Tekninen lautakunta nro 3/ SISÄLLYSLUETTELO

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tekninen lautakunta nro 3/ SISÄLLYSLUETTELO"

Transkriptio

1 nro 3/2015 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 21 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 22 Teknisen lautakunnan talouden seuranta 2/2015 TEKNLTK 23 Investointimäärärahan hakeminen vuodelle 2015 Karlsåkerin asemakaava-alueen infran ja vesihuolto-verkoston rakentamista varten TEKNLTK 24 Karlsåkerin asemakaava-alueen maankäyttösopimus TEKNLTK 25 n Virkkula -asemakaavahankkeen käynnistäminen TEKNLTK 26 Maan vuokraaminen Adven Oy:lle TEKNLTK 27 Kaavoituskatsaus 2015 TEKNLTK 28 Viranhaltijapäätösten laillisuusvalvonta TEKNLTK 29 Saapuneet kirjeet, ilmoitukset ja päätökset TEKNLTK 30 Muut asiat

2 Sivu 2 Nro 3/2015 Kokouspaikka- ja aika Kunnantalo Läsnäolevat jäsenet Dahlqvist Rabbe, puheenjohtaja Vierinen Kari, varapuh.johtaja Hanhikorpi Pirjo, jäsen Holmlund Åke, jäsen Heikkilä Risto, varajäsen Niskanen Lasse, jäsen Rahikainen Eljas, jäsen Lindström Catharina, jäsen Rosengren Heidi, jäsen Muut läsnäolevat Kaisla Heikki, kunnanhallituksen edustaja Malmberg Magnus, rakennusmestari Kiljunen Taneli, maankäyttöinsinööri Latvala Ann-Britt, toimistonhoitaja Asiat Allekirjoitukset Rabbe Dahlqvist puheenjohtaja Ann-Britt Latvala pöytäkirjanpitäjä pöytäkirjantarkastaja pöytäkirjantarkastaja Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä, aika ja paikka Tekninen toimisto Todistaa, allekirjoitus Virka-asema Toimistonhoitaja Ann-Britt Latvala

3 Sivu 3 TEKNLTK 21 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN päättää - todeta kokouksen laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi - valita kaksi pöytäkirjan tarkastajaa.

4 Sivu 4 TEKNLTK 22 TEKNISEN LAUTAKUNNAN TALOUDEN SEURANTA 2/2015 Oheismateriaali Teknisen lautakunnan talousarvion käyttötalouden toteutumaa on tarkasteltu tilanteen mukaan. Tässä vaiheessa vuotta käyttötalouden toteutumassa ei ole poikkeamia talousarvioon nähden. Liitteet ja oheismateriaali: - Oheismateriaalina o talouden ja investointien toteutumatilastot 2/2015 Esittelijä: tekninen johtaja Jorma Skyttä, p , s-posti: jorma.skytta@siuntio.fi Lautakunta päättää merkitä talouden seurannan tiedoksi.

5 Sivu 5 TEKNLTK:171 /2015 TEKNLTK 23 INVESTOINTIMÄÄRÄRAHAN HAKEMINEN VUODELLE 2015 KARLSÅKERIN ASEMAKAAVA-ALUEEN INFRAN JA VESIHUOLTO-VERKOSTON RAKENTAMISTA VARTEN Karlsåkerin alueen asemakaavoitus on pantu vireille kunnanhallituksen päätöksellä Asemakaavaehdotus on ollut julkisesti nähtävillä ja siitä on saatu lausunnot viranomais- ja muilta osallisiksi katsotuilta tahoilta. Asemakaava voidaan hyväksyä, kun alueen maanomistajan kanssa on tehty maankäyttösopimus. Maankäyttösopimusneuvotteluissa maanomistajan kanssa on edetty niin, että sopimusta voidaan ehdottaa kunnanhallitukselle hyväksyttäväksi. Asemakaavan hyväksymisen myötä kunnalla on velvollisuus rakentaa asemakaavan mukainen tiestö sekä vesihuoltoverkosto. Rakentamisen kustannusarvio on euroa, josta tiestön ja valaistuksen osuus on euroa ja vesihuoltoverkoston osuus euroa. Kunnanhallitukselle hyväksyttäväksi ehdotettavan maankäyttösopimuksen mukaisten luovutettavien tonttien arvo kattaa arvioidut investoinnit lähes kaksinkertaisesti. Vuoden 2015 talousarvion investointiosassa alueen rakentamiselle ei ole varattu määrärahaa. Esittelijä: tekninen johtaja Jorma Skyttä, puh , sähköposti: jorma.skytta@siuntio.fi päättää ehdottaa kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle, että vuoden 2015 talousarvion investointiosaan lisätään seuraavat määrärahat: - kohtaan 3 Julkinen käyttöomaisuus / 50 Karlsåkerin asemakaava-alueen infran suunnittelu ja rakentaminen euroa. - kohtaan 5 Vesihuoltolaitos / Uusinvestoinnit Karlsåkerin asemakaavaalueen vesi- ja viemäriverkoston rakentaminen euroa.

6 Sivu 6 TEKNLTK:120 /2012 TEKNLTK 24 KARLSÅKERIN ASEMAKAAVA-ALUEEN MAANKÄYTTÖSOPIMUS EKEJAMAAP Oheismateriaali Liite 6 Tilan Karlsberg RN:o 1:294 Sjundbyn kylästä, omistaja ehdottaa kaavoitusyhteistyötä kunnan kanssa. Tila rajoittuu pohjoisessa Peltokujaan ja idässä omakotialueeseen Pellonmutkan kohdalla. Hakijan mukaan tilan koon vuoksi (2,3350 hehtaaria) sitä on hankala viljellä ja ylläpitää nykyisten suurten maatalouskoneiden kanssa. Alue sopisi paremmin joko omakoti- tai rivitalotonteiksi asemakaavoitetuksi alueeksi, tai näiden yhdistelmäksi. Samalla tulisi enemmän talouksia, jotka liittyisivät kunnalliseen viemäri- ja vesiverkkoon. Alue on yleiskaavassa osittain A-alueella sisältäen 3 rakennuspaikkaa, ja osittain MT-2 aluetta. Oheismateriaali ja liitteet: - oheismateriaalina asemakaava ja yleiskaava - liitteenä tarjous Päätös: Esitetään neuvottelun pohjaksi maanomistajalle, että tehdään maankäyttösopimus, jossa asemakaavoituksen aiheuttaman arvonnousun jakoperiaate on seuraava: - 3 yleiskaavassa olevaa rakennuspaikkaa maanomistajalle - 3 rakennuspaikan ylittävä rakennusoikeus jaetaan kunnan ja maanomistajan kesken puoliksi. - katu- ja muut yleiset alueet korvauksetta kunnalle - asemakaavoituskustannuksista vastaa maanomistaja Ehdotuksen mukaan. ==== EKEJAMAAP Liite 2 Sopimus on tarkoituksenmukaista tehdä kahdessa vaiheessa: 1. kaavoituksen käynnistämissopimus 2. maankäyttösopimus Kaavoituksen käynnistämissopimuksen luonnos, joka on laadittu yhteistyössä maanomistajan kanssa. Oheismateriaali ja liitteet: - liitteenä kaavoituksen käynnistämissopimusluonnos.

