PÖYTÄKIRJA. Maanantai klo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PÖYTÄKIRJA. Maanantai 05.10.2015 klo 17.00-19.36"

Transkriptio

1 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 14/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Maanantai klo Kunnanviraston valtuustosali SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAI- SUUS ASIAT PÖYTÄKIRJAN TAR- KASTUSTAPA PÖYTÄKIRJAN AL- LEKIRJOITUS JA VARMENNUS Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Erkki Pääkkönen, pj. Pirjo Hänninen, vpj. Maarit Tarvainen Katja Suhonen Sami Lempinen Marika Pitkänen Pekka Ruotsalainen Matti Tarvainen, kv. pj. Jouko Paretskoi, kv. 1 vpj. Hannu Ylönen, kv. 2. vpj. Taisto Jäntti Maire Nissinen Seija Korhonen Anne Jaakkola Pentti Mali Jarmo Tarkkonen Matti Liimatainen Petteri Ristikangas, kunnanj. esittelijä, ei 208 Kaija Tarvainen, hallintojoht. Lari Hölttä, vs. ymp.terv.joht. Anna Kuhmonen, perust.joht. Juho Nuutinen, vs. tekn.joht. Esko Tossavainen Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä rak.tark./ymp.suojelu.sihteeri Pöytäkirjanpitäjät PÖYTÄKIRJAN TAR- KASTUS Erkki Pääkkönen Tarkastusaika Allekirjoitukset Sami Lempinen Tiistai Kaija Tarvainen Erkki Pääkkönen 198, 208 Katja Suhonen PÖYTÄKIRJA ON PI- DETTY YLEISESTI NÄHTÄVILLÄ Paikka ja pvm Virka-asema Kunnanvirastossa keskiviikkona klo Allekirjoitus toimistosihteeri Saini Malinen

2 Kunnanhallitus KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Khall. 193 Kunnanvaltuusto (Kvalt ) on määritellyt kunnanhallituk - sen kokouksista ilmoittamisesta toimikaudella seuraavaa: Kunnanhallituksen ilmoitusten laillisuuteen vaikuttavat ilmoitukset julkaistaan vain kunnan virallisella ilmoitustaululla. Kunnanhallituksen harkintaan jätetään, milloin ilmoitus on julkaistava julkisten kuulutusten ilmoitustaulun lisäksi myös paikallislehti Sisä-Savossa, valtakunnallisessa tai maakunnallisessa sanomalehdessä tai alan ammattilehdessä. Laillisuuteen vaikuttamatta ilmoitukset julkaistaan myös kunnan internet-sivustolla. Tervon kunnan hallintosäännön (Kvalt ) III luvun 7 :n mukaan: Kunnanhallitus päättää puolivuosittain varsinaisten kokoustensa ajan ja paikan, joista ilmoitetaan siten kuin kunnallisten ilmoitusten julkaisemisessa Tervon kunnassa on päätetty. Kokous pidetään myös, milloin puheenjohtaja katsoo kokouksen tarpeelliseksi tai, kun enemmistö jäsenistä tekee puheenjohtajalle esityksen sen pitämisestä. 8 ja 9 mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja ja hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät asiat (asialista). Esityslista lähetetään mahdollisuuksien mukaan kokouskutsun yhteydessä. Kunnanhallituksen päätöksen ( ) 274 mukaan kunnanhallituksen kokouskutsun antaa neljä päivää ennen kokousta sähköpostilla puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouksen laillisuuteen vaikuttamatta voidaan kokous kutsua koolle myös lyhyemmällä kutsumisajalla ja tarvittaessa puhelimitse ja/tai sähköpostilla. Kokouskutsu lähetetään jäsenille, valtuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajille sekä paikallislehti Sisä-Savolle, Savon Sanomille, Oy Yleisradio Oy:lle ja Iskelmä Oikea Asemalle. Kuntalain ( /365) 58 :n mukaan kunnanhallitus on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Kokouksen puheenjohtaja toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden.

3 Kunnanhallitus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

4 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN Khall. 194 Tervon kunnan hallintosäännön (Kvalt ) 19.n mukaan pöytäkirja tarkistetaan toimielimen päättämällä tavalla. Pöytäkirjan tarkastusvuorossa ovat Pirjo Hänninen ja Katja Suhonen. Kunnanhallitus valitsee kaksi jäsentä kokouksen pöytäkirjantarkastajiksi. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Sami Lempinen ja Katja Suhonen.

5 Kunnanhallitus TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Khall. 195 Tervon kunnan hallintosäännön (Kvalt )11 :n mukaan asiat käsitellään esityslistan mukaisessa järjestyksessä, jollei toimielin toisin päätä. Toimielin voi päättää ottaa käsiteltäväksi sellaisenkin asian, jota ei ole mainittu kokouskutsussa. Kunnanhallitus päättää asialistan hyväksymisestä. Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi. Lisäksi päätettiin käsittellä 208 Kunnan omistamien osakehuoneistojen myyminen ja 209 Virtuaali-Nilakan kehittämistyöryhmän asettaminen ja nimeäminen.

6 Kunnanhallitus KUNNANJOHTAJAN AJANKOHTAISKATSAUS Khall. 196 Kunnanjohtaja esittelee ajankohtaisia asioita. Merkitään tiedoksi. Kunnanjohtaja esitteli kunnanhallitukselle vuoden 2015 käyttötalouden toteuman tammi-syyskuun ajalta.

7 Kunnanhallitus AJANKOHTAISET JA TIEDOKSI MERKITTÄVÄT ASIAT Khall Kuntien yhteiset viranomaiset Savo-Pielisen jätelautakunta 1) Kokouskutsu 3/2015, Muut Keiteleen kunta 1) Kunnanvaltuuston pöytäkirjanote ; Nilakan kuntien yhdistymissopimusneuvotteluiden keskeyttäminen Tervon kunta 1) Perusturvalautakunnan kokouskutsu ) Sivistyslautakunnan kokouskutsu ) Teknisen lautakunnan kokouskutsu Riitniemi Golf Oy 1) Kutsu tiedotus- ja keskustelutilaisuuteen ) Ylimääräisen yhtiökokouksen esityslista Eettisen kaupan puolesta r.y. 1) Eettisempää elektroniikkaa -opas kestäviin julkisiin hankintoihin, Kunnanhallitus merkitsee ilmoitusasiat tiedoksi. Kunnanhallitus nimesi Marika Pitkäsen Tervon kunnan edustajaksi Riitniemi Golf Oy:n tilaisuuksiin.

8 Kunnanhallitus VIRANHALTIJAPÄÄTÖSTEN TÄYTÄNTÖÖNPANOKELPOISUUS Khall. 198 Kuntalain ( /365) 51.1 :n mukaan hallitus voi ottaa käsiteltäväkseen asian, joka on tämän lain nojalla tai hallintosäännössä siirretty hallituksen alaisen viranomaisen toimivaltaan ja jossa asianomainen viranomainen on tehnyt päätöksen. Tervon kunnan hallintosäännön (Kvalt ) IV luvun 23 :n mukaan kunnanhallituksen puheenjohtaja ratkaisee kunnanjohtajan osalta asiat, jotka koskevat vuosiloman myöntämistä, virkavapauden ja työvapaan myöntämistä silloin, kun siihen on lain tai virkaehtosopimuksen nojalla ehdoton oikeus. Kunnanhallitus on päättänyt, että kunnanhallitus ei käytä otto-oikeuttaan seuraavien asioiden ja asiaryhmien osalta: - sellaiset virkavapaudet ja työvapaat, jonka saamiseen viranhaltijalla tai työntekijällä on lainsäädännön, virka- tai työehtosopimuksen nojalla ehdoton oikeus - harkinnanvaraiset palkattomat virkavapaudet tai työvapaat, joiden kesto on enintään 30 kalenteripäivää kerrallaan - vuosilomaa ja lomarahavapaata koskevat päätökset - henkilöstön koulutus- ja kehittämistoiminta - henkilöstölle myönnettäviä henkilökohtaisen lisän vuosisidonnaisia osia ja määrävuotiskorotuksia koskevat asiat - eron myöntäminen virka- tai työsuhteesta - sijaisen ottaminen enintään 1 vuoden määräajaksi ja valitun palkkaus - työ- ja yms. harjoittelua koskevat sopimukset - sivutoimi-ilmoitukset - henkilöstön työtehtäviin ja työaikoihin liittyvät päätökset - henkilökohtaisen lisän maksaminen ja määräaikainen peruspalkan tarkistaminen tehtävien olennaisesti muuttuessa. Hallituksen kokouksessa ovat nähtävillä kunnanhallituksen puheenjohtajan, kunnanjohtajan ja hallintojohtajan viranhaltijapäätökset. Päätösluettelot ovat luettavissa kunnanvirastolla ja kokouksessa. Tervon kunnan hallintosääntö (Kvalt ). Kunnanhallituksen puheenjohtajan päätösesitys: Kunnanhallitus päättää käyttääkö se otto-oikeuttaan em. viranhaltijapäätösten kohdalla.

