OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 19.2.2014"

Transkriptio

1 TYÖPAIKKOJEN ILMOITUSTAULULLE TORNION OAY:N TIEDOTE OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA OAJ:n valtuustovaalit 2. Luottamusmiesvaalit keväällä 3. Sääntömääräinen kevätkokous to Mikä ihmeen alueyhdistys, jaos, paikallisyhdistys? 5. Yhteyshenkilöt Liikunta- ja kulttuuriavustus (likura) Leirikoulu-/luokkaretkisopimus Harjoittelijasopimus Luottamusmiehet (OAJ) asti OAJ:n Tornion paikallisyhdistyksen hallitus lukien 1 (6) Tiedottaja: aki.luosujarvi(at)tornio.fi Tornion yhteislyseon lukio, puh OAJ:n Tornion paikallisyhdistys: OAJ:n Lapin alueyhdistys:

2 TYÖPAIKKOJEN ILMOITUSTAULULLE TORNION OAY:N TIEDOTE OAJ:N VALTUUSTOVAALIT Käykää äänestämässä joko sähköisesti tai ysi-opettajat myös uurnalla molempina päivinä klo lukion aulassa (Kauppakatu 29)! Alueyhdistys palkitsee aktiivisimman paikallisyhdistyksen 200 eurolla ja toiseksi aktiivisimman 100 eurolla. OAJ:n valtuustoon valitaan vaaleilla 150 jäsentä ja 150 varajäsentä vuosiksi jäsenmäärien perusteella ratkeaa, kuinka monta edustajaa OAJ:n eri jäsenryhmät (yleissivistävät opettajat, ammatilliset opettajat, lastentarhanopettajat ja yliopistojen lehtorit) valtuustoon saavat. LTOL:n valtuustoryhmä kasvaa yhdellä 22-jäseniseksi. Yleissivistävät opettajat (YSI) saavat 92 paikkaa, ammatilliset 33 ja yliopiston lehtorit kolme valtuutettua. Torniosta ei ole ilmoittanut kukaan opettaja kiinnostustaan ryhtyä ehdokkaaksi OAJ:n valtuustovaaleihin. Mutta se ei tarkoita kuitenkaan sitä, etteikö kannata olla tilanteen tasalla ja äänestää. YSI-opettajilla on vaalipiirinä Lapin alueyhdistyksen alue, jossa on kolme valtuutetun paikkaa jaossa. Ehdokkaat ovat muodostaneet selvästi aluekohtaisesti omat vaaliliitot. Lastentarhanopettajilla on valtakunnallinen vaalipiiri ja siihen liittyen Lapin, Oulun, Kainuun ja Koillismaan ehdokkaat ovat yhdessä vaalipiirissä. Ehdokasluettelot ovat tämän tiedotteen liitteenä. Äänestysaikataulu - LTOL:n jäsenet äänestävät sähköisesti varsinaisessa äänestyksessä YSI-opettajat voivat äänestää sähköisessä ennakkoäänestyksessä on sekä uurnavaaleissa molempina päivinä klo lukion aulassa (Kauppakatu 29) Vaalin tulos julkistetaan ja vahvistetaan viimeistään LUOTTAMUSMIESVAALIT KEVÄÄLLÄ Nyt kaikki paikallisesta edunvalvontatyöstä kiinnostuneet jäsenemme tulkaa esiin! Luottamusmiesten nykyinen toimikausi päättyy Huhtikuun loppuun mennessä pidetään vaalit, jossa valitaan Jukon (Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestön) torniolainen pääluottamusmies. Hän tulee edustamaan laajalti kaikkia Jukoon kuuluvien jäsenjärjestöjen torniolaisia jäseniä. Lisätietoja löytyy Jukon kotisivuilta ( OAJ on Torniossa suurin jukolainen järjestö ja tästä syystä pääluottamusmies on perinteisesti ollut OAJ:stä nimenomaan OVTES:n 2 (6) Tiedottaja: aki.luosujarvi(at)tornio.fi Tornion yhteislyseon lukio, puh OAJ:n Tornion paikallisyhdistys: OAJ:n Lapin alueyhdistys:

3 TYÖPAIKKOJEN ILMOITUSTAULULLE TORNION OAY:N TIEDOTE alueelta. Pääluottamusmiehen lisäksi valitaan järjestökohtaisesti luottamusmiehet. Torniossa OAJ:llä on ollut pääluottamusmiehen lisäksi kolme luottamusmiestä. Tällä hetkellä odotamme työnantajan vastausta luottamusmiestemme määrään. Totta kai toivomme määrän säilyvän entisellään. Kysymykseemme saamme vastauksen pe Meillä on kaikki lomakkeet valmiina ja ne laitetaan jakoon saman tien kun tiedämme määrän, jota haemme. Kiinnostuneiden tulee ilmoittautua kirjallisesti Aki Luosujärvelle tietyllä lomakkeella pe mennessä. Lomake toimitetaan työpaikoille. Vaalit pidetään keväällä huhtikuun loppuun mennessä. Vaalia valmistelevaan työryhmään kuuluvat OAJ:stä vaalipäällikkö Maarit Mellenius, Aki Luosujärvi, Riitta Höynälä ja Markku Portimo. 3. SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS TO OAJ:n Tornion paikallisyhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään torstaina klo Kansalaisopistolla. Kutsu ja asialista ovat tämän tiedotteen liitteenä. 4. MIKÄ IHMEEN ALUEYHDISTYS, JAOS, PAIKALLISYHDISTYS? OAJ:ssä tehtiin suuri organisaatiomuutos 2000-luvulla. Tuolloin mm. lopetettiin vanhat piirit ja tilalle muodostettiin laajemmat alueyhdistykset. Niin myös meilläkin lakkautettiin OAJ:n Länsi- Pohjan piiri, johon kuuluivat Kemin, Keminmaan, Tervolan, Tornion, Simon ja Ylitornion paikallisyhdistykset ja perustettiin koko maakunnan kattava Lapin alueyhdistys. Alueyhdistys OAJ Lappi on kaikkien Lapissa työskentelevien opetusalan ammattilaisten oma yhdistys. Edustamme noin 3300 varhaiskasvattajaa, peruskoulun ja lukion opettajaa, vapaan sivistystyön opettajaa, ammatillista opettajaa ja yliopistonlehtoria kaikista Lapin kunnista. Alueyhdistys hoitaa jäsenistönsä etuja alueellisessa ja paikallisessa vaikuttamistoiminnassa, ohjaa ja tukee jäsenyhdistystensä paikallista toimintaa ja järjestää järjestö- ja edunvalvontakoulutustilaisuuksia jäsenistölle sekä huolehtii tiedotustoiminnasta jäsenyhdistyksilleen. Alueyhdistyksen keskeinen tehtävä on opettajien palkkauksellinen, ammatillinen ja yhteiskunnallinen edunvalvonta. Alueyhdistys tekee itse ja välittää jäsentensä aloitteita OAJ:n hallitukselle ja valtuustolle. Alueyhdistys antaa lausuntoja OAJ:lle ja opetuksesta vastaaville tahoille toimintaalueellaan. Alueyhdistys vahvistaa opetusalan asiantuntijoiden keskustelua ja vaikutusmahdollisuuksia alueen merkittävien sidosryhmien kanssa. 3 (6) Tiedottaja: aki.luosujarvi(at)tornio.fi Tornion yhteislyseon lukio, puh OAJ:n Tornion paikallisyhdistys: OAJ:n Lapin alueyhdistys:

