KUNNANHALLITUS 14/2012

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KUNNANHALLITUS 14/2012"

Transkriptio

1 KUNNANHALLITUS 14/2012 Aika Keskiviikko klo Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Hietanen Toni jäsen Holkko Merja jäsen, esteellinen 239 Kangas Kaija jäsen, esteellinen 229 Laitila Sami puheenjohtaja Niemenmaa Jaana jäsen Otava Antti varapuheenjohtaja Pukkila Esa jäsen Törmä Ilmo jäsen Hietaluoma Irmeli varajäsen Poissa Aho Anne jäsen Muut saapuvilla olleet Hosiasluoma Tarja kunnanjohtaja, esteellinen 230 Vuorela Ilpo valtuuston puheenjohtaja, saapui 231 aikana Vainionpää Hanna kunnansihteeri-ktj, ptk-pitäjä Pöytäkirjantarkastus Pöytäkirja on tarkastettu Karvian kunnantalolla Nähtävilläolo Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä Karvian kunnantalolla

2 SISÄLLYSLUETTELO: KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN 3 TALOUSARVIO VUODELLE 2013 JA TALOUSSUUNNITELMA VUOSILLE MARJO YLILUOMAN SIVUTOIMILUPA-ANOMUS 8 KUNNANSIHTEERIN VIRANSIJAISUUS 11 TALOUS- JA VELKANEUVOJAN MÄÄRÄAIKAINEN TYÖSUHDE 12 ASIAKIRJAHALLINNON JA ARKISTOTOIMEN OHJEISTUKSEN UUDISTAMINEN 13 TYÖTERVEYSHUOLLON TOIMINTASUUNNITELMA KARVIATALON KUNTOSALIKORTTI, JONKA TYÖNANTAJA KUSTANTAISI OSITTAIN 17 TARKASTUSLAUTAKUNNAN PÖYTÄKIRJA 18 KUNNANJOHTAJA TARJA HOSIASLUOMAN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET AJALLA KUNNANSIHTEERI HANNA VAINIONPÄÄN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET AJALLA MÄÄRÄALAN OSTAMINEN MARI ERVELÄLTÄ 21 MUUT ASIAT 22 ILMOITUSASIAT 23 OIKAISUVAATIMUSOHJE JA VALITUSOSOITUS 26

3 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KH 226 Kuntalain 58 :n mukaan muu toimielin kuin valtuusto on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN KH 227 Kunnanhallituksen pöytäkirjan tarkastaminen tapahtuu kokousta seuraavana toisena arkipäivänä klo 15:00 kunnantalolla. Pöytäkirjat pidetään julkisesti nähtävänä pääsääntöisesti kokousta seuraavan kalenteriviikon tiistaina. Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Irmeli Hietaluoma ja Toni Hietanen.

4 TALOUSARVIO VUODELLE 2013 JA TALOUSSUUNNITELMA VUOSILLE KH Kuntalain mukaan valtuuston on vuoden loppuun mennessä hyväksyttävä kunnalle seuraavaksi kalenterivuodeksi talousarvio. Sen hyväksymisen yhteydessä valtuusto hyväksyy myös kolmea tai useampaa vuotta koskevan taloussuunnitelman, jonka ensimmäinen vuosi on talousarviovuosi. Talousarviossa ja suunnitelmassa hyväksytään kunnan toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet. Talousarvio ja suunnitelma on laadittava siten, että edellytykset kunnan tehtävien hoitamiseen turvataan. Talousarviossa ja suunnitelmassa tai niiden hyväksymisen yhteydessä on päätettävä toimenpiteistä, joilla edellisen vuoden taseen osoittama alijäämä ja talousarvion laatimisvuonna kertyväksi arvioitu alijäämä suunnittelukaudella katetaan (alijäämän kattamisvelvollisuus). Talousarvio ja suunnitelma toimivat toiminnan ohjauksen välineinä. Niiden tulee antaa oikea kuva kunnan taloudesta, osoittaa kunnan taloudellisen tuloksen muodostuminen sekä keinot kokonaistalouden tasapainottamiseksi ja rahoitustarpeen kattamiseksi. Kunnanhallitus on antanut hallintokunnille talousarvion laadintaohjeet Ohjeissa palkkakustannusten kasvuprosentiksi on päätetty 2,5. Keskushallinto on antanut ohjeet palkkojen sivukulujen prosenttiosuuksista. Määrärahat ovat Karvian kunnassa bruttomääräisesti sitovia. Liitteet: talousarvioesitysten käyttötalousosa talousarvioesityksen investointiosa, rahoituslaskelma, (toimitetaan sen valmistuttua) tuloslaskelma KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus aloittaa talousarvion käsittelyn. Kunnanhallituksen, kasvatus- ja opetuslautakunnan, teknisen lautakunnan sekä rakennuslautakunnan viranhaltijat tulevat paikalle esittelemään oman hallinnonalansa talousarvioesitykset. Talousarvion 2013 käsittelyjärjestys on: käyttötalous-, investointi- ja rahoitusosa, joiden jälkeen loput talousarvion osat. Kunnanjohtaja Tarja Hosiasluoma esitteli talousarvioesitystä yleisesti. Hän totesi, että ehdotuksessa alijäämä näyttäisi muodostuvan suureksi, joten karsintoja on tehtävä.

5 Kunnanrakennusmestari Jaakko Kallioniemi esitteli kunnanhallitukselle teknisen lautakunnan talousarviota. Teknisen lautakunnan kulut nousevat n. 12 %, mutta myös tulojen noustessa nousee lautakunnan toimintakate vain noin 1,8 %. Kallioniemi esitteli kunnanhallitukselle lautakunnan kulujen ja tulojen muutoksia perusteluineen. Kunnanhallitus totesi, että kunnan vuokralle annettujen asuin- ja liikehuoneistojen vuokratasoa tulee tarkastella edelleen, jotta kiinteistöjen kulut tulevat katetuiksi vuokratuloilla. Kunnanrakennusmestari Kallioniemi esitteli kunnanhallitukselle teknisen lautakunnan investointiehdotusta, johon päätettiin tehdä seuraavia muutoksia: Yläkoulun sisätilojen saneeraus ja säilytyslokerot oppilaille euroa siirretään suunnitelmavuodelle Uuden kunnantalon ryhmäperhepäiväkodin laajennus euroa poistetaan. Uuden kunnantalon julkisivun saneeraus euroa päätettiin siirtää suunnitelmavuodelta 2015 talousarviovuodelle Haarlundinkadun saneeraukseen päätettiin varata vuodelle euroa. Aukustinkadun kunnallistekniikan ja katualueen saneeraukseen vuodelle 2013 ehdotettu euron määräraha päätettiin pienentää eurolla. Rakennusmestari Jaakko Kallioniemi poistui tämän pykälän käsittelyn aikana klo Kunnanhallitus piti tauon tämän pykälän käsittelyn aikana klo Kunnansihteeri-koulutoimenjohtaja Hanna Vainionpää esitteli kunnanhallitukselle kasvatus- ja opetuslautakunnan talousarviota. Esittelyn päätteeksi kunnanhallitus päätti, että Karvian yläkoulun palkkakustannuksista vähennetään euroa sekä toimisto-, pankki- ja asiantuntijapalveluista euroa. Kansalaisopistolle varatusta määrärahasta päätettiin vähentää euroa. Kasvatus- ja opetuslautakunnan investointiehdotus euroa kouluhallinto-ohjelmistoihin päätettiin siirtää suunnitelmavuodelle Kunnansihteeri-koulutoimenjohtaja Hanna Vainionpää esitteli kunnanhallitukselle kunnanhallituksen talousarvio-osuutta. Muun keskustoimiston kalustomääräraha päätettiin muuttaa euroon. Muuhun hallintoon varattu muut avustukset kotitalouksille päätettiin nostaa eurosta euroon. Talousarvion tekstiosaan päätettiin tehdä korjaus työsuojeluvaltuutettujen ja luottamusmiesten korvausten osalta. Sosiaali- ja terveyspalveluihin päätettiin tehdä seuraavia muutoksia: 4302 asiakaspalveluiden ostot muutetaan määrärahaesitys eurosta euroon; 4460 muut yhteistoimintaosuudet muutetaan määrärahaesitys eurosta euroon sekä 4747 työmarkkinatuen kuntaosuus muutetaan määrärahaesitys eurosta euroon. Kunnanhallituksen investoinneista päätettiin poistaa kiinteän omaisuuden hankintaan varattu euron määräraha talousarviovuodelta sekä suunnitelmavuosilta. Talousarvion käsittelyä päätettiin jatkaa seuraavassa kokouksessa. KH KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS:

