AINEJÄRJESTÖ ASTÉRIX RY PÖYTÄKIRJA KAUSI Ilokiven hallituskabinetti, Keskussairaalantie 2, Jyväskylä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "AINEJÄRJESTÖ ASTÉRIX RY PÖYTÄKIRJA KAUSI Ilokiven hallituskabinetti, Keskussairaalantie 2, Jyväskylä"

Transkriptio

1 Ainejärjestö Astérix ry:n kokous Aika ke klo Paikka Läsnä Ilokiven hallituskabinetti, Keskussairaalantie 2, Jyväskylä Hallituksen jäsenet: Marju Reunanen, Laura Ylä-Outinen, Annika Kauhanen, Emma Jalkanen, Katja Länsimäki, Anni Loukaskorpi, Miia Panula, Miika Hämynen ja Maria Antikainen. Lisäksi Päivi Hulkkonen ja Hanna Toppi. 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Miika Hämynen avasi kokouksen klo Laillisuus/päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 3. Kokousvirkailijoiden valinta Kokousvirkailijoiksi valittiin Laura Ylä-Outinen ja Annika Kauhanen. 4. Esityslistan hyväksyminen Muutettiin kohdaksi 5 Kahden edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen ja kohdaksi 6.4. Toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen. Esityslista hyväksyttiin muutoksineen. 5. Kahden edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen Kahden edellisen kokouksen ( ja ) pöytäkirjat hyväksyttiin. 6. Syyskokouksesta siirretyt asiat 6.1. Tilinpäätös, vuosikertomus, tilintarkastajien lausunto Vuosikertomus hyväksyttiin muutoksineen. Kävimme edellisen hallituksen rahastonhoitaja Päivi Hulkkosen johdolla läpi tilinpäätöksen (liite 2) ja tilintarkastajien lausunnon (liite3) Tilinpäätöksen vahvistaminen Tilinpäätös vahvistettiin Vastuuvapauden myöntäminen edelliselle hallitukselle Vastuuvapaus myönnettiin edellä mainittujen tietojen perusteella. 1(7)

2 6.4. Toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen 7. Ilmoitusasiat Hyväksyttiin toimintasuunnitelma (liite 4). Miika Hämynen ehdotti talousarvion (liite 5) menoihin lisättäväksi kohtaa hankinnat sekä sitä, että pienennettäisiin haalarimerkkien hankintaan varattuja menoja. Ehdotetut muutokset hyväksyttiin. Lisäksi keskusteltiin elokuva-avustuksiin varatusta 150 ja päätettiin laskea summa 100. Miika laatii seuraavan kokouksen hyväksyttäväksi muutokset sisältävän talousarvion Sosiaalivaliokunnan kokous Miika Hämynen ja Maria Antikainen olivat paikalla ja kertoivat kokouksen sisällöstä seuraavaa: Uusi sosiaalisihteeri on Karoliina Vainikainen. Sosiaalivaliokunta vastaa asumiseen, terveyteen, tasa-arvoon, esteettömyyteen, opiskelijoiden toimeentuloon sekä henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Viikolla 42 on syrjinnän ja häirinnän vastainen kampanja. Samalla viikolla järjestetään tasa-arvo ja yhdenvertaisuuskoulutusta. Ryhmätyötila aloite: Aloitteen pohjalta on kartoitettu kampuksen ryhmätyötiloja. Aloitteessa ryhmätilalle oli asetettu mm. seuraavat vaatimukset: tila vähintään 6 hengelle sopiva, siellä on tietokone, äänieristys, ikkuna tai ovi, jonka kautta näkee onko tila varattu vai vapaa. Kyseiset kriteerit täyttäviä tiloja löytyi kartoituksessa kirjaston 3. kerroksesta ja Lozzin alakerrasta. Ergonomia aloite: Toivottiin, että opiskelijoiden ei tarvitsisi enää tehdä tenttejä C- rakennuksen saleissa, jotka ovat erittäin epäergonomisia. Selvityksen jälkeen todettiin, ettei mitään ole tehtävissä, koska muulla ei ole riittävän isoja/vastaavia tiloja vapaana. Sopo tekee yhdessä kopo valiokunnan kanssa excun Helsinkiin pe Sisältö on vielä avoin, joten sosiaalisihteerille voi lähettää toiveita ja ideoita. Rentukassa järjestetään Sopo-visa klo 21 alkaen. Seuraava kokous pidetään klo Opinto- ja tiedevaliokunnan kokous Kopovastaavamme Emma Jalkanen oli paikalla ja kertoi seuraavaa: Pääkirjastolle on avattu e-tenttitilat 3. kerrokseen. Siellä voi siis tehdä Humanistisen ja Informaatioteknologian tiedekuntien tenttejä tietokoneella tilassa, jossa on videovalvonta. Jokainen voi siis mennä tenttimään sinne silloin, kun itselle parhaiten sopii. Tämä tosin edellyttää, että kyseisen tentin tentaattori on sitoutunut e- tenttijärjestelmään. Emma lupasi selvittää, voiko romaanisen filologian ja yleensäkin Kielten laitoksen tenttejä suorittaa näin. Kokouksessa oli keskusteltu opinto-ohjauksesta ja todettu sen olevan tarpeellista sekä alussa, keski- ja loppuvaiheessa. Tällä hetkellä opiskelijoiden työelämävalmiuksia pidetään yleensä huonoina, joten ohjausta kaivataan. Emma oli ehdottanut, että Hum. tiedekunnalle saataisiin oma opo. Kopon tietovisa pidetään Rentukassa klo 21. Seuraava kokous klo (7)

