KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4"

Transkriptio

1 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Keskusvaalilautakunta Aika klo 15:58-16:32 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastus 4 3 Keskusvaalilautakunnan sihteeri 5 4 Presidentinvaalien äänestyspaikkojen ja ennakkoäänestyspaikkojen määrääminen 5 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan asettaminen vuonna 2018 toimitettavia presidentinvaaleja varten ja vaalien ulkomainonta Kotiäänestys 12 7 Vaalitoimitsijoiden määrääminen yleisiin ennakkoäänestyspaikkoihin 14 8 Vaaleista tiedottaminen 16 9 Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastus Uusien varavaltuutettujen määrääminen Seuraavat kokoukset Ilmoitusasiat 21

2 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Keskusvaalilautakunta Aika klo 15:58-16:32 Osallistujat Nimi Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Termala Leena Puheenjohtaja Huhtanen Markku J. Varapuheenjohtaja Heikkilä Terttu Jäsen Kuusniemi Riikka Jäsen Tolonen Toni Jäsen Vanhahonko Anna Pöytäkirjanpitäjä Kaupunginsihteeri Allekirjoitukset Leena Termala puheenjohtaja Anna Vanhahonko pöytäkirjanpitäjä Käsitellyt asiat 1-12 Pöytäkirjan tarkastus Kankaanpää Markku Huhtanen Terttu Heikkilä Riikka Kuusniemi Toni Tolonen Pöytäkirja yleisesti nähtävillä Yleisessä tietoverkossa Kuntalain 140 :n mukaisesti

3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus KEVAL Keskusvaalilautakunta on päätösvaltainen viisijäsenisenä. Puheenjohtajan teh tä vä nä on huolehtia, että keskusvaalilautakunta on päätösvaltaisena kool la. Todetaan keskusvaalilautakunnan päätösvaltaisuus. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Keskusvaalilautakunta Pöytäkirjan tarkastus KEVAL Kaupungin hallintosäännön mukaan pöytäkirjan kirjoittaa puheenjohtajan joh dol la pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirjan allekirjoittaa puheenjohtaja ja varmen taa pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä ta val la. Keskusvaalilautakunta päättää, että tämän kokouksen pöytäkirja tar kas tetaan heti kokouksen jälkeen ja lautakunta kokonaisuudessaan allekirjoittaa pöy tä kir jan.

5 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Keskusvaalilautakunta Keskusvaalilautakunnan sihteeri KEVAL Esityslistan liitteet: - Vaalilain 2 luvun 14 :n mukaan "Kunnan keskusvaalilautakunta ottaa itselleen sihteerin ja muun tarvittavan hen ki lös tön. Se päättää muiden kuin sen kokouksiin tässä laissa tar koi tettu jen tehtäviensä vuoksi osallistumaan oikeutettujen henkilöiden läsnäoloja puheoikeudesta kokouksissaan." Keskusvaalilautakunnan sihteeriksi päätetään ottaa kaupunginsihteeri Anna Vanhahonko. Lisäksi päätetään käyttää kaupunginkanslian hen ki lö kuntaa tarvittavassa laajuudessa apuna lautakunnan työssä.

6 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Kaupunginhallitus Keskusvaalilautakunta Presidentinvaalien äänestyspaikkojen ja ennakkoäänestyspaikkojen määrääminen 1040/00.000/2017 KHALL Tasavallan presidentin vaali toimitetaan sunnuntaina ja ko timaan ennakkoäänestys järjestetään ajalla Mahdollinen toisen kierroksen vaalipäivä on sunnuntaina ja sitä kos ke va kotimaan ennakkoäänestys Vaalilain 9 :ssä säädetään ennakkoäänestyspaikoista ja vaalipäivän äänes tys pai kois ta muun muassa seuraavaa: "Ennakkoäänestyspaikkoja ovat: 1) ne kotimaan yleiset ennakkoäänestyspaikat, joiden lukumäärästä ja sijain nis ta kunnanhallitus päättää ja joita on oltava, jollei erityisestä syystä muu ta johdu, jokaisessa kunnassa vähintään yksi; ) sairaalat, ympärivuorokautista hoitoa antavat ja muut, kun nan hal li tuksen päätöksellä määrätyt sosiaalihuollon toimintayksiköt sekä ran gais tuslai tok set (laitos) Lisäksi ennakkoäänestys voidaan jäljempänä säädetyin edellytyksin jär jestää äänestäjän kotona (kotiäänestys). Jokaisella äänestysalueella on kunnanhallituksen päätöksellä määrätty vaa li päi vän äänestyspaikka. Erityisistä syistä äänestyspaikka voidaan sijoit taa äänestysalueen tai kunnankin ulkopuolelle, jollei siitä aiheudu äänes tä jil le kohtuutonta haittaa." Äänestyspaikkojen on oltava aatteellisilta ja taloudellisilta kytkennöiltään puo lu ee ton, jotta mahdollisimman monet äänestäjät sinne mieluusti tu levat. Vaalipäivän äänestyspaikat Presidentinvaaleissa on voimassa sama äänestysaluejako kuin kevään 2017 kuntavaaleissa. Äänestyspaikkoina ovat toimineet kaupungin omat kiinteistöt, joiden osal ta ti lo jen varaaminen, vaalien käytännön järjestäminen ja puhelinyhteydet vaa li pai koil le ovat olleet vaivattomasti järjestettävissä. Vaalipaikat on py ritty sijoittamaan sellaisiin tiloihin että ne soveltuisivat myös lii kun ta vam maisten äänestäjien käyttöön. Äänestysalueiden 1-2 äänestyspaikoiksi esitetään samoja kiinteistöjä kuin kuntavaaleissakin. Yleiset ennakkoäänestyspaikat Kunnanhallitus määrää ennakkoäänestysajanjakson puitteissa en nak ko äänes tys pai kan aukiolopäivät ja päivittäiset aukioloajat. Ennakkoäänestys on

7 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ to teu tet ta va kunnanhallituksen päätöksellä määrättynä aikana, joka voi olla arkipäivisin kello 8-20 välisenä aikana sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kel lo 9-18 välisenä aikana. Kuntavaalien yleisinä ennakkoäänestyspaikkoina toimivat S-market ja K-Ci ty mar ket. Laitosäänestys Laitosäänestys voidaan vaalilain mukaan järjestää sairaaloissa, ym pä rivuo ro kau tis ta hoitoa antavissa ja muissa kunnanhallituksen päätöksellä mää rä tyis sä sosiaalihuollon toimintayksiköissä. Niissä asuintaloissa, joita ei voida pitää sosiaalihuollon toimintayksikköinä on aikaisemmissa vaa leissa järjestetty siihen oikeutetuille asukkaille kotiäänestys. Laitoksissa suoritettava ennakkoäänestys järjestettiin kuntavaaleissa seuraa vis sa laitoksissa: Helinä-Koti, Kanerva-koti, Kerttu-koti, Tapalankallion Hoi va-ko ti, Kankaanpään A-koti, Lohikon palvelukoti, Palvelutalo Koi vu rinne, Kankaanpään pääterveyskeskuksen vuodeosastot 1 ja 2 ja kun tou tuskes kus Kankaanpää. Esityslistan liitteet: Väestörekisterikeskuksen kirje Valmistelijan esitys: Kaupunginhallitus päättää Kaupunginjohtajan ehdotus: 1. määrätä äänestysalueiden äänestyspaikat varsinaisina vaalipäivinä ja seuraavasti: Äänestysalue Äänestyspaikka 1. Keskustan läntinen Päiväkoti Impivaara 2. Keskustan itäinen Kaupungintalo 2. määrätä vuoden 2018 presidentinvaalien yleisiksi en nak ko ää nes tys paikoik si seuraavat: S-Market (Asemakatu 1) ja K-Citymarket (Keskuskatu 39), joihin kaupunginhallitus määrää seuraavat aukioloajat ja keskiviikko perjantai klo ja 3.2. lauantai klo ja 4.2. sunnuntai klo ja maanantai ja tiistai klo määrätä, että ennakkoäänestyksen laitosäänestys järjestetään Kankaan pään kaupungissa seuraavissa laitoksissa: Helinä-koti, Kanerva-koti, Kert tu-ko ti, Tapalankallion Hoiva-koti, Kankaanpään A-koti, Lohikon pal velu ko ti, Palvelutalo Koivurinne, Kankaanpään pääterveyskeskuksen vuo deosas tot 1 ja 2 ja kuntoutuskeskus Kankaanpää. Kaupunginhallitus hyväksyy valmistelijan esityksen.

8 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Täytäntöönpano: Väestörekisterikeskus S-Market K-Citymarket Vaalilautakunnat Keskusvaalilautakunta Kaupunginkanslia Lisätietoja antaa: Kaupunginsihteeri Anna Vanhahonko, KEVAL Esityslistan liitteet: - Merkitään tiedoksi.

9 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Kaupunginhallitus Keskusvaalilautakunta Vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan asettaminen vuonna 2018 toimitettavia presidentinvaaleja varten ja vaalien ulkomainonta 2/01.010/2013, 1040/00.000/2017 KHALL Vaalilain 15 :n mukaan kunnanhallituksen on hyvissä ajoin ennen vaaleja ase tet ta va: 1) kutakin äänestysaluetta varten vaalilautakunta, johon kuuluu pu heenjoh ta ja, varapuheenjohtaja ja kolme muuta jäsentä sekä tarpeellinen määrä varajäseniä, joita on kuitenkin oltava vähintään kolme; sekä 2) laitoksessa toimitettavaa ennakkoäänestystä varten yksi tai useampi vaa li toi mi kun ta, joihin kuhunkin kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja yksi muu jäsen sekä tarpeellinen määrä varajäseniä, joita on kuitenkin ol ta va vähintään kolme. Sekä vaalilautakunnan ja vaalitoimikunnan jäsenten että niiden va ra jä senten tulee mahdollisuuksien mukaan edustaa edel li sis sä edus kun ta vaa leissa kyseisessä vaalipiirissä ehdokkaita asettaneita puoluerekisteriin mer kitty jä puolueita. Vaalilautakunnan varajäsenet ja vaalitoimikunnan va ra jä senet on asetettava siihen järjestykseen, jossa he tulevat jäsenten sijaan. Vaalitoimitsijana ei voi olla vajaavaltainen eikä myöskään pre si dent ti eh dokas, hänen puolisonsa, lapsensa, sisaruksensa tai vanhempansa. Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien puheenjohtajien ja va ra pu heen joh tajien nimet ja yhteystiedot on ilmoitettava kunnan keskusvaalilautakunnalle. Vaalilautakunta ja vaalitoimikunta ovat päätösvaltaisia kolmijäsenisinä. Vaalilautakunnan ja vaalitoimikunnan jäseniin ja varajäseniin ei sovelleta hal lin to lain esteellisyyttä koskevia säännöksiä. Kaupunginvaltuusto on päättänyt kokouksessaan, että ää nestys aluei ta on kaksi, keskustan läntinen ja keskustan itäinen. Vaalien ulkomainonnan paikoista ja vaalien ulkomainonnasta on huo leh tinut tekninen keskus. Esityslistan liitteet: Vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan kokoonpanot kuntavaaleissa 2017 Valmistelijan esitys: Kaupunginhallitus valitsee jäsenet ja varajäsenet vaalilautakuntiin ja vaa litoi mi kun taan ottaen huomioon vaalilain ja tasa-arvolain säännökset. Vaalien ulkomainonnan paikoista ja vaalien ulkomainonnasta huolehtii tekni nen keskus.

10 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Kaupunginjohtajan ehdotus: Kaupunginhallitus hyväksyy valmistelijan esityksen. Vaalilautakuntiin ja vaalitoimikuntaan valittiin seuraavat: 1. KESKUSTAN LÄNTINEN 1. Mikko Korpela pj. 2. Heli Kerola, vpj. 3. Anna Tuulinen 4. Pekka Nikkola 5. Jari Holma Varajäsenet 1. Minna Niemi 2. Asta Suoranta 3. Harri Kangas 4. Jukka Katajisto 2. KESKUSTAN ITÄINEN 1. Jouko Uusitalo, pj. 2. Pekka Kiviharju, vpj. 3. Paula Kuusisto 4. Mari Suomilammi 5. Erja Saari Varajäsenet 1. Sirpa Saunajoki 2. Tiina Sampakoski 3. Arto Anttila 4. Hannu Merilaita VAALITOIMIKUNTA 1. Paavo Tuori, pj. 2. Seppo Raukola, vpj. 3. Ritva Juhola Varajäsenet 1. Jari Holma 2. Helena Suoranta 3. Raila Laurila Täytäntöönpano: Keskusvaalilautakunta Vaalilautakuntiin ja vaalitoimikuntaan valitut Tekninen keskus Rahatoimisto Lisätietoja antaa: Kaupunginsihteeri Anna Vanhahonko,

11 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ KEVAL Esityslistan liitteet: - Merkitään tiedoksi.

12 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Keskusvaalilautakunta Kotiäänestys KEVAL Esityslistan liitteet: - Keskusvaalilautakunnalla on kotiäänestyksessä seuraavat tehtävät: 1. Kotiäänestyksen ilmoittautumislomakkeiden lähettäminen edellisissä vaa leis sa kotonaan äänestäneille ja huolehtiminen siitä, että lomakkeita muu toin kin on saatavissa keskusvaalilautakunnasta. 2. Kotiäänestykseen ilmoittautumisten vastaanotto. Puhelimitse tapahtuvia il moit tau tu mi sia varten tulee huolehtia puhelinpäivystyksen jär jes tä mi sestä. 3. Ilmoittautumisten läpikäynti. Keskusvaalilautakunnan puheenjohtajan on, yhteistyössä vaalitoimikunnan kans sa, 1. Huolehdittava siitä, että kotiäänestykseen ilmoittautuneelle äänestäjälle il moi te taan kotiäänestyksen järjestämisen ajankohdasta tai siitä, että ko tiää nes tys tä ei hänen osaltaan tulla järjestämään. 2. Määrättävä, kuka vaalitoimikunnan jäsenistä menee kenenkin ko ti äänes tä jän luokse. 3. Tarvittaessa huolehdittava siitä, että kotiäänestyksessä on läsnä 18 vuot ta täyttänyt henkilö. 4. Huolehdittava siitä, että kotiäänestyksistä pidetään luetteloa. Vaalilain muuttamisesta johtuen (431/2010, voimaan lukien) voi omais hoi ta ja tietyin edellytyksin äänestää kotiäänestyksen yhteydessä. Omaishoitaja saa äänestää kotiäänestyksen yhteydessä, jos seuraavat edel ly tyk set täyttyvät: Omaishoitaja on: a) tehnyt kunnan kanssa omaishoitosopimuksen; b) asuu samassa taloudessa kuin hoidettavansa; ja c) on äänioikeutettu samassa kunnassa kuin hän. Keskusvaalilautakunta oikeuttaa kaupunginkanslian toimitta maan kotiäänes tyslomakkeet edellisissä vaaleissaan kotonaan äänestä neille sekä vastaanottamaan kotiäänestykseen ilmoittautuneet. Lisäksi keskusvaalilautakunta määrää kotiäänestyksen vaalitoimitsijoiksi vaalitoimikunnan jäsenet.

13 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Täytäntöönpano: Vaalitoimikunta Lisätietoja antaa: Kaupunginsihteeri Anna Vanhahonko,

14 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Keskusvaalilautakunta Vaalitoimitsijoiden määrääminen yleisiin ennakkoäänestyspaikkoihin KEVAL Esityslistan liitteet: - Vaalilain 17 :n mukaan ennakkoäänestyksestä kotimaan yleisessä ennak ko ää nes tys pai kas sa, Suomen edustustossa ja suomalaisessa laivassa se kä kotiäänestyksestä huolehtivat vaalitoimitsijat. Kussakin kotimaan yleises sä ennakkoäänestyspaikassa on oltava ainakin kaksi vaalitoimitsijaa. Muis sa kin ennakkoäänestyspaikoissa vaalitoimitsijoita voi tarvittaessa olla kak si tai useampia. Vaalitoimitsijat kotimaan yleiseen ennakkoäänestyspaikkaan ja ko ti ää nestyk seen määrää kunnan keskusvaalilautakunta. Kankaanpään kaupunginkansliasta on tiedusteltu viime kuntavaaleissa vaalitoimitsijoina toimineilta halukkuutta toimia vaalitoimitsijoina myös presidentinvaaleissa. Kankaanpään kaupunki ehdottaa en nak ko ää nes tyk sen hoitamista varten vaalitoimitsijoiksi seuraavia henkilöitä: Haapala Erika Hirvikoski Elina Kiviharju Pekka Mäkipää Satu Niemi Kari Pellikka Raija Saarinen Jouni Toivonen Antti Vartiainen Jenni Valmistelija keskusvaalilautakunnan sihteeri Keskusvaalilautakunta määrää yleiseen ennakkoäänestyspaikkaan vaa litoi mit si joik si seuraavat henkilöt: Haapala Erika Hirvikoski Elina Kiviharju Pekka Mäkipää Satu Niemi Kari Pellikka Raija Saarinen Jouni Toivonen Antti Vartiainen Jenni Keskusvaalilautakunta valtuuttaa keskusvaalilautakunnan sihteerin te kemään työsopimukset vaalitoimitsijoiksi määrättyjen kanssa. Täytäntöönpano: S-markettiin ja K-citymarkettiin määrätyt vaalitoimitsijat

15 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Lisätietoja antaa: Kaupunginsihteeri Anna Vanhahonko,

16 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Keskusvaalilautakunta Vaaleista tiedottaminen KEVAL Keskusvaalilautakunnan on hyvissä ajoin ennen ennakkoäänestyksen alka mis ta tiedotettava, sillä tavoin kuin kunnan ilmoitukset saatetaan tie doksi, seuraavat asiat: 1) Ensimmäisen vaalin vaalipäivä (su ) ja mahdollisen toisen vaa lin vaalipäivä (su ) sekä äänestysalueiden äänestyspaikkojen ni met, käyntiosoitteet ja äänestysaika (klo 9-20). 2) Ennakkoäänestysajanjaksot (ensimmäisessä vaalissa ja toi ses sa vaalissa ) sekä kaikkien kunnan alueella olevien yleis ten ennakkoäänestyspaikkojen nimet, käyntiosoitteet, aukiolopäivät ja päi vit täi set aukioloajat. Keskusvaalilautakunta voi lisäksi harkintansa mukaan kuuluttaa ko ti ää nestyk sen järjestämisestä ja siihen ilmoittautumisesta sekä muista vaalien toimit ta mi seen liittyvistä asioista. Esityslistan liitteet: Julkaistava kuulutus Kuulutus julkaistaan kaupungin ilmoitustaululla, Kankaanpään Seudussa ja kau pun gin nettisivuilla.

17 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Keskusvaalilautakunta Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastus KEVAL Esityslistan liitteet: - Ennakkoäänestysasiakirjojen käsittelyssä on seuraavat vaiheet: 1. Lähetekuoren osoitekentän tarkastaminen 2. Lähetekuoren lajittelu äänestysalueittain 3. Lähetekuoren avaaminen ja sen sisällä olevien lähetekirjeen ja vaa li kuoren tarkastaminen 4. Ennakkoäänestyksen hyväksyminen tai jättäminen huomioon ottamatta 5. Hyväksyttyjen ennakkoäänestysten merkitseminen tarvittaessa ää ni oikeus re kis te riin ja/tai vaaliluetteloihin 6. Hyväksyttyjen vaalikuorten ja lähetekirjeiden käsittely 7. Määräajan jälkeen saapuneiden lähetekuorten käsittely. Keskusvaalilautakunta oikeuttaa kaupunginkanslian tarkastamaan en nakko ää nes tys asia kir jat virkatyönä. Kohdan 4 mukaiset päätökset tekee keskusvaalilautakunta. Lisätietoja antaa: Kaupunginsihteeri Anna Vanhahonko,

18 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Keskusvaalilautakunta Uusien varavaltuutettujen määrääminen 2/01.010/2013 KEVAL Varavaltuutettujen määrääminen "Valtuutetuille valitaan varavaltuutetut siten kuin kuntalain 17 :ssä sää detään. Jos valtuuston toimikauden aikana varavaltuutettujen määrä jää vajaaksi, kun nan keskusvaalilautakunnan on valtuuston puheenjohtajan pyynnöstä mää rät tä vä uusia varavaltuutettuja kuntalain 17 :n mukaisesti. Jollei kaikkia varavaltuutetun toimia saada täytetyiksi tässä pykälässä olevien säännös ten nojalla, jää varavaltuutettujen määrä vajaaksi." (Vaalilaki 93) "Valtuutetuille valitaan varavaltuutettuja jokaisen kunnallisvaaleissa esiin tyneen vaaliliiton, puolueen ja yhteislistan ensimmäisistä valitsematta jääneis tä ehdokkaista sama määrä kuin valtuutettuja, kuitenkin vähintään kak si. Yhteislistan ulkopuolella olleen valitsijayhdistyksen ehdokkaana va litul la valtuutetulla ei ole varavaltuutettua. Jos valtuutetun on todettu menettäneen vaalikelpoisuutensa, hänet on vapau tet tu toimestaan tai hän on kuollut, valtuuston puheenjohtaja kutsuu hä nen sijaansa jäljellä olevaksi toimikaudeksi asianomaisen vaaliliiton, puo lu een tai yhteislistan järjestyksessä ensimmäisen varavaltuutetun." (Kun ta la ki 17) Puuttuvat varavaltuutetut Keskusvaalilautakunnan kokoukseen mennessä tietoon on tullut kahden va ra val tuu te tun puuttuminen seuraavasti: Suomen Keskusta r.p:n yksi varavaltuutettu puuttuu kaupunginvaltuuston to det tua varavaltuutettu Jorma Lepistön luottamustoimet päättyneeksi vaali kel poi suu den menettämisen johdosta kuntalain 71 ja 78 :ien perusteella. Vihreä liitto r.p:n yksi varavaltuutettu puuttuu kaupunginvaltuuston todettua Hei di Kopran luottamustoimet päättyneeksi vaalikelpoisuuden me net tä misen johdosta kuntalain 71 ja 78 :ien perusteella. Esityslistan liitteet: - Kunnanvaltuuston puheenjohtajan pyyntö keskusvaalilautakunnalle - Oikeusministeriön määräämät, tuloslaskentajärjestelmästä otetut ra portit / Kuntavaalit 2017 Keskusvaalilautakunta päättää määrätä kuntavaalien 2017 tuloksen "Ehdok kaat ver taus lu vuit tain" perusteella Suomen Keskusta r.p:n uudeksi vara val tuu te tuk si Emma Rajalan ja Vihreä liit to r.p:n uudeksi va ra val tuu te tuksi Ulla Suontaustan.

19 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Täytäntöönpano: Varavaltuutetuiksi määrätyt Kaupunginvaltuusto Lisätietoja antaa: Kaupunginsihteeri Anna Vanhahonko,

20 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Keskusvaalilautakunta Seuraavat kokoukset KEVAL Esityslistan liitteet: - Vaalilaki 33 : "33 Viranomaisen lakimääräiset kokoukset Ehdokashakemukset käsittelevä viranomainen kokoontuu puheenjohtajan kut sus ta hyvissä ajoin, viimeistään 55. päivänä ennen presidentinvaalin vaa li päi vää ja 48. päivänä ennen muiden vaalien vaalipäivää, ja sen jälkeen, jos asioita on käsiteltävinä, 47., 41., 39. ja 38 päivänä ennen pre siden tin vaa lin vaalipäivää sekä 40., 34., 32. ja 31 päivänä ennen muiden vaa lien vaalipäivää, vaalipäivänä vaalipäivän jälkeisenä päivänä ja 3. päivä nä vaalipäivän jälkeen sekä muulloin, jos asian käsittely sitä vaatii." Keskusvaalilautakunnan seuraavat kokoukset pidetään 1. kierroksen osalta perjantaina klo 19:00 ja mahdollisen 2. kierroksen osalta perjan tai na klo 19:00.

21 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Keskusvaalilautakunta Ilmoitusasiat KEVAL Teknisen johtajan viranhaltijapäätös Tasavallan pre si dentin vaalin ulkomainonta. Esityslistan liitteet: Teknisen johtajan viranhaltijapäätös Keskusvaalilautakunta merkitsee teknisen johtajan päätöksen tiedoksi.

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastus 25

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastus 25 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2018 22 Keskusvaalilautakunta 16.01.2018 Aika 16.01.2018 klo 17:57-18:00 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 13 Kokouksen

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastus 26

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastus 26 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 23 Keskusvaalilautakunta 09.03.2017 Aika 09.03.2017 klo 16:00-16:37 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 15 Kokouksen

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Keskusvaalilautakunta 07.02.2017 Aika 07.02.2017 klo 16:00-16:35 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastus 18

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastus 18 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 15 Keskusvaalilautakunta 06.03.2017 Aika 06.03.2017 klo 19:00-19:57 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 10 Kokouksen

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1. Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1. Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Keskusvaalilautakunta 09.03.2015 Aika 09.03.2015 klo 18:00-18:41 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

VAALILAUTAKUNTIEN JA VAALITOIMIKUNNAN VALINTA VUODEN 2017 KUNTAVAALEJA VARTEN

VAALILAUTAKUNTIEN JA VAALITOIMIKUNNAN VALINTA VUODEN 2017 KUNTAVAALEJA VARTEN Kunnanhallitus 33 01.02.2017 Kunnanhallitus 49 22.02.2017 Kunnanhallitus 60 28.02.2017 VAALILAUTAKUNTIEN JA VAALITOIMIKUNNAN VALINTA VUODEN 2017 KUNTAVAALEJA VARTEN KHALL 33 Valmistelija: hallintojohtaja

Lisätiedot

Otsikko Sivu 29 Keskusvaalilautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pitäminen Yleisten ennakkoäänestyspaikkojen vaalitoimitsijoiden määrääminen

Otsikko Sivu 29 Keskusvaalilautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pitäminen Yleisten ennakkoäänestyspaikkojen vaalitoimitsijoiden määrääminen Punkalaitumen kunta Pöytäkirja 8/2017 51 Keskusvaalilautakunta Aika 29.12.2017 klo 14:00-14:20 Paikka Kunnantalo, kahvio Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 29 Keskusvaalilautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä

Lisätiedot

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan vaali / presidentinvaali 2018

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan vaali / presidentinvaali 2018 Kunnanhallitus 208 26.09.2017 Kunnanhallitus 220 10.10.2017 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan vaali / presidentinvaali 2018 211/00.00.00/2017 Kh 26.09.2017 208 Valmistelija: Satu Tuomela, keskusvaalilautakunnan

Lisätiedot

Vaalilain 15 :n mukaan kunnanhallituksen on hyvissä ajoin ennen vaa le ja asetettava:

Vaalilain 15 :n mukaan kunnanhallituksen on hyvissä ajoin ennen vaa le ja asetettava: Kunnanhallitus 255 07.11.2016 Kunnanhallitus 287 05.12.2016 Kunnanhallitus 84 13.03.2017 Kati Kähkösen eroanomus vaalilautakunnan varajäsenyydestä 225/00.001/2016, 82/00.001/2017 Kunnanhallitus 255 Vaalilain

Lisätiedot

VETELIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1

VETELIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 VETELIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 19.12.2017 klo 18:05-19:20 Paikka Kunnanvirasto kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat Sivu 18 Koulutuksen järjestäminen vaaliviranomaisille

Lisätiedot

16 Pöytäkirjan tarkastajat

16 Pöytäkirjan tarkastajat JÄMIJÄRVEN KUNTA Keskusvaalilautakunta Laatimispäivämäärä 15.4.2019 KOKOUSKUTSU KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 25.4.2019 klo 17.00 Paikka Kunnanviraston kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 15 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta. Merja Kannosto Seppo Leponiemi Rainer Rajamäki

Keskusvaalilautakunta. Merja Kannosto Seppo Leponiemi Rainer Rajamäki JÄMIJÄRVEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Keskusvaalilautakunta KOKOUSAIKA Torstaina 28.2.2019 kello 17.00 17.20 KOKOUSPAIKKA Kunnanviraston kokoushuone SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

VETELIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1

VETELIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 VETELIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Keskusvaalilautakunta Aika 2.5.2019 klo 18:00-18:32 Paikka Kunnanvirasto johtokeskus Käsitellyt asiat Sivu 10 Koulutuksen järjestäminen vaaliviranomaisille 3 11 Vaalitoimitsijoiden

Lisätiedot

PALTAMON KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kokoushuone Leino (kunnanhallituksen huone)

PALTAMON KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kokoushuone Leino (kunnanhallituksen huone) PALTAMON KUNTA PÖYTÄKRJA 3/2019 1 Keskusvaalilautakunta 24.05.2019 AKA 17:00-19:00 PAKKA Kokoushuone Leino (kunnanhallituksen huone) OSALLSTUJAT Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Keränen Ville 17:00-19:00

Lisätiedot

Vuoden 2017 kuntavaalien vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien valinta

Vuoden 2017 kuntavaalien vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien valinta Kaupunginhallitus 28 23.01.2017 Kaupunginhallitus 40 06.02.2017 Kaupunginhallitus 68 27.02.2017 Kaupunginhallitus 83 06.03.2017 Vuoden 2017 kuntavaalien vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien valinta 656/00.00.00.01/2016

Lisätiedot

Vaalilain 15 :n mukaan kunnanhallituksen on hyvissä ajoin ennen vaa le ja asetettava:

Vaalilain 15 :n mukaan kunnanhallituksen on hyvissä ajoin ennen vaa le ja asetettava: Kunnanhallitus 255 07.11.2016 Kunnanhallitus 287 05.12.2016 Kunnanhallitus 71 27.02.2017 Hannu Hiljasen eroanomus vaalitoimikunnan varajäsenyydestä 225/00.001/2016, 70/00.001/2017 Kunnanhallitus 255 Vaalilain

Lisätiedot

Vaalilautakunnan ja vaalitoimikunnan valitseminen toimitettavia eduskuntavaaleja varten

Vaalilautakunnan ja vaalitoimikunnan valitseminen toimitettavia eduskuntavaaleja varten Kaupunginhallitus 19 28.01.2019 Kaupunginhallitus 28 11.02.2019 Vaalilautakunnan ja vaalitoimikunnan valitseminen 14.4.2019 toimitettavia eduskuntavaaleja varten KH 28.01.2019 19 Valmistelija: kaupunginjohtaja

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta ja pöytäkirjan pitäminen nähtävillä 4

Sisällysluettelo. 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta ja pöytäkirjan pitäminen nähtävillä 4 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 Keskusvaalilautakunta 12.04.2019 Sisällysluettelo Sivu 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 10 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja pöytäkirjan pitäminen nähtävillä

Lisätiedot

3 Yleiset ennakkoäänestyspaikat, laitosäänestyspaikat, vaalipäivän äänestyspaikat sekä vaalitoimitsijoiden määrääminen ennakkoäänestyspaikkoihin

3 Yleiset ennakkoäänestyspaikat, laitosäänestyspaikat, vaalipäivän äänestyspaikat sekä vaalitoimitsijoiden määrääminen ennakkoäänestyspaikkoihin Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 31.01.2017, klo 17:30-17:51 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Yleiset ennakkoäänestyspaikat,

Lisätiedot

Rintala Aino-Kaisa Tuomainen Janne. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Pöytäkirjantarkastajien valinta

Rintala Aino-Kaisa Tuomainen Janne. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Pöytäkirjantarkastajien valinta Iitin kunta Kokouskutsu 8/2017 1 Aika 16.10.2017 klo 18:00 Paikka Lisätietoja Kunnantalo, 1. kerroksen kokoushuone Huom! Lautakunta on päätösvaltainen vain täysilukuisena. Esteestä pyydetään ilmoittamaan

Lisätiedot

Äänestysalueiden vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan asettaminen vuoden 2018 presidentinvaalia varten

Äänestysalueiden vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan asettaminen vuoden 2018 presidentinvaalia varten Kaupunginhallitus 198 02.10.2017 Kaupunginhallitus 209 16.10.2017 Äänestysalueiden vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan asettaminen vuoden 2018 presidentinvaalia varten Kaupunginhallitus 198 225/00.00.00/2017

Lisätiedot

Sastamalan kaupungin ennakkoäänestyspaikat ja vaalipäivän äänestyspaikat vuoden 2018 presidentinvaalissa

Sastamalan kaupungin ennakkoäänestyspaikat ja vaalipäivän äänestyspaikat vuoden 2018 presidentinvaalissa Kaupunginhallitus 277 09.10.2017 Keskusvaalilautakunta 50 28.11.2017 Sastamalan kaupungin ennakkoäänestyspaikat ja vaalipäivän äänestyspaikat vuoden 2018 presidentinvaalissa 604/00.00.00/2017 KHALL 09.10.2017

Lisätiedot

AIKA klo 16:00-16:20 Kokemäen kaupunginvirasto, kaupunginhallituksen kokoushuone

AIKA klo 16:00-16:20 Kokemäen kaupunginvirasto, kaupunginhallituksen kokoushuone KOKEMÄEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 29 Keskusvaalilautakunta AIKA 02.05.2019 klo 16:00-16:20 PAIKKA Kokemäen kaupunginvirasto, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 16 Kokouksen

Lisätiedot

Oikeusministeriön ohjeen mukaan yleisten ennakkoäänestyspaikkojen määräämisessä kunnanhallituksen on otettava huomioon seuraavat seikat:

Oikeusministeriön ohjeen mukaan yleisten ennakkoäänestyspaikkojen määräämisessä kunnanhallituksen on otettava huomioon seuraavat seikat: Kaupunginhallitus 215 25.09.2017 Kaupunginhallitus 236 30.10.2017 Presidentinvaalien 2018 äänestyspaikat sekä aukioloajat Khall 25.09.2017 215 (Valm.hall.joht.) Ennakkoäänestyspaikan määrääminen Vaalilain

Lisätiedot

Vuoden 2017 kuntavaalien vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien valinta

Vuoden 2017 kuntavaalien vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien valinta Kaupunginhallitus 28 23.01.2017 Kaupunginhallitus 40 06.02.2017 Kaupunginhallitus 68 27.02.2017 Kaupunginhallitus 83 06.03.2017 Kaupunginhallitus 128 03.04.2017 Vuoden 2017 kuntavaalien vaalilautakuntien

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 13 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 13 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 07.04.2017 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 13 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 14 Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/ Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2017 52 Keskusvaalilautakunta Aika 30.11.2017 klo 16:00-16:32 Paikka Käsitellyt asiat Pykälä Asia Sivu 18 Keskusvaalilautakunnan sihteerin nimeäminen 54 19 Vuoden 2018 presidentinvaalin

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta ja pöytäkirjan pitäminen nähtävillä 4

Sisällysluettelo. 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta ja pöytäkirjan pitäminen nähtävillä 4 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 4/2019 1 Keskusvaalilautakunta 24.05.2019 Sisällysluettelo Sivu 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 21 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja pöytäkirjan pitäminen nähtävillä

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävillä pito 4. 3 Vaaleista tiedottaminen 5

Sisällysluettelo. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävillä pito 4. 3 Vaaleista tiedottaminen 5 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 1/2019 1 Keskusvaalilautakunta 07.03.2019 Sisällysluettelo Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävillä pito 4 3 Vaaleista tiedottaminen

Lisätiedot

Ennakkoäänestys presidentinvaalissa 2018 ja vaalipäivän äänestyspaikat

Ennakkoäänestys presidentinvaalissa 2018 ja vaalipäivän äänestyspaikat Kaupunginhallitus 492 09.10.2017 Ennakkoäänestys presidentinvaalissa 2018 ja vaalipäivän äänestyspaikat 399/07.070/2017 KH 492 Selostus: Presidentinvaali toimitetaan 28.1.2018, ennakkoäänestys on 17.1-23.1.2018

Lisätiedot

VALTIMON KUNTA VUODEN 2017 KUNTAVAALIT KH 187

VALTIMON KUNTA VUODEN 2017 KUNTAVAALIT KH 187 Keskusvaalilautakunta, kokous nro 1/2017 17, ilmoitusasian kohta 6 /pöytäkirjan liite nro 7 Kunnanhallitus 187 16.12.2016 Kunnanhallitus 1 12.01.2017 VUODEN 2017 KUNTAVAALIT KH 187 Seuraavat yleiset vaalit

Lisätiedot

Nilsiän kaupunki Pöytäkirja 1/2012 1

Nilsiän kaupunki Pöytäkirja 1/2012 1 Nilsiän kaupunki Pöytäkirja 1/2012 1 Keskusvaalilautakunta Aika 02.01.2012 klo 16:00-16:15 Paikka Nilsiän kaupungintalon kahvio Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Yleiset ennakkoäänestyspaikat vuonna 2018, presidentinvaalit

Yleiset ennakkoäänestyspaikat vuonna 2018, presidentinvaalit Kaupunginhallitus 345 06.11.2017 Yleiset ennakkoäänestyspaikat vuonna 2018, presidentinvaalit 666/00.00.00/2017 KH 06.11.2017 345 Ennakkoäänestys toimitetaan kotimaassa 17.1. - 23.1.2018 ja ulkomailla

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanhallitus 427 23.10.2017 Kunnanhallitus 36 22.01.2018 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan valitseminen tasavallan presidentin vaalia 28.1.2018 (tarvittaessa 11.2.2018) varten / Kahden uuden varajäsenen

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastus 33

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastus 33 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2018 30 Keskusvaalilautakunta 26.01.2018 Aika 26.01.2018 klo 19:00-20:00 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 17 Kokouksen

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 07.02.2017 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 2 Tilapäisen henkilökunnan palkkaaminen

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 10.04.2017 klo 09:00-13:45 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 40 Kokouksen

Lisätiedot

Nilsiän kaupunki Pöytäkirja 1/ Nilsiän kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Nilsiän kaupunki Pöytäkirja 1/ Nilsiän kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Nilsiän kaupunki Pöytäkirja 1/2011 1 Keskusvaalilautakunta Aika 22.03.2011 klo 15:30-16:00 Paikka Nilsiän kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KUHMON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 15/2017 1

KUHMON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 15/2017 1 KUHMON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 15/2017 1 Keskusvaalilautakunta 14.12.2017 AIKA 14.12.2017 klo 15:00-15:54 PAIKKA Kaupungintalo, koski KÄSITELLYT ASIAT Pykälä Liitteet Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen 3 2

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Sivu 19 Ennakkoäänten laskenta 3

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Sivu 19 Ennakkoäänten laskenta 3 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 Keskusvaalilautakunta 09.04.2017 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 19 Ennakkoäänten laskenta 3 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 2 Keskusvaalilautakunta Aika 09.04.2017 klo

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA Pöytäkirja 8 / 2017

PADASJOEN KUNTA Pöytäkirja 8 / 2017 Pöytäkirja 8 / 2017 Keskusvaalilautakunta Presidentinvaalit KOKOUSAIKA Keskiviikko 29.11.2017 klo 16.50 17.05. KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA Pöytäkirja 1 / 2019

PADASJOEN KUNTA Pöytäkirja 1 / 2019 Pöytäkirja 1 / 2019 Keskusvaalilautakunta Eduskuntavaalit KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.3.2019 klo 16.55 17.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS

Lisätiedot

Naantalin kaupungin äänestysaluejako

Naantalin kaupungin äänestysaluejako Kaupunginhallitus 144 18.04.2017 Kaupunginvaltuusto 38 24.04.2017 Naantalin kaupungin äänestysaluejako 187/00.00.00/2016 Kaupunginhallitus 18.04.2017 144 Kaupunginlakimies Turo Järvinen: Naantalin kaupungin

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 2/ Otsikko Sivu 3 Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 2/ Otsikko Sivu 3 Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 2/2018 1 Keskusvaalilautakunta Aika 26.01.2018 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 3 Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen 3 4 Presidentinvaalin 2018 yleisten ennakkoäänestyspaikkojen

Lisätiedot

Vaalilautakunnan ja vaalitoimikunnan asettaminen vuoden 2018 presidentinvaaleja varten

Vaalilautakunnan ja vaalitoimikunnan asettaminen vuoden 2018 presidentinvaaleja varten Kunnanhallitus 279 09.10.2017 Kunnanhallitus 317 06.11.2017 Kunnanhallitus 341 27.11.2017 Kunnanhallitus 362 18.12.2017 Vaalilautakunnan ja vaalitoimikunnan asettaminen vuoden 2018 presidentinvaaleja varten

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Sivu 9 Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen 3

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Sivu 9 Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen 3 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Keskusvaalilautakunta 17.04.2015 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 9 Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen 3 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 2 Keskusvaalilautakunta Aika

Lisätiedot

Vuoden 2018 tasavallan presidentin vaalien ennakkoäänestyksen järjestäminen, ennakkoäänestyspaikat sekä vaalipäivän äänestyspaikat

Vuoden 2018 tasavallan presidentin vaalien ennakkoäänestyksen järjestäminen, ennakkoäänestyspaikat sekä vaalipäivän äänestyspaikat Kunnanhallitus 283 16.10.2017 Vuoden 2018 tasavallan presidentin vaalien ennakkoäänestyksen järjestäminen, ennakkoäänestyspaikat sekä vaalipäivän äänestyspaikat 43/00.00.00/2017 KHALL 283 Tasavallan presidentin

Lisätiedot

Valmistelija: Harri Anttila, kunnanjohtaja p , s-posti:

Valmistelija: Harri Anttila, kunnanjohtaja p , s-posti: Kunnanhallitus 113 22.05.2017 Kunnanvaltuusto 38 05.06.2017 Kunnanhallitus 214 09.10.2017 Keskusvaalilautakunnan vaali 96/00.00.01/2017 Kh 22.05.2017 113 Valmistelija: Harri Anttila, kunnanjohtaja p. 0400

Lisätiedot

Vaalilautakunnan ja vaalitoimikunnan asettaminen vuoden 2017 kuntavaaleja varten /Uusi jäsen

Vaalilautakunnan ja vaalitoimikunnan asettaminen vuoden 2017 kuntavaaleja varten /Uusi jäsen Kunnanhallitus 4 09.01.2017 Kunnanhallitus 17 30.01.2017 Kunnanhallitus 35 20.02.2017 Kunnanhallitus 59 13.03.2017 Vaalilautakunnan ja vaalitoimikunnan asettaminen vuoden 2017 kuntavaaleja varten /Uusi

Lisätiedot

Eräitä määräaikoja vuoden 2018 presidentinvaalissa

Eräitä määräaikoja vuoden 2018 presidentinvaalissa Eräitä määräaikoja vuoden 2018 presidentinvaalissa Ensimmäisen vaalin vaalipäivä 28.1.2018 Mahdollisen toisen vaalin vaalipäivä 11.2.2018 Ajankohta 1 Toimija Toimenpide Vaalilaki Huhtikuu 2017 Valtuusto

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Keskusvaalilautakunta

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Keskusvaalilautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousnumero Eduskuntavaalit, europarlamenttivaalit 1/2019 Aika MAANANTAI klo 17.25-17.48 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Henkilötiedot on poistettu kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU

Lisätiedot

Iitin kunta Pöytäkirja 2/ Keskusvaalilautakunta Aika klo 17:00-17:33. Paikka. Saapuvilla.

Iitin kunta Pöytäkirja 2/ Keskusvaalilautakunta Aika klo 17:00-17:33. Paikka. Saapuvilla. Iitin kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Keskusvaalilautakunta 20.02.2017 Aika 20.02.2017 klo 17:00-17:33 Paikka Saapuvilla Leinonen Heikki Salonen Irmeli Kakko Henry Kettumäki Jukka Janhunen Heli Hiltunen Heikki

Lisätiedot

Eräitä määräaikoja vuoden 2012 presidentinvaalissa

Eräitä määräaikoja vuoden 2012 presidentinvaalissa Eräitä määräaikoja vuoden 2012 presidentinvaalissa Ensimmäisen vaalin vaalipäivä 22.1.2012 Toisen vaalin vaalipäivä 5.2.2012 Ajankohta 1 Toimija Toimenpide Vaalilaki Alkuvuosi 2009 Valtuusto Kunnan keskusvaalilautakunnan

Lisätiedot

Vehmaan kunta Keskusvaalilautakunta Kokous 1 Presidentinvaalit 2018 Nro 1 Kokoustiedot

Vehmaan kunta Keskusvaalilautakunta Kokous 1 Presidentinvaalit 2018 Nro 1 Kokoustiedot Keskusvaalilautakunta Kokous 1 Nro 1 Kokoustiedot Aika: Keskiviikko 22.11.2017 klo 16:15 16:35 Paikka: Kunnanvirasto Asialista: Sivu 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 3 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Sisällysluettelo KEL, :00, Esityslista 1

Sisällysluettelo KEL, :00, Esityslista 1 Sisällysluettelo KEL, 18:00, Esityslista 1-3 Esityslistan kansilehti (läsnäolijat)... 1-1 Esityslistan hyväksyminen... 2 11 Vuonna 2019 järjestettävien vaalien yleiset ennakkoäänestyspaikat Kaarinassa...

Lisätiedot

Vuoden 2017 kuntavaalien vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan asettaminen. Asettamismenettely ja kelpoisuus Vaalilautakunta ja vaalitoimikunta

Vuoden 2017 kuntavaalien vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan asettaminen. Asettamismenettely ja kelpoisuus Vaalilautakunta ja vaalitoimikunta Kunnanhallitus 23 23.01.2017 Vuoden 2017 kuntavaalien vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan asettaminen 796/00.00.00.00/2015 Kunnanhallitus 23.01.2017 23 Äänestyksen ajankohta Vuoden 2017 kuntavaalit toimitetaan

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2017 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2017 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 06.03.2017 klo 16:00-16:40 Paikka Kiteen kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Pykäläinen

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Sivu 17 Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen 3 18 Ilmoitusasiat 5

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Sivu 17 Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen 3 18 Ilmoitusasiat 5 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 Keskusvaalilautakunta 07.04.2017 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 17 Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen 3 18 Ilmoitusasiat 5 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 2 Keskusvaalilautakunta

Lisätiedot

Kokousaika 17.04.2015 kello 18:00-21:15

Kokousaika 17.04.2015 kello 18:00-21:15 Siilinjärven kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Keskusvaalilautakunta Kokousaika 17.04.2015 kello 18:00-21:15 Kokouspaikka Siilinjärven kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Asiat Otsikko Sivu 21 Ennakkoäänestysasiakirjojen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2018 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2018 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2018 1 AIKA 26.01.2018 klo 14:00 PAIKKA Kunnantalon kahvio KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 9 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 1/ (7) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 1/ (7) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 1/2018 1 (7) Aika 26.01.2018, klo 19:00-20:11 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Keskusvaalilautakunta

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Keskusvaalilautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousnumero Presidentinvaali 1/2017 Aika MAANANTAI klo 17.00-17.28 Paikka Lautakuntien kokoushuone KOKOUSKUTSU Maanantaina Lautakuntien kokoushuone Nro 1/2017 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

- 16 Kokouksen avaaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Työjärjestyksen hyväksyminen. Vt. kaupunginjohtajan päätösehdotus:

- 16 Kokouksen avaaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Työjärjestyksen hyväksyminen. Vt. kaupunginjohtajan päätösehdotus: Kaupunginhallitus 198 12.06.2017 Kaupunginvaltuuston kokouksen 24.4.2017 päätösten täytäntöönpano 1898/00.02.01/2017 KHALL 12.06.2017 198 Kuntalain (410/2015) 39 :n 1 momentin mukaan kunnanhallitus vas

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 1/2018 1 (8) Aika 19.01.2018, klo 16:05-16:53 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajat: Pöytäkirja tarkastettiin seuraavassa kokouksessa Pöytäkirja yleisesti nähtävillä: Maanantai 10.4.

Pöytäkirjantarkastajat: Pöytäkirja tarkastettiin seuraavassa kokouksessa Pöytäkirja yleisesti nähtävillä: Maanantai 10.4. REISJÄRVEN KUNTA KESKUSVAALILAUTAKUNTA 5/2017 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko 5.4.2017 klo 12-13:13 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Rajala Tiina, pja Hautala Teuvo, vpja Lehto Juhani, j Paalavuo

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen Keskusvaalilautakunta 07.04.2017 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 07.04.2017 perjantai klo 19:00-21:15 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Arvo, 5. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastus 24

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastus 24 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 21 Keskusvaalilautakunta 12.04.2019 Aika 12.04.2019 klo 19:07-20:00 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 13 Kokouksen

Lisätiedot

HAAPAVEDEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 14/2017 1

HAAPAVEDEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 14/2017 1 HAAPAVEDEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 14/2017 1 AIKA 16.11.2017 klo 18:00 PAIKKA Kaupungintalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 54 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 55 Pöytäkirjantarkastajien valitseminen

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 27.06.2017 klo 09:00-11:15 Paikka Kaupungintalon 2. kerroksen kokoustila Osallistujat Nimi Tehtävä Anttila Ari pj. Venesjärvi Seppo vpj.

Lisätiedot

15 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 17 Kuntavaalien 2017 ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen

15 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 17 Kuntavaalien 2017 ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen Puumala Pöytäkirja 4/2017 1 (9) Aika 31.03.2017, klo 18:21-19:16 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Eräitä määräaikoja kuntavaaleissa

Eräitä määräaikoja kuntavaaleissa Eräitä määräaikoja kuntavaaleissa 9.4.2017 Ajankohta 1 Toimija Toimenpide Vaalilaki Alkuvuosi 2013 Valtuusto Kunnan keskusvaalilautakunnan asettaminen 13 1 ja 3 Huhtikuu 2016 Valtuusto Äänestysaluejaon

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 12) Keskusvaalilautakunta

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 12) Keskusvaalilautakunta Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/2019 1 ( 12) Aika 16.04.2019, klo 17:00-17:12 Paikka Kunnanviraston 1:n kerroksen neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 3/ ( 7) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 3/ ( 7) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 3/2019 1 ( 7) Aika 12.04.2019, klo 19:00-19:49 Paikka Kaupungintalo, Kaupunginhallituksen entinen kokoushuone Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkistaminen 607/031/2016. Keskusvaalilautakunta

Keskusvaalilautakunta Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkistaminen 607/031/2016. Keskusvaalilautakunta Keskusvaalilautakunta 30 07.04.2017 Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkistaminen 607/031/2016 Keskusvaalilautakunta 07.04.2017 30 Keskusvaalilautakuntaan saapuneet ennakkoäänestysasiakirjat tarkastetaan vaa

Lisätiedot

18 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 20 Kuntavaalien 2017 ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen

18 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 20 Kuntavaalien 2017 ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen Puumala Pöytäkirja 5/2017 1 (10) Aika 04.04.2017, klo 17:59-18:53 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä sivu Keskusvaalilautakunta

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä sivu Keskusvaalilautakunta Keskusvaalilautakunta 12.11.2014 2 Kokousaika 12.11.2014 klo 16.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen Kaupunginhallitus 21 23.01.2017 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen 101/00.00.00/2017 KH 23.01.2017 21 Kuntavaalien varsinainen vaalipäivä on

Lisätiedot

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen Kaupunginhallitus 21 23.01.2017 Kaupunginhallitus 56 20.02.2017 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen KH 23.01.2017 21 Kuntavaalien varsinainen

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 2/ Otsikko Sivu 29 Presidentinvaalin 2018 äänestyspaikkoja, laitosäänestystä ja kotiäänestystä koskeva kuulutus

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 2/ Otsikko Sivu 29 Presidentinvaalin 2018 äänestyspaikkoja, laitosäänestystä ja kotiäänestystä koskeva kuulutus Heinolan kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 19.12.2017 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 29 Presidentinvaalin 2018 äänestyspaikkoja, laitosäänestystä ja kotiäänestystä koskeva kuulutus

Lisätiedot

Vuoden 2015 eduskuntavaalit: vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan asettaminen

Vuoden 2015 eduskuntavaalit: vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan asettaminen Kunnanhallitus 36 24.02.2015 Kunnanhallitus 50 10.03.2015 Vuoden 2015 eduskuntavaalit: vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan asettaminen KH 36 Eduskuntavaalit toimitetaan sunnuntaina 19.4.2015. En nak

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2019 Sivu 1 toimitettu sähköpostitse Keskusvaalilautakunta. Sivu

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2019 Sivu 1 toimitettu sähköpostitse Keskusvaalilautakunta. Sivu SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2019 Sivu 1 toimitettu sähköpostitse 8.4.2019 Keskusvaalilautakunta Aika: Perjantaina 12.04.2019 kello 18.15 Paikka: Kunnanhallituksen huone Kahvitarjoilu klo 18.00 Päätöksentekotapa:

Lisätiedot

Kunnanhallitus nro 12/2011 3.10.2011 SISÄLLYSLUETTELO

Kunnanhallitus nro 12/2011 3.10.2011 SISÄLLYSLUETTELO nro 12/2011 SISÄLLYSLUETTELO KH 201 KH 202 KH 203 KH 204 KH 205 KH 206 KH 207 Kokouksen järjestäytyminen Talouden seuranta Talouden tasapainotusohjelman seuranta Lautakuntien ja viranhaltijoiden päätösten

Lisätiedot

21 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 23 Kuntavaalien 2017 ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen

21 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 23 Kuntavaalien 2017 ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen Puumala Pöytäkirja 6/2017 1 (10) Aika 07.04.2017, klo 18:59-19:22 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 21 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Kunnanhallitus Valtuusto VAALIKELPOISUUS KUNNALLISIIN LUOTTAMUSTOIMIIN 72/00.00/2017

Kunnanhallitus Valtuusto VAALIKELPOISUUS KUNNALLISIIN LUOTTAMUSTOIMIIN 72/00.00/2017 Kunnanhallitus 91 22.05.2017 Valtuusto 29 12.06.2017 VAALIKELPOISUUS KUNNALLISIIN LUOTTAMUSTOIMIIN 72/00.00/2017 KH 22.05.2017 91 (Valmistelija hallintojohtaja Marjatta Savolainen) Valittaessa kunnan toimielimiä

Lisätiedot

13 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan valitseminen vuoden 2018 presidentinvaaleihin

13 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan valitseminen vuoden 2018 presidentinvaaleihin Kaupunginhallitus 501 13.11.2017 Kaupunginhallitus 527 27.11.2017 Kaupunginhallitus 544 04.12.2017 Kaupunginhallitus 13 18.12.2017 13 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan valitseminen vuoden 2018 presidentinvaaleihin

Lisätiedot

Eräitä määräaikoja europarlamenttivaaleissa

Eräitä määräaikoja europarlamenttivaaleissa Eräitä määräaikoja europarlamenttivaaleissa 25.5.2014 Ajankohta 1 Toimija Toimenpide Vaalilaki (ellei muuta lakia ole mainittu) Alkuvuosi 2013 Valtuusto Kunnan keskusvaalilautakunnan asettaminen Huhtikuu

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1

PÖYTYÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1 PÖYTYÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1 AIKA 09.02.2018 klo 09:00 PAIKKA Pöytyän kunnan Kyrön toimipiste ASIAT Käsitellyt asiat Asia Liitteet Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/ (8) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 18:58-19:12. Käsitellyt asiat

Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/ (8) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 18:58-19:12. Käsitellyt asiat Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/2017 1 (8) Aika 07.04.2017, klo 18:58-19:12 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 Pöytäkirjan tarkastus 22 Ennakkoäänestysasiakirjojen

Lisätiedot

KHALL Asian valmistelija: hallinto-/kunnanjohtaja Juha Rinta-Jouppi

KHALL Asian valmistelija: hallinto-/kunnanjohtaja Juha Rinta-Jouppi Kunnanhallitus 137 29.05.2017 Kunnan luottamushenkilövalinnat 1/00.00.01/2017 KHALL 29.05.2017 137 Asian valmistelija: hallinto-/kunnanjohtaja Juha Rinta-Jouppi Kuntalain (410/2015) 30 :n mukaan kunnassa

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2017

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2017 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2017 Keskusvaalilautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Tiistai 28.11.2017 kello 18.00 18.30 Kunnanviraston kokoushuone Yli-Kujala Minna Peltomäki

Lisätiedot

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen 2018 presidentinvaaleja varten

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen 2018 presidentinvaaleja varten Kaupunginhallitus 290 25.09.2017 Kaupunginhallitus 311 09.10.2017 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen 2018 presidentinvaaleja varten Kh 25.09.2017 290 Valmistelija: palvelusihteeri Johanna

Lisätiedot

1/ /2013, 3/ /2013, 9/ /2013, 10/ /2013, 110/ /2015

1/ /2013, 3/ /2013, 9/ /2013, 10/ /2013, 110/ /2015 Kaupunginhallitus 144 15.06.2015 Kaupunginvaltuusto 54 15.06.2015 Markku Ahjoniemen eronpyyntö Karkkilan kaupungin luottamustehtävistä 1/00.00.01/2013, 3/00.00.01/2013, 9/00.00.01/2013, 10/00.00.01/2013,

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/ ( 12) Keskusvaalilautakunta

Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/ ( 12) Keskusvaalilautakunta Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/2019 1 ( 12) Aika 04.03.2019, klo 17:01-17:22 Paikka Kunnanviraston 1:n kerroksen neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Vapaan sivistystyön lautakunnan valinta 113/ /2017. Khall

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Vapaan sivistystyön lautakunnan valinta 113/ /2017. Khall Kunnanhallitus 198 08.06.2017 Kunnanvaltuusto 40 19.06.2017 Vapaan sivistystyön lautakunnan valinta 113/00.00.01/2017 Khall 08.06.2017 198 Kunnan toimielimistä säädetään kuntalain 30 :ssä. Toimielinten

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanviraston hallinto-osastolla perjantaina kello 19.00

Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanviraston hallinto-osastolla perjantaina kello 19.00 Keskusvaalilautakunta 22.3.2019 1 Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanviraston hallinto-osastolla perjantaina 22.3.2019 kello 19.00 Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kesla 19 Valmistelija: asianhallintapäällikkö Ella Vuorela, puh ,

Kesla 19 Valmistelija: asianhallintapäällikkö Ella Vuorela, puh , Keskusvaalilautakunta 19 03.06.2015 Kaupunginhallitus 270 05.10.2015 Kaupunginhallitus 297 09.11.2015 Äänestysaluejako 15.10.2016 alkaen 4614/00.00.00/2015 Kesla 19 Valmistelija: asianhallintapäällikkö

Lisätiedot

Yksityisteiden hoidon järjestäminen

Yksityisteiden hoidon järjestäminen Tekninen lautakunta 68 04.12.2018 Kaupunginhallitus 8 14.01.2019 Kaupunginvaltuusto 3 04.02.2019 Tekninen lautakunta 16 26.03.2019 Kaupunginhallitus 64 15.04.2019 Kaupunginvaltuusto 22 27.05.2019 Yksityisteiden

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Teknisen lautakunnan valinta 113/ /2017. Khall

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Teknisen lautakunnan valinta 113/ /2017. Khall Kunnanhallitus 192 08.06.2017 Kunnanvaltuusto 35 19.06.2017 Teknisen lautakunnan valinta 113/00.00.01/2017 Khall 08.06.2017 192 Kunnan toimielimistä säädetään kuntalain 30 :ssä. Toimielinten kokoon pa

Lisätiedot

SAVONLINNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018. Keskusvaalilautakunta

SAVONLINNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018. Keskusvaalilautakunta Keskusvaalilautakunta 26.01.2018 1 Aika 26.01.2018 kello 19:00-19:32 Paikka Keskusvaalilautakunnan toimisto Läsnä Hirvonen Asko puheenjohtaja Kerman Juhani varapuheenjohtaja Härkönen Elina jäsen Kosonen

Lisätiedot

Khall Hallintosihteeri Rauno Piippo (puhelin ):

Khall Hallintosihteeri Rauno Piippo (puhelin ): Kunnanhallitus 60 28.02.2017 KUNTAVAALIT 9.4.2017 441/0/06/062/2016 Khall 28.02.2017 60 Hallintosihteeri Rauno Piippo (puhelin 044-497 0003): Kuntaliitto lähettänyt kuntiin19.10.2016 yleiskirjeen 12/2016

Lisätiedot