SpeedSonic.dk. Katso upea värivalikoima ja löydä suosikkisi osoitteesta

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SpeedSonic.dk. Katso upea värivalikoima ja löydä suosikkisi osoitteesta www.speedsonic.dk."

Transkriptio

1 RAW SpeedSonic.dk RESET / EL START / STOP MODE / SET NEXT / SAVE Onnea uuden Speed Sonic -urheilukellon omistajalle! Speed Sonic -urheilukello kannustaa ja ohjaa sinua parempiin tuloksiin. Toivomme, että kellosta tulee uusi valmentajasi tai treenikaverisi. Mukauta kello tyyliisi ja tuuleesi sopivaksi silikoniranneketta vaihtamalla. Pakkauksessa on mukana kaksi ranneketta. Katso upea värivalikoima ja löydä suosikkisi osoitteesta Rannekkeen vaihto on helppoa Ota kello peukalon ja etusormen väliin. Aseta peukalo kellon päälle ja etusormi kellotaulun takapuolelle. Vedä rannekkeen toisesta päästä varovasti, ja käännä kellon yläreuna pois rannekkeesta. Irrota sen jälkeen kellon neljä painiketta rannekkeesta ja lopuksi koko kello. Kellon mukana tulee kaksi eriväristä ranneketta, ja laajasta valikoimasta voi ostaa lisärannekkeita.

2 Kellon toiminnot: 24 tunnin kello ja päivämäärä Päivittäinen hälytystoiminto Sekuntikello (tarkkuus 1/100 s) ja 15 harjoituksen muisti Matkan ja nopeuden (hetkellinen ja keskiarvo) mittaus Tavoiteajan asetus ja hälytys Tavoitematkan asetus ja hälytys Tavoitenopeuden asetus ja hälytys Kalorikulutus ja rasvanpoltto Edistynyt 3D-anturi juoksuun ja kävelyyn Helppo kalibrointi Tietoja tuotteistamme, kuten Pulse Sonic -sykemittareista, on osoitteessa Hyviä treenejä! Speed Sonic oma valmentajasi Speed Sonic -urheilukello tarjoaa motivaatiota harjoitteluun. Jotta saisit kellosta mahdollisimman suuren hyödyn, tutustu huolellisesti sen toimintaan ja toimintoihin. Tässä käyttöohjeessa opastetaan omien tietojen asettaminen kelloon sekä 3D-anturin kalibrointi kehon liikkeisiin, mikä takaa mahdollisimman tarkat mittaukset harjoituksen aikana. Säilytä käyttöohje tulevaa tarvetta varten. SISÄLTÖ: sivu Ajan ja tietojen asettaminen.. 3 Käyttäjän tiedot. 4 3D-anturin kalibrointi. 6 Sekuntikello 7 Pysäytys/Tallennus/Nollaus.. 8 Data RE tallennetut harjoitukset.. 9 Tavoiteaika, -matka ja -nopeus. 10 Tavoitehälytykset..12 Tuntihälytys 12 Paristo/Varoitus.. 13 Kellon käyttöönotto Kun kello on testattu tehtaalla, sen virta katkaistaan, jotta pariston virtaa säästyisi. Kello käynnistetään painamalla MODE-painiketta. Pariston virtaa säästääkseen kello siirtyy yöksi virransäästötilaan ja näyttö pimenee. Kello käynnistetään painamalla MODE-painiketta.

3 Juoksukello myös kävelyyn Urheilukello analysoi kehon liikkeitä edistyneen 3D-anturin avulla. Anturia voidaan käyttää sekä kävelyssä että juoksussa, joten kelloon voidaan syöttää käyttäjän juoksu- ja kävelytiedot. Kelloa käytettäessä on tarkistettava, onko kello juoksu- (RUN) vai kävelytilassa (WALK). Tietojen asettaminen neuvotaan käyttöohjeen kalibrointiosiossa. Anturi laskee tiedot liikesarjan pohjalta, jotta tulokset olisivat mahdollisimman tarkat. Tästä syystä kello ei välttämättä aloita laskentaa välittömästi. Viive ei kuitenkaan näy kokonaisharjoitusajassa. Kelloa käytetään ranteessa, eikä se saa olla liian löysällä. Näytön symbolit - hälytys KM - kilometriä gfat - rasvanpoltto KM/h - kilometriä tunnissa STEP - kävely- tai juoksuaskelten määrä Kcal - kalorikulutus - näppäinäänet RUN - juoksu WALK - kävely AM - kellonaika 0: :59.59 PM - kellonaika 12: : hälytys MODE-painike MODE-painiketta painamalla siirrytään päävalikosta toiseen seuraavasti: TIME/DATE ALARM CHRONORAPH DATA CALIBRATION (CAL) USER SETTING

4 Huomaa: Kun painikkeita ei ole painettu 60 sekuntiin, kello palaa kellonajan ja päivämäärän näyttöön. Kellonajan ja päivämäärän asettaminen 1. Paina MODE-painiketta, kunnes näytössä näkyvät kellonaika ja päivämäärä. 2. Pidä MODE-painike painettuna 3 sekuntia, niin sekuntinäyttö alkaa vilkkua. 3. Aseta minuuttilukema painamalla MODE. 4. Suurenna lukua painamalla START/STOP/+ tai pienennä lukua painamalla 5. Vahvista painamalla MODE ja siirry tuntilukeman asettamiseen. 6. Aseta tuntilukema kohdan 4 ohjeiden mukaisesti. 7. Vahvista painamalla MODE ja siirry päivämäärän asettamiseen. 8. Muuta lukua suuremmaksi painamalla START/STOP/+ ja pienemmäksi painamalla 9. Vahvista painamalla MODE ja siirry kuukauden asettamiseen. 10. Aseta kuukausi kohdan 8 ohjeiden mukaisesti. 11. Vahvista painamalla MODE ja siirry vuoden asettamiseen. 12. Aseta vuosi kohdan 8 ohjeiden mukaisesti. 13. Vahvista painamalla MODE. Seuraavaksi valitaan, käytetäänkö 12 tunnin (AM/PM) vai 24 tunnin kelloa. Selaa vaihtoehtoja START/STOP/+- tai NEXT/SAVE/--painikkeella. 14. Tallenna asetukset ja poistu asetustilasta pitämällä MODE-painike painettuna.

5 . MODE käyttäjän tiedot 1. Paina MODE-painiketta, kunnes näytössä näkyy USER. 2. Pidä MODE-painike painettuna syöttääksesi omat tietosi. 3. Näytössä näkyy UNIT. Sen alla näkyy mittayksikkö KG tai LB. 4. Vaihda yksikköä painamalla START/STOP/+. 5. Kello siirtyy painon asetukseen. 1. Suurenna tai pienennä painoa painamalla START/STOP/+ tai 2. Kello siirtyy pituuden asetukseen.

6 3. Suurenna tai pienennä pituutta painamalla START/STOP/+ tai 4. Kello siirtyy iän asetukseen. 5. Suurenna tai pienennä ikää painamalla START/STOP/+ tai 6. Kello siirtyy sukupuolen asetukseen (M = mies, F = nainen). 7. Vaihda valintaa painamalla START/STOP/+. 8. Kello siirtyy kävely- ja juoksuaskelten pituuteen. 9. Kun olet asettanut kelloon painosi, ikäsi ja pituutesi, kello laskee ohjeelliset kävely- ja juoksuaskelten pituudet. Lukuja voi muuttaa manuaalisesti. Suosittelemme kuitenkin, että noudatat kalibrointiosion ohjeita, jotta saat tarkat askelpituuksien mitat. 10. Suurenna tai pienennä kävelyn askelpituutta painamalla START/STOP/+ tai 11. Kello siirtyy juoksun askelpituuden asetukseen. 12. Suurenna tai pienennä juoksun askelpituutta painamalla START/STOP/+ tai 13. Kello siirtyy näppäinäänien asetukseen. 14. Vaihda ON- ja OFF-valintaa painamalla START/STOP/ Kello siirtyy tuntihälytyksen asetukseen. 16. Vaihda ON- ja OFF-valintaa painamalla START/STOP/ Tuntihälytys tarkoittaa, että kello antaa hälytysäänen tasatunnein.

7 MODE kalibrointi Näiden ohjeiden avulla asetat kellon tunnistamaan kehosi liikkeet. Noudata ohjeita huolellisesti, jotta saisit mahdollisimman tarkat matkan ja nopeuden mittaustulokset. Tarkimpiin tuloksiin pääset juoksemalla mitatun matkan. Kannattaa käyttää esimerkiksi KUNTO PLUS -lehden Internet-sivuston reittimittausta. CAL kalibrointi: 1. Paina MODE-painiketta, kunnes näytössä näkyy CAL. 2. Valitse juoksu (RUN) tai kävely (WALK) painamalla 3. Aseta juostava tai käveltävä matka. 4. Paina START/STOP/+ ja ala juosta tai kävellä. 5. Kun olet juossut tai kävellyt mitatun matkan, paina START/STOP/+. 6. Kello on nyt asetettu tunnistamaan kehosi liikkeet, ja se pystyy mittaamaan matkaa ja nopeutta tarkasti. Ennen kalibrointia CAL-toiminto on helppo ja tarkka kellon kalibrointimenetelmä. Kannattaa valita metrin matka normaalin lenkkipolun varrelta. Näin voit kalibroida kelloa uudestaan kuntosi kohentuessa. Uudelleenkalibrointi aika ajoin on tärkeää, sillä juoksutyyli ja askelpituus saattavat muuttua. 1. Paina MODE-painiketta, kunnes näytössä näkyy CAL. Pidä MODE-painike painettuna, kunnes näytössä on kuvan mukainen näkymä. Luku on kalibroinnissa käytettävä matka. 2. Säädä matkaa tarvittaessa painamalla START/STOP/+ tai 3. Vahvista matka painamalla MODE. 4. Voit aloittaa kalibroinnin. HUOMAA: Askelpituutta voidaan muuttaa kalibroinnin jälkeen manuaalisesti USER-kohdasta. Jos esimerkiksi kellon mittaama matka on liian pitkä tai nopeus liian suuri, askelpituutta voidaan lyhentää.

8 MODE kalibroinnin aloittaminen Kun olet asettanut kalibroinnissa käytettävän matkan, voit aloittaa kalibroinnin. Lämmittele kuitenkin juoksemalla tai kävelemällä hetken aikaa ennen kalibrointia. 1. Paina START/STOP/+ ja ala juosta tai kävellä. 2. Kellon näytössä vilkkuu Kun olet juossut tai kävellyt kalibroitavan matkan, paina START/STOP/+. 4. Kalibrointi on tehty, ja näytössä näkyy CAL DONE. Kalibrointi on tehtävä erikseen juoksua ja kävelyä varten. MODE sekuntikello 1. Pidä MODE-painike painettuna, kunnes näytössä on sekuntikello. 2. Valitse juoksu (RUN) tai kävely (WALK) painamalla Ks. kalibrointiosio. 3. Sekuntikello käynnistetään ja pysäytetään painamalla START/STOP/+. Harjoituksen aikana kello mittaa aikaa, mutta laskee lisäksi nopeuden, matkan, rasvanpolton ja kalorikulutuksen. Jotta kello antaisi oikeat tulokset, on tärkeää, että olet syöttänyt omat tietosi kelloon (ks. käyttäjän tiedot).

9 Sekuntikellon käyttö 1. Käynnistä sekuntikello painamalla START/STOP/+. 2. Harjoituksen aikana voit selata mitattavia tietoja NEXT/SAVE/--painikkeella. Tiedot vaihtuvat näytöllä seuraavasti: hetkellinen nopeus, matka, askelet, kalorit ja rasvanpoltto. Pysäytys/Tallennus/Nollaus Toimi harjoituksen päätyttyä seuraavasti: 1. Pysäytä sekuntikello harjoituksen päättyessä painamalla START/STOP/+. 2. Voit tarkastella mitattuja tietoja, kuten nopeutta, matkaa, askelten määrää, kaloreja ja rasvanpolttoa. Tietoja selataan NEXT/SAVE/--painikkeella. 3. Harjoituksen tiedot tallennetaan pitämällä NEXT/SAVE/- painettuna 3 sekuntia. 4. Näytöllä vilkkuu SAVE YES. 5. Pidä NEXT/SAVE/- painettuna, niin harjoitus tallentuu ja harjoituksen numero näkyy näytöllä. 6. Jos et halua tallentaa tietoja, paina START/STOP/+, jolloin näytöllä näkyy NO. Pidä START/STOP/+-painike painettuna, niin harjoituksen tiedot pyyhkiytyvät. 7. Kello palaa sekuntikellotilaan.

10 MODE DATA RE tallennettujen harjoitusten tarkastelu tai poisto 1. Paina MODE-painiketta, kunnes näytössä näkyy DATA RE ja numero. 2. Pidä MODE-painike painettuna, kunnes numero alkaa vilkkua. Selaa tallennettuja harjoituksia START/STOP/+- tai NEXT/SAVE/--painikkeella. Valitse haluamasi harjoituksen numero painamalla MODE. 3. Näytössä näkyvät tallennetun harjoituksen aika ja päivämäärä. 4. Selaa harjoituksen tietoja NEXT/SAVE/--painikkeella. Kello näyttä harjoituksesta seuraavat tiedot: WALK/RUN, rasvanpoltto, kalorit, matka, askeleet, aika (sekuntikello) sekä keskinopeus. Tallennetun harjoituksen poistaminen: 1. Kun näytöllä näkyy DATA RE, pidä MODE-painike painettuna, kunnes luku alkaa vilkkua. 2. Etsi haluamasi harjoitus START/STOP/+- tai NEXT/SAVE/--painikkeella. 3. Vahvista painamalla MODE. 4. Näytössä näkyvät tallennetun harjoituksen aika ja päivämäärä. 5. Poista harjoitus pitämällä NEXT/SAVE/--painike painettuna. Näytöllä näkyvät DEL, harjoituksen numero ja YES. Vahvista poisto pitämällä MODE-painike painettuna. Jos et halua poistaa tietoja, paina START/STOP/+, jolloin näytöllä näkyy NO. Vahvista pitämällä MODE-painike painettuna. Huomaa: Kun kello nollataan RESET-toimintoa käyttämällä tai kun kellon paristo loppuu, kaikki tallennetut tiedot katoavat.

11 MODE TARGET TIME / DISTANCE / Interval DISTANCE & SPEED Tavoiteaika (TARGET TIME) 1. Paina MODE-painiketta, kunnes näytössä näkyy sekuntikello. HUOMAA: Sekuntikello on nollattava. 2. Paina MODE-painiketta 3 sekuntia siirtyäksesi tavoiteajan asettamiseen. (Jos haluat valita tavoitenopeuden, tavoitematkan tai intervalliharjoituksen asetukset, paina MODE uudestaan.) 3. Aseta tavoiteaika päälle (ON) tai pois (OFF) painamalla START/STOP/+ tai 4. Vahvista painamalla MODE. Jos tavoiteaika on kytketty pois (OFF), sekuntikello käy, kunnes tavoitematka on saavutettu. 5. Aseta tavoiteajan sekunnit painamalla tai pitämällä painettuna START/STOP/+ tai 6. Vahvista ja siirry minuuttien asettamiseen painamalla MODE. 7. Aseta tavoiteajan minuutit painamalla tai pitämällä painettuna START/STOP/+ tai 8. Vahvista ja siirry tuntien asettamiseen painamalla MODE. 9. Aseta tavoiteajan tunnit painamalla tai pitämällä painettuna START/STOP/+ tai 10. Vahvista tavoiteaika painamalla MODE. Kello siirtyy tavoitematkan asetukseen. 11. Huomaa, että tavoiteajan muuttaminen kytkee tavoiteaikatoiminnon päälle (ON) automaattisesti. 12. Tavoiteaika-toiminnon aikana harjoitusta ei voida tallentaa ennen ajan täyttymistä. Tavoitematka (TOTAL): 1. Kun tavoiteaika on asetettu, voidaan tavoitematka kytkeä joko päälle tai pois (ON/OFF). 2. Aseta tavoitematka päälle (ON) tai pois (OFF) painamalla START/STOP/+ tai

12 3. Vahvista painamalla MODE. Jos tavoitematka on kytketty pois (OFF), kello siirtyy intervalliharjoituksen tavoitematkan asetukseen. 4. Aseta tavoitematka painamalla tai pitämällä painettuna START/STOP/+ tai 5. Vahvista painamalla MODE. Kello siirtyy intervalliharjoituksen tavoitematkan asetukseen. 6. Huomaa, että tavoitematkan muuttaminen kytkee tavoitematkatoiminnon päälle (ON) automaattisesti. 7. Tavoitematka-toiminnon aikana harjoitusta ei voida tallentaa ennen matkan täyttymistä. Intervalliharjoituksen tavoitematka 1. Aseta intervalliharjoituksen tavoitematka päälle (ON) tai pois (OFF) painamalla START/STOP/+ tai 2. Vahvista painamalla MODE. Jos intervalliharjoituksen tavoitematka on kytketty pois (OFF), kello siirtyy intervalliharjoituksen tavoitenopeuden asetukseen. 3. Aseta intervalliharjoituksen tavoitematka painamalla tai pitämällä painettuna START/STOP/+ tai 4. Vahvista intervalliharjoituksen tavoitematka painamalla MODE. Kello siirtyy intervalliharjoituksen tavoitenopeuden asetukseen (WALK = kävely). 5. Huomaa, että intervalliharjoituksen tavoitematkan muuttaminen kytkee intervalliharjoituksen tavoitematkatoiminnon päälle (ON) automaattisesti. Tavoitenopeus (WALK = kävely) 1. Aseta kävelyharjoituksen tavoitenopeus päälle (ON) tai pois (OFF) painamalla START/STOP/+ tai 2. Vahvista painamalla MODE. Jos kävelyharjoituksen tavoitenopeus on kytketty pois (OFF), kello siirtyy juoksuharjoituksen tavoitenopeuden asetukseen. Jos toiminto kytketään päälle (ON), on asetettava enimmäisnopeus. 3. Aseta enimmäisnopeus painamalla tai pitämällä painettuna START/STOP/+ tai 4. Vahvista vähimmäisnopeus painamalla MODE. 5. Aseta vähimmäisnopeus painamalla tai pitämällä painettuna START/STOP/+ tai 6. Vahvista tavoitenopeus painamalla MODE. Voit nyt asettaa juoksun (RUN) tavoitenopeuden. 7. Huomaa, että tavoitenopeuden muuttaminen kytkee tavoitenopeustoiminnon päälle (ON) automaattisesti.