3 7.3. Kulttuurivaliokunnan kokous Kulttuurivastaavamme Laura Ylä-Outinen oli kokouksessa läsnä ja kertoi seuraavaa: Fuksiklubi järjestetään ja teemana on Las Vegas. Hyvinvointiviikolla (vko 47) on klubi. Syksyllä järjestetään kulttuurimatka, mutta päivämäärää ei ole vielä päätetty. Alustavasti on suunniteltu, että mentäisiin Helsinkiin katsomaan Mental Finland esitystä ja Pablo Picasson näyttelyä. Kampus Kino: Jos on halukkuutta toimia lipunmyyjänä, ensi kevään myyjät valitaan loppuvuoden kokouksissa, joten ei muuta kun silloin paikalle ilmoittautumaan. Palkaksi pääsee ilmaiseksi yhteen vapaavalintaiseen Kampus Kinon elokuvaan ja siihen, johon on myymässä lippuja. JYROCKin suunnittelu alkaa. Se järjestetään huhtikuussa Tämä vuosi on tapahtuman 25-juhlavuosi ja sen kunniaksi järjestetään klubeja Ympäristövaliokunnan kokous Annika Kauhanen oli kokouksessa paikalla ja kertoi, että siellä oli käsitelty pääasiassa Ympäristöviikkoon (oli viikolla 39) liittyviä asioita Ympäristövaliokunnan kokous PJ-Klubi Ympäristövastaavamme Emma Jalkanen oli paikalla ja kertoi seuraavaa: Oli käyty läpi Ympäristöviikkoa ja todettu, että siitä oli tiedotettu ja sitä mainostettu puutteellisesti. Ympäristövaliokunnan kirppis pidetään Oli suunniteltu, että JYY hankkisi lisää muoviastioita. Oli myös keskusteltu, siitä miten astioiden lainaamista ja palauttamista voitaisiin kontrolloida tehokkaammin. Tällä hetkellä valvonta on melko olematonta ja astioita on kadonnut. Esillä oli ollut myös Ilokiven edustan pyöräongelma. Edusta ruuhkautuu pahasti aina lounasaikaan, mutta pysyvää ratkaisua ei taida olla, koska Alvar Aalto säätiö ei salli kiinnitettäviä pyörätelineitä asennettavan. JYY järjestää tänäkin vuonna ympäristökilpailun ja voittajalle on luvassa 250 stipendi. Kilpailuun osallistumisen deadline on Päätimme kokouksessa, että Astérix osallistuu tänäkin vuonna kilpailuun. Seuraava kokous on klo Miika Hämynen (pj) ja Annika Kauhanen (vpj) osallistuivat PJ-Klubiin, josta kertoivat seuraavaa: Yliopiston tiedekunta- ja laitosneuvostojen opiskelijaedustajien haku on käynnissä. Hakemusten ja suosituskirjeiden tulee olla toimitettuna koposihteerille klo 10 mennessä. Hakijoiden kannattaisi mennä esittäytymään edustajistokokoukseen , mutta tämä ei tietenkään ole pakollista. - Se, ettei meillä ole edustajaa oppiaineemme kokouksissa, herätti ihmetystä muissa klubin läsnäolijoissa. He ehdottivat, että yrittäisimme vielä edelleen omin voimin saada lupaa opiskelijaedustajan läsnäololle. Jos nämä keskustelut eivät johda mihinkään, lupasi JYY tukea meitä. 3(7)

4 Kortepohjan vapaa-aikatoimikunta KVAT oli mainostanut mahdollisuutta vuokrata Lillukkaa ainejärjestöjen tilaisuuksien järjestämiseen. JYY:n edustajiston kokouksiin on vapaa pääsy JYY:n jäsenille. Kokousajat ja paikat löytyvät JYY:n nettisivuilta. Edustajistovaalit pidetään marraskuun alussa. Vaalikaranteeni: ehdokkaat eivät saa mainostaa sähköpostilistoilla tai sisätiloissa. Kortepohjan asukkailta toivotaan palautetta. Sitä voi lähettää Ville Qvistille, yhteystiedot JYY:n sivuilta Astérix-rekrytointipäivä Astérixin standia olivat pitämässä Miika Hämynen, Annika Kauhanen, Emma Jalkanen ja Anni Loukaskorpi. Tarjolla oli tietoa Astérixista, merkkimyyntiä, musiikkia ja keksejä. Lisäksi P:n aulaa oli koristeltu muun muassa lipuin. Hyvä meininki houkutteli paikalle paljon väkeä, myös muitakin kuin romanisteja ja muutama henkilökunnan edustajakin kävi paikalla. Rahastonhoitajamme Anni kertoi, että päivän aikana 16 henkeä liittyi Astérixin jäseneksi ja haalarimerkkejä meni kaupaksi (9 Astérixia ja 10 Kielipoliisia). Puhuttiin alustavasti, että tammikuussa voisi järjestää samanhenkisen tapahtuman esimerkiksi nimellä P-iknik Hallituksen tutustuminen Fuksiaiset Muut ilmoitusasiat Hallitus vietti iltaa Miikan ja Annikan luona tutustuen toisiinsa, syöden ja keskustellen muun muassa tarpeesta saada oma lehtihuone ja muutoksista, joita toivotaan tehtävän uuteen opetussuunnitelmaan. Fuksiaisiin osallistui yhteensä 20 fuksia, joista 13 oli romanisteja. Tänä vuonna teemana oli Muista aina liikenteessä. Rasteja oli 6 ja ne sijaitsivat kampuksen ympäristössä/lähialueilla. Fuksivastaava Miia Panula kertoi, että pääasiassa palaute fuksiaisista oli positiivista: kivaa siis oli ollut. Fukseista oli ollut kivaa, että ryhmät oli sekoitettu, jolloin tutustui myös Sputnikin fukseihin. Loppuleikeistä oli tykätty ja joidenkin mielestä niitä olisi voinut olla enemmänkin. Jotkut pitivät rastien välisiä etäisyyksiä liian pitkinä, koska kylmyys ja tylsyys iskivät. Rasteille toivottiin enemmän ensiaputarvikkeita haavereiden varalle. Mietittiin, että ensi vuonna voisi aloittaa fuksiaiset jo klo 18, mikäli fuksien aikatauluun vaan sopii. Nyt (aloitus klo 19) oli todella pian jo pimeää ja ilta venyi melko pitkäksi. Annika Kauhanen kertoi, että tapahtumajärkkätiimiin on ilmoittautunut noin 10 henkeä. Miika Hämynen ilmoitti, että on kirjoittanut ja toimittanut Päivi Hulkkoselle suosituskirjeen tiedekuntaneuvoston opiskelijajäsenen paikkaa varten. 4(7)

5 8. Boui-Boui 9. Syksyn tapahtumat Laura Ylä-Outinen ilmoitti, että Almodóvarin elokuvaa oli katsomassa 2 henkeä ja Godardin elokuvaa henkeä. Hän toimitti rahastonhoitajalle kulukorvauslomakkeet maksamistaan leffa-avustuksista. Ensimmäin Boui-Boui kokous pidettiin Sohwilla ja toinen P:n aulassa Tämän vuoden numeron teemana on art de vivre. Toimitukseen toivotaan vielä lisää tekijöitä ja uusia ihmisiä ideoineen, kiinnostuneet voivat laittaa sähköpostia päätoimittaja Asta Eerikäiselle osoitteeseen asta.j.eerikainen(a)jyu.fi. Laitettiin mietintämyssyn alle se, miten hallitus esittelee itsensä numerossa. Yhtenä vaihtoehtona nousi ilmaan muun muassa pukeutuminen lapsuuden toiveammatin mukaisesti. Deadline jutuille on Sonaatti on luvannut 80 takasivun mainoksesta. Muita sponsoreita ja avustuksia kysellään, esim. Ranskan kulttuurikeskukselta ja Kielten laitokselta Uusi espanja-tapahtuma lokakuussa Keskusteltiin mahdollisesta ajankohdasta ja lopulta päädyttiin viikkoon 43. Suunniteltiin tapahtuman järjestämistä Lillukassa. Mietittiin leffaillan järjestämistä, mikä sitten herätti vilkkaan keskustelun sen laillisuudesta. Tapahtumaa olisi mukava mainostaa esimerkiksi vaihtareille, mutta jos leffan julkinen esittäminen on laitonta, ei haluta ottaa riskiä. Päätettiin kysyä KVATilta, miten muut ovat toimineet. Leffaillan vaihtoehdoksi esitettiin myös peli-iltaa. Lopulta päätettiin järjestää tapahtuma viikolla 43, mieluiten ke 21.10, ja siirtää käytännön asioiden sopiminen sähköpostilistojen kautta hoidettavaksi Luulosairas Huoneteatterissa 9.3. Museokäynnit 9.4. Muut tapahtumat Laura Ylä-Outinen ehdotti, että Astérix menisi katsomaan näytelmää sunnuntaina klo 15 näytökseen. Ehdotus hyväksyttiin lyhyen keskustelun jälkeen. Lisäksi mietittiin sitä, millä summalla Astérix sponssaisi näytökseen menijöitä. Alkuun puhuttiin yhdestä eurosta. Lopulta kuitenkin päätettiin, että Astérix maksaa Lippupisteen perimän toimitusmaksun eli mitä todennäköisimmin 1,5 /lippu. Tällöin jokaisen maksettavaksi jäisi 8 eli opiskelijalipun hinta. Lisäksi päätettiin, että Laura varaa liput 20 hengelle mikäli mahdollista. Annika Kauhanen ehdotti, että kun museot ovat perjantaisin ilmaisia, voisi Astérix sopia yhteislähtöjä museovierailuja varten. Ajatusta pidettiin hyvänä. Annika Kauhanen hoitaa tilavarauksen Beaujolais Nouveauta varten ja Miika Hämynen kysyy Kalmbachia tapahtumaan henkilökunnan edustajaksi, jotta Lyhty voitaisiin varata. 5(7)

