uu de nk aa rl ep yy nv ii kk o

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "uu de nk aa rl ep yy nv ii kk o"

Transkriptio

1 kutsu uu de nk aa rl ep yy nv ii kk o ö y i r u u t t l u ja k! a o l u t terve

2 Koko viikon ajan GMG - Good Mood Guerilla is back to surprise you! Ilahduta kanssaihmisiä koko viikon ajan! Yllätä, auta, kehu, hymyile vastaantulijoille, aseta omenakori tai kahvitermos tarjolle, halaa ystäviäsi, ripustele julisteita kannustavilla sanoilla jne. Yhdessä teemme Uudestakaarlepyystä vähän aurinkoisemman ja hauskemman! Tutustu Topeliuksen saturunoon Pieni ressu eli Ryppyinen esiliina! Vähäinen köyhä tyttönen käv ahkerasti kouluansa; Ihana kirkassilmäinen, Uus röijy, huivi ruutuinen, Ja sukat omat kutomansa. Runon löydät osoitteesta Voit myös noutaa oman kappaleesi jostakin kirjastoistamme. Järj: Uudenkaarlepyyn kirjastot. Satutuokioita kaupunginkirjastossa Pieni ressu eli Ryppyinen esiliina ja muita kertomuksia kouluista ennen vanhaan ja nykyään esittelemme Uudenkaarlepyyn viikon satutuokioilla. Sopii 5-8 vuoden ikäisille lapsille. Ryhmien ennakkoilmoittautuminen kaupunginkirjastoon puh tai nykarleby.bibliotek@nykarleby.fi Järj: Uudenkaarlepyyn kirjastot. Näyttelyt Topelius ja ajatus itsenäisyydestä Raatihuoneengalleria, Kirkkokatu 4: Uustuotettu näyttely mikä kohdistuu Topeliuksen ajatuksiin ja vaikutukseen Suomen itsenäisyyteen, Suomen lippuun ja tasa-arvoisuuteen. Näyttely kuuluu osana Suomi 100-juhlavuoden projektiin. Järj: Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika. Raatihuoneengalleria on avoinna Uudenkaarlepyyn viikon aikana: pe 11.8 klo 12-18, la 12.8 klo 10-14, su , ma-ke klo 12-19, kulttuuriyönä to 17.8 klo , pe 18.8 klo 12-18, la-su klo Elokuussa: ti-pe klo 12-18, la-su klo Syyskuussa: ti-pe klo 17-20, la-su klo Vapaa sisäänpääsy. Näyttely avoinna aina asti. Koivu ja tähti Kaupunginkirjasto, Asta- Sali, Topeliuksenpuistikko 10. Benjamin Forsellin kuvitukset Koivu ja tähti kirjaan. Avoinna kirjaston aukioloaikoina. Järj: Uudenkaarlepyyn kaupunginkirjasto.

3 PERJANTAI 11.8 Humlefestivaali Humlefestivaali on vaihtoehtoinen, luova, huumeeton taide- ja musiikkifestivaali mikä on järjestetty jo vuodesta Tänä vuonna mukana: Jukka Rajala- Granstubb, A Treehouse Wait, Sofia Jern, Micke Allén jne. Lisätietoja osoitteessa: Paikka: Hummelholmintie 155, Monäs. Järj: SBFU (Svenska Baptisterna i Finlands Ungdomsförbund). Kottaboskilpailu Klo 18. Tule oppimaan ja kokeilemaan antiikin kreikkalaista Kottabos peliä. Peli kuului antiikin kreikan suuriin urheiluihin ja sitä pelattiin mm. viininjumalan Dionysoksen kunniaksi. Pelissä kilpailija heittää istualtaan neljän metrin etäisyydeltä viinitilkan (vettä) maljaan ja onnistuessaan siinä, putoaa malja alas symbaalia kohti. FAF:n sisäpihalla, Pankkikatu 6. Ei ennakkoilmoittautumista, ei maksua. Järj: Nykarleby Vinklubb. Koulukertomuksia viimeisen 100 vuoden ajalta Svedbergin koululla Klo 19. Illan aikana tulemme yhdessä kertomaan koulumuistoistamme viimeisen 100 vuoden ajalta ympäri koko seutua. Näemme sitten kuinka kauas ajassa taaksepäin pystymme siirtymään ja sehän riippuu tietysti vieraista. Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi illanviettoon ja erityisesti toivomme Svedbergin koulua käyneiden oppilaiden osallistuvan tapahtumaan ja jakavan muistonsa kouluajoiltaan! Illan aikana pidetään myös kahvikutsut. Sisäänpääsymaksu on 5 sisältäen kahvitarjoilun. Storsvedintie, Munsala. Järj: Finlands svenska skolmuseum r.f. Kauhutalo Normen Klo Kolkko autio koulurakennus ja vanha sotasairaala, myöhäinen elokuun ilta. Onko tosiaankaan hyvä idea mennä sinne sisään? Päästämme teidät sisään, mutta sitten onkin itsestänne kiinni pääsettekö sieltä takaisin ulos. Löydä tie minkä varrelta löytyy kammottavia yllätyksiä, ratko haasteita ja ongelmia. Ikäraja vuotta. Ilmoittautuminen valisenä aikana. kultur@nykarleby.fi tai (klo 12-18). Rajallinen määrä paikkoja. Maksu: 4 /henk. vaiht. 10 /perhe, maksetaan paikan päällä. Järj: Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika. Seikkailu Normenissa Klo Tule mukaan jännittävään ja mystiseen iltaan Normeniin! Ota mukaan kaveri tai vanhempasi ja lähde seikkailemaan suureen autioon koulurakennukseen. Ratkaise arvoituksia, selvitä tehtäviä ja etsi elämänkiekkoja, mutta muistathan varoa mystisiä otuksia! Ilmoittautuminen välisenä aikana kultur@nykarleby.fi tai (klo 12-18) vuotiaille. Rajattu määrä paikkoja. Maksu: 4 /henk. vaiht. 10 /perhe, maksetaan paikanpäällä. Järj: Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika.

4 LAUANTAI 12.8 Tutustu Vexalaan - herrasväen kylään! Linja-auto klo 10 Uudenkaarlepyyn torilta Vexalaan. Pääsemme tutustumaan 1600-luvun navettaan/ Domarbacka, 1800-luvun lasiruukin ajasta Maria Castrénin aikaan. Kalastajakylästä minkkivaltakuntaan. Oppainamme ovat Gurli Dumell ja Henrik Dumell. Opastus ruotsiksi. Matkan päätteeksi mahdollisuus ostaa kahvia ja pientä purtavaa Vexalan kyläntalolla. Ennakkoilmoittautumiset välisenä aikana puh (klo 12-18) tai kultur@nykarleby.fi. Rajallinen määrä paikkoja. Linja-automaksu 5 maksetaan linja-autossa. Järj: Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika. Urheilukirppis Klo Urheilukirppis Tähtihallin pysäköintialueella (sateen sattuessa sisällä), Urheilukuja 1-3. Tule myymään pieneksi jääneet urheiluvaatteet ja välineet tai tule tekemään löytöjä ensi kautta varten. Varaa myyntipaikka idrott@nykarleby.fi tai soita (klo 12-18). Ei maksua. Omat pöydät vaiht. peräkärryt mukaan. Ilmoittautuminen välisenä aikana. Kahvila avoinna. Järj: Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika. Lääkekasvien käyttäminen - luennoitsijana Alexandra De Paoli Klo Täällä opit perusteet lääkekasvien käyttämiseen. Käymme läpi lääkintätaidon, yrttien aktiiviset aineet, kuinka lääkekasvien sato korjataan ja kuivatetaan sekä niiden useita valmistustapoja (luento ruotsiksi). Valmistamme myös yrttiöljyä ja tinktuuraa. Alexandra De Paoli on yrttiterapeutti ja journalisti, tunnettu Strömsöstä. Carleborginkoulussa, maksu 30. Ilmoittautuminen ja lisätietoa osoitteessa tai puh Järj: Uudenkaarlepyyn Arbis. Perulainen noutopöytä vesitornissa Klo Perulaista ruokaa korkeuksissa mistä näkymä yli koko kaupungin! Järj: La Crêperie de Paris. Kackurduntin vaellusreitti Klo Pakkaa reppu ja tule hetkeksi kuntoilemaan lähimaastoon! Luonnossa liikkuminen tekee hyvää sekä keholle että sielulle. Pysäköinti Nurk: lla ja opastus sieltä. Osallistu tietokilpailuun Kackurduntille menevän reitin varrella, valitse sitten menetkö samaa tietä takaisin vai jatkatko ympäri (n. 4 km tai n. 6 km). Arvontapalkintoja. Ei maksua. Järj: Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika. Orientaalinen ja syyrialainen noutopöytä Siltatuvalla Klo Falafel ja syyrialaisia broilerivoileipiä, sekä leivonnaisia ja vohveleita, jääkahvia ja tuorepuristettua mehua, jne. Syö ja juo niin paljon kun haluat 10 eurolla. Koe Syyria ruoan ja juoman välityksellä, myös muuta infoa ja video Syyriasta. Järj: Siltatuvan kahvila. Katukoripalloturnaus Tähtihallilla Klo 13. Pelataan 2v2, joukkueessa enint. 4 pelaajaa, 13 vuotta ja vanhempia. Ilmoita joukkueesi välisenä aikana osoitteeseen idrott@nykarleby.fi Maksu: 10 /joukkue, maksetaan paikanpäällä. Tähtihalli, Urheilukuja 1-3. Järj: Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika.

