JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta"

Transkriptio

1 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika kello Pöytäkirja Paikka L-314 N:o 3 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas Professori Keijo Häkkinen Professori Harri Suominen Professori (ma) Kimmo Suomi 1-2; ; 4-7 Professori Hannu Itkonen Yliassistentti Kalervo Ilmanen Yliassistentti (ma) Tiina-Mari Lyyra Lehtori Ilkka Keskinen Opiskelija Kasper Mäkelä Opiskelija Taru Andersson Opiskelija Sanna P. Niemi Opiskelija Petter Kukkonen Esittelijät: Hallintopäällikkö Roope Nieminen, asiat 1-4; 7 Opintoasiainpäällikkö Juha Rantakari, asiat 5-6 Pöytäkirjanpitäjä: Amanuenssi (ma) Pirjo Koikkalainen sivu 1 Kokouksen päätösvaltaisuus 1 2 LitT Xiaolin Yangin nimittäminen liikuntapedagogiikan dosentiksi, erityisalana väestön liikunta-aktiivisuuden tutkimus 2 3 Professorin virka, jonka ala on liikuntasuunnittelu (vakanssinro 00092); virkaehdotus 3 4 Viranhoitojärjestelyjä Tutkijan määräaikainen virkasuhde OV04 ajaksi Suunnittelijan määräaikainen virkasuhde MV06 ajaksi Lehtorin määräaikainen virkasuhde OV05, jonka ala on liikuntarytmiikka (vakanssinro 10629) ajaksi Lehtorin määräaikainen virkasuhde OV05, jonka ala on liikuntapsykologia (vakanssinro 10484) ajaksi Luvan myöntäminen LitL Sirkka Salonen-Nummelle saattaa väitöskirjatutkimuksen käsikirjoitus julkisesti tarkastettavaan muotoon 7 6 Luvan myöntäminen LitL Lasse Mikkelssonille saattaa väitöskirjatutkimuksen käsikirjoitus julkisesti tarkastettavaan muotoon 7 7 Tiedekunnan kannanotto yliopiston hallitukselle Sotkamon kunnan myöntämän lahjoituksen vastaanottamiseksi 7 1 Kokouksen päätösvaltaisuus Kutsut kokoukseen on lähetetty keskiviikkona 14. maaliskuuta Päätös: Todettiin päätösvaltaiseksi.

2 2(8) 2 LitT Xiaolin Yangin nimittäminen liikuntapedagogiikan dosentiksi, erityisalana väestön liikunta-aktiivisuuden tutkimus Vireille ja viimeksi esillä LitT Xiaolin Yang on jättänyt tiedekunnalle hakemuksen tulla nimitetyksi liikuntapedagogiikan dosentiksi, erityisalana väestön liikunta-aktiivisuuden tutkimus. Yliopistoasetuksen (115/1998) 8 :n mukaan dosentiksi voidaan hakemuksesta nimittää henkilö, jolla on perusteelliset tiedot omalta alaltaan, julkaisuilla ja muilla tavoin osoitettu kyky itsenäiseen tieteelliseen tutkimustyöhön ja hyvä opetustaito. Hakijan tieteellisestä pätevyydestä on hankittava lausunto vähintään kahdelta asiantuntijalta, jollei lausunnon hankkimista pidetä erityisestä syystä tarpeettomana. Asiantuntijan esteellisyydestä on voimassa, mitä hallintomenettelylain (598/82) 10 :ssä säädetään. Hakijan on annettava julkinen opetusnäyte, jollei sitä erityisestä syystä pidetä tarpeettomana. Korkeakoulujen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista ja tehtävistä annetun asetuksen (309/1993) muuttamisesta annetun asetuksen (463/1998) 15 :n mukaan yliopistojen opetus- ja tutkimusvirkoihin vaaditaan riittävä suomen kielen taito ja kyky ymmärtää ruotsin kieltä. Dosentilta vaaditaan sama kielitaito kuin kunkin korkeakoulun tai yksikön opetus- ja tutkimusvirkoihin vaaditaan. Kelpoisuusasetuksen 16 :n ja kielitaitolain (424/2003) 17 :n 2 momentin mukaan riittävä suomen kielen taito on henkilöllä, jolla on suomen ja ruotsin kielen taidon osoittamisesta valtionhallinnossa annetun kielitutkintoasetuksen (481/2003) mukainen erinomainen suomen kielen kirjallinen ja suullinen taitoa taikka joka on saanut koulusivistyksensä suomen kielellä. Jyväskylän yliopiston opetus- ja tutkimusvirkoihin vaadittava kyky ymmärtää ruotsin kieltä on henkilöllä, jolla on kielitutkintoasetuksen (481/2003) mukainen ruotsin kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito. Vaadittava kyky ymmärtää ruotsin kieltä voidaan osoittaa myös yliopiston hallintojohtosäännön 52 :ssä määrätyllä tavalla. Ulkomaalainen sekä Suomen kansalainen, joka ei ole syntyperäinen, voidaan nimittää virkaan sen estämättä, että hän ei ole osoittanut suomen ja ruotsin kielen taitoa. Tiedekuntaneuvosto on kokouksessaan todennut, että liikuntapedagogiikan dosentuuri, erityisalana väestön liikunta-aktiivisuuden tutkimus, on tarpeellinen opetuksen ja tutkimustyön kannalta. Tiedekuntaneuvoston kokouksessaan valitsemat asiantuntijat dosentti Mikael Fogelholm ja professori Bart Vanreusel pitävät lausunnoissaan LitT Xiaolin Yangia tieteellisesti pätevänä hakemaansa liikuntapedagogiikan dosentuuriin, erityisalana väestön liikunta-aktiivisuuden tutkimus. Tiede-