4 TYÖPAIKKOJEN ILMOITUSTAULULLE TORNION OAY:N TIEDOTE Alueyhdistys painottaa koulutuksen merkitystä tulevaisuuden tekijänä ja opettajan roolia laadukkaiden koulutuspalveluiden tuottajana sekä riittävien resurssien tarpeellisuutta. Alueyhdistys valvoo, että jäsenten virka- ja työehtosopimuksia ja opetusalaa koskevaa lainsäädäntöä noudatetaan kaikissa Lapin kunnissa. Alueyhdistykseen kuuluvat kaikki Lapin 22 paikallisyhdistystä. OAJ Lapin alueyhdistyksen hallitukseen kuuluvat puheenjohtaja sekä 18 jäsentä. Tornion paikallisyhdistyksellä on alueyhdistyksen hallituksessa pysyvästi yksi hallituspaikka, jossa meitä edustaa saakka Tarja Korteniemi. Jaos OAJ Lappi jakautuu OAJ:lle poikkeukselliseen tapaan alueellisiin jaoksiin: Länsi-Pohjan, Keski-Lapin ja Pohjois-Lapin jaoksiin. Jaokset ovat ns. epävirallisia suunnittelutyöryhmiä, jotka mm. valmistelevat alueyhdistyksen hallituksen kokousten asioita oman alueen näkökulmasta, tekevät alueellisia aloitteita sekä yhteisiä alueellisia sopimuksia. Jaos voi järjestää myös koulutusta. Länsi-Pohjan jaoksen on koettu hyvin tärkeäksi työryhmäksi alueellamme. Länsi-Pohjan jaoksen palavereihin osallistuvat (Kemin, Keminmaan, Tervolan, Tornion, Simon ja Ylitornion) paikallisyhdistysten puheenjohtajat, kuntien pääluottamusmiehet, jaoksen alueen alueyhdistyksen hallituksen jäsenet sekä jaoksen alueella oleva OAJ:n valtuutettu. Paikallisyhdistys Yhdistys toimii ensisijaisesti jäsentensä paikallisena edunvalvontayksikkönä. Yhdistys kehittää jäsenistönsä ammatillisia ja yhteiskunnallisia valmiuksia ja pyrkii kehittämään kasvatus- ja opetusalaa laaja-alaisesti. Yhdistyksen tehtävänä on ylläpitää ja lisätä kaikkien jäsentensä yhteenkuuluvuutta ja yhteishenkeä. Yhdistys hoitaa yhdessä luottamusmiestensä kanssa jäsentensä oikeudellisten, yhteistoiminnallisten ja taloudellisten etujen valvontaa. Työsuojeluorganisaation kautta vaikutetaan työturvallisuuden ja -viihtyvyyden parantamiseen. 5. YHTEYSHENKILÖT Paikallisyhdistyksen tärkeänä ensisijaisena tiedottamismuotona ovat eri työyksiköissä työskentelevät yhteyshenkilöt. Onhan teidän työpaikallanne yhteyshenkilö? OAJ:n Tornion paikallisyhdistyksen yhteyshenkilöt saavat yhdistyksen hallitukselta terveisiä tiedottajan kautta, joka on tällä hetkellä puheenjohtaja Aki Luosujärvi. Mikäli teillä ei ole yhteyshenkilöä tai hänen yhteystietonsa ovat muuttuneet, ilmoittakaa siitä viipymättä Akille. Näin varmistamme mutkattoman tiedonkulun. TARKISTAKAA LIITTEENÄ OLEVA LISTA! Tiedottaja: aki.luosujarvi(at)tornio.fi Tornion yhteislyseon lukio, puh OAJ:n Tornion paikallisyhdistys: OAJ:n Lapin alueyhdistys: 4 (6)

5 TYÖPAIKKOJEN ILMOITUSTAULULLE TORNION OAY:N TIEDOTE LIIKUNTA- JA KULTTUURIAVUSTUS (LIKURA) Muistutus, että yhdistyksemme korvaa jäsenilleen liikunta ja kulttuuritilaisuuksiin osallistumisesta kalenterivuosittain kerran 34 tai kahdesti 17. Avustusta ei myönnetä väline- tai materiaalihankintoihin. Korvausta haetaan taloudenhoitaja Ulla Kunnarilta (Ulla Kunnari, Putaan koulu Hallituskatu 7, Tornio). Hoida hakeminen viimeistään ! KÄYTÄ LIKURAN HAKEMISEEN TIEDOTTEEN LIITTEENÄ OLEVAA HAKULOMAKETTA! Lomake löytyy myös yhdistyksen kotisivuilta. LEIRIKOULU-/LUOKKARETKISOPIMUS Tornion kaupungin kanssa on tehty paikallinen sopimus peruskoulujen ja lukion opettajille maksettavista leirikoulu- ja luokkaretkityön korvauksista. Tällä paikallisella sopimuksella määritellään Tornion kaupungin peruskoulujen ja lukion opettajille maksettavat normaalin palkan päälle tulevat korvaukset heidän työskennellessään oppilaiden kanssa vuosittaiseen työsuunnitelmaan hyväksytyssä leirikoulussa tai luokkaretkellä. Sopimus on liitteenä. HARJOITTELIJASOPIMUS Länsi-Pohjan OAY-piiri ja tämän alueen pääluottamusmiehet tekivät aloitteen/päätöksen siitä, ettei kouluilla ja päiväkodeilla oteta vastaan opiskelijoita harjoittelujaksoille, mikäli ohjaavat henkilöt eivät saa harjoittelunohjauksesta suunnattua korvausta itselleen. Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö (JUKO ry) ja Tornion kaupunki ovat sopineet, että oman työn ohessa opiskelijoita ohjaavat henkilöt saavat päättää harjoittelunohjauksesta suunnatun korvauksen käytöstä. Opiskelijan oppilaitoksen maksama korvaus tilitetään ohjaavalle henkilölle/-löille (verollisena) tai harjoittelua ohjaavan yhteisön hyväksi (verottomana). LUOTTAMUSMIEHET (OAJ) asti Tornion kaupunki: PÄÄLUOTTAMUSMIES (JUKO) hammaslääkäri Jarmo Lahti (oman toimen ohessa) (jarmo.lahti(at)tornio.fi) varapääluottamusmies lehtori Markku Portimo (markku.portimo(at)tornio.fi) OAJ:N LUOTTAMUSMIEHET Markku Portimo (markku.portimo(at)tornio.fi) Maarit Mellenius (maarit.mellenius(at)tornio.fi) Riitta Höynälä (riitta.hoynala(at)pp.inet.fi) varaluottamusmies Aki Luosujärvi (aki.luosujarvi(at)tornio.fi) 5 (6) Tiedottaja: aki.luosujarvi(at)tornio.fi Tornion yhteislyseon lukio, puh OAJ:n Tornion paikallisyhdistys: OAJ:n Lapin alueyhdistys:

6 TYÖPAIKKOJEN ILMOITUSTAULULLE TORNION OAY:N TIEDOTE OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYKSEN HALLITUS LUKIEN Yhdistyksemme puheenjohtajana vuoden 2014 loppuun jatkaa Aki Luosujärvi. Järjestäytymiskokouksessa on valittu yhdistyksellemme varapuheenjohtaja, sihteeri, taloudenhoitaja, LTOL:n yhteyshenkilö ja tiedottaja. Webmasterina on Jukka Piiroinen (jukka.piiroinen(at)pp.inet.fi). Kokouspiiriin kuuluu hallituksen lisäksi erikseen kutsuttuina webmaster, pääluottamusmies ja luottamusmiehet. Hallituksen jäsen Luosujärvi Aki, puheenjohtaja, tiedottaja - aki.luosujarvi(at)tornio.fi Hoikka Katriina - katriina.hoikka(at)pp1.inet.fi Höynälä Riitta, LTOL:n yhteyshenkilö - riitta.hoynala(at)pp.inet.fi Räisänen Sari, sihteeri - sari.raisanen(at)tornio.fi Korteniemi Tarja - tarja.korteniemi(at)tornio.fi Kivimäki Liisa - liisa.kivimaki(at)tornio.fi Kunnari Ulla, taloudenhoitaja - u.kunnari(at)pp1.inet.fi Mellenius Maarit, varapuheenjohtaja - m.mellenius(at)luukku.com Valo Satu - satu.valo(at)tornio.fi Henkilökohtainen varajäsen Sillanpää Helky - helky.sillanpaa(at)luukku.com Portimo Markku - markku.portimo(at)tornio.fi Jannert Soile - soile.jannert(at)pp.inet.fi Yliniva Marika - marika.yliniva(at)tornio.fi Husa Ritva - ritva.husa(at)tornio.fi Collin Raija - raija.collin(at)tornio.fi Tiedottaja: aki.luosujarvi(at)tornio.fi Tornion yhteislyseon lukio, puh OAJ:n Tornion paikallisyhdistys: OAJ:n Lapin alueyhdistys: 6 (6)

7 EHDOKASLISTOJEN YHDISTELMÄ OAJ-YSI / Lapin vaalipiiri OAJ:n valtuustovaalien 2014 ehdokkaat Sähköinen ennakkoäänestys Uurnavaali OAJ Lapin pohjoisen opettajien vaaliliitto Pohjois-Lapin opettajat-vaaliliitto No: EHDOKAS 2 Arvola Ari lehtori Sodankylän lukio Sodankylän paikallisyhdistys 3 Hannola Janne lehtori Ivalon lukio Inarin paikallisyhdistys Keski-Lapin vaaliliitto Lapin parhaaksi No: EHDOKAS 4 Huhtala Osmo lehtori Ounasvaaran lukio OAJ:n Rovaniemen paikallisyhdistys 5 Lahtela Ismo luokanopettaja Koskenkylän koulu OAJ:n Rovaniemen paikallisyhdistys Pohjois-Suomen vaikuttajat Palkat ja työolosuhteet kuntoon No: EHDOKAS 7 Alanärä Matti luokanopettaja Lassilan koulu Keminmaan paikallisyhdistys 8 Filpus Kari lehtori Kemin lyseon lukio Kemin opettajien paikallisyhdistys 9 Kukkola Marita lehtori Kemin lyseon lukio Kemin opettajien paikallisyhdistys 10 Nyman Susanne lehtori Kemin lyseon lukio Kemin opettajien paikallisyhdistys 11 Poikela Matti luokanopettaja Maksniemen koulu Simon paikallisyhdistys 6 Sarmola Jaakko lehtori Napapiirin yläasteen koulu OAJ:n Rovaniemen paikallisyhdistys

