1/2015 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI v.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1/2015 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2015 50v."

Transkriptio

1 Tikkakosken osasto ALTIKKA 1/2015 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI v. Aurinkoa 50 vuotta!

2 Kansikuva: Kari Alosen taideteos PUHEENJOHTAJAN TUUMAILUJA Uusi 2015 vuosi on jo päässyt hyvään vauhtiin ja samalla alkanut osastomme 50-vuotis juhlavuosi! Juhlavuotemme ensimmäisen ALTIKAn kannessa Palokkalaisen taiteilija Kari Alosen komea aurinko. Aurinko kuvatoon tätä juhlavuottamme, sillä menneet 50 vuotta ovat olleet osastomme toiminnassa rikkaita vuosia. Autoliiton Tikkakosken osaston perustana pidetään hyvin valettua Tikkakosken Autokeroa, josta 1972 "synnytettiin" Autoliiton Tikkakosken osasto ry kokoontui Tikkakoskelaisia Kiilakievarille kokoustamaan ja perustivat Autokerhon Tikkakoskelle. Pääosa perustavassa kokouksessa olleista henkilöistä työskenteli puolustusvoimien tai Tikkakosken tehtaan palveluksessa. Kerho oli omiaan rakentamaan yhteistä Tikkakoskea armeijan ja kyläläisten välille. Alkuvuosien aikaan osaston toiminnassa oli varsin aktiivista kilpailun järjestämis ja tiepalvelutoimintaa aina 2000-luvun alkuvuosille. Sittemmin niinkuin monen muunkin yhdistyksen toiminnassa on käynyt, että uusia nuoria vastuunottajien pitkäkestoisiin tapahtumiin ei tahdo löytyä ja toimintamme pääpaino on siirtynyt liikenteenohjaus tehtäviin, missä meillä on hyvä maine osaamisestamme. Toimintamme oli varmaankin kirkkainta ja aurinkoisinta tuolla luvuilla näin puheenjohtajananne ja osaston jäseneksi 80-luvun puolivälissä tulleena näen. Tuohon aikaan osastomme oli jäsenenä Jyväskylän Suurajot ry:ssä ja jäseniämme oli niin rallin johto-organisaatiossa kuin erikoiskoe järjestelyissäkin runsain joukoin mukana. Kuukanpään erikoiskoe oli erittäin suosittu ja sen järjestelyistä kiertää edelleen runsaasti värikkäitä muistoja siellä mukana olleilla. Toimintaa juhlavuoteemme mahtuu runsaasti ja odotankin Teitä jäseniä tapahtumiimme runsain joukoin, etenkin vuosikokoukseemme ja puhumattakaan osallistumisesta lokakuulla vietetävään 50-vuotisjuhlaan! Juhlavuottamme pyrimme pitämään esillä kaikessa toiminnassamme jollakin muotoa. Kylällämme näkyvimpänä tapahtumana pyrimme pitämään perustamispäivänämme illalla järjestettävään "Tikkakoski välkkyy"-heijastin iskua. Aurinkoisia talvipäiviä ja muistakaa liikkua myös mahdollisimman paljon luonnossa ja rentoutua arikipäivien kiireen keskellä! Erkki Savolainen AL Tikkakosken osasto ry