6 Kunnanhallitus jatkaa talousarvion käsittelyä. Vapaa-aikatoimen viranhaltijat esittelevät talousarviotaan. Vapaa-aikatoimen viranhaltijat oli kutsuttu esittelemään talousarvioitaan. Ensimmäisenä esittelyvuorossa, klo , oli liikuntasihteeri Sirpa Ala-Rämi, joka selosti kunnanhallitukselle liikunta- ja raittiustoimen talousarviota ja muutoksia edellisvuoteen verrattuna. Esittelyn jälkeen kunnanhallitus päätti, että ei ole tarvetta tehdä muutoksia liikunta- ja raittiustoimen talousarvioon, joten se hyväksyttiin muutoksitta. Nuorisosihteeri Maria Laaksoharju kertoi osuudessaan, klo nuoriso- ja kulttuuritoimen sekä museotoimen talousarvioista. Kunnanhallitus päätti, että investoinneista poistetaan 2013 vuodelta ulkomuseoalueen katsomoon varattu euroa. Muilta osin talousarvio hyväksyttiin. Käytiin lävitse elinkeinotoimen, maaseututoimen ja rakennusvalvonnan, liikenneturvallisuuden, kaavoituksen ja aluearkkitehtitoiminnan talousarviot ilman viranhaltijaesittelyjä. Elinkeinotoimen talousarviosta kunnanhallitus päätti poistaa kuntamarkkinoinnin toimisto-, pankki- ja asiantuntijapalkkioissa olleen euroa. Lisäksi maaseutumatkailun kehittämisen avustukset yhteisöille kohtaan ehdotettu euroa poistettiin kokonaan. Muilta osin elinkeinotoimen talousarvio hyväksyttiin. Maaseututoimen talousarvioon ei esitetty muutoksia eikä myöskään rakennusvalvonnan, liikenneturvallisuuden, kaavoituksen ja aluearkkitehtitoiminnan talousarvioihin. Ne hyväksyttiin sellaisenaan. Kunnanhallitus hyväksyi muutosten jälkeen laaditut vesi- ja viemärilaitoksen tuloslaskelman sekä teknisen lautakunnan investoinnit, muilta osin, mutta siirsi kaivojen alkalointi kohdan euroa käyttötalouden puolelle. Jaettu rahoituslaskelma hyväksyttiin. Tuloslaskelma korjataan tehdyillä muutoksilla. Tavoitteet tytäryhteisöille saatiin suullisesti ja ne liitetään kirjallisena korjatun talousarvioesityksen yhteyteen. Esitetyillä muutoksilla korjattu talousarvio tuodaan seuraavaan kunnanhallitukseen, minkä jälkeen se on valmis esitettäväksi kunnanvaltuustolle. KH 228 Virkamiestyönä on tehty kunnanhallituksen päättämät karsinnat ja korjaukset, minkä jälkeen on tulostettu uusi talousarvioesitys, joka on liitteenä. KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS:

7 Kunnanhallitus päättää talousarviokäsittelyn ja esittää talousarvion vuodelle 2013 ja taloussuunnitelman vuosille kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi. Kunnanhallitus päätti talousarviokäsittelyn ja esittää talousarvion vuodelle 2013 ja taloussuunnitelman vuosille kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi.

8 MARJO YLILUOMAN SIVUTOIMILUPA-ANOMUS KH Kanttin koulun johtava opettaja Marjo Yliluoma anoo kunnanhallitukselta lupaa toimia sivutoimisesti kouluttajan/ luennoitsijan tehtävissä alkaen. Virkavapauksia luentotehtävien vuoksi tulisi olemaan n. 2-3 päivää kuukaudessa tällä tietoa. Työ tapahtuisi oman yrityksen nimissä Liitteet: Anomus KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus myöntää Marjo Yliluomalla luvan harjoittaa sivutoimista yritystoimintaa anomuksessa mainitussa laajuudessa. Kunnanhallitus päätti siirtää asian käsittelyä lisäselvityksen pyytämistä varten. KH Marjo Yliluoma on toimittanut kunnanhallituksen pyytämää lisäselvitystä kunnanhallitukselle Selvityksessään hän kertoo olleensa mukana vuonna 2010 kehittämässä Satakuntaan maakunnallista yrittäjyyskasvatusstrategiaa. Strategian laadinnan aikana tuli esiin, että alakoulujen opettajat kaipaavat käytännönläheistä koulutusta yrittäjyyskasvatuksesta. Yliluoma on hankkinut lisäkoulutusta suorittamalla Turun Yliopistossa 20 opintopistettä yrittäjyyskasvatuksesta. Lisäksi aihetta on toteutettu vahvasti Kantin koululla vuodesta Tästä johtuen Yliluomaa on pyydetty YES-keskuksen toimesta yrittäjyyskasvatuksen kansalliseksi kouluttajaksi alakoulujen osalle. YES on yrittäjyyskasvatuksen resurssi opettajille ja se tarjoaa tukipalveluja yrittäjyyskasvatuksen koulutukseen, yrittäjyyden kehittämiseen koulussa ja koulu- yritysyhteistyöhön. YES tekee käytännön työtä koulujen ja yritysten parissa järjestäen tapahtumia, tilaisuuksia sekä koulutuksia alueellisesti ja kansallisesti. YEStoiminnan alueellisina yhteistyökumppaneina ovat opetushallitus (esr) sekä seudulliset kehittämisyhtiöt ja muut alueelliset yhteistyökumppanit kuten yrittäjäjärjestöt. Koulutuksia tulisi tällä tietoa olemaan noin kerran kuukaudessa keskittyen loppuviikkoon, sijaisjärjestelyt poissaolojen ajaksi onnistuvat. Lisäksi Yliluoma tuo esiin, että Karvian kunta hyötyy mainosarvolla sekä sillä, että hän opettajana saa uusia kokemuksia ja näkökulmia omaan arkityöhön. Viranhaltija ei saa ottaa vastaan eikä pitää sellaista sivutointa, joka edellyttää työajan käyttämistä sivutoimeen kuuluvien tehtävien hoitamiseen, ellei työnantaja hakemuk-

