Tekninen lautakunta nro 11/ SISÄLLYSLUETTELO

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tekninen lautakunta nro 11/ SISÄLLYSLUETTELO"

Transkriptio

1 nro 11/2013 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 95 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 96 Teknisen lautakunnan talouden seuranta 11/2013 TEKNLTK 97 Tontti-, kiinteistö- ja huoneistomyynnin tilannekatsaus TEKNLTK 98 Kunnan omistamien vuokralla olevien asunto-osakehuoneistojen ja muiden huoneistojen vuokrasta päättäminen TEKNLTK 99 Kaavoituksen ohjausmaksun tarkistaminen TEKNLTK 100 Aloite kaavoituksen tarkistamisesta n kirkonkylällä TEKNLTK 101 Teknisen lautakunnan kokouspäivät kevätkaudella 2014 TEKNLTK 102 Viranhaltijapäätösten laillisuusvalvonta TEKNLTK 103 Muut asiat

2 Sivu 2 Nro 11/2013 Kokouspaikka- ja aika Läsnäolevat jäsenet Kunnantalo klo Dahlqvist Rabbe, puheenjohtaja Vierinen Kari, varapuheenjohtaja Hanhikorpi Pirjo, jäsen Holmlund Åke, jäsen Heikkilä Risto, varajäsen Niskanen Lasse, jäsen Raivio Timo, jäsen Rehnberg Raija, jäsen Rosengren Heidi, jäsen Muut läsnäolevat Kaisla Heikki, kunnanhallituksen edustaja Skyttä Jorma, tekninen johtaja Malmberg Magnus, rakennusmestari Latvala Ann-Britt, toimistonhoitaja Asiat Allekirjoitukset Rabbe Dahlqvist puheenjohtaja Ann-Britt Latvala pöytäkirjanpitäjä pöytäkirjantarkastaja pöytäkirjantarkastaja Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä, aika ja paikka Tekninen osasto Todistaa, allekirjoitus Virka-asema Toimistosihteeri Virve Kääntee

3 Sivu 3 TEKNLTK 95 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN päättää - todeta kokouksen laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi - valita kaksi pöytäkirjan tarkastajaa.

4 Sivu 4 TEKNLTK 96 TEKNISEN LAUTAKUNNAN TALOUDEN SEURANTA 11/2013 Oheismateriaali Teknisen lautakunnan talousarvion käyttötalouden toteutumaa on tarkasteltu tilanteen mukaan. Toimintakulut toteutuvat suunnilleen budjetoidusti. Toimintatuotot jäävät alle budjetoidun noin euroa. Toimintakatteeksi tulee noin 1,6 milj. euroa budjetoidun 2,3 milj. euron sijaan. Oheismateriaali ja liitteet: - oheismateriaalina talouden toteutumatilasto 11/2013 Esittelijä: tekninen johtaja Jorma Skyttä, p , s-posti: jorma.skytta(at)siuntio.fi. Ehdotus: Lautakunta merkitsee talouden seurannan tiedoksi.

5 Sivu 5 TEKNLTK 97 TONTTI-, KIINTEISTÖ- JA HUONEISTOMYYNNIN TILANNEKATSAUS Omakotitalotontit Kunnalla on myynnissä omakotitalotontteja Palonummen alueella 20 kpl ja Sunnanvikin alueella 3 kpl. Vuoden 2013 aikana alueiden teitä ja kunnallistekniikkaa on rakennettu siten, että vuonna 2014 myytävien tonttien määrää on mahdollista lisätä 20 kpl:lla. Kahdesta Palonummen tontista on tehty ostotarjous, toinen ennen alekampanjaa ja toinen kampanjan aikana. Myynnin edistämiseksi on tehty seuraavia toimenpiteitä: - Suoramarkkinointi Mega Oy:ltä tilattiin suoramarkkinointikampanja. Kampanjassa kunnan omakotitalotontteja on markkinoitu puhelimitse tuhannen henkilön kohderyhmälle. Kohderyhmästä tavoitettiin 72,7 %, joista 48:lle tontin hankinta on ajankohtainen nyt tai lähitulevaisuudessa. 29 pyysi lisäyhteydenottoa. Toimenpiteen hinnaksi tuli noin Kiinteistövälittäjä soittaa läpi kontaktit marraskuun loppuun mennessä joulualennuskampanjan tukemana. Tämän jälkeen voidaan paremmin arvioida toimenpiteen kannattavuutta. - Kunnanvaltuusto on päättänyt 20 %:n joulualennuskampanjasta tammikuun 2014 loppuun asti. Tieto tonttialesta on huomioitu paikallislehdissä ja yhteydenotot välittäjään ovat lisääntyneet. - Espoon kaupungilta on ostettu lista omakotitalotonttien hakijoista, jotka ovat jääneet vaille tonttia. Listalla on 120 hakijaa, jotka sallivat suoramarkkinoinnin. Välitysliike on saanut hankittua yhteystiedot noin puolelle hakijoista ja soittanut heille. Kiinnostusta ei ole ollut. Lista annetaan suoramarkkinointikampanjan toteuttaneelle yritykselle läpikäytäväksi joulualennuskampanjan tiimoilta. - Tonttien markkinointia varten on tilattu Facebook-markkinointikampanja 6 kuukaudeksi ProRatas Oy:ltä. Kampanja mahdollistaa tehokkaan markkinoinnin suurelle kohderyhmälle ja on kustannuksiltaan edullinen (1590 ). - Tonttimarkkinointia varten perustetut www-sivut on päivitetty siten, että alennuskampanja on näyttävästi esillä. Joulun ajalle ja tammikuulle on laadittu erilliset teemat. Sivuista tehdään myös ruotsinkielinen versio, jonka arvioidaan olevan valmis joulukuun alussa.

6 Sivu 6 Myynnin edistämiseksi on suunnitteilla seuraavia toimenpiteitä: - Valtatie 51:n varressa olevat mainostaulut valjastetaan tonttimyynnin tarpeisiin. Mainokset suunnitellaan yhteistyössä Haarnio Oy:n kanssa ja tuotantoon ne saataneen viikolla 49. Kiinteistöt Svartbäck - Ostotarjous on hyväksytty. Åvalla - Kuntotarkastusraportti on saatu. Rakennus on raportin perusteella huonokuntoinen. Botåker - Kuntotarkastusraportti on saatu. Rakennus on raportin perusteella huonokuntoinen. Huoneistot Tyhjillään olevista huoneistoista, Sjundbyntie 3 A 7 ja Sudenkaari 47 A 1, on saatu yhteensä kahdeksan tarjousta. Tavoitteena oli saada kohteista yhteensä noin :n tarjoukset. Huoneistot on päätetty myydä parhaiden tarjousten tekijöille ( ) yhteishintaan Huoneistojen velkaosuudet, välityspalkkiot ja ilmoituskustannukset huomioiden myynnistä saadaan tuloja noin Maankäyttösopimukset Vuonna 2013 maankäyttösopimuksista on tuloutettavissa seuraavasti: - Golf-kartanon pohjoispuoleinen alue, noin Sunnanvikin maankäyttösopimusten mukaiset tulot kunta on saanut pääosin maa-alueina. Maa-alueina saaduille tuloille on määriteltävissä käypä arvo, joka voidaan kirjanpidollisesti tulouttaa kuten rahallinenkin korvaus. Sunnanvikin tapauksessa tätä ei ole vielä tehty, joten kun korvauksena saatujen maa-alueiden arvo on luotettavasti määritelty, voidaan niiden mukaisesta arvosta tulouttaa osuus tehtyjen investointien prosentuaalisen osuuden mukaan. Vuonna 2014 asemakaavoja, joita olisi realistista saada hyväksyttyä, ovat Slussen, Karlsåker ja Tulotien asemakaava.

7 Sivu 7 - Tulotien alueen maanomistajien kanssa ei ole päästy maankäyttösopimuksiin, joten siitä saadaan tuloja kehittämiskorvausten muodossa. Maankäyttö- ja rakennuslain mukaan kehittämiskorvauksia maksetaan tosin vasta myönnettyjen rakennuslupien myötä. Heinäkuussa 2013 saadun kehittämiskorvausselvityksen perusteella alueen korvausten kokonaissumma on noin Laskelmat on päivitetty marraskuussa ja lopullinen kokonaissumma on noin Alueen toteuttaminen ilman maankäyttösopimuksia on kunnan kannalta taloudellisesti raskas, koska infran rakentaminen on rahoitettava lainarahalla. - Karlsåkerin osalta maankäyttösopimus on tekemättä. Neuvottelupohjana maanomistajan kanssa on sovittu, että kunta saa tontteja. Sopimuskorvauksena luovutetuille tonteille määritellään markkinatilanteen mukainen kirjanpidollinen arvo, joten tässä muodossa saatuja korvauksia voidaan tulouttaa infran rakentamista vastaan kuten rahallisiakin korvauksia. Sopimusluonnos valmistuu vuoden loppuun mennessä. - Slussenin osalta maankäyttösopimukset eivät ole enää voimassa. Sopimukset uusitaan vanhojen pohjalta. Välityssopimus Sopimus Habitan kanssa on voimassa vuoden 2013 loppuun saakka. Tonttien myynti ei ole edennyt tyydyttävällä tavalla. Suureksi osaksi tämä johtunee epävarmasta taloudellisesta tilanteesta ja pankkien kiristyneestä lainanannosta. Tuore alennuskampanja on saanut huomiota mediassa ja vaikuttaa saaneen aikaan kiinnostusta myös asiakkaissa. Joulualennuskampanjan vuoksi nykyisen välityssopimuksen voimassaoloa jatketaan tammikuun loppuun saakka, jotta kampanjasta saadaan paras mahdollinen hyöty. Vuoden 2014 välitystoimeksianto kilpailutetaan tammikuussa Esittelijä: vs. maankäyttöinsinööri Taneli Kiljunen, puh , s-posti: taneli.kiljunen@siuntio.fi Ehdotus: merkitsee tilannekatsauksen tiedoksi.

8 Sivu 8 TEKNLTK:652 /2013 TEKNLTK 98 KUNNAN OMISTAMIEN VUOKRALLA OLEVIEN ASUNTO- OSAKEHUONEISTOJEN JA MUIDEN HUONEISTOJEN VUOKRASTA PÄÄTTÄMINEN Teknisen lautakunnan, ympäristö- ja rakennuslautakunnan sekä teknisen osaston johtosäännön 9 :n mukaan lautakunta päättää tulorajoista, vuokrista ja muista korvausperusteista, milloin se voimassa olevien säännösten mukaan on mahdollista. Vuokrasopimuksissa korotuksesta todetaan seuraavaa: Vapaarahoitteisten asunhuoneistojen vuokrat on sidottu kiinteistön ylläpidon kustannusindeksiin (2005 = 100). Vuokraa tarkistetaan vuosittain kunkin tammikuun 1. päivästä lukien kiinteistön ylläpidon kustannusindeksin vuosittaista muutosta vastaavalla määrällä. Vuosimuutosta laskettaessa käytetään indeksin marraskuussa julkaistavaa kolmannen neljänneksen pistelukua. Perusindeksiluku on vuoden 2011 kolmannen neljänneksen pisteluku 139,9. Indeksin aleneminen ei aiheuta vuokran alentamista, vaan vuokrantarkistus (korotus) on aina vähintään kaksi (2) prosenttia. Vuokrat voidaan korottaa indeksiehdon yli korkeintaan viisitoista (15) prosenttia korotuskertaa kohden kunnes yleinen vuokrataso n kunnan alueella saavutetaan. Vuokranantaja ilmoittaa huoneistojen vuokrantarkistuksesta kirjallisesti ennen uuden vuokran voimaantuloa. Erilliskorvaukset (vesi- yms. maksut) tarkistetaan vuosittain erillisellä teknisen johtajan päätöksellä kustannuskehityksen (lähinnä omakustannusperiaate) mukaisesti eli niitä ei sidota indeksiin. Marraskuussa 2013 julkaistu kiinteistön ylläpidon kustannusindeksi osoittaa, että kiinteistön ylläpidon kustannukset nousivat vuodessa 2,9 prosenttia. Tällä hetkellä kunnan omistamien vuokralla olevien asunto-osakehuoneistojen ja muiden huoneistojen neliövuokrat vaihtelevat välillä 8-11,03 euroa. Vertailuna voidaan todeta, että Kunta-asunnot Oy:n (KAS) omistamien vuokra-asuntojen neliövuokrat ssa vaihtelevat välillä 10,4-13,8 euroa. Tilastokeskuksen mukaan kehyskuntien keskimääräinen vuokrataso on 11,49 euroa/m2 koko Suomen keskimääräisen vuokratason ollessa 11,63 euroa/m2. Vertailun perusteella voidaan todeta, ettei vuokrasopimuksissa mainittua yleistä vuokratasoa ole vielä saavutettu. Vuonna 2013 vuokralla olevat asunto-osakehuoneistot sekä kunnan suoraan omistamat huoneistot tuottavat, ajoittainen vajaa täyttöaste huomioituna, arvion mukaan noin euroa ylijäämää. Vuosittaisiin korjauksiin on

