JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta"

Transkriptio

1 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika kello PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 5 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas Professori Keijo Häkkinen Professori Harri Suominen Professori (ma) Kimmo Suomi Professori Pilvikki Heikinaro-Johansson Professori Hannu Itkonen Yliassistentti Kalervo Ilmanen Yliassistentti (ma) Tiina-Mari Lyyra Lehtori Ilkka Keskinen ; Opiskelija Kasper Mäkelä Opiskelija Petteri Muotka : Opiskelija Taru Andersson ; Opiskelija Sanna P. Niemi Esittelijät: Hallintopäällikkö Roope Nieminen, asiat 1-6; Opintoasiainpäällikkö Juha Rantakari, asiat 7-12 Pöytäkirjanpitäjä: Amanuenssi (ma) Pirjo Koikkalainen sivu 1 Kokouksen päätösvaltaisuus 2 2 Opetusnäytteet professorin virkaa varten, jonka ala on terveyskasvatus (vakanssinro 10117) 2 3 Lehtorin virka, jonka ala on fysioterapian didaktiikka (vakanssinro 10601); opetusnäytteet 3 4 Yliassistentin virka, jonka ala on liikuntapedagogiikka (vakanssino ) ajaksi Assistentin virka, jonka ala on liikuntapedagogiikka (vakanssinro 10189) ajaksi Viranhoitojärjestelyjä TtM Leena Paakkarin nimittäminen tohtoriopiskelijan määräaikaiseen virkasuhteeseen ajaksi Projektisihteerin määräaikainen virkasuhde MV05 ajaksi TtM Jenni Kulmalan nimittäminen tohtoriopiskelijan määräaikaiseen virkasuhteeseen ajaksi Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunnan tutkintovaatimusten tarkistaminen lukuvuodelle Turun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan liikunnan sivuainekokonaisuuden opetussuunnitelman hyväksyminen lukuvuodelle Luvan myöntäminen LitL Antti Nikanderille saattaa väitöskirjatutkimuksen käsikirjoitus julkisesti tarkastettavaan muotoon THK Kaisu Monosen väitöskirjan hyväksyminen ja arvostelu LitL Sirkka Salonen-Nummen väitöskirjan hyväksyminen ja arvostelu LitT-tutkinnot Yliassistentti Teemu Pullisen virkavapausanomus 11

2 2(12) 14 Lehtori Väinö Varstalan osittaisen virkavapauden peruutus 11 1 Kokouksen päätösvaltaisuus Kutsut kokoukseen on lähetetty keskiviikkona 9. toukokuuta Päätös: Todettiin päätösvaltaiseksi. 2 Opetusnäytteet professorin virkaa varten, jonka ala on terveyskasvatus (vakanssinro 10117) Vireille ja esillä ja Virkaa hakivat päättyneen määräajan kuluessa: YTT, dosentti Pauliina Aarva, VTT, dosentti Sakari Karvonen, Ph.D, dosentti Ansa Ojanlatva, FT, KM, dosentti Marita Poskiparta ja TtT, LitM Timo Ståhl. Korkeakoulun professorin ja apulaisprofessorin viran täyttämisestä annetun asetuksen muuttamisesta annetun asetuksen (462/98) 9 :n ja virantäyttöselosteen mukaan asiantuntijoiden annettua lausuntonsa liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta varaa hakijalle tilaisuuden opetusnäytteen antamiseen. Tiedekunnan omaksuman käytännön mukaan opetusnäyte pyydetään niiltä hakijoilta, jotka asiantuntijalausuntojen mukaan voivat tulla kysymykseen virkaa täytettäessä. Opetusnäyte annetaan tiedekuntaneuvoston kokouksessa, joka on tältä osin julkinen. Korkeakoulujen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista ja tehtävistä annetun asetuksen (309/93, muutettu 1083/95 ja 1217/00) 2 :n mukaan professorilta vaaditaan tieteellinen tai taiteellinen pätevyys, opetustaito ja, jos se on tärkeää tehtävän hoitamiselle, käytännöllinen perehtyneisyys tehtäväalaan. Opetustaitoa arvosteltaessa otetaan huomioon pedagoginen koulutus, opetustyössä saavutettu käytännön kokemus, taito tuottaa oppimateriaalia, muut opetustoimessa saavutetut ansiot ja opetusnäyttein osoitettu opetuskyky. Poskiparta on pitänyt tiedekunnalle näyteluennon terveystiedon didaktiikan lehtorin virkaa varten aiheesta Miten kehittäisin terveystiedon opettajankoulutusta. Tiedekuntaneuvosto on kokouksessaan samana päivänä todennut Poskiparran opetustaidon hyväksi. Terveystieteiden laitoksen johtaja professori Harri Suominen esittää, että Aarva ja Karvonen kutsutaan antamaan tiedekunnalle opetusnäyte aiheesta Terveyden edistämisen ja terveyskasvatuksen tutkimuksen tunnuspiirteitä ja kehittämishaasteita.

3 3(12) Esitys: Hyväksyttäneen opetusnäytteen aihe ja kuunneltaneen ja arvosteltaneen YTT, dosentti Pauliina Aarvan, VTT, dosentti Sakari Karvosen näyteluennot kokouksessa tehtävän esityksen mukaisesti. Päätös: Hyväksyttiin dosentti Pauliina Aarvan näyteluennon aiheeksi hänen Tampereen yliopiston terveyden edistämisen dosentuuriin antama videoitu luento Terveysarvot, julkisuus ja kansalaiset. Katsottiin luento ja arvioitiin opetustaito näyteluennon osalta hyväksi. Hyväksyttiin näyteluennon aihe. Kuunneltiin dosentti Sakari Karvosen näyteluento ja arvioitiin opetustaito näyteluennon osalta hyväksi. 3 Lehtorin virka, jonka ala on fysioterapian didaktiikka (vakanssinro 10601); opetusnäytteet Virkaa hakivat päättyneen määräajan kuluessa: THM, HuK Sirpa Laitinen-Väänänen, FT Arja Piirainen ja TtT Tuulikki Sjögren. Korkeakoulujen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista sekä tehtävistä annetun asetuksen (309/93, muutettu A463/98 ja A1217/00) 3 :n mukaan lehtorilta vaaditaan soveltuva, jatkotutkintona suoritettu lisensiaatin tutkinto tai soveltuva tohtorin tutkinto, hyvä opetustaito ja, jos se on tärkeää tehtävän hoitamiselle, käytännöllinen perehtyneisyys tehtäväalaan. Ennen kuin virka julistetaan haettavaksi korkeakoulu päättää, vaaditaanko virkaan nimitettävältä käytännöllinen perehtyneisyys tehtäväalaan. Virkaan voidaan kuitenkin katsoa kelpoiseksi ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanut, joka on erittäin hyvin perehtynyt tehtäväalaan. Hyvän opetustaidon toteamiseksi hakijan tulee antaa tiedekunnalle opetusnäyte, ellei tiedekunta sitä erityisestä syystä pidä tarpeettomana. Tiedekunta kutsuu opetusnäytettä pitämään pääsääntöisesti kaikki virkaa hakeneet, jotka tiedekunta katsoo virkaan kelpoisiksi. Tiedekunta voi harkintansa mukaan vapauttaa opetusnäytteestä hakijan, joka tiedekunnan hyväksymällä muulla tavalla osoittaa opetustaitonsa. Opetusnäytteestä voidaan samoin vapauttaa hakija, joka jo toimii Jyväskylän yliopiston tai muun yliopiston vastaavassa virassa, johon pääsy on edellyttänyt vastaavan opetusnäytteen antamista. Terveystieteiden laitoksen johtaja professori Harri Suominen esittää, että Piirainen ja Sjögren kutsutaan antamaan tiedekunnalle opetusnäytteet aiheesta: Minkälaista asiantuntijuutta tarvitaan fysioterapian ammatillisen opettajan työssä. Esitys: 1. Todettaneen viran hakijat. 2. Hyväksyttäneen opetusnäytteen aihe ja arvosteltaneen näytteet kokouksessa tehtävän esityksen mukaisesti.

