JÄSENTIEDOTE 1/ Hiihtäen olisit jo perillä!!!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "JÄSENTIEDOTE 1/ Hiihtäen olisit jo perillä!!!"

Transkriptio

1 Suunnittelutoimihenkilöt TU ry. JÄSENTIEDOTE 1/ Hiihtäen olisit jo perillä!!!

2 TERVETULOA SUUNNITTELUTOIMIHENKILÖT TU ry:n sääntömääräiseen KEVÄTKOKOUKSEEN maanantaina alkaen klo 17.00! Vietämme kevätkokousta Ravintola VLTAVA:ssa os. Elielinaukio 2, Havel kabinetti Kokouksessa käsitellään vuoden 2010 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä päätetään vastuuvapauden myöntämisestä. Tilaisuus alkaa Yhdistyksen tarjoamalla ruokailulla klo Sitovat ilmoittautumiset 3.3. mennessä mieluimmin sähköpostitse tai Arja Hautojärvi puh Ilmoittautuessasi ilmoita myös mahdollinen erikoisruokavalio. Kokouksessa on mukana Risto Tamminen, joka kertoo uutisia uudesta Pro-liitosta, seniori-yhdistyksestä, eläkkeelle siirtymisestä ja miten eläkkeelle siirtymien vaikuttaa jäsenetuihin. Tule kuuntelemaan ja kyselemään! Johtokunta TERVETULOA VIETTÄMÄÄN PERINTEISTÄ NELJÄN YHDISTYKSEN TALVIULKOILUPÄIVÄÄ URHEILUOPISTO KISAKESKUKSEEN FISKARSIIN ! Ota mukaan koko perheesi, ulkoile ja kisaa heidän kanssaan! Tapahtuma alkaa Kisakeskuksessa klo Ohjelmassa: - luontopolkutehtäviä - pilkkiä (omat varusteet) - saappaanheittoa - sauna ja avantouintimahdollisuus (omat pyyhkeet ym. mukaan!) Lapsille on myös Kisakeskuksen järjestämää ohjelmaa: - lumikenkäkävelyä - hankifutista Lounas tarjoillaan Tarinatalossa klo Lisäksi on tarjolla mehua sekä makkaraa. Ota mukaan sisätossut sisällä oloa varten. Yhteiskuljetus mahdollisuus Lähtö: Rautatientorilta Grand Casinon vastapäätä klo 8.30, välipysäkki Espoon IKEA:n kohdalla Turun moottoritiellä n.klo Paluumatka alkaa n. klo Lisätietoa ja sitovat ilmoittautumiset viimeistään mieluimmin sähköpostilla suunnittelutoimihenkilot@gmail.com tai Jyrki Kerkkänen puh Ilmoittautuessasi, ilmoita: kaikkien osallistujien nimet ja iät sekä yhteystiedot, osallistutko yhteiskuljetukseen ja tuletko HKI:n tai IKEA:n pysäkiltä sekä mahdollinen erikoisruokavalio lounaalla. Tilaisuus on maksuton, mutta jos et pääse osallistumaan, niin ilmoita mahdollisesta esteestä, sillä joku muu voi haluta mukaan! REIPASTA ULKOILUMIELTÄ!

3 NAISTEN OMA TAPAHTUMA TIISTAINA Vietämme yhteistä naisten iltaa Naisten huoneessa - Kuumat Altot esityksen merkeissä. Esitys on saanut yleisöltä ihastunutta palautetta rehellisyytensä ja rohkeutensa ansiosta. Hyvin soivan laulun lisäksi ronski huumori ja itseironia ovat yhtyeen esiintymisen päätavoitteet. Esitys alkaa klo Tapahtuma toteutuu, jos osallistujia on vähintään 10 naista, 20 ensimmäistä naista mahtuu mukaan. Vaihtoehto 1: Osallistumismaksu on 10 jäseneltä, kun haluat pelkän teatterilipun. Vaihtoehto 2: Osallistumismaksu on 20 jäseneltä, kun haluat syödä myös Välimerellisen kylmäruoka buffetin klo Buffettiin kuuluu kasvispastasalaatti, vihersalaatti, aurinkokuivatut tomaatit, sitruunaoliivit, kermaviilikastike, leipälajitelma, kahvi, tee ja suklaakonvehtilajitelma. Ilmoittautumiset sähköpostilla tea.halme@enics.com mennessä. Ilmoittauduttuasi, ilmoita vaihtoehto 1 tai 2. Saat vahvistussähköpostin ja tili- ja viitenumerot maksua varten, eräpäivä Teatteri Avoimet Ovet Museokatu 18, Helsinki Liput jaetaan teatterissa klo Tea Halme, gsm Sähköinen asiointijärjestelmä Sinulle jäsen! TARKISTA SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI! ILMOITTAUDU KURSSEILLE! Oma Pro on henkilökohtainen jäsentietojesi tarkasteluun ja päivittäiseen tarkoitettu verkkopalvelu. Oma Pro:n kautta: - voit tarkastella omia rekisteritietojasi - tehdä muutoksia yhteystietoihisi ja muihin perustietoihisi - voit ilmoittaa palkattomista jäsenyysajoista - selata jäsenmaksutietojasi ja tulostaa jäsenmaksuviitteen - voit ilmoittautua kursseille - tarkistaa oman yhdistyksesi toimihenkilöiden ja aluetoimiston yhteystiedot. Kirjautuminen Oma Pro:hon tapahtuu kautta. Käyttäjätunnuksesi on oma jäsennumerosi. Rekisteröidy sivulle..

4 (2) 236 Suunnittelutoimihenkilöt TU ry TOIMINTASUUNNITELMA KOKOUSTOIMINTA 1.1 EDUSTUS Piirin kokoukset -piirikokoukset, piiritoimikunnan kokoukset ja seminaarit. TU:n valtuuston ja hallituksen kokoukset. Liiton kokoukset -liittokokous/edustajistonkokous (jos ylimääräinen kokous). Osallistuminen suurten yhdistysten kokouksiin ja toimintaan. Osallistuminen kutsutilaisuuksiin. 1.2 YHDISTYKSEN TILAISUUDET Kevätkokous maaliskuussa. Vaalikokous marraskuussa. Mahdollinen ylimääräinen yhdistyksen jäsenkokous 1.3 YHTEISTOIMINTA Osallistuminen piirin tilaisuuksiin. Osallistuminen piirin organisaatioon ja toimintaan aktiivisesti. Yhteistoiminta muiden yhdistyksien sekä ylempien toimihenkilöiden kanssa. Osallistuminen suurten yhdistysten kokouksiin ja toimintaan. Yhteistoiminnasta johtuvat kokoukset ( esim. talvipäivän kokoukset). 1.4 JOHTOKUNTA Kokoukset kerran kuukaudessa, paitsi ei heinäkuussa. Kesäseminaari Osallistuminen puhelimella/etänä käytävään kokoukseen tarvittaessa Sähköpostilla voidaan käydä etukäteen kokoukseen valmistavia asioita/päätöksiä. 1.5 TU-KLUBITOIMINTA Työpaikkojen TU-klubitoiminnan tukeminen ja kehittäminen. - Tiedotteeseen ja yhdistyksen internet kotisivuille infoa TU-klubista. - TU-klubi-illan järjestäminen. 2. EDUNVALVONTA JA LUOTTAMUSMIESTOIMINTA Soveltamisrajan tarkastelu työpaikoilla. Aktivoidaan luottamusmiehiä/varaluottamusmiehiä osallistumaan soveltamisraja- ja edunvalvontaa koskeviin koulutuksiin. Osallistuminen suunnittelu- ja konsulttialan luottamusmiesseminaariin. Asiamiehelle ilmoitus yhdistyksen 1-2 paikan kiintiöstä luottamusmiesseminaariin. Järjestetään yhdistyksen luottamusmiesten/johtokunnan tapaaminen esim. yhdessä kesäseminaarin kanssa. Luottamusmiehen tai postin vastaanottajan saanti mahdollisimman moneentyöpaikkaan. Yhdistyksen edunvalvontavastaavan neuvon antoa tarvittaessa. Jäsenistön mielipidekirjoitusten julkaisemista yhdistyksen nettisivuilla tiedotussihteerin kautta. Luottamusmieskartoitus. Suunnittelualan neuvottelukunnassa toimivien yhdistyksen omien edustajien aktiivinen tukeminen. Yhdistyksen TU klubien tukeminen. Yhdistyksen LM:n rinki (tarkoitus yhteistoiminta LM:n välillä). Seurataan SKOL/Teknologiateollisuuden vaikutuksia suunnittelualalle. Palkkausjärjestelmän toimivuuden kartoitus työpaikoilla. Yhdistys pyrkii kartoittamaan luottamusmiesrinkiä (esim. koulutusringin tapaan).

