TOIMINTAKERTOMUS 2011

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TOIMINTAKERTOMUS 2011"

Transkriptio

1 Tampereen Yrittäjänaiset ry Pellavatehtaankatu 12 C Tampere Puh TOIMINTAKERTOMUS 2011 Vuosi 2011 oli yhdistyksemme 64. toimintavuosi. Yleiskatsaus Vuoden 2011 lopussa jäsenmäärä oli 514. Jäsenrekisterissä kannatusjäseniä (senioreita) on 31 ja postituslistalla olevia 19. Vuonna 2010 otettiin käyttöön Nekkarijäsenrekisterijärjestelmä, joka oli käytössä myös vuonna Jäsenmaksujen laskutus tapahtui Nekkarin kautta siten, että jäsenmaksut tuloutettiin suoraan keskusliitolle ja keskusliitto tilitti yhdistyksen osuuden tilillemme. Jäsenmaksumme oli 95 euroa, josta yhdistyksen osuus 20 euroa. Kannatusjäsenmaksu (senioreilta) oli 20 euroa. Nekkari-jäsenrekisteri kangerteli, joten yhdistys ei saanut käyttöönsä kaikkia haluttuja tulosteita rekisteristä. Tampereen Yrittäjänaiset ry oli jäsenhankinnan jälkeen jälleen jäsenmäärältään suurin Yrittäjänaisten Keskusliiton rekisterissä olevista yhdistyksistä. Yhdistyksen puheenjohtajana toimi Minna Mänty-Sorvari. Tampereen Yrittäjänaiset ry toimi edelleen yrittäjinä toimivien ja yrittäjyyttä edistävien naisten yrittäjä- ja elinkeinopoliittisena etujärjestönä. Tarkoituksemme on edistää naisten yrittäjyyttä sekä parantaa naisyrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä Pirkanmaalla, edistää yrittäjyyttä, tervettä kilpailua ja yrittäjänaisten välistä yhteistyötä. Järjestimme monipuolista toimintaa: te toja, koulutusta, esittelytilaisuuksia ja luentoja meille läheisistä aiheista. Teimme yritysvierailuja, Kuningatarkierroksia, ja kutsuimme kiinnostavia yrittäjiä ja päättäjiä vieraiksemme. Osallistuimme myös monenlaisiin kulttuuritapahtumiin. Kotisivujamme päivitettiin koko ajan; informaatio tapahtumista ja tärkeistä asioista oli reaaliajassa. Jäsenistöä varten kotisivuillamme on maksuton Jäsenten palvelut - markkinointikanava. Työharjoittelussa toimistollamme olivat Katja Koivistoinen 26.8 saakka ja Tiina Salo, jonka harjoittelukausi jatkuu vuoden 2012 puolelle. Kokous- ja juhlahuoneistomme oli vuoden aikana yhdistyksen hallituksen, toimikuntien ja jäsenten ahkerassa käytössä. Huoneistoa vuokrattiin myös ulkopuolisille koulutus- ja juhlatilaisuuksiin sekä kokouksiin. Huoneiston markkinointia edistämään tehtiin uusi esite. Tukijoitamme ovat olleet mm. Tampereen Puhelin Oy, Nordea Oyj, Fennia, Otsikko Oy (Tori-lehti), Tapiola, If ja Talenom Oy. Postitse lähetettävien jäsenkirjeiden lähettämiseen saimme sponsoritukea Pirkanmaan oppisopimuskeskukselta ja jäseniltä.