13 Tavoitenopeus (RUN = juoksu) 1. Aseta juoksuharjoituksen tavoitenopeus päälle (ON) tai pois (OFF) painamalla START/STOP/+ tai 2. Vahvista painamalla MODE. Jos juoksuharjoituksen tavoitenopeus on kytketty pois (OFF), kello siirtyy tavoiteajan asetukseen. Jos toiminto kytketään päälle (ON), on asetettava enimmäisnopeus. 3. Aseta enimmäisnopeus painamalla tai pitämällä painettuna START/STOP/+ tai 4. Aseta vähimmäisnopeus painamalla MODE. 5. Aseta vähimmäisnopeus painamalla tai pitämällä painettuna START/STOP/+ tai 6. Vahvista tavoitenopeus painamalla MODE. Kello siirtyy takaisin tavoitenopeustilaan. 7. Huomaa, että tavoitenopeuden muuttaminen kytkee tavoitenopeustoiminnon päälle (ON) automaattisesti. Paina MODE-painiketta 3 sekuntia tallentaaksesi tiedot, sulkeaksesi tavoiteasetukset ja siirtyäksesi takaisin sekuntikelloon. Kun painikkeita ei ole painettu 60 sekuntiin, kello palaa kellonajan ja päivämäärän näyttöön.

14 Tavoitehälytykset Kello piippaa kolmesti, kun intervallimatka on saavutettu. Kello piippaa kolmesti kolme kertaa, kun kokonaistavoitematka on saavutettu. Kello piippaa kahdesti 10 sekunnin välein, kun nopeus on asetettua enimmäisnopeutta suurempi. Kello piippaa kerran 10 sekunnin välein, kun nopeus on asetettua vähimmäisnopeutta pienempi. Kun kävelyn tavoitenopeustoiminto kytketään päälle, juoksutoiminnon hälytys kytkeytyy automaattisesti pois (OFF), ja päinvastoin. MODE ALARM 1. Paina MODE-painiketta, kunnes näytöllä näkyy ALARM. 2. Hälytys kytketään päälle ja pois START/STOP/+ tai NEXT/SAVE/- painamalla. Huomaa: Hälytystilasta kellonajan näyttöön siirrytään painamalla MODE-painiketta. HÄLYTYKSEN ASETTAMINEN 1. Paina MODE-painiketta, kunnes näytöllä näkyy ALARM. 2. Kytke hälytys päälle painamalla START/STOP/+ tai 3. Pidä MODE-painike painettuna syöttääksesi hälytysajan. Minuutit alkavat vilkkua. 4. Muuta lukua suuremmaksi painamalla START/STOP/+ tai pienemmäksi painamalla 5. Vahvista painamalla MODE ja siirry tuntilukeman asettamiseen. 6. Aseta tuntilukema kohdan 4 ohjeiden mukaisesti. 7. Vahvista pitämällä MODE-painike painettuna. Huomaa: Kaikki hälytystoiminnon muutokset kytkevät hälytystoiminnon automaattisesti päälle.

15 Pariston asetus Kelloon tarvitaan yksi CR paristo. Käytä vain suositusparistoja. HUOMAA: Paristoa vaihdettaessa kaikki kellon tiedot pyyhkiytyvät pois. Noudata paristonvaihdossa seuraavia ohjeita. Tärkeää tietoa paristoista o o o o o Pariston saa asettaa paikalleen vain ammattihenkilö. Näin varmistetaan, että kello säilyttää vesitiiviytensä. Kellossa saa käyttää vain tehtaalla asetettua paristoa vastaavaa paristoa. Paristo tulee asettaa paikalleen oikein päin. Tyhjentynyt paristo tulee poistaa kellosta. Kello ja tyhjentyneet paristot on hävitettävä elektroniikkajätettä koskevia määräyksiä noudattaen. VAROITUS: Mikäli kelloa käytettäessä ilmenee toimintahäiriöitä (esimerkiksi toimintakatkoksia, staattista sähköä tai häiriöitä) tai mikäli kelloon pitää palauttaa tehdasasetukset, pidä kaikkia neljää painiketta painettuna samanaikaisesti. Tehdasasetukset palautuvat ja kaikki tiedot pyyhkiytyvät. Mikäli ongelma ei poistu, poista paristo ja pane se takaisin paikalleen. Toista tämän jälkeen edellä opastetut vaiheet ja syötä tarvittavat tiedot kelloon. Käyttöohjeen sisältö voi muuttua ilman etukäteisilmoitusta. Teknisistä rajoituksista johtuen käyttöohjeen piirrokset voivat poiketa kellon ulkonäöstä. Valmistaja ja valmistajan alihankkijat eivät vastaa tuotteen käytöstä käyttäjälle tai muille henkilöille syntyvistä vahingoista, kustannuksista, tulonmenetyksistä tai muista vastaavista. Tämän käyttöohjeen sisältöä ei saa levittää ilman valmistajan lupaa.

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295 Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä LCD-Näyttö BC-81295 Yhteenveto Tämä on tarkoitettu ainoastaan ohjelmoitavaan magneettivastukselliseen kuntopyörään. Järjestelmään kuuluu kolme (3) osaa:

Lisätiedot

Casall X600 CROSSTRAINER 93003

Casall X600 CROSSTRAINER 93003 Casall X600 CROSSTRAINER 93003 OSALUETTELO Nro Kohta Kuvaus Määrä A, A-1 Tietokone ja ruuvi SM2871-67 1 KPL B Ohjaustanko 25,4 1 KPL B-1 Kahvan pehmuste 440x20x5,0 2 KPL B-2 Kahvan tulppa 7/8" 2 KPL B-3,

Lisätiedot

CROSSTRAINER (Model E 7000P)

CROSSTRAINER (Model E 7000P) CROSSTRAINER (Model E 7000P) Kuva 1 Poista pultit (C4) tiivisterenkaat (C5) ja mutterit (C6) takavakaajasta (C). Laita kaksi pulttia (C4) takavakaajan läpi, kiinnittääksesi kannattimen laitteeseen (A),

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE ELTRIP-R6. puh. 08-6121 651 fax 08-6130 874 www.trippi.fi seppo.rasanen@trippi.fi. PL 163 87101 Kajaani

KÄYTTÖOHJE ELTRIP-R6. puh. 08-6121 651 fax 08-6130 874 www.trippi.fi seppo.rasanen@trippi.fi. PL 163 87101 Kajaani KÄYTTÖOHJE ELTRIP-R6 PL 163 87101 Kajaani puh. 08-6121 651 fax 08-6130 874 www.trippi.fi seppo.rasanen@trippi.fi SISÄLLYSLUETTELO 1. TEKNISIÄ TIETOJA 2. ELTRIP-R6:n ASENNUS 2.1. Mittarin asennus 2.2. Anturi-

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS CR-421 Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä.

KÄYTTÖOPAS CR-421  Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. KÄYTTÖOPAS CR-421 WWW.DENVER-ELECTRONICS.COM Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. SÄÄTIMET JA MERKKIVALOT Näkymä takaa 1. SNOOZE/DIM/SLEEP -painike 2. ON/OFF/NAP -painike 3. P-

Lisätiedot

CASIO Käyttöopas. Onnittelemme sinua tämän Casio-kellon valinnasta.

CASIO Käyttöopas. Onnittelemme sinua tämän Casio-kellon valinnasta. TIETOJA KÄYTTÖOHJEESTA CASIO 3455 Käyttöopas Onnittelemme sinua tämän Casio-kellon valinnasta. Kellon mallista riippuen teksti ilmestyy näyttöön joko mustilla kirjaimilla vaaleaa taustaa vasten tai valkoisilla

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE LÄMPÖTILA-ANEMOMETRI DT-619

KÄYTTÖOHJE LÄMPÖTILA-ANEMOMETRI DT-619 KÄYTTÖOHJE LÄMPÖTILA-ANEMOMETRI DT-619 2007 S&A MATINTUPA 1. ILMAVIRTAUKSEN MITTAUS Suora, 1:n pisteen mittaus a) Kytke mittalaitteeseen virta. b) Paina UNITS - näppäintä ja valitse haluttu mittayksikkö

Lisätiedot

Ajastin tarjoaa erilaisia toimintoja, kuten "Clock Display", "sekuntikello", "lähtölaskenta", "CountUp", "jaksoajastimen ja "Fight Gone Bad" -ajastin.

Ajastin tarjoaa erilaisia toimintoja, kuten Clock Display, sekuntikello, lähtölaskenta, CountUp, jaksoajastimen ja Fight Gone Bad -ajastin. 6-DIGIT CROSSFIT TIMER Ajastin tarjoaa erilaisia toimintoja, kuten "Clock Display", "sekuntikello", "lähtölaskenta", "CountUp", "jaksoajastimen ja "Fight Gone Bad" -ajastin. Lisäksi erityiset CountUp-

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. (valo) Eri painiketoiminnot ilmaistaan viereisen piirroksen esittämillä kirjaimilla.

KÄYTTÖOHJE. (valo) Eri painiketoiminnot ilmaistaan viereisen piirroksen esittämillä kirjaimilla. CASIO-moduuli 3074 KÄYTTÖOHJE W-110 KÄYTTÖOHJETTA KOSKEVA HUOMAUTUS (valo) Eri painiketoiminnot ilmaistaan viereisen piirroksen esittämillä kirjaimilla. KELLON TOIMINNOT Paina C-painiketta toiminnon vaihtoa

Lisätiedot

CAL. Z018 (R23 SERIES) KÄYTTÖOPAS

CAL. Z018 (R23 SERIES) KÄYTTÖOPAS OMINAISUUDET CAL. Z018 (R23 SERIES) KÄYTTÖOPAS 1. Aika-/kalenterinäyttö Tunnit, minuutit, sekunnit, kuukausi, päiväys ja viikonpäivä. 2. Aikanäyttö 12-tunnin näyttöformaatti iltapäiväsymbolilla (PM). Käytettävissä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET 400 MAGNETIC

KÄYTTÖOHJEET 400 MAGNETIC KÄYTTÖOHJEET 400 MAGNETIC *4 *4 *4 N-3 M8*75L N-4 8*2T N-5 M8 Box Spanner(1) Vaihe 1: a. Asenna etuosan ja takaosan vakauttajat (J-3 ja I-3) neljällä lukkopultilla (N-3), neljällä puoliympyrän muotoisella

Lisätiedot

Casall R300 Käyttöopas SOUTULAITE

Casall R300 Käyttöopas SOUTULAITE Casall R300 Käyttöopas SOUTULAITE Kokoonpanokaavio RÄJÄYTYSKAAVIO - 3 - Osaluettelo Nro Kuvaus Määrä A TIETOKONE 1 SARJA A-1 TIETOKONEEN KIINNITYSRUUVI 4 KPL B PÄÄRUNKO 1 SARJA B-1 TIETOKONEEN KIINNITYSKANNATIN

Lisätiedot

Käyttöohje. Turvallisuusohjeet HUOMIO! Epäasianmukainen käyttö voi aiheuttaa ainevahinkoja tai toimintahäiriöitä.

Käyttöohje. Turvallisuusohjeet HUOMIO! Epäasianmukainen käyttö voi aiheuttaa ainevahinkoja tai toimintahäiriöitä. 1 4 Käyttöohje Lue tämä käyttöohje huolellisesti ja säilytä se myöhempää tarvetta varten. Näin opit käyttämään -kelloasi oikein ja siitä on sinulle pitkään iloa. Käyttöohje on saatavilla myös verkossa:

Lisätiedot

FRWD-RANNENÄYTÖN KÄYTTÖOPAS

FRWD-RANNENÄYTÖN KÄYTTÖOPAS FRWD-RANNENÄYTÖN KÄYTTÖOPAS RANNENÄYTÖN TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET» Toiminta-aika (huoneenlämmössä) - kellotilassa: 1 vuosi - mittaustilassa: 500 tuntia» Koko: leveys 46 mm, paksuus 18 mm» LCD-näyttö» Kaksi

Lisätiedot

TÄRKEITÄ HUOMIOITA Kiitos, että valitsit Casa Bugatin UMA keittövaa'an. Kuten kaikkia elektronisia laitteita, myös tätä vaakaa tulee käyttää huolellisesti ja ohjeiden mukaan vammojen ja laitteen vaurioitumisen

Lisätiedot

1. Seinäkiinnike 2. Pöytätuki 3. Paristokotelo 4. RESET -näppäin 5. C/ F -näppäin (paristokotelossa) 6. Tuuletusaukko

1. Seinäkiinnike 2. Pöytätuki 3. Paristokotelo 4. RESET -näppäin 5. C/ F -näppäin (paristokotelossa) 6. Tuuletusaukko Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Pakkauksessa on seuraavat osat: - Pääyksikkö (BAR289)

Lisätiedot

HOME TRAINER MALLI B480

HOME TRAINER MALLI B480 HOME TRAINER MALLI B480 KUVA 1 ETUOSAN ALATUEN ASENNUSOHJE Kohta 1. Irrota esiasennetut mutterit (L3) ja prikat (L2) Kohta 2. Asenna etuosan tuki (B) paikalleen rungon (A) kanssa käyttäen pultteja (L1),

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS. Tarkkuuskosteus-lämpömittari. Malli RH490

KÄYTTÖOPAS. Tarkkuuskosteus-lämpömittari. Malli RH490 KÄYTTÖOPAS Tarkkuuskosteus-lämpömittari Malli RH490 Johdanto RH490-kosteus-lämpömittari mittaa kosteutta, ilman lämpötilaa, kastepistelämpötilaa, märkälämpötilaa ja vesihöyryn määrää ilmassa. Edistyneitä

Lisätiedot

Käyttö-ja huolto-ohje Ajastin 1533 3-aikaa FIN

Käyttö-ja huolto-ohje Ajastin 1533 3-aikaa FIN Ajastin 1533 FIN 1 Kellonaika tai jäljellä oleva lämmitysaika 2 Tuuletuksen merkki 3 Ajan siirto eteen (kellonajan näyttö) 4 Ohjelmointi 5 Muistipaikan tunnus 6 Manuaalikäynnistys 7 Kellonajan asetuksen/kyselyn

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS CR-420 Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä.

KÄYTTÖOPAS CR-420  Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. KÄYTTÖOPAS CR-420 WWW.DENVER-ELECTRONICS.COM Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. SÄÄTIMET JA MERKKIVALOT 1. Painike "ON/OFF" 2. Painike "HOUR TU -" 3. Painike "MIN TU +" 4. Painike

Lisätiedot

Casall EB600 Kuntopyörä 91003

Casall EB600 Kuntopyörä 91003 Casall EB600 Kuntopyörä 91003 Räjäytyskuva 1 Kokoonpanokuva 2 OSALUETTELO Nro Kuvaus Tiedot Määrä A, A-1 TIETOKONE JA RUUVI 1 KPL B OHJAUSTANKO 1 KPL B-1 SYKEANTURISARJA 1 SARJA B-2 KAHVAPEHMUSTE 270x23x5

Lisätiedot

CUBE WEATHER STATION YGH 393 MANUAALI HAPTIME

CUBE WEATHER STATION YGH 393 MANUAALI HAPTIME Ominaisuudet CUBE WEATHER STATION YGH 393 MANUAALI HAPTIME Sensorin virran vähyyden ilmaisin Lämpötila celsius- tai Fahrenheit-asteikolla Langaton ulkoilma-anturi (kantomatka esteettömällä matkalla + 30

Lisätiedot

Versio 1. Hiilidioksidimittari 7787 Käyttöohje. Hiilidioksidimittari 7787 - Käyttöohje

Versio 1. Hiilidioksidimittari 7787 Käyttöohje. Hiilidioksidimittari 7787 - Käyttöohje Versio 1 Hiilidioksidimittari 7787 Käyttöohje Hiilidioksidimittari 7787 - Käyttöohje Sisällys Johdanto... 3 Pakkaussisältö... 3 LCD näyttö... 4 Painikkeet... 4 Toiminnot... 5 Käynnistys ja sammutus...

Lisätiedot

Käyttöohjeet. Näppäimet. Kello tila. Pelitila

Käyttöohjeet. Näppäimet. Kello tila. Pelitila Käyttöohjeet Näppäimet Kello tila Pelitila Kohdekuvakkeiden tiedot 1. Aloitus 1.1. Käynnistys / sammutus Paina ja pidä pohjassa -näppäintä käynnistääksesi / sulkeaksesi laitteen. 1.2. Lataaminen Lataa

Lisätiedot

FullHD herätyskello-valvontakamera

FullHD herätyskello-valvontakamera FullHD herätyskello-valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, näytöllä näkyy nyt vuosi aseta oikea aika UP ja DOWNnäppäimillä ja paina SET uudelleen. Aset kuukausi, päivä,

Lisätiedot

Cardio 40 FIN. Paina valikossa siirtyäksesi ylös vierittämään valikkovalintoja. Pidä painettuna kelataksesi nopeasti ylös valikkovalinnoissa.

Cardio 40 FIN. Paina valikossa siirtyäksesi ylös vierittämään valikkovalintoja. Pidä painettuna kelataksesi nopeasti ylös valikkovalinnoissa. 40 Käyttöopas AM FIN Cardio 40 1 2 3 1 Valo / Virta ( / ) Pidä painettuna kytkeäksesi laitteen päälle tai pois. Paina kytkeäksesi taustavalon päälle. 2 Takaisin ( ) Paina palataksesi edelliselle sivulle

Lisätiedot

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Kytkimet 1. Taajuuden valintanäppäimet 2. Radioasemien selailun ja kellonajan asetus 3. Muistipaikan valintanäppäimet 4. Äänenvoimakkuuden säätö 5. LCD-näyttö 6. Herätyksen asetus

Lisätiedot

1. 2. 3. 4. 5. 6. Näyttö. Laitteen osat 1. Kellonaika- / herätysaika- / kalenteri-ikkuna: Näyttää radiosignaalista päivittyvän kellon, 3. 4.

1. 2. 3. 4. 5. 6. Näyttö. Laitteen osat 1. Kellonaika- / herätysaika- / kalenteri-ikkuna: Näyttää radiosignaalista päivittyvän kellon, 3. 4. Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Pakkauksessa on seuraavat osat: - Pääyksikkö (BAR283)

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Iltapäivän merkki

KÄYTTÖOHJE. Iltapäivän merkki CASIO-moduuli 2488 KÄYTTÖOHJE MSG-135 KELLON KÄYTTÄMINEN Paina C-painiketta toiminnon vaihtoa varten. Paina B-painiketta millä toiminnolla tahansa (paitsi tehdessäsi asetuksia) sytyttääksesi näytön taustavalon

Lisätiedot

I. Rannekkeen esittely

I. Rannekkeen esittely I. Rannekkeen esittely II. Osat Ⅲ. Aloitus Sovelluksen (application) asennus iphone: etsi 'H Band' App Storesta ja lataa se. Android: etsi 'H Band' Google Play Storesta ja lataa se. Bluetooth-yhteys Vaihe

Lisätiedot

Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205

Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205 Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205 B C A 24/7 aktiivisuusranneke ja sovellus älypuhelimelle/tabletille. Toiminnot: Askelmittari Unen mittaus Kilometrilaskuri Kalorilaskuri Aktiivisuusmittari

Lisätiedot

testo 831 Käyttöohje

testo 831 Käyttöohje testo 831 Käyttöohje FIN 2 1. Yleistä 1. Yleistä Lue käyttöohje huolellisesti läpi ennen laitteen käyttöönottoa. Säilytä käyttöohje myöhempää käyttöä varten. 2. Tuotekuvaus Näyttö Infrapuna- Sensori, Laserosoitin

Lisätiedot

Varmista että kello on ladattu ennen kuin otat sen käyttöön. Jos sen akun varaus on liian alhainen, kellon toiminnot eivät toimi luotettavasti.

Varmista että kello on ladattu ennen kuin otat sen käyttöön. Jos sen akun varaus on liian alhainen, kellon toiminnot eivät toimi luotettavasti. I. Kellon esittely II. Osat Ⅲ. Aloitus Sovelluksen (application) asennus iphone: etsi 'H Band' App Storesta ja lataa se. Android: etsi 'H Band' Google Play Storesta ja lataa se. Bluetooth-yhteys Vaihe

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS CR-422 Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä.

KÄYTTÖOPAS CR-422  Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. KÄYTTÖOPAS CR-422 WWW.DENVER-ELECTRONICS.COM Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. SÄÄTIMET JA MERKKIVALOT Näkymä edestä Näkymä takaa 1. Painike "SNOOZE/DIMMER/SLEEP" 2. Painike

Lisätiedot

Toimintaperiaate: 2. Kytke virta vastaanottimeen käyttämällä virtalaitetta, jossa on merkintä "horsealarm receiver only".

Toimintaperiaate: 2. Kytke virta vastaanottimeen käyttämällä virtalaitetta, jossa on merkintä horsealarm receiver only. Toimintaperiaate: 1. Kytke virta toistimeen käyttämällä virtalaitetta, jossa on merkintä "RadioLink only". Kun virta on kytketty toistimeen, laitteen vihreä valo välähtää. 2. Kytke virta vastaanottimeen

Lisätiedot

HOME TRAINER. Malli B780P

HOME TRAINER. Malli B780P HOME TRAINER Malli B780P Osalista Kuvio 1 Etujalan asennus 1. Kiinnitä etujalka (B) pääkehykseen (A) ruuvit (L1), prikat (L2) sekä (L6) ja mutterit (L3). Kuvio 2 Reunajalan asennus 1. Kiinnitä reunajalka

Lisätiedot

ANALOGINEN KVARTSIKELLO Cal. 7T94

ANALOGINEN KVARTSIKELLO Cal. 7T94 SEIKO ANALOGINEN KVARTSIKELLO Cal. 7T94 SNN 017 SNN 019 SNN 021 KÄYTTÖOHJE SISÄLTÖ Kellonajan asettaminen ja sekuntikellon osoittimien säätäminen 1 Päiväyksen asettaminen 2 Sekuntikello 3 Painikkeiden

Lisätiedot

Electronisen nopeus ja matkamittarin kalibrointi laite huippunopeus muistilla.

Electronisen nopeus ja matkamittarin kalibrointi laite huippunopeus muistilla. Speedohealer V4 Electronisen nopeus ja matkamittarin kalibrointi laite huippunopeus muistilla. 1. Esipuhe Onnittelemme sinua Speedohealer laitteen oston johdosta. HealTech Electronics Ltd. on omistautunut

Lisätiedot

pikaopas FORERUNNER 50 ja langaton ANT+Sport -tekniikka

pikaopas FORERUNNER 50 ja langaton ANT+Sport -tekniikka pikaopas FORERUNNER 50 ja langaton ANT+Sport -tekniikka Varoitus: Tämä tuote sisältää vaihdettavan nappipariston. Tärkeitä akun käyttämiseen liittyviä turvallisuustietoja on laitteen pakkauksessa toimitetussa

Lisätiedot

HELLO. EZ3600 Aloitusopas. TMR Tracker -ruokinnanhallintaohjelma. D3699-FI Rev E Tammikuu 14. Ft. Atkinson, Wisconsin USA

HELLO. EZ3600 Aloitusopas. TMR Tracker -ruokinnanhallintaohjelma. D3699-FI Rev E Tammikuu 14. Ft. Atkinson, Wisconsin USA EZ600 Aloitusopas TMR Tracker -ruokinnanhallintaohjelma HELLO Ft. Atkinson, Wisconsin USA Panningen, Hollanti www.digi-star.com Tammikuu Tekijänoikeus Kaikki oikeudet pidätetään. Tämän käyttöohjeen tai

Lisätiedot

DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET

DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET 14 15 1. /VIRITÄ - 2. AJAN ASETTAMINEN MUISTI/MUISTI+ 3. TORKKU /LEPO 4. PÄÄLLE/POIS 5. / VIRITÄ + 6. ÄÄNENVOIMAKKUUS PIENENNÄ - /HERÄTYS 1 PÄÄLLE/POIS

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE Connect Control Light/Set Light/Set Kaksoisaika Mode Ajanotto Mode Control Mode Light/Set

KÄYTTÖOHJE Connect Control Light/Set Light/Set Kaksoisaika Mode Ajanotto Mode Control Mode Light/Set KÄYTTÖOHJE Kello käynnistyy lepotilasta painamalla mitä tahansa painiketta 2 sekunnin ajan. Pääset nyt asettamaan ajan järjestyksessä: kaupunki, DST( kesäaikaasetus), Tunnit, Minuutit, Sekuntit, Vuosi,

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Kellonaika- Ajastin- Sekuntikello- Hälytys- Kaksoisaikatoiminto toiminto toiminto toiminto toiminto

KÄYTTÖOHJE. Kellonaika- Ajastin- Sekuntikello- Hälytys- Kaksoisaikatoiminto toiminto toiminto toiminto toiminto CASIO-moduuli 1950 KÄYTTÖOHJE 6W-94HD-1 KELLON TOIMINNOT Paina C-painiketta toiminnon vaihtoa varten. Voit palata kellonaikatoiminnolle mistä toimintatilasta tahansa painamalla C-painiketta. Ellet paina

Lisätiedot

Tämä kello on rakennettu kestämään kovia olosuhteita ja on vedenpitävä aina 5 ilmakehään saakka (5 atm).

Tämä kello on rakennettu kestämään kovia olosuhteita ja on vedenpitävä aina 5 ilmakehään saakka (5 atm). 1.0 Johdanto ja pikaopas Kiitos, että olet ostanut tämän ainutlaatuisen kellon. Voit muokata kellon ominaisuuksia ja valita vain ne toiminnot, joita tarvitset. Vaikka kellon toiminnot onkin tarkoitettu

Lisätiedot

KL1500 Ohjelmointi- ja toimintaohjeet

KL1500 Ohjelmointi- ja toimintaohjeet KL1500 Ohjelmointi- ja toimintaohjeet KOODIT Perusasiat Lukossa on kolme eri kooditasoa: 1. Pääkäyttäjäkoodi 2. Huoltokoodi 3. Käyttäjäkoodi Lukko toimitetaan kahdella tehdasasetetulla koodilla: Pääkäyttäjäkoodi:

Lisätiedot

Käyttöohje Digitaaliseen ulkoajastimeen

Käyttöohje Digitaaliseen ulkoajastimeen Käyttöohje Digitaaliseen ulkoajastimeen Tuotenumero: 8030 EMT449ETR A. Toiminnot 1. Ohjelmoitavaa ajastinta voidaan käyttää virran katkaisimeksi automaattisesti, esimerkiksi sähkölaitteille kotona. Ajastin

Lisätiedot

Cal. 6A32 KÄYTTÖOHJE

Cal. 6A32 KÄYTTÖOHJE SEIKO-kello PERPETUAL CALENDAR Cal. 6A32 KÄYTTÖOHJE SNQ 003 P Onnittelemme Sinua tämän analogisen SEIKO -kvartsikellon Cal. 6A32 hankkimisesta. Lue nämä ohjeet huolella ennen kellon käyttöönottoa voidaksesi

Lisätiedot

AR280P Clockradio Käyttöohje

AR280P Clockradio Käyttöohje AR280P Clockradio Käyttöohje Index 1. Käyttötarkoitus 2. Turvallisuus o 2.1. Tämän käyttöoppaan tarrat o 2.2. Yleiset turvallisuusohjeet 3. Käyttöönoton valmistelu o 3.1. Pakkauksesta purkaminen o 3.2.

Lisätiedot

KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA. Käyttöohje

KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA. Käyttöohje KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA Sisällysluettelo Versio A 1. Johdanto... 1 Huomautus... 1 Turvallisuusohjeet... 1 2. Tekniset tiedot... 2 Ominaisuudet... 2 Tekniset tiedot... 3 Kapasiteetti ja tarkkuus...

Lisätiedot

1 Näin pääset alkuun... 3 1.1 Perusasetukset... 3 1.2 Tilat ja näkymät... 4 1.3 Valikkojen selaaminen... 5 2 Sykemittarin kanssa harjoitteleminen...

1 Näin pääset alkuun... 3 1.1 Perusasetukset... 3 1.2 Tilat ja näkymät... 4 1.3 Valikkojen selaaminen... 5 2 Sykemittarin kanssa harjoitteleminen... fi Pikaopas 1 2 1 Näin pääset alkuun.................................................................... 3 1.1 Perusasetukset.............................................................. 3 1.2 Tilat ja

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Huomautus 1 Kellon toiminnot 1 Kellonaika 1 Näytön taustavalo 2 Hälytys 2 Ajastin 3 Sekuntikello 4 Tärkeää 5 Tekniset tiedot 5

KÄYTTÖOHJE. Huomautus 1 Kellon toiminnot 1 Kellonaika 1 Näytön taustavalo 2 Hälytys 2 Ajastin 3 Sekuntikello 4 Tärkeää 5 Tekniset tiedot 5 CASIO-moduuli 3294 KÄYTTÖOHJE B640WB-1BEF B640WB-2BEF B640WB-3BEF B640WB-4BEF HUOMAUTUS Kellon mallista riippuen näyttö ilmaisee tekstin joko mustilla kirjaimilla valkoista taustaa vasten tai valkoisilla

Lisätiedot

Käyttöohje EMT757 / 3567 Ohjelmoitava digitaalinen kellokytkin

Käyttöohje EMT757 / 3567 Ohjelmoitava digitaalinen kellokytkin Käyttöohje EMT757 / 3567 Ohjelmoitava digitaalinen kellokytkin A. Toiminnot 1. Käytetään päällä/pois -aikojen asettamiseen, säätämään erilaisia aikajaksoja virran päälläololle. Toimii erilaisten laitteiden

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. TUTUSTUMINEN KELLOON (valo) Painiketoiminnot ilmaistaan käyttämällä viereisessä piirroksessa esitettyjä kirjaimia.

KÄYTTÖOHJE. TUTUSTUMINEN KELLOON (valo) Painiketoiminnot ilmaistaan käyttämällä viereisessä piirroksessa esitettyjä kirjaimia. CASIO-moduuli 3036 KÄYTTÖOHJE LDF-10 TUTUSTUMINEN KELLOON (valo) Painiketoiminnot ilmaistaan käyttämällä viereisessä piirroksessa esitettyjä kirjaimia. KELLON TOIMINNOT Paina C-painiketta toiminnon vaihtoa

Lisätiedot

Ulkoasu. 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike _ FIN 01

Ulkoasu. 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike _ FIN 01 Ulkoasu 3 2 1 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike FIN 01 13 4.Micro-USB-portti 10 12 11 6 7 8 9 4 5 5.Akun virtakytkin 6.Sivu ylös -painike 7.Virtapainike 8.OK-painike 9.Sivu alas -painike

Lisätiedot

Käyttöopas (ver. 1.29 Injektor Solutions 2006)

Käyttöopas (ver. 1.29 Injektor Solutions 2006) KombiTemp HACCP Elintarviketarkastuksiin Käyttöopas (ver. 1.29 Injektor Solutions 2006) web: web: www.haccp.fi 2006-05-23 KombiTemp HACCP on kehitetty erityisesti sinulle, joka työskentelet elintarvikkeiden

Lisätiedot

Perkko Oy, 09-4780500. C. A.

Perkko Oy, 09-4780500. C. A. DW0734j adw0735 5. Paina S 3-anturia, minuutit alkavat vilkkua. Siirrä sormi S 2-anturilta S 1-anturille tai päinvastoin suurentaaksesi tai vähentääksesi minuuttiarvoa. Voit nopeuttaa säätämistä sormea

Lisätiedot

Käyttöopas. Sangean PR-D4

Käyttöopas. Sangean PR-D4 Käyttöopas Sangean PR-D4 TURVAOHJEET Lue tuotteen ohjeet tuotteen turvallisen käytön takaamiseksi ja säilytä nämä ohjeet tulevaisuuden varalle. 1. Älä käytä tuotetta veden lähellä. 2. Puhdista laite kuivalla

Lisätiedot

Käyttöohje. Painikkeet:

Käyttöohje. Painikkeet: Käyttöohje Painikkeet: 1. PLAY: Päällä/pois päältä Toisto/Pysäytys 2. M: Valinta/Vahvistus 3. ON/OFF: Virtapainike soittimen päällä 4 Vol+: Äänenvoimakkuuden lisäys 5 Vol-: Äänenvoimakkuuden vähennys :

Lisätiedot

testo 410-1 Käyttöohje

testo 410-1 Käyttöohje testo 410-1 Käyttöohje FIN 2 Short manual testo 410-1 Pikaohje testo 410-1 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Siipipyörä 3 Lämpötilasensori 4 Näyttö 5 Toimintonäppäimet 6 Paristokotelo (laitteen takana) Perusasetukset

Lisätiedot

NOOX xperio herätyskello valvontakamera

NOOX xperio herätyskello valvontakamera NOOX xperio herätyskello valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, ruudulla lukee nyt "2010" Aseta oikea aika UP ja DOWN näppäimillä ja paina SET uudelleen vahvistaakseni

Lisätiedot

Käyttöohje HI98127 / HI98128. Pietiko Oy Tykistökatu 4 B 310(ElektroCity) 20520 Turku, puh (02) 2514402, fax (02) 2510015 www.pietiko.

Käyttöohje HI98127 / HI98128. Pietiko Oy Tykistökatu 4 B 310(ElektroCity) 20520 Turku, puh (02) 2514402, fax (02) 2510015 www.pietiko. HI98127 / Tekniset tiedot Mittausalue HI98127-2,0...16,0 ph -2,00...16,00 ph Lämpötila -5...+60 C Resoluutio HI98127 0,1 ph 0,01 ph Lämpötila 0,1 C Tarkkuus HI98127 ± 0,1 ph ± 0,001 ph Lämpötila ± 0,5

Lisätiedot

Nuorten liikunnallisen aktiivisuuden lisääminen projekti. Johanna Korkala johanna.korkala@eduouka.fi. FirstStep. FA20 Aktiivisuusmittari

Nuorten liikunnallisen aktiivisuuden lisääminen projekti. Johanna Korkala johanna.korkala@eduouka.fi. FirstStep. FA20 Aktiivisuusmittari Nuorten liikunnallisen aktiivisuuden lisääminen projekti Johanna Korkala johanna.korkala@eduouka.fi FirstStep FA20 Aktiivisuusmittari AKTIIVISUUSMITTARI Päivittäisellä liikkumisella on tutkitusti terveyttä

Lisätiedot

TUTA Q2 Tallentava valvontakamera Asennusohje

TUTA Q2 Tallentava valvontakamera Asennusohje TUTA Q2 Tallentava valvontakamera Asennusohje 1.02 Version 1.8.2011 Uusin versio tästä käsirkirjasta löytyy internet-osoitteesta: http://www.microdata.fi/pdf/tuta/tuta-q2_kasikirja.pdf Copyright 2011 Microdata

Lisätiedot

Tervetuloa. Pikaopas. philips. Liitä. Asenna. Nauti

Tervetuloa. Pikaopas. philips. Liitä. Asenna. Nauti Tervetuloa Pikaopas 1 2 3 Liitä Asenna Nauti philips + Pakkauksen sisältö CD640 tukiasema TAI - Connect Install Enjoy CD640/CD645 luuri CD645 tukiasema Tukiaseman verkkolaite Welcome Quick start guide

Lisätiedot

Soutulaite magneettisella vastuksella

Soutulaite magneettisella vastuksella Soutulaite magneettisella vastuksella 1 KÄYTTÄJÄN OHJEKIRJA MALLI R600 P SPORTOP Laitteella on vuoden takuu. Takuu kattaa sekä valmiste- että raaka-aineviat. Takuu on voimassa ainoastaan laitteen ollessa

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. CITIZEN ECO-DRIVE Kronografi Malli: JZ1060 cal. U200. Aurinkopaneeli on kellotaulun alla

KÄYTTÖOHJE. CITIZEN ECO-DRIVE Kronografi Malli: JZ1060 cal. U200. Aurinkopaneeli on kellotaulun alla KÄYTTÖOHJE CITIZEN ECO-DRIVE Kronografi Malli: JZ1060 cal. U200 Aurinkopaneeli on kellotaulun alla Ennen käyttöönottoa Lataa kellon akku täyteen asettamalla kello esim. ikkunalaudalle aurinkoon tai riittävän

Lisätiedot

BT BBiQ laite / W042 Käyttöohjeet 1.3 FIN Käyttöohjeet BBiQ 4.4.2014

BT BBiQ laite / W042 Käyttöohjeet 1.3 FIN Käyttöohjeet BBiQ 4.4.2014 Käyttöohjeet Aloittaminen Pakkauksen sisältö: - BBiQ Bluetooth -laite - Lämpötila-anturi - 2 kappaletta AAA -paristoja - Käyttöohjeet BBiQ on uusi langaton ruoanlaittolämpömittari älypuhelimellesi. Sisäänrakennetun,

Lisätiedot

TILAT JA NÄKYMÄT AIKA KOMPASSI. korkeusmittari. barometri

TILAT JA NÄKYMÄT AIKA KOMPASSI. korkeusmittari. barometri Pikaopas fi TILAT JA NÄKYMÄT AIKA tyhjä viikonpäivä päivämäärä sekunnit kaksoisaika auringon nousuja laskuajat sekuntikello päivälaskuri KOMPASSI tyhjä suuntima asteina aika korkeusmittari tyhjä lokitallennin

Lisätiedot

Käyttöohje EchoChime 300 Langaton järjestelmä

Käyttöohje EchoChime 300 Langaton järjestelmä Käyttöohje EchoChime 300 Langaton järjestelmä 1 Käyttötoimenpiteet Käytä aina hyvälaatuisia alkaliparistoja Vaihda säännöllisesti paristot Pidä ovikellon painonappi kuivana Älä käytä puhdistukseen puhdistusaineita

Lisätiedot

"PLEXTALK Pocket" -verkkosoittimen pikaopas

PLEXTALK Pocket -verkkosoittimen pikaopas "PLEXTALK Pocket" -verkkosoittimen pikaopas PLEXTALK Pocketin asetukset 1. Käännä PLEXTALK Pocket ympäri. Varmista, että kaksi pientä uloketta ovat ylhäällä. Paina PLEXTALK Pocketin pohjassa olevaa suorakulmaista

Lisätiedot

CASIO-moduulin 2518,3233,3234 käyttöohje

CASIO-moduulin 2518,3233,3234 käyttöohje CASIO-moduulin 2518,3233,3234 käyttöohje TÄTÄ KÄYTTÖOHJETTA KOSKEVA HUOMAUTUS Moduulien 2518 ja 2519 käyttötoimenpiteet ovat samat. Tämän käyttöohjeen kuvat esittävät moduulia 2519. Eri painiketoiminnot

Lisätiedot

Sangean ATS-404, käyttöohje Tuotenumero 38-2116. Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä.

Sangean ATS-404, käyttöohje Tuotenumero 38-2116. Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Sangean ATS-404, käyttöohje Tuotenumero 38-2116 Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Toiminnot 1. Teleskooppiantenni 2. LCD-näyttö 3. Näytön taustavalon painike 4. Virtakytkin 5. Uniajastin

Lisätiedot

psense RH Kannettava CO2/RH/ Temp mittari Käyttöohje Markkinointi: Pietiko Oy www.pietiko.fi

psense RH Kannettava CO2/RH/ Temp mittari Käyttöohje Markkinointi: Pietiko Oy www.pietiko.fi 1 psense RH Kannettava CO2/RH/ Temp mittari Käyttöohje Markkinointi: Pietiko Oy www.pietiko.fi Sisällysluettelo 2 Johdanto...2 Toimituskokonaisuus...2 Virran syöttö...3 LCD näyttö...3 Painikkeet...3 Käyttö...4

Lisätiedot

1. Sisällysluettelo 2

1. Sisällysluettelo 2 1. Sisällysluettelo 2 1. Sisällysluettelo 2 2. Asennus, käyttöönotto, liittäminen 3 3. Painikkeet 4 4. Näyttö 4 5. Tehdasasetukset 5 6. Perustoiminnot 6 7. Viikonpäivien yhdisteleminen ohjelmoinnissa 7

Lisätiedot

Vianmääritys. Paperinkäsittely. Huolto. Vianmääritys. Ylläpito. Hakemisto

Vianmääritys. Paperinkäsittely. Huolto. Vianmääritys. Ylläpito. Hakemisto Jos pyydät Lexmarkin asiakastukikeskukselta apua tulostusongelman ratkaisemisessa, sieltä saatetaan ohjata sinut vianmääritystilan avulla muuttamaan oletusasetuksia (esimerkiksi ottamaan käyttöön PPDS-tiedostojen

Lisätiedot

Potilasopas. Tämän oppaan omistaa:

Potilasopas. Tämän oppaan omistaa: Potilasopas Tämän oppaan omistaa: Icare HOME (Malli: TA022) POTILASOPAS TA022-035 FI-3.1 3 Johdanto Tämä opas sisältää Icare HOME -tonometrin käyttöohjeet. Lue ohjeet huolellisesti, ennen kuin alat käyttää

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE TRC-1490 Langaton sääasema

KÄYTTÖOHJE TRC-1490 Langaton sääasema KÄYTTÖOHJE TRC-1490 Langaton sääasema PIKAKÄYTTÖOPAS 1. Liu uta laitteen takana sijaitseva paristopesän kansi auki. 2. Asenna 2 AAA-paristoa paristopesään oikeaa napaisuutta noudattaen. 3. Sulje paristopesän

Lisätiedot

Esimerkki b) Esimerkki c) loma-ja satunnaisohjelma esivalinta käsikytkimellä rele pois päältä rele päällä. viikonpäivät. kellonaika tai kytkentäaika

Esimerkki b) Esimerkki c) loma-ja satunnaisohjelma esivalinta käsikytkimellä rele pois päältä rele päällä. viikonpäivät. kellonaika tai kytkentäaika 1. Käyttöohje 2 1.0 Yleistä Saadaksesi parhaan hyödyn kytkinkellon monipuolisista toiminnoista tulisi. Sinun lukea käyttöohje huolellisesti läpi ennen kytkinkellon käyttöönottoa. Tämän kytkinkellon käyttö

Lisätiedot

Käyttöohje. Aura Remote App v1.6.0

Käyttöohje. Aura Remote App v1.6.0 Käyttöohje Aura Remote App v0 Kirjautuminen Applikaation version numero Mahdollisuus testata sovelluksen Demo versiota. Tähän voit syöttää koodin, jonka löydät Aura Remoten keskusyksikön takaa. Valitse

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE BT10.5 91006

KÄYTTÖOHJE BT10.5 91006 KÄYTTÖOHJE BT10.5 91006 1 BT10.5 K-10 Carriage Bolt M8*P1.25*55MM (4) NO.K-1 Metal cover (1) K-5 Allen Bolt M7*P1.0*30MM (1) NO.K-7 T-shape knob M7*65L(1) NO.K-6 Bushing NO.K-9 Acorn Nut for M8 Bolt (4)

Lisätiedot

FUNTIONAL OVERVIEW APERCU DES FONCTIONS FUNCIONES FUNKTIONEN - ÜBERBLICK TOETSEN PANORAMICA FUNZIONALE ALARM ALARM ALARM ALARM ALARM

FUNTIONAL OVERVIEW APERCU DES FONCTIONS FUNCIONES FUNKTIONEN - ÜBERBLICK TOETSEN PANORAMICA FUNZIONALE ALARM ALARM ALARM ALARM ALARM Clock Radio AJ3160 Clock radio 1 English 2 Français Español Deutsch Nederlands Italiano 1 2 3 T F F a 4 5 Svenska Dansk Suomi Português 1 Polski Έλληνικά Meet Philips at the Internet http://www.philips.com

Lisätiedot

TWEN 131 PD / 1430 PD KÄYTTÖOHJE

TWEN 131 PD / 1430 PD KÄYTTÖOHJE TWEN 131 PD / 1430 PD KÄYTTÖOHJE 1 Virran kytkeminen ja paristonvaihto...3 Ennen virran kytkemistä...3 Virran kytkeminen...3 Varoitus...3 Pariston vaihto...3 2 Värinauhan vaihto...3 3 Kuittinauhan asetus...4

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. KELLONAIKATOIMINTO Käytä kellonaikatoimintoa kellonajan ja päiväyksen

KÄYTTÖOHJE. KELLONAIKATOIMINTO Käytä kellonaikatoimintoa kellonajan ja päiväyksen CASIO-moduuli 2902 KÄYTTÖOHJE BG-180 Käyttöohjetta koskeva huomautus (valo) Eri painiketoiminnot ilmaistaan viereisen piirroksen esittämillä kirjaimilla. Käyttöohjeen eri luvut antavat sinulle jokaisen

Lisätiedot

Käyttöpaneelin käyttäminen

Käyttöpaneelin käyttäminen Tässä luvussa on tietoja käyttöpaneelista, tulostinasetusten muuttamisesta ja käyttöpaneelin valikoista. Useimmat tulostinasetukset voidaan muuttaa sovellusohjelmalla tai tulostinajurilla. Sovellusohjelmalla

Lisätiedot

XTR ONE -KUNTOPYÖRÄ 91024

XTR ONE -KUNTOPYÖRÄ 91024 TR ONE -KUNTOPYÖRÄ 91024 Turvallisuusohjeet * Neuvottele lääkärisi kanssa ennen harjoitusohjelman aloittamista saadaksesi harjoittelusta parhaan mahdollisen hyödyn. * Varoitus: vääränlainen/ylenpalttinen

Lisätiedot

Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote

Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote Hälytysjärjestelmän kauko-ohjain Asetusopas - Finnish Arvoisa asiakas Tässä oppaassa on tietoja ja ohjeita siitä, miten eräitä toimintoja otetaan käyttöön

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Kellonaikatoiminto Hälytystoiminto Ajastintoiminto Sekuntikello- Kaksoisaikatoiminto

KÄYTTÖOHJE. Kellonaikatoiminto Hälytystoiminto Ajastintoiminto Sekuntikello- Kaksoisaikatoiminto CASIO-moduuli 3149 6W-212H-1 KÄYTTÖOHJE HUOMAUTUS Painiketoiminnot ilmaistaan viereisen piirroksen esittämillä kirjaimilla. Käyttöohjeen eri osat tarjoavat kaikki tarpeelliset tiedot jokaisen toiminnon

Lisätiedot

EL-EPM01 Energiamittari

EL-EPM01 Energiamittari EL-EPM01 Energiamittari SUOMI KÄYTTÖOHJEET Johdanto: EL-PM01-energiamittari on suunniteltu sähkökuormien tarkkailuun ja mittaamiseen. Se on tehokas ratkaisu kulujen määritykseen. Energiamittarin mittausväli

Lisätiedot

testo 104 Elintarvikelämpömittari Käyttöohje

testo 104 Elintarvikelämpömittari Käyttöohje testo 104 Elintarvikelämpömittari Käyttöohje fin 2 1. Yleistä 3 1. Yleistä Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa. Talleta käyttöohje myöhempää käyttöä varten. de en 2. Tuotekuvaus it

Lisätiedot

Käyttäjän Pikaohje. CCTV Videovalvonta

Käyttäjän Pikaohje. CCTV Videovalvonta Käyttäjän Pikaohje CCTV Videovalvonta Tallenteiden haku 1.Aikahaku 1. Aloittaaksesi tallenteiden haun, paina näppäintä, jolloin aikahaun valikko tulee näkyviin, kuten alla. 2. Käytä vasen/oikea näppäimiä

Lisätiedot

DIGITAALINEN AJASTIN ULKOKÄYTTÖÖN

DIGITAALINEN AJASTIN ULKOKÄYTTÖÖN KÄYTTÖ-OHJE DIGITAALINEN AJASTIN ULKOKÄYTTÖÖN E135008 A. Toiminnot 1. Digitaalisen ajastimen ohjelmointi on yhtä helppoa kuin mekaanisen ajastimen antaen samalla digitaalisen ajastimen tarkkuuden. 2. Tällä

Lisätiedot

Hyvä Webaston käyttäjä! Tämä käyttöohje on tarkoitettu valtuutetun asentamon antaman käytönopastuksen

Hyvä Webaston käyttäjä! Tämä käyttöohje on tarkoitettu valtuutetun asentamon antaman käytönopastuksen Käyttö- ja huolto-ohje T80 advanced FIN Yleistä Hyvä Webaston käyttäjä! Tämä käyttöohje on tarkoitettu valtuutetun asentamon antaman käytönopastuksen tueksi.. Tässä käyttöohjeessa haluamme vielä luoda

Lisätiedot

SISÄLTÖ mywellness key mywellness key mywellness key mywellness key mywellness key

SISÄLTÖ mywellness key mywellness key mywellness key mywellness key mywellness key KÄYTTÖOPAS FI 1 SISÄLTÖ 1. mywellness key?... 3 2. Mikä on mywellness key... 3 3. Mitä ovat Move pisteet?... 4 4. Mitä kaikkea näytössä tulisi näkyä?... 5 5. Miten minun pitäisi käyttää mywellness key:tä?...

Lisätiedot

Versio: 1.0. Käyttöopas DAB+/FM-radio

Versio: 1.0. Käyttöopas DAB+/FM-radio Versio: 1.0 Käyttöopas DAB+/FM-radio Tuotteen yleiskatsaus 1. Valmius/tila Painamalla voit vaihdella FM- ja DAB-tilan välillä toimintatilassa, painamalla ja pitämällä siirryt valmiustilaan. 2. Skannaa

Lisätiedot

Rider 40 Rider 40:ssä on neljä näppäintä, joita käytetään useisiin eri tarkoituksiin.

Rider 40 Rider 40:ssä on neljä näppäintä, joita käytetään useisiin eri tarkoituksiin. 40 Pikaopas Rider 40 Rider 40:ssä on neljä näppäintä, joita käytetään useisiin eri tarkoituksiin. Näppäintoiminnot 2 1 Lämmittely Kohde Min Kesto lyöntiä /min Maks min 2 3 4 Lisävarusteet Rider 40:n toimitukseen

Lisätiedot

Bluetooth Fitness Armband

Bluetooth Fitness Armband Bluetooth Fitness Armband User's Manual DENVER BFA-10 ALL RIGHTS RESERVED.COPYRIGHT DENVER ELECTRONICS A/S. www.denver-electronics.com DENVER BFA-10 Älyrannekkeen käyttöopas suomi [Yhteensopivuus] Älyranneke

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE 600 MAGNETIC

KÄYTTÖOHJE 600 MAGNETIC KÄYTTÖOHJE 600 MAGNETIC BUILT FOR HEALTH Vaihe 1: a. Kiinnitä etu ja takajalkatuet (I & J) laitteen runkoon käyttämällä aluslevyjä (N-4) ja ruuveja (N-3). Vaihe 2 a. Asenna vasen ja oikea poljin ( G-4

Lisätiedot

Register your product and get support at www.philips.com/welcome AJ110 FI Käyttöopas Suomi 1 Tärkeää Huomautus Tämän laitteen muuttaminen tai muokkaaminen muulla kuin Philips Consumer Lifestylen erityisesti

Lisätiedot

PhotoPC 650-kameran poistaminen pakkauksesta. Varmista, että olet saanut kaikki alla olevat osat. PhotoPC 650 -kamera. kantohihna videokaapeli

PhotoPC 650-kameran poistaminen pakkauksesta. Varmista, että olet saanut kaikki alla olevat osat. PhotoPC 650 -kamera. kantohihna videokaapeli EPSON R Aluksi -kameran poistaminen pakkauksesta Varmista, että olet saanut kaikki alla olevat osat. -kamera Mac-sovitinkaapeli ohjelmisto (tyyppi ja määrä vaihtelevat maakohtaisesti) kantohihna videokaapeli

Lisätiedot

Mittalaite ja puhelin on laitettu toimimaan automaattisesti yhdessä, sinun tulee seurata puhelimen antamia ohjeita mittauksen suorittamiseen.

Mittalaite ja puhelin on laitettu toimimaan automaattisesti yhdessä, sinun tulee seurata puhelimen antamia ohjeita mittauksen suorittamiseen. TIETOA MITTAUKSESTA VERENPAINE Olet saanut käyttöösi Beurer-mittalaitteen ja puhelimen. Mittalaitteella mitataan verenpaine ja syke. Mittauksen jälkeen puhelin lähettää mitatut arvot hoitajalle. Käsittele

Lisätiedot