4 4(12) Päätös: 1. Todettiin. 2. Hyväksyttiin aihe. Todettiin, että kummankin hakijan osalta näyteluento täyttää asetuksen edellyttämän hyvän opetustaidon. 4 Yliassistentin virka, jonka ala on liikuntapedagogiikka (vakanssino ) ajaksi Jyväskylän yliopistoon on perustettu VvM:n kirjeellä P 3031/ päivästä syyskuuta 1974 lukien liikuntapedagogiikan yliassistentin ylimääräinen toimi, joka on muutettu myöhemmin liikuntapedagogiikan yliassistentin viraksi. Virka on sijoitettu liikunta- ja terveystieteiden tiedekuntaan ja osoitettu liikuntatieteiden laitokselle. Viran tehtäväpiirinä on liikunnan aineenopettajien koulutus ja siihen liittyvä tutkimus sekä niiden kehittäminen. Tavoitteena on jatkaa peruskoulutuksen laadullista kehittämistä siten, että se vastaa opetussuunnitelmauudistuksen edellyttämiä muutoksia liikunnanopettajan ammattikuvassa. Viran haltijan edellytetään osallistuvan liikuntapedagogiikan perusopetukseen, opinnäytetöiden ohjaamiseen ja tutkijakoulutukseen sekä tutkimus- ja opetusyhteistyön kehittämiseen yhdessä tiedekunnan muiden opettajien ja tutkijoiden kanssa. Liikuntapedagogiikan keskeisenä tutkimuskohteena on liikunta ja liikuntakasvattaja inhimillisen kasvun tukena, jolloin yksittäiset tutkimukset selvittävät lähinnä liikunnan merkitystä ihmisen fyysiselle ja psyykkiselle kehitykselle elämänkaaren eri vaiheissa varhaislapsuudesta vanhuuteen, sisältäen erityisryhmät. Tähän tutkimusalueeseen liittyy liikunnanopettajakoulutuksen kehittämistutkimus. Tutkimus on laadultaan joko perustutkimusta tai soveltavaa tutkimusta ja sitä toteutetaan yhteistyössä sekä kotimaisten tutkimusyksiköiden että ulkomaisten yliopistojen kanssa. Korkeakoulujen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista sekä tehtävistä annetun asetuksen (309/93, muutettu asetuksella 463/98) 19 :n mukaan yliassistentin tulee edistää alansa opetusta, ohjata opiskelijoiden opintoja, toimittaa hänelle kuuluvat kuulustelut, antaa korkeakoululle tarpeelliset selvitykset opetuksestaan, julkaisutoiminnastaan, tieteellisestä toiminnastaan ja toimittamistaan kuulusteluista, hoitaa korkeakoulun hallintoelinten jäsenyydestä aiheutuvat ja muut hänelle kuuluvat ja määrätyt tehtävät sekä osallistua tarvittaessa kohtuulliseksi katsottavissa määrin opiskelijavalintojen hoitamiseen. Virkaa hakivat päättyneen määräajan kuluessa: LitT Timo Jaakkola, PsT Marja Kokkonen, LitT Esa Rovio, LitT Markus Soini ja LitT Arja Sääkslahti.

5 5(12) Korkeakoulujen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista ja tehtävistä annetun asetuksen (309/93, muutettu 1083/95 ja 1217/00) 3 :n mukaan yliassistentilta vaaditaan soveltuva, jatkotutkintona suoritettu lisensiaatin tutkinto tai soveltuva tohtorin tutkinto ja hyvä opetustaito ja, jos se on tärkeää tehtävän hoitamiselle, käytännöllinen perehtyneisyys tehtäväalaan. Virkaan voidaan kuitenkin katsoa kelpoiseksi ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanut, joka on erittäin hyvin perehtynyt tehtäväalaan. Virantäyttösuunnitelman mukaan tähän virkaan vaaditaan käytännöllinen perehtyneisyys tehtäväalaan. Käytännöllistä perehtyneisyyttä arvioitaessa otetaan huomioon mm. hakijoiden opettajankoulutus, opettajakokemus ja opettajankoulutuskokemus. Kelpoisuusasetuksen 15 :n mukaan yliopistojen opetus- ja tutkimusvirkoihin vaaditaan riittävä suomen kielen taito ja kyky ymmärtää ruotsin kieltä. Kelpoisuusasetuksen 16 :n ja kielitaitolain (424/2003) 17 :n 2 momentin mukaan riittävä suomen kielen taito on henkilöllä, jolla on suomen ja ruotsin kielen taidon osoittamisesta valtionhallinnossa annetun kielitutkintoasetuksen (481/2003) mukainen erinomainen suomen kielen kirjallinen ja suullinen taitoa taikka joka on saanut koulusivistyksensä suomen kielellä. Jyväskylän yliopiston opetus- ja tutkimusvirkoihin vaadittava kyky ymmärtää ruotsin kieltä on henkilöllä, jolla on kielitutkintoasetuksen (481/2003) mukainen ruotsin kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito. Vaadittava kyky ymmärtää ruotsin kieltä voidaan osoittaa myös yliopiston hallintojohtosäännön 52 :ssä määrätyllä tavalla. Ulkomaalainen sekä Suomen kansalainen, joka ei ole syntyperäinen, voidaan nimittää virkaan sen estämättä, että hän ei ole osoittanut suomen ja ruotsin kielen taitoa. Kaikki hakijat täyttävät kelpoisuusvaatimukset virkaan vaadittavan jatkotutkintona suoritetun lisensiaattitutkinnon tai soveltuvan tohtorin tutkinnon osalta. Yhteenveto hakijoiden ansioista on liitteenä 4/1. Liikuntatieteiden laitoksen johtaja professori Kimmo Suomi esittää, että virkaan nimitetään LitT Arja Sääkslahti (Liite 4/2). Esitys: 1. Todettaneen viran hakijat. 2. Todettaneen liitteessä 4/2 esitettyjen perustelujen mukaisesti, että hakijoista ansioitunein on LitT Arja Sääkslahti ja että hän täyttää kaikki virkaan säädetyt kelpoisuusvaatimukset ja nimitettäneen hänet yliassistentin virkaan, jonka ala on liikuntapedagogiikka (vakanssino ) ajaksi Päätös: 1. Todettiin. 2. Esityksen mukaisesti.

6 6(12) 5 Assistentin virka, jonka ala on liikuntapedagogiikka (vakanssinro 10189) ajaksi Jyväskylän yliopistoon on perustettu VvM:n päätöksellä P 375/ päivästä syyskuuta 1971 lukien liikuntapedagogiikan assistentin ylimääräinen toimi, joka on muutettu myöhemmin liikuntapedagogiikan assistentin viraksi. Virka on sijoitettu liikunta- ja terveystieteiden tiedekuntaan ja osoitettu liikuntatieteiden laitokselle. Virka on tarkoitettu liikuntapedagogiikan jatko-opiskelijalle. Viran tehtäväpiirinä on liikunnan aineenopettajien koulutus ja siihen liittyvä tutkimus sekä niiden kehittäminen. Tavoitteena on jatkaa peruskoulutuksen laadullista kehittämistä siten, että se vastaa opetussuunnitelmauudistuksen edellyttämiä muutoksia liikunnanopettajan ammattikuvassa. Viran haltijan tehtäviin kuuluu jatko-opintojen harjoittamisen lisäksi osallistua liikuntapedagogiikan perusopetukseen ja opinnäytetöiden ohjaamiseen sekä tutkimusja opetusyhteistyön kehittämiseen yhdessä tiedekunnan muiden opettajien ja tutkijoiden kanssa. Liikuntapedagogiikan keskeisenä tutkimuskohteena on liikunta ja liikuntakasvattaja inhimillisen kasvun tukena, jolloin yksittäiset tutkimukset selvittävät lähinnä liikunnan merkitystä ihmisen fyysiselle ja psyykkiselle kehitykselle elämänkaaren eri vaiheissa varhaislapsuudesta vanhuuteen, sisältäen erityisryhmät. Tähän tutkimusalueeseen liittyy liikunnanopettajakoulutuksen kehittämistutkimus. Tutkimus on laadultaan joko perustutkimusta tai soveltavaa tutkimusta ja sitä toteutetaan yhteistyössä sekä kotimaisten tutkimusyksiköiden että ulkomaisten yliopistojen kanssa. Korkeakoulujen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista sekä tehtävistä annetun asetuksen (309/93, muutettu asetuksella 463/98) 19 :n mukaan assistentin tulee edistää alansa opetusta, ohjata opiskelijoiden opintoja, toimittaa hänelle kuuluvat kuulustelut, antaa korkeakoululle tarpeelliset selvitykset opetuksestaan, julkaisutoiminnastaan, tieteellisestä toiminnastaan ja toimittamistaan kuulusteluista, hoitaa korkeakoulun hallintoelinten jäsenyydestä aiheutuvat ja muut hänelle kuuluvat ja määrätyt tehtävät sekä osallistua tarvittaessa kohtuulliseksi katsottavissa määrin opiskelijavalintojen hoitamiseen. Virkaa hakivat päättyneen määräajan kuluessa: KM Arto Gråsten, LitM Susanna Iivonen, LitM Virpi Kemppainen, Liikunnanopettaja Natalia Lahti (rinnastuspäätös ylempään korkeakoulututkintoon) ja LitM Sami Yli-Piipari. Kelpoisuusasetuksen (309/93, muutettu 1083/95 ja 1217/00) 6 :n mukaan assistentilta vaaditaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Kelpoisuusasetuksen 15 :n mukaan yliopistojen opetus- ja tutkimusvirkoihin vaaditaan riittävä suomen kielen taito ja kyky ymmärtää ruotsin kieltä. Yhteenveto hakijoiden ansioista on liitteenä 5/1.

7 7(12) Liikuntatieteiden laitoksen johtaja professori Kimmo Suomi esittää, että virkaan nimitetään LitM Susanna Iivonen (Liite 5/2). Esitys: 1. Todettaneen viran hakijat. 2. Todettaneen liitteessä 5/2 esitettyjen perustelujen mukaisesti, että hakijoista ansioitunein on LitM Susanna Iivonen ja että hän täyttää kaikki virkaan säädetyt kelpoisuusvaatimukset ja nimitettäneen hänet assistentin virkaan, jonka ala on liikuntapedagogiikka (vakanssinro 10189) ajaksi Päätös: 1. Todettiin. 2. Esityksen mukaisesti. 6 Viranhoitojärjestelyjä 6.1 TtM Leena Paakkarin nimittäminen tohtoriopiskelijan määräaikaiseen virkasuhteeseen ajaksi Määräaikaisuuden perusteena on rehtorin TtM Leena Paakkarille myöntämä henkilökohtainen kaksivuotinen tohtoriopiskelijapaikka. Esitys: Nimitettäneen TtM Leena Paakkari tohtoriopiskelijan määräaikaiseen virkasuhteeseen ajaksi Päätös: Nimitettiin. 6.2 Projektisihteerin määräaikainen virkasuhde MV05 ajaksi Määräaikaisuuden perusteena on Kajaanin yliopistokeskuksessa EUrahoituksella tapahtuva liikuntateknologian määräaikainen muuntokoulutus (Vuotech). Virkasuhteen tehtävät muodostuvat ko. koulutusohjelman hallinnointiin ja talouteen liittyvistä tehtävistä. Virkasuhteeseen kuuluvien tehtävien menestyksellisessä hoitamisessa edesauttavat hakijan aikaisempi koulutus/kokemus EU-rahoitteisista projekteista, hyvä MS Office-ohjelmiston tuntemus (Word, Excel, Power Point), hyvä englanninkielen taito, hyvä järjestelykyky ja valmius sopeutua nopeasti vaihtuviin työtilanteisiin. Virkasuhdetta hakivat sen ollessa aikaisemmin haettavana päättyneen määräajan kuluessa: yo-merkonomi Mirja Björk, th, nuorisotyön tutkinto Marja Huotari, merkonomi Kristiina Huuska, yo, restonomi-opisk. Virva Hyvönen,

8 8(12) KTM Leila Hämäläinen, HuK, yo-merkonomi Outi Jaatinen, merkonomi Mari Kaaresvirta, FM Saara Kalaluka, VM, yo-merkonomi Heli Karonen tradenomi Riitta-Leena Karppinen, tradenomi Sanna Koivusalo, taidekasv. yo, ravitsemusteknikko Minna Lehtonen, YM, yo-merkonomi Marjo Lindholm, yo Riia Mantsinen de Macario, tradenomi Heini Mustonen, tradenomi Piia Niiranen, KM, yo-merkonomi Sirkka Niskanen, YM Marja Tepponen ja FM, merkonomi, kauppatiet. yo Tiia Ylhäinen. Lisäksi KM Hannu Moisanderin hakemus saapui määräajan jälkeen Tiedekuntaneuvosto on aikaisemmin nimittänyt kokouksissaan ajaksi , ajaksi ja ajaksi virkasuhteeseen yo-merkonomi Mirja Björkin. Liikuntabiologian laitoksen johtaja professori Keijo Häkkinen esittää, että virkasuhteeseen nimitetään edelleen yo-merkonomi Mirja Björk. Björk on ollut nimitettynä vastaavaan virkasuhteeseen alkaen. Koulutusohjelman häiriöttömän loppuun saattamisen kannalta on tarkoituksenmukaista, että niissä toimineet henkilöt voivat jatkaa hankkeen päättymiseen saakka. Yliopiston henkilöstöjohtaja on antanut luvan virkasuhteen täyttämiseen sitä uudelleen haettavaksi julistamatta. Björkillä on virkasuhteeseen kuuluvien tehtävien hoitamiseen hyvin soveltuva merkonomin koulutus, 15 ov:n laajuinen johdon assistentin koulutus sekä sihteerin ammattitutkinto. Hänellä on myös muita hakijoita laajempi ja monipuolisempi yliopistohallinnon henkilöstö- talous- ja opintoasioihin liittyvä työkokemus. Esitys: Todettaneen, että yo-merkonomi Mirja Björkillä on koulutuksen, aikaisemman työkokemuksen ja muiden ansioiden kautta hankittu projektisihteerin määräaikaisen virkasuhteen tehtävien menestyksellisen hoitamiseen tarvittava kyky ja taito ja nimitettäneen hänet edelleen projektisihteerin määräaikaiseen virkasuhteeseen MV05 ajaksi Päätös: Nimitettiin. 6.3 TtM Jenni Kulmalan nimittäminen tohtoriopiskelijan määräaikaiseen virkasuhteeseen ajaksi Määräaikaisuuden perusteena on rehtorin TtM Jenni Kulmalalle myöntämä henkilökohtainen kaksivuotinen tohtoriopiskelijapaikka. Esitys:

9 9(12) 1. Päätettäneen ottaa asia kiireellisenä esittelylistalle ja päätettäväksi. 2. Nimitettäneen TtM Jenni Kulmala tohtoriopiskelijan määräaikaiseen virkasuhteeseen ajaksi Päätös: 1. Päätettiin. 2. Nimitettiin. 7 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunnan tutkintovaatimusten tarkistaminen lukuvuodelle Jyväskylän yliopiston hallintojohtosäännön 44 :n mukaan lukuvuoden opetussuunnitelma on hyväksyttävä ennen toukokuun loppua. Uuteen tutkintojärjestelmään siirryttiin asetuksen 794/2004 astuttua voimaan. Tutkintovaatimukset sisältävä opinto-opas tullaan painamaan kahdeksi vuodeksi ja uuden tutkintojärjestelmän mukaisia vaatimuksia sovelletaan vanhaan tutkintojärjestelmään asti. Koulutustoimikunta on käsitellyt vaatimukset laitosten tekemien esitysten pohjalta. Tutkintovaatimukset lukuvuodelle ovat liitteenä 7/1. Esitys: Hyväksyttäneen tutkintovaatimukset liitteen 7/1 mukaisesti. Päätös: Hyväksyttiin liitteen 7/1 mukaisesti ja valtuutettiin opintoasiainpäällikkö tekemään tarvittavat tekniset muutokset oppaaseen. 8 Turun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan liikunnan sivuainekokonaisuuden opetussuunnitelman hyväksyminen lukuvuodelle Turun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunta on esittänyt allekirjoitettuun tarkennettuun sopimukseen viitaten tiedekunnan hyväksyttäväksi liikunnan 60 opintopisteen sivuainekokonaisuuden opetussuunnitelman. Tiedekunnan edustajia on ollut valmistelemassa opetussuunnitelmaa yhteistyössä Turun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan edustajien kanssa. Opetussuunnitelma on sama kuin tiedekunnan viime vuonna hyväksymä suunnitelma. Turun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan esitys liitteenä 8/1. Esitys: Hyväksyttäneen Turun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan liikunnan sivuainekokonaisuuden opetussuunnitelma liitteen 8/1 mukaisesti. Päätös: Hyväksyttiin.

10 10(12) 9 Luvan myöntäminen LitL Antti Nikanderille saattaa väitöskirjatutkimuksen käsikirjoitus julkisesti tarkastettavaan muotoon Vireille ja viimeksi esillä LitL Antti Nikander anoo tiedekunnalta lupaa liikuntapedagogiikan väitöskirjatutkimuksen käsikirjoituksen Tehtäväsuuntautuneen motivaatioilmaston edistäminen miesten jalkapallojoukkueen valmennuksessa saattamiseksi julkisesti tarkastettavaan muotoon. Tiedekunnan dekaanin määräämien esitarkastajien dosentti Jari Eskolan ja professori Marjatta Vanhalakka-Ruohon lausunnot ovat liitteinä 9/1 ja 9/2. Esitys: Myönnettäneen LitL Antti Nikanderille lupa saattaa väitöskirjatutkimuksen käsikirjoitus julkisesti tarkastettavaan muotoon. Päätös: Myönnettiin. 10 THK Kaisu Monosen väitöskirjan hyväksyminen ja arvostelu THK Kaisu Mononen on julkisessa tarkastustilaisuudessa puolustanut väitöskirjaksi tarkoitettua liikuntapedagogiikan tutkimusta The Effects of Augmented Feedback on Motor Skill Learning in Shooting. A Feedback Training Intervention among Inexperienced Rifle Shooters. Tiedekunnan dekaanin määräämän vastaväittäjän professori Mark Williams in lausunto on liitteenä 10/1. Päätös: Hyväksyttiin arvolauseella magna cum laude approbatur. 11 LitL Sirkka Salonen-Nummen väitöskirjan hyväksyminen ja arvostelu LitL Sirkka Salonen-Nummi on julkisessa tarkastustilaisuudessa puolustanut väitöskirjaksi tarkoitettua liikuntapedagogiikan tutkimusta Liikunnan löytöretki iltapäivätoimintaan. Liikunnan mahdollisuudet ja esteet porilaisissa kouluissa organisoidussa iltapäivätoiminnassa. Tiedekunnan dekaanin määräämän vastaväittäjän professori Kimmo Jokisen lausunto on liitteenä 11/1. Päätös: Hyväksyttiin arvolauseella cum laude approbatur. 12 LitT-tutkinnot LitL Sirkka Salonen-Nummi anoo tiedekunnalta tiedekuntaneuvoston hyväksymän jatko-opintosuunnitelman mukaan suorittamaansa liikuntatieteiden tohtorin tutkintoa. Hänen väitöskirjansa on hyväksyttävänä tämän kokouksen asiana 11. Esitys: Myönnettäneen LitL Sirkka Salonen-Nummelle anottu liikuntatietei-

11 11(12) den tohtorin tutkinto edellyttäen, että hänen väitöskirjansa hyväksytään. Päätös: Myönnettiin. LitL Lasse Mikkelsson anoo tiedekunnalta tiedekuntaneuvoston hyväksymän jatko-opintosuunnitelman mukaan suorittamaansa liikuntatieteiden tohtorin tutkintoa. Hänen väitöskirjansa on hyväksytty tiedekuntaneuvoston kokouksessa arvolauseella cum laude approbatur. Esitys: Myönnettäneen LitL Lasse Mikkelssonille anottu liikuntatieteiden tohtorin tutkinto. Päätös: Myönnettiin. 13 Yliassistentti Teemu Pullisen virkavapausanomus Yliassistentti Teemu Pullinen anoo virkavapautta palkattomana yliassistentin virasta, jonka ala on valmennus- ja testausoppi (nro ) ajaksi Anomuksen perusteena on nimitys vastaavaksi ajaksi lehtorin määräaikaiseen virkasuhteeseen. Liikuntabiologian laitoksen johtaja professori Keijo Häkkinen esittää virkavapauden myöntämistä. Pullinen on ollut virkavapaana yliassistentin virasta lähtien. Esitys: 1. Päätettäneen ottaa asia kiireellisenä esittelylistalle ja päätettäväksi. 2. Myönnettäneen anottu virkavapaus. Päätös: 1. Päätettiin. 2. Myönnettiin. 14 Lehtori Väinö Varstalan osittaisen virkavapauden peruutus Lehtori Väinö Varstala on päivätyllä kirjeellään pyytänyt yliopiston hallituksen myöntämän osittaisen virkavapauden peruuttamista alkaen siirtyäkseen kokopäiväiseen virkaan. Esitys: 1. Päätettäneen ottaa asia kiireellisenä esittelylistalle ja päätettäväksi. 2. Päätettäneen esittää yliopiston hallitukselle anotun osittaisen virkavapauden peruuttamista alkaen.

12 12(12) Päätös: 1. Päätettiin. 2. Päätettiin esittää yliopiston hallitukselle esityksen mukaisesti. Tiedekunnassa 15. toukokuuta 2007 Vakuudeksi Dekaani Lasse Kannas Esittelijä, hallintopäällikkö Roope Nieminen Esittelijä, opintoasiainpäällikkö Juha Rantakari

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 5 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 5 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 5 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 4.4.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 6.11.2007 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 10 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-9 1-9

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 23.1.2007 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 1 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-9 1-9

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 1 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 1 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 1 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 17.1.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 11.11.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 10 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-10 1-10

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 20.3.2007 kello 13.15 Pöytäkirja Paikka L-314 N:o 3 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-7 1-7

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 8 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 8 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 8 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 11.10.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 7 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 7 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 7 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 13.9.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 20.2.2007 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 2 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-13 1-13

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 9 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 9 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 9 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 12.9.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 6 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 6 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 6 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 9.5.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 1 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 13.1.2004 klo 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

Kutsu kokoukseen on lähetetty perjantaina 12. päivänä syyskuuta Todettiin päätösvaltaiseksi.

Kutsu kokoukseen on lähetetty perjantaina 12. päivänä syyskuuta Todettiin päätösvaltaiseksi. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUS PÖYTÄKIRJA Kokous: Keskiviikkona 17.9.2008 klo 13.15 N:o 28/2008 Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 Jouni Valjakka, p. (014) 260 1064, jouni.valjakka@adm.jyu.fi Läsnä: Rehtori

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 4 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 6.4.2004 klo 13.15 Paikka: kokoushuone L-314 Jäsenet:

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 8.9.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 8 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas Varadekaani

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 2 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 2 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 2 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 14.2.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 6.10.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 9 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1 16 1 16

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO TIEDEKUNTANEUVOSTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Kokous: Aika 8.4.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 4 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-10 1-10

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 11.9.2007 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 8 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-12 1-12

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 2 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 10.2.2004 klo 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

Kutsu kokoukseen on lähetetty perjantaina 17. päivänä helmikuuta 2006. PÄÄTÖS: Todettiin päätösvaltaiseksi.

Kutsu kokoukseen on lähetetty perjantaina 17. päivänä helmikuuta 2006. PÄÄTÖS: Todettiin päätösvaltaiseksi. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUS PÖYTÄKIRJA Kokous: Keskiviikkona 22.2.2006 klo 13.15 N:o 10/2006 Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 Jouni Valjakka, p. (014) 260 1064, jouni.valjakka@adm.jyu.fi Läsnä: Rehtori

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 2 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 2 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 2 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 15.2.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 9.10.2007 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 9 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-12 1-5;

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 7.4.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 4 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas Varadekaani

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 12.5.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 5 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-13 1-13

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 5 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 5 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 5 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: maanantaina 16.5.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 16.6.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 7 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1 19 1 19

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 5 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 11.5.2004 klo 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 9 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 9.11.2004, klo 9.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 13.1.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 1 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-11 1-11

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO TIEDEKUNTANEUVOSTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Kokous: Aika 17.6.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 7 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-29 1-29

Lisätiedot

\:7. Läsnä Osallistui 1-3;5-8 l-3; Professori Janne Avela Prefrsseri-+Gmme$uemi Yliopistotutkija Mikaela von Bonsdorff

\:7. Läsnä Osallistui 1-3;5-8 l-3; Professori Janne Avela Prefrsseri-+Gmme$uemi Yliopistotutkija Mikaela von Bonsdorff wäsrvlän ylloprsro Liikuntatieteellinen tiedekunta Kokous: Aika: 23.8.2016 Paikka: L3l4 Jäsenet: Professori Lasse Kannas Professori Pilvikki Heikinaro-Johansson Professori Keij o Häkkinen @inen Professori

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 10 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 10 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 10 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 10.10.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 10 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 14.12.2004 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO TIEDEKUNTANEUVOSTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Kokous: Aika 15.1.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 1 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-8 1-8

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2008 Aika Tiistaina 1.4.2008 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 10.3.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 3 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1 13 1 13

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO TIEDEKUNTANEUVOSTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Kokous: Aika 13.5.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 6 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-17 1-17

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 21.8.2007 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 7 Läsnä Jäsenet: Osallistui Dekaani Lasse Kannas 1-10 1-10

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO TIEDEKUNTANEUVOSTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Kokous: Aika 11.3.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 3 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-8 1-8

Lisätiedot

Kokous: Keskiviikkona klo N:o 47/2006 Keuruun vanhassa pappilassa Jouni Valjakka, p. (014) ,

Kokous: Keskiviikkona klo N:o 47/2006 Keuruun vanhassa pappilassa Jouni Valjakka, p. (014) , JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUS PÖYTÄKIRJA Kokous: Keskiviikkona 13.12.2006 klo 13.15 N:o 47/2006 Keuruun vanhassa pappilassa Jouni Valjakka, p. (014) 260 1064, jouni.valjakka@adm.jyu.fi Läsnä: Rehtori Aino

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 7 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 14.9.2004 klo 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 7 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 7 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 7 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 13.6.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

Virantäyttöseloste Tietoliikennetekniikan professorin virka nro 457

Virantäyttöseloste Tietoliikennetekniikan professorin virka nro 457 1/5 VAASAN YLIOPISTO Virantäyttöseloste Tietoliikennetekniikan professorin virka nro 457 Virka Tietoliikennetekniikan professorin virka on perustettu Vaasan yliopiston hallituksen 16.12.2005 tekemällä

Lisätiedot

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L314 N:o 1

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L314 N:o 1 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikuntatieteellinen tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika: 17.01.2017 klo 14.15 PÖYTÄKIRJA Paikka: L314 N:o 1 Jäsenet: Läsnä Osallistui Professori Lasse Kannas 1-12 1-12 Professori

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 6 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 6 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 6 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 7.6.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 10.11.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 10 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-13 1-13

Lisätiedot

sivu 1 Kokouksen päätösvaltaisuus 2 2 Opetusnäytteet lehtorin määräaikaiseen virkasuhteeseen OV05-07 englanninkielisessä

sivu 1 Kokouksen päätösvaltaisuus 2 2 Opetusnäytteet lehtorin määräaikaiseen virkasuhteeseen OV05-07 englanninkielisessä JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO TIEDEKUNTANEUVOSTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Kokous: Aika 11.12.2007 kello 8.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 11 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-21 1-21

Lisätiedot

1 luku Tehtävät. Professorin tehtävät

1 luku Tehtävät. Professorin tehtävät Sibelius-Akatemian hallinnointiohjeen liite 9 Hallitus 25.1.2012 Päivitysvastuu: hallintojohtaja OPETUS- JA TUTKIMUSHENKILÖSTÖN REKRYTOINTISÄÄNTÖ 1 luku Tehtävät 1 Professorin tehtävät Professorin tehtävistä

Lisätiedot

Jatkotutkinnon suorittaminen työn ohella työnantajan näkökulma

Jatkotutkinnon suorittaminen työn ohella työnantajan näkökulma TYÖELÄMÄSSÄ TOHTORIKSI 27.10.2005 Oulun yliopisto Jatkotutkinnon suorittaminen työn ohella työnantajan näkökulma Outi Hyry-Honka Opetustoiminnan kehitysjohtaja Rovaniemen ammattikorkeakoulu AMMATTIKORKEAKOULUJEN

Lisätiedot

keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa (Yliopistonkatu 8, E siipi 3.kerros).

keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa (Yliopistonkatu 8, E siipi 3.kerros). LAPIN YLIOPISTO 1 Tuula Tolppi 341 3236 keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa Läsnä + (pj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston johtosäännön 33 :n 2 momentin

Lisätiedot

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L314 N:o 7

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L314 N:o 7 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikuntatieteellinen tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika: 22.8.2017 klo 14.15 PÖYTÄKIRJA Paikka: L314 N:o 7 Jäsenet: Läsnä Osallistui Professori Lasse Kannas Professori Pilvikki

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 7.10.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 9 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-6; 8-10

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011 Kokous: Keskiviikko 26.1.2011 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 4 (FL227) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

Professorin työsuhteinen tehtävä, jonka ala on liikuntapedagogiikka alkaen toistaiseksi.

Professorin työsuhteinen tehtävä, jonka ala on liikuntapedagogiikka alkaen toistaiseksi. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Suunnitelma professorin tehtävän täyttämisestä Professorin työsuhteinen tehtävä, jonka ala on liikuntapedagogiikka 1.8.2012 alkaen toistaiseksi.

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HUMANISTINEN TIEDEKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2006 TIEDEKUNTANEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HUMANISTINEN TIEDEKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2006 TIEDEKUNTANEUVOSTO JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HUMANISTINEN TIEDEKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2006 TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Tiistaina 2.5.2006 klo 14 Lyhty Jäsenet: Läsnä: Päätös: Dekaani Maarit Valo 1-28 1-28 Varadekaani Heikki Hanka

Lisätiedot

VIRANTÄYTTÖSELOSTE NYKYSUOMEN, ERITYISESTI SUOMEN AMMATTIKIELTEN PROFESSORIN VIRAN TÄYTTÄMISTÄ VARTEN

VIRANTÄYTTÖSELOSTE NYKYSUOMEN, ERITYISESTI SUOMEN AMMATTIKIELTEN PROFESSORIN VIRAN TÄYTTÄMISTÄ VARTEN 1 VAASAN YLIOPISTO Humanistinen tiedekunta VIRANTÄYTTÖSELOSTE NYKYSUOMEN, ERITYISESTI SUOMEN AMMATTIKIELTEN PROFESSORIN VIRAN TÄYTTÄMISTÄ VARTEN 1. Viran alaa tai tehtäväpiiriä ja sen täsmentämistä sekä

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 11 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 11 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 11 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 14.11.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 4/2007 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 4/2007 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 4/2007 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistai 15.5.2007 klo 9.00 Paikka: MaB 305 Läsnä: Professori Risto Heiskala, pj. asiat

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 24.4.2007 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 4 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-16 1-16

Lisätiedot

1. Professorin virka, jonka ala on markkinointi, alan täsmennys kuluttajamarkkinointi ( alkaen/taloustieteiden tiedekunta)

1. Professorin virka, jonka ala on markkinointi, alan täsmennys kuluttajamarkkinointi ( alkaen/taloustieteiden tiedekunta) JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUS PÖYTÄKIRJA Kokous: Keskiviikkona 15.11.2006 klo 13.15 N:o 43/2006 Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 Jouni Valjakka, p. (014) 260 1064, jouni.valjakka@adm.jyu.fi Läsnä: Rehtori

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 12 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 12 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 12 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 19.12.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO TIEDEKUNTANEUVOSTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Kokous: Aika 12.2.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 2 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-7 1-7

Lisätiedot

Lapin yliopiston hallitus on kokouksessaan vahvistanut yliopistolain (645/97) 41 :n nojalla Lapin yliopiston johtosäännön.

Lapin yliopiston hallitus on kokouksessaan vahvistanut yliopistolain (645/97) 41 :n nojalla Lapin yliopiston johtosäännön. 1 341 3236 (Yliopistonkatu 8, E-siipi 3. kerros). Läsnä + (pj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston hallitus on kokouksessaan 17.12.2003 vahvistanut yliopistolain (645/97) 41 :n

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 10.2.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 2 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1 9 1 9

Lisätiedot

Päivitysvastuu: Hallintojohtaja. SIBELIUS-AKATEMIAN OPETUS- JA TUTKIMUSHENKILÖSTÖN REKRY- TOINTIOHJE (Hallituksen päättämä

Päivitysvastuu: Hallintojohtaja. SIBELIUS-AKATEMIAN OPETUS- JA TUTKIMUSHENKILÖSTÖN REKRY- TOINTIOHJE (Hallituksen päättämä Sibelius-Akatemian hallinnointiohjeen liite 9 Päivitysvastuu: Hallintojohtaja SIBELIUS-AKATEMIAN OPETUS- JA TUTKIMUSHENKILÖSTÖN REKRY- TOINTIOHJE (Hallituksen päättämä 16.12.2009) Tehtävät Professorin

Lisätiedot

7.3.2005. Helsingissä 7. maaliskuuta 2005 SUOMEN YLIOPISTOJEN REHTORIEN NEUVOSTO. Puolesta. Tapio Markkanen Pääsihteeri.

7.3.2005. Helsingissä 7. maaliskuuta 2005 SUOMEN YLIOPISTOJEN REHTORIEN NEUVOSTO. Puolesta. Tapio Markkanen Pääsihteeri. 7.3.2005 Yliopistojen rehtorien neuvoston työryhmä on rehtori Perttu Vartiaisen puheenjohdolla pohtinut yliopistojen opetus- ja tutkimusvirkarakennetta. Työryhmän raportti valmistui tammikuussa 2004, ja

Lisätiedot

Sihteerinä ja pöytäkirjanpitäjänä Hallintopäällikkö Matti Pylvänäinen, ,

Sihteerinä ja pöytäkirjanpitäjänä Hallintopäällikkö Matti Pylvänäinen, , JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 9/2013 Kokous: Keskiviikko 16.10.2013 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 5 (FL226) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

Sihteeri: Olli Nuutinen, puh. 3648,

Sihteeri: Olli Nuutinen, puh. 3648, JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 1/2009 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistai 13.1.2009 klo 9.00 Paikka: MaB 305 Läsnä: Jäsen Asiat: Varajäsen Asiat: Professori

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Kasvatustieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Kasvatustieteiden tiedekunta 1 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Kasvatustieteiden tiedekunta Virantäyttöseloste professorin viran, jonka ala on erityispedagogiikka, täyttämistä varten (vakanssinumero 00070) 1. Viran ala ja tehtävät Jyväskylän

Lisätiedot

Ortodontian professorin tehtävä (32038 UEF): tehtäväseloste

Ortodontian professorin tehtävä (32038 UEF): tehtäväseloste Ortodontian professorin tehtävä (32038 UEF): tehtäväseloste Terveystieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto käsitellyt selosteen kokouksessaan 25.3.2015. 1. Tehtävän ala, tehtävämääritys sekä tehtävän

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 4 Opintosuorituksia koskevan johtosäännön muutos. 6 Lapin yliopiston tilinpäätösasiakirjat vuodelta 2007

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 4 Opintosuorituksia koskevan johtosäännön muutos. 6 Lapin yliopiston tilinpäätösasiakirjat vuodelta 2007 HALLITUS Kokous 2/08 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Hallintotieteen yliopistonlehtorin virka 4 Opintosuorituksia koskevan johtosäännön muutos 5 Edustajan nimeäminen

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Esitys: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi dekaani ja sihteerit. Päätös: Esityksen mukainen.

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Esitys: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi dekaani ja sihteerit. Päätös: Esityksen mukainen. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kokous: Keskiviikko 23.1.2013 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 4 (FL227) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

Opetus- ja tutkimusneuvosto Tuula Tolppi

Opetus- ja tutkimusneuvosto Tuula Tolppi 1 LAPIN YLIOPISTO Tuula Tolppi 341 3236 Aika keskiviikko 26.1.2005 klo 10.00 Ravintola Felli Akvaario-kabinetti (Yliopistonkatu 8, päärakennus). Läsnä + (pj) +Päivi Naskali (vpj) =Kari E Nurmi +Marja Tuominen

Lisätiedot

Lastenpsykiatrian professorin/apulaisprofessorin (tenure track) osa-aikainen (50%) tehtävä: tehtäväntäyttöseloste

Lastenpsykiatrian professorin/apulaisprofessorin (tenure track) osa-aikainen (50%) tehtävä: tehtäväntäyttöseloste Lastenpsykiatrian professorin/apulaisprofessorin (tenure track) osa-aikainen (50%) tehtävä: tehtäväntäyttöseloste Terveystieteiden tiedekunnan dekaani on hyväksynyt selosteen 19.9.2018 tiedekuntaneuvostoa

Lisätiedot

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 10

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 10 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikuntatieteellinen tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika: 13.11.2018 klo 14.15-14.45 PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 10 Läsnä Osallistui Jäsenet: Professori Ari Heinonen 1-11 1-11

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2009, ASIALISTA

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2009, ASIALISTA Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta 3/2009, 18.3.2009 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. KTT Janne Järvisen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimenpiteet 4. FT

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 6 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 15.6.2004 klo 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 10/2007 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 10/2007 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 10/2007 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistai 4.12.2007 klo 9.00 Paikka: MaB 305 Läsnä: Professori Risto Heiskala, pj. asiat

Lisätiedot

Opetus ja tutkimusneuvosto Maire Syrjäkari Kokous 2/07

Opetus ja tutkimusneuvosto Maire Syrjäkari Kokous 2/07 LAPIN YLIOPISTO 1 341 3244 Läsnä + (pj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston johtosäännön 33 :n 2 momentin mukaan kutsu hallintoelimen kokoukseen on lähetettävä viimeistään kolme

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 10 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 10 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 10 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 13.12.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2011

TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2011 LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2011 Aika Paikka tiistaina 15.2.2011 klo 13.15 alkaen luonnontieteellisen tiedekunnan kokoushuone YL136-1 Käsiteltävät asiat Hallintopäällikön

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 9 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 9 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 9 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 8.11.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

Kokouksen 12 / 2009 asialista

Kokouksen 12 / 2009 asialista Kokouksen 12 / 2009 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Kasvatustieteiden tiedekunnan esitys yliopiston rehtorille dekaanin nimeämisestä 4. Esitys lisäjäsenten määräämiseksi

Lisätiedot

Tampereen yliopiston henkilöstöjohtosääntö

Tampereen yliopiston henkilöstöjohtosääntö 1 (5) Tampereen yliopiston henkilöstöjohtosääntö Yliopistolain (558/2009) 14 :n nojalla Tampereen yliopiston hallitus hyväksynyt 22.2.2012. Muutettu hallituksen 8.4.2016 ja 2.6.2016 hyväksymien Tampereen

Lisätiedot

4 Hallintotieteen, erityisesti julkisjohtamisen professorin tehtävän täyttöön liittyvät toimenpiteet

4 Hallintotieteen, erityisesti julkisjohtamisen professorin tehtävän täyttöön liittyvät toimenpiteet ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Hallintotieteen, erityisesti julkisjohtamisen professorin tehtävän täyttöön liittyvät toimenpiteet

Lisätiedot

(1/6) VAASAN YLIOPISTO Kauppatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 7.2.2006

(1/6) VAASAN YLIOPISTO Kauppatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 7.2.2006 VAASAN YLIOPISTO Kauppatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 7.2.2006 (1/6) VIRANTÄYTTÖSELOSTE LIIKETALOUSTIETEEN, ERITYISESTI LASKENTATOIMEN PROFESSORIN VIRAN (nro 68) TÄYTTÄMISTÄ VARTEN Virka Liiketaloustieteen,

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HUMANISTINEN TIEDEKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2007 TIEDEKUNTANEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HUMANISTINEN TIEDEKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2007 TIEDEKUNTANEUVOSTO JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HUMANISTINEN TIEDEKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2007 TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Tiistaina 17.4.2007 klo 14 Lyhty Jäsenet: Läsnä: Päätös: Dekaani Maarit Valo, pj. 1-18 1-18 Varadekaani Heikki

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 3 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 3 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 3 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 22.3.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 3.6.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 6 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1 14 1 14

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/ (5) Opetuslautakunta NAL/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/ (5) Opetuslautakunta NAL/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/2015 1 (5) 227 Oikaisuvaatimus tuntiopettajaksi ottamisesta HEL 2015-010492 T 01 01 01 01 Päätös päätti kuntalain 89 :n nojalla hylätä ********** oikaisuvaatimuksen, jonka

Lisätiedot

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L314 N:o 6

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L314 N:o 6 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikuntatieteellinen tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika: 13.6.2017 klo 14.15 PÖYTÄKIRJA Paikka: L314 N:o 6 Jäsenet: Läsnä Osallistui Professori Lasse Kannas Professori Pilvikki

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Kasvatustieteen, erityisesti biologian didaktiikan dosentuuri. 5 Finanssioikeuden professorin virka

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Kasvatustieteen, erityisesti biologian didaktiikan dosentuuri. 5 Finanssioikeuden professorin virka HALLITUS kokous 11/09 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Kasvatustieteen, erityisesti biologian didaktiikan dosentuuri 4 Ympäristösosiologian dosentuuri 5 Finanssioikeuden

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Kasvatustieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Kasvatustieteiden tiedekunta 1 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Kasvatustieteiden tiedekunta Virantäyttöseloste professorin viran, jonka ala on kasvatustiede, erityisesti opetushallinto ja oppilaitosjohtaminen, täyttämistä varten 1.12.2009 alkaen

Lisätiedot

0 U L U N YLI OPISTO UNIVERSITY of OULU

0 U L U N YLI OPISTO UNIVERSITY of OULU BIOKEMIAN JA MOLEKYYLILAAKETIETEEN TIEDEKUNNAN TIEDEKUNTAHALLITUS 0 U L U N YLI OPISTO BIOKEMIAN JA MOLEKYYLILAA KETIETEEN TIEDEKUNNAN TIEDEKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS Aika 14.4.20 14 kello 13:00 Paikka Kokoushuone

Lisätiedot

Sihteeri: Olli Nuutinen, puh. 3648,

Sihteeri: Olli Nuutinen, puh. 3648, JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 2/2009 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistai 10.2.2009 klo 9.00 Paikka: MaB 305 Läsnä: Jäsen Asiat: Varajäsen Asiat: Professori

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunta. Professori, xxxx, xxxx laitos. Tehtävää koskevat tiedot XXXX. Tehtävän kelpoisuusvaatimukset

Yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunta. Professori, xxxx, xxxx laitos. Tehtävää koskevat tiedot XXXX. Tehtävän kelpoisuusvaatimukset Professori, xxxx, xxxx laitos Tehtävää koskevat tiedot XXXX Tehtävän kelpoisuusvaatimukset Professorin tehtävistä säädetään yliopistolain 33 :ssä (558/2009). Professorin tulee harjoittaa ja ohjata tieteellistä

Lisätiedot

VIRANTÄYTTÖSELOSTE KANSANTALOUSTIETEEN PROFESSORIN VIRAN (nro 42) TÄYTTÄMISTÄ VARTEN

VIRANTÄYTTÖSELOSTE KANSANTALOUSTIETEEN PROFESSORIN VIRAN (nro 42) TÄYTTÄMISTÄ VARTEN VAASAN YLIOPISTO Kauppatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 7.2.2006 (1/6) VIRANTÄYTTÖSELOSTE KANSANTALOUSTIETEEN PROFESSORIN VIRAN (nro 42) TÄYTTÄMISTÄ VARTEN Virka Kansantaloustieteen professorin

Lisätiedot

Valtioneuvoston asetus

Valtioneuvoston asetus 16.11.2017 Asetusluonnos Lausuntoversio Valtioneuvoston asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksia koskevan asetuksen muuttamisesta Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti kumotaan opetustoimen

Lisätiedot

Sihteeri: Olli Nuutinen, puh. 3648,

Sihteeri: Olli Nuutinen, puh. 3648, JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 6/2008 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistai 2.12.2008 klo 9.00 Paikka: MaB 305 Läsnä: Jäsen Asiat: Varajäsen Asiat: Professori

Lisätiedot