9 sesta myönnä siihen lupaa. Lupa voidaan antaa myös määräajaksi ja rajoitettuna. Lupa voidaan peruuttaa, kun siihen on syytä. Viranhaltijalle on varattava tilaisuus tulla kuulluksi ennen peruuttamista. Harkittaessa sivutoimiluvan myöntämistä on otettava huomioon, että viranhaltija ei saa sivutoimen vuoksi tulla esteelliseksi tehtävässään. Sivutoimi ei myöskään saa vaarantaa luottamusta tasapuolisuuteen tehtävän hoidossa tai muutenkaan haitata tehtävän asianmukaista hoitamista. Sivutoimena ei saa harjoittaa sellaista toimintaa, joka kilpailevana toimintana ilmeisesti vahingoittaa työnantajaa. Viranhaltija ei saa virkasuhteen kestäessä ryhtyä kilpailevan toiminnan valmistelemiseksi sellaisiin toimenpiteisiin, joita 3 momentissa säädetty huomioon ottaen ei voida pitää hyväksyttävinä. Marjo Yliluoman esimiehen koulutoimenjohtaja Hanna Vainionpään näkemyksen mukaan sivutoimiluvan myöntämiselle ei ole estettä. Taloudellisesti sijaisjärjestelyt ovat kunnalle pääsääntöisesti edullisia vakinaisen viranhaltijan palkan säästyessä. Opetuksellisesti satunnaisen sijaisten käytön ei voida katsoa vaikuttavan opetuksen laatuun merkittävällä tavalla. Viranhaltija anoo jokaisesta sivutoimesta aiheutuvasta poissaolosta palkatonta virkavapaata koulutoimenjohtajalta, jolloin tulee joka kerta erikseen harkittavaksi sijaisjärjestelyt niin, ettei opetuksen laatu kärsi. Liitteet: Lisäselvitys KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus myöntää Marjo Yliluomalla luvan harjoittaa sivutoimista yritystoimintaa anomuksessa mainitussa laajuudessa saakka. Lupa myönnetään määräaikaisena, koska tehtävät ajoittuvat työajalle ja aiheuttavat toistuvia sijaisjärjestelyitä. Luvan myöntämistä puoltaa se, että yrittäjyyskasvatus on kirjattu kuntastrategiaan ja luennot tuovat Karviaa tunnetuksi ja hyödyttävät täten myös työnantajaa. Kaija Kangas poistui esteellisenä tämän pykälän käsittelyn ajaksi Keskustelun jälkeen kunnanhallitus päätti myöntää Marjo Yliluomalla luvan harjoittaa sivutoimista yritystoimintaa anomuksessa mainitussa laajuudessa saakka. Lupa myönnetään määräaikaisena, koska tehtävät ajoittuvat työajalle ja aiheuttavat toistuvia sijaisjärjestelyitä. Luvan myöntämistä puoltaa se, että yrittäjyyskasvatus on kirjattu kuntastrategiaan ja luennot tuovat Karviaa tunnetuksi ja hyödyttävät täten myös työnantajaa. KH 229 Marjo Yliluoma on anonut kunnanhallitukselta, että sivutoimilupa myönnettäisiin lähtien pysyvänä. Yrittäjyyskoulutukset tapahtuvat pääosin iltaisin ja viikonloppuisin. Palkatonta virkavapaata on tehtävän vuoksi jouduttu ottamaan vain

10 muutamia päivä kuluneen vuoden aikana. Yliluoma olisi halukas pitämään koulutuksia myös oman kunnan opettajille. Hänet on valittu kouluttajaksi Satakunnan YESkeskuksen järjestämiin koulutuksiin. Koulutoimenjohtaja Hanna Vainionpää katsoo edellä kirjatuin perustein luvan myöntämisen olevan työnantajan edun mukaista, ja toteaa, ettei sivutoimen harjoittamisesta ole ollut haittaa varsinaisen virkatehtävän hoitamiselle. Yliluomalle on myönnetty valtakunnallinen yrittäjyyskasvatuksen tunnustuspalkinto Liitteet: Marjo Yliluoman pyyntö KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus myöntää Marjo Yliluomalle luvan harjoittaa sivutoimista yritystoimintaa anomuksessa mainitussa laajuudessa toistaiseksi. Luvan myöntämistä puoltaa se, että yrittäjyyskasvatus on kirjattu kuntastrategiaan ja luennot tuovat Karviaa tunnetuksi ja hyödyttävät täten myös työnantajaa. Kaija Kangas poistui esteellisenä tämän pykälän käsittelyn ajaksi klo Keskustelun jälkeen kunnanhallitus päätti myöntää Marjo Yliluomalle luvan harjoittaa sivutoimista yritystoimintaa anomuksessa mainitussa laajuudessa saakka. Luvan myöntämistä puoltaa se, että yrittäjyyskasvatus on kirjattu kuntastrategiaan ja luennot tuovat Karviaa tunnetuksi ja hyödyttävät täten myös työnantajaa.

11 KUNNANSIHTEERIN VIRANSIJAISUUS KH 230 Kunnansihteeri Hanna Vainionpäälle on myönnetty virkavapaata ajalle Kunnansihteeri on ilmoittanut pitävänsä vuosilomaa Kunnansihteeri hoitaa 50 % työajalla kunnansihteerin tehtäviä ja koulutoimenjohtajan tehtäviä, ja 50 % työajalla talous- ja velkaneuvojan tehtäviä. Kunnansihteerin tehtävistä 50 % hoitaa palkanlaskija-arkistonhoitaja Arja Honkanen. Kunnansihteerin tehtävät on mahdollista hoitaa sisäisin järjestelyin nykyisellä henkilöstöllä niin, että palkanlaskija-arkistonhoitaja Arja Honkanen vastaa kunnansihteerin tehtävien kokonaisuudesta välisen ajan. Talousja velkaneuvojan tehtävien hoitoon tarvitaan sijainen. Tehtävien hyvän ja sujuvan hoitamisen takaamiseksi sijaisen työajan on perusteltua olla 60 % toimistotyöajasta. Perehdytyksen vuoksi sijaisen on mielekästä aloittaa Työsuhteen kesto olisi siis Koulutoimenjohtajan tehtävien hoito virkavapaan ajaksi on tarkoituksenmukaisinta hoitaa niin, että tehtävistä huolehtii oman toimensa ohella kunnanjohtaja Tarja Hosiasluoma välisen ajan. KUNNANHALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus päättää, että koulutoimenjohtajan tehtävistä vastaa oman toimensa ohella kunnanjohtaja Tarja Hosiasluoma välisen ajan. Järjestelyiden vaikutuksesta palkkaukseen päättää palkkatoimikunta. Kunnanjohtaja Tarja Hosiasluoma poistui esteellisenä tämän pykälän käsittelyn ajaksi klo Kunnanhallitus päätti, että koulutoimenjohtajan tehtävistä vastaa oman toimensa ohella kunnanjohtaja Tarja Hosiasluoma välisen ajan. Järjestelyiden vaikutuksesta palkkaukseen päättää palkkatoimikunta.

12 TALOUS- JA VELKANEUVOJAN MÄÄRÄAIKAINEN TYÖSUHDE KH 231 Talous- ja velkaneuvojan työtehtäviä 50 % työajalla hoitavalle Kunnansihteeri Hanna Vainionpäälle on myönnetty virkavapaata ajalle Kunnansihteeri on ilmoittanut pitävänsä vuosilomaa Talous- ja velkaneuvoja hoitaa laissa säädettyjä talous- ja velkaneuvonnan tehtäviä, joiden olennaisena sisältönä on avustaa velallisia vapaaehtoisissa ja käräjäoikeudelta haettavissa velkajärjestelyissä sekä antaa yksityishenkilöille tietoja ja neuvontaa talouden ja velkojen hoidosta. Tehtävien hyvän ja sujuvan hoitamisen takaamiseksi sijaisen työajan on perusteltua olla 60 % toimistotyöajasta. Perehdytyksen vuoksi sijaisen on mielekästä aloittaa Työsuhteen kesto on Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja lain talous- ja velkaneuvonnasta 6 :n mukaista talous- ja velkaneuvojan tehtävän hoitamisen edellyttämää taitoa ja kokemusta. Tehtäväkohtainen palkka on 1750 euroa kuukaudessa. Työsuhteessa sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa tehtävien aloittamisesta lähtien. Liitteet: hakuilmoitus KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus päättää julistaa haettavaksi talous- ja velkaneuvojan määräaikaisen työsuhteen ajalle , klo mennessä. Kunnanhallitus valtuuttaa kunnanjohtajan ja kunnansihteerin päättämään haastattelujen järjestämisestä ja suorittamaan hakijoiden haastattelut. Kunnanhallitus päätti julistaa haettavaksi talous- ja velkaneuvojan määräaikaisen työsuhteen ajalle , klo mennessä. Kunnanhallitus valtuutti kunnanjohtajan ja kunnansihteerin päättämään haastattelujen järjestämisestä ja suorittamaan hakijoiden haastattelut.