7 Sivu 7 Päätös: KH Liite 6 Elinkeino- ja maapoliittinen toimikunta lähettää kaavoituksen käynnistämissopimuksen kunnanhallitukselle käsiteltäväksi. Ehdotuksen mukaan. ==== Tilan Karlsberg RN:o 1:394 omistaja on ehdottanut päivätyllä tarjouksellaan kaavoitusyhteistyötä n kunnan kanssa. Maa- ja elinkeinopoliittinen toimikunta on käsitellyt kaavoitusyhteistyötä ja pidetyissä kokouksissaan ja katsonut aiheelliseksi ryhtyä yhteistyöhön ehdotetun tilan kaavoittamiseksi. Maanomistajan kanssa tehtävässä sopimuksessa on kaksi vaihetta. Ensimmäisessä vaiheessa hyväksytään ehdotettu liitteen mukainen asemakaavoituksen käynnistämissopimus. Toisessa vaiheessa neuvotellaan maanomistajan kanssa kuntaa sitova maankäyttösopimus, kun kaavoittajan kaavaluonnos on ollut julkisesti nähtävillä. Maanomistaja vastaa valitsemaltaan kaavoittajalta aiheutuneista kaavoituskustannuksista. Mikäli toisen vaiheen maankäyttösopimuksen tekemiseen päädytään, kunta vastaa tilan teiden ja kunnallistekniikan rakentamisesta sekä perii kunnallistekniikkaan liittyviltä asiaan kuuluvat liittymismaksut. Päätös: TEKNLTK Liitteet 1, 2, 3 ja 4 Oheismateriaali Kunnanhallitus päättää hyväksyä liitteenä olevan tilan Karlsberg RN:o 1:394 asemakaavoituksen käynnistämissopimuksen. Ehdotus hyväksyttiin. === Osallistumis- ja arviointisuunnitelma ja asemakaavaluonnos ovat valmistuneet. Oheismateriaali ja liitteet: - liitteenä osallistumis- ja arviointisuunnitelma - liitteenä asemakaavaluonnos - liitteenä kaavaselostus - liitteenä kaavamerkinnät - oheismateriaalina kaavoituksen aloittamissopimus.

8 Sivu 8 Esittelijä: kunnaninsinööri Markku Kärkkäinen p , s-posti markku.karkkainen@siuntio.fi Lautakunta päättää - laittaa osallistumis- ja arviointisuunnitelman sekä asemakaavaluonnoksen julkiseen käsittelyyn. Päätös: Ehdotuksen mukaan. ==== TEKNLTK Oheismateriaali Asemakaavan muutosluonnos on ollut julkisesti nähtävillä Liitteet 1, ja lausunnot on pyydetty. Oheismateriaali ja liitteet: - oheismateriaalina lausunnot ja muistutukset sekä kaavoittajan vastine - liitteenä asemakaavan muutosehdotus. Esittelijä: tekninen johtaja Jorma Skyttä, p , s-posti: jorma.skytta@siuntio.fi Lautakunta päättää - merkitä tiedoksi lausunnot ja muistutukset sekä kaavoittajan vastineen - asettaa asemakaavan muutosehdotuksen julkisesti nähtäville kunnan teknisessä toimistossa os. Krouvintie 1, ja - pyytää asemakaavan muutosehdotuksesta lausunnot seuraavilta: n kunnan ympäristö- ja rakennuslautakunta Uudenmaan ELY-keskus Uudenmaan liitto Museovirasto Länsi-Uudenmaan maakuntamuseo Aluearkkitehti Rauli Ailus Inkoon - n ympäristöyhdistys ry Tilan Karlsberg RN:o maanomistaja ja rajanaapurit Päätös: Ehdotuksen mukaan. ==== EKEJAMAAP Liite 2 Asemakaavaehdotus on ollut julkisesti nähtävillä Ennen teknisen lautakunnan loppukäsittelyä ja asemakaavan lähettämistä

9 Sivu 9 kunnanhallituksen ja -valtuuston käsiteltäväksi on maanomistajan kanssa tehtävä maankäyttösopimus. Sopimusluonnos on valmisteltu elinkeino- ja maapoliittisessa toimikunnassa päätettyjen neuvottelulähtökohtien pohjalta. Maanomistajalta on pyydetty kommentteja luonnoksesta, tosin vastausta ei ole vielä saatu. Sopimuksen keskeiset asiat ovat: 1. Katualueet luovutetaan kunnalle vastikkeetta; 2. Kunta vastaa katualueiden ja vesihuollon suunnittelusta ja rakentamisesta; 3. Sopimuskorvauksena maanomistaja luovuttaa kunnalle vastikkeetta 5 AO-tonttia; 4. Maanomistaja vastaa rakennustapaohjeiden laadinnasta, jotka hyväksytetään kunnalla; 5. Infrastruktuurin rakentaminen ajoitetaan aikavälille huhti-elokuu Oheismateriaali ja liitteet - Liitteenä Karlsåkerin asemakaava-aluetta koskevan maankäyttösopimuksen luonnos Valmistelija: maankäyttöinsinööri Taneli Kiljunen, , s-posti: etunimi.sukunimi@siuntio.fi Päätös: Elinkeino- ja maapoliittinen toimikunta merkitsee valmistelutilanteen tiedoksi ja hyväksyy liitteenä olevan sopimusluonnoksen maanomistajan kanssa käytävien jatkoneuvottelujen pohjaksi. Elinkeino- ja maapoliittinen toimikunta merkitsi valmistelutilanteen tiedoksi ja hyväksyi liitteenä olevan sopimusluonnoksen maanomistajan kanssa käytävien jatkoneuvottelujen pohjaksi. Pykälän käsittelyn jälkeen pidettiin kokoustauko klo === TEKNLTK 24 Liite 1 Neuvotteluja maankäyttösopimuksesta on jatkettu asemakaava-alueen maanomistajan kanssa elinkeino- ja maapoliittisessa toimikunnassa käsitellyn sopimusluonnoksen pohjalta. Maanomistaja on ilmoittanut suullisesti olevansa valmis tekemään sopimuksen kunnan kanssa liitteen mukaisesti. Maankäyttösopimuksen keskeisimmät seikat ovat: 1. Maanomistaja luovuttaa asemakaavaehdotuksen mukaiset katualueet vastikkeetta.

10 Sivu Kunta vastaa katualueiden ja vesihuollon suunnittelusta ja rakentamisesta kustannuksellaan. 3. Maanomistaja vastaa kustannuksellaan rakentamistapaohjeiden laadinnasta ja niiden hyväksyttämisestä ympäristö- ja rakennuslautakunnassa. 4. Infrastruktuurin rakentaminen on sidottu asemakaavan lainvoimaisuuden ajankohtaan: aloitetaan kolmen kuukauden kuluessa lainvoimaisuudesta ja saatetaan tonttien rakentamisvalmiuteen (asfaltoimaton ajoyhteys ja vesihuollon liittymismahdollisuus jokaiselle tontille) viiden kuukauden kuluessa lainvoimaisuudesta. 5. Sopimuskorvauksena maanomistaja luovuttaa kunnalle seuraavat asemakaavaehdotuksen mukaiset tontit: a. Tontti m 2 e=0,20 b. Tontti m 2 e=0,20 c. Tontti m 2 e=0,20 d. Tontti m 2 e=0,20 e. Tontti m 2 e=0,20 Maankäyttösopimus sisältää luovutettavia alueita koskevan kiinteistökaupan esisopimuksen, joka allekirjoitetaan samassa yhteydessä. Liitteet ja oheismateriaali: - Liitteenä: o ehdotus Karlsåkerin asemakaava-aluetta koskevaksi maan käyttösopimukseksi Esittelijä: maankäyttöinsinööri Taneli Kiljunen, puh , s-posti: taneli.kiljunen@siuntio.fi päättää ehdottaa kunnanhallitukselle, että se hyväksyy liitteen mukaisen ehdotuksen Karlsåkerin asemakaava-alueen maanomistajan ja kunnan väliseksi maankäyttösopimukseksi.

11 Sivu 11 TEKNLTK:626 /2014 TEKNLTK 25 Liite 2 SIUNTION VIRKKULA -ASEMAKAAVAHANKKEEN KÄYNNISTÄMINEN Kunnanvaltuusto on päättänyt yhteistyösopimuksesta kunnan ja Virkkulankylä Oy:n välillä. Sopimuksella on sovittu mm. asemakaavan muutoshankkeen käynnistämisestä. Asemakaavan muutos koskee ntien ja Haagantien risteyksen tuntumassa sijaitsevia kunnan omistamia kiinteistöjä , ja Voimassa olevassa asemakaavassa (hyväksytty ) alueet on merkitty maatalousalueeksi, joka maatalousalueena käyttämisen päätyttyä varataan virkistysalueeksi. Maankäyttö- ja rakennuslain 63 mukainen osallistumis- ja arviointisuunnitelma on laadittu. Liitteet ja oheismateriaali: - Liitteenä: o osallistumis- ja arviointisuunnitelma Esittelijä: maankäyttöinsinööri Taneli Kiljunen, puh , sähköposti: taneli.kiljunen@siuntio.fi päättää - panna vireille kiinteistöjä , ja koskevan asemakaavan muutoksen; - kuuluttaa vireille tulosta Kirkkonummen Sanomissa ja Västra Nylandissa; - hyväksyä hankkeen osallistumis- ja arviointisuunnitelman liitteen mukaisesti ja - tiedottaa kuulutuksen yhteydessä, että osallistumis- ja arviointisuunnitelmaan voi tutustua kunnan teknisellä toimistolla ja kunnan kotisivuilla.

