Skannauskeskus. Versio 1.1. Pääkäyttäjän opas

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Skannauskeskus. Versio 1.1. Pääkäyttäjän opas"

Transkriptio

1 Skannauskeskus Versio 1.1 Pääkäyttäjän opas Syyskuu

2 Sisällys 2 Sisällys Muutoshistoria...3 Yleiskuvaus...4 Käyttöönottovalmiuden tarkistusluettelo...6 Sovelluksen asetusten määrittäminen...7 Kohteiden hallinta Embedded Web Server -palvelimella... 7 Kohteiden hallinta tulostimen ohjauspaneelissa...10 Sovellusmääritysten asettaminen Asiakirjojen skannaaminen...15 Asiakirjojen skannaaminen...15 Vianmääritys Sovellusvirhe Käyttöoikeusvirhe...16 Jotkin asetukset eivät näy sovelluksen asetussivulla Muisti ei riitä Pikavalinnan kuvake ei näy...17 Tuodussa tiedostossa ilmenneet virheet...17 Useiden kohteiden luominen ei onnistu Kohteita tai pikavalintoja ei voi lisätä Skannaaminen valittuun kohteeseen ei onnistu...18 Faksikohteeseen ei voi lähettää...19 Ei voi käyttää LDAP-määritettä kansion osoitepolussa...19 Ei voi nimetä sähköpostikohteiden tiedostoja viivakoodilla Skannaus ei onnistu heti Usein kysytyt kysymykset...21 Tiedotteet Hakemisto...23

3 Muutoshistoria 3 Muutoshistoria Syyskuu 2016 Lisätty tietoja mukautetusta käyttöoikeuksien hallinnasta. Lisätty tietoja skannaamisesta käyttämällä pikavalintaa avaamatta pikavalintasivua. Lisätty tietoja siitä, miten käyttäjiä voidaan estää luomasta pikavalintoja tulostimen ohjauspaneelissa. Heinäkuu 2016 Lisätty kroatian, romanian, serbian, slovakin ja slovenian kielten tuki. Lisätty tietoja sähköpostikohteiden tiedostojen nimeämisestä viivakoodilla. Toukokuu 2016 Lisätty tietoja Skannaa kiintolevylle -laajennuksesta. Lisätty tietoja LDAP-polkumääritteistä. Muutettu seuraavien kohteiden nimet: Etäkopiointi on nyt Etätulostin Kopiointi on nyt Tulostin Tammikuu 2016 Ensimmäinen asiakirjajulkaisu.

4 Yleiskuvaus 4 Yleiskuvaus Käytä sovellusta skannattujen asiakirjojen lähettämiseen vähintään yhteen kohteeseen. Voit myös luoda pikavalintoja usein käytetyille kohteille ja avata ne käyttämällä niiden kuvakkeita tai pikavalintanumeroita. Embedded Web Server -palvelimessa voit määrittää lisää asetuksia: mukauttaa sovelluksen nimeä ja kuvaketta piilottaa asetuksia tulostimen ohjauspaneelissa hallita pikavalintoja ja kohteita tuoda tai viedä määritystiedostoja määrittää skannauksen vahvistuksia määrittää asiakirjan jakamisia luoda mukautettuja kehotteita. Voit myös lisätä Skannauskeskus kiintolevy -laajennuksen ja skannata asiakirjoja tulostimen kiintolevylle. Lisätietoja on sovelluksen mukana toimitetuissa käyttöohjeissa. Lisätietoja laajennusten hankkimisesta saat Lexmark-edustajalta. Premium-versiossa on vielä seuraavat sovelluksen lisävalinnat: useiden tiedostojen luonti yhdestä skannaustyöstä viivakoodilla tiedostonimien ja hakemistojen luonti viivakoodilla pikkukuvan lisäys vahvistusten liitteille jokaisen skannatun kuvan esikatselu tyhjien sivujen poisto automaattinen leikkaus mukautetut kehotteet rakeisuuden poisto suoristus. Kysy lisätietoja premium-version ostamisesta Lexmark-edustajalta. Tässä asiakirjassa on ohjeita sovelluksen määrittämiseen, käyttämiseen ja vianmääritykseen.

