2.0. Sisältö Toimivuuden tarkistus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "2.0. Sisältö Toimivuuden tarkistus"

Transkriptio

1 Sisältö Toimivuuden tarkistus 2.0 Poranterät 2.1 Riimerinkärjet 2.2 Jyrsimet 2.3 Kierreleikkurit 2.4 Poranohjaimet, joissa hammastettu kärki 2.5 Poranohjaimet 2.6 Kohdistimet 2.7 Teräväkärkinen kohdistin 2.8 Pikaliittimillä varustetut instrumentit 2.9 Ruuvimitat 2.10 Kuulalukitsimella varustetut instrumentit 2.11 Kompressiolaitteet 2.12 Ruuvimeisselit 2.13 Kuusiokanta- tai kuusikoloruuvein varustetut instrumentit 2.14 Lenkki-, kiinto- ja holkkiavaimet 2.15 Instrumentit, joissa on sovituskärki 2.16 Varrelliset tai holkilliset instrumentit 2.17 Impaktorit 2.18 Instrumentit, joissa on kierteellisiä osia 2.19 Kierreliitoksin varustetut instrumentit 2.20 Sisäänvienti- ja poistoinstrumentit 2.21 Muovisin kädensijoin varustetut instrumentit 2.22 Karat ja johtopiikit 2.23 Riimerivarret 2.24 Taivutusraudat 2.25 Repositio-, luunpito- ja levityspihdit 2.26 Retraktorit ja luukoukut 2.27 Terät 2.28 Katkaisu- ja taivutuspihdit 2.29 Cerclage-instrumentit 2.30 Eloksoidusta alumiinista valmistetut osat 2.31 Paineilmasuutin ja -putki 2.32 Levyntaivutin, pöytämalli 2.33 Levyntaivutuspihdit 2.34 Muovi-instrumentit ja-osat sekä kumiletkut 2.35 Paineilmaletkujen liittimet 2.36 Eloksoidusta alumiinista valmistetut säilytys-ja sterilointilaatikot 2.37 SynFrame liitin leikkauspöytään kiinnittämistä varten 2.38 Kollineaarinen reduktiopidike Istukalliset instrumentit 2.40 Kalvimien ja poranterien kiinnitysholkki/pysäytin 2.41 Light cables 2.42

2 Poranterät 2.1 Poranterä on tylsä, vääntynyt tai murtunut, ei pyöri tasaisesti, takoo porattaessa ja voi sen vuoksi rikkoontua.

3 Riimerinkärjet 2.2 Terä on vaurioitunut. Terän kulmat ovat murtuneet. Poranterän T-urat ovat vaurioit uneet tai murtuneet. Katso myös Riimerivarret.

4 Jyrsimet 2.3 Kartiomainen tai sivulta leikkaava terä on vaurioitunut tai tylsä. Keskitystappi on vioittunut.

5 Kierreleikkurit 2.4 Kierre on vioittunut. Hampaat ovat murtuneet tai kuluneet. Instrumentti on vääntynyt tai kiertynyt. Pikaliitinosa on vioittunut.

6 Poranohjaimet, joissa hammastettu kärki 2.5 Hampaat ovat vaurioituneet tai kuluneet. Vaihda instrumentti. Ohjainholkki on vääntynyt ja tukossa.

7 Poranohjaimet 2.6 Poranohjaimen jalka on vioittunut. Poraohjain on tukossa. Katso myös Kuulalukitsimilla varustetut instrumentit.

8 Kohdistimet 2.7 Kohdistimen tähtäys ei ole enää tarkka. Putki on vioittunut. Porausreikä on laajentunut. Katso myös Instrumentit, joissa on sovituskärki.

9 Teräväkärkinen kohdistin 2.8 Akselivika; poranterän ohjaus ja kärki eivät ole linjassa. Kärki on vioittunut. Instrumenttia on porattu.

10 Pikaliittimillä varustetut instrumentit 2.9 Liitinosa ei liiku hyvin, vaan rajoitetusti. Instrumentin kiinnitys ei onnistu. Katso myös Muovisin kädensijoin varustetut instrumentit.

11 Ruuvimitat 2.10 Mittahaka on vääntynyt tai murtunut. Asteikko ei ole enää luettavissa. Katso myös Kuulalukitsimella varustet ut instrumentit.

12 Kuulalukitsimella varustetut instrumentit 2.11 Kuula on juuttunut kiinni. Kuula on hävinnyt.

13 Kompressiolaitteet 2.12 Levyn kompressiohakanen on vääntynyt tai murtunut. Ohjaintappi on vääntynyt. Kuusiokanta- tai kiristysruuvi on vioittunut. Kiristysruuvin liikkuvuus on rajoittunut. Katso myös Kierteelliset instrumentit ja Kuusiokanta- tai kuusiokoloruuvein varustetut instrumentit.

14 Ruuvimeisselit 2.13 Kuusiokanta on vioittunut. Jousen toiminta tai pitoholkin pitovoima on puutteellinen, kärki on vioittunut.

15 Kuusiokanta- tai kuusikoloruuvein varustetut instrumentit 2.14 Kuusiokanta on kulunut tai vääntynyt. Kuusiokolo on laajentunut.

16 Lenkki-, kiinto- ja holkkiavaimet 2.15 Kuusioholkki on kulunut tai laajentunut. Avaimen haarukka- tai lenkkipää on vioittunut. DHS/DCS-sisäänvienti-instrumentti: holkki on laajentunut.

17 Instrumentit, joissa on sovituskärki 2.16 Kärki tai kärjet ovat vääntyneet, kiertyneet tai murtuneet.

18 Varrelliset tai holkilliset instrumentit 2.17 Holkki tai varsi on vääntynyt tai tukossa.

19 Impaktorit 2.18 Kärki on vaurioitunut. Aseta impaktorin kärki tarkalleen levyn reikään ennen lyömistä. Muovikärki on murtunut.

20 Instrumentit, joissa on kierteellisiä osia 2.19 Auki ja kiinni kiertäminen on vaikeaa. Kierre on vioittunut.

21 Kierreliitoksin varustetut instrumentit 2.20 Kierre on vaurioitunut, murtunut tai vioittunut vasaran iskusta. Kiristä kierreliitokset aina kunnolla ennen instrumentin käyttöä. Auki ja kiinni kiertäminen on vaikeaa.

22 Sisäänvienti- ja poistoinstrumentit 2.21 Hammastus on vioittunut. Instrumentin leuat ovat kuluneet tai niiden väli on laajentunut Lehtijousella varustettu instrumentti: ohjainlevyn lehtijousi on vääntynyt tai murtunut. Lukitustapilla varustettu instrumentti Lukitustappi on vääntynyt. Ohjainlevyllä varustettu instrumentti: ohjainlevy on vääntynyt. Katso myös Kierteelliset instrumentit ja Kuusiokanta- tai kuusiokoloruuvein varustetut instrumentit.

23 Muovisin kädensijoin varustetut instrumentit 2.22 Repeytymät, murtuneet osat. Pinta on mureneva, pehmentynyt, palanut. Kahva ei ole tiiviisti kiinni varressa.

24 Karat ja johtopiikit 2.23 Instrumentti on vääntynyt, murtunut tai litistynyt. Päät ovat vaurioituneet esimerkiksi porauksen vuoksi tai kiertyneet.

25 Riimerivarret 2.24 Riimerivarsi on epäsäännöllinen tai vääntynyt. Liitäntäosa on kulunut. Juotos on vioittunut. Riimerivarsi on likainen kuivuneista porausjäänteistä johtuen. Katso myös Ydinriimerin kärjet / terät.