9 Sivu 9 syytä varata noin euroa, joten tuotto on noin euroa vuodessa. Tämä tarkoittaa, että laskennallinen pääoman tuotto noin 2,4 prosenttia. Viiden prosentin korotuksen jälkeen vuokrat sijoittuisivat välille 8,4-11,6 euroa/m2. Kalleimpaan luokkaan sijoittuvassa Sparsam-osakeyhtiön huoneistossa neliövuokra nousisi 11,58 euroon, mikä tarkoittaisi 35-neliöisessä huoneistossa 19,3 euron korotusta kuukaudessa vuokran noustessa 386,05 eurosta 405,35 euroon. Esitetyn korotuksen jälkeistä vuokratasoa voidaan edelleen pitää kohtuullisena. Mahdollisesta vuokrankorotuksesta on syytä ilmoittaa asukkaille hyvissä ajoin, joten on tarkoituksenmukaista siirtää korotuksen voimaantuloa tammikuusta helmikuuhun. Esittelijä: tekninen johtaja Jorma Skyttä, p , s-posti: jorma.skytta(at)siuntio.fi. Ehdotus: Lautakunta päättää, että - vuokria korotetaan alkaen 5 %.

10 Sivu 10 TEKNLTK:653 /2013 TEKNLTK 99 Liite 1 Oheismateriaali KAAVOITUKSEN OHJAUSMAKSUN TARKISTAMINEN on kokouksessaan hyväksynyt määräytymisperusteet kaavoituksen ohjausmaksuille. Perushinnoittelultaan voimassa olevat perusteet ovat ajan tasalla. Valtaosa maanomistajien aloitteesta laadituista kaavoista on pieniä yleiskaavamuutoksia, jotka ovat koskeneet lähinnä yksittäisten rakennuspaikkojen siirtoja rakennettavuudeltaan ja käytettävyydeltään sekä maaston, maiseman ja kulkutien kannalta edullisempaan paikkaan. Voimassa olevan ohjausmaksun määräytymisperusteiden mukaan näissä tapauksissa kaavoituskustannusten korvauksesta sovitaan erikseen ennen kaavoitustyön aloittamista. Selkeyden vuoksi myös yleiskaavamuutoksille tulisi määrätä perusmaksu, koska yleiskustannusosuus muodostuu samalla tavalla ja suuruusluokaltaan samanlaisena kuin asemakaavoituksessa. Maankäyttö- ja rakennuslaki ohjaa kaavoituskustannusten perimistä seuraavasti: - 59 Jos asemakaava tai kaavan muutos on pääasiassa yksityisen edun vaatima ja laadittu maanomistajan tai -haltijan aloitteesta, kunnalla on oikeus periä tältä kaavan laatimisesta ja käsittelystä aiheutuneet kustannukset Jos rantoja käsittelevä yleiskaava laaditaan pääasiallisesti lomaasutuksen järjestämiseksi, voidaan enintään puolet yleiskaavan laatimiskustannuksista periä maanomistajilta heidän kaavasta saamansa hyödyn suhteessa. Kunta hyväksyy kaava-aluekohtaisesti perittävän maksun periaatteet ja maksun perimistavan ja -ajan. Uuden ehdotuksen mukaiset ohjausmaksun määräytymisperusteet on laadittu em. oikeusohjeiden perusteella siten, että perusmaksua ja muiden kustannusten täysimääräistä perimistä sovelletaan asemakaavoihin, rantaasemakaavoihin ja yleiskaavoihin silloin, kun ne eivät edellytä maankäyttösopimusta. MRL 76 :n mukaisen ranta-alueeseen kohdistuvan yleiskaavan ollessa kyseessä, sovitaan kustannusten korvaamisesta erikseen. Teknisen lautakunnan, ympäristö- ja rakennuslautakunnan sekä teknisen osaston johtosäännön 9 kohdan 7 mukaan tekninen lautakunta päättää tehtäväalueellaan taksat ja maksut, lukuun ottamatta kiinteistötoimitusmaksuja. Tämän johtosäännön 9 kohdan 36 mukaan tekninen lautakunta päättää pe-

11 Sivu 11 rusteista, joiden mukaisesti määräytyy asemakaavan laatimisesta maankäyttö- ja rakennuslain 59 :n nojalla perittävä korvaus. Oheismateriaali ja liitteet: - liitteenä ehdotus kaavoituksen ohjausmaksun määräytymisperusteiksi - oheismateriaalina voimassa olevat kaavoituksen ohjausmaksun määräytymisperusteet Esittelijä: vs. maankäyttöinsinööri Taneli Kiljunen, puh , s-posti: taneli.kiljunen@siuntio.fi Ehdotus: päättää - hyväksyä liitteen mukaisen ehdotuksen kaavoituksen ohjausmaksun määräytymisperusteiksi alkaen. - valtuuttaa maankäyttöinsinöörin sopimaan liitteessä esitettyjen periaatteiden mukaisesti kaavoituskustannusten jaosta kunnan ja maanomistajan välillä yleiskaavahankkeissa, jotka kohdistuvat ranta-alueelle.

12 Sivu 12 TEKNLTK:602 /2013 TEKNLTK 100 Oheismateriaali ALOITE KAAVOITUKSEN TARKISTAMISESTA SIUNTION KIRKONKYLÄLLÄ Tekniselle lautakunnalle on saapunut aloite kaavoituksen tarkistamisesta n kirkonkylällä. Aloitteen tekijä ehdottaa Kirkkotien pohjoispuolisen alueen kaavoituksen tarkistamista. Tarkkaa aluerajausta ei aloitteessa ilmoiteta. Ehdotuksen tueksi on esitetty seuraavia perusteluita: - kunnan väestönkasvu - Kirkkotien eteläpuolisten alueiden asemakaavoitus - Päivärinteen koulun oppilaspohjan vahvistaminen - kunnallistekniikkaan tehtyjen investointien täysi hyödyntäminen. Maankäytön kehityskuvan mukaiset painopistealueet ovat keskustataajama, Störsvik ja Sunnanvik. Odotettu väestönkasvu pyritään ohjaamaan pääosin näille alueille, erityisesti keskustataajamaan. Näillä alueilla voimassa olevat ja vireillä olevat asemakaavat mahdollistavat asuinrakentamisen noin 2000 asukkaalle. Kirkkotien eteläpuolisten alueiden asemakaavoitus ei yksinään luo tarvetta laajentaa asemakaavoitettua aluetta tien pohjoispuolelle. Jo asemakaavoitetulla alueella on lukuisia rakentamattomia erillispientalotontteja. Päivärinteen koululla on tällä hetkellä vahva oppilaspohja, jonka turvaamiseksi ei ole kaavoitustarpeita. Päinvastoin, asemakaava-alueen laajentaminen saattaisi luoda paineita koulun laajentamiselle. Asemakaavoitetun alueen laajentaminen edellyttäisi myös lisäinvestointeja vesi- ja viemäriverkon sekä kaavateiden rakentamiseen. Pitkällä aikavälillä voidaan toki olettaa, että runkoverkostoon tehdyille investoinneille saataisiin korkeampi hyötyaste ja vastine. Alueella on kuitenkin hyvä tonttitarjonta jo asemakaavoitetuilla alueilla, joten lisäkaavoituksen ei katsota muuttavan tilannetta oleellisesti. Edellä mainituin perusteluin ja yleinen taloudellinen tilanne huomioiden tehdyn aloitteen mukaisen kaavoituksen tarkistamisen Kirkonkylällä ei katsota olevan ajankohtaista. Esittelijä: vs. maankäyttöinsinööri Taneli Kiljunen, puh , s-posti: taneli.kiljunen@siuntio.fi

13 Sivu 13 Oheismateriaali ja liitteet: - oheismateriaalina aloite kaavoituksen tarkistamisesta n kirkonkylällä Ehdotus: päättää - hyväksyä selostusosan vastineeksi aloitteeseen ja todeta aloitteen loppuun käsitellyksi.

14 Sivu 14 TEKNLTK 101 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUSPÄIVÄT KEVÄTKAUDELLA 2014 n kunnan kaikkien lautakuntien kevään 2014 kokoukset pyritään pitämään resurssien tasaisen käytön takia keskiviikkoisin. Tekniselle lautakunnalle on ehdotettu kuukauden viimeistä keskiviikkoa. Kokouspäiviksi kevätkaudella 2014 tulisivat seuraavat päivät: Esittelijä: tekninen johtaja Jorma Skyttä, puh , s-posti: jorma.skytta@siuntio.fi Ehdotus: Lautakunta päättää - pitää kokouksensa kevätkaudella 29.1., 26.2., 26.3., ja

15 Sivu 15 TEKNLTK 102 Oheismateriaali VIRANHALTIJAPÄÄTÖSTEN LAILLISUUSVALVONTA Lautakunnalle on toimitettu lautakunnan alaisten viranhaltijoiden päätöspöytäkirjoja edellisen kokouksen jälkeen tehdyistä päätöksistä, jotka voidaan kuntalain 51 :n mukaan ottaa lautakunnan käsiteltäväksi. Oheismateriaali: - oheismateriaalina päätösluettelot Ehdotus: Lautakunta päättää - kuntalain 51 :n nojalla olla ottamatta käsiteltäväkseen seuraavia teknisen lautakunnan alaisten viranhaltijoiden pöytäkirjoissa olevia asioita: - tekninen johtaja Jorma Skyttä, :t 22 26/2013 ajalta rakennusmestari Magnus Malmberg, :t 19 25/2013 ajalta

16 Sivu 16 TEKNLTK 103 MUUT ASIAT keskustelee ajankohtaisista asioista. Ehdotus: Lautakunta päättää - merkitä ajankohtaiset asiat tiedoksi.

Tekninen lautakunta nro 11/2013 3.12.2013 SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 11/2013 3.12.2013 SISÄLLYSLUETTELO nro 11/2013 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 95 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 96 Teknisen lautakunnan talouden seuranta 11/2013 TEKNLTK 97 TEKNLTK 98 TEKNLTK 99 TEKNLTK 100 Tontti-, kiinteistö- ja huoneistomyynnin

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 7/2015 9.6.2015 SISÄLLYSLUETTELO. TEKNLTK 53 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 54 Pickalan huoltoaseman viemäröinti

Tekninen lautakunta nro 7/2015 9.6.2015 SISÄLLYSLUETTELO. TEKNLTK 53 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 54 Pickalan huoltoaseman viemäröinti nro 7/2015 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 53 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 54 Pickalan huoltoaseman viemäröinti Sivu 2 Nro 7/2015 Kokouspaikka- ja aika Kunnantalo klo 17.00-17.40 Läsnäolevat jäsenet Dahlqvist

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 3/ SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 3/ SISÄLLYSLUETTELO nro 3/2015 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 21 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 22 Teknisen lautakunnan talouden seuranta 2/2015 TEKNLTK 23 Investointimäärärahan hakeminen vuodelle 2015 Karlsåkerin asemakaava-alueen

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 9/2013 1.10.2013 SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 9/2013 1.10.2013 SISÄLLYSLUETTELO nro 9/2013 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 78 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 79 Kunnantalon laajennus - investointimäärärahojen siirtäminen TEKNLTK 80 Teknisen lautakunnan talouden seuranta 8/2013 TEKNLTK

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 3/2013 9.4.2013 SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 3/2013 9.4.2013 SISÄLLYSLUETTELO nro 3/2013 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 22 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 23 Viranhaltijapäätösten laillisuusvalvonta TEKNLTK 24 Tyyskyläntien tiesuunnitelman muutoksen hyväksyminen TEKNLTK 25 Tiesuunnitelmien

Lisätiedot

Sivistyslautakunnan suomenkielinen jaosto nro 2/ SISÄLLYSLUETTELO

Sivistyslautakunnan suomenkielinen jaosto nro 2/ SISÄLLYSLUETTELO nro 2/2012 SISÄLLYSLUETTELO SIVLSUOJ 7 Kokouksen järjestäytyminen SIVLSUOJ 8 Viranhaltijapäätökset tiedoksi SIVLSUOJ 9 Suomenkielisen esiopetuksen työsuunnitelman 2012-2013 hyväksyminen SIVLSUOJ 10 Sivistyslautakunnan

