Espoon kaupunki Pöytäkirja 95. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Espoon kaupunki Pöytäkirja 95. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1"

Transkriptio

1 Kaupunginhallitus Sivu 1 / / /2014 Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Teknisen toimen johtajan viran (vakanssinumero ) vakinainen täyttäminen teknisessä ja ympäristötoimessa, työavain (Kv-asia) (Pöydälle ) Valmistelijat / lisätiedot: Kimmo Sarekoski, puh Jutta Takala, puh etunimi.sukunimi@espoo.fi Päätösehdotus Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä Kaupunginhalitus ehdottaa, että valtuusto suorittaa virkavaalin teknisen toimen johtajan valinnasta. Virka täytetään vakinaisesti lukien ja palvelussuhde on voimassa toistaiseksi. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työn aloituspäivä sovitaan erikseen. Viran palkka määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Viran tehtäväkohtainen palkka on ,65 euroa / kk. Lisäksi tulevat puhelinetu 20 euroa ja vapaa autoetu palkan päälle. Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saamisesta. Päätös Liite Selostus 1 Viran kelpoisuus- ja palvelussuhteen ehdot 2 Yhteenveto hakijoiden kelpoisuuksista Kaupunginhallitus päätti julistaa hakuun vakituisen teknisen toimen johtajan viran, jonka kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, hyvä perehtyneisyys kunnallishallintoon, riittävä toimialan tuntemus, johtamistehtävissä hankittu hyvä kokemus sekä riittävä kielitaito. Viran kelpoisuus- ja palvelussuhteen ehdot ovat liitteenä. Teknisen toimen johtaja Olavi Louko jää eläkkeelle alkaen suoraan iän perusteella. Tämän vuoksi hän ei erikseen irtisanoudu, eikä hänelle siten myöskään ole tarvetta erikseen myöntää eroa. Virkakuulutus Teknisen toimen johtajan virka julkaistiin haettavaksi Helsingin Sanomissa ja Hufvudstadsbladetissa sekä Rakennuslehdessä ja Talouselämän uratiessä Kuulutus oli myös kaupungin omilla sivuilla sekä sähköisissä kanavissa Kuntalehti.fi, TE-toimisto.fi, Monster.fi.

2 Kaupunginhallitus Sivu 2 / 2 Oikotie.fi ja LinkedIn. Hakemukset tuli jättää klo mennessä kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään. Virkaa haki 35 hakijaa hakuajan kuluessa, joista yksi hakija on myöhemmin peruuttanut hakemuksensa. Hakijat (ei sisällä peruuttanutta hakijaa): Andersson Tiina, Hatakka Jarno, Heinävä Auli, Helmijoki Juha, Isotalo Olli, Kallio Timo,Kemppi-Virtanen Pirjo, Keronen Petri, Kontturi Kari, Korhonen Antti, Koskelo Taina, Kuronen Matti, Lappi Jyrki, Lehtinen Maija, Mohammadighavam Shahram, Mäki Karo, Mäkinen Antti, Penttilä Hannu, Pitkänen Jukka, Rinkinen Kalle, Ruuska Sisko, Ruutu Ilkka, Saari Markus, Salminen Mikko, Savela Jussi, Sillman Pauli, Simola Teppo, Slätis Carl, Strachan Mika, Suuperko Mauri, Suutarinen Kari, Tanska Harri, Veivo Risto ja Vuopionperä Raimo. Alkuperäiset hakemukset ja virkakuulutus ovat asiakirjoissa. Kelpoisuusehtojen lisäksi virkakuulutuksessa todettiin, että virassa edellytetään strategista ajattelua, hyviä muutosjohtamis-, verkostojen, kumppanuuksien ja henkilöstön johtamistaitoja sekä viestintä- ja yhteistyötaitoja. Lisäksi arvostettiin tavoite- ja asiakasorientoituneisuutta, avoimuutta sekä monipuolisia vuorovaikutustaitoja. Valintamenettely Valinta perustuu teknisen toimen johtajan haastatteluihin sekä virkaan sopivuuteen, josta on pyydetty psykologiset henkilöarvioinnit. Arvioinnissa on otettu huomioon tasa-arvolain ja yhdenvertaisuuslain säännökset ja kunnallisesta viranhaltijasta annetun lain 12 :n syrjintäkielto sekä Suomen perustuslaissa säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin. Hakijat arvioitiin seuraavien kelpoisuusehtojen mukaisesti: 1. Ylempi korkeakoulututkinto 2. Hyvä perehtyneisyys kunnallishallintoon Työkokemus kunnassa, kuntayhtymässä, kunnallisessa keskusjärjestössä tai kunnan omistamassa yhtiössä tai toimiminen kunnallisessa luottamustehtävässä. 3. Riittävä toimialan tuntemus Alan työkokemus, alan luottamushenkilönä toimiminen tai tutkimuksen/opiskelun kautta alaan perehtyneisyys. 4. Johtamistehtävissä hankittu hyvä kokemus Työkokemus linjajohtajana tai kokemus johtamisesta järjestö- tai luottamustehtävässä. Virka on suuren kaupungin toimialajohtaja, jolloin viran kannalta kokemuksessa painottuu suuren organisaation johtamisen osaaminen.

3 Kaupunginhallitus Sivu 3 / 3 5. Riittävä kielitaito Suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Virkavaalissa voidaan ottaa huomioon seuraavat kelpoisuusehdot täyttävät hakijat: Andersson Tiina, Hatakka Jarno, Heinävä Auli, Helmijoki Juha, Isotalo Olli, Kallio Timo, Kemppi-Virtanen Pirjo, Keronen Petri, Kontturi Kari, Korhonen Antti, Koskelo Taina, Kuronen Matti, Lappi Jyrki, Lehtinen Maija, Mäki Karo, Mäkinen Antti, Penttilä Hannu, Pitkänen Jukka, Rinkinen Kalle, Ruuska Sisko, Ruutu Ilkka, Saari Markus, Salminen Mikko, Savela Jussi, Sillman Pauli, Slätis Carl, Strachan Mika, Suuperko Mauri, Tanska Harri ja Veivo Risto. Neljä hakijaa ei täyttänyt kelpoisuusehtoa. Yhteenveto hakijoiden kelpoisuuksista on liitteenä. Ensimmäiseen haastatteluun kutsuttiin viisitoista kelpoisuusehdot täyttävää hakijaa: Isotalo Olli, Kallio Timo, Kemppi-Virtanen Pirjo, Kontturi Kari, Korhonen Antti, Kuronen Matti, Koskelo Taina, Lehtinen Maija, Mäkinen Antti, Penttilä Hannu, Saari Markus, Salminen Mikko, Slätis Carl, Suuperko Mauri ja Tanska Harri. Henkilöarviointeihin lähetettiin kahdeksan hakijaa, jotka olivat viranhoidon kannalta ansioituneimmat: Isotalo Olli Kemppi-Virtanen Pirjo Kontturi Kari Kuronen Matti Mäkinen Antti Penttilä Hannu Salminen Mikko Suuperko Mauri Henkilöarviointien lausunnot jaetaan kokouksessa kaupunginhallituksen jäsenille asian käsittelyn ajaksi. Julkisuuslain 24 :n 29 kohdan mukaan asiakirjat, jotka sisältävät tietoja henkilölle suoritetusta psykologisesta testistä tai soveltuvuuskokeesta tai sen tuloksesta ovat salassa pidettäviä. Toiseen haastatteluun kutsuttiin samat kahdeksan hakijaa, jotka olivat olleet henkilöarvioinnissa. Haastattelukysymykset ja -yhteenveto ovat asiakirjoissa.

4 Kaupunginhallitus Sivu 4 / 4 Hakijoiden arviointi Hakijat arvioitiin seuraavien kriteerien perusteella sekä henkilöarvioinnissa että haastatteluissa: - strateginen johtaminen - muutosjohtaminen - verkostojen, kumppanuksien ja henkilöstön johtaminen - yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot - viestintätaidot, vaikuttaminen - tavoite- ja asiakassuuntautuneisuus Haastatteluiden perusteella tehdyt havainnot olivat yhdensuuntaisia henkilöarvioinnin kanssa. Kaikki henkilöarvioinneissa olleet saivat riittävän hyvät arviot suhteessa tehtävään. Henkilöarvioinnit ovat asiakirjoissa. Verrattaessa eri tekijöitä: - Ylempi korkeakoulututkinto: Kaikilla hakijoilla on vähintään ylempi korkeakoulututkinto. - Hyvä perehtyneisyys kunnallishallintoon: Hakijoilla Isotalo, Kuronen, Mäkinen, Penttilä ja Suuperko on kunnallishallinnon kokemusta linjaorganisaatiosta. Hakijoilla Kempi-Virtanen ja Salminen on kokemusta kuntaorganisaatiosta luottamushenkilötoiminnan kautta. Hakijalla Kontturi on kunnallishallinnon kokemusta asiakkuuden kautta ja työskentelystä kaupungin omistamassa yhtiössä. - Riittävä toimialan tuntemus: Isotalolla, Kemppi-Virtasella, Kotturilla, Kurosella, Mäkisellä, Penttilällä ja Suuperkolla on hyvä tuntemus toimialan palvelutarjonnasta. Salmisen teknisen toimialan tehtävien tuntemus on muita vähäisempää. Isotalolla, Kurosella, Penttilällä ja Suuperkolla on parhaiten kokemusta teknisen toimen johtajan tehtävää vastaavista tehtävistä. - Hyvä kokemus johtamistehtävissä: Isotalolla, Penttilällä, Salmisella ja Suuperkolla on muita parempi kokemus suuren organisaation linjajohtajuudesta. - Strateginen johtaminen: Isotalolla, Kontturilla, Kurosella, Mäkisellä, Salmisella ja Penttilällä on hyvät valmiudet toimia tällä johtamisalueella. Myös muilla hakijoilla oli riittävät valmiudet. - Muutosjohtaminen: Penttilällä, Salmisella ja Suuperkolla on hyvät valmiudet toimia tällä johtamisalueella. Myös muilla hakijoilla oli riittävät valmiudet. - Verkostojen, kumppanuksien ja henkilöstön johtaminen: Isotalolla, Kemppi-Virtasella, Kontturilla, Kurosella, Penttilällä, Salmisella ja Suuperkolla on hyvät valmiudet toimia tällä johtamisalueella. Myös muilla hakijoilla oli riittävät valmiudet. - Yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot: Isotalolla, Kurosella, Mäkisellä, Penttilällä, Salmisella ja Suuperkolla on hyvät valmiudet toimia tällä johtamisalueella. Myös muilla hakijoilla oli riittävät valmiudet. - Viestintätaidot, vaikuttaminen: Kemppi-Virtasella, Penttilällä ja Suuperkolla on hyvät valmiudet toimia tällä johtamisalueella. Myös muilla hakijoilla oli riittävät valmiudet.

5 Kaupunginhallitus Sivu 5 / 5 - Tavoite- ja asiakassuuntautuneisuus: Isotalolla, Kemppi-Virtasella, Kontturilla, Kurosella, Salmisella ja Suuperkolla on hyvät valmiudet toimia tällä johtamisalueella. Myös muilla hakijoilla oli riittävät valmiudet. Yhteenvetona haastattelujen ja henkilöarvioinnin perusteella ansioituneempina pidetään Olli Isotaloa, Matti Kurosta, Hannu Penttilää, Mikko Salmista ja Mauri Suuperkoa. Asiakirjoissa: - Virkakuulutus - Hakemukset - Kelpoisuuksien vertailu - Haastattelukysymykset - Haastatteluyhteenvedot - Henkilöarvioinnit Päätöshistoria Kaupunginhallitus Päätösehdotus Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä Kaupunginhallitus ehdottaa, että valtuusto valitsee teknisen toimen johtajaksi lukien toistaiseksi (vakanssinumero ) ehdolla, että hän toimittaa hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saamisesta. Virka täytetään vakinaisesti ja palvelussuhde on voimassa toistaiseksi. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työn aloituspäivä sovitaan erikseen. Viran palkka määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Viran tehtäväkohtainen palkka on ,65 euroa / kk. Lisäksi tulevat puhelinetu 20 euroa ja vapaa autoetu palkan päälle. Käsittely Asia käsiteltiin pykälän 74 jälkeen. Mauri Suuperko poistui esteellisenä asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi (HallL 28 1-kohta). Käsittelyn alussa kuultiin Psycon Oy:n asiantuntijoita henkilöarvioinneista. Puheenjohtaja Lahtisen kannattamana ehdotti, että asia jätetään pöydälle. Keskustelun päätyttyä puheenjohtaja tiedusteli, voidaanko puheenjohtajan pöydällepanoehdotus yksimielisesti hyväksyä. Koska ehdotusta ei vastustettu, puheenjohtaja totesi kaupunginhallituksen hyväksyneen sen.

6 Kaupunginhallitus Sivu 6 / 6 Päätös Kaupunginhallitus: Kaupunginhallitus jätti asian yksimielisesti pöydälle. Tiedoksi

7 Kaupunginhallitus Sivu 7 / 7

Espoon kaupunki Pöytäkirja 79. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 79. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 02.03.2015 Sivu 1 / 1 4992/01.01.01/2014 79 Teknisen toimen johtajan viran (vakanssinumero 521000) vakinainen täyttäminen teknisessä ja ympäristötoimessa, työavain 4-86-14 (Kv-asia) Valmistelijat

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 43. Valtuusto 23.03.2015 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 43. Valtuusto 23.03.2015 Sivu 1 / 1 Valtuusto 23.03.2015 Sivu 1 / 1 4992/01.01.01/2014 Kaupunginhallitus 79 2.3.2015 Kaupunginhallitus 95 16.3.2015 43 Teknisen toimen johtajan viran (vakanssinumero 521000) vakinainen täyttäminen teknisessä

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 107

Espoon kaupunki Pöytäkirja 107 20.09.2016 Sivu 1 / 1 2751/2016 01.01.01 107 Pitkäaikaishoitopäällikön tehtävän (vakanssinumero 333739) vakinainen täyttäminen Vanhusten palvelujen tulosyksikössä, työavain 2-298-16 Valmistelijat / lisätiedot:

Lisätiedot

Valtuusto 23.03.2015 Sivu 1 / 31

Valtuusto 23.03.2015 Sivu 1 / 31 Espoon kaupunki Kokouskutsu Valtuusto 23.03.2015 Sivu 1 / 31 Kokoustiedot Aika 23.03.2015 maanantai klo 17:30 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5 Lisätietoja Esteilmoitukset: valtuustonsihteeri@espoo.fi

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 466/ /2018

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 466/ /2018 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2018 1 (1) Tarkastuslautakunta 46 17.4.2018 129 Asianro 466/01.01.01.01/2018 Tarkastuspäällikön viran täyttäminen Päätöshistoria Tarkastuslautakunta 17.4.2018 46 Koulutus-

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 466/ /2018

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 466/ /2018 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2018 1 (1) Tarkastuslautakunta 46 17.4.2018 Kaupunginhallitus 129 23.4.2018 35 Asianro 466/01.01.01.01/2018 Tarkastuspäällikön viran täyttäminen Päätöshistoria Tarkastuslautakunta

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunginkanslia

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunginkanslia Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 45 Kaupunkiympäristön toimialan palvelut ja luvat -palvelukokonaisuuden ympäristöpalvelun ympäristönsuojeluyksikön maaperä ja jätteet -tiimin tiimipäällikön viran täyttäminen

Lisätiedot

Kaupunginjohtajan valitsee kaupunginvaltuusto. Viran julistaa haettavaksi kaupunginhallitus.

Kaupunginjohtajan valitsee kaupunginvaltuusto. Viran julistaa haettavaksi kaupunginhallitus. Kaupunginhallitus 140 11.05.2015 Kaupunginhallitus 154 01.06.2015 Kaupunginhallitus 213 17.08.2015 Kaupunginvaltuusto 58 24.08.2015 Kaupunginjohtajan viran täyttäminen 344/01.01.01.00/2015 KH 11.05.2015

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2014 1 (6) Kaupunginvaltuusto Kj/9 15.01.2014

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2014 1 (6) Kaupunginvaltuusto Kj/9 15.01.2014 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2014 1 (6) 9 Taloushallintopalvelu -liikelaitoksen toimitusjohtajan virkaan ottaminen HEL 2013-011522 T 01 01 01 01 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen mukaisesti

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (5) Kaupunginhallitus Kaj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (5) Kaupunginhallitus Kaj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/2012 1 (5) 544 Kiinteistöviraston osastopäällikön, kiinteistöjen kehittämispäällikön viran täyttäminen HEL 2011-008534 T 01 01 01 01 Päätös päätti valita arkkitehti **********

Lisätiedot

Kaupunginhallitus 16.03.2015 Sivu 1 / 65. Kaupunginhallituksen kokoushuone, Asemakuja 2 C 4. krs.

Kaupunginhallitus 16.03.2015 Sivu 1 / 65. Kaupunginhallituksen kokoushuone, Asemakuja 2 C 4. krs. Espoon kaupunki Pöytäkirja Kaupunginhallitus 16.03.2015 Sivu 1 / 65 Kokoustiedot Aika 16.03.2015 maanantai klo 13:00-15:15 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Asemakuja 2 C 4. krs. Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (7) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (7) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2018 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 16:00-16:45 Paikka Kaupungintalo, kabinetti, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

KH Valmistelija ja lisätiedot: henkilöstöjohtaja Anu Kalliosaari, p

KH Valmistelija ja lisätiedot: henkilöstöjohtaja Anu Kalliosaari, p Kaupunginhallitus 146 09.05.2016 Kaupunginhallitus 177 06.06.2016 Kaupunginvaltuusto 40 29.06.2016 Kaupunginhallitus 218 08.08.2016 Kaupunginhallitus 248 22.08.2016 SOSIAALI- JA TERVEYSJOHTAJAN VIRKA 442/22/2016

Lisätiedot

Kaupunginhallitus Sivu 1 / 60. Kaupunginhallituksen kokoushuone, Asemakuja 2 C 4. krs.

Kaupunginhallitus Sivu 1 / 60. Kaupunginhallituksen kokoushuone, Asemakuja 2 C 4. krs. Espoon kaupunki Pöytäkirja Kaupunginhallitus 02.03.2015 Sivu 1 / 60 Kokoustiedot Aika 02.03.2015 maanantai klo 15:30-17:45 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Asemakuja 2 C 4. krs. Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Kaupunginhallitus Sivu 1 / 60. Kaupunginhallituksen kokoushuone, Asemakuja 2 C 4. krs.

Kaupunginhallitus Sivu 1 / 60. Kaupunginhallituksen kokoushuone, Asemakuja 2 C 4. krs. Espoon kaupunki Pöytäkirja Kaupunginhallitus 02.03.2015 Sivu 1 / 60 Kokoustiedot Aika 02.03.2015 maanantai klo 15:30-17:45 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Asemakuja 2 C 4. krs. Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 24/ (5) Kaupunginhallitus Sj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 24/ (5) Kaupunginhallitus Sj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 24/2013 1 (5) 732 Liikuntaviraston hallinto-osaston osastopäällikön virkaan ottaminen päätti, että kasvatustieteen maisteri Kirsti Laine otetaan liikuntaviraston hallinto-osaston

Lisätiedot

Kunnanhallitus on edellä myöntänyt eron kunnanjohtaja Tytti Määtälle ja virka on siten tullut avoimeksi.

Kunnanhallitus on edellä myöntänyt eron kunnanjohtaja Tytti Määtälle ja virka on siten tullut avoimeksi. Kunnanhallitus 9 09.01.2018 Kunnanhallitus 40 23.01.2018 Kunnanhallitus 45 06.02.2018 Kunnanvaltuusto 11 15.02.2018 Kunnanjohtajan viran aukijulistaminen/viran täyttäminen 31.10.2017 254 Kunnanhallitus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/ (5) Kaupunginhallitus Kaj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/ (5) Kaupunginhallitus Kaj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/2013 1 (5) 700 Kiinteistöviraston hallinto-osaston osastopäällikön virkaan valitseminen HEL 2013-001979 T 01 01 01 01 Päätös päätti valita kiinteistöviraston hallinto-osaston

Lisätiedot

Esteelliset: Päivi Kippo-Edlund

Esteelliset: Päivi Kippo-Edlund Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (5) 25 Lausunto Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen ympäristöjohtajan viran hakijoista Käsittely esitti lausuntonaan kaupunginhallitukselle, että Helsingin kaupungin

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 6/2014 1 (5) 5 Psykiatria- ja päihdepalvelujen johtajan viran täyttäminen Pöydälle 11.03.2014 HEL 2014-002260 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättänee

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2011 1 (6) 142 Helsingin Satama -liikelaitoksen satamajohtajan viran täyttäminen HEL 2011-000171 T 01 01 01 01 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen mukaisesti

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (5) Kaupunginhallitus Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (5) Kaupunginhallitus Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/2019 1 (5) 323 Kaupunkiympäristön toimialan maankäyttö ja kaupunkirakenne - palvelukokonaisuuden maankäyttöjohtajan virkaan ottaminen HEL 2019-004226 T 01 01 01 01 Päätös

Lisätiedot

Muutoksenhaku Kunnallisvalitus, valtuusto Otteet Otteen liitteet

Muutoksenhaku Kunnallisvalitus, valtuusto Otteet Otteen liitteet Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1 (7) 59 Ympäristökeskuksen ympäristöjohtajan virkaan ottaminen Käsittely päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen mukaisesti ottaa ympäristökeskuksen ympäristöjohtajanvirkaan

Lisätiedot

385 Kasvatus- ja sivistystoimenjohtajan viran täyttäminen

385 Kasvatus- ja sivistystoimenjohtajan viran täyttäminen Tuusulan kunta Pöytäkirja 24/2017 1 (12) Aika 04.09.2017, klo 17:00-17:08 Paikka Tuusulan kunnantalo Käsitellyt asiat 383 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 384 Pöytäkirjan tarkastus 385 Kasvatus-

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 31.5.2018 klo 16.00 Sivu 1 / 6 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus... 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 2 Esityslistan hyväksyminen... 2 Kiinteistöpäällikön viran

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/2014 1 (5) 108 Rakennusviraston katu- ja puisto-osaston ohjelmointitoimiston toimistopäällikön valinta HEL 2013-008723 T 01 01 01 01 Päätös Käsittely päätti ottaa diplomi-insinööri

Lisätiedot

Lisätiedot Sanna Teiro, johtava sosiaalityöntekijä, puhelin: sanna.teiro(a)hel.fi

Lisätiedot Sanna Teiro, johtava sosiaalityöntekijä, puhelin: sanna.teiro(a)hel.fi Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 20 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen HEL 2014-008275 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lastensuojelun sosiaalityön päätti koulutuksen, työkokemuksen sekä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (5) 117 Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan lukio- ja ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön johtajan viran täyttäminen HEL 2016-014154 T 01 01 01 01 Päätös

Lisätiedot

Hakemukset liitteineen ovat nähtävillä kokouksessa. Valmistelija: kunnanjohtaja Tarmo Aarnio

Hakemukset liitteineen ovat nähtävillä kokouksessa. Valmistelija: kunnanjohtaja Tarmo Aarnio Kunnanhallitus 0.0.04 Kunnanhallitus 56 4.0.04 Kunnanhallitus 4.04.04 Kunnanhallitus 46 05.06.04 Talousjohtajan viran täyttäminen Kunnanhallitus 0.0.04 797/0.0.00/0 Kunnanhallitus julisti kokouksessaan

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 29. Valtuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 29. Valtuusto Sivu 1 / 1 Valtuusto 24.03.2014 Sivu 1 / 1 5446/00.00.01/2012 Kaupunginhallitus 69 10.3.2014 29 Kaupunkisuunnittelulautakunnan vaali Valmistelijat / lisätiedot: Katja Rytilahti, puh. 050 382 6951 Jouni Majuri, puh.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (5) Kaupunginhallitus Ryj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (5) Kaupunginhallitus Ryj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2013 1 (5) 278 Rakentamispalvelun (Stara) hallinnon yksikönjohtajan virkaan ottaminen HEL 2012-009387 T 01 01 01 01 Päätös päätti ottaa rakentamispalvelun (Staran) hallinnon

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 35. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 35. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 19.01.2015 Sivu 1 / 1 202/00.00.01/2013 Kaupunginhallitus 14 12.1.2015 35 Kaupunginhallituksen edustajien valitseminen lautakuntiin ja johtokuntiin toimikaudeksi 2015-2016 (Pöydälle 12.1.2015)

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (5) 116 Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan ruotsinkielisen palvelukokonaisuuden johtajan viran täyttäminen HEL 2016-014156 T 01 01 01 01 Päätös päätti ottaa ruotsinkielisen

Lisätiedot

Koska tehtäväjärjestelyjä ei voi enää jatkaa, tulee käynnistää teknisen johtajan viran täyttöprosessi.

Koska tehtäväjärjestelyjä ei voi enää jatkaa, tulee käynnistää teknisen johtajan viran täyttöprosessi. Kaupunginhallitus 255 29.08.2017 Kaupunginhallitus 319 09.10.2017 Kaupunginhallitus 341 24.10.2017 Teknisen johtajan virka 1405/03.05/2017, 1029/03.05/2016 KH 29.08.2017 255 Kaupunginhallitus on kokouksessaan

Lisätiedot

6 Pohjoisen sosiaali- ja lähityön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain

6 Pohjoisen sosiaali- ja lähityön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 6 Pohjoisen sosiaali- ja lähityön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 45-1231-14 HEL 2014-013114 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Pohjoisen sosiaali-

Lisätiedot

Hakemukset liitteineen ovat nähtävillä kokouksessa. Valmistelija: kunnanjohtaja Tarmo Aarnio

Hakemukset liitteineen ovat nähtävillä kokouksessa. Valmistelija: kunnanjohtaja Tarmo Aarnio Kunnanhallitus 0.0.04 Kunnanhallitus 56 4.0.04 Kunnanhallitus 4.04.04 Talousjohtajan viran täyttäminen 797/0.0.00/0 Kunnanhallitus 0.0.04 Kunnanhallitus julisti kokouksessaan 8..0 talousjohtajan viran

Lisätiedot

Hakuajan päättymiseen mennessä virkaa hakivat seuraavat henkilöt:

Hakuajan päättymiseen mennessä virkaa hakivat seuraavat henkilöt: Kunnanhallitus 154 19.06.2012 Kunnanhallitus 177 07.08.2012 Hallintojohtajan viran täyttäminen // KHALL 154 Hallintojohtaja Kunnanhallitus päätti kokouksessaan 17.04.2012 julistaa hallintojohtajan viran

Lisätiedot

8 Sosiaalityöntekijän virka, työavain Päätös

8 Sosiaalityöntekijän virka, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 8 Sosiaalityöntekijän virka, työavain 45-306-16 HEL 2016-004649 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lastensuojelun sosiaalityön päällikkö päätti koulutuksen, työkokemuksen

Lisätiedot

Pohjoisen psykiatria- ja päihdekeskuksen kuuden sosiaalityöntekijän virkaan valinnat, työavain

Pohjoisen psykiatria- ja päihdekeskuksen kuuden sosiaalityöntekijän virkaan valinnat, työavain HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 (3) 2 kuuden sosiaalityöntekijän virkaan valinnat, työavain 7-1144-18 Päätös psykososiaalisen työn päällikkö päätti ottaa koulutuksen, kokemuksen ja haastatteluissa osoitetun

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 (5) 21 Kaupunkiympäristön toimialan maankäyttö ja kaupunkirakenne -palvelukokonaisuuden liikenne- ja katusuunnittelupäällikön viran täyttäminen HEL 2017-001319 T

Lisätiedot

On laadittu seuraavanlainen hakuilmoitus: Virka täytetään vakituisesti.

On laadittu seuraavanlainen hakuilmoitus: Virka täytetään vakituisesti. 130 05.11.2012 48 11.02.2013 104 08.04.2013 111 06.05.2013 Perusturvajohtajan virkavaali Khall 05.11.2012 130 On laadittu seuraavanlainen hakuilmoitus: 1.2.2012 alkaen. kunnan johtoryhmän jäsen. Perusturvajohtaja

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 200. Kaupunginhallitus 01.06.2015 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 200. Kaupunginhallitus 01.06.2015 Sivu 1 / 1 0.06.05 Sivu / 030/0.05.05/05 Kaupunginhallituksen konsernijaosto 5 8.5.05 9 5.5.05 00 Helsingin seudun asioimistulkkikeskus Oy:n osakkeen osto (Pöydälle 5.5.05) Valmistelijat / lisätiedot: Viktoria Hindsberg-Karkola,

Lisätiedot

Hallinto- ja talousjohtajan viran haettavaksi julistaminen ja viran täyttäminen

Hallinto- ja talousjohtajan viran haettavaksi julistaminen ja viran täyttäminen Kunnanhallitus 219 28.11.2016 Kunnanhallitus 235 19.12.2016 Kunnanhallitus 10 23.01.2017 Kunnanvaltuusto 1 30.01.2017 Hallinto- ja talousjohtajan viran haettavaksi julistaminen ja viran täyttäminen 776/01.01.04/2016

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 18/ ( 11) Henkilöstöasiainjaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 18/ ( 11) Henkilöstöasiainjaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 18/2018 1 ( 11) Aika 06.10.2018, klo 09:01-10:06 Paikka Herkkupaja, Emalikatu 9 Käsitellyt asiat 86 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 87 Henkilöstöjohtajan

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 374. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 374. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 14.12.2015 Sivu 1 / 1 4760/2015 00.04.02.00 Kaupunginhallituksen konsernijaosto 69 7.12.2015 374 Liiketoiminnan siirto Espoo Catering Oy:lle ja apporttisopimuksen hyväksyminen Valmistelijat

Lisätiedot

Sosiaalityöntekijän viransijaisuuden täyttämättä jättäminen, työavain. Päätös

Sosiaalityöntekijän viransijaisuuden täyttämättä jättäminen, työavain. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) n avohuollon sosiaalityö/ 2 Sosiaalityöntekijän viransijaisuuden täyttämättä jättäminen, työavain 45-461-17 Päätös Päätöksen perustelu n avohuollon johtava sosiaalityöntekijä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 (5) 22 Kaupunkiympäristön toimialan maankäyttö ja kaupunkirakenne -palvelukokonaisuuden kaupunkitila- ja maisemasuunnittelupäällikön viran täyttäminen HEL 2017-001317

Lisätiedot

Esityslistan liitteenä: Hakuilmoitus. Vs. kaupunginjohtajan ehdotus: Kaupunginhallitus päät tää. Päätös: Päätösehdotus hyväksyttiin.

Esityslistan liitteenä: Hakuilmoitus. Vs. kaupunginjohtajan ehdotus: Kaupunginhallitus päät tää. Päätös: Päätösehdotus hyväksyttiin. Kaupunginhallitus 86 18.04.2017 Kaupunginhallitus 121 15.05.2017 Kaupunginhallitus 157 05.06.2017 KAUPUNGINJOHTAJAN VIRAN VAALI 171/00.02.022/2017 Kh 18.04.2017 86 Kaupunginjohtajan virka jää avoimeksi

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun luokanopettajan virkojen vakinaisesta täyttämisestä (työavain )

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun luokanopettajan virkojen vakinaisesta täyttämisestä (työavain ) 17.05.2017 Sivu 1 / 1 5435/2016 01.01.01 101 Oikaisuvaatimus peruskoulun luokanopettajan virkojen vakinaisesta täyttämisestä (työavain 3-1256-16) Valmistelijat / lisätiedot: Virpi Leino, puh. 046 877 1846

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunkisuunnitteluvirasto

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunkisuunnitteluvirasto Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 15 n asemakaavaosaston II asemakaavaarkkitehdin viran täyttäminen HEL 2016-000003 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti valita arkkitehti Arja Kasasen kaupunkisuunnitteluviraston

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 158. Valtuusto Sivu 1 / Maanhankinnan ja -luovutuksen sekä maankäyttösopimusten periaatteet 2015

Espoon kaupunki Pöytäkirja 158. Valtuusto Sivu 1 / Maanhankinnan ja -luovutuksen sekä maankäyttösopimusten periaatteet 2015 Valtuusto 09.11.2015 Sivu 1 / 1 2734/02.07.00/2015 Kaupunginhallituksen elinkeino- ja 69 1.6.2015 kilpailukykyjaosto Kaupunginhallituksen elinkeino- ja 95 19.10.2015 kilpailukykyjaosto Kaupunginhallitus

Lisätiedot

-- Merkitään pöytäkirjaan, että vs. tekninen johtaja Eero Talala esitteli asiaa kokouksessa.

-- Merkitään pöytäkirjaan, että vs. tekninen johtaja Eero Talala esitteli asiaa kokouksessa. Kaupunginhallitus 455 17.12.2013 Kaupunginhallitus 108 18.03.2014 Kaupunginhallitus 163 16.04.2014 Kaupunginhallitus 201 06.05.2014 Kaupunginhallitus 248 04.06.2014 Ruokapalvelupäällikön viran täyttäminen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 4/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 4/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 4/2017 1 (5) 7 Kaupunkiympäristön toimialan maankäyttö ja kaupunkirakenne -palvelukokonaisuuden tonttipäällikön viran täyttäminen HEL 2017-001324 T 01 01 01 01 Päätösehdotus

Lisätiedot

9 Terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen Perhe - ja sosiaalipalveluissa Työavain Päätös

9 Terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen Perhe - ja sosiaalipalveluissa Työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) 9 Terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen Perhe - ja sosiaalipalveluissa Työavain 45-1237-14 HEL 2014-013994 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lisätiedot Johtajalääkäri

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 (5) 26 Kaupunkiympäristön toimialan palvelut ja luvat -palvelukokonaisuuden asukas- ja yrityspalvelupäällikön viran täyttäminen HEL 2017-001326 T 01 01 01 01 Päätös

Lisätiedot

21 Ylihoitajan virkaan valinta neuvola- ja perhetyön jaokseen, työavain Päätös

21 Ylihoitajan virkaan valinta neuvola- ja perhetyön jaokseen, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 21 Ylihoitajan virkaan valinta neuvola- ja perhetyön jaokseen, työavain 45-788-14 HEL 2014-008582 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lapsiperheiden hyvinvointi-

Lisätiedot

10 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen; Idän sosiaalityö, työavain Päätös

10 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen; Idän sosiaalityö, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (11) 10 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen; Idän sosiaalityö, työavain 45-1505-14 HEL 2015-002037 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti kumota päätöksen 8

Lisätiedot

Kunnanjohtaja Olli Viitasaari on ilmoittanut irtisanoutuvansa virastaan 1.8.2015 lukien eläkkeelle siirtymisen johdosta.

Kunnanjohtaja Olli Viitasaari on ilmoittanut irtisanoutuvansa virastaan 1.8.2015 lukien eläkkeelle siirtymisen johdosta. Kunnanhallitus 95 02.03.2015 Kunnanhallitus 151 20.04.2015 Kunnanhallitus 158 27.04.2015 KUNNANJOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN 1921/01.01.01.01/2015 KHAL 02.03.2015 95 Kunnanjohtaja Olli Viitasaari on ilmoittanut

Lisätiedot

19 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös

19 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 19 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 45-1203-16 HEL 2016-013864 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lastensuojelun sosiaalityön päällikkö päätti

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (7) Varhaiskasvatuslautakunta Vakaj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (7) Varhaiskasvatuslautakunta Vakaj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (7) 61 Oikaisuvaatimus päivähoitoyksikkö Fregatti-Itämeri-Maininki päiväkodinjohtajan virkaan valinnasta HEL 2016-001620 T 01 01 01 01 Päätös päätti hylätä **********

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunginkanslia

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunginkanslia Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 29 Kaupunkiympäristön toimialan hallinto- ja lakipalvelujen hallintopäällikön viran täyttäminen HEL 2017-001908 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Viran täyttömenettely

Lisätiedot

Hakuajan päättymiseen mennessä virkaa hakivat seuraavat henkilöt:

Hakuajan päättymiseen mennessä virkaa hakivat seuraavat henkilöt: Kunnanhallitus 154 19.06.2012 Kunnanhallitus 177 07.08.2012 Kunnanvaltuusto 57 27.08.2012 Hallintojohtajan viran täyttäminen // KHALL 154 Hallintojohtaja Kunnanhallitus päätti kokouksessaan 17.04.2012

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 75

Espoon kaupunki Pöytäkirja 75 08.12.2014 Sivu 1 / 1 1857/00.04.01/2014 75 Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymän (HSY) ylimääräinen yhtymäkokous 19.12.2014 kokousedustajan määrääminen ja toimiohjeen antaminen Valmistelijat

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 42. Kaupunginhallitus 02.02.2015 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 42. Kaupunginhallitus 02.02.2015 Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 02.02.2015 Sivu 1 / 1 5299/01.02.01/2014 Kaupunginhallitus 37 19.1.2015 42 Oikaisuvaatimus aiheettomasti maksetun palkan takaisinperinnästä (Pöydälle 19.1.2015) Valmistelijat / lisätiedot:

Lisätiedot

2 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös

2 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 2 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 45-1435-14 HEL 2015-002922 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lastensuojelun sosiaalityön päätti koulutuksen,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 2/2017 1 (5) 6 Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan hallintojohtajan viran täyttäminen HEL 2016-014174 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää ottaa kulttuurin

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 13/ (7) Kaupunginhallitus Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastus

Järvenpää Pöytäkirja 13/ (7) Kaupunginhallitus Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastus Järvenpää Pöytäkirja 13/2017 1 (7) Aika 13.11.2017, klo 16:35-16:56 Paikka Järvenpää-talo, Venny-kabinetti Käsitellyt asiat 134 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastus 135 Kaupunginjohtajan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 (5) 23 Kaupunkiympäristön toimialan maankäyttö ja kaupunkirakenne -palvelukokonaisuuden tonttipäällikön viran täyttäminen HEL 2017-001324 T 01 01 01 01 Päätös päätti

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto Talous- ja tukipalvelut Osastopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto Talous- ja tukipalvelut Osastopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 311 Asiakasmaksut ja perintä -yksikön taloussihteerin viran täyttäminen, työavain 45-704-16 HEL 2016-008694 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut -osaston osastopäällikkö

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 34. Valmistelijat / lisätiedot: Riikka Kiljander-Kiiskinen, puh

Espoon kaupunki Pöytäkirja 34. Valmistelijat / lisätiedot: Riikka Kiljander-Kiiskinen, puh 16.05.2016 Sivu 1 / 1 793/2016 01.01.01 34 Oikaisuvaatimus toimitilapäällikön virkavalinnasta Valmistelijat / lisätiedot: Riikka Kiljander-Kiiskinen, puh. 043 825 2866 etunimi.sukunimi@espoo.fi Päätösehdotus

Lisätiedot

19 Sosiaalityöntekijän virkaan valinta, työavain Päätös

19 Sosiaalityöntekijän virkaan valinta, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 19 Sosiaalityöntekijän virkaan valinta, työavain 7-353-18 HEL 2018-006148 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen, kokemuksen ja haastattelussa

Lisätiedot

1 kutsua virkaa hakeneista haastateltaviksi seuraavat hakijat:

1 kutsua virkaa hakeneista haastateltaviksi seuraavat hakijat: Kunnanhallitus 8.09.05 Kunnanhallitus 9 0..05 Henkilöstöjohtajan viran, vakanssinumero 00000089, täyttäminen 68/0.0.00/05 Kunnanhallitus 8.09.05 Kunnanhallitus julisti kokouksessaan 0.8.05 henkilöstöjohtajan

Lisätiedot

Opettajien valintaprosessi Virve Kemppi 26.2.2013

Opettajien valintaprosessi Virve Kemppi 26.2.2013 Opettajien valintaprosessi Virve Kemppi 26.2.2013 Opettajavirkojen täyttäminen peruskouluissa ja lukioissa Opettajavirkojen ja tuntiopettajan tehtävien täyttäminen vakinaisesti 1.8.2013 alkaen Koulut antoivat

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Varhaiskasvatusvirasto

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Varhaiskasvatusvirasto Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (5) 39 Päivähoitoyksikkö Franzenian päiväkodinjohtajan virkaan valinta HEL 2015-003621 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen, kokemuksen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Osastopäällikkö. Koeaika on kuusi kuukautta.

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Osastopäällikkö. Koeaika on kuusi kuukautta. Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 52 Terveysasemat ja sisätautien poliklinikka, johtavan ylihoitajan virka, työavain 45-437-16 HEL 2016-004589 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti koulutuksen,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6)

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 16 n maankäyttö ja kaupunkirakenne -palvelukokonaisuuden, maankäytön yleissuunnittelu -palvelun yleiskaavoitus -yksikön päällikön viran täyttäminen HEL 2017-005712 T

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 8/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 8/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 8/2017 1 (5) 9 Kaupunkiympäristön toimialan rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuuden ylläpitopäällikön viran täyttäminen HEL 2017-003339 T 01 01 01 01 Päätösehdotus

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 37. Kaupunginhallitus 19.01.2015 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 37. Kaupunginhallitus 19.01.2015 Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 19.01.2015 Sivu 1 / 1 5299/01.02.01/2014 37 Oikaisuvaatimus aiheettomasti maksetun palkan takaisinperinnästä Valmistelijat / lisätiedot: Pekka Harju, puh. 046 877 2591 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 243. Valtuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 243. Valtuusto Sivu 1 / 1 Valtuusto..06 Sivu / /06 00.00.0.00 Kaupunginhallitus 75 5..06 Valtuutetun, kaupunginhallituksen jäsenen, kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaoston jäsenen ja kaupunginhallituksen tila- ja

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 (4) SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALA Terveys- ja päihdepalvelut Psykiatria- ja päihdepalvelut 22.8.

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 (4) SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALA Terveys- ja päihdepalvelut Psykiatria- ja päihdepalvelut 22.8. HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 (4) 8 Kalasataman psykiatrian poliklinikan sosiaalityöntekijän virkaan valinta, työavain 7-1217-18 Päätös päätti ottaa koulutuksen, kokemuksen ja haastattelussa osoitetun

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (5) Kaupunkiympäristölautakunta Asia/ Valintamenettely ja viran kelpoisuusvaatimukset

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (5) Kaupunkiympäristölautakunta Asia/ Valintamenettely ja viran kelpoisuusvaatimukset Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2018 1 (5) 186 Oikaisuvaatimus kaupunkiympäristön toimialan, rakennukset ja yleiset alueet palvelukokonaisuuden tilapalveluiden yritysvuokrausyksikön päällikön viran täyttämispäätöksestä

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Edustajan nimeäminen ja toimiohjeen antaminen Espoon Asunnot Oy:n vuoden 2014 varsinaiseen yhtiökokoukseen

Espoon kaupunki Pöytäkirja Edustajan nimeäminen ja toimiohjeen antaminen Espoon Asunnot Oy:n vuoden 2014 varsinaiseen yhtiökokoukseen 24.02.2014 Sivu 1 / 1 856/00.04.02/2014 12 Edustajan nimeäminen ja toimiohjeen antaminen Espoon Asunnot Oy:n vuoden 2014 varsinaiseen yhtiökokoukseen Valmistelijat / lisätiedot: Taija Rönnberg, puh. 09

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (5) 50 Kaupunkiympäristön toimialan palvelut ja luvat -palvelukokonaisuuden rakennusvalvontapäällikön viran täyttäminen HEL 2017-001923 T 01 01 01 01 Päätös päätti

Lisätiedot

Khall 267 Valmistelija hallintojohtaja Liisa Virkkunen, p. 0505-395 0302

Khall 267 Valmistelija hallintojohtaja Liisa Virkkunen, p. 0505-395 0302 267 12.10.2010 295 26.10.2010 324 10.11.2010 341 16.11.2010 33 01.02.2011 Ii-instituutti-liikelaitoksen johtajan viran perustaminen ja viran aukijulistaminen/virkavalinnan valmistelu/viran vaali/virkavaalin

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 41/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Päätösehdotus Kaupunginhallitus päättää perustaa 1.12.

Helsingin kaupunki Esityslista 41/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Päätösehdotus Kaupunginhallitus päättää perustaa 1.12. Helsingin kaupunki Esityslista 41/2016 1 (5) 7 Palvelukokonaisuuksien johtajien virkojen perustaminen ja täyttömenettely sekä sosiaali- ja terveysviraston osastopäälliköiden virkojen virkanimikkeiden muuttaminen

Lisätiedot

22 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös

22 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 22 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 45-815-16 HEL 2016-009712 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lastensuojelun sosiaalityön päällikkö päätti ottaa

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 7/ (6) Nuorisolautakunta Ntj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 7/ (6) Nuorisolautakunta Ntj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 7/2012 1 (6) 75 Nuorisotoimenjohtajan viran täyttäminen HEL 2012-005580 T 01 01 01 01 Päätös Käsittely päätti esittää kaupunginhallitukselle lausuntonaan, että nuorisoasiainkeskuksen

Lisätiedot

Kaupunginhallitus 38 09.02.2016 Kaupunginhallitus 76 08.03.2016. Hirsikampuksen apulaisrehtorin viran täyttäminen 883/07.00/2015, 947/03.

Kaupunginhallitus 38 09.02.2016 Kaupunginhallitus 76 08.03.2016. Hirsikampuksen apulaisrehtorin viran täyttäminen 883/07.00/2015, 947/03. Kaupunginhallitus 38 09.02.2016 Kaupunginhallitus 76 08.03.2016 Hirsikampuksen apulaisrehtorin viran täyttäminen 883/07.00/2015, 947/03.05/2016 KH 09.02.2016 38 Kaupunginhallitus on kokouksessaan 22.12.2015

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (8) Tarkastuslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (8) Tarkastuslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/2018 1 (8) 23 Tarkastuslautakunnan esitys kaupunginvaltuustolle tarkastusjohtajan valinnasta HEL 2017-013147 T 01 01 01 01 Päätös Käsittely päätti esittää kaupunginvaltuustolle

Lisätiedot

KH 299 Valmistelija/lisätiedot: Kaupunginsihteeri Juha Willberg, puh

KH 299 Valmistelija/lisätiedot: Kaupunginsihteeri Juha Willberg, puh Kaupunginhallitus 299 20.06.2016 Rakennustarkastajan viran täyttäminen 1049/01.01.01.00/2015 KH 299 Valmistelija/lisätiedot: Kaupunginsihteeri Juha Willberg, puh. 040 501 1561 Rakennuslautakunta on käsitellyt

Lisätiedot

laaja-alaisen erityisopetuksen lehtorin virkaan (vakanssi n:o ) Päätös Rehtori päätti kokonaisarvion perusteella valita Stadin ammattiopiston

laaja-alaisen erityisopetuksen lehtorin virkaan (vakanssi n:o ) Päätös Rehtori päätti kokonaisarvion perusteella valita Stadin ammattiopiston Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) 42 Laaja-alaisen erityisopetuksen lehtorin virka (vakanssi n:o 422290) HEL 2014-004918 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Rehtori päätti kokonaisarvion perusteella

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Pelastuslaitos 50/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Pelastuslaitos 50/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 60 Kahden palomestarin viran täyttäminen HEL 2013-013772 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa palomestarin virkoihin (vakanssinumero 017823 ja vakanssinumero

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 9/2015 1 (5) Nuorisolautakunta Ntj/4 20.10.2015

Helsingin kaupunki Esityslista 9/2015 1 (5) Nuorisolautakunta Ntj/4 20.10.2015 Helsingin kaupunki Esityslista 9/2015 1 (5) 4 Nuorisoasiainkeskuksen kehittämisosaston osastopäällikön viran täyttäminen HEL 2015-007951 T 01 01 01 01 Esitysehdotus Hakuprosessi esittää kaupunginhallitukselle,

Lisätiedot

Sivistystoimenjohtaja-hallintojohtajan viran hakuilmoitus jaetuissa asiakirjoissa.

Sivistystoimenjohtaja-hallintojohtajan viran hakuilmoitus jaetuissa asiakirjoissa. Kunnanhallitus 308 10.11.2014 Kunnanvaltuusto 60 10.11.2014 Kunnanhallitus 333 01.12.2014 Kunnanhallitus 341 08.12.2014 Kunnanhallitus 348 15.12.2014 Kunnanhallitus 26 26.01.2015 Kunnanhallitus 51 09.02.2015

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto Talous- ja tukipalvelut Osastopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto Talous- ja tukipalvelut Osastopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 80, Asiakasmaksut ja perintä -yksikön taloussihteerin viran täyttäminen, työavain 45-166-17 HEL 2017-001961 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut -osaston osastopäällikkö

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen palvelukokonaisuus

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen palvelukokonaisuus Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 8 Varhaiskasvatusyksikkö Louhikko-Pyynikin päiväkodinjohtajan viran täyttäminen HEL 2017-004072 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa lastentarhanopettaja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 26/ (6) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 26/ (6) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 26/2016 1 (6) 108 Toimialan palvelukokonaisuuksien ason virkojen täyttömenettely ja kelpoisuusehdot HEL 2016-013422 T 01 01 00 Päätös päätti, että toimialojen palvelukokonaisuuksia

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 127. Valmistelijat / lisätiedot: Satu Valli, puh Markus Syrjänen, puh

Espoon kaupunki Pöytäkirja 127. Valmistelijat / lisätiedot: Satu Valli, puh Markus Syrjänen, puh 26.10.2016 Sivu 1 / 1 2751/2016 01.01.01 127 Oikaisuvaatimus pitkäaikaishoitopäällikön virkavalinnasta Valmistelijat / lisätiedot: Satu Valli, puh. 050 383 7429 Markus Syrjänen, puh. 09 816 23000 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

ESPOON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ OMNIA PÖYTÄKIRJA 3 Hallitus 23.4.2015

ESPOON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ OMNIA PÖYTÄKIRJA 3 Hallitus 23.4.2015 Kokoustiedot Aika: torstai 23.4.2015 klo 18.30 19.15. Paikka: Lehtimäentie 1 D, Espoon keskus Saapuvilla olleet jäsenet: Muut saapuvilla olleet: Pirjo Kemppi-Virtanen, puheenjohtaja jäsen Espoo Kaisa Alaviiri,

Lisätiedot

KH 04.06.2014 247 Ympäristöjohtaja Pentti Laamanen on toimittanut 16.4.2014 seuraavan ilmoituksen työnantajalle eläkkeelle jäämisestään:

KH 04.06.2014 247 Ympäristöjohtaja Pentti Laamanen on toimittanut 16.4.2014 seuraavan ilmoituksen työnantajalle eläkkeelle jäämisestään: Kaupunginhallitus 247 04.06.2014 Kaupunginhallitus 315 19.08.2014 Kaupunginhallitus 329 02.09.2014 Ympäristöjohtajan viran täyttäminen 422/03.05/2014, 468/03.05/2014 KH 04.06.2014 247 Ympäristöjohtaja

Lisätiedot