JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta"

Transkriptio

1 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika kello PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 9 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas ; 7-12 Professori Keijo Häkkinen Professori Harri Suominen Professori Kimmo Suomi ; 7-12 Professori Hannu Itkonen ; 7-12 Yliassistentti Kalervo Ilmanen ; 7-12 Yliassistentti Tiina-Mari Lyyra Lehtori Ilkka Keskinen Tutkimussihteeri Esa Nykänen Opiskelija Kasper Mäkelä Opiskelija Taru Andersson Opiskelija Sanna P. Niemi Opiskelija Petteri Muotka Esittelijät: Hallintopäällikkö Heikki Herva, asiat 1-4 Opintoasiainpäällikkö Juha Rantakari, asiat 5-12 Pöytäkirjanpitäjä: Amanuenssi (ma) Pirjo Koikkalainen sivu 1 Kokouksen päätösvaltaisuus 2 2 Professorin virka (A 28), jonka ala on biomekaniikka (vakanssinro 10813); virkaehdotus 2 3 Viranhoitojärjestelyjä Assistentin määräaikainen virkasuhde OV02-05, jonka ala on liikuntapedagogiikka ajaksi Lehtorin määräaikainen virkasuhde OV06 englanninkielisessä Master s Degree Programme in Sport Science and Management -maisteriohjelmassa, ajaksi Erikoissuunnittelijan määräaikainen virkasuhde OV05 ajaksi Suunnittelijan määräaikainen virkasuhde MV08 ajaksi Lukuvuoden työsuunnitelmat 7 5 Tiedekuntaan valittavien uusien tutkinto-opiskelijoiden määrät vuonna Tiedekunnan uusien tutkinto-opiskelijoiden valintaperusteet vuonna Uusien opiskelijoiden valintaperusteen englanninkieliseen Master s Degree Programme in Sport Science and Management -ohjelmaan vuonna Uusien opiskelijoiden valintaperusteen englanninkieliseen Master s Programme in Sport and Exercise Psychology -ohjelmaan Uusien opiskelijoiden valintaperusteen englanninkieliseen Master s Programme in Gerontology and Nordic Master s Programme in Gerontology -ohjelmaan

2 2(11) 10 Liikunnan aineenopettajaksi pätevöittävän koulutukseen valittavien määrä ja valintaperusteet Avoimen yliopisto-opetuksen järjestäminen tiedekunnan oppiaineissa TtT-tutkinnot 10 1 Kokouksen päätösvaltaisuus Kutsut kokoukseen on lähetetty keskiviikkona 3. lokakuuta Päätös: Todettiin päätösvaltaiseksi. 2 Professorin virka (A 28), jonka ala on biomekaniikka (vakanssinro 10813); virkaehdotus Asia vireille ja esillä , ja Jyväskylän yliopistoon on perustettu asetuksella nro. 112/1987 biomekaniikan professorin virka alkaen. Virka on sijoitettu liikunta- ja terveystieteiden tiedekuntaan liikuntabiologian laitokselle ja se on tullut avoimeksi viran haltijan professori Paavo Komin siirryttyä eläkkeelle. Yliopiston rehtori on hyväksynyt biomekaniikan professorin virantäyttöselosteen tekemällään päätöksellä. Virkaa hakivat päättyneen määräajan kuluessa: LitT Janne Avela, LitT, dosentti Taija Juutinen, LitT, dosentti Heikki Kyröläinen, LitT Vesa Linnamo, LitT, dosentti Juha Oksa ja FT, dosentti Ina Tarkka. Tiedekuntaneuvosto valitsi kokouksessaan varsinaisiksi asiantuntijoiksi professori Robert Gregorin (Georgia Institute of Technology, Department of Health and Performance Sciences), professori Toshio Moritanin (The Graduate School of Human & Environmental Studies, Laboratory of Applied Physiology) ja professori Gert-Peter Brüggemannin (German Sport University Cologne, Institute of Biomechanics and Orthopaedics) sekä varalle professori Mary Rogersin (University of Maryland School of Medicine, Department of Physical Therapy and Rehabilitation Science). Kaikki varsinaiset asiantuntijat ovat antaneet lausuntonsa hakijoiden kelpoisuudesta virkaan. Korkeakoulun professorin ja apulaisprofessorin viran täyttämisestä annetun asetuksen (1581/91) 15 :n mukaan asiantuntijalausunnot saatuaan liikuntaja terveystieteiden tiedekunta tekee korkeakoulun professorin ja apulaisprofessorin viran täyttämisestä annetun lain (856/91, muutettu 648/97) 9 :ssä tarkoitetun virkaehdotuksen tai, jos ketään ei voida asettaa ehdolle virkaan, päätöksen virantäyttöasian raukeamisesta. Hakijoiden kelpoisuudesta virkaan ei päätetä erikseen.