2 Resurssikeskuksen organisaatio ja toiminta Tampereen Yrittäjänaiset ry hallinnoi Tampereen naisresurssikeskusta, jonka alaisuudessa toimii kolme tiimiä: koulutus-, tapahtuma- ja kansainvälisyystiimi. Koulutustiimin vetäjä on Pirkko Huhtinen. Tiimi toimii läheisessä yhteistyössä paikallisten koulutusorganisaatioiden kanssa. Tampereen Yrittäjänaiset ry teki alihankintasopimuksen Yrittäjän ammattitutkinnon valmentavasta koulutuksesta Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen kanssa. Vastaamme kahdeksan lähipäivän toteutuksesta vuosien aikana. Nämä koulutukset pidetään yhdistyksen tiloissa. Tapahtumatiimin vetäjä oli Päivi Kiviniemi. Tiimi ei tänä vuonna järjestänyt Business Forumia. Kansainvälisyystiimi on koonnut kansainvälistymään pyrkiviä yrittäjänaisia Pirkanmaalta ja yhteistyönä virisi Pirkanmaan Yrittäjien kanssa yhteinen Namibiahanke, joka jatkuu edelleen. Kansainvälisyystiimin työkenttä on kaksijakoinen: yhtäältä pyritään suoraan yhteistyöhön kansainvälisten partnereiden kanssa ja toisaalta toimitaan asioiden edellytysten parantajana kotimaassa. Kansainvälisyystiimin vetäjä oli Eva Hänninen-Salmelin. Tampereen Yrittäjänaiset ry haki yhdessä Pirkanmaan Yrittäjät ry:n kanssa projektirahoitusta hankkeelle: Project North-South Entrepreneurship for Development Hankkeen valmisteluun osallistuivat myös namibialaiset. Hankkeen naisyrittäjyys osiossa etsitään Namibian suurlähettiläs Theresia Samarian toivomuksesta Naisten Pankki -kaltaiselle toiminnalle sovellusta Namibiassa. Namibia-hankkeen yhteydessä Kirsti Toikka vieraili Namibiassa selvittämässä pienten ja keskisuurten yritysten rahoituspalveluja, erityisesti naisten yritystoiminnan kannalta. Ulkoasianministeriö hyväksyi hakemuksen ehdollisesti siten, että Naisen Pankki -hankkeen osalta tarvitaan selvennystä ennen kuin rahoitus on selvä. Kirsti Toikka ja Eva Hänninen-Salmelin vastaavat Namibiahankkeen jatkohankkeesta Promoting Women Entrepreneurship in Namibia (PWEN) From Women to Women - Naisyrittäjyyden edistäminen Namibiassa - Naiselta naiselle, jolle yhdistyksemme sai joulukuussa Ulkoministeriön rahoituksen vuosille Naisten Pankki Naisten Pankki on yhdistyksen kansainvälisyystiimin projekti ja se tuo mahdollisuuksia useammalle jäsenelle osallistua tiimin toimintaan. Tampereen Yrittäjänaiset ry on Naisten Pankin (Kirkon Ulkomaanavun rahasto) osakas ja haluaa kannustaa ja tukea kehitysmaiden naisia yrittäjyyteen ja omaehtoiseen toimintaan. Pirkko Huhtisen organisoimia Naisten Pankin heijastinkukka- ja rannerengastalkoita pidettiin kaikkiaan 36 kertaa yrittäjänaisten kokoustiloissa. Talkootyöllä on hankittu tähän mennessä 24 kyläpankin osaketta (yht ) ja autettu yli 600 kehitysmaiden naista yrittäjyyden alkuun. Resurssikeskuksen käynnistyshanke Pirkanmaan maakuntahallitus teki takaisinperintäpäätöksen, jolla se velvoitti Tampereen Yrittäjänaiset ry maksamaan osan vuonna 2008 maksetusta rahoituksesta takaisin.