3 ******************************************************************************** SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSKOKOUS 2015 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry:n SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS klo TIKKAKOSKEN PITOPALVELU Kirkkokatu 11, TIKKAKOSKI Kokouksessa käsitellään osaston vuosikokoukselle määräämät asiat. - käsitellään vuosikertomus, tilinpäätös ja tilintarkastajien kertomus - vahvistetaan tilinpäätös ja päätetään vuosikertomuksen hyväksymisestä - päätetään vastuu vapauden myöntämisestä hallitukselle - esitetään alkaneen kauden toimintasuunnitelma ja talousarvio - valitaan erovuoroisen puheenjohtajan tilalle uusi puheenjohtaja seuraavaksi 3-vuodeksi sekä erovuoroisten hallituksen jäsenten tilalle uudet jäsenet. (Erovuorossa Kari Kauppinen, Perttu Kemiläinen ja Jukka Rautiainen) Vuosikokouksessa palkitaan osaston aktiivisia toimitsijoita ja luovutetaan kauden 2014 kilpailija tuet. TEKEMÄÄN OSASTOA ETEENPÄIN VIEVIÄ PÄÄTÖKSIÄ NÄIN SAAMME JUHLAVUODESTAMME IKIMUISTOISEN! AL Tikkakosken osasto ry hallitus ************************************************************************************************ AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTON HALLITUS Puheenjohtaja Erkki Savolainen Varapuheenjohtaja Perttu Kemiläinen Sihteeri Kaija Lehmusjoki Kulttuuri Jonna Lehmusjoki Rouva LAA Sirkka Mäenpää Pirkko Estola Jukka Rautiainen Kari Kauppinen Keijo Salenius Tomi Pirttimäki Näiden henkilöiden niskavilloihin käy käsiksi ja saadaan osaso toimimaan aktiivisesti! ************************************************************************************************ KILPAILIJATUKI HAKEMUS 2014 Osaston vuosikokous 2014 on kuluvan vuoden talousarviossa päättänyt kiinteän summan mikä tullaan käyttämään kilpailijatukeen kilpailukaudella Varattu tukiraha tullaan jakamaan hyväksyttyjen kilometrien mukaan ja näin saadaan yhden kilometrin korvaussentti. Sinun tehtäväsi on seuraava: - olet hankkinut kilpailijalisenssin kaudelle 2014 AL Tikkakosken nimissä, (- matkoiksi hyväksytään ainoastaan Suomessa ajetut kilpailut ja niihin liittyvät matkat), vapaamuotoinen hakemus josta ilmenee tietosi, kilpailun nimi, aika ja tulos. Matka kotoa mitattuna, noudat tukesi HENKILÖKOHTAISESTI osaston vuosikokouksessa maaliskuun 16 päivänä Huomaa: ralli/as/taloudellisuusajo tms. kilpailijaparin vain toinen ALTIn nimissä kilometrit puolitetaan! Hakemuksen oltava osastolla osaston osoitteessa mennessä: AL Tikkakosken osasto, Kilpailijatuki, PL 2, TIKKAKOSKI.

4 MENNEITÄ MUISTELLEN Kyllön rokotus Vuoden ensimmäinen liikenteenohjaus tehtävä ja jatkoa edellisen vuoden joulukuulta oli Kyllössä järjestetty joukko infulenssa-rokotus. Tämä päivä oli liikenteellisesti melko rauhallinen verrattuna neljästä rokotuspäivästä ensimmäisenä päivänä olleeseen. Tahtoi tulla aika pitkäksi. JYTEltä saatiin kuitenkin kaikkien rokotuspäivien osalta kiitosta tehtävän hoidosta ja liikenteen sujuvuudesta Snowcross Jyväskylän Moottoriurheilijat järjestivät Riihivuoren rinteillä moottorikelkkojen ratakisan - meille ihan vieraan lajin! Itse kisaa meistä liikenteenohjauksessa mukana olleista ei ehtinyt katsomaan sillä parkkipaikat piti meidät täydessä työntouhussa aina klo saakka. Samaan aikaan kelkkakisan kanssa Riihivuoressa oli Audi esittely ja junioreiden pujottelukisa joten väkeä riitti. JMU oli varannut myös vuoren juurelta yhden ison peltoaukean P-alueeksi, mutta sekin täyttyi ja sukkula bussilla oli todella kiirusta kuskata väkeä vuoren päälle. Kelkkakisan katsojat olivat ymmärtäväisiä, mutta laskettelukansalta saimme kuulla kunniamme, mutta siihenhän olemme oppineet - tiedämme ettemme voi muuttua P-paikoiksi ja kun on täyttä niin on täyttä. Sää oli suosiollinen jos ei lasketa reipasta tuulta jota ainakin pj:n sai seitottuaan tuulessa 10,5 tuntia - tietääkö joku hyvän päävikoihin orjentuneen lääkärin ;)? TULEVAA HISTORIAA Teatteriretki Laukaaseen Teatteriretki Laukaaseen katsomaan "Suomen hevonen"-näytelmää. Lehmusjoen Jonna toimii matkan järjestäjänä ja hän on varannut 15 lippua, jäsenelle lipunhinta 10 sisältäen Tikkakosken S-Marketin pihasta kuljetuksen ja väliaika kaffeete, joten ei kallista kulttuuria. Tiedustele Jonnalta vieläkö mahtuu kyytiin puh Rakennusmessut Jälleen meitä on kysytty Jyväskylän Messuille ja Jyväs-Parkille liikenteenohjaus tehtävään Paviljongin alueelle Rakennusmessut 2015 aikana.