3 3(11) Virantäyttölain 9 :n mukaisesti professorin virkaa koskevaan virkaehdotukseen pannaan säädetyt kelpoisuusehdot täyttävistä hakijoista kolme vahvistettujen perusteiden mukaan ansiokkainta. Ehdollepanoviranomaisen on perusteltava päätöksensä virkaehdotukseksi ja päätöksensä virantäyttöasian raukeamisesta. Virantäyttöasetuksen 15 :n mukaan erimielisyyden sattuessa toimitetaan äänestys samaa menettelyä noudattaen kuin monijäsenisessä tuomioistuimessa. Kaikista ehdokassijoista äänestetään samalla kertaa. Ääniä laskettaessa korkeampaa ehdokassijaa kannattava ääni luetaan hakijan hyväksi myös alempaan ehdokassijaan. Liitteet: Liite 2/1 Esittelijän päätösmuistio Liite 2/2 Yhteenveto hakijoiden ansioista Liite 2/3-5 Asiantuntijoiden lausunnot Hakemusasiakirjat ovat nähtävänä tiedekunnan kansliassa. Esitys: 1. Tehtäneen seuraava virkaehdotus professorin virkaan, jonka ala biomekaniikka: ensimmäiselle ehdokassijalle asetetaan LitT, Janne Avela, toiselle ehdokassijalle asetetaan FT, dosentti Heikki Kyröläinen ja kolmannelle ehdokassijalle asetetaan LitT, dosentti Taija Juutinen. 2. Esitettäneen yliopiston hallitukselle, että LitT, Janne Avela nimitetään tähän virkaan alkaen. Päätös: 1. Päätettiin esittää yliopiston hallitukselle esityksen mukaisesti. 2. Päätettiin esittää yliopiston hallitukselle esityksen mukaisesti. 3 Viranhoitojärjestelyjä 3.1 Assistentin määräaikainen virkasuhde OV02-05, jonka ala on liikuntapedagogiikka ajaksi Virkasuhde liittyy opetusministeriön rahoittamiin liikunnan aineenopettajakoulutuksen laajennus- ja pätevöittämiskoulutushankkeisiin, joiden ensimmäinen vaihe ajoittui vuosille ja toinen vaihe vuosille Opetusministeriö on myöntänyt edelleen vuotta 2007 koskevissa tulossopimusneuvotteluissa kehittämishankkeille kolmivuotisen jatkorahoituksen vuosille Virkasuhde on tarkoitettu liikuntapedagogiikan jatko-opiskelijalle. Hakijoilta vaaditaan hakemuksensa liitteenä hyväksytty tutkimussuunnitelma ja selvitys tutkimuksen edistymisestä. Määräaikaisuuden perusteena on määräaikainen liikunnanopettajakoulutuksen kehittämishanke.

4 4(11) Virkasuhteen tehtäväpiiriin sisältyy tutkimustyön lisäksi Johdatus tutkielman tekemiseen -opintojakson demonstraatioiden opetus sekä mahdolliset muut liikuntapedagogiikan opetus- ja laitostehtävät. Lisäksi virkasuhteeseen valittavalta vaaditaan osallistumista kehittämishankkeen opiskelijaryhmien opintojen suunnitteluun ja toteutukseen. Virkasuhteeseen nimitettävän edellytetään osallistuvan myös liikuntapedagogiikan perusopetukseen sekä tutkimus- ja opetusyhteistyön kehittämiseen yhdessä tiedekunnan muiden opettajien ja tutkijoiden kanssa. Virkasuhdetta hakivat päättyneen määräajan kuluessa: KM Arto Gråsten, LitM Virpi Kemppainen, LitM Mikko Lyyra, LitM Anna-Maria Nurmi ja LitM Jukka Virta Korkeakoulujen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista ja tehtävistä annetun asetuksen (309/93, muutettu 1083/95 ja 1217/00) 6 :n mukaan assistentilta vaaditaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Kelpoisuusasetuksen 15 :n mukaan yliopistojen opetus- ja tutkimusvirkoihin vaaditaan riittävä suomen kielen taito ja kyky ymmärtää ruotsin kieltä. Kelpoisuusasetuksen 16 :n ja kielitaitolain (424/2003) 17 :n 2 momentin mukaan riittävä suomen kielen taito on henkilöllä, jolla on suomen ja ruotsin kielen taidon osoittamisesta valtionhallinnossa annetun kielitutkintoasetuksen (481/2003) mukainen erinomainen suomen kielen kirjallinen ja suullinen taitoa taikka joka on saanut koulusivistyksensä suomen kielellä. Jyväskylän yliopiston opetus- ja tutkimusvirkoihin vaadittava kyky ymmärtää ruotsin kieltä on henkilöllä, jolla on kielitutkintoasetuksen (481/2003) mukainen ruotsin kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito. Vaadittava kyky ymmärtää ruotsin kieltä voidaan osoittaa myös yliopiston hallintojohtosäännön 52 :ssä määrätyllä tavalla. Ulkomaalainen sekä Suomen kansalainen, joka ei ole syntyperäinen, voidaan nimittää virkaan sen estämättä, että hän ei ole osoittanut suomen ja ruotsin kielen taitoa. Kaikki hakijat täyttävät virkaan vaadittavan kelpoisuuden soveltuva ylemmän korkeakoulututkinnon osalta. Virkasuhde on täyttösuunnitelman mukaisesti tarkoitettu liikuntapedagogiikan jatko-opiskelijalle. Gråstenia lukuun ottamatta muilla hakijoilla on hyväksytty tutkimussuunnitelma. Hakijoista pääehdokkaaksi virkasuhteeseen nousee Kemppainen. Hän on hieman muita hakijoita ansioituneempi julkaisutoiminnassa ja hänellä on hakijoista laajin liikunnanopettajakokemus. Koska kyseessä on jatkokoulutusvirka, Kemppaisella on parhaimmat edellytykset saada väitöskirjatutkimus ja tohtorintutkinto valmiiksi assistentuurin kuluessa. Liikuntatieteiden laitoksen johtaja professori Kimmo Suomi esittää, että virkasuhteeseen nimitetään edelleen LitM Virpi Kemppainen.