3 Hämeenlinnan hallinto-oikeus on tehnyt välipäätöksen , jolla se kieltää mainittujen saatavien perinnän, kunnes valitus on ratkaistu hallinto-oikeudessa. Asiaa hoitaa asianajaja Tomi Vähätalo. Sipa - yrittäjien sijaispalvelu Sipa-hanketta toteutetaan Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Varsinais- Suomessa. Yrittäjänaisten Keskusliiton tavoite on rakentaa Sipasta valtakunnallinen järjestelmä. Kirsti Toikka on toiminut keskusliitossa Sipa-työryhmän jäsenenä. Osuuskunta ProVerkosto perustettiin sipa-valmennuksessa mukana olleista opiskelijoista ja se tarjoaa valmennettuja sijaisia yrityksille. Kotisivut Muut tapahtumat Vesiaerobicia harrastettiin tiistaisin Viola-kodissa. Ryhmän kokosi Leena Numminen. Yhteiset jäsenlounaat kuukauden viimeisenä tiistaina jäsenten omistamissa ravintoloissa. Hallitus kokoontui vuonna kertaa ja tapahtumatoimikunta 7 kertaa Tiistai-lounas, Coussica. 2 osallistujaa Tiistai-lounas, Kahvilla. 4 osallistujaa Helmikuu, liikuntakokeilu: koripallo ei osallistujia Kuningatar-kierros Stailauskoulu, 30 osallistujaa Varsinainen kevätkokous järjestettiin Iskun tiloissa. Ennen varsinaista kokousta yhteistyökumppanimme Iskun aluejohtaja Mikko Kuuppo kertoi yrityksen toiminnasta ja tarjosi kahvit ja lisäksi yhteistyökumppanimme Talenomin yksikön johtaja Juha Järvisalo kertoi yrityksen toiminnasta Tiistai-lounas, Salud. 10 osallistujaa Itsensä ylittäjät -koulutus ja Uusien jäsenten ilta. Music Bar Palatsi. 70 osallistujaa Maaliskuu, liikuntakokeilu: jooga ei osallistujia Yrittäjänaispäivät Jyväskylässä. Osallistujat Anne Auramo ja Sari Vaajanen. Sointu Lanki osallistui Nekkari-koulutukseen Tiistai-lounas, Kalax. Ei osallistujia Huhtikuu, liikuntakokeilu: jooga ei osallistuja Vuoden 2011 Tampereen Yrittäjänaisen julkistamisjuhlaa vietettiin Pikkupalatsissa. Valituksi tuli Beauty & Wellness Sarikan perustaja, kosmetologi Sari Pulkkanen. Puheen vuoden yrittäjänaiselle piti edellinen valittu Vuoden Yrittäjänainen 2010 Eija Niemi. 30 osallistujaa

4 26.5. Liikuntakokeilu, kahvakuula. Ei osallistujia Tiistai-lounas, Vohveli-kahvila. 8 osallistujaa 7.6. Luovutettiin kannustusdiplomi Kahvila Punaselle Kesäteatteri, Turku. 40 osallistujaa Kukkaisviikot, rentoa yhdessäoloa Tutustuminen jäsenemme Method-putkisto Vilmankämmen -instituuttiin, 8 osallistujaa Tiistai-lounas, Napoli. 6 osallistujaa Uusien jäsenten ilta ja myyntikoulutus (Sari Vaajanen), oma kokous- ja juhlahuoneisto. 50 osallistujaa Tiistai-lounas, Technopolis. Ei osallistujia Tapiola kutsui yhdistyksemme jäsenet Tampere Filharmonian konserttiin Tamperetaloon Ilona-juhla, Ravintola Tiiliholvi. Vuoden 2011 Ilonaksi valittiin stand up-koomikko Anitta Ahonen eli Iso A. 27 osallistujaa Liittokokous Silja Symphony, 5 osallistujaa yhdistyksemme osallistui liittokokoukseen laivalla Helsingissä. Virallisina liittokokousedustajina olivat Minna Mänty-Sorvari, Anne Auramo, Eija Niemi, Kati Heikkilä ja Pirjo Poikelus. Anne Auramo valittiin keskusliiton hallituksen jäseneksi vuosiksi Tiistai-lounas, Tiiliholvi Juice-musikaali ja pikkujoulut, Musiikkiteatteri Palatsi, 80 osallistujaa Stailauskoulu, 15 osallistujaa Yhdistyksen syyskokous järjestettiin Juvenes Salilla Åkerlundinkadulla. Ennen kokousta olivat yhteistyökumppaneidemme Juveneksen Arja Mäkimartin ja Mandatum Lifen Tero Rasilahden puheenvuorot ja Mandatumin tarjoama kahvibuffet Kuningatar-kierros. Ei osallistujia Uusien jäsenten ilta ja vuorovaikutus-koulutus (Pirkko Huhtinen). Joulukuussa kolmen viikon ajan osallistuttiin Naisten Pankin mökissä Tampereen Joulutorille Yhdistyksemme on aktiivisesti mukana Tori-lehden ideoimassa Tampere Oikea Kauppakaupunki -hankkeessa. Vuonna 2011 toteutettiin jäsenkysely yhteistyössä TAMKin oppilaiden kanssa.

