Tikkakosken osasto ALTIKKA. 3/2011 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tikkakosken osasto ALTIKKA. 3/2011 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2011"

Transkriptio

1 Tikkakosken osasto ALTIKKA 3/2011 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI

2 PUHEENJOHTAJAN TUUMAILUJA TAPIOLA MALJA Kuvassa oleva Tapiola-malaja kiertää vuosittain Autoliiton osastojen kesken ja luovutetaan edellisen vuoden toiminnan perusteella jonkun osaston aktiiville toimijalle. Malja saavutti osasstomme toisen kerran maljan historiassa. Malja on kiertänyt vuodesta Malja oli osastomme jäsenen hallussa 2001 ja sillon Mäenpään Sirkalla. Tänä vuonna maljan kupeeseen sai puheenjohtajanne - KIITOS kuuluu ehdottomasti osastomme jäsenistölle - ilman Teitä ei oma osuutenikaan onnistu. Kulunut alkuvuosi on mennyt niin eläkepäiville opetellessa kuin ALTIn touhuissakin vauhdikkaasti. Olemme olleet liikenteenohjaus talkoissa aktiivisesti mukana ja näin saatu osaston talous pidettyä kohtuullisella tasolla se mikä tulee tahtoo myös kulua. Nuorisotyön saralla olemme olleet aktiivisesti liikkeellä niin SM FIA-Fillarikisan tiimoilta kuin yritetty tehdä uutta uraa mopoilijoiden kanssa. Fillarikisoissa Turussa Muuramen Mäkelänmäen koulun joukkue toi mestaruuden Keski- Suomeen ja lähtee syksyllä edustamaan maatamme EM-kisoihin. Toimen maakuntamme joukkue Saarijärven Herajärven koulu ylti kolmanteen sijaan vaikka osa joukkueesta oli varamiehille miehitetty niin tulos oli hieno - molemmille lämpimät onnittelut. Jyväskylän Mopomestarikisa käytiin toukokuun lopulla Palokan ABC:llä vähän iukin kilpailijoin, mutta kisa muutoin oli uskoa tulevaisuuteen ja liikenneturvallisuustyöhön. Jyväskylän Nuorisovaltuusto oli vahvasti mukana ja tekikin erittäin hyvää pohjatyötä niin tähän menneeseen kisaan kuin tulevaankin. Olemme onnekkaita sillä meillä oli tässä uudessa nuorisotyön muodossa Nuorisovaltuuston lisäksi yhteistyökumppaneina paikallinen poliisi, Liikenneturva, ABC-Palokka, Jyväs-Marine ja Karting Center. Aurinkoista ja onnellista kesää kaikille - liikkukaa turvallisesti ja toisianne ymmärtäen! pj. Erkki Savolainen

3 OSASTOTOIMINNAN HISTORIAA IKÄKUSKI MIKÄ KUSKI-kurssi Tikkakoskenn Pitopalvelun tiloissa lyhyt aamupäivän tilaisuus ikääntyville autoilijoille veti mukaan kymmenkunta kuulijaa, jotka tahtovat vielä kehittyä muuttuvan liikenteen mukana. Liikenneturvan Jyväskylän toimistolta kouluttaja Tomi Rossi kertoi muuttuneista liikennesäännöistä, ajo-oikeuteen liittyvien asiakirjojen uusinnasta ja ikäihmisen ikän mukanaan tuomista muutoksista joita on joskus vaikea hyväksyä ja tämä koskee useimiten eniten miehiä! Opetustuokio oli mukana olleiden mielestä paikallaan ja päätteeksi nautittiin piirikunnan parhaan lounasruokalan lounas SM FIA-FILLARIKISA TURKU Kahdeksannen kerran järjestetty FIA-Fillarikisa Turussa toi Keski-Suomeen Suomenmestaruuden Muuramen Mäkelänmäen koulun joukkueella ja hyvänä kolmosena oli Saarijärven Herajärven koulun joukkue. Suomenmestaruudesta kilpaili kaikkiaan 20 joukkuetta eripuolelta Suomea. Mäkelänmäen koulun joukkue lähtee syyskuussa edustamaan Suomea Pariisissa järjestettävään Euroopanmestaruuskisaan. Keski-Suomalaiset joukkueet ovat pärjänneet kaikkina vuosina hyvin SM-kilpailussa voittoja kaikkiaan "kannettu" kotiin kolme ja palkintosijoilla oltu vuosittain. Herajärven koulun oppilas on mm. taiteillut Suomen Fillarikisan tunnuksen. Lämpimät onnittelut molemmille joukkueille ja Mäkelänmäen joukkuellee antoisaa Pariisin matkaa!

4 LAHTI CLASSIC MOTORSHOW Olimme 20 hengen porukalla mukana Uuraisten liikenteen järjestämällä matkalla Lahden Classic Motorshow näyttelyyn. Sisällä hallissa sekä ulkona P-alueella olikin paljon nähtävää ja koettavaa kun ihasteltiin klassikko autoja vuosien varrelta. Ulkona päästiin tunnelmoimaan ajonäytöstä 60-luvun kotimaisella ratakalustolla. Teivaanmäkeen kiihdyttävään autokavalkadiin mahtui mm. varsinkin jääradoilla menestynyt DKW, aikanaan "Nyyttinä" tunnettu pieni Fiat Abarth, Ford Cortina Lotus sekä pari erilaista Formula Vee veteraania. Onneksi sää suosi meitä ja saimme nauttia mukavasta näyttelystä auringon paisteessa. Kiitos kaikille mukana olleille ja erityisesti Uuraisten liikenteelle, joka järjesti kuljetuksen JYVÄSKYLÄN MOPOMESTARI Palokan ABC-liikenneaseman pihalla järjestettiin ensimmäinen Jyväskylän Mopomestarikisa, johon uskaltautui kaikkiaan kuusi kilpailijaa. Ennen Palokan kisaa osastomme tarjosi kuudelle yläkoululle harjoittelu mahdollisuutta ja sitä käytti kolme koulua joissa yhteensä oli testaamassa taitojaan 26 tyttöä ja poikaa. Kilpailussa oli hyvät palkinnot, mutta osanotto niukkaa - syytä olemme miettineet ja ensivuodelle on uusia suunnitelmia nuorten innostamiseksi ja erityisesti, että uskaltavat lähteä ajamaan taitoajon - virheitä ja epäonnistumisia tulee meille kaikille ja niitä ei pidä peltätä.