5 Uudenkaarlepyyn Pride paraati ja perhejuhla Klo Uskalla olla oma itsesi myös Uudessakaarlepyyssä! Pride paraati lähtee Juthbackalta klo 13. Sen jälkeen perhejuhla Juthbackan ravintolassa useine ohjelmanumeroineen ja tarjoiluineen. Lisätietoa Facebookista: Nykarleby Pride. Järj: Jessica & Camilla Wiklund. American Bluegrass Gospel Night Aktiviteetit klo 14 alkaen ja konsertti alkaen klo 18 Klippanin leirialueella Monäsissa. Aktiviteettejä koko iltapäivän ajan: Western Street, Cowboy Action shooting, kullanhuuhdontaa Klippan Gold Nugget, BBQ sekä Open Stage - konsertti uusine kykyineen. Perheystävällinen ulkoilmakonsertti klo 18 alkaen, artisteina Lateral Blue (USA), George Highfill (USA), Emilia Enlund (FIN), Homeward Bound (FIN), Amy Lee Dawn (FIN). ABGN järjestetään hyväntekeväisyysmielessä tukeaksemme lasten ja nuorten leiritoimintaa. Sisäänpääsy pääkonserttiin klo 18 alkaen, 10 /henk, enint. 20 /perhe Järj: SLEF. Runous, taide ja luova workshop : klo : klo Luovuus ja luominen on kivaa! Kuinka voit käyttää luovuuttasi kanavana ilmaista itseäsi ja etsiä omia ajatuksia ja tunteita sanoin ja kuvin. Voit inspiroitua useista arkisista vaikutteista liikkumalla kuvista runoihin, ja runoista kuviin. Ennakkoilmoittautuminen välisenä aikana tekstiviestillä tai sähköpostitse kultur@nykarleby.fi Paikka: Pesula(Konstis), Lybeckinkatu 2. Kaikille: vuotiaille. Osallistumismaksu 10 (maksetaan paikanpäällä) Vetäjät: Nina Östman ja Laura Kolehmainen. Järj: Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika. Mannerheim anekdoottien muodossa Klo 15. Dosentti Holger Wester kertoo (ruotsiksi) juuri ilmestyneestä kirjasta Carl Gustaf Mannerheim. Spjuvern som blev Marskalken av Finland. Raatihuoneensalissa, Kirkkokatu 4. Ei ilmoittautumista, ei maksua. Järj: Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika.

6 Yrttivaellus Alexandra De Paolin kanssa Klo Tällä vaelluksella opit tuntemaan ja käyttämään tavallisia kotimaisia kasveja lääkkeisiin, ruokiin ja mausteina (opastus ruotsiksi). Yrttivaellus on kuin opastettu kierros kulttuuriperinnössämme ja antaa kuvan siitä miten esi-isämme elivät ennen kuin oli lääkäreitä ja sairaaloita kaikille. Tiesitkö esimerkiksi että voikukat maistuvat makeilta tai että kiusallinen vuohenputki on paremman makuinen kuin pinaatti? Männynverso on hyvä yskänlääkkeenä, pujo lieventää kuukautiskipuja ja poimulehti parantaa haavoja. Juthbackan kartanossa, maksu 25. Ilmoittautuminen ja lisätietoa tai puh Järj: Uudenkaarlepyyn Arbis. Live musiikki ja grilli-ilta Tullimakasiinissa Klo 20. Tule nauttimaan ruoan ja musiikin sisältämästä illasta Tullimakasiiniin, Toisvedelle. Järj: Mommos Cafe/Tullimakasiini. Guest Flair show bartender Klo 21. FAF:ssa. Pankkikatu 6. Järj: FAF. SUNNUNTAI 13.8 Brunch Tullimakasiinissa, Toisvedellä Klo Tule meren äärellä tarjoiltavaan brunchiin. Järj: Mommos cafe/tullimakasiini. Tonttumuseossa tapahtuu Klo Tapahtuman aikana pääset tutustumaan vanhoihin nukkeihin, tonttuihin ja suomalaisiin joulu- ja pääsiäiskoristeisiin. Näet miten nukkeja valmistettiin vuosisatoja sitten ja miten vanha nalle luodaan. Pääsette kokeilemaan työkaluja joita isoäidinäiti ja isoisänisä aikoinaan käyttivät. Nauti nukkekamarin lapsinukeista ja kokeile nukketeatteria. Mukulakivikadun varrella näette miten ennen vanhaan pukeuduttiin ja ennen vieraspuutarhaan tuloa voitte kurkistaa moottorilatoon, mistä löytyy puimakone ja ajanmukainen vetojuhta. Tonttumuseon tallin vintiltä löytyy naurava tonttu ja tonttujen touhua. Museolippu 7, aluelippu 12. Lisätietoja: Puh: Aspnäsintie 48, Pensala. Järj: Pensalan tonttumuseo. Uusikaarlepyy 1917 Klo 14. Lars Pensar kertoo (ruotsiksi) Uudenkaarlepyyn tapahtumista 100 vuotta sitten. Kirjaston Asta-salissa, Topeliuksenpuistikko 10. Ei ennakkoilmoittautumista, ei maksua. Järj: Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika. Terveydenhoitopäivä Klo Tule tutustumaan yksityisen sektorin terveydenhoitoon. Paikan päällä Uudenkaarlepyyn omia yksityisyrittäjiä jotka informoivat palveluistaan, mm. fysioterapiaa, hierontaa, naprapatiaa ja vyöhyketerapiaa. Raatihuoneen sisäpihalla, Kirkkokatu 4. Järj: Friskoteket Klo 15. NatuRen luento lapsille, nuorille ja aikuisille. Kuinka elää jokapäiväistä elämää ilman kemikaa-

7 leja Alexandra De Paolin kertomana (ruotsiksi). Raatihuoneessa, Kirkkokatu 4. Ei maksua. Järj: Uudenkaarlepyyn 4H. Klo 17. Tule kokeilemaan Mindfullness:iä Staffan Portinin kanssa, laita mukavat vaatteet päällesi. Ei ennakkoilmoittautumista, ei maksua. Raatihuoneessa, Kirkkokatu 4. Järj: Uudenkaarlepyyn Arbis. Klo 18. Tule testaamaan erilaisia rentoutusmetodeja Relaxation Trainer Henry Kallvikin kanssa, laita mukavat vaatteet päälle. Raatihuoneessa, Kirkkokatu 4. Ei ennakkoilmoittautumista, ei maksua. Järj: Uudenkaarlepyyn Arbis. Traktori ja mopo ajelu Klo 18. Perinteinen traktorija mopoparaati keskustan läpi, päättyen traktoreiden ja mopojen parkkeeraamiseen torille. Tervetuloa mukaan sekä vanhat että uudet traktorit ja mopot, v vanhemmat mallit. Yhteislähtö Tähtihallilta, Urheilukuja 1-3. Ei ennakkoilmoittautumista eikä pääsymaksua. Kahvia ja pientä purtavaa kaikille kuskeille. Järj: Uudenkaarlepyyn Kulttuuri ja vapaa-aika. Panamasta Pulitzeriin Klo 19. Journalisti Kjell Lindroos kertoo kaivelevasta journalistiikasta ja ympäröivästä maailmastamme (ruotsiksi). Asta-salissa kaupunginkirjastossa, Topeliuksenpuistikko 10. Ei ennakkoilmoittautumista eikä maksua. Järj: Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika. MAANANTAI 14.8 Mitä Wasa teater tarjoaa? Klo 14. Haluatko tietää enemmän Wasa Teaterista, tulevista näytöksistä tai laajasta Wasa Teater 100-vuotisjuhlan edeltävästä remontista? Tule tutustumaan Wasa Teateriin kysy ja keskustele! Mommos cafe, Topliuksenpuistikko 11. Järj: Wasa teater. Pidroturnaus Tullimakasiinissa, Toisvedellä Klo 18. Ota mukaan oma korttipakka ja osallistu turnaukseen. Ei ennakkoilmoittautumista, osallistuminen ilmaista. Pidroturnauksen voittaja saa voileipäkakun Mommos Cafésta. Järj: Tullimakasiinin kahvila. GymKampenin kokeilupassi Klo LesMills BodyPump, klo LesMills BodyAttack, klo LesMills CxWorx, klo Zumba Fitness. Paikka: GymKampen, Pietarsaarentie 24. Ilmainen Kokeilupassi. Ei ennakkoilmoittautumista. Järj: GymKampen. Kudontakahvila Victoria Klo Ota mukaan oma kudonta- tai virkkaustyösi ja tule tapaamaan muita saadaksesi uutta inspiraatiota ja luovia ideoita. Olemme ulkona mikäli on kaunis ilma, muuten sisällä Ateljé Victoriassa, Topeliuksenp. 17. Tarjoamme pientä purtavaa kahvin, teen tai mehun kera. Ei ennakkoilmoittautumista. Ei maksua. Järj: Ateljé Victoria.

8 Historiallinen vaellus Pikku-Sokaluodossa Klo 18. Lars Smeds kertoo tiloista ja paikoista från Skito-Jossas dal till Kyrkkull-ön (ruotsiksi). Kokoontuminen joensillalla, Pikku-Sokaluodossa klo 18. Ei maksua. Järj: Smedsin tilamuseo. Road Rockets auto ja moottoripyörä tapaaminen Klo Auto ja moottoripyörä tapaaminen sekä avoimet ovet Road Rocketsin kerhohuoneella Pensalassa, Jussilantie 1142 (entinen pankki). Mahdollisuus tutustua kerhohuoneeseen, amerikkalaisten autojen näyttelyyn, MC-99 moottoripyöriin ja muihin vieraileviin ajoneuvoihin. Kaikki harrastajat ovat tervetulleita tuomaan ajoneuvonsa näytille tänä päivänä! Arvonta sekä pomppulinna lapsille. Vapaa sisäänpääsy. Tarjolla mm. kahvia ja makkaraa. Järj: Road Rockets r.f. Medborgare i republiken Finland - lyyrisen-musikaalinen ilta Klo 19. Lyyrisen-musikaalinen ohjelma mikä kuvastaa suomenruotsalaista runoutta 100 vuoden ajalta (ruotsiksi). Mukana: Stina Engström ja Johan Klingenberg. Kulttuuritalo Scalassa, Kaarleporinkatu 1. Ennakkoilmoittautumiset numeroon (klo 12-18) tai kultur@nykarleby.fi. Liput: 15 /henk. lunastetaan paikan päältä klo lähtien. Järj: Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika. Tähtikierros Klo 19. Liikuntatapahtuma kaiken ikäisille, juniorisarja alle 13v pituus 3,7 km sekä naisten ja miesten sarjat 7,5 km. Kuntoilijat 3,7 km tai 7,5 km ilman ajanottoa. Lähtö ja maali Metsävallilla, Urheilukuja 1-3. Ennakkoilmoittautumiset sumppi.sundqvist@gmail.com viimeistään 13.8, ilmoittautumiset paikan päällä klo 18 lähtien. Osallistumismaksu juniorit 5 ja muut 10, maksetaan paikan päällä. Arvontapalkintoja. Järj: IF Nykarlebynejden r.f. TIISTAI 15.8 Eläintenpäivä Hakalehdossa Klo Erilaisia kotieläimiä tulee vierailulle Hakalehdon eläkeläiskeskukseen, Kustaa Aadolfinkuja 6. Järj: Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika. Smedsin tilamuseo Klo Illan aikana käynnistetään muutamia vanhoja moottoreita ja jauhetaan puuroa myllyssä. Tutustu talonpoikaisyhteiskunnan esineisiin kuten, tekstiileihin, kuviin, kortteihin ja erilaisiin työvälineisiin. Myös interiööri Josef Herlerin kesämökistä Pelikanen löytyy museosta. Sokaluodontie 326. Vapaa sisäänpääsy. Järj: Smedsin tilamuseo. Munsalan kotiseutumuseo Klo Kotiseutumuseo Munsalassa avaa ovensa. Tule tutustumaan hienoon museoympäristöön keskellä Munsalaa. Nederbyntie. Vapaa pääsy. Järj: Munsala hembygdsförening r.f. NTC Transport - avoimet ovet Klo Pääset tutustumaan uusimpiin kuorma-auto malleihin. Lapsille mahdollisuus päästä ammattikuljettajan ajaman kuorma-auton kyytiin. Kahvi ja mehutarjoilu! NTC, Myllytie 16. Järj: NTC Transport.

