SUOSITUKSIA JA EHDOTUKSIA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SUOSITUKSIA JA EHDOTUKSIA"

Transkriptio

1 Käyttö- ja asennusohjeet FTU 3807 W XS-IN2 Liesikuvut SUOSITUKSIA JA EHDOTUKSIA ASENNUS Valmistaja ei ole vastuussa virheellisestä tai väärästä asennuksesta aiheutuneista vahingoista. Vähimmäisturvaetäisyys keittotason ja liesikuvun välillä on 550 mm. Tarkista että verkkojännite vastaa kuvun sisällä olevassa tehokilvessä ilmoitettua arvoa. Tarkista luokan I laitteen osalta, että talon sähkölaitteissa on määräystenmukainen maadoitus. Liitä kupu poistoaukkoon halkaisijaltaan vähintään 120 millimetrisellä putkella. Putken reitin on oltava mahdollisimman lyhyt. Älä liitä kupua palamiskaasuja kuljettaviin poistokanaviin (lämmityskattiloihin, takkoihin jne.) Jos liesituuletinta käytetään yhdessä muiden kuin sähkökäyttöisten (esim. kaasukäyttöisten) laitteiden kanssa, huoneessa on taattava riittävä ilmanvaihto. Keittiöstä on oltava suoraan ulkoilmaan aukko, jolla taataan puhtaan ilman sisäänpääsy. KÄYTTÖ Kupu on suunniteltu yksinomaan kotikäyttöön keittiöhajujen poistamiseksi. Käytä kupua ainoastaan siihen tarkoitukseen mihin se on suunniteltu. Älä koskaan jätä korkeaa avotulta kuvun alle sen ollessa toiminnassa. Säädä liekin voimakkuus sellaiseksi, että se kohdistuu vain kattilan pohjaan ja varmista, ettei liekki pääse kattilan sivusta yli. Rasvakeittimiä on valvottava jatkuvasti käytön aikana: ylikuumentunut öljy voi syttyä palamaan. Lasten tai henkilöiden, joille ei ole neuvottu kuvun oikeaa käyttöä, ei pitäisi käyttää sitä. HUOLTO Katkaise laitteesta virta tai irrota se verkkosyötöstä ennen huoltotöiden suorittamista. Puhdista ja/tai vaihda suodattimet määrätyn ajan jälkeen. Puhdista kupu kostealla liinalla ja neutraalilla nestemäisellä puhdistusaineella.

2 OMINAISUUDET Mitat Komponentit Viite Määrä Tuotteen komponentit 1 1 Kupu, joka sisältää hallintalaitteet, valot, suodattimet 3 1 Poistolla varustettu kuvun tuki 7 1 PVC-putki 8 1 Ilmanohjausristikko, ilmaläppä 8c 1 Poistoilman supistusyhde ø 120 mm 9 1 Supistusmuhvi ø mm Viite Määrä Asennuskomponentit 11 4 Tulpat 12a 4 Ruuvit 5 x 70 12b 4 Ruuvit M4 x 15 12e 2 Ruuvit 2,9 x 9, Ruuvitulppa M4 Määrä Asiakirjat 1 Ohjekirja

3 ASENNUS Seinään poraus ja kannatinkiskon kiinnitys Asennettaessa kuvun kiertoilmamallia on otettava huomioon, että kuvun ja maksimikorkeuden (katon tai hyllyn) väliin jäävä tila on vähintään 8 10 cm. Vedä seinään: Kohtisuora viiva ylös kattoon tai maksimikorkeuteen keskelle aluetta, johon kupu on tarkoitus asentaa; Vaakasuora viiva vähintään 1050 mm etäisyydelle keittotason yläpuolelle. Kuvan mukaisesti, merkitse tarkistuspiste 100 mm oikealle kohtisuorasta viivasta. Toista tämä toimenpide toisella puolella ja tarkista, että nämä kaksi merkkiä ovat samassa tasossa. Kuvan mukaisesti, merkitse tarkistuspiste 390 mm vaakasuoran viivan yläpuolelle ja 100 mm oikealle kohtisuorasta viivasta. Toista tämä toimenpide toisella puolella ja tarkista, että nämä kaksi merkkiä ovat samassa tasossa. Poraa reiät merkittyihin kohtiin käyttäen ø 10 mm poraa. Pane tulpat 11 reikiin.

4 Kuvun tuen asennus Kallista kuvun tukea 3 seinää vasten varmistaen, että kuvun reiät vastaavat seinän reikiä. Kiinnitä kuvun tuki seinään käyttäen kuvun mukana toimitettavaa neljää 12a (5 x 70) ruuvia. Ennen kuin kiinnität ruuvit lopullisesti, varmista että tuki on suorassa. Kiinnitä vasta tämän toimenpiteen jälkeen ruuvit lopullisesti. Poistoilmaliitäntä hormimallissa Poistoilmaliitännässä kupu voidaan liittää hormiin käyttäen joko joustavaa tai jäykkää putkea (läpimitaltaan 150 tai 120 mm) asentajan valinnan mukaan. Putkiliitäntä voidaan tehdä kuvun yläosaan tai takapuolelle. ILMANPOISTOAUKKO KUVUN TAKAPUOLELLA Poratessasi ilmanpoistoaukkoa seinään toimi edellä seinään porausta koskevassa kohdassa olevan kaavion mukaisesti. Mikäli liitäntä tehdään ø 120 mm putkella, pane supistusmuhvi 9 kuvun poistoaukkoon. Kiinnitä putki sopivilla kiinnittimillä. Näitä materiaaleja ei toimiteta kuvun mukana. Irrota mahdollinen hiilisuodatin. ILMAN POISTOAUKKO KUVUN YLÄOSASSA Mikäli kuvun liittäminen ulkoputkijohtoon tehdään ø 150 mm putkella, käytä jäykkää tai joustavaa putkea. Mikäli liittämiseen käytetään ø 120 mm putkea, pane supistusmuhvi 9 kuvun poistoaukkoon. Kiinnitä poistoilman supistusyhde 8c kuvun tuen ilmanpoistoaukkoon kuvun mukana toimitettavilla ruuveilla. Liitä kupu ulkoputkijohtoon jäykällä tai joustavalla putkella. Kiinnitä putki riittävällä määrällä putken kiinnittimiä. Nämä materiaalit eivät sisälly kuvun toimitukseen. Irrota mahdollinen hiilisuodatin.

5 KIERTOILMAMALLIN ILMANPOISTOAUKKO Pane mukana toimitettava PVC-putki 7 kuvun poistoaukkoon. Kuvun asennus Hormimalli Mikäli valitaan poistoilmaliitäntä kuvun yläosassa, on esilävistetty osa poistettava. Kallista kupua tukea vasten ja kiinnitä se sivuttain neljällä 12b ruuvilla. Peitä ruuvinalustat kuvun mukana toimitettavilla tulpilla 13. Kiertoilmamalli Poista esilävistetty osa. Kallista kupua tukea vasten ja kiinnitä se sivuttain neljällä 12b ruuvilla. Peitä ruuvinalustat kuvun mukana toimitettavilla tulpilla 13. Aseta ilmanohjausristikko 8 putkeen ja varmista, että se on oikein asennettu. Kiinnitä ristikko 8 kuvun mukana toimitettavilla ruuveilla 12e. Varmista, että hiilisuodattimet ovat paikallaan.

6 SÄHKÖLIITÄNTÄ Liitä kupu sähköverkkoon kaksinapaisen kytkimen kautta, jonka kosketinväli on vähintään 3 mm. Avaa valaisinryhmä vetämällä urasta. Irrota suodattimet yksi kerrallaan työntämällä niitä kohti kuvun takaosaa ja vetämällä alaspäin samanaikaisesti. Varmista, että kaapelin jatkos on pantu oikein puhaltimen pistorasiaan. Liitä ohjauksen liitin Cmd. Liitä kohdevalojen liitin Lux valaisinryhmän kannen takana olevaan pistorasiaan. Aseta suodattimet takaisin paikalleen, varmista että kahva on ulospäin.

7 KÄYTTÖ Näppäin A B C D E F G H Toiminto Ohjaustaulu Kytkee tuulettimen moottorin päälle ja pois päältä viimeksi valitulla nopeudella Vähentää imunopeutta Lisää imunopeutta Painettaessa tätä painiketta on mahdollista aktivoida tehonopeus mistä tahansa aiemmin valitusta nopeudesta. Tehonopeus voidaan aktivoida jopa moottorin ollessa pois päältä. Tämä nopeus on ajastettu 10 minuuttiin. Tämän ajan jälkeen järjestelmä aktivoi automaattisesti viimeiseksi valitun nopeuden. Tämä toiminto sopii ruoanlaitto-oloihin, kun höyryt ja hajut ovat suurin päästö. Painettaessa tätä painiketta on mahdollista asettaa 3 moottori imunopeuteen 100 m /h, joka kestää 10 minuuttia joka tunti. Tämän jälkeen moottori sammuu automaattisesti. Suodattimen hälytyksen jatkuessa on mahdollista asettaa hälytys uudestaan painamalla tätä painiketta noin 3 sekuntia. Ilmoitus näkyy vain moottorin ollessa pois päältä. Painettaessa tätä painiketta on mahdollista asettaa laitteen automaattiseen sammumiseen 30 minuutin viive. Tämä toiminto sopii jäännöshajujen täydelliseen poistamiseen. Se voidaan aktivoida mistä tahansa asennosta ja deaktivoidaan painamalla painiketta uudelleen tai sammuttamalla moottori. Sammuttaa ja sytyttää valon. Sammuttaa ja sytyttää pienennetyllä teholla toimivan valon. Näyttö Ilmoittaa valitun nopeuden. HI ilmestyy. Alhaalla oikealla valo vilkkuu kerran sekunnissa. Ilmoittaa 24h-toiminnon. Alhaalla oikealla valo vilkkuu ja moottori on päällä. Kun prosessi on loppunut, edellinen ilmoitus katoaa: FF ilmoittaa että metallirasvasuodattimen kyllästämishälytys on laukaistu ja suodattimet tarvitsee puhdistaa. Hälytys kytkeytyy toimintaan 100 työtunnin jälkeen. E F I l m o i t t a a e t t ä h i i l i s u o d a t t i m e n kyllästämishälytys on laukaistu ja suodatin tarvitsee vaihtaa; metallirasvasuodattimet on myös puhdistettava. Hiilisuodatin kytkeytyy toimintaan 200 työtunnin jälkeen. Ilmoittaa vuorotellen kuvun valitun nopeuden ja kuvun sammutukseen jäljellä olevan ajan. Alhaalla oikealla valo vilkkuu.

8 HUOLTO KAUKO-OHJAUS (VALINNAINEN) Laitetta voidaan ohjata käyttäen kaukosäädintä, joka toimii tavallisilla LR03-AAA tyypin 1,5 V hiili-sinkki alkaliparistoilla. Älä sijoita kaukosäädintä lähelle lämmönlähteitä. Käytetyt patterit on hävitettävä asianmukaisesti. Comfort Panel-paneelin puhdistus Avaa Comfort Panel vetämällä. Irrota levy kuvusta siirtämällä kohdistustapin vipua. Comfort Panel-paneelia ei koskaan saa pestä astianpesukoneessa. Puhdista ulkopuoli kostealla liinalla ja neutraalilla nestemäisellä puhdistusaineella. Puhdista sisäpuoli samoin kostealla liinalla ja neutraalilla puhdistusaineella; älä käytä märkiä liinoja tai sieniä tai vesisuihkuja; älä käytä hankausaineita. Kun edellä mainittu toiminta on suoritettu loppuun, kiinnitä levy takaisin kupuun ja sulje se kääntämällä nuppia päinvastaiseen suuntaan.

9 Metallirasvasuodattimet Suodattimet voi pestä astianpesukoneessa. Ne täytyy pestä, kun FF-merkki ilmestyy näytölle tai joka tapauksessa kahden kuukauden välein tai vielä useammin, jos kuvun käyttö on ollut runsasta. Hälytyksen uudelleenasettaminen Kytke kupu ja valot pois päältä. Jos 24h-toiminto on aktivoitu, se on deaktivoitava. Paina E-näppäintä kunnes näyttö on pimeä. Suodattimien puhdistus Avaa Comfort Panel-paneelit vetämällä. Irrota suodattimet yksi kerrallaan työntämällä niitä kohti kuvun takaosaa ja vetämällä alaspäin samanaikaisesti. Suodattimien kaikenlaista taivuttamista on vältettävä niitä pestäessä. Ennen niiden asentamista takaisin kupuun varmista, että ne ovat täysin kuivia. (Suodattimen pinnan väri saattaa muuttua ajan kuluessa, mutta se ei vaikuta suodattimen tehokkuuteen.) Asentaessasi suodattimia kupuun varmista, että ne asetetaan paikoilleen oikeaan asentoon kahva ulospäin. Sulje Comfort Panel.

10 Hiilisuodatin (suodatinmalli) Tätä suodatinta ei voi pestä tai uusia. Se on vaihdettava, kun EF ilmestyy näytölle tai vähintään 4 kuukauden välein. Hälytyssignaalin aktivointi Suodatinmallin kuvuissa suodattimen kyllästämishälytys on aktivoitava asennuksen aikana tai myöhemmin. Kytke kupu ja valot pois päältä. Irrota kupu verkkosyötöstä. Palauta kytkentä painamalla B-näppäintä. Päästäessäsi irti näppäimestä kaksi pyörivää suorakulmiota ilmestyy näytölle. Paina 3 sekunnin kuluessa B-näppäintä kunnes vahvistus vilkkuu näytöllä: EF vilkkuu 2 kertaa hiilisuodattimen kyllästyshälytys AKTIVOITU EF vilkkuu kerran - hiilisuodattimen kyllästyshälytys DEAKTIVOITU. HIILISUODATTIMEN VAIHTAMINEN Hälytyssignaalin uudelleenasetus Kytke kupu ja valaistus pois päältä. Jos 24h-toiminto on aktivoitu, se on deaktivoitava. Paina E-näppäintä kunnes näyttö on pimeä. Suodattimen vaihtaminen Avaa Comfort Panel vetämällä alaspäin. Irrota metallirasvasuodattimet. Poista kyllästetty hiilisuodatin vapauttamalla kiinnityskoukut. Aseta uusi suodatin paikalleen ja kiinnitä se oikeaan asentoon. Asenna metallirasvasuodattimet uudelleen. Sulje Comfort Panel. Valaistus LAMPUN VAIHTAMINEN 20 W halogeenilamppu. Irrota lampun pidikkeen 2 ruuvia ja vedä se ulos kuvusta. Irrota lamppu pidikkeestä. Vaihda toiseen samanlaiseen varmistaen, että kaksi pistoketappia on kunnolla asetettu lampun pidikkeeseen. Kiinnitä pidike paikalleen edellä irrotetulla kahdella ruuvilla.