5 Yleiskuvaus 5 Sovelluksen työnkulku

6 Käyttöönottovalmiuden tarkistusluettelo 6 Käyttöönottovalmiuden tarkistusluettelo Varmista, että Tulostimen verkko-, sähköposti- ja faksiasetukset on määritetty oikein. Tulostimen kiintolevy on asennettu seuraavissa tapauksissa: lähetettäessä asiakirjoja useisiin kohteisiin käytettäessä sovelluksen premium-versiota. Sovelluksen premium-versiota varten on asennettuna vähintään 1 Gt RAM-muistia. Käytettävissä on seuraavat tiedot verkkokohteiden määrittämistä varten: Verkko-osoite Käyttäjän tunnistetiedot yhteyden muodostamiseen verkkokohteeseen tarvittaessa Käytettävissä on seuraavat tiedot FTP-kohteiden määrittämistä varten: FTP-osoite FTP-portin numero Vastaanottajien sähköpostiosoitteet, joilla voit määrittää sähköpostikohteet. Etätulostimien IP-osoitteet, joilla voit määrittää etätulostinkohteet. Vastaanottajien faksinumerot, joilla voit määrittää faksikohteet. Voit määrittää kiintolevykohteet Skannauskeskus kiintolevy -laajennuksella. Huomautus: Lisätietoja laajennusten hankkimisesta saat Lexmark-edustajalta.

7 Sovelluksen asetusten määrittäminen 7 Sovelluksen asetusten määrittäminen Kohteiden hallinta Embedded Web Server -palvelimella Sovelluksen asetusten määrittäminen voi edellyttää järjestelmänvalvojan oikeuksia. Upotetun verkkopalvelimen käyttäminen Huomautus: Käytettäessä Internet Explorer -selainta on varmistettava, ettei intranet-sivustoja näytetä yhteensopivuustilassa. Lisätietoja on selaimen ohjetiedoissa. 1 Hae tulostimen IP-osoite. Valitse jompikumpi seuraavista: Etsi IP-osoite tulostimen aloitusnäytön yläreunasta. Kosketa tulostimen aloitusnäytössä kohtaa Asetukset > Verkko/portit > Verkon esittely. 2 Avaa selain ja kirjoita tulostimen IP-osoite. Huomautus: Suositeltujen selaimien luettelo on Readme-tiedostossa. Verkkokohteen määrittäminen 2 Valitse Verkkokansio > Luo verkkokansio. 3 Valitse yhteyden tyyppi ja jompikumpi seuraavista: SMB: kirjoita verkkokansion nimi tai selaa verkkokansioon. FTP: kirjoita FTP-osoite ja portin numero. 4 Määritä asetukset. 5 Valitse Tallenna. Jos haluat käyttää kotihakemiston määritettä Kansion osoite -kentässä, kirjoita määritteen eteen ja perään %-merkki. Esimerkiksi %customattribute%. Voit myös käyttää muita LDAP-määritteitä, kuten %cn%, %samaccountname% ja %userprincipalname%. Muokkaa kohdetta valitsemalla se luettelosta. Poista kohde napsauttamalla sen vieressä olevaa -kuvaketta. Voit myös estää käyttäjiä luomasta tai muokkaamasta kohdetta tulostimen ohjauspaneelissa. Sähköpostikohteen määrittäminen 2 Valitse Sähköposti > Luo sähköpostiviesti.

8 Sovelluksen asetusten määrittäminen 8 3 Määritä asetukset. 4 Valitse Tallenna. Muokkaa kohdetta valitsemalla se luettelosta. Poista kohde napsauttamalla sen vieressä olevaa -kuvaketta. Voit myös estää käyttäjiä luomasta tai muokkaamasta kohdetta tulostimen ohjauspaneelissa. Faksikohteen määrittäminen 2 Valitse Faksi > Luo faksi. 3 Määritä asetukset. 4 Valitse Tallenna. Muokkaa kohdetta valitsemalla se luettelosta. Poista kohde napsauttamalla sen vieressä olevaa -kuvaketta. Voit myös estää käyttäjiä luomasta tai muokkaamasta kohdetta tulostimen ohjauspaneelissa. Etätulostinkohteen määrittäminen Skannaa asiakirjoja tuetulla tulostimella ja lähetä skannatut asiakirjat toiseen verkossa olevaan tulostimeen. 2 Valitse Etätulostin > Luo etätulostin. 3 Määritä asetukset. 4 Valitse Tallenna. Muokkaa kohdetta valitsemalla se luettelosta. Poista kohde napsauttamalla sen vieressä olevaa -kuvaketta. Voit myös estää käyttäjiä luomasta tai muokkaamasta kohdetta tulostimen ohjauspaneelissa.