Lisätiedot

Sivistyslautakunta nro 6/ SISÄLLYSLUETTELO

Sivistyslautakunta nro 6/ SISÄLLYSLUETTELO nro 6/2013 SISÄLLYSLUETTELO SIVLTK 51 Kokouksen järjestäytyminen SIVLTK 52 Viranhaltijapäätösten laillisuusvalvonta SIVLTK 53 Sivistyslautakunnan talouden toteutuma 7/2013 SIVLTK 54 Muut asiat Sivu 2 Nro

Lisätiedot

Kunnanhallitus nro 6/ SISÄLLYSLUETTELO

Kunnanhallitus nro 6/ SISÄLLYSLUETTELO nro 6/2015 SISÄLLYSLUETTELO KH 91 Kokouksen järjestäytyminen KH 92 Vuoden 2016 talousarviokehys ja talousarvion laadintaohje KH 93 Edustajan nimeäminen Novago Yrityskehitys Oy:n yhtiökokoukseen KH 94 Edustajan

Lisätiedot

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Haimila Veikko tekninen johtaja, asiantuntija 33

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Haimila Veikko tekninen johtaja, asiantuntija 33 Iitin kunta Pöytäkirja 8/2015 1 Tarkastuslautakunta 23.09.2015 Aika Keskiviikko 23.09.2015 klo 18:00-19:42 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Yli-Kaitala Markku Heinonen Sinikka

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 5/ SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 5/ SISÄLLYSLUETTELO nro 5/2013 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 42 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 43 Viranhaltijapäätösten laillisuusvalvonta TEKNLTK 44 Kunnan keskuskeittiön tuottamien ruoka-annosten sisäisen laskutuksen hinnaston

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 Tekninen lautakunta Nro 3/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 8.5.2014 klo 17-18.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Kaavoitus ja paikkatietopalvelujen taksat

Kaavoitus ja paikkatietopalvelujen taksat 1 LEPPÄVIRRAN KUNTA Tekninen lautakunta 13.1.2015 7 Kaavoitus ja paikkatietopalvelujen taksat 1. Yleistä Kaavoitus- ja maankäytön palvelut ovat asemakaavojen ja asemakaavamuutosten laatiminen, maanomistajan

Lisätiedot

Sivistyslautakunnan suomenkielinen jaosto nro 4/ SISÄLLYSLUETTELO

Sivistyslautakunnan suomenkielinen jaosto nro 4/ SISÄLLYSLUETTELO nro 4/2014 SISÄLLYSLUETTELO SIVLSUOJ 26 Kokouksen järjestäytyminen SIVLSUOJ 27 Viranhaltijapäätökset tiedoksi SIVLSUOJ 28 Ehdotus Aleksis Kiven koulun lukuvuoden 2014 2015 työsuunnitelmaksi SIVLSUOJ 29

Lisätiedot

Kunnanhallitus nro 11/ SISÄLLYSLUETTELO

Kunnanhallitus nro 11/ SISÄLLYSLUETTELO nro 11/2015 SISÄLLYSLUETTELO KH 165 Kokouksen järjestäytyminen KH 166 Lähetekeskustelun käyminen vuoden 2016 talousarviosta ja vuosien 2017-2019 taloussuunnitelmasta KH 167 KH 168 KH 169 KH 170 Kunnanvaltuuston

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 8/ SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 8/ SISÄLLYSLUETTELO nro 8/2013 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 69 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 70 Talousarvion hyväksyminen vuodelle 2014 TEKNLTK 71 Toiminnalliset tavoitteet TEKNLTK 72 Teknisen lautakunnan esitys talouden

Lisätiedot

Sivistyslautakunta nro 11/ SISÄLLYSLUETTELO

Sivistyslautakunta nro 11/ SISÄLLYSLUETTELO nro 11/2011 SISÄLLYSLUETTELO SIVLTK 100 Kokouksen järjestäytyminen SIVLTK 101 Viranhaltijapäätösten laillisuusvalvonta SIVLTK 102 Sivistyslautakunnan talouden toteutuma 1-9/2011 SIVLTK 103 Muut asiat SIVLTK

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82 Tekninen lautakunta Nro 8/2012 KOKOUSAIKA Torstaina 1.11.2012 klo 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 5/2010 28.4.2010 SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 5/2010 28.4.2010 SISÄLLYSLUETTELO nro 5/2010 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 40 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 41 Marsuddenin alue yleiskaavan muutos, osallistumis- ja arviointisuunnitelma TEKNLTK 42 Golfkartanon pohhjoispuoleisen alueen

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 10/ SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 10/ SISÄLLYSLUETTELO nro 10/2013 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 85 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 86 Vuoden 2013 talousarvion investointimäärärahan muuttaminen TEKNLTK 87 Teknisen lautakunnan talouden seuranta 10/2013 TEKNLTK

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 7/ SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 7/ SISÄLLYSLUETTELO nro 7/2013 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 58 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 59 Vuoden 2012 arviointikertomuksen käsittely TEKNLTK 60 Teknisen lautakunnan talouden seuranta TEKNLTK 61 Talousarvion 2013 muutosesitys

Lisätiedot

TEKNLTK 39 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 40 Investointimäärärahan hakeminen Päivärinteen koulun korjaukseen

TEKNLTK 39 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 40 Investointimäärärahan hakeminen Päivärinteen koulun korjaukseen nro 5/2015 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 39 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 40 Investointimäärärahan hakeminen Päivärinteen koulun korjaukseen Sivu 2 Nro 5/2015 Kokouspaikka- ja aika Päivärinteen koulu klo

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 1/ (9) Rakennuslautakunta Aika , klo 15:16-16:00. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Kangasniemi Pöytäkirja 1/ (9) Rakennuslautakunta Aika , klo 15:16-16:00. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Kangasniemi Pöytäkirja 1/2016 1 (9) Aika 26.01.2016, klo 15:16-16:00 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kunnanhallitus nro 9/2011 8.8.2011 SISÄLLYSLUETTELO

Kunnanhallitus nro 9/2011 8.8.2011 SISÄLLYSLUETTELO nro 9/2011 SISÄLLYSLUETTELO KH 155 KH 156 KH 157 KH 158 KH 159 Kokouksen järjestäytyminen Lautakuntien ja viranhaltijoiden päätösten laillisuusvalvonta Saapuneet kirjeet, ilmoitukset ja päätökset n kunnan