11 Symboli tuotteessa tai sen pakkauksessa ilmoittaa, että tätä tuotetta ei saa käsitellä kotitalousjätteenä. Sen sijaan se on luovutettava asianmukaiseen sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätykseen tarkoitettuun keräyspisteeseen. Varmistaessasi tämän tuotteen asianmukaisen hävityksen autat estämään mahdollisia kielteisiä vaikutuksia ympäristölle ja ihmisten terveydelle, jotka muuten voisivat seurata tämän tuotteen epäasianmukaisesta jätteenkäsittelystä. Tämän tuotteen kierrätyksestä saat lisätietoa oman kaupunkisi viranomaisilta, jätteenkuljetuspalvelusta tai liikkeestä, josta ostit tuotteen.

Käyttö-jaasennusohjeet FDF6046 FDF9046 Liesikupu

Käyttö-jaasennusohjeet FDF6046 FDF9046 Liesikupu Käyttö-jaasennusohjeet FDF6046 FDF9046 Liesikupu SUOSITUKSIA JA EHDOTUKSIA ASENNUS KÄYTTÖ Kupu on suunniteltu yksinomaan kotikäyttöön keittiöhajujen poistamiseksi. Käytä kupua ainoastaan siihen tarkoitukseen

Lisätiedot

SUOSITUKSIA JAEHDOTUKSIA ASENNUS KÄYTTÖ HUOLTO

SUOSITUKSIA JAEHDOTUKSIA ASENNUS KÄYTTÖ HUOLTO Käyttö-jaasennusohjeet FDL654 FDL954 Liesikupu SUOSITUKSIA JAEHDOTUKSIA ASENNUS KÄYTTÖ HUOLTO Valmistajaeiole vastuussa virheellisestä taiväärästä asennuksesta aiheutuneista vahingoista. Vähimmäisturvaetäisyyskeittotasonjaliesikuvun

Lisätiedot

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min.

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min. OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useita tuuletintyyppejä. On mahdollista, että tekstissä on yksityiskohtia, jotka eivät koske valitsemaasi tuuletinta. ASENNUS Valmistaja ei vastaa virheellisestä

Lisätiedot

Käyttö- ja asennusohjeet Liesikupu FTC 622 FTC 922

Käyttö- ja asennusohjeet Liesikupu FTC 622 FTC 922 FI Käyttö- ja asennusohjeet Liesikupu FTC 622 FTC 922 SISÄLTÖ FI SUOSITUKSET JA EHDOTUKSET... 10 OMINAISUUDET... 11 ASENTAMINEN... 12 KÄYTTÄMINEN... 14 HUOLTO... 15 2 SUOSITUKSET JA EHDOTUKSET Samoja ohjeita

Lisätiedot

Käyttö- ja asennusohjeet Liesikupu FBI 532 XS FBI 732 XS

Käyttö- ja asennusohjeet Liesikupu FBI 532 XS FBI 732 XS FI Käyttö- ja asennusohjeet Liesikupu FBI 532 XS FBI 732 XS SISÄLTÖ FI SUOSITUKSET JA EHDOTUKSET... 3 OMINAISUUDET... 4 ASENTAMINEN... 5 KÄYTTÄMINEN... 7 HUOLTO... 8 FI 3 SUOSITUKSET JA EHDOTUKSET Samoja

Lisätiedot

Käyttö- ja asennusohjeet Liesituuletin

Käyttö- ja asennusohjeet Liesituuletin Käyttö- ja asennusohjeet Liesituuletin FTC 512 FTC 612 FTC 912 FTC 5512 WH - CH FTC 612 WH - CH FTC 5512 GR/XS - CH FTC 612 GR/XS - CH HAKEMISTO SUOSITUKSET JA EHDOTUKSET... 3 OMINAISUUDET... 4 ASENNUS...

Lisätiedot

Käyttö- ja asennusohjeet Liesikupu

Käyttö- ja asennusohjeet Liesikupu FI Käyttö- ja asennusohjeet Liesikupu FMA605BK FMA805BK - FMA905BK FMA605WH FMA805WH - FMA905WH FMA605BK XS FMA805BK XS - FMA905BK XS FMA605WH XS FMA805WH XS - FMA905WH XS FMA905BK-CH FMA905WH-CH FMA605BK-CH

Lisätiedot

Käyttö- ja asennusohje

Käyttö- ja asennusohje FI Käyttö- ja asennusohje Liesituuletin I FFC 905-P SISÄLLYS OHJEET JA SUOSITUKSET... 3 MITAT JA OSAT... 4 ASENNUS... 6 KÄYTTÖ... 9 HUOLTO... 10 FI 2 OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useita

Lisätiedot

Liesikupu 782 12 Stil Vitrum. FI...3 Asennus...3 Käyttö...6

Liesikupu 782 12 Stil Vitrum. FI...3 Asennus...3 Käyttö...6 Liesikupu 782 12 Stil Vitrum FI...3 Asennus...3 Käyttö...6 125658/6.5.2013 (2652) ASENNUS Liesikupu 782 12 Stil Vitrum on tarkoitettu asennettavaksi seinälle. Liesikuvussa on sähkötoiminen ohjausyksikkö,

Lisätiedot

Zeta 60-X1. Zeta 90-X1. tuotenumero 1977x1. tuotenumero 1978x1. Asennus- ja käyttöohjeet

Zeta 60-X1. Zeta 90-X1. tuotenumero 1977x1. tuotenumero 1978x1. Asennus- ja käyttöohjeet Zeta 60-X1 tuotenumero 1977x1 Zeta 90-X1 tuotenumero 1978x1 Asennus- ja käyttöohjeet Arvoisa Asiakas, Onnittelemme sinua Lapetek-liesikuvun valinnasta. Noudattamalla tätä asennus- ja käyttöohjetta saat

Lisätiedot

Liesikupu 782 16 Stil Vitrum. FI...3 Asennus...3 Käyttö...7

Liesikupu 782 16 Stil Vitrum. FI...3 Asennus...3 Käyttö...7 Liesikupu 782 16 Stil Vitrum FI...3 Asennus...3 Käyttö...7 125660/15.5.2013 (2741) ASENNUS Liesikupu 782-16 Stil Vitrum on tarkoitettu asennettavaksi seinälle. Liesikuvussa on muuntaja keskustuulettimen

Lisätiedot

Käyttöohje SISÄLLYSLUETTELO OHJEITA JA SUOSITUKSIA...3 TEKNISET TIEDOT...4 ASENNUS...6 KÄYTTÖ...9 HOITO...11 EN 2

Käyttöohje SISÄLLYSLUETTELO OHJEITA JA SUOSITUKSIA...3 TEKNISET TIEDOT...4 ASENNUS...6 KÄYTTÖ...9 HOITO...11 EN 2 Käyttöohje Käyttöohje SISÄLLYSLUETTELO OHJEITA JA SUOSITUKSIA...3 TEKNISET TIEDOT...4 ASENNUS...6 KÄYTTÖ...9 HOITO...11 EN 2 OHJEITA JA SUOSITUKSIA ASENNUS Valmistaja ei vastaa väärästä käytöstä ja väärästä

Lisätiedot

Käyttöohjeet. Liesituuletin. Cilindro IS. saarekemalli

Käyttöohjeet. Liesituuletin. Cilindro IS. saarekemalli Käyttöohjeet Liesituuletin Cilindro IS saarekemalli Ennen asennusta lue ohjeet huolellisesti. Säilytä ohjeet tulevaisuutta varten. Tuuletin on muotoiltu toimimaan ilmanpoistojärjestelmässä (ilmastointikanavan

Lisätiedot

C-45 KÄYTTÖOHJEET C-4509-S 2016 / 06

C-45 KÄYTTÖOHJEET C-4509-S 2016 / 06 C-45 KÄYTTÖOHJEET C-4506-S C-4509-S 2016 / 06 YLEISET OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useampaa liesikupumallia. Asennuskuvat ovat ohjeellisia ja näyttävät yksityiskohtia, jotka eivät ole

Lisätiedot

Käyttö- ja asennusohjeet Liesituuletin

Käyttö- ja asennusohjeet Liesituuletin Käyttö- ja asennusohjeet Liesituuletin FCBU 1204 C HAKEMISTO SUOSITUKSET JA EHDOTUKSET...3 OMINAISUUDET...4 OMINAISUUDET...5 ASENNUS...6 KÄYTTÖ...9 YLLÄPITO...11 FI 2 SUOSITUKSET JA EHDOTUKSET Käyttöohjeet

Lisätiedot

C-41 KÄYTTÖOHJEET C-4106-W C-4106-S 2016 / 05

C-41 KÄYTTÖOHJEET C-4106-W C-4106-S 2016 / 05 C-41 KÄYTTÖOHJEET C-4105-S C-4105-W C-4106-S C-4106-W 2016 / 05 YLEISET OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useampaa liesikupumallia. Asennuskuvat ovat ohjeellisia ja näyttävät yksityiskohtia,

Lisätiedot

Aluline-V-X1. tuotenumero 1924X1. Asennus- ja käyttöohjeet

Aluline-V-X1. tuotenumero 1924X1. Asennus- ja käyttöohjeet Aluline-V-X1 tuotenumero 1924X1 Asennus- ja käyttöohjeet Arvoisa Asiakas, Onnittelemme sinua Lapetek-liesikuvun valinnasta. Noudattamalla tätä asennus- ja käyttöohjetta saat parhaan hyödyn liesikuvustasi.

Lisätiedot

Liesituuletin 394-12. Turvallisuusohjeet... 3 Asennus... 4 Käyttöohjeet... 7

Liesituuletin 394-12. Turvallisuusohjeet... 3 Asennus... 4 Käyttöohjeet... 7 Liesituuletin 394-12 Turvallisuusohjeet... 3 Asennus... 4 Käyttöohjeet... 7 TURVALLISUUSOHJEET Lue nämä käyttö- ja asennusohjeet sekä ennen kaikkea niissä olevat turvallisuusohjeet ennen tuotteen asennusta

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET 2016 / 06

KÄYTTÖOHJEET 2016 / 06 I-45 KÄYTTÖOHJEET I-4509-S 2016 / 06 YLEISET OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useampaa liesikupumallia. Asennuskuvat ovat ohjeellisia ja näyttävät yksityiskohtia, jotka eivät ole välttämättä

Lisätiedot

Liesituuletin 392-17. FI... 3 Turvallisuusohjeet... 3 Asennus... 4 Käyttöohjeet... 7

Liesituuletin 392-17. FI... 3 Turvallisuusohjeet... 3 Asennus... 4 Käyttöohjeet... 7 17 Liesituuletin 392-17 FI... 3 Turvallisuusohjeet... 3 Asennus... 4 Käyttöohjeet... 7 TURVALLISUUSOHJEET Lue nämä käyttö- ja asennusohjeet sekä ennen kaikkea niissä olevat turvallisuusohjeet ennen tuotteen

Lisätiedot

LUE KÄYTTÖOHJE KOKONAISUUDESSAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ SÄILYTÄ NÄMÄ OHJEET

LUE KÄYTTÖOHJE KOKONAISUUDESSAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ SÄILYTÄ NÄMÄ OHJEET TÄMÄ SISÄLTYY: Tuulettimen Virtapainike nopeuden merkkivalot Takasäleikkö EA I SK KE NEN I HA AL KO RK Etusäleikkö Vesisäiliö Tuulettimen nopeuspainike Valopainike USB-johto USB-virta-adapteri LUE KÄYTTÖOHJE

Lisätiedot

CENTER DESIGN. Asennusohjeet 1. MITTAKUVAT ILOXAIR OY. Piilipuunkatu RAISIO. ILOXAIR OY Huomisen ilmanvaihto Sivu 1/6

CENTER DESIGN. Asennusohjeet 1. MITTAKUVAT ILOXAIR OY. Piilipuunkatu RAISIO.  ILOXAIR OY Huomisen ilmanvaihto Sivu 1/6 ILOXAIR OY Huomisen ilmanvaihto Sivu 1/6 CENTER Asennusohjeet DESIGN 1. MITTAKUVAT ILOXAIR OY Piilipuunkatu 11 21200 RAISIO Asennettaessa Design - kupua vinoon sisäkattoon, tulee rakentaa ns. oikaisulaatikko,

Lisätiedot

TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA VAARA: VAROITUS:

TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA VAARA: VAROITUS: TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA SINUN JA TOISTEN TURVALLISUUS ON HYVIN TÄRKEÄÄ. Ohjekirjassa ja laitteessa on useita tärkeitä turvallisuusviestejä. Lue aina kaikki turvallisuusviestit ja noudata niitä. Tämä

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA ASENNUSOHJE

KÄYTTÖ- JA ASENNUSOHJE IO 00342 LIESITUULETIN EFU 602-00, EFU 602-00 X KÄYTTÖ- JA ASENNUSOHJE FI Hyvä asiakkaamme Hankkimasi liesituuletin on moderni ja helppokäyttöinen. Tämän käyttöohjeen avulla voit tutustua laitteeseen nopeasti

Lisätiedot

CH-41 KÄYTTÖOHJEET CH-4106-S 2016 / 05

CH-41 KÄYTTÖOHJEET CH-4106-S 2016 / 05 CH-41 KÄYTTÖOHJEET CH-4105-S CH-4106-S 2016 / 05 YLEISET OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useampaa liesikupumallia. Asennuskuvat ovat ohjeellisia ja näyttävät yksityiskohtia, jotka eivät

Lisätiedot

KULMAAN ASENNETTAVA LIESITUULETIN ANGOLO ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE

KULMAAN ASENNETTAVA LIESITUULETIN ANGOLO ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE KULMAAN ASENNETTAVA LIESITUULETIN ANGOLO ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE Lue ohjekirja huolellisesti ennen laitteen asennusta ja käyttöönottoa. Säilytä ohjekirja tulevaisuudessa lukemiseksi. Laite on asennettavissa

Lisätiedot

Muistin ja valinnaisten lisäkorttien asennus

Muistin ja valinnaisten lisäkorttien asennus Näiden ohjeiden avulla voit poistaa muisti- tai valinnaisia lisäkortteja. Katso alla olevasta kuvasta, missä on poistettavan kortin liitin. Kiintolevyn liitin 1 Lisäkortin liitin Laiteohjelmakortin liitin

Lisätiedot

IH-55 KÄYTTÖOHJEET IH-5509-W 2016 / 06

IH-55 KÄYTTÖOHJEET IH-5509-W 2016 / 06 IH-55 KÄYTTÖOHJEET IH-5509-S IH-5509-W 2016 / 06 YLEISET OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useampaa liesikupumallia. Asennuskuvat ovat ohjeellisia ja näyttävät yksityiskohtia, jotka eivät

Lisätiedot

ILMO Premium -säädinkupu

ILMO Premium -säädinkupu ILMO Premium -säädinkupu Asennus-, käyttö- ja huolto-ohje ILMO PREMIUM CLASSIC ILMO PREMIUM DESIGN ILMO Premium Classic Asennusohje Kaapisto/seinäkiinnitys Kupu kiinnitetään takaseinään kahdella ruuvilla

Lisätiedot

F-10 LED KÄYTTÖOHJEET

F-10 LED KÄYTTÖOHJEET F-10 LED KÄYTTÖOHJEET F-1005-W LED F-1006-W LED YLEISET OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useampaa liesikupumallia. Asennuskuvat ovat ohjeellisia ja näyttävät yksityiskohtia, jotka eivät

Lisätiedot

ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE

ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE TT 93500 TT 93600 TT 93500 PL TT 93600 PL ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE 2 TEKNISET TIEDOT Laitteen mitat korkeus 140 mm leveys 498 mm (TT 93500 ) leveys 598 mm (TT 93600 ) syvyys 480 mm Sähköliitäntä 230V/10A,

Lisätiedot

YLEINEN TURVALLISUUS KÄYTTÖTURVALLISUUS

YLEINEN TURVALLISUUS KÄYTTÖTURVALLISUUS KÄYTTÖOHJE PVK-26 TÄRKEÄÄ! Lue tämä käyttöohje ennen asennusta ja käyttöä. Näin vältytään mahdollisilta vahingoilta tai laitteen rikkoutumiselta. Tämän ohjeen asennustyöt saa suorittaa vain ammattitaitoinen

Lisätiedot

SCHLOSSER LIESITUULETIN RH15 ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE

SCHLOSSER LIESITUULETIN RH15 ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE SCHLOSSER LIESITUULETIN RH15 ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE TURVALLISUUS Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen asennusta ja käyttöön ottamista. Asennus on suoritettava pätevän ammattimiehen toimesta. Valmistaja

Lisätiedot

CH-60 KÄYTTÖOHJEET CH-6009-S 2016 / 06

CH-60 KÄYTTÖOHJEET CH-6009-S 2016 / 06 CH-60 KÄYTTÖOHJEET CH-6006-S CH-6009-S 2016 / 06 YLEISET OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useampaa liesikupumallia. Asennuskuvat ovat ohjeellisia ja näyttävät yksityiskohtia, jotka eivät

Lisätiedot

SALAMANTERI OS200. Asennus- ja käyttöohjeet

SALAMANTERI OS200. Asennus- ja käyttöohjeet SALAMANTERI OS200 Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä... 3 2. Turvaohjeet... 3 3. Asennus... 3 4. Laitteen kuljetus ja siirto... 3 5. Käyttöpaneeli... 4 6. Käyttö... 4 7. Puhdistus ja

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET 2016 / 07

KÄYTTÖOHJEET 2016 / 07 P-23 KÄYTTÖOHJEET P-2306-S 2016 / 07 YLEISET OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useampaa liesikupumallia. Asennuskuvat ovat ohjeellisia ja näyttävät yksityiskohtia, jotka eivät ole välttämättä

Lisätiedot

P-22 LED KÄYTTÖOHJEET

P-22 LED KÄYTTÖOHJEET P-22 LED KÄYTTÖOHJEET P-2205-W LED P-2206-W LED YLEISET OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useampaa liesikupumallia. Asennuskuvat ovat ohjeellisia ja näyttävät yksityiskohtia, jotka eivät

Lisätiedot

Käyttö- ja asennusohje

Käyttö- ja asennusohje FI Käyttö- ja asennusohje Liesituuletin FUD 5007 I XS SISÄLLYS OHJEET JA SUOSITUKSET... 3 MITAT JA OSAT... 4 ASENNUS... 7 KÄYTTÖ... 17 HUOLTO... 19 FI 2 OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat

Lisätiedot

Liesituuletin Hi 490 KÄYTTÖOHJE

Liesituuletin Hi 490 KÄYTTÖOHJE Liesituuletin Hi 490 KÄYTTÖOHJE Kuva 1 Kuva 2 2 Kuva 3 Kuva 4 3 Kuva 5 Kuva 6 4 Kuva 7 Kuva 8 5 Kuva 9 Kuva 10 6 Kuva 11 Kuva 12 7 Kuva 13 Kuva 14 8 SUOMI YLEISTÄ Lue huolellisesti seuraavat asennusta,

Lisätiedot

ENNEN HUOLTOTÖIDEN ALOITTAMISTA SUODATTIMIEN VAIHTAMINEN (KÄYTTÄJÄ) HUOLTO. 37 Vallox Oy - All rights reserved

ENNEN HUOLTOTÖIDEN ALOITTAMISTA SUODATTIMIEN VAIHTAMINEN (KÄYTTÄJÄ) HUOLTO. 37 Vallox Oy - All rights reserved ENNEN HUOLTOTÖIDEN ALOITTAMISTA E A Kun avaat koneen oven, turvakytkin (S) katkaisee virran. S VAROITUS Irrota tästä huolimatta koneen pistotulppa aina ennen koneen huoltotöiden aloittamista. Koneita on

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE PH-26, HUIPPUIMURIOHJAUS

KÄYTTÖOHJE PH-26, HUIPPUIMURIOHJAUS KÄYTTÖOHJE PH-26, HUIPPUIMURIOHJAUS TÄRKEÄÄ! Lue tämä käyttöohje ennen asennusta ja käyttöä. Näin vältytään mahdollisilta vahingoilta tai laitteen rikkoutumiselta. Tämän ohjeen asennustyöt saa suorittaa

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET F-1106-S F-1105-S 2016 / 06

KÄYTTÖOHJEET F-1106-S F-1105-S 2016 / 06 F-11 KÄYTTÖOHJEET F-1105-W F-1106-W F-1105-S F-1106-S 2016 / 06 YLEISET OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useampaa liesikupumallia. Asennuskuvat ovat ohjeellisia ja näyttävät yksityiskohtia,

Lisätiedot

Asennus. CE-valosarja Groundsmaster 4000-D/4100-D -sarjan ajoyksikkö Mallinro: Irralliset osat. Ohjeet, oppaat ja muut osat.

Asennus. CE-valosarja Groundsmaster 4000-D/4100-D -sarjan ajoyksikkö Mallinro: Irralliset osat. Ohjeet, oppaat ja muut osat. Asennus Irralliset osat Form No. CE-valosarja Groundsmaster 4000-D/4100-D -sarjan ajoyksikkö Mallinro: 30454 Tarkista alla olevasta taulukosta, että kaikki osat on toimitettu. Kuvaus Määrä Käyttökohde

Lisätiedot

LIESITUULETTIMET P B N 0 5 L P B N 0 5 L Käyttöohje

LIESITUULETTIMET P B N 0 5 L P B N 0 5 L Käyttöohje LIESITUULETTIMET P B N 0 5 L 0 9 1 0 0 5 0 P B N 0 5 L 0 9 1 0 0 6 0 Käyttöohje Arvoisa ostaja! Kiitoksia että olette valinneet ELEYUS liesituulettimen. Olemme tehneet omasta puolestamme kaikki, jotta

Lisätiedot

Käyttö. Virtakytkin Näyttö ja painikkeet Kaukosäädin

Käyttö. Virtakytkin Näyttö ja painikkeet Kaukosäädin . Tämä on sähköinen henkilökohtainen lämmitin loimuavalla liekkiefektillä. Lämmittimen toimintaperiaate on kierrättää ilma lämmityselementtien läpi ja puhaltaa ulos lämmintä ilmaa. Turvallisuusohjeet 1.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET P-2606-SG 2016 / 07

KÄYTTÖOHJEET P-2606-SG 2016 / 07 P-26 KÄYTTÖOHJEET P-2606-SG 2016 / 07 YLEISET OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useampaa liesikupumallia. Asennuskuvat ovat ohjeellisia ja näyttävät yksityiskohtia, jotka eivät ole välttämättä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET F-3706-W 2016 / 06

KÄYTTÖOHJEET F-3706-W 2016 / 06 F-37 KÄYTTÖOHJEET F-3706-W 2016 / 06 YLEISET OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useampaa liesikupumallia. Asennuskuvat ovat ohjeellisia ja näyttävät yksityiskohtia, jotka eivät ole välttämättä

Lisätiedot

Käyttöohje CRL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan.

Käyttöohje CRL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. Käyttöohje Kelloradio CRL-340 www.denver-electronics.com Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. 1. Toiminto 1.1 LED-aikanäyttö 12 tuntia tai 24 tuntia 1.2 Valkoinen

Lisätiedot

PVK-26 KÄYTTÖOHJEET PVK-2606-S 2016 / 05

PVK-26 KÄYTTÖOHJEET PVK-2606-S 2016 / 05 PVK-26 KÄYTTÖOHJEET PVK-2605-S PVK-2606-S 2016 / 05 YLEISET OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useampaa liesikupumallia. Asennuskuvat ovat ohjeellisia ja näyttävät yksityiskohtia, jotka eivät

Lisätiedot

SÄHKÖKÄYTTÖINEN VEDENLÄMMITIN EPO2. Versio 1.0

SÄHKÖKÄYTTÖINEN VEDENLÄMMITIN EPO2. Versio 1.0 SÄHKÖKÄYTTÖINEN VEDENLÄMMITIN FI EPO2 Versio 1.0 Käytettyä tuotetta ei saa hävittää talousjätteen mukana. Laite on toimitettava keräyspisteeseen sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätykseen. Asianmukainen

Lisätiedot

Finnish. Osien nimet. Tarkistuslaiteyksikkö. Sähkökaapelin tarkistuslaite. Vaihtokytkimen tarkistuslaite SM-EC79 HAKEMISTO

Finnish. Osien nimet. Tarkistuslaiteyksikkö. Sähkökaapelin tarkistuslaite. Vaihtokytkimen tarkistuslaite SM-EC79 HAKEMISTO SM-EC79 HAKEMISTO Tarkistuslaitteen käyttö Ongelman sijainnin määritys tarkistuslaitteella 136 Ongelma etuvaihtajassa tai takavaihtajassa 137 Ongelma SM-EW79A + ST-7970:n toiminnassa 139 SM-EW79A tarkistus

Lisätiedot

GRIPO S331K Langaton näppäimistö

GRIPO S331K Langaton näppäimistö GRIPO S33K Langaton näppäimistö Asennus- ja käyttöohje Esittely Tämä langaton näppäimistö toimii usean GRIPO hälytysjärjestelmän kanssa (esim. HA5, HA52, H302Y ja H302W). 5 6 7 pois päältä (paitsi silloin

Lisätiedot

ASENNUSOPAS. Koristepaneeli BYCQ140D7W1 BYCQ140D7W1W

ASENNUSOPAS. Koristepaneeli BYCQ140D7W1 BYCQ140D7W1W ASENNUSOPAS Koristepaneeli BYCQ40D7W BYCQ40D7WW 4 9 8 7 4 6 4 4 4 4 4 4+6 a g a c e f d g g h 6 mm 6 4 8 7 9 4 6 BYCQ40D7W Koristepaneeli BYCQ40D7WW Asennusopas Englanninkielinen teksti on alkuperäinen

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX EOB20001W EU ENV0

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX EOB20001W EU ENV0 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle AEG-ELECTROLUX EOB20001W EU ENV0. Löydät kysymyksiisi vastaukset AEG-ELECTROLUX EOB20001W EU ENV0 käyttöoppaasta

Lisätiedot

KÄYTTÄJÄN KÄSIKIRJA. Malli: LMDT-810 Itseoppiva liiketunnistin ulkokäyttöön. IP44

KÄYTTÄJÄN KÄSIKIRJA. Malli: LMDT-810 Itseoppiva liiketunnistin ulkokäyttöön. IP44 KÄYTTÄJÄN KÄSIKIRJA Malli: LMDT-810 Itseoppiva liiketunnistin ulkokäyttöön. IP44 OMINAISUUDET: ' 67 miljoonaa koodiyhdistelmää, naapurin laitteet eivät aiheuta häiriöitä. * Helppo käyttö, ei johdotusta,

Lisätiedot

YLEINEN TURVALLISUUS KÄYTTÖTURVALLISUUS

YLEINEN TURVALLISUUS KÄYTTÖTURVALLISUUS KÄYTTÖOHJE PV-26 TÄRKEÄÄ! Lue tämä käyttöohje ennen asennusta ja käyttöä. Näin vältytään mahdollisilta vahingoilta tai laitteen rikkoutumiselta. Tämän ohjeen asennustyöt saa suorittaa vain ammattitaitoinen

Lisätiedot

KRSC 9011/1 KRSC 9006 KRSF 9005/SL KRSF 9005/BL. Asennusohjeet

KRSC 9011/1 KRSC 9006 KRSF 9005/SL KRSF 9005/BL. Asennusohjeet KRSC 9011/1 KRSC 9006 KRSF 9005/SL KRSF 9005/BL Asennusohjeet Ennen jääkaapin asentamista 4 Vesiliitäntä 4 Sähköliitäntä 5 Jääkaapin sijoitus ja tasapainottaminen 6 Asennusmitat ja -vaatimukset 7 Pakastimen

Lisätiedot

Poistoilmahuuva JLI-UV-Turbo Asennus-, säätö- ja huolto-ohjeet

Poistoilmahuuva JLI-UV-Turbo Asennus-, säätö- ja huolto-ohjeet Asennus-, säätö- ja huolto-ohjeet SIVU JEVEN Keittiöilmanvaihtolaitteet Sisällysluettelo Kiinnityskoukkujen asennus Kierretankojen kiinnityskohdat ja yhteenliittäminen Lasien asennus Valaisimen kytkentä

Lisätiedot

Exclusive Art Asennus- ja käyttöohjeet

Exclusive Art Asennus- ja käyttöohjeet IValmistelu Puhdistus ja kunnossapito Exclusive Art Asennus- ja käyttöohjeet 1. Suihkukaapin puhdistukseen voidaan käyttää nestemäistä yleispuhdistusainetta ja pehmeää puhdistusliinaa. Puhdistusaine ei

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä.

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI NÄMÄ OHJEET TULEE LUKEA HUOLELLA JA SÄILYTTÄÄ MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. TÄRKEÄT

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET 2016 / 06

KÄYTTÖOHJEET 2016 / 06 P-21 KÄYTTÖOHJEET P-2105-W P-2106-W 2016 / 06 YLEISET OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useampaa liesikupumallia. Asennuskuvat ovat ohjeellisia ja näyttävät yksityiskohtia, jotka eivät ole

Lisätiedot

KÄYTTÖ JA ASENNUSOHJE MAUSTEHYLLYN ALLE ASENNETTAVA ULOSVEDETTÄVÄ LIESITUULETIN AKPO WK-7 LIGHT ECO

KÄYTTÖ JA ASENNUSOHJE MAUSTEHYLLYN ALLE ASENNETTAVA ULOSVEDETTÄVÄ LIESITUULETIN AKPO WK-7 LIGHT ECO KÄYTTÖ JA ASENNUSOHJE MAUSTEHYLLYN ALLE ASENNETTAVA ULOSVEDETTÄVÄ LIESITUULETIN AKPO WK-7 LIGHT ECO Kiitos laadukkaan AKPO -liesituulettimen hankinnasta! Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje tarkasti ennen

Lisätiedot

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 20 CDH Käyttöohje

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 20 CDH Käyttöohje Keraaminen Lämpöpuhallin VV 20 CDH Käyttöohje Tuotteen ominaisuudet 2 tehotasoa 1200W/2000W Hipaisukytkimet 0,5-7,5 tunnin ajastin Pyörimistoiminto (oskillointi) LED-merkkivalo osoittaa valitun toiminnon

Lisätiedot

Poistoilmahuuva JLI-Turbo Asennus-, säätö- ja huolto-ohjeet

Poistoilmahuuva JLI-Turbo Asennus-, säätö- ja huolto-ohjeet Asennus-, säätö- ja huolto-ohjeet SIVU JEVEN Keittiöilmanvaihtolaitteet Sisällysluettelo Kiinnityskoukkujen asennus Kierretankojen kiinnityskohdat ja yhteenliittäminen Lasien asennus 5 Valaisimen kytkentä

Lisätiedot

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Kytkimet 1. Taajuuden valintanäppäimet 2. Radioasemien selailun ja kellonajan asetus 3. Muistipaikan valintanäppäimet 4. Äänenvoimakkuuden säätö 5. LCD-näyttö 6. Herätyksen asetus

Lisätiedot

Tapas- ja Sushi lasikko

Tapas- ja Sushi lasikko Tapas- ja Sushi lasikko Metos VS4, VS6, VS8, VS10 4209540, 4209542, 4209544, 4209546 Asennus- ja käyttöohjeet Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta 02.01.2012 02.01.2012 METOS Tapas- ja

Lisätiedot

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 FI F E G D B C A 3 SUOMI 08-10 4 HIUSTENKUIVAAJA HD 3700 Turvallisuus Ota huomioon seuraavat ohjeet laitetta käytettäessä. 7 Laite on suunniteltu vain kotitalouskäyttöön. 7 Älä

Lisätiedot

Aurinko-C20 asennus ja käyttöohje

Aurinko-C20 asennus ja käyttöohje Aurinko-C20 laitetelineen asennus ja käyttö Laitetelineen osat ja laitteet:. Kääntyvillä pyörillä varustettu laiteteline. Laitteet on kiinnitetty ja johdotettu telineeseen (toimitetaan akut irrallaan).

Lisätiedot

Huolto-opas Kuivausrumpu

Huolto-opas Kuivausrumpu Huolto-opas Kuivausrumpu T5190LE Malli N1190.. Alkuperäiset ohjeet 438 9098-10/FI 2015.09.11 Sisältö Sisältö 1 Merkinnät...5 2 Yleistä...5 3 Huolto...6 3.1 Puhdista nukkasuodattimet...6 3.2 Erikoissuodatin...6

Lisätiedot

BAARIKYLMÄKALUSTE BARCOOLER. Asennus- ja käyttöohjeet

BAARIKYLMÄKALUSTE BARCOOLER. Asennus- ja käyttöohjeet BAARIKYLMÄKALUSTE BARCOOLER Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO YLEISTÄ... 1 LAITTEEN TOIMITUS... 1 YKSIKÖIDEN MITAT... 2 ASENNUS... 3 Ohjeita asentajalle... 3 Asennus... 3 Ovien avautumissuunnan

Lisätiedot

JLI Asennus-, säätö- ja huolto-ohjeet

JLI Asennus-, säätö- ja huolto-ohjeet JLI Asennus-, säätö- ja huolto-ohjeet SIVU JEVEN Keittiöilmanvaihtolaitteet Sisällysluettelo Kiinnityskoukkujen asennus Kierretankojen kiinnityskohdat ja yhteenliittäminen Lasien asennus, Verholevyjen

Lisätiedot

TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA VAARA: VAROITUS:

TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA VAARA: VAROITUS: TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA SINUN JA TOISTEN TURVALLISUUS ON HYVIN TÄRKEÄÄ. Ohjekirjassa ja laitteessa on useita tärkeitä turvallisuusviestejä. Lue aina kaikki turvallisuusviestit ja noudata niitä. Tämä

Lisätiedot

Tynnyrisaunan asennusohje (1013)

Tynnyrisaunan asennusohje (1013) Tynnyrisaunan asennusohje (1013) 1 Asenna tynnyri suoralla alustalla Huom: Osa no: 1 ei kuulu toimitukseen. Asenna saunan tukiosa, osat sopivat jyrsittyihin uriin. Ruuvaa kiinni osat (ruuvien reijät merkittyinä,

Lisätiedot

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Laitteeseen tutustuminen: Yläkuva laitteesta 1. LCD panelin sammutus kytkin 2. Laajakuva 3. Pysäytys 4. Edellinen 5. Seuraava 6. Toista 7. Valikko painike Nuolinäppäimet:

Lisätiedot

AUTOMAATTINEN LASER-VAAIITUSLAITE. Malli: ALL-100 www.nomenta.com

AUTOMAATTINEN LASER-VAAIITUSLAITE. Malli: ALL-100 www.nomenta.com AUTOMAATTINEN LASER-VAAIITUSLAITE Malli: ALL-100 www.nomenta.com FI Turvaohjeet Alla olevien ohjeiden noudattamatta jättäminen saattaa aiheuttaa omaisuus- tai henkilövahingon. Lue ja omaksu kaikki ohjeet

Lisätiedot

Hierova kylpyamme Monte 62105 ASENNUSOPAS HIEROVA KYLPYAMME KÄYTTÖOHJE MALLI: MONTE 62105 Hyvä käyttäjä: Kiitos, että valitsit BATHLIFE kylpyammeen. Varmistaaksesi turvallisuutesi, lue ohjeet huolellisesti

Lisätiedot

Lue huolella koko käyttöohje ennen tuotteen käyttöönottoa. Muista säästää käyttöohje tulevaisuuden varalle TURVALLISUUSTIETOJA

Lue huolella koko käyttöohje ennen tuotteen käyttöönottoa. Muista säästää käyttöohje tulevaisuuden varalle TURVALLISUUSTIETOJA Lue huolella koko käyttöohje ennen tuotteen käyttöönottoa. Muista säästää käyttöohje tulevaisuuden varalle Pidätämme kaikki oikeudet teknisten tietojen muutoksiin, emme myöskään vastaa mahdollisista teksti

Lisätiedot

AR280P Clockradio Käyttöohje

AR280P Clockradio Käyttöohje AR280P Clockradio Käyttöohje Index 1. Käyttötarkoitus 2. Turvallisuus o 2.1. Tämän käyttöoppaan tarrat o 2.2. Yleiset turvallisuusohjeet 3. Käyttöönoton valmistelu o 3.1. Pakkauksesta purkaminen o 3.2.