9 Kunnanhallitus Kunnanjohtaja ja hallintojohtaja eivät osallistu asian käsittelyyn eikä päätöksentekoon, (Hallintolaki 434/ ja 28 :n kohta 1, asianosaisjääviys). Pöytäkirjanpitäjänä toimii kunnanhallituksen puheenjohtaja. Kunnanhallitus päätti, ettei se käytä otto-oikeuttaan ko. viranhaltijapäätösten kohdalla. Kunnanjohtaja ja hallintojohtaja eivät osallistuneet asian käsittelyyn eikä päätöksentekoon, (Hallintolaki 434/ ja 28 :n kohta 1, asianosaisjääviys). Pöytäkirjanpitäjänä toimi kunnanhallituksen puheenjohtaja.

10 Kunnanhallitus ETUOSTO-OIKEUDEN KÄYTTÄMINEN Khall. 199 Kunnalla on Etuostolain (608/1977) mukaisesti etuosto-oikeus kunnassa sijaitsevan kiinteistön kaupassa ( /654). Tällöin kunnalla on oikeus lunastaa myyty kiinteistö. Etuosto-oikeutta voidaan käyttää maan hankkimiseksi yhdyskuntarakentamista sekä virkistys- ja suojelutarkoituksia varten ( /289). Etuosto-oikeutta ei ole milloin - kiinteistö käsittää tai, jos samalla luovutuskirjalla tai muutoin luovutuksin, jotka on katsottavissa samaksi kaupaksi, myydään eri kiinteistöjä, nämä yhdessä käsittävät 5000 neliömetriä tai sitä vähemmän - ostajan on myyjän puoliso tai henkilö, joka perintökaaren (40/65) 2. ja 4. luvun säännösten mukaan voisi periä myyjän, taikka tällaisen henkilön puoliso - ostajana on valtio, valtion liikelaitos tai muu valtion laitos ( /471) - myynti tapahtuu pakkohuutokaupalla. Em. maapinta-alaa laskettaessa otetaan huomioon myös kahden viimeksi kuluneen vuoden aikana saman ostajan ja saman myyjän välillä samassa kunnassa tehdyt kiinteistökaupat sekä kaupat, jossa kiinteistönluovuttajana tai luovutuksensaajana on yhteisö, josta ostaja tai myyjä omistaa yli puolet, samoin kuin kaupat, jossa kiinteistö on kolmannen kautta siirtynyt samalta myyjältä samalle ostajalle ( /654). Kunnalla on etuosto-oikeus maankäyttö- ja rakennuslain (132/1999) 110 :ssä tarkoitetulla kehittämisalueella, kun asiasta on mainitun lain 111 ja 112 :n nojalla päätetty ( /140). Etuosto-oikeutta ei ole, milloin sen käyttämistä, huomioon ottaen ostaja ja myyjän välinen suhde, luovutuksen ehdot tai muut olosuhteet, on pidettävä ilmeisen kohtuuttomana. Etuosto-oikeutta ei myöskään ole kun valtio, valtion liikelaitos tai muu valtion laitos myy kiinteistön: - eduskunnan kaupalle antamassa suostumuksessa nimeämälle luovutuksensaajalle tai - sellaiselle yhtiölle, jossa valtiolla on määräysvalta, valtion rahastolle tai julkisoikeudellista tehtävää hoitavalle säätiölle niiden omaa käyttöä varten ( /471). Julkiselta kaupanvahvistajalta on saatu seuraavat ilmoitukset kiinteistökaupoista:

11 Kunnanhallitus Luovutuslaji: kauppa Luovuttajat: Pekkarinen Veli-Pekka Antero ja Pekkarinen Katja Marika Luovutuksen saajat: Raisio Jani Petteri ja Raisio Jenni Johanna Luovutuksen kohde: koko kiinteistö, , Koivulahti, Villa Muppe, 8800 m 2 2. Luovutuslaji: jakosopimus Sopijapuolet: Tarvainen Jorma (1/2) ja Tarvainen Ilkka (1/2) Luovutuksen kohde: määräala (uusi), , Kuivaniemi, Peltola, m 2 Tervon kunnan hallintosääntö (Kvalt ). Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi kaupanvahvistajan ilmoitukset kiinteistökaupoista ja harkitsee, käyttääkö kunta etuostolain mukaista etuosto-oikeutta ko. kiinteistökaupoissa. Kunnanhallituksen jäsen Maarit Tarvainen ei osallistu asian käsittelyyn eikä päätöksentekoon, (Hallintolaki 434/ ja 28 :n kohta 1, asianosaisjääviys). Kunnanhallitus merkitsi tiedoksi kaupanvahvistajan ilmoitukset kiinteistökaupoista. Kunnanhallitus päätti, että kunta ei käytä Etuostolain mukaista etuosto-oikeutta ko. kiinteistökaupoissa. Kunnanhallituksen jäsen Maarit Tarvainen ei osallistunut asian käsittelyyn eikä päätöksentekoon, (Hallintolaki 434/ ja 28 :n kohta 1, asianosaisjääviys).

12 Kunnanhallitus TÄYTTÖLUVAN MYÖNTÄMINEN TERVON KUNNAN PERUSTURVALAUTAKUNNALLE LÄ- HIHOITAJAN TOIMEN VAKINAISEEN TÄYTTÄMISEEN LUKIEN / TÄYTTÖLUVAN MYÖNTÄMINEN TERVON KUNNAN PERUSTURVALAUTAKUNNALLE KAHDEN LÄHIHOITAJAN TOIMEN VAKINAISEEN TÄYTTÄMISEEN LUKIEN Khall. 200 Perusturvaltk 38 ( ) Khall. 116 ( ) Perusturvaltk 24 ( ) Khall. 108 ( ) Tervon kunnan kotihoidon kaksi vakinaisessa toimessa ollutta lähihoitajaa on irtisanoutunut työsuhteistaan ja päivätyillä irtisanoutumisilmoituksilla. Perusturvajohtaja on myöntänyt työntekijöille erot lähihoitajan toimista Tervon kunnassa ja alkaen (Tervon kunnan hallintosääntö Kvalt ). Tervon kunnan hallintosäännön (Kvalt ) 27 :n mukaan lautakunta päättää alaisensa vakinaisen kuukausipalkkaisen henkilön ja yli vuoden ajaksi valittavan esittelijänä toimivan määräaikaisen henkilön palvelukseen ottamisesta. Palkkauksesta valinnan yhteydessä päättää valitseva viranomainen neuvoteltuaan asiasta palkka-asiamiehen kanssa ennen palkkauksen vahvistamista. 26 :n mukaan henkilöstön kelpoisuudesta on voimassa, mitä niistä virkaa tai tointa perustettaessa tai muutoin on päätetty taikka säädetty ja niistä pidetään erillistä luetteloa. 28 :n mukaan viran tai työsuhteen julistaa haettavaksi lautakunnan valitseman viranhaltijan osalta ao. toimistopäällikkö. 23 :n mukaan kunnanhallitus päättää luvan myöntämisestä vakinaisten virkojen ja toimien täyttämiseen. Lain sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista ( /272) 8 :n mukaan kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtäviin on tehtävään soveltuva sosiaali- ja perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Lähihoitajan palkkaus määräytyy KVTES liitteen 4 04SOS06A mukaisesti. Perusturvajohtaja hakee kunnanhallitukselta täyttölupaa itrisanoutumisten johdosta avoinna oleviin lähihoitajan toimiin Tervon kunnan kotihoidossa.

13 Kunnanhallitus Kunnanhallitus myöntää perusturvalautakunnalle luvan täyttää kaksi Tervon kunnan lähihoitajan toimea, ensijainen sijoituspaikka kotihoito, vakinaisesti lukien tai sopimuksen mukaan. Kunnanjohtajan kokouksessa antama muutettu päätösesitys: Asia jätetään pöydälle. Perusturvalautakunta valmistelee asiaa toimenkuvien mahdollisten muutostarpeiden näkökulmasta. Kokouksessa annetun muutetun päätösesityksen mukainen. Pirjo Hänninen ei osallistunut asian käsittelyyn eikä päätöksentekoon (Hallintolaki 434/ ja 28 :n kohta 1, asianosaisjääviys). Perusturvaltk 24 ( ) Perusturvalautakunnassa käydyn keskustelun pohjalta toimenkuvien muutostarpeista Tervon kunnan vanhustenhuollosa todetaan seuraavaa: Tulevaisuuden palvelutarpeiden vuoksi sairaanhoidollista osaamista kotihoidossa tulee vahvistaa erityisesti virka-ajan ulkopuolella. Kokouksessa annettu päätösesitys: 1) Perusturvalautakunta hakee kunnanhallitukselta täyttölupaa yhteen itrisanoutumisen johdosta avoinna olevaan lähihoitajan toimeen Tervon kunnan kotihoidossa. 2) Perusturvalautakunta saa tietoonsa, että perusturvajohtaja julistaa yhden lähihoitajan toimen haettavaksi, mikäli toimeen saadaan kunnanhallitukselta täyttölupa. 3) Perusturvajohtaja Anna Kuhmonen nimeää haastatteluryhmän. 4) Perusturvalautakunta päättää, että lähihoitajan toimen kelpoisuus ja palkkaus määräytyvät KVTES liitteen 4 04SOS06A mukaisesti. 5) Perusturvalautakunta hakee kunnanhallitukselta yhden lähihoitajan toimen muuttamista sairaanhoitajan toimeksi alkaen.täyttölupa toimeen haetaan kotipalvelun uudelleenjärjestelyn jälkeen uusien toimenkuvien valmistuttua. Toimea hoidetaan sijaisjärjestelyin saakka. 1-5 Kokouksessa annetun päätösesityksen mukainen. Khall. 116 ( ) Tervon kunnan hallintosäännön (Kvalt ) 26 :n mukaan valtuusto päättää niiden virkojen perustamisesta ja lakkauttamisesta, joiden vaki-

14 Kunnanhallitus naisesta täyttämisestä se päättää. Muiden virkojen tai pysyväisluonteisten työsuhteiden (toimet) perustamisesta, lakkauttamisesta ja virkasuhteen muuttamisesta työsuhteeksi päättää kunnanhallitus. Kunnanhallitus myöntää perusturvalautakunnalle täyttöluvan yhden lähihoitajan toimen vakinaiseen täyttämiseentervon kunnan kotihoidossa. Perusturvalautakunta hakee kunnanhallitukselta yhden lähihoitajan toimen muuttamista sairaanhoitajan toimeksi alkaen. Kunnanjohtajan kokouksessa antama päätösesitys: 1. Kunnanhallitus myöntää perusturvalautakunnalle täyttöluvan yhden lähihoitajan toimen vakinaiseen täyttämiseen Tervon kunnan kotihoidossa. 2. Kunnanhallitus merkitsee tietoonsa saatetuiksi kannaotot, joissa vastusteaan lähihoitajan toimen muuttamista sairaanhoitajan toimeksi alkaen saapunut Kannanoton lähihoitajan toimen muuttamisesta sairaanhoitajan toimeksi lukien, Sisä-Savon JHL ry, puheenjohtaja Pirkko Siidorow ja luottamusmies Maire Nissinen, oheismateriaali saapuneen Kannanoton lähihoitajan toimen muuttamisesta sairaanhoitajan toimeksi lukien, SuPerin Sisä-Savon ammattiosasto, varapuheenjohtaja Martta Väisänen ja pääluottamusmies Riiikka Lappalainen, oheismateriaali Kunnanhallitus päättää jättää pöydälle perusturvalautakunnan esityksen yhden lähihoitajan toimen muuttamista sairaanhoitajan toimeksi alkaen. Perusturvalautakunta valmistelee asiaa henkilöstöä kuullen. Ko. lähihoitajan toimi täytetään määräaikaisesti vuoden 2015 loppuun saakka. Kunnanjohtajan kokouksessa antaman päätösesityksen mukainen. Pirjo Hänninen ei osallistunut asian käsittelyyn eikä päätöksentekoon, (Hallintolaki 434/ ja 28 :n kohta 1, asianosaisjääviys). Perusturvaltk 38 Lähihoitajan toimen muuttamista sairaanhoitajan toimeksi on käsitelty henkilökuntaa kuullen kolmessa työkokouksessa: kotihoidon sairaanhoitajat, perusturvajohtaja, vs. kotihoitopalveluiden esimies, kotihoidon sairaanhoitajat, perusturvajohtaja, vs. kotihoitopalveluiden esimies, palveluasumisen osastonhoitaja, perusturvajohtaja, vs. kotihoitopalveluiden esimies. Lisäksi asian tiimoilta on järjestetty yksi kuule-

15 Kunnanhallitus mis- ja neuvottelutilaisuus, johon osallistuivat: Sari Pitkänen (JHL), Riikka Lappalainen (SUPER) Maire Nissinen (JHL), Tuula Eronen (kotisairaanhoitaja), Satu Tiihonen (kotisairaanhoitaja), Anna-Maija Konttinen (kotihoitopalveluiden esimies), Anna Kuhmonen (perusturvajohtaja) ja Kaija Tarvainen (hallintojohtaja). Kokouksessa selvitettiin sairaanhoidollisia tarpeita kotihoidossa sekä sairaanhoidollista osaamista vaativia tehtäviä nyt ja tulevaisuudessa. Keskustelun pohjalta todettiin: -Nykyisin asiakkaiden kotiutukset KYS:istä ovat toteutuneet terveyskeskuksen vuodeosastojen kautta. Jatkossa suuntana on, että kotiutuksia voi tulla myös suoraan KYS:istä. Tulevaisuudessa kotihoidon asiakkailla on entistä enemmän sairaanhoidollista osaamista vaativia hoitoja. -Todettiin, että kotisairaanhoitajien tehtävät painottuvat virka-aikaan ja näytteenotto aamuun, jonka vuoksi kotisairaanhoitajien ei ole tarkoituksenmukaista siirtyä kaksivuorotyöhön. -Todettiin, että tehokkaan työskentelyn kannalta oleellista on asiakassuhteen aloitus ja hoidon/palvelun seuranta ja suunnittelu tämän jälkeen yhteisesti kotihoidon tiimissä, sairaanhoitajat toimisivat kotihoidon tiimien vastaavina (sairaanhoitajien osaaminen tiimien käytössä). -Seuraavassa kokouksessa selvitetään voidaanko sairaanhoidon resurssia ilta-aikaan varmistaa esimiesten tehtäviä järjestelemällä ja muin tehtäväjärjestelyin. Kokouksessa keskustelun pohjalta todettiin: -Kotisairaanhoitajat (2) eivät siirry jatkossa kaksivuorotyöhön, koska työn ruuhkahuiput keskittyvät päiväaikaan. -Kotihoidon toimintaa kehitetään siten, että kotisairaanhoitajien asiakas ja aluejaon pohjalta perustetaan kotihoidon tiimit, joiden vastaavina toimivat kotisairaanhoitajat. -Tällä hetkellä täytettyinä olevat lähihoitajan toimet olisi syytä säilyttää ennallaan, koska käytännön kenttätyö ja työaikasuunnittelu eivät toimi nykyistä pienemmällä lähihoitaja määrällä (tällä hetkellä avointa toimea hoitaa määräaikainen sijainen). -Sairaanhoidollisen osaamisen vahvistamiseksi ilta-aikoina ollaan hahmoteltu kotihoidon sairaanhoitajan/palveluohjaajan tehtävää. Resursseja tehtävän hoitamiseen saataisiin/vapautuisi jo olemassa olevista ja suunnitteilla olevasta osa-aika eläkkeistä. Järjestely olisi kokeiluluontoinen ja määräaikainen, yksi vuosi. -Palveluohjaajan tarve tuli vahvasti esiin myös kuntalaiskyselyssä. Kokouksessa suunniteltiin osastonhoitajan, kotihoitopalveluiden esimiehen ja palveluohjaajan tehtäviä (uudelleen järjestelyjä) ja työaikojen yhteensovittamista. Toistaiseksi voimassa olevat virka/toimijärjestelyt tehdään viimeistään osastonhoitajan eläköityessä. Päätösesitys:

16 Kunnanhallitus ) Perusturvalautakunta hakee kunnanhallitukselta täyttölupaa yhteen irtisanoutumisen johdosta määräaikaisesti täytettynä olevaan lähihoitajan toimeen Tervon kunnan kotihoidossa alkaen. 2) Perusturvalautakunta saa tietoonsa, että sairaanhoidollista osaamista kotihoidossa vahvistetaan järjestelemällä vanhustenhuollon lähiesimiesten tehtäviä sekä palkkaamalla kotihoitoon yhden vuoden määräaikaisella työsopimuksella sairaanhoitaja/palveluohjaaja. Järjestely rahoitetaan osa-aika eläikkeiden johdosta vapaana/olevista/vapautuvista määrärahoista. 1) Perusturvalautakunta hakee kunnanhallitukselta täyttölupaa yhteen irtisanoutumisen johdosta määräaikaisesti täytettynä olevaan lähihoitajan toimeen Tervon kunnan kotihoidossa alkaen. 2) Perusturvalautakunta saa tietoonsa, että sairaanhoidollista osaamista kotihoidossa vahvistetaan järjestelemällä vanhustenhuollon lähiesimiesten tehtäviä sekä palkkaamalla kotihoitoon yhden vuoden määräaikaisella työsopimuksella sairaanhoitaja. Järjestely rahoitetaan osa-aika eläikkeiden johdosta vapaana/olevista/vapautuvista määrärahoista. 3) Kotihoidossa työskentelevien sairaanhoitajien työaikaa tarkastellaan tarvittaessa uudelleen. Khall. 200 Kunnanhallitus antaa perusturvalautakunnalle luvan täyttää toistaiseksi lukien yksi lähihoitajan toimi Tervon kunnan kotihoidossa. Kunnanhallituksen jäsen Pirjo Hänninen ei osallistunut asian käsittelyyn eikä päätöksentekoon, (Hallintolaki 434/ ja 28 :n kohta 1, asianosaisjääviys).

17 Kunnanhallitus

18 Kunnanhallitus TERVON KUNNAN PERUSTURVAN, SIVISTYSTOIMEN, TEKNISEN TOIMEN, YMPÄRISTÖ- TOIMEN JA YMPÄRISTÖTERVEYSTOIMEN TULOSYKSIKÖN VUODEN 2015 TALOUSAR- VION TOIMINNALLISTEN JA TALOUDELLISTEN TAVOITTEIDEN SEKÄ MÄÄRÄRAHOJEN KÄYTÖN TOTEUTUMISVERTAILU Khall. 201 Selvitys perusturvan, sivistystoimen, teknisen toimen, ympäristötoimen ja ympäristöterveystoimen tulosyksikön vuoden 2015 talousarvion toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden sekä määrärahojen käytön toteutumisvertailu oheismateriaalina 1. Kunnanhallitus saa tietoonsa perusturvan, sivistystoimen, teknisen toimen, ympäristötoimen ja ympäristöterveystoimen tulosyksikön vuoden 2015 talousarvion toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden sekä määrärahojen toteutumisen

19 Kunnanhallitus TERVON KUNNAN VAALIEN, TILINTARKASTUKSEN, YLEISHALLINNON JA ELINKEINO- TOIMINNAN TALOUSARVIOESITYS VUODELLE 2016 JA SUUNNITELMAVUOSILLE Khall. 202 Oheismateriaali 2. Kunnanhallitus saa tietoonsa oheismateriaali 2 mukaisen vaalien, tilintarkastuksen, yleishallinnon ja elinkeinotoiminnan vuoden 2016 ja suunnitelmavuosien talousarvioesityksen.

20 Kunnanhallitus YMPÄRISTÖTOIMEN TALOUSARVIOEHDOTUS VUODELLE 2016 JA TALOUS- SUUNNITELMA VUOSILLE Khall. 203 Ymp.ltk. 26 ( ) Tervon kunnassa on kuntalain mukaisesti käytössä talousarvio-, taloussuunnitelma- ja kirjanpitojärjestelmä. Talousarviossa tulee olla käyttötalous- ja tuloslaskelmaosa sekä investointi- ja rahoitusosa. Käyttötalousosassa valtuusto asettaa toiminnalliset tavoitteet sekä osoittaa tavoitteiden edellyttämät määrärahat ja tuloarviot toimielimien tehtävien hoitamiseen. Toimielimittäisinä tehtäväkokonaisuuksina käytetään tulosalueita. Lautakunta määrittää talousarvion tulosyksiköittäin, joita ympäristötoimen osalla ovat; - hallinto - rakennusvalvonta - ympäristön suojelu. Ympäristötoimi on laatinut ympäristötoimen vuoden 2016 toiminnalliset tavoitteet ja käyttötalousarvion sekä vuosien taloussuunnitelman. Se on oheismateriaalina n:o 1. Ympäristötoimella ei ole sellaisia hankintoja, jotka vaativat investointiosaa. Kunnanhallitus on antanut hallintokunnille ohjeet vuoden 2016 talousarvion laatimisesta. Ohjeet lähetetään lautakunnan jäsenille oheisena. Päätösehdotus: Lautakunta käsittelee ja hyväksyy ympäristötoimen vuoden 2016 toiminnalliset tavoitteet ja käyttötalousarvion sekä vuosien taloussuunnitelman oheismateriaalina n:o 1 olevan ehdotuksen pohjalta ja saattaa sen tiedoksi kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle. Ympäristötoimella ei ole sellaisia hankintoja, jotka vaativat investointiosaa. Khall. 203 Oheismateriaali 2. Kunnanhallitus saa tietoonsa oheismateriaali 2 mukaisen ympäristölautakunnan vuoden 2016 ja suunnitelmavuosien talousarvioesityksen.

21 Kunnanhallitus

22 Kunnanhallitus TERVON KUNNAN SIVISTYSTOIMEN VUODEN 2016 TALOUSARVIO- JA VUOSIEN TALOUSSUUNNITELMAESITYS Khall. 204 (Siv.ltk ) Kunnanhallitus on antanut hallintokunnille talousarvion 2016 ja taloussuunnitelman laadintaohjeen (Khall ), oheismateriaali 5. Talousarvio samoin kuin taloussuunnitelma tulee laatia siten, että edellytykset kunnan tehtävien hoitamiseen turvataan. Suunnittelussa kunnan toiminta tulee sopeuttaa kunnan tuloperustaan. Kunnan talouden hoidon periaate on menojen sopeuttaminen keskeisten tuloerien kehitykseen. Valtiontalouden säästöpaineiden aiheuttama valtionosuuksien voimakas lasku ja yleinen kustannuskehitys aiheuttavat haasteita Tervon kuntataloudelle vuonna Tervon kunnan vuosien talouden tasapainotussuunnitelma sisältää seuraavan toimenpideohjelman: 1. Palvelurakenteiden sopeuttaminen 2. Henkilöstöjärjestelyt 3. Nilakan kuntien yhteistyö 4. Omaisuuden myynti ja kiinteistöjärjestelyt 5. Taksojen ja vuokrien korotukset 6. Sijoitusten tarkastelu 7. Kiinteistö- ja omaisuusyhtiöjärjestelyt. Oheismateriaalina 6 (esitellään kokouksessa) Tervon kunnan sivistystoimen vuoden 2016 talousarvio- ja vuosien taloussuunnitelmaesitys. Päätösesitys: Päätösesitys annetaan kokouksessa. Kokouksessa annettu päätösesitys: Sivistyslautakunta antaa kunnanhallitukselle ja sitä kautta kunnanvaltuustolle oheismateriaali 6:n mukaisen sivistystoimen käyttötalouden vuoden 2016 talousarvio- ja vuosien taloussuunnitelmaesityksen. Sivistyslautakunta esittää vuoden 2016 ja suunnitelmavuosien investointeihin varattavaksi määrärahat seuraaviin sivistystoimen investointeihin:

23 Kunnanhallitus Kirjastopalveluiden kehittäminen: Vuonna Axiell Aurora-kirjastojärjestelmän version vaihtoon toukokuussa 2016 / liittymiseen Ylä-Savon kirjastoverkko Rutakkoon / avoimien kirjastopalveluiden suunnitteluun. Vuonna kirjaston siirtymiseen avoimen kirjaston palvelujen tuottajaksi. Kirjastojen kehittämiseen haetaan hankerahoitusta eri tahoilta yhdessä Ylä-Savon ja Nilakan alueen kuntien kanssa. 2. Vallikankaan linnoitusjäänteiden kunnostustöiden jatkamiseen: Vuonna pesäkkeiden ja yhdyshaudan jäljitelmien rakentamiseen. 3. Liikunta-alueiden kunnossapitoon: Vuosina 2016 ja 2017 myöhemmin tarkentuva määräraha liikunta-alueiden kunnostukseen. (Vuodelle 2015 tehtyä :n investointivarausta urheilukentän juoksuratojen kunnostukseen ei ole käytetty). Khall. 204 Oheismateriaali 2. Kunnanhallitus saa tietoonsa oheismateriaali 2 mukaisen sivistyslautakunnan vuoden 2016 ja suunnitelmavuosien talousarvioesityksen.

24 Kunnanhallitus TERVON TEKNISEN TOIMEN VUODEN 2016 TALOUSARVIOESITYS Khall. 205 Tekn.ltk 31 ( ) Kunnanhallitus on antanut oheismateriaalina olevat (Tekn.ltk , OM 3) ohjeet talousarvion laatimista varten. Osana talousarvion laadintaa on laadittu oheismateriaalina(tekn.ltk , OM 3) oleva talouden tasapainoitussuunnitelma, minkä mukaan talousarviota on valmisteltu. Oheismateriaalina (Tekn.ltk , OM 4(esitetään kokouksessa)) teknisen toimen vuoden 2016 talousarvioesityksen tekstiosa, käyttötalouden ja investointiosan määrärahaesitys(esitellään kokouksessa). Teknisen toimen käyttötalouden talousarvioesitys 2016 kattaa omana tulosalueenaan hallinnon, kiinteistötoimen, liikenneväylät, yleiset alueet, sisäiset palvelut, muun liikeluonteisen toiminnan, yhdyskuntasuunnittelun, jätehuollon ja palo-, pelastus- ja suojelutoiminnan sekä omana tulosalueenaan vesihuoltolaitoksen. Teknisen johtajan päätösesitys: Tekninen lautakunta päättää esittää kunnanhallitukselle teknisen lautakunnan vuoden 2016 käyttötalouden ja investointiosan talousarvioesitykset oheismateriaalin (Tekn.ltk , OM 4) mukaisena Khall. 205 Hyväksyttiin. Lautakunta toi keskustelun päätteeksi erityisenä huolena esille suunnitellun ICT- hankkeen taloudellisesta mielekkyydestä suunnitelman mukaisessa laajuudessa, sillä hankkeen kokonaiskustannuksien arvioidaan olevan yli euroa vuodessa, josta Teknisen toimen osuudeksi on arvioitu noin euroa vuodessa. Lautakunta ehdottaa hankkeesta saatavien taloudellisten hyötyjen arvioimista ennen lopullista toteuttamispäätöstä, jotta ei ajauduta jo tehtyjen ratkaisujen vuoksi suunnittelemattomuudesta aiheutuviin haitallisiin tilanteisiin. Oheismateriaali 2. Kunnanhallitus saa tietoonsa oheismateriaali 2 mukaisen teknisen lautakunnan vuoden 2016 ja suunnitelmavuosien talousarvioesityksen.

25 Kunnanhallitus

26 Kunnanhallitus TERVON KUNNAN SOSIAALITOIMEN VUODEN 2016 TALOUSARVIO- JA VUOSIEN TALOUSSUUNNITELMAESITYS Khall. 206 Perusturvaltk 40 ( ) Kunnanhallitus on antanut hallintokunnille talousarvion 2016 ja taloussuunnitelman laadintaohjeen (Khall ). Talousarvio samoin kuin taloussuunnitelma tulee laatia siten, että edellytykset kunnan tehtävien hoitamiseen turvataan. Suunnittelussa kunnan toiminta tulee sopeuttaa kunnan tuloperustaan. Kunnan talouden hoidon periaate on menojen sopeuttaminen keskeisten tuloerien kehitykseen. Hallintokuntien on jatkettava palvelu- ja kulurakenteen kriittistä arviointia, mutta silti huolehdittava siitä, että lakisääteiset palvelut kyetään kuntalaisille turvaamiaan. Tervossa vuosien 2013 ja 2014 tilinpäätökset ovat olleet ylijäämäiset vuonna euroa ja vuonna euroa. Tulevien vuosien haasteet eivät tule helpottamaan kunnan taloudellista tilannetta.valtionosuusuudistuksen johdosta kunnan valtionosuudet laskevat jyrkästi tulevina vuosina. Vaktionosuuden leikkaus vuonna 2016 on euroa. Hallituksen kehysriihen 2013 päätösten ja valtionosuusuudistuksen kokonaisvaikutus Tervon kunnalle on euroa vuosina Väestön ikääntyminen ja asukasmäärän väheneminen vähentävät verotulokertymän suhteellista osuutta ja väestön ikääntyminen aiheuttaa paineita erityisesti sosiaali- ja terveyspalveluiden kysyntään. Kunnan talouden tasapainottamista on jatkettava vuonna 2014 hyväksytyn Tervon kunnan vuosien talouden tasapainotussuunnitelman mukaisesti. Toimintatuottojen kasvutavoite vuonna 2016 on 2,5 % ja Käyttötalouden toimintakulujen, lukuun ottamatta nykyisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen muutoksista aiheutuvia henkilöstökuluja, tulee olla samalla tasolla kuin vuoden 2015 talousarviossa. Lautakuntien käsittelemät ja hyväksymät talousarvioesitykset on toimitettava kunnanhallitukselle mennessä. Perusturvalautakunnan TA-esitys vuodelle 2016 on valmistunut pääosiltaan, oheismateriaali nro 1 ja 2. Päätösesitys: Perusturvalautakunta on tutustunut vuoden 2016 TA-esitykseen ja esittää sen kunnanhallituksen hyväksyttäväksi oheismateriaalien nro 1 ja 2 mukaisesti.

27 Kunnanhallitus Päätösesityksen mukainen. Khall. 206 Oheismateriaali 2. Kunnanhallitus saa tietoonsa oheismateriaali 2 mukaisen perusturvalautakunnan vuoden 2016 ja suunnitelmavuosien talousarvioesityksen.

28 Kunnanhallitus LAUSUNTO POHJOIS-SAVON LIITON TALOUSARVIOSTA 2016 JA TALOUSSUUNNITEL- MASTA Khall. 207 Pohjois-Savon liiton maakuntahallitus pyytää Tervon kunnan lausuntoa liiton talousarviosta 2016 ja taloussuunnitelmasta mennessä. Oheismateriaalina 3 Pohjois-Savon liiton talousarvio 2016 ja taloussuunnitelma Tervon kunnan hallintosääntö (Kvalt ). Päätösesitys annetaan kokouksessa. Kunnanjohtajan kokouksessa antama päätösesitys: Kunnanhallitus toteaa, että Tervon kunnalla ei ole huomautettavaa- Pohjois-Savon liiton talousarviosta 2016 ja taloussuunnitelmasta Kunnanjohtajan kokouksessa antaman päätösesityksen mukainen.

29 Kunnanhallitus KUNNAN OMISTAMIEN OSAKEHUONEISTOJEN MYYMINEN Khall. 208 Kvalt. 70 ( ) Khall. 199 ( ) Kvalt. 60 ( ) Khall. 236 ( ) Kvalt. 54 ( ) Khall. 221 ( ) Khall. 167 ( ) Kvalt. 35 ( ) Khall. 134 ( ) Kvalt. 31 ( ) Khall. 118 ( ) Kvalt. 7 ( Khall 26 ( ) Khall. 288 ( ) Kvalt. 41 ( ) Khall. 172 ( ) Khall. 81 ( ) Khall. 18 ( ) Kunnalta on tiedusteltu mahdollisuutta ostaa kunnan omistamia osakehuoneistoja. Mikäli myyntihalukkuutta on, kysymykseen tulisivat lähinnä erilliset osakehuoneistot taloissa, joita ei ole rakennettu yksinomaan vuokrakäyttöön ja joihin ei liity aravalainoitusta. Tällaisia huoneistoja ovat kaksi Asunto Oy Varsakedossa olevaa 43 m2: suuruista saunallista kaksiota sekä Kiinteistö Oy Tervon Myllykulmassa oleva 51,4 m2:n 1 h+tupakeittiö+s. Kaikki em. huoneistot on tällä hetkellä vuokrattu. Toisaalta kunnalla on jatkuvasti tyhjiä aravavuokra-asuntoja. Päätösehdotus: Kunnanhallitus päättää Asunto Oy Varsakedossa ja Kiinteistö Oy Tervon Myllykulmassa olevien kunnan omistamien huoneistojen myymisestä. Khall. 81 ( ) Kunnanhallitus päätti, että se on valmis myymään huoneistot, mikäli kiinnostusta niihin on ja hinta on hyväksyttävä. Kunnanjohtajalle annettiin valtuudet neuvotella kiinnostuneiden ostajien kanssa annetun evästyksen pohjalta. Ei julkinen tase-erittelyineen tehty luettelo Tervon kunnan omistamista rakennuksista, osakkeista ja osuuksista vuonna 2010, esitellään kokouksessa.

30 Kunnanhallitus Puheenjohtajiston kesken käydyssä neuvottelussa todettiin, että on ajankohtaista selvittää, onko kunnan tarpeen omistaa kaikki nykyiset asuin- ja liikekiinteistöt. Kunnanhallitus päättää käynnistää valmistelutyön selvittääkseen, onko Tervon kunnan tarpeen omistaa kaikki nykyiset asuin- ja liiketilat. Valmistelutyö siirretään teknisen toimen tehtäväksi. Khall. 172 Tekninen toimi yhdessä hallintotoimen kanssa on käynyt läpi kunnan omistamat asuinrakennukset, muut rakennukset sekä muut osakkeet ja osuudet. Tehdyssä valmistelussa myytäviksi tai myyntiä valmistelevien järjestelyjen kohteiksi ovat valikoituneet aiemmin myytäviksi päätettyjen huoneistojen (Asunto Oy Varsaketo ja Kiinteistö Oy Tervon Myllykulma) lisäksi seuraavat asuinrakennukset, muut rakennukset sekä muut osakkeet ja osuudet: Asuinrakennukset: Entinen terveystalo Opettaja-asuntola Muut rakennukset: Sillankorva Muut osakkeet ja osuudet Asunto Oy Tervon Marjaharju Asunto Oy Talluskylän Kuuselanranta Asunto Oy Metsäparkki Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että edellä mainittujen kohteiden myynti tai myyntiä valmistelevat järjestelyt käynnistetään.

31 Kunnanhallitus Kvalt. 41( ) Kunnanhallituksen esityksen mukainen. Khall. 288 ( ) Entinen terveystalo, Asunto Oy Tervon Marjaharju, Asunto Oy Talluskylän Kuuselanranta, Asunto Oy Varsaketo ja Kiinteistö Oy Tervon Myllykulma olivat myynnissä Savon Sanomissa, Sisä-Savon lehdessä ja kunnan internet-sivuilla. Määräaikaan kello mennessä saapui kuntaan kaksi tarjousta. Avauspöytäkirja liitteenä. 1. Kunnanhallitus saa tietoonsa avauspöytäkirjan mukaiset tarjoukset ja päättää hylätä molemmat tarjoukset alhaisten hintatarjousten / tarjoajan esittämän ostoehdon vuoksi. 2. Kunnanhallitus päättää laittaa osakkeet, osuudet ja kiinteistöt kiinteistönvälittäjän arvioitaviksi ja myytäviksi. Kunnanhallitus valtuuttaa kunnanjohtajan ja teknisen johtajan toimeenpanemaan kiinteistönvälittäjän valinnan. Khall 26 ( ) Pohjois-Savon OP-kiinteistökeskus Oy LKV on arvioinut Entisen terveystalon kiinteistön sekä seuraavat osakkeet Asunto Oy Tervon Marjaharju, Asunto Oy Talluskylän Kuuselanranta, Asunto Oy Varsaketo ja Kiinteistö Oy Tervon Myllykulma. Asunto Oy Tervon Marjaharjusta, Asunto Oy Varsakedosta ja Kiinteistö Oy Tervon Myllykulmasta Pohjois-Savon OP-kiinteistökeskus järjesti näytöt Näytön perusteella Asunto Oy Tervon Marjaharjusta ja Asunto Oy Varsakedosta jätettiin tarjoukset. Asunto Oy Tervon Marjaharjusta jätetty tarjous oli euroa ja Asunto Oy Varsakedosta jätetty tarjous euroa. Asunnot myytiin tarjoajille tarjousten mukaisilla hinnoilla. Oheismateriaalina välittäjän hinta-arvio myytävistä kohteista ja kauppakirjat toteutuneista kaupoista.