5 lauantai Jyväskylän Messuilla P3-näytteilleasettajien parkkialueelle rakentamisajalle jolloin pärjäämme 2-3 liikenteenohjaajalla, mutta messupäivien aamusta tarvitaan 5-6 henkilöä 2,5-3 tunnin ajaksi - työssä käyvät miten Teillä olisi mahdollisuutta ja sunnuntai aamuna antaa osaston talkootyöhän tuo kolmisen tuntia. Jyväs-Parkille Uno Savolan kadulle messupäivinä klo n tarvitaa 2-3 liikenteenohjaajaa. Ilmoittautumiset Sirkalle puh Osaston sääntömääräinen vuosikokous Tänne hallitus odottaa Teitä jäsenet runsain joukoin mukaan! Tämä kokous päättää kuka tätä osastoa johtaa arjessa ja millaista toimintaa tuotamme Teille jäsenet osana "jäsenmaksu palautetta"! Siin klo mennessä Tikkakosken Pitopalveluun Kirkkokatu 11 Tikkakoski (Tikkakosken tehdas pääovi) Jyväskylän kaupunginjohtan 5 lk-oppilaiden vastaanotto Jyväskylän kaupunginjohtaja ottaa Paviljongilla vastaan kaikki kaupunkimme 5 lk oppilaat - tarjoaa munkkimehut ja konsertin missä vuosittain yllätys esiintyjä - olisiko Robin esiintyjänä (kirjoittajan veikkaus). Oppilaat tuodaan ja viedään kouluilta linja-autoilla ja meiltä on pyydetty liikenteenohjaajia, jotta nassikat eivät joutuisi töhöttäessään linja-autojen alle. Ilmoittautuminen Sirkalle puh Viini- ja Kirjamessut Hyvinvointi-, Antiikki- ja Kädentaito 2015-messut Näille messuille meitä on myös kysytty liikenteenohjaajiksi Jyväskyln Messuille P3- alueelle ja Jyväs-Parki Uno Savolan kadulle, messujen rakentamis- ja messuajoille. Samanlaisilla aikatauluilla kuin Rakennusmessut. Ilmoittautumiset ja tiedustelut Sirkalle puh Autoliiton Liitto- ja AL-Sport päivät Lappeenrannassa Osastomme lähettää edustajia tähän tapahtumaan ja jos olet kiinnostunut päivistä niin ota yhteyttä sihteeriimme Kaija Lehmsujokeen. Osasto kustantaa yhteiskuljetuksen, majoituksen ja ruuat, joten eikun rohkeasti mukaan! Kaijan puh Classic MotorShow Uuraisten Liikenne järjestää jokakeväisen matkan Lahteen katsastamaan klasikkoajoneuvoja joita on rakkaudella vaalittu! Lähtö klo 6:45 Uurainen Shell (ST1), Tikkakoski 7:05, Jyväskylä Harjun tilausajolaituri 7:30, Korpilahden matkahuolto 7:55. Matkan hinta 43 sisältäen matkan, näyttelylipun, hyvän ja ystävällisen matkanjärjestelyn. Ilmoittautuminen suoraan Uuraisten Liikenne : / tai Autoliiton Tikkakosken osasto tarjoaa jäsenilleen ensimmäisellä tauolla (ehkä Padasjoen ABC) kahvin/teen + pullan/sämpyplä! Sit matkaan!