6 Fuksit järjestävät jälleen pikkujoulut ja järjestelyapua ja neuvoja voi kysellä esimerkiksi tutoreilta. 10. YK:n poliittinen radikalisoituminen Miika Hämynen esitti toiveen ja tavoitteen, että YK:n toimintaa tulisi kehittää poliittisemmaksi lobbaamaan laitoksen asioita tiedekunnan hallintoelimiin jne. Tarvittaessa YK voisi järjestää esimerkiksi mielenosoituksia. Miika ehdotti myös YK:n huippukokouksen järjestämistä aina muutaman kerran vuodessa, jolloin aiheena olisivat koulutuspoliittiset asiat. Ehdotuksia pidettiin toteuttamiskelpoisina. YK:n seuraava kokous pidetään klo Sohwilla. 11. META (muut esille tulevat asiat) Miika Hämynen kertoi miettineensä yhtä meidän käytävän huonetta lehtihuoneen perustamista varten. Kyseisessä huoneessa kuitenkin työskentelee kaksi ihmistä ja se on täynnä graduja ja muita tutkielmia, joten tilan saaminen meidän käyttöön on erittäin epätodennäköistä. Sovittiin, että lehtihuone-asia otetaan puheeksi amanuenssimme Terhon kanssa. Miika esitteli myös opetussuunnitelmaan liittyviä epäkohtia, esim. monia Kielten laitoksen yhteisiä kursseja ei hyväksytä romaanisen filologian suuntautumisvaihtoehto A:han (Oppiminen ja opettaminen), vaikka muissa kielissä ne kuitenkin hyväksytään. Päivi Hulkkonen ja Anni Loukaskorpi kertoivat, ettei Astérixin tiliä ole vielä siirretty uuden rahastonhoitajan nimiin. Keskusteltiin myös siitä, tulisiko tilin lainkaan olla rahastonhoitajan nimissä vai siirrettäisiinkö se Ainejärjestö Astérix ry:n nimiin. Vaihdoksesta koituisi mitä luultavimmin kustannuksia. Lisäksi mietittiin kannattaako siirtyä sähköiseen tiliotteeseen, jotta palvelumaksut alenisivat. Anni lupasi selvittää Nordeasta mitä mahdolliset vaihdokset maksaisivat ja voisiko palvelumaksuista jotenkin säästää. Miika kertoi Lumière tapahtumasta, jonka aikana ranskalainen Digital Slaves mäppää Valtiontalon. Nightissä vietetään klubi-iltaa tapahtuman merkeissä klo 22 alkaen, liput on 5 ja paikalla on muun muassa ranskalaisia dj:tä. Sihteerille ostetaan 2 tulostuskiintiö esityslistojen ja pöytäkirjojen tulostamista varten. Laura Ylä-Outinen muistutti, että KOAS järjestää asukkailleen reissun IKEAan ja Asta Eerikäinen on lähdössä sinne. Hän voisi samalla käydä ostamassa Astérixille viinilasit (50kpl), joista päätettiin jo viime syksynä, sekä vitriinikehyksen Euroviisupalkinnollemme. Isompi ilmoitustaulu (ostopäätös vuodelta 2004) ostetaan kuitenkin jostain muualta. Päivi Hulkkonen kertoi, että tilinpitokoulutus on sovittu alustavasti pidettäväksi klo 16 jälkeen, varmistusta odotetaan vielä. Pörssiläiset halusivat tietää kouluttavatko he meidät excelin käyttöön vai Tappio nimiseen tilinpito-ohjelmaan, joka on ladattavissa ilmaiseksi netistä. Päätimme hoitaa tilinpitomme Tappio-ohjelmalla. 6(7)

7 12. Seuraava kokous Lisäksi Päivi muistutti, että YK:n merkkimyynnistä tulee pyytää kirjanpitoa varten tarkat luvut siitä, mitä meidän merkkejä meni kaupaksi. Hän ilmoitti myös, että Appro-lippuja varattiin, toimitettiin ja maksettiin 450 edestä. Palattiin vielä opintosuunnitelmiin: romaanisen filologian syventävien suullisen taidon kurssi on mahdollista suorittaa vain suuntautumisvaihtoehtoon A. Tätä pidettiin melkoisen epäoikeudenmukaisena, sillä tarvitseehan muidenkin kuin vain opettajien osata puhua ranskaa hyvin. Lopuksi kyseltiin jäsentemme halukkuutta asettua ehdolle laitosneuvoston opiskelijajäseneksi. Emma Jalkanen ilmoitti kiinnostuksestaan hakea varsinaiseksi jäseneksi ja Annika Kauhanen varajäseneksi. Heitä päätettiin suositella kyseisille paikoille. Seuraava kokous pidetään tiistaina klo 18 Ilokiven ruokalan takaosassa. 13. Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Vakuudeksi Puheenjohtaja Sihteeri Miika Hämynen Maria Antikainen Pöytäkirjantarkastajat Laura Ylä-Outinen Annika Kauhanen Liitteet Liite 1 Alkuperäinen esityslista Liite 2 Tilinpäätös Liite 3 Tilintarkastajien lausunto Liite 4 Toimintasuunnitelma Liite 5 Talousarvio 7(7)

AINEJÄRJESTÖ ASTÉRIX RY. PÖYTÄKIRJA KAUSI Ilokiven ruokalan takaosa, Keskussairaalantie 2, Jyväskylä