8 OAJ:N VALTUUSTOVAALIEN 2014 EHDOKKAAT OAJ-LTOL / Valtakunnallinen vaalipiiri Sähköinen vaali Päijät-Hämeen lastentarhanopettajien vaaliliitto: Metropolin laidalta -vaaliliitto Hämeen helmet - varhaiskasvatuksen vaaliliitto 28 Koistinen-Karppinen Päivi, päiväkodinjohtaja 2 Lange-Härkönen Sini, lastentarhanopettaja 29 Leivo Raili, lastentarhanopettaja 3 Tasa Tuija, lastentarhanopettaja 30 Sirniö Sari, lastentarhanopettaja OAJ:n Pohjois-Pohjanmaan Oulun lastentarhanopetta- Pääkaupunkiseudun lastentarhanopettajien vaaliliitto: jien ja varhaiserityisopettajien vaaliliitto: Yksi neljän ja neljä kaikkien puolesta Edunvalvontaa Pohjois-Pohjanmaalta 31 Piirainen Mervi, lastentarhanopettaja 4 Hamari Anu, varhaiserityisopettaja 32 Lehtonen Erja, lastentarhanopettaja 5 Mettovaara Petri, lastentarhanopettaja 33 Luhtavaara Ari-Jukka, päiväkodinjohtaja 6 Helaakoski-Heinonen Arja, lastentarhanopettaja 34 Saario Anna, lastentarhanopettaja 35 Tast Sylvia, kasv.tieteen opettaja (varhaiskasvatus) Pohjoisen alueen lastentarhanopettajien vaaliliitto: 36 Kervinen Taavi, lastentarhanopettaja Puolen Suomen puolesta 37 Schröder Sebastian, lastentarhanopettaja 7 Haapsamo Susanna, päiväkodinjohtaja, Oulu 38 Winter Merja, päiväkodinjohtaja 8 Lautamo Timo, lastentarhanopettaja, Oulu 39 Iso-Kuortti Hanna, esiluokanopettaja 9 Sauvolainen Teija, lastentarhanopettaja, Kemi 40 Toivonen Leena, vs.päiväkodinjohtaja 10 Rantala Tanja, lastentarhanopettaja, Rovaniemi 41 Laakkonen Jerkka, lastentarhanopettaja 11 Rajatalo Kaisa, lastentarhanopettaja, Rovaniemi 42 Ojanperä Riitta, päiväkodinjohtaja 43 Manninen Sari, päiväkodinjohtaja Keski-Suomen lastentarhanopettajien vaaliliitto: 44 Laitinen Merja, erityislastentarhanopettaja Tietoa, taitoa ja rohkeutta valtuustoon! 45 Nousiainen Susanna, lastentarhanopettaja 12 Karla Timo, lastentarhanopettaja 46 Viitanen Kaisa, vastaava lastentarhanopettaja 13 Ahola Raija, erityislastentarhanopettaja 47 Sutton Kirsi, erityislastentarhanopettaja 14 Parkkinen Asko, päiväkodinjohtaja OAJ Pohjanmaan lastentarhanopettajien vaaliliitto: LTOL:n Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen vaaliliitto: Varhaiskasvatuksen vahvistajat - lastentarhanopet- Energistä edunvalvontaa tajien vaaliliitto 15 Silius Tuija, lastentarhanopettaja 48 Koivumäki Monika, lastentarhanopettaja 16 Liimola Anne, päiväkodinjohtaja 49 Herttua-Niemi Minna, päiväkodinjohtaja 17 Nylund Minna, lastentarhanopettaja 18 Sillanpää Nina, lastentarhanopettaja Ilman vaaliliittoja 19 Haapala Riitta, lastentarhanopettaja 20 Viitanen Eira, varhaiskasvatusyksikön johtaja 50 Pakarinen Heidi, lastentarhanopettaja 21 Kamppuri Eija, lastentarhanopettaja 22 Väkiparta Petteri, lastentarhanopettaja 51 Paavola Minna, päiväkodinjohtaja 23 Parikka-Nihti Mari, lastentarhanopettaja 24 Tapiola Niina, lastentarhanopettaja 52 Wickström Susanne, päiväkodinjohtaja Turun seudun lastentarhanopettajien vaaliliitto: 53 Kontulainen Nina, lastentarhanopettaja Tarhapihan jysäys 25 Ikonen Hanna, lastentarhanopettaja 54 Nyberg-Tuominen Sari, lastentarhanopettaja 26 Rytöhonka Klaus, päiväkodinjohtaja 27 Sarén Teija-Rita, päiväkodinjohtaja 55 Kytösaho Pia, varhaiskasvatusyksikön johtaja 56 Silvonen Riitta, lastentarhanopettaja

9 OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ 1 (2) TORNION PAIKALLISYHDISTYS RY. KOKOUSKUTSU OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS OAJ:n Tornion paikallisyhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään Tornion Kansalaisopistolla torstaina klo alkaen kahvilla. Esillä on mm. yhdistyksen toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen hyväksyminen edelliseltä toimintakaudelta sekä vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle. Lisäksi asialistalla on yhdistyksemme sääntömuutos. Kahvitarjoilu. TERVETULOA Torniossa OAJ:n Tornion paikallisyhdistyksen puolesta Aki Luosujärvi puheenjohtaja LIITTEET esityslista Puheenjohtaja Aki Luosujärvi aki.luosujarvi@tornio.fi Sihteeri Sari Räisänen

10 OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ 2 (2) TORNION PAIKALLISYHDISTYS RY. ESITYSLISTA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS Torstaina klo Tornion Kansalaisopisto I KOKOUKSEN AVAUS II KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri 2. Valitaan pöytäkirjantarkistajat ja ääntenlaskijat 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys III VARSINAISET KOKOUSASIAT 5. Käsitellään hallituksen laatima kertomus edellisen vuoden toiminnasta 6. Käsitellään yhdistyksen tilit edelliseltä kalenterivuodelta ja tilintarkastajien lausunto sekä päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä 7. Yhdistyksen hallituksen varajäsenet Hallituksen jäsenillä Tarja Korteniemellä ja Maarit Melleniuksella ei ole henkilökohtaisia varajäseniä. Esitetään valittavaksi Tarja Korteniemen henkilökohtaiseksi varajäseneksi saakka XX XX sekä Maarit Melleniuksen henkilökohtaiseksi varajäseneksi saakka XX XX. 8. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat IV KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja Aki Luosujärvi aki.luosujarvi@tornio.fi Sihteeri Sari Räisänen

11 OAJ:n Tornion paikallisyhdistyksen yhteyshenkilöt VARHAISKASVATUS Hannulan esiopetus: Taina Enbuske Putaan päiväkoti: Heidi Laitinen Isopalon päiväkoti / Kivirannan koulu: Mervi Huttunen isopalopaivakoti@tornio.fi; kivirannan.eskari@tornio.fi; Juhannussaaren päiväkoti: Taina Rajanen juhannussaarenpaivakoti@tornio.fi; esiopetus.juhannussaari@tornio.fi; taina.raja@gmail.com; Kaakamon esiopetus: Riitta Koivisto kaakamoneskari@tornio.fi; Kaakamon vuoropäiväkoti päiväkoti:??????? kaakamonvuoropaivakoti@tornio.fi; Kallioputaan päiväkoti: Kaisa Lindqvist kallioputaanpaivakoti@tornio.fi; Jokivarren esiopetus (Karunki): Minna Alaviuhkola karungin.paivahoito@tornio.fi; Kivirannan päiväkoti: Kirsi Alamäki kivirannanpaivakoti@tornio.fi; Kokkokankaan päiväkoti: Pirjo Ketola kokkokankaanpaivakoti@tornio.fi; Kokkokankaan eskari: Tuija Palosaari kokkokankaan.eskari@tornio.fi; Ympäristön päivähoito ja esiopetus marja-leena.jussila@tornio.fi; Pirkkiön päiväkoti: Saila Kurttila pirkkionpaivakoti@tornio.fi; Päivähoitotoimisto: Riitta Keloneva riitta.keloneva@tornio.fi; KOULUT Arpelan koulu: Aino Nitovuori aino.nitovuori@tornio.fi; Hannulan koulu:?????? Kaakamon koulu: Anu Herajärvi anuherajarvi@hotmail.com; Karungin koulu: Marika Tiiperi mtiiperi@netti.fi; Kivirannan koulu: Sari Juntura sari.juntura@tornio.fi;