26 Taivutusraudat 2.25 Kitaosat ovat vaurioituneet tai laajentuneet. Kylki tai tappi on murtunut.

27 Repositio- luunpito- ja levityspihdit 2.26 Kitaosat ovat vääntyneet tai kuluneet. Ristikkosalpa tai säätötappi on vääntynyt. Nivel on vaurioitunut tai syöpynyt. Pihdit ovat vääntyneet.

28 Retraktorit ja luukoukut 2.27 Kärjet ovat vääntyneet tai murtuneet. Retraktoria on porattu, se on vääntynyt tai siinä on terävä jäyste.

29 Terät 2.28 Terät ovat vaurioituneet tai tylstyneet tai niissä on lovia.

30 Katkaisu- ja taivutuspihdit 2.29 Terät ovat vauriotuneet Kitaosa on vääntynyt

31 Cerclage-instrumentit 2.30 Langanohjausinstrumentti on vääntynyt tai litistynyt. Langankiristimen ohjausputki on revennyt tai vääntynyt. Langanohjausinstrumentti on tukossa.

32 Eloksoidusta alumiinista valmistetut osat 2.31 Eloksoitu pinta on värjääntynyt tai liuennut. Pinta on naarmuuntunut.

33 Paineilmasuutin ja -putki 2.32 Muovimateriaali on vääntynyt tai sulanut. Puhallinputki on vääntynyt, murtunut tai tukossa.

34 Levyntaivutin, pöytämalli 2.33 Ruuvi on juuttunut kiinni tai sitä on raskas kiertää. Alasinta ei voida irrottaa. Pinta on vaurioitunut. Meisti on vaurioitunut. Vipu liikkuu raskaasti.

35 Levyntaivutuspihdit 2.34 Säätöruuvi tai paineosa on vioittunut. Alasin on vioittunut. Katso myös Kierteelliset instrumentit.

36 Muovi-instrumentit ja -osat sekä kumiletkut 2.35 Spiraali- tai kumiletku on vääntynyt, puhjennut, pehmennyt tai haurast unut ylikuumenemisen vuoksi. Johtopiikin vaihtoa varten oleva muoviputki on värjääntynyt, kovettunut tai haurastunut.

37 Paineilmaletkujen liittimet 2.36 Holkkien liikkuvuus on rajoittunut. Kiinnitystapit ovat juuttuneet kiinni tai ilmaventtiili on jumittunut.

38 Eloksoidusta alumiinista valmistetut säilytys- ja sterilointilatikot 2.37 Eloksoitu pinta on värjääntynyt, liuennut tai naarmuuntunut.

39 SynFrame- liitin leikkauspöytään kiinnittämistä varten 2.38 Huomaa Tarkasta päivämäärämerkintä aina ennen käyttöä. SynFrame-jalustaa ei saa käyttää viimeisen käyttöpäivän jälkeen tai eristysmateriaalin ollessa vaurioitunut Stratec Medical voi vaihtaa eristävät osat ja merkitä jalustaan uuden viimeisen käyttöpäivän.

40 Kollineaarinen reduktiopidike Mahdollinen vika Liukumekanismi ei toimi kunnolla. Ennaltaehkäisy Voidellaan säännöllisesti. Suositukset Voitele kollineaarisen reduktiopidikkeen liikkuvat osat (kuten liukumekanismin pidikejousi, kiinnitysvarsien liittimet) jokaisen käyttökerran jälkeen sellaisella Synthes-öljyllä, joka kestää autoklaavikäsittelyn. Instrumentti tarkastetaan jokaisen käyttökerran jälkeen. Liikuta instrumentin kahvaa ja tarkista, liikkuuko liukuva tanko oikealla tavalla.

41 Istukalliset instrumentit 2.40 Mahdollinen vika Istukka on jumittunut Ennaltaehkäisy Tarkista istukka ennen jokaista käyttökertaa ja aina sen jälkeen Suositukset Voitele istukka ja instrumentin takana oleva putki Synthes-öljyllä ennen autoklaavissa sterilointia. Avaa istukka kokonaan ja sulje se ilman implantteja ja tarkista, että se toimii kitkattomasti

42 Kalvimien ja poranterien kiinnitysholkki/pysäytin 2.41 Kiinnitysholkki/pysäytin Kalvin/Poranterä Mahdollinen vika Kiinnitysholkin ansiosta kalvin pysähtyy ennalta asetettuun syvyyteen. Usean käytön jälkeen pitovoima voi olla riittämätön ja kiinnitysholkki saattaa liikkua paineen vaikutuksesta. Ennaltaehkäisy Tarkista kiinnitysholkin pysäytin ennen instrumentin käyttöä. Toimenpide: 1 Liu uta kiinnitysholkkia kalvimen päällä. 2 Paina kiinnitysholkkia peukalolla painamatta kuitenkaan nappia. Jos kiinnitysholkki liikkuu, kun sitä painetaan, vaihda se uuteen. Suositukset Poraa vain käyttämällä apuna jaksottaista kuvavahvistusta. Kalvinnan yhteydessä ei saa käyttää liikaa voimaa. Vaihda kiinnityshokit, jotka eivät läpäise edellä kuvailtua testiä. 3 Tee sama testi toiseen suuntaan. Jos kiinnitysholkki liikkuu, vaihda se uuteen.

43 Light cables 2.42

Ennen asennuksen aloittamista:

Ennen asennuksen aloittamista: Asennusopas Asennusopas Ennen asennuksen aloittamista: 1. Ennen asennuksen aloittamista varmistu että olet hankkinut oikean lukkopesän, joka sopii lukkoon. Yleisesti käytössä oleviin oviin oikeat lukkopesät

Lisätiedot

Sähköautoprojekti Pienoissähköauto Mekaniikan kokoonpano. http://www.elwis.fi

Sähköautoprojekti Pienoissähköauto Mekaniikan kokoonpano. http://www.elwis.fi Sähköautoprojekti Pienoissähköauto Mekaniikan kokoonpano http://www.elwis.fi Sisällys Mekaniikan osalista... 3 Tarvittavat työkalut... 3 Mekaniikan rakentaminen... 4 1. Pohjalevyn reikien senkkaus 8.3mm

Lisätiedot

FX-korkeapainekäsipumpun käyttöohje. Copyright c 2012-2013 Eräliike Riistamaa Oy

FX-korkeapainekäsipumpun käyttöohje. Copyright c 2012-2013 Eräliike Riistamaa Oy FX-korkeapainekäsipumpun käyttöohje Copyright c 2012-2013 Eräliike Riistamaa Oy 1 Johdanto FX-pumppu on suunniteltu, valmistettu ja testattu FX Airguns AB:ssä Ruotsissa. Pumpuissa käytetyt kaksi eri järjestelmää

Lisätiedot

UUTUUDET

UUTUUDET UUTUUDET 2018 www.magnum-tools.com 2 Uutuudet 2018 Vetoniittipihdit MG-200 Todella pienikokoiset ja tukevat vetoniittipihdit kevyeen niittaukseen Kolmella leualla varustettu erittäin varmatoiminen vetomekanismi

Lisätiedot

Sähköautoprojekti Pienoissähköauto Mekaniikan kokoonpano. http://www.elwis.fi

Sähköautoprojekti Pienoissähköauto Mekaniikan kokoonpano. http://www.elwis.fi Sähköautoprojekti Pienoissähköauto Mekaniikan kokoonpano http://www.elwis.fi Sisällys Mekaniikan osalista Ruuvit: m3x6mm uppokanta 13kpl m3x8mm kupukanta 3kpl m2,5x8mm 6kpl (päivitys takavanteiden kiinnitys)

Lisätiedot

Turvallisuus. Asennuksessa tarvittavat työkalut. Kuomun asentamisessa tarvitaan kaksi (2) henkilöä.

Turvallisuus. Asennuksessa tarvittavat työkalut. Kuomun asentamisessa tarvitaan kaksi (2) henkilöä. Kuomun asennusohje Turvallisuus Kuomun asentamisessa tarvitaan kaksi (2) henkilöä.! kuomun nostaminen, siirtäminen ja kääntäminen kevennysjousien asentaminen tuulihaan asentaminen varmistettava peräkärryn

Lisätiedot

Autonhoitokaupan vianetsintä- ja huolto-ohje PT Foam Lancelle

Autonhoitokaupan vianetsintä- ja huolto-ohje PT Foam Lancelle Autonhoitokaupan vianetsintä- ja huolto-ohje PT Foam Lancelle Foam lancen toimintahäiriöiden kolme yleisintä syytä ovat: 1. Pesuaineen imusuuttimen tukkeutuminen 2. Vaahdotusverkon tukkeutuminen 3. Painesuuttimen

Lisätiedot

Tarkista puunrunko lian, kivien ja vanhojen ruuvien varalta estääksesi sahan ketjua rikkoutumasta.

Tarkista puunrunko lian, kivien ja vanhojen ruuvien varalta estääksesi sahan ketjua rikkoutumasta. LUE SEURAAVAT OHJEET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN KÄYTÄT UUTTA GRANBERG-SAHALAITOSTA. SÄHKÖTYÖKALUJEN, KUTEN MOOTTORISAHOJEN, KÄYTTÖ VOI OLLA VAARALLISTA JA TUO MUKANAAN LOUKKAANTUMISEN TAI KUOLEMAN VAARAN.

Lisätiedot

Metallilevysarja Z Master Commercial sarjan ajoleikkuri

Metallilevysarja Z Master Commercial sarjan ajoleikkuri Metallilevysarja Z Master Commercial 000 -sarjan ajoleikkuri Mallinro: 5-4790 Form No. 78-59 Rev A Asennusohjeet Huomaa: Pidä leikkuupöydän hihna asennettuna tämän sarjan asennuksen aikana. Sarjan asennus

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohje EB 8310 FI. Pneumaattinen toimilaite Tyyppi 3271. Tyyppi 3271. Tyyppi 3271, varustettu käsisäädöllä.

Asennus- ja käyttöohje EB 8310 FI. Pneumaattinen toimilaite Tyyppi 3271. Tyyppi 3271. Tyyppi 3271, varustettu käsisäädöllä. Pneumaattinen toimilaite Tyyppi 3271 Tyyppi 3271 Tyyppi 3271-5 Tyyppi 3271, varustettu käsisäädöllä Tyyppi 3271-52 Kuva 1 Tyypin 3271 toimilaitteet Asennus- ja käyttöohje EB 8310 FI Painos: lokakuu 2004

Lisätiedot

Casall Inspire PT1. Power Trainer KOKOONPANO- JA KÄYTTÖOHJE KIRJOITA SARJANUMERO TÄHÄN

Casall Inspire PT1. Power Trainer KOKOONPANO- JA KÄYTTÖOHJE KIRJOITA SARJANUMERO TÄHÄN Casall Inspire PT1 Power Trainer KOKOONPANO- JA KÄYTTÖOHJE KIRJOITA SARJANUMERO TÄHÄN www.inspirefitness.net Joulukuu 2010 SISÄLTÖ Osiokuvaus..... Sivu Ohjeet 1 Tarvittavat työkalut... 1 Osa- & kiinnitysosaluettelo.....

Lisätiedot

Käsikirjat voivat muuttua. Jokaisen käsikirjan uusin versio on aina saatavissa verkosta. Painettu: 27. lokakuuta 2015

Käsikirjat voivat muuttua. Jokaisen käsikirjan uusin versio on aina saatavissa verkosta. Painettu: 27. lokakuuta 2015 Sähköiset KÄTTÖOHJEET Käsikirjat voivat muuttua. Jokaisen käsikirjan uusin versio on aina saatavissa verkosta. Painettu: 27. lokakuuta 2015 M PB Swiss Tools AG Bahnhofstrasse 24 CH-3457 WasenBern www.pbswisstools.com

Lisätiedot

Midwest PetGate koiraportti

Midwest PetGate koiraportti Midwest PetGate koiraportti Asennusohje malleihin 2929sw gl, 2939sw gl 2929sg gl, 2939sg gl. TÄRKEÄÄ TIETOA Pura kaikki osat laatikosta. Säilytä laatikko ja pakkausmateriaalit, kunnes tuote on kasattu.

Lisätiedot

KASOGUARD TURVAOVI - ASENNUSOHJEET

KASOGUARD TURVAOVI - ASENNUSOHJEET KASOGUARD TURVAOVI - ASENNUSOHJEET KASOGUARD TURVAOVI - ASENNUSOHJEET 1. Oven karmin asennuksessa käytetään 16 kpl säätöholkkeja (24mm), joilla karmi säädetään asennusaukkoon. 2. Oven karmin ja asennusaukon

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET HAKLIFT KETJUVIPUTALJOILLE. Kapasiteetti: 0.8 t, 1.6 t, 3.2 t, 6.0 t, 9.0 t

KÄYTTÖOHJEET HAKLIFT KETJUVIPUTALJOILLE. Kapasiteetti: 0.8 t, 1.6 t, 3.2 t, 6.0 t, 9.0 t KÄYTTÖOHJEET HAKLIFT KETJUVIPUTALJOILLE Kapasiteetti: 0.8 t, 1.6 t, 3.2 t, 6.0 t, 9.0 t Huomio: Lue tämä käyttöohje ennen ketjuviputaljan käyttöönottoa. Sisällys 1. Esipuhe 2. Erittely 3. Turvallisuusohjeet

Lisätiedot

Lehden nro 86 mukana sait

Lehden nro 86 mukana sait RAKENNUSOHJE Kaikki jarru- ja kaasulaitteiston kokoamiseen tarvittavat osat 375 Lehden nro 86 mukana sait 13 uutta osaa mittakaavan 1:7 F2007-autoasi varten. Osat ovat välttämättömiä pienoismallin toiminnalle.

Lisätiedot

TIMCO TIMCO. Siirrettävä työpiste, jossa 7 vetolaatikkoa

TIMCO TIMCO. Siirrettävä työpiste, jossa 7 vetolaatikkoa TIMCO Siirrettävä työpiste, jossa 7 vetolaatikkoa TIMCO Ominaisuudet Tilava siirrettävä työpiste auttaa pitämään työkalut järjestyksessä ja nopeuttaa työntekoa. Kestävät pyörät liikuttavat työpistettä

Lisätiedot

Instrumenttien teroitus Karin Kanerva

Instrumenttien teroitus Karin Kanerva Instrumenttien teroitus Karin Kanerva Copyright KK 1 Käyttö / käyttöasento KK 2 Teroitustavat Käsin teroitus hidasta instrumentin rakenne tunnettava Koneellinen teroitus nopeaa instrumentin rakenne tunnettava

Lisätiedot

Tutustu. Innostu. Luo! www.villihelmi.fi. 2013 VilliHelmi Oy

Tutustu. Innostu. Luo! www.villihelmi.fi. 2013 VilliHelmi Oy 1 Yhteen kaulakoruun tarvitset: 40 cm makeanvedenhelminauha TAI vastaava/haluttu määrä irtohelmiä 2 m valmiiksi neuloitettu helmisilkki 0,6 0,65 mm TAI paksuutta, joka mahtuu kerran helmien läpi helmilukko,

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE XRover REHA -maastopyörätuoli

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE XRover REHA -maastopyörätuoli matkalle, liikkeelle, keskelle elämää KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE XRover REHA -maastopyörätuoli XRover REHA -maastopyörätuolilla liikkuminen onnistuu monenlaisissa olosuhteissa. Työntämisen lisäksi maastopyörätuolia

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Omni-Tract-hakasjärjestelmä

KÄYTTÖOHJE. Omni-Tract-hakasjärjestelmä KÄYTTÖOHJE Omni-Tract-hakasjärjestelmä JÄLLEENMYYJÄ Mediplast Fenno Oy Tähtäinkuja 9, 01530 Vantaa Asiakaspalvelu 09 276 360 mediplast.info@mediplast.com www.mediplast.com 1 SISÄLLYS Sisällys Sivu Tärkeää...