5 Hallitus Minna Mänty-Sorvari Sari Vaajanen Päivi Kiviniemi Pirjo Poikelus Anneli Karvanen Eija Niemi Susan Äijälä Anne Auramo Kati Heikkilä Paula Kerola Ilona Qvick puheenjohtaja varapuheenjohtaja, jäsenhankintavastaava sihteeri rahastonhoitaja, huoneistotoimikunnan vetäjä tapahtumatoimikunnan vetäjä varajäsen varajäsen Leena Liuttu-Hietala/ Leena Niemi tiedottaja, kotisivujen ylläpitäjä (hall.ulkop.) Tiina Mäkikoski/ Pirjo Salo/ Heli Jussila jäsenrekisterinhoitaja (hall.ulkop) Hallitus kokoontui 10 kertaa vuonna Sidosryhmävastaava Sointu Lanki saakka Tilintarkastajat 5 Ritva Tuovinen ja Ilse Alander. Varatilintarkastajat Tuula Taura ja Ritva Mora Roca. Kunniajäsenet Aila Mäkelä ja Maija Nappari. Jäsenyydet ja osakkuudet Yhdistys on Tampereen Kauppakamarin, Naisyrittäjyyskeskus ry:n ja Reilun kaupan edistämisyhdistys ry:n jäsen ja Naisten Pankin osakas sekä YES-kummi. Edustukset Edustajamme Yrittäjänaisten Keskusliitossa 2011 oli Kirsti Toikka. Naisyrittäjyyskeskus ry:n hallituksen varapuheenjohtaja oli Sointu Lanki. Resurssikeskusten yhdistyksen hallituksessa varsinaisena jäsenenä Pirkko Huhtinen ja varajäsenenä Sointu Lanki. EAKR Länsi-Suomen seurantakomiteassa toimi Sointu Lanki. Kiinteistö Oy Koskilinnan hallituksen varapuheenjohtajana toimi Sointu Lanki. Vuores - asuntomessut asuntomessutoimikunnassa yrittäjien edustajana Sointu Lanki.

6 Yhteistyökumppanit Yrittäjänaisten Keskusliitto, Pirkanmaan Yrittäjät ry ja pirkanmaalaiset yrittäjäyhdistykset, Elykeskukset, Tampereen kaupungin elinkeinokeskus Tredea, Tampereen Seudun Osuustoimintakeskus, Pirkanmaan Oppisopimuskeskus, Tampereen Kauppakamari, YES-Kummit, Naisten Pankki, Reilun kaupan edistämisyhdistys ry, Naisyrittäjyyskeskus sekä paikalliset koulutusorganisaatiot. Yhdistyksen toimikunnat Tiedotustoimikunta Leena Liuttu-Hietala Minna Mänty-Sorvari Sari Vaajanen Päivi Kiviniemi Sointu Lanki tiedottaja Tapahtumatoimikunta Kati Heikkilä, puheenjohtaja Jenni Ahlstedt Anneli Karvanen Paula Kerola Riikka Töytäri Tytti Vasell Susan Äijälä Huoneistotoimikunta Sointu Lanki Pirjo Poikelus Talous Yhdistyksemme aloitteesta jäsenmaksujen kerääminen ja perintä siirtyi vuonna 2010 keskusliitolle ja se helpottaa yhdistyksen rahastonhoitajan ja hallituksen työtä. Vuonna 2011 yhdistyksen jäsenmaksulaskutus suoritettiin suoraan keskusliitosta jäsenrekisteriä hyödyntäen. Vuoden 2011 tilinpäätös tämän toimintakertomuksen liitteenä ja se esitellään kokouksessa erikseen. Tampereen Yrittäjänaiset ry Hallitus