AINEJÄRJESTÖ ASTÉRIX RY. PÖYTÄKIRJA KAUSI Ilokiven ruokalan takaosa, Keskussairaalantie 2, Jyväskylä Ainejärjestö Astérix ry:n kokous Aika ti 20.10.2009 klo 18.11 20.21 Paikka Läsnä Ilokiven ruokalan takaosa, Keskussairaalantie 2, Jyväskylä Hallituksen jäsenet: Laura Ylä-Outinen, Miia Panula, Anni Loukaskorpi,

Lisätiedot

AINEJÄRJESTÖ ASTÉRIX RY. PÖYTÄKIRJA KAUSI

AINEJÄRJESTÖ ASTÉRIX RY. PÖYTÄKIRJA KAUSI Ainejärjestö Astérix ry:n kokous Aika ke 4.11.2009 klo 16.05 17.52 Paikka Läsnä Ravintola Sohwin kabinetti, Vaasankatu 21, Jyväskylä Hallituksen jäsenet: Miika Hämynen, Annika Kauhanen, Emma Jalkanen,

Lisätiedot

AINEJÄRJESTÖ ASTÉRIX RY. PÖYTÄKIRJA KAUSI

AINEJÄRJESTÖ ASTÉRIX RY. PÖYTÄKIRJA KAUSI Ainejärjestö Astérix ry:n kokous Aika to 3.12.2009 klo 18.08 19.57 Paikka Ravintola Sohwin kabinetti, Vaasankatu 21, Jyväskylä Läsnä 1. Kokouksen avaus Hallituksen jäsenet: Miika Hämynen, Miia Panula,

Lisätiedot

Sturm und Drang Jyväskylä ry

Sturm und Drang Jyväskylä ry Sturm und Drang Jyväskylä ry Kielten laitos / Saksan kieli ja kulttuuri PL 35 40014 Jyväskylän Yliopisto http://groups.jyu.fi/sud Hallituksen kokous 8/2017 Paikka ja aika: Ylä-Ruth 4.10. klo 18 Läsnäolijat

Lisätiedot

AINEJÄRJESTÖ ASTÉRIX RY PÖYTÄKIRJA 31.3.2011 KAUSI 2010-2011

AINEJÄRJESTÖ ASTÉRIX RY PÖYTÄKIRJA 31.3.2011 KAUSI 2010-2011 Ainejärjestö Astérix ry:n kokous Aika to 31.3.2011 klo 16.08 18.03 Paikka Läsnä Ravintola Sohwin kabinetti, Vaasankatu 21, Jyväskylä Karim Aissa Baccouche, Miika Hämynen, Marika Rauhamäki, Saara Määttänen,

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103)

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Esityslista 25.3.2014 Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

Kokous 4/2013. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastaminen

Kokous 4/2013. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastaminen Fokus ry Kokous 6.5.2013 Pöytäkirja Aika: 6.5.2013 klo 18.15 Paikka: Hub Jyväskylän toimitilat Osallistujat: Hallituksen jäsenet: Armi Korhonen, Anna Kettunen, Sanna Heikkinen, Arttu Säynäjäkangas, Miika

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

Puolue ry pöytäkirja 3/14. Hallituksen kokous. Aika: 3.2.2014 klo 17.00-20.00. Paikka: Ylä-Ruth. Läsnä: Topi-Veli Arpiainen (pj)

Puolue ry pöytäkirja 3/14. Hallituksen kokous. Aika: 3.2.2014 klo 17.00-20.00. Paikka: Ylä-Ruth. Läsnä: Topi-Veli Arpiainen (pj) Puolue ry pöytäkirja 3/14 Hallituksen kokous Aika: 3.2.2014 klo 17.00-20.00 Paikka: Ylä-Ruth Läsnä: Topi-Veli Arpiainen (pj) Joonas Majava (sihteeri) Sonja Kuvaja Essi Tarkiainen Noora Luukka Miia Pietilä

Lisätiedot

19.8.2010. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 16.18. Myönnettiin David Hauserille läsnäolo- ja puheoikeus.

19.8.2010. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 16.18. Myönnettiin David Hauserille läsnäolo- ja puheoikeus. PÖYTÄKIRJA 12 (1/5) HALLITUS PÖYTÄKIRJA 12/2010 Aika: 17.8.2010 kello 16.00 Paikka: Saikolo, Kimpisen kampus, Lappeenranta Kutsutut: Räsänen Joona puheenjohtaja läsnä Oksanen Riku varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

AINEJÄRJESTÖ ASTÉRIX RY PÖYTÄKIRJA 9.2.2011 KAUSI 2010 2011

AINEJÄRJESTÖ ASTÉRIX RY PÖYTÄKIRJA 9.2.2011 KAUSI 2010 2011 Ainejärjestö Astérix ry:n kokous Aika ke 9.2.2011 klo 18.05 19.50 Paikka Läsnä Ravintola Sohwin kabinetti, Vaasankatu 21, Jyväskylä Marju Reunanen, Miika Hämynen, Katri Simi, Marika Rauhamäki, Karim Aissa

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 1 Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta - METKA Bulevardi 31 00180 Helsinki Edustajiston säätömääräinen kevätkokous Esityslista Aika: 20.4.2017 klo 17:00 Paikka: Metropolia, Bulevardi 31 00180

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 21/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 6.10.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 21/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 6.10.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum Aika: 6.10.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum HALLITUKSEN KOKOUS 21/2015 Läsnä: Poissa: Hanna-Kaisa A., Essi R., Heidi S., Inari, Katri, Tinja, Eetu V. (poistui klo 16.10), Saara, Tanja, Liisa,

Lisätiedot

Mephisto ry:n vuosikokous kello 18.00, Lyhty

Mephisto ry:n vuosikokous kello 18.00, Lyhty Mephisto ry:n vuosikokous 27.1.2016 kello 18.00, Lyhty Paikallaolijat: Joonas Haverinen Minna Mettälä Tiia-Mari Hovila Hanna-Kaisa Paananen Oskari Vesterinen Ella Kemppi Jenna Ratia Jesse Kosonen Sini

Lisätiedot

3 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastaminen

3 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastaminen Fokus ry Kokous 4.3.2013 Pöytäkirja Aika: 4.3.2013 klo 18.15 Paikka: Ravintola Ylä-Ruth Osallistujat: Hallituksen jäsenet: Armi Korhonen, Anna Kettunen, Sanna Heikkinen, Arttu Säynäjäkangas, Miika Lähdeniemi,

Lisätiedot

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta ja vapaa-aika. Sanni Marjanen Eetu Rantakangas Koulutus tutorleirillä 26.4.2015

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta ja vapaa-aika. Sanni Marjanen Eetu Rantakangas Koulutus tutorleirillä 26.4.2015 Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta ja vapaa-aika Sanni Marjanen Eetu Rantakangas Koulutus tutorleirillä 26.4.2015 Mikä on suosikkipaikkasi Jyväskylässä? Jyväskylä on fuksin uusi koti Ihminen on onnellisempi,

Lisätiedot

Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio

Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2012 Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Läsnä: Ari Immonen Petri Immonen Jussi Sila Annaleena Sila Veli-Matti Viitala

Lisätiedot

Borgström Toni, edustajiston varapuheenjohtaja

Borgström Toni, edustajiston varapuheenjohtaja Pöytäkirja 15 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 15/2014 Aika: 24.9.2014 kello 16.00 Paikka: Kutsutut: Neuvottelutila Kummeli, Lappeenranta Paakki Pauliina, hallituksen puheenjohtaja Huhtiranta Sonja Hämäläinen

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Edustajiston sääntömääräinen syyskokous Esityslista Aika: 21.11.2017 klo 17.00 Paikka: Kutsu:, Helsinki. P317 Edustajiston jäsenet Hallitus KOKOUSTEKNISET ASIAT 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen

Lisätiedot

SPOL osallistui Nuorten Psykologien koulutus- ja rekrytointipäiville, jotka pidettiin 25.-26.9.2015. Päivät onnistuivat hyvin.

