JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta"

Transkriptio

1 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO TIEDEKUNTANEUVOSTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Kokous: Aika kello PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 7 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas Professori Keijo Häkkinen Professori Harri Suominen Professori Kimmo Suomi Professori Hannu Itkonen Yliassistentti Kalervo Ilmanen Yliassistentti Tiina-Mari Lyyra Lehtori Ilkka Keskinen ; Opiskelija Mikko Huhtiniemi ; Opiskelija Taru Andersson Opiskelija Sanna P. Niemi Esittelijät: Hallintopäällikkö Heikki Herva, asiat 1-9 Opintoasiainpäällikkö Juha Rantakari, asiat Pöytäkirjanpitäjä: Amanuenssi (ma) Pirjo Koikkalainen sivu 1 Kokouksen päätösvaltaisuus 2 2 Professorin virka, jonka ala on hyvinvointiteknologia (nro 13737); virantäyttöseloste 2 3 PhD, professori Joost Dekkerin hakemus fysioterapian dosentiksi, erityisalana kuntoutuksen psykologia 3 4 Viranhoitojärjestelyjä Erikoistutkijan määräaikainen virkasuhde ajaksi Erikoissuunnittelijan määräaikainen virkasuhde englanninkielisessä Master s Degree Programme in Biology of Physical Activity -maisteriohjelmassa, ajaksi Lehtorin määräaikainen virkasuhde, jonka ala on liikuntapedagogiikka, ajaksi Lehtorin määräaikainen virkasuhde, jonka ala on liikuntabiologia, ajaksi Yliopistonopettajan määräaikainen virkasuhde ajaksi Tutkijan määräaikainen virkasuhde ajaksi Tutkijan määräaikainen virkasuhde ajaksi Koulutussuunnittelijan määräaikainen virkasuhde ajaksi Projektisihteerin määräaikainen virkasuhde ajaksi Tutkimussihteerin määräaikainen virkasuhde ajaksi Tohtorikoulutettavan määräaikainen virkasuhde ajaksi Tohtorikoulutettavan määräaikainen virkasuhde ajaksi Tohtorikoulutettavan määräaikainen virkasuhde ajaksi Erikoistutkijan määräaikainen virkasuhde ajaksi Yliassistentti Antti Meron virkavapausanomus 11

2 2(19) 6 Yliassistentti Teemu Pullisen virkavapausanomus 11 7 Assistentti Riikka Kivelän virkavapausanomus 11 8 Tutkimussihteeri Anna Rantasen virkavapausanomus 12 9 Lukuvuoden työsuunnitelmat Jatkokoulutustyöryhmän esitys syksyn 2007 tulossopimuksessa esitettyyn vaatimukseen suunnitelmasta eri oppiaineiden yhteisestä tohtorikoulusta Tiedekunnan ohjeet väitöskirjan esitarkastajalle ja vastaväittäjälle LitM Tero Myllymäen jatko-opintosuunnitelman hyväksyminen LitM Leena Aarto-Pesosen jatko-opintosuunnitelman hyväksyminen LitK, YTL Erkki Huovisen jatko-opintosuunnitelman hyväksyminen LitK Kirsti Lauritsalon jatko-opintosuunnitelman hyväksyminen LitM Sami Luimulan jatko-opintosuunnitelman hyväksyminen LitL Mariana Siljamäen jatko-opintosuunnitelman hyväksyminen LitM Jani Vaaran jatko-opintosuunnitelman hyväksyminen TtM Katja Pynnösen jatko-opintosuunnitelman hyväksyminen LitM Anu Salpakosken jatko-opintosuunnitelman hyväksyminen KM Kirsi Huotarin jatko-opintosuunnitelman hyväksyminen Tekniikan lisensiaatti Ahti Rahikaisen jatko-opintosuunnitelman hyväksyminen TtM Kirsi Vasalan jatko-opintosuunnitelman hyväksyminen Luvan myöntäminen THM Sirpa Laitinen-Väänäselle saattaa väitöskirjatutkimuksen käsikirjoitus julkisesti tarkastettavaan muotoon TtM Ulla Nuutisen lisensiaatintutkimuksen hyväksyminen ja arvostelu LitM Riikka Kivelän väitöskirjan hyväksyminen ja arvostelu TtM Jaana Paltamaan väitöskirjan hyväksyminen ja arvostelu LitT-tutkinto TtT-tutkinto 18 1 Kokouksen päätösvaltaisuus Kutsut kokoukseen on lähetetty keskiviikkona 11. päivänä kesäkuuta Päätös: Todettiin päätösvaltaiseksi. 2 Professorin virka, jonka ala on hyvinvointiteknologia (nro 13737); virantäyttöseloste Yliopiston rehtori on päätöksellään valtion virkamiesasetuksen (971/94) 3 :n ja yliopiston hallintojohtosäännön 10 :n nojalla perustanut alkaen professorin viran, jonka ala on hyvinvointiteknologia (vakanssino ). Virka on sijoitettu liikunta- ja terveystieteiden tiedekuntaan ja liikuntabiologian laitokselle. Virka on tarkoitus julistaa haettavaksi. Korkeakoulujen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista ja tehtävistä annetun asetuksen n:o 309/93 (muutettu A1083/95 ja A1217/00) 2 :n mukaan ennen kuin virka julistetaan haettavaksi korkeakoulu päättää, vaaditaanko virkaan nimitettävältä tieteellinen vai taiteellinen pätevyys ja vaaditaanko häneltä käytännöllinen perehtyneisyys tehtäväalaan. Esittelijän esitys virantäyttöselosteeksi on liitteenä 2/1.

3 3(19) Esitys: 1. Päätettäneen, että virkaan vaaditaan tieteellinen pätevyys. 2. Esitettäneen rehtorille hyväksyttäväksi liitteen 2/1mukainen virantäyttöseloste. Päätös: 1. Päätettiin. 2. Päätettiin esittää rehtorille esityksen mukaisesti. 3 PhD, professori Joost Dekkerin hakemus fysioterapian dosentiksi, erityisalana kuntoutuksen psykologia PhD, professori Joost Dekker on jättänyt tiedekunnalle hakemuksen tulla nimitetyksi fysioterapian dosentiksi, erityisalana kuntoutuksen psykologia (Psychological aspects of rehabilitation). Yliopistoasetuksen (115/98) 8 :n mukaan dosentiksi voidaan hakemuksesta nimittää henkilö, jolla on perusteelliset tiedot omalta alaltaan, julkaisuilla ja muilla tavoin osoitettu kyky itsenäiseen tieteelliseen tutkimustyöhön ja hyvä opetustaito. Korkeakoulujen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista ja tehtävistä annetun asetuksen (kelpoisuusasetuksen) 309/93 muuttamisesta annetun asetuksen 463/98 15 :n mukaan yliopistojen opetus- ja tutkimusvirkoihin vaaditaan riittävä suomen kielen taito ja kyky ymmärtää ruotsin kieltä. Kelpoisuusasetuksen 16 :n ja kielitaitolain (424/2003) 17 :n 2 momentin mukaan riittävä suomen kielen taito on henkilöllä, jolla on suomen ja ruotsin kielen taidon osoittamisesta valtionhallinnossa annetun kielitutkintoasetuksen (481/2003) mukainen erinomainen suomen kielen kirjallinen ja suullinen taitoa taikka joka on saanut koulusivistyksensä suomen kielellä. Jyväskylän yliopiston opetus- ja tutkimusvirkoihin vaadittava kyky ymmärtää ruotsin kieltä on henkilöllä, jolla on kielitutkintoasetuksen (481/2003) mukainen ruotsin kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito. Vaadittava kyky ymmärtää ruotsin kieltä voidaan osoittaa myös yliopiston hallintojohtosäännön 52 :ssä määrätyllä tavalla. Ulkomaalainen sekä Suomen kansalainen, joka ei ole syntyperäinen, voidaan nimittää virkaan sen estämättä, että hän ei ole osoittanut suomen ja ruotsin kielen taitoa. Hakijan tieteellisestä pätevyydestä on hankittava lausunto vähintään kahdelta asiantuntijalta, jollei lausunnon hankkimista pidetä erityisestä syystä tarpeettomana. Asiantuntijan esteellisyydestä on voimassa, mitä hallintomenettelylain (598/82) 10 :ssä säädetään. Hakijan on annettava julkinen opetusnäyte, jollei sitä erityisestä syystä pidetä tarpeettomana.