26.3. Varsinainen kevätkokous ravintola Maitolaituri, Maa- ja metsätalo, Näsilinnankatu 48. Paikalla 12 jäsentä.

26.3. Varsinainen kevätkokous ravintola Maitolaituri, Maa- ja metsätalo, Näsilinnankatu 48. Paikalla 12 jäsentä. Tampereen Yrittäjänaiset ry Pellavatehtaankatu 12 C 33100 Tampere Puh. 03-212 6713 www.tampereenyrittajanaiset.fi TOIMINTAKERTOMUS 2013 Vuosi 2013 oli yhdistyksemme 66. toimintavuosi. Yleiskatsaus Vuoden

Lisätiedot

Puheenjohtajalta. Kaarina Jokinen puheenjohtaja

Puheenjohtajalta. Kaarina Jokinen puheenjohtaja Toimintakertomus 2009 2 Sisällysluettelo Puheenjohtajalta... 3 Toimitusjohtajalta... 4 Yrittäjänaisten Keskusliiton toiminta vuonna 2009... 5 Tapahtumat, vierailut, edustukset... 5 Järjestötoiminta 6 Varainhankinta

Lisätiedot

Vantaan Yrittäjänaiset ry TOIMINTAKERTOMUS 2008

Vantaan Yrittäjänaiset ry TOIMINTAKERTOMUS 2008 Vantaan Yrittäjänaiset ry TOIMINTAKERTOMUS 2008 1 Yleistä Mennyt yhdistyksen 20-vuotisjuhlavuosi on ollut vilkkaan toiminnan aikaa. Yhdistys aloitti vuoden komeasti järjestämällä Nuutin-päivän aattona

Lisätiedot

ATK Seniorit Mukanetti ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011. Toimintavuonna toteutettiin yhdistyksen tavoitteita:

ATK Seniorit Mukanetti ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011. Toimintavuonna toteutettiin yhdistyksen tavoitteita: ATK Seniorit Mukanetti ry Toimintakertomus 2011 ATK Seniorit Mukanetti ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 Toimintavuonna toteutettiin yhdistyksen tavoitteita: Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ikääntyvien

Lisätiedot

1 Hämeenlinnan Eläkkeensaajat ry VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2014 YLEISTÄ

1 Hämeenlinnan Eläkkeensaajat ry VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2014 YLEISTÄ 1 Hämeenlinnan Eläkkeensaajat ry VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2014 YLEISTÄ Vuosi 2014 oli Hämeenlinnan Eläkkeensaajat ry:n 51. toimintavuosi. Juhlavuoden jälkeen palattiin tavanomaiseen toimintaan, jonka kehityssuuntina

Lisätiedot

ADOPTIVFAMILJER RF 21.3.2011

ADOPTIVFAMILJER RF 21.3.2011 ADOPTIOPERHEET RY, TOIMINTAKERTOMUS ADOPTIVFAMILJER RF 21.3.2011 TOIMINTAVUOSI 2010 Yleistä Kulunut toimikausi oli yhdistyksen neljästoista. Yhdistyksen toiminnan vakiintuminen jatkui Raha-automaattiyhdistyksen

Lisätiedot

Toimintakertomus 2014

Toimintakertomus 2014 Toimintakertomus 2014 Imetyksen tuki ry:n perustehtävä on yksilöllisen imetyksen tukeminen tarjoamalla laadukasta vertaistukea ja edistämällä imetysmyönteisiä asenteita yhteiskunnassa. Yhdistyksen visio

Lisätiedot

KAARINAN KEHITYS OY TOIMINTAKERTOMUS 2011. Kuva: A1Media

KAARINAN KEHITYS OY TOIMINTAKERTOMUS 2011. Kuva: A1Media KAARINAN KEHITYS OY TOIMINTAKERTOMUS 2011 Kuva: A1Media 2 (8) Kaarinan Kehitys Oy on vuonna 1992 perustettu, vuonna 2004 varsinaisen toimintansa aloittanut Kaarinan kaupungin, Kaarinan Yrittäjät ry:n ja