12 Sivu 12 TEKNLTK:169 /2015 TEKNLTK 26 MAAN VUOKRAAMINEN ADVEN OY:LLE Liite 3 Oheismateriaali Palonummen alueen asemakaavan muutos, joka mahdollistaa uuden lämpölaitoksen rakentamisen Palonummentien ja rautatien väliselle alueelle, on saanut lainvoiman. Kuntakeskuksen alueella kaukolämpöliiketoimintaa harjoittava ja kaukolämmön jakeluverkon haltija, Adven Oy, on tarjoutunut vuokraamaan asemakaavan mukaisen, lämpölaitosta varten varatun, määräalan. Asemakaavamääräysten mukaisesti määräalalle voidaan rakentaa lämpökeskus, jonka pääasiallinen energialähde on hake tai muu uusiutuva luonnonvara ja jonka suurin polttoaineteho on 1,5 MW. Adven Oy on neuvotteluissa ilmoittanut päätyneensä laitokseen, jonka pääasiallisena energialähteenä olisi pelletti. Pelletin käyttäminen vähentää oleellisesti polttoainekuljetuksia hakkeeseen verrattuna. Adven Oy:n mukaan hakelaitokseen verrattuna maltillisempien rakentamiskustannusten myötä myös kaukolämmön hinta laskisi enemmän. Uuden laitoksen sijoittamisvaihtoehtoja on tarkasteltu useaan otteeseen. Lainvoimaisen asemakaavan mukainen sijainti on näissä tarkasteluissa todettu ainoaksi taloudellisesti ja toiminnallisesti toteutettavissa olevaksi vaihtoehdoksi. Newsec Valuation Oy on laatinut kunnan toimeksiannosta arvion tontin markkina-arvosta. Arvion mukaan tontin arvo on euroa. Näin ollen ehdotetun vuosivuokran, euroa (12 % tontin arvosta), voidaan todeta olevan käypä hinta. Vuokra on sidottu 100 %:sti Tilastokeskuksen ilmoittamaan tukkuhintaindeksiin. Vuokra-aika on Liitteet ja oheismateriaali: - Liitteenä: o Ehdotus maanvuokrasopimukseksi kunnan ja Adven Oy:n välille - Oheismateriaalina: o Newsec Valuation Oy:n arviolausunto Esittelijä: maankäyttöinsinööri Taneli Kiljunen, puh , sähköposti: taneli.kiljunen@siuntio.fi ehdottaa kunnanhallitukselle, että Palonummen alueen asemakaavan muutoksella muodostetun EN-korttelin mukainen määräala

13 Sivu 13 vuokrataan väliseksi ajaksi Adven Oy:lle liitteen mukaisesti.

14 Sivu 14 TEKNLTK:170 /2015 TEKNLTK 27 KAAVOITUSKATSAUS 2015 Liite 4 Maankäyttö- ja rakennuslain 7 mukaan kunnan tulee vähintään kerran vuodessa laatia katsaus kunnassa ja maakunnan liitossa vireillä olevista ja lähiaikoina vireille tulevista kaava-asioista, jotka eivät ole merkitykseltään vähäisiä (kaavoituskatsaus). Siinä selostetaan lyhyesti kaava-asiat ja niiden käsittelyvaiheet sekä sellaiset päätökset ja muut toimet, joilla on välitöntä vaikutusta kaavoituksen lähtökohtiin, tavoitteisiin, sisältöön ja toteuttamiseen. Kaavoituskatsauksesta on tiedotettava sen tarkoituksen kannalta sopivalla tavalla. Teknisen lautakunnan ja ympäristö- ja rakennuslautakunnan sekä teknisen osaston johtosäännön 9 20 kohdan mukaan teknisen lautakunnan tehtävänä on tiedottaa laadituista kaavoista sekä käynnissä olevista ja tulevista kaavoitustoimista. Liitteet ja oheismateriaali: - Liitteenä: o Kaavoituskatsaus 2015 Esittelijä: maankäyttöinsinööri Taneli Kiljunen, puh , sähköposti: taneli.kiljunen@siuntio.fi päättää - hyväksyä liitteenä olevan kunnan kaavoituskatsauksen 2015; - tiedottaa kaavoituskatsauksesta jakamalla se kunnan jokaiseen kotitalouteen sekä julkaisemalla se kunnan kotisivuilla ja lähettää kaavoituskatsauksen tiedoksi kunnanhallitukselle

15 Sivu 15 TEKNLTK 28 VIRANHALTIJAPÄÄTÖSTEN LAILLISUUSVALVONTA Lautakunnalle on toimitettu lautakunnan alaisten viranhaltijoiden päätöspöytäkirjoja edellisen kokouksen jälkeen tehdyistä päätöksistä, jotka voidaan kuntalain 51 :n mukaan ottaa lautakunnan käsiteltäväksi. Lautakunta päättää - kuntalain 51 :n nojalla olla ottamatta käsiteltäväkseen seuraavia teknisen lautakunnan alaisten viranhaltijoiden pöytäkirjoissa olevia asioita: Tekninen johtaja Jorma Skyttä, ajalta ei päätöksiä Rakennusmestari Magnus Malmberg, ajalta ei päätöksiä

16 Sivu 16 TEKNLTK 29 Oheismateriaali SAAPUNEET KIRJEET, ILMOITUKSET JA PÄÄTÖKSET on vastaanottanut seuraavat kirjeet, lausunnot ja päätökset. Päivärinteen koulun vanhempainyhdistyksen kirje tekniselle lautakunnalle. Liitteet ja oheismateriaali: - Oheismateriaalina: o Päivärinteen koulun vanhempainyhdistyksen kirje Esittelijä: tekninen johtaja Jorma Skyttä, p , s-posti: jorma.skytta@siuntio.fi Lautakunta merkitsee seuraavat asiat tiedoksi

17 Sivu 17 TEKNLTK 30 MUUT ASIAT keskustelee ajankohtaisista asioista. päättää - merkitä ajankohtaiset asiat ja Ryhti-ohjelmiston esittelyn tiedoksi.

Tekninen lautakunta nro 3/2015 24.3.2015 SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 3/2015 24.3.2015 SISÄLLYSLUETTELO nro 3/2015 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 21 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 22 Teknisen lautakunnan talouden seuranta 2/2015 TEKNLTK 23 Investointimäärärahan hakeminen vuodelle 2015 Karlsåkerin asemakaava-alueen

Lisätiedot

TEKNLTK:156/2011 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ)

TEKNLTK:156/2011 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ) TEKNLTK:156/2011 KV 58 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ) TEKNLTK 5.4.2011 27 Oheismateriaali Liite 4 Kaj Strandberg hakee muutosta voimassa olevaan Järvimaan rantaasemakaavaan 15.03.2011

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kokouspäivämäärä. SIUNTION KUNTA Viranomainen. Tekninen lautakunta TEKNLTK:249 /2010 LÅNGVIKIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kokouspäivämäärä. SIUNTION KUNTA Viranomainen. Tekninen lautakunta TEKNLTK:249 /2010 LÅNGVIKIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Sivu 10 TEKNLTK:249 /2010 TEKNLTK 52 Teknltk 14.9.2010 62 LÅNGVIKIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Liite 1 Liitteenä on kokonaissuunnitelma (alustava) jonka mukaan alueelle tulee - asuntoja - tuotantorakennuksia

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 7/2015 9.6.2015 SISÄLLYSLUETTELO. TEKNLTK 53 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 54 Pickalan huoltoaseman viemäröinti