9 Sovelluksen asetusten määrittäminen 9 Pikavalinnan luominen Luo niiden usein käytettyjen kohteiden kokoelma, jotka voi avata tulostimen ohjauspaneelissa. Nämä pikavalinnat voivat sisältää tallennetut kopiointi-, faksaus-, sähköpostilähetys- tai skannausasetukset tiettyjä kohteita (kuten FTP) varten. Huomautus: Useiden kohteiden lisääminen pikavalintaan vaatii tulostimen kiintolevyn. Lisätietoja tulostimen kiintolevyn asentamisesta on tulostimen käyttöoppaassa. 2 Valitse Pikavalinta > Luo pikavalinta. 3 Määritä asetukset. 4 Valitse tai luo kohde, lisää se pikavalintaan ja valitse Tallenna. Huomautus: Lisätietoja kohteiden määrittämisestä on kohdassa "Kohteiden hallinta Embedded Web Server -palvelimella" sivulla 7. 5 Mukauta pikavalintaa tarvittaessa. 6 Valitse Tallenna. Jotkin asetukset ovat käytettävissä vain, jos asennettuna on premium-versio. Kysy lisätietoja premiumversion ostamisesta Lexmark-edustajalta. Lisätietoja viivakoodimallien luomisesta ja hallinnasta on viivakoodien tunnistuksen järjestelmänvalvojan oppaassa. Muokkaa pikavalintaa valitsemalla se luettelosta. Poista pikavalinta napsauttamalla sen vieressä olevaa -kuvaketta. Voit myös määrittää seuraavat pikavalinnan ominaisuudet: Saat pikavalinnat helposti tulostimen näyttöön, kun valitset Näytä pikavalintaluettelo, kun sovellus käynnistetään. Voit estää käyttäjiä luomasta pikavalintoja tulostimen ohjauspaneelissa poistamalla valinnan Salli käyttäjän luoda pikavalinta tulostimen ohjauspaneelissa. Voit rajoittaa pikavalinnan käyttäjiä valitsemalla asianmukaiset käyttöoikeudet Pikavalinnan käytön hallinta -valikosta. Lisätietoja on kohdassa "Mukautetun käyttöoikeuksien hallinnan määrittäminen" sivulla 12. Voit skannata avaamatta pikavalintasivua valitsemalla Aloita skannaus heti.

10 Sovelluksen asetusten määrittäminen 10 Kohteiden hallinta tulostimen ohjauspaneelissa Vain Embedded Web Server -palvelimessa luodut kohteet tallennetaan automaattisesti. Kun haluat tallentaa tulostimen ohjauspaneelissa luodut kohteet, lisää ne pikavalintaan koskettamalla -kuvaketta. Sovelluksen määritysten mukaan tämä ominaisuus ja jotkin asetukset eivät välttämättä ole käytettävissä. Saat lisätietoja kohdasta "Pikavalinnan luominen" sivulla 9 tai järjestelmänvalvojalta. Verkkokohteen määrittäminen 1 Kosketa aloitusnäytön sovelluskuvaketta. 2 Valitse Verkkokansio > Luo verkkokansio. 3 Valitse verkon tyyppi ja jompikumpi seuraavista: SMB: siirry verkkokansioon tai kosketa näytön ylälaidassa olevaa isäntänimi tai IP-osoite. FTP: kirjoita FTP-osoite ja portin numero. 4 Määritä asetukset. 5 Valitse Valmis. -kuvaketta ja kirjoita verkkokansion Jos haluat käyttää kotihakemiston määritettä Kansion osoite -kentässä, kirjoita määritteen eteen ja perään %-merkki. Esimerkiksi %customattribute%. Voit myös käyttää muita LDAP-määritteitä, kuten %cn%, %samaccountname% ja %userprincipalname%. Muokkaa mahdollista kohdetta koskettamalla sen vieressä olevaa -kuvaketta. Voit poistaa kohteita vain Embedded Web Server -palvelimesta. Lisätietoja on kohdassa "Kohteiden hallinta Embedded Web Server -palvelimella" sivulla 7. Sähköpostikohteen määrittäminen 1 Kosketa aloitusnäytön sovelluskuvaketta. 2 Valitse Sähköposti > Luo sähköpostiviesti. 3 Määritä asetukset. 4 Valitse Valmis. Muokkaa mahdollista kohdetta koskettamalla sen vieressä olevaa -kuvaketta. Voit poistaa kohteita vain Embedded Web Server -palvelimesta. Lisätietoja on kohdassa "Kohteiden hallinta Embedded Web Server -palvelimella" sivulla 7.

11 Sovelluksen asetusten määrittäminen 11 Tulostinkohteen määrittäminen 1 Kosketa aloitusnäytön sovelluskuvaketta. 2 Valitse Tulostin. 3 Määritä asetukset. 4 Valitse Skannaa. Etätulostinkohteen määrittäminen Skannaa asiakirjoja tuetulla tulostimella ja lähetä skannatut asiakirjat toiseen verkossa olevaan tulostimeen. 1 Kosketa aloitusnäytön sovelluskuvaketta. 2 Valitse Etätulostin > Luo etätulostin. 3 Määritä asetukset. 4 Valitse Valmis. Muokkaa mahdollista kohdetta koskettamalla sen vieressä olevaa -kuvaketta. Voit poistaa kohteita vain Embedded Web Server -palvelimesta. Lisätietoja on kohdassa "Kohteiden hallinta Embedded Web Server -palvelimella" sivulla 7. Faksikohteen määrittäminen 1 Kosketa aloitusnäytön sovelluskuvaketta. 2 Valitse Faksi > Luo faksi. 3 Määritä asetukset. 4 Valitse Valmis. Muokkaa mahdollista kohdetta koskettamalla sen vieressä olevaa -kuvaketta. Voit poistaa kohteita vain Embedded Web Server -palvelimesta. Lisätietoja on kohdassa "Kohteiden hallinta Embedded Web Server -palvelimella" sivulla 7. Pikavalinnan luominen Luo niiden usein käytettyjen kohteiden kokoelma, jotka voi avata tulostimen ohjauspaneelissa. Nämä pikavalinnat voivat sisältää tallennetut kopiointi-, faksaus-, sähköpostilähetys- tai skannausasetukset tiettyjä kohteita (kuten FTP) varten. Sovelluksen määritysten mukaan tämä ominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä. Saat lisätietoja kohdasta "Pikavalinnan luominen" sivulla 9 tai järjestelmänvalvojalta.

12 Sovelluksen asetusten määrittäminen 12 Useiden kohteiden lisääminen pikavalintaan vaatii tulostimen kiintolevyn. Lisätietoja tulostimen kiintolevyn asentamisesta on tulostimen käyttöoppaassa. Voit muokata ja poistaa pikavalintoja vain Embedded Web Server -palvelimessa. Lisätietoja on kohdassa "Pikavalinnan luominen" sivulla 9. 1 Kosketa aloitusnäytön sovelluskuvaketta. 2 Valitse vähintään yksi kohde. 3 Valitse tulostimen oikeassa yläkulmassa oleva -kuvake. 4 Valitse Luo pikavalinta ja kirjoita pikavalinnalle yksilöivä nimi. 5 Valitse OK. Sovellusmääritysten asettaminen Nämä asetukset ovat käytettävissä vain Embedded Web Server -palvelimessa. Sovelluksen asetusten määrittäminen voi edellyttää järjestelmänvalvojan oikeuksia. Mukautetun käyttöoikeuksien hallinnan määrittäminen 1 Valitse Embedded Web Server -palvelimessa Asetukset > Suojaus > Kirjausmenetelmät. 2 Tee jokin seuraavista toimenpiteistä: Voit määrittää julkiset käyttöoikeudet valitsemalla Julkinen-osassa Oikeuksien hallinta. Voit hallita ryhmien käyttöoikeuksia valitsemalla Paikalliset tilit -osassa Ryhmien/oikeuksien hallinta ja valitsemalla ryhmän. 3 Laajenna Käyttöoikeuksien hallinta -osan kohta Sovellukset. 4 Valitse sovellusten julkiset tai ryhmäkohtaiset käyttöoikeudet. 5 Valitse Tallenna. Asetusten piilottaminen tulostimen ohjauspaneelissa Voit parantaa suojausta estämällä käyttäjiä muokkaamasta kohdetta tulostimen ohjauspaneelissa. Huomautus: Muutokset näkyvät sovelluksessa ja myöhemmissä pikavalinnoissa. 2 Valitse Skannausasetukset ja tyhjennä valinta Näytä kaikki asetukset. Huomautus: Voit myös piilottaa tietyt asetukset tyhjentämällä asetuksen vieressä olevan valintaruudun. 3 Valitse kussakin osiossa Tallenna.

13 Sovelluksen asetusten määrittäminen 13 Skannausasetusten määrittäminen 2 Valitse Skannausasetukset. 3 Määritä asetukset. 4 Valitse Tallenna. Huomautus: Voit myös määrittää skannausasetukset kullekin pikavalinnalle. Mukautettujen kehotteiden luominen Tämä asetus on käytettävissä vain, jos asennettuna on premium-versio. Kysy lisätietoja premium-version ostamisesta Lexmark-edustajalta. 2 Valitse Mukautetut kehotteet > Luo mukautettu kehote. 3 Määritä kehotteet. 4 Valitse Tallenna. Muokkaa kehotetta valitsemalla se luettelosta. Poista kehote napsauttamalla sen vieressä olevaa -kuvaketta. Asiakirjan jakamisen määrittäminen Jotkin asetukset ovat käytettävissä vain, jos asennettuna on premium-versio. Kysy lisätietoja premium-version ostamisesta Lexmark-edustajalta. 2 Valitse Asiakirjan jakaminen > Ota asiakirjan jakaminen käyttöön. 3 Määritä asiakirjan jakamistapa. 4 Valitse Tallenna. Huomautus: Voit myös määrittää asiakirjan jakamiset kullekin pikavalinnalle. Skannauksen vahvistusasetusten määrittäminen 2 Valitse Yhteenvetosivu.

14 Sovelluksen asetusten määrittäminen 14 3 Valitse ja määritä vähintään yksi skannauksen vahvistusasetus. 4 Valitse Tallenna. Huomautus: Voit myös määrittää skannauksen vahvistusasetukset kullekin pikavalinnalle. Sovelluksen kuvakkeen mukauttaminen 2 Valitse aloitusnäytön painike. 3 Määritä teksti ja kuva, joiden haluat näkyvän aloitusnäytössä. 4 Valitse Tallenna. Määritystiedoston tuominen tai vieminen Huomautus: Määritystiedostojen tuominen korvaa olemassa olevat sovellusmääritykset. 2 Valitse Tuo/vie määritykset. 3 Valitse jompikumpi seuraavista: Etsi määritystiedosto ja valitse Tuo. Valitse Vie.

15 Asiakirjojen skannaaminen 15 Asiakirjojen skannaaminen Asiakirjojen skannaaminen 1 Aseta asiakirja automaattiseen asiakirjansyöttölaitteen lokeroon tai skannaustasolle. 2 Tee päänäytössä jompikumpi seuraavista toimista: Kosketa sovelluskuvaketta ja valitse tai luo kohde. Valitse pikavalinta tai paina #-painiketta ja pikavalinnan numeroa. Huomautus: Lisätietoja on kohdassa "Sovelluksen asetusten määrittäminen" sivulla 7. 3 Valitse tarvittaessa Skannaa. 4 Seuraa näytön ohjeita.

16 Vianmääritys 16 Vianmääritys Sovellusvirhe Kokeile jotain seuraavista keinoista: Tarkista Skannauskeskuksen vianmääritysloki 2 Valitse Vianmääritysloki ja sitten vianmääritystasot. 3 Valitse Tallenna. 4 Avaa selain, kirjoita tulostimen IP-osoite ja sen perään /se ja valitse sitten Upotetut ratkaisut. Huomautus: Jos valitsit Käytä kiintolevyä, loki tallennetaan kiintolevylle. 5 Analysoi lokia ja ratkaise ongelma. Skannausasetusten säätäminen 2 Alenna skannaustarkkuutta tai poista väriskannaus käytöstä sovelluksen tai pikavalinnan osalta. 3 Valitse Tallenna. Ota yhteyttä Lexmark-edustajaan Käyttöoikeusvirhe Ota yhteyttä Lexmark-edustajaan Jotkin asetukset eivät näy sovelluksen asetussivulla Käytä suositeltua selainta Lisätietoja on Readme-tiedostossa. Käytettäessä Internet Explorer -selainta on varmistettava, ettei intranet-sivustoja näytetä yhteensopivuustilassa Lisätietoja on selaimen ohjetiedoissa.

17 Vianmääritys 17 Ota yhteyttä Lexmark-edustajaan Muisti ei riitä Kokeile jotain seuraavista keinoista: Varmista, että tulostimen kiintolevyllä on vähintään 20 Gt vapaata tilaa. Varmista, että tulostimen muistin koko on vähintään 1 Gt käytettäessä sovelluksen premium-versiota tai vähintään 512 Mt käytettäessä perusversiota Saat lisätietoja tulostimen käyttöohjeesta tai järjestelmänvalvojalta. Ota yhteyttä Lexmark-edustajaan Pikavalinnan kuvake ei näy Kokeile jotain seuraavista keinoista: Varmista, että pikakuvakkeella on vähintään yksi kelvollinen oleva kohde Varmista, että kuvake on määritetty näkymään aloitusnäytössä 2 Valitse Pikavalinnat ja ota pikavalinnan aloitusnäytön kuvake käyttöön. 3 Valitse Tallenna. Poista käyttämättömät pikavalinnat Pikavalintanumeron käyttäminen Aloitusnäytössä voi näyttää vain rajallisen määrän sovellusten pikavalintoja. Avaa pikavalinta painamalla #- painiketta ja sitten pikavalintanumeroa. Tuodussa tiedostossa ilmenneet virheet Tarkista sovelluksen vianmääritysloki 2 Valitse Vianmääritysloki ja sitten vianmääritystasot.

18 Vianmääritys 18 3 Valitse Tallenna. 4 Analysoi lokia ja ratkaise ongelma. Kun haluat avata vianmäärityslokin, avaa selain, kirjoita tulostimen IP-osoite ja sen perään /se ja valitse sitten Upotetut ratkaisut. Jos tulostimeen on asennettu kiintolevy, voit tallentaa lokin valitsemalla Käytä kiintolevyä. Useiden kohteiden luominen ei onnistu Kokeile jotain seuraavista keinoista: Varmista, että tulostimen kiintolevyssä on vähintään 20 Gt vapaata tilaa Varmista, että tulostimen muistin koko on vähintään 1 Gt käytettäessä sovelluksen premium-versiota tai vähintään 512 Mt käytettäessä perusversiota Saat lisätietoja tulostimen käyttöohjeesta tai järjestelmänvalvojalta. Kohteita tai pikavalintoja ei voi lisätä Kokeile jotain seuraavista keinoista: Poista käyttämättömät kohteet tai pikavalinnat Asenna premium-ominaisuudet Premium-versiossa voit tallentaa enintään 500 kohdetta, mutta perusversiossa ainoastaan 100. Kysy lisätietoja premium-version ostamisesta Lexmark-edustajalta. Ota yhteyttä järjestelmänvalvojaan Skannaaminen valittuun kohteeseen ei onnistu Kokeile jotain seuraavista keinoista: Varmista, että kohde on kelvollinen Lisätietoja on kohdassa "Sovelluksen asetusten määrittäminen" sivulla 7. Jos tulostin ja kohde ovat eri toimialueilla, tarkista, että toimialueen tiedot on määritetty

19 Vianmääritys 19 Faksikohteeseen ei voi lähettää Kokeile jotain seuraavista keinoista: Varmista, että tulostimen faksiasetukset on määritetty oikein Sovellus tukee vain analogista faksitilaa. Ota yhteys järjestelmänvalvojaan. Jos ongelma ei vieläkään poistu, ota yhteyttä järjestelmänvalvojaan. Ei voi käyttää LDAP-määritettä kansion osoitepolussa Kokeile jotain seuraavista keinoista: Varmista, että sinulla on oikeus luoda kansioita Lisätietoja on kohdassa "Verkkokohteen määrittäminen" sivulla 7. Muista kirjoittaa %-merkki määritteen alkuun ja loppuun Valitse LDAP-palvelimen portiksi Valitse Embedded Web Server -palvelimessa Asetukset > Suojaus > Kirjausmenetelmät. 2 Valitse Verkkotilit-osassa LDAP-kirjautumismenetelmä. 3 Vaihda Yleiset tiedot -osassa palvelimen portiksi Valitse Tallenna ja tarkista. Varmista, että LDAP-asetukset on määritetty oikein Pyydä lisätietoja järjestelmänvalvojalta. Varmista, että LDAP-palvelin tukee määritettä Pyydä lisätietoja järjestelmänvalvojalta. Ei voi nimetä sähköpostikohteiden tiedostoja viivakoodilla Älä käytä dynaamista tekstiä sähköpostikohteissa Jos sähköpostikohteissa käytetään dynaamista tekstiä, käytettävissä ovat vain: muokattava teksti mukautetut kehotteet

20 Vianmääritys 20 Skannaus ei onnistu heti Luo uusi pikavalinta nykyisestä Skannaus ei onnistu heti, jos pikavalinta sisältää yhteensopimattomia asetuksia. Skannauskeskus korjaa nämä asetukset automaattisesti, muttei tallenna niitä. Jos haluat säilyttää muutokset, luo uusi pikavalinta. Sovelluksen määritysten mukaan tämä ominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä. Saat lisätietoja pikavalinnan luomisesta Embedded Web Serverissä kohdasta "Pikavalinnan luominen" sivulla 9 tai järjestelmänvalvojalta. Suosittelemme, että poistat nykyisen pikavalinnan, kun olet luonut uuden. 1 Valitse pikavalinta aloitusnäytössä tai paina #-painiketta ja pikavalinnan numeroa. 2 Valitse tulostimen oikeassa yläkulmassa oleva -kuvake. 3 Valitse Luo pikavalinta ja kirjoita pikavalinnalle yksilöivä nimi. 4 Valitse OK.

21 Usein kysytyt kysymykset 21 Usein kysytyt kysymykset Miksi en voi skannata useisiin kohdetyyppeihin? Useiden kohteiden lisääminen pikavalintaan vaatii tulostimen kiintolevyn. Lisätietoja tulostimen kiintolevyn asentamisesta on tulostimen käyttöoppaassa. Mitä tapahtuu pikavalinnoille, joilla on useita kohteita, jos tulostimen kiintolevy poistetaan? Skannauksen aikana avautuu kehote, jossa voit valita yhden kohteen. Miksi premium-versioni ominaisuuspaketti ei toimi? Premium-version ominaisuuspaketin toiminta vaatii käyttöoikeuden. Saat lisätietoja Lexmark-edustajalta. Mitä tapahtui muille asetuksille ohjauspaneelissa? Asetukset voi piilottaa Embedded Web Server -palvelimessa. Lisätietoja on kohdassa "Asetusten piilottaminen tulostimen ohjauspaneelissa" sivulla 12. Huomautus: Sovelluksen asetusten määrittäminen Embedded Web Server -palvelimessa voi edellyttää järjestelmänvalvojan oikeuksia. Miksi kohde häviää, kun olen käyttänyt sitä ohjauspaneelissa? Vain Embedded Web Server -palvelimessa luodut kohteet tallennetaan automaattisesti. Kun haluat tallentaa tulostimen ohjauspaneelissa luodut kohteet, lisää ne pikavalintaan koskettamalla -kuvaketta tai lisää ne Embedded Web Server -palvelimella. Lisätietoja on kohdassa "Kohteiden hallinta Embedded Web Server - palvelimella" sivulla 7. Sovelluksen määritysten mukaan tämä ominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä. Saat lisätietoja kohdasta "Pikavalinnan luominen" sivulla 9 tai järjestelmänvalvojalta. Sovelluksen asetusten määrittäminen Embedded Web Server -palvelimessa voi edellyttää järjestelmänvalvojan oikeuksia. Miksi en voi säätää skannaustarkkuutta? Tekstintunnistuksen skannaustarkkuudeksi on lukittu 300 dpi, mikä parantaa tunnistustuloksia. Laaja testaus osoittaa, että 300 dpi:llä skannatessa lopputulos on merkittävästi tarkempi kuin sitä pienemmillä tarkkuuksilla skannatessa. Tarkkuus ei parantunut enää tästä skannatessa yli 300 dpi:n tarkkuudella.

22 Tiedotteet 22 Tiedotteet Painosta koskeva tiedote Syyskuu 2016 Seuraava kappale ei koske maita, joissa vastaavanlaiset sopimusehdot ovat ristiriidassa paikallisen lain kanssa: LEXMARK INTERNATIONAL, INC. ON TUOTTANUT TÄMÄN JULKAISUN SELLAISENA KUIN SE ON, ILMAN TAKUITA, MUKAAN LUKIEN MUTTA RAJOITTAMATTA KAUPAN EHTOJEN TAI TIETTYYN KÄYTTÖÖN SOPIVUUDEN TAKUUEHDOT. Tämä kohta ei välttämättä koske sinua, sillä joissakin valtioissa ei sallita julkilausuman kieltämistä tai tiettyjen toimitusten välillisiä takuita. Tämä julkaisu voi sisältää teknisiä epätarkkuuksia tai painovirheitä. Julkaisun tietoihin tehdään säännöllisin väliajoin muutoksia, jotka sisällytetään tuotteen myöhempiin versioihin. Tuotteisiin tai ohjelmiin voidaan tehdä parannuksia tai muutoksia milloin tahansa. Tämän tuotteen viittaukset muihin tuotteisiin, ohjelmiin tai palveluihin eivät tarkoita sitä, että valmistaja takaa näiden olevan saatavilla kaikissa maissa, joissa valmistaja toimii. Viittaukset eri tuotteisiin, ohjelmiin tai palveluihin eivät tarkoita, että ainoastaan kyseistä tuotetta, ohjelmaa tai palvelua voidaan käyttää. Mitä tahansa toiminnallisesti vastaavaa tuotetta, ohjelmaa tai palvelua, joka ei loukkaa mitään olemassa olevaa aineetonta oikeutta, voidaan käyttää mainitun tuotteen, ohjelman tai palvelun sijaan. Toiminnan arvioiminen ja varmentaminen käytettäessä muita kuin valmistajan suosittelemia muita tuotteita, ohjelmia tai palveluita ovat pelkästään käyttäjän vastuulla. Lexmarkin teknistä tukea saa osoitteesta Lisätietoja tarvikkeista ja ladattavista tiedostoista saa osoitteesta Lexmark International, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. GOVERNMENT END USERS The Software Program and any related documentation are "Commercial Items," as that term is defined in 48 C.F.R , "Computer Software" and "Commercial Computer Software Documentation," as such terms are used in 48 C.F.R or 48 C.F.R , as applicable. Consistent with 48 C.F.R or 48 C.F.R through , as applicable, the Commercial Computer Software and Commercial Software Documentation are licensed to the U.S. Government end users (a) only as Commercial Items and (b) with only those rights as are granted to all other end users pursuant to the terms and conditions herein. Tavaramerkit Lexmark ja Lexmark-logo ovat Lexmark International, Inc:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Internet Explorer Microsoftin yritysryhmän rekisteröity tavaramerkki tai tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa.. Muut tavaramerkit ovat niiden omistajien omaisuutta.