5 2 (2) 3. KOULUTUS Kannustus kursseille osallistumiseen. Työpaikkojen lähikoulutuksen tukeminen. Tiedon jakaminen kursseista. Yhteistoiminta muiden yhdistyksien kanssa sekä uusia yhteistyöyhdistyksiä. Kevät- ja syyskoulutuspaketti. Esim. ulkoilutapahtuman yhteydessä tapahtuva koulutus. Koulutustapahtuma arki-iltana. Rastikoulutus AY-tietämyksestä. Koulutustilaisuus Tes-tavoitteiden kartoittamiseksi ja nykyisen palkkausjärjestelmän toimivuuden kartoitus. Piirin koulutusringin hyödyntäminen. Osallistutaan koulutussihteerien tapaamisiin. 4. NUORISOTOIMINTA Nuorisotoiminnan piiriin katsotaan kuuluvan alle 35 vuotiaat jäsenet. Nuoret voisivat osallistua tapahtumiin avecin kanssa (mukaan lähtemis- kynnys madaltuu). Nuorille yhdistyksen tapahtumaan erityistukipaketti eli omavastuu alas. Aktivoidaan nuoria yhdistys-/ay-toimintaan. Toimitaan yhdessä piirin nuorisojaoksen ja muiden yhdistyksien kanssa. Yritetään saada omia nuoria piirin toimintaan mukaan. 5. JÄSENHANKINTA Jäsenmäärän säilyttäminen sekä kasvattaminen. Aktivoidaan työpaikkoja jäsenhankintaan. Aktiivien palkitseminen esim. mahdollisen jäsenhankintakampanjan yhteydessä. Jäsenohjaus oikeaan yhdistykseen. 6. TIEDOTUSTOIMINTA Jäsentiedote 4 kertaa vuodessa. Pro lehden käyttö, tapahtumailmoitukset, sekä juttuja lehteen. Internet kotisivun hyödyntäminen. Tiedote sähköpostilla johtokunnalle ja luottamusmiehille. Kartoitus ketkä yhdistyksen jäsenistä haluavat tiedoitteen sähköisesti (pyrkimyksenä pienentää paperisten tiedoitteiden määrää). 7. KULTTUURI-, VIRKISTYS- JA URHEILUTOIMINTA Pikkujoulu yhdistyksen jäseniä yhdistävä tapahtuma. Toimintapäivät yhdessä muiden yhdistyksien kanssa. Kevättapahtuma (teatteri, konsertti tai muu vastaava tapahtuma), tai esim. teatteri yhdistettynä koulutukseen). Syystapahtuma (teatteri, konsertti tai muu vastaava). Kevät/syys tapahtumat yksi iso ja kaksi tai kolme pienempää tapahtumaa. Tapahtumissa käytetty yhteinen matka-aika pyrittävä hyödyntämään esim. jakamalla Ay-tietoutta. Tukeminen TU:n urheilutapahtumiin. Kesäseminaari Miesten / naisten tapahtumailta. 8. AMMATTILIITTO PRO Jos ammattiliitto PRO toteutuu, osallistutaan aktiivisesti sen toimintaan ja huomioidaan sen mukanaan tuomat muutokset yhdistyksen toimintaan. Suunnittelutoimihenkilöt TU ry. johtokunta

6 AMMATTILIITTO PRO:n KOULUTUKSIA KEVÄT 2011 LUOTTAMUSMIESKOULUTUS: Luottamushenkilöiden peruskoulutus (3+3 pv) 1.jakso: luottamusmiehet ja työsuojeluvaltuutetut - Majvik Majvik k 2.jakso: vain luottamusmiehet - Majvik Majvik Luottamushenkilökoulutus on koulutussopimuksen mukaista luottamusmiesten ja työsuojeluvaltuutettujen koulutusta. Koulutuksessa valmennetaan luottamushenkilöitä hoitamaan luottamustehtäväänsä ja kehittämään työpaikan edunvalvontaa ja työoloja. Luottamushenkilöille suunnattuja peruskoulutuksia järjestetään alueellisesti, lähellä luottamushenkilöitä. TYÖSUOJELUVALUUTETTU ASIANTUNTIJANA: Työsuojeluvaltuutettujen koulutus (3+3 pv) 1.jakso - Majvik Majvik jakso - Majvik Majvik Koulutus perehdyttää työsuojeluvaltuutetun toimintaympäristöön, tehtäviin, oikeuksiin ja velvollisuuksiin. Koulutuksen aiheita ovat mm. työsuojelutyötä säätelevä normisto, työturvallisuuslaki, työpaikan työsuojeluyhteistoiminta, vastuukysymykset, riskien arviointi, henkinen hyvinvointi ja työkykyä ylläpitävä toiminta. Jaksojen välillä osallistujat tekevät välitehtävän. ASIANTUNTIJAKOULUTUKSEMME on osa koulutussopimusta. Suosittelemme peruskursseja ennen asiantuntijakoulutusta. Luottamusmies asiantuntijana. Sosiaaliturva (3 pv) Majvik Työehtosopimus ja palkkaus (3 pv) Majvik Viestintä- ja vuorovaikutus (3 pv) Majvik / Majvik Työlait (3 pv) Majvik ERITYISKOULUTUKSEMME on suunnattu luottamushenkilöille ja aktiiveille ja se toteutetaan erilaisina erityis- ja ajankohtaiskoulutuksina. Yhteistoiminta yrityksissä, luottamusmiehille (3pv) Majvik / Majvik Yritystalous (3 pv) Majvik Työhyvinvointikoulutus, työsuojeluvaltuutetuille ja luottamusmiehille (2pv) Majvik / Majvik YHTEINEN KOULUTUS Tasa-arvosuunnittelu (2 pv) Majvik Henkilöstön hallintokoulutus Majvik Tasa-arvo arki työssä (2pv) Majvik Ilmoittaudu kursseille Oma Pro:n kautta Lisätietoa: koulutus@proliitto.fi KÄY KURSSEILLA, KÄYTÄ JÄSENETUSI!

7 Ennakkotietoa kevään teatteritapahtumasta!!! Tänä vuonna vietämme teatteri-iltaa kesäretkellä Naantalissa Yhdistys on varannut 40 paikkaa Naantalin Emma teatterista, jossa esitetään Vares & Nuoruustango näytelmä, Lisätiedot retkestä seuraavassa tiedotteessa. Tiedotus yhdistykseen kuuluville luottamusmiehille!!! Yhdistykseen kuuluvat luottamusmiehet ovat tervetulleita osallistumaan yhdistyksen johtokunnan kokouksiin, joita pidetään kerran kuussa. Kokousten ajankohdat löydät yhdistyksen nettisivuilta: ja siellä osiosta Tapahtumat JÄSENMAKSUT VUONNA 2011 Kokonaisjäsenmaksu on myös ensi vuonna 1,2 % jäsenten veroennakkoperinnän alaisesta palkkatulosta. Maksu on kuitenkin vähintään 9,00 ja enintään 39,80 kuukaudessa. Kokonaisjäsenmaksu sisältää liiton, yhdistyksen ja työttömyyskassan osuudet. Maksetuista maksuista Ammattiliitto Pro palauttaa yhdistykselle 0,1 %. NS. ETÄJÄSENTEN MATKAKORVAUS Pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuva jäsen voi anoa yhdistykseltä matkakorvausta osallistuakseen yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin. Korvaushakemukset tulee toimittaa johtokunnalle ennen matkan alkua. Matkakorvausta maksetaan halvimman kulkuneuvon mukaan.