SPOL osallistui Nuorten Psykologien koulutus- ja rekrytointipäiville, jotka pidettiin 25.-26.9.2015. Päivät onnistuivat hyvin. Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto ry Hallituksen kokous 6/2015 Aika 27.9.2015 klo 15 Paikka Ravintola Sohwi, Vaasankatu 21, Jyväskylä Osallistujat Pia Jussila (pj.), Milja Jokinen (siht.), Emma Peltomaa,

Lisätiedot

Pöytäkirja 1/ PYKÄLÄ RY:N OPINTOVALIOKUNNAN KOKOUS 1/2017. AIKA: klo Mannerheimintie 3 b

Pöytäkirja 1/ PYKÄLÄ RY:N OPINTOVALIOKUNNAN KOKOUS 1/2017. AIKA: klo Mannerheimintie 3 b PYKÄLÄ RY:N OPINTOVALIOKUNNAN KOKOUS 1/2017 AIKA: klo 18.00 PAIKKA: LÄSNÄ: Mannerheimintie 3 b Johanna Heinonen, puheenjohtaja Kaisa Rissanen, varapuheenjohtaja Olga Larinkari, sihteeri Sara Piirainen,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2007

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2007 PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2007 Aika: Keskiviikko 21.2.2007 klo 17.00 Paikka: Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osaston sali S4 Paikalla: Valtuusto:

Lisätiedot

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki. ESITYSLISTA 1(6) Edustajisto 7/12 7.5.2012 EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS. AIKA 7.5..2012 Klo 17.

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki. ESITYSLISTA 1(6) Edustajisto 7/12 7.5.2012 EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS. AIKA 7.5..2012 Klo 17. ESITYSLISTA 1(6) EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS AIKA 7.5..2012 Klo 17.00 PAIKKA Pasilan toimipiste, tila 2002 KUTSUTUT Varsinaiset edustajat: 1 Juho Karhumäki pj paikalla 2 Eetu Salminen vpj myöhässä 3 Salla

Lisätiedot

Läsnä Johanna Hollström puheenjohtaja Iisa Lehtiniemi varapuheenjohtaja ja Specia-vastaava

Läsnä Johanna Hollström puheenjohtaja Iisa Lehtiniemi varapuheenjohtaja ja Specia-vastaava Emile ry Pöytäkirja 17.01.2014 Emile ry:n kokous Aika 17.01.2014 klo 16.07-16.58 Paikka Ylä-Ruthin kabinetti Läsnä Johanna Hollström puheenjohtaja Iisa Lehtiniemi varapuheenjohtaja ja Specia-vastaava Terhi

Lisätiedot

KEMISTIKILTA Ry 1 (4) VUOSIKOKOUS Teknillisen korkeakoulun ylioppilaskunta PL Espoo FAX (09)

KEMISTIKILTA Ry 1 (4) VUOSIKOKOUS Teknillisen korkeakoulun ylioppilaskunta PL Espoo FAX (09) KEMISTIKILTA Ry 1 (4) VUOSIKOKOUS Teknillisen korkeakoulun ylioppilaskunta PÖYTÄKIRJA Aika: 11.2.2009 16:16 Paikka: Kemian tekniikan rakennuksen luentosali Ke 2 Läsnäolijat: Liite 1 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

13.9.2012. Varaedustajat: 21 Tino Valo 22 Kari Katajainen 23 Yrjö Kärkkäinen 24 Saara Asikainen

13.9.2012. Varaedustajat: 21 Tino Valo 22 Kari Katajainen 23 Yrjö Kärkkäinen 24 Saara Asikainen ESITYSLISTA 1(7) EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS AIKA 13.9..2012 Klo 17.00 PAIKKA Pasilan toimipiste, tila 1010 KUTSUTUT Varsinaiset edustajat: 1 Juho Karhumäki EPJ 2 Eetu Salminen EVPJ 3 Salla Korhonen este

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13 Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous torstaina 28.2.2013 klo 17-19:30. Paikka: Uudenmaan Marttojen 6.krs Sali, Lapinlahdenkatu 3, Helsinki. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2006

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2006 PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2006 Aika: Maanantai 20.02.2006 klo 18.00 Paikka: Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osaston sali S1 Paikalla: Valtuusto: Matti

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Aika 9.4.2017 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 22 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros.

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros. Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2010 Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA. 4 Hyväksytään kokouksen työjärjestys Työjärjestys hyväksyttiin muutoksitta.

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA. 4 Hyväksytään kokouksen työjärjestys Työjärjestys hyväksyttiin muutoksitta. F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2011 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 03/2013 Aika: Tiistai 12.3.2013 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen klo 16.05. 2.

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

Opossumi ry Pöytäkirja 1/2013 Ravintola Amarillo klo

Opossumi ry Pöytäkirja 1/2013 Ravintola Amarillo klo Opossumi ry Pöytäkirja 1/2013 Ravintola Amarillo klo 18.00 9.1.2013 Opossumi ry:n hallituksen kokous Läsnä Anna Pesonen puheenjohtaja Henriikka Knuutti sihteeri Vesa Savolainen Eveliina Hirvonen Maria

Lisätiedot

Esityslista 1.12.2015

Esityslista 1.12.2015 Sivu 1 / 6 Esityslista 1.12.2015 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan valinta 3. Nimenhuudon suorittaminen 4. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA Aika: 2.-3.12.2017, alkaen lauantaina 2.12. klo 14:00 Paikka: Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS Esitys: Eurooppanuorten

Lisätiedot

SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB

SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB PÖYTÄKIRJA SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2008 Aika: 14.5.2008 klo 13.30 14.25 Paikka: Järvenpää-talo, Hallintokatu 4, 04400 Järvenpää Läsnä: kunta osallistuja äänimäärä Hyvinkään

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 109 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 12.4.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 111 2 KOKOUKSEN AVAUS... 111 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17.