Lisätiedot

Team Xecuter Joycon Modi Tehnyt: XxWiReDxX

Team Xecuter Joycon Modi Tehnyt: XxWiReDxX Team Xecuter Joycon Modi Tehnyt: XxWiReDxX Toimii Kaikilla Switch-konsoleilla SX OS toimii kaikilla Nintendo Switcheillä ja kaikilla järjestelmäversioilla! Pelaa Kaikkia Pelejä SX OS:n avulla voit pelata

Lisätiedot

Spoileri, takaluukku

Spoileri, takaluukku Ohje nro Versio Osa nro 30763557 1.2 39838432, 39839011, 39820254, 39820251, 39813508, 39812259, 39887612, 39887610, 39887608, 39887606, 39887602, 39887600, 39887596, 39887604, 39887594, 39887588, 39887584,

Lisätiedot

JUSTFOG 1453 KÄYTTÖOHJE

JUSTFOG 1453 KÄYTTÖOHJE JUSTFOG 1453 KÄYTTÖOHJE 1/8 KÄYTÖN ALOITUS Täyttö Kierrä tankin yläosa irti vastapäivään pitämällä toisella kädellä kiinni tankista ja tarttumalla toisella kädellä päädyn uritettuun osaan. Varo, ettei

Lisätiedot

ABT 2000kg Haarukkavaunun käyttöohje

ABT 2000kg Haarukkavaunun käyttöohje ABT 2000kg Haarukkavaunun käyttöohje HUOM! Käyttäjän tulee lukea käyttöohje ennen käytön aloittamista. 1. YLEISKUVAUS Kapasiteetti Max. haarukoiden korkeus Min. haarukoiden korkeus Haarukoiden pituus Vaunun

Lisätiedot

XXX XXX XXX XXX XXX XXX

XXX XXX XXX XXX XXX XXX Hylsyt, 6-kulmaiset, nivel Standardi: IN 3129 Ruuvataan suoraan ahtaisiin paikkoihin, murrosniveltä ei tarvita. Avainkoko mm 13 15 17 18 19 21 22 24 65 1215 IMPACT-avainhylsy, nivelletty poistopuolella

Lisätiedot

TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ

TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ SISÄLLYSLUETTELO: TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ...1 ENNEN KUIN ALOITAT...2 KOKOAMINEN...4 SÄÄDÖT...15 KAAPELIKAAVIO...17 ONGELMANRATKAISU JA HUOLTO...18 OSA LISTA...19 RÄJÄYTYSKUVAT...20 TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ

Lisätiedot

TEMA-puhalluspistoolit

TEMA-puhalluspistoolit Puhalluspistoolit Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota käytännöllisyyteen ja ergonomiaan, minkä ansiosta puhalluspistoolia on helppo käsitellä. Pistoolin kahva on iskunkestävää asetaalimuovia.

Lisätiedot

MONITOIMITEROITIN KÄYTTÖOHJE

MONITOIMITEROITIN KÄYTTÖOHJE MONITOIMITEROITIN 1 KÄYTTÖOHJE 1 2 TEKNISET TIEDOT Moottori Vapaat kierrokset Laikan halkaisija Poran maks. halkaisija Poran min. halkaisija 65 W 6700 RPM 51 MM 13 MM 3 MM Säilytä nämä käyttöohjeet Käyttöohjeesta

Lisätiedot

J Ä RKEVÄ. Viputaljakuvasto - R A T KAISUT -

J Ä RKEVÄ.  Viputaljakuvasto - R A T KAISUT - J Ä RKEVÄ - R A T KAISUT - www.lug-all.fi Viputaljakuvasto Hihnaviputaljat Amerikkalainen LUG-ALL on huippulaatuisten käsitaljojen valmistaja. LUG-ALL kehitti lukituksellisen kaksoissalvalla varustetun

Lisätiedot

PM-6.0 Koottuna. PM-6.0 Pikaopas. mcd020fi_pm60_v1.doc

PM-6.0 Koottuna. PM-6.0 Pikaopas. mcd020fi_pm60_v1.doc 1 Tässä dokumentissa esitetty seuraavia osakokoonpanoja tilausnumeroineen yleisistä kulutusosista ja huolto-ohjeita laitteen kunnossapitoon: SIVU 1. SIVU 2. SIVU 3. SIVU 4. SIVU 5. SIVU 6. SIVU 7. SIVU

Lisätiedot

SCdefault. 900 Asennusohje

SCdefault. 900 Asennusohje SCdefault 900 Asennusohje SITdefault Sport-alusta MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces 12

Lisätiedot

RENGASKONE. Käsikäyttöinen rengaskone. Käyttöopas

RENGASKONE. Käsikäyttöinen rengaskone. Käyttöopas RENGASKONE Käsikäyttöinen rengaskone Käyttöopas PIDÄ KÄYTTÖOPAS TURVALLISESSA PAIKASSA. Käyttöopas antaa tietoja tuotteen kokoamisesta, käytöstä, turvallisuudesta ja osista. KOKOAMISOHJEET 1. Etsi ja

Lisätiedot

Lisätietoja SKF:n tuotevalikoimasta saat Pole Position -ohjelmasta. Pyydä lisätietoja ja kysy jäsenyydestä SKF-edustajaltasi.

Lisätietoja SKF:n tuotevalikoimasta saat Pole Position -ohjelmasta. Pyydä lisätietoja ja kysy jäsenyydestä SKF-edustajaltasi. Lisätietoja SKF:n tuotevalikoimasta saat Pole Position -ohjelmasta. Pyydä lisätietoja ja kysy jäsenyydestä SKF-edustajaltasi. vsm.skf.com SKF Group 2006 PUB80/P7 6394 FI 06 SKF:n vetonivelsarjat UUTTA

Lisätiedot

JB-AQUA SARANAPROFIILIT JA TARVIKKEET

JB-AQUA SARANAPROFIILIT JA TARVIKKEET JB-AQUA SARANAPROFIILIT JA TARVIKKEET Asennus- ja valmistusohje JB-AQUA:lle JB-AQUA suihkutilat voidaan rakentaa useina eri yhdistelminä. Kaarevilla laseilla, tasolaseilla, yhdellä ovella, pariovilla,

Lisätiedot

Vaiheittaiset ohjeet Ruuvaus metalliin

Vaiheittaiset ohjeet Ruuvaus metalliin Vaiheittaiset ohjeet Ruuvaus metalliin Pultit ja ruuvit Saatavana olevien metallin kanssa käytettävien pulttien ja ruuvien päät ovat erimuotoisia, kuten esimerkiksi: 1. kuusiokanta 2. pyöreä pää 3. uppokanta

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE PURISTUSTYÖKALU HP 450

KÄYTTÖOHJE PURISTUSTYÖKALU HP 450 1 4.8.2006 12:27 KO HP 450.doc KÄYTTÖOHJE PURISTUSTYÖKALU HP 450 Maahantuonti: Hollolan Sähköautomatiikka Oy Höylääjänkatu 5 15520 LAHTI Puh. (03) 884 230 Fax (03) 884 2310 hsa@hsaoy.com www.hsaoy.com

Lisätiedot

Onnittelut purjeavusteisen Aquajak Windseeker -kajakin hankinnasta!

Onnittelut purjeavusteisen Aquajak Windseeker -kajakin hankinnasta! Onnittelut purjeavusteisen Aquajak Windseeker -kajakin hankinnasta! www.aquajak.fi info@aquajak.fi Aquajak Windseeker on tarkoitettu matkamelontaa harrastaville retkeilijöille ja tavallisille melojille,

Lisätiedot

DS-W 10.5. Bedienungsanleitung Operating instructions Mode d emploi Istruzioni d uso Gebruiksaanwijzing Manual de instruções Manual de instrucciones

DS-W 10.5. Bedienungsanleitung Operating instructions Mode d emploi Istruzioni d uso Gebruiksaanwijzing Manual de instruções Manual de instrucciones DS-W 10.5 Bedienungsanleitung Operating instructions Mode d emploi Istruzioni d uso Gebruiksaanwijzing Manual de instruções Manual de instrucciones Brugsanvisning Käyttöohje Bruksanvisning Bruksanvisning

Lisätiedot

Apollo SPEEDY Syöttölaite

Apollo SPEEDY Syöttölaite Perkkoonkatu 5 Puh. 010 420 72 72 www.keyway.fi 33850 Tampere Fax. 010 420 72 77 palvelu@keyway.fi Apollo SPEEDY Syöttölaite PLC - Ohjaus Askelmoottori Syöttö pituus : 1 12 m Vahva, alumiini rakenne Moottori

Lisätiedot

1. Tuotteen tunnettu käyttöhistoria

1. Tuotteen tunnettu käyttöhistoria Henkilösuojaimen tarkastus Tarkastusohjeet Jokaisella käyttökerralla tehtävän rutiinitarkastuksen lisäksi pätevän henkilön tulisi tehdä henkilösuojaimelle yksityiskohtainen tarkastus säännöllisesti. Petzl

Lisätiedot

74 cm - 89 cm ASENNUSOHJEET KOMPACT

74 cm - 89 cm ASENNUSOHJEET KOMPACT 74 cm - 89 cm Suomi ASENNUSOHJEET KOMPACT KOMPACT - www.arke.ws Ennenkuin ryhdyt asennustyöhön, pura portaiden kaikki osat pakkauksistaan. Aseta kaikki osat tilavalle alustalle ja tarkista osien lukumäärä

Lisätiedot

Perässäkäveltävään Power-Unit 60 kiinnitettävät lisälaitteet. Maredo Power-Unit 60 + pystyleikkuri PuT 20

Perässäkäveltävään Power-Unit 60 kiinnitettävät lisälaitteet. Maredo Power-Unit 60 + pystyleikkuri PuT 20 Perässäkäveltävään Power-Unit 60 kiinnitettävät lisälaitteet Maredo: PuT 20 -pystyleikkuri Maredo Power-Unit 60 + pystyleikkuri PuT 20 PuT 20 pystyleikkurissa on vakiona 0,8 cm paksu kovametalli pystyleikkuuterä.

Lisätiedot

STIGA COLLECTOR 30" B KÄYTTÖOHJEET 8211-1227-02

STIGA COLLECTOR 30 B KÄYTTÖOHJEET 8211-1227-02 STIGA COLLECTOR 30" B KÄYTTÖOHJEET 8211-1227-02 S SVENSKA 1. 2. 3. 4. SVENSKA S 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. S SVENSKA 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. FI SUOMI TURVAOHJEET 1. Älä anna sellaisten henkilöiden

Lisätiedot

Asennus. Kiinnitä jalkatuki (93) etujalkoihin (3).

Asennus. Kiinnitä jalkatuki (93) etujalkoihin (3). Asennus Kuntolaite toimitetaan lähes valmiiksi asennettuna. Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä. Mukana toimitettujen työkalujen ja rasvan lisäksi asennuksessa tarvitaan ristipääruuvimeisseliä. 1. Toisen

Lisätiedot

Puukot, sahat ja viilat

Puukot, sahat ja viilat Helsinki 0609 Puukot, sahat ja viilat Malminkaari 12 00700 Helsinki Postios. PL 115 00701 Helsinki p. (09) 350 11, fax (09) 350 1202 sähköposti: koivunen@koivunen.fi www.koivunen.fi Hakemisto Katkoteräveitset...5-1

Lisätiedot

Viilanohjain Kaindl Pro Feiler

Viilanohjain Kaindl Pro Feiler Käyttöohje Viilanohjain Kaindl Pro Feiler Teroittaa pyörösahanterien - hampaiden rintapuolet - hampaiden selkäpuolet - vuorottain vinohiotut hampaat - kovametallihampaat - HSS-hampaat. Teroittaa teräketjujen

Lisätiedot

Asentaminen ohjaamon ulkopuolelle. Yleistä. Reiät ja reikämerkinnät. Reikien poraus

Asentaminen ohjaamon ulkopuolelle. Yleistä. Reiät ja reikämerkinnät. Reikien poraus Yleistä Yleistä Tässä asiakirjassa kuvataan, minne reiät, reikämerkinnät ja hitsausmutterit sijoitetaan ohjaamon ulkopuolella. Tarkoituksena on helpottaa lisälaitteiden ja varusteiden asennusta. Reiät

Lisätiedot

Saab. 900 Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SITdefault. Suksien-/lumilaudanpitimet

Saab. 900 Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SITdefault. Suksien-/lumilaudanpitimet SCdefault 900 Asennusohje SITdefault Suksien-/lumilaudanpitimet MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Accessories Part No. Group Date Instruction Part No.

Lisätiedot

Asennus katolle lappeen suuntaisesti.

Asennus katolle lappeen suuntaisesti. 18.9.2014 Aurinkopaneelien asennusohje Asennus katolle lappeen suuntaisesti.! VAROITUS! Käytä turvavaljaita tai muuta tarkoituksenmukaista putoamisen estävää turvajärjestelyä asennustöissä katolla. Aurinkopaneelitelineet

Lisätiedot

Oy KLIM-KO KO Ltd KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJE 13.3.2012 LOHJA KILL 151/200/300 Rev 1 Pneumaattinen rullauspää Sivu 1/5

Oy KLIM-KO KO Ltd KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJE 13.3.2012 LOHJA KILL 151/200/300 Rev 1 Pneumaattinen rullauspää Sivu 1/5 Pneumaattinen rullauspää Sivu 1/5 Osa Nimi kpl 1 Välilaippa 1 2 Perälevy 1 3 Sylinteriputki 1 4 Mäntä 1 5 Runko 1 6 Nostokartio 1 7 Leukapala 6 8 Anturilevy 300 1 9 Anturilevy 300 1 10 Anturilevy 200 1

Lisätiedot

LK Hanakulmarasia UNI Push

LK Hanakulmarasia UNI Push LK Hanakulmarasia UNI Push Tarkoitettu ainoastaan LK PE-X Universalputkelle. LK Hanakulmarasia UNI Push 16 yhdelle putkelle Tuote nro 188 06 38 LK Hanakulmarasia UNI Push 20 yhdelle putkellel Tuote nro188

Lisätiedot

F2000 Karavaanimarkiisi

F2000 Karavaanimarkiisi Asennus ja käyttöohjeet F2000 Karavaanimarkiisi Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä! Pakkauksen sisältö NIMIKE KUVAUS 1 Kankaan lukitustanko 2 putki 3 Vasen varsi 4 Oikea varsi 5 Seinäkiinnike

Lisätiedot

Finnish. Osien nimet. Tarkistuslaiteyksikkö. Sähkökaapelin tarkistuslaite. Vaihtokytkimen tarkistuslaite SM-EC79 HAKEMISTO

Finnish. Osien nimet. Tarkistuslaiteyksikkö. Sähkökaapelin tarkistuslaite. Vaihtokytkimen tarkistuslaite SM-EC79 HAKEMISTO SM-EC79 HAKEMISTO Tarkistuslaitteen käyttö Ongelman sijainnin määritys tarkistuslaitteella 136 Ongelma etuvaihtajassa tai takavaihtajassa 137 Ongelma SM-EW79A + ST-7970:n toiminnassa 139 SM-EW79A tarkistus

Lisätiedot

- Tämä asennus- ja käyttöopas on luettava ja ymmärrettävä ennen työn aloittamista, ja oppaan ohjeita on noudatettava työssä.