9 Arbiksen kolmiapila Kokeile Uudenkaarlepyyn Arbiksen erilaisia liikuntalajeja. Tähtihallissa, Urheilukuja 1-3. Klo Strong by Zumba Camilla Johanssonin vetämänä Pikku karhussa. Klo Barre Move ja Anne Törnqvist, Bellatrix. Klo Hatha Yoga ja Catrin Holm, Bellatrix. Ei ennakkoilmoittautumista eikä maksua. Järj: Uudenkaarlepyyn Arbis. Workshop: Paikallisten tuotteiden kehittäminen Klo 18. Workshopin aiheena on Topeliuksen jalanjäljen tuotekehitys. Mitkä tuotteet voisivat edustaa Uusikaarlepyyläisten elämäntyyliä ja elämäntapaa? Mitä meille arkipäiväistä, mutta muille eksoottista löytyy täältä Topeliuksen kotikaupungista? Workshopin aikana esitellään tuote- ja asiakaskehittämisen työkaluja samanaikaisesti kun osallistujat saavat inspiraatiota luoda paikallisen leiman tuotteilleen. Workshop on kohdistettu käsityöläisille, muotoilijoille, keksijöille, ruokakäsityöläisille, veistäjille, harrastajille ja muille luoville ihmisille. Juthbackan kartanossa, Juuttaantie 34. Ei ennakkoilmoittautumista eikä maksua. Järj: Koivu ja tähti projekti yhteistyössä Ammattikorkeakoulu Novian kanssa. Yhteislaulua keskellä kylää Klo 18. Koe yhdessä laulamisen ilo! Yhteislauluilta raatihuoneen sisäpihalla, Kirkkokatu 4, yhteislaulun vetäjänä toimii Mildrid Åman. Sisäänpääsy 5. Järj: Nykarlebynejdens sång- och musikförbund r.f. Kovjoen asema - Nykarleby Jernväg Klo Tule tutustumaan aseman moniin vetureihin. Veturitie 113 Kovjoella. Vapaa sisäänpääsy. Järj: Kovjoki hembygds- och museiförening r.f. Kirjailijailta Alfred Backan kanssa Klo 19. Finland hundranånting on kirja mikä sopii kaikille. Yhdistelmä historiallista faktaa ja huumoria. Ilta koostuu ääneenlukemisesta, lauluista ja valtavasta improvisaatiosta (ruotsiksi). Pientä tarjoilua. Asta-salissa kaupunginkirjastossa, Topeliuksenpuistikko 10. Ei maksua. Järj: Kaupunginkirjasto. 13 Studios - kulttuuristudio Uusikaarlepyy Klo Afrikkalainen tanssiworkshop. Mitään ennakkotaitoja ei tarvita. Avoinna kaikenikäisille. Ei ennakkoilmoittautumista, ei maksua. Piparkakkutalo, Myllytie 2. Lyhyt esiintyminen kulttuuriyönä. Järj: Projekti 13 Studios/Kpanlogo yede. Livemusiikkia ja syyrialainen noutopöytä Siltatuvalla Avoinna klo 12 alkaen. Livemusiikkia klo 20 alkaen, Emelie Fors (laulu) ja Mikael Åbro (kitara). Vapaa sisäänpääsy, noutopöytä 10. Järj: Siltatuvan kahvila ja Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika. Lennokkien lennätys Klo Pietarsaarenseudun RC-lentäjät lennättävät lennokkeja ja quadcoptereita Tähtihallin sorakentällä, Urheilukuja 1-3. Lisätietoja yhdistyksestä ja lennokeista osoitteessa: Ei maksua. Järj: Pietarsaarenseudun RC-lentäjät r.y.

10 KESKIVIIKKO 16.8 KWH-konsernin museo Kepon kartanossa Klo KWH oli yksi ensimmäisistä yrityksistä jotka toivat muovin suomeen 1950-luvulla. Museossa on esillä tuotekehityksen kulku ja samanaikaisesti kerrotaan selviytymisen historia. Kiehtovia valokuvia, tuotteita ja esineitä mitkä valaisevat kuinka yrityksen on elettävä ajassa ja kehityttävä pysyäkseen mukana. Holger Wester on paikalla kertojana. Vapaa sisäänpääsy. Keponkuja, JEPUA. Järj: KWH-konserni. Sotilastorppa Alajepualla Klo Käytä hyväksesi tilaisuutta tutustua Alajepuan sotilastorppaan! Ensimmäinen sotilas muutti torppaan vuonna Kun viimeinen sotilas perheineen muutti pois torpasta vuonna 1811, asuivat sitä sen jälkeen torpparit. Lövasintie, Alajepua. Vapaa sisäänpääsy. Järj: Forsby-Ytterjeppo hembygdsförening r.f. Yrittäjien varastonsiivous Klo Uudenkaarlepyyn yrittäjät ry järjestävät myynnin torilla. Tule tekemään löytöjä paikallisyrittäjien varastoista! Järj: Uudenkaarlepyyn yrittäjät ry. Rastijahti kuntosuunnistus Klo Rastijahti kuntosuunnistusta Metsäkulman koululla, Läntelä 1. Mahdollisuus kokeilla suunnistusta ehkäpä jotain juuri sinulle tai lapsillesi?! Maksu 5 yli 16 vuotiailta. Ilmoittautuminen paikanpäällä. Lisätietoja: Järj: IF Minken. Nuorisotalo Piparkakkutalon avoimet ovet Klo Piipahda nuorisotaloomme Myllytie 2 katsomaan millaista meillä on. Tarjoamme kahvia/ mehua ja piparkakkuja. Järj: Kulttuuri ja vapaaaika. Uudenkaarlepyyn tähtikuski Klo 18. Kenestä tulee Uudenkaarlepyyn ensimmäinen tähtikuski? Neljä Uudenkaarlepyyn profiilia tarttuvat ohjaksiin ja vauhdikkaassa kamppailussa selvitetään kenestä tulee Uudenkaarlepyyn ensimmäinen tähtikuski! Lisäksi järjestetään poni-, monté- ja sulkynäytösajot. Tule kokeilemaan ponilla tai isolla hevosella ajoa! Uudenkaarlepyyn hevosystävät kertovat toiminnastaan ja Talli Banvallassa on avoimet ovet. Banvallan ravirata, Kovjoentie 89. Järj: Uudenkaarlepyyn hevosystävät ry. GymKampenin kokeilupassi Klo Fatburn Spinn, klo LesMills Sh bam, klo LesMills BodyCombat, klo LesMills BodyBalance. Paikka: GymKampen, Pietarsaarentie 24. Ilmainen Kokeilupassi. Ei ennakkoilmoittautumista. Järj: GymKampen.

11 Uudenkaarlepyyn museo Klo Astu sisään 1800-luvun porvarikotiin. Näyttelijä ja kirjakauppias Josef Herler aloitti monien esineiden ja pukujen keräilyn jo lukujen vaihteessa. Sisäänpääsy 2. Pietarsaarentie. Järj: Nykarleby Museiförening r.f. Konsertti: In galakonsär - Helsing å Högnabba kombär heim Joogaa Anna Törnqvistin kanssa Tullimakasiinissa Klo 19. Huonon sään sattuessa olemme sisällä Tullimakasiinissa, muuten ulkona. Iltapalaa jälkeenpäin. Maksu 10. Järj: Mommos cafe/tullimakasiini. Rapumässäilyä Juthbackalla Klo 19. Rapumässäilyä Juthbackan ravintolassa: kuori ja syö rapuja, salaatteja ja dippikastikkeita niin paljon kuin haluat. Hinta 18 /henkilö. Varaa pöytä puh Musiikista vastaa Duo Sofie & Vanda. Järj: Juthbacka hotelli ja ravintola. 13 Studios - kulttuuristudio Uusikaarlepyy Klo Afrikkalainen rumpuworkshop djemberummuilla. Mitään ennakkotaitoja ei tarvita. Avoinna kaikenikäisille. Ei ennakkoilmoittautumista, ei maksua. Piparkakkutalo, Myllytie 2. Lyhyt esiintyminen kulttuuriyönä. Järj: Projekti 13 Studios/ Kpanlogo yede. Klo 19 Munsalan ja Kruunupyyn omat oopperadiivat ovat vihdoinkin tulleet takaisin kotiseudulleen ja tarjoavat värikkään ja humoristisen konsär å sjouv missä saamme kuulla oopperoita ja duettoja, iskelmiä ja evergreens kappaleita. Pia-Karin Helsing ja Christin Högnabba pianisti Stefan Lindgrenin kanssa tarjoavat illan sisältäen glamouria, nostalgiaa, iloista naurua ja dryyft heim, mikä todistaa että on mahdollista ottaa tyttö kylästä mutta ei kylää tytöstä. Tähtihallin pienessä karhussa, Urheilukuja 1-3. Liput: Netticket.fi tai puh tai paikan päällä. Liput 22 /henk., 12 /lapset 6-12v. Sis. kahvitarjoilun. Salissa vapaa istumajärjestys. Järj: Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika. Foto: Olof Plym Forshell