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17. TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN Aika 15.2.2016, kello 16.30 Paikka Kulttuuri- ja nuorisopalveluiden toimisto, Puutarhakatu 11, 3. kerros, 33101 Tampere Osallistujat

Lisätiedot

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 17/2016 Assistentinkatu Turun yliopisto

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 17/2016 Assistentinkatu Turun yliopisto 9.9.2016 klo 14 kokoushuone 228, Publicum HALLITUKSEN KOKOUS 17/2016 Läsnä: Piia, Hanna-Kaisa, Katri, Iida, Tiina K., Marika, Essi R., Tinja, Anna S., Inari, Pauliina, Tiina M., Iida Poissa: Ville, Helmi

Lisätiedot

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki. PÖYTÄKIRJA 1(7) Edustajisto 6/12 16.4.2012 EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS. AIKA 16.4.2012 Klo 17.

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki. PÖYTÄKIRJA 1(7) Edustajisto 6/12 16.4.2012 EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS. AIKA 16.4.2012 Klo 17. PÖYTÄKIRJA 1(7) EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS AIKA Klo 17.00 PAIKKA Pasilan toimipiste, tila 1207 KUTSUTUT Varsinaiset edustajat: 1 Juho Karhumäki pj paikalla 2 Eetu Salminen vpj paikalla 3 Salla Korhonen paikalla

Lisätiedot

Siirrettiin pöytäkirjan 11/2017 tarkastaminen seuraavaan kokoukseen.

Siirrettiin pöytäkirjan 11/2017 tarkastaminen seuraavaan kokoukseen. PYKÄLÄ RY:N OPINTOVALIOKUNNAN KOKOUS 1/2018 AIKA: klo 18.00 PAIKKA: LÄSNÄ: Suvilahdenkatu 10 B Olga Larinkari, puheenjohtaja Sara Piirainen, varapuheenjohtaja Johanna Kauppinen, sihteeri Sara Aho, opetuksenkehittämisvastaava

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous

Sääntömääräinen vuosikokous Aika lauantaina 24.02.2018 klo 15.00 Paikka Läsnä Matkailutila Surkeenjärvi, Korpilahti 16 jäsentä (luettelo liitteenä) Suomen Eurasier Kerho ry:n sääntöjen 15 :ssä mukaan mainitut asiat: 1. KOKOUSEDUSTAJIEN

Lisätiedot

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2018 Selkeä esityslista Esityslista on kokouksen ohjelma. Siinä kerrotaan kokouksessa päätettävät asiat. esityslista 1. Kokouksen avaus Liittokokous

Lisätiedot

Puheenjohtaja Oikarinen avasi kokouksen kello 18.14. 2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Puheenjohtaja Oikarinen avasi kokouksen kello 18.14. 2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PÖYTÄKIRJA 05.10.2004 35/2004 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 05.10.2004 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen huoneisto Särkiniementie 7 Tatu Oikarinen, puheenjohtaja Kristina Schmidt, sihteeri Laura

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 19.3.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 19.3.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen Esityslista 19.3.2013 Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. MAANMITTARIKILTA RY MAANMITTARIKILLAN 1/27 MAANMITTARIKILTA RY Maanmittarikillan vuosikokous 2015 Aika: 23.2.2015 klo 17:15 Paikka: Innopoli 3 D, Neuvotteluhuone 2 Läsnäolijat: Ville Kangaskokko Valtteri

Lisätiedot

Hallituksen kokous 12/2013 Aika : Maanantai 1.4.2013 klo 10.00 Paikka : Ahosen residenssi, Kansankatu 4 b 28, 96100 Rovaniemi.

Hallituksen kokous 12/2013 Aika : Maanantai 1.4.2013 klo 10.00 Paikka : Ahosen residenssi, Kansankatu 4 b 28, 96100 Rovaniemi. OIKEUSTIETEIDEN YLIOPPILAIDEN YHDISTYS ARTIKLA RY Pöytäkirja Hallituksen kokous 12/2013 Aika : Maanantai 1.4.2013 klo 10.00 Paikka : Ahosen residenssi, Kansankatu 4 b 28, 96100 Rovaniemi. Läsnä: Jäsenet:

Lisätiedot

XX.XX.20XX OTSIKKO 1( 5 HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS (4/2016) Aika: keskiviikko 24.3.

XX.XX.20XX OTSIKKO 1( 5 HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS (4/2016) Aika: keskiviikko 24.3. 1( 5 1(5) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS (4/2016) Aika: keskiviikko 24.3.2016 klo 17:00 Paikka: HAMK Visamäki, Valtuustosali Kutsutut: Sara Holm, edustajiston puheenjohtaja

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2016 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi vuoden 2016 vuosikokoukseen ja avasi kokouksen. 2 Kokouksen järjestäytyminen Kokouksen puheenjohtajaksi

Lisätiedot

Aika: 24.1.2015 klo 17.00 Paikka: Tampere, Media 54 saunatila iso, Satakunnankatu 18 A, 5.krs

Aika: 24.1.2015 klo 17.00 Paikka: Tampere, Media 54 saunatila iso, Satakunnankatu 18 A, 5.krs Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2015 Aika: 24.1.2015 klo 17.00 Paikka: Tampere, Media 54 saunatila iso, Satakunnankatu 18 A, 5.krs Läsnä: Ari Immonen Jari Yltävä Tarja Myry Aino Oura Petri Immonen Veli-Matti Viitala

Lisätiedot

3 Työjärjestyksen hyväksyminen Lisättiin kohdaksi 15 Vappusauna. Hyväksyttiin työjärjestys edellämainituin muutoksin.

3 Työjärjestyksen hyväksyminen Lisättiin kohdaksi 15 Vappusauna. Hyväksyttiin työjärjestys edellämainituin muutoksin. Atlas Oulun yliopiston maantieteen opiskelijat ry PÖYTÄKIRJA Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous 9.4.2014 klo 16:00, kiltahuoneen kokoustilat 1 Kokouksen avaus Avattiin kokous klo 16:05. 2 Laillisuus

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2.7.2011 20/2011

PÖYTÄKIRJA 2.7.2011 20/2011 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Lauantai 2.7.2011 Paikka: Läsnä: Villamonlahdentie 67, Hämeenlinna Kristiina Lindholm, puheenjohtaja Annika Pynnä, sihteeri Jonna Vihavainen Otto Pulkkinen Jenna Tirkkonen

Lisätiedot

Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio

Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2013 Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Läsnä: Ari Immonen Petri Immonen Jussi Sila Annaleena Sila Tea Lassinaro Marjo

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2010 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Ma 6.2.2017 klo 17.00 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 102 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 14.3.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 104 2 KOKOUKSEN AVAUS... 104 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Sivu 1/5 Pöytäkirja 1/2017 Aika: 15. joulukuuta 2016 klo 10.45 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A Miika Tiainen, puheenjohtaja Ali Benkherouf Inari Harjuniemi

Lisätiedot

Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat - Läsnä: Topias Mattinen(pj), Eero Mäkipää(sihteeri), Viveka Laaksonen, Pauliina

Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat - Läsnä: Topias Mattinen(pj), Eero Mäkipää(sihteeri), Viveka Laaksonen, Pauliina PÖYTÄKIRJA Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat - ainejärjestö UDK ry:n hallituksen kokous Aika: Tiistai 24.1.2017 klo:15:00 Paikka: Ryhmätyöhuone PinniB B1076 Läsnä: Topias Mattinen(pj),

