Uudenkaarlepyynviikko

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Uudenkaarlepyynviikko"

Transkriptio

1 Uudenkaarlepyynviikko

2 Koko viikon ajan: Good Mood Guerilla is back to surprise you! Ilahduta kanssaihmisiä tällä viikolla! Yllätä, auta, kehu, hymyile vastaantulijoille, aseta tarjolle omenakori tai kahvitermos, halaa ystäviäsi, laita esille julisteita kannustavilla sanoilla jne. Yhdessä teemme Uudestakaarlepyystä vähän aurinkoisemman ja hauskemman! Ulkokuntosali Tule kokeilemaan Tähtihallin uutta ulkokuntosalia. Ei maksua. Urheilukuja 1-3. Järj. Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika. Tutustu Topeliuksen satuun Myrsky ja päivänpaiste Sadun löydät osoitteesta Voit myös noutaa oman kappaleesi jostakin kirjastoistamme. Järj. Uudenkaarlepyyn kirjastot. Satutuokioita Vuoden Topeliuksen satu on Myrsky ja päivänpaiste, joka sopii 3-7 vuoden ikäisille lapsille. Ryhmien ennakkoilmoittautuminen kaupunginkirjastoon puh tai Järj. Uudenkaarlepyyn kirjastot. #nykarlebyfotar Pidätkö valokuvaamisesta ja omistat älypuhelimen? Silloin tämä kilpailu on juuri sinua varten! Kulttuuri- ja vapaa-aika laittaa Uudenkaarlepyynviikon aikana päivittäin uuden sanan/lauseen sivulleen. Kuvatkaa jotain mikä sopii sanaan/lauseeseen ja käyttäkää #nykarlebyfotar. Huom. tilinne ei voi olla yksityinen koska silloin hashtag ei näy. Kuva on julkaistava samana päivänä ennen klo 21.00, koska silloin tuomaristo valitsee voittajan. Voittaja saa palkinnon, jonka voi noutaa Kuddnäsin museosta. Joka päivä uusi kilpailu ja mahdollisuus voittaa. Lykkyä tykö! Järj. Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika. QR-aktiviteetit Eri puolilla kaupunkiamme on QR-koodi aktiviteettejä. Sellaisen löytäessänne voitte tehdä aktiviteetin skannaamalla koodin QR-lukija sovelluksen avulla. Voitte valokuvata kaupungintalon ikkunassa olevan kartan. Järj. Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika. Näyttelyt Topeliuksen satumaa Interaktiivinen näyttely Raatihuoneella. Topeliuksen sadut suurformaatteina Alexander Reichsteinin kuvittamina. Sisäänpääsy 5, alle 3 vuotiaat ilmaiseksi. Avoinna Uudenkaarlepyynviikon aikana päivittäin klo Raatihuoneengalleria, Kirkkokatu 4. Järj. Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika. MUISTI v.s. UNI Valokuvia & Valogravyyrejä Leif Strengell. Avoinna kirjaston aukioloaikoina. Kaupunginkirjasto, Topeliuksenpuistikko 10. Järj. Uudenkaarlepyyn kaupunginkirjasto. Ateljé Tripod Janika Herlevi, taidegrafiikka, avoinna Uudenkaarlepyyn viikon aikana ma-la klo Sollefteånkatu 5. Järj. Ateljé Tripod.

3 Perjantai Humlefestivaali Humlefestivaali on jo vuodesta 1980 asti järjestetty vaihtoehtoinen, luova ja huumeeton taide- ja musiikkifestivaali. Tänä vuonna ovat mukana: Kode Maya, Ann Holmgren, Juurakko, Simon Gripenberg, Petteri Sariola, The Wingren Brothers jne. Lisätietoja osoitteessa: Paikka: Hummelholmintie 155, Monäs. Järj. SBFU(Svenska Baptisterna i Finlands Ungdomsförbund) Seminaari: Ei päivääkään ilman riviä Topelius kirjailijana ja yksityishenkilönä Klo Elokuussa tulee Svenska litteratursällskapet i Finland julkistamaan Zacharias Topeliuksen päiväkirjoja sekä hänen kirjeenvaihtoa vanhempiensa kanssa - ainutlaatuinen katsaus hänen elämäänsä. Painos lanseerataan Uudessakaarlepyyssä Juthbackan kartanossa pidettävässä seminaarissa. Enemmän infoa ja ennakkoilmoittautumiset: Järj. SLS. Kottaboskilpailu Klo 18. Tule oppimaan ja kokeilemaan antiikin kreikkalaista Kottabos peliä. Peli kuului antiikin kreikan suuriin urheilulajeihin ja sitä pelattiin mm. viininjumalan Dionysoksen kunniaksi. Pelissä kilpailija yrittää istualtaan heittää neljän metrin etäisyydeltä viinitilkan (vettä) maljaan ja siinä onnistuessaan, malja putoaa alas symbaalia kohti. FAF:n sisäpihalla, Pankkikatu 6. Ei ennakkoilmoittautumista, ei maksua. Järj. Nykarleby Vinklubb. Juhlaillallinen Topeliaanisessa hengessä Juthbackan kartanolla Uusikaarlepyyn inspiroiman menun ja seuratanssien merkeissä. Klo 18. Booli puutarhassa Klo Kokeile tanssia kuin 1800-luvun tanssiaisissa Annina Ylikankaan johdolla. Klo 20. Kolmen ruokalajin illallinen. Ohjelmaa. Pukeutuminen mielellään ajanmukaisesti tai juhlallisesti! Ennakkoilmoittautumiset ravintolaan , juthbacka.fi. Järj. Juthbacka Hotell och Restaurang. Kesätanssit Alajepualla Klo Tanssit Alajepuan tanssipaviljongissa Guns Rosor musiikin tahdissa. Sisäänpääsy 15. Alajepuantie 780. Järj: Ytterjeppo byaförening r.f. Down by the Toisvesi Klo Tullimakasiinin kahvilassa, Toisvedellä. Bändi Ove & The Lydians on Blues/Rock/Pop trio Pohjanmaalta: Philip Järvenpää - laulu, basso, huuliharppu, Ove Niemistö - kitara ja Mikael Alholm - rummut. Showhenkinen bändi, joka on keikkaillut kevään aikana Ahvenanmaalla. Bändi, jota et saa missata mikäli pidät hieman vanhemmasta, tunnistettavasta musiikista! Vapaa pääsy. Järj. Café Tullmagasinet.

4 Lauantai Yleisurheilukilpailut Klo ÖID, EP ja KP Yleisurheilukilpailut vuotiaille. Metsävallilla, Urheilukuja 1-3. Järj. IF Nykarlebynejden. Koiramessut Klo Koiranäyttely, eri koiralajien näytöksiä, Match Show yms. Tapaamispaikka koiranomistajille, koirankiinnostuneille, ja heille, jotka ovat aikeissa hankkia koiran. Tähtihallin sorakentällä, Urheilukuja 1-3. Järj. Nykarleby Hundklubb r.f. Syyrialainen noutopöytä Siltatuvalla Klo Musakhan: broilerirullat, Musakaa: Munakoiso uunivihanneksilla, Harak isbao, Mutabal: Munakoiso jogurtilla ja Tahina, salaattia. Syö ja juo niin paljon kuin haluat 10 eurolla. Koe Syyria ruoan ja juoman välityksellä, myös musiikkia ja videoita Syyriasta. Järj. Siltatuvan kahvila. Perulainen noutopöytä vesitornissa Klo Perulaista ruokaa korkeuksissa, mistä näkymä yli koko kaupungin! Järj. La Créperie de Paris. Juhlavuoden pääjuhla Vaellus Topeliuksen maailmassa. Klo Tänä vuonna on kulunut 200 vuotta siitä kun Zacharias Topelius syntyi Uudenkaarlepyyn Kuddnäsissä. Juhlimme sitä yhdessä, vaellusjuhlalla hänen jalanjäljissään Uudenkaarlepyyn keskustassa. Vaellusjuhlan alue kantautuu Raatihuoneengalleriasta Kirkkokatu 4, Pyhän Birgitan kirkon kautta, Florapuistoon, Topeliuksenpuistoon, Uudenkaarlepyyn museoon ja Kuddnäsin museoon. Voit itse valita missä järjestyksessä kuljet. Näyttelyitä, interaktiivisia ohjelmapisteitä, Topelius info, ruokaa & kahvia, käsitöitä, laulua & musiikkia, virsiä, runoja, satutaideseinä, resiina-ajoa, taontaa, EOS, eläimiä Storstara tilalta jne. Ohjelmalehtisiä löytyy alueelta. Pukeudu mielellään vanhanaikaisiin vaatteisiin! Mahdollistetaan Svenska Kulturfondenin tuella. Järj. Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaaaika yhteistyössä yhdistysten ja yritysten kanssa. Down by the Toisvesi Klo 21. Tullimakasiinin kahvilassa, Toisvedellä. Thord DJ Todi Sjöblom soitti 90-luvulla levyjä erilaisissa nuorisotansseissa ja Pietarsaaren yöelämässä ja hänellä on seudullamme suuri uskollinen yleisö. Hän on luvannut soittaa uudempia techno/trance- kappaleitakin, mikäli Scooter ei kiinnosta. Todi soittaa myös rauhallisempaa musiikkia jo klo Vapaa pääsy. Järj. Café Tullmagasinet.