8 TOIMIHENKILÖT 2011 JOHTOKUNTA SEPPO SALONEN, Puheenjohtaja Deltamarin LTD puh gsm JORMA AIROLA, Jäsensihteeri TEA HALME, Varapj ja koulutussihteeri Ins.tsto Konstru Oy Enics Finland Oy p.t , puh gsm puh gsm (Tia Haapasalo, Nuorisovastaava ja yhdysmiesjaoston (Arja Hautojärvi, Kulttuuri- ja virkistys- puheenjohtaja toiminnan vastaava puh gsm ) puh gsm ) ISMO HAAVISTO, Tiedotussihteeri ANNELI LAUREN, Sihteeri ja TU-klubi vastaava Finnmap Consulting Oy RAMBOLL FINLAND OY p.t , p.k puh gsm puh gsm (Eine Saikkonen, Kulttuuri- ja virkistystoiminnanavustaja koti ) (Jyrki Kerkkänen, Taloudenhoitaja ja jäsenhankintavastaava p.k ,gsm ) POSTINVASTAANOTTAJA Jorma Airola, jäsensihteeri Tietäjäntie 3 A ESPOO TILINTARKASTAJAT Arto Kiviharju ja Jarmo Halenius KOTISIVU SÄHKÖPOSTI suunnittelutoimihenkilot@gmail.com STTK Ammattiliitto PRO - Helsingin piiri Suunnittelutoimihenkilöt TU ry, no 236

Suunnittelutoimihenkilöt PRO ry

Suunnittelutoimihenkilöt PRO ry Suunnittelutoimihenkilöt PRO ry JÄSENTIEDOTE 1/2012 27.01.12 Talven taikaa. TERVETULOA SUUNNITTELUTOIMIHENKILÖT PRO ry:n VUOSIKOKOUKSEEN keskiviikkona 21.3.2012 klo 17.00 alkaen Pidämme kokouksen Ravintola

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/ Kaamos hellittää!!!!

JÄSENTIEDOTE 1/ Kaamos hellittää!!!! Suunnittelutoimihenkilöt PRO ry JÄSENTIEDOTE 1/2017 20.01.17 Kaamos hellittää!!!! Kutsu SUUNNITTELUTOIMIHENKILÖT PRO ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen keskiviikkona 15.3.2017 Yrjönkatu 24 Hohtogolf

Lisätiedot

Suunnittelutoimihenkilöt Pro ry.

Suunnittelutoimihenkilöt Pro ry. Suunnittelutoimihenkilöt Pro ry. JÄSENTIEDOTE 3/2016 23.08.16 Pron petankkimestaruus tänäkin vuonna Suunnittelutoimihenkilöt Pro ry:n Conseiller joukkueelle. Mestarijoukkueessa pelasivat Tia Haapasalo,

Lisätiedot

AMMATTILIITTO PRO ry Koulutuskalenteri 2017 Sivu 1 (5) VIESTINNÄN KESKUSLIITTO. Osallistumisoikeus ay-koulutukseen: työehtosopimus 12 Luku 5

AMMATTILIITTO PRO ry Koulutuskalenteri 2017 Sivu 1 (5) VIESTINNÄN KESKUSLIITTO. Osallistumisoikeus ay-koulutukseen: työehtosopimus 12 Luku 5 AMMATTILIITTO PRO ry Koulutuskalenteri 2017 Sivu 1 (5) AY- JA TYÖSUOJELUVALTUUTETTUJEN KOULUTUS 2017 Viestintäalan toimihenkilöt ja tekniset toimihenkilöt Osallistumisoikeus ay-koulutukseen: työehtosopimus

Lisätiedot

Osallistumisoikeus ay-koulutukseen: työehtosopimus 12 Luku 5

Osallistumisoikeus ay-koulutukseen: työehtosopimus 12 Luku 5 AMMATTILIITTO PRO ry Koulutuskalenteri 2016 Sivu 1 (5) AY- JA TYÖSUOJELUVALTUUTETTUJEN KOULUTUS 2016 Viestintäalan toimihenkilöt ja tekniset toimihenkilöt Osallistumisoikeus ay-koulutukseen: työehtosopimus

Lisätiedot

Jäsenenä ammattiliitto Prossa

Jäsenenä ammattiliitto Prossa Jäsenenä ammattiliitto Prossa Jäsenyys Pron on toimihenkilötyön ammattilaisten asiantuntijoiden, esimiesten ja toimihenkilöiden oma etujärjestö. Jäseneksi voi liittyä koulutuksesta, ammattinimikkeestä,

Lisätiedot

Suunnittelutoimihenkilöt TU ry.

Suunnittelutoimihenkilöt TU ry. Suunnittelutoimihenkilöt TU ry. JÄSENTIEDOTE 2/2012 03.04.1.04.12 Kevättulvia torjumassa! Terve! Vaalikokous on pidetty ja hallitus on järjestäytynyt. Olen yhdistyksenne Suunnittelutoimihenkilöt Pro ry:n

Lisätiedot

ARVOISA JÄSEN, HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA 2017!

ARVOISA JÄSEN, HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA 2017! 1 ARVOISA JÄSEN, HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA 2017! Sodankylän JHL ry:n toimintaa Syyskokouksessa viime vuoden lopulla hyväksyttiin toimintasuunnitelma tälle vuodelle: mm. 20.5. Ikean ostosmatka, Hyvän olon

Lisätiedot

hallituksen jäsenet koulutiedottaja luottamusmiehet Pääluottamusmies hallituksen jäsenet, luottamusmiehet puheenjohtaja sihteeri ja pääluottamusmies

hallituksen jäsenet koulutiedottaja luottamusmiehet Pääluottamusmies hallituksen jäsenet, luottamusmiehet puheenjohtaja sihteeri ja pääluottamusmies Toiminta/tehtävä Tavoite/toimenpiteet Vastuuhenkilöt Missä ja milloin Talousarviossa varattu summa Järjestötoiminta Jäsenhankinta, jäsenkiinnittyminen ja järjestämistyö Vuoden painopiste! Koulutiedottaja

Lisätiedot

pääluottamusmies alakohtaiset luottamusmiehet koulutiedottajat pääluottamusmies puheenjohtaja kaikki toimijat jäsenasiainhoitaja nuorisovastaava

pääluottamusmies alakohtaiset luottamusmiehet koulutiedottajat pääluottamusmies puheenjohtaja kaikki toimijat jäsenasiainhoitaja nuorisovastaava Järjestötoiminta Jatketaan jäsen- ja työpaikkakartoitusta ammattinimikkeistä ja työpaikoista nykyiset/potentiaaliset jäsenmäärät/työpaikka Jäsenhankinta, jäsenkiinnittyminen ja järjestämistyö Vuoden painopiste!

Lisätiedot

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma 2016 Toimintasuunnitelman pääkohdat Järjestötoiminta JHL 103 edustaa Jyväskylän kaupungilla ja osakeyhtiöissä työskenteleviä,

Lisätiedot

PAM - Helsingin Kauppatyöntekijät ry. osasto 001. Toimintasuunnitelma vuodelle 2019

PAM - Helsingin Kauppatyöntekijät ry. osasto 001. Toimintasuunnitelma vuodelle 2019 PAM - Helsingin Kauppatyöntekijät ry. osasto 001 y-0617669-9 Toimintasuunnitelma vuodelle 2019 Yleistä 2(5) Yleistä Kuluvan vuoden 2018 loppuun mennessä ehtii vielä joulukuun 31. päivään saakka ilmoittautua

Lisätiedot

Suunnittelutoimihenkilöt PRO ry

Suunnittelutoimihenkilöt PRO ry Suunnittelutoimihenkilöt PRO ry JÄSENTIEDOTE 2/2016 22.04.16 Kevät koittaa, valo taas pitkän talven voittaa! Kesäretki Tampereelle Viikinsaareen 18.-19.6.2016 Lauantai 18.6. omavalintainen tulo Tampereelle

Lisätiedot

Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 0 JHL ry 240. Helsingin kaupungin toimistovirkailijat JHL ry 240. Toimintasuunnitelma 2011

Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 0 JHL ry 240. Helsingin kaupungin toimistovirkailijat JHL ry 240. Toimintasuunnitelma 2011 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 0 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat Toimintasuunnitelma 2011 Carita Bardakci 24.11.2010 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 1 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE

Lisätiedot

Suunnittelutoimihenkilöt PRO ry

Suunnittelutoimihenkilöt PRO ry Suunnittelutoimihenkilöt PRO ry JÄSENTIEDOTE 2/2015 20.03.15 Kevätsiivousten aikaa!! Tervetuloa yhdistyksen kevätteatteriin Linnanmäelle ke 27.5.2015! Supersuositut kevätrevyyt palaavat Linnanmäelle Peacock-teatterin

Lisätiedot

JHL 240 yhdistyksen toimintasuunnitelma toimintavuosi syyskokous Liite 1

JHL 240 yhdistyksen toimintasuunnitelma toimintavuosi syyskokous Liite 1 Järjestötoiminta Edustajistovaalit Ehdokasasettelu 1.10.2016-31.1.2017 Äänestysaika 13.3. 28.3. palautuskuori viimeistään postiin 22.3. palautuskuori viimeistään keskustoimistossa 29.3. klo 12.00 Kuntavaalit

Lisätiedot

JHL 240 TOIMINTASUUNNITELMA 2010

JHL 240 TOIMINTASUUNNITELMA 2010 JHL 240 TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat JHL ry 240 /Maire Korkeamäki JHL ry. 240 2 (7) TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2010 1. JOHDANTO Tämä toimintasuunnitelma on laadittu

Lisätiedot

JHL-yhdistyksen toimintasuunnitelma 2016 Toimintasuunnitelmasta yleisesti Toimintasuunnitelman pääkohdat Järjestötoiminta Edunvalvonta Koulutus

JHL-yhdistyksen toimintasuunnitelma 2016 Toimintasuunnitelmasta yleisesti Toimintasuunnitelman pääkohdat Järjestötoiminta Edunvalvonta Koulutus JHL-yhdistyksen toimintasuunnitelma Toimintasuunnitelmasta yleisesti Hallitus on vastuussa toimintasuunnitelman ja talousarvion laatimisesta, seurannasta ja arvioinnista Yhdistyksen toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Helsingin kaupungin toimistovirkailijat JHL ry 240. Toimintasuunnitelma 2012

Helsingin kaupungin toimistovirkailijat JHL ry 240. Toimintasuunnitelma 2012 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat Toimintasuunnitelma 2012 Carita Bardakci 23.11.2011 1.1.1.1 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 1 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012 1. JOHDANTO JA TOIMINTA-AJATUS

Lisätiedot

Helsingin sosiaali- ja terveysviraston henkilöstö JHL 015 ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2016. Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Helsingin sosiaali- ja terveysviraston henkilöstö JHL 015 ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2016. Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Helsingin sosiaali- ja terveysviraston henkilöstö :n toimintasuunnitelma vuodelle 2016 :n toimintasuunnitelma 2016 Yhdistyksemme Yhdistyksemme on aktiivinen jäsenistönsä edunvalvonnassa, seuraamalla tarkoin

Lisätiedot

Suunnitelmasta ei kannata tehdä liian raskasta ja hankalaa. Toimiva toimintasuunnitelma on yhdistyksen työskentelyä helpottava työkalu.

Suunnitelmasta ei kannata tehdä liian raskasta ja hankalaa. Toimiva toimintasuunnitelma on yhdistyksen työskentelyä helpottava työkalu. JHL-yhdistyksen toimintasuunnitelma MALLI Toimintasuunnitelmasta yleisesti Hallitus on vastuussa toimintasuunnitelman ja talousarvion laatimisesta, seurannasta ja arvioinnista Yhdistyksen toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Liite 1 HAMINAN JHL RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017

Liite 1 HAMINAN JHL RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Liite 1 Me HAMINAN JHL RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017 1. EDUNVALVONTA TAVOITE MITÄ TEHDÄÄN MISSÄ JA MILLÄ VÄLINEELLÄ työsuhdeturva palvelurakennemuutoksessa jäsenten palkkojen oikeudenmukaisuus paikallinen

Lisätiedot

puheenjohtaja /sihteeri Syyskokous Päätösten vahvistaminen hallitus marraskuu 300 yhdistyksen jäsenet Anneli Nikulainen, Oxana Tarasyuk ja Sanna Husu

puheenjohtaja /sihteeri Syyskokous Päätösten vahvistaminen hallitus marraskuu 300 yhdistyksen jäsenet Anneli Nikulainen, Oxana Tarasyuk ja Sanna Husu Järjestötoiminta Hallituksen kokoukset kuukausittain Edunvalvonnan varmistaminen ja yhdistyksen toiminnan suunnittelu, tiedon jakaminen. puheenjohtaja /sihteeri kerran kuukaudessa Kevätkokous Päätösten

Lisätiedot

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103. Toimintasuunnitelma 2019

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103. Toimintasuunnitelma 2019 Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma 2019 1 JHL 2022 LIITTOSTRATEGIA VISIO: JHL on kokoava voima, joka toimii vahvimpana ammattiliittona työpaikoilla ja

Lisätiedot

Koulutus on tarkoitettu henkilöstönedustajalle (lm ja tsv) ja varahenkilölle.

Koulutus on tarkoitettu henkilöstönedustajalle (lm ja tsv) ja varahenkilölle. AMMATTILIITTO PRON KOULUTUKSET 2018 LUOTTAMUSHENKILÖKOULUTUS Koulutus on tarkoitettu henkilöstönedustajalle (lm ja tsv) ja varahenkilölle. Työsuojeluinfo Kohderyhmä: uudet työsuojeluvaltuutetut ja varavaltuutetut

Lisätiedot

AMMATTILIITTO PRON LUOTTAMUSHENKILÖKOULUTUKSET 2019

AMMATTILIITTO PRON LUOTTAMUSHENKILÖKOULUTUKSET 2019 AMMATTILIITTO PRON LUOTTAMUSHENKILÖKOULUTUKSET 2019 Koulutusohjelma on suunniteltu niin, että tietyn nimiset koulutukset ovat sisällöllisesti samanlaisia ja siten toisilleen vaihtoehtoisia. Luottamushenkilöiden

Lisätiedot

Jäsentiedote 2/2018. Sääntömääräinen syyskokous TAYS Kokoustila Kauppi/Finn- Medi 2, Biokatu 8, 7. krs Tampere

Jäsentiedote 2/2018. Sääntömääräinen syyskokous TAYS Kokoustila Kauppi/Finn- Medi 2, Biokatu 8, 7. krs Tampere Jäsentiedote 2/2018 Sääntömääräinen syyskokous 27.11.2018 TAYS Kokoustila Kauppi/Finn- Medi 2, Biokatu 8, 7. krs 33520 Tampere Lähde: http://perheklinikka.fi/ota-yhteytta/ 17.10.2018 Sääntömääräisen syyskokouksen

Lisätiedot

NAISAGRONOMIEN VUOSIKOKOUS FAZER KEKSEILLÄ TIISTAINA

NAISAGRONOMIEN VUOSIKOKOUS FAZER KEKSEILLÄ TIISTAINA Naisagronomien jäsenkirje 2/2014 28. lokakuuta 2014 HYVÄ NAISAGRONOMI Syksy on jo pitkällä ja pian on taas vuosikokouksen aika, toivottavasti pääset osallistumaan. Kaipaamme myös ajatuksiasi ja toiveitasi

Lisätiedot

TOIMINTA- JA EDUNVALVONTASUUNNITELMA VUODELLE 2015

TOIMINTA- JA EDUNVALVONTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 TOIMINTA- JA EDUNVALVONTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 Turun Seudun Sähkötyöntekijöiden ammattiosasto on perustettu 1956. Osastoon kuuluu tällä hetkellä yli 2000 jäsentä. Ammattiosasto on ns. sekaosasto. Osastoon

Lisätiedot

JHL 240 yhdistyksen toimintasuunnitelma 2015 59. toimintavuosi

JHL 240 yhdistyksen toimintasuunnitelma 2015 59. toimintavuosi JHL 240 yhdistyksen toimintasuunnitelma 2015 59. toimintavuosi syys 13.11.2014 Liite 1 Tapahtuma/tehtävä Tavoite Kuka järjestää Milloin Arviointi Järjestötoiminta Tehdään jäsenkartoitus ammattinimikkeistä

Lisätiedot

22.11.2007. Ateriakustannusten korvaus Ateriakorvauksen suuruus vuonna 2008 on 22,81 euroa/kurssipäivä.

22.11.2007. Ateriakustannusten korvaus Ateriakorvauksen suuruus vuonna 2008 on 22,81 euroa/kurssipäivä. 22.11.2007 LIITTOJEN VÄLISESSÄ KOULUTUSTOIMIKUNNASSA HYVÄKSYTYT AY-KURSSIT VUODELLE 2008 Viestintäalan ammattiliiton ja Viestinnän Keskusliitto VKL ry:n välisessä koulutustoimikunnassa on hyväksytty seuraavat

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/ Lehti kun puhkeaa jokaiseen puuhun. Tiedät, saavuttu on toukokuuhun!

JÄSENTIEDOTE 2/ Lehti kun puhkeaa jokaiseen puuhun. Tiedät, saavuttu on toukokuuhun! Suunnittelutoimihenkilöt PRO ry JÄSENTIEDOTE 2/2017 24.04.17 Lehti kun puhkeaa jokaiseen puuhun. Tiedät, saavuttu on toukokuuhun! Puheenjohtajalta! Yhdistyksemme Suunnittelutoimihenkilöt Pro ry:n vaalikokous

Lisätiedot

TYÖPAIKKOJEN JA AMMATTIOSASTOJEN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN KOULUTUSKYSELY

TYÖPAIKKOJEN JA AMMATTIOSASTOJEN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN KOULUTUSKYSELY TYÖPAIKKOJEN JA AMMATTIOSASTOJEN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN KOULUTUSKYSELY SEL:n valtakunnallinen pääluottamusmiesten, työsuojeluvaltuutettujen ja ammattiosastojen puheenjohtajien tapaaminen 20.10.2017 Lea Väänänen

Lisätiedot

jäsenasiainhoitaja, pääluottamusmies hallituksen jäsenet jäsenhankkijat luottamusmiehet aluetoimisto hallituksen jäsenet, luottamusmiehet

jäsenasiainhoitaja, pääluottamusmies hallituksen jäsenet jäsenhankkijat luottamusmiehet aluetoimisto hallituksen jäsenet, luottamusmiehet Toiminta/tehtävä Tavoite/toimenpiteet Vastuuhenkilöt Missä ja milloin Talousarviossa varattu summa Järjestötoiminta Tehdään jäsenkartoitus ammattinimikkeistä ja työpaikoista Jäsenhankinta ja jäsenkiinnittyminen

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Hyväksytty JHL 212:n syyskokouksessa

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Hyväksytty JHL 212:n syyskokouksessa Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Hyväksytty :n syyskokouksessa 25.11.2016 Sivu 2 / 10 Sisällysluettelo Järjestötoiminta... 3 Edunvalvonta...

Lisätiedot

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Toimintakertomus vuodelta 2013 Nykytila: Yhdistyksemme jäsenmäärä kasvoi 14.11.1013 lähes kaksinkertaiseksi, kun Helsingin sosiaaliviraston henkilöstö

Lisätiedot

Hangon - Hangö JHL ry Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Hangon - Hangö JHL ry Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Hangon - Hangö JHL ry Toimintasuunnitelma 2017 Toimintasuunnitelma 2017 Hallitus on vastuussa toimintasuunnitelman ja talousarvion laatimisesta, seurannasta ja arvioinnista Yhdistyksen toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Jäsentiedote 2/2017. Sääntömääräinen syyskokous Tesoman Jäähalli Tuomarinkatu 7, Tampere

Jäsentiedote 2/2017. Sääntömääräinen syyskokous Tesoman Jäähalli Tuomarinkatu 7, Tampere Jäsentiedote 2/2017 Sääntömääräinen syyskokous 29.11.2017 Tesoman Jäähalli Tuomarinkatu 7, 33310 Tampere Lähde: http://www.tampere.fi/tilakeskus/rakennuttaminen/kaynnissaolevatrakennushankkeet/tesomanjaahalli.html

Lisätiedot

JHL 495 yhdistyksen toimintasuunnitelma Järjestötoiminta. Tapahtuma/tehtävä Tavoite Kuka järjestää Milloin Talousarviossa varattu summa

JHL 495 yhdistyksen toimintasuunnitelma Järjestötoiminta. Tapahtuma/tehtävä Tavoite Kuka järjestää Milloin Talousarviossa varattu summa Järjestötoiminta Hallituksen kokoukset kuukausittain Kevätkokous Syyskokous Kulttuuri- tai muu vapaa-ajan tapahtuma jäsenille Uusien jäsenten rekrytointitilaisuus yhdistettynä hyvinvointitapahtumaan Kontaktoidaan

Lisätiedot

NOUSUN KOULUTUSOHJELMA VUONNA 2015

NOUSUN KOULUTUSOHJELMA VUONNA 2015 KOULUTUSOHJELMA 2015 1 (8) NOUSUN KOULUTUSOHJELMA VUONNA 2015 Nousu tarjoaa jäsenilleen ja luottamustoimisille monipuolista ja innoittavaa koulutusta! Arkena työajalla tapahtuva koulutus on palkallista.

Lisätiedot

Proplus. Petri Varjonen, Ammattiliitto Pro Turun aluekeskus Harjavalta 21.1.-14

Proplus. Petri Varjonen, Ammattiliitto Pro Turun aluekeskus Harjavalta 21.1.-14 Proplus Petri Varjonen, Ammattiliitto Pro Turun aluekeskus Harjavalta 21.1.-14 1 Proplus 1. YLEISTÄ 2. MITEN PROPLUS TOIMII, PERUSIDEA 3. OMAN SIVUN PERUSSISÄLTÖ 4. RYHMÄT (= Proplussan perusta) 5. RYHMIEN

Lisätiedot

Joensuun seudun JHL ry osasto 310 toimintasuunnitelma 2018

Joensuun seudun JHL ry osasto 310 toimintasuunnitelma 2018 Joensuun seudun JHL ry osasto 310 toimintasuunnitelma 2018 JHL 310 yhdistyksen toimintasuunnitelma 2018 2 Toiminta/tehtävä Tavoite/toimenpiteet Vastuuhenkilöt Missä ja milloin Talousarviossa varattu summa

Lisätiedot

JHL 674 yhdistyksen toimintasuunnitelma 2017

JHL 674 yhdistyksen toimintasuunnitelma 2017 Tapahtuma/tehtävä Tavoite Kuka järjestää Milloin Talousarviossa varattu summa Arviointi (tekemisen jälkeen) Järjestötoiminta Edustajistovaalit Ehdokasasettelu 1.10.2016-31.1.2017 Äänestysaika 13.3. 28.3.

Lisätiedot

Tampereen Tietoliikennetoimihenkilöt TU ry Toimintakertomus 1 Vuosi 2011

Tampereen Tietoliikennetoimihenkilöt TU ry Toimintakertomus 1 Vuosi 2011 Tampereen Tietoliikennetoimihenkilöt TU ry Toimintakertomus 1 1 Yleistä Tampereen Tietoliikennetoimihenkilöt TU ry on ICT-alalla Tampereella ja Pirkanmaalla työskentelevien jäsenten alakohtainen yhdistys.