32 Kunnanhallitus Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy Asunto Oy Tervon Marjaharjun ja Asunto Oy Varsakedon kaupat kauppakirjan ehtojen mukaisesti. Kvalt. 7 ( ) Oheismateriaali 1. Khall. 118 ( ) Pohjois-Savon OP-kiinteistökeskus Oy LKV on arvioinut Entisen terveystalon kiinteistön ja järjestänyt näyttöjä kiinteistöstä kiinnostuneille. Entisen terveystalon kiinteistöstä on tehty euron tarjous. Kiinteistö myytiin tarjoajalle tarjouksen mukaisella hinnalla. Oheismateriaali 1. (Khall ) Oheismateriaali 2. Kauppakirja kiinteistön kaupasta. Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy Entisen terveystalon kiinteistön kaupan kauppakirjan ehtojen mukaisesti. Kvalt. 31 ( ) Oheismateriaali 1 ja 2. Khall. 134 ( ) Tekninen toimi yhdessä hallintotoimen kanssa on edelleen käynyt läpi listaa kunnan omistamista liike/asuinrakennuksista, muista rakennuk-

33 Kunnanhallitus sista, muista osakkeista ja osuuksista, tonteista ja peltoaloista. Tehdyssä valmistelussa myytäviksi tai myyntiä valmistelevien järjestelyjen kohteiksi ovat valikoituneet aiemmin myytäviksi päätettyjen kohteiden lisäksi: Liike/asuinrakennukset: Siltavahti Muut rakennukset: Pellonpää ( ) 3,790 ha Muut osakkeet ja osuudet As Oy Tervon Kievarin rivitalohuoneisto 2 osakkeet Tontit ja peltoalat Savo ( ) 0,1880 ha Tervoniemi ( ) 0,2410 ha Hautosuo ( ) 2,500 ha Kenttä ( ) 0,5250 ha Koivikko ( ) 0,4450 ha myydään määräala n. 0,3300 ha Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että edellä mainittujen kohteiden myynti tai myyntiä valmistelevat järjestelyt käynnistetään. Kvalt. 35 Kunnanhallituksen esityksen mukainen. Khall. 167 ( ) Suomen asunto- ja kiinteistökauppias Oy LKV on arvioinut Pellonpää ( ) nimisen tilan ja Hautosuo ( ) nimisen peltoalan sekä järjestänyt näyttöjä tilasta ja peltoalasta kiinnostuneille. Pellonpää ( ) nimisestä tilasta on tehty euron ostotarjous/esisopimus ja maksettu euron suuruinen varausmaksu. Hautosuo ( ) nimisestä peltoalasta on tehty välittäjälle

34 Kunnanhallitus euron suullinen ostotarjous Kaupasta on tehty ostotarjous/esisopimus Oheismateriaali 1. Ostotarjous/esisopimus kiinteistön kaupasta. Oheismateriaali 2. Ostotarjous/esisopimus peltoalan kaupasta. Kiinteistönvälittäjän arvio esitellään kokouksessa. 1.Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy Pellonpää ( ) nimisen tilan kaupan ostotarjouksen/esisopimuksen ehtojen mukaisesti. 2. Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy Hautosuo ( ) nimisen peltoalan kaupan ostotarjouksen/esisopimuksen ehtojen mukaisesti. Khall. 221 Tervon kunta on asettanut Kenttä 0,5250 ha ( ) nimisen tilan ja Koivikko n.0,35 ha ( ) nimisen määräalan myyntiin kunnan www-sivuille. Tarjousten jättöaika oli välinen aika. Kenttä nimisestä tilasta saatiin yksi euron tarjous. Tarjouksen jättäjänä olivat Terhi ja Joonas Karppanen. Koivikko nimisestä tilasta tehtiin yksi euron tarjous. Tarjouksen jättäjänä olivat Liisa-Maija Väätäinen ja Jyrki Tolonen. Siltavahti kiinteistötunnus niminen kiinteistö ja noin 1000 neliömetrin tonti on ollut myynnissä Pohjois-Savon OP-kiinteistökeskus Oy:llä. Kiinteistöstä on järjestetty näyttöjä lokakuussa. Kohteesta on jätetty ostotarjous Tarjoushinta on euroa. Oheismateriaali 9 pöytäkirja tarjousten avaustilaisuudesta. Oheismateriaali 10 Kenttä ( ) nimisen tilan kauppakirja. Oheismateriaali 11 Siltavahti ( ) ostotarjous. Kunnanhallituksen puheenjohtajan päätösesitys: 1. Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy Terhi ja Joonas Karppasen tarjouksen ja kaupan kauppakirjan ehtojen mukaisesti.

35 Kunnanhallitus Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että se hylkää Liisa-Maija Väätäisen ja Jyrki Tolosen tekemän tarjouksen liian alhaisen tarjoushinnan johdosta. 3. Kunnanhallitus hyväksyy Siltavahti ( ) nimisestä kiinteistöstä ja noin 1000 neliömetrin tontista jätetyn tarjouksen ja esittää kunnanvaltuustolle kaupan hyväksymistä. Katja Suhonen, kunnanjohtaja ja hallintojohtaja eivät osallistuneet asian käsittelyyn eikä päätöksentekoon. Kvalt. 54 Pöytäkirjanpitäjänä toimi kunnanhallituksen puheenjohtaja. Oheismateriaali 6, 7, 8, 9 Khall. 236 Kunnanjohtaja Petteri Ristikangas, hallintojohtaja Kaija Tarvainen ja valtuutettu Katja Suhonen eivät osallistuneet asian käsittelyyn eikä päätöksentekoon. Sihteerinä toimi kunnanvaltuuston puheenjohtaja Matti Tarvainen. Liisa-Maija Väätäinen ja Jyrki Tolonen ovat tehneet uuden euron tarjouksen Koivikko nimisen tilan määräalasta ( ). Tarjous ja kauppakirja oheismateriaalina 2. Kunnanhallituksen puheenjohtajan päätösesitys: Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy Liisa-Maija Väätäisen ja Jyrki Tolosen tarjouksen ja kaupan kauppakirjan ehtojen mukaisesti. Katja Suhonen, kunnanjohtaja ja hallintojohtaja eivät osallistuneet asian käsittelyyn eikä päätöksentekoon.

36 Kunnanhallitus Kvalt. 60 Oheismateriaali 2. Kunnanjohtaja Petteri Ristikangas ja valtuutettu Katja Suhonen eivät osallistuneet asian käsittelyyn eikä päätöksentekoon. Puheenjohtajana ja sihteerinä toimi kunnanvaltuuston puheenjohtaja Pirjo Hänninen. Khall. 199 Tekninen toimi yhdessä hallintotoimen kanssa on edelleen käynyt läpi listaa kunnan omistamista liikerakennuksista. Tehdyssä valmistelussa myytäviksi tai myyntiä valmistelevien järjestelyjen kohteiksi ovat valikoituneet aiemmin myytäviksi päätettyjen kohteiden lisäksi: Liikerakennukset: Teollisuushalli 2 määräala Lauttapelto ( ) tilasta osoitteessa Teollisuustie 2. Teollisuushalli 3 määräala Lauttapelto ( ) tilasta osoitteessa Teollisuustie 3. Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että edellä mainittujen kohteiden myynti tai myyntiä valmistelevat järjestelyt käynnistetään. Kvalt. 70 Kunnanhallituksen esityksen mukainen. Khall. 208 Ajokaksikko Oy on tehnyt liitteen 1 (salassa pidettävä Julk.L.621/ k.) mukaisen tarjouksen teollisuushalli II:sta

37 Kunnanhallitus ( ) osoitteessa Teollisuustie 3, Tervo. Kohde on ollut myynnissä julkisesti Kohteesta ei saatu tarjouksia. Ajokaksikko Oy on ko. kohteessa vuokrasuhteessa. Kunnanhallituksen puheenjohtajan päätösesitys: Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että Tervon kunta myy Ajokaksikko Oy:lle teollisuushalli II:n ( ) osoitteessa Teollisuustie 3, Tervo Ajokaksikko Oy:n tekemän tarjouksen ja tarjoukseen kirjattujen ehtojen mukaisesti kauppahintaan euroa. Kunnanjohtaja Petteri Ristikangas ja hallintojohtaja Kaija Tarvainen eivät osallistuneet asian käsittelyyn eikä päätöksentekoon, (Hallintolaki 434/ ja 28 :n kohta 1, asianosaisjääviys). Pöytäkirjanpitäjänä toimi kunnanhallituksen puheenjohtaja.

38 Kunnanhallitus VIRTUAALI-NILAKAN KEHITTÄMISTYÖRYHMÄN ASETTAMINEN JA NIMEÄMINEN Khall. 209 Nilakan kuntien (Pielavesi, Keitele, Tervo ja Vesanto) kuntaliitosselvityksen yhteydessä käynnistettiin kuntien yhteinen ICT-hanke yhteistyössä Istekki Oy:n kanssa. Hanke todettiin jo selvitysvaiheessa tarpeelliseksi ja perustelluksi, vaikka myöhemmin kävisikin niin, että kuntaliitosta ei syntyisikään. Nyt, kun kuntaliitos on toistaiseksi päätetty jättää toteuttamatta, on vielä aiempaakin tärkeämpää tiivistää kuntien välistä yhteistyötä ja hyödyntää yhteinen ICT-hanke niin laajasti kuin mahdollista. Hallitusohjelman keskiössä ovat normien purku, digitalisaatio ja digipalvelut. Tästäkin näkökulmasta on luontevaa, että kunnilla on sama kehittämissuunta. Nilakan kuntien kunnanjohtajien tapaamisessa on keskusteltu tavoista ja keinoista, miten kunnat voisivat hyödyntää kehitteillä olevaa ICT-infraansa ja samalla tiivistää yhteistyötään ja tehostaa toimintojaan. Tapaamisessa päädyttiin siihen, että olisi tarpeen perustaa työryhmä, jonka tehtävänä olisi koordinoida, kehittää ja edistää ICT:n mahdollistamaa kuntien välistä yhteistyötä. Keskusteluissa todettiin myös, että olisi tärkeää, että kunnan eri osa-alueet tulisivat edustetuiksi työryhmässä. Kunnanhallitus nimeää Virtuaali-Nilakan kehittämistyöryhmään Tervon kunnan edustajiksi kunnanjohtajan, teknisen johtajan ja yhden luottamushenkilön. Kunnanhallitus nimesi Virtuaali-Nilakan kehittämistyöryhmään Tervon kunnan edustajiksi kunnanjohtajan, teknisen johtajan ja Maarit Tarvainen.