12 TORSTAI 17.8 KULTTUURIYÖ pikkukaupunkivaellus x Osallistu itsekin kulttuuriyöhön! Voit ihan vapaasti esiintyä jalkakäytävillä ja puistoissa; ota mukaan kitarasi, esittele tekemääsi taidetta, lue runojasi muille, tee flash mob, ota mukaan yksipyöräinen ja diabolo, lautapeli jne. Kaupunki on sinun ja minun yhdessä teemme siitä paremman ja hauskemman! Suuremmissa järjestelyissä ota yhteyttä: kultur@nykarleby.fi. KAUPUNGINKIRJASTO Topeliuksenpuistikko 10, avoinna kulttuuriyönä klo x Antti Tuurin kirjailija-ilta Klo Antti Tuuri kertoo kirjailijan urastaan (suomeksi) mikä sisältää yli 40 romaania. Romaanien lisäksi hän on kirjoittanut yrityshistoriikkeja, elämänkertoja, näytelmiä, elokuvakäsikirjoituksia ja oopperalibrettoja. Hänen pidetyt kirjansa on käännetty usealle eri kielelle. Kirja Surmanpelto mikä ilmestyi vuonna 2008, kertoo Uudessakaarlepyyssä vuonna 1918 perustetusta vankileiristä. Tulevana syksynä ilmestyy hänen uusi kirjansa Tammikuu 18. Pientä tarjoilua. Kaupunginkirjaston Asta-salissa, Topeliuksenpuistikko 10. Ei maksua. Järj: Uudenkaarlepyyn kirjastot. x Antti Tuurin kirjailija-ilta Klo 19. Antti Tuuri kertoo kirjailijan urastaan (ruotsiksi). SÖP:N TURKISTARHAUSMUSEO x Klo Tervetuloa tutustumaan turkistarhauksen historiaan. Joensuuntie (ent.farm-frys). Vapaa sisäänpääsy. Järj: SÖP:s Farmmuseum. VANHA KENTTÄ x Jalkapalloseudun liiga Klo 18. Juniorijoukkueet kohtaavat turnauksessa urheilualueen vanhalla kentällä, Urheilukuja 1-3. Järj: NIK. KIRKKOKATU x Raatihuoneengalleria on avoinna klo Näyttely Topelius ja ajatus itsenäisyydestä. Ei maksua. Järj: Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika. x Raatihuoneen sisäpihalla Klo Viihdeorkesteri Mia Willnäsin johdolla Klo Studios/Kpanlogo yede, afrikkalaisia rytmejä rumpujen ja tanssin muodossa. Klo Macke Söderström Jazz Group x Uudenkaarlepyyn voimisteluyhdistys tarjoaa illan aikana esityksiä ja kokeile itse aktiviteettejä, klo Ohjaajat ovat paikalla kokoajan. Informaatiota syksyn toiminnasta sekä ilmoittautumisia kursseille vastaanotetaan. Järj: NGF r.f. x Streetfun; erilaisia aktiviteettipisteitä, puujalat, pituushyppy, haasteita ym. x Korikiipeilyä; haasta itsesi, kuinka korkealle uskallat kiivetä!? 8-vuotiaista alkaen. Normenin sisäpihalla, sisäänkäynti Kirkkokadun puolelta. Järj: Grr8t Sports. x Hakupolku Normen. Klo Yhteinen luova asukaskeskustelu ennen muodollista päätösprosessin alkamista antaa tilaa järkeville tulevaisuuden valinnoille. FUTURE 2017 Yhteiskuntatehdas tarjoaa sen areenan. Ideana on pienimuotoisten kokeilujen avulla

13 tutkia tulevaisuuden paikkoja Pietarsaaren seudulla. Kulttuurinyönä voit antaa ideasi Normenista yhteiskuntataidetapahtumassa. Tästä luodusta taideteoksesta tulee sitten osa Yhteiskuntatehdas tapahtumaa. Järj: Pietarsaarenseudun kehitysyhtiö Concordia, Centria, Novia ja Pohjanmaan kauppakamari yhteistyössä Uudenkaarlepyyn kaupungin kanssa. x Miestenkilsa. Klo Menestyksen saavuttanut Miestenkilsa on taas täällä, nyt erotellaan jyvät akanoista! Kerätkää kolmehenkinen joukkue oikein kunnon miehiä ja ilmoittautukaa Miestenkilsaan. Miehille luvassa kunnon koettelemuksia raskaimmalla kokemalla kilometrillään. Potissa on ainutlaatuinen titteli kaupungin miehisin mies Ilmoittautumiset osoitteeseen munsalaunited@gmail.com viimeistään Järj: Munsala United. PYHÄN BIRGITAN KIRKKO x Klo Uudenkaarlepyyn kirkon kellotapulilla. Esittelyssä seurakunnan lapsitoiminta sekä mahdollinen kirkonkelloihin kiipeämisen järjestäminen. Järj: Uudenkaarlepyyn seurakunta. x Drop-in vihkiminen Klo 18 alkaen. Ilman kimallusta ja hälyä, mutta kuitenkin niin juhlallisesti. Yllätä ystäväsi ja sukulaisesi, sovi tapaaminen kirkon luona ja solmi avioliitto lyhyessä Dropin-vihkimisessä, mikä on sekä juridisesti että kirkollisesti virallinen ja aito. Ota yhteyttä Uudenkaarlepyyn seurakuntaan viim. 3.8 puh Kirkko on avoinna vierailijoille, mutta kunnioitamme luonnollisesti vihkimistilaisuuksia. Järj: Uudenkaarlepyyn seurakunta. x Musiikkia kesäillassa. Klo 21. Tule kirkkoon nauttimaan musiikkituokiosta. Järj: Uudenkaarlepyyn seurakunta. TORI x Klo Jepuan nuoriso-orkesteri, mm. teos Finlandia 100-vuotiaan Suomen kunniaksi x Klo Kaupunginjohtaja Gösta Willman x Klo GymKampen dancegroup x Klo Aarne Alligaattori & viidakkorumpu x Klo SVEN on soulpop-yhtye mikä voitti X3M:x ja FSU popturne kesäkuussa. Nyt kotikentällä Uudessakaarlepyyssä! x Klo Saanko luvan? Tomas Fantz kajauttaa ilmoille vaihtelevaa tanssimusiikkia kaikille jotka haluavat liikkua musiikin tahtiin. x Tarjoilu: Uudenkaarlepyynseudun Martat paistelevat lettuja! Tule nauttimaan vastapaistettuja lettuja hillon ja kerman kera. Ravintola Ädelbragd valmistaa ja tarjoilee kokonaisena grillattua sikaa. Kieun kevätrullia ym. Afrikkalainen ruoka/kpanlogo yede, ym.

14 x Tivoli Alfredin karuselli, pomppulinna, polkuautot ja ilmapalloja perheen pienimmille. Ei maksua. Järj: Uudenkaarlepyyn voimalaitos. x Aarrejahti Nouda aarrekartta infoteltan läheisyydestä olevalta merirosvolta ja lähde aarteenmetsästykseen kaupungille! x International Club Uusikaarlepyy Kerromme kesän matkasta Romaniaan, näytämme kuvia ja tarjoamme elämyksiä. Lisätietoa EU:n Erasmus + ohjelman tarjoamista matkamahdollisuuksista nuorille. Järj: Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaaaika. x Runonurkka. Istahda alas ja kirjoita ajatuksiasi, vaikutelmia, runoja, tarinoita, unelmia allekirjoita nimelläsi tai jää anonyymiksi. x Millä tavalla haluat olla mukana Topeliuksen 200-vuotis juhlassa vuonna 2018? Kirjoita ajatuksesi ja ideasi taululle. x Kulttuuriyön infoteltta. MOMMOS CAFÉ x Karamelli-ilta Mommos Café:ssa Seisovapöytä sisältäen tryffeleitä, konvehteja, kinuskeja, kotona tehtyjä karkkeja ja muita namipaloja joista voit valikoida suosikkisi. Karamellejä voit syödä paikanpäällä tai ottaa mukaasi nautiskellen niitä kulttuuriyön vaelluksella! Järj: Mommos Café. PANKKIKATU x Klo 17 lähtien. Bungy trampoliini. Kokeile Hopsis bungy trampoliinia ja hyppää korkeammalle kuin koskaan aikaisemmin. Maksu 5 /kerta (n.5 min). Järj: Hopsis. x Sumopainia; saatavilla sekä lasten että aikuisten pukuja. Minimipituus 130 cm. Ei maksua. x Tattoo Drop-in klo 17 alkaen. Järj: Tattoo Fashion Studio. x Pelastuslaitos on paikalla paloautoineen ja muine varustuksineen. Info ja kilpailuja. x DJparty FAF:ssa alkaen klo 22. SOLLEFTEÅNKATU x Taideaita kaikenikäisille. Muutu hetkeksi taiteilijaksi ja aseta teoksesi esille taideaitaan.

15 x Katutaidetta. Anna asfaltin kukkia koristele katu katuliiduilla. x NatuRen. Testaa kalkkimaalilla maalaamista yhdessä Uudenkaarlepyyn 4H kanssa. Täällä saat myös lisätietoja 4H toiminnasta. x Tule ompelemaan meidän jättiläismäistä ristipistotyötä, suurin minkä olet koskaan nähnyt?? Motiivi on maalattu levylle ja lankaa löytyy ompelulaatikosta. x Ulkosákki Tule testaamaan meidän uutta ulkosákkipeliä. Kenestä tulee illan sákkimestari? x Kuutiokamppailu klo Joukkuekisassa siirretään kuutio vettä säiliöstä toiseen niin nopeasti kuin mahdollista. Lopullinen aika lasketaan osallistujaa kohden, joten joukkueet voivat olla erisuuruisia. Sujuvuuden takaamiseksi on joukkueen vähimmäiskoko oltava 4 henkilöä. Voitte samalla myös ilmoittaa meille GSM numeronne. Vain numeronsa ilmoittaneet saavat puhelimiinsa keskeytystietoja mikäli sähkönveden- tai lämmönjakelu keskeytyy. Nopeimmille kuutiokisan joukkueille palkintoja ja yhteystietonsa ilmoittaneiden kesken arvonta. Tervetuloa! Järj: Uudenkaarlepyyn voimalaitos. x Päiväkeskus Hyddan, Sollefteånkatu 12 Klo Avoimet ovet ja musiikkia Hyddanissa! Two Zides esiintyy Hyddanin sisäpihalla. Makkara- ja kahvitarjoilua. Vapaa sisäänpääsy. Järj: Päiväkeskus Hyddan. UUDENKAARLEPYYN JOKI x Klo 18 lähtien. Zorbpallot; uskallatko pyöriä ympäri ison pallon sisällä jokea pitkin?! Maksu 2 /kerta. (enint. Kaksi henkilöä/kerta ja enimmäispaino yht. 150 kg).

