoneet 2007 2008 DISHWASHER_FI_07.indd 1 DISHWASHER_FI_07.indd 1 07-07-24 09.07.42 07-07-24 09.07.42 stianpesukoneet 2007 2008 DISHWSHER_FI_07.indd 1 07-07-24 09.07.42 Elämisen keveys! Bosch on kehittänyt useita ainutlaatuisia teknisiä ominaisuuksia, joiden ansiosta voimme tarjota huomattavasti tavallista

Lisätiedot

ZANUSSI HINNASTO

ZANUSSI HINNASTO ZANUSSI 1.3.2017 HINNASTO Astianpesukoneet Astianpesukone ZDS12001WA Astianpesukone ZDF21001WA OVH 499 399 Ser 2,50 2,50 Tuotenumero (PNC) 911 089 003 911 549 068 EAN-koodi 7332543299157 7332543392865

Lisätiedot

BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT. Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti.

BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT. Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti. BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti. TUORETTA KAHVIA NOPEASTI SUODATINLAITE VP17A-2 Bunn-O-Matic -suodatinkahvilaitteet

Lisätiedot

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min.

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min. OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useita tuuletintyyppejä. On mahdollista, että tekstissä on yksityiskohtia, jotka eivät koske valitsemaasi tuuletinta. ASENNUS Valmistaja ei vastaa virheellisestä

Lisätiedot

Energiatietäjä-kilpailukysymyksiä

Energiatietäjä-kilpailukysymyksiä Energiatietäjä-kilpailukysymyksiä Lämmitys: Terveellinen ja energiataloudellinen lämpötila on: a) 19 C b) 21 C c) 25 C Suositeltava sisälämpötila koulurakennuksessa on 20-21 C. Tuulettaminen pitämällä

Lisätiedot

TUOTEVALIKOIMA 1.1.-31.3.2016

TUOTEVALIKOIMA 1.1.-31.3.2016 TU OTE VAL IK O I M A 1.1. -31.3.20 16 SI SÄ LL Y S LU E T TE LO KA LU STE IS I I N SI JOI TET TAV AT UUNIT.................................. 4 Y H D IS TELM ÄUUNIT.....................................................

Lisätiedot

Astianpesu Tunneliastianpesukone WTCS90-90 k/h

Astianpesu Tunneliastianpesukone WTCS90-90 k/h KAPPALE # MALLI # NIMI # SIS # AIA # 534300 (WTCS90ERB) Tunneliastianpesukone, 1 nopeus, 90 koria tunnissa, kätisyys O>V 534301 (WTCS90ELB) Tunneliastianpesukone, 1 nopeus, 90 koria tunnissa, kätisyys

Lisätiedot

PARHAAT EDELLYTYKSET HYVÄÄN RUOANVALMISTUKSEEN

PARHAAT EDELLYTYKSET HYVÄÄN RUOANVALMISTUKSEEN PARHAAT EDELLYTYKSET HYVÄÄN RUOANVALMISTUKSEEN TUOTELUETTELO 2016 RUOANVALMISTUSTA PARHAIMMILLAAN Laatua nyt ja tulevaisuudessa Me Neffillä ajattelemme aina käyttäjää suunnitellessamme tuotteitamme. Tekniikka

Lisätiedot

Jääkaapit Kaappipakastimet Yhdistelmäkaapit Liedet Kalusteuunit Keittotasot Liesituulettimet Astianpesukoneet B2B

Jääkaapit Kaappipakastimet Yhdistelmäkaapit Liedet Kalusteuunit Keittotasot Liesituulettimet Astianpesukoneet B2B 2017 Jääkaapit Kaappipakastimet Yhdistelmäkaapit Liedet Kalusteuunit Keittotasot Liesituulettimet Astianpesukoneet B2B Jääkaapit - leveys 55 cm KS 3135-90 Vapaasti sijoitettava jääkaappi, valkoinen Netto-/bruttotilavuus

Lisätiedot

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys Edistyksellisen teknologian ja korkean suorituskyvyn ansiosta 900 XP laitesarja soveltuu erinomaisesti ravintoloille sekä isommille laitoskeittiöille, jotka tarvitsevat tehokkuutta ja korkeaa tuottavuutta.

Lisätiedot

Huipputehokas imuri HEPA 14-suodatuksella

Huipputehokas imuri HEPA 14-suodatuksella Huipputehokas imuri 14-suodatuksella Nykyisin havaittavana kehityksenä on allergioiden yleistyminen ja olemmekin keskittyneet tarjoamaan siihen ratkaisuja. llä voidaan imeä likainen ilma imuriin ja erinomaisen

Lisätiedot

AL Pöytätuuletin 400 -sarja teräs Leveys 120 cm Poistoilma/kiertoilma Moottoriton

AL Pöytätuuletin 400 -sarja teräs Leveys 120 cm Poistoilma/kiertoilma Moottoriton Valinnaiset värit Lisävarusteet AA400510 Ikkunakytkin Required installation accessories AD754045 Liitososa kahdelle lieriömäiselle putkelle 2 x ø 150 mm -malliin AD854043 Liitäntäosa litteään kanavaan,

Lisätiedot

TUOTELUETTELO. Suositushinnat (sis. SER-maksun ja alv:n 24 %) Voimassa 01.04.2013 alkaen

TUOTELUETTELO. Suositushinnat (sis. SER-maksun ja alv:n 24 %) Voimassa 01.04.2013 alkaen TUOTELUETTELO 2013 Suositushinnat (sis. SER-maksun ja alv:n 24 %) Voimassa 01.04.2013 alkaen SISÄLLYSLUETTELO KALUSTEISIIN SIJOITETTAVAT UUNIT 4 LÄMPÖ- JA SÄILYTYSLAATIKOT 10 KALUSTEISIIN SIJOITETTAVAT

Lisätiedot

AL Pöytätuuletin 400 -sarja. teräs Leveys 90 cm. Poistoilma/kiertoilma Moottoriton

AL Pöytätuuletin 400 -sarja. teräs Leveys 90 cm. Poistoilma/kiertoilma Moottoriton Teleskooppimallinen pöytätuuletin, joka voidaan upottaa kokonaan, kun se ei ole käytössä Voidaan yhdistää Vario 400 -liesiin Himmennettävä neutraalin valkoinen LED-valo koko lieden täydelliseen valaistukseen

Lisätiedot

TÄRKEÄT TURVATOIMENPITEET

TÄRKEÄT TURVATOIMENPITEET keraamisen kulhon käyttöohjeet Sisällysluettelo Keraamisen kulhon TURVALLISUUS Tärkeät turvatoimenpiteet...5 keraamisen kulhon käyttö Keraamisen kulhon kiinnittäminen...6 Keraamisen kulhon irrottaminen...7

Lisätiedot

A2-8 100 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: A

A2-8 100 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: A A2-8 100 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: A EAN13: 8017709155001 Kaasutaso 6 poltinta: Vasen taka: ultra nopea 4,2 kw Vasen etu: 1,8 kw Keski taka:

Lisätiedot

Astianpesu EFT3 - Tappimattokone 3 tankkia

Astianpesu EFT3 - Tappimattokone 3 tankkia PROJEKTI # Astianpesu Syöttösuunta Oikea-->Vasen Vasen-->Oikea Käyttöenergia: Sähkö Höyry OPTIOT KONEESEEN (ERILLISHINTA) Eri syöttöalueet: 1.1 mm 1.5 mm 1.8 mm 2.4 mm 3. mm 4. mm 2.9 mm Cross-over Eri

Lisätiedot

TESTATUSTI KESTÄVÄ MONEEN MAKUUN OLEMME LÄHELLÄ ASIAKKAITAMME, HOLLOLASTA MEIDÄT LÖYTÄÄ. festivo.fi

TESTATUSTI KESTÄVÄ MONEEN MAKUUN OLEMME LÄHELLÄ ASIAKKAITAMME, HOLLOLASTA MEIDÄT LÖYTÄÄ. festivo.fi KODIN KYLMÄLAITTEET PANOSTA LAATUUN Kotimaiset Festivo-kylmäsäilytyslaitteet kestävät mukana arjessasi. Jokaisessa Festivossa yhdistyvät laadukkaat ja testatut komponentit suurtalouspuolelta sekä täsmällinen