Tekninen lautakunta nro 7/2015 9.6.2015 SISÄLLYSLUETTELO. TEKNLTK 53 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 54 Pickalan huoltoaseman viemäröinti nro 7/2015 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 53 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 54 Pickalan huoltoaseman viemäröinti Sivu 2 Nro 7/2015 Kokouspaikka- ja aika Kunnantalo klo 17.00-17.40 Läsnäolevat jäsenet Dahlqvist

Lisätiedot

Liitteet: - Kaavaluonnos, liite 1/ 61 - Asemakaavamerkinnät, liite 2/ 61 - Asemakaavaselostus, liite 3/ 61

Liitteet: - Kaavaluonnos, liite 1/ 61 - Asemakaavamerkinnät, liite 2/ 61 - Asemakaavaselostus, liite 3/ 61 Valtuusto 6 09.09.2013 6 S 19 C Joensuun venesataman asemakaavan hyväksyminen 152/10.02.03/2012 KAAVJAOS 61 Kaavoitusjaosto 12.6.2012 Valmistelija: maankäyttöpäällikkö Matti Kanerva matti.kanerva (at)

Lisätiedot

RAUTATIEALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOSHANKE (KAAVAMERKINNÄN MUUTTAMINEN/TILA FAGERPARK RN:O )

RAUTATIEALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOSHANKE (KAAVAMERKINNÄN MUUTTAMINEN/TILA FAGERPARK RN:O ) RAUTATIEALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOSHANKE (KAAVAMERKINNÄN MUUTTAMINEN/TILA FAGERPARK RN:O 755-406-6-115) Liite 2 Teknltk 7.6.2011/ 46 Oheismateriaalia Liisa Fagerlund hakee muutosta voimassa olevaan Rautatiealueen

Lisätiedot

LEMIN KUNTA ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus Kunnanvaltuuston päätösten täytäntöönpano...89

LEMIN KUNTA ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus Kunnanvaltuuston päätösten täytäntöönpano...89 ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus 16.04.2012 Käsiteltävät asiat 66. Kunnanvaltuuston päätösten 10.4.2012 täytäntöönpano...89 67. Haagin yleissopimuksen mukainen kulttuuriomaisuuden luettelo...90 68.Kaavoituskatsaus

Lisätiedot

Kunnanhallitus nro 5/ SISÄLLYSLUETTELO

Kunnanhallitus nro 5/ SISÄLLYSLUETTELO nro 5/2015 SISÄLLYSLUETTELO KH 73 KH 74 KH 75 KH 76 KH 77 KH 78 KH 79 Kokouksen järjestäytyminen Talouden seuranta n kunnan ilmasto-ohjelma n kunnan ympäristönsuojelumääräykset Karlsåkerin asemakaava-alueen

Lisätiedot

SIUNTIO 14.10.2014 Pickalan Golfkartanon asemakaavan muutos

SIUNTIO 14.10.2014 Pickalan Golfkartanon asemakaavan muutos SIUNTIO 14.10.2014 Pickalan Golfkartanon asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) laaditaan osana kaavatyön

Lisätiedot

Kesärannan ranta-asemakaava / kaavaehdotuksen hyväksyminen

Kesärannan ranta-asemakaava / kaavaehdotuksen hyväksyminen Kunnanhallituksen 61 02.10.2014 Kunnanhallituksen 82 04.12.2014 Kunnanhallituksen 23 20.05.2015 Kunnanhallitus 119 09.06.2015 Kunnanvaltuusto 36 17.06.2015 Kesärannan ranta-asemakaava / kaavaehdotuksen

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 19.06.2012/ 56 91 Tekninen lautakunta 06.11.2012/ 98 195 Kaupunginhallitus 02.04.2013/111 241 Valtuusto 15.04.

Tekninen lautakunta 19.06.2012/ 56 91 Tekninen lautakunta 06.11.2012/ 98 195 Kaupunginhallitus 02.04.2013/111 241 Valtuusto 15.04. Tekninen lautakunta 19.06.2012/ 56 91 Tekninen lautakunta 06.11.2012/ 98 195 Kaupunginhallitus 02.04.2013/111 241 Valtuusto 15.04.2013/ 50 104 415-265-2012 YRTTISUON ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS Tekla

Lisätiedot

RAUTATIEALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOSHANKE (KAAVAMERKINNÄN MUUTTAMINEN/TILA FAGERPARK RN:O )

RAUTATIEALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOSHANKE (KAAVAMERKINNÄN MUUTTAMINEN/TILA FAGERPARK RN:O ) RAUTATIEALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOSHANKE (KAAVAMERKINNÄN MUUTTAMINEN/TILA FAGERPARK RN:O 755-406-6-115) Teknltk 7.6.2011/ 46 a Liisa Fagerlund hakee muutosta voimassa olevaan Rautatiealueen Bollstadin ja

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Rakennusjärjestys ohjaa rakentamista kunnassa Jokaisella kunnalla tulee olla rakennusjärjestys, jonka avulla kunnassa tapahtuvaa rakentamista ohjataan. Paikalliset

Lisätiedot

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos Metsäranta-tilan 1:284 alueella,

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos Metsäranta-tilan 1:284 alueella, Kaavoitustoimikunta 5 02.03.2015 Kaavoitustoimikunta 28 11.05.2015 Kunnanhallitus 120 18.05.2015 Kaavoitustoimikunta 50 12.10.2015 Kunnanhallitus 229 19.10.2015 Kunnanvaltuusto 87 10.11.2015 Kymijoen -

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 3/ SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 3/ SISÄLLYSLUETTELO nro 3/2011 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 23 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 24 Viranhaltijoiden päätösten laillisuusvalvonta TEKNLTK 25 Länsi-n osayleiskaavan muutos (myransin kylä) TEKNLTK 26 Långvikin

Lisätiedot

Kunnanhallitus nro 11/ SISÄLLYSLUETTELO

Kunnanhallitus nro 11/ SISÄLLYSLUETTELO nro 11/2015 SISÄLLYSLUETTELO KH 165 Kokouksen järjestäytyminen KH 166 Lähetekeskustelun käyminen vuoden 2016 talousarviosta ja vuosien 2017-2019 taloussuunnitelmasta KH 167 KH 168 KH 169 KH 170 Kunnanvaltuuston

Lisätiedot

Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 16. kaupunginosa, Syväsenvaara kortteli 3036 tontti 3, Aapatie 10 LUONNOS. Kuva: Blom Kartta Oy

Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 16. kaupunginosa, Syväsenvaara kortteli 3036 tontti 3, Aapatie 10 LUONNOS. Kuva: Blom Kartta Oy Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 16. kaupunginosa, Syväsenvaara kortteli 3036 tontti 3, Aapatie 10 LUONNOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kuva: Blom Kartta Oy ROVANIEMEN KAUPUNKI MAANKÄYTTÖ

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA JOUTSAN KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA 321 Kaavamuutos koskee osittain korttelin 321, tonttia nro 1 (AM). OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Maankäyttö- ja rakennuslain 63 :n mukaan, kaavaa

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Rakennusjärjestys ohjaa rakentamista kunnassa Jokaisella kunnalla tulee olla rakennusjärjestys, jonka avulla kunnassa tapahtuvaa rakentamista ohjataan. Paikalliset

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 10/2015 29.9.2015 SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 10/2015 29.9.2015 SISÄLLYSLUETTELO nro 10/2015 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 80 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 81 Teknisen lautakunnan talouden seuranta 8/2015 TEKNLTK 82 Toiminnalliset tavoitteet vuodelle 2016 TEKNLTK 83 Lausunto ELY:n

Lisätiedot

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos tilan Tokkola 4:94 alueella,

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos tilan Tokkola 4:94 alueella, Kaavoitustoimikunta 7 02.03.2015 Kaavoitustoimikunta 27 11.05.2015 Kunnanhallitus 119 18.05.2015 Kaavoitustoimikunta 43 24.09.2015 Kunnanhallitus 228 19.10.2015 Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 3/2013 9.4.2013 SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 3/2013 9.4.2013 SISÄLLYSLUETTELO nro 3/2013 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 22 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 23 Viranhaltijapäätösten laillisuusvalvonta TEKNLTK 24 Tyyskyläntien tiesuunnitelman muutoksen hyväksyminen TEKNLTK 25 Tiesuunnitelmien

Lisätiedot

SIUNTIO KARLSÅKER ASEMAKAAVA

SIUNTIO KARLSÅKER ASEMAKAAVA SIUNTIO KARLSÅKER ASEMAKAAVA KAAVASELOSTUS 24.4.2013 Vireille tulosta ilmoitettu: KH:n päätös 11.6.2012 Luonnos nähtävänä (MRA 30 ) 25.2. -12.3.2013 Ehdotus nähtävänä (MRA 27 ) - Hyväksytty kunnanvaltuustossa

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 1/ SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 1/ SISÄLLYSLUETTELO nro 1/2016 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 1 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 2 Teknisen lautakunnan vuoden 2015 toimintakertomuksen hyväksyminen TEKNLTK 3 Vesihuoltolaitoksen vuoden 2015 toimintakertomuksen

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 28.1.2014 2 TEKNISEN TOIMEN VUODEN 2014 TALOUSARVION KÄYTTÖSUUNNITELMA

Tekninen lautakunta 28.1.2014 2 TEKNISEN TOIMEN VUODEN 2014 TALOUSARVION KÄYTTÖSUUNNITELMA Tekninen lautakunta 28.1.2014 2 TEKNISEN TOIMEN VUODEN 2014 TALOUSARVION KÄYTTÖSUUNNITELMA Tekn. ltk. 1 Lavian kunnanvaltuusto on kokouksessaan 19.12.2013 hyväksynyt talousarvion vuodelle 2014, taloussuunnitelman

Lisätiedot

Kaustisen kunta. Kanttorilan asemakaavan muutos korttelissa 153. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS HKM Infra Oy

Kaustisen kunta. Kanttorilan asemakaavan muutos korttelissa 153. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS HKM Infra Oy 710 Kaustisen kunta Kanttorilan asemakaavan muutos korttelissa 153 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS HKM Infra Oy Nikolaintie 6 A 62200 KAUHAVA (06) 434 2300 www.hkminfra.fi Sisällysluettelo 1

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2017 KOKOUSAIKA 1.3.2017 kello 19.00-20.20 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 5/ SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 5/ SISÄLLYSLUETTELO nro 5/2013 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 42 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 43 Viranhaltijapäätösten laillisuusvalvonta TEKNLTK 44 Kunnan keskuskeittiön tuottamien ruoka-annosten sisäisen laskutuksen hinnaston

Lisätiedot

ILOMANTSI Kirkonkylä OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. Päiväys 30.1.2015. KURENKANKAAN ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS Palstatien alue

ILOMANTSI Kirkonkylä OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. Päiväys 30.1.2015. KURENKANKAAN ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS Palstatien alue ILOMANTSI Kirkonkylä Päiväys 30.1.2015 KURENKANKAAN ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS Palstatien alue OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Suunnittelualue Suunnittelualue sijaitsee Ilomantsin Kirkonkylän

Lisätiedot

Kausala - Kirkonkylä -osayleiskaavan muutos, valtatien 12 liikennejärjestelyt, Tillola, kaavaehdotus

Kausala - Kirkonkylä -osayleiskaavan muutos, valtatien 12 liikennejärjestelyt, Tillola, kaavaehdotus Kaavoitustoimikunta 21 20.05.2014 Kaavoitustoimikunta 28 08.09.2014 Kaavoitustoimikunta 22 11.05.2015 Kunnanhallitus 118 18.05.2015 Kaavoitustoimikunta 51 12.10.2015 Kausala - Kirkonkylä -osayleiskaavan

Lisätiedot

SIUNTIO 11.03.2015 Kuntakeskus / Siuntion Virkkula, asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

SIUNTIO 11.03.2015 Kuntakeskus / Siuntion Virkkula, asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma SIUNTIO 11.03.2015 Kuntakeskus / Siuntion Virkkula, asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) laaditaan

Lisätiedot

Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä

Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä Iitin kunta Pöytäkirja 7/2014 103 Kaavoitustoimikunta 08.12.2014 Aika 08.12.2014 klo 18:00-18.50 Paikka Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala Saapuvilla Poissa Laitinen Juha Kare Terhi

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

PELKOSENNIEMEN KUNTA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PELKOSENNIEMEN KUNTA ASEMAKAAVAN MUUTOS PYHÄTUNTURI / OSA-ALUE C SOUTAJAN RANNAN ALUE Pyhätunturin matkailualueella korttelissa 582 kiinteistöjen 583-403-77-1, 583-403-77-45 ja 583-403-77-46 alueilla OSALLISTUMIS-

Lisätiedot

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Haimila Veikko tekninen johtaja, asiantuntija 33

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Haimila Veikko tekninen johtaja, asiantuntija 33 Iitin kunta Pöytäkirja 8/2015 1 Tarkastuslautakunta 23.09.2015 Aika Keskiviikko 23.09.2015 klo 18:00-19:42 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Yli-Kaitala Markku Heinonen Sinikka

Lisätiedot

Kolpin asemakaavan muutos, korttelit ja sekä viheralue. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) Kaavatunnus:

Kolpin asemakaavan muutos, korttelit ja sekä viheralue. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) Kaavatunnus: Kolpin asemakaavan muutos, korttelit 210-211 ja 221-229 sekä viheralue Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) Kaavatunnus: 599407201606 2 Sisältö: 1. SUUNNITTELUALUE... 3 2. LÄHTÖKOHDAT JA TAVOITTEET...

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Kemijärven kaupunki 1 (6) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Asemakaava Pyhätunturin matkailukeskuksessa Teuvontien varrella. Suunnittelualue ja kaavan tavoite Suunnittelualue sijaitsee Pyhätunturin

Lisätiedot

KAAVOITUSKATSAUS 2015

KAAVOITUSKATSAUS 2015 Rautalammin kunta KAAVOITUSKATSAUS 2015 Kaavoitusjaosto 30.7.2015, 16 1 YLEISTÄ Maankäyttö- ja rakennuslain 7 :n mukaan kunnan tulee vähintään kerran vuodessa laatia katsaus kunnassa ja maakunnan liitossa

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Kemijärven kaupunki 1 (7) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Asemakaava Pyhätunturin matkailukeskuksessa Suopursunmutkan varrella. Suunnittelualue ja kaavan tavoite Suunnittelualue sijaitsee Pyhätunturin

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS)

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Alue Asemakaavan muutos koskien Alavuden kaupungin Salmi 10. kaupunginosan korttelia 10046 ja siihen / Ympäristöpalvelut 20.10.2014 2 / 8 1 Osallistumis- ja

Lisätiedot

1(7) Mäntsälän kunta Ympäristöpalvelut ISONNIITYNTIEN ASEMAKAAVAN MUUTOS, OAS

1(7) Mäntsälän kunta Ympäristöpalvelut ISONNIITYNTIEN ASEMAKAAVAN MUUTOS, OAS 1(7) Mäntsälän kunta Ympäristöpalvelut ISONNIITYNTIEN ASEMAKAAVAN MUUTOS, OAS PROJ.NRO 174 Asemakaavan muutos OSOITE TAI MUU PAIKANNUS Kaavamuutosalueen rajaus on merkitty oheiseen karttaan ALOITE TAI

Lisätiedot

Päätös: Maanmittausinsinöörin ehdotus hyväksyttiin.

Päätös: Maanmittausinsinöörin ehdotus hyväksyttiin. Kaavoitustoimikunta 21 08.12.2006 Joutsan kunnanhallitus, -2007 81 05.03.2007 Kaavoitustoimikunta 24 05.10.2007 Joutsan kunnanhallitus 39 04.02.2008 Kaavoitustoimikunta 7 10.04.2008 Joutsan kunnanhallitus

Lisätiedot

JÄMSÄN KAUPUNKI. MAANKÄYTTÖ- JA RAKENNUSLAIN 63 :n MUKAINEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

JÄMSÄN KAUPUNKI. MAANKÄYTTÖ- JA RAKENNUSLAIN 63 :n MUKAINEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA JÄMSÄN KAUPUNKI MAANKÄYTTÖ- JA RAKENNUSLAIN 63 :n MUKAINEN OSALLISTUMIS- JA Länkipohjan teollisuusalueen asemakaava (55. kaupunginosa) Tampereentie Tampere 65 km Jämsä 27 km Hirsikankaantie Suunnittelualue

Lisätiedot

Raision kaupunki Esityslista 1 (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 449/ / Päätöshistoria. Tekninen lautakunta 9.6.

Raision kaupunki Esityslista 1 (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 449/ / Päätöshistoria. Tekninen lautakunta 9.6. Raision kaupunki Esityslista 1 (1) Asianro 449/10.02.03/2014 8 Raision kaupungin 5. kaupunginosan (Kuninkoja) asemakaavan ja siihen liittyvän tonttijaon sekä Korinpunojankadun katualueen osaa ja suojaviheraluetta

Lisätiedot

TEKNLTK 39 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 40 Investointimäärärahan hakeminen Päivärinteen koulun korjaukseen

TEKNLTK 39 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 40 Investointimäärärahan hakeminen Päivärinteen koulun korjaukseen nro 5/2015 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 39 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 40 Investointimäärärahan hakeminen Päivärinteen koulun korjaukseen Sivu 2 Nro 5/2015 Kokouspaikka- ja aika Päivärinteen koulu klo

Lisätiedot

INARIN KUNTA. Inarin kunta Tekninen osasto Kaavoitus. Inarin kirkonkylän asemakaavan muutos; KORTTELIT 79 JA 80

INARIN KUNTA. Inarin kunta Tekninen osasto Kaavoitus. Inarin kirkonkylän asemakaavan muutos; KORTTELIT 79 JA 80 INARIN KUNTA Inarin kunta Tekninen osasto Kaavoitus Inarin kirkonkylän asemakaavan muutos; KORTTELIT 79 JA 80 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS 15.2.2017 Yleistä osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta

Lisätiedot

Heinäveden kunnan kaavoituskatsaus

Heinäveden kunnan kaavoituskatsaus 1 Heinäveden kunnan kaavoituskatsaus 2013 2 HEINÄVEDEN KUNNAN KAAVOITUSKATSAUS 2013 Kaavoituskatsauksen tavoite ja sisältö Maankäyttö- ja rakennuslain 7 :n mukaan kunnan tulee vähintään kerran vuodessa

Lisätiedot

PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI KAAVOITUSKATSAUS 2014. viistokuva: MOVA kuvaaja Jari Kokkonen

PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI KAAVOITUSKATSAUS 2014. viistokuva: MOVA kuvaaja Jari Kokkonen PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI KAAVOITUSKATSAUS 2014 viistokuva: MOVA kuvaaja Jari Kokkonen Pyhäjärven kaupunginvaltuusto hyväksynyt..2014 KAAVOITUSKATSAUS 2014 1.5.2014 Maankäyttö- ja rakennuslain 7 :n mukaisesti

Lisätiedot

Kunnanhallitus nro 6/ SISÄLLYSLUETTELO

Kunnanhallitus nro 6/ SISÄLLYSLUETTELO nro 6/2015 SISÄLLYSLUETTELO KH 91 Kokouksen järjestäytyminen KH 92 Vuoden 2016 talousarviokehys ja talousarvion laadintaohje KH 93 Edustajan nimeäminen Novago Yrityskehitys Oy:n yhtiökokoukseen KH 94 Edustajan

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015 KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAN MUUTOS 3. KAUPUNGINOSA Korttelit 3063 Uimahallin ja Jyvälänpuiston päiväkodin alueet OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MAANKÄYTTÖ 2018 Suunnittelualue Suunnittelun kohteena on noin 1,5

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 5/2010 28.4.2010 SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 5/2010 28.4.2010 SISÄLLYSLUETTELO nro 5/2010 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 40 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 41 Marsuddenin alue yleiskaavan muutos, osallistumis- ja arviointisuunnitelma TEKNLTK 42 Golfkartanon pohhjoispuoleisen alueen

Lisätiedot

Kunnanhallitus nro 9/2011 8.8.2011 SISÄLLYSLUETTELO

Kunnanhallitus nro 9/2011 8.8.2011 SISÄLLYSLUETTELO nro 9/2011 SISÄLLYSLUETTELO KH 155 KH 156 KH 157 KH 158 KH 159 Kokouksen järjestäytyminen Lautakuntien ja viranhaltijoiden päätösten laillisuusvalvonta Saapuneet kirjeet, ilmoitukset ja päätökset n kunnan

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 1/ SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 1/ SISÄLLYSLUETTELO nro 1/2015 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 1 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 2 Teknisen lautakunnan vuoden 2015 toimintakertomuksen hyväksyminen TEKNLTK 3 Vesihuoltolaitoksen vuoden 2015 toimintakertomuksen

Lisätiedot

RADANVARSITIE, ASEMAKAAVAN MUUTOS, KAAVA NRO 467

RADANVARSITIE, ASEMAKAAVAN MUUTOS, KAAVA NRO 467 Valkeakosken kaupunki 2.4.2013 Kaavoitus / Kaupunkisuunnitteluyksikkö Sääksmäentie 2 37600 VALKEAKOSKI ASEMAKAAVAN SELOSTUS, JOKA KOSKEE 2.4.2013 PÄIVÄTTYÄ ASEMAKAAVA- KARTTAA RADANVARSITIE, ASEMAKAAVAN

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS)

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) 1 MITEN VOIN VAIKUTTAA RAKENNUSJÄRJESTYKSEEN? 1 Mikä on rakennusjärjestys Jokaisessa kunnassa tulee olla rakennusjärjestys, mutta sen määräykset voivat olla erilaisia kunnan eri alueilla (MRL 14.1 ). Rakennusjärjestyksen

Lisätiedot

KAAVOITUSKATSAUS 2017

KAAVOITUSKATSAUS 2017 Rautalammin kunta KAAVOITUSKATSAUS 2017 Kaavoitusjaosto 13.9.2017 12 Kunnanhallitus 18.9.2017 318 Kunnanvaltusto 26.9.2017 91 1 YLEISTÄ Maankäyttö- ja rakennuslain 7 :n mukaan kunnan tulee vähintään kerran

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(7) Maankäyttöpalvelut 13.4.2011 KAPULI IIB-VAIHEEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(7) Maankäyttöpalvelut 13.4.2011 KAPULI IIB-VAIHEEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS 1(7) KAPULI IIB-VAIHEEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS PROJ. NRO 223 Sijainti on osoitettu oheisessa karttaliitteessä. ALOITE TAI HAKIJA SUUNNITTELUN KOHDE

Lisätiedot

Utsuvaaran asemakaavan laajennus ja korttelin 802 asemakaavamuutos

Utsuvaaran asemakaavan laajennus ja korttelin 802 asemakaavamuutos 1 KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka Utsuvaaran asemakaavan laajennus ja korttelin 802 asemakaavamuutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 11.4.2016 Ilmakuva Maanmittauslaitos 2014 2 1. Osallistumis-

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 8/ SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 8/ SISÄLLYSLUETTELO nro 8/2013 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 69 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 70 Talousarvion hyväksyminen vuodelle 2014 TEKNLTK 71 Toiminnalliset tavoitteet TEKNLTK 72 Teknisen lautakunnan esitys talouden

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 1/ SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 1/ SISÄLLYSLUETTELO nro 1/2015 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 1 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 2 Teknisen lautakunnan talouden seuranta 1/2015 TEKNLTK 3 Ajoneuvon siirrosta ja säilytyksestä perittävät kustannukset TEKNLTK 4

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KUUSAMON KAUPUNKI 1 Dnr:o 619/2016 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Maankäyttö- ja rakennuslain mukaan laaditaan asemakaavan muuttamisesta osallistumis- ja arviointisuunnitelma, jossa kuvataan osallisten

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 16.3.2016 Kokoustiedot Aika Tiistai 29.3.2016 klo 19.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 16 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

LINJAPUISTO II asemakaavan muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

LINJAPUISTO II asemakaavan muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma LINJAPUISTO II asemakaavan muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on kunnan esitys yhteistyöstä osallisille. Se määrittelee kaavan valmistelussa ja kaavan vaikutusten

Lisätiedot

Sivistyslautakunnan suomenkielinen jaosto nro 2/ SISÄLLYSLUETTELO

Sivistyslautakunnan suomenkielinen jaosto nro 2/ SISÄLLYSLUETTELO nro 2/2012 SISÄLLYSLUETTELO SIVLSUOJ 7 Kokouksen järjestäytyminen SIVLSUOJ 8 Viranhaltijapäätökset tiedoksi SIVLSUOJ 9 Suomenkielisen esiopetuksen työsuunnitelman 2012-2013 hyväksyminen SIVLSUOJ 10 Sivistyslautakunnan

Lisätiedot

Kirkonkylän pienet asemakaavan muutokset 2018 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Kirkonkylän pienet asemakaavan muutokset 2018 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma SAVITAIPALEEN KUNTA Kirkonkylän pienet asemakaavan muutokset 2018 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 8.8.2018 Savitaipaleen kunta Osallistumis- ja arviointisuunnitelma I SISÄLLYSLUETTELO 1 JOHDANTO...

Lisätiedot

LINJA-AUTOASEMAN JA AMIZZAN KORTTELIN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 18.3.2009

LINJA-AUTOASEMAN JA AMIZZAN KORTTELIN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 18.3.2009 1(6) LINJA-AUTOASEMAN JA AMIZZAN KORTTELIN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 18.3.2009 PROJ.NRO XXX Asemakaavan muutos Keskustie 1 ja-3, korttelit 304 ja 306, OSOITE TAI MUU PAIKANNUS

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA MÄNTSÄLÄ SUVIKETO RANTA-ASEMAKAAVA. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, 26.8.2014, täyd. 20.11.2014

MÄNTSÄLÄN KUNTA MÄNTSÄLÄ SUVIKETO RANTA-ASEMAKAAVA. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, 26.8.2014, täyd. 20.11.2014 1(5) MÄNTSÄLÄ SUVIKETO RANTA-ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, 26.8.2014, täyd. 20.11.2014 PROJ. NRO 247 Sijainti on osoitettu oheisessa karttaliitteessä. ALOITE TAI HAKIJA SUUNNITTELUN

Lisätiedot

VT 4:N MUUTOKSIIN LIITYVÄ LEIVONMÄEN ASEMAKAAVOJEN OSITTAINEN KUMOAMINEN JA MUUTOS SEKÄ ASEMAKAAVAN LAAJENNUS

VT 4:N MUUTOKSIIN LIITYVÄ LEIVONMÄEN ASEMAKAAVOJEN OSITTAINEN KUMOAMINEN JA MUUTOS SEKÄ ASEMAKAAVAN LAAJENNUS VT 4:N MUUTOKSIIN LIITYVÄ LEIVONMÄEN ASEMAKAAVOJEN OSITTAINEN KUMOAMINEN JA MUUTOS SEKÄ ASEMAKAAVAN LAAJENNUS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 23.8.2017 Asemakaavan kumoaminen maantiealueelta Asemakaavan

Lisätiedot

KAAVOITUSKATSAUS 2016

KAAVOITUSKATSAUS 2016 Rautalammin kunta KAAVOITUSKATSAUS 2016 Kaavoitusjaosto 16.2.2017, 3 Kunnanhallitus 27.2.2017 62 1 YLEISTÄ Maankäyttö- ja rakennuslain 7 :n mukaan kunnan tulee vähintään kerran vuodessa laatia katsaus

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 9/2013 1.10.2013 SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 9/2013 1.10.2013 SISÄLLYSLUETTELO nro 9/2013 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 78 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 79 Kunnantalon laajennus - investointimäärärahojen siirtäminen TEKNLTK 80 Teknisen lautakunnan talouden seuranta 8/2013 TEKNLTK

Lisätiedot

KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS

KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS Allekirjoittaneet sopijapuolet ovat tehneet seuraavan asemakaavan muuttamista koskevan sopimuksen: 1. Sopijaosapuolet: Sotkamon kunta (jäljempänä kunta) 2. Alue, jota sopimus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro klo 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta 22.3.2017 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 22.3.2017 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi

Lisätiedot

INARIN KIRKONKYLÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS; KITTILÄN RATSUTIE

INARIN KIRKONKYLÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS; KITTILÄN RATSUTIE INARIN KIRKONKYLÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS; KITTILÄN RATSUTIE ASEMAKAAVAN SELOSTUS LUONNOS 16.4.2018 Inarin kunta Tekninen osasto Kaavoitus 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot Kunta: Inarin kunta

Lisätiedot

STÖRSVIKIN UUDEN TULOTIEN ALUEEN ASEMAKAAVOITUS

STÖRSVIKIN UUDEN TULOTIEN ALUEEN ASEMAKAAVOITUS STÖRSVIKIN UUDEN TULOTIEN ALUEEN ASEMAKAAVOITUS KH 16.6.2008/ 122 Liite 2 Hakijoiden tilat yht. n. 9 ha sijaitsevat Störsvikin yleiskaava-alueella. Uusi tulotie vapaa-ajankeskuksesta Sunnanvikin risteykseen

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 2. KAUPUNGINOSA KORTTELI 2502 SEKÄ VIRKISTYSALUE Puustellin alue OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 2. KAUPUNGINOSA KORTTELI 2502 SEKÄ VIRKISTYSALUE Puustellin alue OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 2. KAUPUNGINOSA KORTTELI 2502 SEKÄ VIRKISTYSALUE Puustellin alue OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MAANKÄYTTÖ 2014 Suunnittelualue Suunnittelualue sijaitsee Kemijärven

Lisätiedot

Asemakaavamuutos koskien Kurikan kaupungin kaupunginosaa 19 Jalasjärvi. Maankäyttö- ja rakennuslain 63 mukainen Osallistumis- ja Arviointisuunnitelma.

Asemakaavamuutos koskien Kurikan kaupungin kaupunginosaa 19 Jalasjärvi. Maankäyttö- ja rakennuslain 63 mukainen Osallistumis- ja Arviointisuunnitelma. Liite 1. 1(13) Asemakaavamuutos koskien Kurikan kaupungin kaupunginosaa 19 Jalasjärvi. Asemakaavan muutoksella muutetaan Jalasjärven kirkonkylän korttelia 504. Maankäyttö- ja rakennuslain 63 mukainen Osallistumis-

Lisätiedot

YLÖJÄRVI OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. Suunnittelualue

YLÖJÄRVI OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. Suunnittelualue YLÖJÄRVI 1 (5) YMPLTK.10.6.2014 Dnro 270/51.512/2014 Asemakaavan muutos Kirkonseudun Kuruntien liikennealueiden sekä korttelin 8 tontin 6 ja korttelin 282 tontin 2 muutos välillä Soppeenmäki - Viljakkalantie

Lisätiedot

Agroreal Oy Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Agroreal Oy Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Dnro 634/2013 9:15 Agroreal Oy Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Asemakaavan muutos Riihimäen kaupunki Kaavoitusyksikkö 9.8.2015 SISÄLLYSLUETTELO 1. TEHTÄVÄ... 1 2. SUUNNITTELUALUE... 1 3. ALOITE...

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 8. KAUPUNGINOSA KORTTELISSA 8216

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 8. KAUPUNGINOSA KORTTELISSA 8216 KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 8. KAUPUNGINOSA KORTTELISSA 8216 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MAANKÄYTTÖ 2019 Suunnittelualue Suunnittelualue sijaitsee Suomun matkailukeskuksessa itä-suomun

Lisätiedot

OULAISTEN KAUPUNKI OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKIEN 1. OULAS KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 1 TONTTIA 5.

OULAISTEN KAUPUNKI OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKIEN 1. OULAS KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 1 TONTTIA 5. OULAISTEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKIEN 1. OULAS KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 1 TONTTIA 5. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 7.12.2017 Suunnitelman tarkoituksena on maankäyttö- ja rakennuslain 63

Lisätiedot

Kaavaprosessi ja kaavojen käsittely Kolarin kunnassa

Kaavaprosessi ja kaavojen käsittely Kolarin kunnassa Kaavaprosessi ja kaavojen käsittely Kolarin kunnassa Maankäyttöinsinööri Kullervo Lauri Maankäyttö- ja rakennuslain tavoite Lain tavoitteena on järjestää alueiden käyttö ja rakentaminen niin, että siinä

Lisätiedot

HEINÄVEDEN KUNNAN KAAVOITUS- KATSAUS

HEINÄVEDEN KUNNAN KAAVOITUS- KATSAUS HEINÄVEDEN KUNNAN KAAVOITUS- KATSAUS 2018 HEINÄVEDEN KUNNAN KAAVOITUSKATSAUS 2018 Kaavoituskatsauksen tavoite ja sisältö Maankäyttö- ja rakennuslain 7 :n mukaan kunnan tulee vähintään kerran vuodessa laatia

Lisätiedot

KESKUSTAN KORTTELIN 0301 ASEMAKAAVAN MUUTTAMINEN

KESKUSTAN KORTTELIN 0301 ASEMAKAAVAN MUUTTAMINEN Tekninen lautakunta 74 01.04.2008 Kaupunginhallitus 108 14.04.2008 Tekninen lautakunta 118 17.06.2008 Kaupunginhallitus 226 11.08.2008 Kaupunginhallitus 235 25.08.2008 Tekninen lautakunta 98 21.09.2010

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.9.2013

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.9.2013 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.9.2013 ÄHTÄRIN KAUPUNKI Mustikkavuoren asemakaavan muutos, OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Maankäyttö-ja rakennuslain 63 :n mukaan tulee kaavoitustyöhön sisällyttää

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 11/ SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 11/ SISÄLLYSLUETTELO nro 11/2013 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 95 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 96 Teknisen lautakunnan talouden seuranta 11/2013 TEKNLTK 97 Tontti-, kiinteistö- ja huoneistomyynnin tilannekatsaus TEKNLTK 98

Lisätiedot

Kaupunginvaltuusto NRO 6/2011 Kokousaika 17.10.2011 klo 19.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta

Kaupunginvaltuusto NRO 6/2011 Kokousaika 17.10.2011 klo 19.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta HAAPAVEDEN KAUPUNKI KOKOUSKUTSU Kaupunginvaltuusto NRO 6/2011 Kokousaika 17.10.2011 klo 19.00 Kokouspaikka Kaupungintalo Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro Asia Sivu Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PORNAINEN Päiväys 24.11.2016 Asemakaavan muutos KOTOJÄRVENRANTA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) laaditaan kaavoituksen

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Kaavatunnus 3-333 Asianro 951/10.02.03/2012 Asemakaavan muutos, Klaukkala, Klaukkalan ohikulkutie Kortteli 3184 sekä maatalous-, katu- ja liikennealue. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 16.10.2012

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 7/ SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 7/ SISÄLLYSLUETTELO nro 7/2013 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 58 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 59 Vuoden 2012 arviointikertomuksen käsittely TEKNLTK 60 Teknisen lautakunnan talouden seuranta TEKNLTK 61 Talousarvion 2013 muutosesitys

Lisätiedot

OAS KLAUKKALAN KYIJYNPUISTO PUISTOALUETTA KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Klaukkala, Kyijynpuisto

OAS KLAUKKALAN KYIJYNPUISTO PUISTOALUETTA KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Klaukkala, Kyijynpuisto Sivu 1/6 Kaavatunnus: 3-297 Asia n:o: 121/10.02.03/2019 17.6.2008, päivitetty 26.2.2019 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma KLAUKKALAN KYIJYNPUISTO PUISTOALUETTA KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS 26.2.2019

Lisätiedot

LEMIN KUNTA ASEMAKAAVAN KUMOAMINEN REMUSENTIEN ALUEELLA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUNNITELMA

LEMIN KUNTA ASEMAKAAVAN KUMOAMINEN REMUSENTIEN ALUEELLA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUNNITELMA LEMIN KUNTA ASEMAKAAVAN KUMOAMINEN REMUSENTIEN ALUEELLA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUNNITELMA 4.4.2016 LEMIN KUNTA Osallistumis- ja arviointisuunnitelma I SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ... 1 2 SUUNNITTELUALUEEN

Lisätiedot

KH , Liite 1. Tekla , liite no 1 LAPINLAHDEN KUNTA

KH , Liite 1. Tekla , liite no 1 LAPINLAHDEN KUNTA KH 23.4.2019 78, Liite 1 Tekla 3.4.2019 23, liite no 1 LAPINLAHDEN KUNTA 1 LAPINLAHDEN KUNTA KAAVOITUSKATSAUS 2019 YLEISTÄ Kunnan tulee vähintään kerran vuodessa laatia katsaus kunnassa ja maakunnan liitossa

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 10/2011 13.12.2011 SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 10/2011 13.12.2011 SISÄLLYSLUETTELO nro 10/2011 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 105 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 106 Viranhaltijapäätösten laillisuusvalvonta TEKNLTK 107 Länsi-n osayleiskaavan muutoshanke (rakennusoikeuden muuttaminen/tila

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 5.12.2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 11.12.2012 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 108 75

Lisätiedot

INARIN KUNTA. Inarin kunta Tekninen osasto Kaavoitus. Inarin kirkonkylän asemakaavan muutos; Menesjärvenpolku ja kadun nimeäminen

INARIN KUNTA. Inarin kunta Tekninen osasto Kaavoitus. Inarin kirkonkylän asemakaavan muutos; Menesjärvenpolku ja kadun nimeäminen INARIN KUNTA Inarin kunta Tekninen osasto Kaavoitus Inarin kirkonkylän asemakaavan muutos; Menesjärvenpolku ja kadun nimeäminen Osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS 7.12.2016 Yleistä osallistumis-

Lisätiedot

Sivistyslautakunta nro 6/ SISÄLLYSLUETTELO

Sivistyslautakunta nro 6/ SISÄLLYSLUETTELO nro 6/2013 SISÄLLYSLUETTELO SIVLTK 51 Kokouksen järjestäytyminen SIVLTK 52 Viranhaltijapäätösten laillisuusvalvonta SIVLTK 53 Sivistyslautakunnan talouden toteutuma 7/2013 SIVLTK 54 Muut asiat Sivu 2 Nro

Lisätiedot

SALLAN KUNTA RAKENNUSJÄRJESTYKSEN MUUTOS

SALLAN KUNTA RAKENNUSJÄRJESTYKSEN MUUTOS SALLAN KUNTA RAKENNUSJÄRJESTYKSEN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Luonnos 13.12.2016 EY 1. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA JA SEN TARKOITUS Maankäyttö- ja rakennuslain mukaan rakennusjärjestystä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 11.9.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 11.9.2013 klo 16.30 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

VT 4:N MUUTOKSIIN LIITYVÄ LEIVONMÄEN ASEMAKAAVOJEN OSITTAINEN KUMOAMINEN JA MUUTOS SEKÄ ASEMAKAAVAN LAAJENNUS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

VT 4:N MUUTOKSIIN LIITYVÄ LEIVONMÄEN ASEMAKAAVOJEN OSITTAINEN KUMOAMINEN JA MUUTOS SEKÄ ASEMAKAAVAN LAAJENNUS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA VT 4:N MUUTOKSIIN LIITYVÄ LEIVONMÄEN ASEMAKAAVOJEN OSITTAINEN KUMOAMINEN JA MUUTOS SEKÄ ASEMAKAAVAN LAAJENNUS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Asemakaavan kumoaminen maantiealueelta Asemakaavan laajentaminen

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.3.2015. Kirkonniemessä kiinteistöjen 6:129 ja 6:130 asemakaavan muutos ja laajennus

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.3.2015. Kirkonniemessä kiinteistöjen 6:129 ja 6:130 asemakaavan muutos ja laajennus Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.3.2015 LAPPAJÄRVEN KUNTA Kirkonniemessä kiinteistöjen 6:129 ja 6:130 asemakaavan muutos ja laajennus OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Maankäyttö-ja rakennuslain

Lisätiedot