Lisätiedot

A-KILTOJEN LIITTO RY VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2010

A-KILTOJEN LIITTO RY VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2010 2 A-KILTOJEN LIITTO RY VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2010 YLEISTÄ A-Kiltojen Liitto ry on vuonna 1968 perustettu päihdetoipujayhdistysten valtakunnallinen keskusjärjestö. A-Kiltojen Liiton tarkoituksena on toimia

Lisätiedot

Sisällys 2/2012. Turun Yrittäjät ry:n. Brahenkatu 20 20100 Turku. www.yrittajat.fi/turunyrittajat www.facebook.com/turunyrittajat faksi 02 232 8272

Sisällys 2/2012. Turun Yrittäjät ry:n. Brahenkatu 20 20100 Turku. www.yrittajat.fi/turunyrittajat www.facebook.com/turunyrittajat faksi 02 232 8272 Turun Yrittäjät ry:n Jäsenlehti 2/2012 www.yrittajat.fi/turunyrittajat www.yrittajat.fi Turun Yrittäjät ry:n Jäsenlehti 2/2012 Sisällys 2/2012 Turun Yrittäjät ry Brahenkatu 20 20100 Turku www.yrittajat.fi/turunyrittajat

Lisätiedot

Finnish Linux User Group PÖYTÄKIRJA 1 (3) FLUG ry PL 117, FIN-00181 HELSINKI flug-hallitus@xunil.fi 19.02.2003

Finnish Linux User Group PÖYTÄKIRJA 1 (3) FLUG ry PL 117, FIN-00181 HELSINKI flug-hallitus@xunil.fi 19.02.2003 Finnish Linux User Group PÖYTÄKIRJA 1 (3) FLUG ry VUOSIKOKOUS Aika 08.02.2003 kello 12:00 Paikka Oulun pääkirjasto, Pakkalansali, Kaarlenväylä 3, Oulu Läsnä Esko Wessman puheenjohtaja Ilpo Nyyssönen sihteeri

Lisätiedot

Finnish Linux User Group FLUG ry PÖYTÄKIRJA 1 (2) PL 117 FIN-00181 HELSINKI flug-hallitus@flug.fi 15.03.2004

Finnish Linux User Group FLUG ry PÖYTÄKIRJA 1 (2) PL 117 FIN-00181 HELSINKI flug-hallitus@flug.fi 15.03.2004 Finnish Linux User Group FLUG ry PÖYTÄKIRJA 1 (2) PL 117 KEVÄTKOKOUS Aika 13.03.2004 kello 15:00 Paikka Cumulus Koskikatu, Koskikatu 5, Tampere Läsnä Esko Wessman puheenjohtaja Ilpo Nyyssönen sihteeri

Lisätiedot

SUOMEN YRITYSKUMMIT RY. Jäsentiedote 2/2012

SUOMEN YRITYSKUMMIT RY. Jäsentiedote 2/2012 SUOMEN YRITYSKUMMIT RY Jäsentiedote 2/2012 1 Pääkirjoitus UUSIA TYÖKALUJA Rakkaalla lapsella on monta nimeä, tavataan sanoa. Me Suomen Yrityskummit ry:n portaali- eli sähköisen työkalun työryhmä olemme

Lisätiedot

Maanmittausalan ammattikorkeakouluja opistoteknisten Liitto MAKLI ry.

Maanmittausalan ammattikorkeakouluja opistoteknisten Liitto MAKLI ry. Maanmittausalan ammattikorkeakouluja opistoteknisten Liitto MAKLI ry. JÄSENTIEDOTE MAALISKUU 2013 Kulmakatu 8 A 00170 HELSINKI GSM 045-2770 347 sähköposti: makli@welho.com kotisivut: www.makli.fi 1 Maanmittausalan

Lisätiedot

ADOPTIVFAMILJER RF 13.3.2010 TOIMINTAVUOSI 2009

ADOPTIVFAMILJER RF 13.3.2010 TOIMINTAVUOSI 2009 ADOPTIOPERHEET RY, TOIMINTAKERTOMUS ADOPTIVFAMILJER RF 13.3.2010 TOIMINTAVUOSI 2009 Yleistä Kulunut toimikausi oli yhdistyksen kolmastoista. Yhdistyksen toiminnan vakiintuminen jatkui Raha-automaattiyhdistyksen