5 Kisan tiedotus oli osastomme toiminnassa ainutlaatuisen tehokasta ja tiedottamisesta vastasi kaupunkimme Nuorisovaltuusto, heille suuri KIITOS! Kisan onnistumisen mahdollistivat Keski-Suomen Poliisilaitos, Liikenneturva Jyväskylän väki, ABC-Palokka, Jyväs-Marine ja Jyväskylän Karting Center. Ja ensi keväänä kisataan uudelleen ja toivottavasti runsaammalla joukolla. Jyväskylän Mopomestari 2011 tulokset Tytöt: 1. Maiju Puustinen Pojat: 1. Paavo Hukkanen 2. Aki Kainulainen 3. Vili Pehkonen 4. Niki Peura 5. Mikael Hurskainen Ensi keväänä kisataa seuraavan kerran mopoimestaruudesta! TOUKO-FEST Perinteinen peruskoululaisten kevään tapahtuma Jyväskylän Hipposhallissa veti mukaansa noin 8000 nuorta tutustumaan niin harrastuksiin kuin tuleviin koulutus vaihtoehtoihin. Tiistaina oli ns. alakoululaisten päivä ja täällä olimme markkinoimassa FIA-Fillarikisasta ja samalla pääsi vähän testaamaan ajotaitojaan. Osastomme oli perinteisesti poliisin osaston vieressä josta oli ainakin meille tälläkin kertaa iloa. Olemme olleet mukana jo muutamana vuonna ja tällä kertaa osastomme veti huomattavasti enemmän väkeä kuin aikaisemmin - olisiko syynä ollut se, että osastomme näkyi hyvin, Kiinnostusta oli ns. vanhoilla kisakouluilla, mutta uusia innokkaita opettajia kohtasimme - saa nähdä syksyllä montako uutta koulua on Keski-suomen kisassa mukana. Hienoa oli myös kohdata aikaisempia fillarikisalaisia, jotka kävivät tervehtimässä. Olemme tehneet osastona hyvää ja oikean suuntaista nuorisotyötä!

6 MESSUJEN LIIKENTEENOHJAUSTALKOITA Olemme ahkeroineet kuluneen kevän aikana Jyväs-Parkin tai Jyväskylän Messujen liikenteenohjaus talkoissa kaikkiaan yhdeksässä eri tapahtumassa ja päiviä onkin sitten aivan erilainen määrä. On ollut ilahduttavaa, että olemme saaneet mukaan talkoisiin uusia nuoria, mikä antaa uskoa osastomme toiminnan jatkuvan myös tulevaisuudessa. Kuljetus 2011-messut oli varsinainen talkoonäytös sitten viimme syksyn KoneAgrian. "Parhaat" talkoolaiset tekivät ohjaustalkoita kokonaisen viikon päivien venähtäessä jopa tuntisiksi - uskomattomia henkilöitä osastomme jäsenissä. Lämpimät KIITOKSET kaikilla mukana olleille! Tulevista talkoista tiedossa ainoastaan syyskuun 3 päivänä ajettava Litra Päivässä Taloudellisuusajo. Vähän on huhuja kuulunut myös Suomen MM-rallin sunnasta, mutta mitään varmuutta ei ole mahdollisesta osallistumisesta. OSASTON TULEVAA HISTORIAA Jo perinteeksi muodostunut Häyrylänranta Blues. Liput 25 / AL Tikikakosken osaston jäsen ja perheenjäsen, muut 29 /hlö, osasto vastaa matkakustannuksista ja. Lähtö Jyväskylän tilausajolaiturista klo 17.00, Tikkakoski S-Marketin piha 17.30, paluu yöllä takaisin. Ilmoittautumiset mennessä Kaijalle Osasto tarjoaa pientä picnik-ateriaa, mutta omat pikkueväät kannattaa ottaamukaan ja yölle vähän lämmintä vaatetta. Esiintyjinä tänä vuonna Tommi Kalenius, Mikko Kuustonen, Silvennoinen & Maijanen band, Erja Lyytinen sekä Mamba.

7 Ränssin Kievarissa nähdään laulunäytelmä NUORUUSTANGO, melodramaattinen komedia rakkauden umpi- ja vetosolmuista. Näytös alkaa klo ja lipun hinta /hlö. Ilmoittautumiset Jonnalle mennessä Teatteri Eurooppa Neljän Juice- musikaali Laajavuoressa. Yönäytös alkaa klo Lipun hinta 20 / AL Tikkakosken osaston jäsen ja perheenjäsen. Ilmoittautumiset Jonnalle mennessä Autourheilumatka katsomaan Ahveniston moottoriradalle Historc-luokan ratakilpaulua, mukana runsaasti kultaisen nuoruuden rata-autoja (ajatus 50-luvulla syntyneen kuntainen nuoruus). Mukana formuloissa mm. osastomme jäsen Ari Saxberg. Lähtö Tikkakosken S-Marketin pihasta klo 07.00, Jyväskylä Harjun Tilausajolaituri klo ja Jämsän kautta kohden Hämeenlinnaa. Osasto vastaa matkakustannuksista ja lipun hinta 10 / AL Tikkakosken osaston jäsen ja perheenjäsen, muut ovh. /hlö. Ilmoittautumisety Ekille mennessä puh

8 Historic Race Finland AL Tikkakoski järjestää matkan Ahvenistolle katsomaan Ahveniston osakilpailua Litra Päivässä Taloudellisuusajo, teemme harjoituskilpailun SKAL Keskisuomelle ja kisan järjestysnumerohan on 20, eli juhlakisasta puhutaan. Mukaan tarvitaan toimitsijoita AT-asemille joista vastaa Saleniuksen Keke puh , tankkaukset Erkki Savolainen , liikenteen valvonta Kaino Hämäläinen Niin otappa puhelin ja ilmoittaudu hommiin tapahtuma on osastomme toiminnalle kullanarvoisen tärkeä! Auton Päivää vietämme perinteisesti Tikkakosken S-Marketin pihassa. Auton Päivä on valtakunnallinen tapahtuma, jonka Autoliitto oreganisoi ja paikallisosastot ovat ko. päivänä näkyvästi esille. Tämän vuoden keskeinen teema on liikenneturvallisuus. Syksyllä saattaa jatkua talkoo liikenteenohjaukset Jyväskylän Messuilla ja Jyväs-Parkilla, ja syyskuulla on varmaan seuraavan ALTIKAn aika ilmestyä. Muistakaa myös seurata osaston www-sivuja: sekä Moottori-lehden osastojen palstaa ja hallituksen jäsenille voi soittaa ja kirjoitella.

