ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY SAARIJÄRVEN KAUPUNGIN TYÖLLISYYSYKSIKÖN JA SSYP KEHITYS OY:N PALVELUISTA YRITYKSILLE JA TYÖNANTAJILLE

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY SAARIJÄRVEN KAUPUNGIN TYÖLLISYYSYKSIKÖN JA SSYP KEHITYS OY:N PALVELUISTA YRITYKSILLE JA TYÖNANTAJILLE"

Transkriptio

1 ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY SAARIJÄRVEN KAUPUNGIN TYÖLLISYYSYKSIKÖN JA SSYP KEHITYS OY:N PALVELUISTA YRITYKSILLE JA TYÖNANTAJILLE Saarijärven kaupungin ja SSYP Kehitys Oy:n lisäpanostukset työllisyyden ja yritystoiminnan kehittämiseen käynnistyivät loppukeväällä Kaupungin työllisyysyksikön uutena toimintamuotona alkoi yritysten kokonaisvaltainen palveluohjaus työllisyyskysymyksissä sekä kuntalisien laajentaminen koskemaan yrityksiä. SSYP Kehitys Oy lisäsi resursseja yrityksiin jalkautumiseen ja piilotyöpaikkojen etsintään sekä yritysneuvontaan. Kyselyn avulla haluttiin kartoittaa yritys- ja työnantaja-asiakkaiden tyytyväisyyttä julkisin varoin tuotettuihin kunnallisiin elinkeino- ja työllisyyspalveluihin ja samalla kehittää palveluita. Yrityksen ja työnantajan toimialan ja kokoluokan lisäksi haluttiin tietää onko palveluja käytetty vuosien 2015 ja 2016 aikana ja mistä tieto palvelujen olemassaolosta oli saatu. Palveluja käyttäneiden osalta selvitettiin tarkemmin mitä Saarijärven kaupungin työllisyysyksikön ja SSYP Kehitys Oy:n palveluja oli käytetty ja miten yritys tai työnantaja arvioi palvelujen laatua ja vaikuttavuutta. Kyselyssä haluttiin tietää myös miksi palveluja ei käytetty. SSYP Kehitys Oy toteutti lokakuussa 2015 erillisen kyselyn, jossa kartoitettiin saarijärveläisten yritysten kokemuksia kehittämisyhtiön palveluista. Kyselyjen vertailtavuuden vuoksi nyt toteutetun asiakastyytyväisyyskyselyn kysymysten asettelu oli samankaltainen. Avoin Wepropol-kysely toteutettiin Kysely lähetettiin muistutusviesteineen sähköpostilla 584 yritykselle. Kyselystä tiedotettiin myös Saarijärven kaupungin ja SSYP Kehitys Oy:n kotisivuilla ja facebook-profiilissa sekä Sampo-lehden tiedotteessa. Saarijärven noin 750 yrityksestä kyselyyn vastasi 50 (n. 7 %). Arvioitaessa palveluja asteikolla 1 4 Saarijärven kaupungin työllisyysyksikkö sai kokonaisarvosanaksi 3.04 ja SSYP Kehitys 2,71. Yrityksiä ja työnantajia pyydettiin arvioimaan palveluja alla olevin kysymyksin ja kriteerein. Vastaajille tarjottiin mahdollisuus myös palautteeseen ja kehittämisehdotuksiin, joista yhteenveto raportin lopussa.

2 Kuva 1: Yrityksen toimiala Kuva 2: Yritysten kokoluokka Kuva 3: Oletteko käyttänyt Saarijärven kaupungin työllisyysyksikön tai SSYP Kehitys Oy:n palveluja vuosien aikana?

3 Kuva 4: Mistä saitte tiedon neuvontapalvelun olemassaolosta? Kuva 5: Mitä palveluja olette käyttäneet vuoden aikana?

4 Kuva 6: Arvioikaa alla olevia tekijöitä Saarijärven kaupungin työllisyysyksikön palvelujen osalta. Kuva 7: Arvioikaa alla olevia tekijöitä Saarijärven kaupungin työllisyysyksikön palvelujen osalta.

5 Kuva 8: Arvioikaa alla olevia tekijöitä SSYP Kehitys Oy:n palvelujen osalta. Kuva 9: Arvioikaa alla olevia tekijöitä SSYP Kehitys Oy:n palvelujen osalta.

6 Kuva 10: Kertokaa miksi ette ole käyttänyt Saarijärven kaupungin työllisyysyksikön tai SSYP Kehitys Oy:n palveluja? Palautetta ja kehittämisehdotuksia Saarijärven kaupungin työllisyysyksikölle ja SSYP Kehitys OY:lle: - Toivoisimme sellaista palvelua, jossa tarvittaessa saisimme nimilistan vapaana olevista potentiaalisista työntekijöistä, joihin voisimme itse olla tarvittaessa yhteydessä ja löytää näin uusia työntekijöitä ikääntyvään tiimiimme. Olemme kiinnostuneita myös kouluttamaan motivoituneita työntekijöitä. - Hienoa toimintaa, vaikkakin annetut resurssit ovat täysin riittämättömiä. - Ruusuja Anna-Marilla ja Anulle. Hoitavat työnsä todella hyvin. Asiakaspalvelu erinomaista ja erittäin hyvä asiantuntemus. - Lopettakaa koko työllisyysyksikkö. - Tuntuu kuin kaupungille on tärkeämpää tyhjät tilat, kuin niissä toimisi jokin yritys. Ottakaa oppia vaikka Karstulasta tai Muuramesta tai ihan mistä vaan. - Varmaan teette parhaanne. Ei risuja.

7 - Työllisyyden hoitoon ei kannattaisi kehittää koko ajan jotain uutta ja käyttää rahaa uuden kehittämiseen. Saarijärvellä on paljon toimivia palveluja, joita voisi pienellä rahalla tehostaa ja parantaa. Kaupunki pysyköön lestissään. - Enemmän avointa tiedotusta. Salamyhkäisyys (kuka tukia saa, montako, millä perusteilla) herättää epäilyjä. - Yhdistykset pois yrityspuolelta. - Saarijärveläiset työttömät työnhakijat tarvitsevat työkokemusta, mieluiten oikeista työpaikoista. Työnantajana työkokemus merkkaa paljon henkilöiden työllistymisessä, mutta 6 kuukautta kaupungintalolla kopioijana tai jossakin kirpputorilla ei minun mielestä anna valmiutta kunnon töihin. Motivoiko sellainen työ eteenpäin? Työnhakijoille kaipaisin kunnon potkua persuuksille. - Informointi yrityksiin päin kehnoa. En ollut ikinä kuullutkaan. - Minulla on käsitys (ehkä väärä), että kun tarvitsen työntekijän sen pitää olla tuttu tai jonkun suosittelema. Jos saisin harjoittelijoita, niin voisi myös itse arvioida sopivatko meidän hommiin. Kuukauden harjoittelusta me ei hirveitä voittoja kääritä, koska työn opettamiseen ja valvontaan kuluu niin paljon aikaa, mutta ehkä löydettäisiin sopiva tyyppi jollakin aikataululla. - Työttömyydessä Saarijärvi on valtakunnan ykkönen. Ohittanut Sallan ja Sodankylänkin. Päättäjien pitäisi herätä ja jalkautua yrityksiin. Saarijärvellä on hyviä yrityksiä, mutta tällä politiikalla työpaikat vähenevät entisestään. - Onko yritysten ja kaupungin työllisyysyksikön välinen yhteistyö toimivaa ja tuottavaa tekemämme projektin johdosta annamme suuren kiitoksen SSYP Kehitykselle ja eritoten Mika Kärjen työpanostukselle. Risut tulee eritoten ELY-keskuksen ja muiden vastaavien osallisuudesta kyseiseen hankkeeseen, joka näin sivuhuomautuksena menisi perille SSYP Kehityksen välityksellä - Aika paljon on tehtäviä päällekkäin eli aika todelliseen, toimivien yritysten, kehittämiseen ei vaan riitä aika. - Homma on mielestäni suurimmaksi osaksi vero-eurojen tuhlausta, tulokset lähes mahdottomia mitata muulla kuin mutu tuntumalla. - Kaupungin markkinointi kuntoon!

8 - Kannustavampaa asennetta tarvittaisiin. Emme ole käyttäneet palveluita koska aiemmin ideamme on SSYP Kehityksen taholta tyrmätty täysin. Sanottiin ettei esim. ELY-keskuksen tukia saa hankkeisiimme mutta teimme itse hakemukset ja tuki myönnettiin. Lisäksi riskit arvioitiin SSYP Kehityksen taholta liian suuriksi mutta ainakin viimeiset 3 vuotta kyseinen homma on elättänyt 3 ihmistä ja suunta on koko ajan parempaan. Muutenkin tapaamisissa asenne SSYP:n puolelta on ollut hyvin vähättelevä ja alentava. - Mitä olette saanut aikaiseksi? - Ei SSYP:llä otettu tosissaan yrityksemme kehittämistä. - Matkailun tuominen hetkellisesti SSYP:n huomaan lamaannutti totaalisesti matkailun yhteistyön ja markkinoinnin. Matkailu kuuluisi SSYP:n hoitoon, ei jonkun dsihteerin neljänneksi lisätyöksi! Matkailuun liittyvien muutosten tiedottaminen oli ala-arvoista. - Matkailu unohdettu totaalisesti sekä kaupungilla että SSYP:ssä. Vähät matkailun rahat käytetään kulttuurikohteisiin, ei niihin, joissa oikeasti käy isompia määriä Saarijärvelle rahaa tuovia asiakkaita. - SSYP- kehitys on minun mielestäni vähän tavallisia yrityksiä korkeammalla oleva yritys. Tietääkö kaikki heistä mitä kaupungissa olevat yritykset todella tekevät tai osaavat? - Yleensäkin firmoissa voisi kiertää vuosittain kyselemässä kuulumisia ja kehitysehdotuksia. - Olisi hyvä jalkautua yrityksiin, vaikka aamukahville. Kehittämistä kyllä on mutta itselläni ei tahdo aika riittää varsinkaan tällä hetkellä kun tilauksia ja tarjouspyyntöjä tulee joka tuutista. - Tehkää hankinnat paikkakunnalta. - Saarijärvi on niin pieni kunta, ettei täällä tarvittaisi monen tasoisia työllisyys- kehitys ja kiinteistö yksiköitä. Virkamiehet niissä vain pelaavat aikaa ja varmentelevat omaa tonttiaan - Enemmän yhteistyötä vaikkapa Leader-rahoituksen turvin. Siellä on rahaa, jota ei kaikkea edes jaeta kun sitä ei haeta. Saarijärvellä tarvittaisiin henkilö joka huolehtisi Saarijärven kaupan ja matkailun markkinoinnista, suunnittelusta ja tapahtumien kehittämisestä, messuista markkinoista yms. tapahtumista. Tähän voisi hakea hanke rahaa. Yhdessä tekemisen kulttuurin kehittämistä. Yhteisiä kampanjoita tapahtumia mainostamista yms. Tätä voisi hallinnoida yrittäjäjärjestö. - Aktiivinen ote joka osa-alueella luo aktiivisuutta ympärilleen - Kassi käteen ja kaupalle.

ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY Yhteenvetoraportti N=75 Julkaistu: Vertailuryhmä: Kaikki vastaajat

ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY Yhteenvetoraportti N=75 Julkaistu: Vertailuryhmä: Kaikki vastaajat ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY Yhteenvetoraportti N=75 Julkaistu: 29.2015 Vertailuryhmä: Kaikki vastaajat Yrityksen toimiala Vastaus Lukumäärä Prosentti 20% 40% 60% 80% kauppa 12 16,00% matkailu 5 6,67% muut

Lisätiedot

Henkilökohtaisen avun keskus HENKKA

Henkilökohtaisen avun keskus HENKKA Henkilökohtaisen avun keskus HENKKA Asiakastyytyväisyyskysely henkilökohtaisille avustajille 2017 Taustatietoa Asiakastyytyväisyyskysely henkilökohtaisille avustajille toteutettiin Webropolkyselynä marraskuussa

Lisätiedot

Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelut asiakastyytyväisyyskyselyn 2015 havainnot

Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelut asiakastyytyväisyyskyselyn 2015 havainnot Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelut asiakastyytyväisyyskyselyn 201 havainnot KYSELYN TAVOITE JA TOTEUTUS Tavoitteena oli selvittää Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluiden vuoden 201 aikana asioineiden

Lisätiedot

Koillismaalaiset yritykset kaipaavat tietoa ja palvelua alueen yritysneuvontapalveluista

Koillismaalaiset yritykset kaipaavat tietoa ja palvelua alueen yritysneuvontapalveluista LEHDISTÖTIEDOTE, 28.11.2011 JULKAISUVAPAA HETI Yrityskyselyllä tietoa yritysneuvontapalvelusta Koillismaalaiset yritykset kaipaavat tietoa ja palvelua alueen yritysneuvontapalveluista Koillismaalaisille

Lisätiedot

YLEISTÄ TUTKIMUKSESTA

YLEISTÄ TUTKIMUKSESTA YLEISTÄ TUTKIMUKSESTA Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää yrityksen asiakastyytyväisyyttä. Tutkimus toteutettiin puhelinhaastatteluina elokuussa 2015. Vastaajille tarjottiin mahdollisuutta vastata kyselyyn

Lisätiedot

Kuntaraportti Karstula. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Karstula. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Karstula Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja

Lisätiedot

Kuntaraportti Muurame. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Muurame. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Muurame Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja

Lisätiedot

Kuntaraportti Saarijärvi. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Saarijärvi. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Saarijärvi Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien

Lisätiedot

Kuntaraportti Jyväskylä. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Jyväskylä. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Jyväskylä Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja

Lisätiedot

Kuntaraportti Hankasalmi. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Hankasalmi. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Hankasalmi Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien

Lisätiedot

Kuntaraportti. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Toivakka Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja

Lisätiedot

Kuntaraportti Petäjävesi. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Petäjävesi. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Petäjävesi Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien

Lisätiedot

Kuntaraportti Kinnula. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Kinnula. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Kinnula Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja

Lisätiedot

Osallisuuskysely 2015 Yli 65-vuotiaat vastaajat Elina Antikainen

Osallisuuskysely 2015 Yli 65-vuotiaat vastaajat Elina Antikainen Osallisuuskysely 2015 Yli 65-vuotiaat vastaajat 30.10.2015 Elina Antikainen 1. Ikäsi Yhteensä 34 vastaajaa, koko kyselyssä 332 2. Sukupuoli 3. Asuinalue (äänestysalueittain) Muut asuinalueet: Linnankoski

Lisätiedot

Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelut asiakastyytyväisyyskyselyn 2016 havainnot

Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelut asiakastyytyväisyyskyselyn 2016 havainnot Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelut asiakastyytyväisyyskyselyn 2016 havainnot KYSELYN TAVOITE JA TOTEUTUS Tavoitteena oli selvittää Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluiden vuoden 2016 aikana asioineiden

Lisätiedot

CASE SILLANRAKENTAJA. Työseminaari Euroopan Globalisaatiorahasto EGR Oulun seudun rakennemuutoksessa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus 22.5.

CASE SILLANRAKENTAJA. Työseminaari Euroopan Globalisaatiorahasto EGR Oulun seudun rakennemuutoksessa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus 22.5. CASE SILLANRAKENTAJA Työseminaari Euroopan Globalisaatiorahasto EGR Oulun seudun rakennemuutoksessa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus 22.5.2017 Eija Hämäläinen Asiakkuuspäällikkö Oulun Aikuiskoulutuskeskus

Lisätiedot

Yhteiskunnallinen yritystoiminta työllistämisen näkökulmasta

Yhteiskunnallinen yritystoiminta työllistämisen näkökulmasta Yhteiskunnallinen yritystoiminta työllistämisen näkökulmasta Satu Kaattari-Manninen Case Ektakompus Oulun kaupunki, Tekijäpuu - palvelu Yhteiskunnallisten yritysten superpäivä Kemissä 27.2.2013 Oulun yhteisötoiminta

Lisätiedot

Team Finland kansainvälisen kasvun tukena

Team Finland kansainvälisen kasvun tukena Team Finland kansainvälisen kasvun tukena Viennin rahoitusjärjestelyt Oulu, 14.4.2016 Juha Pulkkinen & Pauli Berg Sisältö Team Finland: Mikä, miksi, kenelle Mitä Team Finland tarjoaa viennin tueksi? Yritysten

Lisätiedot

Valmistu töihin! Kuopion opiskelijakyselyn tulokset 23.4.2012

Valmistu töihin! Kuopion opiskelijakyselyn tulokset 23.4.2012 Valmistu töihin! Kuopion opiskelijakyselyn tulokset 23.4.2012 1 Kyselyn toteuttaminen Valmistu töihin! -kyselyn kohderyhmänä olivat Savon ammattija aikuisopistossa sekä Savonia ammattikorkeakoulussa opiskelevat

Lisätiedot

Asiakaskyselyn 2014 tulokset

Asiakaskyselyn 2014 tulokset Asiakaskyselyn 2014 tulokset Työterveys Akaasia teki keväällä 2014 asiakaskyselyn. Kysely lähetettiin 664 työterveyshuollon asiakkaan yhteyshenkilölle Webropol kyselynä sähköpostin välityksellä. Kyselyyn

Lisätiedot

NEUVOA-ANTAVA KYSELY 2010

NEUVOA-ANTAVA KYSELY 2010 NEUVOA-ANTAVA KYSELY 2010 PALTAMON YRITTÄJIEN JA YRITTÄJÄJÄRJESTÖN YHTEISTYÖ TYÖVOIMATALON KANSSA Kysely postitettu 27.10.2010 Kyselyn saanut n. 111 yritystä (n=111) Yhteistyössä Kainuun Yrittäjien kanssa

Lisätiedot

2016 Orimattilan Vuokratalot Oy - Asukastyytyväisyyskysely

2016 Orimattilan Vuokratalot Oy - Asukastyytyväisyyskysely 2016 Orimattilan Vuokratalot Oy - Asukastyytyväisyyskysely Taustaa ja menetelmiä Feelback Group toteutti Orimattilan Vuokratalot Oy:lle asukastyytyväisyyskyselyn. Kysely toteutettiin paperilomakekyselynä

Lisätiedot

Relaxion Oy:n asiakaskysely vastaukset ja kommentit - Kyselyn laati ja toteutti: Toimitusjohtaja Samu Kaukoranta

Relaxion Oy:n asiakaskysely vastaukset ja kommentit - Kyselyn laati ja toteutti: Toimitusjohtaja Samu Kaukoranta Relaxion Oy:n asiakaskysely 2019 - vastaukset ja kommentit - Kyselyn laati ja toteutti: Toimitusjohtaja Samu Kaukoranta Toteutus ja vastaajien profiili Relaxionissa oli vuoden 2018 aikana yhteensä 3615

Lisätiedot

Kävijäkysely 6.-7.9.2007. Helsingin Messukeskus

Kävijäkysely 6.-7.9.2007. Helsingin Messukeskus Kävijäkysely 6.-7.9.2007 Liikelahjat-messut t Helsingin Messukeskus Business to Business Mediat Oy Kävijäkysely Liikelahjat-messut 6.-7.9.2007, Helsingin Messukeskus Vastaajia 242 Tutkimus toteutettiin

Lisätiedot

Kuntaraportti Pello. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Pello. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Pello Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja yrittäjien

Lisätiedot

Kuntaraportti Rovaniemi. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Rovaniemi. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Rovaniemi Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja

Lisätiedot

Työnantajakysely Pirkanmaan ammatillisen erityisopetuksen koordinaatiokeskus

Työnantajakysely Pirkanmaan ammatillisen erityisopetuksen koordinaatiokeskus Työnantajakysely 2013 Pirkanmaan ammatillisen erityisopetuksen koordinaatiokeskus Aineisto Sähköinen kysely pirkanmaalaisille työnantajille Vastaajina 29 työnantajaa Suurin osa vastaajista esimies-asemassa

Lisätiedot

Kuntaraportti. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Tornio Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja yrittäjien

Lisätiedot

Vantaan kaupunki työllistämisen tukena yrityksille. Anu Tirkkonen työllisyyspalveluiden johtaja vs.

Vantaan kaupunki työllistämisen tukena yrityksille. Anu Tirkkonen työllisyyspalveluiden johtaja vs. Vantaan kaupunki työllistämisen tukena yrityksille Anu Tirkkonen työllisyyspalveluiden johtaja vs. Kauppakamarin Hankintainfo Vantaa 6.3.2015 Työttömyys Vantaalla tammikuussa 2015 1/2015 1/2014 Muutos

Lisätiedot

Kuntaraportti Kemi. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Kemi. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Kemi Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja yrittäjien

Lisätiedot

Kuntaraportti Kolari. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Kolari. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Kolari Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja yrittäjien

Lisätiedot

Kuntaraportti Kittilä. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Kittilä. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Kittilä Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja

Lisätiedot

Kuntaraportti Posio. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Posio. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Posio Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja yrittäjien

Lisätiedot

Kuntaraportti. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Tervola Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja

Lisätiedot

Kuntaraportti Keminmaa. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Keminmaa. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Keminmaa Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja

Lisätiedot

Kuntaraportti Ylitornio. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Ylitornio. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Ylitornio Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja

Lisätiedot

Kuntaraportti Pelkosenniemi. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Pelkosenniemi. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Pelkosenniemi Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien

Lisätiedot

Kuntaraportti Utsjoki. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Utsjoki. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Utsjoki Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja

Lisätiedot

Puskaputtaajat seurakyselyn yhteenveto

Puskaputtaajat seurakyselyn yhteenveto Puskaputtaajat seurakyselyn yhteenveto Summary1/2 59 vastausta (vastanneista naisia 8 ja miehiä 51) Kysely oli avoinna 2 viikkoa (11.2. 25.2.2015) 78% vastanneista kuului ikäryhmään 18-39 49% vastanneista

Lisätiedot

Käyttäjien kokemukset Imatran kaupunkipyöristä. Käyttäjäkyselyn tuloksia 11/2018

Käyttäjien kokemukset Imatran kaupunkipyöristä. Käyttäjäkyselyn tuloksia 11/2018 Käyttäjien kokemukset Imatran kaupunkipyöristä Käyttäjäkyselyn tuloksia 11/2018 Toteutus Käyttäjäkysely toteutettiin Surveypal-verkkokyselynä. Easybike toimitti kyselylinkin sähköpostilla ja tekstiviestillä

Lisätiedot

Kuntaraportti Inari. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Inari. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Inari Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja yrittäjien

Lisätiedot

Kuntaraportti Kemijärvi. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Kemijärvi. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Kemijärvi Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja

Lisätiedot

Kuntaraportti Muonio. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Muonio. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Muonio Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja yrittäjien

Lisätiedot

Kuntaraportti Ranua. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Ranua. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Ranua Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja yrittäjien

Lisätiedot

Leader ja maakuntauudistus. Uusia mahdollisuuksiako? Elinkeinojohtaja Marko Mäki-Hakola

Leader ja maakuntauudistus. Uusia mahdollisuuksiako? Elinkeinojohtaja Marko Mäki-Hakola Leader ja maakuntauudistus Uusia mahdollisuuksiako? 17.1.2017 Elinkeinojohtaja Marko Mäki-Hakola Maakuntauudistuksella uusia markkinoita SOTE-markkinoista on puhuttu paljon Maaseudun palvelujen rakentaminen

Lisätiedot

Kyselyn tuloksia. Kysely Europassin käyttäjille

Kyselyn tuloksia. Kysely Europassin käyttäjille Kysely Europassin käyttäjille Kyselyn tuloksia Kyselyllä haluttiin tietoa Europass-fi nettisivustolla kävijöistä: siitä, miten vastaajat käyttävät Europassia, mitä mieltä he ovat Europassista ja Europassin

Lisätiedot

1. Johdanto. 2. Kirjaston käyttö

1. Johdanto. 2. Kirjaston käyttö 1. Johdanto Porin kaupunginkirjaston asiakastyytyväisyyttä mittaava kysely toteutettiin vuonna 2006 ensimmäisen kerran Internetin kautta. Kyselylomake oli kirjaston verkkosivuilla kahden viikon ajan 4.12.-18.12.

Lisätiedot

VERKOSTOANALYYSI raportti

VERKOSTOANALYYSI raportti Verkostosta Voimaa -projekti VERKOSTOANALYYSI raportti Net Effect Oy 1 Sisällys Yleisiä havaintoja Kysymyksenasettelu Koko verkosto, kaikki yksittäiset toimijat, kaikki suhteet (myös yksisuuntaiset) Aineiston

Lisätiedot

Kasvupalvelut ja monialainen yhteistyö. Jari Aaltonen Vastuuvalmistelija, kasvupalvelut

Kasvupalvelut ja monialainen yhteistyö. Jari Aaltonen Vastuuvalmistelija, kasvupalvelut Kasvupalvelut ja monialainen yhteistyö Jari Aaltonen Vastuuvalmistelija, kasvupalvelut 18.5.2018 Yritys- ja työllisyyspalveluista kasvupalveluja ELY-keskusten ja TE-toimistojen yritys- ja työllisyyspalvelut

Lisätiedot

1. Johdanto. Kuvio 1: Ikäjakauma Rohkene Työnhakupalvelussa ja asiakastyytyväisyyskyselyssä

1. Johdanto. Kuvio 1: Ikäjakauma Rohkene Työnhakupalvelussa ja asiakastyytyväisyyskyselyssä 1. Johdanto Rohkene työnhakupalvelun asiakkailta haluttiin saada tietoa tyytyväisyydestä palveluun ja muihin asioihin, jotta palvelua voitaisiin kehittää paremmaksi. Rohkene Työnhakupalvelussa on rekisteröityjä

Lisätiedot

YLLÄTETÄÄN KOTIKUNTA- KAMPANJAN TAUSTAA

YLLÄTETÄÄN KOTIKUNTA- KAMPANJAN TAUSTAA YLLÄTETÄÄN KOTIKUNTA- KAMPANJAN TAUSTAA - Työttömyys on syrjäytymisen suurimpia riskitekijöitä ja tähän tematiikkaan puututtiin paikallisesti - Tavoitteena oli luoda jokaiseen hankekuntaan henki, että

Lisätiedot

Hnenogäsdpdinoinnin päätehtävät

Hnenogäsdpdinoinnin päätehtävät Hnenogäsdpdinoinnin päätehtävät Asiakastyytyväisyyskysely henkilökohtaisille avustajille 2015 Toteutus Syys- lokakuussa 2015, vastausaikaa 2 viikkoa Webropol-kysely Toimitettiin Avustajaportti.fi palveluun

Lisätiedot

Kuntien markkinointitutkimus 2009. vs. markkinointipäällikkö Päivi Lazarov 2.4.2009

Kuntien markkinointitutkimus 2009. vs. markkinointipäällikkö Päivi Lazarov 2.4.2009 Kuntien markkinointitutkimus 2009 vs. markkinointipäällikkö Päivi Lazarov 2.4.2009 Toteutus maaliskuussa 2009 Toteutettiin webropol-kyselynä Sähköpostitse kuntien kirjaamojen kautta kuntien markkinointivastaaville

Lisätiedot

Työhönvalmentaja etsii työlleen tekijän

Työhönvalmentaja etsii työlleen tekijän Yhdenvertaisuusseminaari 30.11.2017 Helsinki Työhönvalmentaja etsii työlleen tekijän Yhdenvertaisuus työelämässä 30.11.2017 Anne Korhonen Mitä mielikuvia tai ajatuksia tulee mieleen sanasta työhönvalmentaja?

Lisätiedot

Julkiset hankkijat ostopäätösten äärellä Tiivistelmä selvityksen keskeisimmistä löydöksistä

Julkiset hankkijat ostopäätösten äärellä Tiivistelmä selvityksen keskeisimmistä löydöksistä Julkiset hankkijat ostopäätösten äärellä Tiivistelmä selvityksen keskeisimmistä löydöksistä Selvityksen tarkoitus ja tutkimusasetelma Suomalaisen Työn Liitto teetti keväällä 2018 kunnanvaltuutettujen,

Lisätiedot

Lisäksi vastaajat saivat antaa vapaamuotoisesti muutos- ja kehitysehdotuksia ja muuta palautetta SOS-lapsikylille ja SOS-Lapsikylän nuorisokodille.

Lisäksi vastaajat saivat antaa vapaamuotoisesti muutos- ja kehitysehdotuksia ja muuta palautetta SOS-lapsikylille ja SOS-Lapsikylän nuorisokodille. 27.3.2014 YHTEENVETO ASIAKASPALAUTTEESTA SOS-Lapsikyliin ja nuorisokotiin sijoitettujen läheiset 1. Kyselyn taustaa Kirjallinen palautekysely SOS-lapsikyliin ja SOS-Lapsikylän nuorisokotiin sijoitettujen

Lisätiedot

Järjestimme asiakastyytyväisyyskyselyn maalis-huhtikuussa 2013. Vastauksia kertyi yhteensä 38 kappaletta. Kiitos kaikille vastanneille!

Järjestimme asiakastyytyväisyyskyselyn maalis-huhtikuussa 2013. Vastauksia kertyi yhteensä 38 kappaletta. Kiitos kaikille vastanneille! Kevät 2013 ASIAKASTYYTYVÄISYYS Järjestimme asiakastyytyväisyyskyselyn maalis-huhtikuussa 2013. Vastauksia kertyi yhteensä 38 kappaletta. Kiitos kaikille vastanneille! Kokosimme tähän dokumenttiin yhteenvedon

Lisätiedot

Päivähoidon asiakastyytyväisyyskyselyn vastaukset 2015

Päivähoidon asiakastyytyväisyyskyselyn vastaukset 2015 Päivähoidon asiakastyytyväisyyskyselyn vastaukset 15 Kiitoksia vastanneille! Käymme työntekijöiden kanssa tulokset lävitse ja parannamme sitä kautta lapsen päiväkotielämän arkea. Asiakastyytyväisyyskyselyn

Lisätiedot

Valmistu töihin! Opiskelijakyselyn tulokset 3.10.2012 Rovaniemi

Valmistu töihin! Opiskelijakyselyn tulokset 3.10.2012 Rovaniemi Valmistu töihin! Opiskelijakyselyn tulokset 3.10.2012 Rovaniemi 1 Kyselyn toteuttaminen Valmistu töihin! Lapin alueen kyselyn kohderyhmänä olivat Rovaniemellä ja Kemi-Torniossa opiskelevat nuoret. Vastaajat

Lisätiedot

Kuntaraportti Raisio. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Raisio. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Raisio Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja yrittäjien

Lisätiedot

Kuntaraportti Rusko. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Rusko. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Rusko Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja yrittäjien

Lisätiedot

Kuntaraportti Lieto. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Lieto. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Lieto Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja yrittäjien

Lisätiedot

Kuntaraportti Taivassalo. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Taivassalo. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Taivassalo Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien

Lisätiedot

Korko korkeaa osaamista yrityksiin

Korko korkeaa osaamista yrityksiin Korko korkeaa osaamista yrityksiin Korko korkeaa osaamista yrityksiin Mikä: Espoon, Helsingin ja Vantaan kaupunkien yhteinen kehittämishanke, joka tähtää korkeakoulutettujen osaajien ja yritysten osaamistarpeiden

Lisätiedot

Osallisuuskysely 2015 Alle 25-vuotiaat vastaajat. Elina Antikainen (Esitetty: Nuorten ohjaus- ja palveluverkosto )

Osallisuuskysely 2015 Alle 25-vuotiaat vastaajat. Elina Antikainen (Esitetty: Nuorten ohjaus- ja palveluverkosto ) Osallisuuskysely 2015 Alle 25-vuotiaat vastaajat Elina Antikainen (Esitetty: Nuorten ohjaus- ja palveluverkosto 27.10.2015) 1. Ikäsi Yhteensä 31 vastaajaa, koko kyselyssä 332 2. Sukupuoli 3. Asuinalue

Lisätiedot

Yritysympäristön kehittäminen Rautjärvellä

Yritysympäristön kehittäminen Rautjärvellä Yritysympäristön kehittäminen Rautjärvellä 21.5.2019 Vastaajien kokonaismäärä: 8 1. Missä asioissa käytät Kehyn palveluja vai käytätkö? Vain vähäisesti käyttänyt. Etelä-Karjalan Yrityskummien ja Kehyn

Lisätiedot

Muurame. Kuntaraportti

Muurame. Kuntaraportti Muurame Kuntaraportti Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja yrittäjien yhteistyön

Lisätiedot

Mikä on kuntien ja kaupunkien rooli kasvussa ja alueiden kehittämisessä

Mikä on kuntien ja kaupunkien rooli kasvussa ja alueiden kehittämisessä Mikä on kuntien ja kaupunkien rooli kasvussa ja alueiden kehittämisessä Varatoimitusjohtaja Timo Reina Suomi 2019 Kasvukipuja seminaari 1.11.2016 Finlandia-talo Maakuntauudistus kuntien kannalta Kysymys

Lisätiedot

Sähköpostin työkäyttötutkimus 31.5.2012. Sähköpostin työkäyttötutkimus 31.5.2012

Sähköpostin työkäyttötutkimus 31.5.2012. Sähköpostin työkäyttötutkimus 31.5.2012 Sähköpostin työkäyttötutkimus 1 Lähtotilanne Katrium España S.L. toteutti toukokuun 2012 aikana D-Fence Oy:n toimeksiannosta sähköpostin työkäyttötutkimuksen. Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää miten

Lisätiedot

Kuntaraportti Naantali. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Naantali. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Naantali Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja

Lisätiedot

Kuntaraportti Paimio. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Paimio. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Paimio Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja yrittäjien

Lisätiedot

Valmistu töihin! Opiskelijakyselyn tulokset 8.11.2012 Lahti

Valmistu töihin! Opiskelijakyselyn tulokset 8.11.2012 Lahti Valmistu töihin! Opiskelijakyselyn tulokset 8.11.2012 Lahti 1 Kyselyn toteuttaminen Valmistu töihin! Lahden alueen kyselyn kohderyhmänä olivat Lahdessa opiskelevat nuoret. Vastaajat opiskelevat ammattikorkeakoulussa

Lisätiedot

Päivä Paloasemalla Kodin paloturvallisuusteemapäivä. SPEK - yhteenveto Mika Jäntti

Päivä Paloasemalla Kodin paloturvallisuusteemapäivä. SPEK - yhteenveto Mika Jäntti Päivä Paloasemalla Kodin paloturvallisuusteemapäivä SPEK - yhteenveto 10.12.2009 Mika Jäntti Päivä Paloasemalla palautekysely Päivä Paloasemalla tapahtumaan liittyi jälkiarviointi, jossa osallistuneilta

Lisätiedot

Ystävällistä, selkeää ja ihmisläheistä asiakaspalvelua kehiin. Asiakaspalvelukysely 2012. Jyväskylän kaupunki Uusi asiakaspalvelumalli

Ystävällistä, selkeää ja ihmisläheistä asiakaspalvelua kehiin. Asiakaspalvelukysely 2012. Jyväskylän kaupunki Uusi asiakaspalvelumalli Ystävällistä, selkeää ja ihmisläheistä asiakaspalvelua kehiin Asiakaspalvelukysely 2012 Jyväskylän kaupunki Uusi asiakaspalvelumalli Osallistu kyselyyn ja vaikuta Jyväskylän kaupungin asiakaspalvelun kehittämiseen!

Lisätiedot

Kuntaraportti Vantaa. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Vantaa. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Vantaa Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja yrittäjien

Lisätiedot

Järjestäminen. Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Järjestäminen. Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Järjestäminen Se on sarja tapahtumia, prosessi, jolla työpaikan järjestäytymisaste nousee, löydetään luontaisia johtajia ja uusia aktiiveja, sitoudutaan yhteisiin tavoitteisiin ja muutetaan voimasuhteet

Lisätiedot

Jämsä. Kuntaraportti

Jämsä. Kuntaraportti Jämsä Kuntaraportti Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja yrittäjien yhteistyön

Lisätiedot

Äänekoski. Kuntaraportti

Äänekoski. Kuntaraportti Äänekoski Kuntaraportti Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja yrittäjien yhteistyön

Lisätiedot

Kuhmoinen. Kuntaraportti

Kuhmoinen. Kuntaraportti Kuhmoinen Kuntaraportti Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja yrittäjien yhteistyön

Lisätiedot

Valtaosa 67% viljelijöistä on jatkamassa ennallaan. Toiminnan laajentamista suunnittelee 16% viljelijöistä.

Valtaosa 67% viljelijöistä on jatkamassa ennallaan. Toiminnan laajentamista suunnittelee 16% viljelijöistä. MTK TERVO-VESANTO JÄSENKYSELY 2009 Yleistä kyselyn toteutuksesta MTK Tervo-Vesanto ry:n jäsenkysely toteutettiin 12.4.-5.5.2009 välisenä aikana. Kysely oli internet-kysely. Kyselystä tiedotettiin jäseniä

Lisätiedot

Kuntaraportti Kotka. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Kotka. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Kotka Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja yrittäjien

Lisätiedot

Nurmeksen kaupungin www-sivujen käyttäjäkysely 2015

Nurmeksen kaupungin www-sivujen käyttäjäkysely 2015 1 (8) Nurmeksen kaupungin www-sivujen käyttäjäkysely 2015 1. Kuinka usein käyt kaupunkimme www-sivuilla? 2. Mitä kautta päädyit verkkosivuillemme? 2 (8) Avoimet vastaukset: Toisella sivulla sijaitsevan

Lisätiedot

Kuntaraportti Hamina. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Hamina. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Hamina Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja yrittäjien

Lisätiedot

Kuntaraportti Pyhtää. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Pyhtää. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Pyhtää Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja yrittäjien

Lisätiedot

Selkoesite. Kiinni työelämään. te-palvelut.fi

Selkoesite. Kiinni työelämään. te-palvelut.fi Selkoesite Kiinni työelämään te-palvelut.fi Kiinni työelämään Etsitkö työpaikkaa? Haluatko vaihtaa työpaikkaa? Mietitkö, mitä taitoja sinun pitää opetella, jotta saat kiinnostavan työpaikan? Haluatko perustaa

Lisätiedot

Kuntaraportti Puolanka. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Puolanka. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Puolanka Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja

Lisätiedot

Laukaa. Kuntaraportti

Laukaa. Kuntaraportti Laukaa Kuntaraportti Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja yrittäjien yhteistyön

Lisätiedot

Kuntaraportti Lahti. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Lahti. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Lahti Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja yrittäjien

Lisätiedot

Kuntaraportti Heinola. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Heinola. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Heinola Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja

Lisätiedot

Kuntaraportti Hollola. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Hollola. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Hollola Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja

Lisätiedot

Kuntaraportti Hartola. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Hartola. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Hartola Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja

Lisätiedot

Kuntaraportti Kärkölä. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Kärkölä. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Kärkölä Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja

Lisätiedot

Kuntaraportti Paltamo. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Paltamo. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Paltamo Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja

Lisätiedot

Kuntaraportti Forssa. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Forssa. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Forssa Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja yrittäjien

Lisätiedot

Kuntaraportti Kokkola. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Kokkola. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Kokkola Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja

Lisätiedot

Kuntaraportti Lappeenranta. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Lappeenranta. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Lappeenranta Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien

Lisätiedot

Kuntaraportti Ylivieska. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Ylivieska. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Ylivieska Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja

Lisätiedot

Kuntaraportti Pietarsaari. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Pietarsaari. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Pietarsaari Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien

Lisätiedot

Kuntaraportti Riihimäki. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Riihimäki. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Riihimäki Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja

Lisätiedot

Kuntaraportti Tammela. Suomen Yrittäjät

Kuntaraportti Tammela. Suomen Yrittäjät Kuntaraportti Tammela Suomen Yrittäjät Tutkimuksen taustat ja toteutus 1/2 Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Suomen Yrittäjien jäsenkunnan käsityksiä kuntien elinkeinopolitiikasta sekä kuntien ja

Lisätiedot