3 3(8) kuntaneuvosto on kokouksessaan kuunnellut Yangin näyteluennon ja arvioinut sen hyväksi. Yhteenveto LitT Xiaolin Yangin ansioista on liitteenä 2/1. Asiantuntijoiden lausunnot ovat liitteinä 2/2-3. Esitys: 1. Todettaneen, että LitT Xiaolin Yangilla on Jyväskylän yliopiston opetus- ja tutkimusvirkoihin vaadittava kielitaito, perusteelliset tiedot omalta alalta, kyky itsenäiseen tieteelliseen tutkimustyöhön sekä hyvä opetustaito. 2. Todettaneen, että Yang täyttää kaikki dosentilta edellytettävät kelpoisuusehdot ja nimitettäneen hänet liikuntapedagogiikan dosentiksi, erityisalana väestön liikunta-aktiivisuuden tutkimus ajaksi Päätös: 1. Todettiin. 2. Todettiin ja nimitettiin. 3 Professorin virka, jonka ala on liikuntasuunnittelu (vakanssinro 00092); virkaehdotus Vireille ja esillä ja Jyväskylän yliopistoon on asetuksella n:o 128/1974 perustettu liikuntasuunnittelun apulaisprofessorin virka, joka on muutettu yliopiston hallituksen tekemällä päätöksellä palkkaluokkaan A 26 kuuluvaksi liikuntasuunnittelun professorin viraksi. Virka on sijoitettu liikunta- ja terveystieteiden tiedekuntaan liikuntatieteiden laitokselle. Virka on tullut avoimeksi viran haltijan professori Kalevi Olinin irtisanouduttua siitä Yliopiston rehtori on hyväksynyt liikuntasuunnittelun professorin virantäyttöselosteen tekemällään päätöksellä. Virkaa haki päättyneen määräajan kuluessa LitT, dosentti Kimmo Suomi. Tiedekuntaneuvosto valitsi kokouksessaan varsinaisiksi asiantuntijoiksi professori Helka-Liisa Hentilän (Oulun yliopisto) ja professori Anne Hailan (Helsingin yliopisto). Molemmat asiantuntijat ovat antaneet lausuntonsa hakijan kelpoisuudesta virkaan. Korkeakoulun professorin ja apulaisprofessorin viran täyttämisestä annetun asetuksen (1581/91) 15 :n mukaan asiantuntijalausunnot saatuaan liikuntaja terveystieteiden tiedekunta tekee korkeakoulun professorin ja apulaisprofessorin viran täyttämisestä annetun lain (856/91, muutettu 648/97) 9 :ssä tarkoitetun virkaehdotuksen tai, jos ketään ei voida asettaa ehdolle virkaan, päätöksen virantäyttöasian raukeamisesta. Hakijoiden kelpoisuudesta virkaan ei päätetä erikseen.

4 4(8) Liitteet: Liite 3/1 Esittelijän päätösmuistio Liite 3/2 Yhteenveto hakijoiden ansioista Liite 3/3-4 Asiantuntijoiden lausunnot Hakemusasiakirjat ovat nähtävänä tiedekunnan kansliassa. Esitys: Asetettaneen LitT, dosentti Kimmo Suomi ensimmäiselle ja ainoalle ehdokassijalle professorin virkaan, jonka ala on liikuntasuunnittelu (vakanssinro 00092) ja esitettäneen yliopiston hallitukselle, että hänet nimitetään tähän virkaan alkaen. Päätös: Päätettiin esittää yliopiston hallitukselle esityksen mukaisesti. 4 Viranhoitojärjestelyjä 4.1 Tutkijan määräaikainen virkasuhde OV04 ajaksi Määräaikaisuuden perusteena on yliopiston sisäinen rehtorin rahoittama liikuntataitojen oppimisen tutkimushanke. Liikuntatieteiden laitoksen johtaja professori Kimmo Suomi esittää, että virkasuhteeseen nimitetään edelleen LitM Olavi Pajala. Pajala on ollut nimitettynä vastaavaan virkasuhteeseen lähtien. Henkilöstöjohtaja on antanut tiedekunnalle luvan ryhtyä virkasuhteen täyttämiseen sitä haettavaksi julistamatta. Esitys: Nimitettäneen LitM Olavio Pajala tutkijan määräaikaiseen virkasuhteeseen OV04 ajaksi Päätös: Nimitettiin. 4.2 Suunnittelijan määräaikainen virkasuhde MV06 ajaksi Määräaikaisuuden perusteena on opetusministeriön rahoittama määräaikainen Lipas liikuntapaikat.fi paikkatietojärjestelmän suunnittelu- ja kehittämishanke. Liikuntatieteiden laitoksen johtaja professori Kimmo Suomi esittää, että virkasuhteeseen nimitetään edelleen fil. yo Rainer Koreasalo. Koreasalo on ollut nimitettynä vastaavaan virkasuhteeseen lähtien. Henkilöstöjohtaja on antanut tiedekunnalle luvan ryhtyä virkasuhteen täyttämiseen sitä haettavaksi julistamatta. Esitys: Nimitettäneen fil. yo Rainer Koreasalo suunnittelijan määräaikaiseen virkasuhteeseen MV06 ajaksi Päätös: Nimitettiin. 4.3 Lehtorin määräaikainen virkasuhde OV05, jonka ala on liikuntarytmiikka (vakanssinro 10629) ajaksi Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus (Pipsa Nieminen).