5 5(11) Yhteenveto hakijoiden ansioista on liitteenä 3.1/1. Esitys: Nimitettäneen LitM Virpi Kemppainen assistentin määräaikaiseen virkasuhteeseen OV02-05, jonka ala on liikuntapedagogiikka ajaksi Päätös: Nimitettiin. 3.2 Lehtorin määräaikainen virkasuhde OV06 englanninkielisessä Master s Degree Programme in Sport Science and Management -maisteriohjelmassa, ajaksi Virkasuhteen tehtäväpiirinä ovat maisteriohjelmaan kuuluvan englanninkielisen opetuksen toteuttaminen ja opinnäytetöiden ohjaus sekä osallistuminen opiskelijarekrytointiin ja -valintaan sekä maisteriohjelman kehittämiseen. Määräaikaisuuden perusteena on määräaikainen maisteriohjelma. Virkasuhde liittyy Jyväskylän yliopiston rahoittamaan englanninkieliseen Master s Degree Programme in Sport Science and Management -maisteriohjelmaan, jonka ensimmäinen vaihe ajoittui vuosille ja toinen vaihe vuosille Toisen vaiheen rahoitus koostuu pääosin Jyväskylän yliopiston myöntämästä rahoituksesta ja osittain liikuntatieteiden laitoksen omarahoituksesta. Virkasuhde on ollut aikaisemmin haettavana päättyneenä määräaikana ja henkilöstöjohtaja on antanut tiedekunnalle luvan ryhtyä virkasuhteen täyttämiseen sitä uudelleen haettavaksi julistamatta. Yliopiston hallitus on kokouksessaan nimittänyt liikunta- ja terveystieteiden tiedekunnan esityksen mukaisesti virkasuhteeseen LitT JunJie Fengin ajaksi Liikuntatieteiden laitoksen johtaja professori Kimmo Suomi esittää, että virkasuhteeseen nimitetään edelleen LitT JunJie Feng. Feng on ollut nimitettynä vastaavaan virkasuhteeseen alkaen. Maisteriohjelman toteutuksen kannalta on tarkoituksenmukaista, että Feng voi jatkaa virkasuhteessa aloittamaansa työtä maisteriohjelman toisen vaiheen päättymiseen saakka. JunJie Feng oli ainoa hakija virkasuhteen ollessa aiemmin haettavana. Fengillä on virkasuhteeseen soveltuva jatkotutkintona suoritettu liikuntatieteiden tohtorin tutkinto. Hän on opiskellut ja työskennellyt Suomessa vuodesta 1993 lähtien käyttäen suullisena ja kirjallisena kommunikointikielenään englannin kieltä. Hänellä on myös tutkijan, tuntiopettajan ja assistentin aikaisemman työ- ja opetuskokemuksen kautta hankittu hyvä englanninkielinen opetuskokemus. Liikuntatieteiden ja liikunnan sosiaalitieteiden laitoksen opetuksessa hän on perehtynyt hyvin kansainväliseen opetukseen opettaessaan englanninkielellä kansainvälisiä vaihto-opiskelijoita Sport Management

6 6(11) Studies opinnoissa sekä sivutoimisena tuntiopettajana ja lehtorina englanninkielisessä Sport Sciences and Management - maisteriohjelmassa. Hän on käyttänyt englanninkieltä kaikissa töissään liikunnan sosiaalitieteiden ja liikuntatieteiden laitoksilla ja mm. väitöskirjassaan sekä opetuksessaan menestyksellisesti. Hän on toiminut kansainvälisissä tehtävissä mm. Kiinan kansantasavallan naisten käsipallomaajoukkueen päävalmentajana n. 3 vuotta sekä Suomen naisten käsipallomaajoukkueen päävalmentajana n. 4 vuotta. Feng on parhaillaan viimeistelemässä ammatillisessa opettajakorkeakoulussa englanninkielisen opettajapätevyyden (opettajan pedagogiset opinnot 60 op.) antavaa 3-vuotista opintokokonaisuutta. Näillä perusteilla ja Fengin opetustaidon hyvin tuntien tiedekunta ei ole edellyttänyt häneltä tähän virkasuhteeseen englanninkielistä opetusnäytettä. Fengillä on lisäksi myös hyvä perehtyneisyys verkkopedagogiseen toimintaan. Esitys: Todettaneen viran hakija ja esitettäneen hallitukselle, että LitT JunJie Feng nimitetään edelleen lehtorin määräaikaiseen virkasuhteeseen OV06 ajaksi Päätös: Todettiin ja päätettiin esittää yliopiston hallitukselle esityksen mukaisesti. 3.3 Erikoissuunnittelijan määräaikainen virkasuhde OV05 ajaksi Määräaikaisuuden perusteena on Kajaanin yliopistokeskuksessa tapahtuva liikuntateknologian määräaikainen muuntokoulutus (Vuotech). Tehtävänä on ko. koulutusohjelman opetus- ja tutkimustehtävät sekä niiden kehittäminen. Virkasuhteeseen edellytetään erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Virkasuhdetta haki sen ollessa aikaisemmin haettavana päättyneen määräajan kuluessa TtM Jukka Salmi. Tiedekuntaneuvosto on aikaisemmin nimittänyt kokouksissaan ajaksi , ajaksi , ajaksi sekä ajaksi virkasuhteeseen TtM Jukka Salmen. Liikuntabiologian laitoksen johtaja professori Keijo Häkkinen esittää, että virkasuhteeseen nimitetään edelleen TtM Jukka Salmi. Salmi on ollut nimitettynä vastaavaan virkasuhteeseen alkaen. Henkilöstöjohtaja on antanut tiedekunnalle luvan ryhtyä virkasuhteen täyttämiseen sitä uudelleen haettavaksi julistamatta. Esitys: Todettaneen, että TtM Jukka Salmella on koulutuksen, aikaisemman työkokemuksen ja muiden ansioiden kautta hankittu erikoissuunnittelijan määräaikaisen virkasuhteen tehtävien menestyksellisen hoitamiseen tarvittava kyky ja taito ja nimitettäneen hänet edelleen erikoissuunnittelijan määräaikaiseen virkasuhteeseen OV05 ajaksi