5 Sunnuntai Tutustu Kovjokeen historian ja nykyajan omaavaan kylään Linja-auto Uudenkaarlepyyn torilta klo 12. Kovjoen kylä on jaettu kolmeen eri osaan ja tarjoaa hyvää juomavettä useille. Sieltä löytyy mm. kivikaudenaikainen hautapaikka ja dokumentaatio 1500-luvulta asti. Kovjoen läpi kulkevalla reitillä käymme mm. pikavisiitillä Ranckens Ranchin nykyaikaisella maitotilalla, runoilija Joel Rundtin syntymäpaikalla, Helgabergin muinaishaudoilla ja sotilastorpalla. Lopuksi pysähdymme asema-alueelle ja museorautatielle missä pääsee ajelulle kapearaiteisella rautatiellä. Mahdollisuus ostaa kahvia ja kotonaleivottua. Oppainamme ovat Carita Häger ja Margit Aromäki. Ennakkoilmoittautumiset ajalla puh tai rajoitettu määrä paikkoja. Maksu 5 maksetaan linja-autossa. Järj. Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika Kackurduntin vaellusreitti Klo Pakkaa reppu ja tule hetkeksi kuntoilemaan lähimaastoon! Luonnossa liikkuminen tekee hyvää sekä keholle että sielulle. Pysäköinti Nurk Kovjoentiellä ja opastus sieltä. Vaella Kackurduntille ja valitse sitten menetkö samaa tietä takaisin vai jatkatko ympäri (n. 4 km tai n.6 km). Arvontapalkintoja nimensä ja puhelinnumeronsa Kackurduntilla kirjoittaneiden kesken. Ei maksua. Tarjoamme mehua Kackurduntilla. Järj. Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika. Atelje Tripod avajaiset Klo Janika Herlevi, taidegrafiikka. Sollefteånkatu 5. Järj. Atelje Tripod. Anders Larsson Kalevala på trekvart Klo 14. ja klo 19. Samanaikaisesti kun Kalevala för lata ilmestyi syksyllä 2017, on Anders Larsson laatinut reilun 45 minuuttia kestävän lausuntaohjelman, minkä hän itse esittää vuolaasti ääneen lukien. Helsingin, Maarianhaminan, Turun ja Vaasan jälkeen on nyt vuorossa Uusikaarlepyy. Olette sydämellisesti tervetulleita kuuntelemaan Suomen Kansalliseepoksen eloisaa pikatiivistelmää! Paikka: Kulttuuritalo Scala, Kaarleporinkatu 1. Osta lippusi paikanpäältä tai ennakkoon puh tai kultur@nykarleby.fi. Lippuhinta 15, maksetaan käteisellä paikanpäällä. Esitys ruotsiksi. Järj. Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika. Och i Kalevala, som var bygdens själva nav och navel, sammanstrålade en mångfald morska män och sturska damer, eneviga småviltsjägare och sega storgodsbönder, kompetenta kvinnotjusare och suveräna smeder. Men där bodde också vanligt folk med brister och förtjänster. 13 Studios kulttuuristudio Uusikaarlepyy Klo 15. Afrikkalainen rumputyöpaja. Mitään ennakkotaitoja ei tarvita. Avoinna kaikenikäisille. Ei ennakkoilmoittautumista, ei maksua. Myynnissä afrikkalaista taidetta, vaatteita, rumpuja jne. Torilla. Sateen sattuessa olemme Piparkakkutalossa, Myllytie 2. Järj. Projekti 13 Studios/ Kpanlogo yede.

6 Kohtaa kirjailija Susanne Ringell Klo 16. Susanne Ringellin viimeisin kirja; God Morgon (lyhytproosa) ilmestyi 2017 ja on tänä vuonna ehdolla Nordiska rådetin kirjallisuuspalkinnon saajaksi. Hänen kielellinen omaperäisyytensä on suurta. Hänellä on taito löytää täydellinen ilmaisu ja täydellinen kielenkuva mikä kuitenkin yllättää. Hänen sanontojen ja kaavamaisuuksien käytöt ovat aina tietoisia, usein hauskoja. (Tuva Korsström: Från Lexå till Glitterscenen). Tilaisuus ruotsiksi. Paikka: Kuddnäs, keltainen sali, Pietarsaarentie 22. Ei ennakkoilmoittautumista, ei maksua. Järj. Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika. Traktori ja mopo ajelu Klo 18. Perinteinen traktori- ja mopoparaati keskustan läpi, päättyen traktoreiden ja mopojen parkkeeraamiseen torille. Tervetuloa mukaan sekä vanhat että uudet traktorit ja mopot, v vanhemmat mallit. Yhteislähtö Tähtihallilta, Urheilukuja 1-3. Ei ennakkoilmoittautumista eikä pääsymaksua. Kahvia ja pientä purtavaa kaikille kuskeille. Järj. Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika. Nykarleby - The best of small town living Maanantai Space painting Klo 14 alkaen. Herätämme henkiin ja siistimme Juthbackan alikulkutunnelin. Tule spraymaalaamaan Niklas Ollin kanssa ja olet samalla mukana tekemässä yhtä Uudenkaarlepyyn suurimmista taideteoksista! Ei ilmoittautumista, ei maksua. Kaikille 13 vuotiaille ja sitä vanhemmille. Pukeudu vaatteisiin jotka kestävät väriä. Järj. Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika. GymKampenin kokeilupassi Klo LesMills BodyPump 30 min. Klo LesMills CxWorx 30 min. Klo HIIT (Korkea intensiivinen intervalli harjoitus) 30 min. Klo Yoga Kuddnäsissä 60 min. Ei maksua, drop in. Järj. GymKampen, Pietarsaarentie 24. Kudontakahvila Victoria Klo Ota mukaan oma kudonta- tai virkkaustyösi ja tule tapaamaan muita saadaksesi uutta inspiraatiota ja luovia ideoita. Jos on kaunis ilma niin olemme ulkona, muuten sisällä Ateljé Victoriassa, Topeliuksenp. 17. Tarjoamme pientä purtavaa kahvin, teen tai mehun kera. Ei ennakkoilmoittautumista. Ei maksua. Järj. Ateljé Victoria. Historiallinen vaellus Sokaluodossa Klo 18. Lars Smeds kertoo tiloista ja paikoista från Låsgrinden till soldattorpen vid Stranddaln. Kokoontuminen Smedsin tilamuseolla Sokaluodontie 326 klo 18. Vaellus on noin 2 km. Ei ennakkoilmoittautumista, ei maksua. Järj. Smedsin tilamuseo.

7 Road Rockets auto- ja moottoripyörätapaaminen Klo Auto- ja moottoripyörätapaaminen sekä avoimet ovet Road Rocketsin kerhohuoneella Pensalassa, Jussilantie 1142 (entinen pankki). Mahdollisuus tutustua kerhohuoneeseen, amerikkalaisten autojen näyttelyyn, MC-99 moottoripyöriin ja muihin vieraileviin ajoneuvoihin. Kaikki harrastajat ovat tervetulleita tuomaan ajoneuvonsa näytille tänä päivänä! Arvontaa sekä pomppulinna lapsille. Vapaa sisäänpääsy. Tarjolla mm. kahvia ja makkaraa. Järj. Road Rockets r.f. Ulkokuntosali Klo Tule kokeilemaan Tähtihallin uutta ulkokuntosalia. Ohjaaja paikalla. Ei maksua. Urheilukuja 1-3. Järj. Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika. Kirjailijailta kaupunginkirjastossa Nalle Valtiala Klo 19. Kirjailija Nalle Valtiala vierailee kirjastossa. Valtiala, joka debutoi 60-luvulla, kertoo uudesta kirjastaan Fiskarkrönika 2. Ei ennakkoilmoittautumista, ei maksua. Järj. Kaupunginkirjasto. Tähtikierros Klo 19. Liikuntatapahtuma kaikenikäisille, juniorisarja alle 13v pituus 3,7 km sekä naisten ja miesten sarjat 7,5 km. Kuntoilijoille 3,7 km tai 7,5 km ilman ajanottoa. Lähtö ja maali Metsävallilla, Urheilukuja 1-3. Ennakkoilmoittautumiset com viimeistään 13.8, ilmoittautumiset paikan päällä klo 18 lähtien. Osallistumismaksu juniorit 5 ja muut 10, maksetaan paikan päällä. Arvontapalkintoja. Järj. IF Nykarlebynejden r.f. Tiistai Satutuokio Jepuan kirjastossa Klo 10. pidetään yleinen satutuokio (ruotsiksi) Jepuan kirjastossa. Vuoden Topeliuksen satu on Myrsky ja päivänpaiste mikä sopii 3-7 vuoden ikäisille lapsille. Ryhmien ennakkoilmoittautuminen Jepuan kirjastoon puh tai jeppo.bibliotek@nykarleby.fi Järj. Uudenkaarlepyyn kirjastot. Syyrialainen noutopöytä Siltatuvalla Klo Shakreah: lampaanlihaa jogurtin ja syyrialaisen riisin kera, broilerinfile uuniperunoilla, Harak isbao, Mutabal: Munakoiso jugurtilla ja Tahina, salaattia. Syö ja juo niin paljon kuin haluat 10 eurolla. Koe Syyria ruoan ja juoman välityksellä, myös musiikkia ja videoita Syyriasta. Järj. Siltatuvan kahvila. Yrittäjien varastonsiivous Klo Uudenkaarlepyyn yrittäjät ry järjestävät myynnin torilla. Tule tekemään löytöjä paikallisyrittäjien varastoista! Järj: Uudenkaarlepyyn yrittäjät ry. Eläintenpäivä Hakalehdossa Klo Erilaisia kotieläimiä tulee vierailulle Hakalehdon eläkeläiskeskukseen. Kustaa Adolfinkuja 6. Järj. Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika.

8 Smedsin tilamuseo Klo Illan aikana käynnistetään muutamia vanhoja moottoreita ja jauhetaan kauraa myllyssä. Tutustutaan talonpoikaisyhteiskunnan esineisiin kuten, tekstiileihin, kuviin, karttoihin ja erilaisiin työvälineisiin. Myös interiööri Josef Herlerin kesämökistä Pelikanen löytyy museosta. Sokaluodontie 326. Vapaa sisäänpääsy. Järj. Smedsin tilamuseo. Munsalan kotiseutumuseo Klo Munsalan kotiseutumuseo avaa ovensa. Tule tutustumaan hienoon museoympäristöön keskellä Munsalaa. Eteläinen Munsalantie 71. Vapaa pääsy. Järj. Munsala hembygdsförening r.f. Relax Event Marica Hindersin kanssa Klo Tule mukaan kuuntelemaan luentoa stressistä, miten stressi vaikuttaa kehoon ja mitä itse voimme tehdä rentoutuaksemme. Luennon jälkeen teemme rentoutusharjoituksia ja testaamme muutamia yksinkertaisia jooga asentoja. Lopuksi kahvi/ mehu ja hedelmä tarjoilua. GymKampen, Pietarsaarentie 24. Hinta: Vip kuntosaliasiakkaat 5, muilta 10. Varaukset: Järj. GymKampen. Kovjoen asema Nykarleby Jernväg Klo Tule tutustumaan aseman moniin vetureihin. Veturitie 113 Kovjoella. Vapaa sisäänpääsy. Järj. Kovjoki hembygds- och museiförening r.f. Maistiaisia muista kulttuureista Klo 18. Tutustu uusien Uusikaarlepyyläisten kotimaihin sanojen, kuvien, tuoksujen ja makujen kautta. Näytteillä pieniä paloja Somaliasta, Afganistanista, Irakista ja Syyriasta. Suolaisia ja makeita maistiaisia. Hinta 5. Raatihuoneen sisäpihalla. Järj. Nykarleby Flyktingvänner r.f. Lennokkien lennätys Klo Pietarsaarenseudun RC-lentäjät lennättävät lennokkeja ja quadcoptereita Tähtihallin sorakentällä, Urheilukuja 1-3. Lisätietoja yhdistyksestä ja lennokeista osoitteessa: Ei maksua. Järj. Pietarsaarenseudun RC-lentäjät r.y. La Riippa Group Kulttuuritalo Scalassa Klo 19. La Riippa Group esittää maailmanmusiikkia juuret syvällä pohjalaisessa mullassa, mutta samanaikaisesti katse kohdistettuna lämpimämpiin leveysasteisiin. Soundissa narisee kapakkalava, tangontahdit napsahtavat ja pohjoismainen jatsi poreilee. Säveltäjä Jessica Riippa esittää tunteitaan sekä englanniksi että omalla äidinkielellään, alavetelinmurteella ja ilmavalla yhtyesovituksella. La Riippa Group on esiintynyt eri puolilla Suomea ja on nyt ajankohtainen maaliskuun lopussa ilmestyneen Dirty Work levynsä kanssa. Liput 15, opiskelijat 10. Ei ennakkoilmoittautumista. Järj. La Riippa Group.

9 Keskiviikko Sotilastorppa Alajepualla Klo Käytä hyväksesi tilaisuutta tutustua Alajepuan sotilastorppaan! Ensimmäinen sotilas muutti torppaan vuonna Kun viimeinen sotilas perheineen muutti pois torpasta vuonna 1811, asuivat sitä sen jälkeen torpparit. Lövasintie, Alajepua. Vapaa sisäänpääsy. Järj. Forsby-Ytterjeppo hembygdsförening r.f. Kesävaellus Klo 14. Tule mukaan vaellukselle lähiympäristöön! Luonnossa liikkuminen on hyvää sekä keholle että sielulle. Lisäksi voit osallistumalla olla mukana tekemässä hyvää jollekin muulle. Lähtö tapahtuu seurakuntatalon parkkipaikalta mistä vaellamme Toisvedelle. Klippanilla pidämme pienen juomatauon ja veden äärellä saamme tietoa Suomen Lähetysseuran kesäkeräyksestä, joka tukee ilmastonmuutoksen uhreja. Sen jälkeen vaellamme takaisin kaupunkiin. Osallistumismaksu 5 menee keräykseen. Järj. Uudenkaarlepyyn seurakunta ja Suomen Lähetysseura. TÄHTIHALLI-KIVAA Klo Tapahtuma monine erilaisine aktiviteetteineen lapsiperheille ja kaikenikäisille lapsille sekä Tähtihallissa että sen ulkopuolella.» Hyppylinnamaa Isossa karhussa: Dino slide, Rock-n-Roll, Merirosvojenmaa, esterata ja jalkapallomaali.» Bungytrampoliini. Kokeile Hopsis bungytrampoliinia ja hyppää korkeammalle kuin koskaan ennen. Maksu 5 /kerta (n. 5 min.) Järj. Hopsis.» Kokeile Segway:ta! Tule koeajamaan Segway:ta radalla. Ei maksua. Ikäraja: Esikoulusta. Järj. Seglife.» Nalleakuutti. Eikö nallesi/nukkesi/pehmolelusi voi oikein hyvin? Ota se mukaasi ja tule käymään tarkastuksessa Nalle-sairaanhoitajan luona.» Naamiaiskulma. Muutu prinsessaksi, ritariksi tai merirosvoksi, sekä lapsille että aikuisille. Ota mielikuvitteellisia selfieitä. :)» Uudenkaarlepyyn voimisteluseura esittelee taitojaan ja kokeile itse aktiviteettejä. Ohjaajat ovat paikalla koko ajan. Myös infoa syksyn toiminnasta. Järj. NGF r.f.» Keppihevosten hyppyrata klo 17 alkaen. Ota mukaan oma keppihevonen tai lainaa paikalta. Järj. Uudenkaarlepyyn 4H.» Blue fox tule kokeilemaan sählyä.» Pelastuslaitos on paikalla paloautoineen ja varustuksineen. Infoa ja kilpailuja.» Ulkopingis ja ulkoshakki. Kenestä tulee illan mestari?» IFN kokeile eri yleisurheilulajeja Metsävallilla, klo 19 alkaen. Tähtihalli, Urheilukuja 1-3. Järj. Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika ja muita järjestäjiä.

10 Tacoilta vesitornissa Klo Myös vegetaarista. Varaa mielellään paikka puh Järj. La Créperie de Paris. Rastijahti kuntosuunnistus Klo Rastijahti kuntosuunnistusta Metsäkulman koululla, Läntelä 1. Mahdollisuus kokeilla suunnistusta ehkäpä jotain juuri sinulle tai lapsillesi?! Maksu 5 yli 16 vuotiailta. Ilmoittautuminen paikanpäällä. Lisätietoja: Järj. IF Minken. Avoimet ovet Jepuan kotiseutumuseossa Klo Kotiseutumuseolla voit tutustua Jepuan talonpoikaiselämään liittyviin arjen esineisiin sekä työkaluihin. Järj. Jepuan kotiseutuyhdistys ry. GymKampenin kokeilupassi Klo Afro Power Dance 30 min Uutuus! Klo LesMills BodyCombat 30 min. Klo LesMills BodyAttack 30 min. Klo Spinning 30 min. (Huom! 12 paikkaa joten tee varaus spinningiin; annica@annica4you.com). Ei maksua, drop in. Järj. GymKampen, Pietarsaarentie 24. Kudontakahvila Juthbackan kartanossa Klo Kudomme, virkkaamme ja seurustelemme. Kahvi ja pulla 5. Järj. Stiftelsen Juthbacka. Uudenkaarlepyyn museo Klo Bo Kronqvist kertoo kaupunkimme historiasta. Suomeksi. Sisäänpääsy 2. Järj. Uudenkaarlepyyn museo. Jalkapallo Klo 19. Munsala United Pensala UF. Paikallisottelu div. VII, vanhalla kentällä, Urheilukuja 1. Järj. MunU. Rapumässäilyä Juthbackalla Klo 19. Rapumässäilyä Juthbackan ravintolassa: kuori ja syö rapuja, salaatteja ja dippikastikkeita niin paljon kuin haluat. Hinta 18 /henkilö. Varaa pöytä puh Musiikista vastaa Duo Alva & Sebben. Järj. Juthbacka Hotell och restaurang. Torstai Syyrialainen noutopöytä Siltatuvalla Klo Shish Tawouk: savustettua broilerinfilettä syyrialaisen majoneesin kera, Bashamel, uunipastaa juustokastikkeella, Harak isbao, Mutabal, salaattia. Syö ja juo niin paljon kuin haluat 10 eurolla. Koe Syyria ruoan ja juoman välityksellä, myös musiikkia ja videoita Syyriasta. Järj. Siltatuvan kahvila. SÖP:n Turkistarhausmuseo Klo Tervetuloa tutustumaan turkistarhauksen historiaan. Joensuuntie (ent.farm-frys). Vapaa sisäänpääsy. Järj. SÖP:s Farmmuseum. Nuorisotalo; Piparkakkutalon avoimet ovet Klo Piipahda nuorisotaloomme Myllytie 2 katsomaan millaista meillä on. Tarjoamme kahvia/ mehua ja piparkakkuja. Järj. Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika.

11 Uudenkaarlepyyn tähtikuski Klo 18. Nyt on toisen Uudenkaarlepyyn tähtikuskin aika. Neljä Uudenkaarlepyyn profiilia tarttuvat ohjaksiin ja vauhdikkaassa kamppailussa selvittävät kenestä tulee Uudenkaarlepyyn vuoden tähtikuski! Lisäksi järjestetään poni-, monté- ja sulkynäytösajot. Yleisöllä on mahdollisuus kokeilla hevosajoa tandemvaunulla ja pienimmille järjestetään poniajelua. PS. Etsi tapahtuma Facebookista niin saat lisää tietoa. Banvallan ravirata, Kovjoentie 89. Järj. Uudenkaarlepyyn hevosystävät ry. Perjantai Juthbackan markkinat Suomen suurin ulkoilmakirpputori Juthbackan alueella, Juuttaantie 34. Markkinat alkavat perjantaina aamuna ja jatkuvat lauantaihin klo 16 asti. Järj. Jakobstadsnejdens Veteranbilssällskap r.f. Kauhutalo Normen Klo kesto min. Normenin koulurakennuksen on vallannut Raamt sekä muut kansantarujen hahmot. Onko sinne todellakaan järkevää mennä? Päästämme teidät sisään, mutta ulos pääseminen riippuu ihan teistä itsestänne. Ikäraja , 8-9 vuotiaat vanhemman seurassa. Ilmoittautuminen tai Lähtö 4-5 hengen ryhmissä. Ilmoittautumisen jälkeen saa tarkan lähtöajan. Rajoitettu määrä paikkoja. Maksu 5 /henk. maksetaan paikanpäällä. Järj. Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika / International club. Markkinajuhlat Juthbackalla Klo No Big Deal esiintyy Juthbackan ravintolassa, Juuttaantie 34. Vapaa pääsy. Järj. Juthbacka Hotell och Restaurang. Pikkukaupunki parhaimmillaan

12 Lauantai Juthbackan markkinat jatkuvat Klo 16 asti. Tule tekemään löytöjä! Järj. Jakobstadsnejdens Veteranbilssällskap r.f. Sunnuntai Uudenkaarlepyyn ajot 2018 Klo 10. Pyöräilykilpailu mikä vie sinut läpi kesäisen Uudenkaarlepyyn, 35 km tai 70 km. Ilmoittautumismaksu 35 km 15 ja 70 km 25. Lähtö Tähtihallilta, Urheilukuja 1-3. Info/ilmoittautuminen: Järj. Nykarleby Cykelklubb r.f. Syyrialainen noutopöytä Siltatuvalla Klo Musakhan: riisiä herneiden ja lampaanlihan kera & jugurttia ja kurkkua, Harak isbao, Mutabal, salaattia. Syö ja juo niin paljon kuin haluat 10 eurolla. Koe Syyria ruoan ja juoman välityksellä, myös musiikkia ja videoita Syyriasta. Järj. Siltatuvan kahvila. Monikulttuurinen noutopöytä vesitornissa Klo Monikulttuurinen noutopöytä viidestä eri maasta. Järj. La Créperie de Paris. Småstad som bäst Kaupunginkirjaston kirjailijavieraana Amanda Audas-Kass Klo 14. Audas-Kass on julkaissut kaksi kirjaa, Till alla goda människor och vanliga dödliga ja Till den lilla människan intill ja kertoo kirjailijantoiminnastaan. Ei ennakkoilmoittautumista, ei maksua. Järj. Uudenkaarlepyyn kirjastot. Crépes- noutopöytä vesitornissa Klo Tule koko perheen kanssa täyttämään crépsejä erilaisilla herkuilla. Varaa mielellään paikka puh Järj. La Créperie de Paris. Kuddnäsin arvoitus Klo Tule mukaan ratkaisemaan Kuddnäsin arvoitus! 6 v. alkaen. 5 /henkilö, 15 /perhe. Rajoitettu määrä paikkoja. Ilmoittautuminen kultur@nykarleby.fi tai Järj. Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika. Uudenkaarlepyyn kulttuuri ja vapaa-aika ja muut järjestäjät pidättävät oikeuden ohjelman lisäyksiin ja muutoksiin. nykarleby.fi Käytä hashtagia Kultur & Fritid - #nykarlebyveckan2018

Koko viikon ajan. Näyttelyt

Koko viikon ajan. Näyttelyt Uudenkaarlepyynviikko Kulttuuriyö torstaina 16.-25.8.2019 Koko viikon ajan Good Mood Guerilla is back to surprise you! Tämän viikon aikana ilahdutamme kanssaihmisiä! Yllätä, auta, kehu, hymyile vastaantulijoille,

Lisätiedot

uu de nk aa rl ep yy nv ii kk o

uu de nk aa rl ep yy nv ii kk o kutsu uu de nk aa rl ep yy nv ii kk o 11.-20.8.2017 7.8 1 ö y i r u u t t l u ja k! a o l u t terve Koko viikon ajan GMG - Good Mood Guerilla is back to surprise you! Ilahduta kanssaihmisiä koko viikon

Lisätiedot

Koko viikon ajan. GymKampen Ilmainen kokeilupassi

Koko viikon ajan. GymKampen Ilmainen kokeilupassi Koko viikon ajan Good Mood Guerilla is back to surprise you! Tämän viikon aikana ilahdutamme kanssaihmisiä! Yllätä, auta, kehu, hymyile vastaantulijoille, aseta tarjolle omenakori tai kahvitermos, halaa

Lisätiedot

Aaahhh... HIIHTOLOMA

Aaahhh... HIIHTOLOMA Aaahhh... HIIHTOLOMA 2011 Poniratsastus Lauantai 26.02 Klo 13.00-14.00 Poniratsastus uuden ratsastuskoulun Nykarleby Ridingpoint:in maneesissa, Kovjokitie 87. Sekä hevosia että ponia. Drop in! Hinta: 1

Lisätiedot

Nappulatreenit Skogsvallenilla Keskiviikkoisin klo 17.30 (alle 7 v) klo 18.30 (alk. 7 v-) Järj.: IFN / NIK Frisko

Nappulatreenit Skogsvallenilla Keskiviikkoisin klo 17.30 (alle 7 v) klo 18.30 (alk. 7 v-) Järj.: IFN / NIK Frisko Nappulatreenit Skogsvallenilla Keskiviikkoisin klo 17.30 (alle 7 v) klo 18.30 (alk. 7 v-) Yleisurheilutreenit aloitetaan 23. toukokuuta ja jatkuvat koko kesän ajan. Lisätietoja toiminnanjohtaja Carina

Lisätiedot

Nykarleby 4H ilmoittaa tulevat tapahtumat facebookissa. Lisätietoja löytyy myös kotisivuilta www.nykarleby.fs4h.fi Järj: Nykarleby 4H

Nykarleby 4H ilmoittaa tulevat tapahtumat facebookissa. Lisätietoja löytyy myös kotisivuilta www.nykarleby.fs4h.fi Järj: Nykarleby 4H 2015 Kesä 4H:n kanssa 8-11.6 Kivaa kankaanpainantaa! Tietokonepeli-, kukka- tai graafisia kuvioita Ei ennakkoilmoittautumisia, 4H-jäsenille, lisätietoja kotisivuilta tai facebookista. (ruotsiksi) Nykarleby

Lisätiedot

Maanantai-Lauantai 27.2.-3.3.

Maanantai-Lauantai 27.2.-3.3. Hiihtoloma 2012 Maanantai-Lauantai 27.2.-3.3. Koko viikon aikana hiihtolomakivaa Uudenkaarlepyyn kirjastoissa Tule poimimaan korillinen täyteen kirjoja Mielikuvituksessasi olet astronautti, valokuvaaja,

Lisätiedot

Yleiset jää-ajat Komarov Arenalla

Yleiset jää-ajat Komarov Arenalla Hiihto loma 2015 Yleiset jää-ajat Komarov Arenalla Maanantai 23.2. - Sunnuntai 1.3. klo 10.00-12.00 ilman mailaa klo 12.00-14.00 mailojen kanssa Muista kypärä! Hiihtolomaleiri Pörkenäsin leirikeskuksessa

Lisätiedot

KESÄLOMA 2017 UIMAKOULUT vuotiaille

KESÄLOMA 2017 UIMAKOULUT vuotiaille KESÄLOMA 2017 6-12 vuotiaille PÄIVÄ TALLILLA! Maanantai 5.6. klo 9-15 Banvalla-tallilla, Kovjoentie 89 Ikä: 6 vuotiaat ja vanhemmat. Tule mukaan tallipäivään! Teemme erilaisia tallitehtäviä, hoidamme hevosia

Lisätiedot

klo klo Hiihtolomakahvila Munsalan hiihtomajalla

klo klo Hiihtolomakahvila Munsalan hiihtomajalla HIIHTOLOMA 2018 MUISTA KYPÄRÄ! klo 18-19.30 2-luokkalaiset ja nuoremmat maksu: 2 klo 20-21.30 3. - 6. lk Myynti kahvilassa: Hotdog, popcorn, limsa, trip, karkkia, kookospalloja yms. Järj.: Muik Hockey

Lisätiedot

Kram! Koko viikon ajan:

Kram! Koko viikon ajan: Koko viikon ajan: GMG Good Mood Guerilla Ilahduta kanssaihmisiäsi koko viikon ajan! Yllätä, auta, kehu, hymyile vastaantulijoille, aseta omenakori tarjolle, halaa ystäviäsi, anna ruusuja kaupan kassalle,