5 5(8) Virkasuhteen tehtäväpiirinä on rytmisen liikunnan, erityisesti tanssin opetus ja tanssipedagogiikan opetuksen kehittäminen sekä mahdolliset muut liikuntapedagogiikan opetustehtävät. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston tekemän päätöksen mukaisesti virkasuhteeseen nimitettävältä vaaditaan käytännöllinen perehtyneisyys tehtäväalaan. Käytännöllistä perehtyneisyyttä arvioitaessa otetaan huomioon mm. hakijoiden opettajankoulutus, opettajakokemus ja opettajankoulutuskokemus. Virkasuhde on ollut aikaisemmin haettavana, jolloin sitä haki päättyneen määräajan kuluessa ainoana hakijana LitL Mariana Siljamäki. Tiedekuntaneuvosto on kokouksessaan todennut, että Siljamäki on kelpoinen lehtorin virkasuhteeseen, jonka ala on liikuntarytmiikka. Hänellä on suoritettujen opintojen perusteella monipuolinen virkasuhteen tehtäväpiirin tuntemus ja hallinta sekä aikaisemman työkokemuksen perusteella hyvä käytännöllinen perehtyneisyys tehtäväalaan ja kyky virkasuhteeseen kuuluvien tehtävien menestykselliseen hoitamiseen. Yliopiston hallitus on kokouksessaan nimittänyt Siljamäen vastaavaan virkasuhteeseen ajaksi ja kokouksessaan ajaksi Liikuntakasvatuksen laitoksen johtaja professori Kimmo Suomi esittää, että virkasuhteeseen nimitetään edelleen LitL Mariana Siljamäki. Siljamäki on ollut nimitettynä vastaavaan virkasuhteeseen lähtien. Yhteenveto Siljamäen ansioista on liitteenä 4.3/1. Esitys: Esitettäneen yliopiston hallitukselle, että LitL Mariana Siljamäki nimitetään lehtorin määräaikaiseen virkasuhteeseen OV05, jonka ala on liikuntarytmiikka (vakanssinro 10629) ajaksi Päätös: Päätettiin esittää yliopiston hallitukselle esityksen mukaisesti. 4.4 Lehtorin määräaikainen virkasuhde OV05, jonka ala on liikuntapsykologia (vakanssinro 10484) ajaksi Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus (Jarmo Liukkonen). Viran ollessa aikaisemmin haettavana vakinaista täyttöä varten sitä hakivat päättyneen määräajan kuluessa LitT, dosentti Jarmo Liukkonen, FT, Lto Rauno Pietiläinen ja FT Montse Ruiz. Yliopiston hallitus nimitti tiedekunnan esityksestä virkaan alkaen hakijoista LitT, dosentti Jarmo Liukkosen. Virantäyttösuunnitelman mukaan viran haltijan edellytetään osallistuvan liikuntapsykologian perusopetukseen, opinnäytetöiden ohjaamiseen ja tutkijakoulutukseen sekä tutkimus- ja opetusyhteistyön kehittämiseen yhdessä tiedekunnan muiden opettajien ja tutkijoiden kanssa. Tehtäviin sisältyy lisäksi Viveca-rakennuksen liikuntapsykologian tutkimuslaboratorion toiminnan kehittäminen ja koordinointi.

6 6(8) Tiedekuntaneuvosto on kokouksessaan todennut Pietiläisen täyttävän kaikki liikuntapsykologian lehtorin virkaan vaadittavat kelpoisuusvaatimukset. Yliopiston hallitus on kokouksessaan nimittänyt Pietiläisen vastaavaan virkasuhteeseen ajaksi Liikuntatieteiden laitoksen johtaja professori Kimmo Suomi esittää, että virkasuhteeseen nimitetään edelleen FT Rauno Pietiläinen. Pietiläinen on ollut nimitettynä vastaavaan virkasuhteeseen lähtien. Pietiläinen on suorittanut yhteiskuntatieteiden kandidaatin tutkinnon 1976 (JY) ja psykologian lisensiaatin tutkinnon 1995 (JY) ja filosofian tohtorin tutkinnon 2005 (LY). Lisäksi hän suorittanut lastentarhaopettajatutkinnon 1974 sekä ammatillisten ja yleissivistävien aineiden opettajien pedagogiset opinnot 1976 (JY). Hän on toiminut erilaisissa psykologian yms. opettajan tai kouluttajan tehtävissä mm. Kemin kaupungin, Kemin terveydenhuoltooppilaitoksen, Länsi-Lapin Ammatillisen Aikuiskoulutuskeskuksen ja Peräpohjolan opiston palveluksessa vuosina Pietiläinen on toiminut psykologin tai ammatinvalintapsykologin tehtävissä mm. Kemin kaupungin, Kemin työvoimatoimiston palveluksessa vuosina ja Lisäksi hän toiminut psykologina Kalixissa, Ruotsissa vuosina yhteensä 3 v 6 kk. Hän toiminut myös Ulkoministeriön erityisasiantuntijana Pietarissa vuosina sekä Kemi-Tornion ammattikorkeakoulun kuntayhtymässä toimialajohtajana Liikuntapsykologian lehtorin määräaikaisessa virkasuhteessa liikuntakasvatuksen/liikuntatieteiden laitoksella Pietiläinen on toiminut alkaen, jolloin hänen tehtäviinsä on kuulunut mm. Viveca-rakennuksen liikuntapsykologian tutkimuslaboratorion toiminnan kehittäminen. Hän on toiminut liikuntapsykologian lehtorin viranhoitokaudella myös Vivecan liikuntapsykologian laboratorion ja motorisen oppimisen keskuksen kehittämistyöstä vastaavana koordinaattorina. Hän on antanut tiedekunnalle hyvän näyteluennon liikuntapsykologian lehtorin virkaa varten aiheesta Johdatus liikuntapsykologiaan. Pietiläisen aloitteesta ja hänen avullaan on perustettu urheiluopisto Kisakeskukseen maan ensimmäinen urheilupsykologian ja testauksen keskus vuonna Hän on osallistunut aktiivisesti valmentajien ja urheilijoiden liikunta- /urheilupsykologisen koulutukseen ja hankkinut näin myös käytännöllisen perehtyneisyyden viran tehtäväalaan. Jyväskylän yliopiston opetus- ja tutkimusvirkoihin vaadittava ruotsinkielen kielikoe on suoritettu Yhteenveto Pietiläisen ansioista on liitteenä 4.4/1. Esitys: Esitettäneen yliopiston hallitukselle, että FT Rauno Pietiläinen nimitetään lehtorin määräaikaiseen virkasuhteeseen OV05, jonka ala on liikuntapsykologia (vakanssinro 10484) ajaksi Päätös: Päätettiin esittää yliopiston hallitukselle esityksen mukaisesti.