9 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry, PL 2, TIKKAKOSKI puh ALTIn TOIMINTASUUNNITELMA Häyrylänranta Blues Konnevesi Ketäteattereita Ränssi 4.8. Eurooppa Neljä Jyväskylä 20.8 Autourheilumatka Historic Grand Race Hämeenlinna Litra Päivässä Taloudellisuusajo Jyväskylä Auton Päivä Tikkakoski FIA-Fillarikisa Keski-Suomen karsinta Tikkakoski Kerhoilta Tikkakoski xx.11. ALTI Indoor-Karting Jyväskylä Kinkkuajo Tikkakoski "Naisten- ja Miesten-jutut" Talkoita mm. liikenteenohjausta, lämmityspuita, autokilpailuja ym. Pietarin risteily Altikkaa 4 numeroa Jäsenkirje jokaisessa Moottori-lehdessä

2/2011 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2011

2/2011 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2011 Tikkakosken osasto ALTIKKA 2/2011 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2011 Eemeli isä-pertun kanssa osaston pilkkimestaruuskisoissa. Eemeli voitti miesten sarjan! PUHEENJOHTAJAN TUUMAILUJA

Lisätiedot

4/2013. AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2013

4/2013. AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2013 Tikkakosken osasto ALTIKKA 4/2013 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2013 ALTI-Kartingin mestarit 2013 Vasemmalta; Säde Pirttimäki, Karoliina Nurminen, Pekko Nurminen, Juha Lehmusjoki ja

Lisätiedot

4/2011 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2011

4/2011 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2011 Tikkakosken osasto ALTIKKA 4/2011 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2011 AHVENISTOLLA HISTORIC RACINGISSA NÄHTYÄ, HENRI TOIVOSEN KÄYTTÄMÄ PORSCHE PUHEENJOHTAJAN TUUMAILUJA Jälleen alkaa

Lisätiedot

2/2015 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2015 50v.

2/2015 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2015 50v. Tikkakosken osasto ALTIKKA 2/2015 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2015 50v. AL FIA-FILLARIKISAN VOITTOISA JOUKKUE 2015 HERAJÄRVEN KOULU SAARIJÄRVELTÄ MATKA ITÄVALTAAN VOI ALKAA! PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

ALTIKKA. AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 2/2009 1965-2009

ALTIKKA. AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 2/2009 1965-2009 ALTIKKA AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 2/2009 1965-2009 Lahden Classic Motorshow osaston matkalaisia Uuraisten Liikenteen kuljettamina. Ensi vuonna uudestaan ja suuremmalla joukolla! PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Tikkakosken osasto ALTIKKA. 1/2012 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2012

Tikkakosken osasto ALTIKKA. 1/2012 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2012 Tikkakosken osasto ALTIKKA 1/2012 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2012 Uusi Vuosi 2012 ja uudet kujeet! PUHEENJOHTAJAN TUUMAILUJA Voi veikkoset, kun keksisikin noita uusia kujeita! Uusien

Lisätiedot

ALTIKKA. 4/2009 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2008

ALTIKKA. 4/2009 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2008 ALTIKKA 4/2009 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2008 No, ei tämä taida niin helppoa ollakkaan!! HYVÄÄ JOULUA JA TURVALLISTA UUTTA 2010 VUOTTA 22.11.2009 PUHEENJOHTAJAN TUUMAILUJA Vuoski

Lisätiedot

3/2012 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2012

3/2012 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2012 Tikkakosken osasto ALTIKKA 3/2012 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2012 Se on sitten kesää! PUHEENJOHTAJAN TUUMAILUJA Se on sitten kesä! Kesä antoi odottaa tuloaan varsin pitkälle, mutta

Lisätiedot

1/2015 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2015 50v.

1/2015 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2015 50v. Tikkakosken osasto ALTIKKA 1/2015 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2015 50v. Aurinkoa 50 vuotta! Kansikuva: Kari Alosen taideteos PUHEENJOHTAJAN TUUMAILUJA Uusi 2015 vuosi on jo päässyt

Lisätiedot

2/2013 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2013

2/2013 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2013 Tikkakosken osasto ALTIKKA 2/2013 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2013 "Tikkakosken Mannekiinit" Tikkakosken Tohinoissa 2012 osastomme markkinateltta Estolan Pike Ja pirttimäen Tomi 2

Lisätiedot

ALTIKKA. AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965-2008 2/2008

ALTIKKA. AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965-2008 2/2008 ALTIKKA AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965-2008 2/2008 Vuosikokouksessa osaston standaarilla muistettiin veteraani jäseniä. Vasemmalta Martti Mäkinen, Jouko Havu, Aarre Rantanen, osaston

Lisätiedot

1/2013 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2013

1/2013 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2013 Tikkakosken osasto ALTIKKA 1/2013 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2013 Se on sitten talvi niin täällä etelämmässäkin! Tässä kuitenkin Pallaksen tuntureita! Ja auto parkkiin ja hiihtämään!

Lisätiedot

3/2010 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2010

3/2010 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2010 Tikkakosken osasto ALTIKKA 3/2010 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2010 0 ON AIKA VAIHTAA NUOREMPAAN! PUHEENJOHTAJAN TUUMAILUJA cfvbc va bvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvg

Lisätiedot

PUHEENJOHTAJAN KYNÄSTÄ

PUHEENJOHTAJAN KYNÄSTÄ Altikka 5/2006 PUHEENJOHTAJAN KYNÄSTÄ 18.11.2006 Toiminnallinen vuosi 2006 alkaa olla historiaa, mutta jotain pientä vielä on jäljellä osaston omassa toiminnassa ja Autoliiton keskusjärjestö elämässä!

Lisätiedot

ALTIKKA. AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965-2007 3/2007

ALTIKKA. AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965-2007 3/2007 ALTIKKA AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965-2007 3/2007 Mäkelänmäen koulun joukkue mitali jätskeillä opettajansa Harri Neijosen johdolla 12.8.2007 PUHEENJOHTAJAN TUUMAILUJA 3/2007 Olisipa

Lisätiedot

2/2010 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2010

2/2010 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2010 Tikkakosken osasto ALTIKKA 2/2010 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2010 Ensimmäiset Tikkakosken Mopomestarit Paula Pietiläinen, Pietari Anttila Henri Hokka, Markus Djerf PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

4/2012 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2012

4/2012 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2012 Tikkakosken osasto ALTIKKA 4/2012 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2012 Leppoisa tunnelma saxbergin arskan varikkopilttuussa 17.8.2012 ahvenistolla PUHEENJOHTAJAN TUUMAILUJA Vuosi 2012

Lisätiedot

ALTIKKA. 1/2010 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2010. tikkakosken TYTÖT AUTOKAUPOILLA MOOTTORIURHEILUNÄYTTELYSSÄ!

ALTIKKA. 1/2010 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2010. tikkakosken TYTÖT AUTOKAUPOILLA MOOTTORIURHEILUNÄYTTELYSSÄ! ALTIKKA 1/2010 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2010 tikkakosken TYTÖT AUTOKAUPOILLA MOOTTORIURHEILUNÄYTTELYSSÄ! PUHEENJOHTAJAN TUUMAILUJA Jälleen on päästy uuden vuoden ja vuosikymmenen

Lisätiedot

2/2012 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2012

2/2012 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2012 Tikkakosken osasto ALTIKKA 2/2012 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2012 Saxbergin Arskan menoa Pieksänmäen sprintissä Cooperilla ja enteilevällä numerolla uuno 1 ja luokkavoittohan sieltä

Lisätiedot

ALTIKKA. 3/2009 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI Luonetjärven EM FIA-Fillarikisa joukkue vahvistettuna joulupukilla.

ALTIKKA. 3/2009 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI Luonetjärven EM FIA-Fillarikisa joukkue vahvistettuna joulupukilla. ALTIKKA 3/2009 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2008 Luonetjärven EM FIA-Fillarikisa joukkue vahvistettuna joulupukilla. PUHEENJOHTAJAN TUUMAILUJA 5.10.2009 Jo siitä on aikaa, kun edellinen

Lisätiedot

4/2010 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2010

4/2010 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2010 Tikkakosken osasto ALTIKKA 4/2010 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2010 Monessa on osasto ollut vuoden aikana tällä kertaa veneilemässä! "laivamme " 8.-9.1.2011 tallinnan risteilylle! PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Visuveden Teollisuusalueen markkinat 5-6.6.2015

Visuveden Teollisuusalueen markkinat 5-6.6.2015 Jäsentiedote 2 JÄÄHDYS-JM Kilpailun johtaja antoi tehtäväksi kirjoittaa hänen ajatuksiaan, minun kirjoittamana, joten tässä niitä nyt sitten tulee. 9.5.2015 kaasuteltiin jälleen kerran Jäähdysradalla jokkis-kisa,

Lisätiedot

JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä

JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä Aika: Tiistaina 17.5.2011, klo 16 18 Paikka: JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Viivi Setälä avasi kokouksen klo 16.08. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi

Lisätiedot

Puskaputtaajat seurakyselyn yhteenveto

Puskaputtaajat seurakyselyn yhteenveto Puskaputtaajat seurakyselyn yhteenveto Summary1/2 59 vastausta (vastanneista naisia 8 ja miehiä 51) Kysely oli avoinna 2 viikkoa (11.2. 25.2.2015) 78% vastanneista kuului ikäryhmään 18-39 49% vastanneista

Lisätiedot

2/2014. AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2014

2/2014. AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2014 Tikkakosken osasto ALTIKKA 2/2014 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2014 Se on sitten talvi takana ja pitkä kuuma kesä edessä vedetkin jo aamu-uinti kelpoisia! PUHEENJOHTAJAN TUUMAILUJA

Lisätiedot

ALTIKKA. AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 4/2008 1965 2008

ALTIKKA. AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 4/2008 1965 2008 ALTIKKA AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 4/2008 1965 2008 Tässä osa ALTIlaisista menossa Nyrölän Kallioplanetarioon, kaikkiaan meitä oli 50 kiinnostunutta. PUHEENJOHTAJAN TUUMAILUJA 5.11.2008

Lisätiedot

Muistakaa ilmoittautua Pikku-Joulu bileisiin sankoin joukoin ja ajoissa. Palaamme vanhaan tuttuun juhlapaikkaan liki kaupungin keskustaa.

Muistakaa ilmoittautua Pikku-Joulu bileisiin sankoin joukoin ja ajoissa. Palaamme vanhaan tuttuun juhlapaikkaan liki kaupungin keskustaa. PJ:n palsta Tervehdys UA:n väki. Tämäkin taantuma vuosi alkaa vedellä viimeisiään. Autourheilurintamallakin on pidellyt kohtuullisen rauhallista, mutta tärkeimmät kilpailut ja tapahtumat kuitenkin saavat

Lisätiedot

TOPFIELD XXXI RANTARALLI 6.10.2007

TOPFIELD XXXI RANTARALLI 6.10.2007 TOPFIELD XXXI RANTARALLI 6.10.2007 Nuorten SM Lady Cup Historic Rally Trophy Naantalin Seudun Urheiluautoilijat ry Tervetuloa Rantaralliin, nuorten SM:n, Lady Cupin ja Historic Rally Trophyn kuudenteen

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN YRITTÄJÄNAISET TIEDOTTAA 2/2013

KESKI-SUOMEN YRITTÄJÄNAISET TIEDOTTAA 2/2013 Ihanaa kevättä hyvät Yrittäjänaiset! Vihdoinkin kevät alkaa näyttää tuloaan, pieniä yöpakkasia lukuun ottamatta. Räystäät tippuvat vettä ja lakaisukoneet täyttävät katuja ja linnut laulaa Ihmiset alkavat

Lisätiedot

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2013

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2013 SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2013 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 5.12.2012 Hallitus hyväksyy kalenterin kokouksessaan.

Lisätiedot

1/2014. AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2014

1/2014. AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2014 Tikkakosken osasto ALTIKKA 1/2014 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2014 Mistähän Sirkka on löytänyt moisen kiipeilijän? PUHEENJOHTAJAN TUUMAILUJA Vuosi 2014 on lähtenyt jo hyvään vauhtiin!

Lisätiedot

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 18.10.2012 SBL:n hallitus vahvistaa

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 20.6.2007

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 20.6.2007 1(6) Aika 13.6.2007 Paikka Läsnä Asianajotoimisto Fredman & Månsson Mikko Salo, hallituksen puheenjohtaja Une Tyynilä, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Jan Hjelt, hallituksen jäsen Salla Korhonen,

Lisätiedot

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011 SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 9.11.2011 SBL:n hallitus on vahvistanut sitovasti

Lisätiedot

ALTIKKA. AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2008

ALTIKKA. AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2008 ALTIKKA AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2008 Fillarimestari 2009 uusi logo, jonka aiheen antoi Herajärven koulu Saarijärveltä ja jonka lopullisen ilmeen loihti Jari Panzar PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Juoksukoulun viides osakilpailu käytiin Liedossa, jossa matkana oli 600m. Vankan Linnea Maikola T9 sai kultaa ajalla 2.08,65.

Juoksukoulun viides osakilpailu käytiin Liedossa, jossa matkana oli 600m. Vankan Linnea Maikola T9 sai kultaa ajalla 2.08,65. Kisauutisia vuodelta 2011 Juoksukoulun ja heittopörssin palkitsemistilaisuus 27.10.2011 Liedon Parmaharjulla palkittiin juoksukoulussa ja heittopörssissä menestyneitä. Palkinnot jaettiin kaikissa sarjoissa

Lisätiedot

KESKISUOMEN MÄKIVIIKKO

KESKISUOMEN MÄKIVIIKKO KESKISUOMEN MÄKIVIIKKO 23.-25.8 Saarijärvi-Jyväskylä-Jämsänkoski Perinteinen Keski-Suomen mäkiviikko polkaistaan jälleen muutaman vuoden tauon jälkeen käyntiin, tällä kertaa kesäkiertueena. Mäkiviikko

Lisätiedot

Tämä on suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle 2014

Tämä on suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle 2014 Tämä on suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle 2014 SBL:n hallitus on hyväksynyt SM-kilpailut ajalle 1.1.-31.7.2014 sitovasti. Loput vuoden 2014 SM kilpailut hallitus vahvistaa sitovasti maaliskuun

Lisätiedot

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011 SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 2.12.2010 SBL:n hallitus vahvistaa

Lisätiedot

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 1.12.2011 SBL:n hallitus on vahvistanut sitovasti

Lisätiedot

---------------------------------------------------------------------- PUHEENJOHTAJAN TUUMAILUJA 1/2007

---------------------------------------------------------------------- PUHEENJOHTAJAN TUUMAILUJA 1/2007 Altikka 1/2007 Valokuva; pj. pikkutonttu sylissä Ps. kuva puuttuu, kun pj. ei osaa riittävästi näitä atk taitoja, Ennättää osaston puheenjohtaja joskus tehdä muutakin, kuin juosta osaston asioilla. Mistä

Lisätiedot

Suomen Kliinisen Fysiologian Yhdistys r.y. Jäsenkirje 1/2014. Sisällys

Suomen Kliinisen Fysiologian Yhdistys r.y. Jäsenkirje 1/2014. Sisällys 1 Suomen Kliinisen Fysiologian Yhdistys r.y. Jäsenkirje 1/2014 Sisällys 1. Puheenjohtajan palsta 2. Tulevia koulutustilaisuuksia 3. Yhteistyökumppanin tiedotus, Spira Oy Hallituksen kokouksen esityslistalle

Lisätiedot

Keskiviikko

Keskiviikko Maanantai 11.6.2018 Piristyspartion toinen viikko lähti käyntiin matkaamalla Rantakylään vanhusten taloille. Kävimme pyytämässä asiakkaita mukaan aamupäivän ohjelmaamme ja saimme kasaan mukavan kokoisen

Lisätiedot

Hanna Ruohola, kyläasiamies

Hanna Ruohola, kyläasiamies ...... Elämänvirtaa... kylille... Jäsentiedote 3/2015 www.satakylat.fi Hei kylä lä iset! On jälleen aika aloittaa uusi toimintakausi. Toisin kuin monissa muissa järjestöissä, kylillä kesäaika on hyvinkin

Lisätiedot

Lucia-päivä 13.12.2013

Lucia-päivä 13.12.2013 Lucia-päivä 13.12.2013 Perjantai 13.12.2013 oli tapahtumarikas päivä: oli Lucia-päivä! Päivä alkoi klo 8.15 juhlasalissa, kun Luciat esiintyivät EKOn väen ja joulupuuroon kutsuttujen vieraiden edessä.

Lisätiedot

Kiitos jälleen pikaisista vastauksistanne ja mahtavista kilpailuista joita järjestätte pelaajiemme iloksi.

Kiitos jälleen pikaisista vastauksistanne ja mahtavista kilpailuista joita järjestätte pelaajiemme iloksi. Hyvä lukija Tässä SBL:n SM-kalenteripohja vuodelle 2019. SBL:n hallitus on hyväkynyt sen ja SM-kilpailut (ja Liiga tms.) ovat siis näillä paikoilla. Osa kilpailuista on vielä ehdollisilla paikoilla, sillä

Lisätiedot

Moi! 8.7.2011 Perjantai

Moi! 8.7.2011 Perjantai 8.7.2011 Perjantai Moi! Se on kuulkaa viimeinen leiripäivä nyt! Tänään kurssit kokoontuvat viimeistä kertaa ja tavarat laitetaan kasaan. Muistakaa kiittää kouluttajia ja etenkin keittäjiä muita toimihenkilöitä

Lisätiedot

Palokuntanuorten (2017)

Palokuntanuorten (2017) Palokuntanuorten suomenmestaruuskilpailujen järjestäminen (2017) Säännöt Palokuntanuorten suomenmestaruuskilpailujen säännöt löytyvät SPEKin palokuntanuorisotyön Materiaalia-sivulta Kilpailusääntöjä-otsikon

Lisätiedot

Ilmailuinsinöörien kerho perjantai, 12. kesäkuuta 2009. Jäsenkirje 1/2009

Ilmailuinsinöörien kerho perjantai, 12. kesäkuuta 2009. Jäsenkirje 1/2009 Jäsenkirje 1/2009 Vuosi 2009 on ehtinyt jo kesän kynnykselle. Ilmailuinsinöörien kerho lähestyy teitä nyt toimikauden ensimmäisellä jäsenkirjeellä, jossa esitellään tämän vuoden johtokunta, kartoitetaan

Lisätiedot

Historic Tekniikkapäivä Mobilia, Kangasala

Historic Tekniikkapäivä Mobilia, Kangasala Historic Tekniikkapäivä 13.4.2019 Mobilia, Kangasala Mikä on AKK?» 300 jäsenseuraa, n. 27 000 henkilöjäsentä» Autourheilua harrastavien ja edistävien yhdistysten liitto» Suomalaisen autourheilun edunvalvoja»

Lisätiedot

Altikka 4/2005. Puheenjohtajan kynästä

Altikka 4/2005. Puheenjohtajan kynästä Altikka 4/2005 Puheenjohtajan kynästä Saatoit jo kannesta havaita miten aika kuluu kuin lentäen! Edellisestä Altikasta on jo vierähtänyt tovi aikaa, se oli juuri silloin, kun kesä alkoi. Kesä oli osastomme

Lisätiedot

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011 SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 26.10.2010 SBL:n hallitus vahvistaa

Lisätiedot

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle 2015 Saatteeksi: Kilpailukalenterista on varattu sitovasti viikonloput SM-kilpailuille. Niitä saatetaan pelata joko lyhyempinä tai pidempinä riippuen

Lisätiedot

AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry:n SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 13.03.2006 klo 18.30.

AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry:n SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 13.03.2006 klo 18.30. Altikka 2/2006 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry:n SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 13.03.2006 klo 18.30. Osoite: TIKKAKOSKEN PITOPALVELU, Kirkkokatu 11, 41160 TIKKAKOSKI Sääntöjen vuosikokoukselle määrätyt

Lisätiedot

1000 Lakes Rally eli Jyväskylän Suurajot 29.6.2013

1000 Lakes Rally eli Jyväskylän Suurajot 29.6.2013 Tarinoita kotikulmilta ja vähän maailmaltakin: Onpa tässä muutama kisa kurvailtu edellisen kirjoittelun jälkeenkin 1000 Lakes Rally eli Jyväskylän Suurajot 29.6.2013 Tuttuja teitä kotikulmilla. Mekaanikkoina

Lisätiedot

Kajaanin Planeetan jäsenlehti Nro 2/201 0

Kajaanin Planeetan jäsenlehti Nro 2/201 0 Kaanin Planeetan jäsenlehti Nro 2/201 0 Tähtitieteellinen yhdistys Kaanin Planeetta ry Julkaisi: Kaanin Planeetta ry Päätoimitta: Jari J.S. Heikkinen Ilmestyminen: Kolme numeroa vuodessa (huhtikuu, elokuu,

Lisätiedot

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle 2016 Saatteeksi: Kilpailukalenterista on varattu sitovasti viikonloput SM-kilpailuille. Niitä saatetaan pelata joko lyhyempinä tai pidempinä riippuen

Lisätiedot

Laukaan Kalevalaiset Naiset ry Toimintasuunnitelma 2019

Laukaan Kalevalaiset Naiset ry Toimintasuunnitelma 2019 Sisältö 1. Yleistä... 3 2. Toiminnan tavoitteet vuonna 2019... 3 3. Toiminta... 3 4. Tiedotus... 4 5. Hallinto... 4 5.1. Vuosikokous... 4 5.2. Hallitus... 4 6. Yhteistyötahot... 5 7. Talous... 5 Liite:

Lisätiedot

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle 2016 Saatteeksi: Kilpailukalenterista on varattu sitovasti viikonloput SM-kilpailuille. Niitä saatetaan pelata joko lyhyempinä tai pidempinä riippuen

Lisätiedot

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla Kisauutisia vuodelta 2013 Syyshallit Kupittaalla Sunnuntaina 17.11. käytiin syyshallit Kupittaan hallissa. Vankkaa edusti ainoastaan Maria Vähätupa (s. 2001). Maria kisasi vanhempien sarjassa (T15 kuulassa

Lisätiedot

Kansallisten arvokilpailujen tulosrajat ja ilmoittautumismenettely 2018

Kansallisten arvokilpailujen tulosrajat ja ilmoittautumismenettely 2018 Kansallisten arvokilpailujen tulosrajat ja ilmoittautumismenettely 2018 Yleisen sarjan SM-kilpailut 2018, Tampere Yleisen sarjan SM-kilpailuihin on osanotto-oikeus urheilijoilla, jotka ovat saavuttaneet

Lisätiedot

Power Weekend SpeedParty. SpeedConcept ry PL168 FI JOENSUU

Power Weekend SpeedParty. SpeedConcept ry PL168 FI JOENSUU Power Weekend 2016 SpeedParty SpeedConcept ry PL168 FI-80101 JOENSUU SpeedConcept ry SpeedConcept on suomalainen autokerho, joka on autoharrastajien yhdysside ja toimii lähinnä Suomen alueella kotipaikkanaan

Lisätiedot

ALTIKKA. AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965-2007 4/2007 PUHEENJOHTAJAN TUUMAILUJA 4/2007

ALTIKKA. AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965-2007 4/2007 PUHEENJOHTAJAN TUUMAILUJA 4/2007 ALTIKKA AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965-2007 4/2007 2.11.2007 PUHEENJOHTAJAN TUUMAILUJA 4/2007 Vuosi alkaa uhkaavasti lähestyä loppuaan ja toiminnallisesti vilkas vuosi alkaa olla yhteenvetoa

Lisätiedot

Meidän yhteinen Aikuinen Nainen Sirkka Mäenpää niin monessa aherruksessa mukana.

Meidän yhteinen Aikuinen Nainen Sirkka Mäenpää niin monessa aherruksessa mukana. Altikka 2/2007 Meidän yhteinen Aikuinen Nainen Sirkka Mäenpää niin monessa aherruksessa mukana. Sirkka KIITTÄÄ LÄMPIMÄSTI AL Tikkakoskelaisia merkkipäivänsä muistamisesta ja saamistaan lahjoista! ---------------------------------------------------------------------------------

Lisätiedot

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko.

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko. SUBSTANTIIVIT 1/6 juttu joukkue vaali kaupunki syy alku kokous asukas tapaus kysymys lapsi kauppa pankki miljoona keskiviikko käsi loppu pelaaja voitto pääministeri päivä tutkimus äiti kirja SUBSTANTIIVIT

Lisätiedot

Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry Tulliportinkatu 25 B 20 II krs pihan puoli 2/2015 70100 KUOPIO 13.4.2015 HYVÄT JÄSENET

Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry Tulliportinkatu 25 B 20 II krs pihan puoli 2/2015 70100 KUOPIO 13.4.2015 HYVÄT JÄSENET Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry JÄSENKIRJE Tulliportinkatu 25 B 20 II krs pihan puoli 2/2015 70100 KUOPIO 13.4.2015 HYVÄT JÄSENET PÄIVYSTYSAJAT TOIMISTOLLA Kuukauden ensimmäinen maanantai klo 12.00-14.00

Lisätiedot

Lämpimät onnentoivotukset teille molemmille hääpäivänänne. Onnittelut kihlauksestanne ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen!

Lämpimät onnentoivotukset teille molemmille hääpäivänänne. Onnittelut kihlauksestanne ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen! 祝 福 : 结 婚 Onnittelut! Toivomme teille molemmille kaikkea onnea maailmassa. Onnittelut! Toivomme teille molemmille kaikkea onnea maailmassa. Lämpimät onnentoivotukset teille molemmille hääpäivänänne Lämpimät

Lisätiedot

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa Kilpailutoimikunnan puheenjohtajaan: Mauri Saastamoinen 050 57 47 557 / competition@bridgefinland.com SBL:n hallitus on

Lisätiedot

6. Arviointi... 4. 9. Joukkueen kokoonpanon muuttaminen... 4. 12. Vakuutukset... 5

6. Arviointi... 4. 9. Joukkueen kokoonpanon muuttaminen... 4. 12. Vakuutukset... 5 Taitaja9 säännöt SISÄLLYSLUETTELO 1. Kilpailun järjestäjä... 3 2. Kilpailun tarkoitus, eettiset säännöt ja arvot... 3 3. Käsitteitä... 3 4. Kilpailutehtävät... 4 5. Osanottajat... 4 6. Arviointi... 4 7.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 s.1/5 YLEISTÄ: Vuosi 2016 oli Autoliiton Mikkelin osasto r.y:n 51. toimintavuosi. Osaston perustava kokous on pidetty 16.1.1966 ja yhdistysrekisteriin osasto on merkitty 17.10.1966. Suurin tapahtuma oli

Lisätiedot

XI Ruoveden Rallisprint

XI Ruoveden Rallisprint Jäsentiedote 3/15 XI Ruoveden Rallisprint Syksyinen kilpailumme onnistui erinomaisesti. Jo kisan alkutilanne oli hyvä. Saimme innokkaan päätoimitsijajoukon kasaan yllättävän helposti. Reitin ajosuunnan

Lisätiedot

Toinen jakso oli , johon osallistui myös neljä opiskelijaa ja yksi opettaja, joka oli koko ajan mukana.