Lisätiedot

Jää- ja pakastekaapit 650 & 1400 l

Jää- ja pakastekaapit 650 & 1400 l Electroluxin HD-Sarjan jää/pakastekaapit tarjoavat suuren valikoiman erilaisia kaappeja kylmäsäilytykseen. Kaapit ovat niin sisältä kuin ulkoa ruostumatonta terästä, teräsovella, ja kapasiteetti alkaen

Lisätiedot

astianpesukone, 60 cm kokonaan kalustepeitteinen SN 678X01TE *Suositushinta ¹Korkearunkoinen malli mm, asennustila mm

astianpesukone, 60 cm kokonaan kalustepeitteinen SN 678X01TE *Suositushinta ¹Korkearunkoinen malli mm, asennustila mm SX 678X01TE¹ 1829* 1829* *Suositushinta ¹Korkearunkoinen malli - 865 mm, asennustila 865-925 mm Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus k Energiatehokkuusluokka: A+++, Kuivaustehokkuusluokka: A k

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

114 Tuotteet Pesualtaat

114 Tuotteet Pesualtaat 114 Tuotteet Pesualtaat Tuotteet Pesualtaat 115 Millainen käyttäjä, sellainen pesuallas. IDO-pesualtaat jakautuvat neljään eri ryhmään, joista löydät varmasti kylpyhuoneesi tyyliin ja käyttötarpei siisi

Lisätiedot

A CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: B

A CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: B 100 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: B EAN13: 8017709155001 Kaasutaso 6 poltinta: Vasen taka: ultra nopea 4,2 kw Vasen etu: 1,8 kw Keski taka: 1,8

Lisätiedot

Keittopata, Chilltherm, höyry

Keittopata, Chilltherm, höyry Chilltherm padat ovat uuden Electroluxin thermaline laitteita, joisa on jäähdytysjärjestelmä sisäänrakennettuna, jolloin koko Cook&Chill prossessi voidaan valmistaa yhdellä laitteella. Padalla voidaan

Lisätiedot

Kuluttajaimurit Multi 20

Kuluttajaimurit Multi 20 Käytä Nilfisk Multi-imuria esimerkiksi ulkona. Se on täydellinen kodin, auton tai työpajan puhdistukseen, kun haluat vaikkapa imuroida vettä tai puunlehtiä. Multi märkä/kuivaimuri on käyttäjäystävällinen

Lisätiedot

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu.

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu. Pesualtaat Olkoonpa altaasi valinnan lähtökohta säilytystilojen maksimointi, altaan helppohoitoisuus, ulkonäkö tai vaikka seinän rakenne, löytyy sinulle valikoimastamme sopiva ratkaisu. Runsas tuotevalikoimamme

Lisätiedot

A5-8 150 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO PARILA HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: A

A5-8 150 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO PARILA HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: A A5-8 150 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO PARILA HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: A EAN13: 8017709154844 Kaasutaso 7 poltinta: Vasen taka: 1,8 kw Vasen etu: ultra nopea 4,2 kw Keskellä

Lisätiedot

Sekoitinsarja Käyttöohje

Sekoitinsarja Käyttöohje Sekoitinsarja Käyttöohje Lue ohjekirja huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa. Käytä laitetta vain käyttöohjeen mukaisesti. Säilytä ohjekirja lukemiseksi tulevaisuudessa. TURVALLISUUS Laite ei ole

Lisätiedot

SFP130B-1. Funktioner. Lisävarusteet. linea 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSITOIMINNOLLA VALKOINEN ENERGIALUOKKA: A

SFP130B-1. Funktioner. Lisävarusteet. linea 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSITOIMINNOLLA VALKOINEN ENERGIALUOKKA: A SFP130B-1 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSITOIMINNOLLA VALKOINEN ENERGIALUOKKA: A EAN13: 8017709193959 Uunin tilavuus: Netto: 70 L Brutto: 79 L Lämpötila: 30-280ºC Digitaalinäyttö EasyGuide -näyttö Mahdollisuus

Lisätiedot

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa.

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. KEITTIÖ- MEKANISMIT Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. AVENTOS NOSTOMEKANISMIT Erityisesti yläkaapistojen avaamista helpottamaan suunniteltu AVENTOS-nostomekanismijärjestelmä yhdistää turvallisuuden

Lisätiedot