Tervetuloa Virranniemeen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tervetuloa Virranniemeen"

Transkriptio

1 Tervetuloa Virranniemeen Virranniemen Ryhmäpuutarhayhdistys ry, Kuopio

2

3 Tervetuloa Virranniemeen Toivotamme Sinut ja perheesi tervetulleiksi alueellemme sekä jäseneksi yhteiseen suurperheeseemme. Onnittelemme Sinua, sillä olet valinnut erään Suomen kauneimmista alueista. Tähän tiedotteeseen on koottu tärkeimmät ensi-käden tiedot, tarkempia tietoja löytyy vuosittain ilmestyvästä Virranniemeläinen-jäsentiedotteesta, majalta info-kansiosta ja www-sivuiltamme Olet aina tervetullut kysymään asioista toimihenkilöiltä ja hallituksen jäseniltä. Alueemme on perustettu 1962 ja ryhmäpuutarhayhdistyksen perustava kokous oli Virranniemessä on 84 puutarhapalstaa, jotka ovat yhdessätoista pyöriössä, sekä suuret yhteiset puistoalueet. Yhteisiä tiloja ovat kerhotalo, saunarakennus, grilli, kalustovaja ja kolme WC-rakennusta. Meillä on kaksi uimarantaa, matonpesulaituri ja kuivaustelineet. Jäsenyys Jokaisesta mökistä tulee yhden henkilön liittyä yhdistyksen jäseneksi. Uuden jäsenen tulee ottaa välittömästi yhteyttä rahastonhoitajaan, täyttää jäsentietolomake ja maksaa liittymismaksu. Rakentaminen Alueelle on vahvistettu kokonaisrakennusoikeus, joka on määräävä. Mikäli aiot korjata rakennusta tai kenties rakentaa jotain uuttaa, ota ensin yhteyttä yhdistyksen puheenjoh-tajaan. Kaikkiin alueelle rakennettaviin kiinteisiin rakennuk-siin tulee anoa lupa hallitukselta. Auto- ja venepaikat Autojen paikoitusalueet on osoitettu liikennemerkein. Pyöriöihin saa pysäköidä vain yksi auto/mökki ja se tulee tehdä niin, että muiden esteetön liikkuminen on mahdollista. Autojen pesu alueella ei ole sallittua. Merkityt venepaikat ovat rannalla ja ne ovat yhdistyksen jäsenten käytössä. Vuokraan kuuluu yksi venepaikka/mökki, lisävenepaikasta veloitetaan 20 /vuosi. Veneitä saa säilyttää vain merkityillä paikoilla. Tiedotus Jäsentiedotteita jaetaan jäsenistölle tarpeen mukaan. Vuosittain julkaistaan tapahtumakalenteri, jossa on alustavat tiedot kauden tapahtumista. Tärkeää on kuitenkin seurata ilmoitustaulua, sillä siellä on ajankohtaisin tieto. Tiedotekansioon kootaan informaatiota yhdistyksen toimintaan liittyvistä ja ajankohtaisista asioista. Kansio on kaikkien luettavissa majan eteisessä.

4 Ilmoitustaulu Ilmoitustaulu on tärkeä tietokanava. Seuraa sitä jatkuvasti. Siellä on tiedot toimihenkilöistä ja hallituksen jäsenistä. Ajankohtaisista asioista ja tapahtumista tiedotetaan ilmoitus-taululla. Aloitelaatikko Aloitelaatikko on kerhotalon kuistilla. Tuo siihen aloitteesi, ruusut ja risut tai muut asiasi. Hallitus käsittelee ne kokouksessaan ja siirtää tarvittaessa yhdistyksen kokouksen käsiteltäväksi. Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostilla tai kotisivujen palautelomakkeella Säännöt Yhdistyksen säännöt, järjestyssäännöt sekä kaupungin järjestyssäännöt on jaettu jokaiseen mökkiin. Yhdistyksen kokoukset Yhdistyksen varsinaisia kokouksia on kaksi: vuosikokous pidetään toukokuun ja vaalikokous syyskuun puolen välin tienoilla. Ylimääräisiä kokouksia pidetään tarpeen vaatiessa. Kokouksiin osallistuminen on tärkeää, sillä siellä jäsenillä on mahdollisuus vaikuttaa yhteisiin asioihin. Talkoot Talkoovelvoite jokaista mökkiä kohden on 15 tuntia. Siitä voi suorittaa osan työnä ja osan maksaa rahassa. Talkootöistä täytetään talkookortti, joita saa saunalta, majalta tai rahastonhoitajalta. Talkookortit palautetaan aloitelaatikkoon syyskuun loppuun mennessä. Yhteisiä talkoopäiviä on ainakin kaksi: kevättalkoot ovat toukokuun alussa ja syystalkoot syyskuun loppupuolella. Muita talkoita pidetään tarpeen mukaan. Talkootöitä kukin tekee pitkin kesää hoitamalla erilaisia yhteisiä asioita. Talkootöitä ovat mm.: * nurmikon leikkuu ja muu yhteisten viheralueiden hoito (ei oman pyöriön nurmialueet) sekä lehtien haravointi ym. siistiminen * uimarantojen ja oman venepaikan siistiminen ja kunnossapito * saunan tehopesut noin kerran kuukaudessa * kerhotalon ja saunan mattojen pesu * saunamajurin työ oman lämmitysvuoron lisäksi (yksi saunan lämmitysvuoro kuuluu perusvelvoitteisiin ja antaa saunan käyttöoikeuden) * emäntien auttaminen keittiössä juhlien yhteydessä * juhlien järjestelytyöt: arvanmyynti, kilpailutoimitsijan tehtävät, lipunmyynti yms. * talkoovetäjien osoittamat työt, kuten teiden parannus, ojien kaivuut, avokompostien hoito, remonttityöt ym.

5 Yhdistyksen leikkurit ovat kalustovajassa, joka sijaitsee kerhomajasta vasemmalle rannan tuntumassa ja niitä käytetään vain yhteisten alueiden nurmikkojen ajoon. WC:t Alueellamme on kolme WC-rakennusta. Yhteisen viihtyisyytemme vuoksi tulee jokaisen huolehtia hygieniasta ja siistiä jälkensä. WC-paperia ei hankita yhdistyksen toimesta, vaan jokainen tuo tullessaan omat paperit. Jokaisen mökin velvollisuuksiin kuuluu neljä perättäistä wc:n siivouspäivää kesän aikana. Toukokuussa wc:n seinälle laitetaan vuorolista, jonka mukaan siivousvuorot hoidetaan. Yhdistyksen alueen kukkien kastelu on yhdistetty wc:n siivousvuoroihin ja ne kiertävät kolmen vuoden välein / lista. Mikäli oma vuoro sattuu sopimattomaan aikaan, tulee itse hankkia sijainen eli voit varmaankin vaihtaa vuoroa ystävän tai naapurin kanssa. WC:n normaali siivousvuoro ei ole talkootyötä. Puhdistusaineita wc:n sekä saunan siivoukseen löytyy kerhotalon eteisen komerosta. Vaihtoehtoisesti voi maksaa wc:n siivousmaksun. Hallitus suosittelee mökkeihin ekovessaa. Sauna-asiat Saunarakennuksessa on kaksi saunaa. Vasemmalla sauna nro 1 ja oikealla sauna nro 2. Saunat ovat sähkösaunoja. Vesi otetaan pääosin järvestä. Sauna 2:n kuistilta pääsee suihkuhuoneeseen. Kuistia käytetään suihkutilan pukuhuoneena. Saunaa 1 käytetään myös perhesaunomiseen. Perhesaunan varaukset merkitään saunan ilmoitustaululla olevaan listaan. Päivän ensimmäinen perhesaunoja vastaa saunan lämmityksestä ja viimeinen saunoja huolehtii saunan puhdistuksesta. Saunaa ja sen käyttöä koskevat tarkemmat ohjeet löytyvät saunan ilmoitustaululta. Saunamaksut Sauna on maksullinen aikuisille ja 6-12 v lapsille, alle 6 vuotiaat saunovat ilmaiseksi. Saunaan myydään myös sarjalippuja, jolloin saunominen on edullisempaa. Tämän lisäksi voi ostaa kausilipun, jolla saa saunoa koko kesän yleisillä saunavuoroilla. Kausilippu on henkilökohtainen. Maksut päätetään vuosittain syksyn vaalikokouksessa. Kaikki saunamaksut ja mahdolliset limppari-ostot maksetaan ennen saunomista. Tarkemmat ohjeet on saunan ilmoitustaululla. Saunan lämmitys Jokainen saunoja on velvollinen lämmittämään kerran kesässä saunan eli toimimaan saunamajurina. Siis yksi lämmitysvuoro / mökki. Perhesaunojat lämmittävät itse saunan, ellei vuoro ole saunapäivänä yhteisten vuorojen jälkeen.

6 Saunamajuri lämmittää saunat (1-2 tuntia ennen saunavuoron alkua), on yleisen saunavuoron ajan saunan eteisessä rahastamassa, tekee saunatilityksen ja siivoaa saunat lopuksi ellei vuorojen jälkeen ole varattu perhesaunoja. Saunamajurille on varattu oma ilmainen kylpyaika heti vuorojen loputtua ennen mahdollista perhesaunan alkua. Illan viimeinen perhesaunoja hoitaa tällöin saunan pesun. Lämmitysvuoro varataan saunan ilmoitustaulun listasta. Perhesaunavarauksia varten on erilliset varauslistat. On myös mahdollista varata talkootyönä useampia lämmitysvuoroja oman velvoitevuoron lisäksi. Näitä vuoroja voi varata vasta heinäkuun alun jälkeen. Tämä siitä syystä, että kaikille annetaan ensin aikaa varata yksi lämmitysvuoro. Niiden, jotka eivät lämmitä saunaa, ts. eivät toimi saunamajurina, tulee maksaa saunan lämmitysvuoromaksu. Katso tarkemmat tiedot tiedotekansiosta ja saunan ilmoitustaululta. Saunan avain on kerhotalon eteisen seinällä olevassa pienessä avainkaapissa. Kerhomajan vuokraus Yhdistyksen jäsenet voivat vuokrata kerhomajaa perhejuhliin. Varaus merkitään kerhomajan eteisessä olevaan listaan. Maksut ilmenevät varauslistasta. Yhdistyksen astiasto on käytettävissä. Kompostointi Yhdistys suosittelee, että kukin kompostoi omat jätteensä biokompostorilla. Yhdistyksen avokomposteihin saa viedä ainoastaan ruohonleikkuu- ja puutarhajätteitä, kuten kukkien varsia yms. Jätteet lajitellaan voimassa olevien ohjeiden mukaan. Roskat ja jätteet Ympäristönsuojelumääräykset kieltävät avotulen teon taajama-alueilla, joten roskien polttaminen tonteilla on kiellettyä. Olemme saaneet kuitenkin luvan paloviranomaisilta polttaa oksia tiettyinä päivinä. Alueella on kaksi oksanpolttopaikkaa. Yhteiset polttopäivät ilmoitetaan tapahtumakalenterissa samoin kuin kulloinkin vastuussa olevat pyöriöt. Polttamiseen on pyydettävä lupa palokunnalta ja sen tekevät vain siihen valtuutetut henkilöt, joiden vastuulla polttaminen on. Jätekatoksia on kaksi, joissa on laatikot jätteille. Suuria esineitä, kuten liesiä, jääkaappeja, huonekaluja, autonrenkaita yms. ei saa viedä jätekatoksiin, koska niiden poiskuljettaminen tulee yhdistykselle suhteettoman kalliiksi, vaan jokaisen tulee itse huolehtia nämä pois alueelta. Rakennusjätteet tulee jokaisen itse kuljettaa pois alueelta.

7 Metalliromu ei ole tavanomaista sekajätettä, joten jokaisen tulee itse hoitaa ne pois alueelta tai viedä niille osoitettuun paikkaan. Maalipurkit yms. ongelmajätteet jokainen huolehtii itse ongelmajätelaitokselle tai asianomaiseen keräyspisteeseen. Jätteiden lajittelusta ja jätehuollosta on ajankohtaiset ohjeet Virranniemeläinen jäsentiedotteessa! Juhlat ja tapahtumat Juhlia vietämme pitkin kesää. Juhannusaattona vietämme kokkojuhlaa oheisohjelmineen. Elojuhla on elokuun puolen välin tienoilla. Juhlajärjestelyihin osallistuva saa talkootunteja. Tarjolla on emäntien auttamista, arvanmyyntiä ja kilpailujen toimitsijatehtäviä yms. Perinteeksi on muodostunut myös heinäkuinen hartaustilaisuus kerhotalolla samoin kuin rantakalailta. Vuoden mittaan voi olla muitakin tapahtumia. Alustavasti vuoden tapahtumat on merkitty tapahtumakalenteriin, tapahtumista ilmoitetaan tarkemmin ilmoitustaululla. Mikäli Sinulla on kiinnostusta ja halua osallistua ohjelmatoimikuntaan suunnittelemaan ja toteuttamaan hauskoja ohjelmanumeroita, olet sydämellisesti tervetullut! Liikunta Lentopalloa voi pelata urheilukentällä tai rannalla. Muitakin pelejä on mahdollista harrastaa, jos vain halukkuutta löytyy. Kerhotalon ullakolla on biljardipöytä. Tule yhteisten rientojen pariin. Osallistu oman yhdistyksen toimintaan. Voit ilmoittautua Sinua kiinnostaviin tehtäviin joko harrastuksesta tai talkootuntien suorittamiseksi puheenjohtajalle, sihteerille tai hallituksen jäsenille. Tuo uusia ideoita ja tule kehittämään yhdistyksen toimintaa. Kaikkien panosta yhteiseksi hyväksi tarvitaan! Alueen kartta

TOIMIHENKILÖT Tehtävä Nimi Puhelin Mökki

TOIMIHENKILÖT Tehtävä Nimi Puhelin  Mökki TOIMIHENKILÖT 2017 2017 Tehtävä Nimi Puhelin E-mail Mökki puheenjohtaja@virranniemi.fi 2017 Puheenjohtaja Timo Leppänen 0440-434108 timo.jynkka5@suomi24.fi Kuovi 3 2016-2017 Hallituksen jäsen, varapj Petri

Lisätiedot

2014 Tehtävä Nimi. Niskanen

2014 Tehtävä Nimi. Niskanen 2014 Tehtävä Nimi 2008-2014 Puheenjohtaja Anneli Hiltunen 2013-2014 Hallituksen jäsen Alpo Föhr 2013-2014 Hallituksen jäsen Kari Mönkkönen 2014 Hallituksen jäsen Timo Leppänen 2014-2015 Hallituksen jäsen

Lisätiedot

Virranniemeläinen Jäsentiedote 1/2013

Virranniemeläinen Jäsentiedote 1/2013 Virranniemeläinen Jäsentiedote 1/2013 Sisällys Toimihenkilöt 2013 3 Yhdistyksen 50-v juhlat 4 Ostetaan & myydään 4 Mökkikauppoihin liittyviä asioita 4 Mökin omistajan kotipaikkakunta 4 Yhdistyksen uudet

Lisätiedot

Virranniemeläinen. Jäsentiedote 1/2010

Virranniemeläinen. Jäsentiedote 1/2010 Virranniemeläinen Jäsentiedote 1/2010 Kevät keikkuen tulevi... ja kesä seuraa sitä vääjäämättä, innolla jo odotamme alkukesän valoisia öitä elokuun lempeitä, tummenevia iltoja ja nautinnollisia hetkiä

Lisätiedot

Virranniemeläinen. Jäsentiedote 1/2012

Virranniemeläinen. Jäsentiedote 1/2012 Virranniemeläinen Jäsentiedote 1/2012 Sisällys Puheenjohtajan palsta 2 Ajankohtaisia asioita Toimihenkilöt 2012 3 Ostetaan & myydään 4 Mökkikauppoihin liittyviä asioita 4 Mökin omistajan kotipaikkakunta

Lisätiedot

Virranniemeläinen. Jäsentiedote 1/2011

Virranniemeläinen. Jäsentiedote 1/2011 Virranniemeläinen Jäsentiedote 1/2011 Elämän kalleinta aarretta ei voi ostaa eikä myydä, se on arvokkaampaa kuin puhdas hopea ja rakkaampaa kuin kulta. Sen voi löytää ystävällisistä teoista, kauniista

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016 27.9.2015 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016 1 YHDISTYKSEN YLEISKOKOUKSET Sääntömääräisistä yleiskokouksista pidetään kevätkokous maaliskuussa (alustavasti 20.3.2016) ja syyskokous syyskuussa (alustavasti

Lisätiedot

SUOMENLINNAN UPSEERIKERHO OHJE 1 (5) Johtokunta Suomenlinna C53

SUOMENLINNAN UPSEERIKERHO OHJE 1 (5) Johtokunta Suomenlinna C53 SUOMENLINNAN UPSEERIKERHO OHJE 1 (5) SUOMENLINNAN UPSEERIKERHON SAUNAN SÄÄNNÖT 1. YLEISTÄ Suomenlinnan upseerikerhon saunalla on käytössä jäsenten yhteisvuoro, tilaussauna sekä perhesauna. Arkiviikon maanantait

Lisätiedot

1 YYTERI BEACH JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

1 YYTERI BEACH JÄRJESTYSSÄÄNNÖT Sisältö 1 YYTERI BEACH JÄRJESTYSSÄÄNNÖT... 3 1.1 JÄRJESTYSSÄÄNNÖT ASUMISTA VARTEN... 3 1.1.1 YLEISTÄ... 3 1.1.2 VELVOITTAVUUS... 3 1.1.3 YHTEISET ALUEET... 3 1.1.4 JÄTEHUOLTO... 3 1.1.5 PYSÄKÖINTI... 3

Lisätiedot

YHDISTYS JA SEN TOIMINTAYMPÄRISTÖ

YHDISTYS JA SEN TOIMINTAYMPÄRISTÖ Virranniemen Ryhmäpuutarhayhdistys ry 1(6) TOIMINTAKERTOMUS 2013 1. YHDISTYS JA SEN TOIMINTAYMPÄRISTÖ Toiminnan yleistavoite Toimintasuunnitelmassa keskeiseksi tavoitteeksi oli asetettu saunan imeytyskentän

Lisätiedot

YHDISTYS JA SEN TOIMINTAYMPÄRISTÖ

YHDISTYS JA SEN TOIMINTAYMPÄRISTÖ Virranniemen Ryhmäpuutarhayhdistys ry 1(5) TOIMINTAKERTOMUS 2014 1. YHDISTYS JA SEN TOIMINTAYMPÄRISTÖ Toiminnan yleistavoite Toimintasuunnitelmassa keskeiseksi tavoitteeksi oli asetettu rakennusten korjaus-

Lisätiedot

Joensuun Jääkarhut Syyskokous torstaina klo (kahvitarjoilu alkaa klo 18.00) Karhu-sali

Joensuun Jääkarhut Syyskokous torstaina klo (kahvitarjoilu alkaa klo 18.00) Karhu-sali Joensuun Jääkarhut Syyskokous torstaina 19.11.2015 klo 18.30 (kahvitarjoilu alkaa klo 18.00) Karhu-sali Esityslista 1. Kokouksen avaus 2. Todetaan kokouksen läsnäolijat ja äänioikeutetut jäsenet 3. Todetaan

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Kososten sukuseura ry. ja sen kotipaikkana on Savonlinnan kaupunki.

Yhdistyksen nimi on Kososten sukuseura ry. ja sen kotipaikkana on Savonlinnan kaupunki. Kososten Sukuseura ry:n SÄÄNNÖT 1. Yhdistyksen nimi on Kososten sukuseura ry. ja sen kotipaikkana on Savonlinnan kaupunki. 2. Yhdistyksen tarkoituksena on: 1) ylläpitää yhteyttä Kososten suvun jäsenten

Lisätiedot

Fiskarsin kyläseura ry - Fiskars byförening rf TOIMINTASUUNNITELMA 2014. Yleistä. Hallitus. Jäsenistö. Toimikunnat ja työryhmät

Fiskarsin kyläseura ry - Fiskars byförening rf TOIMINTASUUNNITELMA 2014. Yleistä. Hallitus. Jäsenistö. Toimikunnat ja työryhmät Fiskarsin kyläseura ry - Fiskars byförening rf TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Yleistä Fiskars kyläseuran toiminta tukeutuu yhdistyksen sääntöihin ja vuosittain vahvistettavaan toimintasuunnitelmaan. Toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Rauhaniemen saunan talkoo-ohje. 18.7.2011 Tuija Poutanen, Anne Vasko, Matti Ojala ja Petri Linna

Rauhaniemen saunan talkoo-ohje. 18.7.2011 Tuija Poutanen, Anne Vasko, Matti Ojala ja Petri Linna Rauhaniemen saunan talkoo-ohje Tuija Poutanen, Anne Vasko, Matti Ojala ja Petri Linna Sisältö Yleistä Saunan aamusiivous Saunan iltasiivous Saunanhoitajan tehtävät Yleistä Avain haetaan Rauhaniemestä saunanhoitajalta

Lisätiedot

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen.

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen. KOKOUSKUTSU Vuosikokous 2016 Aika: 8.3.2016 kello 19.00 Paikka: Sauna Arla, Kaarlenkatu 15, Helsinki ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen: puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2016

TOIMINTAKERTOMUS 2016 Virranniemen Ryhmäpuutarhayhdistys ry 1(6) TOIMINTAKERTOMUS 2016 1. YLEISTÄ Toiminnan yleistavoite Toimintasuunnitelmassa keskeiseksi tavoitteeksi oli asetettu uimarannan, saunarannan, venevalkaman ja

Lisätiedot

ASUMISPAKKI- koulutus Asukasdemokratia ja järjestysmääräykset

ASUMISPAKKI- koulutus Asukasdemokratia ja järjestysmääräykset ASUMISPAKKI- koulutus Asukasdemokratia ja järjestysmääräykset 1 Asukasdemokratia Laki yhteishallinnosta vuokrataloissa 16.7.1990/649 eli Yhteishallintolaki : Laki antaa vuokralaisille oikeuden ottaa osaa

Lisätiedot

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7.

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7. VUOSITIEDOTE 2009 Levikki 400 kpl 1 Sisältö: Kyläyhdistyksen terveiset 3 Jäsenmaksu 3 Kyläyhdistys vuokraa 4 100 -vuotias koulumme 5 30 -vuotias kyläyhdistys 6 Nettisivut 7 Tapahtumat 7-9 Hallituksen jäsenet

Lisätiedot

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2010 Bobäck byaförening rf. Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Erkki Kasto.

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2010 Bobäck byaförening rf. Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Erkki Kasto. 15.2.2010 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 8.2.2009 Läsnä: Asiat: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Erkki Kasto. 1. Avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo. 18.00. 2. Laillisuus

Lisätiedot

Vankien Omaiset VAO ry:n säännöt

Vankien Omaiset VAO ry:n säännöt Vankien Omaiset VAO ry:n säännöt 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Vankien Omaiset VAO ry. Yhdistyksen kotipaikka on Alajärvi. 2 TARKOITUS JA TOIMINTA Yhdistyksen tarkoituksena on edistää vankien

Lisätiedot

Pielisjärven Ignatiusten Sukuseura r.y. Tiedote nro 1/-09 Sukuneuvosto 12.5.2009

Pielisjärven Ignatiusten Sukuseura r.y. Tiedote nro 1/-09 Sukuneuvosto 12.5.2009 Pielisjärven Ignatiusten Sukuseura r.y. Tiedote nro 1/-09 Sukuneuvosto 12.5.2009 Hyvät sukuseuran jäsenet ja muut sukuun kuuluvat! Lähestymme TEITÄ näin ensimmäisellä sukuseuratiedotteella. Tiedotteessa

Lisätiedot

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2009 Bobäck byaförening rf.

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2009 Bobäck byaförening rf. 9.2.2009 1(6) HALLITUKSEN KOKOUS 8.2.2009 Läsnä: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Juha Saranpää, Sari Söderman, Jari Kaivolahti. Asiat: 1. Avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo.

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN VAPAA-AIKAKESKUKSEN JA VANHAN SAUNARAKENNUKSEN/UIMARANNAN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT (taksamuutos siv.ltk 3.11.2010 87)

KIVIJÄRVEN VAPAA-AIKAKESKUKSEN JA VANHAN SAUNARAKENNUKSEN/UIMARANNAN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT (taksamuutos siv.ltk 3.11.2010 87) KIVIJÄRVEN VAPAA-AIKAKESKUKSEN JA VANHAN SAUNARAKENNUKSEN/UIMARANNAN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT (taksamuutos siv.ltk 3.11.2010 87) 1 Vapaa-aikakeskusalue on sivistyslautakunnan / liikuntatoimen hallinnassa. Sen

Lisätiedot

www.vaasanteknillinenseura.fi jsa

www.vaasanteknillinenseura.fi jsa www.vaasanteknillinenseura.fi VAASAN TEKNILLINEN SEURA RY 5 Toimintasuunnitelma vuodeksi 2015 1 YLEISTÄ Kuten aikaisempinakin vuosina, myös vuoden 2015 aikana järjestämme useita erilaisia tilaisuuksia

Lisätiedot

Rauhaniemen saunan talkoo-ohje

Rauhaniemen saunan talkoo-ohje Rauhaniemen saunan talkoo-ohje Laadittu 18.7.2011/Päivitetty Sisältö Yleistä Saunan aamusiivous Saunan iltasiivous Saunanhoitajan tehtävät Yleistä Avain haetaan Rauhaniemestä saunanhoitajalta ennen omaa

Lisätiedot

Kiinteistöön liittyvissä hätätapauksissa Palmian päivystys palvelee teitä 24h, puh

Kiinteistöön liittyvissä hätätapauksissa Palmian päivystys palvelee teitä 24h, puh TALOON PEREHDYTYS Osoite: Knutersintie 915 00890 Helsinki Puhelinnumero: 09 310 79784 Sähköposti: ostersundom.leirikeskus@hel.fi Kotisivut: ostersundom.munstadi.fi Facebook: ostersundominleirikeskus KOORDINAATIT:

Lisätiedot

SPL Keski-Suomen piirin viestintäsuunnitelma

SPL Keski-Suomen piirin viestintäsuunnitelma SPL Keski-Suomen piirin viestintäsuunnitelma Piirihallituksen hyväksymä _16._2_.2004 Taustaa Tässä viestintäsuunnitelmassa kuvataan SPL Keski-Suomen piirin tiedottamisen menettelyt. Yhdistyksen säännöissä

Lisätiedot

KERROSTALO. A. Katso kuvaa numero 1. Mikä kuvassa on? Kuvassa on. B. Katso kuvaa numero 1. Missä kuvassa ovat nämä tilat? Lisää kuvaan numero.

KERROSTALO. A. Katso kuvaa numero 1. Mikä kuvassa on? Kuvassa on. B. Katso kuvaa numero 1. Missä kuvassa ovat nämä tilat? Lisää kuvaan numero. KERROSTALO A. Katso kuvaa numero 1. Mikä kuvassa on? Kuvassa on B. Katso kuvaa numero 1. Missä kuvassa ovat nämä tilat? Lisää kuvaan numero. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. uima-allas

Lisätiedot

1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA YLEISTÄ

1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA YLEISTÄ 1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 1. YLEISTÄ SF-Caravan Ydin-Häme ry on perustettu Tuusulassa 19.11.2011 Kantele Caravan nimellä. Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin

Lisätiedot

Taloyhtiön pihatalkoo opas

Taloyhtiön pihatalkoo opas Taloyhtiön pihatalkoo opas TALKOOT PAKKOPULLAA VAI MUKAVAA YHDESSÄ TEKEMISTÄ Jotta talkoot olisivat menestys, pitää osallistujien viihtyä! Parhaimmillaan talkoot on tilaisuus, jossa taloyhtiöin yhteishenki

Lisätiedot

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2008 Bobäck byaförening rf. Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Sari Söderman.

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2008 Bobäck byaförening rf. Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Sari Söderman. 14.1.2008 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 13.1.2008 Läsnä: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa,, Heikki Niemi, Sari Söderman. Asiat: 1. Avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo. 18.00. 2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Lisätiedot

MAJA- KANSIO. Ohjeita Pyhäjärven reserviupseerien majan vieraille

MAJA- KANSIO. Ohjeita Pyhäjärven reserviupseerien majan vieraille MAJA- KANSIO Ohjeita Pyhäjärven reserviupseerien majan vieraille SIJAINTI Linkki Google Maps palveluun: https://goo.gl/maps/gvyk9nvxuqm2 Linkki Kansalaisen karttapaikkapalveluun: http://bit.ly/2cjallm

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry +',-'%"!"!#!$!%!$!&!!!!'!&!(!)!*!&!*!" Jäsentiedote 5/2013 Syysterveisiä Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2013 viides jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää tietoa

Lisätiedot

TiVoLin viestintä. Seuran www-sivujen päivitysvastaavat. rahastonhoitaja, toimialavastaavat. Kiva-, Aili-, ja Lanu työryhmät

TiVoLin viestintä. Seuran www-sivujen päivitysvastaavat. rahastonhoitaja, toimialavastaavat. Kiva-, Aili-, ja Lanu työryhmät TiVoLin viestintä Seuran www-sivujen päivitysvastaavat Seuratoiminnan työryhmä Projektien työryhmät Johtokunta: pj, sihteeri, rahastonhoitaja, toimialavastaavat Kiva-, Aili-, ja Lanu työryhmät Valmentajat,

Lisätiedot

Liite Lii nro 2/17.11.2004 66 Muutettu 19.10.2005 75

Liite Lii nro 2/17.11.2004 66 Muutettu 19.10.2005 75 Liite Lii nro 2/17.11.2004 66 Muutettu 19.10.2005 75 VENEPAIKKOJEN VUOKRAUSSÄÄNNÖT, PIENVENESATAMASÄÄNNÖT JA KARTAT Muutettu 19.10.2005 75 Hyväksytty liikuntalautakunnassa 17.11.2004 66 KIRKKONUMMEN KUNNAN

Lisätiedot

Länsituuli 83 ry:n jäsenlehti 1/ /2006

Länsituuli 83 ry:n jäsenlehti 1/ /2006 Länsituuli 83 ry:n jäsenlehti 1/ 2005 1/2006 Kevään tunnelmia Maaliskuun alku on ollut 5-10 astetta keskilämpötilaa kylmempi, joten talvi on ollut länsirannikollakin hiihto- ja luistelusäiden puolesta

Lisätiedot

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2006 Bobäck byaförening rf.

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2006 Bobäck byaförening rf. 17.1.2006 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 15.1.2006 Läsnä: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa,, Kerttu Ojajärvi, Erkki Kasto, Annikki Lindfors, Heikki Niemi, Juha Saranpää, Harri Ala-aho Kari Meriläinen, Sari

Lisätiedot

Kuopion kaupunki poisti kesäsiirtola-tienviitan ja uusi Virranniementie-kyltin.

Kuopion kaupunki poisti kesäsiirtola-tienviitan ja uusi Virranniementie-kyltin. Virranniemen Ryhmäpuutarhayhdistys ry 1(6) TOIMINTAKERTOMUS 2009 1. YLEISTÄ Toiminnan yleistavoite Toimintasuunnitelmassa vuodelle 2009 keskeisiksi tavoitteiksi oli asetettu saunan, majan ja matonpesupaikan

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Partiolippukunta Vihterä ry Toimintasuunnitelma 2016 Mahdollistamme alueen lapsille ja nuorille laadukasta ja mielekästä partiotoimintaa Yleistä toiminnasta Partiolippukunta Vihterä ry:n tarkoituksena

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2011. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry

Toimintasuunnitelma 2011. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintasuunnitelma 2011 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Yleistä 2 Yhdistyksemme on perustettu 9.5.1937, vuosi 2011 on yhdistyksemme 74. toimintavuosi. Jäsenmäärämme 1.1.2010 oli 786. Toiminta-ajatuksemme

Lisätiedot

2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus. Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus. Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 26.1.2007 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 21.1.2007 Läsnä: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa,, Kerttu Ojajärvi, Annikki Lindfors, Heikki Niemi, Juha Saranpää, Kari Meriläinen, Sari Söderman, Jari Kaivolahti.

Lisätiedot

Pienoisvenekerho Hydro-Kilta ry:n säännöt

Pienoisvenekerho Hydro-Kilta ry:n säännöt 12.3.2012 1(5) Pienoisvenekerho Hydro-Kilta ry:n säännöt 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Pienoisvenekerho Hydro-Kilta ry ja sen kotipaikka on Masku 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu Pienoisvenekerho

Lisätiedot

Suomen kahvakuula ry:n säännöt

Suomen kahvakuula ry:n säännöt Suomen kahvakuula ry:n säännöt 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen kahvakuula ry ja sen kotipaikka on Laukaa. Yhdistys on merkitty yhdistysrekisteriin 28.3.2007. 2 Tarkoitus ja

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 MIKKELIN JUDO RY 1. JÄRJESTÖTOIMINTA Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää jäsentensä judotaitoa sekä toimia judon tunnetuksi tekemiseksi ja sen harrastuksen levittämiseksi. Tarkoituksensa

Lisätiedot

TERVETULOA ERKKUSEN KÄMPÄLLE VIIHTYISÄÄ MÖKKILOMAA!

TERVETULOA ERKKUSEN KÄMPÄLLE VIIHTYISÄÄ MÖKKILOMAA! TERVETULOA ERKKUSEN KÄMPÄLLE VIIHTYISÄÄ MÖKKILOMAA! Yhteydenotot: Ma-Pe klo 08.00-16.00 puh. 040-6875508 (toimisto) Muina aikoina puh. 0400-395056 (toiminnanjohtaja) HÄTÄNUMERO: 112 Sisältö Ajo-ohjeet...

Lisätiedot

Arvoisat Hyvinkään Venlan kaupunginosan asukkaat. Hyvät ystävät.

Arvoisat Hyvinkään Venlan kaupunginosan asukkaat. Hyvät ystävät. Käsikirjoitus Yhdistyksen kokouksen -video -esitykseen. Kaupunginosayhdistyksen perustamiskokouksen asialista: Kop, kop, kop 1. Kokouksen avaus Avaaja Arvoisat Hyvinkään Venlan kaupunginosan asukkaat.

Lisätiedot

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT. VIRRANNIEMEN RYHMÄPUUTARHAYHDISTYS RY Kuopio 1(6) 1 Yhdistyksen nimi, kotipaikka, kieli ja jäsenyys

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT. VIRRANNIEMEN RYHMÄPUUTARHAYHDISTYS RY Kuopio 1(6) 1 Yhdistyksen nimi, kotipaikka, kieli ja jäsenyys Kuopio 1(6) YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi, kotipaikka, kieli ja jäsenyys Yhdistyksen nimi on Virranniemen Ryhmäpuutarhayhdistys ry. Kotipaikka on Kuopion kaupunki. Yhdistyksen virallinen kieli

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Kumpulan Speksi ry 6. maaliskuuta 2015 1 Sisältö 1 Yleistä 3 2 Hallinto 3 3 Yhteistyö 3 4 Toiminta 3 4.1 Produktio 3 4.2 Ympäristötoiminta 3 4.3 Yhdenvertaisuustoiminta

Lisätiedot

DALASKOGIN VUOKRAAJAN KÄSIKIRJA

DALASKOGIN VUOKRAAJAN KÄSIKIRJA DALASKOGIN VUOKRAAJAN KÄSIKIRJA Tervetuloa Dalaskogiin! Dalaskogin nuorisotaloa ylläpitää De Ungas Vänner på Ålön r.f. (DUV) ja sen hallitus. Olemme kirjoittaneet tämän käsikirjan jotta käytännön asiat

Lisätiedot

SOUTH WEST KARTING FIN RY YHDISTYSSÄÄNNÖT

SOUTH WEST KARTING FIN RY YHDISTYSSÄÄNNÖT 1 (5) SOUTH WEST KARTING FIN RY YHDISTYSSÄÄNNÖT 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on South West Karting Fin ry ja sen kotipaikkana on Raision kaupunki. 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen

Lisätiedot

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen Esityslista 26.11.2013 Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

1. YHDISTYS JA SEN TOIMINTAYMPÄRISTÖ

1. YHDISTYS JA SEN TOIMINTAYMPÄRISTÖ Virranniemen Ryhmäpuutarhayhdistys ry 1(6) TOIMINTAKERTOMUS 2010 1. YHDISTYS JA SEN TOIMINTAYMPÄRISTÖ Toiminnan yleistavoite Toimintasuunnitelmassa keskeiseksi tavoitteeksi oli asetettu saunan ja matonpesupaikan

Lisätiedot

Pientalon jätehuolto. Maija Palomäki

Pientalon jätehuolto. Maija Palomäki Pientalon jätehuolto Maija Palomäki 14.3.2018 Sisältö Omakotiasujan jätehuoltopalvelut Jäteastian yhteiskäyttö Kompostointi Risujen käsittely Monilokeroinen jäteastia Lisätietoa jäteasioista Omakotiasujan

Lisätiedot

Kylätalo Kyläesittely Kyläyhdistys Yhdistykset

Kylätalo Kyläesittely Kyläyhdistys Yhdistykset LIPERINSALO Kylätalo Kyläesittely Kyläyhdistys Yhdistykset NIINIKON KYLÄTALO Niinikon kylätalo sijaitsee keskellä Liperinsalon kylää, aivan kylätien varrella. Matkaa Liperin kirkonkylään on vain noin 7

Lisätiedot

1. YHDISTYS JA SEN TOIMINTAYMPÄRISTÖ

1. YHDISTYS JA SEN TOIMINTAYMPÄRISTÖ Virranniemen Ryhmäpuutarhayhdistys ry 1(6) TOIMINTAKERTOMUS 2015 1. YHDISTYS JA SEN TOIMINTAYMPÄRISTÖ Toiminnan yleistavoite Toimintasuunnitelmassa keskeiseksi tavoitteeksi oli asetettu rakennusten korjaus-

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 1/2015 Kausi 2015 on startannut, Tervetuloa mukaan toimintaamme kaudelle 2015. Tulet jatkossa saamaan kaikille jäsenillemme

Lisätiedot

MYLLYKOSKEN NAISVOIMISTELIJAT RY

MYLLYKOSKEN NAISVOIMISTELIJAT RY MYLLYKOSKEN NAISVOIMISTELIJAT RY SÄÄNNÖT 1 YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Myllykosken Naisvoimistelijat ry. Yhdistyksen kotipaikka on Kouvolan Myllykoski 2 YHDISTYKSEN TARKOITUS Yhdistyksen

Lisätiedot

Mökki tai huvila. Jyväskylä, Sulkuranta Kohdenumero h,kk,alk,parvi, 29,0 m²/37,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh.

Mökki tai huvila. Jyväskylä, Sulkuranta Kohdenumero h,kk,alk,parvi, 29,0 m²/37,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. Mökki tai huvila Jyväskylä, Sulkuranta Kohdenumero 597420 1h,kk,alk,parvi, 29,0 m²/37,5 m² Kov. 1994 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 89 500,00 Lepokaari 146. Sulkurannan siirtolapuutarha-alueella, vain noin

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen sekä kokouksen avaus.

1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen sekä kokouksen avaus. JOENSUUN JÄÄKARHUT RY Mäntyniementie 1, 80220 Joensuu SEURAN SYYSKOKOUS 2007 PÖYTÄKIRJA AIKA Keskiviikko 21.11.2007 klo 18.30 PAIKKA Mäntyniementie 1, Karhu-Sali 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

2/ To Lue Saunologian arvio: Saunakohde Vantaan Kuusijärven saunat. (Arviossa olevat puutteet ja epäkohdat olisi jo ennalta ehkäisty, jo

2/ To Lue Saunologian arvio: Saunakohde Vantaan Kuusijärven saunat. (Arviossa olevat puutteet ja epäkohdat olisi jo ennalta ehkäisty, jo 1/7 Internet-sivujen tiedotteet ja uutiset Su 31.12. Internet-sivuihimme tutustui joulukuussa 347 yksittäistä vierailijaa (eli ja sivuja katsottiin 1215 kertaa 10 eri maasta! Ma 18.12. Suru-uutinen Ma

Lisätiedot

GCJ ~.- If - \'~. r -...:... 1

GCJ ~.- If - \'~. r -...:... 1 1 0,5 nm /' /./ / /././ Bole /--',-// /...,,-) /... / 2 3 '" "- / -. r-_..._---... " j I. '. " Rosala - Norrvik T GCJ.- If - '. r -...:... 1 'f P:t:. I. r, '" () - ---, R. '_ r'/ _... ) ---...---- (8 I

Lisätiedot

Yhdistykseen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen.

Yhdistykseen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on BMX Helsinki ry ja sen kotipaikka on Helsinki 2 Tarkoitus ja toiminta Yhdistyksen tarkoituksena on edistää pyöräilyä ja levittää pyöräilyn harrastusta,

Lisätiedot

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2014

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2014 Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2014 Viuruniemen kyläyhdistyksessä oli 181 jäsentä (v.2014 jäseniä oli 215). Viuruniemen kyläyhdistyksen hallitukseen kuuluivat Saila Keronen puheenjohtaja,

Lisätiedot

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015... yhdessä... JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 1. YLEISTÄ Jyväskylän Ladun tavoitteena on edistää kaiken ikäisten kuntoa ja terveyttä,

Lisätiedot

Collegium Culinarium, CC - Kilta ry SÄÄNNÖT

Collegium Culinarium, CC - Kilta ry SÄÄNNÖT Collegium Culinarium, CC - Kilta ry SÄÄNNÖT Vahvistettu 19.9.2006 Collegium Culinarium, CC - Kilta ry:n SÄÄNNÖT I NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi on: Collegium Culinarium, CC - Kilta ry Kotipaikka

Lisätiedot

TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA

TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA Lue tämä dokumentti tarkasti ja välitä se Skanssissa paikalla oleville promootiohenkilöille. Ohjeista heitä ottamaan dokumentti mukaan

Lisätiedot

YLÄ-SAVON AUTISMI- JA ASPERGERYHDISTYS RY Hallitus 4/2017

YLÄ-SAVON AUTISMI- JA ASPERGERYHDISTYS RY Hallitus 4/2017 YLÄ-SAVON AUTISMI- JA ASPERGERYHDISTYS RY Hallitus 4/2017 PÖYTÄKIRJA Aika Sunnuntai 29.10.2017 klo 19 Paikka Tuomiranta, Salmenrannantie 93, Iisalmi Läsnä Osmo Turkki, Matti Ollikainen, Lauri Kaarakainen,

Lisätiedot

Haukilahden venekerhon toimintaohje

Haukilahden venekerhon toimintaohje Haukilahden venekerhon toimintaohje versio 0.3 Toimintaohjeen tarkoitus - saatesanat Toimintaohjeeseen on koottu kerhon toimintaan liittyviä käytäntöjä, jotta kerhon toiminta olisi kuvatuissa toiminnoissa

Lisätiedot

Kuuttiset. Saapumislehti. Taipalsaari 28.6.-3.7.2015. KASPELIn palokuntanuorten oma lehti

Kuuttiset. Saapumislehti. Taipalsaari 28.6.-3.7.2015. KASPELIn palokuntanuorten oma lehti Kuuttiset Saapumislehti Taipalsaari 28.6.-3.7.2015 KASPELIn palokuntanuorten oma lehti Leiripäällikön terveiset Vihdoinkin on tulla aika perinteisen pelastusalanliiton vuosittaisen koulutusleirin. Toivotankin

Lisätiedot

Yhdistys tuo esille mielipiteitään julkisuudessa ja esittää lausuntojaan ja näkemyksiään virkamiehille sekä päättäville elimille.

Yhdistys tuo esille mielipiteitään julkisuudessa ja esittää lausuntojaan ja näkemyksiään virkamiehille sekä päättäville elimille. Lounaisrannikon Senioriopettajat ry:n säännöt 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Lounaisrannikon Senioriopettajat ry, epävirallinen lyhenne LRSO. Sen kotipaikka on Naantali. Yhdistys

Lisätiedot

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014... yhdessä... JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTASUUNNITELMA 2 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 1. YLEISTÄ Jyväskylän Ladun tavoitteena on edistää kaiken ikäisten kuntoa ja

Lisätiedot

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY Hallituksen sääntömuutosehdotus kevätkokoukseen 2012 7 Jäsenmaksut Yhdistyksen syyskokous päättää jäsenmaksuista hallituksen esityksen perusteella. A-, B- ja C-jäsenillä sekä kannatusjäsenillä voi olla

Lisätiedot

1. Eurotum Oy (Y:1584946-1) tai Sirafire Oy (2540423-9)

1. Eurotum Oy (Y:1584946-1) tai Sirafire Oy (2540423-9) 1 (4) ESIVUOKRASOPIMUS Sopimusosapuolet 1. Eurotum Oy (Y:1584946-1) tai Sirafire Oy (2540423-9) Kihlakangas 13, 96800 Rovaniemi (jäljempänä vuokranantaja ) 2. Lapin pelastuslaitos (Y: 0937073-7) (jäljempänä

Lisätiedot

OULUN INSINÖÖRIOPISKELIJAT OIO ry Kotkantie 1 90250 OULU. Yhdistyksen kotipaikka on Oulun kaupunki. Yhdistyksen tarkoituksena on jäsenistönsä

OULUN INSINÖÖRIOPISKELIJAT OIO ry Kotkantie 1 90250 OULU. Yhdistyksen kotipaikka on Oulun kaupunki. Yhdistyksen tarkoituksena on jäsenistönsä OULUN INSINÖÖRIOPISKELIJAT OIO ry Kotkantie 1 90250 OULU SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka 2 Yhdistyksen tarkoitus 3 Tarkoituksen toteuttaminen 4 Toiminnan tukeminen Yhdistyksen nimi on Oulun Insinööriopiskelijat

Lisätiedot

OULUN LENTOPALLOEROTUOMARIKERHO R.Y.- NIMISEN YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT:

OULUN LENTOPALLOEROTUOMARIKERHO R.Y.- NIMISEN YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT: OULUN LENTOPALLOEROTUOMARIKERHO R.Y.- NIMISEN YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT: 1. Yhdistyksen nimenä on Oulun Lentopalloerotuomarikerho r.y., ja sen kotipaikka on Oulun kaupunki. 2. Yhdistyksen tarkoituksena on lentopalloerotuomareiden

Lisätiedot

Yhdistyksen, jota näissä säännöissä sanotaan seuraksi, nimi on Porin Paini-Miehet.

Yhdistyksen, jota näissä säännöissä sanotaan seuraksi, nimi on Porin Paini-Miehet. TOIMINTASÄÄNNÖT 1(6) I Seuran nimi, kotipaikka ja tarkoitus Yhdistyksen, jota näissä säännöissä sanotaan seuraksi, nimi on Porin Paini-Miehet. 1 2 Seuran kotipaikka on Porin kaupunki Länsi-Suomen läänissä

Lisätiedot

Ympäristötieteiden Opiskelijat MYY ry Säännöt

Ympäristötieteiden Opiskelijat MYY ry Säännöt Ympäristötieteiden Opiskelijat MYY ry Säännöt 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Ympäristötieteiden Opiskelijat MYY ry, ruotsiksi Miljöstuderande MYY rf ja englanniksi The Association

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 20.6.2012 48 (Voimaantulo 1.8.2012 alkaen) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA

Tekninen lautakunta 20.6.2012 48 (Voimaantulo 1.8.2012 alkaen) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA Tekninen lautakunta 20.6.2012 48 (Voimaantulo 1.8.2012 alkaen) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA Kunnan omistamien ja hallitsemien eri tilojen vuokrauskäytäntö ja vuokratasot määritellään

Lisätiedot

Länsituuli -83 ry:n jäsenlehti 1/11

Länsituuli -83 ry:n jäsenlehti 1/11 Länsituuli -83 ry:n jäsenlehti 1/11 Tervehdys ystävät! Tänä talvena on pakkanen paukkunut ja villasukille on ollut käyttöä. Hyinen viima puhaltaa tämän tästä pohjoisesta. Leudompia säitä leppoisine tuulineen

Lisätiedot

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015 Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015 Viuruniemen kyläyhdistyksessä oli 200 jäsentä (v.2014 jäseniä oli 181). Viuruniemen kyläyhdistyksen hallitukseen kuuluivat Saila Keronen puheenjohtaja,

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN ALAKAUPUNGIN ASUKASYHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka

JYVÄSKYLÄN ALAKAUPUNGIN ASUKASYHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka JYVÄSKYLÄN ALAKAUPUNGIN ASUKASYHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Jyväskylän alakaupungin asukasyhdistys ry ja sen kotipaikka on Jyväskylän kaupunki. Yhdistyksen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN ASUKKAIDEN PAIKALLISAGENDA. toimintasuunnitelma 2008. Kilpisenkatu 8 40100 JYVÄSKYLÄ www.jyvaskyla.fi/japa

JYVÄSKYLÄN ASUKKAIDEN PAIKALLISAGENDA. toimintasuunnitelma 2008. Kilpisenkatu 8 40100 JYVÄSKYLÄ www.jyvaskyla.fi/japa JYVÄSKYLÄN ASUKKAIDEN PAIKALLISAGENDA toimintasuunnitelma 2008 Kilpisenkatu 8 40100 JYVÄSKYLÄ 2 SISÄLLYSLUETTELO TOIMINTASUUNNITELMA 2008 sivu 1. JOHDANTO 3 2. PERUSTOIMINTA 3 3. PERUSTOIMINTAAN KUULUVAT

Lisätiedot

Rimmin Räpylä. Rimmilän kyläyhdistyksen tiedotuslehti 2/2015

Rimmin Räpylä. Rimmilän kyläyhdistyksen tiedotuslehti 2/2015 Rimmin Räpylä Rimmilän kyläyhdistyksen tiedotuslehti 2/2015 Puheenjohtajan palsta Vireä kyläyhdistyksemme on toiminut jo yli 13 vuotta ja aina vaan tekemistä riittää. Vappuna on yhteisiä menoja, äitienpäivän

Lisätiedot

Ohjeet ja säännöt 11.8.2014. Oikeudet muutoksiin pidätetään

Ohjeet ja säännöt 11.8.2014. Oikeudet muutoksiin pidätetään Ohjeet ja säännöt 11.8.2014 Oikeudet muutoksiin pidätetään Sisällysluettelo Vapaa-ajantoimiston ohjeet... 1 Hakuajat säännöllisiin salivuoroihin ovat seuraavat:...2 Käyttöä koskevat ohjeet ja säännöt...

Lisätiedot

Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society. nimisen yhdistyksen säännöt

Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society. nimisen yhdistyksen säännöt Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society nimisen yhdistyksen säännöt 1 Yhdistyksen nimi on Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society Yhdistyksen kotipaikka on Tampere. 2

Lisätiedot

KATUKIIT TIEDOTUSLEHTI 1/99

KATUKIIT TIEDOTUSLEHTI 1/99 KATUKIIT TUKIITÄJÄ JÄT TIEDOTUSLEHTI 1/99 www.katukiitajat.fi.fi Hei taas kaikki vanhat ja uudet jäsenet! Taas on yksi luisteluvuosi takana ja pikkujoulut juhlittu. Porukkaa olikin mukavasti paikalla.

Lisätiedot

Vuonna 2011 yhdistyksen tilinpäätös osoittaa 1206,44 voittoa. Yhdistyksen rahatilanne on vakaa ja tavoitetilillä on rahaa akuutteihin hankintoihin.

Vuonna 2011 yhdistyksen tilinpäätös osoittaa 1206,44 voittoa. Yhdistyksen rahatilanne on vakaa ja tavoitetilillä on rahaa akuutteihin hankintoihin. Virranniemen Ryhmäpuutarhayhdistys ry 1(6) TOIMINTAKERTOMUS 2011 1. YHDISTYS JA SEN TOIMINTAYMPÄRISTÖ Toiminnan yleistavoite Toimintasuunnitelmassa keskeiseksi tavoitteeksi oli asetettu ranta-alueiden

Lisätiedot

JHL 240 yhdistyksen toimintasuunnitelma 2015 59. toimintavuosi

JHL 240 yhdistyksen toimintasuunnitelma 2015 59. toimintavuosi JHL 240 yhdistyksen toimintasuunnitelma 2015 59. toimintavuosi syys 13.11.2014 Liite 1 Tapahtuma/tehtävä Tavoite Kuka järjestää Milloin Arviointi Järjestötoiminta Tehdään jäsenkartoitus ammattinimikkeistä

Lisätiedot

Onnistuneet talkoot. Asukastoimikuntien 11.3.2011 pidetyn seminaariin osallistuneiden asukkaiden ryhmätöissä kehitetyt ideat ja ehdotukset

Onnistuneet talkoot. Asukastoimikuntien 11.3.2011 pidetyn seminaariin osallistuneiden asukkaiden ryhmätöissä kehitetyt ideat ja ehdotukset 1 Asukastoimikuntien 11.3.2011 pidetyn seminaariin osallistuneiden asukkaiden ryhmätöissä kehitetyt ideat ja ehdotukset RYHMÄTÖIDEN OTSIKOT Mitä talkoilla voi tehdä? Talkoiden suunnittelu, valmistelu ja

Lisätiedot

Suunnitelmasta ei kannata tehdä liian raskasta ja hankalaa. Toimiva toimintasuunnitelma on yhdistyksen työskentelyä helpottava työkalu.

Suunnitelmasta ei kannata tehdä liian raskasta ja hankalaa. Toimiva toimintasuunnitelma on yhdistyksen työskentelyä helpottava työkalu. JHL-yhdistyksen toimintasuunnitelma MALLI Toimintasuunnitelmasta yleisesti Hallitus on vastuussa toimintasuunnitelman ja talousarvion laatimisesta, seurannasta ja arvioinnista Yhdistyksen toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Jäsentiedote 2/2017. Sääntömääräinen syyskokous Tesoman Jäähalli Tuomarinkatu 7, Tampere

Jäsentiedote 2/2017. Sääntömääräinen syyskokous Tesoman Jäähalli Tuomarinkatu 7, Tampere Jäsentiedote 2/2017 Sääntömääräinen syyskokous 29.11.2017 Tesoman Jäähalli Tuomarinkatu 7, 33310 Tampere Lähde: http://www.tampere.fi/tilakeskus/rakennuttaminen/kaynnissaolevatrakennushankkeet/tesomanjaahalli.html

Lisätiedot

Toimintalinja. Perämettän Puskaratsastajat ry www.peramettanpuskaratsastajat.fi pj. Anne Harju 0400-798603

Toimintalinja. Perämettän Puskaratsastajat ry www.peramettanpuskaratsastajat.fi pj. Anne Harju 0400-798603 2013 Toimintalinja Perämettän Puskaratsastajat ry www.peramettanpuskaratsastajat.fi pj. Anne Harju 0400-798603 Ratsastusseuran toimintalinja Yleistä toimintalinjasta - Toimintalinjan työstäminen aloitetaan

Lisätiedot

Hangon - Hangö JHL ry Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Hangon - Hangö JHL ry Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Hangon - Hangö JHL ry Toimintasuunnitelma 2017 Toimintasuunnitelma 2017 Hallitus on vastuussa toimintasuunnitelman ja talousarvion laatimisesta, seurannasta ja arvioinnista Yhdistyksen toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Hyvä muistaa ja tietää. Kutsu suunnittelemaan 20-vuotisjuhliamme 3 Alateen Kolon tiedotus 4 Seuraava alkkariviikonloppu 5 Tapahtumia 10

Hyvä muistaa ja tietää. Kutsu suunnittelemaan 20-vuotisjuhliamme 3 Alateen Kolon tiedotus 4 Seuraava alkkariviikonloppu 5 Tapahtumia 10 Alkkari Elokuu 2005 Sisällysluettelo: Hyvä muistaa ja tietää 2 Kutsu suunnittelemaan 20-vuotisjuhliamme 3 Alateen Kolon tiedotus 4 Seuraava alkkariviikonloppu 5 Tapahtumia 10 Hyvä muistaa ja tietää Askelvihkotilaukset

Lisätiedot

TOIMIJAT JA KOKOUSTEKNIIKKA

TOIMIJAT JA KOKOUSTEKNIIKKA TOIMIJAT JA KOKOUSTEKNIIKKA Toimijat, kokoukset ja kokoustekniikka Toimijoiden roolit Jäsenet Hallitus ja toimihenkilöt Sihteeri Puheenjohtaja taloudenhoitaja Kts. YHTALO Ryhmätyö Millainen on hyvä kokous?

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 SISÄLLYS 1 Johdanto... 3 2 Tiedotustoiminta... 3 3 Oma toiminta... 4 3.1 Yhdistystoiminta... 4 3.2 Aatteellinen toiminta... 4 3.3 Kenttäkelpoisuus... 4 3.4 Urheilutoiminta... 4

Lisätiedot

TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JA PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA

TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JA PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JA PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA Lue tämä dokumentti tarkasti ja välitä se Skanssiin paikalle tuleville promootiohenkilöille. Ohjeista heitä ottamaan dokumentti

Lisätiedot

Jäsenkirje 5/2013 27.8.2013

Jäsenkirje 5/2013 27.8.2013 1 Jäsenkirje 5/2013 27.8.2013 Hyvä yhdistysväki Tässä kirjeessä kerrotaan seuraavista asioista: Liiton organisaatiouudistus Revanssin toimituksen uudet yhteystiedot Yhdistysten juhlista ja tapahtumista

Lisätiedot

ASUMISPAKKI- koulutus Yhteiset tilat ja naapuruus

ASUMISPAKKI- koulutus Yhteiset tilat ja naapuruus ASUMISPAKKI- koulutus Yhteiset tilat ja naapuruus 1 Yhteiset tilat ja niiden käyttö Yleisiä tiloja ovat sauna, pukuhuoneet, kellarikomerot, urheiluvälinevarastot, pesutupa, mankeli, kuivaushuone, kerho-

Lisätiedot