12 Kokkokankaan koulu: Tarja Korteniemi Kyläjoen koulu: Maarit Mellenius Näätsaaren koulu: Maija Rukajärvi Peräpohjolan Opisto: Velu Hietanen Pirkkiön koulu: Sari Pörhölä-Auno Putaan koulu: Leeni Similä Raumon koulu: Antti Härkönen Seminaarin koulu: Juha Hemminki Tornion Kansalaisopisto: Liisa Kivimäki Tornion yhteislyseon lukio: Aki Luosujärvi Tornionseudun koulu:????? Vojakkalan koulu: Päivi Slunga

13 TORNION OAY:N KULTTUURI- JA LIIKUNTAKORVAUS Toimitetaan täytettynä taloudenhoitajalle. Voi myös lähettää sähköpostitse. OAJ:n Tornion paikallisyhdistys Taloudenhoitaja Ulla Kunnari Putaan koulu Hallituskatu TORNIO u.kunnari@ pp1.inet.fi HAKIJAN TIEDOT Nimi Osoite KULTTUURI- JA LIIKUNTAKORVAUS OAJ:n Tornion paikallisyhdistyksen hallitus on päättänyt tukea jäseniensä osallistumista liikunta- ja kulttuuritapahtumiin kalenterivuodessa 1x34 tai 2x17. Haen tällä päätöksellä korvausta liitteenä olevan kuitin osoittamaan tapahtumaan. Kuittien yhteissumman tulee ylittää haettavana olevan vaihtoehdon euromäärä. Haen korvausta 17 euroa. Haen korvausta 34 euroa. Korvaus voidaan osoittaa tilille:. Tilinumero Hakeminen vuosittain viimeistään 12. joulukuuta. Päiväys ja allekirjoitus /. 20 LIITE Kuitti tilaisuudesta

14 Tornion kaupungin paikallinen sopimus peruskoulujen ja lukion opettajille maksettavista leirikoulu- ja luokkaretkityön korvauksista 1 Sopimuksen tarkoitus Tällä paikallisella sopimuksella määritellään Tornion kaupungin peruskoulujen ja lukion opettajille maksettavat normaalin palkan päälle tulevat korvaukset heidän työskennellessään oppilaiden kanssa vuosittaiseen työsuunnitelmaan hyväksytyssä leirikoulussa tai luokkaretkellä. 2 Maksettava korvaus Korvausta maksetaan opettajan kerhotuntipalkkioperusteella enintään leirikoulun / luokkaretken viideltä ensimmäiseltä vuorokaudelta. Korvaus on varsinaisen palkan lisäksi ensimmäiseltä ja toiselta vuorokaudelta kuuden tunnin kerhotuntipalkkio kultakin vuorokaudelta. Kolmannelta, neljänneltä ja viidenneltä vuorokaudelta korvaus on kahden kerhotunnin palkka/vrk. Ylimeneviltä vuorokausilta ei korvausta makseta. Kotiinpaluuvuorokaudelta maksetaan kello lähtien yhden tunnin korvaus kutakin alkavaa kahta matkatuntia kohden opettajan kerhotuntipalkkioperusteen mukaisesti. Päivärahojen osalta noudatetaan KVTESsin määräyksiä. 3 Sopimuksen voimassaolo Sopimus on voimassa toistaiseksi alkaen Kumpikin osapuoli voi milloin tahansa irtisanoa sopimuksen. Irtisanominen on tehtävä kirjallisesti ja irtisanomisaika on 3 kuukautta. LIITE: Soveltamisohjeet Anja Huhtanen henkilöstöpäällikkö Ilkka Halmkrona sivistystoimenjohtaja Seppo Kemppainen JUKOn pääluottamusmies Aki Luosujärvi OAJn Tornion py:n puh.joht.

15 LIITE Soveltamisohjeita leirikoulu- ja luokkaretkikorvauksia koskevaan paikalliseen sopimukseen - korvauksien maksaminen edellyttää aina esimiehen tai toimielimen antamaa matkamääräystä ja valvontavastuuseen joutuvan opettajan tulee saada tieto korvausoikeudestaan - matkalla opettaja joutuu yöpymään oppilaiden kanssa ja vastaamaan jatkuvalla läsnäolollaan oppilaiden turvallisuudesta - leirikoulun/luokkaretken tulee olla koulun hyväksytyssä vuosityösuunnitelmassa alustavine ohjelmineen - ohjelman tulee faktisesti tukea koulun opetussuunnitelman mukaista kasvatus- ja opetustehtävää - rehtorilla/koulunjohtajalla on täysi harkintavalta hyväksyä tai hylätä tasapuolisuutta noudattaen, milloin em. kriteerit täyttyvät korvauksen maksamiselle - koulutoimi voi antaa kouluille yleisohjeita ja suosituksia esim. leirikoulujen ja luokkaretkien kestosta, sisällöistä sekä ajankohdista

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 4.4.2016

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 4.4.2016 TORNION OAY:N TIEDOTE 4.4.2016 OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 4.4.2016 1. Toiminnallinen tasa-arvosuunnittelu ja Tasa-arvotyö on taitolaji -julkaisu 2. TVA-neuvottelijat 3. OPI-tiedote 4. Kevään

Lisätiedot

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 19.3.2012

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 19.3.2012 OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 19.3.2012 Keminmaan kevätkarkelot 24.3.2012 Teatteriretken maksu Liikunta- ja kulttuuriavustus (likura) Harjoittelijasopimus Luottamusmiehet (OAJ) 1.8.2011 31.7.2014

Lisätiedot

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 30.3.2010

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 30.3.2010 OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 30.3.2010 OAJ:n valtuustovaalien tulos Ennakkoäänestäneiden kesken suoritettu arvonta Kiitokset teatteriretkestä 26. 27.3.2010 Liikunta ja kulttuuriavustus (likura)

Lisätiedot

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 24.2.2012

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 24.2.2012 TYÖPAIKKOJEN ILMOITUSTAULULLE TORNION OAY:N TIEDOTE 24.2.2012 OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 24.2.2012 Kevätkokous 27.2.2012 Teatteriretki Liikunta ja kulttuuriavustus (likura) Harjoittelijasopimus

Lisätiedot

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYKSEN TIEDOTE

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYKSEN TIEDOTE OAJ:n Tornion paikallisyhdistys tiedottaa 20.12.2017 OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYKSEN TIEDOTE 20.12.2017 PAIKALLISYHDISTYKSEN UUSI HALLITUS Syyskokouksessa on valittu uusi hallitus, joka aloittaa toimintansa

Lisätiedot

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 22.9.2011

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 22.9.2011 TYÖPAIKKOJEN ILMOITUSTAULULLE TORNION OAY:N TIEDOTE 22.9.2011 OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 22.9.2011 OPIT Terveisiä lautakunnalle Syyskokous ti 25.10.2011 Pikkujoulut pe 16.12.2011 Luottamusmies

Lisätiedot

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYKSEN TIEDOTE

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYKSEN TIEDOTE OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYKSEN TIEDOTE 6.11.2017 PAIKALLISYHDISTYKSEN UUSI HALLITUS Syyskokouksessa on valittu uusi hallitus, joka aloittaa toimintansa tammikuussa 2018 Puheenjohtaja: Sari Pelttari

Lisätiedot

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 15.10.2012

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 15.10.2012 OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 15.10.2012 TVA neuvottelutulos Pikkujouluillallinen pe 23.11.2012 Syyskokouksessa 10.10.2012 päätettyä Länsi Pohjan jaoksen tilaisuus/yhteysopettajakoulutus Liikunta

Lisätiedot

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 24.2.2016

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 24.2.2016 OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 24.2.2016 Mistä neuvottelutilanteessa ja pakkolakipaketissa on kysymys? jäsentilaisuus 1.3.2016 klo 17.30 Kemin Cumuluksessa Yhdistyksen kevätkokous Kiva tutustua

Lisätiedot

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 15.9.2010

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 15.9.2010 OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 15.9.2010 Syysretken 25.9.2010 peruuntuminen Syyskokous 6.10.2010 lukiolla Vuoden lappilainen opettaja Pikkujoulut 10.12.2010 Cape Eastissa Liikunta- ja kulttuuriavustus

Lisätiedot

OAJ Valtuustovaalit 2014 LTOL:n vaalipiiri, Pa a kaupunkiseudun vaaliliitto

OAJ Valtuustovaalit 2014 LTOL:n vaalipiiri, Pa a kaupunkiseudun vaaliliitto OAJ Valtuustovaalit 2014 LTOL:n vaalipiiri, Pa a kaupunkiseudun vaaliliitto 31 MERVI PIIRAINEN Työsuojeluvaltuutettu, Lastentarhanopettaja, Helsinki Lastentarhanopettajaliiton varapuheenjohtaja OAJ hallituksen