Lisätiedot

Movair AF 170. Käyttöohje. Korvent Oy Vanha Nurmijärventie 116 01730 VANTAA FINLAND

Movair AF 170. Käyttöohje. Korvent Oy Vanha Nurmijärventie 116 01730 VANTAA FINLAND Movair AF 170 Käyttöohje Korvent Oy Vanha Nurmijärventie 116 01730 VANTAA FINLAND Sisällysluettelo Yleistä... 3 Varoitus!... 3 Laitteen käyttö ja suodattimien vaihto... 4 Alipaineistajan käyttö... 4 Suodattimien

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE BONECO P340

KÄYTTÖOHJE BONECO P340 93 KÄYTTÖOHJE BONECO P340 94 YLEISKUVA JA OSIEN NIMET 4 5 1 Suojakansi 1 2 3 2 Esisuodatin 3 Suodatin A341 4 BONECO P340 5 Ohjauspaneeli ja näytöt 95 SISÄLTÖ Yleiskuva ja osien nimet 94 Toimitussisältö

Lisätiedot

Smoke Alarm FERION 1000 O

Smoke Alarm FERION 1000 O Smoke Alarm FERION 1000 O fi Smoke Alarm Sisällysluettelo fi 3 Sisällysluettelo 1 Graphics 4 2 Johdanto 6 3 Kiinnitys 7 4 Ylläpito 9 5 Tekniset tiedot 10 6 Asiakaspalvelu 11 Bosch Sicherheitssysteme GmbH

Lisätiedot

DL-LÄMPÖLAMPPU. Asennus- ja käyttöohjeet

DL-LÄMPÖLAMPPU. Asennus- ja käyttöohjeet DL-LÄMPÖLAMPPU Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä... 3 2. Turvaohjeet... 3 3. Rakenne ja mallit... 4 4. Asennus... 4 4.1 Lampun sijoitus...4 4.2 Asennustapoja...5 4.3 Lampun kokoaminen...6

Lisätiedot

Liesituuletin Tyyppi: EFK TI RF

Liesituuletin Tyyppi: EFK TI RF IR KÄYTTÖOHJE FI SISÄLLYS I Yleistä tietoa 45 II Komponentit 45 III Tekniset tiedot 46 IV Käyttö 46 V Asennus 47 1. Kattotelineen asennus 48 2. Liesituulettimen asennus 48 3. Sähköliitäntä ja toimintatesti

Lisätiedot

TÄRKEITÄ HUOMIOITA Kiitos, että valitsit Casa Bugatin UMA keittövaa'an. Kuten kaikkia elektronisia laitteita, myös tätä vaakaa tulee käyttää huolellisesti ja ohjeiden mukaan vammojen ja laitteen vaurioitumisen

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET

KÄYTTÖOHJEET KÄYTTÖOHJEET KÄYTTÖOHJEET Lue huolellisesti käyttöohjeet. Jos ette noudata käyttöohjeita, tuottaja ei korvaa siitä johtuvia vahinkoja, aiheuttamia tulipaloja tai muita valituksia. Liesituuletin on tarkoitettu

Lisätiedot

Bake-Off uuni METOS BISTROT 434-10 4560506. Käyttöohjeet. Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta

Bake-Off uuni METOS BISTROT 434-10 4560506. Käyttöohjeet. Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta Bake-Off uuni METOS BISTROT 434-10 4560506 Käyttöohjeet Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä... 3 2. Asennus... 3 3. Käyttö... 3 3.1. Käyttöönotto...3 3.2

Lisätiedot

JSKI Asennus-, säätö- ja huolto-ohjeet

JSKI Asennus-, säätö- ja huolto-ohjeet JSKI Asennus-, säätö- ja huolto-ohjeet SIVU JEVEN Keittiöilmanvaihtolaitteet Sisällysluettelo Kiinnityskoukkujen asennus Kierretankojen kiinnityskohdat ja yhteenliittäminen 4 Valaisimen kytkentä ja vaihto

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. Tervetuloa. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli. USBvirtasovitin. Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti.

Pakkauksen sisältö. Tervetuloa. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli. USBvirtasovitin. Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti. Arlo Baby -pikaopas Pakkauksen sisältö Tervetuloa Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli USBvirtasovitin Pikaopas Seinäpidike Kiinnitysruuvit Liitä

Lisätiedot

SIIRRETTÄVÄ JÄÄHDYTYSLAITE ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET RF-2930W/P1

SIIRRETTÄVÄ JÄÄHDYTYSLAITE ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET RF-2930W/P1 SIIRRETTÄVÄ JÄÄHDYTYSLAITE ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET RF-2930W/P1 TÄRKEÄÄ HUOMIOITAVAA Välttyäksemme vahingoilta ja jotta takuu on voimassa, asettakaa laite pystyasentoon vähintään 2 tuntia ennen käyttöönottoa

Lisätiedot

Muistimoduulit. Käyttöopas

Muistimoduulit. Käyttöopas Muistimoduulit Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut mainitaan

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX EOB42100W EU ENV06

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX EOB42100W EU ENV06 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle AEG-ELECTROLUX EOB42100W EU ENV06. Löydät kysymyksiisi vastaukset AEG-ELECTROLUX EOB42100W EU ENV06 käyttöoppaasta

Lisätiedot

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 B-2170 Merkkivalojen selitys Keltainen merkkivalo (1) Alilämpötilan näyttö Punainen merkkivalo (2) Tyhjän säiliön näyttö STOP MAHDOLLISET VIAT Jos laite ei toimi moitteettomasti,

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX EFPC640 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3895188

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX EFPC640 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3895188 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

GH-56 KÄYTTÖOHJEET GH-5607-S 2016 / 06

GH-56 KÄYTTÖOHJEET GH-5607-S 2016 / 06 GH-56 KÄYTTÖOHJEET GH-5605-S GH-5607-S 2016 / 06 YLEISET OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useampaa liesikupumallia. Asennuskuvat ovat ohjeellisia ja näyttävät yksityiskohtia, jotka eivät

Lisätiedot

Muistimoduulit Käyttöopas

Muistimoduulit Käyttöopas Muistimoduulit Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut mainitaan

Lisätiedot

TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA VAARA: VAROITUS:

TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA VAARA: VAROITUS: TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA KÄYTTÄJÄN JA MUIDEN HENKILÖIDEN TURVALLISUUS ON ERITTÄIN TÄRKEÄÄ. Tässä käyttöohjeessa sekä itse laitteessa on tärkeitä turvallisuusohjeita. Lue ohjeet ja noudata niitä aina.

Lisätiedot

PANEELILÄMMITIN KÄYTTÄJÄN OPAS

PANEELILÄMMITIN KÄYTTÄJÄN OPAS PANEELILÄMMITIN KÄYTTÄJÄN OPAS PH35-600 220-240V~ 50-60Hz 500-600W IP24 Soveltuu käytettäväksi vain tiloissa joissa on hyvä ilmanvaihto. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä ja pidä ne tallessa.

Lisätiedot

ASENNUSOHJE LIEKKI PIIPPU

ASENNUSOHJE LIEKKI PIIPPU Käyttötarkoitus: ASENNUSOHJE LIEKKI PIIPPU Hormex T600 liekki piippu on lämpöä kestävä, kaksoisseinäinen savupiippujärjestelmä, joka on valmistettu 1.4828 lämpöä kestävästä teräksestä (ulkokuori - 1.4301)

Lisätiedot

LEIVÄNPAAHDIN. Asennus- ja käyttöohjeet. METOS Tempo 4ATS-A, 6ATS-A. Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta 4560470, 4560472

LEIVÄNPAAHDIN. Asennus- ja käyttöohjeet. METOS Tempo 4ATS-A, 6ATS-A. Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta 4560470, 4560472 LEIVÄNPAAHDIN METOS Tempo 4ATS-A, 6ATS-A 4560470, 4560472 Asennus- ja käyttöohjeet Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta 04.04.2012 04.04.2012 Leivänpaahdin METOS Tempo SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Asennusohjeet TX 3100A. Sivu 1 / 16. 040 718 5775 www.airmir.fi

Asennusohjeet TX 3100A. Sivu 1 / 16. 040 718 5775 www.airmir.fi Asennusohjeet TX 3100A Sivu 1 / 16 1.0.0 SISÄLTÖ 1.0.0 SISÄLTÖ... 2 3.0.0 YLEISTÄ TIETOA... 3 3.1.0 ESIPUHE... 3 3.2.0 KÄYTTÖTARKOITUS... 3 3.3.0 TOIMITUKSEN SISÄLTÖ... 3 3.4.0 KONEEN TOIMINTA... 4 4.0.0

Lisätiedot