4 4(19) Terveystieteiden laitoksen johtaja professori Harri Suominen esittää, että asiantuntijoiksi valitaan dosentti, kuntoutuksen erikoislääkäri Timo Pohjolainen (Orton Invalidisäätiö) ja Professori Gerold Stucki (Department of Physical Medicine and Rehabilitation, Ludwig-Maximilians-University, Munich, Germany). Esitys: 1. Todettaneen, että fysioterapian dosentuuri, erityisalana kuntoutuksen psykologia, on tarpeellinen opetuksen ja tutkimustyön kannalta. 2. Valittaneen asiantuntijoiksi dosentti, kuntoutuksen erikoislääkäri Timo Pohjolainen ja professori Gerold Stucki antamaan lausunto PhD professori Joost Dekkerin tieteellisestä pätevyydestä hakemaansa dosentuuriin. Päätös: 1. Todettiin. 2. Valittiin. 4 Viranhoitojärjestelyjä 4.1 Erikoistutkijan määräaikainen virkasuhde ajaksi Määräaikaisuuden perusteena on avoinna olevan viran (liikuntafysiologian professori) tehtävien väliaikaisen hoidon järjestäminen. LitT Antti Merolla on tasokasta kansainvälistä tutkimustuotantoa ja hänellä on pitkäaikainen opetuskokemus vastaavista tehtävistä laitoksella. Liikuntabiologian laitoksen johtaja professori Keijo Häkkinen esittää, että virkasuhteeseen nimitetään LitT Antti Mero. Mero on ollut nimitettynä vastaavaan virkasuhteeseen alkaen, josta hän on hoitanut tämän avoinna olevan viran tehtäviä alkaen. Henkilöstöjohtaja on antanut tiedekunnalle luvan ryhtyä virkasuhteen täyttämiseen sitä uudelleen haettavaksi julistamatta. Esitys: Nimitettäneen LitT Antti Mero erikoistutkijan määräaikaiseen virkasuhteeseen ajaksi Erikoissuunnittelijan määräaikainen virkasuhde englanninkielisessä Master s Degree Programme in Biology of Physical Activity -maisteriohjelmassa, ajaksi Määräaikaisuuden perusteena on liikuntabiologian laitoksen määräaikainen englanninkielinen Master s Degree Programme in Biology of Physical Activity - maisteriohjelma. LitT Juha Ahtiaisella on monivuotinen kokemus opetustehtävistä laitoksella. Hän on toiminut laitoksen englanninkielisessä maisteriohjelmassa lehtorina ja erikoissuunnittelijana.

5 5(19) Liikuntabiologian laitoksen johtaja professori Keijo Häkkinen esittää, että virkasuhteeseen nimitetään LitT Juha Ahtiainen. Ahtiainen on ollut nimitettynä vastaavaan virkasuhteeseen alkaen. Henkilöstöjohtaja on antanut tiedekunnalle luvan ryhtyä virkasuhteen täyttämiseen sitä haettavaksi julistamatta. Esitys: Nimitettäneen LitT Juha Ahtiainen erikoissuunnittelijan määräaikaiseen virkasuhteeseen englanninkielisessä Master s Degree Programme in Biology of Physical Activity -maisteriohjelmassa ajaksi Lehtorin määräaikainen virkasuhde, jonka ala on liikuntapedagogiikka, ajaksi Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus (Anu Penttinen) määräaikaisessa liikunnanopettajakoulutuksen kehittämishankkeessa (pätevöittämiskoulutus). Virkasuhde liittyy opetusministeriön rahoittamiin liikunnan aineenopettajakoulutuksen laajennus- ja pätevöittämiskoulutushankkeisiin , joiden kolmas vaihe ajoittuu vuosille Virkasuhteen tehtäväpiirinä on liikuntaa opettavien opettajien pätevöittämiskoulutushankkeen liikuntapedagogiikan opetustehtävät. Opetustehtäviin sisältyy monipuolisesti sekä teoreettista että käytännön liikunnan opetusta. Pätevöittämiskoulutus tapahtuu monimuotokoulutuksena työelämässä jo toimiville opettajille. Virkasuhde on ollut aikaisemmin haettavana päättyneenä määräaikana ja LitM Reijo Bottas on ollut hakijana virkasuhdetta täytettäessä. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunnan dekaani on päätöksillään ja nimittänyt virkasuhteeseen (sijaisuus) LitM Reijo Bottaksen ajaksi Liikuntatieteiden laitoksen johtaja professori Kimmo Suomi esittää, että virkasuhteeseen nimitetään edelleen LitM Reijo Bottas. Bottas on ollut nimitettynä vastaavaan virkasuhteeseen alkaen. henkilöstöjohtaja on antanut tiedekunnalle luvan ryhtyä virkasuhteen täyttämiseen sitä uudelleen haettavaksi julistamatta. Liitteet: 4.3/1 Yhteenveto LitM Reijo Bottaksen ansioista 4.3/2 Nimitysmuistio Esitys: Todettaneen, että muodollisen pätevyyden puuttumisesta huolimatta LitM Reijo Bottaksella on riittävä kyky virkasuhteeseen kuuluvien tehtävien menestykselliseen hoitamiseen, ja esitettäneen yliopiston hallitukselle, että hänet nimitetään edelleen lehtorin määräaikaiseen virkasuhteeseen, jonka ala on liikuntapedagogiikka ajaksi Päätös: Päätettiin esittää yliopiston hallitukselle esityksen mukaisesti. 4.4 Lehtorin määräaikainen virkasuhde, jonka ala on liikuntabiologia, ajaksi Määräaikaisuuden perusteena on viransijaisuus (Heikki Kyröläinen).

6 6(19) LitT Teemu Pullisella on monivuotinen kokemus opetustehtävistä laitoksella. Liikuntabiologian laitoksen johtaja professori Keijo Häkkinen esittää, että virkasuhteeseen nimitetään edelleen LitT Teemu Pullinen. Pullinen on ollut nimitettynä vastaavaan virkasuhteeseen alkaen. Henkilöstöjohtaja on antanut tiedekunnalle luvan ryhtyä virkasuhteen täyttämiseen sitä haettavaksi julistamatta. Liitteet: 4.4/1 Yhteenveto LitT Teemu Pullisen ansioista 4.4/2 Nimitysmuistio Esitys: Esitettäneen yliopiston hallitukselle, että LitT Teemu Pullinen nimitetään edelleen lehtorin määräaikaiseen virkasuhteeseen, jonka ala on liikuntabiologia ajaksi Päätös: Päätettiin esittää yliopiston hallitukselle esityksen mukaisesti. 4.5 Yliopistonopettajan määräaikainen virkasuhde ajaksi Määräaikaisuuden perusteena on opetusministeriön rahoittama terveystiedon aineenopettajien koulutuksen kehittämishanke, jonka ensimmäinen vaihe ajoittui vuosille , toinen vaihe vuosille ja kolmas vaihe vuosille Opetusministeriö on myöntänyt edelleen vuotta 2009 koskevissa tulossopimusneuvotteluissa kehittämishankkeelle kaksivuotisen lisä-/jatkorahoituksen vuosille Terveystieteiden laitoksen johtaja professori Harri Suominen esittää, että virkasuhteeseen nimitetään edelleen THM Maija-Liisa Nykänen. Nykänen on ollut nimitettynä vastaavaan virkasuhteeseen lähtien. Henkilöstöjohtaja on antanut tiedekunnalle luvan ryhtyä virkasuhteen täyttämiseen sitä haettavaksi julistamatta. Esitys: Nimitettäneen THM Maija-Liisa Nykänen yliopistonopettajan määräaikaiseen virkasuhteeseen ajaksi Tutkijan määräaikainen virkasuhde ajaksi Määräaikaisuuden perusteena ovat tutkijan tehtävät määräaikaisessa STM:n rahoittamassa Terveyden edistämisen tutkimuskokonaisuudessa. Terveystieteiden laitoksen johtaja professori Harri Suominen esittää, että virkasuhteeseen nimitetään edelleen TtM Tuula Aira. Aira on ollut nimitettynä vastaavaan virkasuhteeseen alkaen. Henkilöstöjohtaja on antanut tiedekunnalle luvan ryhtyä virkasuhteen täyttämiseen sitä uudelleen haettavaksi julistamatta. Airan kokemus ja perehtyneisyys tutkimusprojektin alaan antavat hänelle hyvät edellytykset tehtävän menestykselliseen hoitamiseen. Esitys: Nimitettäneen TtM Tuula Aira tutkijan määräaikaiseen virkasuhteeseen ajaksi