Toinen jakso oli , johon osallistui myös neljä opiskelijaa ja yksi opettaja, joka oli koko ajan mukana. Ammattiopisto Tavastian Hotelli-, ravintola-, catering- ja elintarvikeosaston opiskelijat (8) ja opettajat (2) osallistuivat Vana-Vigalan Tehnika ja Teeninduskoolin hallinnoimaan Nordplus junior Vocational

Lisätiedot

Kuopion Urheiluautoilijoiden historiaa vuosilta 1960 1985

Kuopion Urheiluautoilijoiden historiaa vuosilta 1960 1985 Kuopion Urheiluautoilijoiden historiaa vuosilta 1960 1985 1961 Seuran toiminta on ollut vireää alusta alkaen. Vuonna 1961 seura järjesti ensimmäiset jäärata-ajot Keskuskentällä aivan Kuopion keskustan

Lisätiedot

Asteriski ry:n hallituksen kokous 1/2013

Asteriski ry:n hallituksen kokous 1/2013 Asteriski ry Pöytäkirja Sivu 1 Asteriski ry:n hallituksen kokous 1/2013 Aika 4.1.2013 Paikka Asteriski ry:n toimisto, ICT-talo Läsnä Elina Malén Hannu Ala-Olla Joonas Salovaara Katri Passi Mikko Lainio

Lisätiedot

Keski-Suomen Yrittäjänaiset:

Keski-Suomen Yrittäjänaiset: Tervehdys kaikille ihanat Yrittäjänaiset. Vuosi alkaa olla lopuillaan ja on aika pikkuhiljaa rauhoittua Joulun viettoon, kukin tavallaan. Mennyt vuosi yhdistyksellämme oli varsin vaiherikas lukuisine tapahtumineen

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry +',-'%"!"!#!$!%!$!&!!!!'!&!(!)!*!&!*!" Jäsentiedote 5/2013 Syysterveisiä Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2013 viides jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää tietoa

Lisätiedot

Taitaja9 SÄÄNNÖT 2 0 1 5

Taitaja9 SÄÄNNÖT 2 0 1 5 Taitaja9 SÄÄNNÖT 2 0 1 5 SISÄLLYSLUETTELO 1. KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ... 3 2. KILPAILUN TARKOITUS, EETTISET SÄÄNNÖT JA ARVOT... 3 3. KÄSITTEITÄ... 3 4. KILPAILUTEHTÄVÄT... 4 5. OSANOTTAJAT... 4 6. ARVIOINTI...

Lisätiedot

Huomaa Motoristi Liikenteessä 2017

Huomaa Motoristi Liikenteessä 2017 1 (5) JÄSENTIEDOTE 4/2017 21.42017 Huomaa Motoristi Liikenteessä 2017 St.Martin s Mc Club, RAMP ja SMOTO järjestävät 22.4. tapahtumapäivän yhteistyökumppaneidensa kanssa Raision ABC:n pihalla jossa on

Lisätiedot

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle 2015 Saatteeksi: Kilpailukalenterista on varattu sitovasti viikonloput SM-kilpailuille. Niitä saatetaan pelata joko lyhyempinä tai pidempinä riippuen

Lisätiedot

Vuoden parhaiden palkitseminen - pistelasku

Vuoden parhaiden palkitseminen - pistelasku Vuoden parhaiden palkitseminen - pistelasku VUODEN NÄYTTELYKOIRA Pistelaskussa huomioidaan viiden (5) näyttelyn tulokset. Tulokset tulee olla kahdelta (2) eri tuomarilta ja pistelaskussa huomioidaan vain

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin!

Tervetuloa mukaan SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! www.saunamafia.fi 15. 17.7.2011 1/8 MUKAVAA HAUSKAN- JA MUUNKIN PITOA! Löylynlyömät eli SaunaMafian joukkue Ikaalisten XVII Saunafestivaaleilla. AIKA: Pe 13. - Su 15.7.2012 PAIKKA: Ikaalisten Kylpylä Saunomista,

Lisätiedot

OHJAUSRYHMÄN 11. KOKOUS MOREENIASSA 18.9.2014. Tampereen rakennuskulttuurin neuvonta- ja koulutuskeskus -projekti

OHJAUSRYHMÄN 11. KOKOUS MOREENIASSA 18.9.2014. Tampereen rakennuskulttuurin neuvonta- ja koulutuskeskus -projekti OHJAUSRYHMÄN 11. KOKOUS MOREENIASSA 18.9.2014 Tampereen rakennuskulttuurin neuvonta- ja koulutuskeskus -projekti ESITYSLISTA Kokouksen avaus Läsnäolijoiden toteaminen Edellisen pöytäkirjan (kokous nro

Lisätiedot

POHJOIS-HÄMEEN URHEILUAUTOILIJOIDEN JÄSENTIEDOTE 1/2008

POHJOIS-HÄMEEN URHEILUAUTOILIJOIDEN JÄSENTIEDOTE 1/2008 POHJOIS-HÄMEEN URHEILUAUTOILIJOIDEN JÄSENTIEDOTE 1/2008 VAUHDIKASTA UUTTA VUOTTA 2008 Lopultakin näyttää talvi tekevän tuloaan ja hyvä niin, että saadaan kisat suunnitellusti ajettua niin maalla kuin jäälläkin.

Lisätiedot

LIIKENNETURVALLISUUSTYÖN ORGANISOINTI <PVM>

LIIKENNETURVALLISUUSTYÖN ORGANISOINTI <PVM> LIIKENNETURVALLISUUSTYÖN ORGANISOINTI Liikkenneturvallisuustyön organisointi 1. Liikenneturvallisuustyön valtakunnallinen organisointi 2. Liikenneturvallisuustyön valtakunnalliset toimijatahot 3.

Lisätiedot

"raikkaasti vauhdissa mukana"

raikkaasti vauhdissa mukana KILPAILUKUTSU 53. Pohjois-Päijänteen ajo Kansallinen AS-kilpailu JYVÄSKYLÄSSÄ 1.11.2003 Jyväskylän Seudun Autosuunnistajat ry 1982-2003 "raikkaasti vauhdissa mukana" Jyväskylän Vesilaitos Sivu 2 Tervetuloa

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Suunta

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Suunta Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Suunta 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana - egroupjr - Villihiiret - Karttaketut (aloittelijat) - Karttaketut - Karttaketut aloittelevat - Karttaketut

Lisätiedot

MTK Maaseutunuor ten SPORTTI STARTTI

MTK Maaseutunuor ten SPORTTI STARTTI MTK Maaseutunuor ten SPORTTI STARTTI HOTELLI HIMOS JÄMSÄ 17.-19.3.2011 MTK Maaseutunuor ten SPORTTI STARTTI HOTELLI HIMOS JÄMSÄ 17.-19.3.2011 Maaseutunuorten Sportti Startti on valtakunnallinen tapahtuma.

