ADSL Wireless N Router

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ADSL Wireless N Router"

Transkriptio

1 Asennusohje v.1.5 ADSL Wireless N Router 1 ETUPANEELIN MERKKIVALOT JA SIVUPANEELIN WLAN-PAINIKE PWR Vihreä Virta kytketty LAN 1,2,3 Vihreä Palaa: LAN-liitäntä on kytketty Vilkkuu: Laite lähettää/vastaanottaa lähiverkkoliitännän kautta Ei pala: LAN-liitäntä ei ole kytketty LAN 4 Vihreä WAN kytketty lähiverkkoliitännän kautta WLAN Vihreä Palaa: WLAN-verkko käytössä Vilkkuu: Laite lähettää/vastaanottaa WLAN-verkon kautta Ei pala: Toiminto pois päältä DSL INET Vihreä Vihreä Vilkkuva Palaa: DSL-liitäntä on kytketty Tiheä vilkkuminen: Laite muodostaa yhteyden DSL-liittymään Hidas vilkkuminen: Ei DSL-yhteyttä Internetyhteys on muodostunut Laite lähettää/vastaanottaa internetin kautta Langaton verkko kytketään päälle/pois päältä painamalla laitteen sivupaneelissa olevaa WiFipainiketta. Oletuksena langaton verkko on kytkettynä. 2 TAKAPANEELIN LIITÄNNÄT JA ON/OFF-PAINIKE

2 3 REITITTIMEN KYTKENTÄ a. Kytke laite laajakaistaliittymään. i. Katso linjakaapelin kytkentä (ADSL-liittymä) kohdasta 3.1 ii. Katso verkkokaapelin kytkentä (Ethernet-liittymä) kohdasta 3.2 iii. Katso USB-modeemin liittäminen (3G-liittymä) kohdasta 7. b. Liitä virtalähde (sisältyy pakkaukseen) laitteen virtaliittimeen (Power) ja kytke muuntaja sähköpistorasiaan. c. Käynnistä laite takapaneelissa olevasta On/Off painikkeesta. Tarkista, että PWRmerkkivalo palaa vihreänä osoituksena, että laitteeseen on kytketty virta. Reitittimen käynnistyminen kestää noin 30 sekuntia. 3.1 LAITTEEN KYTKEMINEN ADSL-LIITTYMÄÄN a. Mikäli samassa liittymässä on käytössä sekä puhelin että modeemi, suosittelemme käyttämään ADSL suodinta. Jos puhelin ja modeemi on kytketty samaan seinäpistorasiaan, niin kytkentä tehdään kohta 2. kuvan mukaan. i. Line: Kytke linjajohto seinäpistorasiaan. ii. Modem: Kytke linjajohto modeemiin. iii. Phone: Kytke puhelimen linjajohto suotimen Phone-liitäntään. b. Mikäli puhelin ja modeemi ovat kytketty eri seinäpistorasioihin, aseta suodin puhelimen ja seinäpistokkeen väliin ja kytke modeemi suoraan seinäpistorasiaan. c. Mikäli puhelin ei ole käytössä, ei tarvita suodinta. d. Laitteeseen on esiasennettu yleisimmät operaattoreiden käyttämät VPI/VCI arvot. Laite tunnistaa automaattisesti operaattorisi ja muodostaa yhteyden liittymään noin 1-2 minuutissa (osoituksena DSL-merkkivalon tiheä vilkkuminen) e. Kun DSL-merkkivalo palaa yhtäjaksoisesti yhteys liittymään on muodostunut. Jos merkkivalo ei pala, katso lisäohje kohdasta 6. f. Kun INET-merkkivalo palaa, laitteella on yhteys internetiin. 3.2 LAITTEEN KYTKEMINEN ETHERNET-LIITTYMÄÄN Laitteessa on esiasennettu WAN-liitäntä, mikä mahdollistaa sen käytön Ethernet liittymissä. a. Kytke verkkokaapelin toinen pää laitteen WAN-liitäntään (merkitty punaisella) ja toinen pää seinässä olevaan Ethernet-liitäntään (RJ-45). b. Tarkista, että WAN-merkkivalo palaa osoituksena kytketystä laitteesta. c. Yhteys muodostuu liittymään automaattisesti. d. INET-merkkivalo palaa hetken merkiksi, että internetyhteys on muodostunut. Voit myös kytkeä laitteen WAN-liitännän avulla DSL modeemiin tai kaapelimodeemiin, jolloin laite toimii langattomana reitittimenä.

3 3.3 LAITTEEN KYTKENTÄ TIETOKONEESEEN a. Kytke laitteen verkkokaapelin (sisältyy pakkaukseen) toinen pää tietokoneen Ethernetliitäntään (RJ-45) ja toinen pää laitteen LAN-liitäntään. b. Käynnistä tietokone. Tarkista, että LAN-merkkivalo palaa osoituksena, että laitteeseen on kytketty tietokone. 4 LANGATON LÄHIVERKKO (WLAN) Laitteessa on esiasetettu langaton lähiverkko ja sen salaus. Tarkista, että WLAN-merkkivalo palaa vihreänä osoituksena, että langaton verkko on käytettävissä. Tarvittaessa paina WiFipainiketta. Esiasetettu salaus on WPA2-PSK. 4.1 VERKKONIMEN JA SALAUSAVAIMEN ASETUS Langattoman verkon nimi (SSID) ja salausavain ovat laitteen pohjassa. Halutessasi vaihtaa verkkonimen tai salauksen, muodosta ensin hallintayhteys laitteeseen (Kohta 5). a. Valitse Wireless -valikosta Basic. b. Aseta haluamasi langattoman verkon nimi (SSID). c. Paina Apply/Save tallentaaksesi asetuksen. d. Valitse Security valikko. Käytä WPA2-PSK salausta, jos tietokoneesi verkkosovitin tukee sitä. Aseta haluamasi salausavain WPA Pre-Shared Key kenttään. Muussa tapauksessa käytä WEP salausta (Shared). Aseta haluamasi salausavain Network Key 1 kenttään. Kirjoita muistiin asettamasi verkkonimi ja salausavain. e. Paina Apply/Save tallentaaksesi asetuksen. f. Halutessasi vaihda langattoman verkon kanava (Channel) Advanced valikosta. g. Paina Apply/Save tallentaaksesi asetuksen. 4.2 TIETOKONEEN KYTKEMINEN LANGATTOMAAN LÄHIVERKKOON Jos tietokoneeseen ei ole asennettu langatonta sovitinta, aseta se nyt sovittimen ohjeiden mukaisesti. a. Kaksoisnapsauta näytön oikeassa alakulmassa olevaa langattoman lähiverkon kuvaketta. b. Valitse Näytä vapaat langattomat verkot. Luettelo käytettävissä olevista langattomaista verkoista aukeaa.

4 Kuvassa on esimerkin vuoksi valittavissa kaksi langatonta verkkoa: suojaamaton nimeltään MyWLAN ja suojattu nimeltään SecureWLAN. Suojaamattomassa langattomassa verkossa verkon reitittimelle ei ole määritelty salausmenetelmää. Suojatussa verkossa langattoman verkon reitittimelle on määritelty WEP- tai WPA salaus. c. Valitse haluamasi verkko ja klikkaa Yhdistä. Jos olet valinnut suojaamattoman verkon, muodostetaan langaton verkkoyhteys ja sinulla on langaton lähiverkko käytössäsi. Jos olet valinnut suojatun verkon, näytölle avautuu valintaikkuna.

5 d. Kirjoita kohtaan Verkkoavain aikaisemmin määrittelemäsi salausavain. Vahvista salausavain kirjoittamalla se uudestaan kohtaan Vahvista verkkoavain. e. Hyväksy asetukset valitsemalla Yhdistä. Langatonta verkkoyhteyttä muodostetaan. 5 HALLINTAYHTEYDEN MUODOSTAMINEN LAITTEESEEN a. Käynnistä webselain ja aseta selaimen osoitekenttään Laitteen käyttöliittymä aukeaa. b. Oletuksena käyttäjänimi: admin ja salasana: adslroot Halutessasi vaihtaa laitteen salasanan (suositus), tee asetus valikon Management Access Control Passwords -kohdasta.

6 6 OPERAATTORIKOHTAISET ADSL-ASETUKSET Kytkettyäsi linjajohdon, jos INET-linkin merkkivalo ei pala osoituksena toimivasta internetyhteydestä, tarkista operaattoriltasi liittymän VPI/VCI arvot. Aseta tarvittaessa uudet VPI/VCI arvot laitteeseen alla olevan ohjeen mukaan. Muodosta hallintayhteys laitteeseen (Kohta 5). a. Valitse Advanced Setup valikosta Layer2 Interface ja ATM Interface. Paina Add. b. Aseta VPI sekä VCI arvot. Tallenna asetukset painamalla Apply/Save.

7 c. Valitse WAN Service ja paina Add. d. Valitse juuri tehty liitäntä laajakaistaliittymään.(esimerkissä VPI on 0 ja VCI on 35.) Paina Next. e. Valitse IP over Ethernet ja paina Next. f. Valitse Enable NAT, Enable Firewall, Enable IGMP Multicast ja paina Next.

8 g. Klikkaa oikeanpuolisen valikon tiedot aktiiviseksi ja siirrä ne vasemmanpuoleiseen valikkoon painamalla vasemmalle osoittavaa nuolipainiketta. Paina Next. Uusi ikkuna avautuu. h. Siirrä samalla tavalla DNS Server Configuration ikkunassa tiedot vasempaan valikkoon. Paina Next. i. Ota asetukset käyttöön painamalla Apply/Save.

9 7 3G USB-MODEEMIN LIITTÄMINEN LAITTEESEEN Mikäli reitittimen DSL- tai WAN -liitäntä on käytössä, irroita kaapeli liitännästä. Huom! Poista SIM kortilta PIN koodin kysely. Aseta USB-modeemi laitteen USB-liitäntään. Muodosta hallintayhteys laitteeseen (Kohta 5). a. Valitse Advanced Setup valikosta Layer2 Interface ja 3G Interface. b. Valitse USB 3G Modem pudotusvalikosta käyttämäsi modeemin tyyppi. c. Aseta operaattorikohtainen käyttäjätunnus (User Name), salasana (Password) ja APN. d. Paina Apply/Save tallentaaksesi asetukset. e. Käynnistä laite uudelleen.

10 8 TULOSTINPALVELIMEN ASETUKSET (Ohje on Windows käyttöjärjestelmille.) Liitä tulostimen kaapeli laitteen USB-liitäntään. Muodosta hallintayhteys laitteeseen (Kohta 5). a. Käynnistä tulostinpalvelin valikosta Advanced Setup ja valitse Print Server. Aseta tulostimen nimi sekä halutessasi valmistaja ja malli. b. Paina Apply/Save tallentaaksesi asetukset. c. Valitse tietokoneen Windowsin valikosta Ohjauspaneli Tulostimet ja Faksit Lisää tulostin. d. Valitse Verkkotulostin. Aseta URL-kenttään: (printer on tulostimelle asettamasi nimi). Paina Seuraava.

11 9 USB-MUISTIN ASETUKSET Aseta muisti laitteen USB-liitäntään. Muodosta hallintayhteys laitteeseen (Kohta 5). a. Valitse Advanced Setup -valikossa Storage Service -alavalikko. Taulukossa näet muistin tiedot. b. Valitse User Accounts c. Valitse Add. Aseta haluamasi käyttäjätunnus ja salasana. Älä käytä käyttäjätunnuksena admin tai support. Aseta volumename kenttään Storage Service valikossa näkyvä muistin nimi. d. Paina Apply tallentaaksesi asetukset. Uusi ikkuna avautuu.

12 e. Valitse Samba server kohdasta Enable Samba server. Paina Apply tallentaaksesi asetuksen. f. Valitse tietokoneen Windows-valikosta Käynnistä Suorita. Aseta Avaa kenttään \\ Paina Suorita. g. Kirjoita asettamasi käyttäjätunnus ja salasana. h. Muistin hakemisto avautuu näytölle. Laite luo muistille hakemiston, jonka nimi on käyttäjätunnus. Muistille tarvitsee tehdä asetuksia vain ensimmäisellä käyttöönottokerralla. 10 LAITTEEN TEHDASASETUSTEN PALAUTUS Laitteen sivupaneelissa on pieni reikä, jossa on laitteen palautuskytkin (Reset). a. Sammuta laite On/Off painikkeesta. b. Pistä kynän kärki sisään Reset reikään ja paina palautuskytkin kevyesti pohjaan. c. Käynnistä laite On/Off -painikkeesta painaen samalla palautuskytkintä. Vapauta palautuskytkin noin 5 sekunnin kuluttua. d. Laite on palautettu tehdasastuksilleen. IP-osoite on ja alaverkon maski Maahantuojan webbisivuilta löydät uusimmat ohjeet ja ohjelmistopäivitykset:

Käyttöohje v.1.2. Wireless N Router. with 3G Modem Support. Langaton laajakaistareititin

Käyttöohje v.1.2. Wireless N Router. with 3G Modem Support. Langaton laajakaistareititin Käyttöohje v.1.2 Wireless N Router with 3G Modem Support Langaton laajakaistareititin SISÄLTÖ 1 YLEISTÄ... 3 2 ALKUVALMISTELUT... 4 2.1 PAKKAUKSEN SISÄLTÖ... 4 2.2 TEKNISET TIEDOT... 4 2.3 ETUPANEELIN

Lisätiedot

Langaton tukiasema ja reititin GMT 3G+ Asennus ja käyttöopas. Greenmoore Oy, Ver. 1.7, E@OE

Langaton tukiasema ja reititin GMT 3G+ Asennus ja käyttöopas. Greenmoore Oy, Ver. 1.7, E@OE Langaton tukiasema ja reititin GMT 3G+ Asennus ja käyttöopas Greenmoore Oy, Ver. 1.7, E@OE 2 Sisällysluettelo Kappale 1 GMT 3G+ yleistiedot 4 Laitteen osat 4 GMT 3G+ asetusten palautus 5 Kappale 2 Ennen

Lisätiedot

P-870HN-51b pikaopas. Oletusasetukset LAN-portti: LAN1~LAN4 IP-osoite: 192.168.1.1 Salasana: 1234

P-870HN-51b pikaopas. Oletusasetukset LAN-portti: LAN1~LAN4 IP-osoite: 192.168.1.1 Salasana: 1234 P-870HN-51b pikaopas Oletusasetukset LAN-portti: LAN1~LAN4 IP-osoite: 192.168.1.1 Salasana: 1234 Esittely P-870HN on monipuolinen ja nykyaikainen VDSL2-reititin, jossa yhdistyvät nopea Internet-yhteys,

Lisätiedot

TW-LTE/4G/3G -reititin

TW-LTE/4G/3G -reititin TW-LTE/4G/3G -reititin Ohjekirja Suomenkielinen ohjelmisto ja ohjekirja suomenkielisillä kuvilla löytyy osoitteesta www.telewell.fi Copyright TeleWell Oy 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. LAITTEEN ESITTELY... 3 1.1.

Lisätiedot

ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE. DNA Welho Laajakaista Kaapeli

ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE. DNA Welho Laajakaista Kaapeli ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE DNA Welho Laajakaista Kaapeli Tervetuloa DNA:n asiakkaaksi! Tervetuloa DNA-asiakkaaksi! Onnittelut hyvästä valinnasta ja mukavia hetkiä uuden laajakaistasi parissa. Muistathan tutustua

Lisätiedot

Käyttöopas. Linksys X-Series. Langaton reititin ja ADSL2+ -modeemi

Käyttöopas. Linksys X-Series. Langaton reititin ja ADSL2+ -modeemi Käyttöopas Linksys X-Series Langaton reititin ja ADSL2+ -modeemi Sisällys Käyttöopas Sisällys Tuotteen yleiskatsaus X1000..................................... 1 Ylhäältä 1 Takaa 2 Asennus seinälle 2 X3500.....................................

Lisätiedot

ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE. DNA Welho Laajakaista Kaapeli

ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE. DNA Welho Laajakaista Kaapeli ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE DNA Welho Laajakaista Kaapeli Tervetuloa DNA:n asiakkaaksi! Tervetuloa DNA-asiakkaaksi! Onnittelut hyvästä valinnasta ja mukavia hetkiä uuden laajakaistasi parissa. Muistathan tutustua

Lisätiedot

Langattoman N300 Gigabit -reitittimen asennusopas

Langattoman N300 Gigabit -reitittimen asennusopas Langattoman N300 Gigabit -reitittimen asennusopas NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA Kesäkuu 2010 208-10518-03 Versio 1.0 2010 NETGEAR, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Tavaramerkit

Lisätiedot

TW-EA515 (b) ADSL -reititin. Ohjekirja

TW-EA515 (b) ADSL -reititin. Ohjekirja TW-EA515 (b) ADSL -reititin Ohjekirja Copyright TeleWell Oy 06/2012 Sisällysluettelo 1. LAITTEEN ESITTELY... 3 1.1. Myyntipakkauksen sisältö... 3 1.2. Laitteen ominaisuudet... 4 1.3. Laitevaatimukset...

Lisätiedot

TW-LTE/4G/3G -reititin

TW-LTE/4G/3G -reititin TW-LTE/4G/3G -reititin Ohjekirja Copyright TeleWell Oy 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. LAITTEEN ESITTELY... 3 1.1. MYYNTIPAKKAUKSEN SISÄLTÖ... 3 1.2. LAITTEEN OMINAISUUDET... 4 1.3. LAITEVAATIMUKSET... 4 1.4. TAKAPANEELIN

Lisätiedot

Pikaopas. AC1750 Smart WiFi -reititin Malli R6400. Pakkauksen sisältö. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA.

Pikaopas. AC1750 Smart WiFi -reititin Malli R6400. Pakkauksen sisältö. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA. Tuki Kiitos, että hankit tämän NETGEAR-tuotteen. Kun olet asentanut laitteen, rekisteröi tuotteesi laitteen tuotetarraan merkityn sarjanumeron avulla osoitteessa https://my.netgear.com. Pikaopas Pakkauksen

Lisätiedot

Freeway WEB-väyläsovitin. Asennus- ja käyttöohjeet. Lue tämä ohje huolella ennen kun otat laitteen käyttöön ja säilytä ohje tulevia tarpeita varten.

Freeway WEB-väyläsovitin. Asennus- ja käyttöohjeet. Lue tämä ohje huolella ennen kun otat laitteen käyttöön ja säilytä ohje tulevia tarpeita varten. Freeway WEB-väyläsovitin Asennus- ja käyttöohjeet Lue tämä ohje huolella ennen kun otat laitteen käyttöön ja säilytä ohje tulevia tarpeita varten. FREEWAY Enervent Freeway WEB www.enervent.fi SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

ASENNUS - JA KÄYTTÖOHJE

ASENNUS - JA KÄYTTÖOHJE ASENNUS - JA KÄYTTÖOHJE DNA Welho Modeemi Cisco EPC3825/EPC3828D Thomson 750/770/870 Technicolor TC7200 Tervetuloa DNA-asiakkaaksi! Onnittelut hyvästä valinnasta ja mukavia hetkiä uuden laajakaistasi parissa.

Lisätiedot

TW-EA510v3(c) & 3G/4G

TW-EA510v3(c) & 3G/4G TW-EA510v3(c) & 3G/4G ADSL 2+ -modeemi ja reititin 4 x 10/100 Mbps kytkin Palomuuri WLAN tukiasema (802.11b/g/n) Huomautus! Langattoman verkon (WLAN) avaimen löydät laitteen pohjapuolella olevasta tarrasta.

Lisätiedot

TW-WLAN-reititin. Ohjekirja

TW-WLAN-reititin. Ohjekirja TW-WLAN-reititin Ohjekirja Copyright TeleWell Oy 12/2011 Sisällysluettelo 1. LAITTEEN ESITTELY... 3 1.1. Myyntipakkauksen sisältö... 3 1.2. Laitteen ominaisuudet... 4 1.3. Laitevaatimukset... 4 1.4. Takapaneelin

Lisätiedot

Reitittimen asennusopas

Reitittimen asennusopas Reitittimen asennusopas NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA Heinäkuu 2008 208-10199-03 versio 1.0 2008 NETGEAR, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Tavaramerkit NETGEAR ja NETGEAR-logo

Lisätiedot

Elisa Viihde. Käyttöönotto-opas VDSL2

Elisa Viihde. Käyttöönotto-opas VDSL2 Elisa Viihde Käyttöönotto-opas VDSL2 71266_EL_Viihde_VDSL2_kayttoopas_A5_9_13.indd 1 19.9.2013 8.22 Sisällys 1. Asennus ja kytkennät 1.1. Laajakaistareitittimen asentaminen...4 1.2. Kaukosäädin...6 1.3.

Lisätiedot

TW-EA530. ADSL 2+ -modeemi ja reititin, sisäänrakennettu 3G-modeemi 4 x 10/100 Mbps kytkin, palomuuri 54 Mbps WLAN tukiasema (802.

TW-EA530. ADSL 2+ -modeemi ja reititin, sisäänrakennettu 3G-modeemi 4 x 10/100 Mbps kytkin, palomuuri 54 Mbps WLAN tukiasema (802. TW-EA530 ADSL 2+ -modeemi ja reititin, sisäänrakennettu 3G-modeemi 4 x 10/100 Mbps kytkin, palomuuri 54 Mbps WLAN tukiasema (802.11b+g) Huomautus! Langattoman verkon (WLAN) salausavain on oletuksena laitteen

Lisätiedot

Pikaopas. Nighthawk X4. AC2350 Smart WiFi -reititin. Pakkauksen sisältö. Asennusvideo. Malli R7500

Pikaopas. Nighthawk X4. AC2350 Smart WiFi -reititin. Pakkauksen sisältö. Asennusvideo. Malli R7500 Tuki Kiitos, että hankit tämän NETGEAR-tuotteen. Kun olet asentanut laitteen, rekisteröi tuotteesi laitteen tuotetarraan merkityn sarjanumeron avulla osoitteessa https://my.netgear.com. Tuote on rekisteröitävä,

Lisätiedot

TCW710. digital BROADBAND LANGATON KAAPELIMODEEMI

TCW710. digital BROADBAND LANGATON KAAPELIMODEEMI TCW710 digital BROADBAND LANGATON KAAPELIMODEEMI HUOMIO Irrota laite pistorasiasta ennen huoltotoimenpiteitä. HUOMIO Varmistaaksesi laitteen luotettavan toiminnan, noudata laitteen suositeltua käyttölämpötilaa.

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. SWEEX LW150 http://fi.yourpdfguides.com/dref/2351742

Käyttöoppaasi. SWEEX LW150 http://fi.yourpdfguides.com/dref/2351742 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

TW-EA510 v3(c) ADSL 2+ -modeemi ja reititin 4 x 10/100 Mbps kytkin Palomuuri WLAN tukiasema (802.11b+g+n) Huomautus!

TW-EA510 v3(c) ADSL 2+ -modeemi ja reititin 4 x 10/100 Mbps kytkin Palomuuri WLAN tukiasema (802.11b+g+n) Huomautus! TW-EA510 v3(c) ADSL 2+ -modeemi ja reititin 4 x 10/100 Mbps kytkin Palomuuri WLAN tukiasema (802.11b+g+n) Huomautus! Langattoman verkon (WLAN) salausavain on oletuksena laitteen MAC osoite ilman välimerkkejä.

Lisätiedot

Cisco DPC3825 ja EPC3825 8x4 DOCSIS 3.0 Wireless Residential Gateway Kotiterminaali. Käyttäjän Pikaohje

Cisco DPC3825 ja EPC3825 8x4 DOCSIS 3.0 Wireless Residential Gateway Kotiterminaali. Käyttäjän Pikaohje Cisco DPC3825 ja EPC3825 8x4 DOCSIS 3.0 Wireless Residential Gateway Kotiterminaali Käyttäjän Pikaohje Esittely Uusi Cisco Model DPC3825 DOCSIS 3.0 tai EPC3825 EuroDOCSIS Wireless Residential Gateway Kotiterminaali

Lisätiedot

TW-Wlan Reititin. Ohjekirja

TW-Wlan Reititin. Ohjekirja TW-Wlan Reititin Ohjekirja Copyright (c) TeleWell Oy 04/2011 2 SISÄLTÖ 1. LAITTEEN ESITTELY... 4 1.1. Myyntipaketin sisältö... 4 1.2. Laitteen ominaisuudet... 5 1.3. Laitevaatimukset... 5 1.4. Takapaneelin

Lisätiedot

TeleWell TW-EA510 v3. ADSL 2+ -modeemi ja reititin 4 x 10/100 Mbps kytkin Palomuuri 54 Mbps WLAN tukiasema (802.11b+g) Ohjekirja

TeleWell TW-EA510 v3. ADSL 2+ -modeemi ja reititin 4 x 10/100 Mbps kytkin Palomuuri 54 Mbps WLAN tukiasema (802.11b+g) Ohjekirja TeleWell TW-EA510 v3 ADSL 2+ -modeemi ja reititin 4 x 10/100 Mbps kytkin Palomuuri 54 Mbps WLAN tukiasema (802.11b+g) Ohjekirja CE Kappale 1... 3 1.1 Tietoja TW-EA510 v3 ADSL2+ -modeemista... 3 1.2 Myyntipaketin

Lisätiedot

Suomenkielinen versio. LW320/LW321 Sweex Langaton 300N-reititin. Pakkauksen sisältö. Termistöluettelo

Suomenkielinen versio. LW320/LW321 Sweex Langaton 300N-reititin. Pakkauksen sisältö. Termistöluettelo LW320/LW321 Sweex Langaton 300N-reititin Älä altista langatonta Sweex 300N -reititintä äärilämpötiloille. Älä pidä laitetta suorassa auringonvalossa tai lämmönlähteiden läheisyydessä. Älä käytä langatonta

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. TELEWELL TW-EA510 http://fi.yourpdfguides.com/dref/2443028

Käyttöoppaasi. TELEWELL TW-EA510 http://fi.yourpdfguides.com/dref/2443028 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

TW-3G Reititin. 3G- ja Flash-OFDM Reititin WLAN-tukiasema 802.11b/g/n 300 Mbps. Ohjekirja

TW-3G Reititin. 3G- ja Flash-OFDM Reititin WLAN-tukiasema 802.11b/g/n 300 Mbps. Ohjekirja TW-3G Reititin 3G- ja Flash-OFDM Reititin WLAN-tukiasema 802.11b/g/n 300 Mbps Ohjekirja Copyright (c) TeleWell Oy 01/2010 2 SISÄLTÖ 1. LAITTEEN ESITTELY... 4 1.1. Myyntipaketin sisältö... 4 1.2. Laitteen

Lisätiedot

B683 Pika-aloitusopas

B683 Pika-aloitusopas B683 Pika-aloitusopas Huomautus: Tämän oppaan kuvat on tarkoitettu vain viitteellisiksi. Kysy tarkempia tietoja valitsemastasi nimenomaisesta mallista palveluntarjoajaltasi. Tarkista tuotetta ja sen lisävarusteita

Lisätiedot

DI-624+ AirPlus G+ 2.4GHz langaton

DI-624+ AirPlus G+ 2.4GHz langaton Tämän tuotteen asennuksen voi suorittaa käyttäen mitä tahansa uudehkoa selainta, esim. Internet Explorer 6:ta tai Netscape Navigator 6.2.3:a. DI-624+ AirPlus G+ 2.4GHz langaton laajakaistareititin Ennen

Lisätiedot