7 7(19)

8 8(19) 4.7 Tutkijan määräaikainen virkasuhde ajaksi Määräaikaisuuden perusteena ovat tutkijan tehtävät määräaikaisessa STM:n rahoittamassa Terveyden edistämisen tutkimuskokonaisuudessa. Terveystieteiden laitoksen johtaja professori Harri Suominen esittää, että virkasuhteeseen nimitetään edelleen LitM Katariina Kämppi. Kämppi on ollut nimitettynä vastaavaan virkasuhteeseen alkaen. Henkilöstöjohtaja on antanut tiedekunnalle luvan ryhtyä virkasuhteen täyttämiseen sitä uudelleen haettavaksi julistamatta. Kämpin kokemus ja perehtyneisyys tutkimusprojektin alaan antavat hänelle hyvät edellytykset tehtävän menestykselliseen hoitamiseen. Esitys: Nimitettäneen LitM Katariina Kämppi tutkijan määräaikaiseen virkasuhteeseen ajaksi Koulutussuunnittelijan määräaikainen virkasuhde ajaksi Määräaikaisuuden perusteena on työskentely määräaikaisessa englanninkielisessä kansainvälisessä ja pohjoismaisessa maisteriohjelmassa Master s Degree Programme in Gerontology. Terveystieteiden laitoksen johtaja professori Harri Suominen esittää, että virkasuhteeseen nimitetään TtM Heidi Hietanen. Hietanen on ollut nimitettynä vastaavaan virkasuhteeseen lähtien. Hietasella on virkasuhteeseen soveltuva koulutus ja kokemus. Esitys: Nimitettäneen TtM Heidi Hietanen koulutussuunnittelijan määräaikaiseen virkasuhteeseen ajaksi Projektisihteerin määräaikainen virkasuhde ajaksi Määräaikaisuuden perusteena ovat liikuntabiologian laitoksen ja tiedekunnan ulkoisen rahoituksen projektihallinnon tehtävät sekä yleishallinnolliset laitostehtävät tiedekunnan tukipalveluiden rakenteellisen kehittämisprosessin aikana. Tehtäväkuvaus on muuttunut alkuperäisistä ko. projektisihteerin virkasuhteen tehtävistä, koska virkasuhde liittyy tiedekunnassa parhaillaan tehtävään tukipalveluiden rakenteelliseen kehittämiseen sisäisen palvelukeskuksen toteuttamiseksi. Ulkoisen rahoituksen projektihallinto sisältää projektien talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävät. Alun perin projektisihteerin tehtävinä olivat muuntokoulutusohjelman (Wellko) hallinnointiin ja talouteen liittyvät tehtävät ja virkasuhteeseen kuuluvien tehtä-

9 9(19) vien menestyksellisessä hoitamisessa edesauttaviksi seikoiksi katsottiin aikaisempi koulutus/kokemus EU-rahoitteisista projekteista, hyvä MS Officeohjelmiston tuntemus (Word, Excel, Power Point), hyvä englannin kielen taito, hyvä järjestelykyky ja valmius sopeutua nopeasti vaihtuviin työtilanteisiin. Virkasuhteeseen edellytettiin hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Virkasuhde on ollut aikaisemmin haettavana päättyneenä määräaikana ja henkilöstöjohtaja on antanut tiedekunnalle luvan ryhtyä virkasuhteen täyttämiseen sitä uudelleen haettavaksi julistamatta. Yo-merkonomi Katja Pylkkänen on ollut nimitettynä kyseiseen virkasuhteeseen alkaen. Liikuntabiologian laitoksen johtaja professori Keijo Häkkinen esittää, että virkasuhteeseen nimitetään edelleen yo-merkonomi Katja Pylkkänen. Yhteenveto Pylkkäsen ansioista on liitteenä 4.9/1. Esitys: Nimitettäneen yo-merkonomi Katja Pylkkänen projektisihteerin määräaikaiseen virkasuhteeseen ajaksi Tutkimussihteerin määräaikainen virkasuhde ajaksi Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus (Anna Rantanen). Terveystieteiden laitoksen johtaja professori Harri Suominen esittää, että virkasuhteeseen nimitetään edelleen HSO-sihteeri Tiina Aho. Aho on ollut nimitettynä vastaavaan virkasuhteeseen lähtien. Henkilöstöjohtaja on antanut tiedekunnalle luvan ryhtyä virkasuhteen täyttämiseen sitä haettavaksi julistamatta. Esitys: Nimitettäneen HSO-sihteeri Tiina Aho tutkimussihteerin määräaikaiseen virkasuhteeseen ajaksi Tohtorikoulutettavan määräaikainen virkasuhde ajaksi Määräaikaisuuden perusteena on jatko-opintojen harjoittaminen liikuntabiologian laitoksella kolmen (Kajaanin yliopistokeskus, MATINE ja OPM) eri tutkimusprojektin rahoituksella. Liikuntabiologian laitoksen johtaja professori Keijo Häkkinen esittää, että virkasuhteeseen nimitetään SotM Tero Huovinen. Huovinen on ollut nimitettynä vastaavaan virkasuhteeseen alkaen. Henkilöstöjohtaja on antanut tiedekunnalle luvan ryhtyä virkasuhteen täyttämiseen sitä haettavaksi julistamatta. Esitys: Nimitettäneen SotM Tero Huovinen tohtorikoulutettavan määräaikaiseen virkasuhteeseen ajaksi

10 10(19) 4.12 Tohtorikoulutettavan määräaikainen virkasuhde ajaksi Määräaikaisuuden perusteena on jatko-opintojen harjoittaminen projektissa Systemaattisen voima- ja kestävyysharjoittelun merkitys tyypin II diabeteksen varhaisvaiheen ehkäisyssä keski-ikäisillä miehillä ja naisilla. Liikuntabiologian laitoksen johtaja professori Keijo Häkkinen esittää, että virkasuhteeseen nimitetään LitM Laura Karavirta. Karavirta on ollut nimitettynä vastaavaan virkasuhteeseen alkaen. Henkilöstöjohtaja on antanut tiedekunnalle luvan ryhtyä virkasuhteen täyttämiseen sitä haettavaksi julistamatta. Esitys: Nimitettäneen LitM Laura Karavirta tohtorikoulutettavan määräaikaiseen virkasuhteeseen ajaksi Tohtorikoulutettavan määräaikainen virkasuhde ajaksi Määräaikaisuuden perusteena on jatko-opintojen harjoittaminen projektissa Systemaattisen voima- ja kestävyysharjoittelun merkitys tyypin II diabeteksen varhaisvaiheen ehkäisyssä keski-ikäisillä miehillä ja naisilla. Liikuntabiologian laitoksen johtaja professori Keijo Häkkinen esittää, että virkasuhteeseen nimitetään LitM Elina Sillanpää. Sillanpää on ollut nimitettynä vastaavaan virkasuhteeseen alkaen. Henkilöstöjohtaja on antanut tiedekunnalle luvan ryhtyä virkasuhteen täyttämiseen sitä haettavaksi julistamatta. Esitys: Nimitettäneen LitM Elina Sillanpää tohtorikoulutettavan määräaikaiseen virkasuhteeseen ajaksi Erikoistutkijan määräaikainen virkasuhde ajaksi Määräaikaisuuden perusteena on toimintaterapiakoulutuksen organisatoriset järjestelyt ja niistä johtuvien avoinna olevaan professorin virkaan (vakanssino 11193) kuuluvien tehtävien hoitaminen. Virkasuhteen tehtäväpiirinä on toimintaterapian koulutukseen kuuluvien toimintaterapian filosofiaan, teorioihin ja asiantuntijuuden kehittämiseen sekä inhimilliseen toimintaan liittyvät opetustehtävät, laitostehtäviä sekä opetusta tukeva tutkimustyö. Virkatehtäviin sisältyy opinnäytetöiden ohjaus. Terveystieteiden laitoksen johtaja professori Harri Suominen esittää, että virkasuhteeseen nimitetään edelleen Medicine doctor Greta Häggblom Kronlöf. Häggblom Kronlöf on ollut nimitettynä vastaavan virkasuhteeseen alkaen. Henkilöstöjohtaja on antanut tiedekunnalle luvan ryhtyä virkasuhteen täyttämiseen sitä haettavaksi julistamatta.

11 11(19) Esitys: Päätettäneen ottaa asia kiireellisenä esityslistalle ja päätettäväksi. Nimitettäneen Medicine doctor Greta Häggblom Kronlöf erikoistutkijan määräaikaiseen virkasuhteeseen ajaksi Yliassistentti Antti Meron virkavapausanomus Yliassistentti Antti Mero anoo virkavapautta palkattomana yliassistentin virasta, jonka ala on liikuntafysiologia (nro ) ajaksi Anomuksen perusteena on nimitys vastaavaksi ajaksi erikoistutkijan määräaikaiseen virkasuhteeseen. Liikuntabiologian laitoksen johtaja professori Keijo Häkkinen esittää virkavapauden myöntämistä. Mero on ollut virkavapaana yliassistentin virasta lähtien. Esitys: Myönnettäneen anottu virkavapaus. Päätös: Myönnettiin. 6 Yliassistentti Teemu Pullisen virkavapausanomus Yliassistentti Teemu Pullinen anoo virkavapautta palkattomana yliassistentin virasta, jonka ala on valmennus- ja testausoppi (nro ) ajaksi Anomuksen perusteena on nimitys vastaavaksi ajaksi lehtorin määräaikaiseen virkasuhteeseen. Liikuntabiologian laitoksen johtaja professori Keijo Häkkinen esittää virkavapauden myöntämistä. Pullinen on ollut virkavapaana yliassistentin virasta lähtien. Esitys: Myönnettäneen anottu virkavapaus. Päätös: Myönnettiin. 7 Assistentti Riikka Kivelän virkavapausanomus Assistentti Riikka Kivelä anoo virkavapautta palkattomana assistentin virasta, jonka ala on fysiologia (vakanssinro ) ajaksi Anomuksen perusteena on nimitys vastaavaksi ajaksi post doc -tutkijan määräaikaiseen virkasuhteeseen Helsingin yliopistossa. Liikuntabiologian laitoksen johtaja professori Keijo Häkkinen esittää virkavapauden myöntämistä. Kivelä on ollut virkavapaana assistentin virasta lähtien. Esitys: Myönnettäneen anottu virkavapaus.

12 12(19) Päätös: Myönnettiin. 8 Tutkimussihteeri Anna Rantasen virkavapausanomus Tutkimussihteeri Anna Rantanen anoo virkavapautta palkattomana tutkimussihteerin virasta (vakanssinro 11326) ajaksi Anomuksen perusteena on nimitys vastaavaksi ajaksi hallintosihteerin määräaikaiseen virkasuhteeseen Rehtoraatissa. Terveystieteiden laitoksen johtaja professori Harri Suominen esittää virkavapauden myöntämistä. Rantanen on ollut virkavapaana tutkimussihteerin virasta lähtien. Esitys: Myönnettäneen anottu virkavapaus. Päätös: Myönnettiin. 9 Lukuvuoden työsuunnitelmat Yliopiston hallintojohtosäännön 15 :n mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on hyväksyä tiedekunnan henkilökunnan työsuunnitelmat. Tiedekunnan kanslia on pyytänyt laitoksia tekemään esityksensä henkilökuntansa lukuvuoden työsuunnitelmiksi mennessä. Laitosten esitykset henkilökuntansa työsuunnitelmiksi ovat liitteenä 9/1-3. Esitys: Hyväksyttäneen lukuvuoden työsuunnitelmat liitteiden 9/1 3 mukaisesti. 10 Jatkokoulutustyöryhmän esitys syksyn 2007 tulossopimuksessa esitettyyn vaatimukseen suunnitelmasta eri oppiaineiden yhteisestä tohtorikoulusta Jatkokoulutustyöryhmä on valmistellut vastausta Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunnan ja rehtorin välinen tulossopimus vuosiksi ja voimavarat vuodelle asiakirjassa esitettyyn vaatimukseen, jonka mukaan Tiedekunta laatii suunnitelman eri oppiaineiden yhteisestä tohtorikoulusta synergiaetujen maksimoimiseksi mennessä. Työryhmä ei esitä yhteistä tohtorikoulua, mutta esittää suosituksia tiedekunnan vahvistettavaksi jatkokoulutuksen kehittämiseksi. Jatkokoulutustyöryhmän muistio liitteenä 10/1. Esitys: Hyväksyttäneen jatkokoulutustyöryhmän esitys liitteen 10/1 mukaisesti. Päätös: Päätettiin yksimielisesti jättää asia pöydälle.

13 13(19) 11 Tiedekunnan ohjeet väitöskirjan esitarkastajalle ja vastaväittäjälle Jatkokoulutustyöryhmä on tarkastanut väitöskirjan esitarkastajille ja vastaväittäjälle annettavia ohjeita aikaisemmin käytössä olleiden ohjeiden pohjalta. Ohjeet esitarkastajalle suomeksi ja englanniksi liitteenä 11/1 ja ohjeet vastaväittäjälle englanniksi liitteenä 11/2. Esitys: Hyväksyttäneen ohjeet liitteiden 11/1 ja 11/2 mukaisesti. 12 LitM Tero Myllymäen jatko-opintosuunnitelman hyväksyminen LitM Tero Myllymäki esittää tiedekunnalle hyväksyttäväksi jatko-opintosuunnitelmansa liikuntatieteiden tohtorin tutkintoa varten liitteen 12/1 mukaisesti. Liikuntafysiologian alaan kuuluva tutkimussuunnitelma, jonka aiheena on Heart Rate and Heart Rate Valriability-based Assessment of Recovery during Sleep With Special Reference to Sleep Architecture and Effects of Acute Physical Exercise on nähtävänä tiedekunnan kansliassa. Työn ohjaajat PsT Jukka Kaartinen, FT,LL Marja-Liisa Kinnunen ja emeritusprofessori Heikki Rusko sekä oppiaineen pääedustaja professori Heikki Kainulainen puoltavat jatko-opintosuunnitelman hyväksymistä. Jatkokoulutustyöryhmä on hyväksynyt suunnitelman Esitys: Hyväksyttäneen LitM Tero Myllymäen jatko-opintosuunnitelma liikuntatieteiden tohtorin tutkintoa varten liitteen 12/1 mukaisesti. 13 LitM Leena Aarto-Pesosen jatko-opintosuunnitelman hyväksyminen LitM Leena Aarto-Pesonen esittää tiedekunnalle hyväksyttäväksi jatko-opintosuunnitelmansa liikuntatieteiden tohtorin tutkintoa varten liitteen 13/1 mukaisesti. Liikuntapedagogiikan alaan kuuluva tutkimussuunnitelma, jonka aiheena on Pätevöittämisprosessi aikuisoppijan kokemuksena on nähtävänä tiedekunnan kansliassa. Työn ohjaajat LitT Arja Sääkslahti ja KT Päivi Tynjälä sekä oppiaineen pääedustaja professori Martti Silvennoinen puoltavat jatko-opintosuunnitelman hyväksymistä. Jatkokoulutustyöryhmä on hyväksynyt suunnitelman Esitys: Hyväksyttäneen LitM Leena Aarto-Pesosen jatko-opintosuunnitelma liikuntatieteiden tohtorin tutkintoa varten liitteen 13/1 mukaisesti. 14 LitK, YTL Erkki Huovisen jatko-opintosuunnitelman hyväksyminen LitK, YTL Erkki Huovinen esittää tiedekunnalle hyväksyttäväksi jatko-opintosuunnitelmansa liikuntatieteiden tohtorin tutkintoa varten liitteen 14/1 mukai-