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02150 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 24/2012 Aika: 5.11.2012 kello 16.15 Paikka: Otakaari 5, Inkubio ry:n kiltahuone Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Yrityssuhdemestari Emäntä

Lisätiedot

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 Auran PÖYTÄKIRJA vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 AIKA: Sunnuntai 07.11.2010 klo 18.00-20.20 PAIKKA: Auran yhtenäiskoulun neuvotteluhuone LÄSNÄ: Tero Sahla Satu Rautias-Barnett

Lisätiedot

Pöytäkirja 17/03/15 KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS. Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet:

Pöytäkirja 17/03/15 KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS. Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet: KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Paikka: Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet: Kaisa Köykkä Jeremias Mäkinen Outi Korpiluoma (poistui kohdassa 10) Jeremias

Lisätiedot

Sporticus ry PÖYTÄKIRJA/VUOSIKOKOUS 2011 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Jyväskylän yliopisto

Sporticus ry PÖYTÄKIRJA/VUOSIKOKOUS 2011 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Jyväskylän yliopisto Sporticus ry PÖYTÄKIRJA/VUOSIKOKOUS 2011 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Jyväskylän yliopisto YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2011 Aika: Keskiviikkona 10.10.2011 kello 18.00 Paikka: Opinkiven sauna, Keskussairaalantie

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 3/2017

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 3/2017 AIKA: 11.10.2017 klo 17:00 18:29 PAIKKA: Laitilan kirjaston kokoushuone, Kauppakatu 5, 23800 Laitila OSALLISTUJAT: Jäsenet: Lahtonen Erika pj. Vuorela Ilmari II vara pj. poistui kokouksesta 17:59 Elo Jalmar

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 1/6 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 Aika 15.4.2018 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 20 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

13.5.2015 PÄÄTÖSLUETTELO 1(6) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 8/2015. Aika: Keskiviikko 13.5.2015 Kello 16:59-18:15.

13.5.2015 PÄÄTÖSLUETTELO 1(6) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 8/2015. Aika: Keskiviikko 13.5.2015 Kello 16:59-18:15. 1(6) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 8/2015 Aika: Keskiviikko 13.5.2015 Kello 16:59-18:15. Paikka: Läsnä: K-rakennus, Visamäki Emma Heinänen, puheenjohtaja Lauri Säilä, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 16/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 02.09.2015 kello 14.00 Paikka: Kh 228, Publicum

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 16/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 02.09.2015 kello 14.00 Paikka: Kh 228, Publicum Aika: 02.09.2015 kello 14.00 Paikka: Kh 228, Publicum HALLITUKSEN KOKOUS 16/2015 Läsnä: Poissa: Inari, Tiina, Elina, Riikka, Charlotte, Eetu A., Katri, Liisa, Tanja (saapui klo 14.16). Eetu V., Arttu,

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2015 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 22.8.2011 22/2011

PÖYTÄKIRJA 22.8.2011 22/2011 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 22.8.2011 Paikka: Läsnä: Pykälän kerhohuoneisto, Suvilahdenkatu 10B Kristiina Lindholm, puheenjohtaja Annika Pynnä, sihteeri Jonna Vihavainen Otto Pulkkinen

Lisätiedot

Jyväskylän yliopiston kemistit ry Pöytäkirja Sivu 1 / HALLITUKSEN KOKOUS 7/2016

Jyväskylän yliopiston kemistit ry Pöytäkirja Sivu 1 / HALLITUKSEN KOKOUS 7/2016 Jyväskylän yliopiston kemistit ry Pöytäkirja Sivu 1 / 5 HALLITUKSEN KOKOUS 7/2016 Aika: Keskiviikko klo 18:00 Paikka: Ravintola Myöhä Läsnä: Toni Lamminaho puheenjohtaja Jonas Hammarström sihteeri Sara

Lisätiedot

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Kokousaika kello 13:00 Kokouspaikka Taitajankatu 6, Koulumessi Käsitellyt asiat Nro Otsikko Sivu 1. Kokouksen avaus 3 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 3. Kokouksen

Lisätiedot

Kuopion kampuksen koulutuspoliittisen jaoston kokous 1/2015

Kuopion kampuksen koulutuspoliittisen jaoston kokous 1/2015 KOKOUSKUTSU Kokouskutsu Kuopion kampuksen koulutuspoliittisen jaoston kokous 1/2015 Aika: 21.1.2015 klo 16 Paikka: Kuopio, Lukeman kokoushuone, Yliopistonranta 3. ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Kokous avattiin ajassa 16.35. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2017 Selkeä esityslista lista on kokouksen ohjelma. Siinä kerrotaan kokouksessa päätettävät asiat. esityslista 1. Kokouksen avaus Liittokokous

Lisätiedot

16.9.2011. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 17.08. Todetaan läsnäolijat.

16.9.2011. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 17.08. Todetaan läsnäolijat. PÖYTÄKIRJA 16 (1/5) HALLITUS ESITYSLISTA Aika: 10.8.2011 kello 17.00 Paikka: Saikolo, Lappeenranta Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Lempiäinen Mika varapuheenjohtaja Hannonen Maiju jäsen Holopainen

Lisätiedot

Marjut Nupponen talousvastaava

Marjut Nupponen talousvastaava Emile ry Pöytäkirja 22.4.2015 Emile ry:n kokous Aika 22.4.2015 klo 18.36 20.28 Paikka Sohwin kabinetti Läsnä Leena Leikas puheenjohtaja Anna Slunga sihteeri ja kv-vastaava Marjut Nupponen talousvastaava

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 07/2016 Aika: Tiistai 16.8.2016 klo 16.00 18.00 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Olli Lintu avaa kokouksen klo 16.08. 2. Kokouksen

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 22.01.2012

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 22.01.2012 Suomen Welsh Corgi Seura ry Pohjois-Suomen alaosasto SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 22.01.2012 Paikka: Isokatu 47, Oulun Kumppanuuskeskus 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja Paula Ylipulli avasi kokouksen klo

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO HUTK, historiatieteet PÖYTÄKIRJA

OULUN YLIOPISTO HUTK, historiatieteet PÖYTÄKIRJA Aika Ma 14.9.2009, klo 10 Paikka HU 110 yliopistonlehtori Reija Satokangas yliopistonlehtori Kari Väyrynen Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 10.15. 2 Edellisen kokouksen muistio Edellisen kokouksen pöytäkirja

Lisätiedot

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1 Tampereen yliopisto PÖYTÄKIRJA STAABI ry 1 / 2015 STAABI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: 05.01.2015 klo 14:00 Paikka: Paikalla: Kasino-kabinetti Markus Lappi Juulia Koivisto Saara Asikainen Marika Anttila

Lisätiedot

Ynnä ry, hallituksen kokous 24/2015 1/5. x x. x x x x x. x x

Ynnä ry, hallituksen kokous 24/2015 1/5. x x. x x x x x. x x Ynnä ry, hallituksen kokous 24/2015 1/5 Hallituksen kokous 24/2015 Aika: Maanantai 21.9.2015 16.15 Paikka: MaD259 Hallitus: Juho Siitari Teemu Vasama Janne Arkke Miikka Harju Tuomo Huttu Magnus Jyrkkänen

