TIETO-X:N LIIKEVAIHTO JA -VOITTO KASVOIVAT ENSIMMÄISELLÄ NELJÄNNEKSELLÄ VOIMAKKAASTI

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TIETO-X:N LIIKEVAIHTO JA -VOITTO KASVOIVAT ENSIMMÄISELLÄ NELJÄNNEKSELLÄ VOIMAKKAASTI"

Transkriptio

1 1 (10) Pörssitiedote TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA TIETO-X:N LIIKEVAIHTO JA -VOITTO KASVOIVAT ENSIMMÄISELLÄ NELJÄNNEKSELLÄ VOIMAKKAASTI - Katsauskauden liikevaihto oli 9,0 MEUR (2005: 6,0 MEUR). - Katsauskauden liikevoitto oli 1,0 MEUR (2005: 0,5 MEUR). - Järjestelmäpalvelut-liiketoimintayksikön katsauskauden liikevaihto oli 3,3 MEUR (2005: 2,9 MEUR) ja liikevoitto 0,5 MEUR (2005: 0,3 MEUR). - Tietoliikenne-liiketoimintayksikön katsauskauden liikevaihto oli 5,8 MEUR (2005: 3,1 MEUR) ja liikevoitto 0,9 MEUR (2005: 0,5 MEUR). - Yhtiön liikevaihdon ennakoidaan vuoden 2006 toisella neljänneksellä ylittävän merkittävästi edellisvuoden toisen neljänneksen liikevaihdon ja koko vuoden liikevaihdon kasvavan selvästi edellisvuoden liikevaihtoa suuremmaksi. - Yhtiön liikevoittoprosentin odotetaan vuoden 2006 toisella neljänneksellä ylittävän selvästi edellisvuoden toisen neljänneksen tason. Myös koko vuoden kannattavuuden ennakoidaan olevan edellisvuotta paremman. Tieto-X:n liikevaihto kasvoi vuoden 2006 ensimmäisellä neljänneksellä voimakkaasti ja ylitti edellisvuoden ensimmäisen neljänneksen liikevaihdon 50,0 prosentilla ollen 9,0 MEUR (2005: 6,0 MEUR). Yhtiön liikevaihdon kasvuun on vaikuttanut Tieto-X:n vahva orgaaninen kasvu sekä vuoden 2005 viimeisellä neljänneksellä hankitun Vega Technologies Oy:n liikevaihto. Tieto-X:n ja Vega Technologies Oy:n yhdistetty pro forma liikevaihto kasvoi 26,9 prosenttia. Liiketoiminnan liikevoitto ylitti ensimmäisellä neljänneksellä viime vuoden vastaavan ajanjakson kannattavuustason 104,1 prosentilla; liikevoitto oli 1,0 MEUR (2005: 0,5 MEUR). IFRSlaskentakäytännöistä johtuen Vega Technologies Oy:n hyvä kannattavuus ei kokonaisuudessaan vaikuttanut koko konsernin ensimmäisen neljänneksen kannattavuuteen. Tieto-X:n ja Vega Technologies Oy:n yhdistetty pro forma liikevoitto kasvoi 40,7 prosenttia. Liiketoiminta Tieto-X toimii tietotekniikka-alan palvelumarkkinoilla tarjoten asiakkailleen joustavia asiakkaan kilpailukykyä ja riskien hallintaa tukevia ohjelmistokehityksen ja ohjelmistojen ylläpidon ratkaisuja. Tieto-X:n palvelut ulottuvat asiantuntijatyöstä ja konsultoinnista kokonaisvastuullisiin ohjelmistojen projektitoimituksiin ja ohjelmistojen ylläpitopalveluihin. Tieto-X:n liiketoiminta on organisoitu kahteen liiketoimintayksikköön, Järjestelmäpalvelut- ja Tietoliikenne-yksiköihin. Järjestelmäpalvelut-yksikkö kehittää ja ylläpitää asiakasyritystensä tietojärjestelmien osana olevia ohjelmistoja. Yksikön merkittävimmät asiakkaat toimivat finanssi- ja julkisella sektorilla. Tietoliikenneyksikkö tarjoaa ohjelmistokehitys-, ohjelmistointegrointi- ja testauspalveluita tietoliikennealan laite- ja verkkovalmistajille. Yksikön asiakaskunta koostuu johtavista globaaleilla markkinoilla toimivista matka- ja älypuhelinvalmistajista, mobiiliverkkotoimittajista ja teleoperaattoreista.

2 2 (10) Järjestelmäpalvelut Tieto-X:n Järjestelmäpalvelut-yksikkö käynnisti vuoden 2005 toisella vuosipuoliskolla useita uusia asiakashankkeita, jotka jatkuivat kuluvan vuoden ensimmäiselle neljännekselle. Kun myös ensimmäisen neljänneksen aikana saatiin uusia asiakastoimeksiantoja, yksikön liikevaihto kasvoi edellisen vuoden ensimmäiseen neljännekseen verrattuna yhteensä 12,9 prosenttia. Yli puolet yksikön ensimmäisen neljänneksen liikevaihdosta kertyi uusista laaja-alaisista palveluista sekä kokonaisvastuullisista ohjelmistotuotannon palveluista. Palveluiden kehittämistä jatketaan kuluvan vuoden aikana. Kasvanut liikevaihto ja hyvä laskutusaste johtivat myös yksikön kannattavuuden merkittävään paranemiseen. Toimialan hitaasta yleisestä kasvusta johtuen kilpailutilanne Järjestelmäpalvelut-yksikön markkinoilla säilyi edelleen kireänä. Tietoliikenne Tieto-X:n Tietoliikenne-yksikön liiketoiminnan orgaaninen volyymi kasvoi vuoden 2005 toisen vuosipuoliskon aikana merkittävästi yksikön käynnistäessä useita uusia asiakasprojekteja. Myönteinen kehitys jatkui kuluvan vuoden ensimmäisellä neljänneksellä ja yksikön liiketoiminnan volyymi kasvoi edelleen. Liikevaihtoa kasvatti lisäksi vuoden 2005 lokakuussa ostetun Vega Technologies Oy:n liikevaihto. Vegan liiketoimintojen integrointi Tieto-X:n organisaatioon on edennyt suunnitelmien mukaisesti. Vegan Symbian-ohjelmistosuunnittelu- ja projektiosaaminen ovat entisestään lisänneet Tietoliikenne-yksikön älypuhelinvalmistajille tarjoamien Symbian-ohjelmistopalveluiden houkuttelevuutta ja parantaneet yhtiön kilpailukykyä nopeasti kasvavilla älypuhelinohjelmistojen markkinoilla. Tietoliikenne-yksikön kannattavuus oli alkuvuodesta hyvällä tasolla. IFRS-laskentakäytännöistä johtuen Vega Technologies Oy:n hyvä kannattavuus ei vielä kokonaisuudessaan vaikuttanut Tietoliikenne-yksikön ja koko konsernin ensimmäisen neljänneksen kannattavuuteen. Tieto-X perusti lokakuussa 2005 Symbian-älypuhelimien sekä muiden matkaviestimien ohjelmistotestauspalveluja tuottavan tytäryhtiön Testhouse Oy:n ja sen Tallinnassa toimivan tytäryhtiön Testhouse Estonia OÜ:n. Testhouse-palvelun ensimmäiset toimeksiannot käynnistyivät loppuvuodesta 2005 ja niitä toteutettiin katsauskauden aikana. Kilpailu johtavien kansainvälisten matka- ja älypuhelinvalmistajien ohjelmistohankkeista on edelleen kovaa. Etenkin Symbian- ohjelmistokehityspalveluiden markkinoiden uskotaan kasvavan merkittävästi ja tarjoavan kasvumahdollisuuksia Tieto-X:n Tietoliikenne-yksikölle. Liikevaihto Tieto-X:n liikevaihto kasvoi katsauskaudella 50,0 prosenttia edellisvuotta suuremmaksi ollen 9,0 MEUR (2005: 6,0 MEUR). Katsauskauden liikevaihdosta kertyi Tietoliikenne-yksiköstä 64 prosenttia ja Järjestelmäpalvelut-yksiköstä 36 prosenttia.