Lisätiedot

V-S Jyty ry TIEDOTTAA

V-S Jyty ry TIEDOTTAA V-S Jyty ry TIEDOTTAA 24.10.2014 V-S Jyty ry:n tiedote 2/2014 K O K O U S K U T S U V-S Jyty ry:n syyskokous pidetään tiistaina 2.12.2014 klo 17.00 alkaen Linnateatterissa, 4. kerroksen teatterisali, Linnankatu

Lisätiedot

Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Pohjois-Savo ry TOIMINTASUUNNITELMA 2010. Edunvalvonta

Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Pohjois-Savo ry TOIMINTASUUNNITELMA 2010. Edunvalvonta Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Pohjois-Savo ry TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Edunvalvonta Talentia Pohjois-Savo ry:n hallitus kokoontuu vuonna 2010 vähintään viisi kertaa. Hallitus pyritään muodostamaan

Lisätiedot

Tampereen Tietoliikennetoimihenkilöt TU ry TOIMINTAKERTOMUS 1 (5) VUOSI 2006 Johtokunta/AHO 27.3.2007

Tampereen Tietoliikennetoimihenkilöt TU ry TOIMINTAKERTOMUS 1 (5) VUOSI 2006 Johtokunta/AHO 27.3.2007 Tampereen Tietoliikennetoimihenkilöt TU ry TOIMINTAKERTOMUS 1 (5) 1. Yleistä Vuosi 2006 oli Tampereen Tietoliikennetoimihenkilöt TU ry:n ensimmäinen toimintavuosi, jolloin mukana olivat siihen vuoden alussa

Lisätiedot

Kiuruveden JHL ry toimintasuunnitelma 2016

Kiuruveden JHL ry toimintasuunnitelma 2016 Yhdistyksen toiminnallisen tilan kuvaus Yhdistyksen jäsenmäärä 311 Jäsenten työpaikat Kiuruveden kaupunki, Iisalmen kaupunki, Seurakunta, Yksityiset hoivakodit, Fysikaaliset hoitolaitokset, Toimi-säätiö

Lisätiedot

Joensuun seudun JHL ry osasto 310 toimintasuunnitelma 2017

Joensuun seudun JHL ry osasto 310 toimintasuunnitelma 2017 Joensuun seudun JHL ry osasto 310 toimintasuunnitelma 2017 Tapahtuma/tehtävä Tavoite Kuka järjestää Milloin Talousarviossa varattu summa Arviointi (tekemisen jälkeen) Järjestötoiminta Lisätään yhteistyötä

Lisätiedot

hallitus, vaalitoimikunta hallitus, vaalitoimikunta toimistonhoitaja järjestämisvastaava hallituksen jäsenet jäsenhankkijat luottamusmiehet

hallitus, vaalitoimikunta hallitus, vaalitoimikunta toimistonhoitaja järjestämisvastaava hallituksen jäsenet jäsenhankkijat luottamusmiehet Järjestötoiminta Edustajistovaalit Ehdokasasettelu 1.10.2016-31.1.2017 Jäsenkokous ehdokasasettelusta Äänestysaika 13.3. 28.3. palautuskuori viimeistään postiin 22.3. palautuskuori viimeistään keskustoimistossa

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Joensuun seudun JHL 310 ry Vahva edunvalvonta Työyhteisöja jäsenlähtöinen toiminta Osaava ja toimiva yhdistys Tiedottaminen ja monipuoliset edut TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1 (9)

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2013

Toimintasuunnitelma 2013 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat Toimintasuunnitelma 2013 Carita Bardakci 22.11.2012 1.1.1.1.1.1.1.1.1 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 1 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 1. JOHDANTO JA

Lisätiedot

Keski-Uudenmaan Kokoomusnaiset ry TOIMINTASUUNNITELMA 2017

Keski-Uudenmaan Kokoomusnaiset ry TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Keski-Uudenmaan Kokoomusnaiset ry TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hyväksytty hallituksen kokouksessa 10.10.2016 Hyväksytty syyskokouksessa 01.11.2016 SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO... 2 1. KESKI-UUDENMAAN

Lisätiedot

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli tilinpäätöksen tarkastus ja alllekirjoitus), Roby oli sihteerinä

Lisätiedot

Sähköiset palvelut. omayhdistys kiertue. Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Sähköiset palvelut. omayhdistys kiertue. Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Sähköiset palvelut omayhdistys kiertue Sähköiset palvelut aktiiveille ja jäsenille www.jhl.fi Tietoa liitosta ja jäsenyydestä Sähköiset liittymislomakkeet Kirjautuminen jäsenpalveluihin Jäsenille Jäsenpalvelu

Lisätiedot

- Raahen seutukunnan paikallisjärjestön ( RAPJ ) toiminnasta tiedottaminen ja sen toiminnan kehittämiseen osallistuminen

- Raahen seutukunnan paikallisjärjestön ( RAPJ ) toiminnasta tiedottaminen ja sen toiminnan kehittämiseen osallistuminen 14.11.2011 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012 Toiminnan painopisteitä ja tavoitteita - paikallisen edunvalvonta- ja työsuojeluorganisaation toimintaedellytysten ja toimintakyvyn kehittäminen ja vahvistaminen,

Lisätiedot

Lahden Seudun Toimihenkilöt Pro ry Yhdistysesite

Lahden Seudun Toimihenkilöt Pro ry Yhdistysesite Lahden Seudun Toimihenkilöt Pro ry Yhdistysesite Lahden Seudun Toimihenkilöt Pro ry on Ammattiliitto Pron jäsenyhdistys Uusi jäsen! Lahden Seudun Toimihenkilöt Pro ry toivottaa Sinut tervetulleeksi yhdistyksemme

Lisätiedot

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL n julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma 2017 Pääkohdat 1 / 2 Järjestötoiminta Liitto JHL;n 2017 toimintasuunnitelma ja sen strategiset tavoitteet ohjaavat myös toimintaamme.

Lisätiedot

Pro kouluttaa luottamushenkilöitä 2016

Pro kouluttaa luottamushenkilöitä 2016 Pro kouluttaa luottamushenkilöitä 2016 1. PERUSKOULUTUS / GRUNDUTBILDNING Työsuojeluinfo (1pv)...4 Luottamushenkilöiden peruskoulutus (3+3 pv)...5 2. ASIANTUNTIJAKOULUTUS / SAKKUNNIGUTBILDNING 2.1 LUOTTAMUSMIEHET

Lisätiedot

TIIRATAAN TULEVAISUUTEEN JYTY JYVÄSKYLÄ RY

TIIRATAAN TULEVAISUUTEEN JYTY JYVÄSKYLÄ RY TIIRATAAN TULEVAISUUTEEN JYTY JYVÄSKYLÄ RY Monta hyvää syytä liittyä Jytyyn! Turvasi on taattu lomautus- ja työttömyystilanteissa. Ammatillinen edunvalvonta. Palkka- ja muita työsuhdeasioitasi edistetään

Lisätiedot

TÄRKEIMMÄT PERUSTEET LIITTYÄ SUOMEN ELINTARVIKETYÖLÄISTEN LIITTOON

TÄRKEIMMÄT PERUSTEET LIITTYÄ SUOMEN ELINTARVIKETYÖLÄISTEN LIITTOON TÄRKEIMMÄT PERUSTEET LIITTYÄ SUOMEN ELINTARVIKETYÖLÄISTEN LIITTOON LÄHTÖKOHDAT Selvittää jäseneksi liittyneiden ajatuksia ammattiliittoon liittymisestä, mitkä ovat tärkeimmät syyt, jotka ovat merkinneet

Lisätiedot

KirjautuminenPro+ PIKA OPAS PRO+ KÄYTTÖÖN

KirjautuminenPro+ PIKA OPAS PRO+ KÄYTTÖÖN KirjautuminenPro+ 1) Ammattiliitto Pro:n sivuilla, sivun oikeassa reunassa on Pro+ jäsenille. 1) Klikkaamalla logoa, pääset kirjautumaan Pro+ sivuille. Oman profiilin julkaisu Pro+ 2) 2) Kun olet kirjautunut

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2014

Toimintasuunnitelma 2014 Toimisto-, hallinto- ja IT-alan ammattilaiset Toimintasuunnitelma 2014 Carita Bardakci 14.11.2013 1.1.1.1.1.1.1.1.1 Toimisto-, hallinto ja IT-alan ammattilaiset 1 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 1. JOHDANTO

Lisätiedot

Jyty Kalajoki ry Kesätiedote

Jyty Kalajoki ry Kesätiedote Jyty Kalajoki ry Kesätiedote Yhdistys tarjoaa jäsenille teatteriesityksen joko Pyhäjoen tai Kalajoen kesäteatteriin. 1 lippu / jäsen!! Kertomalla nimesi ja näyttämällä jäsenkorttia voit käydä katsomassa

Lisätiedot

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu.

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu. Ehdotus sääntömuutoksiksi Suomen Internet-yhdistyksen kevätkokoukselle 2006. Alla on ehdotus uusiksi säännöiksi, jotka toimitetaan yhdistysrekisteriin hyväksyttäviksi, mikäli yhdistyksen kevätkokous päättää

Lisätiedot

Kuopion kaupungin JHL ry 862 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Kuopion kaupungin JHL ry 862 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Kuopion kaupungin JHL ry 862 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Tämä on Kuopion kaupungin JHL ry:n (yhdistys 862) 4. toimintavuosi ja haasteet tehokkaalle ja tulokselliselle edunvalvonnalle ovat mittavat.