Lisätiedot

OAJ. Valtuustovaalit 2014. LTOL:n vaalipiiri, Pääkaupunkiseudun vaaliliitto

OAJ. Valtuustovaalit 2014. LTOL:n vaalipiiri, Pääkaupunkiseudun vaaliliitto OAJ Valtuustovaalit 2014 LTOL:n vaalipiiri, Pääkaupunkiseudun vaaliliitto 31 MERVI PIIRAINEN Työsuojeluvaltuutettu, 32 ERJA LEHTONEN Pääluottamusmies, Espoo Lastentarhanopettajaliiton (LTOL) varapuheenjohtaja

Lisätiedot

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 13.10.2011

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 13.10.2011 TYÖPAIKKOJEN ILMOITUSTAULULLE TORNION OAY:N TIEDOTE 13.10.2011 OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 13.10.2011 Opettajan tavoitettavuus Syyskokous ti 25.10.2011 Muuttunut ajankohta > pikkujoulut pe

Lisätiedot

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 8.5.2009

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 8.5.2009 TYÖPAIKKOJEN ILMOITUSTAULULLE TORNION OAY:N TIEDOTE 8.5.2009 OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 8.5.2009 Uusi sivistystoimenjohtaja VESO päivä TVA jakoa Länsi Pohjan veteraaniopettajat ry Opettajien

Lisätiedot

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYKSEN TIEDOTE

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYKSEN TIEDOTE OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYKSEN TIEDOTE 23.9.2016 Ehdottakaa Vuoden lappilainen opettaja 2016 -diplomin saajaa 30.9. mennessä Lapin aluehallintovirasto ja OAJ:n Lapin alueyhdistys valitsevat jälleen

Lisätiedot

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 4.2.2009

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 4.2.2009 OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 4.2.2009 Tietomaa tiedottaa Organisaatiomuutoksia TVA 1.5.2009 lukien Liikunta ja kulttuuriavustus (likura) Harjoittelijasopimus Luottamusmiehet (OAJ) 1.8.2008

Lisätiedot

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 9.2.2010

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 9.2.2010 TYÖPAIKKOJEN ILMOITUSTAULULLE TORNION OAY:N TIEDOTE 9.2.2010 OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 9.2.2010 Kunta alan neuvottelutulos OAJ:n valtuustovaalit Paikallisyhdistyksen kevätkokous Teatteriretki

Lisätiedot

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 25.1.2007 (katso tiedote)

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 25.1.2007 (katso tiedote) 1 (4) TORNION OAY:N TIEDOTE 25.1.2007 OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 25.1.2007 (katso tiedote) Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappian luottamusmies- ja työsuojeluasiat Ympäristösertifikaatti

Lisätiedot

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry PÖYTÄKIRJA OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS Aika: Keskiviikko 25.4.2017 klo 18.00 19.18 Paikka: Kotimäen koulun ruokasali, Littoistentie 500, Kaarina Läsnä: Kokouksessa

Lisätiedot

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 10.10.2008

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 10.10.2008 OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 10.10.2008 Kunnallisvaaliehdokkaat Pikkujoulujuhla 13.12.2008 Yhdistyksen yleiskokous Työnohjauskannanotto Liikunta- ja kulttuuriavustus (likura) Harjoittelijasopimus

Lisätiedot

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖN PIRKKALAN PAIKALLISYHDISTYS ry OAJ:N PIRKKALAN PAIKALLISYHDISTYS ry:n VUOSIKOKOUS

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖN PIRKKALAN PAIKALLISYHDISTYS ry OAJ:N PIRKKALAN PAIKALLISYHDISTYS ry:n VUOSIKOKOUS 1 OAJ:N PIRKKALAN PAIKALLISYHDISTYS ry:n VUOSIKOKOUS Aika: Tiistai 29.3.2011 kello 18.00 Paikka: Osallistujat: Tilausravintola Piha, Tampere OAJ:n Pirkkalan paikallisyhdistys ry:n jäsenet. Paikalla oli

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 OAJ PIRKKALAN PAIKALLIYHDISTYS ry HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 Aika: Perjantai 6.3. lauantai 7.3. 2015 Paikka: Villa Merja s Garden Osallistujat: jäsen varajäsen toimihenkilö Almi Susanna Kanto

Lisätiedot

Tiina Ahde. Tampereen klassillisen lukion kemian, matematiikan ja fysiikan lehtori

Tiina Ahde. Tampereen klassillisen lukion kemian, matematiikan ja fysiikan lehtori Tiina Ahde Tampereen klassillisen lukion kemian, matematiikan ja fysiikan lehtori Miksi haen luottamusmieheksi? Haluan ennen kaikkea auttaa ihmisiä. Parhaimpia hetkiä luottamusmiesvuosillani edunvalvonnassa

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa.

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. ESITYSLISTA 12.10.2018 1(5) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 18.11.2018 kello 9.00. Paikka Scandic Laajavuori Laajavuorentie 30, 40740 Jyväskylä I KOKOUKSEN AVAAMINEN II KOKOUKSEN

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2014

Toimintasuunnitelma 2014 1 Toimintasuunnitelma 2014 TOIMINNAN PÄÄTAVOITE: Lastentarhanopettajien merkityksen esiin nostaminen yhteiskunnassa YHDISTYS: 1. Vaikuttaa jäsenistönsä asemaa koskevaan päätöksentekoon, työolosuhteisiin

Lisätiedot

OAJ:N ORIMATTILAN PAIKALLIS- YHDISTYS RY TOIMINTA- KERTOMUS

OAJ:N ORIMATTILAN PAIKALLIS- YHDISTYS RY TOIMINTA- KERTOMUS OAJ:N ORIMATTILAN PAIKALLIS- YHDISTYS RY TOIMINTA- KERTOMUS 2015 ORIMATTILAN OPETUSALAN PAIKALLISYHDISTYS RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 Orimattilan opetusalan paikallisyhdistyksen toimialueena on Orimattilan

Lisätiedot

OAJ:N PIRKKALAN PAIKALLISYHDISTYS ry:n VUOSIKOKOUS

OAJ:N PIRKKALAN PAIKALLISYHDISTYS ry:n VUOSIKOKOUS 1 OAJ:N PIRKKALAN PAIKALLISYHDISTYS ry:n VUOSIKOKOUS Aika: Keskiviikko 24.3.2010 kello 18.00 Paikka: Osallistujat: Pataravintola Mylly, Pirkkala OAJ:n Pirkkalan paikallisyhdistyksen jäsenet. Paikalla oli

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Tuomo Tikkanen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin

Yhdistyksen puheenjohtaja Tuomo Tikkanen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin ESITYSLISTA 6.10.2015 1(6) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 15.11.2015 kello 9.00. Paikka Kokoustila Snellman & Kallavedet, Scandic Hotelli, Satamakatu 1, 70100 Kuopio I KOKOUKSEN

Lisätiedot

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu SYYSKOKOUS 2013 Aika maanantai 23.10.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu Osallistujaluettelo liitteenä 1 Kokouksen avaus Yhdistyksemme puheenjohtajan Pasi

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin ESITYSLISTA 13.10.2017 1(6) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 19.11.2017 kello 9.00. Paikka Palmgren-konservatorio Rautatienpuistokatu 7, 28130 Pori I KOKOUKSEN AVAAMINEN II KOKOUKSEN

Lisätiedot

Vuosi 2014 oli OAJ:n Lapin alueyhdistyksen 6. varsinainen toimintavuosi.

Vuosi 2014 oli OAJ:n Lapin alueyhdistyksen 6. varsinainen toimintavuosi. OAJ:N LAPIN ALUEYHDISTYS RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 1. YLEISTÄ Vuosi 2014 oli OAJ:n Lapin alueyhdistyksen 6. varsinainen toimintavuosi. Alueyhdistys toteutti toiminnallaan sääntöjensä 2-3 mukaisia

Lisätiedot

Vuosi 2015 oli OAJ:n Kemin Opettajien Paikallisyhdistys r.y:n 41. toimintavuosi. Yhdistyksen puheenjohtajana toimi Esa Seretin.

Vuosi 2015 oli OAJ:n Kemin Opettajien Paikallisyhdistys r.y:n 41. toimintavuosi. Yhdistyksen puheenjohtajana toimi Esa Seretin. 1 (5) TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 HALLITUS Vuosi 2015 oli OAJ:n Kemin Opettajien Paikallisyhdistys r.y:n 41. toimintavuosi. Yhdistyksen puheenjohtajana toimi Esa Seretin. Hallituksen kokoukset Hallitus

Lisätiedot

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry.

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry. Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry. Opetusalan Ammattijärjestö OAJ Työmarkkinajärjestö, joka vastaa opettajien edunvalvonnasta Ainoa ammattijärjestö, joka neuvottelee opettajien palvelussuhteen ehdoista

Lisätiedot

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi.

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi. ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Paikka Järjestötalo, Paulan Sali, Seinäjoki Aika Ke 25.5.2016 klo 18.00 - Läsnä VUOSIKOKOUS 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen järjestäytyminen Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri,

Lisätiedot

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 1.3.2007 (katso tiedote)

OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 1.3.2007 (katso tiedote) 1 (4) TORNION OAY:N TIEDOTE 1.3.2007 OAJ:N TORNION PAIKALLISYHDISTYS TIEDOTTAA 1.3.2007 (katso tiedote) Palkkausmuutokset 1.3.2007 lähtien Työn vaativuuden arviointi Lasketteluretki 31.3.2007 OAJ:n muuttuneet

Lisätiedot

Esitys Kokous todettiin laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Esitys Kokous todettiin laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. HELSINGIN AMMATILLISET 1 (8) KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA HALLITUKSEN KOKOUS 2/2014 Aika Ti klo 17.00 19.00 Paikka Akava-talo, HOAY:n kokoushuone (7. krs) Läsnä Olin Venla, puheenjohtaja Hurme Timo Kettunen

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA Aika: 2.-3.12.2017, alkaen lauantaina 2.12. klo 14:00 Paikka: Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS Esitys: Eurooppanuorten

Lisätiedot

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(5) VUOSIKOKOUS 31.3.2015 Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Paikka Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B Osallistujat Fordell Pertti Juntunen Raija Kauppinen Esko Kallio

Lisätiedot

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus 8.9.2014 Järjestöpäivät 5.-6.9.2014 Liittokokous joka 3. vuosi - valitsee liittovaltuustoedustajat Liittovaltuusto 34 yhdistysten edustajaa 10 muuta edustajaa

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 4.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 13.1.2019 Kokousaika Sunnuntaina 13.1.2019 klo 16.15 17.15 Kokouspaikka Seurakuntatalo, pikkusali Jäsenet/varajäsenet 18/19

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen SUOMEN KARTOITTAJAYHDISTYS SKY ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Paikka Rakennusmestarien toimitila Kajaaninkatu 16, Oulu Valtakirjojen tarkastus on kokoushuoneessa klo 15.45. Aika 3.3.2016 klo 16.15

Lisätiedot

1 Seutuvaltuuston syyskokouksen avaus ja valtuutettujen ja muiden paikallaolijoiden toteaminen, seutuvaltuuston puheenjohtaja Antti Toivola

1 Seutuvaltuuston syyskokouksen avaus ja valtuutettujen ja muiden paikallaolijoiden toteaminen, seutuvaltuuston puheenjohtaja Antti Toivola 1 YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS, SEUTUVALTUUSTON SYYSKOKOUS 2018 Kokousaika: Torstai 13.12.2018, kahvi klo 09.15 alkaen, varsinainen kokous klo 09.30 alkaen valtuustosalissa, ruokailu kokouksen jälkeen

Lisätiedot

Yhdistys toimii Suomen Musiikinopettajien liitto ry:n alaisena valtakunnallisena jäsenyhdistyksenä.

Yhdistys toimii Suomen Musiikinopettajien liitto ry:n alaisena valtakunnallisena jäsenyhdistyksenä. VARHAISIÄN MUSIIKINOPETTAJAT ry SMÅBARNS MUSIKLÄRARE rf SÄÄNNÖT YHDISTYKSEN NIMI TARKOITUS JA TOIMINTA 1 Yhdistyksen nimi on Varhaisiän musiikinopettajat ry, Småbarns Musiklärare rf. Yhdistyksen nimistä

Lisätiedot

Tampereen Seudun Ammatilliset Opettajat Hyväksytty perustamiskokouksessa

Tampereen Seudun Ammatilliset Opettajat Hyväksytty perustamiskokouksessa TAMPEREEN SEUDUN AMMATILLISET OPETTAJAT (TSAO) RY:N SÄÄNNÖT NIMI, TARKOITUS JA TOIMINTA 1 Yhdistyksen nimi on Tampereen seudun ammatilliset opettajat (TSAO) ry. Yhdistyksen kotipaikka on Tampereen kaupunki

Lisätiedot

LTOL. Lastentarhanopettajaliitto

LTOL. Lastentarhanopettajaliitto LTOL Lastentarhanopettajaliitto SISÄLLYS Postiosoite Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki Käyntiosoite Kellosilta 7, 00520 Helsinki Sähköposti liitolle lastentarha@lastentarha.fi, henkilöille etunimi.sukunimi@lastentarha.fi

Lisätiedot

Opettajien edunvalvoja

Opettajien edunvalvoja Opettajien edunvalvoja Opetusalan Ammattijärjestö OAJ on työmarkkinajärjestö, joka vastaa opettajien edunvalvonnasta. OAJ on maassamme ainoa ammattijärjestö, joka neuvottelee opettajien palkkauksesta,

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi Vartiainen avasi kokouksen klo

Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi Vartiainen avasi kokouksen klo SYYSKOKOUS 2016 Aika Tiistai 1.11.2016 klo 18.00 Paikka Läsnä ravintola Utran Uittotupa, Joensuu Osallistujaluettelo liitteenä Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi Vartiainen avasi kokouksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 1/6 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 Aika 15.4.2018 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 20 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/ 1 1 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 16.1.2017 1 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

OAJ:n valtuustovaalit 2010

OAJ:n valtuustovaalit 2010 VANTAAN OPETTAJA VAALIEXTRA 8.2.2010 Vantaan opettajien ammattiyhdistys ry Talkootie 7, 01350 Vantaa puh: 09-873 4020, toimisto@voay.fi, www.voay.fi Tiedottaja: Annika Arstila-Aaltonen p. 050-4096 460

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2018 Sivu 1 Kirkkovaltuusto ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kokousaika: Tiistai 27.2.2018

Lisätiedot

LAPIN ALUEYHDISTYS RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010

LAPIN ALUEYHDISTYS RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 LAPIN ALUEYHDISTYS RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 1. YLEISTÄ Vuosi 2010 oli OAJ:n Lapin alueyhdistyksen 2. varsinainen toimintavuosi. Yhdistys perustettiin 21.11.2008 Rovaniemellä ja OAJ:n hallitus

Lisätiedot

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17. Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012 Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.00 Paikka: Hotel Kalevala Väinämöinen 9 88900 Kuhmo Ohjelma: Kainuun

Lisätiedot

OAJ:N SEINÄJOEN KAUPUNGIN OPETUSALAN PAIKALLISYHDISTYKSEN SÄÄNNÖT

OAJ:N SEINÄJOEN KAUPUNGIN OPETUSALAN PAIKALLISYHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1 (11) OAJ:N SEINÄJOEN KAUPUNGIN OPETUSALAN PAIKALLISYHDISTYKSEN SÄÄNNÖT NIMI, TARKOITUS JA TOIMINTA 1 Yhdistyksen nimi on OAJ:n Seinäjoen kaupungin opetusalan paikallisyhdistys. Yhdistyksen kotipaikka

Lisätiedot

Paikka Oulun yliopisto, Yliopistokatu 9, C ovi, tila KTK 112

Paikka Oulun yliopisto, Yliopistokatu 9, C ovi, tila KTK 112 Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus/ Lapin toimintayksikkö Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä Myllärintie 35 96400 ROVANIEMI PÖYTÄKIRJA 26.5.2010 Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali- ja terveyspalvelut

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Aika 9.4.2017 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 22 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

TAMPEREEN SEUDUN AMMATILLISET OPETTAJAT RY:N SÄÄNNÖT

TAMPEREEN SEUDUN AMMATILLISET OPETTAJAT RY:N SÄÄNNÖT TAMPEREEN SEUDUN AMMATILLISET OPETTAJAT RY:N SÄÄNNÖT NIMI, TARKOITUS JA TOIMINTA 1 Yhdistyksen nimi on Tampereen seudun ammatilliset opettajat ry. Yhdistyksen kotipaikka on Tampereen kaupunki ja toiminta-alue

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014 OAJ:N RAUMAN PAIKALLISYHDISTYS HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014 Aika: Tiistaina 14.1.2014 Paikka: Oaj:n toimisto, Syväraumankatu 5 B 32, 26100 Rauma Läsnä: Aalto Mari Autio Juha-Pekka Eerola-Leino

Lisätiedot

JÄRJESTÖRAKENTEEN KEHITTÄMINEN. Kevät 2017

JÄRJESTÖRAKENTEEN KEHITTÄMINEN. Kevät 2017 JÄRJESTÖRAKENTEEN KEHITTÄMINEN Kevät 2017 Kirsti Hietaranta järjestöasiamies, OAJ Tavoitteet Järjestörakenteen yksinkertaistaminen, kehittäminen ja tehostaminen palvelee entistä paremmin niin järjestön,

Lisätiedot

PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa ja syyskokouksessa

PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa ja syyskokouksessa PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa 28.10.1998 ja syyskokouksessa 11.11.1998 1. Yhdistyksen nimi on Puijon Latu ry ja sen kotipaikka on Kuopio. 1 2. Yhdistyksen

Lisätiedot

1/6 1. KOKOUKSEN AVAUS Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Kokouksen aluksi huomioitiin Länsi-Suomen Pelastusalan Liiton pitkäaikainen hallinnon ja talouden tarkastaja kunnanjohtaja Arto

Lisätiedot

1 SEUTUVALTUUSTO 1/2017 ESITYSLISTA

1 SEUTUVALTUUSTO 1/2017 ESITYSLISTA 1 YLIVIESKAN N KEVÄTKOKOUS 2017 1/2017 Kokousaika: Tiistai 30.5.2017, kahvi klo 8.30 alkaen Ravintola Olivia varsinainen kokous klo 9.00 alkaen auditoriossa, ruokailu kokouksen jälkeen Ravintola Oliviassa.

Lisätiedot

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat samalla ääntenlaskijoina.

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat samalla ääntenlaskijoina. Läsnä: Mia Satamo Mari Toivonen Anna Loimaranta Ainu Sulonen Anneli Jylhä Satu Sipponen Jaana Juvonen Mirika Hyöty Liisa Parviainen Elisa Reunanen Tapio Mäkinen Pasi Satamo Sini-Maria Allén-Perkko Sari

Lisätiedot

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Ma 6.2.2017 klo 17.00 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Merta-Kaisjoki Niina jäsen Nordberg Mea puheenjohtaja Salminen Minna jäsen Sydänheimo Merja jäsen Jumppainen Päivi pääluottamusmies

Merta-Kaisjoki Niina jäsen Nordberg Mea puheenjohtaja Salminen Minna jäsen Sydänheimo Merja jäsen Jumppainen Päivi pääluottamusmies OAJ:N RAUMAN PAIKALLISYHDISTYS HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 10/2016 Aika Perjantaina 9.12.2016 klo 18.00. Paikka: Ravintola Goto, Kuninkaankatu 17, Rauma Läsnä: Aalto Mari jäsen Autio Juha-Pekka jäsen

Lisätiedot

PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS

PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS Aika Maanantai 22.5.2017 klo 12.00 (mahdollisuus oppilaitoslounaaseen klo 11.15 11.50) Paikka Tampereen yhteiskoulun lukio, auditorio, Hallituskatu 32, Tampere

Lisätiedot

LÄÄKÄRIPALVELUYRITYKSET RY:N SÄÄNNÖT

LÄÄKÄRIPALVELUYRITYKSET RY:N SÄÄNNÖT LÄÄKÄRIPALVELUYRITYKSET RY:N SÄÄNNÖT NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi on Lääkäripalveluyritykset ry, Läkarföretagen rf. Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki. YHDISTYKSEN TARKOITUS JA TOIMINTAMUODOT

Lisätiedot

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

XX.XX.20XX OTSIKKO 1( 5 HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS (4/2016) Aika: keskiviikko 24.3.

XX.XX.20XX OTSIKKO 1( 5 HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS (4/2016) Aika: keskiviikko 24.3. 1( 5 1(5) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS (4/2016) Aika: keskiviikko 24.3.2016 klo 17:00 Paikka: HAMK Visamäki, Valtuustosali Kutsutut: Sara Holm, edustajiston puheenjohtaja

Lisätiedot

1. Yhdistyksen nimi on Tampereen seudun Omaishoitajat ry ja kotipaikka Tampere. Yhdistyksen toiminta-alueena on koko Pirkanmaa.

1. Yhdistyksen nimi on Tampereen seudun Omaishoitajat ry ja kotipaikka Tampere. Yhdistyksen toiminta-alueena on koko Pirkanmaa. 1(3) YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1. Yhdistyksen nimi on Tampereen seudun Omaishoitajat ry ja kotipaikka Tampere. Yhdistyksen toiminta-alueena on koko Pirkanmaa. 2. Yhdistyksen tarkoituksen on toimia omaishoitajien

Lisätiedot

Jäsentiedote 1/ Vuosikokouskutsu. Hyvä Suomen Fyysikkoseuran jäsen,

Jäsentiedote 1/ Vuosikokouskutsu. Hyvä Suomen Fyysikkoseuran jäsen, Jäsentiedote 1/2007 7.3.2007 Hyvä Suomen Fyysikkoseuran jäsen, Suomen Fyysikkoseuran varsinainen kokous on vuosikokous, joka pidetään tänäkin vuonna Fysiikan päivien yhteydessä. Ohessa kokouskutsu ja esityslista

Lisätiedot

Luokka 3012, Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, Helsinki

Luokka 3012, Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, Helsinki Pöytäkirja 1 (5) Aika: Maanantai klo 16.00 19.00 Paikka: Luokka 3012, Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, 00520 Helsinki Läsnä: Seppo Kinkki puheenjohtaja Juha Nurmonen sihteeri Kristiina Huff Maria Ruohtula

Lisätiedot

Joensuu Joensuun Nuorisoverstas ry SÄÄNNÖT

Joensuu Joensuun Nuorisoverstas ry SÄÄNNÖT SÄÄNNÖT 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Joensuun Nuorisoverstas ja kotipaikka Joensuu. 2 TARKOITUS JA TOIMINNAN LAATU Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää nuorten elämänhallinnan valmiuksia

Lisätiedot

A (suora henkilöjäsenyys) OAJ:N HALLITUS (9) LOOP:n vuosikokous

A (suora henkilöjäsenyys) OAJ:N HALLITUS (9) LOOP:n vuosikokous A (suora henkilöjäsenyys) OAJ:N HALLITUS 13.4.1994 1 (9) LOOP:n vuosikokous 28.11.2012 OAJ:N LOHJAN:N PAIKALLISYHDISTYKSEN SÄÄNNÖT NIMI, TARKOITUS JA TOIMINTA 1 Yhdistyksen nimi on OAJ:n Lohjan paikallisyhdistys

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif. Elo Joonas Poutiainen Upe 1-11

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif. Elo Joonas Poutiainen Upe 1-11 Aika 31.1.2017 kello 18.30 18.50 Paikka Tervakosken seurakuntakeskus Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif Ahvenjärvi Seppo Nurminen-Pulkkinen Enni Elo Irmeli Pihkala Isto Elo Joonas Poutiainen Upe

Lisätiedot

2. Kokouksen pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta. 3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen.

2. Kokouksen pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta. 3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Savonlinnan opettajien ammattiyhdistys ry Syyskokous 20.11.2018 KLO 19.00 Ravintola Nila Punkaharju TYÖJÄRJESTYS I KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 1. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta. 2. Kokouksen

Lisätiedot

Oulun seudun ammatilliset opettajat ry 1 (7) Yhdistyksen nimi on Oulun seudun ammatilliset opettajat ry.

Oulun seudun ammatilliset opettajat ry 1 (7) Yhdistyksen nimi on Oulun seudun ammatilliset opettajat ry. Oulun seudun ammatilliset opettajat ry 1 (7) YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT NIMI, TARKOITUS JA TOIMINTA 1 Yhdistyksen nimi on Oulun seudun ammatilliset opettajat ry. Yhdistyksen kotipaikka on Oulun kaupunki ja sen

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13 Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous torstaina 28.2.2013 klo 17-19:30. Paikka: Uudenmaan Marttojen 6.krs Sali, Lapinlahdenkatu 3, Helsinki. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA

Lisätiedot

OAJ PÄÄKAUPUNKISEUDUN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2018

OAJ PÄÄKAUPUNKISEUDUN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2018 OAJ PÄÄKAUPUNKISEUDUN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2018 1. Johdanto OAJ:n Pääkaupunkiseudun alueyhdistys edustaa pääkaupunkiseudun kaikkia niin suomenkuin ruotsinkielisiä opettajaryhmiä eli lastentarhanopettajia

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on OAJ:n Ylöjärven paikallisyhdistys. Yhdistyksen kotipaikka on Ylöjärven kaupunki ja sen toiminta-alueena on Ylöjärvi.

Yhdistyksen nimi on OAJ:n Ylöjärven paikallisyhdistys. Yhdistyksen kotipaikka on Ylöjärven kaupunki ja sen toiminta-alueena on Ylöjärvi. OAJ:N YLÖJÄRVEN PAIKALLISYHDISTYKSEN SÄÄNNÖT NIMI, TARKOITUS JA TOIMINTA Yhdistyksen nimi on OAJ:n Ylöjärven paikallisyhdistys. Yhdistyksen kotipaikka on Ylöjärven kaupunki ja sen toiminta-alueena on Ylöjärvi.