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 11.9.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 11.9.2013 klo 16.30 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 8/2012 25.9.2012 SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 8/2012 25.9.2012 SISÄLLYSLUETTELO nro 8/2012 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 78 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 79 Vesihuoltolaitoksen hintojen tarkistus vuoden 2013 alusta TEKNLTK 80 Teknisen lautakunnan talousarvioesitys vuodelle 2013 TEKNLTK

Lisätiedot

PIEKSÄMÄEN KAUPUNKI TEKNINEN LAUTAKUNTA MAANKÄYTTÖ MAKSUT 2016

PIEKSÄMÄEN KAUPUNKI TEKNINEN LAUTAKUNTA MAANKÄYTTÖ MAKSUT 2016 PIEKSÄMÄEN KAUPUNKI TEKNINEN LAUTAKUNTA MAANKÄYTTÖ MAKSUT 2016 Voimaantulo 1.3.2016 Tekninen lautakunta hyväksynyt 14 10.02.2016 1. Asemakaavan laatimisesta perittävät korvaukset Maankäyttö- ja rakennuslain

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 11/ SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 11/ SISÄLLYSLUETTELO nro 11/2014 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 123 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 124 Teknisen lautakunnan vuoden 2015 käyttösuunnitelman hyväksyminen TEKNLTK 125 Teknisen lautakunnan talouden seuranta 12/2014

Lisätiedot

STÖRSVIKIN UUDEN TULOTIEN ALUEEN ASEMAKAAVOITUS

STÖRSVIKIN UUDEN TULOTIEN ALUEEN ASEMAKAAVOITUS STÖRSVIKIN UUDEN TULOTIEN ALUEEN ASEMAKAAVOITUS KH 16.6.2008/ 122 Liite 2 Hakijoiden tilat yht. n. 9 ha sijaitsevat Störsvikin yleiskaava-alueella. Uusi tulotie vapaa-ajankeskuksesta Sunnanvikin risteykseen

Lisätiedot

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Iitin kunta Pöytäkirja 2/2015 1 Tarkastuslautakunta 18.02.2015 Aika Keskiviikko 18.02.2015 klo 18:00-19:49 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Yli-Kaitala Markku Heinonen Sinikka

Lisätiedot

Sivistyslautakunnan suomenkielinen jaosto nro 3/ SISÄLLYSLUETTELO

Sivistyslautakunnan suomenkielinen jaosto nro 3/ SISÄLLYSLUETTELO nro 3/2012 SISÄLLYSLUETTELO SIVLSUOJ 15 Kokouksen järjestäytyminen SIVLSUOJ 16 Viranhaltijapäätökset tiedoksi SIVLSUOJ 17 Aleksis Kiven koulun työsuunnitelman 2012-2013 hyväksyminen SIVLSUOJ 18 Päivärinteen

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista / 3/

Muonion kunta Esityslista / 3/ Muonion kunta Esityslista / 3/2016 Kokouskutsu 12.5.2016 Tarkastuslautakunnan kokous Aika to klo 16.30 Paikka Valtuustosali Kutsutut Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja Juha Särkijärvi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 1/2017 1 (15) Aika 24.01.2017, klo 18:25-18:45 Paikka Nuorisotoimisto, Rauhalantie 2 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 26.6.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 26.6.2014 klo 16.00 18.00 Pyhäniemi Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 Tekninen lautakunta Nro 6/2012 KOKOUSAIKA Torstai 2.8.2012 klo 18.00 18.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 7/2014 27.8.2014 SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 7/2014 27.8.2014 SISÄLLYSLUETTELO nro 7/2014 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 76 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 77 Teknisen lautakunnan talouden seuranta 8/2014 TEKNLTK 78 Vuoden 2013 arviointikertomuksen käsittely TEKNLTK 79 Teknisen lautakunnan

Lisätiedot

Kunnanhallitus nro 13/ SISÄLLYSLUETTELO

Kunnanhallitus nro 13/ SISÄLLYSLUETTELO nro 13/2015 SISÄLLYSLUETTELO KH 188 KH 189 Kokouksen järjestäytyminen Esisopimuksen hyväksyminen Helsingin seudun liikenne-kuntayhtymän kanssa koskien lähijunaliikenteen järjestämistä välillä -Helsinki

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 1.12.2011 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 1.12.2011 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 24.11.2011 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.11.2011 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 88 55

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 Tekninen lautakunta Nro 8/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 17.10.2013 klo 17 18 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Kunnanhallitus nro 12/2011 3.10.2011 SISÄLLYSLUETTELO

Kunnanhallitus nro 12/2011 3.10.2011 SISÄLLYSLUETTELO nro 12/2011 SISÄLLYSLUETTELO KH 201 KH 202 KH 203 KH 204 KH 205 KH 206 KH 207 Kokouksen järjestäytyminen Talouden seuranta Talouden tasapainotusohjelman seuranta Lautakuntien ja viranhaltijoiden päätösten

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Vapaa-aikalautakunta Sivu 11. Maanantai kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Vapaa-aikalautakunta Sivu 11. Maanantai kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Sivu 11 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Maanantai 17.3.2014 kello 18.30 20.05 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 Tekninen lautakunta 13.12.2017 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 13.12.2017 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 07.09.2015 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala Paavo

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 Tekninen lautakunta Nro 3/ 2012 KOKOUSAIKA Torstai 29.3.2012 klo 18.00-18.39 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7/ 2015 Sivistyslautakunta Sivu 1 (7) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06 Rautalammin lukio Anu Hotti Riitta Hiironen

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 05.12.2017 Kokoustiedot Aika Maanantaina 11.12.2017 kello 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Jämi Areena 279 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Jämijärven kunnanviraston kokoushuone

Jämijärven kunnanviraston kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 2.10.2017 Kokoustiedot Aika Maanantai 9.10.2017 klo 17.00 Paikka Jämijärven kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 70 KOKOUKSEN

Lisätiedot

1. 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus --------------------52. 2. 37 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen --------------------52

1. 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus --------------------52. 2. 37 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen --------------------52 Tekninen lautakunta 18.6.2013 51 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 4 / 2013 Kokousaika 18.6.2013 klo 15.00-15.50 Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus --------------------52

Lisätiedot

Kaavoitus ja paikkatietopalvelujen taksat

Kaavoitus ja paikkatietopalvelujen taksat 1 LEPPÄVIRRAN KUNTA Tekninen lautakunta 13.1.2015 7, Tekninen lautakunta 26.1.2016 7 Kaavoitus ja paikkatietopalvelujen taksat 1. Yleistä Kaavoitus- ja maankäytön palvelut ovat asemakaavojen ja asemakaavamuutosten