3 3 (10) Liikevaihto segmenteittäin 1000 EUR Tietoliikenne Järjestelmäpalvelut Konsernin sisäiset eliminoinnit Hallinto Konserni yhteensä Tulos Yhtiön liikevoitto kasvoi katsauskaudella 104,1 prosenttia edellisvuotta korkeammaksi ja oli 1,0 MEUR eli 10,8 prosenttia liikevaihdosta (2005: 0,5 MEUR, 8,0 prosenttia liikevaihdosta). Katsauskauden tulos parani 68,7 prosenttia ja oli 0,7 MEUR eli 7,8 prosenttia liikevaihdosta (2005: 0,4 MEUR, 6,9 % liikevaihdosta). Tulos per osake oli 0,09 Eur (2005: 0,06 Eur). Liiketoiminnan kassavirta osakkeelta oli 0,10 Eur (2005: - 0,10 Eur). Liikevoitto segmenteittäin 1000 EUR Tietoliikenne Järjestelmäpalvelut Hallinto Konserni yhteensä Hallinnon kulujen osuus kokonaiskuluista eroaa vertailutietojen osalta osavuosikatsauksessa ajalta esitetyista luvuista johtuen tilinpäätöksessä tilikaudelta tehdystä laskentasäännösten muutoksesta. Pääoman tuotto Sijoitetun pääoman tuotto (ROI) oli katsauskaudella 30,3 prosenttia (2005: 26,0 prosenttia). Oman pääoman tuotto (ROE) oli 33,7 prosenttia (2005: 22,2 prosenttia). Tase ja rahoitus Taseen loppusumma oli 20,0 MEUR (2005: 10,9 MEUR). Maksuvalmius säilyi katsauskauden aikana hyvänä. Konsernin likvidit varat sisältäen rahoitusvarat olivat katsauskauden lopussa 3,3 MEUR (2005: 3,5 MEUR). Likvidien varojen väheneminen johtui Vega Technologies Oy:n kauppahinnan toisen erän maksuun käytetyistä kassavaroista sekä osingonmaksusta. Vega Technologies Oy:n kaupan loppukauppahinnan maksua varten yhtiö otti aiemmin ilmoitetun neljän miljoonan sijasta kolme miljoonaa lisälainaa, jolloin kauppaan kokonaisuudessaan käytetty ulkopuolinen rahoitus nousi kuuteen miljoonaan euroon aiemmin ennakoidun seitsemän miljoonan sijasta.

4 4 (10) Kassavirta Yhtiön liiketoiminnan kassavirta oli katsauskaudella 0,7 MEUR (2005: -0,8 MEUR). Henkilöstö Henkilöstön määrä oli katsauskauden aikana keskimäärin 458 (2005: 317) ja kauden lopussa 460 (2005: 319). Osakkeet ja osakepääoma Tieto-X:n osakepääoma oli katsauskauden lopussa ,00 EUR ja osakkeiden kokonaismäärä osaketta. Osakkeiden kirjanpidollinen vasta-arvo on 0,04 euroa. Kansainvälisessä arvopaperikaupassa käytettävä ISIN-koodi on FI ja kaupankäyntitunnus TIX1V. Kaupankäynti Tieto-X:n osakkeella Helsingin Pörssin Pre-listalla alkoi ja NMlistalla Alin kurssinoteeraus katsauskauden aikana oli 3,75 euroa ja ylin 4,54 euroa. Päätöskurssi oli 4,25 euroa. Osakkeenomistajien määrä oli Yksityishenkilöt omistivat 60 prosenttia ja yhteisöt 40 prosenttia yhtiön osakkeista. Ulkomaalaisomistuksen osuus oli 8 prosenttia. Tieto-X Oyj:n varsinainen yhtiökokous Tieto-X Oyj:n varsinainen yhtiökokous vahvisti yhtiön tilinpäätöksen konsernitilinpäätöksineen tilikaudelta ja myönsi vastuuvapauden hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle sekä päätti, että osinkona jaetaan 0,18 euroa osakkeelta. Yhtiökokous vahvisti yhtiön hallituksen jäsenmääräksi 6 jäsentä. Hallitukseen valittiin uudelleen Eero Hurme, Tero Laaksonen, Esko Siik ja Seppo Jaatinen sekä uusina jäseninä Matti Järvinen ja Matti Makkonen. Hallitus valitsi yhtiökokouksen jälkeen pitämässään kokouksessa hallituksen puheenjohtajaksi Tero Laaksosen ja varapuheenjohtajaksi Eero Hurmeen. Nimitysvaliokuntaan yhtiökokous valitsi osakkeenomistajien edustajiksi Peter Ramsayn ja Jari Sundströmin. Optio-ohjelma Yhtiökokous päätti optio-ohjelmasta seuraavasti: Optioiden lukumäärä on optio-oikeutta. Optio-ohjelman perusteella yhtiön osakepääoma voi nousta enintään euroa ja osakemäärä osaketta. Optiosarjojen III A/1 ja III A/2 merkintähinta määräytyy yhtiön osakkeen kaupankäynnillä painotetulla keskikurssilla ajalta Optiosarjojen III B/1 ja III B/2 merkintähinta määräytyy yhtiön osakkeen kaupankäynnillä painotetulla keskikurssilla ajalta III A/1 optio-oikeuksilla osakkeiden merkintäaika alkaa III A/2 optio-oikeuksilla osakkeiden merkintäaika alkaa III B/1 optio-oikeuksilla osakkeiden merkintäaika alkaa III B/2 optio-oikeuksilla osakkeiden merkintäaika alkaa Osakkeiden merkintäaika päättyy kaikilla optio-oikeuksilla päättyy

5 5 (10) Hallituksen valtuutukset Yhtiökokous valtuutti hallituksen yhden vuoden kuluessa yhtiökokouksesta lukien päättämään osakepääoman korottamisesta ja/tai vaihtovelkakirjalainan ottamisesta siten, että uusmerkinnässä merkittävien ja vaihtovelkakirjalainoja vastaan vaihdettavien uusien osakkeiden perusteella osakepääoma voi korottua yhteensä enintään ,60 euroa. Yhtiökokous valtuutti hallituksen yhden vuoden kuluessa yhtiökokouksesta lukien hankkimaan voitonjakoon käytettävissä olevilla varoilla enintään yhtiön omaa osaketta. Yhtiökokous valtuutti hallituksen yhden vuoden kuluessa yhtiökokouksesta lukien luovuttamaan enintään yhtiön hankkimaa omaa osaketta. Tulevaisuuden näkymät Useat tutkimuslaitokset arvioivat Suomen tietotekniikan palvelumarkkinoiden kasvavan vuoden 2006 aikana 3-4 prosenttia. Mikäli yleinen taloudellinen ilmapiiri säilyy positiivisena, yritysten uskotaan kuluvan vuoden aikana edelleen hieman kasvattavan tietojärjestelmiensä ja ohjelmistojensa uusimiseen ja kehittämiseen suunnattuja investointeja. Julkisella sektorilla investointien kasvu saattaa olla hieman yksityistä sektoria voimakkaampaa. Tieto-X:n Järjestelmäpalvelut-yksikön asiakasyritysten ja -organisaatioiden odotetaan kuluvan vuoden aikana jatkavan maltillisia tietotekniikkainvestointejaan, minkä uskotaan lisäävän yksikön palveluiden kysyntää. Lisäksi yksikössä kehitettyjen uusien palvelukonseptien kysynnän odotetaan kuluvan vuoden aikana edelleen kasvavan. Myös Tietoliikenne-yksikön liiketoiminnan ennakoidaan vuoden aikana kehittyvän positiivisesti uusien kokonaisvastuullisten projekti- ja palvelumallien sekä älypuhelinmarkkinoiden vetämänä. Vuoden 2005 viimeisen neljänneksen ja kuluvan vuoden ensimmäisen neljänneksen hyvästä orgaanisesta kasvusta sekä Vega Technologies Oy:n ostosta johtuen Tieto-X:n liiketoiminnan volyymi on tällä hetkellä merkittävästi korkeammalla tasolla kuin vuotta aikaisemmin. Koko yhtiön liikevaihdon ennakoidaan yksiköiden tilaus- ja tarjouskantojen perusteella kasvavan vuoden toisella neljänneksellä merkittävästi viime vuotista suuremmaksi. Molempien yksiköiden hyvästä laskutusasteesta johtuen myös liikevoittoprosentin odotetaan ylittävän selvästi viime vuoden toisen neljänneksen tason. Yhtiön koko vuoden liikevaihdon odotetaan kasvavan selvästi vuoden 2005 liikevaihtoa suuremmaksi. Yhtiön koko vuoden kannattavuuden ennustetaan muodostuvan edellisvuotta paremmaksi. TIETO-X -KONSERNI Osavuosikatsaus on laadittu kansainvälisten tilinpäätösstandardien (IFRS) kirjaamis- ja arvostusperiaatteiden mukaisesti. Tuloslaskelman ja taseen luvut ovat konsernilukuja. Konsernilukuihin on yhdistelty kaikki konserniyhtiöt. Alkuperäinen osavuosikatsaus on suomenkielinen. Englanninkielinen osavuosikatsaus on käännös. Luvut eivät ole tilintarkastettuja.

6 6 (10) KONSERNIN TULOSLASKELMA, 1000 EUR Muutos Liikevaihto ,0 % Liiketoiminnan kulut ,3 % LIIKEVOITTO ,1 % Rahoitustuotot ja kulut ,7 % 101 Voitto ennen veroja ,0 % Tuloverot ,0 % KATSAUSKAUDEN VOITTO ,7 % KONSERNIN TASE, 1000 EUR VARAT PITKÄAIKAISET VARAT Aineelliset käyttöomaisuushyödykkeet Liikearvo Aineettomat käyttöomaisuushyödykkeet Laskennalliset verosaamiset Pitkäaikaiset saamiset Muut rahoitusvarat PITKÄAIKAISET VARAT YHTEENSÄ LYHYTAIKAISET VARAT Myyntisaamiset Muut saamiset Rahoitusvarat Rahavarat LYHYTAIKAISET VARAT YHTEENSÄ VARAT YHTEENSÄ OMA PÄÄOMA JA VELAT OMA PÄÄOMA Osakepääoma Ylikurssirahasto Osakeanti Omien osakkeiden rahasto Arvonmuutos- ja muut rahastot Ed. tilikausien voitto Tilikauden voitto OMA PÄÄOMA YHTEENSÄ

7 7 (10) VELAT Pitkäaikaiset velat Lyhytaikaiset velat VELAT YHTEENSÄ OMA PÄÄOMA JA VELAT YHTEENSÄ OMAN PÄÄOMAN MUUTOKSET 1000 EUR Osakepääoma Osakeanti Omien osakkeiden rahasto Ylikurssirahasto Arvonmuutosja muut rahastot Ed. tilikausien voitto Yht. Oma pääoma Rahastointi 9 9 Uusmerkintä Maksettu osinko Kauden voitto Oma pääoma Oma pääoma Rahastointi Uusmerkintä Osinko Kauden voitto Oma pääoma

8 8 (10) KONSERNIN RAHOITUSLASKELMA, EUR Liiketoiminta Voitto ennen veroja Oikaisut yhteensä Käyttöpääoman muutos Käyttöomaisuuden myyntivoitot Välittömät verot Liiketoiminnan kassavirta Investoinnit Investoinnit aineellisiin ja aineettomiin hyödykkeisiin Rahoitusvarojen muutos Käyttöomaisuuden myynnit Tytäryritysten hankinta Investointien kassavirta yht Kassavirta ennen rahoitusta Rahoitus Maksetut osingot Omien osakkeiden hankinta Lainojen nostot Velkojen lyhennykset Osakeanti Realisoidut sijoitustodistukset LA lainasaamisten muutos Rahoitus yhteensä Rahavarojen muutos Rahavarat kauden alussa Rahavarat kauden lopussa

9 9 (10) KONSERNIN TULOSLASKELMA KVARTAALEITTAIN, 1000 EUR Q1/2006 Q4/2005 Q3/2005 Q2/2005 Q1/ Liikevaihto Liiketoiminnan kulut LIIKEVOITTO Rahoitustuotot ja -kulut Voitto ennen veroja Tuloverot VERTAILUJAKSON TULOS SEGMENTTIRAPORTOINTI Liikevaihto segmenteittäin Tietoliikenne Järjestelmäpalvelut Hallinto Eliminoinnit Liikevaihto yhteensä Liikevoitto segmenteittäin Tietoliikenne Järjestelmäpalvelut Hallinto Liikevoitto yhteensä Liikevoitto liikevaihdosta % 10,8 8,0 9,2 Korko- ja rahoitustuotot Voitto ennen veroja Verot KATSAUSKAUDEN VOITTO

10 10 (10) TUNNUSLUKUJA Tulos/osake, EUR 0,09 0,06 0,26 Oma pääoma/osake, EUR 1,08 0,95 1,17 Liiketoiminnan kassavirta/osake, 0,10-0,10 0,22 EUR Sijoitetun pääoman tuotto, % 30,3 26,0 26,1 Oman pääoman tuotto, % 33,7 22,2 22,9 Liikevoitto/liikevaihto, % 10,8 8,0 9,2 MUITA TIETOJA Henkilöstö keskimäärin Henkilöstö kauden lopussa VASTUUT Omasta puolesta Vuokratakuut (pankkitalletukset), teur Leasingvastuut, teur Ei purettavissa olevat vuokravastuut teur Seuraavat katsaukset Osavuosikatsaus ajalta julkaistaan TIETO-X OYJ Hallitus Lisätietoja antaa: Tieto-X Oyj toimitusjohtaja Kari Happonen puh , GSM , kari.happonen@tieto-x.fi Jakelu: Helsingin Pörssi Keskeiset tiedotusvälineet Neither this press release nor any copy of it may be taken, transmitted into or distributed in the United States of America or its territories or possessions.

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1(9) Pörssitiedote 25.7.2006 TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.1. - 30.6.2006 TIETO-X:N LIIKEVAIHTO JA -VOITTO KASVOIVAT ENSIMMÄISELLÄ VUOSIPUOLISKOLLA VOIMAKKAASTI - Katsauskauden liikevaihto oli

Lisätiedot

TIETO-X:N OSAVUOSIKATSAUS

TIETO-X:N OSAVUOSIKATSAUS TIETO-X:N OSAVUOSIKATSAUS TIETO-X OYJ PÖRSSITIEDOTE 21.7.2005 TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.1.-30.6.2005 TIETO-X:N ENSIMMÄINEN VUOSIPUOLISKO ENNUSTEIDEN MUKAINEN - Liikevaihto oli 12,6 MEUR (2004:

Lisätiedot

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1 (7) Tieto-X Oyj Pörssitiedote 19.10.2004 TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.1.-30.9.2004 Tieto-X:n liikevaihto kasvoi 33,0 prosenttia ja liikevoitto ennen liikearvon poistoja 92,0 prosenttia edellisvuoteen

Lisätiedot

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.1.-30.6.2003

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.1.-30.6.2003 Tieto-X Oyj Pörssitiedote 12.8.2003 1 (6) TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.1.-30.6.2003 Tieto-X:n liikevaihto kasvoi 4,4 prosenttia ja liikevoitto ennen liikearvon poistoja 25,4 prosenttia edellisvuoteen

Lisätiedot

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1(13) Tieto-X Oyj Pörssitiedote 27.4.2005 TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.1.-31.3.2005 Tieto-X:n ensimmäinen neljännes ennusteiden mukainen - Liikevaihto oli 6,0 MEUR (2004: 6,5 MEUR) - Liikevoitto

Lisätiedot

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA TIETO-X OYJ PÖRSSITIEDOTE 21.4.2004 1 (7) TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.1.-31.3.2004 Tieto-X:n liikevaihto ja kannattavuus kasvoivat ennakoidusti. Tieto-X:n liikevaihto jatkoi vuoden ensimmäisellä

Lisätiedot

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1 (7) Tieto-X Oyj Pörssitiedote 3.8.2004 TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.1.-30.6.2004 Tieto-X:n liikevaihto kasvoi 34,8 prosenttia ja liikevoitto ennen liikearvon poistoja 97,0 prosenttia edellisvuoteen

Lisätiedot

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.1. - 30.9.2006

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.1. - 30.9.2006 1(9) Pörssitiedote 25.10.2006 TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.1. - 30.9.2006 TIETO-X:N LIIKEVAIHTO JA -VOITTO KASVOIVAT VOIMAKKAASTI - Katsauskauden liikevaihto oli 27,0 MEUR (2005: 18,3 MEUR).

Lisätiedot

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.1.-30.9.2003

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.1.-30.9.2003 Tieto-X Oyj Pörssitiedote 22.10.2003 1 (6) TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.1.-30.9.2003 Tieto-X:n liikevaihto kasvoi edelleen, kannattavuus heikkeni hieman. Tieto-X:n liikevaihto jatkoi edelleen

Lisätiedot

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.1.-31.3.2003

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.1.-31.3.2003 1 (7) TIETO-X OYJ PÖRSSITIEDOTE 23.04.2003 KLO 9.00 TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.1.-31.3.2003 Liikevaihto ja kannattavuus jäivät ennakoidusti viimevuotista pienemmiksi, mutta loppuvuodesta 2002

Lisätiedot

TIETO-X:N LIIKETOIMINTA KEHITTYI KOLMANNELLA NELJÄNNEKSELLÄ SUOTUISASTI

TIETO-X:N LIIKETOIMINTA KEHITTYI KOLMANNELLA NELJÄNNEKSELLÄ SUOTUISASTI 1(12) Pörssitiedote 24.10.2005 TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.1. - 30.9.2005 TIETO-X:N LIIKETOIMINTA KEHITTYI KOLMANNELLA NELJÄNNEKSELLÄ SUOTUISASTI - 9 kk:n liikevaihto oli 18,3 MEUR (2004: 18,6

Lisätiedot

PÖRSSITIEDOTE 25.4.2007 IXONOSIN LIIKEVAIHTO KASVOI VOIMAKKAASTI, LIIKEVOITTO ENNUSTEEN MUKAINEN

PÖRSSITIEDOTE 25.4.2007 IXONOSIN LIIKEVAIHTO KASVOI VOIMAKKAASTI, LIIKEVOITTO ENNUSTEEN MUKAINEN 1(11) PÖRSSITIEDOTE 25.4.2007 IXONOS OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.1.-31.3.2007 IXONOSIN LIIKEVAIHTO KASVOI VOIMAKKAASTI, LIIKEVOITTO ENNUSTEEN MUKAINEN - Katsauskauden liikevaihto oli 13,2 MEUR (2006:

Lisätiedot

TILINPÄÄTÖSTIEDOTE TILIKAUDELTA 1.1.2005-31.12.2005

TILINPÄÄTÖSTIEDOTE TILIKAUDELTA 1.1.2005-31.12.2005 TILINPÄÄTÖSTIEDOTE TILIKAUDELTA 1.1.2005-31.12.2005 Tieto-X Oyj Pörssitiedote 31.1.2006 klo 11.00 TILINPÄÄTÖSTIEDOTE TILIKAUDELTA 1.1.2005-31.12.2005 TIETO-X:N LIIKEVAIHTO JA -VOITTO KASVOIVAT VIIMEISELLÄ

Lisätiedot

Yleiselektroniikka-konsernin kuuden kuukauden liikevaihto oli 14,9 milj. euroa eli on parantunut edelliseen vuoteen verrattuna 2,1 milj. euroa.

Yleiselektroniikka-konsernin kuuden kuukauden liikevaihto oli 14,9 milj. euroa eli on parantunut edelliseen vuoteen verrattuna 2,1 milj. euroa. YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote 13.8.2007 klo 11.00 YLEISELEKTRONIIKKA -KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.6.2007 - Liikevaihto 14,9 milj. euroa (12,8 milj. euroa) - Liikevoitto 494 tuhatta euroa

Lisätiedot

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.1.-30.9.2002

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.1.-30.9.2002 Tieto-X Oyj Pörssitiedote 28.10.2002 klo 9.00 1(8) TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.1.-30.9.2002 Tieto-X:n liikevaihdon supistuminen taittui ja kannattavuus palautui. Alkuvuodesta laskuun kääntynyt

Lisätiedot

- Liikevaihto katsauskaudella 1-9/2005 oli 8,4 meur (6,2 meur 1-9/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 34,7 %.

- Liikevaihto katsauskaudella 1-9/2005 oli 8,4 meur (6,2 meur 1-9/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 34,7 %. DONE SOLUTIONS OYJ:N LIIKEVAIHTO JA -TULOS KASVUSSA Osavuosikatsaus 1-9/2005 - Liikevaihto katsauskaudella 1-9/2005 oli 8,4 meur (6,2 meur 1-9/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 34,7 %. - Liiketulos

Lisätiedot

BELTTON-YHTIÖT OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 13.02.2003 klo 9.00

BELTTON-YHTIÖT OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 13.02.2003 klo 9.00 Julkaistu: 2003-02-13 08:06:55 CET Wulff - neljännesvuosikatsaus BELTTON-YHTIÖT OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 13.02.2003 klo 9.00 BELTTON-YHTIÖT OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE TILIKAUDELTA

Lisätiedot

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.7.1999-30.6.2000. TULOSKEHITYS EDELLEEN VAKAA. TULOS/OSAKE 1,70 mk.

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.7.1999-30.6.2000. TULOSKEHITYS EDELLEEN VAKAA. TULOS/OSAKE 1,70 mk. 1(6) TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.7.1999-30.6.2000 TULOSKEHITYS EDELLEEN VAKAA. TULOS/OSAKE 1,70 mk. Tieto-X:n liikevaihto kasvoi 1.7.1999 alkaneen 18 kuukauden mittaisen tilikauden 12 ensimmäisen

Lisätiedot

TIETO-X OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE TILIKAUDELTA 1.1.-31.12.2004

TIETO-X OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE TILIKAUDELTA 1.1.-31.12.2004 TIETO-X OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE TILIKAUDELTA 1.1.-31.12.2004 TIETO-X OYJ PÖRSSITIEDOTE 26.1.2005 TILINPÄÄTÖSTIEDOTE TILIKAUDELTA 1.1.-31.12.2004 Tieto-X Oyj:n liikevaihto kasvoi vuonna 2004 20,9 prosenttia

Lisätiedot

Vakaa kehitys jatkui: liikevaihdon kasvu 43 % ja liikevoitto ennen liikearvon poistoja 18,9 % liikevaihdosta.

Vakaa kehitys jatkui: liikevaihdon kasvu 43 % ja liikevoitto ennen liikearvon poistoja 18,9 % liikevaihdosta. 1 ( 7) Tieto-X Oyj Pörssitiedote 7.11.2001 TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.1. - 30.9.2001 Vakaa kehitys jatkui: liikevaihdon kasvu 43 % ja liikevoitto ennen liikearvon poistoja 18,9 % liikevaihdosta.

Lisätiedot

- Liikevaihto katsauskaudella 1-6/2005 oli 11,2 meur (9,5 meur 1-6/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 17,2 %.

- Liikevaihto katsauskaudella 1-6/2005 oli 11,2 meur (9,5 meur 1-6/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 17,2 %. Done Solutions Oyj Pörssitiedote 10.8.2005 klo 09.00 DONE SOLUTIONS OYJ:N LIIKEVAIHTO JA -TULOS KASVUSSA Osavuosikatsaus 1-6/2005 - Liikevaihto katsauskaudella 1-6/2005 oli 11,2 meur (9,5 meur 1-6/2004),

Lisätiedot

TIEDOTE Operatiivinen tulos parani Laajennutaan mobiilimaksamiseen Uphill Oy:n osake-enemmistön ostolla

TIEDOTE Operatiivinen tulos parani Laajennutaan mobiilimaksamiseen Uphill Oy:n osake-enemmistön ostolla 1 (5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2011 Operatiivinen tulos parani Laajennutaan mobiilimaksamiseen Uphill Oy:n osake-enemmistön ostolla Konserni Aina

Lisätiedot

WULFF-YHTIÖT OYJ OSAVUOSIKATSAUS 12.8.2009, KLO 11.15 KORJAUS WULFF-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUKSEN 1.1. - 30.6.2009 TIETOIHIN

WULFF-YHTIÖT OYJ OSAVUOSIKATSAUS 12.8.2009, KLO 11.15 KORJAUS WULFF-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUKSEN 1.1. - 30.6.2009 TIETOIHIN WULFF-YHTIÖT OYJ OSAVUOSIKATSAUS 12.8.2009, KLO 11.15 KORJAUS WULFF-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUKSEN 1.1. - 30.6.2009 TIETOIHIN Pörssille 11.8.2009 annetussa tiedotteessa oli toisen neljänneksen osakekohtainen

Lisätiedot

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1(8) Tieto-X Oyj Pörssitiedote 14.8.2002 klo 8.30 TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.1.-30.6.2002 Ensimmäinen vuosipuolisko toteutui ennusteiden mukaisesti: liikevaihto laski ja kannattavuus heikkeni,

Lisätiedot

- Liikevaihto katsauskaudella 1-3/2005 oli 5,1 meur (4,9 meur 1-3/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 4,1 %.

- Liikevaihto katsauskaudella 1-3/2005 oli 5,1 meur (4,9 meur 1-3/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 4,1 %. Done Solutions Oyj Pörssitiedote 29.4.2005 klo 09.00 DONE SOLUTIONS OYJ:N TULOS KÄÄNTYI POSITIIVISEKSI - Liikevaihto katsauskaudella 1-3/2005 oli 5,1 meur (4,9 meur 1-3/2004), jossa kasvua edellisestä

Lisätiedot

TIEDOTE 15.8.2011. Medialiiketoiminnan liikevaihdon ja kannattavuuden ennakoidaan pysyvän edellisvuoden tasolla.

TIEDOTE 15.8.2011. Medialiiketoiminnan liikevaihdon ja kannattavuuden ennakoidaan pysyvän edellisvuoden tasolla. 1 (5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2011 Tulos parani Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto oli tammi-kesäkuussa 41,4 milj. euroa (vuonna 2010 vastaavalla

Lisätiedot

Toimitusjohtajan katsaus. Varsinainen yhtiökokous 27.1.2010

Toimitusjohtajan katsaus. Varsinainen yhtiökokous 27.1.2010 Toimitusjohtajan katsaus Varsinainen yhtiökokous 27.1.2010 Tilinpäätös 11/2008 10/2009 tiivistelmä 1/2 Liikevaihto 15,41 milj. euroa (18,40 milj. euroa), laskua 16 % Liikevoitto -0,41 milj. euroa (0,74

Lisätiedot

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 10.2.2000 1(5) TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.7. - 31.12.1999 TULOS ENNEN SATUNNAISERIÄ JA VEROJA PARANI RUNSAAN KOLMANNEKSEN Tieto-X:n liikevaihto kasvoi 1.7.1999 alkaneen tilikauden ensimmäisellä

Lisätiedot

Konsernin laaja tuloslaskelma, IFRS

Konsernin laaja tuloslaskelma, IFRS Konsernin laaja tuloslaskelma, IFRS tuhatta euroa 1.1.-31.12.2010 1.1.-31.12.2009 Liikevaihto 9 862 6 920 Liiketoiminnan muut tuotot 4 3 Aineiden ja tarvikkeiden käyttö ( ) -557-508 Työsuhde-etuuksista

Lisätiedot

SOLTEQ OYJ? OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2. Solteq Oyj Pörssitiedote 24.4.2003 klo 9.00 SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2003

SOLTEQ OYJ? OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2. Solteq Oyj Pörssitiedote 24.4.2003 klo 9.00 SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2003 Julkaistu: 2003-04-24 07:01:11 CEST Solteq Oyj - neljännesvuosikatsaus SOLTEQ OYJ? OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2 Solteq Oyj Pörssitiedote 24.4.2003 klo 9.00 SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2003 Konsernin

Lisätiedot

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote 6.5.2004 klo 11.00 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 31.3.2004 - Yleiselektroniikka Oyj:n toimitusjohtajaksi Jussi Aspiala - Liikevaihto 5,6 milj.

Lisätiedot

TIEDOTE Medialiiketoiminnan liikevaihto oli 4,4 (4,3) milj. euroa ja sen osuus konsernin liikevaihdosta oli 22,1 %.

TIEDOTE Medialiiketoiminnan liikevaihto oli 4,4 (4,3) milj. euroa ja sen osuus konsernin liikevaihdosta oli 22,1 %. 1 (5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2012 Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto oli tammi-maaliskuussa 19,8 milj. euroa (vuonna 2011 vastaavalla jaksolla

Lisätiedot

FINNLINES OYJ 7.8.2003

FINNLINES OYJ 7.8.2003 1(5) FINNLINES OYJ 7.8.2003 OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.6.2003 Toimintaympäristö Talven poikkeukselliset sääolosuhteet sekä alkuvuoden aikana eri puolilla Eurooppaa järjestetyt muutaman päivän satamalakot

Lisätiedot

TIEDOTE (5) AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2012

TIEDOTE (5) AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2012 1(5) AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2012 Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto oli tammi-syyskuussa 58,9 milj. euroa (vuonna 2011 vastaavalla jaksolla 61,3 milj. euroa). Liiketulos oli

Lisätiedot

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo 9.00 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo 9.00 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote 7.11.2002 klo 9.00 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.9.2002 - Elektroniikka-alan taantuma jatkunut Suomessa - Liikevaihto 17,7 milj. euroa 1-9/02

Lisätiedot

1/8. Itella-konserni Tunnusluvut. Itella Oyj Osavuosikatsaus Q1/2008

1/8. Itella-konserni Tunnusluvut. Itella Oyj Osavuosikatsaus Q1/2008 1/8 Tunnusluvut 1-3 1-3 1-12 2008 2007 2007 Liikevaihto, milj. euroa 447,4 431,5 1 688,3 Liikevoitto, milj. euroa 33,3 45,9 101,8 Voitto ennen veroja, milj. euroa 35,3 48,2 109,5 Liikevoittoprosentti 7,4

Lisätiedot

KONSERNIN TUNNUSLUVUT

KONSERNIN TUNNUSLUVUT KONSERNIN TUNNUSLUVUT 2011 2010 2009 Liikevaihto milj. euroa 524,8 487,9 407,3 Liikevoitto " 34,4 32,6 15,6 (% liikevaihdosta) % 6,6 6,7 3,8 Rahoitusnetto milj. euroa -4,9-3,1-6,6 (% liikevaihdosta) %

Lisätiedot

P-K:N KIRJAPAINO -KONSERNI PÖRSSITIEDOTE 12.3.04 klo 15.30 1(5)

P-K:N KIRJAPAINO -KONSERNI PÖRSSITIEDOTE 12.3.04 klo 15.30 1(5) P-K:N KIRJAPAINO -KONSERNI PÖRSSITIEDOTE 12.3.04 klo 15.30 1(5) TILINPÄÄTÖSTIEDOTE TILIKAUDELTA 1.1.-31.12.2003 Konsernin liikevaihto oli 56,1 milj., jossa kasvua edelliseen vuoteen 7,1 milj. (14,4 %).

Lisätiedot

1/8. Itella-konserni Tunnusluvut. Itella Oyj Osavuosikatsaus Q2/2008

1/8. Itella-konserni Tunnusluvut. Itella Oyj Osavuosikatsaus Q2/2008 1/8 Tunnusluvut 4-6 4-6 1-6 1-6 1-12 2008 2007 2008 2007 2007 Liikevaihto, milj. euroa 470,6 413,0 923,5 850,9 1 710,6 Liikevoitto, milj. euroa 10,6 19,7 43,9 65,6 101,8 Voitto ennen veroja, milj. euroa

Lisätiedot

Suomen Helasto Oyj Pörssitiedote klo SUOMEN HELASTO -KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS

Suomen Helasto Oyj Pörssitiedote klo SUOMEN HELASTO -KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS Suomen Helasto Oyj Pörssitiedote 16.6.2004 klo 11.20 SUOMEN HELASTO -KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.11.2003-30.4.2004 - Konsernin liikevaihto kasvoi 6 % ja oli 12,6 milj. euroa (11,9 milj. euroa) - Liikevoitto

Lisätiedot

1/8. Suomen Posti -konsernin tunnusluvut

1/8. Suomen Posti -konsernin tunnusluvut 1/8 n tunnusluvut Q1/2007 Q1/2006 Muutos 1-12/2006 % Liikevaihto, milj. euroa 431,5 384,9 12,1 1 550,6 Liikevoitto, milj. euroa 45,9 37,6 22,1 89,0 Liikevoittoprosentti 10,6 9,8 5,7 Voitto ennen veroja,

Lisätiedot

Myynti kpl 2006/2007. Arvo EUR /2006 Syyskuu Varastomyynti Yhteensä

Myynti kpl 2006/2007. Arvo EUR /2006 Syyskuu Varastomyynti Yhteensä TURKISTUOTTAJAT OYJ OSAVUOSIKATSAUS KAUDELTA 1.9.2006-30.11.2006 Tämä osavuosikatsaus on laadittu IFRS-standardien kirjaamis- ja arvostusperiaatteita noudattaen. Katsauksen laatimisessa on noudatettu samoja

Lisätiedot

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.7.1999-31.3.2000

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.7.1999-31.3.2000 11.5.2000 1 (6) TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.7.1999-31.3.2000 TULOS ENNEN SATUNNAISERIÄ JA VEROJA PARANI RUNSAAN KOLMANNEKSEN 14,1 MMK:AAN Tieto-X:n liikevaihto kasvoi 1.7.1999 alkaneen tilikauden

Lisätiedot

Ixonos Oyj:n osavuosikatsaus ajalta 1.1.-31.3.2008

Ixonos Oyj:n osavuosikatsaus ajalta 1.1.-31.3.2008 Ixonos Oyj:n osavuosikatsaus ajalta 31.3.2008 Ixonosin liikevaihto jatkoi kasvua, haasteena ennakoidusti kannattavuus - Katsauskauden liikevaihto oli 18,3 MEUR (2007: 13,2 MEUR), liikevaihdon kasvu 38,1

Lisätiedot

KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT

KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT 1 6/2015 1 6/2014 1 12/2014 Liikevaihto, 1000 EUR 17 218 10 676 20 427 Liikevoitto ( tappio), 1000 EUR 5 205 1 916 3 876 Liikevoitto, % liikevaihdosta 30,2 % 17,9 % 19,0

Lisätiedot

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS PÖRSSITIEDOTE KLO 9:15

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS PÖRSSITIEDOTE KLO 9:15 YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.9.2012 PÖRSSITIEDOTE 2.11.2012 KLO 9:15 - Liikevaihto 31,7 miljoonaa euroa (28,6 milj. euroa) - Liikevoitto 1,2 miljoona euroa (1,2 miljoonaa euroa) - Osakekohtainen

Lisätiedot

Henkilöstö, keskimäärin Tulos/osake euroa 0,58 0,59 0,71 Oma pääoma/osake " 5,81 5,29 4,77 Osinko/osake " 0,20 *) 0,20 -

Henkilöstö, keskimäärin Tulos/osake euroa 0,58 0,59 0,71 Oma pääoma/osake  5,81 5,29 4,77 Osinko/osake  0,20 *) 0,20 - 2012 2011 2010 KONSERNIN TUNNUSLUVUT Liikevaihto milj. euroa 483,3 519,0 480,8 Liikevoitto milj. euroa 29,4 35,0 32,6 (% liikevaihdosta) % 6,1 6,7 6,8 Rahoitusnetto milj. euroa -5,7-5,5-3,1 (% liikevaihdosta)

Lisätiedot

Global Reports LLC. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE , klo 9.15

Global Reports LLC. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE , klo 9.15 Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 14.8.2003, klo 9.15 BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.6.2003 Beltton konserni kasvatti sekä liikevaihtoaan että liikevoittoaan. Konsernin liikevaihto kasvoi

Lisätiedot

ELITE VARAINHOITO OYJ LIITE TILINPÄÄTÖSTIEDOTTEESEEN 2015

ELITE VARAINHOITO OYJ LIITE TILINPÄÄTÖSTIEDOTTEESEEN 2015 KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT, 1000 EUR 7-12/2015 7-12/2014 1-12/2015 1-12/2014 Liikevaihto, tuhatta euroa 6 554 5 963 15 036 9 918 Liikevoitto, tuhatta euroa 69 614 1 172 485 Liikevoitto, % liikevaihdosta

Lisätiedot

1/8. Itella-konserni Tunnusluvut. Itella Oyj Osavuosikatsaus Q3/2008

1/8. Itella-konserni Tunnusluvut. Itella Oyj Osavuosikatsaus Q3/2008 1/8 Tunnusluvut 7-9 7-9 1-9 1-9 1-12 2008 2007 2008 2007 2007 Liikevaihto, milj. euroa 468,0 396,5 1 391,5 1 247,4 1 710,6 Liikevoitto, milj. euroa 24,2 14,1 68,1 79,7 101,8 Voitto ennen veroja, milj.

Lisätiedot

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote 5.8.2004 klo 11.00 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.6.2004 - Liikevaihto 11,2 milj. euroa, laskua 2 % - Liiketappio 82 tuhatta euroa, (94 tuhatta

Lisätiedot

Konsernin katsauskauden investoinnit olivat yhteensä 13 tuhatta euroa (518 tuhatta euroa). Investoinnit ovat käyttöomaisuuden korvausinvestointeja.

Konsernin katsauskauden investoinnit olivat yhteensä 13 tuhatta euroa (518 tuhatta euroa). Investoinnit ovat käyttöomaisuuden korvausinvestointeja. YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2014 PÖRSSITIEDOTE 6.5.2014 KLO 8:45 - Liikevaihto 9,9 miljoonaa euroa (9,8 milj. euroa) - Liikevoitto 223 tuhatta euroa (76 tuhatta euroa) - Osakekohtainen

Lisätiedot

Osavuosikatsaus on laadittu EU:ssa sovellettavaksi hyväksyttyjä kansainvälisiä tilinpäätösstandardeja (IFRS) noudattaen.

Osavuosikatsaus on laadittu EU:ssa sovellettavaksi hyväksyttyjä kansainvälisiä tilinpäätösstandardeja (IFRS) noudattaen. 1/8 Tunnusluvut Liikevaihto, milj. euroa 391,2 359,8 1 230,9 1 120,6 1 550,6 Liikevoitto, milj. euroa 14,1 15,5 79,7 67,6 89,0 Liikevoittoprosentti 3,6 4,3 6,5 6,0 5,7 Voitto ennen veroja, milj. euroa

Lisätiedot

LÄNNEN TEHTAAT OYJ PÖRSSITIEDOTE 11.10.2000 KLO 9.00

LÄNNEN TEHTAAT OYJ PÖRSSITIEDOTE 11.10.2000 KLO 9.00 LÄNNEN TEHTAAT OYJ PÖRSSITIEDOTE 11.10.2000 KLO 9.00 OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.8.2000 Lännen Tehtaiden tammi-elokuun liikevaihto kasvoi 28 prosenttia ja oli 1 018,1 miljoonaa markkaa (1999: 797,1 Mmk). Tulos

Lisätiedot

KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT

KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT 1 6/2016 1 6/2015 1 12/2015 Liikevaihto, 1000 EUR 10 370 17 218 27 442 Liikevoitto ( tappio), 1000 EUR 647 5 205 6 471 Liikevoitto, % liikevaihdosta 6,2 % 30,2 % 23,6 %

Lisätiedot

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.7.1999-30.9.2000

TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.7.1999-30.9.2000 1 (7) Tieto-X Oyj Pörssitiedote 9.11.2000 1(7) TIETO-X OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.7.1999 - LIIKEVAIHDON KASVU VOIMISTUI JA TULOS PARANI Tieto-X:n liikevaihto kasvoi 1.7.1999 alkaneen katsauskauden

Lisätiedot

TIEDOTE AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU (5) Konserni

TIEDOTE AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU (5) Konserni 1 (5) AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2012 Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto oli tammi-kesäkuussa 40,0 milj. euroa (vuonna 2011 vastaavalla jaksolla 41,4 milj. euroa) ja käyttökate

Lisätiedot

Muuntoerot 0,0 0,0 0,0 0,0 0,0. Tilikauden laaja tulos yhteensä 2,8 2,9 4,2 1,1 11,0

Muuntoerot 0,0 0,0 0,0 0,0 0,0. Tilikauden laaja tulos yhteensä 2,8 2,9 4,2 1,1 11,0 Kamux Oyj Liite pörssitiedotteeseen klo 12:00 HISTORIALLISET TALOUDELLISET TIEDOT 1.1. - 31.12.2016 Tässä liitteessä esitetyt Kamux Oyj:n ( Yhtiö ) historialliset taloudelliset tiedot osavuosijaksoilta

Lisätiedot

- Liikevaihto vuonna 2004 oli 18,4 miljoonaa euroa (22,6 miljoonaa euroa vuonna 2003).

- Liikevaihto vuonna 2004 oli 18,4 miljoonaa euroa (22,6 miljoonaa euroa vuonna 2003). Done Solutions Oyj Pörssitiedote 24.2.2005 klo 9.00 DONE SOLUTIONSIN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 2004 - Liikevaihto vuonna 2004 oli 18,4 miljoonaa euroa (22,6 miljoonaa euroa vuonna 2003). - Liiketulos oli -0,9

Lisätiedot

Korottomat velat (sis. lask.verovelat) milj. euroa 217,2 222,3 225,6 Sijoitettu pääoma milj. euroa 284,2 355,2 368,6

Korottomat velat (sis. lask.verovelat) milj. euroa 217,2 222,3 225,6 Sijoitettu pääoma milj. euroa 284,2 355,2 368,6 2014 2013 2012 KONSERNIN TUNNUSLUVUT Liikevaihto milj. euroa 426,3 475,8 483,3 Liikevoitto/ -tappio milj. euroa -18,6 0,7 29,3 (% liikevaihdosta) % -4,4 0,1 6,1 Liikevoitto ilman kertaluonteisia eriä milj.

Lisätiedot

Keskisuomalainen Oyj Pörssitiedote 22.11.2006 klo 08.30 1(6)

Keskisuomalainen Oyj Pörssitiedote 22.11.2006 klo 08.30 1(6) Keskisuomalainen Oyj Pörssitiedote 22.11.2006 klo 08.30 1(6) KESKISUOMALAINEN OYJ:n osavuosikatsaus 1.1.-30.9.2006 Keskisuomalainen -konsernin liikevaihto oli tammi-syyskuussa 2006 73,6 Meur, kun se oli

Lisätiedot

LIITE PRIVANET GROUP OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTTEESEEN 2017

LIITE PRIVANET GROUP OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTTEESEEN 2017 LIITE PRIVANET GROUP OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTTEESEEN 2017 KONSERNIN KESKEISET AVAINLUVUT (tilintarkastetut) Privanet Group -konserni 1-12/2017 1-12/2016 Muutos 7-12/2017 7-12/2016 Muutos 12kk 12kk 6 kk

Lisätiedot

ROPOHOLD OYJ LIIKETOIMINTAKATSAUS

ROPOHOLD OYJ LIIKETOIMINTAKATSAUS Liiketoimintakatsaus Heinä-syyskuu 2018 29.10.2018 2 / 5 ROPOHOLD OYJ LIIKETOIMINTAKATSAUS 1.7. 30.9.2018 Heinä-syyskuu 2018 lyhyesti Liikevaihto heinä-syyskuussa kasvoi 22 % ja käyttökate 66 % edellisen

Lisätiedot

Venäjän (ZAO YEInternational) ja Liettuan (UAB YEInternational) liiketoiminta kuluneella katsauskaudella ylitti lievästi asetetut tavoitteet.

Venäjän (ZAO YEInternational) ja Liettuan (UAB YEInternational) liiketoiminta kuluneella katsauskaudella ylitti lievästi asetetut tavoitteet. YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote 14.8.2006 klo 11.00 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.6.2006 - Liikevaihto 12,8 milj. euroa (11,2 milj. euroa) - Liikevoitto 446 tuhatta euroa

Lisätiedot

INCAP-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUULTA 2005: LIIKEVAIHTO KASVOI JA LIIKEVOITTO KAKSINKERTAISTUI

INCAP-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUULTA 2005: LIIKEVAIHTO KASVOI JA LIIKEVOITTO KAKSINKERTAISTUI INCAP OYJ PÖRSSITIEDOTE 26.10.2005 klo 8.30 INCAP-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUULTA 2005: LIIKEVAIHTO KASVOI JA LIIKEVOITTO KAKSINKERTAISTUI liikevaihto kasvoi 7,4 % edellisvuoden vastaavasta

Lisätiedot

MARTELA OYJ PÖRSSITIEDOTE (7)

MARTELA OYJ PÖRSSITIEDOTE (7) MARTELA OYJ PÖRSSITIEDOTE 24.10.2006 1 (7) MARTELA OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 1.1.-30.09.2006 Tammi-syyskuun liikevaihto kasvoi 13,7 prosenttia ja oli 82,9 milj. euroa (72,9). Tulos ennen veroja oli

Lisätiedot

Konsernin liikevaihdon ennakoidaan laskevan ja liiketuloksen paranevan.

Konsernin liikevaihdon ennakoidaan laskevan ja liiketuloksen paranevan. 11.11.2013 1(5) AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2013 Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto oli tammi-syyskuussa 48,4 milj. euroa (vuonna 2012 vastaavalla jaksolla 52,7 milj. euroa). Liiketulos

Lisätiedot

Venäjällä presidentin vaalit hidastanevat valtion rahoittamien hankkeiden investointeja.

Venäjällä presidentin vaalit hidastanevat valtion rahoittamien hankkeiden investointeja. OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.09.2011 3.11.2011 KLO 10:00 -Liikevaihto 28,6 miljoonaa euroa (22,8 milj. euroa) -Liikevoitto 1,2 milj. kaksinkertaistui edellisestä vuodesta (0,6 milj. euroa) -Osakekohtainen voitto

Lisätiedot

Global Reports LLC. Done Solutions Oyj Pörssitiedote klo DONE SOLUTIONS OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1-6/2006 (IFRS)

Global Reports LLC. Done Solutions Oyj Pörssitiedote klo DONE SOLUTIONS OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1-6/2006 (IFRS) Done Solutions Oyj Pörssitiedote 9.8.2006 klo 09.00 DONE SOLUTIONS OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1-6/2006 (IFRS) - Liikevaihto katsauskaudella 1-6/2006 oli 7,3 meur (5,8 meur 1-6/2005). Vertailukelpoinen liikevaihto

Lisätiedot

SUOMEN HELASTO OYJ:N SIIRTYMINEN IFRS-RAPORTOINTIIN

SUOMEN HELASTO OYJ:N SIIRTYMINEN IFRS-RAPORTOINTIIN 1(9) Pörssitiedote 14.3.2006 klo 9.00 SUOMEN HELASTO OYJ:N SIIRTYMINEN IFRS-RAPORTOINTIIN Suomen Helasto -konserni julkaisee ensimmäisen EU:ssa käyttöön hyväksyttyjen, kansainvälisten tilinpäätösstandardien

Lisätiedot

Munksjö Oyj Osavuosikatsaus Tammi kesäkuu 2014

Munksjö Oyj Osavuosikatsaus Tammi kesäkuu 2014 Munksjö Oyj Osavuosikatsaus Tammi kesäkuu 20 AVAINLUVUT huhti kesä tammi kesä tammi joulu milj. euroa 20 20 20 20 20 Liikevaihto 292,5 208,0 580,4 362,5 863,3 Käyttökate (oik.*) 26,0 16,5 53,4 28,0 55,0

Lisätiedot

KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT

KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT 7 12/2014 7 12/2013 1 12/2014 1 12/2013 Liikevaihto, 1000 EUR 9 751 6 466 20 427 13 644 Liikevoitto ( tappio), 1000 EUR 1 959 462 3 876 1 903 Liikevoitto, % liikevaihdosta

Lisätiedot

AVAINLUVUT heinä-syys tammi syys tammi joulu milj. euroa

AVAINLUVUT heinä-syys tammi syys tammi joulu milj. euroa Munksjö Oyj Osavuosikatsaus tammi-syyskuu 20 AVAINLUVUT heinä-syys tammi syys tammi joulu milj. euroa 20 20 20 20 20 Liikevaihto 275,9 245,1 856,3 607,6 863,3 Käyttökate (oik.*) 23,2 11,0 76,6 39,0 55,0

Lisätiedot

Norvestia Oyj PÖRSSITIEDOTE 27.7.2005 klo 13.00 1 (5) ENNAKKOTIETO NORVESTIAN OSAVUOSIKATSAUKSESTA 1.1.-30.6.2005

Norvestia Oyj PÖRSSITIEDOTE 27.7.2005 klo 13.00 1 (5) ENNAKKOTIETO NORVESTIAN OSAVUOSIKATSAUKSESTA 1.1.-30.6.2005 Norvestia Oyj PÖRSSITIEDOTE 27.7.2005 klo 13.00 1 (5) ENNAKKOTIETO NORVESTIAN OSAVUOSIKATSAUKSESTA 1.1.-30.6.2005 Norvestian täydellinen osavuosikatsaus julkaistaan 9.8.2005 hallituksen kokouksen jälkeen.

Lisätiedot

Osavuosikatsaus on laadittu EU:ssa sovellettavaksi hyväksyttyjä kansainvälisiä tilinpäätösstandardeja (IFRS) noudattaen.

Osavuosikatsaus on laadittu EU:ssa sovellettavaksi hyväksyttyjä kansainvälisiä tilinpäätösstandardeja (IFRS) noudattaen. 1/8 Tunnusluvut Liikevaihto, milj. euroa 408,2 376,0 839,7 760,9 1 550,6 Liikevoitto, milj. euroa 19,7 14,4 65,6 52,0 89,0 Liikevoittoprosentti 4,8 3,8 7,8 6,8 5,7 Voitto ennen veroja, milj. euroa 21,4

Lisätiedot

Tuhatta euroa Q1 Q2 Q3 Q4 Q1 - Q4. Liikevaihto

Tuhatta euroa Q1 Q2 Q3 Q4 Q1 - Q4. Liikevaihto 1 (6) Asiakastieto Group Oyj, pörssitiedotteen liite 5.5.2015 klo 16.00 HISTORIALLISET TALOUDELLISET TIEDOT 1.1. - 31.12.2014 Tässä liitteessä esitetyt Asiakastieto Group Oyj:n ( Yhtiö ) historialliset

Lisätiedot

ELECSTER OYJ OSAVUOSIKATSAUS 18.8.2015 KLO 8:30

ELECSTER OYJ OSAVUOSIKATSAUS 18.8.2015 KLO 8:30 ELECSTER OYJ OSAVUOSIKATSAUS 18.8.2015 KLO 8:30 ELECSTER -KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.6.2015 Elecsterillä vakaata kehitystä Yhteenveto luvuista Tammi-kesäkuu: Liikevaihto 22,3 MEUR (1-6/2014: 22,7

Lisätiedot

Myynti kpl 2007/2008. Arvo EUR /2007 Syyskuu Varastomyynti Yhteensä

Myynti kpl 2007/2008. Arvo EUR /2007 Syyskuu Varastomyynti Yhteensä TURKISTUOTTAJAT OYJ OSAVUOSIKATSAUS KAUDELTA 1.9.2007-30.11.2007 Tämä osavuosikatsaus on laadittu IFRS-standardien kirjaamis- ja arvostusperiaatteita noudattaen. Katsauksen laatimisessa on noudatettu samoja

Lisätiedot

Munksjö Oyj Osavuosikatsaus

Munksjö Oyj Osavuosikatsaus Munksjö Oyj Osavuosikatsaus 1.1. 30.6.20 huhti-kesä tammi-kesä tammi-joulu milj. euroa 20 20 20 20 20 Liikevaihto 208,0 154,1 362,5 301,7 607,1 Käyttökate (oik.*) 16,5 11,4 28,0 23,4 42,3 Käyttökateprosentti

Lisätiedot

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote 4.11.2004 klo 13.00 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.9.2004 - Kolmas vuosineljännes tyydyttävä - Liikevaihto 16,8 milj. euroa, laskua 1,0 % -

Lisätiedot

MARTELA TILINPÄÄTÖS 1-12 / 2012 6. helmikuuta 2013

MARTELA TILINPÄÄTÖS 1-12 / 2012 6. helmikuuta 2013 MARTELA TILINPÄÄTÖS 1-12 / 6. helmikuuta 2013 TAMMI JOULUKUU Konsernin tammi-joulukuun liikevaihto oli 142,7 milj. euroa (130,7), jossa oli kasvua edelliseen vuoteen 9,2 prosenttia. Liikevaihtoa kasvatti

Lisätiedot

Suomen Helasto Oyj Pörssitiedote 22.3.2005 klo 10.00 SUOMEN HELASTO -KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.11.2004-31.1.2005

Suomen Helasto Oyj Pörssitiedote 22.3.2005 klo 10.00 SUOMEN HELASTO -KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.11.2004-31.1.2005 Suomen Helasto Oyj Pörssitiedote 22.3.2005 klo 10.00 SUOMEN HELASTO -KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.11.2004-31.1.2005 - Liikevaihto 6,4 miljoonaa euroa (5,8), kasvua 10 % - Voitto ennen veroja 0,15 miljoonaa