13 ASIAKIRJAHALLINNON JA ARKISTOTOIMEN OHJEISTUKSEN UUDISTAMINEN KH 232 Turun maakunta-arkiston ylitarkastaja Anna-Maija Kolehmainen-Niskakoski suoritti arkistotoimen tarkastuksen Karvian kunnassa Tarkastuksessa käytiin lävitse asiakirjahallinnon ja arkistotoimen nykyinen ohjeistus sekä arkistotilat ja niiden käyttö. Tarkastuksessa todettiin, ettei Karvian kunnan arkistotoimen hoito kaikilta osin vastaa sille arkistolaissa esitettyjä vaatimuksia. Kunnan tulee ryhtyä seuraaviin toimenpiteisiin saattaakseen arkistotoimensa hoidon lainsäädännön edellyttämälle tasolle: Kunnan arkistotoimen toimintaohjeen (ent. arkistosääntö) ja arkistonmuodostussuunnitelman (ent. arkistointisuunnitelma) ajan tasalle saattaminen Arkistotilojen osalta kiinnitettiin huomiota ilmankosteuteen, joka on ajoittain jonkin verran koholla. Kosteuden poiston tulee tapahtua valvotusti, mikäli se tehdään sähköisellä kosteuden poistolla. Muutoin arkistotilan tulee säilyä jännitteettömänä. Turun maakunta-arkisto pyytää Karvian kuntaa ilmoittamaan mennessä, miten ja millaisen aikataulun puitteissa tarkastusmuistiossa todetut puutteet on tarkoitus korjata. Uusitut arkistotoimen toimintaohje ja arkistonmuodostussuunnitelma lähetetään tiedoksi Turun maakunta-arkistoon niiden valmistuttua. Liitteet: Arkistotoimen tarkastuskertomus KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus nimeää arkistotyöryhmän, joka ryhtyy valmistelemaan ohjeistuksen uudistamista ja arkistonmuodostussuunnitelmien laatimista yhteistyössä hallintokuntien kanssa. Ohjeistuksen uudistamiseen ja suunnitelmien laatimiseen tullaan järjestämään tarvittava työaika. Kunnanhallitus ilmoittaa Turun maakunta-arkistolle, että tarkoituksena on laatia Karvian kunnan asiakirjahallinnon ja arkistotoimen ohjeistus vuoden 2013 aikana ja arkistonmuodostussuunnitelmat vuoden 2014 loppuun mennessä. Tilapäinen kosteuden poisto toteutetaan valvotusti päiväsaikaan. Muulloin arkistotila asetetaan jännitteettömään tilaan. Vuoden 2013 talousarvioon varataan määräraha asiakirjahallinnon ja arkistotoimen koulutuksen järjestämiseen hallintokunnille.

14 Kunnanhallitus nimesi arkistotyöryhmän, joka ryhtyy valmistelemaan ohjeistuksen uudistamista ja arkistonmuodostussuunnitelmien laatimista yhteistyössä hallintokuntien kanssa. Työryhmään kuuluvat Arja Honkanen, Marjo Pihlajaviita ja Arja Tuuliniemi Ohjeistuksen uudistamiseen ja suunnitelmien laatimiseen tullaan järjestämään tarvittava työaika. Kunnanhallitus ilmoittaa Turun maakunta-arkistolle, että tarkoituksena on laatia Karvian kunnan asiakirjahallinnon ja arkistotoimen ohjeistus vuoden 2013 aikana ja arkistonmuodostussuunnitelmat vuoden 2014 loppuun mennessä. Tilapäinen kosteuden poisto toteutetaan valvotusti päiväsaikaan. Muulloin arkistotila asetetaan jännitteettömään tilaan. Vuoden 2013 talousarvioon varataan määräraha asiakirjahallinnon ja arkistotoimen koulutuksen järjestämiseen hallintokunnille.

15 TYÖTERVEYSHUOLLON TOIMINTASUUNNITELMA KH 233 Työnantajalla tulee olla työterveyshuoltolain 11 :n mukaan kirjallinen toimintasuunnitelma, jonka tulee sisältää työterveyshuollon yleiset tavoitteet ja työpaikan olosuhteisiin perustuvat tarpeet ja niistä johtuvat toimenpiteet. Työpaikkakäynteihin ja muihin työterveyshuollon suorittamiin selvityksiin perustuen toimintasuunnitelma tulee tarkistaa vuosittain. Karvian kunnan työterveyshuollosta vastaa Pohjois-Satakunnan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä. Työterveyshuollon toiminnan tavoitteiksi on ajalle laaditussa toimintasuunnitelmassa määritelty: -työhön liittyvien sairauksien ja tapaturmien ehkäisy -työn ja työympäristön terveellisyyden ja turvallisuuden parantaminen -työstä ja työolosuhteista johtuvien terveysvaarojen ja -haittojen ehkäiseminen ja torjuminen -työyhteisön toiminnan edistäminen, henkisen jaksamisen tukeminen -työntekijöiden turvallisuuden, työkyvyn ja terveyden suojeleminen ja edistäminen Toimintasuunnitelmassa arvioidaan työn asettamia erityisvaatimuksia terveydentilalle ja arvioidaan terveydellisiä haittatekijöitä erilaisissa työtehtävissä sekä määritellään miten usein työntekijöiden terveystarkastukset suoritetaan. Työterveystarkastusten tavoitteena on seurata työntekijän terveydentilaa ja työ- ja toimintakykyä. Toimintasuunnitelmassa käsitellään myös työkykyä ylläpitävään toimintaan osallistumista, jolla tarkoitetaan kaikkea toimintaa, jolla työnantaja, työntekijä sekä mm. työterveyshuolto pyrkivät yhteistyössä edistämään ja tukemaan jokaisen työssä mukana olevan työ- ja toimintakykyä. Työantajan tulee huolehtia työntekijöiden ja muiden henkilöiden ensiavun järjestämisestä tekijöiden lukumäärän, työn luonteen ja työolosuhteiden edellyttämällä tavalla. Työterveyshuolto suosittelee työturvallisuuslain edellyttämää ensiapuvalmiutta työpisteisiin. Ensiapuvälineistön huolto ja täydennys sisältyy ensiapuvalmiuteen ja työpaikoilla on oltava nähtävillä tiedot ensiapuvalmiudesta huolehtivista henkilöistä, joilla on ensiapukoulutus. Työsuojelutoimikunta on käsitellyt työterveyshuollon toimintasuunnitelman vuosille kokouksessaan ja esittää sitä kunnanhallituksen hyväksyttäväksi. Liitteet: Työterveyshuollon toimintasuunnitelma KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS:

16 Kunnanhallitus hyväksyy Karvian kunnan työterveyshuollon toimintasuunnitelman ajalle Kunnanhallitus hyväksyi Karvian kunnan työterveyshuollon toimintasuunnitelman ajalle

17 KARVIATALON KUNTOSALIKORTTI, JONKA TYÖNANTAJA KUSTANTAISI OSITTAIN Työs.tmk Karvian kunta on edellisinä vuosina maksanut puolet työntekijöidensä Karviatalon kuntosalikortista. Kuntosalin käyttö on ollut suosittua kunnan työntekijöiden keskuudessa, joten kunnan osallistumista työntekijöidensä kuntosalikortin kustannuksiin haluttaisiin jatkettavan. PÄÄTÖSEHDOTUS: Työsuojelutoimikunta esittää kunnanhallitukselle, että työnantajana Karvian kunta osallistuisi työntekijöidensä vuoden kuntosalikortin kustannuksiin 30 / työntekijä, kuten kuluvana vuotenakin. Hyväksyttiin päätösehdotuksen mukaisesti. KH 234 KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus päättää työsuojelutoimikunnan esityksen mukaisesti, että Karvian kunnan työtekijöille Karviatalon kuntosalikortti maksaa 20 euroa, lopun osuuden 30 euroa kustantaa Karvian kunta työnantajan ominaisuudessa. Kunnanhallitus päätti työsuojelutoimikunnan esityksen mukaisesti, että Karvian kunnan työtekijöille Karviatalon kuntosalikortti maksaa 20 euroa, lopun osuuden 30 euroa kustantaa Karvian kunta työnantajan ominaisuudessa.