- Tämä asennus- ja käyttöopas on luettava ja ymmärrettävä ennen työn aloittamista, ja oppaan ohjeita on noudatettava työssä. Asennusohje FlowBox Solar 7000 TÄRKEÄÄ - Tämä asennus- ja käyttöopas on luettava ja ymmärrettävä ennen työn aloittamista, ja oppaan ohjeita on noudatettava työssä. - Vain koulutettu ammattilainen saa koota,

Lisätiedot

DYNAPAC BG21 BETONIHIERRIN KÄYTTÖOHJE JA VARAOSALUETTELO

DYNAPAC BG21 BETONIHIERRIN KÄYTTÖOHJE JA VARAOSALUETTELO DYNAPAC BG21 BETONIHIERRIN KÄYTTÖOHJE JA VARAOSALUETTELO TURVALLISUUSOHJEET KONEET : Voimanlähteet: sähkö-, paineilma-, bensiini- tai dieselöljymoottori. MERKIT : Turvallisuusohjeissa esiintyvillä sanoilla

Lisätiedot

Vetokoneiston päivityssarja GreensPro viheriöjyrä, mallit 44905, tai 44907

Vetokoneiston päivityssarja GreensPro viheriöjyrä, mallit 44905, tai 44907 Form No. Vetokoneiston päivityssarja GreensPro 00 -viheriöjyrä, mallit 44905, 44906 tai 44907 Mallinro: 7-5899 Mallinro: 7-5907 8-69 Rev A Asennusohjeet VAARA KALIFORNIA Lakiesityksen 65 mukainen varoitus

Lisätiedot

Asennus- ja huolto-ohjeen käännös 10/15 1

Asennus- ja huolto-ohjeen käännös 10/15 1 Asennus- ja huolto-ohjeen käännös 10/15 1 TURVALLINEN JA OIKEA KÄYTTÖ Laitteen turvallinen ja luotettava käyttö edellyttää näiden ohjeiden tarkkaa noudattamista. Ohjeiden noudattamatta jättäminen tai laitteen

Lisätiedot

KOSPEL S.A. 75-136 KOSZALIN UL. OLCHOWA 1

KOSPEL S.A. 75-136 KOSZALIN UL. OLCHOWA 1 Lue käyttö- ja asennusohjeet huolellisesti. Niitä noudattamalla varmistat laitteellesi pitkän käyttöiän ja luotettavantoiminnan. Kospel Oy pidättää oikeuden tehdä pieniä muutoksia laitteen rakenteeseen

Lisätiedot

N:o Nimike Hinta N:o Nimike Hinta

N:o Nimike Hinta N:o Nimike Hinta TUKKUPAKKAUKSET 4101 Ilmansuod. 5 x 491588S...... 31,90 4171 Liitin 5 x 791850... 7,00 4102 Ilmansuod. 5 x 397795S... 32,70 4172 Tiiviste 5 x 272996... 11,60 4103 Ilmansuod. 5 x 399877S... 32,40 4178 Primer

Lisätiedot

Turvallisuustarkastus

Turvallisuustarkastus Turvallisuustarkastus 38-123304e 23.03.2009 Turvallisuus- ja toimintatarkastus... Säilytetään kuorma-auton ohjaamossa Varoitus! Älä koskaan työnnä sormia kitaan puristumisvaaran vuoksi. Avoimen kytkimen

Lisätiedot

PRO Flow L Puhdistus- ja Huolto-ohje

PRO Flow L Puhdistus- ja Huolto-ohje PRO Flow L Puhdistus- ja Huolto-ohje Puhdistaminen PRO Flow valaisimet suositellaan puhdistettavaksi nukkaamattomalla puhdistusliinalla ja haalealla vedellä pyyhkien. Huomiota on kiinnitettävä erityisesti

Lisätiedot

Kattospoileri lisäjarruvalolla

Kattospoileri lisäjarruvalolla Ohje nro Versio Osa nro 30664254 1.0 Kattospoileri lisäjarruvalolla M8400560 Sivu 1 / 10 Varuste A0000162 A0000163 A0000161 A0000180 A0000214 A0000177 M0000232 M8903187 Sivu 2 / 10 JOHDANTO Lue läpi koko

Lisätiedot

Puukon valmistaminen. terän takominen helan valmistaminen lestin ja kahvan valmistaminen tupen ompelu

Puukon valmistaminen. terän takominen helan valmistaminen lestin ja kahvan valmistaminen tupen ompelu Puukon valmistaminen terän takominen helan valmistaminen lestin ja kahvan valmistaminen tupen ompelu Terän takominen kuumenna taottava rauta ahjossa keltaiseksi pidä rauta hehkuvan hiilikasan sisällä älä

Lisätiedot

Asennus. CE-sarja Pehmeä E-Z Vac -kaksoiskerääjä Z Master sarjan leikkureille. Irralliset osat. Asennusohjeet

Asennus. CE-sarja Pehmeä E-Z Vac -kaksoiskerääjä Z Master sarjan leikkureille. Irralliset osat. Asennusohjeet Form No. CE-sarja Pehmeä E-Z Vac -kaksoiskerääjä Z Master 000 -sarjan leikkureille Mallinro: 9-990 -9 Rev A Asennusohjeet Huomaa: Koneen vasen ja oikea puoli määritellään normaalista käyttöasennosta käsin.

Lisätiedot

Asennusohje GDS pylväserottimelle suomalaiseen yksi- ja kaksipylväsasemaan

Asennusohje GDS pylväserottimelle suomalaiseen yksi- ja kaksipylväsasemaan Asennusohje GDS pylväserottimelle suomalaiseen yksi- ja kaksipylväsasemaan Yleistä Tämä ohje esittää miten GEVEA:n erotinsarjn GDS erottimia ja lisätarvikkeita käytetään ja asennetaan suomalaisilla yksi-

Lisätiedot

Säteilylaitteiden ylläpito - suojusten kunnon valvonta ja kunnossapito

Säteilylaitteiden ylläpito - suojusten kunnon valvonta ja kunnossapito 1. Pistelähteiden suojukset 1.1. Pistelähteen suojuksen rakenne ja pistelähteet: Suojus: lyijy, teräs, messinki ja haponkestävä teräs. Pistesäteilijät: Co60/Cs137 kaksois- tai kolmoiskapselointi. Säteilylaitteiden

Lisätiedot

Hakki Pilke 25 Hawk KLAPIKONEEN VARAOSAKIRJA MAASELÄN KONE OY

Hakki Pilke 25 Hawk KLAPIKONEEN VARAOSAKIRJA MAASELÄN KONE OY 1 SUOMI Hakki Pilke 25 Hawk KLAPIKONEEN VARAOSAKIRJA MAASELÄN KONE OY Valimotie 1, 85800 Haapajärvi tel.08-7727300, fax.08-7727320 info@maaselankone.fi www.maaselankone.fi 2 Sisällys 1.1 Koneen räjäytyskuva...

Lisätiedot

Kansi. Kehys Teleskooppitikas. Palovilla. Laukaisusalpa Alaluukku

Kansi. Kehys Teleskooppitikas. Palovilla. Laukaisusalpa Alaluukku Kansi Kehys Teleskooppitikas Palovilla Laukaisusalpa Alaluukku 1: Puhdista pelastautumisluukkua varten tehdyn aukon reunat huolellisesti. 2: Sovita pelastautumisluukun kehystä aukkoon. Tarvittaessa muokkaa

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET. Ilmanitoja Mallinro: TÄRKEÄÄ: Tuotteen vastaanotettuasi, lue ja noudata kaikkia turvallisuus- ja

KÄYTTÖOHJEET. Ilmanitoja Mallinro: TÄRKEÄÄ: Tuotteen vastaanotettuasi, lue ja noudata kaikkia turvallisuus- ja Ilmanitoja Mallinro: 41381 KÄYTTÖOHJEET TÄRKEÄÄ: Tuotteen vastaanotettuasi, lue ja noudata kaikkia turvallisuus- ja käyttö- ohjeita ennen kuin käytät sitä ensimmäistä kertaa. Säilytä tämä käyttöopas tulevaa

Lisätiedot

Matkustamon pistorasia

Matkustamon pistorasia Ohje nro Versio Osa nro 30664329 1.0 Matkustamon pistorasia M3603136 Sivu 1 / 9 Varuste A0000162 A0000163 A0000161 M8703902 Sivu 2 / 9 JOHDANTO Lue läpi koko ohje ennen asennuksen aloittamista. Huomautukset

Lisätiedot

22 TONNIN PAINEILMA HALLITUNKKI TQ22001

22 TONNIN PAINEILMA HALLITUNKKI TQ22001 TONNIN PAINEILMA HALLITUNKKI TQ00 Ohjekirja Turvallisuutta koskevat varoitukset ja varotoimenpiteet VAROITUKSET: Työkalua käytettäessä on noudatettava turvallisuutta koskevia perusvarotoimenpiteitä henkilö-

Lisätiedot

PUTKEN SISÄÄNVIENTI KIINTEISTÖÖN

PUTKEN SISÄÄNVIENTI KIINTEISTÖÖN PUTKEN SISÄÄNVIENTI KIINTEISTÖÖN Sisäänvientikotelo ja kotipääte Sisäänvientikotelo 1. Valitse kiinteistöstä kotipäätteen sijoituspaikka. Sijoituspaikkaa valittaessa kannattaa huomioida seuraavat suositukset:

Lisätiedot

WALLMEK ERIKOIS TYÖKALUT

WALLMEK ERIKOIS TYÖKALUT WALLMEK ERIKOIS TYÖKALUT TYÖSKENTELY OHJE POLTTO-AINEEN TYHJENNYS/ TÄYTTÖLAITTEELLE WL1050-E HYVÄKSYTYT POLTTOAINEET: BENSIINI, DIESEL JA ETANOLI SÄILIÖN TILAVUUS 115 LITRAA Imu toiminto Suljettu Uudelleentäyttö

Lisätiedot

Asennus- ja huolto-ohjeen käännös

Asennus- ja huolto-ohjeen käännös 0-40 / 0-80 BAR 0-600 / 0-1200 PSI Asennus- ja huolto-ohjeen käännös 1 10-2015 TURVALLINEN JA OIKEA KÄYTTÖ Laitteen turvallinen ja luotettava käyttö edellyttää näiden ohjeiden tarkkaa noudattamista. Ohjeiden

Lisätiedot

N:o Nimike Hinta N:o Nimike Hinta

N:o Nimike Hinta N:o Nimike Hinta 001X38MA 001X45MA 002X53MA 002X77MA 009X39MA 009X51MA 009X52MA 009X57MA 0011X3MA 0025X7MA 0031X9MA 01X134MA 01X135MA 01X140MA 01X142MA 01X143MA 01X186MA 01X192MA 01X193MA 011X16MA 011X24MA 015X72MA 015X84MA

Lisätiedot

Ilmoitetut kantavuudet saavutetaan vain, kun kääntöpyörän runkolevy tukeutuu koko pintaalaltaan

Ilmoitetut kantavuudet saavutetaan vain, kun kääntöpyörän runkolevy tukeutuu koko pintaalaltaan Kiinnityslevy Keskiöreikä Terästappi Kierretappi (Lisänimike: -GS...) Pyörä kiinnitetään tasaista pintaa vasten pulttien ja mutterien avulla. Reikävälit ovat standardoituja. tä on saatavana kääntö- ja

Lisätiedot

3590050/2 IM-P359-01 CH Issue 2 DN15 - DN100 QL43D, QL43M, QL73D ja QL73M kolmitieventtiilit Asennus- ja huolto-ohje 1. Turvallisuustiedote 2. Toiminta 3. Asennus ja käyttöönotto 4. Huolto 5. Varaosat

Lisätiedot

CA16 vedenpoistin Asennus- ja huolto-ohje

CA16 vedenpoistin Asennus- ja huolto-ohje 1483250/1 IM-P148-10 ST Issue 1 CA16 vedenpoistin Asennus- ja huolto-ohje 1. Kuvaus 2. Suunnitteluarvot 3. Asennus 4. Varaosat 5. Huolto 6. Turvallisuustiedote Spirax Oy PL 127, 00811 Helsinki puh. (09)

Lisätiedot

Kaksoisviisteinen liukuva jiirisaha (F DB malli) SISÄLTÖ

Kaksoisviisteinen liukuva jiirisaha (F DB malli) SISÄLTÖ Kaksoisviisteinen liukuva jiirisaha (F36-258 DB malli) SISÄLTÖ Turvallisuusohjeet 3 Yleiset turvallisuusohjeet 4 Jiirisahoja erityisesti koskevat turvallisuusohjeet 6 Laserosoitinlaitteen turvallisuusohjeet

Lisätiedot

WALTERSCHEID-NIVELAKSELI

WALTERSCHEID-NIVELAKSELI VA K OLA Postios. Helsinki Rukkila Puhelin Helsinki 43 48 1 2 Rautatieas. Pitäjänmäki VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS 1960 Koetusselostus 344 WALTERSCHEID-NIVELAKSELI Koetuttaja: nuko Oy, Helsinki.

Lisätiedot

KORJAUS- JA HUOLTO-OHJE

KORJAUS- JA HUOLTO-OHJE KORJAUS- JA HUOLTO-OHJE BeQuem 20 ja 30 ARITERM OY Korjaus- ja huolto-ohje - 10.03.2009-1/28 SISÄLLYSLUETTELO YLEISIMMÄT VARAOSAT Sulkusyöttimen vaihto-ohje...3-9 Annostelupyörän ja käyttölevy vaihtaminen...10-11

Lisätiedot

FOCUS 650 KÄYTTÖOHJE

FOCUS 650 KÄYTTÖOHJE FOCUS 650 KÄYTTÖOHJE Oikeus teknisiin muutoksiin pidätetään Z oom työtelineet ovat paljon enemmän kuin pelkkä työteline. Telineen kiinniytspaloja voidaan liikuttaa portaattomasti pöytäurissa ja pöydän

Lisätiedot

1. Alkusanat. 2. Käyttötarkoitus. 3. Turvallisuusohjeet

1. Alkusanat. 2. Käyttötarkoitus. 3. Turvallisuusohjeet Minikaivurit Tuotenumero Avant 200-sarjaan A33153 Tuotenumero Avant 500- ja 600-sarjaan 250 mm kauhalla A32393 Tuotenumero Avant 500- ja 600-sarjaan 400 mm kauhalla A32394 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy

Lisätiedot

Venttiilin säätö perustuu vahvaan termostaattiin ja sen vastavoimana olevan jousen toimintaan. Näillä ohjataan messingistä säätölautasta.