7 7(11) Päätös: Todettiin ja nimitettiin. 3.4 Suunnittelijan määräaikainen virkasuhde MV08 ajaksi Määräaikaisuuden perusteena on Euroopan Komission Curriculum Development in Sport and Exercise Psychology määräaikainen kehittämishanke (European Comission/Socrates Programme/Grant Agreement: IC-I FI-ERASMUS-PROGUC-2/Curriclum Development in Sport and Exercise Psychology ). Tehtävänä on ko. opetussuunnitelmakehittämishankkeen hallinnolliset ja sisällölliset suunnittelu-, koordinointi ja raportointitehtävät, tiedotus suomeksi ja englanniksi, vierailut yhteistyöyliopistoissa, hankkeen taloushallinnosta huolehtiminen (yhdessä laitoksen talousasioista vastaavan henkilöstön kanssa) sekä muut mahdolliset projektiin liittyvät tehtävät. Maisteriohjelmaan osallistuu 12 eurooppalaista yliopistoa ja hanke rahoitetaan EU-komission tuella. Tehtävään edellytetään erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Lisäksi hakijalta edellytetään erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Virkasuhdetta haki sen ollessa aikaisemmin haettavana päättyneen määräajan kuluessa HuK Anna-Maria Strengell. Liikuntatieteiden laitoksen johtaja professori Kimmo Suomi esittää, että virkasuhteeseen nimitetään edelleen HuK Anna-Maria Strengell. Strengell on ollut nimitettynä vastaavaan virkasuhteeseen alkaen. Henkilöstöjohtaja on antanut tiedekunnalle luvan ryhtyä virkasuhteen täyttämiseen sitä uudelleen haettavaksi julistamatta. Esitys: Todettaneen, että HuK Anna-Maria Strengellillä on koulutuksen, aikaisemman työkokemuksen ja muiden ansioiden kautta hankittu suunnittelijan määräaikaisen virkasuhteen tehtävien menestykselliseen hoitamiseen tarvittava kyky ja taito ja nimitettäneen hänet edelleen suunnittelijan määräaikaiseen virkasuhteeseen MV08 ajaksi Päätös: Todettiin ja nimitettiin. 4 Lukuvuoden työsuunnitelmat Yliopiston hallintojohtosäännön 15 :n mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on hyväksyä tiedekunnan henkilökunnan työsuunnitelmat. Tiedekunnan kanslia on pyytänyt laitoksia tekemään esityksensä henkilökuntansa lukuvuoden työsuunnitelmiksi mennessä. Laitosten esitykset henkilökuntansa työsuunnitelmiksi ovat liitteenä 4/1-3. Esitys: Hyväksyttäneen lukuvuoden työsuunnitelmat liitteiden

8 8(11) 4/1-3 mukaisesti. Päätös: Hyväksyttiin. 5 Tiedekuntaan valittavien uusien tutkinto-opiskelijoiden määrät vuonna 2008 Tiedekunnan valintatoimikunta on valmistellut laitosten esitysten pohjalta vuonna 2008 otettavien uusien tutkinto-opiskelijoiden määriä. Liikuntatieteiden koulutusalan ja terveystieteiden koulutusalan uusien opiskelijoiden määrät ovat liitteenä 5/1 Esitys: Hyväksyttäneen vuoden 2008 uusien tutkinto-opiskelijoiden määrät liitteen 5/1mukaisesti. Päätös: Hyväksyttiin liitteen 5/1/1 mukaisesti. 6 Tiedekunnan uusien tutkinto-opiskelijoiden valintaperusteet vuonna 2008 Yliopistolain 18 :n mukaan yliopisto ottaa opiskelijat ja se voi rajoittaa opiskelijoiden määrää. Yliopistoasetuksen 12 :n 3 momentin mukaan yliopisto päättää opiskelijavalinnan perusteista. Yliopiston hallitus on kokouksessaan päättänyt yleisistä valintaperusteista. Yliopiston hallintojohtosäännön 15 :n mukaan tiedekunta päättää yksityiskohtaisista opiskelijavalinnan perusteista. Tiedekunnan valintatoimikunta on valmistellut laitosten esitysten pohjalta tiedekunnan uusien tutkinto-opiskelijoiden valintaperusteet vuoden 2008 opiskelijavalintoihin. Valintaperusteet ovat liitteenä 6/1. Esitys: Hyväksyttäneen vuoden 2008 opiskelijavalintojen valintaperusteet liitteen 6/1 mukaisesti. Päätös: Varadekaani Keijo Häkkinen toimi puheenjohtajana. Professori Kimmo Suomi, professori Hannu Itkonen ja yliassistentti Kalervo Ilmanen eivät osallistuneet asian käsittelyyn päätettäessä liikunnan yhteiskuntatieteiden koulutuksen pääsykoekirjoista. Dekaani Lasse Kannas ei osallistunut asian käsittelyyn päätettäessä terveystiedon opettajakoulutuksen valintakoekirjoista. Hyväksyttiin liitteen 6/1/1 mukaisesti. 7 Uusien opiskelijoiden valintaperusteen englanninkieliseen Master s Degree Programme in Sport Science and Management -ohjelmaan vuonna 2008 Liikuntatieteiden laitoksella on edelleen kehitelty englanninkielisen maisteriohjelman valintaperusteita. Valintatoimikunta on käsitellyt valintaperusteet yhdessä muiden englanninkielisten maisteriohjelmien valintaperusteiden kanssa.

9 9(11) Valintaperusteet ovat liitteenä 7/1. Esitys: Hyväksyttäneen maisteriohjelman valintaperusteet liitteen 7/1 mukaisesti. Päätös: Hyväksyttiin. 8 Uusien opiskelijoiden valintaperusteen englanninkieliseen Master s Programme in Sport and Exercise Psychology -ohjelmaan 2008 Liikuntatieteiden laitoksella on muiden englanninkielisten maisteriohjelmien kokemusten pohjalta kehitelty liikuntapsykologian ohjelman valintaperusteita. Valintatoimikunta on käsitellyt valintaperusteet yhdessä muiden englanninkielisten maisteriohjelmien valintaperusteiden kanssa. Valintaperusteet ovat liitteenä 8/1. Esitys: Hyväksyttäneen maisteriohjelman valintaperusteet liitteen 8/1 mukaisesti. Päätös: Hyväksyttiin. 9 Uusien opiskelijoiden valintaperusteen englanninkieliseen Master s Programme in Gerontology and Nordic Master s Programme in Gerontology- ohjelmaan 2008 Terveystieteiden laitoksella on aikaisempien maisteriohjelmien valintojen pohjalta valmisteltu englanninkielisten maisteriohjelmien valintaperusteita. Valintatoimikunta on käsitellyt valintaperusteet yhdessä muiden englanninkielisten maisteriohjelmien valintaperusteiden kanssa. Valintaperusteet ovat liitteenä 9/1. Esitys: Hyväksyttäneen maisteriohjelman valintaperusteet liitteen 9/1 mukaisesti. Päätös: Hyväksyttiin. 10 Liikunnan aineenopettajaksi pätevöittävän koulutukseen valittavien määrä ja valintaperusteet 2008 Liikuntatieteiden laitoksella on valmisteltu viidennen pätevöittämiskoulutukseen valittavan ryhmän kokoa ja valintaperusteita. Koulutukseen valittavien määräksi laitos esittää enintään 20 uutta opiskelijaa, joilla on jo maisterin tutkinto suoritettuna. Valintaperusteet noudattelevat aikaisemmin vastaavaa valintaa koskevia periaatteita ja menettelytapoja. Esitys pätevöittämiskoulutukseen valittavien määristä ja valintaperusteista on liitteenä 10/1.

10 10(11) Esitys: Hyväksyttäneen pätevöittämiskoulutukseen valittavien määrä ja valintaperusteet liitteen 10/1mukaisesti. Päätös: Hyväksyttiin. 11 Avoimen yliopisto-opetuksen järjestäminen tiedekunnan oppiaineissa Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto on anonut tiedekunnalta oikeutta järjestää muutamissa yhteistyöpaikoissaan tiedekunnan eri oppiaineiden opetusta seuraavasti Jakson LTKY002 Tieteellisen toiminnan perusteet (3 op) opettamista Turun kesäyliopistossa ja gerontologian monitieteisen perusopintokokonaisuuden (25 op) opettamista Kainuun kesäyliopistossa. Terveystieteiden laitos on puoltanut gerontologian monitieteisen perusopintokokonaisuuden (25 op) opetuksen järjestämistä Kainuun kesäyliopistossa, mutta liikuntatieteiden laitos ei ole puoltanut jakson LTKY002 Tieteellisen toiminnan (3 op) perusteen järjestämistä Turun kesäyliopistossa. Esitys: 1. Myönnettäneen Kainuun kesäyliopistolle oikeus järjestää gerontologian monitieteisen perusopintokokonaisuuden opetus tiedekunnan tutkintovaatimusten mukaisena avoimena yliopisto-opetuksena ja määrättäneen tentaattoriksi professori Taina Rantanen. 2. Päätettäneen olla myöntämättä oikeutta Turun kesäyliopistolle järjestää jakson LTKY002 Tieteellisen toiminnan perusteet (3 op)opetusta avoimena yliopisto-opetuksena. Päätös: 1. Myönnettiin. 2. Esityksen mukaisesti. 12 TtT-tutkinnot TtM Kirsti Kasila anoo tiedekunnalta tiedekuntaneuvoston hyväksymän jatko-opintosuunnitelman mukaan suorittamaansa terveystieteiden tohtorin tutkintoa. Hänen väitöskirjansa on hyväksytty tiedekuntaneuvoston kokouksessa arvolauseellamagna cum laude approbatur. Esitys: Myönnettäneen TtM Kirsti Kasilalle anottu terveystieteiden tohtorin tutkinto. Päätös: Myönnettiin.

11 11(11) Tiedekunnassa 9. lokakuuta 2007 Vakuudeksi Dekaani Lasse Kannas Esittelijä, hallintopäällikkö Heikki Herva Esittelijä, opintoasiainpäällikkö Juha Rantakari

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 5 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 5 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 5 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 4.4.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 23.1.2007 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 1 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-9 1-9

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 6.11.2007 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 10 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-9 1-9

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 10 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 10 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 10 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 10.10.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 1 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 1 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 1 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 17.1.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 7.10.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 9 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-6; 8-10

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 10.11.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 10 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-13 1-13

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 11.11.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 10 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-10 1-10

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 2 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 10.2.2004 klo 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 8 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 8 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 8 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 11.10.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 20.3.2007 kello 13.15 Pöytäkirja Paikka L-314 N:o 3 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-7 1-7

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO TIEDEKUNTANEUVOSTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Kokous: Aika 15.1.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 1 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-8 1-8

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 8.9.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 8 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas Varadekaani

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 5 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 5 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 5 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: maanantaina 16.5.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 9 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 9 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 9 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 12.9.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 10.2.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 2 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1 9 1 9

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 7 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 7 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 7 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 13.9.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 2 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 2 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 2 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 14.2.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 9 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 9 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 9 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 8.11.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 7.4.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 4 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas Varadekaani

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 6.10.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 9 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1 16 1 16

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 9 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 9.11.2004, klo 9.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa (Yliopistonkatu 8, E siipi 3.kerros).

keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa (Yliopistonkatu 8, E siipi 3.kerros). LAPIN YLIOPISTO 1 Tuula Tolppi 341 3236 keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa Läsnä + (pj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston johtosäännön 33 :n 2 momentin

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 4 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 6.4.2004 klo 13.15 Paikka: kokoushuone L-314 Jäsenet:

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 6 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 6 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 6 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 9.5.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

Kutsu kokoukseen on lähetetty perjantaina 17. päivänä helmikuuta 2006. PÄÄTÖS: Todettiin päätösvaltaiseksi.

Kutsu kokoukseen on lähetetty perjantaina 17. päivänä helmikuuta 2006. PÄÄTÖS: Todettiin päätösvaltaiseksi. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUS PÖYTÄKIRJA Kokous: Keskiviikkona 22.2.2006 klo 13.15 N:o 10/2006 Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 Jouni Valjakka, p. (014) 260 1064, jouni.valjakka@adm.jyu.fi Läsnä: Rehtori

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO TIEDEKUNTANEUVOSTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Kokous: Aika 11.3.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 3 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-8 1-8

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 15.5.2007 kello 13.35 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 5 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-14 1-14

Lisätiedot

Kutsu kokoukseen on lähetetty perjantaina 12. päivänä syyskuuta Todettiin päätösvaltaiseksi.

Kutsu kokoukseen on lähetetty perjantaina 12. päivänä syyskuuta Todettiin päätösvaltaiseksi. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUS PÖYTÄKIRJA Kokous: Keskiviikkona 17.9.2008 klo 13.15 N:o 28/2008 Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 Jouni Valjakka, p. (014) 260 1064, jouni.valjakka@adm.jyu.fi Läsnä: Rehtori

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO TIEDEKUNTANEUVOSTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Kokous: Aika 8.4.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 4 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-10 1-10

Lisätiedot

Virantäyttöseloste Tietoliikennetekniikan professorin virka nro 457

Virantäyttöseloste Tietoliikennetekniikan professorin virka nro 457 1/5 VAASAN YLIOPISTO Virantäyttöseloste Tietoliikennetekniikan professorin virka nro 457 Virka Tietoliikennetekniikan professorin virka on perustettu Vaasan yliopiston hallituksen 16.12.2005 tekemällä

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 20.2.2007 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 2 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-13 1-13

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 5 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 11.5.2004 klo 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 1 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 13.1.2004 klo 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 11 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 11 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 11 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 14.11.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 12.5.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 5 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-13 1-13

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 7 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 7 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 7 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 13.6.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 2 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 2 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 2 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 15.2.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 4

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 4 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikuntatieteellinen tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika: 17.4.2018 klo 14.15-15.00 PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 4 Läsnä Osallistui Jäsenet: Professori Ari Heinonen 1-7 1-7

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 11.9.2007 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 8 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-12 1-12

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 10 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 14.12.2004 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO TIEDEKUNTANEUVOSTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Kokous: Aika 12.2.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 2 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-7 1-7

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO TIEDEKUNTANEUVOSTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Kokous: Aika 17.6.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 7 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-29 1-29

Lisätiedot

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L314 N:o 7

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L314 N:o 7 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikuntatieteellinen tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika: 22.8.2017 klo 14.15 PÖYTÄKIRJA Paikka: L314 N:o 7 Jäsenet: Läsnä Osallistui Professori Lasse Kannas Professori Pilvikki

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 13.1.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 1 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-11 1-11

Lisätiedot

Kokous: Keskiviikkona klo N:o 47/2006 Keuruun vanhassa pappilassa Jouni Valjakka, p. (014) ,

Kokous: Keskiviikkona klo N:o 47/2006 Keuruun vanhassa pappilassa Jouni Valjakka, p. (014) , JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUS PÖYTÄKIRJA Kokous: Keskiviikkona 13.12.2006 klo 13.15 N:o 47/2006 Keuruun vanhassa pappilassa Jouni Valjakka, p. (014) 260 1064, jouni.valjakka@adm.jyu.fi Läsnä: Rehtori Aino

Lisätiedot

1 luku Tehtävät. Professorin tehtävät

1 luku Tehtävät. Professorin tehtävät Sibelius-Akatemian hallinnointiohjeen liite 9 Hallitus 25.1.2012 Päivitysvastuu: hallintojohtaja OPETUS- JA TUTKIMUSHENKILÖSTÖN REKRYTOINTISÄÄNTÖ 1 luku Tehtävät 1 Professorin tehtävät Professorin tehtävistä

Lisätiedot

14 17.02.2016. Seuraavien tehtävien osalta esitetään tehtäväalan ja tehtävämäärityksen uudelleen määrittely:

14 17.02.2016. Seuraavien tehtävien osalta esitetään tehtäväalan ja tehtävämäärityksen uudelleen määrittely: Filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvosto 14 17.02.2016 Tiedekunnassa vapautuneiden tehtävien tehtäväalan ja tehtävämäärityksen uudelleenmäärittelyn hyväksyminen Valmistelija hallintopäällikkö Kari Korhonen

Lisätiedot

sivu 1 Kokouksen päätösvaltaisuus 2 2 Opetusnäytteet lehtorin määräaikaiseen virkasuhteeseen OV05-07 englanninkielisessä

sivu 1 Kokouksen päätösvaltaisuus 2 2 Opetusnäytteet lehtorin määräaikaiseen virkasuhteeseen OV05-07 englanninkielisessä JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO TIEDEKUNTANEUVOSTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Kokous: Aika 11.12.2007 kello 8.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 11 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-21 1-21

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 16.6.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 7 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1 19 1 19

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 12 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 12 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 12 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 19.12.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

Lapin yliopiston hallitus on kokouksessaan vahvistanut yliopistolain (645/97) 41 :n nojalla Lapin yliopiston johtosäännön.

Lapin yliopiston hallitus on kokouksessaan vahvistanut yliopistolain (645/97) 41 :n nojalla Lapin yliopiston johtosäännön. 1 341 3236 (Yliopistonkatu 8, E-siipi 3. kerros). Läsnä + (pj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston hallitus on kokouksessaan 17.12.2003 vahvistanut yliopistolain (645/97) 41 :n

Lisätiedot

Kokouksen 12 / 2009 asialista

Kokouksen 12 / 2009 asialista Kokouksen 12 / 2009 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Kasvatustieteiden tiedekunnan esitys yliopiston rehtorille dekaanin nimeämisestä 4. Esitys lisäjäsenten määräämiseksi

Lisätiedot

Ortodontian professorin tehtävä (32038 UEF): tehtäväseloste

Ortodontian professorin tehtävä (32038 UEF): tehtäväseloste Ortodontian professorin tehtävä (32038 UEF): tehtäväseloste Terveystieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto käsitellyt selosteen kokouksessaan 25.3.2015. 1. Tehtävän ala, tehtävämääritys sekä tehtävän

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 3 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 3 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 3 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 22.3.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

Lastenpsykiatrian professorin/apulaisprofessorin (tenure track) osa-aikainen (50%) tehtävä: tehtäväntäyttöseloste

Lastenpsykiatrian professorin/apulaisprofessorin (tenure track) osa-aikainen (50%) tehtävä: tehtäväntäyttöseloste Lastenpsykiatrian professorin/apulaisprofessorin (tenure track) osa-aikainen (50%) tehtävä: tehtäväntäyttöseloste Terveystieteiden tiedekunnan dekaani on hyväksynyt selosteen 19.9.2018 tiedekuntaneuvostoa

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 8/2009, ASIALISTA

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 8/2009, ASIALISTA Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta 8/2009, 30.9.2009 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan valintaperusteet ja valittavien opiskelijoiden

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 21.8.2007 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 7 Läsnä Jäsenet: Osallistui Dekaani Lasse Kannas 1-10 1-10

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 9.12.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 11 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1 18 1

Lisätiedot

VIRANTÄYTTÖSELOSTE KANSANTALOUSTIETEEN PROFESSORIN VIRAN (nro 42) TÄYTTÄMISTÄ VARTEN

VIRANTÄYTTÖSELOSTE KANSANTALOUSTIETEEN PROFESSORIN VIRAN (nro 42) TÄYTTÄMISTÄ VARTEN VAASAN YLIOPISTO Kauppatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 7.2.2006 (1/6) VIRANTÄYTTÖSELOSTE KANSANTALOUSTIETEEN PROFESSORIN VIRAN (nro 42) TÄYTTÄMISTÄ VARTEN Virka Kansantaloustieteen professorin

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 3.6.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 6 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1 14 1 14

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2008 Aika Tiistaina 1.4.2008 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 4 Opintosuorituksia koskevan johtosäännön muutos. 6 Lapin yliopiston tilinpäätösasiakirjat vuodelta 2007

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 4 Opintosuorituksia koskevan johtosäännön muutos. 6 Lapin yliopiston tilinpäätösasiakirjat vuodelta 2007 HALLITUS Kokous 2/08 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Hallintotieteen yliopistonlehtorin virka 4 Opintosuorituksia koskevan johtosäännön muutos 5 Edustajan nimeäminen

Lisätiedot

1. Professorin virka, jonka ala on markkinointi, alan täsmennys kuluttajamarkkinointi ( alkaen/taloustieteiden tiedekunta)

1. Professorin virka, jonka ala on markkinointi, alan täsmennys kuluttajamarkkinointi ( alkaen/taloustieteiden tiedekunta) JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUS PÖYTÄKIRJA Kokous: Keskiviikkona 15.11.2006 klo 13.15 N:o 43/2006 Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 Jouni Valjakka, p. (014) 260 1064, jouni.valjakka@adm.jyu.fi Läsnä: Rehtori

Lisätiedot

(1/6) VAASAN YLIOPISTO Kauppatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 7.2.2006

(1/6) VAASAN YLIOPISTO Kauppatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 7.2.2006 VAASAN YLIOPISTO Kauppatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 7.2.2006 (1/6) VIRANTÄYTTÖSELOSTE LIIKETALOUSTIETEEN, ERITYISESTI LASKENTATOIMEN PROFESSORIN VIRAN (nro 68) TÄYTTÄMISTÄ VARTEN Virka Liiketaloustieteen,

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Kasvatustieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Kasvatustieteiden tiedekunta 1 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Kasvatustieteiden tiedekunta Virantäyttöseloste professorin viran, jonka ala on erityispedagogiikka, täyttämistä varten (vakanssinumero 00070) 1. Viran ala ja tehtävät Jyväskylän

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/ (5) Opetuslautakunta NAL/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/ (5) Opetuslautakunta NAL/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/2015 1 (5) 227 Oikaisuvaatimus tuntiopettajaksi ottamisesta HEL 2015-010492 T 01 01 01 01 Päätös päätti kuntalain 89 :n nojalla hylätä ********** oikaisuvaatimuksen, jonka

Lisätiedot

Sihteeri: Olli Nuutinen, puh. 3648,

Sihteeri: Olli Nuutinen, puh. 3648, JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 2/2009 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistai 10.2.2009 klo 9.00 Paikka: MaB 305 Läsnä: Jäsen Asiat: Varajäsen Asiat: Professori

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO TIEDEKUNTANEUVOSTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Kokous: Aika 13.5.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 6 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-17 1-17

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 10.3.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 3 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1 13 1 13

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2011

TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2011 LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2011 Aika Paikka tiistaina 15.2.2011 klo 13.15 alkaen luonnontieteellisen tiedekunnan kokoushuone YL136-1 Käsiteltävät asiat Hallintopäällikön

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 10 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 10 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 10 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 13.12.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteiden tiedekunta Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaali

Yhteiskuntatieteiden tiedekunta Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaali Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaali ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan dekaanin vaali 3. Muut asiat Tiedekuntaneuvosto Kokous Dekaanin vaalikokous Hallintopäällikkö

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 10/2006 Aika Tiistaina 31.10.2006 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Pöytäkirja 6A/2011 1 (5) Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 1.6.2011 klo 9.15 10.15 Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Valmistelija Minna Domander, hallintopäällikkö

Lisätiedot

Osastosihteeri Riitta Kuusimäki, puh. 3072,

Osastosihteeri Riitta Kuusimäki, puh. 3072, JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 8/2007 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistai 16.10.2007 klo 9.00 Paikka: MaB 305 Läsnä: Professori Risto Heiskala, pj. asiat

Lisätiedot

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L314 N:o 1

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L314 N:o 1 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikuntatieteellinen tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika: 17.01.2017 klo 14.15 PÖYTÄKIRJA Paikka: L314 N:o 1 Jäsenet: Läsnä Osallistui Professori Lasse Kannas 1-12 1-12 Professori

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A6 / 2010

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A6 / 2010 OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A6 / 2010 Tiedekuntaneuvosto Kokous 25.8.2010 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTAT A 21 A 23 A 21/2010 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 22/2010 2 Ilmoitusasiat A 23/2010 3 Toiminta-

Lisätiedot

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous KUTSU n jäsenet ja varajäsenet n kokous Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto kokoontuu valitsemaan tiedekunnalle dekaanin keskiviikkona 10. tammikuuta 2018 klo 9.00 tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

VIRKAMIESLAUTAKUNNAN PÄÄTÖS

VIRKAMIESLAUTAKUNNAN PÄÄTÖS VIRKAMIESLAUTAKUNTA ASIA 76/2006 VIRKAMIESLAUTAKUNNAN PÄÄTÖS Päätös nro 26/2008 18.4.2008 Asia Korvausvaatimus Virasto yliopisto Korvausvaatimus Yliopisto on määrättävä maksamaan A:lle 24 kuukauden palkkaa

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 3 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 3 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 3 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 14.3.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2009, ASIALISTA

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2009, ASIALISTA Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta 3/2009, 18.3.2009 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. KTT Janne Järvisen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimenpiteet 4. FT

Lisätiedot

\:7. Läsnä Osallistui 1-3;5-8 l-3; Professori Janne Avela Prefrsseri-+Gmme$uemi Yliopistotutkija Mikaela von Bonsdorff

\:7. Läsnä Osallistui 1-3;5-8 l-3; Professori Janne Avela Prefrsseri-+Gmme$uemi Yliopistotutkija Mikaela von Bonsdorff wäsrvlän ylloprsro Liikuntatieteellinen tiedekunta Kokous: Aika: 23.8.2016 Paikka: L3l4 Jäsenet: Professori Lasse Kannas Professori Pilvikki Heikinaro-Johansson Professori Keij o Häkkinen @inen Professori

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaalikokous

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaalikokous Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaalikokous 11.6.2008 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunnan dekaanin ja varadekaanin

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 24.4.2007 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 4 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-16 1-16

Lisätiedot

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 6

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 6 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikuntatieteellinen tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika: 12.6.2018 klo 14.15 PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 6 Läsnä Osallistui Jäsenet: Professori Ari Heinonen 1-8 1-8 Professori

Lisätiedot

Lappalainen Raimo, Ph.D. Laukkanen Eila, LT Leiman Mikael, PsT

Lappalainen Raimo, Ph.D. Laukkanen Eila, LT Leiman Mikael, PsT JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUS PÖYTÄKIRJA Kokous: Keskiviikkona 16.8.2006 klo 14.00 N:o 32/2006 Konneveden tutkimusasema Erkki Tuunanen, p. (014) 260 1009, erkki.tuunanen@adm.jyu.fi Läsnä: Rehtori Aino

Lisätiedot

VIRANTÄYTTÖSELOSTE Kognitiotieteen professorin virka (viran numero 21442)

VIRANTÄYTTÖSELOSTE Kognitiotieteen professorin virka (viran numero 21442) HELSINGIN YLIOPISTO Käyttäytymistieteellinen tiedekunta VIRANTÄYTTÖSELOSTE Kognitiotieteen professorin virka (viran numero 21442) 1. Viran alaa, sen täsmentämistä ja tehtäväpiiriä sekä viran sijoittamista

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Kauppatieteiden ja matkailun tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2008, ASIALISTA

LAPIN YLIOPISTO Kauppatieteiden ja matkailun tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2008, ASIALISTA Kauppatieteiden ja matkailun tiedekunta 3/2008, 19.3.2008 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Pro gradu -tutkielmien tarkastajien määrääminen 3. Pro gradu tutkielmien arvosteleminen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 6 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 6 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 6 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 7.6.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Kasvatustieteen, erityisesti biologian didaktiikan dosentuuri. 5 Finanssioikeuden professorin virka

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Kasvatustieteen, erityisesti biologian didaktiikan dosentuuri. 5 Finanssioikeuden professorin virka HALLITUS kokous 11/09 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Kasvatustieteen, erityisesti biologian didaktiikan dosentuuri 4 Ympäristösosiologian dosentuuri 5 Finanssioikeuden

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HUMANISTINEN TIEDEKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2006 TIEDEKUNTANEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HUMANISTINEN TIEDEKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2006 TIEDEKUNTANEUVOSTO JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HUMANISTINEN TIEDEKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2006 TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Tiistaina 2.5.2006 klo 14 Lyhty Jäsenet: Läsnä: Päätös: Dekaani Maarit Valo 1-28 1-28 Varadekaani Heikki Hanka

Lisätiedot

tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit yhteisöjohtaja henkilöstöpäällikkö

tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit yhteisöjohtaja henkilöstöpäällikkö Kokouksen sihteeri Helena Juntunen KOKOUSKUTSU gsm 040 4844 111 Privatel 83 2409 (email: Helena.Juntunen(at)ulapland.fi) 9.12.2009 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

Lisätiedot

Sisätautien professorin tehtävä (32073 UEF/vaati 8-10): tehtäväntäyttöseloste

Sisätautien professorin tehtävä (32073 UEF/vaati 8-10): tehtäväntäyttöseloste Sisätautien professorin tehtävä (32073 UEF/vaati 8-10): tehtäväntäyttöseloste Terveystieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto on käsitellyt selosteen kokouksessaan 23.11.2016. 1. Tehtävän ala, tehtävämääritys

Lisätiedot

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 28.5.2008 6/08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Oikeustieteiden tiedekunnan dekaanin

Lisätiedot

Sihteeri: Olli Nuutinen, puh. 3648,

Sihteeri: Olli Nuutinen, puh. 3648, JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 1/2009 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistai 13.1.2009 klo 9.00 Paikka: MaB 305 Läsnä: Jäsen Asiat: Varajäsen Asiat: Professori

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 1 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 1 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 1 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 18.1.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus HALLITUS Kokous 8/07 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Kasvatustieteen, erityisesti aikuiskoulutuksen professorin viran muuttaminen aikuiskasvatustieteen professorin

Lisätiedot

Opetus- ja tutkimusneuvosto Tuula Tolppi

Opetus- ja tutkimusneuvosto Tuula Tolppi 1 LAPIN YLIOPISTO Tuula Tolppi 341 3236 Aika keskiviikko 26.1.2005 klo 10.00 Ravintola Felli Akvaario-kabinetti (Yliopistonkatu 8, päärakennus). Läsnä + (pj) +Päivi Naskali (vpj) =Kari E Nurmi +Marja Tuominen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 7 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 14.9.2004 klo 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot