g GE Industrial Systems

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "g GE Industrial Systems"

Transkriptio

1 GE Industrial Systems Digital Energy ML Series Uninterruptible Power Supply VA Manufactured by: GE Digital Energy General Electric Company Telephone +41 (0)91 / CH 6595 Riazzino (Locarno) Fax +41 (0)91 / Switzerland Website ML Series UPS Technology for the Digital World. ver FI

2 FI KÄYTTÖOHJE Digital Energy ML Series Uninterruptible Power Supply VA Lue nämä ohjeet huolellisesti ennen Digital Energy ML Series UPS -virtalähteen asentamista ja käynnistämistä. Säilytä tämä käyttöohje myöhempää käyttöä varten. SISÄLTÖ 1 JOHDANTO Johdanto 1.2 Turvallisuusohjeet 1.3 Kuljetus / säilytys 2 ASENNUS Asennusohjeet 2.2 Asentaminen 3 TOIMINTA Käynnistys Käynnistys liitettynä sähköverkkoon Käynnistys ilman sähköverkkoa 3.2 Käyttö: Normaali toiminta Normaalit toimintaolosuhteet Itsetestaus (UPS-käyttö ja akkutila) Auto-off (poiskytkentä kun kuormitusta ei ole) Kytkeminen pois päältä 3.3 Käyttö: Tilan ja hälytyksen merkkivalot Laturi päällä Normaali toiminta Akkukäyttö Akun lataustaso alhainen Vaihda akku Ylikuormitus Itsetesti 4 LIITÄNNÄT KUNNOSSAPITO Yleistä 5.2 Sulakkeet 5.3 Akut Yleistä Akun vaihto 6 VIANMÄÄRITYS TEKNISET TIEDOT... 9 General Electric. Kaikki oikeudet pidätetään ja uudelleenjulkaiseminen ilman lupaa kielletään. Käyttöohjetta voidaan muuttaa; vastuuta ei oteta mahdollisista puutteellisista tiedoista. OPM_MLE_LTE_350_1K0_1FI_V011 1 DE ML Series: käyttöohje 1.1 (FI)

3 1 - Johdanto 1.1 Johdanto GE (General Electric) Digital Energy ML Series UPS, eli keskeytymätön virtalähde, suojaa laitteita kaikilta virransyöttöön liittyviltä häiriöiltä sekä sähkökatkoilta. 1.2 Turvallisuusohjeet VAROITUS: SÄHKÖISKUVAARA. UPS sisältää akkuja. Laitteen ulostuloissa voi olla virtaa myös silloin, kun UPS on kytketty irti sähköverkosta. UPS:ssa on vaarallisen suuria jännitteitä. Älä avaa UPS:ia, sillä se ei sisällä käyttäjän korjattavissa olevia osia. Lukuun ottamatta akun vaihtoa ML 350/500/700-malleissa, Akun vaihtoa lukuunottamatta kaikki kunnossapito- ja huoltotyöt on annettava ammattitaitoisen huoltohenkilökunnan tehtäväksi. Katkaise virransyöttö sähköverkosta UPS:ään aina akun vaihdon ajaksi. 1.3 Kuljetus / säilytys Valmistaja ei ota vastuuta kuljetusvaurioista, jos laite on kuljetettu muussa kuin alkuperäisessä pakkauksessaan. Lataa akkuja vähintään 24 tuntia ennen säilytystä. Säilytä UPS kuivassa paikassa lämpötilan ollessa C. Jos yksikkö varastoidaan yli 3 kuukaudeksi, akun optimaalinen käyttöikä saavutetaan, kun säilytyslämpötila on korkeintaan 25 C. Varmista, että UPS on kytketty pois päältä, eikä liitäntäporttiin ole kytketty kaapelia. Jos laitetta säilytetään yli 3 kuukauden ajan, akut on ladattava säännöllisesti. Liitä yksikkö pistorasiaan noin 48 tunniksi vähintään joka kolmas kuukausi. Kuljetuspakkaukseen kuuluvat Digital Energy ML Series UPS, virtajohto, tietokoneen liitäntäkaapeli, CD ROM-levy ja tämä käyttöohje. Tarkista pakkauksen avaamisen jälkeen, että UPS ei ole vaurioitunut. Jos havaitset vaurioita, ota välittömästi yhteys tavarantoimittajaan ja ostopaikkaan. TÄRKEÄÄ: Ennen UPS -virtalähteen liittämistä ja päällekytkentää on tarkistettava, että: sähköverkon virransyöttö on volttia ja 50 Hz ja kytketyn laitteen kokonaisvirrankulutus ei ylitä UPS -virtalähteen ulostulon nimellisvirtaa (ilmoitettu takapaneelissa). 2.1 Asennusohjeet 2 - Asennus UPS on tarkoitettu käytettäväksi normaalissa kotitalous- ja toimistokäytössä. Suojaa UPS kytkentäohjeiden mukaan 16 A D-tyypin sulakkeella. UPS on liitettävä yksivaihevirtaa syöttävään maadoitettuun pistorasiaan. Älä käytä jatkojohtoja. Vältä UPS:n sijoittamista lähelle vettä tai suoraan auringonvaloon tai kosteisiin paikkoihin. Ympäröivän lämpötilan on oltava alle 40 C. Akun paras käyttöikä saavutetaan, kun ympäröivä lämpötila on alle 30 C. On erittäin tärkeää, että tuuletusilma pääsee vapaasti kiertämään yksikön läpi ja ympäri. Älä tuki tuuletusaukkoja. Älä liitä UPS:ään sähkötoimisia lämmittimiä, leivänpaahtimia tai imureita. UPS voidaan liittää ainoastaan elektronisiin laitteisiin, esim. tietokoneisiin ja tietoliikennelaitteisiin. Ole varovainen liittäessä UPS:ään lasertulostinta: varmista, että tarvittava virta ei ylitä UPS:n kapasiteettia. OPM_MLE_LTE_350_1K0_1FI_V011 2 DE ML Series: käyttöohje 1.1 (FI)

4 2.2 Asentaminen ML ML Kytke tietokone pois päältä ja irrota se pistorasiasta. 2. Kytke virtajohto irti tietokoneesta (nimellisarvo 250 V AC/10 A) ja kytke tämä virtajohto urospistokkeeseen (2), joka sijaitsee UPS:n takaosassa (oikealla olevissa kuvissa näkyy yksinkertaistettu ML malli). 3. Kytke tietokone yksikön laiteliittimiin (3) mukana toimitetun virtajohdon avulla. 4. Kytke UPS:n virtajohto toimivaan, maadoitettuun vaihtovirtapistorasiaan. Vihreä merkkivalo LINE alkaa vilkkua: laite saa virtaa verkosta ja akut latautuvat. 5. Paras tulos saavutetaan, kun UPS:n annetaan ladata akkuja noin 10 tunnin ajan. UPS:ää voidaan käyttää lataamatta akkuja ensin, mutta käyttöaika saattaa lyhentyä. 6. Edistyneemmässä kommunikoinnissa RS232- liitäntäportti (4) voidaan liittää tietokonejärjestelmään. Katso kappale 4. OPM_MLE_LTE_350_1K0_1FI_V011 3 DE ML Series: käyttöohje 1.1 (FI)

5 3 - Toiminta 3.1 Käynnistys Käynnistys liitettynä sähköverkkoon 1 Paina 'ON'-näppäintä 2 sekunnin ajan Merkkivalo LINE (vilkkuu ennestään) palaa nyt koko ajan. 2 UPS -virtalähteeseen kytketty laite voidaan nyt kytkeä päälle Käynnistys ilman sähköverkkoa Jos sähköverkosta ei saada virtaa (virtajohtoa ei ole liitetty tai verkkovirran syötössä on vika): 1 Paina 'ON'-näppäintä 2 sekunnin ajan, kunnes merkkivalo BAT syttyy. UPS toimii akun varassa, eli se purkaa akkuja. 3.2 Käyttö: Normaali toiminta Normaalit toimintaolosuhteet: sähkövirtaa on saatavilla, UPS on kytkettynä päälle, kuormitus ei ylitä UPS:n kapasiteettia, toimintalämpötila on alle hälytystason. AVR (automaattinen jännitteensäätö): Jos verkkovirta on huonoa, AVR nostaa matalaa tulojännitettä tai laskee korkeata jännitettä. Laite saa normaalin jännitteen (katso kappale 7) Itsetestaus (UPS-käyttö ja akkutila) Järjestelmävirheen sattuessa ulostulojännite saattaa kadota. Sen vuoksi suositellaan kuormituksen kytkemistä pois päältä ennen itsetestauksen suorittamista. Katso kappale 6. 1 Paina 'ON'-painiketta normaalissa käytössä 2 sekunnin ajan. 2 Mikäli akku ei läpäise testausta, annetaan vaihda akku -hälytys. Katso kohta 3.3. Järjestelmävirheen sattuessa ulostulojännite saattaa kadota. Sen vuoksi suositellaan kuormituksen kytkemistä pois päältä ennen itsetestauksen suorittamista. Katso kappale Auto-off (poiskytkentä kun kuormitusta ei ole) Kun verkkovirtaa ei ole saatavilla (sähkökatkos tai akkukäynnistys), UPS-laite menee pois päältä, kun kuorma on alle 5 % maksimikuormasta. Näin vältetään akkujen tarpeeton purkautuminen. Laite kytkeytyy automaattisesti takaisin päälle, kun verkkovirta kytkeytyy takaisin. Ei kuormaa -sammutustoimintoa ei voida poistaa käytöstä Kytkeminen pois päältä 1 Paina OFF -näppäintä 2 sekunnin ajan. 2 Jos laite edellyttää sähköistä eristystä, irrota virtajohto pistorasiasta. OPM_MLE_LTE_350_1K0_1FI_V011 4 DE ML Series: käyttöohje 1.1 (FI)

6 3.3 Käyttö: Tilan ja hälytyksen merkkivalot o tilan merkkivalot käyttötila! yleiset hälytysmerkkivalot epänormaali toiminta!! tärkeät hälytysmerkkivalot tilanteet, joissa UPS:n ulostulojännitettä ei enää voida taata; edellyttää välittömiä toimenpiteitä O O!!!!!!!! O Laturi päällä (3.3.1) Normaali toiminta (3.3.2) Akkukäyttö (3.3.3) Akun lataustaso alhainen (3.3.4) Vaihda akku (3.3.5) Verkkovirran ylikuorma (3.3.6) Akun ylikuorma (3.3.6) Itsetesti (3.3.7) TILANNE LINE BAT SUMMERI Verkkovirtaa on. UPS poissa päältä Verkkovirtaa on. UPS päällä. Verkkovirtaa ei ole tai se on epänormaalia, UPS päällä. UPS akkuvirralla, akku lähes tyhjä Verkkovirtaa on, UPS toiminnassa. UPS ei läpäissyt edellistä itsetestiä Verkkovirtaa on, lähtöteho > 105 % luokitetusta kapasiteetista. Verkkovirtaa ei ole tai se on epänormaalia,, lähtöteho > 105 % luokitetusta kapasiteetista. Verkkovirtaa on, laite siirtyy akkutilaan 6 sekunniksi ja tarkistaa akun kunnon. Vihreä vilkkuu 1x /s. Vihreä palaa Vihreä palaa (verkkovirta) Vihreä vilkkuu 1x /s. (valmiustila) Vihreä palaa Vihreä palaa Punainen palaa Punainen palaa Punainen vilkkuu 1x /30 s. Punainen palaa Punainen palaa Merkkiäänet 1x /4 s. Mahdollinen* Merkkiäänet 1x /s. Ei mahdollinen Merkkiäänet 1x /30 s. Jatkuva Jatkuva NOLLAA SUMMERI Ei mahdollinen Ei mahdollinen Toimintatilat ja niitä vastaavat merkkivalot, ks * Nollaa summerihälytys: Paina ON-näppäintä 2 sekunnin ajan. Ainoastaan sen hetkinen hälytys lakkaa; seuraava hälytys aktivoi summerin uudelleen. Summerin palautus ei vaikuta tietokoneen liitäntähälytykseen. OPM_MLE_LTE_350_1K0_1FI_V011 5 DE ML Series: käyttöohje 1.1 (FI)

7 3.3.1 Laturi päällä Verkkovirta käytössä, UPS poissa päältä, akut latautuvat Normaali toiminta Verkkovirta käytössä, UPS päällä, ks. kohta Aakkukäyttö Match lite käyttää akkuihin ladattua energiaa: katso kappaletta 7 Akkujen itsenäinen toiminta. UPS kytkeytyy pois päältä kun akkujen lataus on purkautunut (automaattinen uudelleenkäynnistys) tai jos 'OFF'-näppäintä painetaan >2 sekunnin ajan (edellyttää manuaalista uudelleenkäynnistystä) tai jos tietokone antaa komennon kytke UPS pois päältä (automaattinen uudelleenkäynnistys) Akun lataustaso alhainen (itsenäinen toiminta päättyy) Akut ovat lähes purkautuneet. Tietokoneen hallittu kytkeminen pois päältä on suoritettava yhden minuutin kuluessa Vaihda akku Huonokuntoinen akku. Suorita itsetestaus uudelleen vaihda akku -tilan varmistamiseksi (katso 3.3.7). Hälytys lakkaa vasta seuraavan itsetestauksen jälkeen, jos akkua on ladattu riittävästi (tyhjentynyt akku) tai se on vaihdettu uuteen (kulunut akku). Katso myös Verkkovirran/akun ylikuorma Laitteen vaatima teho ylittää UPS-laitteen luokitetun lähtötehon. Jos kuorma ylittää 150 % luokitetusta tehosta: akkukäytössä, UPS menee heti automaattisesti pois päältä verkkovirtakäytössä, UPS menee pois päältä 30 sekunnin kuluttua Itsetesti Itsetesti voidaan aloittaa manuaalisesti. Kun UPS on verkkovirtatilassa, paina ON-näppäintä 2 sekunnin ajan. Laite siirtyy testin aikana 6 sekunniksi akkukäyttöön, jolloin akun kunto tarkistetaan. Kuuden sekunnin kuluttua laite siirtyy takaisin verkkovirtakäyttöön. RS232-portti on plug-in-liitäntäportti (4- napainen, RJ-11, 4P-4C) joka mahdollistaa yhteyden UPS:n ja tietokoneen välillä. Käytä UPS-ohjelmistoja työasemien valvomattomissa toiminnoissa, tiedonkeruussa verkkovirran laadusta, sammutuksen ilmoituksessa ja ohjauksessa, automaattisessa uudelleen käynnistyksessä, vianmäärityksessä ja akun varausominaisuuksissa. Suosittelemme käytettäväksi vain alkuperäisiä GE Digital Energy -ohjelmistoja yhdessä RS232- liitäntäportin kanssa. GE Digital Energyn yhteystuotteista saa lisätietoja jälleenmyyjältä tai Web-osoitteesta Tiedonsiirtoportti toimii, kun UPS-laite on päällä. 4 - Liitännät Napa # Toiminto 1 Tx 2 Rx 3 Ei käytössä 4 GND RJ-11 4P-4C ML ML 1000 OPM_MLE_LTE_350_1K0_1FI_V011 6 DE ML Series: käyttöohje 1.1 (FI)

8 5 - Kunnossapito 5.1 Yleistä ML UPS on lähes huoltovapaa: noudata oikeita käyttöolosuhteita ja pidä sisäänmenot ja ulostulo pölyttöminä. Lue kohta Sulakkeet Jos vaihtovirran sisäänmenosulake (1) on viallinen, se on vaihdettava samanmerkkiseen ja -tyyppiseen sulakkeeseen. Sulakkeiden nimellisarvot: ks. kappale Akut General Akun huoltoikä on jopa kuusi vuotta. Koska kunnossa oleva akku on ratkaiseva tekijä UPS:n toiminnan kannalta, 'ON'-näppäimellä voidaan suorittaa akun testaus. Kun akun tila on kriittinen, annetaan 'vaihda akku' -hälytys (katso 3.3). Lataa akkuja vähintään 10 tuntia, kytke UPS pois päältä ja takaisin päälle, ja suorita itsetestaus. Mikäli hälytys on edelleen päällä, vaihda akut mahdollisimman pian Akun vaihto Varoitus: lue ensin kohdan 1.2. turvaohjeet. Akkuja vaihdettaessa uusien akkujen lukumäärän, jännitteen (V)/kapasiteetin (Ah) on oltava samat. Akut on hävitettävä tai käytettävä uudelleen määräysten mukaan. Noudata paikallisia hävittämiseen liittyviä määräyksiä. Älä koskaan hävitä akkuja polttamalla: ne saattavat räjähtää. Älä avaa tai käsittele akkuja varomattomasti: niiden sisältö (akkuhappo) saattaa olla erittäin myrkyllistä. Mikäli joudut kosketuksiin akkuhapon kanssa, huuhtele paikka heti runsaalla vedellä. Vältä latausta suljetussa tilassa. Älä koskaan oikosulje akkuja. Kun työskentelet akkujen parissa, poista kellot, sormukset tai muut metalliesineet ja käytä ainoastaan eristettyjä työkaluja. Akun vaihtotoimenpiteet (ML 350/500/700) HUOMAUTUS: Nämä ohjeet koskevat vain ML 350/500/700 -malleja. ML1000:n akut eivät ole käyttäjän vaihdettavissa. Ota yhteyttä jälleenmyyjään. 1 Paina OFF -näppäintä ja irrota UPS-laitteen virtajohto pistorasiasta. 2 irrota UPS:n etupaneeli (kaksi ruuvia pohjasta) 3 vedä akku ulos, irrota akun johdot 4 kytke uusi akku (musta -, punainen +); pieniä kipinöitä saattaa esiintyä, mikä on normaalia 5 asenna uusi akku, älä kiristä tai purista johtoja 6 asenna UPS:n etupaneeli. OPM_MLE_LTE_350_1K0_1FI_V011 7 DE ML Series: käyttöohje 1.1 (FI)

9 6 - Vianmääritys Aina laitteen vioittuessa on ensin tarkistettava ulkoiset seikat (esim. liitännät, lämpötila, kosteus tai kuormitus), jotta voidaan määrittää, aiheutuuko ongelma laitteesta itsestään vai ympäristöstä. Tarkista sitten sisääntulon sulake, se saattaa olla palanut. Jos sulake on palanut, vaihda se (katso kohta 5.2) ja varmista, ettei UPS ole ylikuormitettu. Seuraava kaavio toimii vain vianmäärityksen tarkistuslistana. Jos ehdotettu ratkaisu ei korjaa vikaa tai jos taulukossa ilmoitetut tiedot eivät riitä ongelman ratkaisemiseen, ota yhteys jälleenmyyjään tai käy etsimässä ohjeita Internet-osoitteesta ONGELMA MAHDOLLINEN SYY RATKAISU Sisääntulosulake palanut Ulostulon ylikuormitus Alenna kuormitusta, vaihda sulake Ei ulostulojännitettä itsetestin aikana (3.2.2) Vain akkukäynnistys mahdollinen Tietokoneen ja UPS-laitteen välinen tiedonsiirto ei toimi. UPS toimii akulla vaikka verkkovirta on päällä Jatkuva summerin ääni, verkkovirta päällä Jatkuva summerin ääni, ei verkkovirtaa UPS:n varmistusaika odotettua lyhyempi, ei vaihda akku -hälytystä Merkkivalo BAT vilkkuu, katkonainen summeri Järjestelmävirhe Järjestelmävirhe Sisääntulosulake palanut Tietokoneen yhteysongelma Sisääntulosulake palanut Erittäin korkea, matala tai vääristynyt verkkojännite Ulostulon ylikuormitus UPS:n ylikuormitus tai oikosulku akkutilassa Heikko akku: edeltävä vuoto tai kulunut akku Akun testaus heti asennuksen tai sähkökatkoksen jälkeen Ota yhteys jälleenmyyjään tai katso Ota yhteys jälleenmyyjään tai katso Ks. edellä Tarkista liitäntäkaapeli ja tietokone. Ks. edellä Tarkista verkkojännite, ota yhteys ammattitaitoiseen sähköasentajaan Alenna kuormitusta Alenna kuormitusta Lataa akku. Mikäli akun käyttöikä on loppumassa, harkitse sen vaihtamista, vaikka vaihda akku - hälytystä ei olisi vielä annettu Anna UPS:n ladata akut Heikko akku Lue kohta 5.3 UPS kytkeytyy pois päältä automaattisesti Akku tyhjentynyt sähkökatkoksen aikana: käyttöajan loppu Kuormitus on < 5% maksimikuormituksesta eikä verkkovirtaa ole saatavilla. (Poiskytkentä kun kuormitusta ei ole -toiminto on päällä). Kuorma ylittää 150 % luokitetusta tehosta Odota verkkovirran palaamista. Odota verkkovirran palaamista. Alenna kuormitusta OPM_MLE_LTE_350_1K0_1FI_V011 8 DE ML Series: käyttöohje 1.1 (FI)

10 7 - Tekniset Tiedot ML Series malli : Nimellisarvot Voltti-ampeeri (VA) / Watti (W) : 350 / / / / 600 Sisäänmeno Sisäänmenon vaihtojännite (V AC) : Sisäänmenon vaihtojännitteen ikkuna (V AC) (käytettäessä verkkovirralla) : V V V V Sisäänmenon enimmäisvaihtojännite : 350 Vac Käynnistyksen vähimmäisvaihtojännite : 150 Vac 150Vac 150Vac 170Vac Sisäänmenotaajuus (Hz) : 50 Sisäänmenon taajuusalue : nimellinen ± 10 % Virrankulutus kuormittamattomana, normaali toiminta, yleensä (W) : Sisäänmenon vaihtovirta (A) : Vaihtovirran sisäänmenosulake (A) : Ulostulo Ulostulon vaihtojännite (V AC) : 230 (sopii V kuormituksiin) Ulostulon vaihtojännitteen toleranssi : nimellinen ± 5% (ennen akun tyhjenemistä) Ulostulotaajuus (Hz) : 50 Ulostulotaajuuden pysyvyys (Hz) : < ± 0.1 (akkukäyttö) Ulostulon aaltomuoto : portaittainen siniaalto Tehokerroin : 0,6 (0,7 kuormituksen ollessa 90%) Siirtoaika (ms) : yleensä 4, maks. 10 Jännitteensäädin : Jos tulojännite on vaihteluvälin sisällä, lähtöjännite on Vac Akut (nimellisarvot lämpötilassa 25 C) Nimellisjännite (V DC) : Akkujen määrä x kapasiteetti (Ah) : 1x5 1x7 2x5 2x7 Tyyppi : 12 V, sinetöity lyijyakku, huoltovapaa Huoltoikä : jopa 6 vuotta (käytöstä riippuen) Latausvirta (A) : Akun latausaika 80% kapasiteettiin (tuntia, noin) : 3 Itsenäisyys: käyttöaika minuutteina VA / Watts 100/ / / / / Yleistä Paino (kg) : Mitat (kxlxs, mm) : 150x110x x110x x110x450 Kotelo / kotelointiluokka : teräs - muovi / IP20 Väri (käyttöpaneeli / kotelo) : RAL 9006 (alumiini) / RAL 7035 (vaaleanharmaa) Ympäristö Turvallisuus : EN (EN 60950) Sähkömagneettinen yhteensopivuus : EN Ympäröivä lämpötila : C; Melu 1 metrin etäisyydellä : < 35 db(a) Suhteellinen enimmäiskosteus : 95% (ei-tiivistyvä) OPM_MLE_LTE_350_1K0_1FI_V011 9 DE ML Series: käyttöohje 1.1 (FI)

KÄYTTÖOHJE UNINTERRUPTIBLE POWER SUPPLY 300-500 VA

KÄYTTÖOHJE UNINTERRUPTIBLE POWER SUPPLY 300-500 VA KÄYTTÖOHJE UNINTERRUPTIBLE POWER SUPPLY 300-500 VA NetPro 19 3000VA Version 3.1 - FI FI KÄYTTÖOHJE UNINTERRUPTIBLE POWER SUPPLY www.imv.com 300-500 VA Lue nämä ohjeet huolellisesti ennen MATCH lite UPS

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE UNINTERRUPTIBLE POWER SUPPLY 500-1500 VA. Version 3.2 - FI

KÄYTTÖOHJE UNINTERRUPTIBLE POWER SUPPLY 500-1500 VA. Version 3.2 - FI KÄYTTÖOHJE UNINTERRUPTIBLE POWER SUPPLY 500-1500 VA Version 3.2 - FI FI www.imv.com KÄYTTÖOHJE UNINTERRUPTIBLE POWER SUPPLY 500-1500 VA Lue nämä ohjeet huolellisesti ennen MATCH UPS -virtalähteen asentamista

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE UNINTERRUPTIBLE POWER SUPPLY VA. Version FI

KÄYTTÖOHJE UNINTERRUPTIBLE POWER SUPPLY VA. Version FI KÄYTTÖOHJE UNINTERRUPTIBLE POWER SUPPLY 2200-3000 VA Version 1.2 - FI FI www.imv.com KÄYTTÖOHJE UNINTERRUPTIBLE POWER SUPPLY 2200-3000 VA Lue nämä ohjeet huolellisesti ennen MATCH UPS -virtalähteen asentamista

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE UNINTERRUPTIBLE POWER SUPPLY 600-1500 VA. Version 3.1 - FI

KÄYTTÖOHJE UNINTERRUPTIBLE POWER SUPPLY 600-1500 VA. Version 3.1 - FI KÄYTTÖOHJE UNINTERRUPTIBLE POWER SUPPLY 600-1500 VA Version 3.1 - FI FI www.imv.com KÄYTTÖOHJE UNINTERRUPTIBLE POWER SUPPLY 600-1500 VA Lue nämä ohjeet huolellisesti ennen NetPro UPS -virtalähteen asentamista

Lisätiedot

Käyttöohje Keskeytymätön jännitelähde (Uninterruptible Power Supply) Line-interactive VCL Series UPS VA

Käyttöohje Keskeytymätön jännitelähde (Uninterruptible Power Supply) Line-interactive VCL Series UPS VA Critical Power Käyttöohje Keskeytymätön jännitelähde (Uninterruptible Power Supply) Line-interactive VCL Series UPS 400 600 800 1000 1500 VA GE Consumer & Industrial SA General Electric Company CH 6595

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS Akkujen laturi Smart 100 sisäänrakennettu vilkkuvalo 6 240 Ah lyijyakuille

KÄYTTÖOPAS Akkujen laturi Smart 100 sisäänrakennettu vilkkuvalo 6 240 Ah lyijyakuille KÄYTTÖOPAS Akkujen laturi Smart 100 sisäänrakennettu vilkkuvalo 6 240 Ah lyijyakuille Lue käyttöopas huolellisesti ennen latauslaitteen käyttämistä Käytä suojalaseja akkuja käsitellessäsi ESITTELY Kiitos,

Lisätiedot

Aurinkopaneelin lataussäädin 12/24V 30A. Käyttöohje

Aurinkopaneelin lataussäädin 12/24V 30A. Käyttöohje Aurinkopaneelin lataussäädin 12/24V 30A Käyttöohje 1 Asennuskaavio Aurinkopaneeli Matalajännitekuormitus Akku Sulake Sulake Invertterin liittäminen Seuraa yllä olevaa kytkentäkaaviota. Sulakkeet asennetaan

Lisätiedot

Smart 20 1 120 Ah lyijyakuille

Smart 20 1 120 Ah lyijyakuille KÄYTTÖOPAS Akun laturi Smart 20 1 120 Ah lyijyakuille Lue käyttöopas huolellisesti ennen latauslaitteen käyttämistä Käytä suojalaseja akkuja käsitellessäsi ESITTELY Kiitos, että valitsit ammattilaistason

Lisätiedot

HQ-PURE300/12 (F) HQ-PURE300/24 (F) 300 WATIN DC-AC SINIAALTOINVERTTERI

HQ-PURE300/12 (F) HQ-PURE300/24 (F) 300 WATIN DC-AC SINIAALTOINVERTTERI SUOMI KÄYTTÖOPAS HQ-PURE300/12 (F) HQ-PURE300/24 (F) 300 WATIN DC-AC SINIAALTOINVERTTERI LUE OHJEET ENNEN KÄYTTÖÄ! Hyödylliset sovellukset Kannettavat, radiot, pienet televisiot, VCR-nauhurit, DVD-soittimet,

Lisätiedot

Powerware 3105 UPS Käyttöohje

Powerware 3105 UPS Käyttöohje Powerware 3105 UPS 2005 Eaton Corporation Tämän julkaisun materiaali on valmistajan omaisuutta ja sen osittainenkin kopiointi ilman lupaa on kielletty tekijänoikeuslain nojalla. Sisältö on pyritty saamaan

Lisätiedot

Li-Ion Akkupack. Käyttöohje Turvaohjeet

Li-Ion Akkupack. Käyttöohje Turvaohjeet Li-Ion Akkupack Käyttöohje Turvaohjeet STABILA-litiumioniakkupakkauksen ja verkkolaitteen käyttöohje Tärkeitä ohjeita Lue turvaohjeet ja käyttöohje huolellisesti läpi. Tämä käyttöohje on säilytettävä ja

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS. PowerMust 400/600/1000 Offline. Katkoton virransyöttöjärjestelmä (UPS)

KÄYTTÖOPAS. PowerMust 400/600/1000 Offline. Katkoton virransyöttöjärjestelmä (UPS) FI KÄYTTÖOPAS PowerMust 400/600/1000 Offline Katkoton virransyöttöjärjestelmä (UPS) 1 TURVAOHJEET PIDÄ NÄMÄ OHJEET TALLESSA Tämä käsikirja sisältää tärkeitä ohjeita malleille PowerMust 400 Offline, PowerMust

Lisätiedot

CITATION SURROUND KÄYTTÖOHJE

CITATION SURROUND KÄYTTÖOHJE CITATION SURROUND KÄYTTÖOHJE / TÄRKEITÄ TURVALLI- SUUSTIETOJA Tarkista verkkojännite ennen käyttöä Citation-kaiutin on suunniteltu käytettäväksi 100 240 V:n, 50/60 Hz:n vaihtovirralla. Tuotteen liittäminen

Lisätiedot

Powerware 3105 UPS Käyttöohje

Powerware 3105 UPS Käyttöohje Powerware 3105 UPS 2005 Eaton Corporation Tämän julkaisun materiaali on valmistajan omaisuutta ja sen osittainenkin kopiointi ilman lupaa on kielletty tekijänoikeuslain nojalla. Sisältö on pyritty saamaan

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE - INVERTTERI 12V tai 24V -> 230V 55Hz

KÄYTTÖOHJE - INVERTTERI 12V tai 24V -> 230V 55Hz KÄYTTÖOHJE - INVERTTERI 12V tai 24V -> 230V 55Hz G-12-015, G-12-030, G-12-060 G-24-015, G-24-030, G-24-060 1. Laitteen kuvaus Virta päällä merkkivalo Virhe-merkkivalo (ylikuormitus, alhainen/korkea akun

Lisätiedot

Powerware 5110 UPS Käyttöohje

Powerware 5110 UPS Käyttöohje Powerware 5110 UPS 2005 Eaton Corporation Tämän julkaisun materiaali on valmistajan omaisuutta ja sen osittainenkin kopiointi ilman lupaa on kielletty tekijänoikeuslain nojalla. Sisältö on pyritty saamaan

Lisätiedot

Aurinko-C20 asennus ja käyttöohje

Aurinko-C20 asennus ja käyttöohje Aurinko-C20 laitetelineen asennus ja käyttö Laitetelineen osat ja laitteet:. Kääntyvillä pyörillä varustettu laiteteline. Laitteet on kiinnitetty ja johdotettu telineeseen (toimitetaan akut irrallaan).

Lisätiedot

135 & 145 sarja. Väärennetyn rahan tunnistin. Manuaalinen

135 & 145 sarja. Väärennetyn rahan tunnistin. Manuaalinen 135 & 145 sarja Väärennetyn rahan tunnistin Manuaalinen Käyttöohje Safescan 135i, 135ix & 145ix Väärennetyn rahan tunnistin Onnittelut Safescan 135i, 135ix tai 145ix väärennetyn rahan tunnistimen hankinnan

Lisätiedot

HQ-CHARGER81 HQ ERIKOISNOPEA YLEISKÄYTTÖINEN LATURI PARISTOILLE AAA/AA/C/D/9V

HQ-CHARGER81 HQ ERIKOISNOPEA YLEISKÄYTTÖINEN LATURI PARISTOILLE AAA/AA/C/D/9V SUOMI KÄYTTÖOPAS HQ-CHARGER81 HQ ERIKOISNOPEA YLEISKÄYTTÖINEN LATURI PARISTOILLE AAA/AA/C/D/9V LUE OHJEET ENNEN LATURIN KÄYTTÖÄ Omistajan käyttöopas Lue tämä käyttöopas huolellisesti. Se sisältää tärkeitä

Lisätiedot

Käyttöohje XKM RS232. fi-fi

Käyttöohje XKM RS232. fi-fi Käyttöohje XKM RS232 fi-fi Lue ehdottomasti tämä käyttöohje ennen laitteen asennusta ja käyttöönottoa. Perehtymällä käyttöohjeeseen vältät mahdolliset vahingot ja laitteesi rikkoontumisen. M.-Nr. 07 700

Lisätiedot

Aurinko-R10 asennus ja käyttöohje

Aurinko-R10 asennus ja käyttöohje EI NÄIN ESIM NÄIN Aurinko-R10 Aurinkopaneelin asennus ja kytkentä Asenna aurinkopaneeli avoimelle paikalle kohti etelää (välillä itä länsi) ja kallista kohti keskipäivän aurinkoa. Tuoton kannalta 25..

Lisätiedot

HQ-CHARGER51 1-2 TUNNIN KOMPAKTI LATURI AAA/AA -PARISTOILLE

HQ-CHARGER51 1-2 TUNNIN KOMPAKTI LATURI AAA/AA -PARISTOILLE SUOMI KÄYTTÖOPAS HQ-CHARGER51 1-2 TUNNIN KOMPAKTI LATURI AAA/AA -PARISTOILLE LUE OHJEET ENNEN LATURIN KÄYTTÖÄ Omistajan käyttöopas Lue tämä käyttöopas huolellisesti. Se sisältää tärkeitä käyttöohjeita.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE JA TUOTETIEDOT LUE KOKO KÄYTTÖOHJE ENNEN KÄYTTÖÄ -Säilytä ohje myöhempää käyttöä vartenv.1.0

KÄYTTÖOHJE JA TUOTETIEDOT LUE KOKO KÄYTTÖOHJE ENNEN KÄYTTÖÄ -Säilytä ohje myöhempää käyttöä vartenv.1.0 KÄYTTÖOHJE JA TUOTETIEDOT LUE KOKO KÄYTTÖOHJE ENNEN KÄYTTÖÄ -Säilytä ohje myöhempää käyttöä vartenv.1.0 Mitat P x L x K 480x289x100 DC / AC INVERTTERI 12V 2500W 230V AC 50Hz 1702-8571 Matkailuautot Husbilar

Lisätiedot

U P S KÄYTTÖOHJE. Linjainteraktiivinen katkeamattoman verkkojännitteen. syöttöjärjestelmä (UPS) 400VA/ 500VA/ 600VA/ 800VA

U P S KÄYTTÖOHJE. Linjainteraktiivinen katkeamattoman verkkojännitteen. syöttöjärjestelmä (UPS) 400VA/ 500VA/ 600VA/ 800VA Tärkeitä turvallisuusohjeita TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA SÄILYTÄ NÄMÄ OHJEET U P S Linjainteraktiivinen katkeamattoman verkkojännitteen syöttöjärjestelmä (UPS) 400VA/ 500VA/ 600VA/ 800VA VAROITUS (SÄILYTÄ

Lisätiedot

CITATION SUB KÄYTTÖOHJE

CITATION SUB KÄYTTÖOHJE CITATION SUB KÄYTTÖOHJE / TÄRKEITÄ TURVALLI- SUUSTIETOJA Tarkista verkkojännite ennen käyttöä Citation-subwoofer on suunniteltu käytettäväksi 100 240 V:n, 50/60 Hz:n vaihtovirralla. Tuotteen liittäminen

Lisätiedot

Käyttöohje FIN. Suojaerotusmuuntaja 2000W 115/230V 18/ 9A 3600W 115/230V 32/16A 3600W Auto 115/230V 32/16A

Käyttöohje FIN. Suojaerotusmuuntaja 2000W 115/230V 18/ 9A 3600W 115/230V 32/16A 3600W Auto 115/230V 32/16A Käyttöohje FIN Suojaerotusmuuntaja 2000W 115/230V 18/ 9A 3600W 115/230V 32/16A 3600W Auto 115/230V 32/16A 1. Turvallisuusohjeet Varoitus! Lue käyttöohjeen huolellisesti ennen tämän laitteen asentamista

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS DIGIOHM 40

KÄYTTÖOPAS DIGIOHM 40 KÄYTTÖOPAS DIGIOHM 40 1. JOHDANTO 1.1. Turvallisuus Lue tämä käyttöopas huolellisesti läpi ja noudata sen sisältämiä ohjeita. Muuten mittarin käyttö voi olla vaarallista käyttäjälle ja mittari voi vahingoittua.

Lisätiedot

PAC 1600. Asennus- ja käyttöohje. Edistykselliset akkulaturit

PAC 1600. Asennus- ja käyttöohje. Edistykselliset akkulaturit PAC 1600 Asennus- ja käyttöohje Edistykselliset akkulaturit Sisällys POWERFINN PAC 1600...2 Yleistä...2 Asennus...3 Käyttö...4 Turvaohjeita...5 Vianmääritys ja korjaus...6 Takuu...6 Liite A...6 Liite B...7

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE TIMCO 12/24V 130A AKKULATURI / APUKÄYNNISTIN TIMCO 12/24V 480A AKKULATURI / APUKÄYNNISTIN. Käännös alkuperäisestä ohjeesta

KÄYTTÖOHJE TIMCO 12/24V 130A AKKULATURI / APUKÄYNNISTIN TIMCO 12/24V 480A AKKULATURI / APUKÄYNNISTIN. Käännös alkuperäisestä ohjeesta KÄYTTÖOHJE TIMCO 12/24V 130A AKKULATURI / APUKÄYNNISTIN TIMCO 12/24V 480A AKKULATURI / APUKÄYNNISTIN Käännös alkuperäisestä ohjeesta 1. Johdanto Tämä laturi on suunniteltu autojen, moottoripyörien, veneiden

Lisätiedot

Aurinko-C20 V asennus ja käyttöohje

Aurinko-C20 V asennus ja käyttöohje Aurinko-C20 V asennus ja käyttö Laitetelineen osat ja laitteet:. Kääntyvillä pyörillä varustettu laiteteline. Laitteet on kiinnitetty ja johdotettu telineeseen (toimitetaan akut irrallaan). 2. Akut. Kaksi

Lisätiedot

PowerMust Office Katkoton virransyöttöjärjestelmä (UPS)

PowerMust Office Katkoton virransyöttöjärjestelmä (UPS) KÄYTTÖOPAS FI PowerMust Office Katkoton virransyöttöjärjestelmä (UPS) TURVAOHJEET PIDÄ NÄMÄ OHJEET TALLESSA Tämä käyttöopas sisältää PowerMust Office -tuotesarjaa koskevia tärkeitä ohjeita. Noudata niitä

Lisätiedot

CHARGE BOX 0.8 USER MANUAL BATTERY-CHARGER 0,8 AMP WWW.4LOAD.DE. 4 Load GmbH. Glendale Str. 4 87700 Memmingen Germany www.4load.de

CHARGE BOX 0.8 USER MANUAL BATTERY-CHARGER 0,8 AMP WWW.4LOAD.DE. 4 Load GmbH. Glendale Str. 4 87700 Memmingen Germany www.4load.de CHARGE BOX 0.8 BATTERY-CHARGER 0,8 AMP USER MANUAL 4 Load GmbH Glendale Str. 4 87700 Memmingen Germany www.4load.de WWW.4LOAD.DE 3 2 5 1 4 8 9 7 6 10 Sisältö ohdanto Oma turvallisuutesi...sivu 54 Määräystenmukainen

Lisätiedot

Off Line UPS. PowerWalker VFD 400 PowerWalker VFD 600 PowerWalker VFD 800. Pikaopas

Off Line UPS. PowerWalker VFD 400 PowerWalker VFD 600 PowerWalker VFD 800. Pikaopas Off Line UPS PowerWalker VFD 400 PowerWalker VFD 600 PowerWalker VFD 800 Pikaopas TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA SÄILYTÄ NÄMÄ OHJEET tämä käyttöohje sisältää PowerWalker VFD 400/600/800 -malleille tärkeitä

Lisätiedot

Sähkölaitteet saa asentaa vain valtuutettu sähköasentaja.

Sähkölaitteet saa asentaa vain valtuutettu sähköasentaja. Tilausnro.: 2688.. Käyttöohje 1 Turvallisuusohjeet Sähkölaitteet saa asentaa vain valtuutettu sähköasentaja. Vaikeat loukkaantumiset, tulipalo tai aineelliset vahingot ovat mahdollisia. Tutustu huolellisesti

Lisätiedot

SUOMI Johdanto Yleiskuvaus (Kuva 1) Tärkeää Vaara Varoitus Varoitus Sähkömagneettiset kentät Yleistä

SUOMI Johdanto Yleiskuvaus (Kuva 1) Tärkeää Vaara Varoitus Varoitus Sähkömagneettiset kentät Yleistä SUOMI 49 Johdanto Onnittelut ostoksestasi ja tervetuloa Philips-tuotteiden käyttäjäksi! Hyödynnä Philipsin tuki ja rekisteröi tuotteesi osoitteessa www.philips.com/welcome. Yleiskuvaus (Kuva 1) 1 Terä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE JA TUOTETIEDOT LUE KOKO KÄYTTÖOHJE ENNEN KÄYTTÖÄ -Säilytä ohje myöhempää käyttöä vartenv.1.0

KÄYTTÖOHJE JA TUOTETIEDOT LUE KOKO KÄYTTÖOHJE ENNEN KÄYTTÖÄ -Säilytä ohje myöhempää käyttöä vartenv.1.0 KÄYTTÖOHJE JA TUOTETIEDOT LUE KOKO KÄYTTÖOHJE ENNEN KÄYTTÖÄ -Säilytä ohje myöhempää käyttöä vartenv.1.0 Mitat P x L x K 415x283x100 PUHDAS SINIAALTO DC TO AC INVERTTERI 24V 1500W 230V AC 50Hz 1702-8567

Lisätiedot

Akkulaturit OMISTAJAN KÄSIKIRJA

Akkulaturit OMISTAJAN KÄSIKIRJA Akkulaturit OMISTAJAN KÄSIKIRJA SISÄLLYSLUETTELO VAROITUKSIA 2 LATAUS 2 VIANETSINTÄ JA HUOLTO 3 TAKUU 5 VAROITUKSIA Älä käytä laturin seinäpistokkeessa jatkojohtoa, jos mahdollista. Jos joudut käyttämään

Lisätiedot

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk kitsound.co.uk VAROITUS: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita.

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohjeet

Asennus- ja käyttöohjeet TARJOILUPATA ESK Asennus- ja käyttöohjeet 4239100, 4239101 YLEISTÄ Tutustu huolellisesti tämän ohjeen sisältöön, koska siinä on tärkeää tietoa laitteen oikeasta ja turvallisesta asentamisesta, käytöstä

Lisätiedot

PALOVAROITINKESKUS ICAS. Käyttö- ja asennusohje ICAS. Zone 1. Zone 2. Relay/Siren. Mains. BL-Palontorjunta Oy. Snro: 71 231 40.

PALOVAROITINKESKUS ICAS. Käyttö- ja asennusohje ICAS. Zone 1. Zone 2. Relay/Siren. Mains. BL-Palontorjunta Oy. Snro: 71 231 40. ver.1/9.11.2001/ms PALOVAROITINKESKUS IMC-M Käyttö- ja asennusohje Snro: 71 231 40 BL-Palontorjunta Oy PALOVAROITINKESKUS IMC-M ovi ovi YLEISTÄ IMC-M palovaroitinkeskus on kaksisilmukkainen palovaroitinkeskus

Lisätiedot

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa.

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Classicia. Lue myös sen laitteen ohjeet,

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE XC 0.8 TÄYTEEN LADATTU PULSE, YLLÄPITOLATAUS 48 FI 6V/0.8A PISTOTULPPA* VIRTAJOHTO CTEK COMFORT CONNECT LATAUSKAAPELI VIKATILAN MERKKIVALO

KÄYTTÖOHJE XC 0.8 TÄYTEEN LADATTU PULSE, YLLÄPITOLATAUS 48 FI 6V/0.8A PISTOTULPPA* VIRTAJOHTO CTEK COMFORT CONNECT LATAUSKAAPELI VIKATILAN MERKKIVALO 6V/0.8A KÄYTTÖOHJE ONNITTELEMME uuden ammattikäyttöön soveltuvan ensikytkentäisen akkulataajan hankinnasta. Tämä lataaja kuuluu CTEK SWEDEN AB:n valmistamaan sarjaan ammattikäyttöön tarkoitettuja lataajia,

Lisätiedot

Telecrane F24 Käyttö-ohje

Telecrane F24 Käyttö-ohje 1 Telecrane F24 Käyttö-ohje Sisällysluettelo - F24 Takuu & turvallisuusohjeet 3 - Käyttöönotto / paristot / vastaanottimen virtalähde 4 - Tunnistuskoodin vaihto 6 - Vastaanottimen virtalähteen jännitteen

Lisätiedot

1-vaiheinen kaksoismuunnostekniikan online UPS laite PowerValue 11 RT 1 10 kva kriittisille kuormille

1-vaiheinen kaksoismuunnostekniikan online UPS laite PowerValue 11 RT 1 10 kva kriittisille kuormille 1-vaiheinen kaksoismuunnostekniikan online UPS laite PowerValue 11 RT 1 10 kva kriittisille kuormille Sähkönsyötön varmentaminen ei koskaan ole ollut helpompaa. Pienissä ja keskisuurissa yrityksissä tiedon

Lisätiedot

50 meter wireless phone line. User Manual

50 meter wireless phone line. User Manual 50 meter wireless phone line User Manual 50 meter wireless phone line Käyttöopas kytke ja käytä -asennus HYVÄ ASIAKAS Kiitos, että olet hankkinut Wireless Phone Jack -puhelimen ja/tai lisälaajennusyksikön.

Lisätiedot

KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA. Käyttöohje

KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA. Käyttöohje KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA Sisällysluettelo Versio A 1. Johdanto... 1 Huomautus... 1 Turvallisuusohjeet... 1 2. Tekniset tiedot... 2 Ominaisuudet... 2 Tekniset tiedot... 3 Kapasiteetti ja tarkkuus...

Lisätiedot

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja (SEFFI Pro Compact, Combi, Team SEFFI Soft Compact, Combi, Team) Käsiin ja jalkoihin tuleville varusteille 1 SEFFI - kuivain Käyttö ohjekirja malleille: SEFFI Pro Compact,

Lisätiedot

1-Suuntainen Moottoripyörähälytin. Käyttö- ja asennusohje

1-Suuntainen Moottoripyörähälytin. Käyttö- ja asennusohje 1-Suuntainen Moottoripyörähälytin Käyttö- ja asennusohje Sisällysluettelo Käyttöohje 2. Huomattavaa 2. Tekniset tiedot 3. Tärkeimmät ominaisuudet 3. Pikaohje 4. Toiminnot Asennusohje 7. Asennusopas 9.

Lisätiedot

ASENNUSOPAS. Digitaalinen painemittari BHGP26A1

ASENNUSOPAS. Digitaalinen painemittari BHGP26A1 ASENNUSOPAS Digitaalinen painemittari BHGP6A BHGP6A Digitaalinen painemittari Asennusopas SISÄLLYS Sivu ASENNUS Varusteet... Asennus... Asennustoimenpiteet... Käyttötarkistus... 3 Vianetsintä... 3 LUE

Lisätiedot

Line Interactive UPS

Line Interactive UPS Line Interactive UPS PowerMust 636 (650VA), Line Int., IEC PowerMust 848 (850VA), Line Int., IEC PowerMust 424EG (450VA), Line Int., Schuko PowerMust 636EG (650VA), Line Int., Schuko PowerMust 848EG (850VA),

Lisätiedot

4 Port USB Hub 4 PORT USB HUB. Käyttöohje. Versio 1.0

4 Port USB Hub 4 PORT USB HUB. Käyttöohje. Versio 1.0 4 PORT USB HUB Käyttöohje Versio 1.0 Sydämelliset kiitoksemme Kiitämme Sinua tämän Trust-valikoiman tuotteen hankkimisesta. Toivotamme Sinulle paljon iloa sen käytöstä. Lue tämä käyttöohje huolellisesti

Lisätiedot

Aurinkopaneelin lataussäädin Käyttöohje

Aurinkopaneelin lataussäädin Käyttöohje Aurinkopaneelin lataussäädin Käyttöohje Kiitos että valitsit tämän tuotteen. Ole hyvä ja lue ohjeet huolella ennen käyttöönottoa ja säästä ne tulevaa tarvetta varten, jotta laitetta voitaisiin aina käyttää

Lisätiedot

PullmanErmator Ilmanpuhdistajat/alipaineistajat A1000 A2000

PullmanErmator Ilmanpuhdistajat/alipaineistajat A1000 A2000 PullmanErmator Ilmanpuhdistajat/alipaineistajat A1000 A2000 Käyttöohjeet Sisällysluettelo 1 Huomio!... 3 2 Turvamääräykset... 3 2.1 Käsittely... 3 2.2 Huolto... 3 3 Käyttö... 3 3.1 Suodattimen merkkivalot...

Lisätiedot

Lataussäädin 12/24V 10A. Käyttöohje

Lataussäädin 12/24V 10A. Käyttöohje Lataussäädin 12/24V 10A Käyttöohje 1 Yleistä Lataussäätimessä on näyttö ja sen latausmenetelmä on 3-vaiheinen PWM lataus. Siinä on myös kaksi USB liitintä pienten laitteiden lataamiseen. 2 Kytkentäkaavio

Lisätiedot

Nokia Extra Power DC-11 / DC-11K lisävirtalaite 9212427/2

Nokia Extra Power DC-11 / DC-11K lisävirtalaite 9212427/2 Nokia Extra Power DC-11 / DC-11K lisävirtalaite 5 2 4 3 9212427/2 2008-2010 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Johdanto Nokia Extra Power DC-11- / DC-11K -lisävirtalaitteen (jäljempänä DC-11) avulla voit

Lisätiedot

LUE KÄYTTÖOHJE KOKONAISUUDESSAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ SÄILYTÄ NÄMÄ OHJEET

LUE KÄYTTÖOHJE KOKONAISUUDESSAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ SÄILYTÄ NÄMÄ OHJEET TÄMÄ SISÄLTYY: Tuulettimen Virtapainike nopeuden merkkivalot Takasäleikkö EA I SK KE NEN I HA AL KO RK Etusäleikkö Vesisäiliö Tuulettimen nopeuspainike Valopainike USB-johto USB-virta-adapteri LUE KÄYTTÖOHJE

Lisätiedot

Quick Vac Transport Imulaite

Quick Vac Transport Imulaite Quick Vac Transport Imulaite Käyttöohje Megra Oy, Kirkonkyläntie 15, 00700 Helsinki, puh. 010 422 3700, fax 010 422 3701, www.megra.fi 1 Käyttötarkoitus Quick Vac Transport imulaite soveltuu käytettäväksi

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE JA TUOTETIEDOT LUE KOKO KÄYTTÖOHJE ENNEN KÄYTTÖÄ -Säilytä ohje myöhempää käyttöä vartenv.1.0

KÄYTTÖOHJE JA TUOTETIEDOT LUE KOKO KÄYTTÖOHJE ENNEN KÄYTTÖÄ -Säilytä ohje myöhempää käyttöä vartenv.1.0 KÄYTTÖOHJE JA TUOTETIEDOT LUE KOKO KÄYTTÖOHJE ENNEN KÄYTTÖÄ -Säilytä ohje myöhempää käyttöä vartenv.1.0 Mitat P x L x K 415x283x100 PUHDAS SINIAALTO DC TO AC INVERTTERI 12V 1500W 230V AC 50Hz 1702-8566

Lisätiedot

Powerline 600 Mb/s, läpimeno, 4 porttia, XAVB6504, asennusopas

Powerline 600 Mb/s, läpimeno, 4 porttia, XAVB6504, asennusopas Powerline 600 Mb/s, läpimeno, 4 porttia, XAVB6504, asennusopas Sisällysluettelo Pakkauksen sisältö..................................... 3 Laitteiston ominaisuudet................................. 4 Merkkivalojen

Lisätiedot

ESMART202 Teholähde ja akkulaturi

ESMART202 Teholähde ja akkulaturi 7.5 ALARMS SYSTEM CERTIFICATIO SYSTEM CERTIFICATIO KÄYTTÖOHJE BRUKSAVISIG OPERATIG ISTRUCTIO BEDIEUGSALEITUG RAK 48 27.12.2004 L IPUT ESMART 202 AC O OUTPUT COMMO BAT LOW AC FAIL TEMP COMP BAT OK O CUTOFF

Lisätiedot

YLEISTÄ: Laitteiden malleja ja ominaisuuksia voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.

YLEISTÄ: Laitteiden malleja ja ominaisuuksia voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta. TURVALLISUUSOHJEET: Jos laite tarvitsee huoltoa, sen saa avata ainoastaan valtuutettu huoltoteknikko, asiantuntematon käsittely aiheuttaa sähköiskun vaaran. Irrota laite virtalähteestä ja muista laitteista,

Lisätiedot

ASENNUSOHJE. SAFERA Siro IN-line -liesivahti. Virranhallintayksiköt PCU3 PCU5.1-U 20810 V4.5.0 FIN SIRO IN-LINE

ASENNUSOHJE. SAFERA Siro IN-line -liesivahti. Virranhallintayksiköt PCU3 PCU5.1-U 20810 V4.5.0 FIN SIRO IN-LINE ASENNUSOHJE SAFERA Siro IN-line -liesivahti Virranhallintayksiköt PCU PCU.-U 080 V..0 FIN SIRO IN-LINE SISÄLLYSLUETTELO VAROITUKSET. VALMISTELUT. Valmistelut. Asennus. Asennuksen vianmääritys. Lisävaruste:

Lisätiedot

CO 2 -anturi. Langaton. Käyttöohje. -fi. Englannin kielestä käännetty asiakirja 2014-04-22 A001

CO 2 -anturi. Langaton. Käyttöohje. -fi. Englannin kielestä käännetty asiakirja 2014-04-22 A001 CO 2 -anturi Langaton Englannin kielestä käännetty asiakirja -fi 2014-04-22 A001 Sisällysluettelo 1 Tuotteen kuvaus... 1 1.1 CO 2-mittaus... 1 2 Asennusohjeet... 2 3 Käyttöliittymän kuvaus... 3 3.1 Liitännät...

Lisätiedot

MultiPlus-II 48/3000/ V (aiempi tuotenimi: MultiGrid-II)

MultiPlus-II 48/3000/ V (aiempi tuotenimi: MultiGrid-II) MultiPlus-II 48/3000/35-32 230V (aiempi tuotenimi: MultiGrid-II) Vertailu MultiGrid 48/3000/35-50 230V -malliin ja asennusohjeita 28-05-2018 1. Tekniset tiedot MultiPlus-II 48/3000/35 230V MultiGrid 48/3000/35-50

Lisätiedot

PAC 600 PAC 800 PAC 800 comfort

PAC 600 PAC 800 PAC 800 comfort PAC 600 PAC 800 PAC 800 comfort Asennus- ja käyttöohje Edistykselliset akkulaturit Sisällys POWERFINN PAC 600/800...2 Yleistä...2 Asennus...3 Käyttö...4 Turvaohjeita...5 Vianmääritys ja korjaus...6 Takuu...6

Lisätiedot

SLAMMERS LANGATTOMAT KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS

SLAMMERS LANGATTOMAT KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi ohjeen tuotteet.

Lisätiedot

20 LOKASÄILIÖN TÄYTTYMISHÄLYTIN

20 LOKASÄILIÖN TÄYTTYMISHÄLYTIN Wavin-Labko Oy Labkotie 1 36240 KANGASALA Vaihde 020 1285 200 Fax 020 1285 530 E-mail level@wavin-labko.fi 23.11.2006 D18016Fs Lokaset 20 LOKASÄILIÖN TÄYTTYMISHÄLYTIN Käyttö- ja asennusohje Käyttö- ja

Lisätiedot

ASENNUSOHJE. Tehovahti Effekt 103RX

ASENNUSOHJE. Tehovahti Effekt 103RX ASENNUSOHJE Tehovahti Effekt 103RX YLEISTÄ Toiminta: Tehovahti mittaa yksittäisten vaiheiden virrankulutusta virtamuuntimien avulla ja kytkee tarvittaessa päälle / pois päältä osan kuormasta, ettei säädetty

Lisätiedot

LevelControl Basic 2. Liite. Akun huoltosarja: tyyppi BC. Materiaalinumero:

LevelControl Basic 2. Liite. Akun huoltosarja: tyyppi BC. Materiaalinumero: LevelControl Basic 2 Akun huoltosarja: tyyppi BC Liite Materiaalinumero: 19 074 194 Julkaisutiedot Liite LevelControl Basic 2 Alkuperäinen käyttöohje Kaikki oikeudet pidätetään. Sisältöä ei saa levittää,

Lisätiedot

Back-UPS Pro 900:n asennus ja käyttö

Back-UPS Pro 900:n asennus ja käyttö Back-UPS Pro 900:n asennus ja käyttö Sisältö Turvallisuus bu001a (2) Älä asenna Back-UPS-laitetta suoraan auringonvaloon, kuumaan tai kosteaan paikkaan tai niin, että se on kosketuksissa nesteiden kanssa.

Lisätiedot

TIMCO X w Moottorin esilämmittimen asennus- ja käyttöohje

TIMCO X w Moottorin esilämmittimen asennus- ja käyttöohje TIMCO X10 1000w Moottorin esilämmittimen asennus- ja käyttöohje LUE TÄMÄ OHJE HUOLELLISESTI ENNEN KÄYTTÖÄ JA NOUDATA OHJEITA TARKASTI! TIMCO moottorinlämmitin on suunniteltu moottoriajoneuvojen moottorin

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. HP COMPAQ PRESARIO F760EM http://fi.yourpdfguides.com/dref/4171044

Käyttöoppaasi. HP COMPAQ PRESARIO F760EM http://fi.yourpdfguides.com/dref/4171044 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle HP COMPAQ PRESARIO F760EM. Löydät kysymyksiisi vastaukset HP COMPAQ PRESARIO F760EM käyttöoppaasta ( tiedot,

Lisätiedot

Käyttöohje DENVER PBA-12000BLACK

Käyttöohje DENVER PBA-12000BLACK Käyttöohje DENVER PBA-12000BLACK Tulo (Micro USB) (Lataa PBA-12000BLACK) Lähtö Lähtö 1. Lataa DENVER PBA-12000BLACK verkkolaitteella (verkkolaite ei mukana). 2. Lataa DENVER PBA-12000BLACK liittämällä

Lisätiedot

U-TUBE 20R Langaton kaksikanavainen ladattava mikrofonijärjestelmä. Käyttöopas

U-TUBE 20R Langaton kaksikanavainen ladattava mikrofonijärjestelmä. Käyttöopas U-TUBE 20R Langaton kaksikanavainen ladattava mikrofonijärjestelmä Käyttöopas 1 Turvaohjeet VAROITUS: sähköiskun vaaran välttämiseksi, älä poista koteloa (tai takakantta). Laite ei sisällä mitään käyttäjän

Lisätiedot

Nokeval. FD100-sarja. Käyttöohje

Nokeval. FD100-sarja. Käyttöohje Nokeval FD100-sarja Käyttöohje Sisällysluettelo Dokumentin tiedot... 2 FD100A4 and FD100A6 kenttänäytöt... 3 Käyttöjännitteen kytkeminen... 4 Asettelu... 5 Tekniset tiedot... 7 Dokumentin tiedot Soveltuvuus

Lisätiedot

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja (SEFFI 2000, SEFFI 1500, SEFFI 1000) Käsiin ja jalkoihin tuleville varusteille 1 SEFFI - kuivain Käyttöohjekirja malleille: SEFFI 2000 (24 paikkaa), SEFFI 1500 (18 paikkaa),

Lisätiedot

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Kytkimet 1. Taajuuden valintanäppäimet 2. Radioasemien selailun ja kellonajan asetus 3. Muistipaikan valintanäppäimet 4. Äänenvoimakkuuden säätö 5. LCD-näyttö 6. Herätyksen asetus

Lisätiedot

RIBBONS BLUETOOTH-KUULOKKEET

RIBBONS BLUETOOTH-KUULOKKEET Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi sen tuotteet.

Lisätiedot

Pikaopas. Powerline lisäpistorasia Malli PLP1200

Pikaopas. Powerline lisäpistorasia Malli PLP1200 Pikaopas Powerline 1200 + lisäpistorasia Malli PLP1200 Pakkauksen sisältö Joillain alueilla ohje-cd-levy toimitetaan tuotteen mukana. 2 Aloittaminen Powerline-sovittimet ovat vaihtoehtoinen tapa laajentaa

Lisätiedot

ABT NOSTURIVAA AN KÄYTTÖOHJE 3000, 5000, 10000 ja 15000kg

ABT NOSTURIVAA AN KÄYTTÖOHJE 3000, 5000, 10000 ja 15000kg ABT NOSTURIVAA AN KÄYTTÖOHJE 3000, 5000, 10000 ja 15000kg 1. Turvallisuusohjeet Lue tämä käyttöohje ennen käyttöä! 1.1 Vaakaa ei saa ylikuormittaa. 1.2 Älä roikota painavaa takkaa pitkää aikaa vaa assa,

Lisätiedot

Verkkoliitäntäjohdot. Huomautuksia virtalähteestä FIN-2

Verkkoliitäntäjohdot. Huomautuksia virtalähteestä FIN-2 Järjestelmän suunnittelu Kunnollinen järjestelmän suunnittelu on paras tapa maksimoida vahvistimen suorituskykyä. Suunnittelemalla asennuksen huolellisesti voit välttää tilanteita, joissa järjestelmäsi

Lisätiedot

Line Interactive UPS

Line Interactive UPS FI Line Interactive UPS PowerMust 636 LCD (650VA), Line Int., Schuko PowerMust 848 LCD (850VA), Line Int., Schuko PowerMust 636 LCD (650VA), Line Int., IEC PowerMust 848 LCD (850VA), Line Int., IEC PowerMust

Lisätiedot

K I F D G E L H C J. Asennus FI Aseta paristot. Liiketunnistin (G) syttyy

K I F D G E L H C J. Asennus FI Aseta paristot. Liiketunnistin (G) syttyy MI-4500X Wireless Optical Mouse Tuotetiedot A B K I F D G E L H C J Hiiri A: Vieritysrulla ja kolmospainike Akun virta vähissä -valo (vilkkuu) B: Kakkospainike C: Ykköspainike D: Selaimen edellinen-painike

Lisätiedot

PAC 3200. Asennus- ja käyttöohje. Edistykselliset akkulaturit

PAC 3200. Asennus- ja käyttöohje. Edistykselliset akkulaturit PAC 3200 Asennus- ja käyttöohje Edistykselliset akkulaturit Sisällys POWERFINN PAC 3200... 2 Yleistä... 2 Asennus... 3 Käyttö... 4 Turvaohjeita... 6 Vianmääritys ja korjaus... 7 Takuu... 7 Liite A... 10

Lisätiedot

Lataussäädin 25A MPPT näytöllä

Lataussäädin 25A MPPT näytöllä Lataussäädin 25A MPPT näytöllä 12V 25A/300W 12V / 24V 25A/600W Käyttöohje 1 Yleistä Ohjeen kaksi MPPT lataussäädintä joissa on näyttö, on suunniteltu optimaalisen aurinkosähkön tuottamiseksi erilaisissa

Lisätiedot

Asennusohje. SAFERA Smart R -liesivahti ja virranhallintayksikkö PCU3. v4.2.1 FIN Smart R PCU3

Asennusohje. SAFERA Smart R -liesivahti ja virranhallintayksikkö PCU3. v4.2.1 FIN Smart R PCU3 Asennusohje SAFERA Smart R -liesivahti ja virranhallintayksikkö PCU3 v4.. FIN Smart R PCU3 5 Sisällysluettelo. Valmistelut. Asennus 3. Asennuksen vianmääritys 4. Lisävaruste: vesivuotovahdin asentaminen

Lisätiedot

CR60/CR2/CR120/CR60-1S

CR60/CR2/CR120/CR60-1S sennus 2019091 Varastointi ja käsittely Tuote on turvatuote ja sitä pitää käsitellä ja säilyttää huolella. Vältä: Voimakkaita iskuja. Kosketusta veden kanssa. Kotelon muodonmuutoksia. Suosittelemme: Pura

Lisätiedot

Lumination LED-valaisimet

Lumination LED-valaisimet GE Lighting Solutions Asennusohje Lumination LED-valaisimet LED-riippuvalaisin (EP14-sarja) Ominaisuudet Pitkä käyttöikä (50 000 tuntia) 5 vuoden takuu IP30 Kuivien tilojen luokitus ENNEN KUIN ALOITAT

Lisätiedot

VIM-M2 VIBRATION MONITOR KUVAUS VIM-M2. Sisältö

VIM-M2 VIBRATION MONITOR KUVAUS VIM-M2. Sisältö VIM-M2 VIBRATION MONITOR KUVAUS Sisältö 1. TEKNISET TIEDOT... 2 2. KUVAUS... 3 3. KÄYTTÖ... 4 4. LIITÄNTÄ... 5 5. VIAN ETSINTÄ... 6 6. VALMISTAJA... 6 VIM-M2 FI.docx 2006-03-01 / BL 1(6) 1. TEKNISET TIEDOT

Lisätiedot

TEHOLÄHTEET JA MUUNTAJAT

TEHOLÄHTEET JA MUUNTAJAT TEHOLÄHTEET JA MUUNTAJAT TABILOIDUT TEHOLÄHTEET Galvaanisesti erotettu verkosta, elektronisella sulakkeella. Ohjaus ja automaatiojärjestelmien syöttöön, versiot 12 ja 24V. TABILOIDUT ÄÄDETTÄVÄT TEHOLÄHTEET

Lisätiedot

GOLF EDITION OHJEKIRJA. 12 V Lyijyakuille 15-85 Ah (AGM/GEL)

GOLF EDITION OHJEKIRJA. 12 V Lyijyakuille 15-85 Ah (AGM/GEL) GOLF EDITION OHJEKIRJA 12 V Lyijyakuille 15-85 Ah (AGM/GEL) FI 1 KIITOS KUN OLET VALINNUT EXIDE TECHNOLOGIES-VARAAJAN Uusi varaajasi auttaa sinua pitämään akkusi täyteen varattuna ja pidentää sen käyttöikää.

Lisätiedot

AA/AAA/C/D/PP3 AKKUPARISTOLATURIN TUOTEOHJE

AA/AAA/C/D/PP3 AKKUPARISTOLATURIN TUOTEOHJE AA/AAA/C/D/PP3 AKKUPARISTOLATURIN TUOTEOHJE Mallinumero: VTE-10000 Universaali älykäs LCD NiMH & NiCd laturi kansainvälliseen käyttöön Ulkoinen AC-adapteri (Käyttöjännite 100-240V AC) kansainväliseen käyttöön

Lisätiedot

ORDLAND PROFESSIONAL RADIO. ELK-68 Käyttöohje

ORDLAND PROFESSIONAL RADIO. ELK-68 Käyttöohje ELK-68 Käyttöohje Varotoimenpiteet Käytä tätä laitetta turvallisesti ja tehokkaasti. Lue ohje huolellisesti ennen käyttöä. Korjauksen saa suorittaa vain valtuutettu huolto. Sammuta virrat jos menet leimahdus

Lisätiedot

Invertteri 24V DC jännitteestä 230V AC jännitteeksi

Invertteri 24V DC jännitteestä 230V AC jännitteeksi Invertteri 24V DC jännitteestä 230V AC jännitteeksi Softstart toiminto Korkea hyötysuhde Matala häiriötaso Tasainen, säädetty ja suodatettu korkealaatuinen jännite Tehokas jäähdytys LED merkkivalot Jännitemuunnin

Lisätiedot

Pikaopas. Powerline 1000 Malli PL1000v2

Pikaopas. Powerline 1000 Malli PL1000v2 Pikaopas Powerline 1000 Malli PL1000v2 Pakkauksen sisältö Joillain alueilla ohje-cd-levy toimitetaan tuotteen mukana. 2 Aloittaminen Powerline-sovittimet ovat vaihtoehtoinen tapa laajentaa verkkoa käyttämällä

Lisätiedot

Käyttöohje CRL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan.

Käyttöohje CRL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. Käyttöohje Kelloradio CRL-340 www.denver-electronics.com Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. 1. Toiminto 1.1 LED-aikanäyttö 12 tuntia tai 24 tuntia 1.2 Valkoinen

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohjeet

Asennus- ja käyttöohjeet SÄHKÖLIESI OCE 40 OCE Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO ASENNUSOHJEET... 1 KÄYNNISTYS... 1 VIANETSINTÄ... 1 VIALLISTEN OSIEN VAIHTO... 1 KÄYTTÖ JA HOITO... 2 KÄYTTÖ... 2 UHDISTUS JA HOITO... 2

Lisätiedot

Palovaroitinkeskus KÄSIKIRJA

Palovaroitinkeskus KÄSIKIRJA Palovaroitinkeskus EN54/CPD-hyväksytty 1293-CPD-0372 KÄSIKIRJA Sisällysluettelo 1. Kuvaus... 2 1.1. Tulojen ja lähtöjen järjestely... 2 1.2. Kuinka toimii käynnistettäessä / normaalin toiminnan aikana...

Lisätiedot

RACE -BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS

RACE -BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS VAROITUS: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita. Ei sovellu

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. Tervetuloa. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli. USBvirtasovitin. Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti.

Pakkauksen sisältö. Tervetuloa. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli. USBvirtasovitin. Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti. Arlo Baby -pikaopas Pakkauksen sisältö Tervetuloa Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli USBvirtasovitin Pikaopas Seinäpidike Kiinnitysruuvit Liitä

Lisätiedot