Tampereen yliopiston kirjasto Eeva Väyrynen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tampereen yliopiston kirjasto Eeva Väyrynen"

Transkriptio

1 Oppimiskeskuspalvelut : selvitys käyttäjäkyselystä maaliskuussa 22 Selvityksen tavoitteet ja toteutustapa... 1 Opiskeluympäristö... 1 Oppimiskeskuspalveluiden käyttö... 4 Neuvonta ja palvelujen kehittäminen... 6 Ongelmia ja kehittämistoiveita... 7 Oppimiskeskuspalvelujen käyttäjät... 8 Yhteenvetoa... 9 LIITE Kyselylomake... 1 Selvityksen tavoitteet ja toteutustapa Oppimiskeskushankkeen käynnistyttyä on tärkeää arvioida uusien palvelujen käyttöä ja hyödyllisyyttä. Palvelun kehittämistä varten järjestettiin käyttäjäkysely, jossa kartoitettiin mielipiteitä kirjaston tarjoamasta opiskeluympäristöstä laitteineen, tiloineen ja ohjelmistoineen sekä oppimiskeskuspalvelujen käyttöä. Kysely toteutettiin oppimiskeskusten työasemien yhteyteen asetetuilla lomakkeilla ja verkossa. Siitä tiedotettiin kirjaston ja oppimiskeskuksen www-sivuilla. Vastauksia saatiin 38 kappaletta, joista 1 palautettiin verkon kautta, 17 lomaketta Attilan oppimiskeskuksesta, Pyynikiltä 9 ja Hämeenlinnan osastosta 2 lomaketta. Kaksi lomaketta palautettiin vajaasti täytettynä, t.s. ensimmäisen sivun kysymyksiin ei oltu vastattu. Toisen sivun vastaukset päätettiin ottaa huomioon. Tulokset on esitetty taulukoissa suorina jakaumina. Opiskeluympäristö Laitteiden riittävyys ja käytettävyys Oppimiskeskushankkeen tavoitteena on ollut kehittää kirjastoa opiskeluympäristönä. Uusia työskentelypaikkoja laitteineen saatiin käyttöön syyslukukauden 21 alussa. Käyttäjiltä kysyttiin ensimmäiseksi mielipiteitä laitteista ja niiden sijoittelusta (Taulukko 1). Taulukko 1. Tyytyväisyys työasemien tarjontaan A. työasemien riittävyyteen? 1.B. opasteisiin ja käyttöohjeisiin? 1.C. sijoituspaikkaan? Kyllä Ei EOS Pyynikin vastaajista kaikki olivat tyytyväisiä yhtä lukuun ottamatta, joka toivoi mikroluokkia, sillä koneita ei ole tarpeeksi. Hämeenlinnan osaston vastaajista kaksi toivoi lisää työasemia.

2 Attilan vastaajista 13 oli tyytymätön laitteiden määrään. Kaksi vastaajaa ei ollut täyttänyt lomakkeen etupuolta, joten ne listattiin kategoriaan ei osaa sanoa. 9 vastaajaa oli tyytyväisiä, mutta heistäkin esitti toivomuksia laitteiden lisäämisestä. Kommentteja: Mikroja. 2. kerroksessa pöydät ovat erittäin hyviä, koska niissä on ergonomiset säätömahdollisuudet (Attila) Yleensä koneille joutuu jonottamaan (Attila) Onko asemia koskaan tarpeeksi? Varsinkin keskipäivällä ruuhkaa on usein. (Attila) Ainahan niitä voisi enemmän olla, mutta ihan ok (Pyynikki) Voisi olla hieman enemmän (Attila) Vain yksi vastaaja ei ollut tyytyväinen opasteisiin: tänne löytää vain sattumalta (Attila) Työasemien sijoituspaikkaan tuli yksi kommentti: Ympäristö on rauhallinen ja väliseinät tuovat yksityisyyttä. Työskentelen mieluummin juuri kirjaston työasemilla kuin mikroluokissa, koska täällä on helpompi keskittyä. (Attila) Mitä laitteita toivotaan lisää Laitteiden hankinnassa on päästy vasta alkuun ja odotetusti ne eivät riitä. Laitteita toivotaan lisää: - työasemia/mikroja (19 mainintaa) - skanneri (7 mainintaa) - kopiokoneita (2 mainintaa) - printtereitä (1 maininta) Laitetarpeita kommentoitiin näin: Mikroja voisi olla enemmän, yleensä nämä eivät ole kaikki käytössä, mutta jos tiedotusta lisätään, koneet tulevat varmasti olemaan kuormitettuja. Paikka kun on muita rauhallisempi ja työskentelytila yksityisempi. Lisäksi tulostin voisi olla yhdistetty yliopiston kiintiöön, jolloin ei turhaan tarvitsisi olla useita eri maksuja tulostamiseen. Mikroja, joissa yhteys nettiin Mikrojahan voi aina toivoa lisää, mutta tarpeellisinta olisi ehkä tulostin, joka olisi yliopistolaisille ilmainen. Näppäimistöjen yhteyteen rannetuet olisi myös käyttömukavuutta lisäävä tekijä. Niitä (mikroja) olisi hyvä olla ryhmätyöhuoneissakin Käytettävissä olevat ohjelmistot Suurin osa (3 vastaajaa) oli tyytyväinen ohjelmistovalikoimaan. Kysymyksellä 4 kartoitettiin käytettävissä olevien ohjelmistojen tarve. Taulukosta 2 käy ilmi, että suosituimmat ohjelmat ovat Internet-selain, Word, Mot-sanakirjasto, Acrobat ja Excel. Englanninkielisen tekstin tarkistusohjelmaa TrueStyle ei kukaan ollut tarvinnut.

3 Taulukko 2. Ohjelmistojen käyttö PowerPoint97 Word97 Access97 Ws-ftp Internet Explorer TeraTerm Acrobat Viewer Acrobat Pdf Writer Excel97 Mot-sanakirjasto PowerZip TrueStyle Samassa yhteydessä pyydettiin myös mainitsemaan, mitä muita ohjelmistoja vastaaja tarvitsee. Ykköseksi nousi SPSS -ohjelma, jota toivottiin 6 vastauksessa. Sen käyttölisenssejä on jo päätetty hankkia kesällä vaihtuvalle seuraavalle sopimuskaudelle. Näitä toivottiin myös: uudempi Word -versio, Photo-Shop (2 kpl), NotePad (!) ja yksi vastaaja mainitsi real playerin luentojen kuuntelemiseen verkon kautta, mitä ei saa ladattua yliopiston koneille. Ryhmätyötilat Ryhmätyötiloja koskevaan kysymykseen tuli useita kommentteja Yllättävän moni oli tyytyväinen (14 vastaajaa, 4 %). Taulukko 3. Mielipiteet ryhmätyötilojen tarjonnasta 1 14 Tiloja on riittävästi Ryhmätyötiloja tarvitaan lisää EOS 11 Kommenteissa toivotaan myös pienempiä huoneita ja pöytäryhmiä:

4 Paikkoja, joissa pari kolme henkeä pystyy tekemään esim. käännöksiä Pyynikin osastokirjastossa muiden häiritsemättä. (Pyynikki) Pieniä, joita voisi käyttää 2-3 hengen ryhmissä. Tällöin isommille ryhmille jäisi vielä omat tila. Muuten erinomainen idea! (Attila) Ehkä muutama nykyistä pienempikin tila olisi tarpeen. Tiloista pitäisi myös tiedottaa lisää, sillä valitettavan usein ryhmätöitä tehdään mikroluokissa. (Attila) Heti kun vain ihmiset huomaavat, että tällaisia tiloja on, niitä alkaa olemaan liian vähän. Nyt kukaan ei vielä tiedä niiden olemassaolosta ja tilan saanti on vielä helppoa.(hämeenlinna) Hienoa, että tilat ovat olemassa. Olen tarvinnut aina silloin tällöin.(attila) Sellaisia, joihin voi häätää käsikirjastossa (2. krs) ryhmätyötä ääneen tekevät. Lasiseinäiset huoneet vetoavat tällaisiin narsisteihin. He möykkäävät liian äänekkäästi.(attila) Isoja pöytiä, joiden ympärille mahtuu useampi henkilö (Attila) Tilaa, jossa olis pöytiä ja tuoleja ja joissa mahdollisuus keskustella. (Pyynikki) Sellaisia, missä voi muita häiritsemättä keskustella ryhmätyötä tehtäessä (Pyynikki) Lyhytaikaiseen työskentelyyn:,-2h (Hämeenlinna) Oppimiskeskuspalveluiden käyttö Palvelujen kehittämistä varten tarvitaan tietoa siitä, mihin tarkoitukseen laitteita käytetään ja miten paljon. Käyttö edellyttää kirjautumista yliopiston käyttäjätunnuksella, millä karsitaan satunnaiset surffailijat. Lukuvuoden mittaan on huomattu, että kaikki käyttö ei edelleenkään ole asianmukaista. Taulukosta 4 käy ilmi, että tiedonhaku ja sähköpostin luku ovat suosituimmat käyttötavat. Kolmanneksi eniten työasemaa tarvitaan kirjallisiin töihin, ja moni lukee myös elektronisia lehtiä oppimiskeskuksen työasemilta. Taulukko 4. Työasemien käyttötarkoitus tiedonhaku tietokannoista ja internetistä elektronisten lehtien lukeminen tekstinkäsittelyohjelman käyttö opiskelu verkkokursseilla (esim. WebCT) sähköpostin lukeminen Annettujen vaihtoehtojen lisäksi mainittiin myös internet-sisällöntuottaminen, laskujen maksu netissä (2 kpl) ja ohjelmointi.

5 Oppimiskeskustyöasemia käytetään ahkerasti, 24 vastaajaa ( 63%) tarvitsee niitä päivittäin tai lähes päivittäin (Taulukko ). Taulukko. Työasemien käyttötiheys päivittäin tai lähes päivittäin 1-2 päivänä viikossa kertaa kuukaudessa 2 noin kerran kuukaudessa harvemmin Yhtä usein (24 kpl) vastattiin kyllä kysymykseen, joudutko usein jonottamaan vuoroa laitteille (Taulukko 6). Taulukko 6. Työasemille jonottaminen Kyllä Ei EOS Vaikka jonoa syntyy, ei työasemille haluta ajanvarausjärjestelmää. Vain viisi vastaajaa kannattaa ajanvarausta (Taulukko 7).

6 Taulukko 7. Tarvitaanko ajanvarausjärjestelmä Kyllä Ei EOS 33 Neuvonta ja palvelujen kehittäminen Yleensä ei oo ongelmia, mut joskus, kun niitä ilmenee olis kiva, jos joku osais auttaa Taulukosta 8 selviää, että vastaajat ovat tyytyväisiä palveluihin. E-neuvonnan ja atk-neuvonnan tarjontaan ei kuitenkaan moni osaa sanoa mitään. Oppimiskeskuksen sivuille on kerätty kirjaston kaikki sähköpostineuvonnan osoitteet, mutta niiden käyttäminen kysymysten tekemiseen vaihtelee. Esimerkiksi Pyynikin osoitteeseen tuli vain 14 kysymystä vuonna 21, kun taas pääkirjaston Kysy kirjastonhoitajalta -osoitteeseen tuli yli viestiä. Tänä vuonna viestien määrä on selvästi kasvussa. Atk-neuvontaa ja tukea on saatavilla vain pääkirjastossa. Taulukko 8. Mielipiteet neuvonnan ja tuen tarjonnasta a. neuvontaa ja lähitukea b. e-neuvontaa 1 c. atk-neuvontaa ja tukea on tarjolla riittävästi tarvitaan lisää EOS

7 Oppimiskeskuksen verkkosivut ( eivät ole vielä kovinkaan tunnetut. Vastaajista 23 ei ole lainkaan vieraillut virtuaalisessa oppimiskeskuksessa (Taulukko 9). Tiedottamista on tehostettava, sillä sivuilta olisi löytynyt helposti sellaista tietoa, jota olisi käyttäjät olisivat tarvinneet kyselyn vastausten perusteella. Taulukko 9. Oppimiskeskuksen verkkosivujen käyttötiheys kertaa viikossa 1-3 kertaa kuukaudessa harvemmin en ole käyttänyt Ongelmia ja kehittämistoiveita Palautteen saaminen on palvelun kehittämisen kannalta tärkeää. Sitä pyydettiin avoimella kysymyksellä Minkälaisia ongelmia sinulla on ollut oppimiskeskuspalveluiden käytössä? Miten toivot palveluja kehitettävän?. Useimmat vastaukset viittaavat jälleen laitteiden vähyyteen. Saako koneita todellakin pitää varattuna jättämällä omat tavarat koneelle??? Nyt koneet on monta kertaa ilman käyttöä ja vielä pitkään kun "käyttäjä" huitelee ties missä! Tehkää selväksi säännöt. Minusta ainakin on kohtuutonta, että koneen voi pitää itsellään esim. lounastauon ajan ja muut ihmettelee, mistä saisi koneen! (Hämeenlinna) Ärsyttää, jos asemien koneita käytetään selvästi huvitteluun kuten pelaamiseen ja pornon katseluun. Ehkä kirjastohenkilökunnan tulisi käydä silloin tällöin kurkkimassa näyttöjä. (Attila) Jonottamisen lisäksi eipä ole juuri muita ongelmia (Attila) Lisää työasemia ja ryhmätöiden tekoa varten omat tilat ettei pulina häiritse muiden kirjoittamista. Laaja käsikirjasto erittäin tarpeellinen jotta voi kirjoittaa suoraan materiaalista (Attila). Koneet ovat usein varattuja. Vain aamulla tai illalla pääsee ilman ajanvarausta.(attila) Joskus ei hyväksy kirjautumista.(pyynikki) Ongelmat olleet omasta taidosta kiinni, tulostus tosin hieman monimutkaista (Hämeenlinna) Uusia työskentelypaikkoja osataan arvostaa. Näistä kommenteista on tehtävissä se johtopäätös, että kirjaston oppimiskeskuksista ei kannata tehdä mikroluokkien toisintoja, vaan niiden etuna on se, että laitteiden sijoittelussa turvataan työrauha. Loistavaa, että on muutakin tilaa, kuin hikiset ja rauhattomat mikroluokat! Kiitos. Oppimiskeskuksen tulo piristi gradun tekemistä sanomattomasti. Helppo tehdä, kun materiaalia ympärillä. (Attila)

8 Ympäristö on rauhallinen ja väliseinät tuovat yksityisyyttä. Työskentelen mieluummin juuri kirjaston työasemilla kuin mikroluokissa, koska täällä on helpompi keskittyä.(attila) Ihanan rauhaisa ympäristö tehdä gradua, niin raikas ja hiljainen verrattuna mikroluokkiin. (Attila) Oppimiskeskuspalvelujen käyttäjät Lääketieteellisen tiedekunnan opiskelijoista vain yksi vastasi kyselyyn (Taulukko 1). Humanistisen ja yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan opiskelijoita vastaajista oli eniten. Yksi vastaaja opiskelee avoimessa yliopistossa. Taulukko 1. Vastaajan tiedekunta humanistinen tk informaatiotieteiden tk kasvatustieteiden tk lääketieteellinen tk taloudellis-hallinnollinen tk yhteiskuntatieteellinen tk avoin yliopisto muu Vastaajia pyydettiin myös nimeämään, mitä kirjaston yksikköä käyttää eniten. Suurin osa vastaajista (24 kpl) oli pääkirjaston Attilan oppimiskeskuksen käyttäjiä. Pääosa humanisteista käyttää Pyynikin kirjastoa ja kolme pääkirjaston Attilan oppimiskeskusta. Kasvatustieteiden tiedekunnan opiskelijoiden vastauksista neljä tuli Hämeenlinnasta ja yksi Attilasta (Taulukko 11). Taulukko 11. Vastaajan useimmin käyttämä kirjaston yksikkö 8 24 pääkirjasto, Attila lääketieteellinen osastokirjasto Hämeenlinnan osastokirjasto Pyynikin osastokirjasto 1

9 Oppimiskeskushankkeen tavoitteena on tukea virtuaaliyliopistohanketta. Viimeiseksi kysyttiin osallistumista verkkomuotoiseen opiskeluun. Kyselyn vastaajista opiskelijaa (Taulukko 12) ilmoitti osallistuvansa verkkokurssille. Taulukko 12. Verkko-oppimisympäristössä toteutettuun opintojaksoon osallistuminen Kyllä Ei 33 Yhteenvetoa Kirjaston käyttäjille järjestetyssä kyselyssä kartoitettiin mielipiteitä lukuvuoden aikana kehitetystä opiskeluympäristöstä laitteineen, tiloineen ja ohjelmistoineen sekä oppimiskeskuspalvelujen käyttöä. Kysely toteutettiin työasemien yhteyteen asetetuilla lomakkeilla ja verkossa. Vastauksia saatiin 38 ja ne edustavat kaikkia tiedekuntia, tosin lääketieteellisestä tiedekunnasta palautettiin vain yksi lomake. Keskeisiä tuloksia: Työasemia eli mikroja tarvitaan lisää. Myös skannereita ja kopiokoneita toivotaan lisää. Käytetyimmät ohjelmistot ovat Internet-selain, Word, Mot-sanakirjasto, Acrobat ja Excel. Ohjelmistovalikoimaan kaivataan eniten SPSS -ohjelmaa. Työasemia käytetään eniten tiedonhakuun ja sähköpostin lukuun. Niitä tarvitaan myös kirjallisiin töihin (gradun teko), ja moni lukee myös elektronisia lehtiä oppimiskeskuksen työasemilta. Oppimiskeskusten työasemia käytetään ahkerasti. 63% vastaajista tarvitsee niitä päivittäin tai lähes päivittäin. Usein joudutaan jonottamaan, mutta ajanvarausjärjestelmää ei haluta. Palveluun ollaan tyytyväisiä E-neuvonnan ja atk-neuvonnan tarjontaan ei kuitenkaan moni osaa sanoa mitään. Oppimiskeskuksen verkkosivuja ei tunneta tai käytetä. Uusia työskentelypaikkoja osataan arvostaa. Palautteesta on tehtävissä se johtopäätös, että kirjaston oppimiskeskuksista ei kannata tehdä mikroluokkien kopioita. Työskentelymahdollisuuksien parantuminen kirjastossa saa kiitosta siksi, että laitteiden ja kalusteiden sijoittelussa on turvattu työrauha.

10 LIITE Kyselylomake KÄYTTÄJÄKYSELY OPPIMISKESKUSPALVELUISTA Lomakkeen voit täyttää myös verkossa osoitteessa Viime vuonna käynnistyneen oppimiskeskushankkeen tavoitteena on suunnitella ja kehittää kirjaston opiskelua ja opetusta tukevia palveluja. Vastaamalla tähän kyselyyn autat oppimiskeskuspalvelujen kehittämisessä. Huom! Oppimiskeskuksen työasemilla ei tarkoiteta Tamcat-mikroja. A. OPISKELUYMPÄRISTÖ 1. Oletko tyytyväinen työasemien riittävyyteen? (määrä, käyttöajat, ajanvaraus) 1kyllä 1ei, miksi 1en osaa sanoa opasteisiin ja käyttöohjeisiin? 1kyllä 1ei, miksi 1en osaa sanoa sijoituspaikkaan? 1kyllä 1ei, miksi 1en osaa sanoa 2. Mitä laitteita toivoisit lisää (mikroja, skannereita tms)? 3. Oletko tyytyväinen työasemilla käytettävissä olevaan ohjelmistovalikoimaan? 1 kyllä 1 ei 1 en osaa sanoa 4. Mitä ohjelmistoja näistä tarvitset? kyllä ei PowerPoint Word Access Ws-ftp 1 1 Internet Explorer 1 1 TeraTerm 1 1 Acrobat Viewer 1 1 Acrobat Pdf Writer 1 1 Excel Mot-sanakirjasto 1 1 PowerZip 1 1 TrueStyle 1 1. Tarvitsen lisäksi seuraavia ohjelmistoja: 6. Mitä mieltä olet kirjaston tarjoamista ryhmätyötiloista? 1 tiloja on riittävästi 1 ryhmätyötiloja tarvitaan lisää, minkälaisia 1 en osaa sanoa B. KÄYTTÖ 7. Mihin tarkoitukseen käytät oppimiskeskuksen työasemia? (Voit valita useita vaihtoehtoja) 1 tiedonhaku tietokannoista ja internetistä

11 elektronisten lehtien lukeminen 1 tekstinkäsittelyohjelman käyttö 1 opiskelu verkkokursseilla (esim. WebCT) 1 sähköpostin lukeminen 1 muu, mikä 8. Kuinka usein käytät oppimiskeskuksen työasemia? 1 päivittäin tai lähes päivittäin päivänä viikossa kertaa kuukaudessa 1 noin kerran kuukaudessa 1 harvemmin 9. Joudutko usein jonottamaan päästäksesi työskentelemään oppimiskeskuksen työasemilla? 1 kyllä 1 ei 1. Pitäisikö mielestäsi kaikilla työasemilla olla ajanvarausjärjestelmä? 1 kyllä 1 ei 1 en osaa sanoa C. NEUVONTA 11. Mitä mieltä olet saatavilla olevan neuvonnan ja tuen määrästä? a. neuvontaa ja lähitukea 1 on tarjolla riittävästi 1 tarvitaan lisää 1 en osaa sanoa b. e-neuvontaa 1 on tarjolla riittävästi 1 tarvitaan lisää 1 en osaa sanoa c. atk-neuvontaa ja tukea 1 on tarjolla riittävästi 1 tarvitaan lisää 1 en osaa sanoa 12. Kuinka usein käytät oppimiskeskuksen verkkosivuja? ( kertaa viikossa kertaa kuukaudessa 1 harvemmin 1 en ole käyttänyt 13. Minkälaisia ongelmia sinulla on ollut oppimiskeskuspalveluiden käytössä? Miten toivot palveluja kehitettävän? D. VASTAAJA 14. Missä tiedekunnassa opiskelet? 1 humanistinen tk 1 informaatiotieteiden tk 1 kasvatustieteiden tk 1 lääketieteellinen tk 1 taloudellis-hallinnollinen tk 1 yhteiskuntatieteellinen tk 1 avoin yliopisto, oppiaine 1 muu, mikä 1. Missä kirjaston yksikössä käyt useimmin?

12 pääkirjasto, Attila 1 lääketieteellinen osastokirjasto 1 Hämeenlinnan osastokirjasto 1 Pyynikin osastokirjasto 16. Osallistutko tällä hetkellä verkko-opiskeluympäristössä (esim. WebCT) toteutettavaan opintojaksoon? 1 kyllä 1 ei KIITOS VASTAUKSESTASI! Pyrimme kehittämään palveluja saamamme palautteen pohjalta!

SELVITYS PRO GRADUJEN KÄYTÖSTÄ TAIDEKIRJASTOSSA

SELVITYS PRO GRADUJEN KÄYTÖSTÄ TAIDEKIRJASTOSSA SELVITYS PRO GRADUJEN KÄYTÖSTÄ TAIDEKIRJASTOSSA Tapani Takalo Lapin korkeakoulukirjasto, yliopisto, taide 17.11.2011 1. Johdanto Lapin yliopiston taidekirjastossa on selvitetty taidekirjaston kokoelmiin

Lisätiedot

Kaupunginkirjaston asiakaskysely 2014

Kaupunginkirjaston asiakaskysely 2014 Ylöjärven kaupunki Kaupunginkirjaston asiakaskysely 2014 Tulosten yhteenveto Ylöjärven kaupunki 2 Raportti Ylöjärven kaupunginkirjaston asiakaskyselyn tuloksista Kirjastolaki edellyttää, että kunnat arvioivat

Lisätiedot

Asiakaskyselyn tuloksia

Asiakaskyselyn tuloksia Asiakaskyselyn tuloksia Ratamo-kirjastojen (,, ja ) sekä Lopen kirjaston yhteinen asiakaskysely Tässä raportissa tarkastellaan 5.-8..0 järjestetyn asiakaskyselyn tuloksia n kirjaston näkökannalta. Jakaumat

Lisätiedot

Yleisten kirjastojen kansallinen käyttäjäkysely 2013

Yleisten kirjastojen kansallinen käyttäjäkysely 2013 Yleisten kirjastojen kansallinen käyttäjäkysely 2013 Hyvä asiakkaamme! Pyydämme sinua vastaamaan kirjastopalveluita koskevaan asiakaskyselyyn. Kyselyn tuloksia käytetään kirjastopalveluiden arvioinnissa

Lisätiedot

Unelmien kirjasto -kysely 2019

Unelmien kirjasto -kysely 2019 Unelmien kirjasto -kysely 2019 Maaliskuussa 2019 Kokkolan kaupunginkirjasto kysyi asiakkaiden mielipiteitä siitä, miten kirjaston tiloja ja palveluja pitäisi kehittää. Kyselyyn vastasi 259 asiakasta. Kyselyyn

Lisätiedot

Hankerekisterin käyttäjäkysely 2015

Hankerekisterin käyttäjäkysely 2015 Hankerekisterin käyttäjäkysely 2015 1 Yleensä kyselystä Kyselyssä selvitettiin vastaajien mielipiteitä hankerekisterin käytöstä sekä siihen liitetyistä visualisoinneista Se oli auki 3.12.-18.12.2015 Vastaajia

Lisätiedot

Erikoiskirjastojen kansallinen käyttäjäkysely 2013

Erikoiskirjastojen kansallinen käyttäjäkysely 2013 Erikoiskirjastojen kansallinen käyttäjäkysely 2013 Hyvä asiakkaamme! Pyydämme sinua vastaamaan kirjastopalveluita koskevaan asiakaskyselyyn. Kyselyn tuloksia käytetään kirjastopalveluiden arvioinnissa

Lisätiedot

OPPIMISKESKUSHANKE Väliraportti Sisällys. TAMPEREEN YLIOPISTON KIRJASTO Eeva Väyrynen

OPPIMISKESKUSHANKE Väliraportti Sisällys. TAMPEREEN YLIOPISTON KIRJASTO Eeva Väyrynen 1 TAMPEREEN YLIOPISTON KIRJASTO Eeva Väyrynen OPPIMISKESKUSHANKE Väliraportti 19.10.2001 Sisällys 1. Hankkeen tavoitteet ja käynnistys... 2 Tavoitteet... 2 Rahoitus... 2 2. Oppimisympäristön kehittäminen...

Lisätiedot

Pyydämme sinua vastaamaan kirjastopalveluita koskevaan asiakaskyselyyn. Kyselyn tuloksia käytetään kirjastopalveluiden arvioinnissa ja kehittämisessä.

Pyydämme sinua vastaamaan kirjastopalveluita koskevaan asiakaskyselyyn. Kyselyn tuloksia käytetään kirjastopalveluiden arvioinnissa ja kehittämisessä. Asiakaskysely kirjastopalveluista Hyvä asiakkaamme! Pyydämme sinua vastaamaan kirjastopalveluita koskevaan asiakaskyselyyn. Kyselyn tuloksia käytetään kirjastopalveluiden arvioinnissa ja kehittämisessä.

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Tieto- ja viestintätekniikan ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Tieto- ja viestintätekniikan ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja JUPINAVIIKOT 2018 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Tieto- ja viestintätekniikan ala Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja Amanda Nygård Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO...

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT SYKSY 2014

JUPINAVIIKOT SYKSY 2014 JUPINAVIIKOT SYKSY 2014 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Sosiaali- ja terveysala Julkinen Iina Mustalampi Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYSLUETTELO Johdanto... 3 Palautteiden tiivistelmä... 4 5. Mitä

Lisätiedot

TOENPERÄN KIRJASTON ASIAKASKYSELYN TULOKSET Paperikyselyn tulokset

TOENPERÄN KIRJASTON ASIAKASKYSELYN TULOKSET Paperikyselyn tulokset TOENPERÄN KIRJASTON ASIAKASKYSELYN TULOKSET Paperikyselyn tulokset Asiakaskysely toteutettiin ajalla 2..27 29..27 kaikissa Toenperän toimipisteissä. Kyselyyn pystyi vastaamaan verkossa tai paperisena versiona

Lisätiedot

Halikon vanhustenkotiyhdistys ry

Halikon vanhustenkotiyhdistys ry Asiakkaiden tyytyväisyys Tammilehdon päivähoidon palveluun 2019 SISÄLLYS 1. PALVELUKESKUS TAMMILEHDON PÄIVÄHOITO 2. ASIAKASTYYTYVÄISYYSTUTKIMUKSEN SUORITTAMINEN 3. ASIAKKAIDEN TYYTYVÄISYYS PALVELUKESKUS

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti ICT-ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimitietoja. Tero Björkman. Opiskelijakunta JAMKO

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti ICT-ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimitietoja. Tero Björkman. Opiskelijakunta JAMKO JUPINAVIIKOT 2017 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti ICT-ala Julkinen Raportti ei sisällä nimitietoja Tero Björkman Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO... 2 Johdanto... 3 Palautteiden

Lisätiedot

Vastausten määrä: 68 Tulostettu :23:50

Vastausten määrä: 68 Tulostettu :23:50 Vastausten määrä: 68 Tulostettu 7.5.2010 14:23:50 Poiminta 1.1 Minkä erikoiskirjaston / tutkimuslaitoksen palveluja arvioit (valitse yksi vaihtoehto) = 12 (Museoviraston kirjasto) 1.1 Minkä erikoiskirjaston

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Liiketalouden ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimitietoja, luottamuksellinen.

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Liiketalouden ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimitietoja, luottamuksellinen. JUPINAVIIKOT 2016 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Liiketalouden ala Julkinen Raportti ei sisällä nimitietoja, luottamuksellinen Linda Holma Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYSLUETTELO Sisällys SISÄLLYSLUETTELO...

Lisätiedot

ProCountorin asiakastyytyväisyyskysely 2009

ProCountorin asiakastyytyväisyyskysely 2009 Sivu 1(9) ProCountorin asiakastyytyväisyyskysely 2009 Asiakkaat tyytyväisiä palveluun ProCountorin vuosittaiseen asiakastyytyväisyyskyselyyn vastasi tänä vuonna ennätykselliset 561 vastaajaa (179 vastaajaa

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Sosiaali- ja terveysala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja.

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Sosiaali- ja terveysala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja. JUPINAVIIKOT 2018 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Sosiaali- ja terveysala Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja Jani Tervo Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO...

Lisätiedot

Ratamo-kirjastojen ja Lopen kirjaston asiakaskysely 2016

Ratamo-kirjastojen ja Lopen kirjaston asiakaskysely 2016 Ratamo-kirjastojen ja Lopen kirjaston asiakaskysely 2016 1. Vastaajan sukupuoli: Vastaajien määrä: 267 23% mies 13% 19% 77% nainen 87% 81% 0% 10% 20% 30% 40% 50% 60% 70% 80% 90% 100% Hyvinkään pääkirjasto

Lisätiedot

Merituulen koulun aamu- ja iltapäivätoiminnan laadun arviointi kevät 2018

Merituulen koulun aamu- ja iltapäivätoiminnan laadun arviointi kevät 2018 Merituulen koulun aamu- ja iltapäivätoiminnan laadun arviointi kevät 208 Merituulen koulun aamu- ja iltapäivätoiminnassa toteutettiin oma laadunarviointikysely toimintaan osallistuneille lapsille toukokuussa

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT KEVÄT 2014

JUPINAVIIKOT KEVÄT 2014 JUPINAVIIKOT KEVÄT 2014 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Sosiaali- ja terveysala Julkinen Paavo Nisula Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYS Johdanto... 3 Palautteiden tiivistelmä... 4 5. Mitä mieltä olet

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT SYKSY 2014

JUPINAVIIKOT SYKSY 2014 JUPINAVIIKOT SYKSY 2014 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Liiketalouden ala Julkinen Janne Parri Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYS 10TUJohdantoU10T... 3 10TUPalautteiden tiivistelmäu10t... 4 10TU5. Mitä

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Luonnonvara-ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja.

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Luonnonvara-ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja. JUPINAVIIKOT 2018 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Luonnonvara-ala Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja Eveliina Rautava Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO...

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT 2015. Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Sosiaali- ja terveysala. Julkinen raportti. Niina Lampi & Juha Salmi. Opiskelijakunta JAMKO

JUPINAVIIKOT 2015. Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Sosiaali- ja terveysala. Julkinen raportti. Niina Lampi & Juha Salmi. Opiskelijakunta JAMKO JUPINAVIIKOT 2015 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Sosiaali- ja terveysala Julkinen raportti Niina Lampi & Juha Salmi Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYSLUETTELO 10TUSISÄLLYSLUETTELOU10T... 2 10TUJohdantoU10T...

Lisätiedot

Nurmeksen kaupungin www-sivujen käyttäjäkysely 2015

Nurmeksen kaupungin www-sivujen käyttäjäkysely 2015 1 (8) Nurmeksen kaupungin www-sivujen käyttäjäkysely 2015 1. Kuinka usein käyt kaupunkimme www-sivuilla? 2. Mitä kautta päädyit verkkosivuillemme? 2 (8) Avoimet vastaukset: Toisella sivulla sijaitsevan

Lisätiedot

VIEREMÄN KUNNANKIRJASTON ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY 2013

VIEREMÄN KUNNANKIRJASTON ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY 2013 VIEREMÄN KUNNANKIRJASTON ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY 2013 VASTAAJIA: 56 SUKUPUOLI MIES (11) NAINEN (43) EI VASTAUSTA/EOS (2) ELÄMÄNTILANNE TYÖSSÄ (18) TYÖTÖN (6) KOULULAINEN/OPISKELIJA (5) ELÄKELÄINEN (26)

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT KEVÄT 2014

JUPINAVIIKOT KEVÄT 2014 JUPINAVIIKOT KEVÄT 2014 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Kulttuuriala Julkinen Minna Koivisto & Anna Tarvainen-Illi Opiskelijakunta JAMKO 1 SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO... 2 Johdanto... 3 Palautteiden

Lisätiedot

Ratamo-kirjastojen ja Lopen kirjaston asiakaskysely 2016

Ratamo-kirjastojen ja Lopen kirjaston asiakaskysely 2016 Ratamo-kirjastojen ja Lopen kirjaston asiakaskysely 2016 1. Vastaajan sukupuoli: Vastaajien määrä: 1237 mies 19% 22% 16% 22% 24% nainen 81% 78% 84% 78% 76% 0% 10% 20% 30% 40% 50% 60% 70% 80% 90% Hausjärvi

Lisätiedot

Kysely etäopetustuntien valvojille toukokuussa 2011 (vastauksia 13)

Kysely etäopetustuntien valvojille toukokuussa 2011 (vastauksia 13) Kysely etäopetustuntien valvojille toukokuussa 2011 (vastauksia 1) Olen saanut riittävästi perehdytystä etätuntien valvojana toimimiseen kyllä en en tiedä 8 % Mistä asiasta/asioista olisit kaivannut lisää

Lisätiedot

Palvelulaatukysely: Henkilökunta

Palvelulaatukysely: Henkilökunta Palvelulaatukysely: Henkilökunta Henkilökunnan tärkeys Eri muuttujien tärkeyttä mitattiin palvelunlaatukyselyssä arvoasteikolla, jossa erittäin tärkeä sai arvon, jokseenkin tärkeä arvon ja ei ollenkaan

Lisätiedot

Yliopistojen kysely 2010

Yliopistojen kysely 2010 Yliopistojen kysely 2010 1 Taustatiedot 1.1 Arvioin seuraavan kirjaston palveluja (valitse yksi vaihtoehto) -> valmis valikko kirjastoista / organisaatioista 1.2 Kirjaston toimipiste, jonka palveluja arvioin

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT Palauteraportti Liiketalouden ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja. Alex Vinter. Opiskelijakunta JAMKO

JUPINAVIIKOT Palauteraportti Liiketalouden ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja. Alex Vinter. Opiskelijakunta JAMKO JUPINAVIIKOT 2019 Palauteraportti Liiketalouden ala Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja Alex Vinter Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO... 2 Johdanto... 4 Palautteiden

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti SoTe-ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- ja tunnistetietoja.

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti SoTe-ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- ja tunnistetietoja. JUPINAVIIKOT 2016 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti SoTe-ala Julkinen Raportti ei sisällä nimi- ja tunnistetietoja Sami Jussinmäki Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYSLUETTELO Sisällys SISÄLLYSLUETTELO...

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT KEVÄT 2014

JUPINAVIIKOT KEVÄT 2014 JUPINAVIIKOT KEVÄT 2014 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Matkailu- ja ravitsemisala Julkinen Niina Lampi Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYS Johdanto... 3 Palautteiden tiivistelmä... 4 5. Mitä mieltä olet

Lisätiedot

Asiakaskysely FinELib-konsortion jäsenille 2005

Asiakaskysely FinELib-konsortion jäsenille 2005 Asiakaskysely FinELib-konsortion jäsenille 2005 Taustatiedot Vastaamalla tähän kyselyyn kirjastot voivat arvioida FinELibin tarjoamia elektronisen aineiston hankintaan ja kansalliseen Nelli-portaaliin

Lisätiedot

Kyselyn tuloksia. Kysely Europassin käyttäjille

Kyselyn tuloksia. Kysely Europassin käyttäjille Kysely Europassin käyttäjille Kyselyn tuloksia Kyselyllä haluttiin tietoa Europass-fi nettisivustolla kävijöistä: siitä, miten vastaajat käyttävät Europassia, mitä mieltä he ovat Europassista ja Europassin

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT SYKSY 2014

JUPINAVIIKOT SYKSY 2014 JUPINAVIIKOT SYKSY 2014 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti ICT-ala Julkinen Raportti ei sisällä nimitietoja Lauri Sinisalo Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYSLUETTELO Johdanto... 3 Palautteiden tiivistelmä...

Lisätiedot

Raision varhaiskasvatuksessa keväällä 2018 huoltajille tehdyn laatukyselyn tulokset

Raision varhaiskasvatuksessa keväällä 2018 huoltajille tehdyn laatukyselyn tulokset Raision varhaiskasvatuksessa keväällä 2018 huoltajille tehdyn laatukyselyn tulokset Kysely toteutettiin sähköisenä kyselynä toukokuussa 2018. Vastaajia oli kyselyyn 189. Raision varhaiskasvatuksen asiakkaan

Lisätiedot

Jyväskylän kaupungin yhteispalvelupisteiden asiakaskysely 2011. Innovaatiopalvelut

Jyväskylän kaupungin yhteispalvelupisteiden asiakaskysely 2011. Innovaatiopalvelut Jyväskylän kaupungin yhteispalvelupisteiden asiakaskysely 2011 Yhteispalvelupisteiden asiakaskysely 2011 - Asiakaskysely toteutettiin Palokan, Säynätsalon, Tikkakosken ja Vaajakosken yhteispalvelupisteissä

Lisätiedot

1. Johdanto. 2. Kirjaston käyttö

1. Johdanto. 2. Kirjaston käyttö 1. Johdanto Porin kaupunginkirjaston asiakastyytyväisyyttä mittaava kysely toteutettiin vuonna 2006 ensimmäisen kerran Internetin kautta. Kyselylomake oli kirjaston verkkosivuilla kahden viikon ajan 4.12.-18.12.

Lisätiedot

Käyttäjien kokemukset Imatran kaupunkipyöristä. Käyttäjäkyselyn tuloksia 11/2018

Käyttäjien kokemukset Imatran kaupunkipyöristä. Käyttäjäkyselyn tuloksia 11/2018 Käyttäjien kokemukset Imatran kaupunkipyöristä Käyttäjäkyselyn tuloksia 11/2018 Toteutus Käyttäjäkysely toteutettiin Surveypal-verkkokyselynä. Easybike toimitti kyselylinkin sähköpostilla ja tekstiviestillä

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT KEVÄT 2014

JUPINAVIIKOT KEVÄT 2014 JUPINAVIIKOT KEVÄT 2014 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Luonnonvara-ala Julkinen Lauri Sinisalo Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYSLUETTELO Johdanto... 3 Palautteiden tiivistelmä... 4 5. Mitä mieltä olet

Lisätiedot

HELSINGIN YLIOPISTON KIRJASTO

HELSINGIN YLIOPISTON KIRJASTO HELSINGIN YLIOPISTON KIRJASTO Tuija Korhonen 1 KAIKKIEN KIRJASTO SUOMEN SUURIN YLIOPISTOKIRJASTO. PALVELEMME YLI 40 000 OPISKELIJAN JA TYÖNTEKIJÄN KANSAINVÄLISTÄ TIEDEYHTEISÖÄ NELJÄLLÄ KAMPUKSELLA JA VERKOSSA.

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Kulttuuriala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja.

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Kulttuuriala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja. JUPINAVIIKOT 2016 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Kulttuuriala Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja Tuomas Kallinki Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYSLUETTELO Sisällys SISÄLLYSLUETTELO...

Lisätiedot

Sipoon kunnankirjasto Sibbo kommunbibliotek

Sipoon kunnankirjasto Sibbo kommunbibliotek Yleisten kirjastojen kansallinen käyttäjäkysely 2013 Sipoon kunnankirjasto Sibbo kommunbibliotek TÄRKEYS = Palvelujen tärkeys minulle TOIMIVUUS = Miten kirjasto on onnistunut Kirjaston käyttäjäkysely 2013

Lisätiedot

Välipalautejärjestelmän suunnittelu ja toteutus Teollisuuden ja luonnonvarojen osaamisalalla

Välipalautejärjestelmän suunnittelu ja toteutus Teollisuuden ja luonnonvarojen osaamisalalla Lumen 1/2017 ARTIKKELI Välipalautejärjestelmän suunnittelu ja toteutus Teollisuuden ja luonnonvarojen osaamisalalla Päivi Honka, FM, tuntiopettaja, Teollisuuden ja luonnonvarojen osaamisala, Lapin ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT KEVÄT 2014

JUPINAVIIKOT KEVÄT 2014 JUPINAVIIKOT KEVÄT 2014 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Tekniikan ala Julkinen Sanna Johansson Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYSLUETTELO 10TUJohdantoU10T... 3 10TUPalautteiden tiivistelmäu10t... 4 10TU5.

Lisätiedot

Työelämää ja opintoja iltapäivä Tampere Palaute puhuu seuranta aineistojen hyödyntäminen laitoksilla Leena Ahrio Reeta Eloranta

Työelämää ja opintoja iltapäivä Tampere Palaute puhuu seuranta aineistojen hyödyntäminen laitoksilla Leena Ahrio Reeta Eloranta Työelämää ja opintoja iltapäivä Tampere 28.8.2007 Palaute puhuu seuranta aineistojen hyödyntäminen laitoksilla Leena Ahrio Reeta Eloranta Tavoitteena on luoda kuva opiskelijoilta ja valmistuneilta kerätystä

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Someron Esa

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Someron Esa Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Someron Esa Toiminnan arviointikysely toteutettiin 14.11. - 24.11.2013 välisenä aikana uintiharrastuksessa mukana olleiden lasten vanhemmille. Vastaajia oli

Lisätiedot

Kysely lähetettiin Helmen kautta toukokuun lopussa 2018 Vastausaika kaksi viikkoa Vastauksia tuli 548 suomenkielistä ( peruskoululaisia n 4000) ja

Kysely lähetettiin Helmen kautta toukokuun lopussa 2018 Vastausaika kaksi viikkoa Vastauksia tuli 548 suomenkielistä ( peruskoululaisia n 4000) ja 2018 Kysely lähetettiin Helmen kautta toukokuun lopussa 2018 Vastausaika kaksi viikkoa Vastauksia tuli 548 suomenkielistä ( peruskoululaisia n 4000) ja 161 ruotsinkielistä (peruskouluikäisiä n 900) 21%

Lisätiedot

Haastattelut e-kioskin käyttäjäkokemuksista. Mira Hänninen Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haastattelut e-kioskin käyttäjäkokemuksista. Mira Hänninen Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Haastattelut e-kioskin käyttäjäkokemuksista Mira Hänninen Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Sukupuoli ja ikä Haastattelin Kirjasto 10:ssä 14 henkilöä, joista seitsemän oli naisia (iät 24, 25, 36, 36, 50,

Lisätiedot

SOSIAALINEN MEDIA TYÖSSÄOPPIMISEN TUKENA HEVOSTALOUDEN PERUSTUTKINTOKOULUTUKSESSA

SOSIAALINEN MEDIA TYÖSSÄOPPIMISEN TUKENA HEVOSTALOUDEN PERUSTUTKINTOKOULUTUKSESSA SOSIAALINEN MEDIA TYÖSSÄOPPIMISEN TUKENA HEVOSTALOUDEN PERUSTUTKINTOKOULUTUKSESSA Tervetuloa vastaamaan kyselyyni, jossa selvitän hevostalousoppilaitosten opetushenkilöstön kiinnostusta sosiaalisen median

Lisätiedot

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan laadun arviointi 2016 Degerby skola

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan laadun arviointi 2016 Degerby skola Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan laadun arviointi 0 toteutti perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan seurantakyselyn lapsille ja huoltajille huhtikuussa 0. Vuoden 0 seurantaan liittyvä kysely

Lisätiedot

Rotaryklubin jäsenkysely 20

Rotaryklubin jäsenkysely 20 Rotaryklubin jäsenkyselylomake Päiväys: 3.6.2010/REk Ryhmä: Jäsenyys Rotaryklubin jäsenkysely 20 Tämän jäsenkyselyn tarkoituksena on kartoittaa klubimme jäsenten mielipiteitä ja näkemyksiä koskien klubimme

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT 2015. Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Liiketalouden ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimitietoja.

JUPINAVIIKOT 2015. Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Liiketalouden ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimitietoja. JUPINAVIIKOT 2015 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Liiketalouden ala Julkinen Raportti ei sisällä nimitietoja Jenni Sanisalo Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYS Johdanto... 3 Palautteiden tiivistelmä...

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveyspalveluiden verkkoneuvonta. Verkkoneuvontapalvelun käyttöohjeet asiakkaille

Sosiaali- ja terveyspalveluiden verkkoneuvonta. Verkkoneuvontapalvelun käyttöohjeet asiakkaille Sosiaali- ja terveyspalveluiden verkkoneuvonta Verkkoneuvontapalvelun käyttöohjeet asiakkaille 2 Sisällys 1 Verkkoneuvonnan käyttämiseen liittyvät tekniset vaatimukset... 3 2 Palveluun kirjautuminen: Uudet

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT 2015. Ohjausta ja opetusta koskeva raportti ICT-ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimitietoja. Heikki Lamula. Opiskelijakunta JAMKO

JUPINAVIIKOT 2015. Ohjausta ja opetusta koskeva raportti ICT-ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimitietoja. Heikki Lamula. Opiskelijakunta JAMKO JUPINAVIIKOT 2015 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti ICT-ala Julkinen Raportti ei sisällä nimitietoja Heikki Lamula Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYSLUETTELO 10TUSISÄLLYSLUETTELOU10T... 2 10TUJohdantoU10T...

Lisätiedot

Tampereen kaupungin www-palvelun käyttäjäkysely

Tampereen kaupungin www-palvelun käyttäjäkysely Tampereen kaupungin www-palvelun käyttäjäkysely 1. Yleistä Tampereen kaupungin www-palvelun käyttäjäkysely tehtiin 18.3. - 18.6.1997 välisenä aikana. Kysely tehtiin www-sivujen etusivulle sijoitetulla

Lisätiedot

Liite 1. Saatekirje SAATEKIRJE VAASA HYVÄ VASTAANOTTAJA

Liite 1. Saatekirje SAATEKIRJE VAASA HYVÄ VASTAANOTTAJA Liite 1. Saatekirje SAATEKIRJE VAASA 19.11.2012 HYVÄ VASTAANOTTAJA Opiskelen Vaasan ammattikorkeakoulussa sosiaali- ja terveysalan yksikössä sairaanhoitajan tutkintoon johtavassa koulutuksessa. Teen opinnäytetyönäni

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Matkailu- ja palveluliiketoiminta. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Matkailu- ja palveluliiketoiminta. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja JUPINAVIIKOT 2018 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Matkailu- ja palveluliiketoiminta Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja Emma Ahonen ja Jasmiina Kumpulainen Opiskelijakunta JAMKO

Lisätiedot

Vastaus Lukumäärä Prosentti 20% 40% 60% 80% 100%

Vastaus Lukumäärä Prosentti 20% 40% 60% 80% 100% Palaute Nyytin ja SPR:n Hengailuillasta 4.11.2011 Yhteenvetoraportti Osallistujia 31, joista 8 miestä. Palautteita 24 Sukupuoli Vastaus Lukumäärä Prosentti 20% 40% 60% 80% 100% 1. Nainen 16 66,67% 2. Mies

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Musiikin ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja.

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Musiikin ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja. JUPINAVIIKOT 2018 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Musiikin ala Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja Ville Laitinen Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO... 2

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT Palauteraportti Kulttuuriala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja. Pekka Mannermaa. Opiskelijakunta JAMKO

JUPINAVIIKOT Palauteraportti Kulttuuriala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja. Pekka Mannermaa. Opiskelijakunta JAMKO JUPINAVIIKOT 2019 Palauteraportti Kulttuuriala Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja Pekka Mannermaa Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO 2 Johdanto 3 Palautteiden

Lisätiedot

CADDIES asukaskyselyn tulokset

CADDIES asukaskyselyn tulokset CADDIES asukaskyselyn tulokset Kysely toteutettiin 27.4.-17.5.2009 Kyselyyn vastattiin Internet-pohjaisella lomakkeella osoitteessa http://kaupunginosat.net/asukaskysely tai paperilomakkeella Arabianrannan,

Lisätiedot

Sukupuoli ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN TULOKSET

Sukupuoli ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN TULOKSET ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN TULOKSET Aurinkoisen asiakastyytyväisyyskysely tehtiin syyskuussa 2016. Kysely oli suunnattu kaikille Aurinkoisen asiakkaille; yhteisökodissa ja tukiasunnossa asuville sekä päiväasiakkaille.

Lisätiedot

Palvelunlaatukysely: Tamcat-tietokanta ja kirjojen löytäminen hyllystä

Palvelunlaatukysely: Tamcat-tietokanta ja kirjojen löytäminen hyllystä Palvelunlaatukysely: Tamcat-tietokanta ja kirjojen löytäminen hyllystä Tamcat-tietokannan tärkeys Palvelunlaatukyselyssä toimintojen tärkeyttä mitattiin arvoasteikolla, jossa erittäin tärkeä sai arvon,

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT 2015. Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Matkailu- ja ravitsemisala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja

JUPINAVIIKOT 2015. Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Matkailu- ja ravitsemisala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja JUPINAVIIKOT 2015 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Matkailu- ja ravitsemisala Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja Ilona Palonen Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYSLUETTELO Contents

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT SYKSY 2014

JUPINAVIIKOT SYKSY 2014 JUPINAVIIKOT SYKSY 2014 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Matkailu- ja ravitsemisala Julkinen Paavo Nisula Opiskelijakunta JAMKO 2 SISÄLLYSLUETTELO Johdanto... 3 Palautteiden tiivistelmä... 4 5. Mitä

Lisätiedot

Office 2013 - ohjelmiston asennusohje

Office 2013 - ohjelmiston asennusohje Office 2013 - ohjelmiston asennusohje Tämän ohjeen kuvakaappaukset on otettu asentaessa ohjelmistoa Windows 7 käyttöjärjestelmää käyttävään koneeseen. Näkymät voivat hieman poiketa, jos sinulla on Windows

Lisätiedot

Yksintulleiden alaikäisten turvapaikanhakijoiden asiakaspalautekysely järjestettiin 32 alaikäisyksikössä vuoden 2016 aikana. Vastaajia oli noin 610.

Yksintulleiden alaikäisten turvapaikanhakijoiden asiakaspalautekysely järjestettiin 32 alaikäisyksikössä vuoden 2016 aikana. Vastaajia oli noin 610. YHTEENVETO 10.10.2016 Maahanmuuttovirasto/ Vastaanottoyksikkö ALAIKÄISYKSIKÖIDEN ASIAKASPALAUTTEEN YHTEENVETO 2016 Taustaa Yksintulleiden alaikäisten turvapaikanhakijoiden asiakaspalautekysely järjestettiin

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT SYKSY 2014

JUPINAVIIKOT SYKSY 2014 JUPINAVIIKOT SYKSY 2014 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Luonnonvara-ala Julkinen Sami Tanttu Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYSLUETTELO Johdanto... 3 Palautteiden tiivistelmä... 4 5. Mitä mieltä olet

Lisätiedot

Aamu -ja iltapäivätoiminnan lasten kyselyn tuloksia lv. 2011-2012

Aamu -ja iltapäivätoiminnan lasten kyselyn tuloksia lv. 2011-2012 Aamu -ja iltapäivätoiminnan lasten kyselyn tuloksia lv. 11-12 Lasten kyselyn saivat huoltajien kyselyn yhteydessä 4 lasta, joista palautui 25. Vastausprosentti muodostui siten 62,5%. Lasten kysely muodostui

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Luonnonvara-ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja.

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Luonnonvara-ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja. JUPINAVIIKOT 2017 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Luonnonvara-ala Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja Veera Heinonen Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO...

Lisätiedot

Kysely PGK:n naisjäsenille. Luotu :49

Kysely PGK:n naisjäsenille. Luotu :49 Kysely PGK:n naisjäsenille Luotu 19.04.2017 18:49 Vastaajasta1s1ikat Nimi Arvioijat Vastaamassa Vastannut PGK:n naiset 55 36 24 Yhteensä 55 36 24 Vastausprosen@ 65.5% LopeBaneet 43.6% Kesken jäbäneet 21.8%

Lisätiedot

Kansallisen elektronisen kirjaston käyttäjäkysely yleisten kirjastojen asiakkaille 2007

Kansallisen elektronisen kirjaston käyttäjäkysely yleisten kirjastojen asiakkaille 2007 Kansallisen elektronisen kirjaston käyttäjäkysely yleisten kirjastojen asiakkaille 2007 Tutkimuksen tarkoitus Tällä kyselyllä kartoitetaan elektronisten aineistojen käyttöä yleisissä kirjastoissa. Kyselyn

Lisätiedot

Yhteenveto: kysely globaalikasvatusverkostolle 2017

Yhteenveto: kysely globaalikasvatusverkostolle 2017 Yhteenveto: kysely globaalikasvatusverkostolle 2017 Kepan globaalikasvatusverkostolle teetettyyn kyselyyn vastasi määräajassa 32 toimijaa. Pyyntö vastata kyselyyn lähetettiin verkostoon kuuluvien toimijoiden

Lisätiedot

Tiedonhaku opiskelun osana CHEM Virpi Palmgren Tietoasiantuntija DI Oppimiskeskus beta

Tiedonhaku opiskelun osana CHEM Virpi Palmgren Tietoasiantuntija DI Oppimiskeskus beta Tiedonhaku opiskelun osana CHEM 15.9.2016 Virpi Palmgren Tietoasiantuntija DI Oppimiskeskus beta virpi.palmgren@aalto.fi Tietoaineistot opiskeluun Elektroniset tiedelehdet 66 000 Painetut tiedelehdet 800

Lisätiedot

RIKS-STROKE - 3 KUUKAUDEN SEURANTA

RIKS-STROKE - 3 KUUKAUDEN SEURANTA Versio 13.0 Käytetään kaikkien akuuttiin aivohalvaukseen 1.1.2013 tai sen jälkeen sairastuneiden rekisteröintiin. RIKS-STROKE - 3 KUUKAUDEN SEURANTA Nämä tiedot täyttää aivohalvausosaston hoitohenkilöstö

Lisätiedot

Etäkoulu Kulkurin tieto- ja viestintätekniikan opetussuunnitelma

Etäkoulu Kulkurin tieto- ja viestintätekniikan opetussuunnitelma Etäkoulu Kulkurin tieto- ja viestintätekniikan opetussuunnitelma 10.6.2013 Koonnut Virpi Soini 2. luokan tavoitteet tutustuu verkko-opiskeluun ja harjoittelee käytännön työtaitoja, kuten tekstintuottamista

Lisätiedot

Doodle helppoa aikatauluttamista

Doodle helppoa aikatauluttamista Doodle helppoa aikatauluttamista Kuinka käytän Doodlea? -vaiheittainen opas käyttöön ja aikataulukyselyn luomiseen http://www.doodle.com/ Doodle on ohjelma joka auttaa sinua aikatauluttamaan kokouksia

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT Palauteraportti Luonnonvara-ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja. Juho Niemelä. Opiskelijakunta JAMKO

JUPINAVIIKOT Palauteraportti Luonnonvara-ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja. Juho Niemelä. Opiskelijakunta JAMKO JUPINAVIIKOT 2019 Palauteraportti Luonnonvara-ala Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja Juho Niemelä Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO... 2 Johdanto... 3 Palautteiden

Lisätiedot

Turun ammattikorkeakoulun opiskelijabarometri 2007

Turun ammattikorkeakoulun opiskelijabarometri 2007 Turun ammattikorkeakoulun opiskelijabarometri 2007 Turun ammattikorkeakoulun opiskelija! Kyselyyn vastaamalla olet mukana kehittämässä opetusta ja mielekästä oppimisympäristöä. Kysely on anonyymi, joten

Lisätiedot

Porin tiedekirjasto. Teppo Hjelt

Porin tiedekirjasto. Teppo Hjelt Porin tiedekirjasto Teppo Hjelt kirjasto-pori@tut.fi 040 826 2780, Pohjoisranta 11 C Mikä Porin tiedekirjasto on? Googlaa Porin tiedekirjasto tai ota esite Mitä ovat Tutcat ja Volter? Tutcat sisältää TTY:n,TuKKK:n

Lisätiedot

1 www-sivujen teko opetuksessa

1 www-sivujen teko opetuksessa RäsSe, Tekniikka/Kuopio Sivu 1 1 www-sivujen teko opetuksessa 1.1 Yleistä Mitä materiaalia verkkoon? Tyypillisesti verkossa oleva materiaali on html-tiedostoja. Näitä tiedostoja tehdään jollakin editorilla

Lisätiedot

RATAMO-kirjastojen ja Lopen kirjaston asiakaskysely

RATAMO-kirjastojen ja Lopen kirjaston asiakaskysely RATAMO-jen ja Lopen n asiakaskysely 15.3. 31.3.2010 1. Vastaajan sukupuoli: Nainen % Mies % Hausjärvi 136 83 % 28 17 % Hyvinkää 125 78 % 35 22 % Loppi 74 74 % 26 26 % Nurmijärvi 155 75 % 52 25 % Riihimäki

Lisätiedot

Nuorten käsityksiä palveluista ja niiden järjestämisestä, toimintatavoista ja tiedottamisesta

Nuorten käsityksiä palveluista ja niiden järjestämisestä, toimintatavoista ja tiedottamisesta Nuorten käsityksiä palveluista ja niiden järjestämisestä, toimintatavoista ja tiedottamisesta SUUNNITELMATYÖN TILANNEKATSAUS 03.05.07/ Mari Mikkola Lasten ja nuorten psykososiaalisten erityispalveluiden

Lisätiedot

Kirjaston asiakaskysely kevät 2011 Lehdistötiedote

Kirjaston asiakaskysely kevät 2011 Lehdistötiedote Kirjaston asiakaskysely kevät 2011 Lehdistötiedote Vastaajaryhmä Opiskelijat Tökkikää päättäjiä, että saatte myös lauantaiaukiolot :). Vastaajat Vastaajia 32, joista naisia lähes 88 % ja miehiä yli 12

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Luonnonvara-ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimitietoja. Terttu Salonen

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Luonnonvara-ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimitietoja. Terttu Salonen JUPINAVIIKOT 2015 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Luonnonvara-ala Julkinen Raportti ei sisällä nimitietoja Terttu Salonen Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYSLUETTELO 10TUSISÄLLYSLUETTELOU10T... 2 10TUJohdantoU10T...

Lisätiedot

Opiskelukysely Perustutkintokoulutus Vastaajia / Eliisa Kuorikoski Opiskelukyselyn tulokset perustutkintokoulutus

Opiskelukysely Perustutkintokoulutus Vastaajia / Eliisa Kuorikoski Opiskelukyselyn tulokset perustutkintokoulutus Opiskelukysely 2017 Perustutkintokoulutus Vastaajia 265 Opiskelukysely 2017 Opiskelukyselyn kohderyhmänä olivat perustutkinto-opiskelijat, jotka ovat aloittaneet nykyiset opintonsa 2015-2016. Kysely oli

Lisätiedot

Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=70)

Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=70) Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=70) 1. Minkä vuoksi hakeuduit keskustelemaan Hyviksen kanssa? Opiskeluun liittyvät asiat (esim. ajanhallinta, opiskelutaidot, oppimisvaikeudet) 29 % Elämäntavat (esim.

Lisätiedot

Webropol-kyselyt. Tarja Heikkilä

Webropol-kyselyt. Tarja Heikkilä Webropol-kyselyt Tarja Heikkilä Internet-kyselyt Soveltuvat kyselyihin, joissa kaikilla perusjoukon jäsenillä on mahdollisuus internetin käyttöön, toisin sanoen on mahdollisuus edustavan aineiston saamiseen.

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Tekniikan ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja.

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Tekniikan ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja. JUPINAVIIKOT 2016 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Tekniikan ala Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja Tommi Kukkonen Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYSLUETTELO Sisällys SISÄLLYSLUETTELO...

Lisätiedot

AMK-kirjastojen asiakastyytyväisyyskysely 2013 yhteenveto KTAMKn tuloksista

AMK-kirjastojen asiakastyytyväisyyskysely 2013 yhteenveto KTAMKn tuloksista AMK-kirjastojen asiakastyytyväisyyskysely 2013 yhteenveto KTAMKn tuloksista Viides valtakunnallinen amk-kirjastojen asiakastyytyväisyyskysely järjestettiin keväällä 2013. KTAMKn vastauksia kertyi 282 kappaletta.

Lisätiedot

Kyselyt 2010. Käyttäjäkysely 2010. Keskustelu- ja tiedotustilaisuus 17.6.2010

Kyselyt 2010. Käyttäjäkysely 2010. Keskustelu- ja tiedotustilaisuus 17.6.2010 Kyselyt 2010 Käyttäjäkysely 2010 Keskustelu- ja tiedotustilaisuus 17.6.2010 Mitä luvassa tänään? Tavoite: saada kirjastojen näkemys kyselyn hyödyistä ja ongelmista jatkoa varten Lyhyt katsaus käyttäjäkyselyn

Lisätiedot

Kirjastoinfo TuKKK Pori Porin tiedekirjasto

Kirjastoinfo TuKKK Pori Porin tiedekirjasto www.tut.fi/kirjasto/pori kirjasto-pori@tut.fi facebook.com/porintiedekirjasto 040 826 2780 Kirjastoinfo TuKKK Pori Porin tiedekirjasto Kalvot myös netissä: Porin tiedekirjasto > Koulutus Porin tiedekirjaston

Lisätiedot

Suvi Junes Tampereen yliopisto / Tietohallinto 2012

Suvi Junes Tampereen yliopisto / Tietohallinto 2012 Palaute Palaute työkalulla opettaja voi rakentaa kyselyn, johon opiskelijat vastaavat joko anonyymisti tai nimellään. Opettaja voi tarkastella vastauksia koosteena tai yksitellen. Asetukset Nimeä palaute

Lisätiedot

Apta. Jäsentutkimus Yhteenveto N=255 Vastausprosentti noin 40 Tiedonkeruu:

Apta. Jäsentutkimus Yhteenveto N=255 Vastausprosentti noin 40 Tiedonkeruu: Apta Jäsentutkimus 2013 Yhteenveto 18.10. N55 Vastausprosentti noin 40 Tiedonkeruu: 11.-30.9.2013 Palvelut Jäsentutkimus 2013 (N55) Mitä Apteekkien työnantajaliiton (Apta) palveluja olet itse käyttänyt

Lisätiedot

FSD1317 Verkkopalvelujen ja tietotekniikan käyttö Tampereella 2002

FSD1317 Verkkopalvelujen ja tietotekniikan käyttö Tampereella 2002 KYSELYLOMAKE Tämä kyselylomake on osa Yhteiskuntatieteelliseen tietoarkistoon arkistoitua tutkimusaineistoa FSD1317 Verkkopalvelujen ja tietotekniikan käyttö Tampereella 2002 Kyselylomaketta hyödyntävien

Lisätiedot

Vaikeavammaisten päivätoiminta

Vaikeavammaisten päivätoiminta Vaikeavammaisten päivätoiminta Kysely vaikeavammaisten päivätoiminnasta toteutettiin helmikuussa 08. Sosiaalityöntekijät valitsivat asiakkaistaan henkilöt, joille kyselyt postitettiin. Kyselyjä postitettiin

Lisätiedot

Aamu- ja iltapäivätoiminnan arviointi Merituulen koulu

Aamu- ja iltapäivätoiminnan arviointi Merituulen koulu Aamu- ja iltapäivätoiminnan arviointi Merituulen koulu Inkoon kunta toteutti perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan seurantakyselyn lapsille ja huoltajille toukokuussa 0. Vuoden 0 seurantaan liittyvä

Lisätiedot