16 PERJANTAI 18.8 Juthbackan markkinat Klo 16. Suomen suurin ulkoilmakirpputori Juthbackan alueella, Juuttaantie 34. Markkinat alkavat perjantaina klo 16 ja jatkuvat 24 tunnin ajan aina lauantaihin klo 16 asti. Järj: Jakobstadsnejdens Veteranbilssällskap r.f. Markkinajuhlat Juthbackalla Klo Yhtye RiverE Juthbackan ravintolassa, Juuttaantie 34. Vapaa pääsy. Järj: Juthbacka Hotell och Restaurang. DjParty FAF:ssa Klo 22. Pankkikatu 6. Järj: FAF. LAUANTAI 19.8 Juthbackan markkinat jatkuvat Klo 16 asti. Tule tekemään löytöjä syksyä ja talvea varten! Järj: Jakobstadsnejdens Veteranbilssällskap r.f. Monikulttuurinen noutopöytä vesitornissa Klo Monikulttuurinen noutopöytä eri maiden ruokineen. Järj: La Crêperie de Paris. Saab tapaaminen Uudessakaarlepyyssä Klo 15. Tervetuloa kaikki Saab- ja autokiinnostuneita! Onko sinulla oma Saabauto? Ota se mielellään mukaan. Suomen Saabklubi tarjoaa kahvia. Kahvila Tullimakasiini, Toisvesi. Järj: Jonathan Lönnqvist/Saab Turbo Fans Ostrobothnia. Konstrundan Konstrundan on avoimet ateljeet -tapahtuma, joka järjestetään vuosittain, myös Uudessakaarlepyyssä. Lisätietoa Järj. Konstrundan Österbotten. DjParty FAF:ssa Klo 22. Pankkikatu 6. Järj: FAF. SUNNUNTAI 20.8 Uudenkaarlepyyn ajot 2017 Klo 10. Pyöräilykilpailu mikä vie sinut läpi kesäisen Uudenkaarlepyyn, 35 km tai 70 km. Ilmoittautumismaksu 35 km 15 ja 70 km 25. Lähtö Tähtihallilta, Urheilukuja 1-3. Info/ilmoittautuminen: Järj: Nykarleby Cykelklubb r.f. Though Valter Klo 16. Vaativa maastojuoksu haasteineen ja esteineen. Lähtö tapahtuu NURK:lta, Kovjoentie 87 ja juostaan Valtterinmäen maastossa. Erilaisia reittejä: 1 km, 10 estettä, lapsille 10 v. asti. 3 km, 15 estettä, lapsille ja aikuisille. 6 km, 30 estettä, lapsille ja aikuisille. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Järj: Nykarleby Ridklubb r.f. Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika ja muut järjestäjät pidättävät oikeuden ohjelman lisäyksiin ja muutoksiin. Grafisk formgivning: Emil Wingren

Uudenkaarlepyynviikko

Uudenkaarlepyynviikko Uudenkaarlepyynviikko 10. 19.8. 2018 Koko viikon ajan: Good Mood Guerilla is back to surprise you! Ilahduta kanssaihmisiä tällä viikolla! Yllätä, auta, kehu, hymyile vastaantulijoille, aseta tarjolle omenakori

Lisätiedot

Koko viikon ajan. Näyttelyt

Koko viikon ajan. Näyttelyt Uudenkaarlepyynviikko Kulttuuriyö torstaina 16.-25.8.2019 Koko viikon ajan Good Mood Guerilla is back to surprise you! Tämän viikon aikana ilahdutamme kanssaihmisiä! Yllätä, auta, kehu, hymyile vastaantulijoille,

Lisätiedot

Koko viikon ajan. GymKampen Ilmainen kokeilupassi

Koko viikon ajan. GymKampen Ilmainen kokeilupassi Koko viikon ajan Good Mood Guerilla is back to surprise you! Tämän viikon aikana ilahdutamme kanssaihmisiä! Yllätä, auta, kehu, hymyile vastaantulijoille, aseta tarjolle omenakori tai kahvitermos, halaa

Lisätiedot

Aaahhh... HIIHTOLOMA

Aaahhh... HIIHTOLOMA Aaahhh... HIIHTOLOMA 2011 Poniratsastus Lauantai 26.02 Klo 13.00-14.00 Poniratsastus uuden ratsastuskoulun Nykarleby Ridingpoint:in maneesissa, Kovjokitie 87. Sekä hevosia että ponia. Drop in! Hinta: 1

Lisätiedot

KESÄLOMA 2017 UIMAKOULUT vuotiaille

KESÄLOMA 2017 UIMAKOULUT vuotiaille KESÄLOMA 2017 6-12 vuotiaille PÄIVÄ TALLILLA! Maanantai 5.6. klo 9-15 Banvalla-tallilla, Kovjoentie 89 Ikä: 6 vuotiaat ja vanhemmat. Tule mukaan tallipäivään! Teemme erilaisia tallitehtäviä, hoidamme hevosia

Lisätiedot

Nykarleby 4H ilmoittaa tulevat tapahtumat facebookissa. Lisätietoja löytyy myös kotisivuilta www.nykarleby.fs4h.fi Järj: Nykarleby 4H

Nykarleby 4H ilmoittaa tulevat tapahtumat facebookissa. Lisätietoja löytyy myös kotisivuilta www.nykarleby.fs4h.fi Järj: Nykarleby 4H 2015 Kesä 4H:n kanssa 8-11.6 Kivaa kankaanpainantaa! Tietokonepeli-, kukka- tai graafisia kuvioita Ei ennakkoilmoittautumisia, 4H-jäsenille, lisätietoja kotisivuilta tai facebookista. (ruotsiksi) Nykarleby

Lisätiedot

Maanantai-Lauantai 27.2.-3.3.

Maanantai-Lauantai 27.2.-3.3. Hiihtoloma 2012 Maanantai-Lauantai 27.2.-3.3. Koko viikon aikana hiihtolomakivaa Uudenkaarlepyyn kirjastoissa Tule poimimaan korillinen täyteen kirjoja Mielikuvituksessasi olet astronautti, valokuvaaja,

Lisätiedot

Yleiset jää-ajat Komarov Arenalla

Yleiset jää-ajat Komarov Arenalla Hiihto loma 2015 Yleiset jää-ajat Komarov Arenalla Maanantai 23.2. - Sunnuntai 1.3. klo 10.00-12.00 ilman mailaa klo 12.00-14.00 mailojen kanssa Muista kypärä! Hiihtolomaleiri Pörkenäsin leirikeskuksessa

Lisätiedot

Nappulatreenit Skogsvallenilla Keskiviikkoisin klo 17.30 (alle 7 v) klo 18.30 (alk. 7 v-) Järj.: IFN / NIK Frisko

Nappulatreenit Skogsvallenilla Keskiviikkoisin klo 17.30 (alle 7 v) klo 18.30 (alk. 7 v-) Järj.: IFN / NIK Frisko Nappulatreenit Skogsvallenilla Keskiviikkoisin klo 17.30 (alle 7 v) klo 18.30 (alk. 7 v-) Yleisurheilutreenit aloitetaan 23. toukokuuta ja jatkuvat koko kesän ajan. Lisätietoja toiminnanjohtaja Carina

Lisätiedot

Näyttelyt. Raatihuoneengalleria ja Pikku galleria, Kirkkokatu 4:

Näyttelyt. Raatihuoneengalleria ja Pikku galleria, Kirkkokatu 4: Koko viikon ajan GMG Good Mood Guerilla Ilahduta kanssaihmisiäsi viikon aikana niin paljon kuin pystyt! Yllätä, auta, kehu, hymyile vastaantulijoille, aseta omenakori tarjolle, halaa ystäviäsi, anna ruusuja

Lisätiedot

Kram! Koko viikon ajan:

Kram! Koko viikon ajan: Koko viikon ajan: GMG Good Mood Guerilla Ilahduta kanssaihmisiäsi koko viikon ajan! Yllätä, auta, kehu, hymyile vastaantulijoille, aseta omenakori tarjolle, halaa ystäviäsi, anna ruusuja kaupan kassalle,

Lisätiedot

Hiihtoloma 2017 Uusikaarlepyy, viikko 9,

Hiihtoloma 2017 Uusikaarlepyy, viikko 9, Hiihtoloma 2017 Uusikaarlepyy, viikko 9, 27.2.-5.3.2017 MUISTA KYPÄRÄ! Sisäänpääsy: klo 18-19.30 2 lapsille 2-luokkaan asti klo 20-21.30 3-6 luokkalaisille Myymme hotdogeja, popcornia, limsaa, mehua, karkkia,

Lisätiedot

15.-24.8.2014. Uudenkaarlepyynviikko

15.-24.8.2014. Uudenkaarlepyynviikko 15.-24.8.2014 Uudenkaarlepyynviikko Koko viikon aikana Valonhohtoa vesitornista Olympiatulen lailla loistavat Uudenkaarlepyynviikon aikana värivalot vesitornissa. GMG Good Mood Guerilla Ilahduta ympärilläsi

Lisätiedot

HIIHTOLOMAVIIKON OHJELMA KRISTIINANKAUPUNGISSA 2012

HIIHTOLOMAVIIKON OHJELMA KRISTIINANKAUPUNGISSA 2012 HIIHTOLOMAVIIKON OHJELMA KRISTIINANKAUPUNGISSA 2012 Kristiinankaupungin Sivistys- ja vapaa-aikakeskus on koonnut hiihtolomaviikon ohjelmalehtisen, johon sisältyy paljon erilaista toimintaa. Kristiinankaupungin

Lisätiedot

HIIHTOLOMAVIIKON OHJELMA KRISTIINANKAUPUNGISSA 2014

HIIHTOLOMAVIIKON OHJELMA KRISTIINANKAUPUNGISSA 2014 HIIHTOLOMAVIIKON OHJELMA KRISTIINANKAUPUNGISSA 2014 Kristiinankaupungin Sivistys- ja vapaa-aikakeskus on koonnut hiihtolomaviikon ohjelmalehtisen, tarjolla on paljon erilaista toimintaa. Kristiinankaupungin

Lisätiedot

Poimintoja kesän ohjelmasta:

Poimintoja kesän ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

Koko viikon ohjelma on ilmainen, ellei muuta mainita!

Koko viikon ohjelma on ilmainen, ellei muuta mainita! MAANANTAI: 23.6 13-15 Aistien polku, Pedersheim. Ajelu hevosella ja kärryllä, hevosen kengityksen esittely, eläinaiheinen tietovisa. Kaikenikäisille! HUOM Ohjelma on siirretty: tapahtuma järjestään maanantaina

Lisätiedot

MAAILMANPERINTÖPÄIVÄT 12.-15.8.2010

MAAILMANPERINTÖPÄIVÄT 12.-15.8.2010 MAAILMANPERINTÖPÄIVÄT 12.-15.8.2010 Tule mukaan juhlimaan Merenkurkun saaristoa, yhteistä maailmanperintöämme! Kaikki maailmanperintöpäivien tapahtumat ovat yleisölle avoimia. TERVETULOA! OHJELMA Torstai

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 Lauantai 1.12. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.12. 16.00-19.00 Aava Iranilaisten naisten liikunta- ja vertaistukiryhmä

Lisätiedot

KOULUIKÄISTEN talvi 2016

KOULUIKÄISTEN talvi 2016 Tuomiokirkkoseurakunnan ja Tammerfors Svenska församlingenin KOULUIKÄISTEN talvi 2016 ILLAT KERHOT PARTIO LEIRI TAMPEREEN TUOMIOKIRKKO- SEURAKUNTA TAMMERFORS SVENSKA FÖRSAMLING www.tampereenseurakunnat.fi/tuomiokirkonkoululaiset

Lisätiedot

Pohjola & Raunistula 20.5. - 26.5.2013

Pohjola & Raunistula 20.5. - 26.5.2013 Pohjola & Raunistula 20.5. - 26.5.2013 Koko viikon Päiväkodin lasten taidenäyttely Pienten kätösten taidetta esillä. Järj. Auralan Setlementti ry ma-pe klo 9-16 la klo 12-16 Auralan kansalaisopiston aula,

Lisätiedot

16.-25.8.2013. Uudenkaarlepyynviikko

16.-25.8.2013. Uudenkaarlepyynviikko 16.-25.8.2013 Uudenkaarlepyynviikko Koko viikon aikana GMG Good Mood Guerilla Ilahduta ympärilläsi olevia ihmisiä niin paljon kun vaan voit tällä viikolla! Yllätä, auta, anna kehuja, hymyile ohikulkijalle,

Lisätiedot

Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016

Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016 Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016 Lapland Hotel Sirkantähden talven viikko-ohjelmassa nautitaan luonnon rauhasta, uusista kokemuksista, yhdessä tekemisestä ja Lapin tarinoista!

Lisätiedot

HIIHTOLOMA UUSIKAARLEPYY. Kulttuuri & Vapaa-aika/ Uudenkaarlepyyn kaupunki yhteistyössä paikallisten yritysten ja järjestöjen kanssa

HIIHTOLOMA UUSIKAARLEPYY. Kulttuuri & Vapaa-aika/ Uudenkaarlepyyn kaupunki yhteistyössä paikallisten yritysten ja järjestöjen kanssa HIIHTOLOMA 2010 UUSIKAARLEPYY Kulttuuri & Vapaa-aika/ Uudenkaarlepyyn kaupunki yhteistyössä paikallisten yritysten ja järjestöjen kanssa Maanantai 01.03. Päivä tallilla Kello 9-15 Tule kokeilemaan päivää

Lisätiedot

klo klo Hiihtolomakahvila Munsalan hiihtomajalla

klo klo Hiihtolomakahvila Munsalan hiihtomajalla HIIHTOLOMA 2018 MUISTA KYPÄRÄ! klo 18-19.30 2-luokkalaiset ja nuoremmat maksu: 2 klo 20-21.30 3. - 6. lk Myynti kahvilassa: Hotdog, popcorn, limsa, trip, karkkia, kookospalloja yms. Järj.: Muik Hockey

Lisätiedot

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry.

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Kahvila Elsie Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Hyvät sipoolaiset, Olet saanut käteesi aivan uuden esitteen, joka kertoo Palvelutalo Elsieen perustettavasta kahvilasta. Tämä kahvila avautuu maanantaina

Lisätiedot

keskiviikko 17.7. Polvijärvi-päivien avajaisilta Polvijärven museonmäellä Tonkkakuninkaallisten valinta museonmäellä

keskiviikko 17.7. Polvijärvi-päivien avajaisilta Polvijärven museonmäellä Tonkkakuninkaallisten valinta museonmäellä POLVIJÄRVI-PÄIVÄT ke - su 17.-21.7.2013 keskiviikko 17.7. klo 18.30 Polvijärvi-päivien avajaisilta Polvijärven museonmäellä Tonkkakuninkaallisten valinta museonmäellä Leikkimielisessä kisassa valitaan

Lisätiedot

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU Kulttuurikaverin kanssa voit lähteä niin konserttiin kuin pesäpallo-otteluunkin! Eurajoen kulttuuritoimi Eurajoen sosiaalitoimi Kulttuurikaverin tilaaminen on helppoa:

Lisätiedot

KESÄKUU Tervetuloa! Puh Amurin TEON TUPA ry. Yhteistyössä: Kohtaamispaikka ikäihmisille Tampereen Amurissa

KESÄKUU Tervetuloa! Puh Amurin TEON TUPA ry. Yhteistyössä: Kohtaamispaikka ikäihmisille Tampereen Amurissa Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017 Lauantai 1.7. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.7. Maanantai 3.7. 9.30 10.15 Voimaa ja tasapainoa ryhmä

Lisätiedot

LASTEN JA NUORTEN KULTTUURIKESKUS VILLA ARTTU KEVÄT 2017 OHJELMA

LASTEN JA NUORTEN KULTTUURIKESKUS VILLA ARTTU KEVÄT 2017 OHJELMA LASTEN JA NUORTEN KULTTUURIKESKUS VILLA ARTTU KEVÄT 2017 OHJELMA Susanna K. Lehto. Lasten ja nuorten taidekeskuksen arkisto Tervetuloa Villa Artun näyttelyihin, työpajoihin ja tapahtumiin! Pelattava näyttely

Lisätiedot

Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely. Kunkussa viikonlopun kovimmat bileet. Avoinna -04 Vapaa Pääsy!

Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely. Kunkussa viikonlopun kovimmat bileet. Avoinna -04 Vapaa Pääsy! .com - Tapahtumia Perjantai 22.09.2017 Aiempaa kokemusta ratsastuksesta ei tarvita. Eri taitotasoille omat safarit klo 09:00-20:00 OMATOIMINEN FARMIKIERROS, kotieläimiin tu Dj Kunkku Lauantai 23.09.2017

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon!

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon! Nro 6/2013 TÖYSÄN 4H-YHDISTYS Kotisivumme ovat uudistuneet. Osoitteesta www.toysa.4h.fi löydät tietoa 4H tapahtumista, kerhoista, kotipalvelusta ym. Meidät löydät myöskin Facebookista > Töysän NeljäHoo.

Lisätiedot

Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille.

Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille. Perjantai 21.04.2017 klo 09:00-21:00 Tahko Ski Lift Pitch Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? Musiikkinäytelmä: Sinun vuorosi loistaa Nilsiän Manttu, Vesitornintie 1 Nilsiän lukion musiikkinäytelmä

Lisätiedot

Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma)

Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma) Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma) Maanantai Kylpylä avoinna Klo 15.00- Majoittuminen hotelliin Tiistai Klo 09.00-10.00 Tuloinfo.

Lisätiedot

Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015. Ohjelma

Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015. Ohjelma Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015 Ohjelma Ounaksen Retkiviikko 27.7. 1.8.2015 Muutokset ja lisäykset ohjelmaan mahdollisia, päivitetty ohjelma löytyy myös Facebookista ja osoitteesta

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 Keskiviikko 1.8. 13.30-14.30 Puistokonsertti: Lauluryhmä Urhot Laulu kuuluu kaikille, niin myös edelleen tälle seitsenmiehiselle porukalle. Urhoja

Lisätiedot

SYYSKUU Tervetuloa! Puh

SYYSKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto Kevään 2019 info 12.4.2019 kello 18.00 KankU Voimistelujaosto NTV-kisat Isokyrössä la 13.4 Akron kisat Tampereella: La 27.4 1 lk(akrostara) Su 28.4. 3 lk Tutor-tapaaminen ti 23.4 Nuoret ohjaajat Aiheena

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

10 vuotta! Kulttuuriviikko

10 vuotta! Kulttuuriviikko 10 vuotta! Kulttuuriviikko Uusikaarlepyy 10.-19.8.2012 Koko viikon aikana Topeliuksen satu Urhea Valtteri susijahdissa jaossa Satu löytyy myös osoitteesta www.uusikaarlepyy.fi/satu tai voit noutaa sen

Lisätiedot

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Kyu Cup 2015 Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Pori Kendoseura järjestää Kyu Cup kendokilpailut lokakuun lopulla 31.10. 1.11.2015 Porissa. Kaikki kyu tasoiset kendon, iaidon ja jodon

Lisätiedot

Kirjasto Seinäjoella 150 vuotta

Kirjasto Seinäjoella 150 vuotta Kirjasto Seinäjoella 150 vuotta Juhlavuoden ohjelma pääkirjastossa syksyllä 2015 Muutokset ovat mahdollisia, seuraa kirjaston kotisivuja. Seinäjoen kaupunginkirjasto, Alvar Aallon katu 14, SEINÄJOKI Cosplayn

Lisätiedot

Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely. Nilsiän Kotiseutukeskus, museo ja museoka

Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely. Nilsiän Kotiseutukeskus, museo ja museoka Torstai 29.06.2017 Nilsiän Kotiseutukeskus, museo ja museoka... Perjantai 30.06.2017 Dj Tahko MTB Lauantai 01.07.2017 Yleinen Jo 19. kertaa järjestettävä Suomen suurin ja haastavin MTB tapahtuma tulee

Lisätiedot

Klo 10 Miesten ryhmä, vet. Erik, kirjastohuone Klo Karaoketilaisuus, vet. Marjatta Hokka, juhlasali, tervetuloa!

Klo 10 Miesten ryhmä, vet. Erik, kirjastohuone Klo Karaoketilaisuus, vet. Marjatta Hokka, juhlasali, tervetuloa! Lehmusvalkaman kuukausiliite ajalle 1.- 28.2.2018 Karviaiskatu 7, 20720 Turku. Puh. 02-2625020. Liikenneyhteydet P1 Palvelulinja, 9,12,99 www.turku.fi/lehmusvalkama Torstai 1.2. Senioritanssit, vet. Anja,

Lisätiedot

KLUBIRAKENNUKSEN REMONTTI otetaan vastaan , jonka jälkeen kaikki tilat ovat jäsenten käytettävissä!

KLUBIRAKENNUKSEN REMONTTI otetaan vastaan , jonka jälkeen kaikki tilat ovat jäsenten käytettävissä! 1 Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt 25.8.2017 http://www.klubi.biz/viikkokirje.html SYYSKUUN KUUKAUDEN TAIDETEOS Seppo Larste öljyvärityö Ströömin auringonlasku 2017 KLUBIRAKENNUKSEN REMONTTI

Lisätiedot

UUTISKIRJE MAALISKUU 2016

UUTISKIRJE MAALISKUU 2016 Satutunti UUTISKIRJE MAALISKUU 2016 Saduttaako? Joka kuukauden ensimmäinen tiistai on hyvä aika suunnistaa kirjastoon kuuntelemaan millaisia jänniä tarinoita satutäti Katrilla on tällä kertaa kerrottavana.

Lisätiedot

KOULUIKÄISTEN syksy 2015

KOULUIKÄISTEN syksy 2015 Tuomiokirkkoseurakunnan ja Tammerfors Svenska församlingenin KOULUIKÄISTEN syksy 2015 KERHOT LEIRI PARTIO ILLAT TAMPEREEN TUOMIOKIRKKO- SEURAKUNTA TAMMERFORS SVENSKA FÖRSAMLING www.tampereenseurakunnat.fi/tuomiokirkonkoululaiset

Lisätiedot

MARRASKUU Tervetuloa! Puh

MARRASKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 Perjantai 1.6. 13.15-14.15 KEINUPUISTON KEVÄTJUHLA, Juhlitaan kesää ja aurinkoa yhdessä! Kevätjuhlassa jaetaan henkilökunnalle todistukset kuluneesta

Lisätiedot

HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012

HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012 HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012 Hei! Tässä Haka Gym ry:n jäsentiedote kaikille jäsenille! Tiedotteesta löydät tietoa mm. kesän jumppa- tarjonnasta sekä leikkikenttä- ja kesäkerhoista. Muistuttelemme

Lisätiedot

klo 12:00 14:00 Poniparkki Tahko Areena Talutusratsastusta pienille ja isoille, alkaen 5 / hlö.

klo 12:00 14:00 Poniparkki Tahko Areena Talutusratsastusta pienille ja isoille, alkaen 5 / hlö. MAANANTAI 2.3.2015 klo 10:00 11:40 Werneri hiihtokoulun starttipäivä Tahkonrinteiden hiihtokoulu Lasten hurjanhauska hiihtokoulu, opetusta ma-to, 100min päivässä. Hinta 140 /hlö/4 päivää. Muut aloitusajat:

Lisätiedot

Korson asukaspuisto Kesätoiminnan 2018 ohjelma

Korson asukaspuisto Kesätoiminnan 2018 ohjelma Korson asukaspuisto Kesätoiminnan 2018 ohjelma TOTEUTETAAN ULKONA Sisällä leikkitilat on suljettuna koko kesäkuun remonttijärjestelyistä johtuen Kesäkuussa asukaspuistossa on talon ulkomaalaustyöt käynnissä.

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

Kevätkauden viikko-ohjelma Lapland Hotels Äkäshotelli ja Lapland Hotels Ylläskaltio 6.1-16.4.2013

Kevätkauden viikko-ohjelma Lapland Hotels Äkäshotelli ja Lapland Hotels Ylläskaltio 6.1-16.4.2013 Kevätkauden viikko-ohjelma Lapland Hotels Äkäshotelli ja Lapland Hotels Ylläskaltio 6.1-16.4.2013 Ennakkoilmoittautuminen aktiviteetteihin viimeistään edellisenä päivänä klo 12.00 mennessä Lapland Hotel

Lisätiedot

SIILIT LUKUVUOSI 2010 2011

SIILIT LUKUVUOSI 2010 2011 SIILIT LUKUVUOSI 2010 2011 Tälle koko lukuvuodelle olemme suunnitelleet teemaksi MATKALLA Tutkimusmatkamme lähtee minusta itsestä ja laajenee käsittämään ainakin Suomen ja Pohjoismaat. Otamme toimintaamme

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat tammikuussa 2016

Lähitori Kuusela tapahtumat tammikuussa 2016 Lähitori Kuusela tapahtumat tammikuussa 2016 Viikko 1 (4.1. 10.1.) Ma 4.1. - Klo 9.00-14.00 Kädentaitopaja (0. krs). Mahdollisuus tehdä erilaisia tekstiilitöitä ja kädentaitoja oman mielen mukaan. Materiaalimaksu.

Lisätiedot

Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt

Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt 1 Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt 19.10.2018 http://www.klubi.fi/viikkokirje.html Lauantai 20.10. alkaen klo 12.00 Klubin siian perhokalastusreissu Helsingin Vanhankaupunginkoskella

Lisätiedot

KORSON ASUKASPUISTON KESÄKUUN 2017 AVOIMEN TOIMINNAN OHJELMA

KORSON ASUKASPUISTON KESÄKUUN 2017 AVOIMEN TOIMINNAN OHJELMA KORSON ASUKASPUISTON KESÄKUUN 2017 AVOIMEN TOIMINNAN OHJELMA VKO 22: To 1.6. puisto avoinna klo 8-16, sisätilat avoinna klo 9-14 LIIKUNTARATA ulkona klo 10-12 Pe 2.6. puisto avoinna klo 8-15, sisätilat

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla kesäkuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla kesäkuu 2017 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla kesäkuu 2017 Torstai 1.6. 10.00-12.00 Lähitorin fysioterapeutin vastaanotto ajanvarauksella TOIVO-yhteisötaide: 10.15-11.00 Yhteislaulua ravintolasalissa

Lisätiedot

Linnainmaan koulupolku

Linnainmaan koulupolku HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Linnainmaan koulupolku Linnainmaa - Leinola lv. 2018-2019 1 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 3.9. - 7.12.2018 ja keväällä 7.1. - 10.5.2019.

Lisätiedot

LOKAKUU Tervetuloa! Puh

LOKAKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄ. Kaarilan koulupolku. Rahola - Kaarila. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄ. Kaarilan koulupolku. Rahola - Kaarila. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄ Kaarilan koulupolku Rahola - Kaarila lv. 2019-2020 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 9.9. - 13.12.2019 ja keväällä 13.1. - 8.5.2020. Koulu tiedottaa

Lisätiedot

Kulttuuriviikko. & Kulttuuriyö. Uusikaarlepyy 13.-20.8.2011. Kulttuuri & Vapaa-aika/ Uudenkaarlepyyn kaupunki

Kulttuuriviikko. & Kulttuuriyö. Uusikaarlepyy 13.-20.8.2011. Kulttuuri & Vapaa-aika/ Uudenkaarlepyyn kaupunki Kulttuuriviikko & Kulttuuriyö Uusikaarlepyy 13.-20.8.2011 Kulttuuri & Vapaa-aika/ Uudenkaarlepyyn kaupunki Koko viikon aikana: Taidetta katukuvassa Taideyhdistys Konstringen r.f:n jäsenet esittelevät taidettaan

Lisätiedot

Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) MALLIOHJELMA 2017

Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) MALLIOHJELMA 2017 Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) MALLIOHJELMA 2017 Sunnuntai Klo 15.00- Majoittuminen hotelliin Klo 18.00-19.00 Tuloinfo. Taloon ja toisiin tutustuminen

Lisätiedot

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Hei kotiväki! Kesä on tulossa ja sen mukana Järvenpään seurakunnan kesäleirit. Tervetuloa mukaan! Leireillä oppii paljon uusia asioita ja tapaa uusia ja vanhoja kavereita

Lisätiedot

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA MAANANTAI 9:00-12:00 KESÄAAMUN MAASTOPYÖRÄILYRETKI Nauti raikkaasta kesäaamun tuulesta sekä Oulun kaupungin kauniista luonnosta korkealuokkaisen maastopyörän ohjaksissa. Retki lähtee kauppatorilta ja jatkuu

Lisätiedot

Avoin päiväkoti SoPeVa

Avoin päiväkoti SoPeVa Avoin päiväkoti SoPeVa Laurintie 31 p. 044 7829247 (tiedustelut, ilmoittautumiset ja varaukset) Facebook -> Avoin päiväkoti Sopeva Kesäkuun 2015 ohjelma Viikko 23 Maanantai 1.6 *Retki hiekkapuistoon *Lähdetään

Lisätiedot

KINGI ON TÄÄLLÄ! TERVETULOA HELSINGIN HAUSKIMPAAN KAUPUNGINOSAAN.

KINGI ON TÄÄLLÄ! TERVETULOA HELSINGIN HAUSKIMPAAN KAUPUNGINOSAAN. KINGI ON TÄÄLLÄ! TERVETULOA HELSINGIN HAUSKIMPAAN KAUPUNGINOSAAN. Pohjoismaiden laajin laitevalikoima on saanut uuden odotetun hurjimuksen. Uskallatko kokea kesän uutuuslaitteen KINGIn ja 75 metrin vapaapudotuksen?