7 7(8) 5 Luvan myöntäminen LitL Sirkka Salonen-Nummelle saattaa väitöskirjatutkimuksen käsikirjoitus julkisesti tarkastettavaan muotoon LitL Sirkka Salonen-Nummi anoo tiedekunnalta lupaa liikuntapedagogiikan väitöskirjatutkimuksen käsikirjoituksen Liikunnan löytöretki iltapäivätoimintaan. Liikuntakasvatuksen mahdollisuudet koulussa organisoidussa iltapäivätoiminnassa saattamiseksi julkisesti tarkastettavaan muotoon. Tiedekunnan dekaanin määräämien esitarkastajien professori (ma) Tapio Aittolan ja professori (ma) Heimo Nupposen lausunnot ovat liitteinä 5/1 ja 5/2. Esitys: Myönnettäneen LitL Sirkka Salonen-Nummelle lupa saattaa väitöskirjatutkimuksen käsikirjoitus julkisesti tarkastettavaan muotoon. Päätös: Myönnettiin. 6 Luvan myöntäminen LitL Lasse Mikkelssonille saattaa väitöskirjatutkimuksen käsikirjoitus julkisesti tarkastettavaan muotoon LitL Lasse Mikkelsson anoo tiedekunnalta lupaa liikuntapedagogiikan väitöskirjatutkimuksen käsikirjoituksen Koulun kuntotestistö aikuisiän kunnon ja terveyden ennustajana, 25 vuoden pitkittäistutkimus saattamiseksi julkisesti tarkastettavaan muotoon. Tiedekunnan dekaanin määräämien esitarkastajien dosentti Heikki Pekkarisen ja dosentti Seppo Miilunpalon lausunnot ovat liitteinä 6/1 ja 6/2. Esitys: Myönnettäneen LitL Lasse Mikkelssonille lupa saattaa väitöskirjatutkimuksen käsikirjoitus julkisesti tarkastettavaan muotoon. Päätös: Myönnettiin. 7 Tiedekunnan kannanotto yliopiston hallitukselle Sotkamon kunnan myöntämän lahjoituksen vastaanottamiseksi Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunnan liikuntabiologian laitos on toteuttanut Sotkamon kunnassa Vuokatissa Snowpolis-ympäristössä tutkimus- ja koulutustoimintaa, jonka rahoitus on hoidettu pääosin projekti- ja kuntarahoituksella. Toimintojen vakiinnuttamisesta on käyty neuvotteluja kunnan ja yliopiston edustajien kesken ja ratkaisuksi Sotkamon kunnan kunnanhallitus on kokouksessaan tehnyt päätöksen euron suuruisen lahjoituksen tekemisestä Jyväskylän yliopistolle. Lahjoitus toivotaan osoitettavan liikunta- ja terveystieteiden tiedekunnan liikuntabiologian laitokselle ja kohdistettavan professorin, jonka ala on liikuntabiologia erityisesti liikuntateknologia, määräaikaiseen virkasuhteeseen ajaksi Virkasuhteen sijoituspaikkana on Sotkamon kunta (Vuokatti). Esitys: 1. Päätettäneen ottaa asia kiireellisenä esittelylistalle ja päätettäväksi.

8 8(8) 2. Tiedekunta todennee kiitollisena Sotkamon kunnan tekemän lahjoituspäätöksen ja sen myötä mahdollistuvan liikuntabiologian laitoksen toteuttaman liikuntateknologian koulutuksen ja tutkimuksen jatkumisen ja vahvistumisen Sotkamon kunnan alueella ja esittäneen kannanottonaan yliopiston hallitukselle, että hallitus vastaanottaa Sotkamon kunnan kunnanhallituksen tekemän lahjoituksen. Päätös: 1. Päätettiin. 2. Esityksen mukaisesti Tiedekunnassa 20. maaliskuuta 2007 Vakuudeksi Dekaani Lasse Kannas Esittelijä, hallintopäällikkö Roope Nieminen Esittelijä, opintoasiainpäällikkö Juha Rantakari

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 11.11.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 10 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-10 1-10

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 6.11.2007 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 10 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-9 1-9

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 5 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 5 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 5 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 4.4.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 23.1.2007 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 1 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-9 1-9

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 9 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 9 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 9 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 12.9.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 1 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 1 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 1 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 17.1.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 6 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 6 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 6 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 9.5.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 2 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 10.2.2004 klo 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 2 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 2 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 2 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 14.2.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 8 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 8 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 8 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 11.10.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 20.2.2007 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 2 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-13 1-13

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 7 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 7 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 7 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 13.9.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 9.10.2007 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 9 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-12 1-5;

Lisätiedot

Kutsu kokoukseen on lähetetty perjantaina 12. päivänä syyskuuta Todettiin päätösvaltaiseksi.

Kutsu kokoukseen on lähetetty perjantaina 12. päivänä syyskuuta Todettiin päätösvaltaiseksi. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUS PÖYTÄKIRJA Kokous: Keskiviikkona 17.9.2008 klo 13.15 N:o 28/2008 Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 Jouni Valjakka, p. (014) 260 1064, jouni.valjakka@adm.jyu.fi Läsnä: Rehtori

Lisätiedot

Kutsu kokoukseen on lähetetty perjantaina 17. päivänä helmikuuta 2006. PÄÄTÖS: Todettiin päätösvaltaiseksi.

Kutsu kokoukseen on lähetetty perjantaina 17. päivänä helmikuuta 2006. PÄÄTÖS: Todettiin päätösvaltaiseksi. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUS PÖYTÄKIRJA Kokous: Keskiviikkona 22.2.2006 klo 13.15 N:o 10/2006 Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 Jouni Valjakka, p. (014) 260 1064, jouni.valjakka@adm.jyu.fi Läsnä: Rehtori

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 15.5.2007 kello 13.35 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 5 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-14 1-14

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 10 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 10 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 10 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 10.10.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 6.10.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 9 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1 16 1 16

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 7.10.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 9 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-6; 8-10

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO TIEDEKUNTANEUVOSTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Kokous: Aika 8.4.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 4 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-10 1-10

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 8.9.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 8 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas Varadekaani

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 10.11.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 10 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-13 1-13

Lisätiedot

keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa (Yliopistonkatu 8, E siipi 3.kerros).

keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa (Yliopistonkatu 8, E siipi 3.kerros). LAPIN YLIOPISTO 1 Tuula Tolppi 341 3236 keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa Läsnä + (pj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston johtosäännön 33 :n 2 momentin

Lisätiedot

Kokous: Keskiviikkona klo N:o 47/2006 Keuruun vanhassa pappilassa Jouni Valjakka, p. (014) ,

Kokous: Keskiviikkona klo N:o 47/2006 Keuruun vanhassa pappilassa Jouni Valjakka, p. (014) , JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUS PÖYTÄKIRJA Kokous: Keskiviikkona 13.12.2006 klo 13.15 N:o 47/2006 Keuruun vanhassa pappilassa Jouni Valjakka, p. (014) 260 1064, jouni.valjakka@adm.jyu.fi Läsnä: Rehtori Aino

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 7.4.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 4 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas Varadekaani

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 9 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 9.11.2004, klo 9.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 12.5.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 5 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-13 1-13

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 4 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 6.4.2004 klo 13.15 Paikka: kokoushuone L-314 Jäsenet:

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 6 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 6 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 6 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 7.6.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

Virantäyttöseloste Tietoliikennetekniikan professorin virka nro 457

Virantäyttöseloste Tietoliikennetekniikan professorin virka nro 457 1/5 VAASAN YLIOPISTO Virantäyttöseloste Tietoliikennetekniikan professorin virka nro 457 Virka Tietoliikennetekniikan professorin virka on perustettu Vaasan yliopiston hallituksen 16.12.2005 tekemällä

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 11 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 11 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 11 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 14.11.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO TIEDEKUNTANEUVOSTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Kokous: Aika 15.1.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 1 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-8 1-8

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2008 Aika Tiistaina 1.4.2008 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Lastenpsykiatrian professorin/apulaisprofessorin (tenure track) osa-aikainen (50%) tehtävä: tehtäväntäyttöseloste

Lastenpsykiatrian professorin/apulaisprofessorin (tenure track) osa-aikainen (50%) tehtävä: tehtäväntäyttöseloste Lastenpsykiatrian professorin/apulaisprofessorin (tenure track) osa-aikainen (50%) tehtävä: tehtäväntäyttöseloste Terveystieteiden tiedekunnan dekaani on hyväksynyt selosteen 19.9.2018 tiedekuntaneuvostoa

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 1 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 13.1.2004 klo 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 10 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 14.12.2004 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

Ortodontian professorin tehtävä (32038 UEF): tehtäväseloste

Ortodontian professorin tehtävä (32038 UEF): tehtäväseloste Ortodontian professorin tehtävä (32038 UEF): tehtäväseloste Terveystieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto käsitellyt selosteen kokouksessaan 25.3.2015. 1. Tehtävän ala, tehtävämääritys sekä tehtävän

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2009, ASIALISTA

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2009, ASIALISTA Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta 3/2009, 18.3.2009 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. KTT Janne Järvisen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimenpiteet 4. FT

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO TIEDEKUNTANEUVOSTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Kokous: Aika 11.3.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 3 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-8 1-8

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Kasvatustieteen, erityisesti biologian didaktiikan dosentuuri. 5 Finanssioikeuden professorin virka

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Kasvatustieteen, erityisesti biologian didaktiikan dosentuuri. 5 Finanssioikeuden professorin virka HALLITUS kokous 11/09 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Kasvatustieteen, erityisesti biologian didaktiikan dosentuuri 4 Ympäristösosiologian dosentuuri 5 Finanssioikeuden

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 16.6.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 7 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1 19 1 19

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 5 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 11.5.2004 klo 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Pöytäkirja 6A/2011 1 (5) Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 1.6.2011 klo 9.15 10.15 Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Valmistelija Minna Domander, hallintopäällikkö

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 4 Opintosuorituksia koskevan johtosäännön muutos. 6 Lapin yliopiston tilinpäätösasiakirjat vuodelta 2007

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 4 Opintosuorituksia koskevan johtosäännön muutos. 6 Lapin yliopiston tilinpäätösasiakirjat vuodelta 2007 HALLITUS Kokous 2/08 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Hallintotieteen yliopistonlehtorin virka 4 Opintosuorituksia koskevan johtosäännön muutos 5 Edustajan nimeäminen

Lisätiedot

1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Muotoilun semantiikan ja historian dosentuuri

1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Muotoilun semantiikan ja historian dosentuuri HALLITUS 24.3.2004 Kokous 4/04 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Muotoilun semantiikan ja historian dosentuuri 4. Kulttuurimatkailun professorin viran muuttaminen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011 Kokous: Keskiviikko 26.1.2011 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 4 (FL227) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 2 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 2 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 2 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 15.2.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 13.1.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 1 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-11 1-11

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 10.3.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 3 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1 13 1 13

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 10/2006 Aika Tiistaina 31.10.2006 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO TIEDEKUNTANEUVOSTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Kokous: Aika 17.6.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 7 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-29 1-29

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO TIEDEKUNTANEUVOSTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Kokous: Aika 13.5.2008 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 6 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-17 1-17

Lisätiedot

Sisätautien professorin tehtävä (32073 UEF/vaati 8-10): tehtäväntäyttöseloste

Sisätautien professorin tehtävä (32073 UEF/vaati 8-10): tehtäväntäyttöseloste Sisätautien professorin tehtävä (32073 UEF/vaati 8-10): tehtäväntäyttöseloste Terveystieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto on käsitellyt selosteen kokouksessaan 23.11.2016. 1. Tehtävän ala, tehtävämääritys

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 11.9.2007 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 8 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-12 1-12

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Muotoilun tutkimuksen professuuri. 4 Vertailevan yksityisoikeuden dosentuuri

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Muotoilun tutkimuksen professuuri. 4 Vertailevan yksityisoikeuden dosentuuri HALLITUS 2.3.2005 Kokous 03/05 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Muotoilun tutkimuksen professuuri 4 Vertailevan yksityisoikeuden dosentuuri 5 Kasvatustieteen, erityisesti

Lisätiedot

Lappalainen Raimo, Ph.D. Laukkanen Eila, LT Leiman Mikael, PsT

Lappalainen Raimo, Ph.D. Laukkanen Eila, LT Leiman Mikael, PsT JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUS PÖYTÄKIRJA Kokous: Keskiviikkona 16.8.2006 klo 14.00 N:o 32/2006 Konneveden tutkimusasema Erkki Tuunanen, p. (014) 260 1009, erkki.tuunanen@adm.jyu.fi Läsnä: Rehtori Aino

Lisätiedot

VIRANTÄYTTÖSELOSTE NYKYSUOMEN, ERITYISESTI SUOMEN AMMATTIKIELTEN PROFESSORIN VIRAN TÄYTTÄMISTÄ VARTEN

VIRANTÄYTTÖSELOSTE NYKYSUOMEN, ERITYISESTI SUOMEN AMMATTIKIELTEN PROFESSORIN VIRAN TÄYTTÄMISTÄ VARTEN 1 VAASAN YLIOPISTO Humanistinen tiedekunta VIRANTÄYTTÖSELOSTE NYKYSUOMEN, ERITYISESTI SUOMEN AMMATTIKIELTEN PROFESSORIN VIRAN TÄYTTÄMISTÄ VARTEN 1. Viran alaa tai tehtäväpiiriä ja sen täsmentämistä sekä

Lisätiedot

1. Professorin virka, jonka ala on markkinointi, alan täsmennys kuluttajamarkkinointi ( alkaen/taloustieteiden tiedekunta)

1. Professorin virka, jonka ala on markkinointi, alan täsmennys kuluttajamarkkinointi ( alkaen/taloustieteiden tiedekunta) JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUS PÖYTÄKIRJA Kokous: Keskiviikkona 15.11.2006 klo 13.15 N:o 43/2006 Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 Jouni Valjakka, p. (014) 260 1064, jouni.valjakka@adm.jyu.fi Läsnä: Rehtori

Lisätiedot

Lapin yliopiston hallitus on kokouksessaan vahvistanut yliopistolain (645/97) 41 :n nojalla Lapin yliopiston johtosäännön.

Lapin yliopiston hallitus on kokouksessaan vahvistanut yliopistolain (645/97) 41 :n nojalla Lapin yliopiston johtosäännön. 1 341 3236 (Yliopistonkatu 8, E-siipi 3. kerros). Läsnä + (pj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston hallitus on kokouksessaan 17.12.2003 vahvistanut yliopistolain (645/97) 41 :n

Lisätiedot

\:7. Läsnä Osallistui 1-3;5-8 l-3; Professori Janne Avela Prefrsseri-+Gmme$uemi Yliopistotutkija Mikaela von Bonsdorff

\:7. Läsnä Osallistui 1-3;5-8 l-3; Professori Janne Avela Prefrsseri-+Gmme$uemi Yliopistotutkija Mikaela von Bonsdorff wäsrvlän ylloprsro Liikuntatieteellinen tiedekunta Kokous: Aika: 23.8.2016 Paikka: L3l4 Jäsenet: Professori Lasse Kannas Professori Pilvikki Heikinaro-Johansson Professori Keij o Häkkinen @inen Professori

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 5 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 5 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 5 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: maanantaina 16.5.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 7 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 7 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 7 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 13.6.2006 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Esitys: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi dekaani ja sihteerit. Päätös: Esityksen mukainen.

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Esitys: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi dekaani ja sihteerit. Päätös: Esityksen mukainen. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kokous: Keskiviikko 23.1.2013 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 4 (FL227) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

sivu 1 Kokouksen päätösvaltaisuus 2 2 Opetusnäytteet lehtorin määräaikaiseen virkasuhteeseen OV05-07 englanninkielisessä

sivu 1 Kokouksen päätösvaltaisuus 2 2 Opetusnäytteet lehtorin määräaikaiseen virkasuhteeseen OV05-07 englanninkielisessä JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO TIEDEKUNTANEUVOSTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Kokous: Aika 11.12.2007 kello 8.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 11 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-21 1-21

Lisätiedot

Asialista 10A/ (6) Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149

Asialista 10A/ (6) Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Asialista 10A/2011 1 (6) Johtokunnan kokous Aika tiistai 25.10.2011 klo 9.15 Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Valmistelija Minna Domander, hallintopäällikkö Jäsenet

Lisätiedot

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Pöytäkirja 6A/2016 1 (5) Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 15.6.2016 klo 9.15 10.30 Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Valmistelija Minna Domander, hallintopäällikkö

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 10.2.2009 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 2 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1 9 1 9

Lisätiedot

14 17.02.2016. Seuraavien tehtävien osalta esitetään tehtäväalan ja tehtävämäärityksen uudelleen määrittely:

14 17.02.2016. Seuraavien tehtävien osalta esitetään tehtäväalan ja tehtävämäärityksen uudelleen määrittely: Filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvosto 14 17.02.2016 Tiedekunnassa vapautuneiden tehtävien tehtäväalan ja tehtävämäärityksen uudelleenmäärittelyn hyväksyminen Valmistelija hallintopäällikkö Kari Korhonen

Lisätiedot

Keuhkosairauksien professorin osa-aikainen (70%) tehtävä: tehtäväntäyttöseloste

Keuhkosairauksien professorin osa-aikainen (70%) tehtävä: tehtäväntäyttöseloste Keuhkosairauksien professorin osa-aikainen (70%) tehtävä: tehtäväntäyttöseloste Terveystieteiden tiedekunnan dekaani on hyväksynyt selosteen 22.2.2019 tiedekuntaneuvostoa kuultuaan. 1. Tehtävän ala, tehtävämääritys

Lisätiedot

Paikka Uno Harva -sali, Assistentinkatu 7, 4. krs, huone 499

Paikka Uno Harva -sali, Assistentinkatu 7, 4. krs, huone 499 Pöytäkirja 6A/2015 1 (5) Johtokunnan kokous Aika maanantai 15.6.2015 klo 9.15 9.50 Paikka Uno Harva -sali, Assistentinkatu 7, 4. krs, huone 499 Valmistelija Minna Domander, hallintopäällikkö Läsnä Henri

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HUMANISTINEN TIEDEKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2006 TIEDEKUNTANEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HUMANISTINEN TIEDEKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2006 TIEDEKUNTANEUVOSTO JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HUMANISTINEN TIEDEKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2006 TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Tiistaina 2.5.2006 klo 14 Lyhty Jäsenet: Läsnä: Päätös: Dekaani Maarit Valo 1-28 1-28 Varadekaani Heikki Hanka

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 8/2009, ASIALISTA

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 8/2009, ASIALISTA Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta 8/2009, 30.9.2009 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan valintaperusteet ja valittavien opiskelijoiden

Lisätiedot

Sihteerinä ja pöytäkirjanpitäjänä Hallintopäällikkö Matti Pylvänäinen, ,

Sihteerinä ja pöytäkirjanpitäjänä Hallintopäällikkö Matti Pylvänäinen, , JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 9/2013 Kokous: Keskiviikko 16.10.2013 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 5 (FL226) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Kasvatustieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Kasvatustieteiden tiedekunta 1 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Kasvatustieteiden tiedekunta Virantäyttöseloste professorin viran, jonka ala on erityispedagogiikka, täyttämistä varten (vakanssinumero 00070) 1. Viran ala ja tehtävät Jyväskylän

Lisätiedot

Sihteeri: Olli Nuutinen, puh. 3648,

Sihteeri: Olli Nuutinen, puh. 3648, JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 1/2009 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistai 13.1.2009 klo 9.00 Paikka: MaB 305 Läsnä: Jäsen Asiat: Varajäsen Asiat: Professori

Lisätiedot

Todettiin päätösvaltaiseksi.

Todettiin päätösvaltaiseksi. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUS PÖYTÄKIRJA Kokous: Keskiviikkona 10.12.2008 klo 13.15 N:o 35/2008 Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 Jouni Valjakka, p. (014) 260 1064, jouni.valjakka@adm.jyu.fi Läsnä: Rehtori

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 10/2007 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 10/2007 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 10/2007 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistai 4.12.2007 klo 9.00 Paikka: MaB 305 Läsnä: Professori Risto Heiskala, pj. asiat

Lisätiedot

Opetus- ja tutkimusneuvosto Tuula Tolppi

Opetus- ja tutkimusneuvosto Tuula Tolppi 1 LAPIN YLIOPISTO Tuula Tolppi 341 3236 Aika keskiviikko 26.1.2005 klo 10.00 Ravintola Felli Akvaario-kabinetti (Yliopistonkatu 8, päärakennus). Läsnä + (pj) +Päivi Naskali (vpj) =Kari E Nurmi +Marja Tuominen

Lisätiedot

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Asialista 9A/2014 1 (5) Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 24.9.2014 klo 9.15 Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Valmistelija Minna Domander, hallintopäällikkö Jäsenet

Lisätiedot

Johtosäännön 16 :n mukaan hallintoelin on päätösvaltainen kun läsnä on kokouksen puheenjohtajan lisäksi vähintään puolet muista jäsenistä.

Johtosäännön 16 :n mukaan hallintoelin on päätösvaltainen kun läsnä on kokouksen puheenjohtajan lisäksi vähintään puolet muista jäsenistä. 1 LAPIN YLIOPISTO 341 3236 Aika tiistai 22.3.2005 klo 12.00 Ravintola Felli Akvaario-kabinetti (Yliopistonkatu 8, päärakennus). Läsnä + (pj) =Päivi Naskali (vpj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kirurgian professorin määräaikainen tehtävä: tehtäväntäyttöseloste

Kirurgian professorin määräaikainen tehtävä: tehtäväntäyttöseloste Kirurgian professorin määräaikainen tehtävä: tehtäväntäyttöseloste Terveystieteiden tiedekunnan dekaani on hyväksynyt selosteen 27.2.2019 tiedekuntaneuvostoa kuultuaan. 1. Tehtävän ala, tehtävämääritys

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus HALLITUS Kokous 8/07 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Kasvatustieteen, erityisesti aikuiskoulutuksen professorin viran muuttaminen aikuiskasvatustieteen professorin

Lisätiedot

VIRANTÄYTTÖSELOSTE Kognitiotieteen professorin virka (viran numero 21442)

VIRANTÄYTTÖSELOSTE Kognitiotieteen professorin virka (viran numero 21442) HELSINGIN YLIOPISTO Käyttäytymistieteellinen tiedekunta VIRANTÄYTTÖSELOSTE Kognitiotieteen professorin virka (viran numero 21442) 1. Viran alaa, sen täsmentämistä ja tehtäväpiiriä sekä viran sijoittamista

Lisätiedot

7.3.2005. Helsingissä 7. maaliskuuta 2005 SUOMEN YLIOPISTOJEN REHTORIEN NEUVOSTO. Puolesta. Tapio Markkanen Pääsihteeri.

7.3.2005. Helsingissä 7. maaliskuuta 2005 SUOMEN YLIOPISTOJEN REHTORIEN NEUVOSTO. Puolesta. Tapio Markkanen Pääsihteeri. 7.3.2005 Yliopistojen rehtorien neuvoston työryhmä on rehtori Perttu Vartiaisen puheenjohdolla pohtinut yliopistojen opetus- ja tutkimusvirkarakennetta. Työryhmän raportti valmistui tammikuussa 2004, ja

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HUMANISTINEN TIEDEKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2009 TIEDEKUNTANEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HUMANISTINEN TIEDEKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2009 TIEDEKUNTANEUVOSTO JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HUMANISTINEN TIEDEKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2009 TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Tiistaina 20.10.2009 klo 14 Lyhty Jäsenet: Läsnä: Päätös: Dekaani Petri Karonen, pj. 1-12 1-12 Varadekaani Minna-Riitta

Lisätiedot

Professorin, sisätaudit, tehtävä: tehtäväntäyttöseloste

Professorin, sisätaudit, tehtävä: tehtäväntäyttöseloste Professorin, sisätaudit, tehtävä: tehtäväntäyttöseloste Terveystieteiden tiedekunnan dekaani on hyväksynyt selosteen 27.2.2019 tiedekuntaneuvostoa kuultuaan. 1. Tehtävän ala, tehtävämääritys sekä tehtävän

Lisätiedot

VIRANTÄYTTÖSELOSTE KANSANTALOUSTIETEEN PROFESSORIN VIRAN (nro 42) TÄYTTÄMISTÄ VARTEN

VIRANTÄYTTÖSELOSTE KANSANTALOUSTIETEEN PROFESSORIN VIRAN (nro 42) TÄYTTÄMISTÄ VARTEN VAASAN YLIOPISTO Kauppatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 7.2.2006 (1/6) VIRANTÄYTTÖSELOSTE KANSANTALOUSTIETEEN PROFESSORIN VIRAN (nro 42) TÄYTTÄMISTÄ VARTEN Virka Kansantaloustieteen professorin

Lisätiedot

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L314 N:o 7

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L314 N:o 7 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikuntatieteellinen tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika: 22.8.2017 klo 14.15 PÖYTÄKIRJA Paikka: L314 N:o 7 Jäsenet: Läsnä Osallistui Professori Lasse Kannas Professori Pilvikki

Lisätiedot

Dosentin arvoa henkilö on oikeutettu käyttämään myös eläkkeelle siirryttyään.

Dosentin arvoa henkilö on oikeutettu käyttämään myös eläkkeelle siirryttyään. 1/4 OHJEET DOSENTIN ARVOA HAKEVILLE 1. Kelpoisuusvaatimukset Yliopistolain (558/2009) 89 :n mukaan yliopisto voi hakemuksesta myöntää dosentin arvon henkilölle, jolla on perusteelliset tiedot omalta alaltaan,

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika 24.4.2007 kello 13.15 PÖYTÄKIRJA Paikka L-314 N:o 4 Läsnä Osallistui Jäsenet: Dekaani Lasse Kannas 1-16 1-16

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 9 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 9 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 9 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 8.11.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 5 Velvoiteoikeuden professorin viran tehtävien hoito

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 5 Velvoiteoikeuden professorin viran tehtävien hoito HALLITUS 19.4.2007 Kokous 4/07 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Johtamisen dosentuuri 4 Valtiosääntöoikeuden dosentuuri 5 Velvoiteoikeuden professorin viran tehtävien

Lisätiedot

Opetus ja tutkimusneuvosto Tuula Tolppi Kokous 10/05

Opetus ja tutkimusneuvosto Tuula Tolppi Kokous 10/05 1 341 3236 (Yliopistonkatu 8,E siipi 3.kerros) Läsnä + (pj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston johtosäännön 33 :n 2 momentin mukaan kutsu hallintoelimen kokoukseen on lähetettävä

Lisätiedot

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Asialista 3A/2015 1 (5) Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 11.3.2015 klo 9.15 Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Valmistelija Minna Domander, hallintopäällikkö Jäsenet

Lisätiedot

Professorin työsuhteinen tehtävä, jonka ala on liikuntapedagogiikka alkaen toistaiseksi.

Professorin työsuhteinen tehtävä, jonka ala on liikuntapedagogiikka alkaen toistaiseksi. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Suunnitelma professorin tehtävän täyttämisestä Professorin työsuhteinen tehtävä, jonka ala on liikuntapedagogiikka 1.8.2012 alkaen toistaiseksi.

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 3 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 3 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA n:o 3 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Nieminen, puh. 2003 Tiedekuntaneuvosto Rantakari, puh. 2004 Aika: tiistaina 22.3.2005 kello 13.15 Paikka: kokoushuone L-314

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/ (5) Opetuslautakunta NAL/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/ (5) Opetuslautakunta NAL/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/2015 1 (5) 227 Oikaisuvaatimus tuntiopettajaksi ottamisesta HEL 2015-010492 T 01 01 01 01 Päätös päätti kuntalain 89 :n nojalla hylätä ********** oikaisuvaatimuksen, jonka

Lisätiedot

Yleislääketieteen professorin tehtävä (31018 UEF) tehtäväntäyttöseloste

Yleislääketieteen professorin tehtävä (31018 UEF) tehtäväntäyttöseloste Yleislääketieteen professorin tehtävä (31018 UEF) tehtäväntäyttöseloste Terveystieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto käsitellyt selosteen kokouksessaan 28.1.2015. 1. Tehtävän ala, tehtävämääritys sekä

Lisätiedot

1 luku Tehtävät. Professorin tehtävät

1 luku Tehtävät. Professorin tehtävät Sibelius-Akatemian hallinnointiohjeen liite 9 Hallitus 25.1.2012 Päivitysvastuu: hallintojohtaja OPETUS- JA TUTKIMUSHENKILÖSTÖN REKRYTOINTISÄÄNTÖ 1 luku Tehtävät 1 Professorin tehtävät Professorin tehtävistä

Lisätiedot

(1/6) VAASAN YLIOPISTO Kauppatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 7.2.2006

(1/6) VAASAN YLIOPISTO Kauppatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 7.2.2006 VAASAN YLIOPISTO Kauppatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 7.2.2006 (1/6) VIRANTÄYTTÖSELOSTE LIIKETALOUSTIETEEN, ERITYISESTI LASKENTATOIMEN PROFESSORIN VIRAN (nro 68) TÄYTTÄMISTÄ VARTEN Virka Liiketaloustieteen,

Lisätiedot