18 TARKASTUSLAUTAKUNNAN PÖYTÄKIRJA KH 235 Tarkastuslautakunta on kokoontunut Kokouksen pöytäkirja on liitteenä. Liitteet: Tarkastuslautakunnan pöytäkirja KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus merkitsee tarkastuslautakunnan pöytäkirjan tiedoksi. Kunnanhallitus merkitsi tarkastuslautakunnan pöytäkirjan tiedoksi.

19 KUNNANJOHTAJA TARJA HOSIASLUOMAN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET AJALLA KH 236 Liitteet: päätösluettelo KUNNANHALLITUKSEN PJ:N PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus merkitsee viranhaltijapäätökset tiedoksi eikä käytä otto-oikeutta. Kunnanhallitus merkitsi viranhaltijapäätökset tiedoksi eikä käytä otto-oikeutta.

20 KUNNANSIHTEERI HANNA VAINIONPÄÄN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET AJALLA KH 237 Liitteet: päätösluettelo KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus merkitsee viranhaltijapäätökset tiedoksi eikä käytä otto-oikeutta. Kunnanhallitus merkitsi viranhaltijapäätökset tiedoksi eikä käytä otto-oikeutta.

21 MÄÄRÄALAN OSTAMINEN MARI ERVELÄLTÄ KH 238 Karvian kunta on ostanut Äimälä nimisen määräalan ja Hakosalo, Fenander ja Hakamaa nimiset kiinteistöt Tapio Ervelän kuolinpesän osakkailta. Myyjät ovat sitoutuneet luovuttamaan 14 metrin levyisen tiemaan Karviantieltä Äimälä RN:o 8:22 kiinteistön kautta kaupan kohteelle. Kaupan yhteydessä on sovittu, että ostaja hankkii omistukseensa tulevaan kaavoitukseen liittyvän tiealueen myöhemmin tehtävällä kaupalla. Kauppakirjaluonnoksen mukaan Mari Ervelä myy ja luovuttaa Karvian kunnalle Karvian kunnan Kirkonkylässä sijaitsevasta Pellonpää nimisestä kiinteistöstä noin 1400 m2 kokoisen määräalan. Määräala on 14 m leveä ja 100 m pitkä. Kauppahinnaksi on määritelty 1400 euroa. Liitteet: Kauppakirjaluonnos KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus päättää ostaa Mari Ervelältä Kirkonkylässä sijaitsevasta Pellonpää nimisestä kiinteistöstä noin 1400 m2 kokoisen määräalan 1400 euron kauppahinnalla kauppakirjassa mainituin ehdoin. Kunnanhallitus päättää ostaa Mari Ervelältä Kirkonkylässä sijaitsevasta Pellonpää nimisestä kiinteistöstä noin 1400 m2 kokoisen määräalan 1400 euron kauppahinnalla kauppakirjassa mainituin ehdoin.

22 MUUT ASIAT KH 239 Muut asiat: 1. Itsenäisyyspäivän seppeleenlaskuun sankarihaudalle menee kunnan edustajaksi kh:n pj Sami Laitila 2. Itsenäisyyspäivän juhlassa Karviatalolla jaetaan ansiomerkkejä kunnan henkilökunnalle sekä luottamushenkilöille. Ansiomerkkien ja kunniakirjojen luovuttamisesta huolehtivat Kaija Kangas, Antti Otava ja Tarja Hosiasluoma. 3. Merja Holkko poistui esteellisenä klo väliseksi ajaksi. Kunnanhallitus päätti jatkaa veteraaniruokapalvelun sopimusta ravintola Meiramin kanssa optiovuoden 2013 sillä edellytyksellä, että valtuusto myöntää vuoden 2013 talousarviossa tarvittavan määrärahan. OTE PÖYTÄKIRJASTA/ Meirami 4. Kunnansihteeri toi esiin, että Kanttissa sijaitsevien kunnan osittain omistamien Riihiluoman tilaan kuuluvien maiden osalta lainhuutoprosessi on kesken. Lainhuudon jälkeen on tehtävä maanmittaustoimitus, joka kestänee kuukausia. Koska maanomistus ei ole tarkentunut, päätettiin jatkaa pellon vuokrausta nykyisten vuokralaisten kanssa välisen ajan. Maanmittauksen tultua suoritetuksi kunta myy tai vuokraa peltoalueet avoimen tarjouskilpailun perusteella. 5. Kaija Kangas toi kunnanhallituksen tietoon Karvian korkeat siirtoviivemaksut Satakunnan sairaanhoitopiirille vuonna Todettiin, että maksuista on saatava selvitystä tilaajajohtajalta. Seuraava kokous päätettiin pitää maanantaina klo 18.00

23 ILMOITUSASIAT KH 240 Merkitään tiedoksi seuraavat: Kuntaliitto KL-kustannus Yleiskirje , 19/80/2012; Kunnanhallituksen, lautakuntien ja muiden toimielinten valinnat Yleiskirje , 20/80/2012; Kuntayhtymän toimielinten valinta Valinnanvapaus perusterveysdenhuollossa - teos, kokemuksia Ruotsin ja Suomen käytännöistä Palveluseteliopas, käsikirja palvelusetelin käyttöönotolle ja hinnoittelulla Varsinais-Suomen ELY-keskus Satakuntaliitto Avustukset hallituksen lapsi- ja nuorisopolitiikan kehittämisohjelman toimeenpanoon vuodelle 2013 Satakunnan vaihemaakuntakaavaehdotus 1 ollut nähtävillä MRA:n 65 :n ja asetuksen 12 :n mukaan välisen ajan. Saadut lausunnot ja niihin laaditut vastineet saapuneet kunnalle tiedoksi Satakunnan vaihemaakuntakaava 1 asiantuntijatyöryhmän ja kuntayhdyshenkilöiden kokous maanantaina klo Satakuntaliiton neuvotteluhuoneessa 1 Satakuntaliiton tiedotteet; Satakuntaa ELMA:ssa kahdella osastolla, Onni kutsuu kylään talot, tontit ja matkailu maaseudulla Maakuntahallituksen esityslista on luettavissa Satakuntaliiton nettisivuilla Satakuntaliitto.fi/ Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Yhtymävaltuuston esityslista 2/2012, kokous klo SATKS auditorio Satakunnan koulutuskuntayhtymä, SATAEDU

24 Kutsu tiistaina klo Satakunnan ammattiopiston Ulvilan yksikössä pidettävään yhtymäkokoukseen Satakunnan pelastuslaitos Pöytäkirja 6/2012 johtokunnan kokouksesta FCG koulutus ja konsultointi Koulutustiedote kaupungin- ja kunnanhallitusten koulutuspäivistä Koulutuspäivillä paneudutaan erityisesti kuntaliitoskysymyksiin, liitoskuntien haasteisiin ja hallitustyöskentelyn erityispiirteisiin. Kankaanpään kaupunki, perusturvalautakunta Honkajoen kunta Jämijärven kunta Pomarkun kunta Siikaisten kunta Pöytäkirjanoteet ; PoSan talousarvion toteumavertailu tammi-elokuu , PoSan v:n 2013 talousarvioehdotus ja palvelusopimusesitys 81, Kunnan velvollisuus tuottaa työterveyshuoltopalveluja 82, Vihreiden valtuustoryhmän valtuustoaloite / Hakeutuminen perustulon kokeilualueeksi 83, Onko sinulla aikaa lapsille ja nuorille? 84, Kotikuntaoikeus ympärivuorokautisessa hoidossa, laskutusperusteet 85, Pohjois-Satakunnan peruspalvelu-liikelaitoskuntayhtymän perussopimuksen ja yhteistoimintasopimuksen hyväksyminen 86, Kiinteistö Oy Artun Hoiva-asuntojen vuokratalokorkotukilainan hyväksyminen Kunnanvaltuuston päätös , Pohjois-Satakunnan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän perussopimuksen ja yhteistoimintasopimuksen hyväksyminen Kunnanvaltuuston pöytäkirjanote , Pohjois-Satakunnan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän perussopimuksen ja yhteistoimintasopimuksen hyväksyminen Kunnanvaltuuston päätös , Perusturva

25 Kunnanhallituksen pöytäkirjanote , Pohjois-Satakunnan Kehittämiskeskus Oy:n osakkeiden lunastaminen Kiikoisten kunnalta Edita Prima Oy / Edita Publishing Oy Suomen säädöskokoelma /2012 Virallinen lehti 128/ Virallinen lehti 131/ Kaupanvahvistajan todistukset. Kunta ei käytä etuosto-oikeutta.

26 OIKAISUVAATIMUSOHJE JA VALITUSOSOITUS KH 241 Pöytäkirjasta annettaviin otteisiin liitetään oikaisuvaatimusohje ja valitusosoitus.

KUNNANHALLITUS 13/2012

KUNNANHALLITUS 13/2012 KUNNANHALLITUS 13/2012 Aika Keskiviikko 7.11.2012 klo 18.15-21.03 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Aho Anne jäsen Hietanen Toni jäsen Holkko Merja jäsen Kangas Kaija jäsen Laitila Sami puheenjohtaja,

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 16/2014

KUNNANHALLITUS 16/2014 KUNNANHALLITUS 16/2014 Aika Maanantai 15.12.2014 klo 21.41 22.20 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Huhtaluoma Heikki Järvinen Tiina Kangas Kaija Mustajärvi Marko Mustakoski Risto Niemenmaa Jaana

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU KARVIAN KUNNANVALTUUSTO 7/2016. Torstai klo Tervetuloa! Kahvitarjoilu klo 18:45

KOKOUSKUTSU KARVIAN KUNNANVALTUUSTO 7/2016. Torstai klo Tervetuloa! Kahvitarjoilu klo 18:45 KOKOUSKUTSU KARVIAN KUNNANVALTUUSTO 7/2016 I KOKOUSPAIKKA JA -AIKA: Karvian kunnantalo, valtuustosali Torstai 15.12.2016 klo 19.00 Käsitellään kokouskutsussa luetellut asiat. Kunnanvaltuuston ja kunnanhallituksen

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2016

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2016 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2016 Aika 1.8.2016 klo 15.00 15.16 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2018

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2018 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2018 Aika 1.10.2018 klo 8.37 11.32 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Isotalo Aila varapuheenjohtaja Halmela Kari jäsen Huhdanmäki

Lisätiedot

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2010 Aika Torstai 14.10.2010 klo 17.00 18.15 Paikka Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Riina Tallberg varapuheenjohtaja Jari Kannisto

Lisätiedot

Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2012 Aika Torstai 11.10.2012 klo 18.00 19.05 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jari Kannisto Päivi Haapaniemi-Kokko Jaana Vähäsavo

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013 Aika 13.6.2013 klo 19.00 19.40 Paikka Karvian kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 18.10.2018 1 Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 Kokousaika 18.10.2018 klo 18.10-18.27 Kokouspaikka Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 15/2014

KUNNANHALLITUS 15/2014 KUNNANHALLITUS 15/2014 Aika Perjantai 12.12.2014 klo 18.30 20.38 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Huhtaluoma Heikki Järvinen Tiina Kangas Kaija Mustajärvi Marko Mustakoski Risto Ohrankämmen Jukka

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017 Aika 16.11.2017 klo 18.35-19.50 Paikka Jokipirtti Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Halmela Kari jäsen Huhdanmäki Tuire

Lisätiedot

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 8/2018

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 8/2018 417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 18.10.2018 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 8/2018 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: 18.10.2018 klo 18.00 Karvian kunnantalo Kunnanhallituksen

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012 Aika 29.5.2012 klo 19.18 20.29 Paikka Saran koulu Läsnä Niskala Jorma puheenjohtaja Mustasilta Timo varapuheenjohtaja Haavisto Jonna jäsen Hietikko

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2019

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2019 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2019 Aika 16.5.2019 klo 18.08 20.30 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Halmela

Lisätiedot

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 Aika 23.2.2017 klo 18.01-18.22 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja Halmela

Lisätiedot

Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone. Saapuvilla olleet jäsenet Laitila Sami puheenjohtaja Hautakorpi Esko varapuheenjohtaja, alk.

Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone. Saapuvilla olleet jäsenet Laitila Sami puheenjohtaja Hautakorpi Esko varapuheenjohtaja, alk. Elinvoimalautakunta 2/2018 Kokousaika Torstai 13.3.2018 klo 18.30-19.55 Kokouspaikka Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Laitila Sami puheenjohtaja Hautakorpi Esko varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2019

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2019 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2019 Aika Torstai 19.9.2019 klo 18.00 21.15 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

418 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 7/2018

418 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 7/2018 418 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 1.10.2018 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 7/2018 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: 1.10.2018 klo 8.30 Karvian kunnantalo Kunnanhallituksen

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5 / 2015

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5 / 2015 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5 / 2015 Aika 12.10.2015 klo 18.10-19.36 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

kunnanhallituksen edustaja Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla

kunnanhallituksen edustaja Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2010 Aika Perjantai 16.4.2010 klo 17.30 19.10 Paikka Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jari Kannisto Jaakko Viitala Johanna Välimäki

Lisätiedot

Iiris-Maija Koivujärvi-Viitala jäsen Harri Kontiainen Eija Mahlamäki

Iiris-Maija Koivujärvi-Viitala jäsen Harri Kontiainen Eija Mahlamäki 1 TEKNINEN LAUTAKUNTA 8/2012 Aika: Torstai 11.10.2012 klo. 19.00-20,45 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Iiris-Maija

Lisätiedot

kunnanhallituksen edustaja

kunnanhallituksen edustaja I TEKNINEN LAUTAKUNTA 4/2010 Aika: Torstaina 02.09.2010 klo 19.00-20.05 Paikka: Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Eija Mahlamäki

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet

Muut saapuvilla olleet Elinkeinolautakunta 2/2016 Kokousaika Torstai 31.3.2016 klo 18.30 19.35 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Sari Vaholuoto Mari Ervelä

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 4/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 4/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 7.9.2018 klo 9.00 13.25 KOKOUSPAIKKA Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Aarre Välimäki varapuheenjohtaja Marita

Lisätiedot

KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 6/2017

KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 6/2017 KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 6/2017 Aika 27.6.2017 klo 18.07 19.07 Paikka Kunnantalo, lautakuntien huone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Ala-Korte Kalevi varajäsen Huhdanmäki

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2017

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2017 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2017 Aika 29.8.2017 klo 18.02 19.47 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019 1 KOKOUSAIKA 17.5.2019 klo 9:00 15:00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Hirvinen Esa, puheenjohtaja Niemi Pauli, varapuheenjohtaja Puurula Merja, jäsen Paasovaara Marko, sihteeri, tilintarkastaja

Lisätiedot

Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone

Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Elinkeinolautakunta 5/2016 Kokousaika Tiistai 20.12.2016 klo 18.30 20.10 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Sari Vaholuoto Mari Ervelä

Lisätiedot

Jori Louhisuo. Muut saapuvilla olleet Matti Arkko sihteeri Kaija Kangas kunnanhallituksen edustaja

Jori Louhisuo. Muut saapuvilla olleet Matti Arkko sihteeri Kaija Kangas kunnanhallituksen edustaja Kokousaika Torstai 14.02.2013 klo 19.00 20.30 Kokouspaikka Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Mari Ervelä Sari Vaholuoto Pentti Malmila Marko

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone 1 KOKOUSAIKA 31.5.2017 klo 9:00 14.00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Vedenpää Antti, puheenjohtaja Pauli Niemi, varajäsen Puurula Merja, jäsen Potila Raija, kunnanjohtaja, kohta 23 Hirvinen

Lisätiedot

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Poissa Jaana Niemenmaa kunnanhallituksen jäsen. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 20.10.2014

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Poissa Jaana Niemenmaa kunnanhallituksen jäsen. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 20.10.2014 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2014 Aika Keskiviikko 15.10.2014 klo 18.00 19.35 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Rauni Virtanen Johanna Välimäki

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 3/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT. jäsen.

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 3/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT. jäsen. 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 18.5.2018 klo 9.00 15.05 KOKOUSPAIKKA Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Hilma Välimäki varajäsen, poistui klo

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2018

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2018 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2018 Aika 15.5.2018 klo 18.55-19.47 Paikka Jokipirtti Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Huhdanmäki Tuire jäsen Koivuniemi Tanja

Lisätiedot

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille.

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 2/2015 Kokousaika: 20.4.2015 klo 13.00 16.30 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7 / 2015

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7 / 2015 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7 / 2015 Aika 17.11.2015 klo 18.12-18.43 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2018

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2018 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2018 Aika 6.9.2018 klo 18.54 20.32 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Halmela Kari jäsen Huhdanmäki Tuire jäsen Isotalo Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5 / 2013

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5 / 2013 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5 / 2013 Aika 11.11.2013 klo 19.00 21.20 Paikka Karvian kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 1/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT. jäsen

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 1/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT. jäsen 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 19.1.2018 klo 9.00 14.20 KOKOUSPAIKKA Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Aarre Välimäki varapuheenjohtaja Marita

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT. jäsen

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT. jäsen 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 13.4.2018 klo 9.00 13.40 KOKOUSPAIKKA Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Aarre Välimäki varapuheenjohtaja Marita

Lisätiedot

Elinkeinolautakunta. Kokousaika Tiistai 08.10.2013 klo 19.00-21.00. Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone

Elinkeinolautakunta. Kokousaika Tiistai 08.10.2013 klo 19.00-21.00. Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Elinkeinolautakunta Kokousaika Tiistai 08.10.2013 klo 19.00-21.00 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola puheenjohtaja Sari Vaholuoto jäsen Mari Ervelä

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU KARVIAN KUNNANVALTUUSTO 5/2018. Kahvitarjoilu klo 18:45

KOKOUSKUTSU KARVIAN KUNNANVALTUUSTO 5/2018. Kahvitarjoilu klo 18:45 KOKOUSKUTSU KARVIAN KUNNANVALTUUSTO 5/2018 I KOKOUSPAIKKA JA -AIKA: Karvian kunnantalo, valtuustosali Keskiviikkona 12.12.2018 klo 19.00 Käsitellään kokouskutsussa luetellut asiat. Kahvitarjoilu klo 18:45

Lisätiedot

Elinkeinolautakunta 3/2016. Kokousaika Torstai klo Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone. Saapuvilla olleet jäsenet

Elinkeinolautakunta 3/2016. Kokousaika Torstai klo Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone. Saapuvilla olleet jäsenet Elinkeinolautakunta 3/2016 Kokousaika Torstai 26.5.2016 klo 18.30 19.15 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Sari Vaholuoto Mari Ervelä

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet

Muut saapuvilla olleet Elinkeinolautakunta 3/2015 Kokousaika Tiistai 6.10.2015 klo 19.00 19.45 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet et Seppo Ruokola Jori Louhisuo Sari Vaholuoto Mari Ervelä

Lisätiedot

Harri Kontiainen Eija Mahlamäki

Harri Kontiainen Eija Mahlamäki 1 TEKNINEN LAUTAKUNTA 11/2012 Aika: Maanantai 10.12.2012 klo. 17.15-20.45 Paikka: Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Harri

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2015

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2015 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2015 Aika 31.8.2015 klo 19.10 20.07 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Veijo Kaskimäki Iiris-Maija Koivujärvi-Viitala jäsen Harri Kontiainen

Veijo Kaskimäki Iiris-Maija Koivujärvi-Viitala jäsen Harri Kontiainen 1 TEKNINEN LAUTAKUNTA 6/2012 Aika: Torstai 16.8.2012 klo. 19.00-20.50 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Veijo

Lisätiedot

4111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 9/2018

4111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 9/2018 4111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 22.11.2018 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 9/2018 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: 22.11. 2018 klo 18.00 Karvian kunnantalo Kunnanhallituksen

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Hyvinvointilautakunta 12.04.2016 AIKA 12.4.2016 klo 18:09 20:35 PAIKKA Peiponpellon päiväkodin ruokasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Tarkastuslautakunta

HIRVENSALMEN KUNTA Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 6/2017 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 31.08.2017 klo 15.00 17.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Gynther Timo puh.johtaja JÄSENET Manninen Juhani varapuh.johtaja Salenius Leila

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 10/2018 1 Kunnanhallitus Aika 14.12.2018 klo 12:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 159 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 12/2016

KUNNANHALLITUS 12/2016 KUNNANHALLITUS 12/2016 Aika Maanantai 26.9.2016 klo 18.02 18.54 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Hietaluoma Jaakko jäsen Huhtaluoma Heikki jäsen Järvinen Tiina jäsen Kangas Kaija jäsen Mustajärvi

Lisätiedot

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 4/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 14.12.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski,

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 16. päivä marraskuuta 2016 klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 88 Kokouksen avaus 89 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 No 28.10.2009 4/2009 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 28.10.2009 kello 14.00 14.55 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Varsinaiset

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 2/2018

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 2/2018 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 2/2018 Aika 3.4.2018 klo 18.01-21.44 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 6/2013

KUNNANVALTUUSTO 6/2013 KUNNANVALTUUSTO 6/2013 Aika Maanantai 14.10.2013 klo 19.00 20.25 Paikka Karvian kunnantalo, Valtuustosali Läsnä Paikalla 21 valtuutettua Ervelä Mari Halmela Kari Hietaluoma Jaakko Hietanen Toni Huhtaluoma

Lisätiedot

Karvian kunta, kunnanjohtajan kokoushuone

Karvian kunta, kunnanjohtajan kokoushuone Elinkeinolautakunta 1/2017 Kokousaika Torstai 23.3.2017 Kokouspaikka Karvian kunta, kunnanjohtajan kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Mari Ervelä Markus Mustajärvi puheenjohtaja

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 6/

Sivistyslautakunta 6/ SIIKAISTEN KUNTA ESITYSLISTA Sivistyslautakunta 6/2015 60 62 Aika Tiistai 11.08.2015 klo 17.00 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Kurtti Arja puheenjohtaja Kallioniemi Seija varapuheenjohtaja Heikkilä Reijo jäsen

Lisätiedot

11111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2018

11111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2018 11111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 6.9.2018 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2018 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: Torstai 6.9.2018 klo 18.30 Kunnantalo Lautakunnan

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 7/2012

KUNNANVALTUUSTO 7/2012 KUNNANVALTUUSTO 7/2012 Aika Maanantai 17.12.2012 klo 19.00-20.15 Paikka Karvian kunnantalo, Valtuustosali Läsnä Paikalla 21 valtuutettua Hietaluoma Jaakko Hietanen Toni Holkko Merja Kangas Kaija Kannisto

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2016 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2016 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 02.06.2016 klo 18:00-20:50 Paikka Kunnantalo Ervastintie 2, kokoustila Herman 4. krs. Läsnäolijat Seppälä Ulla puheenjohtaja Salonen Antti

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 KOKOUSAIKA 14.11.2018 klo 9:00 15.00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone 2 LÄSNÄ Hirvinen Esa, puheenjohtaja Niemi Pauli, varapuheenjohtaja Puurula Merja, jäsen Paasovaara Marko, sihteeri, tilintarkastaja

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 2/2017

KUNNANVALTUUSTO 2/2017 KUNNANVALTUUSTO 2/2017 Aika Torstai 20.4.2017 klo 19.00 19.23 Paikka Karvian kunnantalo, Valtuustosali Läsnä Paikalla 20 valtuutettua Ervelä Mari Halmela Kari Hietaluoma Jaakko Hietanen Toni Huhtaluoma

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 ARVIOINTIKERTOMUKSEN

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2014

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2014 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2014 Aika 8.5.2014 klo 19.08 20.26 Paikka Sarvelan koulu Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja Halmela Kari jäsen Hautaluoma

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. KOKOUSAIKA Maanantaina kello

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. KOKOUSAIKA Maanantaina kello Viranomainen Kokouspäivä 23 ASIALISTA KOKOUSAIKA Maanantaina 24.05.2010 kello 16.00 17.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, ruokasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 16 25 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. Poissa Riina Tallberg varapuheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. Poissa Riina Tallberg varapuheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2011 Aika Torstai 20.10.2011 klo 18.00 19.30 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jaakko Viitala Jaana Vähäsavo Päivi Haapaniemi-Kokko

Lisätiedot

199 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2019

199 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2019 199 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 19.9.2019 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2019 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: Tiistaina 19.9.2019 klo 18.00 Karvian kunnantalo

Lisätiedot

Otsikko Sivu. 8 julkaisutapa 7 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 9 8 Työnantajan korvaushakemus työterveyshuollon

Otsikko Sivu. 8 julkaisutapa 7 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 9 8 Työnantajan korvaushakemus työterveyshuollon Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 1/2015 1 Työsuojelutoimikunta 16.06.2015 Aika 16.06.2015 klo13:04-14:25 Paikka NordLab yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis 5b Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku Iitin kunta Pöytäkirja 2/2013 1 Tarkastuslautakunta 27.05.2013 Aika Maanantai 27.05.2013 klo 18:00-19.50 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Yli-Kaitala Markku Heinonen Sinikka

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 18 TEKNISEN TOIMEN KATSAUS 3 19 KUNNANJOHTAJAN KATSAUS 3 20 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista / 3/

Muonion kunta Esityslista / 3/ Muonion kunta Esityslista / 3/2016 Kokouskutsu 12.5.2016 Tarkastuslautakunnan kokous Aika to klo 16.30 Paikka Valtuustosali Kutsutut Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja Juha Särkijärvi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kokouskutsu Tekninen lautakunta 10/2018

Kokouskutsu Tekninen lautakunta 10/2018 Kokouskutsu Tekninen lautakunta 10/2018 Kokousaika ja paikka: Keskiviikko 26.9.2018 klo 18.00 Kunnantalo, kunnanhallituksen huone ------------------------------------------------------------- LIITTEET:

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

23 Talousarvio 2016 / Käyttötalous / tukipalvelulautakunta. 24 Teknisen johtajan ajankohtaiskatsaus / tukipalvelulautakunta

23 Talousarvio 2016 / Käyttötalous / tukipalvelulautakunta. 24 Teknisen johtajan ajankohtaiskatsaus / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 5/2015 1 (10) Aika 29.10.2015, klo 17:30-18:39 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 21 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 22 Pöytäkirjan tarkastus 23

Lisätiedot

Aika: Torstai klo Sivu 1-8 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2. Pöytäkirjan tarkastajat Piia Haikola Jari Niskakoski

Aika: Torstai klo Sivu 1-8 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2. Pöytäkirjan tarkastajat Piia Haikola Jari Niskakoski REISJÄRVEN KUNTA Vapaa-aikalautakunta 1/2019 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 10.01.2018 klo 16.30 17.30 Sivu 1-8 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Parkkila Kimmo, puheenjohtaja Haikola Piia, jäsen Pesola

Lisätiedot

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta Auran kunta Pöytäkirja 3/2018 1 ( 10) Aika 11.09.2018, klo 08:41-14:43 Paikka Käsitellyt asiat Kunnanvirasto, valtuustosali 12 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjantarkastajat 14 Kunnan taloudellisen

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 20.10.2016 1 AIKA Torstai 20.10.2016 klo 17.00-18.32 PAIKKA Sataedu Kankaanpää, Kokoushuone (Kuninkaanlähteenkatu) PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA KUNNANVALTUUSTO ESITYSLISTA. 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

MERIJÄRVEN KUNTA KUNNANVALTUUSTO ESITYSLISTA. 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus MERIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 19.12.2018 klo 19.00 Paikka Kilpukan ruokala Käsiteltävät asiat 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Pöytäkirjantarkastajien valinta 3. Liite

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Aika 26.4.2016 klo 14:08 17:59 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 53 54 55 56 57 Tilintarkastusyhteisön raportin esittely tilinpäätöksen

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/2008 39 Kokousaika Perjantai 28.03.2008 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 6 / 2012

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 6 / 2012 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 6 / 2012 Aika 9.10.2012 klo 19.02 21.01 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Niskala Jorma puheenjohtaja Mustasilta Timo varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 19.12.2016 kello 17.00 Puumilan Taitotalo Wiinamäki Petteri, pj. Markkola Juha-Matti, l

Lisätiedot

1 Kunnanhallituksen puheenjohtajan ajankohtaiskatsaus Vt. kunnanjohtajan ajankohtaiskatsaus Kunnankamreerin ajankohtaiskatsaus...

1 Kunnanhallituksen puheenjohtajan ajankohtaiskatsaus Vt. kunnanjohtajan ajankohtaiskatsaus Kunnankamreerin ajankohtaiskatsaus... SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2017 Sivu 1 toimitettu 24.10.2017 Tarkastuslautakunta Aika: Tiistaina 31.10.2017 kello 17.00 Kahvi kokoushuoneessa klo 17.00 Paikka: Kunnanhallituksen huone Päätöksentekotapa:

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/ 2/ (8) Läsnä Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja. Pentti Reponiemi Tarja Salo Teuvo Tolvanen

Muonion kunta Esityslista/ 2/ (8) Läsnä Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja. Pentti Reponiemi Tarja Salo Teuvo Tolvanen Muonion kunta Esityslista/ 2/2014 1 (8) Tarkastuslautakunnan kokous Aika ti klo 16.00 Paikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja Timo Liikavainio varajäsen Pentti Reponiemi

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 5/ LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 5/ LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 5/2011 1 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 25 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 26 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 4 27 ARVIOINTIKERTOMUKSEN VALMISTELU

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2018

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2018 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2018 Aika 22.11.2018 klo 18.08 22.03 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 1/

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 1/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1/7.3.2012 Kokousaika 7.3.2012 klo 17.00 17.50 Kokouspaikka Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet Saapuvilla olleet enet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 3/2017 Kokousaika: 19.4.2017 klo 12.00 15.45 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Minna Yli-Kujala, varajäsen

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 KOKOUSAIKA 5.12.2017 klo 9:00 14.30 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Hirvinen Esa, puheenjohtaja Niemi Pauli, varapuheenjohtaja Puurula Merja, jäsen poissa. Paasovaara Marko, sihteeri,

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 14.10.2016 1 KOKOUSAIKA Torstai 20.10.2016 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs 53 Yhtymäkokouksen

Lisätiedot

Elinvoimalautakunta 3/2017

Elinvoimalautakunta 3/2017 Elinvoimalautakunta 3/2017 Kokousaika Torstai 16.11.2017 klo 18.30-20.15 Kokouspaikka Karvian kunta, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Laitila Sami puheenjohtaja Hautakorpi Esko varapuheenjohtaja

Lisätiedot

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 5/2012. Aika: Torstai 5.7.2012 klo. 18.00-18.55. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä: Markku Koskela puh.

TEKNINEN LAUTAKUNTA 5/2012. Aika: Torstai 5.7.2012 klo. 18.00-18.55. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä: Markku Koskela puh. 1 TEKNINEN LAUTAKUNTA 5/2012 Aika: Torstai 5.7.2012 klo. 18.00-18.55 Paikka: Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Tarja Haapaniemi

Lisätiedot