Venttiilin säätö perustuu vahvaan termostaattiin ja sen vastavoimana olevan jousen toimintaan. Näillä ohjataan messingistä säätölautasta. 5 5 5 TERMOSTAATTISET PATTERIVENTTIILIT Oras Stabila Yleistä Oras Stabila on esisäädettävä termostaattinen patteriventtiili, joka on tarkoitettu käytettäväksi pumppukiertoisessa kaksiputkijärjestelmässä.

Lisätiedot

Kierukkavaihteet GS 50.3 GS 250.3 varustettu jalalla ja vivulla

Kierukkavaihteet GS 50.3 GS 250.3 varustettu jalalla ja vivulla Kierukkavaihteet GS 50.3 GS 250.3 varustettu jalalla ja vivulla Käytettäväksi ainoastaan käyttöohjeen yhteydessä! Tämä pikaopas EI korvaa käyttöohjetta! Pikaopas on tarkoitettu ainoastaan henkilöille,

Lisätiedot

Näin asennat. suihkukulman: SK-850

Näin asennat. suihkukulman: SK-850 Näin asennat suihkukulman: SK-850 Huomioithan että tuote on ehjä. kokoamisessa tarvittavia osia ei joudu pakkauksen mukana roskiin. tuotteen lasiosat on huolellisesti suojattava kokoamisen yhteydessä.

Lisätiedot

KÄSITYÖKALU KAMPANJA 2012

KÄSITYÖKALU KAMPANJA 2012 KÄSITYÖKALU KAMPANJA 2012 Voimassa 31.12.2012 asti. Hinnat ALV0% UUSI micro CA-100 TARKASTELUKAMERA Suuri LCD-näyttö (3,5 ) kuva käännettävissä 360, 4-LED valoa ja lähes täydellinen kuvan laadun avulla

Lisätiedot

Radio-ohjattavan F2007:n runko

Radio-ohjattavan F2007:n runko ASENNUS Radio-ohjattavan F2007:n runko Lehden nro 7 liitteenä on ominaisuuksiltaan ja mitoiltaan tärkeä osa. Se on pienoismallisi pohjalevy eli runko. Runko on suorakaiteen muotoinen, kärjestään kapeneva

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Ohje nro Versio Osa nro

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Ohje nro Versio Osa nro Ohje nro Versio Osa nro 30756782 1.3 30660691 Vetokoukku, kiinteä IMG-218040 Sivu 1 / 14 Varuste A0000162 A0000161 A0000165 IMG-217920 IMG-308223 Sivu 2 / 14 JOHDANTO Lue läpi koko ohje ennen asennuksen

Lisätiedot

Korjaamopuristimet. Alapalkki MITAT. H (Sylinteri palautettuna) mm. J mm

Korjaamopuristimet. Alapalkki MITAT. H (Sylinteri palautettuna) mm. J mm -runko 25 tonnia Voidaan asentaa työpöydälle tai lisävarusteena saatavalle jalustalle. Työpöytä asennusta varten tarvitaan 1.4 m 2 vapaata tilaa, jalustan kanssa tarvitaan 4 m 2 lattiatilaa. voin -runko

Lisätiedot

Vasemman takajousituksen työntötanko ja kulmavipu

Vasemman takajousituksen työntötanko ja kulmavipu RAKENNUSOHJE Vasemman takajousituksen työntötanko ja kulmavipu 191 Lehden nro 43 mukana sait kuusi uutta osaa radio-ohjattavan F2007- pienoismallisi kokoamiseen. Uudet osat ovat työntötanko, kulmavipu,

Lisätiedot

OPERACE Implanttiruuvin poistojärjestelmä Ruuvikäytön näytteeottimet Instrumentit moninkertaiseen käyttöön

OPERACE Implanttiruuvin poistojärjestelmä Ruuvikäytön näytteeottimet Instrumentit moninkertaiseen käyttöön Sähköiset KÄTTÖOHJEET OPERACE Implanttiruuvin poistojärjestelmä Ruuvikäytön näytteeottimet Instrumentit moninkertaiseen käyttöön Käsikirjat voivat muuttua. Jokaisen käsikirjan uusin versio on aina saatavissa

Lisätiedot

6 PEX-putkenliittimet, käyttövesi ja lämmitys

6 PEX-putkenliittimet, käyttövesi ja lämmitys 6 PEX-putkenliittimet, käyttövesi ja lämmitys Tyyppihyväksytyt ja varmatoimiset HELA PEX ulkohalkaisija ja seinämävahvuus soveltuvat liittimille. Liittimet soveltuvat kaikkiin käyttökohteisiin -putkenliittimet

Lisätiedot

Kitkapalat, tiivistysrengas, välilevy, pyöreä jousi, rullalaakerit ja ruuvi

Kitkapalat, tiivistysrengas, välilevy, pyöreä jousi, rullalaakerit ja ruuvi RAKENNUSOHJE Kitkapalat, tiivistysrengas, välilevy, pyöreä jousi, rullalaakerit ja ruuvi 325 Lehden nro 77 mukana sait osat, joita tarvitset mittakaavan 1:7 F2007-autosi kytkimen rakentamiseen. Uudet osat

Lisätiedot

Arvoisa poraaja! Lue tämä poran käyttöohje. Tietojen ajan tasalla olo ilmenee päiväyksestä. 1 Suomen Jalokiviharrastajain Yhdistys Ry 12.3.

Arvoisa poraaja! Lue tämä poran käyttöohje. Tietojen ajan tasalla olo ilmenee päiväyksestä. 1 Suomen Jalokiviharrastajain Yhdistys Ry 12.3. 1 OSA 6, HIONTAKONEIDEN KÄYTTÖOHJEET, (sivut 1-6) HUOLTO- JA HANKINTAOHJEET, (0) ISO PORA Iso pora on varsin monipuolinen porausväline (Kuva 1). Se on varsin korkea, mutta porauspöydän alta löytyy lyhyemmillekin

Lisätiedot

Käyttötarkoitus. Mallit. Toimituksen sisältö. Korkeuden säätökahvat

Käyttötarkoitus. Mallit. Toimituksen sisältö. Korkeuden säätökahvat R Rollaattorin osat 1 Kahva 2 Korkeussäädettävä kahvan tanko 3 Jarru 4 Kahvan korkeuden säätövipu 5 Takapyörä 6 Runko 7 Etupyörä 8 Kori 9 Istuin 10 Tarjotin 11 Jarruvaijeri 12 Kepinpidike 2 Käyttötarkoitus

Lisätiedot

Rehukaira. Käyttöohje

Rehukaira. Käyttöohje Rehukaira FI Käyttöohje Toimituksen sisältö ja osat Kiitos kun valitsit Wile-tuotteen. Rehukairalla otetaan näytteitä olki-, heinä- ja rehupaaleista helposti ja vaivattomasti. Wile-rehukaira varmistaa

Lisätiedot

kokoamiseen tarvittavat osat

kokoamiseen tarvittavat osat RAKENNUSOHJE Kaikki toisen takaiskunvaimentimen kokoamiseen tarvittavat osat 273 Lehden nro 64 mukana sait kaikki toisen takaiskunvaimentimen osat. Näillä osilla voit koota takaiskunvaimentimen ja saat

Lisätiedot

Liukuosan asennusohje

Liukuosan asennusohje Liukuosat asennetaan suorakulmaiseen aukkoon, jonka mitta on sama kuin osan mitta. Tarkistusmittaa aukko viistosti. Varmista, että luukut eivät ole vääntyneet kuljetuksessa. Osia voi säätää naputtamalla

Lisätiedot