14 14(19) sesti. Liikuntasuunnittelun ja -hallinnon alaan kuuluva tutkimussuunnitelma, jonka aiheena on Jyväskylä Hippos-Kampus alueen kehittyminen Harjun reunasta ja kaviourasta opetuksen, tutkimuksen sekä liikunnan keskukseksi on nähtävänä tiedekunnan kansliassa. Työn ohjaaja ja oppiaineen pääedustaja professori Kimmo Suomi puoltaa jatkoopintosuunnitelman hyväksymistä. Jatkokoulutustyöryhmä on hyväksynyt suunnitelman Esitys: Hyväksyttäneen LitK, YTL Erkki Huovisen jatko-opintosuunnitelma liikuntatieteiden tohtorin tutkintoa varten liitteen 14/1 mukaisesti. 15 LitK Kirsti Lauritsalon jatko-opintosuunnitelman hyväksyminen LitK Kirsti Lauritsalo esittää tiedekunnalle hyväksyttäväksi jatko-opintosuunnitelmansa liikuntatieteiden tohtorin tutkintoa varten liitteen 15/1 mukaisesti. Liikuntapedagogiikan alaan kuuluva tutkimussuunnitelma, jonka aiheena on Koululiikuntakokemuksia oppilaan itsensä kertomana on nähtävänä tiedekunnan kansliassa. Työn ohjaajat LitT Arja Sääkslahti ja professori Helena Rasku-Puttonen sekä oppiaineen pääedustaja professori Martti Silvennoinen puoltavat jatkoopintosuunnitelman hyväksymistä. Jatkokoulutustyöryhmä on hyväksynyt suunnitelman Esitys: Hyväksyttäneen LitK Kirsti Lauritsalon jatko-opintosuunnitelma liikuntatieteiden tohtorin tutkintoa varten liitteen 15/1 mukaisesti. 16 LitM Sami Luimulan jatko-opintosuunnitelman hyväksyminen LitM Sami Luimula esittää tiedekunnalle hyväksyttäväksi jatko-opintosuunnitelmansa liikuntatieteiden tohtorin tutkintoa varten liitteen 16/1 mukaisesti. Liikuntapedagogiikan alaan kuuluva tutkimussuunnitelma, jonka aiheena on Jääkiekko. Taktiikka ja johtaminen on nähtävänä tiedekunnan kansliassa. Työn ohjaaja professori Kimmo Suomi ja oppiaineen pääedustaja professori Martti Silvennoinen puoltavat jatko-opintosuunnitelman hyväksymistä. Jatkokoulutustyöryhmä on hyväksynyt suunnitelman Esitys: Hyväksyttäneen LitM Sami Luimulalle jatko-opintosuunnitelma liikuntatieteiden tohtorin tutkintoa varten liitteen 16/1 mukaisesti.

15 15(19) 17 LitL Mariana Siljamäen jatko-opintosuunnitelman hyväksyminen LitL Mariana Siljamäki esittää tiedekunnalle hyväksyttäväksi jatko-opintosuunnitelmansa liikuntatieteiden tohtorin tutkintoa varten liitteen 17/1 mukaisesti. Liikuntapedagogiikan alaan kuuluva tutkimussuunnitelma, jonka aiheena on Tanssikulttuurin kohtaaminen suomalaisesa tanssipedagogiikassa. Tanssinopettajien näkemyksiä ja harrastajien kokemuksia afrikkalaisesta tanssista, itämaisesta tanssista sekä flamencosta on nähtävänä tiedekunnan kansliassa. Työn ohjaajat LitT Arja Sääkslahti, tanssitaiteen tohtori Eeva Anttila ja LitT Mirja Hirvensalo sekä oppiaineen pääedustaja professori Martti Silvennoinen puoltavat jatko-opintosuunnitelman hyväksymistä. Jatkokoulutustyöryhmä on hyväksynyt suunnitelman Esitys: Hyväksyttäneen LitL Mariana Siljamäen jatko-opintosuunnitelma liikuntatieteiden tohtorin tutkintoa varten liitteen 17/1 mukaisesti. 18 LitM Jani Vaaran jatko-opintosuunnitelman hyväksyminen LitM Jani Vaara esittää tiedekunnalle hyväksyttäväksi jatko-opintosuunnitelmansa liikuntatieteiden tohtorin tutkintoa varten liitteen 18/1 mukaisesti. Valmennus- ja testausopin alaan kuuluva tutkimussuunnitelma, jonka aiheena on Kehon koostumus, fyysinen aktiivisuus ja fyysinen kunto vuotiailla suomalaisilla miehillä: yhteydet hormonaalisiin, aineenvaihdunnallisiin ja elämäntapatekijöihin on nähtävänä tiedekunnan kansliassa. Työn ohjaajat professori Heikki Kyröläinen ja professori Keijo Häkkinen sekä oppiaineen pääedustaja professori Keijo Häkkinen puoltavat jatkoopintosuunnitelman hyväksymistä. Jatkokoulutustyöryhmä on hyväksynyt suunnitelman Esitys: Hyväksyttäneen LitM Jani Vaaran jatko-opintosuunnitelma liikuntatieteiden tohtorin tutkintoa varten liitteen 18/1 mukaisesti. 19 TtM Katja Pynnösen jatko-opintosuunnitelman hyväksyminen TtM Katja Pynnönen esittää tiedekunnalle hyväksyttäväksi jatko-opintosuunnitelmansa terveystieteiden tohtorin tutkintoa varten liitteen 19/1 mukaisesti. Gerontologian ja kansanterveyden alaan kuuluva tutkimussuunnitelma, jonka aiheena on Sosiaalisen aktiivisuuden yhteys iäkkäiden ihmisten terveyteen on nähtävänä tiedekunnan kansliassa. Työn ohjaajat professori Taina Rantanen ja TtT Tiina-Mari Lyyra sekä oppiaineen pääedustaja professori Taina Rantanen puoltavat jatko-opintosuunnitelman hyväksymistä. Jatkokoulutustyöryhmä on hyväksynyt suunnitelman Esitys: Hyväksyttäneen TtM Katja Pynnösen jatko-opintosuunnitelma terveystieteiden tohtorin tutkintoa varten liitteen 19/1 mukaisesti.

16 16(19) 20 LitM Anu Salpakosken jatko-opintosuunnitelman hyväksyminen LitM Anu Salpakoski esittää tiedekunnalle hyväksyttäväksi jatko-opintosuunnitelmansa terveystieteiden tohtorin tutkintoa varten liitteen 20/1 mukaisesti. Gerontologian ja kansanterveyden alaan kuuluva tutkimussuunnitelma, jonka aiheena on Liikkumiskyvyn palautuminen lonkkamurtuman jälkeen: liikkumiskykyä selittävät tekijät sekä yksilöllisen tehostetun avokuntoutuksenvaikutukset on nähtävänä tiedekunnan kansliassa. Työn ohjaajat tutkimusjohtaja, FT Sarianna Sipilä ja professori Taina Rantanen sekä oppiaineen pääedustaja professori Taina Rantanen puoltavat jatkoopintosuunnitelman hyväksymistä. Jatkokoulutustyöryhmä on hyväksynyt suunnitelman Esitys: Hyväksyttäneen LitM Anu Salpakosken jatko-opintosuunnitelma terveystieteiden tohtorin tutkintoa varten liitteen 20/1 mukaisesti. 21 KM Kirsi Huotarin jatko-opintosuunnitelman hyväksyminen KM Kirsi Huotari esittää tiedekunnalle hyväksyttäväksi jatko-opintosuunnitelmansa filosofian tohtorin tutkintoa varten liitteen 21/1 mukaisesti. Liikuntapedagogiikan alaan kuuluva tutkimussuunnitelma, jonka aiheena on Liikunnanopettajaksi opiskelevien vuorovaikutustaitojen ja ryhmätoiminnan kehittäminen yhteistoiminnallisten harjoitusten avulla on nähtävänä tiedekunnan kansliassa. Työn ohjaajat professori Taru Lintunen ja LitT Anneli Pönkkö sekä oppiaineen pääedustaja professori Martti Silvennoinen puoltavat jatko-opintosuunnitelman hyväksymistä. Jatkokoulutustyöryhmä on hyväksynyt suunnitelman Esitys: Hyväksyttäneen KM Kirsi Huotarin jatko-opintosuunnitelma filosofian tohtorin tutkintoa varten liitteen 21/1 mukaisesti. 22 Tekniikan lisensiaatti Ahti Rahikaisen jatko-opintosuunnitelman hyväksyminen Tekniikan lisensiaatti Ahti Rahikainen esittää tiedekunnalle hyväksyttäväksi jatko-opintosuunnitelmansa filosofian tohtorin tutkintoa varten liitteen 22/1 mukaisesti. Biomekaniikan alaan kuuluva tutkimussuunnitelma, jonka aiheena on Voima nopeusriippuvuuden mallintaminen käsi- ja jalkaliikkeessä on nähtävänä tiedekunnan kansliassa. Työn ohjaajat professori Janne Avela ja LitT Mikko Virmavirta sekä oppiaineen pääedustaja professori Janne Avela puoltavat jatko-opintosuunnitelman hyväksymistä. Jatkokoulutustyöryhmä on hyväksynyt suunnitelman

17 17(19) Esitys: Hyväksyttäneen tekniikan lisensiaatti Ahti Rahikaisen jatko-opintosuunnitelma filosofian tohtorin tutkintoa varten liitteen 22/1 mukaisesti. 23 TtM Kirsi Vasalan jatko-opintosuunnitelman hyväksyminen TtM Kirsi Vasala esittää tiedekunnalle hyväksyttäväksi jatko-opintosuunnitelmansa terveystieteiden tohtorin tutkintoa varten liitteen 23/1 mukaisesti. Fysioterapian alaan kuuluva tutkimussuunnitelma, jonka aiheena on Moniammatillisien laitos- ja avokuntoutusmuotojen vertailu vaikuttavuuden näkökulmasta. Satunnaistettu kontrolloitu tutkimus niskaoireisille on nähtävänä tiedekunnan kansliassa. Työn ohjaajat professori Esko Mälkiä ja TtT Tuulikki Sjögren sekä oppiaineen pääedustaja professori Ari Heinonen puoltavat jatko-opintosuunnitelman hyväksymistä. Jatkokoulutustyöryhmä on hyväksynyt suunnitelman Esitys: 1. Päätettäneen ottaa asia kiireellisenä esityslistalle ja päätettäväksi. 2. Hyväksyttäneen TtM Kirsi Vasalan jatko-opintosuunnitelma terveystieteiden tohtorin tutkintoa varten liitteen 23/1 mukaisesti. Päätös: 1. Päätettiin. 2. Hyväksyttiin. 24 Luvan myöntäminen THM Sirpa Laitinen-Väänäselle saattaa väitöskirjatutkimuksen käsikirjoitus julkisesti tarkastettavaan muotoon THM Sirpa Laitinen-Väänänen anoo tiedekunnalta lupaa fysioterapian väitöskirjatutkimuksen käsikirjoituksen The construction of supervision and physiotherapy expertise: A qualitative study of physiotherapy students learning sessions in clinical education saattamiseksi julkisesti tarkastettavaan muotoon. Tiedekunnan dekaanin määräämien esitarkastajien Ph.D. Barbara Richardson in ja professori Elizabeth Mostrom in lausunnot ovat liitteinä 24/1 ja 24/2. Esitys: Myönnettäneen THM Sirpa Laitinen-Väänäselle lupa saattaa väitöskirjatutkimuksen käsikirjoitus julkisesti tarkastettavaan muotoon. Päätös: Myönnettiin. 25 TtM Ulla Nuutisen lisensiaatintutkimuksen hyväksyminen ja arvostelu TitM Ulla Nuutisen lisensiaatintutkimuksen Fysioterapiaopiskelijoiden työharjoittelun ohjaustilanteet dekaanin määräämä tarkastaja erikoistutkija, KT Anneli Sarja on tarkastanut työn pidetyssä tarkastustilaisuudessa.

18 18(19) Tarkastajan lausunto on liitteenä 25/1. Päätös: Hyväksyttiin arvolauseella cum laude approbatur. 26 LitM Riikka Kivelän väitöskirjan hyväksyminen ja arvostelu LitM Riikka Kivelä on julkisessa tarkastustilaisuudessa puolustanut väitöskirjaksi tarkoitettua liikuntafysiologian tutkimusta Blood and lymphatic vessels and their growth factors in skeletal muscle: effects of exercise and diabetes. Tiedekunnan dekaanin määräämän vastaväittäjän Dr. Maggie D. Brown in lausunto on liitteenä 26/1. Päätös: Hyväksyttiin arvolauseella eximia cum laude approbatur. 27 TtM Jaana Paltamaan väitöskirjan hyväksyminen ja arvostelu TtM Jaana Paltamaa on julkisessa tarkastustilaisuudessa puolustanut väitöskirjaksi tarkoitettua fysioterapian tutkimusta Assessment of physical functioning in ambulatory persons with multiple sclerosis. Aspects of reliability, responsiveness, and clinical usefulness in the ICF framework. Tiedekunnan dekaanin määräämän vastaväittäjän professori Lotta Widén Holmqvist in lausunto on liitteenä 27/1. Päätös: Hyväksyttiin arvolauseella eximia cum laude approbatur. 28 LitT-tutkinto LitM Riikka Kivelä anoo tiedekunnalta tiedekuntaneuvoston hyväksymän jatko-opintosuunnitelman mukaan suorittamaansa liikuntatieteiden tohtorin tutkintoa. Hänen väitöskirjansa on hyväksyttävänä tämän kokouksen asiana 26. Esitys: Myönnettäneen LitM Riikka Kivelälle anottu liikuntatieteiden tohtorin tutkinto. Päätös: Myönnettiin. 29 TtT-tutkinto THM Jaana Paltamaa anoo tiedekunnalta tiedekuntaneuvoston hyväksymän jatko-opintosuunnitelman mukaan suorittamaansa terveystieteiden tohtorin tutkintoa. Hänen väitöskirjansa on hyväksyttävänä tämän kokouksen asiana 27. Esitys: Myönnettäneen THM Jaana Paltamaalle anottu terveystieteiden tohtorin tutkinto. Päätös: Myönnettiin. Tiedekunnassa 17. kesäkuuta 2008

19 19(19) Vakuudeksi Dekaani Lasse Kannas Esittelijä, hallintopäällikkö Heikki Herva Esittelijä, opintoasiainpäällikkö Juha Rantakari

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 6.11.2007 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 10 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-9 1-9

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 5 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 5 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 5 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 4.4.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 11.11.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 10 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-10 1-10

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 1 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 1 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 1 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 17.1.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 9 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 9 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 9 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 12.9.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 7.4.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 4 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas Varadekaani

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 23.1.2007 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 1 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-9 1-9

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 7 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 7 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 7 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 13.9.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 2 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 2 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 2 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 14.2.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 6.10.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 9 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1 16 1 16

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 4 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 6.4.2004 klo 13.15 Paikka: kokoushuone L-314 Jäsenet:

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 8 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 8 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 8 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 11.10.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 8.9.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 8 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas Varadekaani

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 20.3.2007 kello 13.15 Pöytäkirja Paikka L-314 N:o 3 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-7 1-7

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO TIEDEKUNTANEUVOSTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Kokous: Aika 15.1.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 1 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-8 1-8

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 10.11.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 10 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-13 1-13

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 9.10.2007 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 9 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-12 1-5;

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 15.5.2007 kello 13.35 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 5 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-14 1-14

Lisätiedot

sivu 1 Kokouksen päätösvaltaisuus 2 2 Opetusnäytteet lehtorin määräaikaiseen virkasuhteeseen OV05-07 englanninkielisessä

sivu 1 Kokouksen päätösvaltaisuus 2 2 Opetusnäytteet lehtorin määräaikaiseen virkasuhteeseen OV05-07 englanninkielisessä JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO TIEDEKUNTANEUVOSTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Kokous: Aika 11.12.2007 kello 8.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 11 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-21 1-21

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 13.1.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 1 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-11 1-11

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 10 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 10 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 10 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 13.12.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 20.2.2007 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 2 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-13 1-13

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 2 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 10.2.2004 klo 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L314 N:o 1

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L314 N:o 1 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikuntatieteellinen tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika: 17.01.2017 klo 14.15 PÖYTÄKIRJA Paikka: L314 N:o 1 Jäsenet: Läsnä Osallistui Professori Lasse Kannas 1-12 1-12 Professori

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 16.6.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 7 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1 19 1 19

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 6 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 6 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 6 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 9.5.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 10 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 10 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 10 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 10.10.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

Kutsu kokoukseen on lähetetty perjantaina 17. päivänä helmikuuta 2006. PÄÄTÖS: Todettiin päätösvaltaiseksi.

Kutsu kokoukseen on lähetetty perjantaina 17. päivänä helmikuuta 2006. PÄÄTÖS: Todettiin päätösvaltaiseksi. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUS PÖYTÄKIRJA Kokous: Keskiviikkona 22.2.2006 klo 13.15 N:o 10/2006 Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 Jouni Valjakka, p. (014) 260 1064, jouni.valjakka@adm.jyu.fi Läsnä: Rehtori

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 12.5.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 5 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-13 1-13

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 10.3.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 3 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1 13 1 13

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 2 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 2 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 2 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 15.2.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 5 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 5 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 5 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: maanantaina 16.5.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

Kutsu kokoukseen on lähetetty perjantaina 12. päivänä syyskuuta Todettiin päätösvaltaiseksi.

Kutsu kokoukseen on lähetetty perjantaina 12. päivänä syyskuuta Todettiin päätösvaltaiseksi. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUS PÖYTÄKIRJA Kokous: Keskiviikkona 17.9.2008 klo 13.15 N:o 28/2008 Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 Jouni Valjakka, p. (014) 260 1064, jouni.valjakka@adm.jyu.fi Läsnä: Rehtori

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 10.2.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 2 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1 9 1 9

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 7 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 7 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 7 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 13.6.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

\:7. Läsnä Osallistui 1-3;5-8 l-3; Professori Janne Avela Prefrsseri-+Gmme$uemi Yliopistotutkija Mikaela von Bonsdorff

\:7. Läsnä Osallistui 1-3;5-8 l-3; Professori Janne Avela Prefrsseri-+Gmme$uemi Yliopistotutkija Mikaela von Bonsdorff wäsrvlän ylloprsro Liikuntatieteellinen tiedekunta Kokous: Aika: 23.8.2016 Paikka: L3l4 Jäsenet: Professori Lasse Kannas Professori Pilvikki Heikinaro-Johansson Professori Keij o Häkkinen @inen Professori

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 11 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 11 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 11 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 14.11.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L314 N:o 7

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L314 N:o 7 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikuntatieteellinen tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika: 22.8.2017 klo 14.15 PÖYTÄKIRJA Paikka: L314 N:o 7 Jäsenet: Läsnä Osallistui Professori Lasse Kannas Professori Pilvikki

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 10 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 14.12.2004 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO TIEDEKUNTANEUVOSTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Kokous: Aika 8.4.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 4 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-10 1-10

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 11.9.2007 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 8 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-12 1-12

Lisätiedot

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 10

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 10 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikuntatieteellinen tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika: 13.11.2018 klo 14.15-14.45 PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 10 Läsnä Osallistui Jäsenet: Professori Ari Heinonen 1-11 1-11

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 7 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 14.9.2004 klo 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 9.12.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 11 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1 18 1

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 9 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 9.11.2004, klo 9.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 1 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 13.1.2004 klo 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO TIEDEKUNTANEUVOSTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Kokous: Aika 11.3.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 3 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-8 1-8

Lisätiedot

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 4

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 4 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikuntatieteellinen tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika: 17.4.2018 klo 14.15-15.00 PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 4 Läsnä Osallistui Jäsenet: Professori Ari Heinonen 1-7 1-7

Lisätiedot

Kokous: Keskiviikkona klo N:o 47/2006 Keuruun vanhassa pappilassa Jouni Valjakka, p. (014) ,

Kokous: Keskiviikkona klo N:o 47/2006 Keuruun vanhassa pappilassa Jouni Valjakka, p. (014) , JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUS PÖYTÄKIRJA Kokous: Keskiviikkona 13.12.2006 klo 13.15 N:o 47/2006 Keuruun vanhassa pappilassa Jouni Valjakka, p. (014) 260 1064, jouni.valjakka@adm.jyu.fi Läsnä: Rehtori Aino

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 7.10.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 9 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-6; 8-10

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 12 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 12 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 12 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 19.12.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 6

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 6 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikuntatieteellinen tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika: 12.6.2018 klo 14.15 PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 6 Läsnä Osallistui Jäsenet: Professori Ari Heinonen 1-8 1-8 Professori

Lisätiedot

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 7

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 7 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikuntatieteellinen tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika: 15.8.2018 klo 14.15-14.55 PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 7 Läsnä Osallistui Jäsenet: Professori Ari Heinonen 1-11 1-11

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 5 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 11.5.2004 klo 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

Sihteerinä ja pöytäkirjanpitäjänä Hallintopäällikkö Matti Pylvänäinen, ,

Sihteerinä ja pöytäkirjanpitäjänä Hallintopäällikkö Matti Pylvänäinen, , JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 9/2013 Kokous: Keskiviikko 16.10.2013 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 5 (FL226) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

1. Professorin virka, jonka ala on markkinointi, alan täsmennys kuluttajamarkkinointi ( alkaen/taloustieteiden tiedekunta)

1. Professorin virka, jonka ala on markkinointi, alan täsmennys kuluttajamarkkinointi ( alkaen/taloustieteiden tiedekunta) JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUS PÖYTÄKIRJA Kokous: Keskiviikkona 15.11.2006 klo 13.15 N:o 43/2006 Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 Jouni Valjakka, p. (014) 260 1064, jouni.valjakka@adm.jyu.fi Läsnä: Rehtori

Lisätiedot

Lapin yliopiston hallitus on kokouksessaan vahvistanut yliopistolain (645/97) 41 :n nojalla Lapin yliopiston johtosäännön.

Lapin yliopiston hallitus on kokouksessaan vahvistanut yliopistolain (645/97) 41 :n nojalla Lapin yliopiston johtosäännön. 1 341 3236 (Yliopistonkatu 8, E-siipi 3. kerros). Läsnä + (pj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston hallitus on kokouksessaan 17.12.2003 vahvistanut yliopistolain (645/97) 41 :n

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011 Kokous: Keskiviikko 26.1.2011 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 4 (FL227) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 6 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 15.6.2004 klo 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 8/2009, ASIALISTA

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 8/2009, ASIALISTA Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta 8/2009, 30.9.2009 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan valintaperusteet ja valittavien opiskelijoiden

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Esitys: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi dekaani ja sihteerit. Päätös: Esityksen mukainen.

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Esitys: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi dekaani ja sihteerit. Päätös: Esityksen mukainen. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kokous: Keskiviikko 23.1.2013 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 4 (FL227) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 21.8.2007 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 7 Läsnä Jäsenet: Osallistui Dekaani Lasse Kannas 1-10 1-10

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3/2012 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi-Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2009, ASIALISTA

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2009, ASIALISTA Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta 3/2009, 18.3.2009 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. KTT Janne Järvisen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimenpiteet 4. FT

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 9 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 9 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 9 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 8.11.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa (Yliopistonkatu 8, E siipi 3.kerros).

keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa (Yliopistonkatu 8, E siipi 3.kerros). LAPIN YLIOPISTO 1 Tuula Tolppi 341 3236 keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa Läsnä + (pj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston johtosäännön 33 :n 2 momentin

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 1 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 1 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 1 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 18.1.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

Sihteeri: Olli Nuutinen, puh. 3648,

Sihteeri: Olli Nuutinen, puh. 3648, JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 2/2009 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistai 10.2.2009 klo 9.00 Paikka: MaB 305 Läsnä: Jäsen Asiat: Varajäsen Asiat: Professori

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2008 Aika Tiistaina 1.4.2008 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO TIEDEKUNTANEUVOSTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Kokous: Aika 12.2.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 2 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-7 1-7

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit.

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 5/2016 Kokous: Keskiviikko 18.5.2016 klo 9.00 Paikka YN330 Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen varajäsen: Läsnä:

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO TIEDEKUNTANEUVOSTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Kokous: Aika 13.5.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 6 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-17 1-17

Lisätiedot

Lappalainen Raimo, Ph.D. Laukkanen Eila, LT Leiman Mikael, PsT

Lappalainen Raimo, Ph.D. Laukkanen Eila, LT Leiman Mikael, PsT JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUS PÖYTÄKIRJA Kokous: Keskiviikkona 16.8.2006 klo 14.00 N:o 32/2006 Konneveden tutkimusasema Erkki Tuunanen, p. (014) 260 1009, erkki.tuunanen@adm.jyu.fi Läsnä: Rehtori Aino

Lisätiedot

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 5

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 5 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikuntatieteellinen tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika: 14.5.2019 klo 14.15-14.45 PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 5 Läsnä Osallistui Jäsenet: Professori Ari Heinonen 1-7 1-7

Lisätiedot

Asianvalmistelija kohdissa 2-15 osastosihteeri Riitta Kuusimäki, puh. 3072,

Asianvalmistelija kohdissa 2-15 osastosihteeri Riitta Kuusimäki, puh. 3072, JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 6/2008 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistai 3.6.2008 klo 9.00 Paikka: MaB 305 Läsnä: Jäsen Asiat: Varajäsen Asiat: professori

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4/2011 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HUMANISTINEN TIEDEKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2006 TIEDEKUNTANEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HUMANISTINEN TIEDEKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2006 TIEDEKUNTANEUVOSTO JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HUMANISTINEN TIEDEKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2006 TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Tiistaina 2.5.2006 klo 14 Lyhty Jäsenet: Läsnä: Päätös: Dekaani Maarit Valo 1-28 1-28 Varadekaani Heikki Hanka

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit.

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 7/2017 Kokous: Keskiviikko 23.8.2017 klo 9.00 Paikka YN330 Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen varajäsen: Läsnä:

Lisätiedot

Hallintopäällikkö Heikki Herva Opintopäällikkö Päivi Saari. Sisällys. Liikuntatieteellinen tiedekunta

Hallintopäällikkö Heikki Herva Opintopäällikkö Päivi Saari. Sisällys. Liikuntatieteellinen tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikuntatieteellinen tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika: 12.3.2019 klo 11.30-12.00, 14.15-15.25 PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 3 (Näyteluento klo 11.30 salissa L 302) Läsnä Osallistui

Lisätiedot

Sihteeri: Olli Nuutinen, puh. 3648,

Sihteeri: Olli Nuutinen, puh. 3648, JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 6/2008 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistai 2.12.2008 klo 9.00 Paikka: MaB 305 Läsnä: Jäsen Asiat: Varajäsen Asiat: Professori

Lisätiedot

Virantäyttöseloste Tietoliikennetekniikan professorin virka nro 457

Virantäyttöseloste Tietoliikennetekniikan professorin virka nro 457 1/5 VAASAN YLIOPISTO Virantäyttöseloste Tietoliikennetekniikan professorin virka nro 457 Virka Tietoliikennetekniikan professorin virka on perustettu Vaasan yliopiston hallituksen 16.12.2005 tekemällä

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 3 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 3 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 3 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 14.3.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

Sihteeri: Olli Nuutinen, puh. 3648,

Sihteeri: Olli Nuutinen, puh. 3648, JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 1/2009 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistai 13.1.2009 klo 9.00 Paikka: MaB 305 Läsnä: Jäsen Asiat: Varajäsen Asiat: Professori

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 3.6.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 6 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1 14 1 14

Lisätiedot

7.3.2005. Helsingissä 7. maaliskuuta 2005 SUOMEN YLIOPISTOJEN REHTORIEN NEUVOSTO. Puolesta. Tapio Markkanen Pääsihteeri.

7.3.2005. Helsingissä 7. maaliskuuta 2005 SUOMEN YLIOPISTOJEN REHTORIEN NEUVOSTO. Puolesta. Tapio Markkanen Pääsihteeri. 7.3.2005 Yliopistojen rehtorien neuvoston työryhmä on rehtori Perttu Vartiaisen puheenjohdolla pohtinut yliopistojen opetus- ja tutkimusvirkarakennetta. Työryhmän raportti valmistui tammikuussa 2004, ja

Lisätiedot

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 5

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 5 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikuntatieteellinen tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika: 15.5.2018 klo 14.15-14.50 PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 5 Läsnä Osallistui Jäsenet: Professori Ari Heinonen 1-12 1-12

Lisätiedot

1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Muotoilun semantiikan ja historian dosentuuri

1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Muotoilun semantiikan ja historian dosentuuri HALLITUS 24.3.2004 Kokous 4/04 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Muotoilun semantiikan ja historian dosentuuri 4. Kulttuurimatkailun professorin viran muuttaminen

Lisätiedot

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L314 N:o 1

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L314 N:o 1 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikuntatieteellinen tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika: 23.1.2018 klo 12.15-13.20 PÖYTÄKIRJA Paikka: L314 N:o 1 Läsnä Osallistui Jäsenet: Professori Ari Heinonen 1-10 1-10

Lisätiedot

Paikka Uno Harva -sali, Assistentinkatu 7, 4. krs, huone 499

Paikka Uno Harva -sali, Assistentinkatu 7, 4. krs, huone 499 Pöytäkirja 6A/2015 1 (5) Johtokunnan kokous Aika maanantai 15.6.2015 klo 9.15 9.50 Paikka Uno Harva -sali, Assistentinkatu 7, 4. krs, huone 499 Valmistelija Minna Domander, hallintopäällikkö Läsnä Henri

Lisätiedot

Opetus ja tutkimusneuvosto Maire Syrjäkari Kokous 2/07

Opetus ja tutkimusneuvosto Maire Syrjäkari Kokous 2/07 LAPIN YLIOPISTO 1 341 3244 Läsnä + (pj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston johtosäännön 33 :n 2 momentin mukaan kutsu hallintoelimen kokoukseen on lähetettävä viimeistään kolme

Lisätiedot

Lastenpsykiatrian professorin/apulaisprofessorin (tenure track) osa-aikainen (50%) tehtävä: tehtäväntäyttöseloste

Lastenpsykiatrian professorin/apulaisprofessorin (tenure track) osa-aikainen (50%) tehtävä: tehtäväntäyttöseloste Lastenpsykiatrian professorin/apulaisprofessorin (tenure track) osa-aikainen (50%) tehtävä: tehtäväntäyttöseloste Terveystieteiden tiedekunnan dekaani on hyväksynyt selosteen 19.9.2018 tiedekuntaneuvostoa

Lisätiedot

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Pöytäkirja 7B/2016 1 (5) Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 24.8.2016 klo 9.15 9.40 Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Valmistelija Hanna Erola, opintopäällikkö Jäsenet

Lisätiedot

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 3

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 3 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikuntatieteellinen tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika: 13.3.2018 klo 14.15-15.10 PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 3 Läsnä Osallistui Jäsenet: Professori Ari Heinonen 1-8 1-8

Lisätiedot

Osastosihteeri Riitta Kuusimäki, puh. 3072,

Osastosihteeri Riitta Kuusimäki, puh. 3072, JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 3/2007 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistai 17.4.2007 klo 9.00 Paikka: MaB 305 Läsnä: Professori Risto Heiskala, pj. asiakohdissa

Lisätiedot

Ortodontian professorin tehtävä (32038 UEF): tehtäväseloste

Ortodontian professorin tehtävä (32038 UEF): tehtäväseloste Ortodontian professorin tehtävä (32038 UEF): tehtäväseloste Terveystieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto käsitellyt selosteen kokouksessaan 25.3.2015. 1. Tehtävän ala, tehtävämääritys sekä tehtävän

Lisätiedot

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 28.5.2008 6/08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Oikeustieteiden tiedekunnan dekaanin

Lisätiedot

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Pöytäkirja 11B/2015 1 (5) Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 16.12.2015 klo 9.15 9.55 Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Valmistelija Hanna Erola, opintopäällikkö Läsnä

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HUMANISTIS-YHTEISKUNTATIETEELLINEN TIEDEKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 TIEDEKUNTANEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HUMANISTIS-YHTEISKUNTATIETEELLINEN TIEDEKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 TIEDEKUNTANEUVOSTO JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HUMANISTIS-YHTEISKUNTATIETEELLINEN TIEDEKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Keskiviikkona 14.9.2016 klo 10 Lyhty Jäsenet: Läsnä: Päätös: Dekaani Minna-Riitta Luukka,

Lisätiedot

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Pöytäkirja 6A/2011 1 (5) Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 1.6.2011 klo 9.15 10.15 Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Valmistelija Minna Domander, hallintopäällikkö

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Kasvatustieteen, erityisesti biologian didaktiikan dosentuuri. 5 Finanssioikeuden professorin virka

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Kasvatustieteen, erityisesti biologian didaktiikan dosentuuri. 5 Finanssioikeuden professorin virka HALLITUS kokous 11/09 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Kasvatustieteen, erityisesti biologian didaktiikan dosentuuri 4 Ympäristösosiologian dosentuuri 5 Finanssioikeuden

Lisätiedot