Lisätiedot

Puolivuosikatsaus

Puolivuosikatsaus Puolivuosikatsaus 1.1 30.6. 2017 Avainluvut 4-6/2017 4-6/2016 Muutos% 1-6/2017 1-6/2016 Muutos% 1-12/2016 Liikevaihto, MEUR 196,0 192,4 1,9 % 352,6 350,6 0,6 % 775,8 Vertailukelpoisten myymälöiden liikevaihdon

Lisätiedot

Elite Varainhoito Oyj Liite puolivuotiskatsaus

Elite Varainhoito Oyj Liite puolivuotiskatsaus Liite puolivuotiskatsaus 1.1. 3.6.216 KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT, 1 EUR 1 6/216 1 6/215 1 12/215 Liikevaihto, tuhatta euroa Liikevoitto, tuhatta euroa 9 25 8 482 15 36 4 1 14 1 172 Liikevoitto, %

Lisätiedot

ROPOHOLD OYJ LIIKETOIMINTAKATSAUS

ROPOHOLD OYJ LIIKETOIMINTAKATSAUS Liiketoimintakatsaus Loka-joulukuu 2018 22.2.2019 2 / 6 ROPOHOLD OYJ LIIKETOIMINTAKATSAUS 1.10. 31.12.2018 Loka - joulukuu 2018 lyhyesti Konsernin liiketoiminta kehittyi vuoden neljännen kvartaalin aikana

Lisätiedot

MARTELA OSAVUOSIKATSAUS 1-6 / elokuuta 2012

MARTELA OSAVUOSIKATSAUS 1-6 / elokuuta 2012 MARTELA OSAVUOSIKATSAUS 1-6 / 3. elokuuta TAMMI KESÄKUU Konsernin tammi-kesäkuun liikevaihto oli 67,1 milj. euroa (57,9), jossa oli kasvua edelliseen vuoteen 15,9 prosenttia. Liikevaihtoa kasvatti vuoden

Lisätiedot

- Liiketulos -0,2 meur (-1,0 meur), -1,8 % liikevaihdosta (-8,0 %). Liiketulokseen sisältyy 0,7 meur liiketoimintojen myyntivoittoja.

- Liiketulos -0,2 meur (-1,0 meur), -1,8 % liikevaihdosta (-8,0 %). Liiketulokseen sisältyy 0,7 meur liiketoimintojen myyntivoittoja. Done Solutions Oyj Pörssitiedote 10.8.2004 klo 09.00 DONE SOLUTIONS OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1-6/2004 - Liikevaihto katsauskaudella 9,9 meur (12,3 meur 1-6/2003). - Liiketulos -0,2 meur (-1,0 meur), -1,8

Lisätiedot

MARTELA OSAVUOSIKATSAUS 1-3 / huhtikuuta 2012

MARTELA OSAVUOSIKATSAUS 1-3 / huhtikuuta 2012 MARTELA OSAVUOSIKATSAUS 1-3 / 2012 27. huhtikuuta 2012 TAMMI MAALISKUU 2012 Konsernin tammi-maaliskuun liikevaihto oli 32,0 milj. euroa (27,4), jossa oli kasvua edelliseen vuoteen 16,9 prosenttia. Liikevaihtoa

Lisätiedot

1/8. Tunnusluvut. Itella Oyj Osavuosikatsaus Q1/2009

1/8. Tunnusluvut. Itella Oyj Osavuosikatsaus Q1/2009 1/8 Tunnusluvut 1-3 1-3 1-12 2009 2008 2008 Liikevaihto, milj. euroa 477,6 452,9 1 952,9 Liikevoitto 19,9 33,3 95,1* Liikevoittoprosentti 4,2 7,4 4,9 * Voitto ennen veroja, milj. euroa -8,1 35,3 46,6 Oman

Lisätiedot

Informaatiologistiikka Liikevaihto 53,7 49,4 197,5 186,0 Liikevoitto/tappio -2,0-33,7 1,2-26,7 Liikevoitto-% -3,7 % -68,2 % 0,6 % -14,4 %

Informaatiologistiikka Liikevaihto 53,7 49,4 197,5 186,0 Liikevoitto/tappio -2,0-33,7 1,2-26,7 Liikevoitto-% -3,7 % -68,2 % 0,6 % -14,4 % 1/8 Liiketoimintaryhmien avainluvut miljoonaa euroa 10-12 10-12 1-12 1-12 2006 2005 2006 2005 Viestinvälitys Liikevaihto 236,1 232,3 841,7 825,7 Liikevoitto 36,3 30,3 104,3 106,3 Liikevoitto-% 15,4 % 13,0

Lisätiedot

AVAINLUVUT loka joulu tammi joulu milj. euroa

AVAINLUVUT loka joulu tammi joulu milj. euroa Munksjö Oyj Tilinpäätöstiedote 20 AVAINLUVUT loka joulu tammi joulu milj. euroa 20 20 20 20 Liikevaihto 281,0 255,7 1 7,3 863,3 Käyttökate (oik.*) 28,4 16,0 105,0 55,0 Käyttökateprosentti, % (oik.*) 10,1

Lisätiedot

Munksjö Oyj Osavuosikatsaus Tammi-kesäkuu 2015

Munksjö Oyj Osavuosikatsaus Tammi-kesäkuu 2015 Munksjö Oyj Osavuosikatsaus Tammi-kesäkuu 20 AVAINLUVUT huhti kesä tammi kesä tammi joulu milj. euroa 20 20 20 20 20 Liikevaihto 291,2 292,5 571,4 580,4 1 7,3 Käyttökate (oik.*) 25,0 26,0 51,5 53,4 105,0

Lisätiedot

Yhtiö keskittyy edelleen sähköteknisiin tuotteisiin ja pitkälle jalostettuihin alumiinikomponentteihin.

Yhtiö keskittyy edelleen sähköteknisiin tuotteisiin ja pitkälle jalostettuihin alumiinikomponentteihin. NORDIC ALUMINIUM OYJ OSAVUOSIKATSAUS 20.04.2012 Klo 10.00 1(6) NORDIC ALUMINIUM OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 31.3.2012 Nordic Aluminiumin liikevaihto katsauskaudella oli 16,24 miljoonaa euroa (18,24 miljoonaa

Lisätiedot

SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS

SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2002 > Liikevaihto oli katsauskaudella 4,2 miljoonaa euroa, jossa laskua 13,7 %. > Liiketulos pysyi edellisen tilikauden vastaavan katsauskauden tasolla ja oli 0,2

Lisätiedot

LIITE PRIVANET GROUP OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTTEESEEN 2016

LIITE PRIVANET GROUP OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTTEESEEN 2016 LIITE PRIVANET GROUP OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTTEESEEN 2016 KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT Privanet Group -konserni 1-12/2016 1-12/2015 Muutos 7-12/2016 7-12/2015 Muutos 12kk 12kk 6 kk 6 kk Liikevaihto,

Lisätiedot

PUOLIVUOSIKATSAUS

PUOLIVUOSIKATSAUS PUOLIVUOSIKATSAUS 1.1. 30.6.2016 Avainluvut 4-6/2016 4-6/2015 Muutos% 1-6/2016 1-6/2015 Muutos% 1-12/2015 Liikevaihto, MEUR 192,4 182,5 5,4% 350,6 335,8 4,4% 755,3 Vertailukelpoisten myymälöiden 2,5 1,5-0,6

Lisätiedot

BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 12.11.2003, klo 9.00 BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.9.

BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 12.11.2003, klo 9.00 BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.9. Julkaistu: 2003-11-12 08:00:20 CET Wulff - neljännesvuosikatsaus BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1 Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 12.11.2003, klo 9.00 BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1.

Lisätiedot

* Oikaistu kertaluonteisilla erillä

* Oikaistu kertaluonteisilla erillä Munksjö Oyj Osavuosikatsaus Tammi syyskuu 20 AVAINLUVUT heinä syys tammi syys tammi joulu milj. euroa 20 20 20 20 20 Liikevaihto 269,3 275,9 840,7 856,3 1 137,3 Käyttökate (oik.*) 20,0 23,2 71,5 76,6 105,0

Lisätiedot

Panostaja Oyj Pörssitiedote klo PANOSTAJA-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS

Panostaja Oyj Pörssitiedote klo PANOSTAJA-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS Panostaja Oyj Pörssitiedote 20.3.2003 klo 11.30 PANOSTAJA-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.11.2002-31.1.2003 Panostaja-konsernin liikevaihto oli päättyneellä neljännesvuotiskaudella 9,9 milj. euroa (ed. tilikauden

Lisätiedot

YLEISELEKTRONIIKKA OSAVUOSIKATSAUS KLO 10:00

YLEISELEKTRONIIKKA OSAVUOSIKATSAUS KLO 10:00 YLEISELEKTRONIIKKA OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.09.2010 5.11.2010 KLO 10:00 - Liikevaihto 22,8 miljoonaa euroa (17,1 milj. euroa) - Liikevoitto 634 tuhatta euroa (liiketappio 458 tuhatta euroa) - Osakekohtainen

Lisätiedot