Lisätiedot

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS. Aika: 16.3.2015 klo 18.00. Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS. Aika: 16.3.2015 klo 18.00. Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: klo 18.00 Paikka: Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B Läsnä: Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Mikko Sukura Tarik Ahsanullah Elmiira

Lisätiedot

Jyväskylän aineenopettajaopiskelijat ry Pöytäkirja Sivu 1 / 5 Normaalikoulu, harjoittelijoiden huone PL 35 (N), Jyväskylä

Jyväskylän aineenopettajaopiskelijat ry Pöytäkirja Sivu 1 / 5 Normaalikoulu, harjoittelijoiden huone PL 35 (N), Jyväskylä Jyväskylän aineenopettajaopiskelijat ry Pöytäkirja Sivu 1 / 5 HALLITUKSEN KOKOUS 3/2016 Aika: Keskiviikko 8.3.2016 klo 18:15 Paikka: Sohwin kabinetti Läsnä: Riikka Rintala puheenjohtaja Jonas Hammarström

Lisätiedot

Metsästysseura Espoon Ähöttäjät RY. Esityslista 1/2017 iivisniemenkuja 4 e Espoo

Metsästysseura Espoon Ähöttäjät RY. Esityslista 1/2017 iivisniemenkuja 4 e Espoo YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS Aika 8.4.2017 Klo 18:00 Paikka Luomannotko 2 saunatila. 1. KOKOUKSEN AVAUS 2. JÄRJESTÄYTYMINEN 2.1 Valittaneen kokoukselle puheenjohtajaksi Mikko Lang sihteeriksi

Lisätiedot

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

MaA Joachim Kratochvil Koulutuspoliittinen asiantuntija Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta

MaA Joachim Kratochvil Koulutuspoliittinen asiantuntija Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta MaA103 1.12.2015 Joachim Kratochvil Koulutuspoliittinen asiantuntija Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta Hallinnon opiskelijaedustaja (halloped). Kaikkien kausi alkaa 1.1.2016 ja päättyy 31.12.2017 Jokaisella

Lisätiedot

Läsnä: Topias Mattinen (PJ), Eero Mäkipää (Sihteeri), Jesse Rahkola, Serafia Kari, Viveka Laaksonen

Läsnä: Topias Mattinen (PJ), Eero Mäkipää (Sihteeri), Jesse Rahkola, Serafia Kari, Viveka Laaksonen Pöytäkirja Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat - ainejärjestö UDK ry:n hallituksen kokous Aika: Tiistai 7.2.2017 klo: 12:00 Paikka: Ryhmätyöhuone PinniB B1076 Läsnä: Topias Mattinen

Lisätiedot

Pykälä ry:n Pöytäkirja 1/08 Yleisvaliokunnan kokous

Pykälä ry:n Pöytäkirja 1/08 Yleisvaliokunnan kokous Pykälä ry:n Pöytäkirja 1/08 Yleisvaliokunnan kokous Aika: 03.01.2008 Paikka: Pykälä Läsnä: Matilda Merenmies Panu Paajanen Kristiina Lindholm Jesse Järvenpää Johanna Säteri Tiia Ojala Lasse Lievonen Mira

Lisätiedot

TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) TOIVAKKA. 1 Kerhon puheenjohtaja Martti Liukkonen avasi kokouksen.

TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) TOIVAKKA. 1 Kerhon puheenjohtaja Martti Liukkonen avasi kokouksen. TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) 41660 TOIVAKKA 11.9.1999 SYYSKOKOUS Aika 11.9.1999 klo 15.00 16.35 Paikka Hirsiaho, Huikko Läsnä 21 jäsentä (osanottajaluettelo liitteenä) 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Haukiputaan vanhempainyhdistyksen vuosikokouksen kokouksen pöytäkirja kello Haukiputaan koululla

Haukiputaan vanhempainyhdistyksen vuosikokouksen kokouksen pöytäkirja kello Haukiputaan koululla Haukiputaan vanhempainyhdistyksen vuosikokouksen kokouksen pöytäkirja 28.9. kello 18.00 Haukiputaan koululla 1. Kokouksen järjestäytyminen Katja Lahdenranta-Linna valittiin vuosikokouksen puheenjohtajaksi.

Lisätiedot

Epsilon ry:n järjestäytymiskokous

Epsilon ry:n järjestäytymiskokous Epsilon ry:n järjestäytymiskokous Päivämäärä ja aika: 13.1.2015 klo 18 Paikka: Murun yläkerta Läsnäolijat: Sohvi Lyyra, Annu Hartikainen, Suvi Rönnqvist (poistui klo 18:30, kohdassa 8), Noora Luttinen,

Lisätiedot

VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011

VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011 VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011 Aika: Maanantai 29.8.2011 klo 18.00 Paikka: Vähä-Heikkilän yksikön ruokala Läsnä: Katrine Arbol-Lilleberg (saapui klo 18.35), Mia Enlund, Sanna Ketonen-Oksi,

Lisätiedot

Hämeenlinnan Palomiesten yhdistys JHL Ry 136

Hämeenlinnan Palomiesten yhdistys JHL Ry 136 1 Hämeenlinnan Palomiesten yhdistys JHL Ry 136 www.palomies.fi Pöytäkirja Yhdistyksen kevätkokous 28.4.17 Yhdistyksen kevätkokous Aika: 28.4.17 klo 18 alkaen Paikka: Café Pannu, Hallituskatu, 13130 Hämeenlinna

Lisätiedot

Pykälä Käsiteltävä asia Sivu

Pykälä Käsiteltävä asia Sivu 1 (6) Elin: Vuosikokous Aika: 19.11.2014 klo 18.00 Paikka: Etelä-Pohjanmaan Elinkeinotalo, Huhtalantie 2, 60200 Seinäjoki Esityslista Pykälä Käsiteltävä asia Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Esitys: Valitaan pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Esitys: Valitaan pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat. Sivu 1 / 5 Pöytäkirja 15/2017 Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry:n hallituksen kokous Aika: Torstai 16.11.2017 klo 15.30 Paikka: Porin yliopistokeskus NH Ideasatama Paikalla: Puheenjohtaja Antti-Jussi

Lisätiedot

Esityslistaa muokattiin. Ops-asiat lisättiin kohtaan 6. Tämän jälkeen esityslista hyväksyttiin.

Esityslistaa muokattiin. Ops-asiat lisättiin kohtaan 6. Tämän jälkeen esityslista hyväksyttiin. Nefa-Jyväskylä Ry. Esityslista Historian ja etnologian laitos 6/2014 Historica PL 35 40014 Jyväskylän yliopisto nefa-hallitus@lists.jyu.fi 7.5.2014 Hallituksen kokous Aika: 7.5.2014 Klo 16.00 Paikka: Yliopiston

Lisätiedot

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen Esityslista 26.11.2013 Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot