Yksittäiset työpäivät ilmoitetaan kahden viikon välein tai useammin, osa-aikatyönä.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Yksittäiset työpäivät ilmoitetaan kahden viikon välein tai useammin, osa-aikatyönä."

Transkriptio

1 Hei, tässä Voimalan uusin uutiskirje! Pikalinkit uutiskirjeen sisältöön: Voimalassa tapahtuu viikolla 43 Rekrytointi Koulutus Yrittäjyys Hyvinvointi Yhteistyökumppanit tiedottaa HUOM! Salon Voimalan TE -palveluiden aukioloaika on muuttunut. Jatkossa päivystysluonteisia käyntejä voi tehdä Voimalan TE-toimiston asiantuntijoille vain maanantaisin ja tiistaisin (Voimalan TE toimiston palvelut on kohdistettu EGR työnhakijoille eli Nokialla ja joillakin sen alihankkijoilla työskennelleille). Asiakaskäynnit: Ma-ti päivystys vuoronumerolla klo 10:00-15:30. Ke-pe vain ajanvarauksella. Ajanvarausajat sovitaan virkailijan kanssa erikseen. Puhelinpalvelu: Voimalan TE-palveluiden puhelinpäivystysaika: Ma-pe klo 10:00-13:00, puh: Työlinjan henkilöasiakasneuvonta: Ma-to klo 8:00 17:00, pe klo 10:00 17:00, puh: Muissa kuin Työkkärin asioissa voit tulla Voimalaan käymään jokaisena arkipäivänä. Tapahtumat löydät tuttuun tapaan viikoittaisesta uutiskirjeestä, nettisivuiltamme ja Facebookista Salon Voimala-ryhmästä. Muutoksia sähköisissä palveluissa! - Työpäivien ilmoittaminen Paperiset työpäivälomakkeet poistuivat käytöstä alkaen. Työpäivät ilmoitetaan sähköisen asiointivalikon (oma työnhaku) kautta henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä valtakunnalliseen Työlinjaan p Yksittäiset työpäivät ilmoitetaan kahden viikon välein tai useammin, osa-aikatyönä. Työn aloittamis- ja päättymispäivämäärä merkitään samaksi ja muut tehdyt työpäivät kirjataan lisätietokenttään. Voimalassa tapahtuu viikolla 43 ( ) Ti LIIKEttä urakehityksellesi! Infotilaisuus klo 13

2 LIIKEttä urakehityksellesi kotimaakunnassa: Valitse koulutuksen ja työssä oppimisen reitti hyviin kasvuyrityksiin Varsinais-Suomessa. LIIKEhanke on suunnattu erityisesti teknisen ja kaupallisen alan osaajille: DI, insinööri, KTM, tradenomi, FM... LIIKEHANKE TARJOAA VARSINAIS-SUOMESSA korkeakoulutetuille ja muille toimihenkilöille mahdollisuuden kehittää osaamistaan. Kasvuyritykset tarvitsevat nyt lisäresursseja toimintansa kehittämiseen. Sinua ja yritystä tukevat kehitystyössä ammattitaitoiset liikkeenjohdon konsultit. KOULUTUSOHJELMA KESTÄÄ 120 PÄIVÄÄ ja siitä 75 % on työskentelyä sinut valinneessa yrityksessä. Huolellisen valintaprosessin myötä, DISC-henkilöanalyysiä hyödyntäen haetaan oikeat parit eli yritys ja tekijä kohdalleen. Työllistymismahdollisuudet ovat käytettyjen työkalujen ansiosta ja aiempien hankkeiden kokemusten mukaan jopa 80 prosentin luokkaa. Koulutus on työvoimakoulutusta. Katso tarkempi sisältä, hakuohjeet- ja ajat osoitteesta Koulutus löytyy myös Työkkärin -sivuilta koulutusnumerolla Ti Liikkumaan yhdessä ryhmä klo 10 Tule mukaan sauvoilla tai ilman. Kokoonnumme Yrityssalon (Örninkatu 15) pääoven edessä klo Ilmoittautumiset annikki.tulonen@yrityssalo.fi tai p Ke Muutosturva-asiantuntija päivystää Voimalassa klo Muutosturva-asiantuntija Annamari Sarén päivystää tuotannollisista ja/tai taloudellisista syistä irtisanottuna olet oikeutettu muutosturvaan, mitä se tarkoittaa? Tule kyselemään! Ke ERKO - Erityiskoulutettujen työttömyyskassa päivystää Voimalassa klo Eija Puusa Erkosta päivystää Voimalassa klo Tervetuloa kyselemään mieltä askarruttavista kysymyksistä. Ke Hyvinvoinnin keskusteluryhmä kokoontuu Voimalassa klo 12. Ilmoittautumiset Annikki Tuloselle (annikki.tulonen@yrityssalo.fi tai p To Salon seudun aikuisopiston info Voimalassa klo 13 Tervetuloa kuulemaan opiskelumahdollisuuksista aikuisopistossa. Tavattavissa opinto-ohjaaja, keneltä voit kysellä mieltä askarruttavista asioista aikuisopiskelusta. Koulutushaku on käynnissä asti. Katso koonti kaikista haussa olevista koulutuksista tästä linkistä. Pe Työlinjan kaikki neuvontalinjat ovat kiinni perjantaina URA-järjestelmän ollessa pois käytössä.

3 Takaisin alkuun. Tulevia tapahtumia ja ilmoituksia REKRYTOINTI 1. VMP etsii elektroniikka-alan osaajia Lohjalle ja Karkkilaan Työtehtävät määräytyvät hakijan kokemuksen ja osaamisen mukaan. Tehtäviä on tarjolla ihan perus käsinladonnasta aina vaativiin tarkastus, testaus, vianetsintä ja korjaustöihin. Myös SMDoperaattoreille on tarjolla monipuolisia ja haastavia työtehtäviä. Työtehtävien kestot ovat muutamasta kuukaudesta aina vakituisiin työsuhteisiin ja/tai sopimuksen mukaan. Osa tehtävistä on vuorotyötä joko 2- tai 3-vuorossa. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työssä kulkemista. Odotamme hakijalta aktiivista ja reipasta työasennetta sekä aiempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä sekä mahdollisuutta tehdä tarvittaessa myös vuorotyötä. Alalle soveltuva koulutus tai ammattitut-kinto on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Positiivinen asenne ja kokemus elektroniikka-alan tehtävistä vievät jo pitkälle! Palkkauksessa huomioidaan työntekijän aiempi työkokemus, koulutus ja osaaminen sekä palkkatoiveet. Tarjoamme työntekijöillemme etuna lisäksi mahdollisuuden liikuntaseteleihin ja hierontaan. Hae tehtävää mennessä osoitteessa Voit halutessasi liittää mukaan myös ansio-luettelosi. Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille myös vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla osoittee-seen Lisätietoja tehtävistä ja hakuprosessista antaa Lohjan VMP:n HR-asiantuntijat Johanna Harjumäki tai Sanne Wall puhelimitse (varmimmin arkisin klo 9-16 välillä) tai sähköpostitse Nämä ja muut avoimet työpaikkamme löydät osoitteesta Ilmoittelemme avoimista työpaikoistamme myös osoitteissa: mol.fi, monster.fi ja oikotie.fi. Tartu rohkeasti toimeen ja ota yhteyttä jo tänään! Takaisin alkuun. TYÖNHAKU 1. VIELÄ EHDIT VASTAAMAAN KYSELYYN JA TULET LÖYDETYKSI VOIMALAN OSAAJA-HAUISSA! Kysely kansainvälisestä kokemuksesta/international Experience Questionnaire Salon Voimala kartoittaa asiakkaidensa kansainvälistä osaamista. Toivomme, että vastaat tähän kyselyyn, mikäli sinulla on jostakin vieraasta kulttuurista (muu kuin Suomi) erikoistuntemusta työn tai harrastuneisuuden kautta (esim. työkomennus, kansainväliset verkostot tiettyyn maahan, sujuva kielitaito - muu kuin englanti).

4 Kyselyn tulosten avulla Salon Voimalalla on mahdollisuus tehdä täsmähakuja etsiessään kansainvälisiä osaajia rekrytoivien yritysten tarpeiden perusteella. Haussa löydettyjen osaajien tiedot välitetään näille yrityksille, jotka vievät rekrytointia halutessaan eteenpäin. Moni yritys etsii tällä hetkellä kansainvälisiä osaajia - tule löydetyksi! Salon Voimala collects information about job seekers with international skills. Please answer this questionnaire in case you have special experience in cultures other than Finnish by work experience of hobbies (for example expatriate experience, international networks to a specific country, fluent language skills - other than English). With the results from this questionnaire, Salon Voimala has the opportunity to execute targeted searches in order to find job seekers with international skills based on the needs of recruiting companies. Information from the search will be forwarded to these companies who will continue the recruitment process if needed Several companies are looking for people with international skills - make your expertise visible! Linkki kyselyyn / Link to the questionnaire KOULUTUS 1. Haussa olevia työvoimakoulutuksia - Turun Yliopisto ja Turun ammattikorkeakoulu järjestävät yhteistyössä pelialojen asiantuntijoiden kanssa Game Developer Trainee Programme - Pelinkehittäjä (Peligraafikko/Peliohjelmoija) työvoimakoulutusta. Koulutus perustuu GameTech & Arts Lab:n ( kurssisisältöihin. Koulutus alkaa , haku päättyy Koulutuksen tavoite on tuottaa osaavaa työvoimaa voimakkaassa kasvussa oleville pelialan yrityksille. Koulutuksen kohderyhmänä ovat työttömät ja työttömyysuhan alaiset henkilöt, joilla on alalle soveltuva kokemus, tutkinto ja/tai muu osaaminen ja jotka soveltuvat koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammatissa toimimiseen. Aikaisempi ohjelmointi- ja/tai graafinen osaaminen vaaditaan. Katso hakeutumiseen liittyen lisätietojen jättämiseen liittyvät ohjeet lisätiedot kohdasta. Koulutuksen haetaan sähköisesti sivujen kautta tai tekemällä hakemus omassa työ- ja elinkeinotoimistossa. HUOM! (kaikki kurssille hakevat) Tämän lisäksi on huomioitava että edellä mainitun varsinaisen hakemuksen liitteeksi/täydennyksesi tulee erikseen toimittaa CV ja perustelut haulle (ilmoita myös haetko ohjelmoija- vai graafikkoryhmään). Graafikkoryhmään hakeutuvilta toivotaan erilliset ennakkotehtävät, jonka ohjeet molemmille ryhmille on osoitteessa:

5 Lisätietoja: Sisältöön liittyvät kysymykset: Erikoistutkija Tuomas Mäkilä, puh Käytännön järjestelyt ja haku Koulutussuunnittelija Kati Eklund, puh Primetieto Oy järjestää Turussa myynnin ja markkinoinnin työvoimakoulutusta henkilöille, joilla on asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin tehtäviin soveltuva koulutus ja/tai niihin liittyvää työkokemusta. Koulutus alkaa ja haku päättyy Tarkempia tietoja tai ota yhteyttä Primetiedon toimistoon joko sähköpostilla primekoulutus@primetieto.fi tai puhelimella Katso tarkemmat tiedot ja hakuohjeet myös tästä. - Turun ammatti-instituutti järjestää rakennuspeltisepän työvoimakoulutusta Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille, jotka soveltuvat koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammatissa toimimiseen. Koulutus alkaa ja haku päättyy Koulutukseen hakeudutaan työ- ja elinkeinotoimiston verkkosivujen kautta osoitteessa Voit hakea myös lähimmän työ- ja elinkeinotoimiston kautta. Koulutuksen hakunumero on Lisätietoja: Turun ammatti-instituutti, aikuiskoulutus, Kari Viitanen, puh tai kari.viitanen@turku.fi Opeco Oy, koulutukset, Jari Mustikkamaa, puh tai jari.mustikkamaa@opeco.fi tai tästä linkistä. 2. Maisteriksi Salossa? Infotilaisuus Salon kaupungintalolla klo Tervetuloa Estonian Entrepreneurship University of Applied Sciences infotilaisuuteen Salon kaupungintalolle, valtuustosali Tammeen klo Pääset kuuntelemaan maineikkaan ekonomistin Andres Arrakin englanninkielistä luentoa aiheesta Viron ihme- miten me sen teimme? ja tutustumaan alkavaan koulutukseen. Tilaisuudessa voit esittää kysymyksiä Estonian Entrepreneurship University of Applied Sciences - henkilökunnalle ja Salon kaupungin edustajille. Tilaisuus on maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Uusi MBA-tutkinto Salossa! Lue lisää ohjelmasta, tutkinnon sisällöstä ja hakemusprosessista sekä tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tästä linkistä. Haku tammikussa 2014 alkavaan ohjelmaan on alkanut. Hae mukaan nyt Application Link linkin kautta. Lisätietoa: Raidi Rannama: p , raidi.rannama@euas.eu,

6 Takaisin alkuun YRITTÄJYYS 1. Perustaisinko yrityksen -info klo Oletko miettinyt ryhtymistä yrittäjäksi? Varsinais-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto ja Yrityssalo Oy järjestävät yrittäjyyttä vaihtoehtona pohtiville infotilaisuuden yrittäjyydestä. Info tarjoaa tietoa mm. yrittäjän työttömyysturvasta, vakuutuksista, lakiasiaintoimiston palveluista ja tuetuista asiantuntijapalveluista. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä. 2. Omistajanvaihdos- ja sukupolvenvaihdostilanteiden neuvontaa - Yrityssalon omistajanvaihdosneuvonta saattaa olla vaihtoehto sinulle, jolla on mietittynä tai tiedossa kohde yrityskaupalle tai omistajanvaihdokselle! Yrityssalo opastaa ja ohjaa yrittäjiä omistajanvaihdoksiin liittyvissä tilanteissa. Autamme sekä luopujaa että jatkajaa; olipa kyseessä sitten omistajanvaihdos, sukupolvenvaihdos tai yrityskauppa. Tavoitteenamme on perehdyttää onnistuneeseen omistajanvaihdokseen. Asiantuntijana Erkki Rae Raeventus Oy:stä. Aika: klo välisena aikana, Yrityssalossa, Örninkatu 15, Salo. Varaa maksuton tapaaminen ulkopuolisen asiantuntijan kanssa (1,5 h/asiakas). Mukaan voit ottaa myös jatkajan. Neuvonta on henkilökohtaista ja ehdottoman luottamuksellista. Lisätiedot ja ajanvaraukset sähköisesti jukka.heinonen@yrityssalo.fi tai puh /Jukka Heinonen 3. Yrityskauppailta Aika: klo m Innomo, (Yrityssalon B-porras, 2.krs) Örninkatu 15, Salo. Yrityssalo järjestää te lan, jossa käsitellään yrityskauppaan liittyviä seikkoja. Tilaisuus on suunnattu yrityksen myyntiä tai sukupolvenvaihdosta harkitseville sekä yrittäjyyttä harkitseville liiketoiminnan oston kautta. Osallistuminen on maksutonta, mutta ilmoitathan tulostasi tarjoilun varmistamiseksi klo 12 mennessä jukka.heinonen@yrityssalo.fi tai HYVINVOINTI 1. Seurakunnan Kaija tavattavissa Voimalassa klo 9-12 seuraavina päivinä 29.10, 12.11, 26.11, ja Kaija kertoo mielellään siitä, miten voit osallistua seurakunnan toimintaan jos kaipaat tekemistä päiviisi. Kaijan kanssa voi tulla muutenkin jutustelemaan mistä vaan. 2. TOVI- projektin Mielenterveyden ensiapukoulutus 1

7 Nyt voit ilmoittautua suositulle kurssille!!! MIELENTERVEYDEN ENSIAPUKOULUTUS 1 Koulutus on suunnattu tällä hetkellä työttömänä oleville salolaisille. Koulutuksen tarkoituksena on antaa tietoa stressin hallinnasta, mielenterveydestä, vahvistaa omia voimavaroja ja kykyä auttaa kanssaihmisiä. Osallistuminen on maksutonta. Koulutus järjestetään klo kriisikeskus Etapin tiloissa (Rummunlyöjänkatu 7b, Salo). Kouluttajana kriisityöntekijä Päivi Harberg. Ilmoittautumiset Päiville mennessä p Lisätietoja 3. Naapuruspäivä ke Salon kaupungintalolla Tiesitkö, että Salossa asuu ihmisiä yli 80 eri maasta? Tervetuloa tutustumaan erilaisiin kulttuureihin ja naapureihin! Näyttelyssä mukana mm. venäläinen, virolainen, kiinalainen, somalialainen, thai, kurdi ja kosovolainen kulttuuri. Näyttely on avoin kaikille kulttuureista kiinnostuneille, ei pääsymaksua. Aukioloajat: ke klo ja to klo Paikka: Salon kaupungintalo, Tuomi-Sali. Järjestäjät: Monikulttuurinen Salo hanke, Mun Salo ry- Salon monikulttuurinen yhdistys Takaisin alkuun YHTEISTYÖKUMPPANIT TIEDOTTAA 1. Job Café tiedottaa Tapahtumia viikolla 43 Tapahtumalista voi tuttuun tapaan täydentyä ja tiedot voivat tarkentua, joten kannattaa seurata ilmoittelua osoitteessa Varsinais-Suomen TE-toimiston Turun toimipaikassa sijaitsevan Rekrytointikeskuksen lisäksi tapahtumajärjestäjinä/-paikkoina ovat Monitori / Trooli Potkuri Salon Voimala NuortenTurku / Vimma / UngInfo ISS Henkilöstöpalvelut Oy rekrytoi (Rekrytointikeskus, klo 13:00) ISS Henkilöstöpalvelut esittelee tarjolla olevia työtehtäviä. Haussa työntekijöitä useilta eri aloilta Suorat kontaktit työnhaussa (Rekrytointikeskus, klo 12:00 15:45)

8 Moni avoin työpaikka täytetään ilman julkista hakua. Miten näihin työpaikkoihin voisi päästä? Voiko yrityksiin ottaa yhteyttä ja miten tämä kannattaa tehdä? Mistä yrityksiä löytää? Miten valmistaudun yhteydenottoon? Terveisin Jobcafeturku.net posteljooni Takaisin alkuun Terveisin Voimalan väki Salon Voimala Örninkatu 15, Salo (Yrityssalon 2 krs.) P salonvoimala@yrityssalo.fi Avoinna Ma - To klo 10-16, Pe klo Mikäli et halua enää Voimalan sähköpostitiedotteita, voit ilmoittaa osoitteeseen: salonvoimala@yrityssalo.fi Salon Voimala on Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama Yrityssalon palvelupiste uutta suuntaa työuralleen etsiville salonseutulaisille. Voimalan tavoitteena on auttaa ihmisiä löytämään uusia työllistymisen mahdollisuuksia sekä olla yrityksille näyteikkuna salolaiseen osaamiseen. Voimala synnyttää uudenlaista yhteistyötä toimijoiden kesken sekä kehittää uudenlaisia sähköisiä palveluita. Salon Voimala tarjoaa myös TE-toimiston palvelut EGR - työnhakijoille. Lisää:

Yksittäiset työpäivät ilmoitetaan kahden viikon välein tai useammin, osa-aikatyönä.

Yksittäiset työpäivät ilmoitetaan kahden viikon välein tai useammin, osa-aikatyönä. Hei, tässä Voimalan uusin uutiskirje! Kirjeessä myös tietoa Voimalan TE-palvelujen muuttuneista aukioloista sekä Työkkärin sähköisistä palveluista. Pikalinkit uutiskirjeen sisältöön: Voimalassa tapahtuu

Lisätiedot

Pikalinkit uutiskirjeen sisältöön: Voimalassa tapahtuu viikolla 45 Koulutus Yrittäjyys Hyvinvointi Yhteistyökumppanit tiedottaa

Pikalinkit uutiskirjeen sisältöön: Voimalassa tapahtuu viikolla 45 Koulutus Yrittäjyys Hyvinvointi Yhteistyökumppanit tiedottaa Hei, tässä Voimalan uusin uutiskirje! Pikalinkit uutiskirjeen sisältöön: Voimalassa tapahtuu viikolla 45 Koulutus Yrittäjyys Hyvinvointi Yhteistyökumppanit tiedottaa Voimalan TE-palvelujen aukiolot: Asiakaskäynnit:

Lisätiedot

HUOM! Paikka: Yrityssalon koulutustilat, Innomo (Örninkatu 15 b, Salo)

HUOM! Paikka: Yrityssalon koulutustilat, Innomo (Örninkatu 15 b, Salo) Hei, tässä Voimalan uusin uutiskirje! Pikalinkit uutiskirjeen sisältöön: Voimalassa tapahtuu viikolla 41 Rekrytointi Asiantuntijapäivystys Koulutus Yrittäjyys Hyvinvointi Yhteistyökumppanit tiedottaa Voimalassa

Lisätiedot

Pikalinkit uutiskirjeen sisältöön: Voimalassa tapahtuu viikolla 46 Rekrytointi Työnhaku Koulutus Yrittäjyys Hyvinvointi Yhteistyökumppanit tiedottaa

Pikalinkit uutiskirjeen sisältöön: Voimalassa tapahtuu viikolla 46 Rekrytointi Työnhaku Koulutus Yrittäjyys Hyvinvointi Yhteistyökumppanit tiedottaa Hei, tässä Voimalan uusin uutiskirje! Pikalinkit uutiskirjeen sisältöön: Voimalassa tapahtuu viikolla 46 Rekrytointi Työnhaku Koulutus Yrittäjyys Hyvinvointi Yhteistyökumppanit tiedottaa Voimalan TE-palvelujen

Lisätiedot

CASE SILLANRAKENTAJA. Työseminaari Euroopan Globalisaatiorahasto EGR Oulun seudun rakennemuutoksessa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus 22.5.

CASE SILLANRAKENTAJA. Työseminaari Euroopan Globalisaatiorahasto EGR Oulun seudun rakennemuutoksessa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus 22.5. CASE SILLANRAKENTAJA Työseminaari Euroopan Globalisaatiorahasto EGR Oulun seudun rakennemuutoksessa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus 22.5.2017 Eija Hämäläinen Asiakkuuspäällikkö Oulun Aikuiskoulutuskeskus

Lisätiedot

BACK to BUSINESS tiedotustilaisuus. Tervetuloa

BACK to BUSINESS tiedotustilaisuus. Tervetuloa BACK to BUSINESS tiedotustilaisuus Tervetuloa BACK to BUSINESS tiedotustilaisuus Welcome Coaching service is also available in English. After the info you have the opportunity to discuss about coaching

Lisätiedot

Info Yt-neuvottelujen seurauksena irtisanotuille. Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto

Info Yt-neuvottelujen seurauksena irtisanotuille. Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto Info Yt-neuvottelujen seurauksena irtisanotuille Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto 1 31.3.2015 Johdanto Tämä info on tarkoitettu tuotannollisista ja taloudellisista syistä irtisanotuille työntekijöille

Lisätiedot

Tervetuloa Yrityssaloon. Salon kaupungin omistama elinkeinoyhtiö, Örninkatu 15 A

Tervetuloa Yrityssaloon. Salon kaupungin omistama elinkeinoyhtiö, Örninkatu 15 A Tervetuloa Yrityssaloon Salon kaupungin omistama elinkeinoyhtiö, Örninkatu 15 A Armi Metsänoja Armi Metsänoja Yrityssalo lyhyesti Salon kaupungin omistama 1.1.2009 perustettu oy, elinkeinoyhtiö, Yrittäjyyden

Lisätiedot

Paranna työnhakutaitojasi netissä!

Paranna työnhakutaitojasi netissä! Paranna työnhakutaitojasi netissä! te-palvelut.fi/jobitti CV-netti anna työnantajan löytää sinut Laita oma työnhakuilmoitus nettiin ilmaiseksi. CV-netin käyttöön tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja

Lisätiedot

Selkoesite. Kiinni työelämään. te-palvelut.fi

Selkoesite. Kiinni työelämään. te-palvelut.fi Selkoesite Kiinni työelämään te-palvelut.fi Kiinni työelämään Etsitkö työpaikkaa? Haluatko vaihtaa työpaikkaa? Mietitkö, mitä taitoja sinun pitää opetella, jotta saat kiinnostavan työpaikan? Haluatko perustaa

Lisätiedot

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille Selkoesite TE-palvelut yrityksille ja työnantajille te-palvelut.fi TE-palvelut yrityksille ja työnantajille Tämä esite kertoo, mitä palveluja TE-toimistot tarjoaa yrityksille ja työnantajille. TE-palveluista

Lisätiedot

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille TE-palvelut yrityksille ja työnantajille Uudenmaan TE-toimisto 2018 Uudenmaan TE-toimisto Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston yrityspalveluiden asiantuntijat auttavat yrityksiä henkilöstön hankintaan,

Lisätiedot

Yrityssalo Oy. Salon elinkeinoyhtiö

Yrityssalo Oy. Salon elinkeinoyhtiö Yrityssalo Oy Salon elinkeinoyhtiö Yrityssalo Oy Tervetuloa Yrityssaloon Salon kaupungin omistama elinkeinoyhtiö Armi Metsänoja Yrityssalo lyhyesti Salon kaupungin omistama elinkeinoyhtiö, osakeyhtiömuotoinen,

Lisätiedot

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille Selkoesite TE-palvelut yrityksille ja työnantajille te-palvelut.fi TE-palvelut yrityksille ja työnantajille Tämä esite kertoo, mitä palveluja TE-palvelut tarjoaa yrityksille ja työnantajille. TE-palveluista

Lisätiedot

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille TE-palvelut yrityksille ja työnantajille te-palvelut.fi Kun yrityksessä tarvitaan uutta, osaavaa työvoimaa tai näköpiirissä on uutta osaamista vaativa muutostilanne, kannattaa hyödyntää TE-palveluja. Olemme

Lisätiedot

TEHDÄÄN YHDESSÄ HYVÄÄ TYÖTÄ!

TEHDÄÄN YHDESSÄ HYVÄÄ TYÖTÄ! TEHDÄÄN YHDESSÄ HYVÄÄ TYÖTÄ! VMP PÄHKINÄNKUORESSA Mikä VMP Group on? Olemme yksi Suomen suurimmista työnantajista ja rekrytoijista. Toimimme Suomen lisäksi Virossa, Ruotsissa, Espanjassa ja Romaniassa.

Lisätiedot

Ohjauksen yhteistyösuunnitelma lv. 2014 2015

Ohjauksen yhteistyösuunnitelma lv. 2014 2015 27.8.2014 päivitetty Ohjauksen yhteistyösuunnitelma lv. 2014 2015 Jyväskylän koulutuskuntayhtymän yhteistyötavoitteet lukioiden ja peruskoulujen kanssa Jokaisen peruskoulunsa päättävän nuoren tulisi löytää

Lisätiedot

Hyrian yrityspalvelut & Vaihtoaskel -hanke Asiakasvastaava Kirsi Niskala p. 0400 398 480, kirsi.niskala@hyria.fi

Hyrian yrityspalvelut & Vaihtoaskel -hanke Asiakasvastaava Kirsi Niskala p. 0400 398 480, kirsi.niskala@hyria.fi Hyrian yrityspalvelut & Vaihtoaskel -hanke Asiakasvastaava Kirsi Niskala p. 0400 398 480, kirsi.niskala@hyria.fi 1 HYRIA KOULUTUS 4.9.2014 Hyrian tarjoamat koulutukset & palvelut Yrittäjän ammattitutkinto

Lisätiedot

Työskentely ja työnhaku ulkomailla

Työskentely ja työnhaku ulkomailla Työskentely ja työnhaku ulkomailla Miksi lähteä töihin ulkomaille? Uudet haasteet Opit uutta Työskentelytavat, kommunikointi, kulttuuri, kieli Verkostoidut Työkokemus Työkokemus ulkomailta on sinulle eduksi

Lisätiedot

Selkoesite. Kiinni työelämään. te-palvelut.fi

Selkoesite. Kiinni työelämään. te-palvelut.fi Selkoesite Kiinni työelämään te-palvelut.fi Kiinni työelämään Etsitkö työpaikkaa? Haluatko vaihtaa työpaikkaa? Mietitkö, mitä taitoja sinun pitää opetella, jotta saat kiinnostavan työpaikan? Haluatko perustaa

Lisätiedot

Korko korkeaa osaamista yrityksiin

Korko korkeaa osaamista yrityksiin Korko korkeaa osaamista yrityksiin Korko korkeaa osaamista yrityksiin Mikä: Espoon, Helsingin ja Vantaan kaupunkien yhteinen kehittämishanke, joka tähtää korkeakoulutettujen osaajien ja yritysten osaamistarpeiden

Lisätiedot

Tervetuloa työ- ja elinkeinotoimiston infotilaisuuteen

Tervetuloa työ- ja elinkeinotoimiston infotilaisuuteen Tervetuloa työ- ja elinkeinotoimiston infotilaisuuteen 1 Oulun seudun työ- ja elinkeinotoimisto Osoite: Torikatu 34 40 Toimisto avoinna ma pe klo 9 15.45 puhelin 010 194029 www.oulunseuduntetoimisto.fi

Lisätiedot

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille TE-palvelut yrityksille ja työnantajille te-palvelut.fi Kun yrityksessä tarvitaan uutta, osaavaa työvoimaa tai näköpiirissä on muutostilanne, kannattaa hyödyntää TE-palveluja. Olemme henkilöstön hankinnan

Lisätiedot

TE-toimistouudistuksen tilanne SeutuYp koordinaattoreiden työkokous 20.3.2012

TE-toimistouudistuksen tilanne SeutuYp koordinaattoreiden työkokous 20.3.2012 TE-toimistouudistuksen tilanne SeutuYp koordinaattoreiden työkokous 20.3.2012 Jarmo Palm Työ- ja elinkeinotoimistot uudistuvat Uusituksen tavoitteena on työnvälityksen tehostaminen, yrityslähtöisyyden

Lisätiedot

OPAS TYÖ- JA ELINKEINOTOIMISTON UUDELLE MAAHANMUUTTAJAASIAKKAALLE

OPAS TYÖ- JA ELINKEINOTOIMISTON UUDELLE MAAHANMUUTTAJAASIAKKAALLE OPAS TYÖ- JA ELINKEINOTOIMISTON UUDELLE MAAHANMUUTTAJAASIAKKAALLE TERVETULOA TYÖ- JA ELINKEINOTOIMISTON ASIAKKAAKSI! Työ- ja elinkeinotoimistoa kutsutaan lyhenteellä TE-toimisto. TE-toimiston asiakkuuden

Lisätiedot

Selkoesite. Muutosturva. te-palvelut.fi

Selkoesite. Muutosturva. te-palvelut.fi Selkoesite Muutosturva te-palvelut.fi Muutosturva Tämä esite kertoo muutosturvasta ja TE-palveluiden tuesta muutoksessa. Muutosturva koskee sinua, jos sinut on irtisanottu työstäsi tuotannollisista tai

Lisätiedot

Tietoa yritystoiminnasta Yritys-Suomi on kattavin verkkopalvelu yrittäjäksi aikoville ja toimiville yrittäjille. www.yrityssuomi.

Tietoa yritystoiminnasta Yritys-Suomi on kattavin verkkopalvelu yrittäjäksi aikoville ja toimiville yrittäjille. www.yrityssuomi. Yrittäjyys Työ- ja elinkeinotoimistosta löydät monipuolisesti palveluja, jos olet yrittäjä, kiinnostunut itsesi työllistämisestä yrittäjänä tai aloittamassa yritystoimintaa. Minustako yrittäjä? Tutki ensin,

Lisätiedot

TE-toimiston palvelut

TE-toimiston palvelut TE-toimiston palvelut Suvi Lindén Asiantuntija Uudenmaan TE-toimisto 1 TE-toimiston palvelut työllistymisen edistämiseksi Työllistymisen tueksi: Työkokeilu Palkkatuki Kurssit ja valmennukset: Uravalmennus

Lisätiedot

Muutosturvainfo PIONR

Muutosturvainfo PIONR Muutosturvainfo PIONR 08.05.2012 Jaakko Routavaara Muutosturva-asiantuntija jaakko.routavaara@te-toimisto.fi puh. 050 396 1723 1 FINGERPORI Positiivinen ajattelu Muutosturvan piiriin kuuluvalla työnhakijalla

Lisätiedot

Myynnin ja markkinoinnin kehittäminen, Turku 2016

Myynnin ja markkinoinnin kehittäminen, Turku 2016 Myynnin ja markkinoinnin kehittäminen, Turku 2016 Koulutusten toteuttajat Tilaaja: Varsinais-Suomen ELY-keskus Valvoja: Varsinais-Suomen TE-toimisto Koulutuksen järjestäjä: Primetieto Oy Hakijat: Varsinaissuomalaiset

Lisätiedot

EURES Töihin Eurooppaan

EURES Töihin Eurooppaan EURES Töihin Eurooppaan Maailmalle! Lappeenranta 26.4.2017, Kouvola 27.4.2017 28.4.2017 Eures? EURES on eurooppalainen työnvälitysverkosto, jonka lyhenne tulee sanoista European Employment Services. EURES

Lisätiedot

Baana pähkinänkuoressa

Baana pähkinänkuoressa BAANA-hanke Baana pähkinänkuoressa Tavoite: Luoda maahanmuuttajille konkreettisia väyliä työelämään ja yrittäjyyteen yhteistyössä muiden kentän toimijoiden kanssa. Mahdollistaa kahdensuuntaista integraatiota

Lisätiedot

Työnhakijan TE-palvelut verkossa

Työnhakijan TE-palvelut verkossa 1.2017 Työnhakijan TE-palvelut verkossa Juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii OMA ASIOINTI te-palvelut.fi Oma asiointi -palvelu Asioi TE-toimiston kanssa verkossa henkilöasiakkaan Oma asiointi -palvelussa.

Lisätiedot

Alma Career / Monster.fi

Alma Career / Monster.fi Alma Career / Monster.fi The Alma Career is Your Destination if you re looking to recruit in the richly diverse communities of Croatia, Czech Republic, Estonia, Finland, Hungary, Latvia, Lithuania, Poland

Lisätiedot

TE-toimiston ohjeita/vinkkejä ammattiin 2019 valmistuville

TE-toimiston ohjeita/vinkkejä ammattiin 2019 valmistuville 1) TYÖNHAKUUN LIITTYVÄÄ: - aloita työnhaku ajoissa ENNEN valmistumista (noin ½ v. ennen valmistumista) - hanki itsellesi riittävät hyvät työnhakuvalmiudet eli selvitä kuinka tehdään vapaamuotoisia hakemuksia

Lisätiedot

TYÖHAKEMUS. Työhakemus ja CV ovat ensimmäisiä asioita joihin työnantaja kiinnittää huomionsa.

TYÖHAKEMUS. Työhakemus ja CV ovat ensimmäisiä asioita joihin työnantaja kiinnittää huomionsa. TYÖHAKEMUS Työhakemus ja CV ovat ensimmäisiä asioita joihin työnantaja kiinnittää huomionsa. Työhakemuksen tarkoituksena on vakuuttaa työnantaja osaamisestasi ja sopivuudestasi avoimeen työpaikkaan. Hakemuksesi

Lisätiedot

TE-palvelut ja validointi

TE-palvelut ja validointi TE-palvelut ja validointi Mestari2013 - Sinut on tunnistettu! koulutuspolitiikan seminaari 26.-27.11.2013 TE-PALVELUIDEN UUDISTAMINEN v. 2013- TE-PALVELUT JA VALIDOINTI EPÄVIRALLISEN JA ARKIOPPIMISEN TIETOJEN,

Lisätiedot

Selkoesite. Muutosturva. te-palvelut.fi

Selkoesite. Muutosturva. te-palvelut.fi Selkoesite Muutosturva te-palvelut.fi Muutosturva Tämä esite kertoo muutosturvasta ja TE-toimiston palveluista. Muutosturva koskee sinua, jos sinut on irtisanottu työstäsi tuotannollisista tai taloudellisista

Lisätiedot

suunnittelussa Tiedotustilaisuus 3.9.2014 Uudenmaan TE-toimisto, Leppävaara

suunnittelussa Tiedotustilaisuus 3.9.2014 Uudenmaan TE-toimisto, Leppävaara 3D-tulostaminen ja palvelut suunnittelussa Tiedotustilaisuus 3.9.2014 Uudenmaan TE-toimisto, Leppävaara Koulutusten toteuttajat Tilaaja: Uudenmaan ELY-keskus Valvoja: Uudenmaan TE-toimisto Koulutuksen

Lisätiedot

Pirkanmaan oppisopimuskeskus - TEKEMÄLLÄ OPPII -

Pirkanmaan oppisopimuskeskus - TEKEMÄLLÄ OPPII - Pirkanmaan oppisopimuskeskus - TEKEMÄLLÄ OPPII - Pirkanmaan oppisopimuskeskus p Perus, ammatti- ja erikoisammattitutkintokoulutusta Yhteistyöoppilaitokset 17 kuntaa Valittavana yli 360 tutkintoa Tietopuolinen

Lisätiedot

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille TE-palvelut yrityksille ja työnantajille te-palvelut.fi Kun yrityksessä tarvitaan uutta, osaavaa työvoimaa tai näköpiirissä on uutta osaamista vaativa muutostilanne, kannattaa hyödyntää TE-palveluja. Olemme

Lisätiedot

hanke Apua ja tukea rekrytoinnin eri vaiheisiin www.rakennerahastot.fi TE -toimiston palkkatuki Kaupungin työllistämistuki

hanke Apua ja tukea rekrytoinnin eri vaiheisiin www.rakennerahastot.fi TE -toimiston palkkatuki Kaupungin työllistämistuki hanke Apua ja tukea rekrytoinnin eri vaiheisiin TE -toimiston palkkatuki Kaupungin työllistämistuki Kaupungin kesätyöllistämistuki nuorille TE-palvelut Oppisopimus Työkokeilu Rekrytointikoulutus www.rakennerahastot.fi

Lisätiedot

muutos mahdollisuudeksi Uudelleensijoittumisella uusiin työtehtäviin

muutos mahdollisuudeksi Uudelleensijoittumisella uusiin työtehtäviin muutos mahdollisuudeksi Uudelleensijoittumisella uusiin työtehtäviin Uudelleensijoittuminen tarjoaa mahdollisuuden jatkaa valtion palveluksessa Alueellistamisen ja tuottavuuden parantamiseen tähtäävien

Lisätiedot

TE toimiston Yrityspalvelut yrityksen ehdoilla

TE toimiston Yrityspalvelut yrityksen ehdoilla TE toimiston Yrityspalvelut yrityksen ehdoilla Julkisen sektorin palvelut yrittäjilletapahtuma Kluuvissa 10.11.2010 KLUUVIN TYÖ- JA ELINKEINOTOIMISTO Toiminta-ajatus: Tehokkaan työnvälityksen ja osaavan

Lisätiedot

Oppisopimuskoulutus. Tekemällä oppii

Oppisopimuskoulutus. Tekemällä oppii Oppisopimuskoulutus Tekemällä oppii Sopii kuin nakutettu Perustietoa oppisopimuksesta Oppisopimus on käytännöllinen tapa kouluttautua ja kouluttaa yritykseen ammattitaitoista henkilöstöä sekä kehittää

Lisätiedot

TE-palvelut työnantajille. 25.9.2014 Toimisto Otsikko

TE-palvelut työnantajille. 25.9.2014 Toimisto Otsikko TE-palvelut työnantajille 1 Ilmoita avoin työpaikka Paikan ilmoittaminen verkossa, te-palvelut.fi Kun teet työnantajana yhteistyösopimuksen TE-toimiston kanssa, saat omalta TE-toimistoltasi käyttöösi verkkopalvelutunnukset

Lisätiedot

Mistä nuorille töitä? Palvelujohtaja Pirjo Juntunen

Mistä nuorille töitä? Palvelujohtaja Pirjo Juntunen Mistä nuorille töitä? Palvelujohtaja Pirjo Juntunen 1 10.3.2015 www.te-palvelut.fi (entinen mol.fi) www.te-palvelut.fi -verkkopalvelu on käytetyin, tunnetuin julkinen maksuton valtakunnallinen alueellinen

Lisätiedot

Rekrytointi ja henkilöstöhallinto

Rekrytointi ja henkilöstöhallinto Rekrytointi ja henkilöstöhallinto ValueFramen käyttäjäpäivät 30.11.2010 Riitta Kemppainen, ValueFrame Oy Esityksen sisältö 1 Rekrytointi 2 Henkilöstöhallinto 3 Resurssien haku 4 Usein kysyttyä Sivu 2 Rekrytointi

Lisätiedot

Turun seudun työvoimahautomot mätsää työn ja tekijän. Hanna Tuohimaa Turun kaupungin Työpiste

Turun seudun työvoimahautomot mätsää työn ja tekijän. Hanna Tuohimaa Turun kaupungin Työpiste Turun seudun työvoimahautomot mätsää työn ja tekijän Hanna Tuohimaa Turun kaupungin Työpiste Mikä Työvoimahautomot? Turun seudun työvoimahautomot on yhteistyöverkosto, joka auttaa yrityksiä löytämään osaavaa

Lisätiedot

Mahdollisuudet työvoiman palkkaamiseen

Mahdollisuudet työvoiman palkkaamiseen Mahdollisuudet työvoiman palkkaamiseen Etelä-Pohjanmaan TE-palvelut 1 8.10.2018 Sisältö Löydä työntekijä Tukea rekrytointiin RekryKoulutukset Palkkatuki Kansainvälinen rekrytointi; EURES Alueelliset palvelut

Lisätiedot

Toimialakohtaiset työnantajakäynnit. työmarkkinavalmiuksiaan parantavien työnhakijoiden tueksi

Toimialakohtaiset työnantajakäynnit. työmarkkinavalmiuksiaan parantavien työnhakijoiden tueksi Toimialakohtaiset työnantajakäynnit työmarkkinavalmiuksiaan parantavien työnhakijoiden tueksi Toimialakohtaisten työnantajakäyntien opas julkaistu 6/2011 1 Sisältö Toimialakohtaisten työnantajakäyntien

Lisätiedot

OMA ASIOINTI HENKILÖASIAKKAALLE Ilmoittautuminen työnhakijaksi

OMA ASIOINTI HENKILÖASIAKKAALLE Ilmoittautuminen työnhakijaksi OMA ASIOINTI HENKILÖASIAKKAALLE Ilmoittautuminen työnhakijaksi Ilmoittaudu työnhakijaksi viimeistään ensimmäisenä työttömyyspäivänäsi Oma asiointi -sivuston kautta. Jos sinulla ei ole työnhakua aloittaessasi

Lisätiedot

Expression of interest

Expression of interest Expression of interest Avoin hakemus tohtorikoulutettavaksi käytäntö Miksi? Dear Ms. Terhi virkki-hatakka I am writing to introduce myself as a volunteer who have the eagerness to study in your university.

Lisätiedot

Kesätyöopas (Lähes) kaikki, mitä sinun pitää tietää kesätöistä

Kesätyöopas (Lähes) kaikki, mitä sinun pitää tietää kesätöistä Kesätyöopas 2019 (Lähes) kaikki, mitä sinun pitää tietää kesätöistä Mikä on kesätyö? Kesätyöt ovat tavallisia töitä, joita tehdään kesän aikana. Monissa työpaikoissa vakituiset työntekijät ovat lomilla

Lisätiedot

Työpaikan ja työharjoittelupaikan hakeminen ulkomailta

Työpaikan ja työharjoittelupaikan hakeminen ulkomailta Työpaikan ja työharjoittelupaikan hakeminen ulkomailta Vaihtoehtona Pohjola/Alternativ Norden tapahtuma 14.11.2014 Matias Fredriksson, Uudenmaan TE-toimisto 1 Uudenmaan TE-toimisto TE-palvelut -info Työkokemuksen

Lisätiedot

Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan TE-toimisto Uudenmaan TE-toimisto Nuorten palvelut 1 Uudenmaan TE-toimiston toimipaikat Helsinki (Pasila, Keskusta ja Itäkeskus) Espoo (Leppävaara) Vantaa (Tikkurila) Hyvinkää Järvenpää Lohja Porvoo Raasepori (Tammisaari)

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso

JÄSENTIEDOTE 2/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso JÄSENTIEDOTE 2/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hyvät Rauhanturvaajat, Liiton uusi strategia 2016-2020 hyväksytään 17.10. liittokokouksessa Raumalla.

Lisätiedot

Työnantajien aamukahvit

Työnantajien aamukahvit Työnantajien aamukahvit 7.10.2014 TE-toimiston rekrytointipalvelut Kehittämispäällikkö Jouni Korhonen 1 TE-palvelut.fi - Suomen eniten käytetty rekrytointipalvelu TE-toimiston (TE-palvelut.fi) Avoimet

Lisätiedot

Työhakemuksen tekeminen

Työhakemuksen tekeminen Työhakemuksen tekeminen Annamari Rovamo Työelämäpalvelut kevätlukukausi 2015 annamari.rovamo@jyu.fi CV-työpaja 20.2. Lähetä CV osoitteeseen annamari.rovamo@jyu.fi Deadline ke 18.2. Työskentely pienryhmissä

Lisätiedot

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä - Keuda

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä - Keuda Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä - Keuda Omistajakunnat Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Tuusula, Sipoo Opiskelijoita noin 7 000, henkilökuntaa noin 620 12 koulutusyksikköä (Järvenpää,

Lisätiedot

Löytyikö Salosta työpaikkoja? Tuloksia Yrityssalon työnetsinnästä. Juha Metsänoja, Elina Ilmanen

Löytyikö Salosta työpaikkoja? Tuloksia Yrityssalon työnetsinnästä. Juha Metsänoja, Elina Ilmanen Löytyikö Salosta työpaikkoja? Tuloksia Yrityssalon työnetsinnästä Juha Metsänoja, Elina Ilmanen Palvelun kohderyhmäyrityksiin kuuluivat Yritysharavan yhteydessä rekrytointitarpeista raportoineet yritykset

Lisätiedot

FALCKIN REKRYTOINTIKAMPANJA TIA, HANNA, KATARIINA JA NINA 9B

FALCKIN REKRYTOINTIKAMPANJA TIA, HANNA, KATARIINA JA NINA 9B FALCKIN REKRYTOINTIKAMPANJA TIA, HANNA, KATARIINA JA NINA 9B MAINONTA RADIO FACEBOOK REKRYTOINTISIVUT YLIOPPILASLEHTI BUSSIMAINONTA ILMOITUSTAULUT RADIO N. 30 SEKUNNIN PITUINEN MAINOS KANAVAT: NRJ, 949

Lisätiedot

OHJE TYÖPAIKKAHAKEMUKSEN JÄTTÄMISEEN EREKRY-JÄRJESTELMÄN KAUTTA

OHJE TYÖPAIKKAHAKEMUKSEN JÄTTÄMISEEN EREKRY-JÄRJESTELMÄN KAUTTA 1 Henkilöstöpalvelut 2015 (12.8.2015) OHJE TYÖPAIKKAHAKEMUKSEN JÄTTÄMISEEN EREKRY-JÄRJESTELMÄN KAUTTA Hakemus Turun yliopistossa avoinna olevaan tehtävään tehdään täyttämällä hakemus ja liittämällä tarvittavat

Lisätiedot

Novagon rekrytointipalvelu Go 4 Work! Työllistämistehtävä osana yrityskehitysyhtiön tuloksellista tekemistä

Novagon rekrytointipalvelu Go 4 Work! Työllistämistehtävä osana yrityskehitysyhtiön tuloksellista tekemistä Novagon rekrytointipalvelu Go 4 Work! Työllistämistehtävä osana yrityskehitysyhtiön tuloksellista tekemistä Rekrytointipalvelut Novagolla 1.8.2012-30.4.2015 Omistajakuntien aloitteesta Novagolla käynnistettiin

Lisätiedot

Nuorten aikuisten osaamisohjelma Pirkanmaalla. Outi Rantanen ja Marjo Nieminen 13.6.2013

Nuorten aikuisten osaamisohjelma Pirkanmaalla. Outi Rantanen ja Marjo Nieminen 13.6.2013 Nuorten aikuisten osaamisohjelma Pirkanmaalla Outi Rantanen ja Marjo Nieminen 13.6.2013 Nuorten aikuisten osaamisohjelma Pirkanmaalla v. 2013 Laaja tarjonta eri alojen tutkintoja, opiskelijatyövuosia on

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

Yrityksen parhaaksi Josekin neuvontapalvelut

Yrityksen parhaaksi Josekin neuvontapalvelut Joensuun seutu Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö JOSEK Oy Yrityksen parhaaksi Josekin neuvontapalvelut www.josek.fi Josek on yrityksiä varten Josek palvelee kaikkia Joensuun seudun yrityksiä, niin toimintaansa

Lisätiedot

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille TE-palvelut yrityksille ja työnantajille te-palvelut.fi Kun yrityksessä tarvitaan uutta, osaavaa työvoimaa tai näköpiirissä on muutostilanne, kannattaa hyödyntää TE-palveluja. Olemme henkilöstön hankinnan

Lisätiedot

UUTISKIRJE HELMIKUU 2017

UUTISKIRJE HELMIKUU 2017 UUTISKIRJE HELMIKUU 2017 Satutunti Tervetuloa helmikuun satutunnille tiistaina 7.2.2017 klo 9.30. Isommilta ryhmiltä toivomme ennakkoilmoittautumista. Anne Bürkland puh. 09 8393 0805 anne.burkland@vantaa.fi

Lisätiedot

Työelämä- ja KesäDuuni -tapahtuma Salo IoT Campuksella keskiviikkona klo 9-16

Työelämä- ja KesäDuuni -tapahtuma Salo IoT Campuksella keskiviikkona klo 9-16 Työelämä- ja KesäDuuni -tapahtuma Salo IoT Campuksella keskiviikkona 6.3. 2019 klo 9-16 Tutustu TYÖNANTAJIIN Ja hae kesätöitä! LISÄTIEDOT: www.salo.fi/ muntyohon Tapahtuman järjestää ammattikorkeakoulun

Lisätiedot

TE-toimiston palvelut ja muutosturva

TE-toimiston palvelut ja muutosturva TE-toimiston palvelut ja muutosturva Mitä on muutosturva? TE-toimiston, työnantajan ja henkilöstön välistä yhteistyötä, jonka tavoitteena on: Antaa tukea työnhakuun ja auttaa työllistymään uudelleen mahdollisimman

Lisätiedot

PK-REKRYKOULUTUS 14. Salo ja Turku

PK-REKRYKOULUTUS 14. Salo ja Turku PK-REKRYKOULUTUS 14 Salo ja Turku 29.5.2017 16.10.2017 Mikä on PK-rekrykoulutus? PK-rekrykoulutusohjelma on jo 13 kertaa toteutettu projekti- ja kehitysosaamisen koulutusohjelma, jossa mukaan lähteneet

Lisätiedot

YRITYKSESI TUKENA JOSEKIN NEUVONTA- PALVELUT

YRITYKSESI TUKENA JOSEKIN NEUVONTA- PALVELUT Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö YRITYKSESI TUKENA JOSEKIN NEUVONTA- PALVELUT Josek on Joensuun seudun yrityksiä varten Palvelemme luottamuksellisesti ja puolueettomasti kaikkia Joensuun seudun yrityksiä

Lisätiedot

UUTISKIRJE HELMIKUU 2016

UUTISKIRJE HELMIKUU 2016 UUTISKIRJE HELMIKUU 2016 Satuhetki Saduttaako? Joka kuukauden ensimmäinen tiistai on hyvä aika suunnistaa kirjastoon kuuntelemaan millaisia jänniä tarinoita satutäti Katrilla on tällä kertaa kerrottavana.

Lisätiedot

PK-REKRYKOULUTUS 15. Turku ja Salo

PK-REKRYKOULUTUS 15. Turku ja Salo PK-REKRYKOULUTUS 15 Turku ja Salo 28.8.2017 18.1.2018 Mikä on PK-rekrykoulutus? PK-rekrykoulutusohjelma on jo 14 kertaa toteutettu projekti- ja kehitysosaamisen koulutusohjelma, jossa mukaan lähteneet

Lisätiedot

Pikatreffit. Pikatreffien kuvaus

Pikatreffit. Pikatreffien kuvaus 1 (9) Pikatreffit Materiaalipaketti sisältää: - mainoskirjepohjat opiskelijoille ja työnantajille - ohjeet opiskelijoille ja työnantajille - matchmaking-viestipohjat treffien jälkeen lähetettäväksi - treffikorttipohjat

Lisätiedot

Suomen kieli / Finnish language, Финский язык

Suomen kieli / Finnish language, Финский язык KUOPION KANSALAISOPISTO KEVÄT 2016 Suomen kieli / Finnish language, Финский язык UUDET RYHMÄT Suomi aloittelijoille UUSI, Finnish for beginners NEW Puistokartano, C128 Valokuvaus, Puistokatu 20, Elina

Lisätiedot

Poolian hakijatutkimus 2012

Poolian hakijatutkimus 2012 Poolian hakijatutkimus 2012 Hakijatutkimuksen taustoja ja tietoja Pooliasta Tämän hakijatutkimuksen tarkoituksena on täydentää vuosittaisen palkkatutkimuksemme antamaa kuvaa työnhakijoidemme toiveista

Lisätiedot

PK-REKRYKOULUTUS 16. Turku ja Salo

PK-REKRYKOULUTUS 16. Turku ja Salo PK-REKRYKOULUTUS 16 Turku ja Salo 27.11.2017 23.4.2018 Mikä on PK-rekrykoulutus? PK-rekrykoulutusohjelma on jo 15 kertaa toteutettu projekti- ja kehitysosaamisen koulutusohjelma, jossa mukaan lähteneet

Lisätiedot

Työnhaun lähtökohtia. mitä osaat. mitä haluat. millä ehdoilla

Työnhaun lähtökohtia. mitä osaat. mitä haluat. millä ehdoilla Työnhaun lähtökohtia mitä osaat mitä haluat millä ehdoilla Työpaikat haussa.. Avoimet paikat julkinen haku Kaikki näkee, kaikki hakee Kilpailutilanne Hakemuksia paljon Avoimet paikat ei julkinen Tieto

Lisätiedot

Urapalvelut. CHEM & ENG Susanna Saarinen, koordinaattori career-tech@aalto.fi. into.aalto.fi/careerweb

Urapalvelut. CHEM & ENG Susanna Saarinen, koordinaattori career-tech@aalto.fi. into.aalto.fi/careerweb Urapalvelut CHEM & ENG Susanna Saarinen, koordinaattori career-tech@aalto.fi into.aalto.fi/careerweb Apua työnhakuun - Aalto CareerWeb Työpaikkaportaali CareerWeb Job Channel Työnhaun opas Linkkejä työpaikkasivustoille

Lisätiedot

Tervetuloa työpaikkakouluttajien valmennukseen!

Tervetuloa työpaikkakouluttajien valmennukseen! OPPISOPIMUS Tervetuloa työpaikkakouluttajien valmennukseen! KEUDA 1 1.4.2015 OPPISOPIMUS Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Omistajakunnat Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Tuusula sekä

Lisätiedot

Poolian Palkkatutkimus 2013 05/2013

Poolian Palkkatutkimus 2013 05/2013 Poolian Palkkatutkimus 2013 05/2013 Palkkatutkimuksen taustoja Palkkatutkimuksen tarkoituksena oli kartoittaa työnhakijoidemme nykyistä palkkatasoa ja verrata sitä heidän koulutukseensa ja työkokemukseensa

Lisätiedot

A P U A VÄ K I VA LTA A N

A P U A VÄ K I VA LTA A N Ensiapu Annitädintie Vanhankylänniemessä Ajanvaraus: 09-2719 3360 Hyvinkään sairaalan päivystys (klo 22-08): 019-4587 5700 Hätätapauksessa 112 Kerro, kuuntele, välitä. Me autamme sinua. Löydät yhteystietomme

Lisätiedot

Ammattiopisto Livia. Peimarin koulutuskuntayhtymä

Ammattiopisto Livia. Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia Peimarin koulutuskuntayhtymä Maaseutuopisto Paimio Maaseutuopisto Tuorla Sosiaali- ja terveysopisto Kalatalous- ja ympäristöopisto Maaseutuopiston toimipaikat Tuorla, Kaarina Paimio

Lisätiedot

Ys.fi ja seututyön tilanne 18.10.2011

Ys.fi ja seututyön tilanne 18.10.2011 Ys.fi ja seututyön tilanne 18.10.2011 Merja Heinonen yrityssuomi.fi, puh. 040 595 4920, merja.heinonen@ely-keskus.fi 19.10.201 1 Portaalin seuraavassa kehitysvaiheessa: Sisällöt nousevat asiayhteyteensä

Lisätiedot

Rukkaset naulasta Avoimille! - työhönvalmennuspalvelu. Työllisyysfoorumi 5.6.2015 Pia Vallenius

Rukkaset naulasta Avoimille! - työhönvalmennuspalvelu. Työllisyysfoorumi 5.6.2015 Pia Vallenius Rukkaset naulasta Avoimille! - työhönvalmennuspalvelu Työllisyysfoorumi 5.6.2015 Pia Vallenius Mikä on ollut palvelussa keskeistä? Auttaa asiakasta auttamaan itseään Mottona: Me teemme työllistymisesi

Lisätiedot

PK-REKRYKOULUTUS 11 Salo

PK-REKRYKOULUTUS 11 Salo PK-REKRYKOULUTUS 11 Salo 24.10.2016 15.3.2017 Mikä on PK-rekrykoulutus? PK-rekrykoulutusohjelma on jo 9 kertaa toteutettu projekti- ja kehitysosaamisen koulutusohjelma, jossa mukaan lähteneet PK-yritykset

Lisätiedot

Tervetuloa LUT:iin! Ohjeet maisteriohjelmiin hyväksytyille

Tervetuloa LUT:iin! Ohjeet maisteriohjelmiin hyväksytyille Tervetuloa LUT:iin! Ohjeet maisteriohjelmiin hyväksytyille SISÄLTÖ Opiskelupaikan vastaanottaminen ja ilmoittautuminen Opintoportaali Uni Opetuksen alkaminen ja infopäivät LOAS ja opiskelijakortti Opintotuki

Lisätiedot

Tervetuloa työelämään!

Tervetuloa työelämään! Tervetuloa työelämään! VINKKEJÄ TYÖNHAKUUN Etsi kiinnostava työpaikka Panosta hakemukseen Valmistaudu haastatteluun Ole aktiivinen ja ota yhteyttä sinua kiinnostaviin työpaikkoihin. Joskus työpaikka voi

Lisätiedot

Hankeosaajavalmennus 15.4.2013-11.2.2014 (38 ov) Toteutetaan nonstop periaatteella kahdessa jaksossa

Hankeosaajavalmennus 15.4.2013-11.2.2014 (38 ov) Toteutetaan nonstop periaatteella kahdessa jaksossa Hankeosaajavalmennus 15.4.2013-11.2.2014 (38 ov) Toteutetaan nonstop periaatteella kahdessa jaksossa Valmistaa maaseudun kehittäjän erikoisammattitutkinnon suorittamiseen Lähde mukaan projektien ja hankkeiden

Lisätiedot

TIETOA MUUTOSTURVASTA JA TYÖVOIMATOIMISTON PALVELUISTA

TIETOA MUUTOSTURVASTA JA TYÖVOIMATOIMISTON PALVELUISTA TIETOA MUUTOSTURVASTA JA TYÖVOIMATOIMISTON PALVELUISTA Uudenmaan muutosturvayksikkö Hillevi Ceder 1 TYÖVOIMATOIMISTON PALVELUT OVAT: avoimia kaikille valtakunnallisia luottamuksellisia maksuttomia 2 TYÖVOIMATOIMISTO

Lisätiedot

TYÖNHAKU LYHYT OPPIMÄÄRÄ

TYÖNHAKU LYHYT OPPIMÄÄRÄ TYÖNHAKU LYHYT OPPIMÄÄRÄ TYÖNHAUN ALOITTAMINEN Moni lähtee heti hakemaan töitä huomattuaan kiinnostavan työpaikkailmoituksen. Tavallaan se onkin juuri oikea tapa: usein hakijoita aletaan haastatella heti

Lisätiedot

1. Ammatillisen Profiloitumisen väline: profiili, osaaminen. 2. Verkostoitumisalusta: tuttavat, kollegat, ryhmät

1. Ammatillisen Profiloitumisen väline: profiili, osaaminen. 2. Verkostoitumisalusta: tuttavat, kollegat, ryhmät Niin paljon enemmän kuin sähköinen CV 1. Ammatillisen Profiloitumisen väline: profiili, osaaminen 2. Verkostoitumisalusta: tuttavat, kollegat, ryhmät 3. Tiedonhakukanava: muut käyttäjät, artikkelit, ajatusjohtajat,

Lisätiedot

Jyväskylä 2012 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Jyväskylä 2012 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Jyväskylä 2012 2 ON SYNNYTTÄÄ UUSIA KASVUYRITYKSIÄ JA VAUHDITTAA JO OLEMASSA OLEVIEN YRITYSTEN KASVUA. Tavoite Kummankin Kasvu Open 2012 kilpailusarjan (Kasvuyritykset ja Kasvun ideat) voittajat valitsevat

Lisätiedot

Monta tapaa. parantaa maailmaa KEVÄÄN 2013 YHTEISHAKU KOULUTUSOHJELMAT DIAKONIA-AMMATTIKORKEAKOULU

Monta tapaa. parantaa maailmaa KEVÄÄN 2013 YHTEISHAKU KOULUTUSOHJELMAT DIAKONIA-AMMATTIKORKEAKOULU Monta tapaa parantaa maailmaa KEVÄÄN 2013 YHTEISHAKU KOULUTUSOHJELMAT DIAKONIA-AMMATTIKORKEAKOULU Hae opiskelupaikka, jolla on merkitystä Diak on valtakunnallinen ammattikorkeakoulu, joka koulut taa auttamisen

Lisätiedot

KASVUPAJA. Tervetuloa viemään kasvusuunnitelmasi uudelle tasolle! :30-12:00. Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Pasilan kampus, Ratapihantie 13

KASVUPAJA. Tervetuloa viemään kasvusuunnitelmasi uudelle tasolle! :30-12:00. Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Pasilan kampus, Ratapihantie 13 KASVUPAJA Tervetuloa viemään kasvusuunnitelmasi uudelle tasolle! 27.4. 8:30-12:00 Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Pasilan kampus, Ratapihantie 13 Tilaisuus on avoin kaikille Pääkaupunkisedun Kasvupolulle

Lisätiedot

Henkilöstö- ja työhyvinvointiasiantuntijan koulutusohjelma

Henkilöstö- ja työhyvinvointiasiantuntijan koulutusohjelma Henkilöstö- ja työhyvinvointiasiantuntijan koulutusohjelma Infotilaisuus hakijoille 13.9.2017 Riitta-Liisa Larjovuori & Jaana Roschier Tutkimus- ja koulutuskeskus Synergos Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulu

Lisätiedot

Perustoimeentulotuen Kela-siirto 1.1.2017. Heli Kauhanen Hankepäällikkö Toimeentulotuki 2017 -hanke

Perustoimeentulotuen Kela-siirto 1.1.2017. Heli Kauhanen Hankepäällikkö Toimeentulotuki 2017 -hanke Perustoimeentulotuen Kela-siirto 1.1.2017 Heli Kauhanen Hankepäällikkö Toimeentulotuki 2017 -hanke Kelan tavoitteet toimeenpanossa Perustoimeentulotukea tarvitsevien asiakkaiden yhdenvertainen kohtelu

Lisätiedot