6 Seuraava Altikka ilmestyy toukokuussa ja siinä sitten kesän tapahtumista tarkemmin. Seuraa Moottori-lehden "Muistio"-palstaa ja käy väliin osaston wwwsivuja katselemassa. AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ALUSTAVA TOIMINTASUUNNITELMA Kyllön rokotukset liik.ohj. JYTE JMUn Snowcross liik.ohj. Riihivuori JMU Teatteri retki Laukaaseen "Suomen hevonen" Laukaa Rakentaminen- ja Talotekniikka 2015-messut, liikohj. JKL? Osaston Vuosikokous klo 18.00, Tikkakosken Pitopalvelu JKL kaupunginjohtajan 5 lk vastaanotto Paviljonki JKL? Viini- ja kirjamessut liik.ohj. JKL? Hyvinvointi, Antiikki ja Kädentaito 2015-messut, liikohj.jkl? AL Liitto- ja Sport-päivät Lappeenranta Häyrylänranta Blues Konnevesi Bioenergia- ja Puu 2015-messut, liikohj. JKL? FIA-Fillarikisa Keski-Suomen karsinta FinnGraft- ja Kyberturvallisuus 2015-messut, liikohj. JKL Messut? vuotta Tikkakosken Aurokerhon perustamisesta "Tikkakoski välkkyy"-heijastin isku Tikkakoski AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO 50 VUOTIS- JUHLA Ränssi Jyväskylän Joulumarkkinat 2015, liikohj. JKL? Mahdollisesti; kevättalvella teatteria, jääratapäivä, Tallinnan/Viron retki tms. (Miksi Messujen perässä?-merkki = ei ole vielä kysytty mukaan), Altikkaa neljä nroa! Muistakaa myös seurata osaston www-sivuja: sekä Moottorilehden osastojen palstaa ja hallituksen jäsenille voi soittaa ja kirjoitella. AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry, PL 2, TIKKAKOSKI puh

2/2014. AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2014

2/2014. AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2014 Tikkakosken osasto ALTIKKA 2/2014 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2014 Se on sitten talvi takana ja pitkä kuuma kesä edessä vedetkin jo aamu-uinti kelpoisia! PUHEENJOHTAJAN TUUMAILUJA

Lisätiedot

2/2011 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2011

2/2011 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2011 Tikkakosken osasto ALTIKKA 2/2011 AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2011 Eemeli isä-pertun kanssa osaston pilkkimestaruuskisoissa. Eemeli voitti miesten sarjan! PUHEENJOHTAJAN TUUMAILUJA

Lisätiedot

ALTIKKA. AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2008

ALTIKKA. AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2008 ALTIKKA AUTOLIITON TIKKAKOSKEN OSASTO ry JÄSENLEHTI 1965 2008 Fillarimestari 2009 uusi logo, jonka aiheen antoi Herajärven koulu Saarijärveltä ja jonka lopullisen ilmeen loihti Jari Panzar PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Keski-Suomen INSINÖÖRI-lehti 1/2011 1. Keski-Suomen INSINÖÖRI 1/2011

Keski-Suomen INSINÖÖRI-lehti 1/2011 1. Keski-Suomen INSINÖÖRI 1/2011 Keski-Suomen INSINÖÖRI-lehti 1/2011 1 Keski-Suomen INSINÖÖRI 1/2011 2 Keski-Suomen INSINÖÖRI-lehti 1/2011 Uusia haasteita HYVÄ JÄSEN! Ilmoittaudu Keski-Suomen Insinöörien sähköpostilistalle lähettämällä

Lisätiedot

Oulun seutu 2/2014. Ammattiliitto Pro Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry

Oulun seutu 2/2014. Ammattiliitto Pro Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry Oulun seutu 2/2014 Ammattiliitto Pro Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry Päätoimittajan palsta Niin se aika vierähtää lehteä tehdessä, ettei meinaa vauhdissa aina perässä pysyä. Vuosi sitten aloitin Pro

Lisätiedot

spoori heiluautoili 967-2000 Nr 3 - Marrask www.saunalahti.f i/espua

spoori heiluautoili 967-2000 Nr 3 - Marrask www.saunalahti.f i/espua Espoon Urheiluaut heiluautoili oilijat jat ry. 196 967-2000 27.. vuosiker erta Nr 3 - Marrask askuu uu 2000 Sisältöä mm. uutisia puheenjohtajan palsta ootteko kuulleet yleisönosasto myydään, ostetaan vuosikokous

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN VALMETIN ELÄKELÄISET RY:N JÄSENTIEDOTE No 2-2011

JYVÄSKYLÄN VALMETIN ELÄKELÄISET RY:N JÄSENTIEDOTE No 2-2011 JYVÄSKYLÄN VALMETIN ELÄKELÄISET RY:N JÄSENTIEDOTE No 2-2011 Sisällysluettelo PUHEENJOHTAJAN PALSTA 3 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012 5 TalouSARVIO 8 Nokipannukahvia ja juuston aromia 10 Pientä vaihtelua

Lisätiedot

Tässä lehdessä ei ole kuvia. Tarkoitus on houkutella teidät katsomaan kuvia Velskolan leirikeskukseen maanantaina 12.3.2012.