Lisätiedot

Kytäjä Golf ry Seniorikysely Helmikuu 2015

Kytäjä Golf ry Seniorikysely Helmikuu 2015 Kytäjä Golf ry Seniorikysely Helmikuu 2015 Kytäjä Golf Ry:n Seniorikysely Ajankohta: Helmikuu 2015 Sähköpostiosoitteet: Kytäjä Golf Ry:n jäsenrekisteri Jäsenrekisterissä 1.2.2015 273 senioria (miehet 55v,

Lisätiedot

Wanha Karhunmäki. No terve! Aikahan on se vakiotiistai, 15.5. klo 11.00. Paikka Wanha Karhunmäki Lapualla, osoite Karhunmäentie 923.

Wanha Karhunmäki. No terve! Aikahan on se vakiotiistai, 15.5. klo 11.00. Paikka Wanha Karhunmäki Lapualla, osoite Karhunmäentie 923. Wanha Karhunmäki No terve! Aikahan on se vakiotiistai, 15.5. klo 11.00. Paikka Wanha Karhunmäki Lapualla, osoite Karhunmäentie 923. Netistäkin Wanha Karhunmäki sivut löytää, ja siellä on ajo-ohjekin. Ohjelma

Lisätiedot

Hämeenlinnan hiihdot

Hämeenlinnan hiihdot 1 (5) Hämeenlinnan hiihdot Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 27.2.2016 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeenlinnan hiihdot, hiihtotapa perinteinen (P), kilpailunumero 154. KILPAILUKESKUS JA -TOIMISTO

Lisätiedot

NUUKSION KOULU TIEDOTTAA Marras-joulukuussa 2016

NUUKSION KOULU TIEDOTTAA Marras-joulukuussa 2016 NUUKSION KOULU TIEDOTTAA Marras-joulukuussa 2016 Oma Malk (6.lk) NUUKSION KOULUSSA TAPAHTUU: Menemme Solvallaan vielä keskiviikkona 30.11. Vietämme koululla Hyvät käytöstavat -teemaviikkoa 16.-25.11. Harjoittelemme

Lisätiedot

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston 32. toimintavuosi. Ammattiosastomme toiminta on ollut jälleen kuluneena

Lisätiedot

Taitaja9-kilpailun säännöt

Taitaja9-kilpailun säännöt Taitaja9-kilpailun säännöt 1 Taitaja9-kilpailun säännöt, hyväksytty 24.3.2011 SISÄLLYSLUETTELO 1. Kilpailun järjestäjä... 3 2. Kilpailun tarkoitus, eettiset säännöt ja arvot... 3 3. Käsitteitä... 3 4.

Lisätiedot

PUHEENJOHTAJAN KYNÄSTÄ

PUHEENJOHTAJAN KYNÄSTÄ Altikka 4/2006 PUHEENJOHTAJAN KYNÄSTÄ Ihana kuuma kesä takana ja pimeä ja sateinen syksy sylissä. Näin sen olla pitääkin! Kesällä saimme nauttia auringon lämmöstä ja valosta hyvin joten siitä olkaamme

Lisätiedot

Vuodelle 2006 suunniteltiin markkinointitoimenpiteitä ja niihin palaamme myöhemmin.

Vuodelle 2006 suunniteltiin markkinointitoimenpiteitä ja niihin palaamme myöhemmin. 2006-03-13 HYVÄ YHTEISTYÖKUMPPANI VUOSIKOKOUS Vuosikokous pidettiin suunnitelman mukaan 03.-05.03.2006 Tahkolla. Paikalla oli kokouksessa 20 henkilöä, joten kohtuullinen määrä asemien edustajia saapui

Lisätiedot

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 08/2012 Jalkapallojaos 11.09.2012

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 08/2012 Jalkapallojaos 11.09.2012 Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 08/2012 Jalkapallojaos 11.09.2012 Aika: 11.9.2012 klo 18.30 Paikka: Kellokosken jäähallin kahvio 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.30 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Joulu uusivuosi 2015. tulevaa tapahtumaa: JM--jäsentenväliset 18.10 Jäsensaunaillanistujaiset 18.10 Syyskokous 25.11 Joulukahvitus palkitseminen

Joulu uusivuosi 2015. tulevaa tapahtumaa: JM--jäsentenväliset 18.10 Jäsensaunaillanistujaiset 18.10 Syyskokous 25.11 Joulukahvitus palkitseminen Jäsenlehti, jäsenkirje, jäseneuutiset..ihan miten haluat. tulevaa tapahtumaa: JM--jäsentenväliset 18.10 Jäsensaunaillanistujaiset 18.10 Syyskokous 25.11 Joulukahvitus palkitseminen Joulu uusivuosi 2015

Lisätiedot

Terveisiä Poutapilvestä! Kesä sujui Imatralla oikein mukavasti. Sää oli vaihteleva koko Suomessa ja niin meilläkin. Välillä satoi ja välillä paistoi.

Terveisiä Poutapilvestä! Kesä sujui Imatralla oikein mukavasti. Sää oli vaihteleva koko Suomessa ja niin meilläkin. Välillä satoi ja välillä paistoi. 2007 Terveisiä Poutapilvestä! Kesä sujui Imatralla oikein mukavasti. Sää oli vaihteleva koko Suomessa ja niin meilläkin. Välillä satoi ja välillä paistoi. Nyt on hyvä muistella mennyttä kesää ja sen tapahtumia.

Lisätiedot

syksy 2015 kevät 2014

syksy 2015 kevät 2014 syksy 2015 kevät 2014 Kuva Keimiöltä 2014 /Helmi Neuvonen Vuoden tunnus: Armo tulkoon kaikkien niiden osaksi, jotka rakastavat Herraamme Jeesusta Kristusta, armo ja katoamattomuus. Ef. 6:24 Hyvä NNKY-väki

Lisätiedot

Yhteenveto sukukokouksesta 9.-10.8.2014 Tuusulassa Majatalo Onnelassa

Yhteenveto sukukokouksesta 9.-10.8.2014 Tuusulassa Majatalo Onnelassa Lönnmarkin sukuseuran tiedote 2/2014 11.10.2014 Yhteenveto sukukokouksesta 9.-10.8.2014 Tuusulassa Majatalo Onnelassa Taas on aikaa vierähtänyt kesäisestä sukukokouksemme Tuusulanjärven kauniissa maisemissa.

Lisätiedot