Lisätiedot

Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat

Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat 2.-3.8.2013 Joensuu Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat 2.-3.8.2013 Joensuu Kutsumme kaikki ikäihmisten kuorot ja lauluryhmät kokemaan laulun voimaa Joensuun laulurinteelle,

Lisätiedot

Valtakunnalliset Viestimiespäivät Vekaranjärvellä

Valtakunnalliset Viestimiespäivät Vekaranjärvellä KYMEN VIESTIKILTA RY KUTSU 1(5) Kouvola 04.06.2017 Valtakunnalliset Viestimiespäivät 12. 13.08. 2017 Vekaranjärvellä Meillä on ilo toivottaa teidät tervetulleiksi viettämään kanssamme Valtakunnallisia

Lisätiedot

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 HSY:n kompostointikurssi Aiheuttaako kompostointi päänvaivaa? Oletko suunnitellut kompostin perustamista? Tule käytännölliselle ja maksuttomalle kompostointikurssille ma 2.5.2016

Lisätiedot

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Kesä 2019 Uimahallin aukiolot ja tapahtumat Uimahalli ja kuntosali Toukokuun poikkeusaukiolot ti 30.4. suljetaan klo 18.00 1.5. VAPPU suljettu ke 29.5. suljetaan klo

Lisätiedot

Kinaporin palvelukeskus Tapahtumakalenteri

Kinaporin palvelukeskus Tapahtumakalenteri Kinaporin palvelukeskus 10.6.2016 Tapahtumakalenteri Pe 10.6. Virkeänä kohti viikonloppua -tuokio klo 14 Ma 13.6. Tanssit klo 13, Rami s band Ti 14.6. Ulkoilupäivä Pihlajasaaressa. Lähtö Kinaporin aulasta

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

ARTUN KESÄ LASTEN JA NUORTEN ANIMAATIOFESTIVAALI 4. 17.6.

ARTUN KESÄ LASTEN JA NUORTEN ANIMAATIOFESTIVAALI 4. 17.6. ARTUN KESÄ LASTEN JA NUORTEN ANIMAATIOFESTIVAALI 4. 17.6. Artun kesässä sukelletaan animaation maailmaan kun Hyvinkäällä käynnistyy kesäkuussa 2012 uusi lasten ja nuorten festivaali Artun kesä. Villa Artun

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 JÄSENTIEDOTE Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 Joulun aika ja kauden käännös Kiitos kaikille jäsenille, taustajoukoille ja yhteistyökumppaneille syyskaudesta. Järvenpään Voimistelijoiden

Lisätiedot

Helsingin tuomiokirkko Kesä 2013

Helsingin tuomiokirkko Kesä 2013 Helsingin tuomiokirkko Kesä 2013 Taas kukkasilla kukkulat, oi Herra, kaikki vyötät ja laumat lukemattomat taas laitumilla syötät. Näin kaikki maa nyt iloissaan sinulle laulaa kiitostaan, julistaa kunniaasi.

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2017 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2017 Tiistai 1.8. 13.30-15.00 Filmikammari, katsotaan yhdessä elokuvaa lähitorin olohuoneessa Keskiviikko 2.8. Torstai 3.8. 12.45-13.30 Yhteislaulua ryhmäkodissa

Lisätiedot

Tervetuloa Nuuksioon Eva ja Sven Stenholmin jälkeläisten sukukokoukseen !

Tervetuloa Nuuksioon Eva ja Sven Stenholmin jälkeläisten sukukokoukseen ! Tervetuloa Nuuksioon Eva ja Sven Stenholmin jälkeläisten sukukokoukseen 11.8.2018! Vajaat kaksi vuotta sitten Pihlavan paloasemalla sovittiin, että Kari Salminen ja Pauno Hellsten järjestävät seuraavan

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007 Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät ensi maaliskuussa Helsingissä. Tapahtuma alkaa lauantaina

Lisätiedot

ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016

ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016 ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016 6.6. maanantai 7.6. tiistai 8.6. keskiviikko 9.6. torstai 10.6. perjantai Seurakunnan Kesäkerhot arkisin ma-pe 6.6.-17.6. Pappilassa Pienten Isojen

Lisätiedot

KOLIN JOULU JA UUSI VUOSI

KOLIN JOULU JA UUSI VUOSI KOLIN JOULU JA UUSI VUOSI 2010-2011 UUTTA OHJELMAA VUODEN VAIHTEESEEN! Kolilla odotetaan jälleen lumista ja talvista talvea! Joulua aloitellaan Kolilla torstaina 23.12.2010 klo 20.00 Kynttiläkirkolla.

Lisätiedot

Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt

Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt 1 Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt 19.1.2018 http://www.klubi.biz/viikkokirje.html VALOKUVANÄYTTELY Suomen juhlavuoden 2017 kunniaksi. Valokuvauskilpailun satoa esillä neljän sarjan voittajatyöt

Lisätiedot

Juhlaviikon ohjelma

Juhlaviikon ohjelma Päivitetty 24.9.2018 Juhlaviikon ohjelma 24. 30.9.2018 Ma 24.9.2018 - Vesirieha 3 4-vuotiaille uimahallilla tasatunnein klo 16.00 18.00. Vapaa pääsy! Ei ennakkoilmoittautumista. - Elokuvailta Nuorisovintillä

Lisätiedot

Länsi-Vantaa KESÄLIIKUNTAA. senioreille ja aikuisille

Länsi-Vantaa KESÄLIIKUNTAA. senioreille ja aikuisille Länsi-Vantaa KESÄLIIKUNTAA senioreille ja aikuisille 1 Ohjattua kesäliikuntaa Myyrmäen kuntosalin aukioloajat kesäkaudella...2 Kuulovammaisten aikuisten kesäliikunta...2 Hinnat...3 Yleistä...3 Kuntosalin

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla heinäkuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla heinäkuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla heinäkuu 2018 Sunnuntai 1.7. Maanantai 2.7. 9.30 10.15 Voimaa ja tasapainoa ryhmä TÄYNNÄ ohjaajana Hanna Nikander 13.30-14.30 Puistokonsertti: The Swing Eagles

Lisätiedot

Kutsu kendon joukkueiden SM- kisoihin ja Dan cupiin 2012

Kutsu kendon joukkueiden SM- kisoihin ja Dan cupiin 2012 Kutsu kendon joukkueiden SM- kisoihin ja Dan cupiin 2012 Kisat järjestetään Helsingissä 11. 12.2.2012. Järjestävät seurat Tapanilan Erän kendojaosto ja Helsingin Yliopiston Kendoseura toivottavat kaikki

Lisätiedot

MTLH ry / Meidän perheen loma

MTLH ry / Meidän perheen loma MTLH ry / Meidän perheen loma Tervetuloa Runnille! Jokainen osallistuu ohjelmaan oman perheensä tilanteen mukaan. Toivotamme antoisaa lomaa ja ihanaa yhdessäoloa sekä oman perheen kesken että toisten perheiden

Lisätiedot

TERVETULOA NAUTTIMAAN KESÄSTÄ TORNIOSSA

TERVETULOA NAUTTIMAAN KESÄSTÄ TORNIOSSA TERVETULOA NAUTTIMAAN KESÄSTÄ TORNIOSSA Tästä esitteestä saat tietoa kulttuuritapahtumista, festivaaleista ja vapaa-ajan viettomahdollisuuksista Torniossa kesällä 2015 MUUTOKSET MAHDOLLISIA KESÄTAPAHTUMAT

Lisätiedot

TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015

TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015 TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015 TERVETULOA MUKAAN! Taatalakeskus Sulkavuorenkatu 6 Tiedustelut p.050 438 4319 tai katharina.hau@tvpy.fi ESITTELYSSÄ LOKAKUUN RYHMIÄ: YMPÄRISTÖTAIDE-

Lisätiedot

Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely. Vesijumppakurssi Tahko Span kylpylässä

Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely. Vesijumppakurssi Tahko Span kylpylässä .com - Tapahtumia Maanantai 25.09.2017 Aiempaa kokemusta ratsastuksesta ei tarvita. Eri taitotasoille omat safarit klo 09:00-20:00 OMATOIMINEN FARMIKIERROS, kotieläimiin tu Tiistai 26.09.2017 Vesijumppakurssi

Lisätiedot

6. Vastaa kysymyksiin Onko sinulla isoveli? Oletko sinä lyhyt? Minkä väriset hiukset sinulla on? Onko sinulla siniset silmät? Oletko nyt iloinen?

6. Vastaa kysymyksiin Onko sinulla isoveli? Oletko sinä lyhyt? Minkä väriset hiukset sinulla on? Onko sinulla siniset silmät? Oletko nyt iloinen? 5. Vastaa kysymyksiin (kpl1) Onko sinulla sisaruksia? Asuuko sinun perhe kaukana? Asutko sinä keskustan lähellä? Mitä sinä teet viikonloppuna? Oletko sinä viikonloppuna Lahdessa? Käytkö sinä usein ystävän

Lisätiedot

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila Turun NNKY Kevät 2019 Juliana Laurila Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a Puheenjohtajan tervehdys Hei, Kädessäsi on Turun NNKY:n kevätviesti, jonka myötä toivotamme Sinut

Lisätiedot

PÄÄSY. kevät 2011. työpajoja tapahtumia

PÄÄSY. kevät 2011. työpajoja tapahtumia AINA VAPAA PÄÄSY kevät 2011 työpajoja tapahtumia höyrykonemuseo Metallin hohto Kierros Werstaan Höyrykonemuseossa, jossa 110-vuotias Sulzer-höyrykone edelleen lepää alkuperäisellä paikallaan. Kierroksen

Lisätiedot

Miestenviikko 2. 8.11.2015

Miestenviikko 2. 8.11.2015 Miestenviikko 2. 8.11.2015 iestenviikon Miehet kuulolla Oulun kaupunginkirjaston ala-aulassa koko miesten viikon ajan klo 12 17 Mahdollisuus keskustella mukana olevien työntekijöiden kanssa miehen elämään

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Kaarilan koulupolku. Harju - Rahola - Kaarila - Hyhky. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Kaarilan koulupolku. Harju - Rahola - Kaarila - Hyhky. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Kaarilan koulupolku Harju - Rahola - Kaarila - Hyhky lv. 2018-2019 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 3.9. - 7.12.2018 ja keväällä 7.1.

Lisätiedot

TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU

TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU a) TEKSTIVIESTIN KIRJOITTAMINEN Hei Minna! (Hei!) (Kiitos viestistä(si).) Asia lyhyesti Terveisin Minna / T. Minna / Terveisin Minna Aho (MUISTA LÄHETTÄJÄ!!!) Kirjoita tähän

Lisätiedot

Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH)

Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) Sunnuntai Klo 15.00- Majoittuminen hotelliin Klo 18.00-19.00 Tuloinfo. Taloon ja toisiin tutustuminen Maanantai

Lisätiedot