Tässä lehdessä ei ole kuvia. Tarkoitus on houkutella teidät katsomaan kuvia Velskolan leirikeskukseen maanantaina 12.3.2012. Jäsenlehti 1 / 2012 1 Puheenjohtajan jorinoita Johtokuntamme 2011 Virtuaalihoitoa Viivakoodiasiaa Harrastelusta yhdistystoimintaan Parvet ja niiden kiinniotto Kevään tapahtumia: valokuvailta ja kevätkokous

Lisätiedot

Caravan-talo. Täyden palvelun. Viesti 3/2015

Caravan-talo. Täyden palvelun. Viesti 3/2015 Viesti 3/2015 YHTEISTIEDOTE 3/2015 (153) 37. VUOSIKERTA Täyden palvelun Caravan-talo Olemme myös Facebookissa. TURUN M.A.T. Pansiontie 6, 20200 TURKU Puh. (02) 274 9880 www.lansivankkurit.com SF-CARAVAN

Lisätiedot

Keski-Suomen INSINÖÖRI 3/2012

Keski-Suomen INSINÖÖRI 3/2012 Keski-Suomen INSINÖÖRI 3/2012 Keski-Suomen insinöörit ry:n hallitus 2012 Puheenjohtaja Teijo Pajunen 040 773 9458 puheenjohtaja@ksinsinoorit.com Varapuheenjohtaja Timo Härmälä 040 513 5988 timo.t.harmala@elisanet.fi

Lisätiedot

Sisältö. Pari sanaa päätoimittajalta. Avataan ovia

Sisältö. Pari sanaa päätoimittajalta. Avataan ovia Pari sanaa päätoimittajalta Avataan ovia Alueemme Hämeenhelmen ovet aukeavat vieraille tämän lehden ilmestymisen aikoihin. Kun vieras astuu sisään alueellemme, hän näkee valmiin tuotoksen. Jos hän on lukenut

Lisätiedot

Ensimmäisen kelkkani ostin vuonna 1980 ja siitä lähtien olen ollut aktiivinen kelkkailija.

Ensimmäisen kelkkani ostin vuonna 1980 ja siitä lähtien olen ollut aktiivinen kelkkailija. SMK ry:n puheenjohtaja Hannu Yli-Huumo Hannu Yli-Huumo on Suomen Moottorikelkkailijat Ry:n perustajajäsen ja puheenjohtaja. Hannu on 52 vuotias Seinäjoella asuva innokas ja positiivinen kelkkamies, kiireinen

Lisätiedot

Hetkinen! JYVÄSKYLÄN VALMETIN ELÄKELÄISET RY:N JÄSENTIEDOTE No 2 2010

Hetkinen! JYVÄSKYLÄN VALMETIN ELÄKELÄISET RY:N JÄSENTIEDOTE No 2 2010 Hetkinen! JYVÄSKYLÄN VALMETIN ELÄKELÄISET RY:N JÄSENTIEDOTE No 2 2010 2 Sisällys Sisällysluettelo 2 Puheenjohtajan palsta 3 Sääntömääräinen Syyskokous: Esityslista 4 Toimintasuunnitelma vuodelle 2011 5-7

Lisätiedot

Espoon Urheiluautoilijat ry. 1967-2007 34. vuosikerta Nr 1 Maaliskuu 2007

Espoon Urheiluautoilijat ry. 1967-2007 34. vuosikerta Nr 1 Maaliskuu 2007 Espoon Urheiluautoilijat ry. 1967-2007 34. vuosikerta Nr 1 Maaliskuu 2007 Puheenjohtajan palsta Puheenjohtaja Pasi Moilanen 0400 882 807 Uusi vuosi uudet kujeet? Ilmastonmuutoksille naureskeltiin viime