Lisätiedot

HONKALAHDEN PUUTYÖNTEKIJÄIN ammattiosasto 005 ry:n

HONKALAHDEN PUUTYÖNTEKIJÄIN ammattiosasto 005 ry:n HONKALAHDEN PUUTYÖNTEKIJÄIN ammattiosasto 005 ry:n TOIMINTASUUNNITELMA 2011 TOIMINTA-AJATUS TARKOITUSTAAN VARTEN AMMATTIOSASTO; Hoitaa sääntöjen määräämien asioiden lisäksi jäsenasioiden, vapaa-ajan ja

Lisätiedot

Toimintansa tukemiseksi yhdistys on oikeutettu

Toimintansa tukemiseksi yhdistys on oikeutettu 1/5 8.11.2016 Vaasan Insinööriopiskelijat VIO ry 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka 2 Yhdistyksen tarkoitus 3 Tarkoituksen toteuttaminen Yhdistyksen nimi on Vaasan Insinööriopiskelijat VIO ry, jota kutsutaan

Lisätiedot

Turun Seudun Teknologia- ja Suunnittelutoimihenkilöt Pro ry

Turun Seudun Teknologia- ja Suunnittelutoimihenkilöt Pro ry Turun Seudun Teknologia- ja Suunnittelutoimihenkilöt Pro ry Turun Seudun Teknologia- ja Suunnittelutoimihenkilöt Pro ry Sisältö päivitetty 10.2.12/BM Turun Seudun Teknologia- ja Suunnittelutoimihenkilöt

Lisätiedot

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17. Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012 Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.00 Paikka: Hotel Kalevala Väinämöinen 9 88900 Kuhmo Ohjelma: Kainuun

Lisätiedot

Hallituksen kokoukset puheenjohtaja hallitus 4-5 kertaa vuodessa / tarvittaessa. Kevätkokous hallitus kaikki osaston jäsenet 1.2. 31.3.

Hallituksen kokoukset puheenjohtaja hallitus 4-5 kertaa vuodessa / tarvittaessa. Kevätkokous hallitus kaikki osaston jäsenet 1.2. 31.3. JYTT ry TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 JYTT ry toimii jäsentensä ammatillisten, taloudellisten, sosiaalisten, koulutuksellisten ja oikeudellisten etujen puolesta. Osaston toiminnan tavoitteena on inhimillinen

Lisätiedot

puheenjohtaja /sihteeri Kevätkokous Päätösten vahvistaminen hallitus maalis-huhtikuu 300 yhdistyksen jäsenet

puheenjohtaja /sihteeri Kevätkokous Päätösten vahvistaminen hallitus maalis-huhtikuu 300 yhdistyksen jäsenet Järjestötoiminta Edustajistovaalit - sähköinen tiedotus jäsenille vaaleista - mahd. yhdistyksen ehdokkaan oma alasivu yhdistyksen sivuilla Avustetaan yhdistyksen jäsentä vaalityössä tiedottamalla asiasta/mainostamalla

Lisätiedot

TOIMINTA- JA EDUNVALVONTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

TOIMINTA- JA EDUNVALVONTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 TOIMINTA- JA EDUNVALVONTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 Turun Seudun Sähkötyöntekijöiden ammattiosasto on perustettu 1956. Osastoon kuuluu tällä hetkellä yli 2000 jäsentä. Ammattiosasto on ns. sekaosasto. Osastoon

Lisätiedot

Viestintäalan toimihenkilöt Grafinet ry Työpaikka- ja alueosaston säännöt 1 (6) Työpaikka- ja alueosaston säännöt

Viestintäalan toimihenkilöt Grafinet ry Työpaikka- ja alueosaston säännöt 1 (6) Työpaikka- ja alueosaston säännöt Viestintäalan toimihenkilöt Grafinet ry Työpaikka- ja alueosaston säännöt 1 (6) Työpaikka- ja alueosaston säännöt 2.4.2016 Viestintäalan toimihenkilöt Grafinet ry Työpaikka- ja alueosaston säännöt 2 (6)

Lisätiedot

Aurinkoista kevättä!

Aurinkoista kevättä! Jyty Varkaus Ry Huhtikuu 2016 Jäsentiedote 1 Hallituksen päätöksiä 2 Edunvalvontakatsaus 3 Vuoden 2017 kalenterien tilausmuutos 4 Kevätkokous 5 Kuntokorttien palautus 6 Haluatko luottamusmieheksi 7 Sampea

Lisätiedot

YHL:n koulutukset henkilöstön edustajille vuonna 2019

YHL:n koulutukset henkilöstön edustajille vuonna 2019 YHL:n koulutukset henkilöstön edustajille vuonna 2019 Kurssi Ajankohta Paikka Sisältö Kohderyhmä HUOM Luottamusmieskurssivarauksia 2 kpl 1-2 pv (helmi/avoin) Avoin Ajankohtaista työlainsäädäntö ja työehtosopimusaiheita,

Lisätiedot

Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011

Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011 Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011 1 SISÄLLYS 1. YHDISTYKSEN TOIMINNAN TAVOITTEET 2 2. HALLITUS JA SEN KOKOONTUMINEN 2 3. JÄSENTOIMINTA 2 4. JÄRJESTÖ- JA PAIKALLISOSASTOTOIMINTA 3 5. OPISKELIJATOIMINTA

Lisätiedot

A - Kiltojen Liitto ry:n valtakunnalliset Kevätpäivät ja -kokous

A - Kiltojen Liitto ry:n valtakunnalliset Kevätpäivät ja -kokous A - Kiltojen Liitto ry:n valtakunnalliset Kevätpäivät ja -kokous 1. 2.4.2017 Silokallion kurssikeskus, Silokalliontie 160, Kullaa A-Kiltojen Liitto ry:n kevätpäiviä vietetään 1. 2.4.2017 Silokallion kurssikeskuksessa

Lisätiedot

Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society. nimisen yhdistyksen säännöt

Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society. nimisen yhdistyksen säännöt Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society nimisen yhdistyksen säännöt 1 Yhdistyksen nimi on Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society Yhdistyksen kotipaikka on Tampere. 2

Lisätiedot

Yleinen järjestökoulutus:

Yleinen järjestökoulutus: Tervehdys Sinulle luottamusmies tai muuten vaan liittosi toiminnasta kiinnostunut fiksu henkilö! Olen alle listannut hieman liiton järjestämää alkuvuoden 2018 koulutusta; listasta löytyy ihan varmasti

Lisätiedot

Lupsakkaa talven aikaa ja hyviä hiihtokelejä!

Lupsakkaa talven aikaa ja hyviä hiihtokelejä! Jyty Varkaus Ry Tammikuu 2015 Jäsentiedote 1 Hallituksen joulukuun kokouksen päätökset 2 Edunvalvontakatsaus 3 Syyskokouksen päätökset 4 Yhdistyksen toimihenkilöt 2015 5 Hallitus 2015 6 Kuntokorttikausi

Lisätiedot

JHL 105 yhdistyksen toimintasuunnitelma Järjestötoiminta. Tapahtuma/tehtävä Tavoite Kuka järjestää Milloin Talousarvios sa varattu summa

JHL 105 yhdistyksen toimintasuunnitelma Järjestötoiminta. Tapahtuma/tehtävä Tavoite Kuka järjestää Milloin Talousarvios sa varattu summa Järjestötoiminta Jäsenasiain päivystys yhdistyksen toimistolla (Jäsenasiainhoitajien p.0452165225 sekä Päivi Korkeamäki p.0400982999) antaa jäsenille henkilökohtaista apua jäsenasiainhoitaja parillisten

Lisätiedot

Ammattiliitto Nousu ry KOULUTUSOHJELMA 2016

Ammattiliitto Nousu ry KOULUTUSOHJELMA 2016 Ammattiliitto Nousu ry KOULUTUSOHJELMA 2016 Koulutusohjelma on hyväksytty Nousun edustajiston kokouksessa 30.11.-1.12.2015. Kuvat: Shutterstock Taitto: Johanna Maasto NOUSUN KOULUTUSOHJELMA VUONNA 2016

Lisätiedot

Työsuojeluvaalit 2017

Työsuojeluvaalit 2017 Työsuojeluvaalit 2017 Tee työpaikastasi vielä parempi - lähde ehdolle työsuojeluvaaleissa Työsuojeluvaltuutettu pääsee vaikuttamaan työpaikan työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Hän kehittää työympäristöä

Lisätiedot

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus)

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus) 1/5 Vuosikokouksen 2014 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet ja suvun toiminnasta kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle

Lisätiedot

Raahen JHL ry 055 toimintasuunnitelma raahe55.jhlyhdistys.fi

Raahen JHL ry 055 toimintasuunnitelma raahe55.jhlyhdistys.fi Raahen JHL ry 055 toimintasuunnitelma 2018 raahe55.jhlyhdistys.fi Toiminta/tehtävä 2018 Tavoite/toimenpiteet Vastuuhenkilöt Missä ja milloin Talousarviossa varattu summa Arviointi (tekemisen jälkeen) Järjestötoiminta

Lisätiedot

Puheenjohtajan palsta

Puheenjohtajan palsta Puheenjohtajan palsta Vaalikokous pidettiin onnistuneesti 10.3.2018 Vantaalla, sillä saimme hallitukseen kaksi uutta jäsentä. Järjestäytymiskokouksessamme saimme heillekin vastuualueita mm. tiedotukseen

Lisätiedot

Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt

Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt Hyväksytty yhdistyksen kevätkokouksessa 29.3.2014. 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Porin akateeminen nörttikulttuurin arvostusseura ja

Lisätiedot

Pilvenmäen Ravinaiset ry:n säännöt

Pilvenmäen Ravinaiset ry:n säännöt Pilvenmäen Ravinaiset ry:n säännöt 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Pilvenmäen Ravinaiset ry ja sen kotipaikka on Forssan kaupunki. 2 Tarkoitus Yhdistyksen tarkoituksena on edistää

Lisätiedot

VaapukkaVaapukkaVaa pukkavaapukkavaapuk kavaapukkavaapukka VaapukkaVaapukkaVaa pukkavaapukkavaapuk 1/2012

VaapukkaVaapukkaVaa pukkavaapukkavaapuk kavaapukkavaapukka VaapukkaVaapukkaVaa pukkavaapukkavaapuk 1/2012 VaapukkaVaapukkaVaa pukkavaapukkavaapuk kavaapukkavaapukka VaapukkaVaapukkaVaa pukkavaapukkavaapuk 1/2012 VaapukkaVaapukkaVaa pukkavaapukkavaapuk kavaapukkavaapukkav aapukkavaapukkavaapu Vaapukka 1/2012

Lisätiedot

Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen, Rakenteiden mekaniikan seura järjestää kevään aikana seuraavaa ohjelmaa:

Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen, Rakenteiden mekaniikan seura järjestää kevään aikana seuraavaa ohjelmaa: Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulu Rakentajanaukio 4 A, PL 12100, 00076 Aalto http://rmseura.tkk.fi Y-tunnus: 1108237-1 Jäsentiedote 03.04.2012 JÄSENTIEDOTE 1/2012 Hyvä Rakenteiden Mekaniikan

Lisätiedot

Oulun Elintarviketyöntekijät 004 ry ammattiosasto

Oulun Elintarviketyöntekijät 004 ry ammattiosasto Oulun Elintarviketyöntekijät 004 ry ammattiosasto Toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Sisällys: s.1. Sisällysluettelo s.2. Yleistä s.3. Kokous- ja järjestötoiminta s.4. Tiedotustoiminta s.5. Koulutustoiminta

Lisätiedot

HYVINKÄÄN SÄHKÖALANTYÖNTEKIJÄIN AMMATTIOSASTO RY 013

HYVINKÄÄN SÄHKÖALANTYÖNTEKIJÄIN AMMATTIOSASTO RY 013 HYVINKÄÄN SÄHKÖALANTYÖNTEKIJÄIN AMMATTIOSASTO RY 013 OSASTO-OPAS 2016 Hyvinkään Sähköalantyöntekijäin ammattiosasto ry Kokoustila: Kutomokatu 5 H 33-34, 05820 Hyvinkää E-Mail: ammattiosasto013@gmail.com

Lisätiedot

Varminta on, kun yhdistys toimittaa toimintasuunnitelmansa aluetoimistoon heti, kun se on hyväksytty yhdistyksen syyskokouksessa.

Varminta on, kun yhdistys toimittaa toimintasuunnitelmansa aluetoimistoon heti, kun se on hyväksytty yhdistyksen syyskokouksessa. Yhdistysten toimintasuunnitelmaohje Yhdistysten on joka vuosi tehtävä seuraavan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Yhdistyksen hallitus on vastuussa toimintasuunnitelman ja talousarvion laatimisesta,

Lisätiedot

VANAJAN METALLITYÖVÄEN AMMATTIOSASTO 250 ry. Edunvalvontajaosto plm: Karo Suoknuuti 11.11.2015 EDUNVALVONTAJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016

VANAJAN METALLITYÖVÄEN AMMATTIOSASTO 250 ry. Edunvalvontajaosto plm: Karo Suoknuuti 11.11.2015 EDUNVALVONTAJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016 VANAJAN METALLITYÖVÄEN AMMATTIOSASTO 250 ry. Edunvalvontajaosto plm: Karo Suoknuuti 11.11.2015 EDUNVALVONTAJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016 Edunvalvontajaoston perinteinen tehtävä on toimia ammattiosaston

Lisätiedot

toimistonhoitaja luottamusmiehet järjestämisvastaavat hallituksen jäsenet jäsenhankkijat luottamusmiehet koulutiedottaja

toimistonhoitaja luottamusmiehet järjestämisvastaavat hallituksen jäsenet jäsenhankkijat luottamusmiehet koulutiedottaja Järjestötoiminta Tehdään jäsenkartoitus ammattinimikkeistä ja työpaikoista Jäsenhankinta ja jäsenkiinnittyminen Ennakkotietoa tulevaisuuden suunnitteluun ja vertailu edelliseen vuoteen Hankkia lisää jäseniä

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Helsingin Melojat ry ja kotipaikka Helsinki.

Yhdistyksen nimi on Helsingin Melojat ry ja kotipaikka Helsinki. 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Helsingin Melojat ry ja kotipaikka Helsinki. 2 Tarkoitus ja toiminnan laatu Helsingin Melojat ry on aatteellinen melontaseura, jonka tarkoituksena on melontaharrastuksen

Lisätiedot

Jäsentiedote 2/2015. Sääntömääräinen syyskokous 19.11.2015 Tays / E-siipi / dialyysi ja infektio-osasto

Jäsentiedote 2/2015. Sääntömääräinen syyskokous 19.11.2015 Tays / E-siipi / dialyysi ja infektio-osasto Jäsentiedote 2/2015 Sääntömääräinen syyskokous 19.11.2015 Tays / E-siipi / dialyysi ja infektio-osasto Sääntömääräisen syyskokouksen ohjelma 19.11.2015 Paikkana on Tays, Teiskontie 35, 33100 Tampere Klo

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Maakunnallinen kyläyhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Lappilaiset Kylät ry toimii Lapin kylien kattojärjestönä. Yhdistys toimii kylien asukkaiden, kylätoimikuntien, kylä- ja asukasyhdistysten sekä Lapin

Lisätiedot

OULUN INSINÖÖRIOPISKELIJAT OIO ry Kotkantie 1 90250 OULU. Yhdistyksen kotipaikka on Oulun kaupunki. Yhdistyksen tarkoituksena on jäsenistönsä

OULUN INSINÖÖRIOPISKELIJAT OIO ry Kotkantie 1 90250 OULU. Yhdistyksen kotipaikka on Oulun kaupunki. Yhdistyksen tarkoituksena on jäsenistönsä OULUN INSINÖÖRIOPISKELIJAT OIO ry Kotkantie 1 90250 OULU SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka 2 Yhdistyksen tarkoitus 3 Tarkoituksen toteuttaminen 4 Toiminnan tukeminen Yhdistyksen nimi on Oulun Insinööriopiskelijat

Lisätiedot