Lisätiedot

15.-24.8.2014. Uudenkaarlepyynviikko

15.-24.8.2014. Uudenkaarlepyynviikko 15.-24.8.2014 Uudenkaarlepyynviikko Koko viikon aikana Valonhohtoa vesitornista Olympiatulen lailla loistavat Uudenkaarlepyynviikon aikana värivalot vesitornissa. GMG Good Mood Guerilla Ilahduta ympärilläsi

Lisätiedot

Näyttelyt. Raatihuoneengalleria ja Pikku galleria, Kirkkokatu 4:

Näyttelyt. Raatihuoneengalleria ja Pikku galleria, Kirkkokatu 4: Koko viikon ajan GMG Good Mood Guerilla Ilahduta kanssaihmisiäsi viikon aikana niin paljon kuin pystyt! Yllätä, auta, kehu, hymyile vastaantulijoille, aseta omenakori tarjolle, halaa ystäviäsi, anna ruusuja

Lisätiedot

Hiihtoloma 2017 Uusikaarlepyy, viikko 9,

Hiihtoloma 2017 Uusikaarlepyy, viikko 9, Hiihtoloma 2017 Uusikaarlepyy, viikko 9, 27.2.-5.3.2017 MUISTA KYPÄRÄ! Sisäänpääsy: klo 18-19.30 2 lapsille 2-luokkaan asti klo 20-21.30 3-6 luokkalaisille Myymme hotdogeja, popcornia, limsaa, mehua, karkkia,

Lisätiedot

HIIHTOLOMAVIIKON OHJELMA KRISTIINANKAUPUNGISSA 2012

HIIHTOLOMAVIIKON OHJELMA KRISTIINANKAUPUNGISSA 2012 HIIHTOLOMAVIIKON OHJELMA KRISTIINANKAUPUNGISSA 2012 Kristiinankaupungin Sivistys- ja vapaa-aikakeskus on koonnut hiihtolomaviikon ohjelmalehtisen, johon sisältyy paljon erilaista toimintaa. Kristiinankaupungin

Lisätiedot

Koko viikon ohjelma on ilmainen, ellei muuta mainita!

Koko viikon ohjelma on ilmainen, ellei muuta mainita! MAANANTAI: 23.6 13-15 Aistien polku, Pedersheim. Ajelu hevosella ja kärryllä, hevosen kengityksen esittely, eläinaiheinen tietovisa. Kaikenikäisille! HUOM Ohjelma on siirretty: tapahtuma järjestään maanantaina

Lisätiedot

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry.

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Kahvila Elsie Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Hyvät sipoolaiset, Olet saanut käteesi aivan uuden esitteen, joka kertoo Palvelutalo Elsieen perustettavasta kahvilasta. Tämä kahvila avautuu maanantaina

Lisätiedot

Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille.

Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille. Perjantai 21.04.2017 klo 09:00-21:00 Tahko Ski Lift Pitch Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? Musiikkinäytelmä: Sinun vuorosi loistaa Nilsiän Manttu, Vesitornintie 1 Nilsiän lukion musiikkinäytelmä

Lisätiedot

HIIHTOLOMAVIIKON OHJELMA KRISTIINANKAUPUNGISSA 2014

HIIHTOLOMAVIIKON OHJELMA KRISTIINANKAUPUNGISSA 2014 HIIHTOLOMAVIIKON OHJELMA KRISTIINANKAUPUNGISSA 2014 Kristiinankaupungin Sivistys- ja vapaa-aikakeskus on koonnut hiihtolomaviikon ohjelmalehtisen, tarjolla on paljon erilaista toimintaa. Kristiinankaupungin

Lisätiedot

Pohjola & Raunistula 20.5. - 26.5.2013

Pohjola & Raunistula 20.5. - 26.5.2013 Pohjola & Raunistula 20.5. - 26.5.2013 Koko viikon Päiväkodin lasten taidenäyttely Pienten kätösten taidetta esillä. Järj. Auralan Setlementti ry ma-pe klo 9-16 la klo 12-16 Auralan kansalaisopiston aula,

Lisätiedot

10 vuotta! Kulttuuriviikko

10 vuotta! Kulttuuriviikko 10 vuotta! Kulttuuriviikko Uusikaarlepyy 10.-19.8.2012 Koko viikon aikana Topeliuksen satu Urhea Valtteri susijahdissa jaossa Satu löytyy myös osoitteesta www.uusikaarlepyy.fi/satu tai voit noutaa sen

Lisätiedot

HIIHTOLOMA UUSIKAARLEPYY. Kulttuuri & Vapaa-aika/ Uudenkaarlepyyn kaupunki yhteistyössä paikallisten yritysten ja järjestöjen kanssa

HIIHTOLOMA UUSIKAARLEPYY. Kulttuuri & Vapaa-aika/ Uudenkaarlepyyn kaupunki yhteistyössä paikallisten yritysten ja järjestöjen kanssa HIIHTOLOMA 2010 UUSIKAARLEPYY Kulttuuri & Vapaa-aika/ Uudenkaarlepyyn kaupunki yhteistyössä paikallisten yritysten ja järjestöjen kanssa Maanantai 01.03. Päivä tallilla Kello 9-15 Tule kokeilemaan päivää

Lisätiedot

Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016

Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016 Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016 Lapland Hotel Sirkantähden talven viikko-ohjelmassa nautitaan luonnon rauhasta, uusista kokemuksista, yhdessä tekemisestä ja Lapin tarinoista!

Lisätiedot

Kirjasto Seinäjoella 150 vuotta

Kirjasto Seinäjoella 150 vuotta Kirjasto Seinäjoella 150 vuotta Juhlavuoden ohjelma pääkirjastossa syksyllä 2015 Muutokset ovat mahdollisia, seuraa kirjaston kotisivuja. Seinäjoen kaupunginkirjasto, Alvar Aallon katu 14, SEINÄJOKI Cosplayn

Lisätiedot

16.-25.8.2013. Uudenkaarlepyynviikko

16.-25.8.2013. Uudenkaarlepyynviikko 16.-25.8.2013 Uudenkaarlepyynviikko Koko viikon aikana GMG Good Mood Guerilla Ilahduta ympärilläsi olevia ihmisiä niin paljon kun vaan voit tällä viikolla! Yllätä, auta, anna kehuja, hymyile ohikulkijalle,

Lisätiedot

Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely. Nilsiän Kotiseutukeskus, museo ja museoka

Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely. Nilsiän Kotiseutukeskus, museo ja museoka Torstai 29.06.2017 Nilsiän Kotiseutukeskus, museo ja museoka... Perjantai 30.06.2017 Dj Tahko MTB Lauantai 01.07.2017 Yleinen Jo 19. kertaa järjestettävä Suomen suurin ja haastavin MTB tapahtuma tulee

Lisätiedot

Poimintoja kesän ohjelmasta:

Poimintoja kesän ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

SYYSKUU Tervetuloa! Puh

SYYSKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

MAAILMANPERINTÖPÄIVÄT 12.-15.8.2010

MAAILMANPERINTÖPÄIVÄT 12.-15.8.2010 MAAILMANPERINTÖPÄIVÄT 12.-15.8.2010 Tule mukaan juhlimaan Merenkurkun saaristoa, yhteistä maailmanperintöämme! Kaikki maailmanperintöpäivien tapahtumat ovat yleisölle avoimia. TERVETULOA! OHJELMA Torstai

Lisätiedot

Vanhustenviikko Kotkassa

Vanhustenviikko Kotkassa Vanhustenviikko 2.-9.10.2016 Kotkassa Sunnuntai 2.10.2016 Vanhusten viikon pääjuhla Seuratalo Sampo, Sampokuja 6. Tilaisuus alkaa kahvituksella kello 13. Juhla klo 14-15.30. Juhlassa monipuolinen ohjelma.

Lisätiedot

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto Kevään 2019 info 12.4.2019 kello 18.00 KankU Voimistelujaosto NTV-kisat Isokyrössä la 13.4 Akron kisat Tampereella: La 27.4 1 lk(akrostara) Su 28.4. 3 lk Tutor-tapaaminen ti 23.4 Nuoret ohjaajat Aiheena

Lisätiedot

UUTISKIRJE MAALISKUU 2016

UUTISKIRJE MAALISKUU 2016 Satutunti UUTISKIRJE MAALISKUU 2016 Saduttaako? Joka kuukauden ensimmäinen tiistai on hyvä aika suunnistaa kirjastoon kuuntelemaan millaisia jänniä tarinoita satutäti Katrilla on tällä kertaa kerrottavana.

Lisätiedot

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Kyu Cup 2015 Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Pori Kendoseura järjestää Kyu Cup kendokilpailut lokakuun lopulla 31.10. 1.11.2015 Porissa. Kaikki kyu tasoiset kendon, iaidon ja jodon

Lisätiedot

TUL:n Valtakunnallinen Veteraanipäivä 2.-3.6.2008 Seinäjoella

TUL:n Valtakunnallinen Veteraanipäivä 2.-3.6.2008 Seinäjoella TUL:n Valtakunnallinen Veteraanipäivä 2.-3.6.2008 Seinäjoella TUL:n Pohjanmaan piiri isännöö kesäkuun alussa pirettäviä veteraanipäiviä uimahalliurheilutaloon, areenan ja torin lähiympäristössä. Ohjelmassa

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

Kulttuuriviikko. & Kulttuuriyö. Uusikaarlepyy 13.-20.8.2011. Kulttuuri & Vapaa-aika/ Uudenkaarlepyyn kaupunki

Kulttuuriviikko. & Kulttuuriyö. Uusikaarlepyy 13.-20.8.2011. Kulttuuri & Vapaa-aika/ Uudenkaarlepyyn kaupunki Kulttuuriviikko & Kulttuuriyö Uusikaarlepyy 13.-20.8.2011 Kulttuuri & Vapaa-aika/ Uudenkaarlepyyn kaupunki Koko viikon aikana: Taidetta katukuvassa Taideyhdistys Konstringen r.f:n jäsenet esittelevät taidettaan

Lisätiedot

VANHANAJAN TORIPÄIVÄ

VANHANAJAN TORIPÄIVÄ VANHANAJAN TORIPÄIVÄ 7.9.2019 TORIPAIKKAVARAUKSET: puh. 0400 562 980, maarit.rosengard@pp.inet.fi PÄIVÄN OHJELMASSA lauantaina 7. syyskuuta: TORIMYYNTIÄ ja käsityöalan työnäytöksiä: klo 9-15 MUSIIKKIA

Lisätiedot

Juhlaviikon ohjelmia Maanantai 19.9. Avoimia ovia: Piilolan päiväkoti, Äänekoski Kansalaisopisto, Äänekoski klo 14-18 Nuorisotila Sumppu, Sumiainen

Juhlaviikon ohjelmia Maanantai 19.9. Avoimia ovia: Piilolan päiväkoti, Äänekoski Kansalaisopisto, Äänekoski klo 14-18 Nuorisotila Sumppu, Sumiainen Juhlaviikon ohjelmia Maanantai 19.9. - lasten töiden näyttelyn avajaiset klo 14-18 Nuorisotila Sumppu, Sumiainen klo 15-18.45 Nuorisotiedotuspiste Nurkkeli, Äänekoski Näyttelyitä: klo 12-19, vapaa pääsy

Lisätiedot

Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely. Kunkussa viikonlopun kovimmat bileet. Avoinna -04 Vapaa Pääsy!

Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely. Kunkussa viikonlopun kovimmat bileet. Avoinna -04 Vapaa Pääsy! .com - Tapahtumia Perjantai 22.09.2017 Aiempaa kokemusta ratsastuksesta ei tarvita. Eri taitotasoille omat safarit klo 09:00-20:00 OMATOIMINEN FARMIKIERROS, kotieläimiin tu Dj Kunkku Lauantai 23.09.2017

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla heinäkuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla heinäkuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla heinäkuu 2018 Sunnuntai 1.7. Maanantai 2.7. 9.30 10.15 Voimaa ja tasapainoa ryhmä TÄYNNÄ ohjaajana Hanna Nikander 13.30-14.30 Puistokonsertti: The Swing Eagles

Lisätiedot

Miestenviikko 2. 8.11.2015

Miestenviikko 2. 8.11.2015 Miestenviikko 2. 8.11.2015 iestenviikon Miehet kuulolla Oulun kaupunginkirjaston ala-aulassa koko miesten viikon ajan klo 12 17 Mahdollisuus keskustella mukana olevien työntekijöiden kanssa miehen elämään

Lisätiedot

keskiviikko 17.7. Polvijärvi-päivien avajaisilta Polvijärven museonmäellä Tonkkakuninkaallisten valinta museonmäellä

keskiviikko 17.7. Polvijärvi-päivien avajaisilta Polvijärven museonmäellä Tonkkakuninkaallisten valinta museonmäellä POLVIJÄRVI-PÄIVÄT ke - su 17.-21.7.2013 keskiviikko 17.7. klo 18.30 Polvijärvi-päivien avajaisilta Polvijärven museonmäellä Tonkkakuninkaallisten valinta museonmäellä Leikkimielisessä kisassa valitaan

Lisätiedot

Raatihuoneen torin valtaus illalla pe Walkers auto, Walkerkahvila suljettu tuona iltana Asemakadulla

Raatihuoneen torin valtaus illalla pe Walkers auto, Walkerkahvila suljettu tuona iltana Asemakadulla Raatihuoneen torin valtaus illalla pe 12.10. Walkers auto, Walkerkahvila suljettu tuona iltana Asemakadulla Käy jutustele ja juo kupponen kahvia! Tsekkaa aikataulu: Instagram, walkers_kajaani Facebook,

Lisätiedot

KOULUIKÄISTEN talvi 2016

KOULUIKÄISTEN talvi 2016 Tuomiokirkkoseurakunnan ja Tammerfors Svenska församlingenin KOULUIKÄISTEN talvi 2016 ILLAT KERHOT PARTIO LEIRI TAMPEREEN TUOMIOKIRKKO- SEURAKUNTA TAMMERFORS SVENSKA FÖRSAMLING www.tampereenseurakunnat.fi/tuomiokirkonkoululaiset

Lisätiedot

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon!

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon! Nro 6/2013 TÖYSÄN 4H-YHDISTYS Kotisivumme ovat uudistuneet. Osoitteesta www.toysa.4h.fi löydät tietoa 4H tapahtumista, kerhoista, kotipalvelusta ym. Meidät löydät myöskin Facebookista > Töysän NeljäHoo.

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 Lauantai 1.12. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.12. 16.00-19.00 Aava Iranilaisten naisten liikunta- ja vertaistukiryhmä

Lisätiedot

Koko perheen viikko-ohjelma Ylläksellä Lapland Hotel Äkäshotelli ja Lapland Hotel Ylläskaltio 17.2.2014-10.3.2014

Koko perheen viikko-ohjelma Ylläksellä Lapland Hotel Äkäshotelli ja Lapland Hotel Ylläskaltio 17.2.2014-10.3.2014 Koko perheen viikko-ohjelma Ylläksellä Lapland Hotel Äkäshotelli ja Lapland Hotel Ylläskaltio 17.2.2014-10.3.2014 MAANANTAI POTKUKELKALLA KYLÄÄN TUTUSTUMINEN Klo 11.00 12.00. Kokoontuminen Lapland Hotel

Lisätiedot

klo 12:00 14:00 Poniparkki Tahko Areena Talutusratsastusta pienille ja isoille, alkaen 5 / hlö.

klo 12:00 14:00 Poniparkki Tahko Areena Talutusratsastusta pienille ja isoille, alkaen 5 / hlö. MAANANTAI 2.3.2015 klo 10:00 11:40 Werneri hiihtokoulun starttipäivä Tahkonrinteiden hiihtokoulu Lasten hurjanhauska hiihtokoulu, opetusta ma-to, 100min päivässä. Hinta 140 /hlö/4 päivää. Muut aloitusajat:

Lisätiedot

Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat

Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat 2.-3.8.2013 Joensuu Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat 2.-3.8.2013 Joensuu Kutsumme kaikki ikäihmisten kuorot ja lauluryhmät kokemaan laulun voimaa Joensuun laulurinteelle,

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007 Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät ensi maaliskuussa Helsingissä. Tapahtuma alkaa lauantaina

Lisätiedot

KOLIN JOULU JA UUSI VUOSI

KOLIN JOULU JA UUSI VUOSI KOLIN JOULU JA UUSI VUOSI 2010-2011 UUTTA OHJELMAA VUODEN VAIHTEESEEN! Kolilla odotetaan jälleen lumista ja talvista talvea! Joulua aloitellaan Kolilla torstaina 23.12.2010 klo 20.00 Kynttiläkirkolla.

Lisätiedot

TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015

TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015 TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015 TERVETULOA MUKAAN! Taatalakeskus Sulkavuorenkatu 6 Tiedustelut p.050 438 4319 tai katharina.hau@tvpy.fi ESITTELYSSÄ LOKAKUUN RYHMIÄ: YMPÄRISTÖTAIDE-

Lisätiedot

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B Töölön seurakunta KERHOT MAANANTAI: KOKKIKERHO 1.-4. luokkalaisille maanantaisin klo. 16.00-17.30 Töölön kirkko, Topeliuksenkatu 4 Kerhossa opetellaan leipomaan ja kokkailemaan erilaisia herkkuja. Kerhomaksu

Lisätiedot

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila Turun NNKY Kevät 2019 Juliana Laurila Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a Puheenjohtajan tervehdys Hei, Kädessäsi on Turun NNKY:n kevätviesti, jonka myötä toivotamme Sinut

Lisätiedot

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 HSY:n kompostointikurssi Aiheuttaako kompostointi päänvaivaa? Oletko suunnitellut kompostin perustamista? Tule käytännölliselle ja maksuttomalle kompostointikurssille ma 2.5.2016

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 Keskiviikko 1.8. 13.30-14.30 Puistokonsertti: Lauluryhmä Urhot Laulu kuuluu kaikille, niin myös edelleen tälle seitsenmiehiselle porukalle. Urhoja

Lisätiedot

Turnaustoimisto aukeaa viim. 30min ennen päivän ensimmäisiä pelejä ja sulkeutuu viimeisten pelien jälkeen.

Turnaustoimisto aukeaa viim. 30min ennen päivän ensimmäisiä pelejä ja sulkeutuu viimeisten pelien jälkeen. Tallink Floorball 2017 INFO 19-21.5.2017 TÄRKEÄÄ TIETOA TURNAUKSESTA Ottelupaikka: Tallink Tennisekeskus, Osmussaare 7 Turnaustoimisto: Turnaustoimisto sijaitsee ottelupaikalla Tallink Tennisekeskus, 2

Lisätiedot

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU Kulttuurikaverin kanssa voit lähteä niin konserttiin kuin pesäpallo-otteluunkin! Eurajoen kulttuuritoimi Eurajoen sosiaalitoimi Kulttuurikaverin tilaaminen on helppoa:

Lisätiedot

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella 1 (5) KILPAILUKUTSU AIKA: 1.-2.11.2014 Lämpimästi tervetuloa Aerobic Cup 4 kilpailuihin Nokialle! PAIKKA: Nokian palloiluhalli, Kankaantaankatu 4, 37100 Nokia SARJAT ja alustava aikataulu: Lauantai 1.11.

Lisätiedot

Juhlaviikon ohjelma

Juhlaviikon ohjelma Päivitetty 24.9.2018 Juhlaviikon ohjelma 24. 30.9.2018 Ma 24.9.2018 - Vesirieha 3 4-vuotiaille uimahallilla tasatunnein klo 16.00 18.00. Vapaa pääsy! Ei ennakkoilmoittautumista. - Elokuvailta Nuorisovintillä

Lisätiedot

Tule Karhun syleilyyn laulamaan tai kuuntelemaan. Vapaa pääsy. Tule Karhun syleilyyn laulamaan tai kuuntelemaan. Vapaa pääsy

Tule Karhun syleilyyn laulamaan tai kuuntelemaan. Vapaa pääsy. Tule Karhun syleilyyn laulamaan tai kuuntelemaan. Vapaa pääsy Maanantai 29.08.2016 klo 19:00-02:00 Karaoke ja Suomi Pop - joka päivä Tiistai 30.08.2016 Tule Karhun syleilyyn laulamaan tai kuuntelemaan. Vapaa pääsy klo 19:00-02:00 Karaoke ja Suomi Pop - joka päivä

Lisätiedot

KESÄKUU Tervetuloa! Puh Amurin TEON TUPA ry. Yhteistyössä: Kohtaamispaikka ikäihmisille Tampereen Amurissa

KESÄKUU Tervetuloa! Puh Amurin TEON TUPA ry. Yhteistyössä: Kohtaamispaikka ikäihmisille Tampereen Amurissa Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely. Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely.

Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely. Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely. .com - Events Thursday 31.08.2017 n upeissa maisemissa. Tule nauttimaan luonnosta hevosen selässä. Aiempaa kokemusta ratsastuksesta ei tarvita. Eri taitotasoille omat safarit klo 09:00-20:00 OMATOIMINEN

Lisätiedot

KEVÄTKAUDEN VIIKKO-OHJELMA LAPLAND HOTELS ÄKÄSHOTELLI JA LAPLAND HOTELS YLLÄSKALTIO

KEVÄTKAUDEN VIIKKO-OHJELMA LAPLAND HOTELS ÄKÄSHOTELLI JA LAPLAND HOTELS YLLÄSKALTIO KEVÄTKAUDEN VIIKKO-OHJELMA LAPLAND HOTELS ÄKÄSHOTELLI JA LAPLAND HOTELS YLLÄSKALTIO 7.1-22.4.2016 Ennakkoilmoittautuminen aktiviteetteihin viimeistään edellisenä päivänä klo 12.00 mennessä Lapland Hotel

Lisätiedot

Korson asukaspuisto Kesätoiminnan 2018 ohjelma

Korson asukaspuisto Kesätoiminnan 2018 ohjelma Korson asukaspuisto Kesätoiminnan 2018 ohjelma TOTEUTETAAN ULKONA Sisällä leikkitilat on suljettuna koko kesäkuun remonttijärjestelyistä johtuen Kesäkuussa asukaspuistossa on talon ulkomaalaustyöt käynnissä.

Lisätiedot

Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt

Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt 1 Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt 19.1.2018 http://www.klubi.biz/viikkokirje.html VALOKUVANÄYTTELY Suomen juhlavuoden 2017 kunniaksi. Valokuvauskilpailun satoa esillä neljän sarjan voittajatyöt

Lisätiedot

Maanantai 3.7. Klo Paukepiiri, tule kokeilemaan erilaisia rytmisoittimia yhteisöllisessä piirissä, ohjaa Heta, juhlasali, tervetuloa mukaan!!

Maanantai 3.7. Klo Paukepiiri, tule kokeilemaan erilaisia rytmisoittimia yhteisöllisessä piirissä, ohjaa Heta, juhlasali, tervetuloa mukaan!! Lehmusvalkaman kuukausiliite ajalle 1.7.-31.8.2017 Karviaiskatu 7, 20720 Turku. Puh. 02-2625020. Liikenneyhteydet P1 Palvelulinja, 9 ja 12 www.turku.fi/lehmusvalkama Lauantai 1.7. Maanantai 3.7. Klo 10.30

Lisätiedot

OULU JOULUNAJAN VIIKKO-OHJELMA

OULU JOULUNAJAN VIIKKO-OHJELMA Joulunajan viikko-ohjelma on voimassa 23.12.2011 8.1.2012 PERJANTAI 23.12. / 30.12. / 6.1. 12:00 MOOTTORIKELKKASAFARI ERÄMAAHAN Nauti ulkoilmaelämästä moottorikelkkasafarilla luonnon sydämeen. Reittimme

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017 Lauantai 1.7. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.7. Maanantai 3.7. 9.30 10.15 Voimaa ja tasapainoa ryhmä

Lisätiedot

Mitä tapahtuikaan nuorisopalveluissa hiihtolomaviikolla: 8.3. Hollihaan Hulinat klo

Mitä tapahtuikaan nuorisopalveluissa hiihtolomaviikolla: 8.3. Hollihaan Hulinat klo Mitä tapahtuikaan nuorisopalveluissa hiihtolomaviikolla: 8.3. Hollihaan Hulinat klo 10.00 16.00. Liikennepuistossa järjestettiin ensimmäisen kerran koko perheen talvitapahtuma jossa ohjelmassa oli huskyvaljakkoajelua,

Lisätiedot

IAME Series Finland. Kilpailuorganisaatio. Kilpailun luokat. Aikataulu TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT

IAME Series Finland. Kilpailuorganisaatio. Kilpailun luokat. Aikataulu TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT IAME Series Finland Rata Porin FK-rata Osoite Vanha Raumantie 699 28660 Pori, Finland Järjestäjä Radalle Urheiluautoilijat ry Päivämäärä 3.-4.8.2019 GPS-koordinaatit 61.441600, 21.658539

Lisätiedot

Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015. Ohjelma

Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015. Ohjelma Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015 Ohjelma Ounaksen Retkiviikko 27.7. 1.8.2015 Muutokset ja lisäykset ohjelmaan mahdollisia, päivitetty ohjelma löytyy myös Facebookista ja osoitteesta

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2017 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2017 Tiistai 1.8. 13.30-15.00 Filmikammari, katsotaan yhdessä elokuvaa lähitorin olohuoneessa Keskiviikko 2.8. Torstai 3.8. 12.45-13.30 Yhteislaulua ryhmäkodissa

Lisätiedot

Tervetuloa opettajankoulutuslaitokseen Turkuun!

Tervetuloa opettajankoulutuslaitokseen Turkuun! Tervetuloa opettajankoulutuslaitokseen Turkuun! Alkuseikkailu 2016 17. 19.8.2016 Tervetuloa Opexiin! Onnea, onnea ja vielä kerran onnea uuden opiskelupaikkasi johdosta, sinä uunituore OKL-fuksi! VAKAVA-koe

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 Perjantai 1.6. 13.15-14.15 KEINUPUISTON KEVÄTJUHLA, Juhlitaan kesää ja aurinkoa yhdessä! Kevätjuhlassa jaetaan henkilökunnalle todistukset kuluneesta

Lisätiedot

Klo 10 Miesten ryhmä, vet. Erik, kirjastohuone Klo Karaoketilaisuus, vet. Marjatta Hokka, juhlasali, tervetuloa!

Klo 10 Miesten ryhmä, vet. Erik, kirjastohuone Klo Karaoketilaisuus, vet. Marjatta Hokka, juhlasali, tervetuloa! Lehmusvalkaman kuukausiliite ajalle 1.- 28.2.2018 Karviaiskatu 7, 20720 Turku. Puh. 02-2625020. Liikenneyhteydet P1 Palvelulinja, 9,12,99 www.turku.fi/lehmusvalkama Torstai 1.2. Senioritanssit, vet. Anja,

Lisätiedot

Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016

Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016 Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016 Yleisinfo Turnaus pelataan Leppävaaran urheilupuistossa (Vanha maantie 15) kolmella tekonurmikentällä Leppävaaran urheilupuistossa ja Lepa-Areenalla. Kenttien

Lisätiedot

Päivitys

Päivitys I N F O PA K E T T I Päivitys 20.3.2019 w w w. k u u r o j e n l i i t t o. f i / s e n i o r i e n - k u l t t u u r i t a p a h t u m a KUTSU Kutsu kuurojen seniorien 18. kulttuuritapahtumaan Kuurojen

Lisätiedot

Keski- Karjalan joulunaika. Kuva: Juhanan tupa, Hepovaaran tila ja Nikon kuvauspalvelu

Keski- Karjalan joulunaika. Kuva: Juhanan tupa, Hepovaaran tila ja Nikon kuvauspalvelu Keski- Karjalan joulunaika Kuva: Juhanan tupa, Hepovaaran tila ja Nikon kuvauspalvelu Tervetuloa Keski- Karjalaan! Keski-Karjalan joulunaika on aitoja makuja ja upeita tapahtumia täynnä. Alueen neljän