Lisätiedot

PERUSTAMME VANHEMPAINYHDISTYKSEN

PERUSTAMME VANHEMPAINYHDISTYKSEN PERUSTAMME VANHEMPAINYHDISTYKSEN Sisältö: Liitteet: Mikä on vanhempainyhdistys? Rekisteröity vai rekisteröimätön vanhempainyhdistys? VANHEMPAINYHDISTYKSEN PERUSTAMINEN 1. Perustava kokous 2. Vanhempainyhdistyksen

Lisätiedot

Kurkistus Niilon ja Lassin kouluun Viisaaksi vanhemmaksi Nyt on aika etsiä kesätyötä

Kurkistus Niilon ja Lassin kouluun Viisaaksi vanhemmaksi Nyt on aika etsiä kesätyötä 1 2009 Kurkistus Niilon ja Lassin kouluun Viisaaksi vanhemmaksi Nyt on aika etsiä kesätyötä Asiaa näkövammaisista lapsista ja nuorista tässä numerossa 3 4 Pääkirjoitus Asennetta työnhakuun Työn saaminen

Lisätiedot

Rahkoset Rahkosten sukuseura ry:n lehti

Rahkoset Rahkosten sukuseura ry:n lehti Rahkoset Rahkosten sukuseura ry:n lehti 1/2001 7. vuosikerta 7. numero TERVETULOA SUKUKOKOUKSEEN! Jyväskylässä kesäkuussa 2001 Uusi nimi, lisää ilmestymiskertoja Kädessäsi on ensimmäinen Rahkoset-lehti.

Lisätiedot

spoori Puheenjohtajan palsta Tiedotuksia hallitus 2003 Jaosvastaavat: FK-jaos: Antero Saarenpää

spoori Puheenjohtajan palsta Tiedotuksia hallitus 2003 Jaosvastaavat: FK-jaos: Antero Saarenpää Puheenjohtajan palsta KALEVI VAINIO Puheenjohtaja Puh. 050-413 4410 SYYSKOKOUS Taas mennään pimeää päin eli syksy saapuu. Kesän kisat alkavat olla ajetut, toivottavasti niistä on tullut myös menestystä.

Lisätiedot

F a r o s 1/2010. Turun Suomi-Kreikka-Seura ry 35 v

F a r o s 1/2010. Turun Suomi-Kreikka-Seura ry 35 v F a r o s Turun Suomi-Kreikka-Seura ry 35 v Tulkaa nyt te murheet ja vastukset, niin saatte te vasten suuta! Nyt raudasta mulla on jänteret, nyt luuni on yhtä luuta. Kas, Apolloa, joka hymyilee, sitä voita

Lisätiedot

Hetkinen! JYVÄSKYLÄN VALMETIN ELÄKELÄISET RY:N JÄSENTIEDOTE No 1 2011

Hetkinen! JYVÄSKYLÄN VALMETIN ELÄKELÄISET RY:N JÄSENTIEDOTE No 1 2011 Hetkinen! JYVÄSKYLÄN VALMETIN ELÄKELÄISET RY:N JÄSENTIEDOTE No 1 2011 2 Sisällys Sisällysluettelo 2 Puheenjohtajan palsta 3 Sääntömääräinen Kevätkokous: Esityslista 4 Vuosikertomus 5-10 Tase ja tuloslaskelma

Lisätiedot

YLLITYN JOULULEHTI. Hyvää Joulua Yllityn väki [1]

YLLITYN JOULULEHTI. Hyvää Joulua Yllityn väki [1] YLLITYN JOULULEHTI Hyvää Joulua Yllityn väki [1] Markku Viitanen/Riikka Happonen KYLÄSEURAN TERVEHDYS Joulu on jo täällä, ja on aika toivottaa yllittyläisille rauhallista ja tunnelmallista joulun aikaa.

Lisätiedot

Syöpäpotilaiden. 50 tapahtumavuosi Tampereella. Vertaistuki antaa voimia ja iloa. Suun kuivuminen syöpähoitojen aikana

Syöpäpotilaiden. 50 tapahtumavuosi Tampereella. Vertaistuki antaa voimia ja iloa. Suun kuivuminen syöpähoitojen aikana Syöpäpotilaiden 1 2015 Suomen Kurkku- ja Suusyöpäyhdistys ry 50 tapahtumavuosi Tampereella Vertaistuki antaa voimia ja iloa Suun kuivuminen syöpähoitojen aikana Sisällysluettelo Suomen Kurkku- ja Suusyöpäyhdistys

Lisätiedot

3-2010. Järvi-Suomen Partiolaiset ry

3-2010. Järvi-Suomen Partiolaiset ry Liplatus 3-2010 Järvi-Suomen Partiolaiset ry Liplatus 3-2010 PARTIOTOIMISTOT PALVELEVAT p. 010 422 3200 / 010 422 3201 jarvisuomi@partio.fi www.jarvisuomi.partio.fi Jyväskylän Partiotoimisto Yliopistonkatu

Lisätiedot

Kauppisten Sukuseura ry:n tiedotuslehti nro 1 / 2007

Kauppisten Sukuseura ry:n tiedotuslehti nro 1 / 2007 auppisviesti Sukujuhlan 1986 puuhaporukkaa Hallan tuvan edustalla päätöslaulussa. Kuvassa mm. Paavo Kauppinen (oikeassa reunassa), kansallispuvuissa Helka Manninen, Vilho Kauppinen (vas.) ja Toivo Kauppinen.

Lisätiedot

Caravan-talo. Täyden palvelun. viesti 4/2011. Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com

Caravan-talo. Täyden palvelun. viesti 4/2011. Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com viesti 4/2011 YHTEISTIEDOTE 4/2011 (138) 33. VUOSIKERTA SF-C TURUN SEUDUN YT-ALUE Täyden palvelun Caravan-talo TURUN Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com M.A.T. Pansiontie

Lisätiedot

Haveristen sukuseura ry:n. jäsenlehti n:o 45

Haveristen sukuseura ry:n. jäsenlehti n:o 45 Haveristen sukuseura ry:n jäsenlehti n:o 45 Sisällysluettelo: Tervetuloa Kuhmoon... 1 Puheenjohtajan palsta... 2 Sukukokous 18.-17.6.2006... 4 Hotelli Kalevala... 6 Kuhmo-talo... 7 Huomio huomio... 8 Tiesittekö

Lisätiedot

Keväistä mieltä ja roskatonta Kypärämäkeä

Keväistä mieltä ja roskatonta Kypärämäkeä 1/2007 Keväistä mieltä ja roskatonta Kypärämäkeä Kevät näytti jo vähän aikaa tulevan kovasti etuajassa, mutta luonto on taas kerran korjannut tilanteen normaaliksi huhtikuun lopun ja toukokuun alun kylmien

Lisätiedot

Kiitos kuluneesta vuodesta

Kiitos kuluneesta vuodesta Etelä-Hämeen lihastautiyhdistys ry. Jäsenkirje, tammikuu 2015 Kiitos kuluneesta vuodesta Tervetuloa teatteriin Tervetuloa vuosikokoukseen Päijät-Hämeen kerhon toimintaa Hämeenseudun kerhon toimintaa Auton

Lisätiedot

YHTEISTIEDOTE 2/2014 (148) 36. VUOSIKERTA TURUN. Pansiontie 6, 20200 TURKU Puh. (02) 274 9880 www.lansivankkurit.com

YHTEISTIEDOTE 2/2014 (148) 36. VUOSIKERTA TURUN. Pansiontie 6, 20200 TURKU Puh. (02) 274 9880 www.lansivankkurit.com Viesti 2/2014 YHTEISTIEDOTE 2/2014 (148) 36. VUOSIKERTA Täyden palvelun Caravan-talo TURUN Pansiontie 6, 20200 TURKU Puh. (02) 274 9880 www.lansivankkurit.com M.A.T. Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880,

Lisätiedot

HELSINGIN PALVELUSKOIRAHARRASTAJAT RY.

HELSINGIN PALVELUSKOIRAHARRASTAJAT RY. 4 14 HELSINGIN PALVELUSKOIRAHARRASTAJAT RY. HPH:N KOULUTUSLEIRI 30.4.-3.5.2015 VÄSTANKVARN GÅRD, INKOO Tervetuloa suositulle, tällä kertaa vuoden 2015 ainoalle, leirille Västankvarn Gårdiin. Leiri on vappuleiri,

Lisätiedot