Digitaalinen Hikvision-videotallennin Pikakäyttöohje SUOMI

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Digitaalinen Hikvision-videotallennin Pikakäyttöohje SUOMI"

Transkriptio

1 Digitaalinen Hikvision-videotallennin Pikakäyttöohje SUOMI

2 Pikakäyttöohje SUOMI

3 Laitepaketit PAKETTI SISÄ- JA ULKOKÄYTTÖÖN 2 X analoginen kamera 1 X digitaalinen videotallennin (DS-7200 HFI/HWI-SH) 2 X IP-kamera 1 X verkkovideotallennin (DS-7600 NI-SP/ST/SE/SN) 2 X analoginen tai IPkamera 1 X digitaalinen hybridivideotallennin (DS-7600HI-ST) Asennuskaavio Liitä kamerat tallentimeen seuraavan kaavion mukaan:

4 Käyttövalikko Valikkorakenne Menu Playback Export Manual HDD Record Camera Configuration Maintenance Shutdown Normal Normal Record General Schedule OSD General System Info Logout Lock Event Event Advanced Encoding Image Network Log Information Shutdown Tag HDD Detect Advanced PTZ Live View Import/Export Reboot Holiday Motion Exceptions Upgrade Privacy Mask User Default Tamper-proof Net Detect Video Loss Käynnistys ja sammutus Oikea käynnistys- ja sammutustapa pidentävät digitaalisen videotallentimen käyttöikää. Asennusavustajan käyttö Asennusavustaja auttaa laitteen tärkeiden asetusten määrittämisessä. Se käynnistyy oletusarvoisesti, kun laite on ladattu. Asennusavustajan käyttö: 1. Valitse avattavasta valikosta järjestelmän resoluutio. Oletusresoluutio on / 60 Hz. Tallenna resoluutioasetukset valitsemalla Apply.

5 2. Ota asennusavustaja käyttöön laitteen käynnistyessä valitsemalla valintaruutu. Jatka asennusavustajan käyttöä valitsemalla Next. Voit myös poistua asennusavustajasta valitsemalla Cancel tai voit käyttää asennusavustajaa seuraavan kerran jättämällä Start wizard when device starts? -valintaruudun valituksi ja poistumalla avustajasta. 3. Siirry sisäänkirjautumisikkunaan valitsemalla avustajaikkunassa Next. 1) Anna pääkäyttäjän salasana. Oletusarvo on ) Muuta pääkäyttäjän salasanaa valitsemalla valintaruutu New Admin Password. Anna uusi salasana ja vahvista se annetuissa kentissä.

6 4. Siirry päivämäärä- ja aika-asetusten ikkunaan napsauttamalla Next-painiketta. Määritä aikavyöhyke, päivämäärämuoto, järjestelmän päivämäärä ja järjestelmän aika. 5. Siirry takaisin verkkoasetusavustajan ikkunaan napsauttamalla Next-painiketta. Määritä verkkoparametrit, kuten NIC-tyyppi, IPv4-osoite, IPv4-aliverkkopeite ja oletusväylä. Voit saada IP-osoitteen ja muut verkkoasetukset palvelimesta automaattisesti ottamalla DHCP:n käyttöön.

7 6. Siirry HDD Management -ikkunaan napsauttamalla Next-painiketta. Alusta kiintolevyasema napsauttamalla Init-painiketta. Alustus poistaa kaikki kiintolevyasemalle tallennetut tiedot. 7. Siirry Record Settings -ikkunaan napsauttamalla Next-painiketta. 1) Valitse konfiguroitava kamera. 2) Ota Start Recording käyttöön valitsemalla valintaruutu. 3) Valitse tallennustilaksi normaali (Normal) tai liikkeentunnistus (Motion Detection).

8 4) Kopioi nykyisen kameran tallennusasetukset tarvittaessa muihin kameroihin valitsemalla Copy. 5) Siirry Record Settings -ikkunaan valitsemalla OK. 8. Viimeistele käynnistyksen asennusavustaja valitsemalla OK. Live-näkymä Live-näkymätilan näytössä on eräitä kuvakkeita, jotka ilmaisevat kameran eri tiloja. Niitä ovat Live-näkymäkuvakkeet Live-näkymätilassa näytön oikeassa yläkulmassa on kuvakkeita jokaiselle kanavalle. Ne näyttävät kanavan tallennuksen ja hälytyksen tilat, joten ongelmat voi havaita mahdollisimman nopeasti.

9 Hälytys (videon häviäminen, peukalointi, liikkeentunnistus tai anturihälytys). Tallennus (manuaalinen tallennus, ajoitettu tallennus, liikkeentunnistustallennus tai hälytyksen käynnistämä tallennus) Hälytys & tallennus Hiiren käyttö live-näkymässä Siirry live-näkymässä seuraavaan valikkoon napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ikkunaa:

10 Nimi Menu Single Screen Multi-screen Previous Screen Next Screen Start/Stop Auto-switch Taulukko 1 Hiiren käyttö live-näkymässä Kuvaus Siirry järjestelmän päävalikkoon napsauttamalla hiiren kakkospainiketta. Siirry yksittäiseen kokonäyttöön valitsemalla avattavasta luettelosta kanavan numero. Säädä näyttöasettelua valitsemalla vaihtoehto avattavasta luettelosta. Siirry edelliseen näyttöön. Siirry seuraavaan näyttöön. Ota näyttöjen automaattinen vaihto käyttöön tai poista se käytöstä. Huomaa: Live-näkymäkonfiguraation viipymäaika täytyy määrittää ennen Start Auto-switch -valinnan käyttämistä. Start Recording Quick Set All-day Playback Aux Monitor Käynnistä koko päivän normaali tallennus tai liikkeentunnistustallennus kaikille kanaville. Aseta videolähtötilan arvoksi vakio, kirkas, pehmeä tai eloisa (Standard, Bright, Gentle, Vivid). Toista valitun kanavan video. Vaihda apulähtötilaan, ja päälähtö poistetaan käytöstä. Huomaa:Jos siirryt apulähtötilaan, mutta apumonitoria ei ole liitetty, hiiritoiminto ei ole käytössä. Vaihda takaisin päälähtöön etupaneelin F1-painikkeella tai IRetäohjaimen VOIP/MON-painikkeella ja painamalla sen jälkeen Enter-painiketta. Huomaa: Jos vastaava kamera tukee älykästä toimintoa, Reboot Intelligence -valinta on luettelossa, kun tätä kameraa napsauttaa hiiren kakkospainikkeella. Pää-/apulähdön vaihto Kun HDMI/VGA-lähtö on konfiguroitu päälähdöksi, CVBS-lähdön voi vaihtaa päälähdöksi. Vaiheet: 1. Kaksoisnapsauta HDMI/VGA-lähtönäyttöä hiiren kiekkopainikkeella, jolloin avautuu seuraava viesti-ikkuna: 2. Vaihda apulähtöön kaksoisnapsauttamalla näyttöä uudelleen hiiren kiekkopainikkeella tai

11 peruuta toiminto napsuttamalla Cancel-painiketta. 3. Valitse CVBS-lähtönäytössä hiiren kakkospainikkeella Menu Output Mode -tilaksi Main CVBS. 4. Käynnistä laite uudelleen napsauttamalla viesti-ikkunassa Yes, jolloin CVBS-lähtö otetaan käyttöön päälähtönä. Huomaa: Voit vaihtaa päälähdön takaisin HDMI/VGA-lähdöksi valitsemalla Menu Output Mode -tilaksi Auto tai HDMI/VGA kohdassa Menu>Configuration>More Settings to Auto. PTZ-ohjaus Aseta PTZ-parametrit noudattamalla menettelyä. PTZ-parametrit pitää konfiguroida ennen PTZkameran asettamista. Tarkista ennen käynnistämistä, että PTZ ja digitaalinen videotallennin on liitetty oikein RS-485- liitännän kautta. Siirry live-näkymätilassa PTZ-työkalupalkkiin painamalla IR-kauko-ohjaimen PTZohjauspainiketta tai napsauttamalla valitsemalla PTZ-ohjauskuvaketta. Taulukko 2 PTZ-työkalupalkkikuvakkeiden kuvaus Kuvake Kuvaus Kuvake Kuvaus Kuvake Kuvaus Suuntapainike ja automaattisen kierron Zoom+, tarkennus+, Zoom-, tarkennus-, himmennin- painike himmennin+ PTZ-liikkeen nopeus Valo ON/OFF Pyyhin ON/OFF 3D-zoom Kuvan keskitys Esiaseta Vartiokierros Malli Valikko Edellinen kohta Lopeta vartiokierros tai malliliike Seuraava kohta Pienennä ikkunat Aloita malli/vartiokierros Poistu

12 Tallennus Konfiguroi tallennus kaikille kanaville käyttämällä live-näkymätilassa hiiren kakkospainikkeella avautuvaa valikkoa. 1. Siirry live-näkymässä seuraavaan valikkoon napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ikkunaa: 2. Napsauta Start Recording -alivalikkoa ja valitse tallennustilaksi Normal Record tai Motion Detection Record. 3. Viimeistele pikatallennusasetukset kaikille kanaville valitsemalla viesti-ikkunassa Yes. Huomaa:Tässä tilassa on oletusarvoisesti konfiguroitu koko näytön liikkeentunnistuksen käynnistämä tallennus. Toisto Toista live-näkymävalikon tietyn kanavan tallennustiedostoja. Välitön toisto kanavan mukaan Valitse live-näkymässä kanava hiirellä ja napsauta pikatoimintovalikossa -painiketta. Huomaa:Vain viimeisen viiden minuutin aikana tällä kanavalla tallennetut tiedostot toistetaan.

13 Koko päivän jatkuva toisto kanavan mukaan 1. Siirry koko päivän jatkuvan toiston valikkoon. Hiiri: napsauta hiiren kakkospainikkeella live-näkymätilan kanavaa ja valitse valikosta kohta All-day Playback. Toista kanavan tallennustiedostoja yksittäisnäytön live-näkymässä painamalla etupaneelin tai IR-kauko-ohjaimen PLAY-painiketta. Moninäytön live-näkymässä toistetaan ylävasemmalla olevan kanavan (ei peitetty) tallennustiedostoja. 2. Toiston hallinta. Toistoliittymän alaosassa olevaa työkalupalkkia voi käyttää toiston ohjaamiseen.

14 Kanavan ja ajan valinnan valikko näkyy liikuttamalla toistoliittymässä hiirtä oikealle päin. Valitse kanava tai kanavat, jos haluat vaihtaa toiston toisiin kanaviin tai toistaa useita kanavia yhtä aikaa.

15 Varmuuskopiointi Tallennetut tiedostot voi varmuuskopioida useille laitteille, kuten USB Flash -asemille, USBkiintolevyasemille tai DVD-kirjoittimelle. Tallennettujen tiedostojen vienti: 1. Siirry videon vientiliittymään valitsemalla Menu>Export. Valitse varmuuskopioitavat kanavat ja napsauta Quick Export -painiketta. 2. Siirry vientiliittymään, valitse varmuuskopiolaite ja aloita vienti napsauttamalla Export - painiketta.

16 3. Tarkista varmuuskopioinnin tulos. Valitse tallennustiedosto vientiliittymässä ja tarkista se napsauttamalla painiketta.

17 Paneelien esittely Etupaneeli DS-7200HFI-SH Ohjauspaneelin painikkeiden kuvaus Nro Nimi Toiminnon kuvaus 1 POWER 2 STATUS 3 Tx/Rx Vihreä POWER-merkkivalo syttyy, kun digitaalinen videotallennin käynnistetään. Punainen STATUS-merkkivalo syttyy, kun tietoja luetaan kiintolevyasemalta tai niitä kirjoitetaan kiintolevyasemalle. Vihreä Tx/Rx-merkkivalo vilkkuu, kun verkkoyhteys toimii oikein. 4 USB-liitäntä USB-hiiren tai USB Flash-muistilaitteen liittämiseen. 5 IRvastaanotin IR-kauko-ohjaimen vastaanotin. Huomaa: Sopii kaikkiin 72-SH/SV-sarjan digitaalisiin videotallentimiin, joissa on sama etupaneeli ja kuvaus. Kaikissa voi valita 4, 8 tai 16 kanavaa. DS-7600NI-ST/SP: DS-7600NI-ST/SP-etupaneelin kuvaus Nro Nimi Toiminnon kuvaus 1 USB-liitäntä USB-hiiren tai USB Flash-muistilaitteen liittämiseen.

18 POWER: vihreä POWER LED -merkkivalo syttyy, kun verkkovideotallennin käynnistetään. READY: vihreä LED-merkkivalo palaa, kun laite toimii normaalisti. 2 Tilan merkkivalot STATUS: 1. Vihreä merkkivalo palaa, kun IRkauko-ohjaus on otettu käyttöön. 2. Punainen merkkivalo palaa, kun yhdistelmänäppäimiä (SHIFT) käytetään. 3. Merkkivalo on sammunut, kun mitään edellä mainittua ehtoa ei täytetä. ALARM: punainen merkkivalo palaa, kun tapahtuu hälytys. HDD: punainen LED-merkkivalo vilkkuu, kun kiintolevyasema lukee/kirjoittaa. Tx/Rx: vihreä Tx/Rx-merkkivalo vilkkuu, kun verkkoyhteys toimii oikein. 3 SHIFT Vaihto numero- tai kirjainsyötön ja yhdistelmänäppäinten toimintojen välillä. (Kirjainten tai numeroiden syöttö, kun valo ei pala, toimintojen suoritus, kun punainen merkkivalo palaa.) 1/MENU Syöttää numeron 1. Siirtyy päävalikkoliittymään. 4 Yhdistelmänäppäimet 2/ABC/F1 3/DEF/F2 Syöttää numeron 2. Syöttää kirjaimet ABC. Luettelokentässä F1-painike valitsee luettelon kaikki kohdat. PTZ-ohjaustilassa se sytyttää/sammuttaa PTZ-valon, ja kun kuvaa on lähennetty, näppäin loitontaa kuvaa. Syöttää numeron 3. Syöttää kirjaimet DEF. F2-painike vaihtaa välilehtiä. PTZ-ohjaustilassa se lähentää kuvaa.

19 Syöttää numeron 4. 4/GHI/ESC Syöttää kirjaimet GHI. Poistuu ja palaa takaisin edelliseen valikkoon. Syöttää numeron 5. Syöttää kirjaimet JKL. 5/JKL/EDIT Poistaa kohdistimen edellä olevat merkit. Valitsee valintaruudun ja ON/OFF-kytkimen. Aloittaa/lopettaa tallenteen leikkauksen toistossa. Syöttää numeron 6. 6/MNO/PLAY Syöttää kirjaimet MNO. Toisto, suora pääsy toistoliittymään. Syöttää numeron 7. 7/PQRS/REC Syöttää kirjaimet PQRS. Avaa manuaalisen tallennuksen liittymän. Syöttää numeron 8. 8/TUV/PTZ Syöttää kirjaimet TUV. Siirtyy PTZ-ohjausliittymään. Syöttää numeron 9. 9/WXYZ/PREV Syöttää kirjaimet WXYZ. Monikanavanäyttö live-näkymässä. Syöttää numeron 0. 0/A Vaihtaa syöttötavat muokkaustekstikentässä. (Isot ja pienet kirjaimet, aakkoset, symbolit tai numerot). Vaihtaa pää- ja apulähdön välillä, kun painiketta painetaan kahdesti. 5 Ohjauspainikkeet DIRECTION Valikkotilassa suuntapainikkeilla voi navigoida eri kenttien ja kohteiden välillä sekä valita

20 asetusparametreja. Toistotilassa ylös- ja alas-painikkeilla nopeutetaan tai hidastetaan tallenteen toistamista. Vasen- ja oikea-painikkeilla siirrytään tallenteessa 30 sekuntia eteen- tai taaksepäin. Kuva-asetusliittymässä ylös- ja alaspainikkeilla voi säätää kuvaparametrien tasopalkkia. Live-näkymätilassa näillä painikkeilla voi siirtyä eri kanaviin. Enter-painikkeella vahvistetaan valikkotilan valinta tai sillä valitaan valintakenttiä ja ON/OFF-kytkin. Toistotilassa sillä voi toistaa tai pysäyttää videon. ENTER Yksittäisten kuvien toistotilassa Enterpainikkeen painaminen toistaa videon kuva kerrallaan. Automaattisessa kuvanvaihtotilassa painikkeilla voi pysäyttää tai jatkaa automaattista kuvanvaihtoa. Huomaa: kummassakin voi valita 4, 8 tai 16 kanavaa. DS-7600NI-SE/P: DS-7600NI-SE/P-etupaneelin kuvaus Nro Nimi Kuvaus 1 Tilan merkkivalot Power Virran keltainen merkkivalo palaa, kun järjestelmä on käynnissä.

21 Status Tx/Rx Punainen Status-merkkivalo vilkkuu, kun tietoja luetaan kiintolevyasemalta tai niitä kirjoitetaan kiintolevyasemalle. Keltainen TX/RX-merkkivalo vilkkuu, kun verkkoyhteys toimii oikein. 2 USB-liitäntä USB-portit lisälaitteille, kuten USB-hiirelle tai USBkiintolevyasemalle. Huomaa: Etupaneeli sopii myös DS-7600NI-SE(/N)-sarjalle, kummassakin sarjassa voi valita 4, 8 tai 16 kanavaa. DS-7600HI-ST: DS-7600HI-ST-etupaneelin kuvaus Nro Nimi Toiminnon kuvaus 1 POWER Vihreä POWER-merkkivalo syttyy, kun laite käynnistetään. 2 STATUS Punainen STATUS-merkkivalo syttyy, kun tietoja luetaan kiintolevyasemalta tai niitä kirjoitetaan kiintolevyasemalle. 3 Tx/Rx Vihreä Tx/Rx-merkkivalo vilkkuu, kun verkkoyhteys toimii oikein. 4 IR-vastaanotin IR-kauko-ohjaimen vastaanotin. 5 USB-liitäntä USB-hiiren tai USB Flash-muistilaitteen liittämiseen. Huomaa: valittavissa on 4, 8 tai 16 kanavaa.

22 Takapaneeli: DS-7204HFI-SH: Takapaneelin liitäntöjen kuvaus Nro Kohta Kuvaus 1 VIDEO IN BNC-liitin analogiselle videotulolle. 2 VIDEO OUT BNC-liitin videolähdölle. 3 USB-liitäntä USB-hiiren tai USB Flash-muistilaitteen liittämiseen. 4 HDMI HDMI-videolähtö. 5 VGA DB15-liitin VGA-lähdölle. Näytön paikallinen videolähtö ja valikko. 6 AUDIO IN RCA-liitin äänitulolle. 7 AUDIO OUT RCA-liitin äänilähdölle. 8 LAN-liitäntä RJ45 10M / 100M Ethernet -liitäntä. 9 RS-485-liitäntä Liitin RS-485-laitteille. Liittää D+- ja D- -navat PTZvastaanottimen vastaaviin R+- ja R- -napoihin V 12 VDC -virtalähde. 11 POWER Laitteen virtakytkin. 12 GND Maadoitus (täytyy liittää, kun digitaalinen videotallennin käynnistyy) Huomaa: Sopii kaikkiin 72-SH/SV-sarjan digitaalisiin videotallentimiin, joissa on sama takapaneeli ja kuvaus. Kaikissa voi valita 4, 8 tai 16 kanavaa, vastaavasti 4-, 8- tai 16-kanavainen lähtö.

23 DS-7600NI-ST: DS-7600NI-ST-etupaneelin kuvaus Nro Kohta Kuvaus 1 VIDEO OUT BNC-liitin videolähdölle. 2 AUDIO OUT BNC-liitin äänilähdölle. 3 AUDIO IN BNC-liitin äänitulolle. (Myös kaksisuuntainen ääni) 4 RS-232-liitäntä Liitin RS-232-laitteille. 5 VGA DB9-liitin VGA-lähdölle. Näytön paikallinen videolähtö ja valikko. 6 HDMI HDMI-videolähdön liitin. 7 USB Liittää USB-levyt ja -laitteet. 8 LAN-liitäntä 1 verkkoliitäntä. 9 RS-485-liitäntä ALARM IN ALARM OUT Liitin RS-485-laitteille. T+- ja T- -navat liitetään PTZvastaanottimen vastaaviin R+- ja R- -napoihin. Liitin hälytystulolle. Liitin hälytyslähdölle. 10 Virtalähde 12 VDC -virtalähde. 11 Virtakytkin Laitteen virtakytkin. Huomaa: valittavissa on 4, 8 tai 16 kanavaa. DS-7600NI-SP:

24 DS-7600NI-SP-takapaneelin kuvaus Nro Kohta Kuvaus 1 Verkkoliitännät PoEtoiminnon kanssa Verkkoliitäntä kameroille ja virtalähde Ethernetin kautta. 2 VIDEO OUT BNC-liitin videolähdölle. 3 AUDIO OUT BNC-liitin äänilähdölle. 4 AUDIO IN BNC-liitin äänitulolle. (Myös kaksisuuntainen ääni) 5 RS-232-liitäntä Liitin RS-232-laitteille. 6 VGA DB9-liitin VGA-lähdölle. Näytön paikallinen videolähtö ja valikko. 7 HDMI HDMI-videolähdön liitin. 8 LAN-liitäntä 1 verkkoliitäntä. 9 RS-485-liitäntä ALARM IN ALARM OUT Liitin RS-485-laitteille. T+- ja T- -navat liitetään PTZvastaanottimen vastaaviin R+- ja R- -napoihin. Liitin hälytystulolle. Liitin hälytyslähdölle. 10 Virtalähde 12 VDC -virtalähde. 11 Virtakytkin Laitteen virtakytkin. 12 USB Liittää USB-levyt ja -laitteet. Huomaa: valittavissa on 4, 8 tai 16 kanavaa. DS-7600NI-SE/P: DS-7600NI-SE/P-takapaneelin kuvaus

25 Nro Kohta Kuvaus 1 LAN-verkkoliitäntä LAN-liitin (lähiverkko). 2 RS-485-liitäntä Liitin RS-485-laitteille. 3 Virtalähde 100~240 VAC -virtalähde 4 Virtakytkin Laitteen virtakytkin. 5 USB-liitäntä 6 GND USB-portit lisälaitteille, kuten USB-hiirelle tai USBkiintolevyasemalle. Maadoitus (täytyy liittää, kun verkkovideotallennin käynnistyy) 7 HDMI-liitäntä HDMI-videolähdön liitin. 8 VGA-lähtö DB9-liitin VGA-lähdölle. Näytön paikallinen videolähtö ja valikko. 9 Audio In RCA-liitin puhetulolle 10 Audio Out RCA-liitin äänilähdölle 11 Verkkoliitännät PoEtoiminnon kanssa (DS-7600NI-SE/P) Verkkoliitäntä kameroille ja virtalähde Ethernetin kautta. Huomaa: valittavissa on 4, 8 tai 16 kanavaa. DS-7600NI-SE/N: DS-7600NI-SE/N-takapaneelin kuvaus Nro Kohta Kuvaus 1 LAN-verkkoliitäntä LAN-liitin (lähiverkko). 2 RS-485-liitäntä Liitin RS-485-laitteille.

26 3 Virtalähde 12 VDC -virtalähde 4 Virtakytkin Laitteen virtakytkin. 5 USB-liitäntä 6 GND USB-portit lisälaitteille, kuten USB-hiirelle tai USBkiintolevyasemalle. Maadoitus (täytyy liittää, kun verkkovideotallennin käynnistyy) 7 HDMI-liitäntä HDMI-videolähdön liitin. 8 VGA-lähtö DB9-liitin VGA-lähdölle. Näytön paikallinen videolähtö ja valikko. 9 Audio In RCA-liitin puhetulolle 10 Audio Out RCA-liitin äänilähdölle 11 Verkkoliitännät vaihtotoiminnon kanssa (DS-7600NI-SE/N) Verkkoliitäntä kameroille. Huomaa: valittavissa on 4, 8 tai 16 kanavaa. DS-7600HI-ST: DS-7600HI-ST-takapaneelin kuvaus Nro Kohta Kuvaus 1 VIDEO IN BNC-liitin analogiselle videotulolle. 2 VIDEO OUT BNC-liitin videolähdölle. 3 AUDIO IN RCA-liitin äänitulolle. 4 USB-liitäntä USB-hiiren tai USB Flash-muistilaitteen liittämiseen. 5 HDMI HDMI-videolähtö.

27 6 VGA DB15-liitin VGA-lähdölle. Näytön paikallinen videolähtö ja valikko. 7 AUDIO OUT RCA-liitin äänilähdölle. 8 LAN-liitäntä Verkkoliitäntä. 9 RS-485-liitäntä Liitin RS-485-laitteille. Liittää D+- ja D- -navat PTZvastaanottimen vastaaviin R+- ja R- -napoihin V 12 VDC -virtalähde. 11 POWER Laitteen virtakytkin. 12 GND Maadoitus (täytyy liittää, kun laite käynnistyy)

28 Huomaa: valittavissa on 4, 8 tai 16 kanavaa. Hikvision DDNS käyttämällä UPnP-pääs yä Käyttöohje

29 Portin edelleenvälitys UPnP:n avulla UPnP Ota laitteessa UPnP käyttöön, valitse Main Menu -päävalikossa kohta Configuration ja vaihtoehto Network. UPnP (Universal Plug and Play) -asetuksia käytetään automaattiseen laitteiden konfigurointiin, palveluiden havaitsemiseen ja vertaistiedonsiirtoon IP-verkossa. UPnP-arkkitehtuuri tukee Zero Configuration Networking -ominaisuutta, joten reitittimessä ei tarvitse määrittää portin edelleenvälitysasetuksia. (kuva A) Siirry reitittimeen ja ota UPnP käyttöön, eri valmistajien reitittimissä käytetään erilaisia käyttöliittymiä. Katso reitittimen käyttöohjeesta, kuinka löydät UPnP-verkkoprotokollan.

30 (kuva B) Varmista, että UPnP-lähetys on kummassakin laitteessa käytössä, tarkistamalla kummatkin yhteydet tietokoneen verkkonäytössä. HUOMAA: (kuva C) Voit käyttää laitetta Internet Explorer -selaimen kautta kirjoittamalla laitteen IP-osoitteen sen osoitekenttään.

31 Näyttö dynaamisen IP-osoitteen avulla DDNS Hikvision tarjoaa maksuttoman DDNS-palvelun. Voit rekisteröidä laitteesi, jolloin se sallii etäyhteyden ilman, että reitittimeen tarvitsee määrittää portin edelleenvälitysasetuksia. Kun rekisteröinti on valmis, voit etäkäyttää laitetta Internet Explorer -selaimen tai ivms4200- asiakasohjelmiston avulla tai mobiililaitteiden yhteydessä ivms4500-asiakasohjelmiston avulla. Ota DDNS laitteessa käyttöön, valitse Main Menu -päävalikossa kohta Configuration ja vaihtoehto Network. (kuva D) Täytä tyhjä Device Domain Name -kenttä, sillä sitä tietoa tarvitaan ensirekisteröintiin Hikvision DDNS-palvelimessa Kirjoita nimi pienillä kirjaimilla.

32 DDNS-REKISTERÖINTI Avaa selain ja kirjoita osoitekenttään Valitse Hikvison DDNS Management System -käyttöliittymässä Register new user. (kuva E) Täytä ensirekisteröitymisen yhteydessä kaikki pakolliset kentät (katso kuva F). Näiden tietojen avulla voit jatkossa kirjautua sisään palvelimeen.

33 (kuva F) LAITTEEN LISÄÄMINEN Valitse Device Management ja Add, jonka jälkeen pääset Add Device -ikkunaan (katso kuva H). (kuva G)

34 (kuva H) Täytettävien tietojen täytyy vastata laitetietoja. Device Name: katso kuva D tai valitse Main Menu -> Configuration -> Network -> DDNS-välilehti. Device Serial: nämä tiedot saa ivms4200-asiakasohjelmistosta tai Internet Explorer -selaimen kautta, kopioi ja liitä malli- ja sarjanumerotiedot. ivms4200 IE (Internet Explorer) HTTP Port: tarkista laitteen ilmoitetut portit kohdassa Main Menu -> Configuration -> Network -> More Settings -välilehti. Kun olet valmis, jatka napsauttamalla OK-painiketta.

35 LAITTEEN NÄYTTÄMINEN Varmista, että laite on lisätty oikein DDNS-palvelimeen valitsemalla vasemmassa yläkulmassa Device Status. Annetun URL-linkin pitäisi näkyä kuvan osoittamalla tavalla, jolloin laite on online-tilassa. Voit etänäyttää laitteen käyttämällä annettua URL-linkkiä verkkoselaimessa tai käyttämällä tietokoneen tai mobiilialustan ivms4200/4500-asiakasohjelmistoa.

36 LISÄTIETOJA MONILAITEKÄYTTÖ Kun käytetään useaa UPnP-toimintoja käyttävää laitetta, on suositeltavaa muuttaa kunkin laitteen porttiasetuksia. Esimerkki: NVR (1) Server Port :8000 NVR (2) Server Port :8001 HTTP Port:80 RTSP Port:554 HTTP Port:8081 RTSP Port:8554 Varmista porttiristiriitojen välttämiseksi, että jokaisella laitteelle on ilmoitettu eri portti. Vaihda ulkoista porttia (External Port) valitsemalla Edit, jolloin avautuu valikko. Aseta hiiren kohdistin External Port -kohdan päälle, jolloin näkyviin tulee numeronäppäimistö seuraavan kuvan osoittamalla tavalla.

37

38

TruVision NVR 10:n käyttöohje

TruVision NVR 10:n käyttöohje TruVision NVR 10:n käyttöohje P/N 1072766C-FI REV 1.0 ISS 16JUL14 Copyright Tavaramerkit ja patentit Valmistaja FCC-hyväksyntä Kanada ACMA-hyväksyntä Sertifiointi EU-direktiivit Yhteystiedot 2014 United

Lisätiedot

TruVision NVR 10:n pikaopas

TruVision NVR 10:n pikaopas TruVision NVR 10:n pikaopas P/N 1072767B-FI REV 1.0 ISS 17FEB15 Copyright Tavaramerkit ja patentit Yhteystiedot 2015 United Technologies Corporation. Interlogix on osa UTC Building & Industrial Systems

Lisätiedot

OSD-400/OSD-800/OSD-1600. Digitaalinen videotallennin Asennus- ja käyttöohjeet

OSD-400/OSD-800/OSD-1600. Digitaalinen videotallennin Asennus- ja käyttöohjeet OSD-400/OSD-800/OSD-1600 Digitaalinen videotallennin Asennus- ja käyttöohjeet Asennus- ja käyttöohjeet Varoitus 1. Räjähdysvaara, jos akku vaihdetaan vääräntyyppiseen akkuun. Käytetyt akut on hävitettävä

Lisätiedot

CELOTRON EAGLE DVR TALLENTIMET

CELOTRON EAGLE DVR TALLENTIMET KÄYTTÖ- JA ASENNUSOHJE CELOTRON EAGLE DVR TALLENTIMET (TÄMÄ OHJE KATTAA KAIKKI MALLIT: 4 32 KANAVAA) OEM MANUFACTURED FOR CELOTRON OY FINLAND Versio1.0 1.5.2010 - 2 - VAROITUS! ÄLÄ AUKAISE JÄRJESTELMÄN

Lisätiedot

Käyttöopas. Linksys X-Series. Langaton reititin ja ADSL2+ -modeemi

Käyttöopas. Linksys X-Series. Langaton reititin ja ADSL2+ -modeemi Käyttöopas Linksys X-Series Langaton reititin ja ADSL2+ -modeemi Sisällys Käyttöopas Sisällys Tuotteen yleiskatsaus X1000..................................... 1 Ylhäältä 1 Takaa 2 Asennus seinälle 2 X3500.....................................

Lisätiedot

Käyttöohje. (c) 2010 EverFocus Electronics Corp

Käyttöohje. (c) 2010 EverFocus Electronics Corp Käyttöohje ECOR 264x1 Digitaalitallennin ECOR 264x1-16 ECOR 264x1-9 ECOR 264x1-4 (c) 2010 EverFocus Electronics Corp Turvallisuusohjeet Teetä kaikki tämän tuotteen asennukseen liittyvä työ valtuutetun

Lisätiedot

Käyttöopas NPD4751-01 FI

Käyttöopas NPD4751-01 FI NPD4751-01 FI Sisältö Alkusanat Tekijänoikeudet ja tavaramerkit... 7 Tämän oppaan käyttö... 8 Käytännöt... 8 Tuotteen ominaisuudet... 9 Ominaisuudet... 9 Luku 1 Tekniset tiedot Tekniset tiedot... 11 Luku

Lisätiedot

Käyttöopas NPD4756-01 FI

Käyttöopas NPD4756-01 FI NPD4756-01 FI Sisältö Alkusanat Tekijänoikeudet ja tavaramerkit... 11 Tämän oppaan käyttö... 12 Käytännöt... 12 Luvaton kopiointi ja tulostus... 13 Tuotteen ominaisuudet... 13 Ominaisuudet... 13 Luku 1

Lisätiedot

My Net. N900 Central -reititin. Käyttöopas

My Net. N900 Central -reititin. Käyttöopas My Net N900 Central -reititin Käyttöopas WD :n toimittama palvelu ja tuki Jos tuotteen kanssa on vaikeuksia, anna meille tilaisuus käsitellä tilanne ennen tuotteen palauttamista. Sivun http://support.wdc.com

Lisätiedot

Vain viisaat lukevat käyttöoppaan.

Vain viisaat lukevat käyttöoppaan. Vain viisaat lukevat käyttöoppaan. Sisällys Aloittaminen... 1 Aseman kytkeminen ja irrottaminen turvallisesti... 1 esata- ja 1394-laitteiden irrottaminen... 2 esata-laitteet... 3 1394-laitteet... 4 FreeAgent

Lisätiedot

Topfield TF5400 PVR Käyttäjän opas

Topfield TF5400 PVR Käyttäjän opas 1 Topfield TF5400 PVR Käyttäjän opas Tallentava digisovitin satelliitti ja antenniverkkoon CONAX i Luku 1 3 1. Esittely 3 1.1 Toiminnot 3 1.2 Esittely 3 1.2.1 Etupaneeli 4 1.2.2 Kaukosäädin 5 1.3 Mikä

Lisätiedot

Käyttäjän Pikaohje. CCTV Videovalvonta

Käyttäjän Pikaohje. CCTV Videovalvonta Käyttäjän Pikaohje CCTV Videovalvonta Tallenteiden haku 1.Aikahaku 1. Aloittaaksesi tallenteiden haun, paina näppäintä, jolloin aikahaun valikko tulee näkyviin, kuten alla. 2. Käytä vasen/oikea näppäimiä

Lisätiedot

Tuotteen yleiskuvaus Päälaite... 153 Kauko-ohjain...154-156 Kauko-ohjaimen käyttäminen... 156

Tuotteen yleiskuvaus Päälaite... 153 Kauko-ohjain...154-156 Kauko-ohjaimen käyttäminen... 156 Sisällysluettelo Yleistä Yleistä... 152 Huomautuksia laitteen käytöstä... 152 Laitteen mukana toimitettavat lisätarvikkeet... 152 Levyjen puhdistaminen... 152 Yleistä kierrätyksestä... 152 Tuotteen yleiskuvaus

Lisätiedot

TW-EV901. VDSL2-reititin. Ohjekirja

TW-EV901. VDSL2-reititin. Ohjekirja TW-EV901 VDSL2-reititin Ohjekirja 2 Sisältö Luku 1: Laite... 5 Laitteen esittely... 5 Ominaisuudet... 8 Luku 2: Yleiskatsaus... 9 Pakkauksen sisältö... 9 Tärkeitä huomioita... 9 Laitteen kuvaus...10 Etupaneelin

Lisätiedot

MediaStation HD DVR. Käyttöopas. Network Multimedia Recorder / Wireless Network Multimedia Recorder. Suomi

MediaStation HD DVR. Käyttöopas. Network Multimedia Recorder / Wireless Network Multimedia Recorder. Suomi MediaStation HD DVR Network Multimedia Recorder / Wireless Network Multimedia Recorder Käyttöopas Suomi 1 Sisällys Johdanto 4 MediaStationin ominaisuudet 4 Pakkauksen sisältö 5 Varotoimet 5 Kiintolevyyn

Lisätiedot

Linksys WAP300N. Käyttöopas

Linksys WAP300N. Käyttöopas Käyttöopas Sisällysluettelo Sisällysluettelo Yleiskatsaus Pakkauksen sisältö............................. 1 Kuva takaa.................................. 1 Kuva alhaalta.................................2

Lisätiedot

Elisa Viihde. TV palveluiden käyttöohje

Elisa Viihde. TV palveluiden käyttöohje Elisa Viihde TV palveluiden käyttöohje Päivitetty 29.3.2009 1 Sisällys 1 Pakkauksen sisältö... 4 2 Laitteiden asentaminen... 4 2.1 Pikaohje laitteiden asennukseen... 4 2.2 Digiboksin asentaminen... 5 2.2.1

Lisätiedot

Cisco DPC3825 ja EPC3825 8x4 DOCSIS 3.0 Wireless Residential Gateway Kotiterminaali. Käyttäjän Pikaohje

Cisco DPC3825 ja EPC3825 8x4 DOCSIS 3.0 Wireless Residential Gateway Kotiterminaali. Käyttäjän Pikaohje Cisco DPC3825 ja EPC3825 8x4 DOCSIS 3.0 Wireless Residential Gateway Kotiterminaali Käyttäjän Pikaohje Esittely Uusi Cisco Model DPC3825 DOCSIS 3.0 tai EPC3825 EuroDOCSIS Wireless Residential Gateway Kotiterminaali

Lisätiedot

Divar MR Digitaalinen Videonauhuri

Divar MR Digitaalinen Videonauhuri Divar MR Digitaalinen Videonauhuri Tyyppinumerot DVR-8K, DVR-16K, DVR-8L, DVR-16L fi Käyttöopas_fi Digitaalinen Videonauhuri Sisällysluettelo fi 1 Sisällysluettelo 1 Turvallisuus 3 1.1 Tärkeät turvallisuusohjeet

Lisätiedot

Ominaisuudet. Valmistelu

Ominaisuudet. Valmistelu Sisältö Ominaisuudet... 2 Esittely... 2 Valmistelu... 2 Turvallisuusohjeet... 3 Pakkauksen sisältö... 4 Kauko-ohjaimen näppäimet... 5 LCD TV ja ohjauspainikkeet... 6 Takaosan liitäntöjen näyttö... 6 Liittimien

Lisätiedot

DATAPROJEKTORI XJ-UT310WN. Käyttäjän opas

DATAPROJEKTORI XJ-UT310WN. Käyttäjän opas DATAPROJEKTORI XJ-UT310WN FI Käyttäjän opas Lue dataprojektorin mukana toimitetun Asetusopas-asiakirjan kohdat Turvaohjeet ja Käyttöä koskevia varotoimia ja varmista tuotteen asianmukainen käyttö. Säilytä

Lisätiedot

C-8000 CX-CI. Käyttöohje Bruksanvisning

C-8000 CX-CI. Käyttöohje Bruksanvisning C8000 CXCI Digitaalinen vastaanotin kaapeliverkon kanaville Kiintolevytallennus Sisäinen CONAXkortinlukija Digital kabelmottagare Inspelning på hårddisk Inbyggd CONAXkortläsare Käyttöohje Bruksanvisning

Lisätiedot

ASUS työpöytä-pc K5130

ASUS työpöytä-pc K5130 ASUS työpöytä-pc K5130 Käyttöopas FI7817 Neljäs painos V1 Tammikuu 2013 Copyright 2013 ASUSTeK Computer Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämän ohjekirjan mitään osaa, mukaan lukien siinä kuvatut tuotteet

Lisätiedot

Sisältö. Suomı - 1 - Ohjelmavalinta (Edellinen tai seuraava ohjelma)... 22 Ohjelmavalinta (suoraan)... 22

Sisältö. Suomı - 1 - Ohjelmavalinta (Edellinen tai seuraava ohjelma)... 22 Ohjelmavalinta (suoraan)... 22 Sisältö Ominaisuudet... 4 Lisävarusteet... 4 Esittely... 5 Valmistelu... 5 Turvallisuusohjeet... 5 Virtalähde... 5 Virtajohto... 5 Kosteus ja vesi... 5 Puhdistaminen... 5 Kuumuus ja liekit... 6 Ukonilma...

Lisätiedot

TOPFIELD CRC-2400. Käyttäjän opas. Teräväpiirtovastaanotin kaapeliverkkoon CONAX -kortinlukija

TOPFIELD CRC-2400. Käyttäjän opas. Teräväpiirtovastaanotin kaapeliverkkoon CONAX -kortinlukija TOPFIELD CRC-2400 Teräväpiirtovastaanotin kaapeliverkkoon CONAX -kortinlukija Käyttäjän opas ii SISÄLTÖ Sisältö 1 Esittely 1 11 Ominaisuudet 1 12 Digitaalisen vastaanottimen hallinta 2 121 Etupaneeli 3

Lisätiedot

www.philips.com/welcome 42PFK7109 42PFS7109 47PFK7109 47PFS7109 55PFK7109 55PFS7109 Käyttöopas

www.philips.com/welcome 42PFK7109 42PFS7109 47PFK7109 47PFS7109 55PFK7109 55PFS7109 Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome Ultra Slim Smart LED TV 42PFK7109 42PFS7109 47PFK7109 47PFS7109 55PFK7109 55PFS7109 Käyttöopas Sisällys 1 Uusi televisiosi 4 8 Satelliittikanavat

Lisätiedot

Pikaopas. Pikaopas 2013. 8 A6WD-9561-00A - 1 -

Pikaopas. Pikaopas 2013. 8 A6WD-9561-00A - 1 - Pikaopas 2013. 8 A6WD-9561-00A - 1 - Sisällysluettelo 1 - Tietoa tulostimesta... 5 Tulostimen ohjauspaneelin käyttö... 5 Alkunäytön sisältö... 6 Kosketusnäytön painikkeiden käyttö... 7 2 - Alkunäytön asettaminen

Lisätiedot

Aspire 3000/5000-Sarja. Käyttöohjekirja

Aspire 3000/5000-Sarja. Käyttöohjekirja Aspire 3000/5000-Sarja Käyttöohjekirja Tekijänoikeudet 2005. Acer Incorporated. Kaikki Oikeudet Pidätetään Aspire 3000/5000-Sarja Käyttöohjekirja Ensimmäinen Julkistus: Maalis 2005 Näihin tietoihin saattaa

Lisätiedot

Käyttöopas HD PVR 5720-SX. HD PVR -digiboksi MPEG2 / MPEG4

Käyttöopas HD PVR 5720-SX. HD PVR -digiboksi MPEG2 / MPEG4 Käyttöopas HD PVR 5720-SX HD PVR -digiboksi MPEG2 / MPEG4 1 Sisällysluettelo 1. Aloittaminen kolmessa vaiheessa...3 1 Kytkennät... 5 2 Asennus... 6 3 Tallennuslaitteen käyttäminen... 6 2. Tuotteen kuvaus...7

Lisätiedot

TOPFIELD. TRC-2400 Käyttäjän opas. Tallentava DVB-T2 teräväpiirtovastaanotin antenniverkkoon. 500 Gb kiintolevy. CONAX kortinlukija ja -korttilinkitys

TOPFIELD. TRC-2400 Käyttäjän opas. Tallentava DVB-T2 teräväpiirtovastaanotin antenniverkkoon. 500 Gb kiintolevy. CONAX kortinlukija ja -korttilinkitys TOPFIELD TRC-2400 Käyttäjän opas Tallentava DVB-T2 teräväpiirtovastaanotin antenniverkkoon 500 Gb kiintolevy CONAX kortinlukija ja -korttilinkitys ii SISÄLTÖ Sisältö 1 Esittely 1 1.1 Ominaisuudet...........................

Lisätiedot