Lisätiedot

3/2008 CP-LEHTI. Tässä numerossa

3/2008 CP-LEHTI. Tässä numerossa 3/2008 CP-LEHTI Tässä numerossa VUOSIKERTOMUS 2007 2 SISÄLLYS VUOSIKERTOMUS 2007 SUOMEN CP-LIITTO ry Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki puh. 09-540 7540, fax 09-5407 5460 keskus avoinna klo 9.00 16.00

Lisätiedot

Hyvät kummit, kummiyritykset ja yhteistyökumppanit. n Vuosi 2013 on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Nyt kuluva TOIMINNAN- JOHTAJAN PALSTA

Hyvät kummit, kummiyritykset ja yhteistyökumppanit. n Vuosi 2013 on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Nyt kuluva TOIMINNAN- JOHTAJAN PALSTA Julku on Pirkanmaan Yrityskummit ry:n tiedotuslehti Lehden nimi viittaa tamperelaisen kirjailijan Lauri Viidan tekstiin: Meidät on reivattu ristiin ja rastiin, kytketty, kätketty julkujen kastiin... Julkuja

Lisätiedot

Yhdistyksen toimintasuunnitelma vuodelle 2006

Yhdistyksen toimintasuunnitelma vuodelle 2006 Yhdistyksen toimintasuunnitelma vuodelle 2006 1. Toiminnan tarkoitus Yhdistyksen sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on: edistää maaseudun kehittämistyötä sekä edistää ja kehittää suomalaista maaseutututkimusta.

Lisätiedot

Aija Mölläri Kirsi Kuokkanen Piia Ylisaari Otavamedia Oy SLY Kaupunkilehdet Dagmar Oy

Aija Mölläri Kirsi Kuokkanen Piia Ylisaari Otavamedia Oy SLY Kaupunkilehdet Dagmar Oy TOIMINTAKERTOMUS 2014 TOIMINTAKERTOMUS 2014 YLEISTÄ Viestintäalan toimihenkilöt Grafinet ry on valtakunnallinen ammattiosasto TEAM Teollisuusalojen ammattiliitto ry:ssä. Grafinet ja TEAM neuvottelevat

Lisätiedot

HALLITUKSEN KERTOMUS 1.1. 31.12.2012

HALLITUKSEN KERTOMUS 1.1. 31.12.2012 HALLITUKSEN KERTOMUS 1.1. 31.12.2012 Sisäiset tarkastajat ry 2 sivu Hallituksen kertomus yhdistyksen toiminnasta edellisenä toimikautena 1. Yleistä 3 2. Yhdistyksen kokoukset 5 3. Hallitus 5 4. Jäsenistö

Lisätiedot

Hyvinkään Yrittäjäsanomat 2 2013

Hyvinkään Yrittäjäsanomat 2 2013 Hyvinkään Yrittäjäsanomat 2 2013 www.yrittajat.fi/hyvinkaa Kravunharju valmistautuu kesään Kuva Hannu Salmi Hyvinkään Yrittäjät ry:n ja Nordean kevätlounas Maanantaina 6.5. klo 12.00 Rantasipi Sveitsissä

Lisätiedot

Sisällys 1. YLEISTÄ... 3 1.1 Toiminta-ajatus... 3 1.2 Visio... 3 1.3 Arvot... 3 1.4 Painopistealue v 2014... 3 2. YHDISTYKSEN JOHTOKUNTA JA

Sisällys 1. YLEISTÄ... 3 1.1 Toiminta-ajatus... 3 1.2 Visio... 3 1.3 Arvot... 3 1.4 Painopistealue v 2014... 3 2. YHDISTYKSEN JOHTOKUNTA JA VUOSIKERTOMUS 1.1. 31.12.2014 Sisällys 1. YLEISTÄ... 3 1.1 Toiminta-ajatus... 3 1.2 Visio... 3 1.3 Arvot... 3 1.4 Painopistealue v 2014... 3 2. YHDISTYKSEN JOHTOKUNTA JA TYÖRYHMÄT... 3 2.1 Johtokunta ja

Lisätiedot

Kummitoiminta kasvoi edelleen vuoden 2011 aikana. Kummilapsia yhdistyksellä oli vuoden lopussa 383.