Lisätiedot

(hyväksytty Varhaisiän musiikinopettajat ry:n syyskokouksessa )

(hyväksytty Varhaisiän musiikinopettajat ry:n syyskokouksessa ) VARHAISIÄN MUSIIKINOPETTAJAT ry SMÅBARNS MUSIKLÄRARE rf SÄÄNNÖT (hyväksytty Varhaisiän musiikinopettajat ry:n syyskokouksessa 13.11.2015) YHDISTYKSEN NIMI TARKOITUS JA TOIMINTA 1 Yhdistyksen nimi on Varhaisiän

Lisätiedot

Kokous on myös OAJ:n Pirkkalan paikallisyhdistys ry:n luottamusmiesvaalikokous. HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/11

Kokous on myös OAJ:n Pirkkalan paikallisyhdistys ry:n luottamusmiesvaalikokous. HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/11 Kokous on myös OAJ:n Pirkkalan paikallisyhdistys ry:n luottamusmiesvaalikokous. 1 OAJ:N PIRKKALAN PAIKALLISYHDISTYS ry HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/11 Aika: Perjantai 11.3.2011 lauantai 12.3.2011 Paikka:

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on OAJ:n Lapin alueyhdistys ry., josta käytetään nimitystä OAJ Lappi.

Yhdistyksen nimi on OAJ:n Lapin alueyhdistys ry., josta käytetään nimitystä OAJ Lappi. OAJ:n LAPIN ALUEYHDISTYS ry:n SÄÄNNÖT Odottavat PRH:n käsittelyä! 1 Yhdistyksen nimi on OAJ:n Lapin alueyhdistys ry., josta käytetään nimitystä OAJ Lappi. Yhdistyksen kotipaikka on Rovaniemen kaupunki

Lisätiedot

Tehyn hallitus valitaan valtuuston järjestäytymiskokouksessa. Hallitukseen kuuluu 12 jäsentä, Tehyn puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat.

Tehyn hallitus valitaan valtuuston järjestäytymiskokouksessa. Hallitukseen kuuluu 12 jäsentä, Tehyn puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat. TEHYN SITKERYHMÄN TOIMINTAOHJEET 30.5.2016 Toimintaohjeet päivitetään SITKE-ryhmän valtakunnallisessa kokouksessa. 1. TAUSTAA Tehyn päätöksenteko-organisaatio muodostuu valtuustosta ja hallituksesta. VALTUUSTO

Lisätiedot

Valmistuvien opettajien infotilaisuus OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry.

Valmistuvien opettajien infotilaisuus OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. Valmistuvien opettajien infotilaisuus 3.5.2017 OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. 1 Opetusalan ammattijärjestö OAJ 2 JÄSENJAKAUMA 1.1.2012 1.1.2013 1.1.2014 1.1.2015 1.1.2016 1.1.2017 Lastentarhanopettajaliitto

Lisätiedot

Parkojan Koulu, Alkutaival 16, Pornainen. Läsnä Kokouksessa oli läsnä 40 osuuskunnan jäsentä, liite 1.

Parkojan Koulu, Alkutaival 16, Pornainen. Läsnä Kokouksessa oli läsnä 40 osuuskunnan jäsentä, liite 1. PÖYTÄKIRJA 1(6) VARSINAINEN KOKOUS V. 2011 Aika 24.5.2011 klo 18.30 19.40 Paikka Parkojan Koulu, Alkutaival 16, Pornainen Läsnä Kokouksessa oli läsnä 40 osuuskunnan jäsentä, liite 1. 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 Sisällys Esityslista...1 Toimintakertomus 1.8.2013 31.7.2014...2 Esitys toimintasuunnitelmaksi 2014 2015...4 Tilinpäätös 31.7.2014...5 Talousarvio toimikaudelle 1.8.2014

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2013 1 Kokoustiedot Aika Torstai 2.5.2013 klo 13.30 14.41 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on OAJ:n Etelä-Karjalan alueyhdistys ry., josta käytetään nimitystä OAJ Etelä-Karjala.

Yhdistyksen nimi on OAJ:n Etelä-Karjalan alueyhdistys ry., josta käytetään nimitystä OAJ Etelä-Karjala. OAJ Etelä-Karjala OAJ:N Etelä-Karjalan alueyhdistys ry Hallituksen esitys 18.2. 2013 5.2. uusiksi säännöiksi, OAJ:n mallisäännöt on hyväksytty PRH:ssa 25.10.2012. Hyväksytty 3.4.2013 yhdistyksen varsinaisessa

Lisätiedot

Peräpohjolan Leader ry:n puheenjohtaja Jorma Vaara avaa kokouksen.

Peräpohjolan Leader ry:n puheenjohtaja Jorma Vaara avaa kokouksen. lista SYYSKOKOUS 2016 Aika Torstaina 24.11.2015 klo 17.00 Paikka Tervolan nuorisoseuran talo, Seurantie, Tervola 1 KOKOUKSEN AVAUS Peräpohjolan Leader ry:n puheenjohtaja Jorma Vaara avaa kokouksen. 2 KOKOUSVIRKAILIJOIDEN

Lisätiedot

SUOMEN DIABETESLIITTO RY DIABETESYHDISTYKSEN MALLISÄÄNNÖT. Käsitelty Suomen Diabetesliiton liittohallituksessa

SUOMEN DIABETESLIITTO RY DIABETESYHDISTYKSEN MALLISÄÄNNÖT. Käsitelty Suomen Diabetesliiton liittohallituksessa SUOMEN DIABETESLIITTO RY DIABETESYHDISTYKSEN MALLISÄÄNNÖT Käsitelty Suomen Diabetesliiton liittohallituksessa 12.6.2012 Patentti- ja Rekisterihallituksen ennakkotarkastuspäätös 14.01.2013 SUOMEN DIABETESLIITTO

Lisätiedot

OAJ:N KESKI-POHJANMAAN PIIRIN SYYSKOKOUS. Torstai Nuorisokeskus Villa Elba Jarmo Juupaluoma, OAJ:n Pohjanmaan alueyhdistys

OAJ:N KESKI-POHJANMAAN PIIRIN SYYSKOKOUS. Torstai Nuorisokeskus Villa Elba Jarmo Juupaluoma, OAJ:n Pohjanmaan alueyhdistys OAJ:N KESKI-POHJANMAAN PIIRIN SYYSKOKOUS Torstai 17.11.2011 Nuorisokeskus Villa Elba Jarmo Juupaluoma, OAJ:n Pohjanmaan alueyhdistys ALUEYHDISTYKSEN LÄHTÖKOHDAT OAJ:n syysvaltuustossa 2003 hyväksytty

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 01/ (5)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 01/ (5) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 01/ 1 (5) n kokous Aika Maanantai 22.1. klo 21.16-21.48 Talouspäällikön haastattelut 18.20-20.24, johon osallistuivat kirkkoneuvoston ja valtuuston et. Paikka Seurakuntatalo,

Lisätiedot

Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Lahdessa

Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Lahdessa Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Lahdessa Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppua vietetään 17. 19.4.2015 Lahdessa. Viikonlopun ohjelma on monipuolinen: Perjantaina kokoustetaan liiton

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50 KOKOUSAIKA 13.12.2012 klo 17- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: VARAJÄSEN: Timo Manninen, pj Marko

Lisätiedot

Vuosi 2012 oli OAJ:n Lapin alueyhdistyksen 4. varsinainen toimintavuosi.

Vuosi 2012 oli OAJ:n Lapin alueyhdistyksen 4. varsinainen toimintavuosi. OAJ:N LAPIN ALUEYHDISTYS RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 1. YLEISTÄ Vuosi 2012 oli OAJ:n Lapin alueyhdistyksen 4. varsinainen toimintavuosi. Alueyhdistys toteutti toiminnallaan sääntöjensä 2-3 mukaisia

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on OAJ:n Kemin opettajien paikallisyhdistys. Yhdistyksen kotipaikka on Kemin kaupunki ja sen toiminta-alueena on Kemin kaupunki.

Yhdistyksen nimi on OAJ:n Kemin opettajien paikallisyhdistys. Yhdistyksen kotipaikka on Kemin kaupunki ja sen toiminta-alueena on Kemin kaupunki. 1 (7) OAJ:N KEMI:N PAIKALLISYHDISTYKSEN SÄÄNNÖT NIMI, TARKOITUS JA TOIMINTA 1 Yhdistyksen nimi on OAJ:n Kemin opettajien paikallisyhdistys. Yhdistyksen kotipaikka on Kemin kaupunki ja sen toiminta-alueena

Lisätiedot

Esitys: Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri. Esitys: Kirjataan kokouksen läsnäolijat. Myönnetään puhe- ja läsnäolo-oikeus ei-jäsenille.

Esitys: Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri. Esitys: Kirjataan kokouksen läsnäolijat. Myönnetään puhe- ja läsnäolo-oikeus ei-jäsenille. ESITYSLISTA Ratamestarinkatu 11 00520 HELSINKI taso@talentia.fi YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika: Lauantai 19.11.2016, klo 17. Paikka: Turun Konservatorio, Crichton-sali. Linnankatu 60, 20100 Turku 1 Kokouksen

Lisätiedot