Lisätiedot

LASTEN JA NUORTEN KULTTUURIKESKUS VILLA ARTTU KEVÄT 2017 OHJELMA

LASTEN JA NUORTEN KULTTUURIKESKUS VILLA ARTTU KEVÄT 2017 OHJELMA LASTEN JA NUORTEN KULTTUURIKESKUS VILLA ARTTU KEVÄT 2017 OHJELMA Susanna K. Lehto. Lasten ja nuorten taidekeskuksen arkisto Tervetuloa Villa Artun näyttelyihin, työpajoihin ja tapahtumiin! Pelattava näyttely

Lisätiedot

Moninaisuusviikko 16.-22. MARRASKUUTA 2015 Kaupunginosahallinto Itä

Moninaisuusviikko 16.-22. MARRASKUUTA 2015 Kaupunginosahallinto Itä o k k5 i i v 201 s u UUTA u s i SK a A n RR i A n -22. M o M 6. s a ah 1 K p au un o gin ll o int Itä KOKO VIIKON JATKUVAT MONINAISUUSVIIKKO Viikko 47, 16. 22. marraskuuta 2015 16. 22. marraskuuta vietetään

Lisätiedot

Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely. Vesijumppakurssi Tahko Span kylpylässä

Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely. Vesijumppakurssi Tahko Span kylpylässä .com - Tapahtumia Maanantai 25.09.2017 Aiempaa kokemusta ratsastuksesta ei tarvita. Eri taitotasoille omat safarit klo 09:00-20:00 OMATOIMINEN FARMIKIERROS, kotieläimiin tu Tiistai 26.09.2017 Vesijumppakurssi

Lisätiedot

LOKAKUU Tervetuloa! Puh

LOKAKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Vihdin SM-osakilpailun sponsorit: Battery, Discmania, kansanhuveja.net, Nummelan Kesport, Pienryhmäkoti Katinhäntä, Skullcandy, Smith,

Vihdin SM-osakilpailun sponsorit: Battery, Discmania, kansanhuveja.net, Nummelan Kesport, Pienryhmäkoti Katinhäntä, Skullcandy, Smith, Vihdin SM-osakilpailun sponsorit: Battery, Discmania, kansanhuveja.net, Nummelan Kesport, Pienryhmäkoti Katinhäntä, Skullcandy, Smith, Valonnopeudella Oy, Vihdin kunta, Westsidediscs Aikataulu: Perjantai

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat tammikuussa 2016

Lähitori Kuusela tapahtumat tammikuussa 2016 Lähitori Kuusela tapahtumat tammikuussa 2016 Viikko 1 (4.1. 10.1.) Ma 4.1. - Klo 9.00-14.00 Kädentaitopaja (0. krs). Mahdollisuus tehdä erilaisia tekstiilitöitä ja kädentaitoja oman mielen mukaan. Materiaalimaksu.

Lisätiedot

Tuote-esittely kylätuvalla. Leipuri-kondiittori Virva Heikka esittelee

Tuote-esittely kylätuvalla. Leipuri-kondiittori Virva Heikka esittelee Uudenvuodenpäivä Suomalaiset juhlapyhät Loppiainen Suomalaiset juhlapyhät Tuote-esittely kylätuvalla. Leipuri-kondiittori Virva Heikka esittelee leivonta,-kakku -ja keittiötarvikkeita. Tuotevalikoima on

Lisätiedot

Vantaalla.info. KesäStartti 2012

Vantaalla.info. KesäStartti 2012 KesäStartti 2012 Myyrmäen aluetoimikunta järjesti nuorille tapahtumia koulujen ensimmäisellä lomaviikolla. KesäStartti alkoi jo Louhela Jamista 3.6. ja päättyi T.L& Comeetta ja Tiahun sekä Ruudolf ja Karri

Lisätiedot

UUTISKIRJE HELMIKUU 2017

UUTISKIRJE HELMIKUU 2017 UUTISKIRJE HELMIKUU 2017 Satutunti Tervetuloa helmikuun satutunnille tiistaina 7.2.2017 klo 9.30. Isommilta ryhmiltä toivomme ennakkoilmoittautumista. Anne Bürkland puh. 09 8393 0805 anne.burkland@vantaa.fi

Lisätiedot

Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma)

Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma) Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma) Maanantai Kylpylä avoinna Klo 15.00- Majoittuminen hotelliin Tiistai Klo 09.00-10.00 Tuloinfo.

Lisätiedot

Tahko.com - Tapahtumia. Perjantai Lauantai Ajalle

Tahko.com - Tapahtumia. Perjantai Lauantai Ajalle .com - Tapahtumia Perjantai 20.10.2017 Aiempaa kokemusta ratsastuksesta ei tarvita. Eri taitotasoille omat safarit klo 09:00-20:00 OMATOIMINEN FARMIKIERROS, kotieläimiin tu klo 16:00 n Porrasjuoksukilpailu

Lisätiedot

Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) MALLIOHJELMA 2017

Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) MALLIOHJELMA 2017 Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) MALLIOHJELMA 2017 Sunnuntai Klo 15.00- Majoittuminen hotelliin Klo 18.00-19.00 Tuloinfo. Taloon ja toisiin tutustuminen

Lisätiedot

SALON TAIDEMUSEO VETURITALLI

SALON TAIDEMUSEO VETURITALLI Vapaa-ajan lautakunta 44 14.12.2017 44 Salon museopalvelujen hinnasto 1.1.2018 alkaen 2711/02.05.00.01/2017 Vapaa-ajan lautakunta Valmistelijat: museopalveluiden esimies, Laura Luostarinen, laura.luostarinen@salo.fi,

Lisätiedot

Kuopio juhlii 2012 - tunnista tuntiin. 31.08.12 Klo 9.00 Klo 9-22 Avoimet ovet Hyvinvointikeskus Hytke

Kuopio juhlii 2012 - tunnista tuntiin. 31.08.12 Klo 9.00 Klo 9-22 Avoimet ovet Hyvinvointikeskus Hytke Kuopio juhlii 2012 Ohjelma tunnista tuntiin Kuopio juhlii 2012 - tunnista tuntiin Ohjelma täydentyy, ja muutokset ovat mahdollisia. Ohjelma on maksutonta, jos ei muuten ilmoiteta. 31.08.12 Klo 9.00 Klo

Lisätiedot

Kevätkauden viikko-ohjelma Lapland Hotels Äkäshotelli ja Lapland Hotels Ylläskaltio 6.1-16.4.2013

Kevätkauden viikko-ohjelma Lapland Hotels Äkäshotelli ja Lapland Hotels Ylläskaltio 6.1-16.4.2013 Kevätkauden viikko-ohjelma Lapland Hotels Äkäshotelli ja Lapland Hotels Ylläskaltio 6.1-16.4.2013 Ennakkoilmoittautuminen aktiviteetteihin viimeistään edellisenä päivänä klo 12.00 mennessä Lapland Hotel

Lisätiedot

klo 12:00 14:00 Poniparkki Tahko Areena Talutusratsastusta pienille ja isoille, alkaen 5 / hlö.

klo 12:00 14:00 Poniparkki Tahko Areena Talutusratsastusta pienille ja isoille, alkaen 5 / hlö. MAANANTAI 23.2.2015 klo 10:00 11:40 Werneri hiihtokoulun starttipäivä Tahkonrinteiden hiihtokoulu Lasten hurjanhauska hiihtokoulu, opetusta ma-to, 100min päivässä. Hinta 140 /hlö/4 päivää. Muut aloitusajat:

Lisätiedot

Yhressä hyvä tuloo! - neljä aktiivista päivää Seinäjoella

Yhressä hyvä tuloo! - neljä aktiivista päivää Seinäjoella Yhressä hyvä tuloo! - neljä aktiivista päivää Seinäjoella Torstai 5.6. Bocciaturnaus Seinäjoen Monitoimihallissa, os. Pullerintie 4 Perjantai 6.6. 12.00 Veteraanien petankin TUL:n mestaruuskilpailu, Seinäjoen

Lisätiedot

Pole Dance & Show 24.5.

Pole Dance & Show 24.5. Pole Dance & Show 24.5. Missä? Ylöjärven urheilutalo, Koulutie 6. Kuinka pääset paikalle? TKL:n pysäkki Matkatie n. 5 min kävelymatkan päässä kilpailupaikasta. Pysäkin linjat: 80, 81 ja 85. Bussi Matkatielle

Lisätiedot

LUMON KIRJASTON UUTISKIRJE

LUMON KIRJASTON UUTISKIRJE LUMON KIRJASTON UUTISKIRJE HELMIKUU 2016 LUE KOTIMAISIA E-AIKAKAUSLEHTIÄ KOTONA TAI MATKALLA Sinulla on nyt mahdollisuus lukea HelMet-kirjastokortilla kotimaisia lehtiä emagz-palvelussa missä ja milloin

Lisätiedot

Tapahtumakomitean puheenjohtajan terveiset

Tapahtumakomitean puheenjohtajan terveiset OHJELMA PROGRAM Tapahtumakomitean puheenjohtajan terveiset Rakkaat tapahtumaan osallistujat, Minulla on suuri ilo toivottaa teidät tervetulleiksi Islantiin sekä Barnlek 2014-tapahtumaan. BARNLEK järjestetään

Lisätiedot

Alkusarja 9 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 9 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 9 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI BUSSIMATKA KATOWICEEN 31.8. 8.9.2014 9 KULJETUS: LAUTTA + BUSSI HINTAAN SISÄLTYY LAUTTAMATKAT

Lisätiedot