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 45

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 45 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 45 Tekninen lautakunta Nro 5/2013 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 19.6.2013 klo 17 18.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Kunnanvirasto VARAJÄSEN: JÄSEN:

Kunnanvirasto VARAJÄSEN: JÄSEN: KOKOUSKUTSU/ ESITYSLISTA Nro 9/2016 KOKOUSAIKA klo 17:00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto JÄSEN: Timo Soinu, pj Jorkka Lehtonen, vpj Antti

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 21 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 21 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 21 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 23.10.2013 klo 18.00 19.35

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Kaavoitus- ja paikkatietopalvelujen taksat sekä teknisen osaston muut palvelumaksu ja taksat

Kaavoitus- ja paikkatietopalvelujen taksat sekä teknisen osaston muut palvelumaksu ja taksat Tekla 15.6.2017 38, liite 2 LAPINLAHDEN KUNTA Tekninen osasto Palveluhinnasto 2017/Tekninen lautakunta 15.6.2017 38 Kaavoitus- ja paikkatietopalvelujen taksat sekä teknisen osaston muut palvelumaksu ja

Lisätiedot

Kemiönsaaren kunnan kaavoituksen palveluhinnasto. Voimassa alkaen Tekninen lautakunta

Kemiönsaaren kunnan kaavoituksen palveluhinnasto. Voimassa alkaen Tekninen lautakunta Kemiönsaaren kunnan kaavoituksen palveluhinnasto Voimassa 1.1.2019 alkaen Tekninen lautakunta 20.11.2018 Kaavoituksen palveluhinnasto Palveluhinnastoa alla noudatetaan koskien maanomistajan anomia ja pääasiassa

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 3.3.2011 1

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 3.3.2011 1 KOKOUSKUTSU 3 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 3.3.2011 1 KOKOUSAIKA Tiistai 8.3.2011 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto Kankaanpää, Kuninkaanlähteenkatu

Lisätiedot

Opetuslautakunta nro 4/2010 26.5.2010 SISÄLLYSLUETTELO

Opetuslautakunta nro 4/2010 26.5.2010 SISÄLLYSLUETTELO nro 4/2010 SISÄLLYSLUETTELO OPLTK 60 OPLTK 61 OPLTK 62 OPLTK 63 OPLTK 64 OPLTK 65 OPLTK 66 OPLTK 67 OPLTK 68 OPLTK 69 OPLTK 70 OPLTK 71 OPLTK 72 OPLTK 73 Kokouksen järjestäytyminen Taloudellinen tilanne

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2018 Ympäristölautakunta Sivut 9- Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2018 Ympäristölautakunta Sivut 9- Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2018 Ympäristölautakunta Sivut 9- KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 28.3.2018 klo.16.00.

Lisätiedot

Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä

Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä Iitin kunta Pöytäkirja 7/2014 103 Kaavoitustoimikunta 08.12.2014 Aika 08.12.2014 klo 18:00-18.50 Paikka Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala Saapuvilla Poissa Laitinen Juha Kare Terhi

Lisätiedot

Tietoimitusjaosto nro 1/ SISÄLLYSLUETTELO

Tietoimitusjaosto nro 1/ SISÄLLYSLUETTELO nro 1/2015 SISÄLLYSLUETTELO TIETOIMJ 1 Kokouksen järjestäytyminen TIETOIMJ 2 Avustusprosenttien vahvistaminen vuodelle 2015 TIETOIMJ 3 Perusparannusavustuksien osuus avustussummasta Sivu 2 Nro 1/2015 Kokouspaikka-

Lisätiedot

Ympäristö- ja rakennuslautakunta nro 10/ SISÄLLYSLUETTELO

Ympäristö- ja rakennuslautakunta nro 10/ SISÄLLYSLUETTELO nro 10/2013 SISÄLLYSLUETTELO YMPJARAKL 134 Kokouksen järjestäytyminen YMPJARAKL 135 Lausunto maalämpökaivon toimenpidelupahakemuksesta YMPJARAKL 136 Ympäristö- ja rakennuslautakunnan talousseuranta 11/2013

Lisätiedot

TEKNLTK:156/2011 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ)

TEKNLTK:156/2011 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ) TEKNLTK:156/2011 KV 58 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ) TEKNLTK 5.4.2011 27 Oheismateriaali Liite 4 Kaj Strandberg hakee muutosta voimassa olevaan Järvimaan rantaasemakaavaan 15.03.2011

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 3/2015 24.3.2015 SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 3/2015 24.3.2015 SISÄLLYSLUETTELO nro 3/2015 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 21 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 22 Teknisen lautakunnan talouden seuranta 2/2015 TEKNLTK 23 Investointimäärärahan hakeminen vuodelle 2015 Karlsåkerin asemakaava-alueen

Lisätiedot

Haapiorinne asemakaava-alueen omakotitonttien myynti- ja vuokrausperusteiden hyväksyminen (kv)

Haapiorinne asemakaava-alueen omakotitonttien myynti- ja vuokrausperusteiden hyväksyminen (kv) Yhdyskuntatekniikan lautakunta 27 20.04.2017 Kunnanhallitus 145 02.05.2017 Haapiorinne asemakaava-alueen omakotitonttien myynti- ja vuokrausperusteiden hyväksyminen (kv) 282/10.00.02/2017 Yhdyskuntatekniikan

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 7 TILINPÄÄTÖKSEN 2015 ESITTELY 3 8 KUNNANHALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAN KATSAUS 3 9 EDELLISEN KOKOUKSEN

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 Aika 8.10.2014 klo 15:03 18:00 Paikka Kaupungintalo, kokoustila K1-K2 Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 28 29 30 31 32 33 Kaupungin talouskatsaus 1.1. 31.8.2014 Konserniyhtiöiden

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 Ympäristölautakunta Sivut 55- Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 Ympäristölautakunta Sivut 55- Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 Ympäristölautakunta Sivut 55- KOKOUSAIKA Torstai 6.7.2017 klo.16.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Ympäristöviraston tammi - kesäkuun 2016 toimintaraportti

Ympäristöviraston tammi - kesäkuun 2016 toimintaraportti n tammi - kesäkuun 2016 toimintaraportti Tehtäväalueiden vastuuhenkilöiden antamien raporttien perusteella toiminta etenee kokonaisuutena suunnitellusti ja hyväksytyt strategiset ja operatiiviset tavoitteet

Lisätiedot

Liitteet: - Kaavaluonnos, liite 1/ 61 - Asemakaavamerkinnät, liite 2/ 61 - Asemakaavaselostus, liite 3/ 61

Liitteet: - Kaavaluonnos, liite 1/ 61 - Asemakaavamerkinnät, liite 2/ 61 - Asemakaavaselostus, liite 3/ 61 Valtuusto 6 09.09.2013 6 S 19 C Joensuun venesataman asemakaavan hyväksyminen 152/10.02.03/2012 KAAVJAOS 61 Kaavoitusjaosto 12.6.2012 Valmistelija: maankäyttöpäällikkö Matti Kanerva matti.kanerva (at)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 14.11.2011 kello 18.00-18.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 10/

Tekninen lautakunta 10/ SIIKAISTEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta 10/2015 97 Aika Keskiviikko 09.12.2015 klo 18.00 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Harju Tero puheenjohtaja Söderbacka Sari varapuheenjohtaja Järvenpää Susanna

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 Kokousaika 8.10.2013 klo 18.00 21.45 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/2019 30 Kokousaika 17.4.2019 kello 18.00 19.10 Kokouspaikka Oripään kunnanvirasto Läsnä Auramaa Ville Kankare Tarmo Kiertonen Sanna, varapuheenjohtaja Koivusaari

Lisätiedot

KAAVOITUSKATSAUS 2015

KAAVOITUSKATSAUS 2015 Rautalammin kunta KAAVOITUSKATSAUS 2015 Kaavoitusjaosto 30.7.2015, 16 1 YLEISTÄ Maankäyttö- ja rakennuslain 7 :n mukaan kunnan tulee vähintään kerran vuodessa laatia katsaus kunnassa ja maakunnan liitossa

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 6/2010 11.5.2010 SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 6/2010 11.5.2010 SISÄLLYSLUETTELO nro 6/2010 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 43 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 44 Uudenmaan ELY-keskuksen liikenne- ja infrastruktuurivastuualueen toiminta- ja taloussuunnitelma 2011-2014, lausuntopyyntö TEKNLTK

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 07.09.2015 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi Helena

Lisätiedot

Kunnantalon kokoushuone

Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 30.9.2016 Kokoustiedot Aika Tiistai 11.10.2016 klo 19.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 65 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 26.11.2018 klo 10.00 16.50 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi Pöytäkirjan

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 05.12.2017 Kokoustiedot Aika Maanantaina 11.12.2017 kello 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Jämi Areena 279 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 Tekninen lautakunta Nro 6/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 17.9.2015 klo 17-18.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1

JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1 JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1 Käsitellyt asiat Asia Otsikko Sivu 44 Kokouksen järjestäytyminen 4 45 Juuan Vuokratalot Oy:n toiminta vuonna 2015 5 46 Arviointikertomuksen 2015 valmisteluun liittyvä 6

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13. Tekninen lautakunta 15.12.2010

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13. Tekninen lautakunta 15.12.2010 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 Tekninen lautakunta 15.12.2010 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 15.12.2010 klo 16.30 17.15 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Lehtinen

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta Kokousaika Tiistai 29.01.2013 klo 17.00 19.07 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet Juha-Pekka Mäntyvaara puheenjohtaja et Virpi Väisänen

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 7. helmikuuta 2013 kello 19.00 20.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo Leino j. x Elina Rauhala

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 7/ ( 10) Konsernijaosto Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 7/ ( 10) Konsernijaosto Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 7/2018 1 ( 10) Aika 19.12.2018, klo 17:00-18:06 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 40 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 6/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Esityslista 6/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 6/2018 1 Kunnanhallitus Aika 07.05.2018 klo 10:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 59 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta 27.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 27.3.2014 klo 16.30 17.20 Kunnanviraston kokoushuone Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 2/2010 13 Tekninen lautakunta. Torstai 18.02.2010 klo 18.00-20.10. Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa

LEMIN KUNTA 2/2010 13 Tekninen lautakunta. Torstai 18.02.2010 klo 18.00-20.10. Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa 2/2010 13 Tekninen lautakunta Torstai 18.02.2010 klo 18.00-20.10 Kunnanvirasto I, valtuustosali Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Laitinen Sonja Buuri

Lisätiedot

Paikka Iitin Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä

Paikka Iitin Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä Iitin kunta Pöytäkirja 3/2016 39 Kaavoitustoimikunta 14.03.2016 Aika 14.03.2016 klo 18:00-18:24 Paikka Iitin Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Rautatienkatu 20, Kausala Saapuvilla Poissa Laitinen

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 1/ Tekninen lautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa

LEMIN KUNTA 1/ Tekninen lautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa 1/2010 1 Tekninen lautakunta Torstai 14.01.2010 klo 18.00-19.55 Kunnanvirasto I, valtuustosali Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Laitinen Sonja Buuri Riku

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT. Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT. Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009 TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30 Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Varsinainen

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 13.2.2018 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat 1

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 23.11.2016 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1 Kokousaika 14.11.2012, kello 16.30 18.25 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Lahti Tapani,

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 3/2014 19.3.2014 SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 3/2014 19.3.2014 SISÄLLYSLUETTELO nro 3/2014 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 30 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 31 Teknisen lautakunnan talouden seuranta 3/2014 TEKNLTK 32 Vastaus valtuustoaloitteeseen Aleksis Kiven koulun homevaurioiden selvittämisestä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 Tekninen lautakunta 13.11.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 13.11.2014 klo 16.30 17.50 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

Kunnanvaltuusto nro 2/2012 27.2.2012 SISÄLLYSLUETTELO

Kunnanvaltuusto nro 2/2012 27.2.2012 SISÄLLYSLUETTELO nro 2/2012 SISÄLLYSLUETTELO KV 10 KV 11 KV 12 Kokouksen järjestäytyminen Talouden tasapainotusohjelman seuranta n työjärjestyksen mukainen luettelo valmistelussa olevista valtuutettujen tekemistä aloitteista

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 8.1.2019 Kokoustiedot Aika Tiistai 15.1.2019 klo 18.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro Nro 4 18.05.2017 42 Kokousaika Torstai 18.05.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa pj vpj

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00 18.25

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00 18.25 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00 18.25 Konneveden

Lisätiedot