Kummitoiminta kasvoi edelleen vuoden 2011 aikana. Kummilapsia yhdistyksellä oli vuoden lopussa 383. T O I M I N T A K E R T O M U S 2 0 1 1 Kummitoiminnan 26. vuosi Nakurun lapset ry:n toiminnan tavoitteet: 1. Kummitoiminnalla pyritään takaamaan oikeudenmukainen ja tasa-arvoinen lapsuus kenialaisen kummitoimintamme

Lisätiedot

Auli Aaltonen. Eläköön ekonomit! 2

Auli Aaltonen. Eläköön ekonomit! 2 Auli Aaltonen Eläköön ekonomit! 2 Porin Seudun Ekonomit ry 2003 2013 Julkaisija ISBN ISBN Kuvat Taitto Paino Porin Seudun Ekonomit ry 978-952-93-1781-3 (nid.) 978-952-93-1783-7 (PDF) Porin Seudun Ekonomit

Lisätiedot

Mielenterveysyhdistys HELMI ry. Toimintakertomus 2009. Mielenterveysyhdistys HELMI ry. Pasilan puistotie 7 / 00240 Helsinki

Mielenterveysyhdistys HELMI ry. Toimintakertomus 2009. Mielenterveysyhdistys HELMI ry. Pasilan puistotie 7 / 00240 Helsinki Mielenterveysyhdistys HELMI ry Toimintakertomus 2009 Mielenterveysyhdistys HELMI ry Pasilan puistotie 7 / 00240 Helsinki Mielenterveysyhdistys HELMI ry Toimintakertomus 2009 Pasilan puistotie 7 00240 Helsinki

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodesta 2008

Toimintakertomus vuodesta 2008 Toimintakertomus vuodesta 2008 SISÄLLYS Yhteenveto...1 Toiminta...2 Imetystukitoiminta...2 Imetystukipuhelin...2 Vapaaehtoisten jaksaminen ja tapaamiset...3 Koulutus...3 Muu vapaaehtoistoiminta...3 Imetyksen

Lisätiedot

MERCURIA TOIMINTAKERTOMUS 2014 2015

MERCURIA TOIMINTAKERTOMUS 2014 2015 MERCURIA TOIMINTAKERTOMUS 2014 2015 VISIOMME MERCURIA - alansa ykkönen OSAAMISLUPAUKSEMME parasta ammattiosaamista ARVOMME yhdessä vastuullisesti uudistaen MERCURIA toimintakertomus 2014 2015 Kertomus

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2013

TOIMINTAKERTOMUS 2013 HÄMEEN PELASTUSLIITTO RY 13.03.2014 TOIMINTAKERTOMUS 2013 YLEISTÄ Valtakunnallisesti vuosi 2013 oli palokuntatoiminnan 175v -juhlavuosi. Järjestäytynyt palokuntatoiminta alkoi maamme ensimmäisen palokunnan,

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS 1.10.2012-30.9.2013

VUOSIKERTOMUS 1.10.2012-30.9.2013 1 Tampereen työväenopiston opiskelijat ry Sammonkatu 2 33540 Tampere VUOSIKERTOMUS 1.10.2012-30.9.2013 YLEISTÄ Yhdistys on toiminut yhteistyössä opiston kanssa. Se on ollut mukana opistolla erilaisten

Lisätiedot

Maanmittausalan ammattikorkeakouluja opistoteknisten Liitto MAKLI ry.

Maanmittausalan ammattikorkeakouluja opistoteknisten Liitto MAKLI ry. Maanmittausalan ammattikorkeakouluja opistoteknisten Liitto MAKLI ry. JÄSENTIEDOTE MAALISKUU 2015 Kulmakatu 8 A 00170 HELSINKI GSM 045-2770 347 sähköposti: makli@welho.com kotisivut: www.makli.fi 1 Maanmittausalan

Lisätiedot