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2016 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00 Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Kunnanvaltuusto 5/2013 1. Maanantai 09.09.2013 klo 18.00-18.54

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Kunnanvaltuusto 5/2013 1. Maanantai 09.09.2013 klo 18.00-18.54 Kunnanvaltuusto PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 5/2013 Sivu 1 KOKOUSAIKA Maanantai 09.09.2013 klo 18.00-18.54 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAI- SUUS ASIAT

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone)

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone) ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 8/2011 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55 Kunnnanviraston kokoushuone Jäsen Paikalla Varajäsen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta 3/12. Tiistai 30.10.2012 klo 18.30-20.10. Sillankorvan kokoushuone. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta 3/12. Tiistai 30.10.2012 klo 18.30-20.10. Sillankorvan kokoushuone. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja Tekninen lautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/12 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 30.10.2012 klo 18.30-20.10 Sillankorvan kokoushuone Jäsen Paikalla

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (8) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto

Pöytäkirja 1 (8) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto 1 (8) KOKOUSAIKA 29.11.2017 klo 12:00-12:55 KOKOUSPAIKKA Tervon kunnanvirasto, Valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Lempinen Sami pj. Nuutinen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 8/2014 1. Tiistai 9.12.2014 klo 17.30-20.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 8/2014 1. Tiistai 9.12.2014 klo 17.30-20.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 8/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 9.12.2014 klo 17.30-20.30 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 16.01.2015 klo 09.00-12.35. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 16.01.2015 klo 09.00-12.35. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 1/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 16.01.2015 klo 09.00-12.35 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja 21-27 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA. Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja 21-27 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA. Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tekninen lautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Jarmo Mäki-Penttilä, pj. Tarja Tupala, vpj.

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. esittelijä, pöytäkirjan pitäjä, Kuhmonen Anna vs. perusturvajohtaja KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. esittelijä, pöytäkirjan pitäjä, Kuhmonen Anna vs. perusturvajohtaja KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Ruotsalainen Pekka

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 14.02.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 14.02.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 1/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (6) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto

Pöytäkirja 1 (6) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto 1 (6) KOKOUSAIKA 31.1.2018 klo 15.00-16.00 KOKOUSPAIKKA Tervon kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT 1-4 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA TERVON KUNTA 3/2012. Tiistai 20.3.2012 klo 18.30-20.10. Kunnanjohtajan työhuone. Kumpulainen Tanja, varapj.

KOKOUSPÖYTÄKIRJA TERVON KUNTA 3/2012. Tiistai 20.3.2012 klo 18.30-20.10. Kunnanjohtajan työhuone. Kumpulainen Tanja, varapj. KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2012 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 20.3.2012 klo 18.30-20.10 Kunnanjohtajan työhuone Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla

Lisätiedot

Esityslista. Tervon kunta Tekninen lautakunta 1 (11) klo alkaen Virastotalon neuvotteluhuone

Esityslista. Tervon kunta Tekninen lautakunta 1 (11) klo alkaen Virastotalon neuvotteluhuone 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 5.10.2017 klo 18.30 alkaen Virastotalon neuvotteluhuone Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Minna Puranen, pj. Helena Raatikainen Juhani Tähtivaara, vpj.

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Sillankorvan kokoustila os. Tervontie 2, 72210 TERVO

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Sillankorvan kokoustila os. Tervontie 2, 72210 TERVO ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 4/2012 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Torstai 04.10.2012 klo 18.30-19.50 Sillankorvan

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 5/2015 1. Tiistai 22.9.2015 klo 17.30-19.00. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 5/2015 1. Tiistai 22.9.2015 klo 17.30-19.00. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 5/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 22.9.2015 klo 17.30-19.00 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 2/2014 1. Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 2/2014 1. Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA ympäristölautakunta Tervontie 4, Tervo 2/2015. Tiistai klo

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA ympäristölautakunta Tervontie 4, Tervo 2/2015. Tiistai klo ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 28.04.2015 klo 18.00-19.08 Kunnanviraston

Lisätiedot

Riitta Pulli Anja Farin Juhani Tähtivaara Paikka ja pvm Tervo

Riitta Pulli Anja Farin Juhani Tähtivaara Paikka ja pvm Tervo 1 (8) KOKOUSAIKA 16.12.2016 klo 9.00-12.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanviraston kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS PÖYTÄKIRJAN ALLE-

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai klo Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie TERVO

PÖYTÄKIRJA. Perjantai klo Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie TERVO Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 20.02.2015 klo 09.00-13.05 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Torstai 11.06.2015

PÖYTÄKIRJA. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Torstai 11.06.2015 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 09/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Torstai 11.06.2015 klo 17.00-17.55 Kunnanviraston valtuustosali Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla

Lisätiedot

ESITYSLISTA/ KOKOUSKUTSU

ESITYSLISTA/ KOKOUSKUTSU Perusturvalautakunta ESITYSLISTA/ KOKOUSKUTSU Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Heikkinen Minna, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Vs. perusturvajohtaja

Heikkinen Minna, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Vs. perusturvajohtaja 1 KOKOUSAIKA 4.10.2016 klo 17.30-18.45 KOKOUSPAIKKA Valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT 37-46 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS PÖYTÄKIRJAN ALLE- KIRJOITUS

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 07.09.2015 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala Paavo

Lisätiedot

osastonhoitaja, Palvelukoti Vuokko Petteri Ristikangas kunnanjohtaja Erkki Pääkkönen kunnanhallituksen puheenjohtaja

osastonhoitaja, Palvelukoti Vuokko Petteri Ristikangas kunnanjohtaja Erkki Pääkkönen kunnanhallituksen puheenjohtaja 1 KOKOUSAIKA 4.10.2017 klo 17.00 - KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Hallituksen ja lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirjoita ASIAT :t

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 24.02.2014 klo 17.00-18.20

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 24.02.2014 klo 17.00-18.20 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Maanantai 24.02.2014 klo 17.00-18.20 Kunnanviraston kokoushuone SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 4/2016 52

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 4/2016 52 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 4/2016 52 Kokousaika 11.4.2016 kello 18.00 18.55 Kokouspaikka kunnantalo Läsnä Matti Kulmanen Tero Kuosa Pertti Liinoja Heikki Mäkinen, pj. Taru Ojanperä

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 2/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 2/ . ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 2/2018 13 Kokousaika 12.2.2018 kello 18.45 19.33 Kokouspaikka kunnantalo Läsnä Anne-Mari Kaarto Sanna Kiertonen Matti Kulmanen Päivi Kössi, pj.

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta Muonion kunta Esityslista 7/2019 1 Sosiaalilautakunnan kokous Aika ke 26.6.2019 klo 16.00 Paikka Valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Elina Niemelä-Muotka

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Virastotalon neuvotteluhuone, Tervontie 4. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Tervossa

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Virastotalon neuvotteluhuone, Tervontie 4. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Tervossa ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 4/2016 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 04.10.2016 klo 18.00-18.40 Virastotalon

Lisätiedot

Kirjoita virka-asema

Kirjoita virka-asema 1 (9) KOKOUSAIKA 25.3.2019 klo 14:00- KOKOUSPAIKKA Parkkimäen kerhohuone, Tervontie 12 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT 1-7 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 30.11.2012 klo 14.30-14.45. Todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 30.11.2012 klo 14.30-14.45. Todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Tekninen lautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 4/12 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Perjantai 30.11.2012 klo 14.30-14.45 Sähköposti- ja puhelinkokous Jäsen Paikalla

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (11) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto

Pöytäkirja 1 (11) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto 1 KOKOUSAIKA 7.9.2017 klo 15:02-15:58 KOKOUSPAIKKA Tervon kunnanvirasto, Hallituksen ja lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT :t

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 25.08.2014 klo 16.00-18.10

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 25.08.2014 klo 16.00-18.10 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 11/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Maanantai 25.08.2014 klo 16.00-18.10 Kunnanviraston valtuustosali Jäsen Paikalla

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 07.09.2015 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi Helena

Lisätiedot

Kaija Tarvainen hallintojohtaja, esittelijä ja sihteeri kunnanjohtaja, vara esittelijä ja Petteri Ristikangas sihteeri

Kaija Tarvainen hallintojohtaja, esittelijä ja sihteeri kunnanjohtaja, vara esittelijä ja Petteri Ristikangas sihteeri 1 (7) KOKOUSAIKA 7.4.2017 klo 19.00-20.45 KOKOUSPAIKKA Kunnanviraston kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT :t 24-28 Kirjoita Puheenjohtaja PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi 1 KOKOUSAIKA 22.5.2017 klo 17.00 17.05 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Hallituksen ja lautakuntien uusi kokoushuone (Akvaario) SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 06/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 06/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 06/2017 25 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 25.10.2017 kello 17.30 KOKOUSPAIKKA Uuden virastotalon kokoushuone, Laituritie 1, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 23.11.2016 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 15.11.2017 klo 13:00 PAIKKA Sodankyläntie 1 A KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 16 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 17 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMISTOIMET

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta 2/2013. torstai 23.5.2013 klo 18.30-19.30. Sillankorvan kokoushuone. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta 2/2013. torstai 23.5.2013 klo 18.30-19.30. Sillankorvan kokoushuone. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja Tekninen lautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2013 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstai 23.5.2013 klo 18.30-19.30 Sillankorvan kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. esittelijä, pöytäkirjan pitäjä, ei 22. Kuhmonen Anna vs. perusturvajohtaja KOKOUSAIKA

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. esittelijä, pöytäkirjan pitäjä, ei 22. Kuhmonen Anna vs. perusturvajohtaja KOKOUSAIKA Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Ruotsalainen Pekka

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 4/2013 1. Tiistai 28.5.2013 klo 17.30-18.50. Kunnanjohtajan työhuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 4/2013 1. Tiistai 28.5.2013 klo 17.30-18.50. Kunnanjohtajan työhuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 4/2013 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 28.5.2013 klo 17.30-18.50 Kunnanjohtajan työhuone Jäsen Paikalla

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 No 28.10.2009 4/2009 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 28.10.2009 kello 14.00 14.55 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Varsinaiset

Lisätiedot

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 12 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14

Lisätiedot

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 8/2011 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Torstaina 29.09.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. liite 1 4. liite 2-4 5. 6. 7. liite 6-8 Kokouksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kunnanhallitus. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kunnanhallitus. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 11.5.2015 klo 17.00 19.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.4.2016 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011. Perusturvalautakunta. 18.01.2011 klo 17.30 18.10

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011. Perusturvalautakunta. 18.01.2011 klo 17.30 18.10 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet 18.01.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta 2/2015. torstai 9.4.2015 klo 18.39 - Virastotalon neuvotteluhuone. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta 2/2015. torstai 9.4.2015 klo 18.39 - Virastotalon neuvotteluhuone. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja Tekninen lautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2015 Sivu 12 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstai 9.4.2015 klo 18.39 - Virastotalon neuvotteluhuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015 KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 20.04.2015 klo 17.00-18.45

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 20.04.2015 klo 17.00-18.45 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 06/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Maanantai 20.04.2015 klo 17.00-18.45 Kunnanviraston valtuustosali Jäsen Paikalla

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 26.03.2013 12 ASIALISTA KOKOUSAIKA Tiistaina 26.03.2013 klo 18.00 19.13 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Sivistyslautakunta 22.05.2017 AIKA 22.05.2017 klo 18:00-21:10 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 18.02.2013 klo 9.00 11.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 28.04.2014 klo 17.00-18.30. Erkki Pääkkönen, pj.esitt. 91

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 28.04.2014 klo 17.00-18.30. Erkki Pääkkönen, pj.esitt. 91 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 6/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Maanantai 28.04.2014 klo 17.00-18.30 Kunnanviraston valtuustosali SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 7/2013 1. Tiistai 10.12.2013 klo 17.30-18.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 7/2013 1. Tiistai 10.12.2013 klo 17.30-18.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 7/2013 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 10.12.2013 klo 17.30-18.30 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2013. Perusturvalautakunta. 10.4.2013 klo 17.00-17.35

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2013. Perusturvalautakunta. 10.4.2013 klo 17.00-17.35 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 10.4.2013 klo 17.00-17.35 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 15 20.05.2013 277 Kokousaika 20.05.2013 klo 10.00 11.03 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 5/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 5/ . ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 5/2017 67 Kokousaika 25.4.2017 kello 16.30 20.12 Kokouspaikka kunnantalo Läsnä Matti Kulmanen Tero Kuosa Pertti Liinoja Pekka Markula Taru Ojanperä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009 Sivistyslautakunta 27.01.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 27.01.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Hietala Ritva Mattila

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Petteri Ristikangas, kunnanj. esittelijä, ei :t 83 ja 86 Kaija Tarvainen, hallintojoht. pöytäkirjanpitäjä, ei 83

PÖYTÄKIRJA. Petteri Ristikangas, kunnanj. esittelijä, ei :t 83 ja 86 Kaija Tarvainen, hallintojoht. pöytäkirjanpitäjä, ei 83 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 7/2016 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Maanantai 2.5.2016 klo 17.00-19.10 Kunnanviraston valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 8/2016 Aika Ke klo 18.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Keskiviikkona Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 8/2016 ASIA LIITE 62 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA TERVON KUNTA 2/2012. Tiistai 28.2.2012 klo 18.30-20.15. Kunnanviraston kokoushuone. Kumpulainen Tanja, varapj.

KOKOUSPÖYTÄKIRJA TERVON KUNTA 2/2012. Tiistai 28.2.2012 klo 18.30-20.15. Kunnanviraston kokoushuone. Kumpulainen Tanja, varapj. KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2012 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 28.2.2012 klo 18.30-20.15 Kunnanviraston kokoushuone Jäsen Paikalla Varajäsen

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1-12 Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Sami Lempinen ja Steven Law

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1-12 Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Sami Lempinen ja Steven Law Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 1/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 17.2.2015 klo 17.30-20.15 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (-) (x) (x) (x) (-) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (-) (x) (x) (x) (-) (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 5/2011 37 Kokousaika Keskiviikko 27.04.2011 klo 17.00 18.21 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Pauli Salonpää Aulis Hämäläinen Raili Linna Kari-Pekka Urpilainen. (x) (x) (x) (-) Anita Urpilainen.

Henkilökohtaiset varajäsenet: Pauli Salonpää Aulis Hämäläinen Raili Linna Kari-Pekka Urpilainen. (x) (x) (x) (-) Anita Urpilainen. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2014 27.8.2014 Kokousaika Keskiviikkona 27.8.2014 klo 17.00-18.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 13 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 13 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 13 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 3.5.2017 klo 8.05 8.25 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

PYHÄRANNAN KUNTA ESITYSLISTA 1 /2019 Sivu. Kunnanvaltuusto Kunnantalo, valtuustosali

PYHÄRANNAN KUNTA ESITYSLISTA 1 /2019 Sivu. Kunnanvaltuusto Kunnantalo, valtuustosali Kunnanvaltuusto 11.2.2019 1 Kokousaika Kokouspaikka Kutsutut 11.2.2019 klo 18.00- Kunnantalo, valtuustosali Puonti, Mervi Lisäksi 18 valtuutettua puheenjohtaja Muut osallistujat Hiitiö, Harri Haapala,

Lisätiedot

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7/ 2015 Sivistyslautakunta Sivu 1 (7) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06 Rautalammin lukio Anu Hotti Riitta Hiironen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 06.04.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 22.05.2017 klo 18:00 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 31 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Pekka Puranen ja Steven Law.

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Pekka Puranen ja Steven Law. Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 7/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Torstai 26.11.2015 klo 17.15-17.45 Huttulan navetta Jäsen Paikalla

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63 KOKOUSKUTSU ASIALISTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 30.10.2013 klo 18.00-19.15 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koulu KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 46 65 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 6/ Sosiaalilautakunta

Muonion kunta Esityslista 6/ Sosiaalilautakunta Muonion kunta Esityslista 6/2019 1 Sosiaalilautakunnan kokous Aika ti 28.5.2019 klo 16.00 Paikka Valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Elina Niemelä-Muotka

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 3/2015. KOKOUSAIKA Torstai klo KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KUNNANVALTUUSTO 3/2015. KOKOUSAIKA Torstai klo KÄSITELTÄVÄT ASIAT KUNNANVALTUUSTO 3/2015 KOKOUSAIKA Torstai 27.8.2015 klo 18.30 KOKOUSKUTSU KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT 19 20 21 22 23 24 Kunnanvirasto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 49 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 50 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 51 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 52

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.11.2013 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 9.12.2010 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

MUONION KUNTA ESITYSLISTA 6/ Sosiaalilautakunta Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus

MUONION KUNTA ESITYSLISTA 6/ Sosiaalilautakunta Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus MUONION KUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1 Sosiaalilautakunnan kokous klo 17:00 pykälät otsikko 62. Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus 1.1. 31.8.2018 63. Taloussuunnitelman 2019 ja 2020 2021 valmistelu

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.5.2017 kello 18.15-18.35 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B211 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15 SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15 ASIALISTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 23.05.2012 klo 17.00 18.08 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 11 17 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 20.02.2019, klo 17:04-17:20 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Kokouksen

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 71 Kokousaika 25.8.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Merihelmi, Laitakari Käsiteltävät asiat 61 62 63 64 65 66 67 68 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/2016 38 Kokousaika 10.10.2016 kello 18.00 18.40 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Halkivaha, Erkki Isotalo, Päivi Kolari, Kari Juhala-Nuutila,

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 43-48 Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Seija Korhonen ja Sami Lempinen

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 43-48 Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Seija Korhonen ja Sami Lempinen Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 6/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 20.10.2015 klo 17.30-19.00 Kunnantoimiston uusi kokoushuone.

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015. Sivistyslautakunta 10.02.2015 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015. Sivistyslautakunta 10.02.2015 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015 Sivistyslautakunta 10.02.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Tiistai 10.02.2015 klo 18.00 18.55 Kunnanviraston kokoushuone Pystykoski Tero

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot