PAINEILMA. Paineilmatuotteet. Laatua, suorituskykyä ja turvallisuutta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PAINEILMA. Paineilmatuotteet. Laatua, suorituskykyä ja turvallisuutta"

Transkriptio

1 PAINEILMA Paineilmatuotteet Laatua, suorituskykyä ja turvallisuutta

2 » Laatutuotteita teollisuuden tarpeisiin jo yli 50 vuoden ajan CEJN perustettiin vuonna Jo silloin havaittiin, että CEJNin suunnittelema uusi innovatiivinen tuote, paineilmaliitin, kehitettiin todella tarpeeseen. Tämä luotettava ja helppokäyttöinen liitin korvasi sen ajan hankalakäyttöiset ja epäluotettavat liittimet, ja se onkin ollut siitä lähtien asiakkaiden valitsema ykkösvaihtoehto kaikkialla maailmassa. Alkuperäinen paineilmaliitin on säilyttänyt vankan asemansa CEJNtuoteperheessä. CEJNin strategiana on tarjota asiakkailleen laadukkaita tuotteita lukuisiin eri sovellutuksiin. Paineilmavalikoima käsittää pikaliittimiä, letkuja, letkusarjoja, letku- ja kaapelikeloja, puhalluspistooleja, ilmankäsittelylaitteita sekä erilaisia tarvikkeita. CEJN-tuotteet valmistetaan ja testataan ISO standardin mukaisesti. Tuotteet täyttävät tiukat toiminta- ja laatuvaatimukset, ja testausten avulla voidaan varmistaa, että tuotteet toimivat suunnitellulla tavalla. CEJN-paineilmatuotteet ovat luonnollinen valinta, kun tarvitaan pikaliittimiä teollisuuden eri tarpeisiin. CEJN-tuotteiden laatu ja ominaisuudet ovat mahdollistaneet yhtiölle johtavan aseman luotettavien pikaliittimien valmistajana. CEJN pidättää oikeuden tehdä tuotteisiin muutoksia ilman erillistä ilmoitusta.

3 CEJN-paineilmatuotteet Kustannustehokkaat ratkaisut $ 4 Turvallisuustuotteet 6 Ilmanjakojärjestelmä 8 Win-win -periaate 10 Liittimet 12 Soft-Line -liittimet 34 Alumiiniliittimet 36 Multi-Link- jakotukit 38 Letkuasennelmat 41 Letkut 48 Letku- ja kaapelikelat 56 Puhalluspistoolit paineilmalle ja nesteille 60 Ilmankäsittelylaitteet 70 Muut tuotteet 81 Tiedot ja taulukot 83

4 Kustannustehokkaat ratkaisut Kustannustehokkaat ratkaisut $ 4 Liittimien ominaisuuksilla merkittäviä kustannussäästöjä Paineilmajärjestelmien optimoinnilla voidaan työpaikan energianlähteistä johtuvia kuluja merkittävästi pienentää. Paineilmajärjestelmien energiahäviö on useimmiten vuotojen aiheuttamaa. Vuodot alentavat järjestelmien painetta ja näin lisäävät energiankulutusta. Painehäviön vuoksi työkalujen tehokkuus laskee. Työkalujen tehohäviön vuoksi työvaiheet kestävät pidempään ja tuotantokustannukset nousevat. Ilmavuoto Reiän halkaisija Vuotavan ilman määrä 8 barin paineessa 1 mm 75 l/min 3 mm 600 l/min 5 mm 1700 l/min CEJNin paineilmaliittimien ominaisuuksien suunnittelussa on otettu tarkoin huomioon paineilmajärjestelmien energiahukan pääasialliset syyt. CEJN-liittimiä käytettäessä energiankulutus vähenee merkittävästi. CEJN-liittimien suunnittelussa energiakustannusten lisäksi huomioidaan myös turvallisuusnäkökulmiin, komponenttien käyttöikään ja huoltokustannuksiin liittyvät ongelmat.

5 Helppokäyttöinen Alhainen kytkentävoima Liittimen käyttäjä tarvitsee vähemmän voimaa ja liittimen käyttö helpottuu. Kustannustehokkaat ratkaisut 5 $ Yhdenkädenliitäntä Liitin voidaan kytkeä ja irrottaa nopeasti ja helposti. Valmiiksi asennettu kierretiivistys Liitin voidaan asentaa nopeasti, ilman vuotoja. Ergonomisesti suunniteltu lukitusholkki Holkista saa tukevan ja pitävän otteen. Erittäin tehokas Hyvät virtausarvot Työkalun suorituskyky paranee. Erittäin pieni painehäviö Energiankulutus laskee. Muotoiltu ilmatiiviiksi Paineilmahäviöt vähenevät kytkemisen aikana. Pitkä käyttöikä Hyvä valmistustarkkuus Liitin toimii sujuvasti ja tehokkaasti joka käyttökerralla. Valmiiksi voidellut lukituskuulat Kuluminen vähenee ja värähtelykestävyys paranee. Sileiksi työstetyt osat Parantaa liittimen toimivuutta. Kulutukselle alttiina olevat pinnat on käsitelty kromilla, nikkelillä ja sinkillä Varmistaa korroosionkestävyyden ja toimii suojana kovissa olosuhteissa. Pistokkeet ja lukitusholkit ovat karkaistua terästä Liittimellä on hyvä kulutuskestävyys ja pitkä käyttöikä.

6 Turvallisuustuotteet Turvallisuustuotteet 6 Työympäristön turvallisuutta edistävät paineilmatuotteet Työympäristön turvallisuus on kaikille ensiarvoisen tärkeä asia. Turvallisuuden luominen ja ylläpitäminen on erityisen tärkeää sellaisissa työpisteissä, joissa käytetään paineilmaa. Paineilmajärjestelmissä on erittäin paljon voimaa, joten turvallisuutta edistävien ja onnettomuusriskejä vähentävien ohjelmien kehittäminen on äärimmäisen tärkeää. Paineilma voi aiheuttaa vakavia henkilövahinkoja. Nämä loukkaantumiset johtuvat yleensä paineen purkautumisvoimasta, joka sinkoaa roskia tms. esineitä. Paineilmasta huolehtiminen on jopa niin tärkeää, että sellaiset järjestöt kuten The International Organization For Standardization (ISO), Comité Europeén de Normalisation (CEN), U.S. Department of Labor Occupational Safety & Health Administration (OSHA), Schweizerische Unfall Versicherungs Anstalt (SUVA) ja Berufsgenossenschaftliches Institut für Arbeitsschutz (BIA) ovat luoneet useita direktiivejä ja standardeita, joissa ohjeistetaan paineilman käyttöä laitteissa ja komponenteissa.

7 CEJNille työmpäristön turvallisuus on niin tärkeä asia, että sen paineilmatuoteohjelmaan on sisällytetty runsaasti tuotteita, joiden suunnittelussa on keskitetty loukkaantumisriskien minimoimiseen. CEJNin turvallisuutta edistävien paineilmatuotteiden kehitystyön perustana turvallisuusnäkökulmasta laaditut alan standardit. Jokaisen työturvallisuutta edistävän tuotteen valmistuksessa noudatetaan työturvallisuutta koskevaa lainsäädäntöä, jolloin myös CEJNin strateginen tavoite toteutuu: Kehitämme ja valmistamme paineilmatuotteita, jotka edistävät työympäristön turvallisuutta. Turvallisuustuotteet 7 CEJNin turvamallit CEJNin tuotevalikoimaan kuuluu useita tuotteita, jotka tehostavat paineilman käytön turvallisuutta. Näihin kuuluvat: Rekyylivapaat turvaliittimet Liittimien irrotus tapahtuu kahdella toimenpiteellä, jolloin paine poistuu hallitusti ja vältetään meluhaitat sekä komponenttien irrottamisesta aiheutuva mahdollinen vahinko. Saatavilla useita liitinvaihtoehtoja, kuten Soft-Line- ja Multi-Link -versiot. Automaattisella turvalukituksella varustetut mallit Automaattinen turvalukitus estää liittimen tahattoman aukeamisen. Rekyylivapaat pistokkeet Sisältää kalvon, joka sulkeutuu liittimiä irrotettaessa, jolloin ilma poistuu hitaasti ja turvallisesti kalvossa olevan pienen reiän kautta. Kalvo vähentää irrotuksen yhteydessä syntyvää ääntä ja estää rekyylin muodostumisen. Letkuasennelmat Täydellinen turvapaketti sisältää turvaliittimen, jotka on asennettu spiraali- tai suoraan punosvahvisteiseen letkuun. Puhalluspistooli säätimellä Laskee puhalluspaineen turvalliselle tasolle (2 bar/30 PSI), jos putken pää tukitaan. Puhalluspistooli, Star-Tip Laskee melutason 85 db(a):iin tai pienemmäksi. Jos putken pää on tukittu, estää paineen nousun yli 2 bariin (30 PSI) Letku- ja kaapelikelat Pitävät letkut ja kaapelit poissa lattioilta, jolloin kompastumisriski vähenee.

8 Ilmanjakojärjestelmä Moduulirakenteinen ilmanjakojärjestelmä Tiivis ja kustannustehokas järjestelmä 8 CEJN letkukelat CEJN adapterit ja tarvikkeet CEJN MultiFLOW -puhalluspistoolit CEJN letkut CEJN ilmankäsittelylaitteet

9 Yhteensopivat osat CEJN moduulirakenteinen ilmanjakojärjestelmä koostuu osista, jotka on suunniteltu toimimaan keskenään siten, että ilmavirtaus tapahtuu esteettömästi ilman vuotoja ja painehäviöitä. Tämä merkitsee huomattavaa säästöä energia- ja asennuskustannuksissa sekä antaa paineilmatyökaluille ja laitteille tarvittavan ilmanpaineen mahdollistaen niiden parhaan suorituskyvyn. Ilmanjakojärjestelmä CEJN Multi-Link moduuleja yhdistämällä voidaan rakentaa useita ulosottopisteitä samaan jakelupisteeseen. Jokainen ulostulo voidaan asentaa eri kulmiin toisiinsa nähden paineilman virtausta heikentämättä. 9 CEJN liittimien asentaminen, irrottaminen ja käsittely tapahtuvat ilman painehäviöitä. Ilmatiivis rakenne muodostuu tarkasti toisiinsa sopivat osat yhdistämällä. Aerodynaamisesti muotoillun, kartionmuotoisen venttiilin kautta ilma virtaa esteettä. Venttiilin sisällä olevan o-renkaan ansiosta vuotoja ei esiinny riippumatta siitä, missä asennossa ulostulo on. CEJN polyuretaaniletkut parantavat virtausarvoja, koska niillä on erittäin pehmeät sisäpinnat ja ohuet seinämänpaksuudet. Letkuilla on pitkä käyttöikä ja kulutuskestävyys on huippuluokkaa. Ne kestävät hyvin öljyjä, liuotteita sekä ei-vesipitoisia liuoksia. Letkut kestävät jopa 10 kertaa pidempään kuin tavalliset PVC-letkut. CEJN ilmankäsittelylaitteet. Valikoima sisältää suodattimia, säätimiä ja voitelulaitteita, joiden avulla saadaan aikaan maksimaalinen ilmavirtaus sekä tasainen paine, jolloin tuloksena ovat järjestelmän parempi suorituskyky ja alhaiset huoltokustannukset. CEJN adaptereita on saatavana useita eri kokoja ja versioita, Niiden avulla liittimien asentaminen letkuihin ja ilmankäsittelylaitteisiin helpottuu. CEJN letkukelojen akselirakenteen ja kelamekanismin ansiosta keloilla on hyvät virtausarvot. Kun CEJN letkukeloihin yhdistetään CEJNin PUR-letku ja CEJNin Stream-lineliittimet, saavutetaan virtausarvoiltaan ehkä markkinoiden paras letkukelaratkaisu. Letkut kestävät hyvin kulutusta, ja niiden iskunkestävyys ja vetolujuus ovat huippuluokkaa. CEJN Multi-Link -jakotukit CEJNin uuden MultiFLOW-puhalluspistoolin ylivoimainen puhallusvoima puhdistaa pinnat tehokkaasti joko paineilmalla tai vedellä. Virtaus voidaan säätää tarkasti manuaalisesti pois tarpeen mukaan. Suihkun leveyttä voidaan säätää kapeasta pistesuihkusta leveäksi aluesuihkuksi. MultiFLOW täyttää ja ylittää OSHA-turvastandardin vaatimukset, kun putken pää on tukittu. CEJN letkuasennelma sisältää CEJN polyuretaaniletkun, Stream-Line liittimen, pistokkeen ja pyörivän rungon, jotka yhdessä muodostavat tiiviin ja kestävän yhdistelmän. Jokainen letkuasennelma toimitetaan käyttövalmiina. Työkaluista ja mahdollisesti puuttuvista osista ei tarvitse huolehtia. Sarjan tuotteita voidaan käyttää uudelleen ne ovat ilmatiiviitä eikä niitä tarvitse kiristää missään vaiheessa. CEJN letkuasennelmat

10 Tuottavat ratkaisut 10

11 Parhaat ratkaisut lisäävät tuottavuutta Tuottavat ratkaisut 11 CEJN on ollut laadukkaiden, luotettavien ja innovatiivisten tuotteiden valmistaja jo yli 50 vuoden ajan. Korkealaatuiset CEJN-tuotteet ovatkin vaativien asiakkaiden luonnollinen valinta. On tärkeää, että tuotepakkaukset ovat näkyvästi esillä. Sen lisäksi, että tuotteet ovat nähtävillä, on tärkeää, että asiakas pääsee myös kokeilemaan tuotetta. Näin on mahdollista maksimoida mahdollisuudet lisätä myyntiä.

12 1:1 Liittimet 141 Sarjan 141 miniliitin on yksi markkoinoiden pienimmistä liittimistä. Sarja 141 CEJNin alkuperäinen pienikokoinen standardi Maailmanlaajuinen Erittäin pienet ulkomitat Yhdenkädenliitäntä Soveltuu useille väliaineille Sarjaan kuuluu CEJNin suosittuja pieneen tilaan mahtuvia tuotteita, jotka soveltuvat nesteille ja alipaineelle sekä paineilmalle. 12 Virtaus Tekniset tiedot Virtausaukko... 2,5 mm Virtaus l/min Maksimityöpaine bar (145 PSI) Minimiräjähdyspaine bar (580 PSI) Lämpötila-alue C C Rungon materiaali... Kromattu messinki Pistokkeen materiaali... Kromattu messinki Painehäviö, bar (PSI) runko Pistoke mm (3/16") mm (1/8") mm (3/16") R 1/8" G 1/8" NPT 1/8" R 1/8" G 1/8" NPT 1/8" G 1/8" NPT 1/8" G 1/8" NPT 1/8" Virtausarvot on ilmoitettu 6 barin (87 PSI) sisääntulopaineella ja painehäviö on 0,5 bar (7 PSI). Kierrekoot ovat ISO-standardien mukaiset (Ks lisätiedot, sivu 86).

13 1:1 220 Hyvät virtausarvot Sarja 220 CEJN-alkuperäisstandardi Maailmanlaajuinen Pienet ulkomitat Yhdenkädenliitäntä 220-sarjan liittimet soveltuvat nesteille, alipaineelle sekä paineilmalle. Hyvien virtausarvojen vuoksi ne sopivat useaan eri käyttötarkoitukseen. Saatavana myös varustettuna lukitusrenkaalla, joka estää liittimen tahattoman aukeamisen. CEJNin tuoteluettelossa lisätietoja 220-sarjan messinkipistokkein varustetuista erikoisversioista (221-sarja) sekä venttiilein varustetuista pistokkeista (225- sarja). CEJN-hengitysilmatuoteluettelossa lisätietoja 221-sarjasta, joka on varustettu helppokäyttöisellä lukitusholkilla. Liittimet 13 Virtaus Tekniset tiedot Virtausaukko... 5 mm Virtaus l/min Maksimityöpaine bar (508 PSI) Minimiräjähdyspaine bar (2030 PSI) Lämpötila-alue C C Rungon materiaali... Niklattu messinki Pistokkeen materiaali... Karkaistu, sinkitty teräs Painehäviö, bar (PSI) RUNKO PistokE mm (3/16' ) mm (1/4'') mm (5/16'') mm (3/8'') mm (3/16'') mm (1/4'') mm (5/16'') mm (3/8'') R 1/8'' R 1/4'' R 3/8'' NPT 1/ NPT 1/ NPT 3/ G 1/8'' G 1/4'' G 3/8'' NPT 1/ NPT 1/ NPT 3/ R 1/8'' R 1/4'' R 3/8'' NPT 1/ NPT 1/ NPT 3/ G 1/8'' G 1/4'' G 3/8'' NPT 1/ NPT 1/ NPT 3/8 Virtausarvot on ilmoitettu 6 barin (87 PSI) sisääntulopaineella ja painehäviö on 0,5 bar (7 PSI). Kierrekoot ovat ISO-standardien mukaiset (Ks. lisätiedot, sivu 86).

14 1: Liittimet Sarja 223 MAAILMANLAAJUINEN Yhteensopiva useiden muiden tuotemerkkien kanssa Pienet ulkomitat Tukeva rakenne Sarja 223 sisältää runkoja ja pistokkeita, jotka soveltuvat paineilmalle, nesteille ja vakuumille. Kaikki sarjan 223 tuotteet ovat pieniä ulkomitoiltaan, joten niiden asentaminen on helppoa myös ahtaissa tiloissa. Vaikka tuotteet ovat pienikokoisia, ovat ne erittäin kestäviä. Sarjan 223 tuotteet ovat yhteensopivia useiden eri tuotemerkkien tuotteiden kanssa. Virtaus Tekniset tiedot Virtausaukko mm Virtaus l/min Maksimityöpaine bar (220 PSI) Minimiräjähdyspaine bar (870 PSI) Lämpötila-alue C C Rungon materiaali... Niklattu messinki Pistokkeen materiaali... Niklattu messinki Yhteensopivuus... Rectus 21 Painehäviö, bar (PSI) runko Pistoke mm (5/32") mm (1/4") mm (5/32") mm (1/4") G 1/8" G 1/4" G 1/8" G 1/4" G 1/8" G 1/4" G 1/8" G 1/4" Virtausarvot on ilmoitettu 6 barin (87 PSI) sisääntulopaineella ja painehäviö on 0,5 bar (7 PSI). Kierrekoot ovat ISO-standardien mukaiset (Ks lisätiedot, sivu 86).

15 300 Yhdenkädenliitäntä Sarja 300 ARO 210 -Standardi Benelux, Pohjois-Amerikka, Sveitsi Tukeva rakenne Hyvät virtausarvot 300-sarjan liittimillä on hyvät virtausarvot ja alhainen kytkentävoima, joten työympäristö on miellyttävä ja turvallinen. Ulkokierteisissä rungoissa ja pistokkeissa on kierretiivistysmassa. 300-sarjan liittimet irrotetaan kahdella toimenpiteellä, jolloin paine poistuu hallitusti ja vältetään komponenttien irrottamiseen liittyvä mahdollinen vahinko. Liittimen automaattinen toiminta helpottaa sen käsittelyä. Turvaversio on ISO-standardien 4414 ja EN 983 mukainen. Liittimet 15 Tästä sarjasta löytyy myös turvaliittimiä. Lisätietoja sivuilla 6-7. vakiomalli Tekniset tiedot Virtausaukko... 5,5 mm Virtaus l/min Maksimityöpaine bar (232 PSI) Minimiräjähdyspaine bar (2030 PSI) Lämpötila-alue C C Rungon materiaali... Sinkitty teräs/messinki Pistokkeen materiaali... Karkaistu sinkitty teräs Kytkentävoima... 70,7 N Yhteensopivuus... Rectus 14/22, Prevost ASI06, Hansen 210, Orion 44150/44515 Painehäviö, bar (PSI) Virtaus turvaliitin Tekniset tiedot Virtausaukko... 5,5 mm Virtaus l/min Maksimityöpaine bar (174 PSI) Minimiräjähdyspaine bar (696 PSI) Lämpötila-alue C C Rungon materiaali... Sinkitty teräs/messinki Kytkentävoima... 59,8 N Yhteensopivuus... Rectus 14/22, Prevost ASI06, Hansen 210, Orion 44150/44515 Painehäviö, bar (PSI) Virtaus Virtausarvot on ilmoitettu 6 barin (87 PSI) sisääntulopaineella ja painehäviö on 0,5 bar (7 PSI). Kierrekoot ovat ISO-standardien mukaiset (Ks. lisätiedot, sivu 86).

16 1: mm (1/4 ) Liittimet Sarja 300 ARO 210 -Standardi runko Stream-Line -liitäntä mm (5/16 ) mm (3/8 ) R 1/ R 3/ R 1/ NPT 1/4" G 1/ G 3/ NPT 1/4" x 10 mm x 12 mm turvaliitin Stream-Line -liitäntä Soft-Line (Sivu 26) Tästä sarjasta löytyy myös turvaliittimiä. Lisätietoja sivuilla 6-7. Stream-Line -liitäntä mm (1/4 ) mm (5/16 ) mm (3/8 ) mm (1/2 ) R 1/ R 3/ R 1/ NPT 1/4" NPT 3/8" NPT 1/2" G 1/ G 3/ G 1/ NPT 1/4" NPT 3/8" NPT 1/2" x 10 mm x 12 mm x 13.5 mm x 16 mm x 10 mm x 12 mm Multi-link (Sivu 30) Pistoke Moduuli 2 ulostulolla turvaliittimin Moduuli 3 ulostulolla turvaliittimin G 1/ G 1/2" Stream-Line -liitäntä mm (1/4") mm (5/16") mm (3/8") R 1/8" R 1/4" R 3/8" R 1/2" NPT 1/8" NPT 1/4" NPT 3/8" G 1/8" G 1/4" G 3/8" NPT 1/8" NPT 1/4" NPT 3/8" x 8 mm x 10 mm x 12 mm x 13.5 mm x 16 mm REKYYLIVAPAA pistoke mm (5/16") mm (3/8") Stream-Line -liitäntä x10 mm x12 mm Virtausarvot on ilmoitettu 6 barin (87 PSI) sisääntulopaineella ja painehäviö on 0,5 bar (7 PSI). Kierrekoot ovat ISO-standardien mukaiset (Ks. lisätiedot, sivu 86).

17 1:1 303 Tukeva rakenne Sarja 303 Suomi, Ruotsi Yhdenkädenliitäntä Alhainen kytkentävoima 303-sajan liittimillä on hyvät virtausarvot ja ne kestävät hyvin tärinää. Sarjaan kuuluu useita liitäntäkokoja, ja ne sopivat myös alipainekäyttöön. Ulkokierteisissä rungoissa ja pistokkeissa on kierretiivistysmassa. Liittimet 17 Tekniset tiedot Virtausaukko... 6,5 mm) Virtaus l/min Maksimityöpaine bar (232 PSI) Minimiräjähdyspaine bar (2030 PSI) Lämpötila-alue C C Rungon materiaali... Sinkitty teräs/messinki Pistokkeen materiaali... Karkaistu sinkitty teräs Kytkentävoima... 85,0 N Yhteensopivuus... Rectus 31, Tema 1300 Painehäviö, bar (PSI) Virtaus Tästä sarjasta löytyy myös turvaliittimiä. Lisätietoja sivuilla 6-7. RUNKO Pistoke Stream-Line -liitäntä mm (1/4") mm (5/16") mm (3/8") mm (1/2") R 1/4" R 3/8" R 1/2" G 1/4" G 3/8" G 1/2" x 8 mm x 10 mm x 12 mm x 13.5 mm x 16 mm Stream-Line -liitäntä rekyylivapaa pistoke mm (1/4") mm (5/16") mm (3/8") mm (1/2") R 1/8" R 1/4" R 3/8" R 1/2" G 1/8" G 1/4" G 3/8" G 1/2" x 8 mm x 10 mm x 12 mm x 13.5 mm x 16 mm mm (1/4") mm (5/16") mm (3/8") mm (1/2") R 1/4" Stream-Line -liitäntä x 10 mm x 12 mm Virtausarvot on ilmoitettu 6 barin (87 PSI) sisääntulopaineella ja painehäviö on 0,5 bar (7 PSI). Kierrekoot ovat ISO-standardien mukaiset (Ks. lisätiedot, sivu 86).

18 1: Hyvät virtausarvot Liittimet Sarja 310 A-A (entinen U.S. Standard MIL C /4"), ISO 6150 B Benelux, Ranska, Pohjois-Amerikka, Norja, Sveitsi Yhdenkädenliitäntä Alhainen kytkentävoima 310-sarja sisältää laajan valikoiman helposti kytkettäviä liittimiä kuten Soft-Line-, Stream-Line- ja Multi-Link liittimet. Ulkokierteisissä rungoissa ja pistokkeissa on kierretiivistysmassa. 310-sarjan turvaversio irrotetaan kahdella toimenpiteellä, jolloin paine poistuu hallitusti ja vältetään komponenttien irrottamiseen liittyvä mahdollinen vahinko. Liittimen automaattinen toiminta helpottaa sen käsittelyä. Turvaversio on ISO-standardien 4414 ja EN 983 mukainen. Tästä sarjasta löytyy myös turvaliittimiä. Lisätietoja sivuilla 6-7. VAKIOMALLI Tekniset tiedot Virtausaukko... 5,3 mm Virtaus l/min Maksimityöpaine bar (232 PSI) Minimiräjähdyspaine bar (2030 PSI) Lämpötila-alue C +100 C Rungon materiaali... Sinkitty teräs/messinki Pistokkeen materiaali... Karkaistu sinkitty teräs Kytkentävoima... 70,7 N Yhteensopivuus... Atlas Copco QIC8, Rectus 23/24, Tema 1400/1423, Prevost ISC06/ISI06, Foster 3003, Oetiker B1, Hansen 3000 Painehäviö, bar (PSI) Virtaus turvaliitin Tekniset tiedot Virtausaukko... 5,3 mm Virtaus l/min Maksimityöpaine bar (174 PSI) Minimiräjähdyspaine bar (696 PSI) Lämpötila-alue C +80 C Rungon materiaali... Sinkitty teräs/messinki Kytkentävoima... 61,7 N Yhteensopivuus... Atlas Copco QIC8, Rectus 23/24, Tema 1400/1423, Prevost ISC06/ISI06, Foster 3003, Oetiker B1, Hansen 3000 Virtausarvot on ilmoitettu 6 barin (87 PSI) sisääntulopaineella ja painehäviö on 0,5 bar (7 PSI). Kierrekoot ovat ISO-standardien mukaiset (Ks. lisätiedot, sivu 86). Painehäviö, bar (PSI) Virtaus

19 1: mm (1/4'') Sarja 310 A-A (entinen U.S. Standard MIL C /4"), ISO 6150 B RUNKO Stream-Line -liitäntä Soft-Line (Sivu 26) Stream-Line -liitäntä mm (5/16'') mm (3/8'') mm (1/2'') R 1/4'' R 3/8'' R 1/2'' NPT 1/4'' NPT 3/8'' NPT 1/2'' G 1/4'' G 3/8'' G 1/2'' NPT 1/4'' NPT 3/8'' NPT 1/2'' x 8 mm x 10 mm x 12 mm x 13.5 mm x 16 mm x10 mm x 12 mm G 1/4" G 3/8" NPT 1/4" NPT 3/8" turvaliitin Stream-Line -liitäntä Soft-Line (Sivu 26) Stream-Line -liitäntä Tästä sarjasta löytyy myös turvaliittimiä. Lisätietoja sivuilla mm (1/4 ) mm (5/16 ) mm (3/8 ) mm (1/2 ) R 1/ R 3/ R 1/ NPT 1/ NPT 3/ NPT 1/ G 1/ G 3/ G 1/ NPT 1/ NPT 3/ NPT 1/ x 10 mm x 12 mm x 13.5 mm x 10 mm x 12 mm G 3/8" Liittimet 19 Multi-link (Sivu 30) Pistoke Moduuli 2 ulostulolla Moduuli 3 ulostulolla Moduuli 2 ulostulolla turvaliittimin Moduuli 3 ulostulolla turvaliittimin rekyylivapaa pistoke G 1/ G 1/2" G 1/ G 1/2" Stream-Line -liitäntä mm (3/16'') mm (1/4'') mm (5/16'') mm (3/8'') mm (1/2'') R 1/8'' R 1/4'' R 3/8'' G 1/4" NPT 1/8'' NPT 1/4'' NPT 3/8'' NPT 1/2" G 1/8'' G 1/4'' G 3/8'' NPT 1/8'' NPT 1/4'' NPT 3/8'' x 8 mm x 10 mm x 12 mm x 13.5 mm x 16 mm mm (5/16") mm (3/8") Stream-Line -liitäntä x 10 mm x 12 mm Virtausarvot on ilmoitettu 6 barin (87 PSI) sisääntulopaineella ja painehäviö on 0,5 bar (7 PSI). Kierrekoot ovat ISO-standardien mukaiset (Ks. lisätiedot, sivu 86).

20 1: Erinomaiset virtausarvot Liittimet Sarja 315 Aasialainen standardi Aasia, Italia, Etelä-Amerikka Alhainen kytkentävoima Yhdenkädenliitäntä 315-sarjan liittimet ovat kevyitä ja helposti käsiteltäviä, mutta kuitenkin vahvoja ja kestäviä. Sarjaan kuuluu useita liitäntäkokoja sekä rekyylivapaita pistokkeita. Ulkokierteisissä rungoissa ja pistokkeissa on kierretiivistysmassa. Tekniset tiedot Virtausaukko... 7,5 mm Virtaus l/min Maksimityöpaine bar (232 PSI) Minimiräjähdyspaine bar (2030 PSI) Lämpötila-alue C C Rungon materiaali... Sinkitty teräs/messinki Pistokkeen materiaali... Karkaistu sinkitty teräs Kykentävoima... 73,5 N Yhteensopivuus... Nitto Kohki 20/30/40, Daisen 23 SF/SOF, Rectus 13, Prevost OSG/ORG 08, Hansen CHS 03 F Tästä sarjasta löytyy myös turvaliittimiä. Lisätietoja sivuilla 6-7. Painehäviö, bar (PSI) Virtaus runko Pistoke Stream-Line -liitäntä Pistoke mm (1/4") mm (9/32 ) mm (3/8 ) mm (1/2 ) R 1/ R 3/ R 1/ NPT 1/ NPT 3/ NPT 1/ Rc 1/ Rc 3/ Rc 1/ NPT 1/ NPT 3/ NPT 1/ x 8 mm x 10 mm x 12 mm x1 6 mm mm (3/16 ) mm (1/4 ) mm (9/32 ) mm (3/8 ) mm (1/2 ) R 1/ R 1/ R 3/ R 1/ NPT 1/4" NPT 3/8" NPT 1/2" Stream-Line -liitäntä Stream-Line -liitäntä, jossa taipumisen estävä suoja rekyylivapaa pistoke Stream-Line -liitäntä Virtausarvot on ilmoitettu 6 barin (87 PSI) sisääntulopaineella ja painehäviö on 0,5 bar (7 PSI). Kierrekoot ovat ISO-standardien mukaiset (Ks. lisätiedot, sivu 86) Rc 1/ Rc 1/ Rc 3/ Rc 1/ NPT 1/4" NPT 3/8" NPT 1/2" x 8 mm x 10 mm x 12 mm x 16 mm x 10 mm x 12 mm mm (1/4 ) mm (9/32 ) mm (3/8 ) mm (1/2 ) R 1/ R 3/ NPT 1/ Rc 1/ NPT 1/ x 8 mm x 10 mm x 12 mm

21 1:1 320 Erinomaiset virtausarvot Sarja 320 CEJN-alkuperäisStandardi, Eurostandardi 7.6 (7.4) Maailmanlaajuinen Alhainen kytkentävoima Tukeva rakenne 320-sarjan liittimien venttiilien suunnittelussa on käytetty samaa huippuluokan tekniikkaa kuin kaikissa muissakin CEJN-paineilmaliittimissä. Tästä alkuperäisestä CEJN-standardista on suosion myötä tullut ns. eurostandardi. Sarjan tuotteet ovat pitkäikäisiä ja helppokäyttöisiä, koska ne ovat ns. yhdenkädenliittimiä. Ulkokierteisissä rungoissa ja pistokkeissa on kierretiivistysmassa. Saatavilla on myös kevyitä alumiinisia liittimiä (Ks. myös tämän luettelon alumiiniliittimiä esittelevä osa). Liittimet sarjan turvaversio irrotetaan kahdella toimenpiteellä, jolloin paine poistuu hallitusti ja vältetään komponenttien irrottamisesta aiheutuva mahdollinen vahinko. Liittimen automaattinen toiminta helpottaa sen käsittelyä. Turvaversio on ISO-standardien 4414 ja EN 983 mukainen. CEJNin nestetuoteluettelossa lisätietoja 320-sarjan erikoisversioista: messingistä valmistetut pistokkeet (321-sarja), korkeapaineliittimet nesteille (322-sarja), myös venttiilillä varustetut pistokkeet (324-sarja) sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettu versio (326-sarja). Tästä sarjasta löytyy myös turvaliittimiä. Lisätietoja sivuilla 6-7. vakiomalli Tekniset tiedot Virtausaukko... 7,6 mm Virtaus l/min Maksimityöpaine bar (232 PSI) Minimiräjähdyspaine bar (2030 PSI) Lämpötila-alue C C Rungon materiaali... Sinkitty teräs/messinki Pistokkeen materiaali... Karkaistu sinkitty teräs Kytkentävoima... 70,7 N Yhteensopivuus... Rectus 25/26, Tema 1600/1625 Prevost ESC07/ERC07/ESI07/ ISC08, Oetiker SC C, Hansen Auto-Flo 24 Painehäviö, bar (PSI) Virtaus turvaliitin Tekniset tiedot Virtausaukko... 7,6 mm Virtaus l/min Maksimityöpaine bar (232 PSI) Minimiräjähdyspaine bar (928 PSI) Lämpötila-alue C C Rungon materiaali... Sinkitty teräs/messinki Kytkentävoima... 64,0 N Yhteensopivuus... Rectus 25/26, Tema 1600/1625 Prevost ESC07/ERC07/ESI07/ ISC08, Oetiker SC C, Hansen Auto-Flo 24 Virtausarvot on ilmoitettu 6 barin (87 PSI) sisääntulopaineella ja painehäviö on 0,5 bar (7 PSI). Kierrekoot ovat ISO-standardien mukaiset (Ks. lisätiedot, sivu 86). Painehäviö, bar (PSI) Virtaus

22 1:1 Sarja 320 CEJN-alkuperäisstandardi, Eurostandardi 7.6 (7.4) Tästä sarjasta löytyy myös turvaliittimiä. Lisätietoja sivuilla 6-7. runko turvaliitin Liittimet 22 Stream-Line -liitäntä Soft-Line (Sivu 26) Stream-Line -liitäntä mm (1/4'') mm (5/16'') mm mm (3/8'') mm (1/2'') R 1/4'' R 3/8'' R 1/2'' NPT 1/4" NPT 3/8" NPT 1/2" G 1/4'' G 3/8'' G 1/2'' NPT 1/4" NPT 3/8" NPT 1/2" x 8 mm x 10 mm x 12 mm x 13.5 mm x 16 m mm (3/8") mm (1/2") x 10 mm x 12 mm G 1/4" G 3/8" Stream-Line -liitäntä Soft-Line Stream-Line -liitäntä (Sivu 26) Pistoke mm (1/4 ) mm (5/16 ) mm (3/8 ) mm (1/2 ) R 1/ R 3/ R 1/ NPT 1/ NPT 3/ NPT 1/ G 1/ G 3/ G 1/ NPT 1/ NPT 3/ NPT 1/ x 10 mm x 12 mm x 13.5 mm x 16 mm x 10 mm x 12 mm alumiinirunko (Sivu 28) Stream-Line -liitäntä Multi-link (Sivu 30) Moduuli 2 ulostulolla Moduuli 3 ulostulolla mm (1/4'') mm (3/8'') mm (1/2'') G 1/4'' NPT 1/ NPT 3/ x 10 mm x 12 mm G 1/ G 1/2" Stream-Line -liitäntä mm (3/16'') mm (1/4'') mm (5/16'') mm (3/8'') mm (1/2'') R 1/8'' R 1/4'' R 3/8'' R 1/2'' G 1/4" G 3/8" G 1/2" NPT 1/8" NPT 1/4" NPT 3/8" NPT 1/2" G 1/8'' G 1/4'' G 3/8'' G 1/2'' NPT 1/8" NPT 1/4" NPT 3/8" NPT 1/2" x 8 mm x 10 mm x 12 mm x 13.5 mm x 16 mm Moduuli 2 ulostulolla turvaliittimin G 1/2 rekyylivapaa pistoke Moduuli 3 ulostulolla turvaliittimin G 1/2" mm (1/4") mm (5/16") mm (3/8") mm (1/2") R 1/4" Stream-Line -liitäntä x 10 mm x 12 mm x 13.5 mm Virtausarvot on ilmoitettu 6 barin (87 PSI) sisääntulopaineella ja painehäviö on 0,5 bar (7 PSI). Kierrekoot ovat ISO-standardien mukaiset (Ks. lisätiedot, sivu 86).

23 1:1 Sarja 326 CEJN-ALKUPERÄISSTANDARDI, RUOSTUMATON TERÄS MAAILMANLAAJUINEN Ahtaisiin kohteisiin Helppo asentaa Tukeva rakenne Sarjan 326 liittimet sopivat käytettäviksi vaativille väliaineille, joten ne soveltuvat hyvin esimerkiksi elintarvike-, laivanvarustus- sekä höyrysovellutuksiin. Liittimen irrottaminen ja kiinnittäminen tapahtuu kahdessa vaiheessa ja liittimet ovat ns. yhdenkädenliittimiä. Suojatulpat toimitetaan vakiona. EPDM-tiivisteet ovat erikseen tilattavissa. Liittimet 23 Tekniset tiedot Virtausaukko mm Virtaus l/min. Maksimityöpaine bar (1015 PSI) Minimiräjähdyspaine bar (4060 PSI) Lämpötila-alue C C (+5 F F) Rungon materiaali... Ruostumaton teräs, AISI 316 Pistokkeen materiaali... Ruostumaton teräs, AISI 316 Yhteensopivuus... Rectus 25/26, Tema 1600/1625 Prevost ESC07/ERC07/ ESI07/ISC08, Oetiker SC C, Hansen Auto-Flo 24 Painehäviö, bar (PSI) Virtaus 1000 (28.2) (35.3) runko Pistoke G 1/4" G 3/8" G 1/2" mm (1/4") mm (5/16") mm (3/8") R 1/4" R 3/8" G 1/4" G 3/8" G 1/2" Virtausarvot on ilmoitettu 6 barin (87 PSI) sisääntulopaineella ja painehäviö on 0,5 bar (7 PSI). Kierrekoot ovat ISO-standardien mukaiset (Ks. lisätiedot, sivu 86).

24 1: Liittimet CEJN-ALKUPERÄISSTANDARDI Maailmanlaajuinen Yhdenkädenliitäntä Tukeva rakenne Hyvät virtausarvot 331-sarjan liittimillä on hyvät virtausarvot eivätkä ne ole herkkiä tärinälle. Liittimet ovat ns. yhdenkädenliittimiä. Kaikki osat on valmistettu teräksestä, joten liittimet ovat hyvin kestäviä. Sarja 331 Virtaus Tekniset tiedot Virtausaukko... 7 mm (9/32 ) Virtaus l/min (56.5 CFM) Maksimityöpaine bar (232 PSI) Minimiräjähdyspaine bar (928 PSI) Lämpötila-alue C C (-22 F F) Rungon materiaali... Sinkitty teräs Kytkentävoima... Karkaistu sinkitty teräs Yhteensopivuus... Atlas Copco QIC10, Rectus 33, Tema 1650 Painehäviö, bar (PSI) (8.7) (7.2) (5.8) (4.3) (2.9) (1.4) 1000 (35.3) 1500 (53.0) 2000 (70.7) runko Pistoke mm (1/4") mm (5/16") mm (3/8") mm (1/2") R 1/4" R 3/8" R 1/2" G 1/4" G 3/8" mm (3/16") mm (1/4") mm (5/16") mm (3/8") mm (1/2") R 1/4" R 3/8" R 1/2" G 1/8" G 1/4" G 3/8" G 1/4" Virtausarvot on ilmoitettu 6 barin (87 PSI) sisääntulopaineella ja painehäviö on 0,5 bar (7 PSI). Kierrekoot ovat ISO-standardien mukaiset (Ks. lisätiedot, sivu 86).

25 1:1 342 Automaattinen turvalukitusominaisuus Sarja 342 CEJN-alkuperäisstandardi Maailmanlaajuinen Erinomaiset virtausarvot Yhdenkädenliitäntä 342-sarjan liittimet kestävät erittäin kovaa käyttöä vaativissa olosuhteissa. Sarjan liittimet on valmistettu sinkitystä teräksestä/messingistä, ja lukitusholkki on valmistettu karkaistusta, sinkitystä teräksestä. Teräksisellä etuosalla varustettuja liittimiä on erikseen tilattavissa. Sarjaan kuuluu useita liitäntäkokoja sekä rekyylivapaita pistokkeita. Automaattinen turvalukitus estää liittimen tahattoman aukeamisen. CEJN-hengitysilmatuoteluettelossa lisätietoja 341-sarjan messingistä valmistetusta versiosta. Liittimet 25 Tekniset tiedot Virtausaukko... 7,4 mm Virtaus l/min Maksimityöpaine bar (508 PSI) Minimiräjähdyspaine bar (2030 PSI) Lämpötila-alue C C Rungon materiaali... Sinkitty teräs/messinki Pistokkeen materiaali... Karkaistu sinkitty teräs Kytkentävoima ,0 N Painehäviö, bar (PSI) Virtaus Tämä sarja sisältää turvaliittimiä. Lisätietoja sivuilla 6-7. runko Pistoke mm (1/4'') mm (5/16'') mm (3/8'') mm (1/2'') mm (1/4") mm (3/8'') mm (1/2'') Stream-Line R 1/4'' R 3/8'' R 1/2'' NPT 1/4" NPT 3/8" NPT 1/2" G 1/4'' G 3/8'' G 1/2'' NPT 1/4" NPT 3/8" NPT 1/2" x 10 mm x 12 mm Stream-Line R 1/4'' R 3/8'' R 1/2" NPT 1/4" NPT 3/8" NPT 1/2" M16x G 1/4'' G 3/8'' G 1/2" NPT 1/4" NPT 3/8" NPT 1/2" x 10 mm x 12 mm rekyylivapaa pistoke mm (3/8") mm (1/2") Virtausarvot on ilmoitettu 6 barin (87 PSI) sisääntulopaineella ja painehäviö on 0,5 bar (7 PSI). Kierrekoot ovat ISO-standardien mukaiset (Ks. lisätiedot, sivu 86).

26 1: Tukeva rakenne Liittimet Sarja 408 Suomi, Ruotsi Yhdenkädenliitäntä Alhainen kytkentävoima 408-sarjan liittimillä on hyvät virtausarvot. Liitin ei ole herkkä tärinälle. Sarjan tuotteet sopivat myös alipainekäyttöön. Sarjaan kuuluu useita liitäntäkokoja sekä rekyylivapaita pistokkeita. Tekniset tiedot Virtausaukko... 9,5 mm Virtaus l/min Maksimityöpaine bar (232 PSI) Minimiräjähdyspaine bar (2030 PSI) Lämpötila-alue C C Rungon materiaali... Sinkitty teräs/messinki Pistokkeen materiaali... Karkaistu sinkitty teräs Kytkentävoima ,0 N Yhteensopivuus... Rectus 32, Tema 1800 Painehäviö, bar (PSI) Virtaus Tästä sarjasta löytyy myös turvaliittimiä. Lisätietoja sivuilla 6-7. runko Pistoke Stream-Line -liitäntä mm (5/16") mm (3/8") mm (1/2") mm (5/8") mm (3/4") R 3/8" R 1/2" R 3/4" G 3/8" G 1/2" G 3/4" x 16 mm Stream-Line -liitäntä mm (1/4") mm (5/16") mm (3/8") mm (1/2") mm (5/8") mm (3/4") R 1/4" R 3/8" R 1/2" R 3/4" G 1/4" G 3/8" G 1/2" G 3/4" x 16 mm rekyylivapaa pistoke mm (3/8") mm (1/2") mm (5/8") mm (3/4") Virtausarvot on ilmoitettu 6 barin (87 PSI) sisääntulopaineella ja painehäviö on 0,5 bar (7 PSI). Kierrekoot ovat ISO-standardien mukaiset (Ks. lisätiedot, sivu 86).

27 1:1 410 Erinomaiset virtausarvot Sarja 410 CEJN-alkuperäisStandardi, Eurostandardi 10.4 Maailmanlaajuinen Yhdenkädenliitäntä Tukeva rakenne 410-sarjan liittimet ovat alkuperäistä CEJN-muotoilua, josta on tullut ns. eurostandardi. Sarjan tuotteet voidaan liittää yhdellä kädellä ja niillä on pitkä käyttöikä. Sarjaan kuuluu useita liitäntäkokoja sekä rekyylivapaat pistokkeet. 410-sarjan turvaversion irrottaminen tapahtuu kahdella toimenpiteellä, jolloin paine poistuu hallitusti ja vältetään komponenttien irrottamisesta aiheutuva mahdollinen vahinko. Liittimen automaattinen toiminta helpottaa sen käsittelyä. Turvaversio on ISO-standardien 4414 ja EN 983 mukainen ja siinä on vakiona teräksinen etuosa. CEJNin nestetuoteluettelossa lisätietoja 410-sarjan erikoissversioista: messinkipistokkeet (411-sarja), korkeapaineliittimet nesteille (412-sarja), myös venttiileillä varustetut pistokkeet (414-sarja) sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettu versio (416-sarja). Liittimet 27 Tästä sarjasta löytyy myös turvaliittimiä. Lisätietoja sivuilla 6-7. vakiomalli Tekniset tiedot Virtausaukko... 10,4 mm Virtaus l/min Maksimityöpaine bar (232 PSI) Minimiräjähdyspaine bar (2030 PSI) Lämpötila-alue C C Rungon materiaali... Sinkitty teräs/messinki Pistokkeen materiaali... Karkaistu sinkitty teräs Kytkentävoima ,2 N Yhteensopivuus... Rectus 27, Tema 1700/1727 Painehäviö, bar (PSI) Virtaus turvaliitin Tekniset tiedot CVrtausaukko... 10,4 mm Virtaus l/min Maksimityöpaine bar (232 PSI) Minimiräjähdyspaine bar (2030 PSI) Lämpötila-alue C C Rungon materiaali... Sinkitty teräs/messinki Kytkentävoima N Yhteensopivuus... Rectus 27, Tema 1700/1727 Painehäviö, bar (PSI) Virtaus Virtausarvot on ilmoitettu 6 barin (87 PSI) sisääntulopaineella ja painehäviö on 0,5 bar (7 PSI). Kierrekoot ovat ISO-standardien mukaiset (Ks. lisätiedot, sivu 86).

28 mm (5/16'') Liittimet Sarja 410 CEJN-alkuperäisStandardi, Eurostandardi 10.4 runko Stream-Line -liitäntä mm (3/8'') mm (1/2'') mm (5/8'') mm (3/4'') R 3/8'' R 1/2'' R 3/4'' NPT 3/8" NPT 1/2" NPT 3/4" G 3/8'' G 1/2'' G 3/4'' NPT 3/8" NPT 1/2" NPT 3/4" x 16 mm x 18 mm turvaliitin Stream-Line -liitäntä Tästä sarjasta löytyy myös turvaliittimiä. Lisätietoja sivuilla mm (1/2'') mm (5/8'') mm (3/4'') R 1/2'' R 3/4'' G 3/8'' G 1/2'' x 16 mm x 18 mm Pistoke rekyylivapaa pistoke Stream-Line -liitäntä mm (1/4'') mm (5/16'') mm (3/8'') mm (1/2'') mm (5/8'') mm (3/4'') R 1/4'' R 3/8'' R 1/2'' R 3/4'' NPT 3/8" NPT 1/2" NPT 3/4" G 1/4'' G 3/8'' G 1/2'' G 3/4'' NPT 3/8" NPT 1/2" NPT 3/4" x 16 mm x 18 mm mm (3/8'') mm (1/2'') mm (5/8'') mm (3/4'') Virtausarvot on ilmoitettu 6 barin (87 PSI) sisääntulopaineella ja painehäviö on 0,5 bar (7 PSI). Kierrekoot ovat ISO-standardien mukaiset (Ks. lisätiedot, sivu 86).

29 sarjan liittimillä on hyvät virtausarvot eivätkä ne ole herkkiä Sarja 421 CEJN-ALKUPERÄISSTANDARDI Maailmanlaajuinen Yhdenkädenliitäntä Tukeva rakenne Hyvät virtausarvot tärinälle. Liittimet ovat ns. yhdenkädenliittimiä. Kaikki osat on valmistettu teräksestä, joten liittimet ovat hyvin kestäviä. Liittimet 29 Virtaus Tekniset tiedot Virtausaukko mm Virtaus l/min (113 CFM) Maksimityöpaine bar (232 PSI) Minimiräjähdyspaine bar (928 PSI) Lämpötila-alue C C (-22 F to +212 F) Rungon materiaali... Sinkitty teräs Pistokkeen materiaali... Karkaistu sinkitty teräs Yhteensopivuus... Atlas Copco QIC15 Painehäviö, bar (PSI) (8.7) (7.2) (5.8) (4.3) (2.9) (1.4) 1000 (35.3) 2000 (70.7) 3000 (105.9) 4000 (141.3) runko Pistoke mm (3/8") mm (1/2") mm (5/8") R 3/8" R 1/2" mm (1/4") mm (5/16") mm (3/8") mm (1/2") mm (5/8") R 1/4" R 3/8" R 1/2" G 3/8" G 1/2" G 1/2" G 1/4" G 3/8" G 1/2" Virtausarvot on ilmoitettu 6 barin (87 PSI) sisääntulopaineella ja painehäviö on 0,5 bar (7 PSI). Kierrekoot ovat ISO-standardien mukaiset (Ks. lisätiedot, sivu 86).

30 1: Pienet ulkomitat Liittimet Sarja 430 A-A (entinen U.S. Standard MIL C /8 ), ISO 6150 B Ranska, Pohjois-Amerikka, Norja Erinomaiset virtausarvot Yhdenkädenliitäntä 430-sarjan liittimillä on ergonominen muotoilu ja niillä on alhainen kytkentävoima. Sarjaan kuuluu useita liitäntäkokoja sekä rekyylivapaat pistokkeet. Liittimellä on pienemmät ulkomitat kuin useimmilla kilpailevilla malleilla. Tekniset tiedot Virtausaukko... 8,2 mm Virtaus l/min Maksimityöpaine bar (232 PSI) Minimiräjähdyspaine bar (2030 PSI) Lämpötila-alue C C Rungon materiaali... Sinkitty teräs/messinki Pistokkeen materiaali... Karkaistu sinkitty teräs Kytkentävoima ,8 N Yhteensopivuus... Parker 25F, Foster 4404, Hansen 4000 Painehäviö, bar (PSI) Virtaus Tästä sarjasta löytyy myös turvaliittimiä. Lisätietoja sivuilla 6-7. runko Pistoke Stream-Line -liitäntä mm (5/16'') mm (3/8'') mm (1/2'') mm (5/8'') mm (3/4'') R 3/8'' R 1/2'' R 3/4'' NPT 3/8'' NPT 1/2'' NPT 3/4'' G 3/8'' G 1/2'' G 3/4'' NPT 3/8'' NPT 1/2'' NPT 3/4'' x 16 mm Stream-Line -liitäntä mm (1/4'') mm (5/16'') mm (3/8'') mm (1/2'') mm (5/8'') mm (3/4'') R 1/4'' R 3/8'' R 1/2'' R 3/4'' NPT 1/4'' NPT 3/8'' NPT 1/2'' NPT 3/4'' G 1/4'' G 3/8'' G 1/2'' G 3/4'' NPT 1/4'' NPT 3/8'' NPT 1/2'' NPT 3/4'' x 16 mm rekyylivapaa pistoke mm (1/2'') mm (3/4'') Virtausarvot on ilmoitettu 6 barin (87 PSI) sisääntulopaineella ja painehäviö on 0,5 bar (7 PSI). Kierrekoot ovat ISO-standardien mukaiset (ks. lisätiedot, sivu 86).

31 1:1 Sarja 442 CEJN-alkuperäisstandardi Maailmanlaajuinen Automaattinen turvalukitusominaisuus Erinomaiset virtausarvot Yhdenkädenliitäntä 442-sarjan liittimet kestävät erittäin kovaa käyttöä vaativissa olosuhteissa. Sarjan liittimet on valmistettu sinkitystä teräksestä/messingistä, ja lukitusholkki karkaistusta sinkitystä teräksestä. Saatavana myös teräksisellä etuosalla varustettuja liittimiä. Sarjaan kuuluu useita liitäntäkokoja sekä rekyylivapaat pistokkeet. Automaattinen turvalukitus estää liittimen tahattoman aukeamisen. CEJN-hengitysilmatuoteluettelossa lisätietoja 441-sarjan messingistä valmistetusta versiosta. Liittimet 31 Tekniset tiedot Virtausaukko... 10,4 mm Virtaus l/min Maksimityöpaine bar (508 PSI) Minimiräjähdyspaine bar (2030 PSI) Lämpötila-alue C C Rungon materiaali... Sinkitty teräs/messinki Pistokkeen materiaali... Karkaistu sinkitty teräs Kytkentävoima ,6 N Painehäviö, bar (PSI) Virtaus Tästä sarjasta löytyy myös turvaliittimiä. Lisätietoja sivuilla 6-7. runko Pistoke mm (5/16'') mm (3/8'') mm (1/2'') mm (5/8'') mm (3/4'') R 3/8'' R 1/2'' R 3/4'' NPT 3/8" NPT 1/2" NPT 3/4" G 3/8'' G 1/2'' G 3/4'' NPT 3/8" NPT 1/2" NPT 3/4" mm (1/2'') mm (5/8'') mm (3/4'') R 1/4'' R 3/8'' R 1/2'' R 3/4'' NPT 3/8" NPT 1/2" NPT 3/4" G 3/8'' G 1/2'' G 3/4'' NPT 3/8" NPT 1/2" NPT 3/4" rekyylivapaa pistoke mm (3/8'') mm (1/2'') mm (5/8'') mm (3/4'') Virtausarvot on ilmoitettu 6 barin (87 PSI) sisääntulopaineella ja painehäviö on 0,5 bar (7 PSI). Kierrekoot ovat ISO-standardien mukaiset (ks. lisätiedot, sivu 86).

32 1: Tukeva rakenne Liittimet Sarja 550 A-A (entinen U.S. Standard MIL C /2 ), ISO 6150 B Ranska, Pohjois-Amerikka, Norja Erittäin helppo kytkeä Yhdenkädenliitäntä 550-sarjan liittimillä on ergonominen muotoilu ja niillä on alhainen kytkentävoima. Liittimet ovat kooltaan pienempiä kuin vastaavat kilpailevat mallit ja niillä on erinomaiset virtausarvot. 550-sarjan liittimiä irrotettaessa melutaso on erittäin alhainen. Sarja sisältää rekyylivapaat pistokkeet. 550-sarjan turvaversion irrottaminen tapahtuu kahdella toimenpiteellä, jolloin paine poistuu hallitusti ja vältetään komponenttien erottamisesta mahdollisesti aiheutuva vahinko. Liitin on erittäin helppo kytkeä ainutlaatuisen, tasapainotetun venttiilirakenteensa ansiosta järjestelmän paineesta riippumatta. Turvaversio sopii ihanteellisesti useisiin kytkentäkohteisiin, kuten sovelluksiin, joissa tarvitaan alhaista kytkentävoimaa. Se on ISO-standardien 4414 ja EN 983 mukainen. Tästä sarjasta löytyy myös turvaliittimiä. Lisätietoja sivuilla 6-7. vakiomalli Tekniset tiedot Virtausaukko mm Virtaus l/min Maksimityöpaine bar (232 PSI) Minimiräjähdyspaine bar (2030 PSI) Lämpötila-alue C C Rungon materiaali... Sinkitty teräs/messinki Pistokkeen materiaali... Karkaistu sinkitty teräs Kytkentävoima ,0 N Yhteensopivuus... Parker 17, Prevost IRM11, Foster 5205, Hansen 5000 Painehäviö, bar (PSI) Virtaus turvaliitin Tekniset tiedot Virtausaukko mm Virtaus l/min Maksimityöpaine bar (232 PSI) Minimiräjähdyspaine bar (928 PSI) Lämpötila-alue C C Rungon materiaali... Sinkitty teräs/messinki Kytkentävoima N Yhteensopivuus... Parker 17, Prevost IRM11, Foster 5205, Hansen 5000 Virtausarvot on ilmoitettu 6 barin (87 PSI) sisääntulopaineella ja painehäviö on 0,5 bar (7 PSI). Kierrekoot ovat ISO-standardien mukaiset (Ks. lisätiedot, sivu 86). Painehäviö, bar (PSI) Virtaus

33 1: mm (3/8'') Sarja 550 A-A (entinen U.S. Standard MIL C /2 ), ISO 6150 B runko mm (1/2'') mm (3/4'') R 3/8'' R 1/2'' R 3/4'' NPT 3/8'' NPT 1/2'' NPT 3/4'' G 3/8'' G 1/2'' G 3/4'' NPT 3/8'' NPT 1/2'' NPT 3/4'' turvaliitin Tästä sarjasta löytyy myös turvaliittimiä. Lisätietoja sivuilla R 1/ R 3/ NPT 3/ NPT 1/ NPT 3/ G 1/ G 3/ NPT 3/ NPT 1/ NPT 3/4 Liittimet 33 Pistoke rekyylivapaa pistoke mm (3/8'') mm (1/2'') mm (3/4'') mm (1/2'') mm (3/4'') R 1/4'' R 3/8'' R 1/2'' R 3/4'' NPT 1/4'' NPT 3/8'' NPT 1/2'' NPT 3/4'' G 3/8'' G 1/2'' NPT 3/8'' NPT 1/2'' NPT 3/4'' Virtausarvot on ilmoitettu 6 barin (87 PSI) sisääntulopaineella ja painehäviö on 0,5 bar (7 PSI). Kierrekoot ovat ISO-standardien mukaiset (Ks. lisätiedot, sivu 86).

Paineilmatuotteet. Laatua, suorituskykyä ja turvallisuutta. paineilma

Paineilmatuotteet. Laatua, suorituskykyä ja turvallisuutta. paineilma Paineilmatuotteet Laatua, suorituskykyä ja turvallisuutta paineilma CEJN on toiminut alalla lähes 60 vuoden ajan, ja kaikkialla maailmassa käytetään tuotteitamme, joista voimme yhä ylpeinä todeta: made

Lisätiedot

Paineilmatuotteet. Laatua, suorituskykyä ja turvallisuutta. paineilma

Paineilmatuotteet. Laatua, suorituskykyä ja turvallisuutta. paineilma Paineilmatuotteet Laatua, suorituskykyä ja turvallisuutta paineilma CEJN on toiminut alalla lähes 60 vuoden ajan, ja kaikkialla maailmassa käytetään tuotteitamme, joista voimme yhä ylpeinä todeta: made

Lisätiedot

Suorituskyvystä ei enää tarvitse tinkiä turvallisuuden vuoksi!

Suorituskyvystä ei enää tarvitse tinkiä turvallisuuden vuoksi! Suorituskyvystä ei enää tarvitse tinkiä turvallisuuden vuoksi! PAINEILMA www.cejn.com CEJN on toiminut alalla lähes 60 vuoden ajan, ja tuotteitamme joista voimme ylpeänä sanoa: made in Sweden käytetään

Lisätiedot

HINNASTO 2012 SISÄLLYSLUETTELO PAINEILMATUOTTEET KORKEAPAINEHYDRAULIIKKA NESTELIITTIMET KAASULIITTIMET HYDRAULIIKKATUOTTEET

HINNASTO 2012 SISÄLLYSLUETTELO PAINEILMATUOTTEET KORKEAPAINEHYDRAULIIKKA NESTELIITTIMET KAASULIITTIMET HYDRAULIIKKATUOTTEET HINNASTO 2012 PAINEILMATUOTTEET CEJN PAINEILMATUOTTEET Sivu Pikaliittimet 3 Sarjat 141, 220 3 223-sarja 4 303-sarja 5 310-sarja 6 320-sarja 7 331-sarja 10 408-sarja 11 410-sarja 12 421-sarja 14 Asennustarvikkeet,

Lisätiedot

HINNASTO 2014. PNEUMACON OY Palo-ojantie 5 05810 HYVINKÄÄ Puh. 010 778 1400 Fax 010 778 1401 www.pneumacon.fi info@pneumacon.fi.

HINNASTO 2014. PNEUMACON OY Palo-ojantie 5 05810 HYVINKÄÄ Puh. 010 778 1400 Fax 010 778 1401 www.pneumacon.fi info@pneumacon.fi. HINNASTO 2014 Pikaliittimet: - paineilma - hydrauliikka - haponkestävä hydrauliikka - korkeapainehydrauliikka - nesteet - kaasut Letkut Letkukelat Liitinlevyt Vakuumipumput Kompressorit Ilmamoottorit Tarvikkeet

Lisätiedot

Rectus pikaliittimet. Rectus Pikaliittimet

Rectus pikaliittimet. Rectus Pikaliittimet Rectus pikaliittimet Rectus Pikaliittimet 2 Rectus pikaliittimet Sarja 1600KA Sarja 1600KA Yksisulkuliitin Virtausaukko 7,8 mm Kuvakoko 1:1 Tekniset tiedot: Eurostandardin mukainen pikaliitin. Kevyt käyttää,

Lisätiedot

Suorituskyvystä ei enää tarvitse tinkiä turvallisuuden vuoksi!

Suorituskyvystä ei enää tarvitse tinkiä turvallisuuden vuoksi! TM Suorituskyvystä ei enää tarvitse tinkiä turvallisuuden vuoksi! PAINEILMA www.cejn.com CEJN on toiminut alalla lähes 60 vuoden ajan, ja tuotteitamme joista voimme ylpeänä sanoa: made in Sweden käytetään

Lisätiedot

HINNASTO 2016 PAINEILMATUOTTEET PIKALIITTIMET 220-SARJA

HINNASTO 2016 PAINEILMATUOTTEET PIKALIITTIMET 220-SARJA PIKALIITTIMET 220-SARJA PAINEILMATUOTTEET HINNASTO 2016 Pikaliittimet: - paineilma - hydrauliikka - haponkestävä hydrauliikka - korkeapainehydrauliikka - nesteet - kaasut Letkut Letkukelat Liitinlevyt

Lisätiedot

hydrauliikka CEJN Multi-X Helpottaa ja nopeuttaa liittimien kytkentää

hydrauliikka CEJN Multi-X Helpottaa ja nopeuttaa liittimien kytkentää hydrauliikka CEJN MultiX elpottaa ja nopeuttaa liittimien kytkentää CEJN MultiX Lyhentää työkalun vaihtoaikaa Sallii letkujen yhdistämisen vastapaineessa Mahdollistaa työskentelyn ahtaissa kohteissa Maksimityöpaine

Lisätiedot

Liitinrungot venttiilillä. TEMA-sarja 1600. Virtausaukko. TEMA-sarja. 7.8 = 48 mm 2. TEMA Pneumatiikka Paineilma. D mm. B mm. Liitäntä A mm.

Liitinrungot venttiilillä. TEMA-sarja 1600. Virtausaukko. TEMA-sarja. 7.8 = 48 mm 2. TEMA Pneumatiikka Paineilma. D mm. B mm. Liitäntä A mm. TEMA Pneumatiikka Paineilma uonnollisessa koossa Venttiili liitinrungossa Virtausaukko TEMA-sarja 7.8 = 48 2 1600 Teknistä tietoa 1600-sarja on kokometallinen liitin paineilmalle. Rungossa on teräksinen

Lisätiedot

PAINEILMA. MultiFLOW Vaativan ammattilaisen valinta. www.cejn.com

PAINEILMA. MultiFLOW Vaativan ammattilaisen valinta. www.cejn.com PAINEILMA MultiFLOW Vaativan ammattilaisen valinta www.cejn.com Suuri puhalluspaine poistaa lastut tarkasti Poistaa pölyn tehokkaasti maalattavasta pinnasta Vesipuhdistusta suklaatehtaalla Tehokasta puhdistusta

Lisätiedot

TEMA PNEUMATIIKKA 2009

TEMA PNEUMATIIKKA 2009 Hydrauliikka Pneumatiikka Voitelulaitteet TEMA PNEUMATIIKKA 2009 TEMA Pneumatiikka 2009 FI/2000 11/2008 www.tecalemit.fi TEMA Pneumatiikka Hydrauliikka Pneumatiikka Voitelulaitteet Tecalemit Industrial

Lisätiedot

HINNASTO PNEUMACON OY Palo-ojantie HYVINKÄÄ Puh Marland Designs

HINNASTO PNEUMACON OY Palo-ojantie HYVINKÄÄ Puh Marland Designs HINNASTO 2017 Pikaliittimet: - paineilma - hydrauliikka - haponkestävä hydrauliikka - korkeapainehydrauliikka - nesteet - kaasut Letkut Letkukelat Liitinlevyt Vakuumipumput Kompressorit Ilmamoottorit Paineilmatyökalut

Lisätiedot

HINNASTO PNEUMACON OY Palo-ojantie HYVINKÄÄ Puh

HINNASTO PNEUMACON OY Palo-ojantie HYVINKÄÄ Puh HINNASTO 2019 Pikaliittimet: - paineilma - hydrauliikka - haponkestävä hydrauliikka - korkeapainehydrauliikka - nesteet - kaasut Letkut Letkukelat Liitinlevyt Vakuumipumput Kompressorit Ilmamoottorit Paineilmatyökalut

Lisätiedot

Kansainvälinen pikaliitinasiantuntija - Laadukkaat pikaliittimet kaikille väliaineille CEJN

Kansainvälinen pikaliitinasiantuntija - Laadukkaat pikaliittimet kaikille väliaineille CEJN Kansainvälinen pikaliitinasiantuntija - Laadukkaat pikaliittimet kaikille väliaineille CEJN CEJN - maailmanlaajuinen yhtiö Yli 60 vuoden CEJNin liiketoiminta on kehittynyt maailmanlaajuiseksi ja olemme

Lisätiedot

TEMA-puhalluspistoolit

TEMA-puhalluspistoolit Puhalluspistoolit Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota käytännöllisyyteen ja ergonomiaan, minkä ansiosta puhalluspistoolia on helppo käsitellä. Pistoolin kahva on iskunkestävää asetaalimuovia.

Lisätiedot

1/4 5 3/8 5 1/2 5 3/4 5 51 1 1/2 5 52 5 6,5 5 10 5 13 5 20 5 25 5 35 5 45 5 1/8. Paineenpoistaja. Pintakäsittely. Rasvausnippa.

1/4 5 3/8 5 1/2 5 3/4 5 51 1 1/2 5 52 5 6,5 5 10 5 13 5 20 5 25 5 35 5 45 5 1/8. Paineenpoistaja. Pintakäsittely. Rasvausnippa. Raskaista koneista kemianteollisuuteen on TEMAsarja ollut vuosia jokapäiväisessä käytössä, jopa niin että siitä on tullut likimain standardi vaativiin teollisuuden käyttökohteisiin. Kun tarvitaan korkeaa

Lisätiedot

Korkeapainehydrauliikka

Korkeapainehydrauliikka Korkeapainehydrauliikka 70-300 MPa Korkeapainehydrauliikka Osatessamme yhdistää huippuluokan teknologian, turvallisuuden ja taidon kuunnella asiakasta, olemme askeleen edellä muita. 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

monissa muissa sovelluksissa. Ja tärkeimpänä mainittakoon

monissa muissa sovelluksissa. Ja tärkeimpänä mainittakoon Kun tarvitaan suuria painta ja virtauksia, TEMAn uusi HP-korkeapaineliitinsarja oikea ja paras ratkaisu. aadultaan ja turvallisuudeltaan ne soveltuvat miin sovelluksiin pelastusalan työkaluissa, testipenkssä

Lisätiedot

RUUVIKESKUS. Mutterinkiertimet. Tuote n:o 709-S-1305. Tuote n:o 709-S-7825. Tuote n:o 709-S-1355. Tuote n:o 709-S-1356. Tuote n:o 709-S-1605SR

RUUVIKESKUS. Mutterinkiertimet. Tuote n:o 709-S-1305. Tuote n:o 709-S-7825. Tuote n:o 709-S-1355. Tuote n:o 709-S-1356. Tuote n:o 709-S-1605SR Mutterinkiertimet Tuote n:o 1305 Tuote n:o 7825 Tuote n:o 1356 Tuote n:o 1355 Tuote n:o 1605SR Tuote n:o 1610SR Tuotekoodi Vääntö momentti Suositeltava työskentelyalue Suurin pulttikoko Tyhjäkäynti kierrosluku

Lisätiedot

Hydrauliikkaliittimet

Hydrauliikkaliittimet Hydrauliikkaliittimet» Pikaliittimet ja pistokkeet teollisuuteen ja mobilehydrauliikkaan Teollisuudessa ja mobilehydrauliikassa turvallisten ja luotettavien Sarja 325, sivu 13 Sarja 415, sivu 13 Sarja

Lisätiedot

Tasanokkaperiaate Paineenpoistaja Rasvausnippa Tiivisteet Profiilirenkaat. Pintakäsittely. Materiaali Teräs

Tasanokkaperiaate Paineenpoistaja Rasvausnippa Tiivisteet Profiilirenkaat. Pintakäsittely. Materiaali Teräs Hydrauliikkajärjestelmät, jotka joutuvat jatkuvasti kosketuksiin veden ja lian kanssa, tulee liittää sellaisilla komponenteilla, jotka kestävät nämä tasanokkaliittim et Tippakuiva ääriäiset olosuhteet.

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

CEJN hydrauliikkatuotteet

CEJN hydrauliikkatuotteet CJN hydrauliikkatuotteet Puhtaiden ja vuotamattomien järjestelmien puolesta Hydrauliikka CJN-hydrauliikkatuotteet Markkinajohtajuus on seurausta tavastamme ajatella ja toimia Vaikka markkinamme ovat laajentuneet

Lisätiedot

PNEUMATIIKKATUOTTEET LUETTELO 2008

PNEUMATIIKKATUOTTEET LUETTELO 2008 PNEUMATIIKKA- TUOTTEET LUETTELO 2008 Metalwork Girpi Cejn Rectus Tema Silvent PNEUMATIIKKATUOTTEET LUETTELO 2008 A PAINEILMATARVIKKEET sivu 1 28 B PIKALIITTIMET sivu 29 46 C NYLON- JA TEFLONPUTKET sivu

Lisätiedot

TEMA PNEUMATIIKKA 2009

TEMA PNEUMATIIKKA 2009 Hydrauliikka Pneumatiikka Voitelulaitteet TEMA PNEUMATIIKKA 2009 TEMA Pneumatiikka 2009 FI/xxx xx/2008 www.tecalemit.fi TEMA Pneumatiikka Tecalemit vuodesta 1938 Oy Tecalemit Ab on teknisen alan maahantuonti-

Lisätiedot

ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI

ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI ÖLJYPUMPPU 1:1 Viton tiivisteet Painesuhde 1:1 - Virtaus 23 l/min A327 Siirtopumppu N 1 packing m 3,6 Kg 4,3 A3271 Siirtopumppu räätälöitävällä 1" imuputkella

Lisätiedot

Pyörivät liittimet Pyörivät kulmaliittimet Liitinlevyt. Flat-face-kierreliittimet ISO A -sarjan perusliittimet

Pyörivät liittimet Pyörivät kulmaliittimet Liitinlevyt. Flat-face-kierreliittimet ISO A -sarjan perusliittimet Flat-face-kierreliittimet ISO A -sarjan perusliittimet Pyörivät liittimet Pyörivät kulmaliittimet Liitinlevyt Maahantuoja: PNEUMACON OY Palo-ojantie 5 05810 HYVINKÄÄ Puh. 010 778 1400 Fax 010 778 1401

Lisätiedot

PESUKARHU SUIHKUPUTKET

PESUKARHU SUIHKUPUTKET Pesukarhu suihkuputket ovat tunnettuja laadukkaista materiaaleistaan ja harkitusta muotoilustaan. Suihkuputkiamme käytetään yli kahdessakymmenessä maassa ympäri maapallon. PESUKARHU Suihkuputki - malli

Lisätiedot

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu Puristustyökalut Alkuasentoon palautus varmistaa aina saman luotettavan, vedenpitävän liitoksen. Tuottavat erinomaista laatua ja kestävyyttä tukena RIDGIDin elinikäinen takuu. Mallien määrä Kapasiteetti

Lisätiedot

Kaikki Rectus pikaliittimet valmistetaan ja testataan ISO 9001 standardin mukaisesti. Rectus on ollut myös edelläkävijä uusien liittimi

Kaikki Rectus pikaliittimet valmistetaan ja testataan ISO 9001 standardin mukaisesti. Rectus on ollut myös edelläkävijä uusien liittimi Pikaliittimet RECTUS mbh on valmistanut pikaliittimiä yli 50 vuoden ajan ja on saavuttanut alallaan merkit tä vän aseman. Rectuksen ajatuksena on tar jota laadukkaita pikaliittimiä teollisuuden eri sovel

Lisätiedot

Lattialämmitysjakotukki 1

Lattialämmitysjakotukki 1 INSTALLATIONSANVISNING GOLVVÄRMEFÖRDELARE ROSTFRI Asennusohjeet Lattialämmitysjakotukki 1 Ruostumaton teräs 1 Tietoa ruostumattomasta 1 jakotukista Ruostumaton 1 jakotukki Flooré on valmistettu ruostumattomasta

Lisätiedot

TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain

TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain 1 TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain DIMMINUTOR seuloo ja murskaa automaattisesti veden mukana liikkuvat kiintoaineet läpi avokanavan. Laitetta voidaan käyttää

Lisätiedot

RT 38233. Hätäsuihkut Oy Callidus Ab. Hätäsuihkut TUOTTEET

RT 38233. Hätäsuihkut Oy Callidus Ab. Hätäsuihkut TUOTTEET TARVIKETIETO toukokuu 2012 voimassa 30.6.2015 asti 1 (8) RT 38233 613.3 Talo 2000 725.4 Talo 90 X53 SfB Hätäsuihkut Oy Callidus Ab Hätäsuihkut Hätäsuihkuja tarvitaan työympäristöissä, joissa käsitellään

Lisätiedot

Otsikkoteksti. Golfkentät: Sadettimet, Ohjaimet, Venttiilit & Apuvarusteet

Otsikkoteksti. Golfkentät: Sadettimet, Ohjaimet, Venttiilit & Apuvarusteet Golfkentät: Sadettimet, Ohjaimet, Venttiilit & Apuvarusteet D50/55 Golf Sadetin Lyhyen ja keskipitkän matkan sadetin Ympäripyörivä tai säädettävä sektori Heittosäde 11-22 metriä Tuotto 41 125 litraa minuutissa

Lisätiedot

RECTUS PIKALIITTIMET. PRO RATKAISUT TEOLLISUUDELLE JA TEKIJÖILLE Tuoteluettelo

RECTUS PIKALIITTIMET. PRO RATKAISUT TEOLLISUUDELLE JA TEKIJÖILLE Tuoteluettelo RECTUS PIKAIITTIMET PRO RATKAISUT TEOISUUEE JA TEKIJÖIE Tuoteluettelo 2019 PRO RATKAISUT TEOISUUEE JA TEKIJÖIE 2 Rectus pikaliittimet paineilmalle, nesteille ja kaasuille RECTUS mbh on valmistanut pikaliittimiä

Lisätiedot

Me työskentelemme Sinun parhaaksesi!

Me työskentelemme Sinun parhaaksesi! Sa-Va Oy on kotimainen sairaalalaitteiden ja -varusteiden toimittaja. Yritys on perustettu vuonna 1990 ja vakiinnuttanut asemansa luotettavana laadukkaiden tuotteiden toimittajana. Sa-Va Oy:n liikeidea

Lisätiedot

Kompakti märkä-/kuivaimuri suodattimenpuhdistuksella ja suurella RST-säiliöllä

Kompakti märkä-/kuivaimuri suodattimenpuhdistuksella ja suurella RST-säiliöllä Koska märkä-/kuivaimuri on kompakti, monikäyttöinen ja kestävä, se voidaan helposti kuljettaa minne tahansa, esim. autolla. Työnteon jälkeen, säiliö on helppo tyhjentää - joko hävittämällä fleece pölypussi

Lisätiedot

LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin.

LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin. LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin. 2 LC4-laajakulmakattokaiutin Pieni koko, laatu ja ainutlaatuinen peittoalue ff Alan laajin avauskulma vähentää tarvittavien kaiuttimien

Lisätiedot

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön KULJETUSAJONEUVOON KIINNITETTÄVÄT VANKKATEKOISET HYDRAULISET LUOTETTAVAT CHICAGO PNEUMATIC -ISKUVASARAT ON RAKENNETTU KESTÄMÄÄN.

Lisätiedot

KALVOVENTTIILIT OMINAISUUDET: YLEISIMMÄT KÄYTTÖKOHTEET: Kemianteollisuus, vesilaitokset, elintarviketeollisuus sekä paperiteollisuus

KALVOVENTTIILIT OMINAISUUDET: YLEISIMMÄT KÄYTTÖKOHTEET: Kemianteollisuus, vesilaitokset, elintarviketeollisuus sekä paperiteollisuus KALVOVENTTIILIT Fluorotechin toimitusohjelmassa on kolmen tyyppisiä kalvoventtiileitä: normaalisti teollisuudessa käytettävä VM-sarjan kalvoventtiili, tiiviimmässä muodossa oleva pienempi CM-sarjan kalvoventtiili

Lisätiedot

KOSPEL S.A. 75-136 KOSZALIN UL. OLCHOWA 1

KOSPEL S.A. 75-136 KOSZALIN UL. OLCHOWA 1 Lue käyttö- ja asennusohjeet huolellisesti. Niitä noudattamalla varmistat laitteellesi pitkän käyttöiän ja luotettavantoiminnan. Kospel Oy pidättää oikeuden tehdä pieniä muutoksia laitteen rakenteeseen

Lisätiedot

SYLINTERIT JA TOIMILAITTEET

SYLINTERIT JA TOIMILAITTEET AISI-PNEUMATIIKKA SYLINTERIT JA TOIMILAITTEET AISI-sylinterien valikoima sisältää standardien mukaisten sylinterien lisäksi asiakaskohtaisia erikoismalleja. Materiaaleina AISI316 tai AISI304, tiivisteet

Lisätiedot

Automaattiset suodattimet

Automaattiset suodattimet Automaattiset suodattimet Automaattiset suodattimet ViFlow on tehnyt yksinmyyntisopimuksen saksalaisen Krone Filter yrityksen kanssa Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Krone Filter on maailmanlaajuisesti

Lisätiedot

JÄÄHDYTYSKUIVAIMET FX 1 22

JÄÄHDYTYSKUIVAIMET FX 1 22 JÄÄHDYTYSKUIVAIMET FX 1 22 ILMANKÄSITTELYLAITTEISTO ON TÄRKEÄ INVESTOINTI ATLAS COPCON LAATUILMA ON ÄLYKÄS VALINTA TARVITSET LAADUKASTA ILMAA ATLAS COPCO FX: KUIVAA ILMAA LUOTETTAVASTI Paineilma voi sisältää

Lisätiedot

3/2-, 5/2- ja 5/3-venttiilit sarja 590 On-Line järjestelmä Täydelliset venttiiliryhmät, koko VDMA 01

3/2-, 5/2- ja 5/3-venttiilit sarja 590 On-Line järjestelmä Täydelliset venttiiliryhmät, koko VDMA 01 Tekniset tiedot Tyyppi Luistiventtiili Vakio VDMA 24 563 koko 01 Käyttöpaine, maks. Ks. Taulukko Virtaus 6 barilla ja P (painehäviö) 1 bar Qn 750 NI/min. Lämpötila-alue 10 C +40 C Paineväliaine Paineilma,

Lisätiedot

Lietevaunujen tarvikkeet

Lietevaunujen tarvikkeet Lietevaunujen tarvikkeet 2010 Anfor Bauer Perrot Valducci TILAA TARVIKEHINNASTO OSOITTESTA Laakson Metalli Oy www.laaksonmetalli.fi lame@laaksonmetalli.fi Alaanentie 93 60800 Ilmajoki puh. 06-4241 800

Lisätiedot

Soveltuu useimmille nesteille matalasta korkeaan viskositeettiin kuten öljyt, voiteluaineet, diesel, pakkasnesteet, lasinpesunesteet jne.

Soveltuu useimmille nesteille matalasta korkeaan viskositeettiin kuten öljyt, voiteluaineet, diesel, pakkasnesteet, lasinpesunesteet jne. Digitaaliset mittarit Soveltuu useimmille nesteille matalasta korkeaan viskositeettiin kuten öljyt, voiteluaineet, diesel, pakkasnesteet, lasinpesunesteet jne. Malli Malli Malli 37780 37781 37785 Soveltuvat

Lisätiedot

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Sarja i.comp 3 Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta i.comp 3 tuottaa yksilöllisesti työn vaatiman paineilman.

Lisätiedot

PALLOVENTTIILIT OMINAISUUDET: YLEISIMMÄT KÄYTTÖKOHTEET:

PALLOVENTTIILIT OMINAISUUDET: YLEISIMMÄT KÄYTTÖKOHTEET: PALLOVENTTIILIT Fluorotechin markkinoimat palloventtiilit voidaan jakaa kolmeen eri tyyppiin. Nämä ovat normaalisti teollisuudessa käytettävä VK-sarjan teollisuuspalloventtiili, vesisovelluksiin tarkoitettu

Lisätiedot

Läppäventtiili Eurovalve

Läppäventtiili Eurovalve Nimelliskoot PN Lämpötila-alue Materiaali DN 50-1600 10-16 -30-200 ºC Valurauta/pallografiittivalurauta Käyttökohteet Sulku- ja säätökäyttöön teollisuusprosesseihin nesteille ja kaasuille. Kylmälle ja

Lisätiedot

Kuumennustyökalut ammattilaisille. Kattokoneet ja -työkalut

Kuumennustyökalut ammattilaisille. Kattokoneet ja -työkalut Kuumennustyökalut ammattilaisille Kattokoneet ja -työkalut Kokonaistoimittaja työkaluillesi Sievert ja FinnFlame Oy omaavat pitkäaikaisen kokemuksen kattoteollisuudelle toimitetuista poltinsarjoista sekä

Lisätiedot

LÄPPÄVENTTIILI hiiliterästä WAFER tyyppi 311- (310-312) sarjat

LÄPPÄVENTTIILI hiiliterästä WAFER tyyppi 311- (310-312) sarjat Operation hiiliterästä WAFER tyyppi 311- (310-312) sarjat C ont R o L Käyttö ja rakenne Versio 23-07-2015 Wafer tyyppi 311 (310-312) läppäventtiiliä käytetään teollisuusputkistoissa vaativiin sulku- ja

Lisätiedot

SORDO. Äänenvaimennin pyöreään kanavaan SORDO-B SORDO-A

SORDO. Äänenvaimennin pyöreään kanavaan SORDO-B SORDO-A Äänenvaimennin pyöreään kanavaan -B -A Lyhyesti Erikoispolyesterikankaalla peitetty kivivilla Tiiveysluokka D Hyvä äänenvaimennuskyky Sisältyy MagiCAD-tietokantaan Yleistä Pyöreä äänenvaimennin pyöreällä

Lisätiedot

Putken korjaus ja huolto

Putken korjaus ja huolto Putken korjaus ja huolto Laaja valikoima samalta toimittajalta. Ainutlaatuisen kestävät rakenteet. Nopeaa ja luotettavaa suorituskykyä. Tyyppi Mallien määrä Sivu Koepainepumput 2 9.2 Putkenjäädyttimet

Lisätiedot

REELWORKS LETKU- JA KAAPELIKELAT

REELWORKS LETKU- JA KAAPELIKELAT REELWORKS LETKU- JA KAAPELIKELAT Hinnasto 2020 PRO RATKAISUT TEOLLISUUDELLE JA TEKIJÖILLE EDULLISET JA KESTÄVÄT UMPI- JA AVOKELAT PAINEILMALLE, KORKEA- JA MATALAPAINEVEDELLE SEKÄ SÄHKÖLLE Reelworks kelat

Lisätiedot

Raskaan kaluston parhaat palat

Raskaan kaluston parhaat palat Hydraulipumput Kiinteätuottoiset pumput (XPi-sarja) Ominaisuudet: - Suunniteltu vaativiin olosuhteisiin - 380 bar jatkuva maksimipaine, 420 bar hetkellinen - Korkeat pyörimisnopeudet 1750-3150 rpm - Imuliittimen

Lisätiedot

FHM-Cx Sekoitusryhmät lattialämmitykseen

FHM-Cx Sekoitusryhmät lattialämmitykseen FHM-Cx Sekoitusryhmät lattialämmitykseen Käyttötarkoitus FHM-C5/C6-sekoitusryhmä (UPS-pumppu) Danfossin pienikokoista sekoitusryhmää käytetään virtaaman ja menoveden lämpötilan säätöön vesikiertoisissa

Lisätiedot

Täyttää painelaitedirektiivin 97/23/EC vaatimukset. Kaasu, ryhmä 1.

Täyttää painelaitedirektiivin 97/23/EC vaatimukset. Kaasu, ryhmä 1. Operation haponkestävä teräs WAFER tyyppi C ont R o L Käyttö ja rakenne Versio Wafer tyyppi 411 (410) läppäventtiileitä käytetään vaativiin sulku- ja säätötehtäviin. Venttiili on tiivis molempiin virtaussuuntiin.

Lisätiedot

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys Edistyksellisen teknologian ja korkean suorituskyvyn ansiosta 900 XP laitesarja soveltuu erinomaisesti ravintoloille sekä isommille laitoskeittiöille, jotka tarvitsevat tehokkuutta ja korkeaa tuottavuutta.

Lisätiedot

Teflonletkut. Poimutettu teflonletku Sileä teflonletku

Teflonletkut. Poimutettu teflonletku Sileä teflonletku Teflonletkut Poimutettu teflonletku Sileä teflonletku Teflonletkut Poimutettu 300-sarja 300-sarjan PTFE-letku on sopii erityisesti elintarvike-, lääke- ja kemianteollisuuden käyttöön. Se kestää erittäin

Lisätiedot

Via Circonvallazione, 10 13018 Valduggia (VC), Italia Puh: +39 0163 47891 Faksi: +39 0163 47895 www.vironline.com. Kuva 9525.

Via Circonvallazione, 10 13018 Valduggia (VC), Italia Puh: +39 0163 47891 Faksi: +39 0163 47895 www.vironline.com. Kuva 9525. Valvoindustria Ing. Rizzio S.p.A. www.vironline.com 9520-sarja DZR messinkinen ON/OFF -linjasäätöventtiili Kuvaus Sinkkikadon kestävästä messingistä valmistettu ON/OFF säätöön soveltuva linjasäätöventtiili

Lisätiedot

Camozzi, sarja 6000 (Super-rapid) Sprint-pistoliittimet. Pneumatiikka

Camozzi, sarja 6000 (Super-rapid) Sprint-pistoliittimet. Pneumatiikka Camozzi, sarja 6000 (Super-rapid) Sprint-pistoliittimet Pneumatiikka CL-Pistoliittimet Sprint CL Super-rapid Tekniset tiedot Materiaalit Kierteet Niklattua messinkiä (OT58), tiivisteet NBR-PTFE- Nylon

Lisätiedot

kyvirtauksen säätöön Unique RV-ST Säätöventtiili

kyvirtauksen säätöön Unique RV-ST Säätöventtiili . kyvirtauksen säätöön Unique RV-ST Säätöventtiili Konsepti Unique RV-ST on kolmannen sukupolven yksitoiminen Alfa Laval -säätöventtiili, joka on suunniteltu täyttämään prosessin tiukimmat hygieenisyyden

Lisätiedot

Tekninen tuote-esite. Yleiskuvaus. Tekniset tiedot. Turvallisuusohjeet

Tekninen tuote-esite. Yleiskuvaus. Tekniset tiedot. Turvallisuusohjeet Tekninen tuote-esite D6..W Läppäventtiili kierteettömillä korvakekiinnikkeillä Avoimiin ja suljettuihin kylmän ja lämpimän veden järjestelmiin Lämmitys- ja jäähdytyskojeiden auki-kiinni -sovelluksiin Yleiskuvaus

Lisätiedot

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät 1½" - 8" (40-200 mm) putket 200' (61 m) asti 2" - 12" (50-300 mm) putket 325' (99 m) asti Kuulaohjain Mutterinavain RIDGIDin SeeSnake-videotarkastusjärjestelmät

Lisätiedot

LETKU- JA KAAPELIKELAT

LETKU- JA KAAPELIKELAT LETKU- JA KAAPELIKELAT Sarja 809 Pieni jousipalautteinen letkukela, joka voidaan asentaa seinään tai kattoon. Kelan runko on polttomaalattua terästä. Vakiona taipuisa kumiletku. - kääntyvä seinäteline

Lisätiedot

Painetasapainotetut venttiilit (PN 25)

Painetasapainotetut venttiilit (PN 25) Tekninen esite Painetasapainotetut venttiilit (PN 25) 2-tieventtiili, ulkokierre VB 2 2-tieventtiili, laippa Kuvaus VB 2 ja VB 2 - säätöventtiilit on suunniteltu toimimaan yhdessä sähköisten Danfoss toimilaitteiden

Lisätiedot

Työvälineet. Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat

Työvälineet. Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat Työvälineet Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat Täydellinen yhteensopivuus. Volvo-minikaivukoneiden uuden kauhavalikoiman esittely. Nämä kestävät työvälineet on suunniteltu toimimaan

Lisätiedot

weo plug-in CEJN WEO Plug-In Kustannustehokas ratkaisu hydrauliikkaletkujen liittämiseen

weo plug-in CEJN WEO Plug-In Kustannustehokas ratkaisu hydrauliikkaletkujen liittämiseen weo plug-in CEJN WEO Plug-In Kustannustehokas ratkaisu hydrauliikkaletkujen liittämiseen 2 WEO Plug-In letkuliittimet Liittimen nerokkaan ja yksinkertaisen rakenteen ansiosta letkujen asentaminen ja irrottaminen

Lisätiedot

Taivutus ja muotoilu

Taivutus ja muotoilu Taivutus ja muotoilu Laaja valikoima erilaisiin taivutus- ja muotoilutarpeisiin. Luotettavaa laatua. Mallien Putkikoot määrä mm Sivu Putkentaivutuspihdit Putkityöt 7 5 8-4 10-18 8.2 Taivutuspihti 8 16-1

Lisätiedot

ING the World. P5 Newtron mallisto. Finnish

ING the World. P5 Newtron mallisto. Finnish A ING the World P5 Newtron mallisto Finnish UUTUUS P5 Newtron mallisto Nyt myös LED-valotoiminnolla! Valinnanvapautesi lisäämiseksi P5 Newtron -ultraäänigeneraattorimallisto on nyt saatavana LED-valoversioina.

Lisätiedot

Modulaarinen rakenne helpottaa huoltoa ja käyttöä. öljyntäyttö/huohotinkorkki. Klassinen lohkoroottoripumppu

Modulaarinen rakenne helpottaa huoltoa ja käyttöä. öljyntäyttö/huohotinkorkki. Klassinen lohkoroottoripumppu Modulaarinen rakenne helpottaa huoltoa ja käyttöä Valurautainen laakeripesä antaa vakautta kautta pumpun käyttöalueen Järeät perän neulalaakerien vierintäpinnat antavat täyttä vakautta hihna- tai ketjukäyttöisille

Lisätiedot

Ullakkoportaat Seinäluukut Kattoluukut

Ullakkoportaat Seinäluukut Kattoluukut Ullakkoportaat Seinäluukut Kattoluukut Tunnettua ruotsalaista laatua MidMade-ullakkoportaiden tuotesuunnittelun lähtökohtina ovat toimivuus ja hyvä muotoilu sekä laatu, joka kestää sukupolvelta toiselle.

Lisätiedot

Tekninen tuote-esite. Yleiskuvaus. Tekniset tiedot

Tekninen tuote-esite. Yleiskuvaus. Tekniset tiedot Tekninen tuote-esite Läppäventtiili kierteettömillä korvakekiinnikkeillä Avoimiin ja suljettuihin kylmän ja lämpimän veden järjestelmiin Lämmitys- ja jäähdytyskojeiden auki-kiinni sovelluksiin Yleiskuvaus

Lisätiedot

PNEUMATIIKKATUOTTEET

PNEUMATIIKKATUOTTEET PNEUMATIIKKATUOTTEET DUNLOP HIFLEX OY pääkonttori ja keskusvarasto 0207 625 600 0207 625 601 R U puh fax ET Vapaalantie 8 01650 VANTAA PNEUMATIIKKATUOTTEET LUETTELO 2010 DUNLOP HIFLEX Imatra Sauramonkuja

Lisätiedot

Hätäsuihkut Krusman RT Hätäsuihkut TUOTTEET

Hätäsuihkut Krusman RT Hätäsuihkut TUOTTEET TARVIKETIETO toukokuu2012 1 (8) RT 38233 613.3 Talo 2000 725.4 Talo 90 X53 SfB Hätäsuihkut Krusman Hätäsuihkut Hätäsuihkuja tarvitaan työympäristöissä, joissa käsitellään syövyttäviä kemikaaleja. Myös

Lisätiedot

Paineilmaratkaisut ammattilaisille - Takuulla

Paineilmaratkaisut ammattilaisille - Takuulla Paineilmaratkaisut ammattilaisille - Takuulla Jasper Oy, Kolmenkulmantie 2033470 Ylöjärvi 03 345 0580 myynti@jasper.fi LIITTIMET Toimintavarmat ja huippulaadukkaat turvapikaliittimet paineilmalle. Irrotus

Lisätiedot

Viiteno. kela 25 m ilman liiitintä

Viiteno. kela 25 m ilman liiitintä LETKUT JA LIITTIMET Aineletkut Hajotusilmaruiskutukseen (aineletkut) Letkuston tulisi kestää erityyppisiä liuottimia. Hajotusilmaruiskutukseen Kremlin tarjoaa kahta erilaista letkustoa : erittäin taipuisa

Lisätiedot

Esittelyssä 2 uutta mallia:

Esittelyssä 2 uutta mallia: Esittelyssä 2 uutta mallia: Nilfiskin lattianhoitomallisto suunniteltiin arkisiivouksen kustannuksia silmällä pitäen. Olipa kyse suuresta varastotilasta tai pienestä kioskista, olemme selvittäneet yleisimpien

Lisätiedot

Helppokäyttöinen ja tehokas märkä/kuivaimuri

Helppokäyttöinen ja tehokas märkä/kuivaimuri 75 75 märkä/kuivaimuri edustaa useita innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tekevät päivittäisestä käytöstä ja ylläpidosta helppoa, ergonomista ja tuottavampaa. Erikoissuunniteltu saranoitu moottorin kansi

Lisätiedot

PNEUMATIIKKATUOTTEET LUETTELO 2012

PNEUMATIIKKATUOTTEET LUETTELO 2012 PNEUMATIIKKATUOTTEET LUETTELO 2012 Yleiset myynti- ja toimitusehdot löytyvät takakannen sisäosasta Kehitäe tuotteitae ja valikoimaae jatkuvasti Siksi varaae oikeuden tehdä muutoksia ilman eri ilmoitusta

Lisätiedot

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille Öljyvapaa paineilma 100% öljyvapaata paineilmaa Puhdas ja ehdottoman öljytön paineilma on elintärkeä käyttöhyödyke sairaaloiden ja terveyskeskusten

Lisätiedot

Tehdastoimituksena kalibroidut tai säätöönsä lukitut alentimet. ILMANKÄSITTELY > Sarja MD paineenalentimet TEKNISET TIEDOT. Uutta

Tehdastoimituksena kalibroidut tai säätöönsä lukitut alentimet. ILMANKÄSITTELY > Sarja MD paineenalentimet TEKNISET TIEDOT. Uutta Sarja MD paineenalentimet Uutta Liitännät vaihdettavin patruunoin: sisäkierre (1/8, 1/4, /8) tai pistoliittimet Ø 6, 8 ja 10 mm putkelle. Mallit: yksittäinen, ryhmäasenteinen, versio muilla toiminnoilla

Lisätiedot

LEVYLUISTIVENTTIILIT Sarjat 200 ja 300

LEVYLUISTIVENTTIILIT Sarjat 200 ja 300 LEVYLUISTIVENTTIILIT Sarjat 200 ja 300 OMINAISUUDET AVS-levyluistiventtiileitä valmistetaan vakiorakenteisena joko haponkestävästä teräksestä tai valuraudasta, tilauksesta myös hastelloista, titaanista

Lisätiedot

P-EG suodatinkotelo, ruostumatonta terästä

P-EG suodatinkotelo, ruostumatonta terästä P-EG suodatinkotelo, ruostumatonta terästä Ruostumaton suodatinkotelo paineilmalle ja kaasuille. Tuotteen kuvaus: P-EG suodatinkotelot on kehitetty paineilman ja muiden teknisten kaasujen puhdistukseen

Lisätiedot

Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla

Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla Teollisuus- ja myymälävalaistus TrueForce LED HPI UUSI! Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla Kustannustehokas LED-lamppuvaihtoehto syväsäteilijöihin teollisuus- ja myymälävalaistuksessa

Lisätiedot

SATAminijet 4400 B täydellinen jokaisessa yksityiskohdassa

SATAminijet 4400 B täydellinen jokaisessa yksityiskohdassa SATAminijet 4400 B täydellinen jokaisessa yksityiskohdassa Vahva ilmasuutin kromatusta messingistä. Uutta: Pikakierre (vain 1 1/4 kierto) mahdollistaa helpon puhdistuksen Uutta: Tiivisterengas takaa ilmasuuttimen

Lisätiedot

Korkeapainepesurit. 83 korkeapainepesurit

Korkeapainepesurit. 83 korkeapainepesurit RW PREMIUM PUMPUN RAKENNE Laadukkaat ja suorituskykyiset Coet-puput varistavat painepesurillesi pitkän iän sekä tehokkaan pesutuloksen. ÖLJYTILA Laaja tila, erinoainen voitelu ÖLJYKORKKI Mittatikulla LOHKO

Lisätiedot

...ILMAN KOMPROMISSEJA!

...ILMAN KOMPROMISSEJA! ...ILMAN KOMPROMISSEJA! MODUULIRAKENNE Kentällä laajennettavissa yksittäisillä venttiilipaikoilla Venttiilimäärä valittavissa aina 16 paikkaan asti Saatavana laadukkaita lisätarvikkeita Kaksi eri kokoa

Lisätiedot

VASARAT 2008 www.magnum-tools.com

VASARAT 2008 www.magnum-tools.com VSRT 2008 www.manum-tools.com VSRT 2008 VSROIDEN VRSIEN TEKNIIKK Vasarat kuuluvat vanhimpiin ihmisten käyttämiin työkaluihin ja vasaroiden varret ovat perinteisesti olleet puuta vuosituhansien ajan. Erilaiset

Lisätiedot

Normit TUOTETTA KOSKEVAT NORMIT JA MÄÄRÄYKSET

Normit TUOTETTA KOSKEVAT NORMIT JA MÄÄRÄYKSET Normit TUOTETTA KOSKEVAT NORMIT JA MÄÄRÄYKSET Suihkukaapit on valmistettu seuraavien direktiivien mukaisesti: Matalajännite 2006/95/EEC Yhdenmukaisuus kyseisen direktiivin kanssa taataan seuraavilla harmonisointinormeilla:

Lisätiedot

Painetasapainotetut venttiilit (PN 25) VM 2 2-tieventtiili, ulkokierre VB 2 2-tieventtiili, laippa

Painetasapainotetut venttiilit (PN 25) VM 2 2-tieventtiili, ulkokierre VB 2 2-tieventtiili, laippa Tekninen esite Painetasapainotetut venttiilit (PN 25) 2-tieventtiili, ulkokierre VB 2 2-tieventtiili, laippa Kuvaus VB 2 ja VB 2 - säätöventtiilit on suunniteltu toimimaan yhdessä sähköisten Danfoss toimilaitteiden

Lisätiedot

JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS

JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS Jäykkien, paksujen tai korkeaviskositeettisten materiaalien (pinnoitteet, tiivisteet, liimat) käyttö vaatii oikeat laitteet, luotettavuuden ja voimakkaat pumput Päästäksemme

Lisätiedot

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Laadukas ja tukeva ruostumattomasta teräksestä valmistettu biojätteen vähennysyksikkö. Laitteessa on yhdistettynä jätemylly ja vedenpoistoyksikkö teräksisessä tiskipöydässä.

Lisätiedot

Messinkirunkoiset huoltolaitteet Sarjat BB3 & RB3. Luettelo 9CW-CC-270

Messinkirunkoiset huoltolaitteet Sarjat BB3 & RB3. Luettelo 9CW-CC-270 runkoiset huoltolaitteet Sarjat BB & RB Luettelo 9W--7 Luettelo 9W--7 RB sarjan paineensäätimet Koodiavain RB sarjan paineensäätimille R B F G HUOM: Vakiomalleissa käytetään säätönuppina muovista pikalukitusta

Lisätiedot

Korkeapainepesurit. 83 korkeapainepesurit

Korkeapainepesurit. 83 korkeapainepesurit RW PREMIUM PUMPUN RAKENNE Laadukkaat ja suorituskykyiset Coet-puput varistavat painepesurillesi pitkän iän sekä tehokkaan pesutuloksen. ÖLJYTILA Laaja tila, erinoainen voitelu ÖLJYKORKKI Mittatikulla LOHKO

Lisätiedot

Poistojärjestelmä pakokaasunmittaukseen

Poistojärjestelmä pakokaasunmittaukseen Poistojärjestelmä pakokaasunmittaukseen Pakokaasupäästöjen mittausta EU- normien mukaan Pakokaasumittauksen poistojärjestelmä suunniteltiin erityisesti yhteistyössä katsastusasemien kanssa parantamaan

Lisätiedot

LÄPPÄVENTTIILI haponkestävä teräs WAFER tyyppi 411- (41000) sarjat

LÄPPÄVENTTIILI haponkestävä teräs WAFER tyyppi 411- (41000) sarjat Operation haponkestävä teräs WAFER tyyppi 11- (1000) sarjat C ont R o L Käyttö ja rakenne Versio 07-09-011 Wafer tyyppi 11 (1000) läppäventtiileitä käytetään vaativiin sulku- ja säätötehtäviin. Venttiili

Lisätiedot