23 Hakemisto 23 Hakemisto A aloitusnäytön kuvake mukauttaminen 14 asetukset piilottaminen tulostimen ohjauspaneelissa 12 asiakirjan jakamiset asetusten määrittäminen 13 asiakirjan jakamisten määrittäminen 13 asiakirjat skannaaminen 15 asiakirjojen skannaaminen 15 E ei voi käyttää LDAP-määritettä kansion osoitepolussa 19 ei voi lisätä kohteita 18 ei voi lisätä pikavalintoja 18 ei voi luoda useita kohteita 18 ei voi lähettää faksikohteeseen 19 ei voi nimetä sähköpostikohteiden tiedostoja viivakoodilla 19 ei voi skannata valittuun kohteeseen 18 Embedded Web Server avaaminen 7 Embedded Web Server - palvelimen käyttäminen 7 etätulostinkohde lisääminen 8, 11 muokkaaminen 8, 11 määrittäminen Embedded Web Server -palvelimessa 8 määrittäminen tulostimen ohjauspaneelista 11 poistaminen 8 F faksikohde lisääminen 8, 11 muokkaaminen 8, 11 määrittäminen Embedded Web Server -palvelimessa 8 määrittäminen tulostimen ohjauspaneelista 11 poistaminen 8 J jotkin asetukset eivät näy asetussivulla 16 K kiintolevyvaatimus 21 käyttöoikeusvirhe 16 käyttöönottovalmiuden tarkistusluettelo 6 M muisti ei riitä 17 mukautettu käyttöoikeuksien hallinta asetus 12 mukautetun käyttöoikeuksien hallinnan määrittäminen 12 mukautetut kehotteet lisääminen 13 luominen 13 muokkaaminen 13 poistaminen 13 muutoshistoria 3 määritystiedosto tuominen tai vieminen 14 määritystiedoston tuominen 14 määritystiedoston vieminen 14 P pikavalinnan kuvake ei näy 17 pikavalinnat käyttöoikeuksien hallinta 9 lisääminen 9, 11 luominen Embedded Web Server -palvelimesta 9 luominen tulostimen ohjauspaneelista 9, 11 muokkaaminen 9 poistaminen 9 skannaaminen heti 9 useita kohteita 21 pikavalintojen lisääminen 11 pikavalintojen luominen 11 S skannauksen vahvistusasetukset asetusten määrittäminen 13 skannauksen vahvistusasetusten määrittäminen 13 skannausasetukset asetusten määrittäminen 13 skannausasetusten määrittäminen 13 skannaus ei onnistu heti 20 skannaustarkkuus 21 sovelluksen kuvake mukauttaminen 14 sovelluksen kuvakkeen mukauttaminen 14 sovellusvirhe 16 sähköpostikohde lisääminen 7, 10 muokkaaminen 7, 10 määrittäminen Embedded Web Server -palvelimessa 7 määrittäminen tulostimen ohjauspaneelista 10 poistaminen 7 T tarkistusluettelo käyttöönottovalmius 6 tulostimen kiintolevyvaatimus 21 tulostimen käyttöpaneeli asetusten piilottaminen 12 tulostinkohde määrittäminen tulostimen ohjauspaneelista 11 tuodussa tiedostossa ilmenneet virheet 17 U UKK 21 usein kysytyt kysymykset 21 V vahvistusasetukset skannaaminen 13 verkkokohde lisääminen 7, 10 muokkaaminen 7, 10

24 Hakemisto 24 määrittäminen Embedded Web Server -palvelimessa 7 määrittäminen tulostimen ohjauspaneelista 10 poistaminen 7 vianmääritys ei voi käyttää LDAP-määritettä kansion osoitepolussa 19 ei voi lisätä kohteita 18 ei voi lisätä pikavalintoja 18 ei voi luoda useita kohteita 18 ei voi lähettää faksikohteeseen 19 ei voi nimetä sähköpostikohteiden tiedostoja viivakoodilla 19 ei voi skannata valittuun kohteeseen 18 jotkin asetukset eivät näy asetussivulla 16 käyttöoikeusvirhe 16 muisti ei riitä 17 pikavalinnan kuvake ei näy 17 skannaus ei onnistu heti 20 sovellusvirhe 16 tuodussa tiedostossa ilmenneet virheet 17 viivakoodin havaitseminen ottaminen käyttöön 9 viivakoodin havaitsemisen ottaminen käyttöön 9 Y yleiskuvaus 4

Skannaaminen RightFaxiin. Pääkäyttäjän opas

Skannaaminen RightFaxiin. Pääkäyttäjän opas Skannaaminen RightFaxiin Pääkäyttäjän opas Toukokuu 2016 www.lexmark.com Sisällys 2 Sisällys Yleiskuvaus...3 Käyttöönottovalmiuden tarkistusluettelo...4 Sovelluksen asetusten määrittäminen...5 Sovelluksen

Lisätiedot

Lomakkeet ja suosikit

Lomakkeet ja suosikit Lomakkeet ja suosikit Versio 5.1 Pääkäyttäjän opas Heinäkuu 2016 www.lexmark.com Sisällys 2 Sisällys Muutoshistoria...3 Yleistä... 4 Sovelluksen asetusten määrittäminen...5 Upotetun verkkopalvelimen käyttäminen...

Lisätiedot

Suojatut pidossa olevat tulostustyöt

Suojatut pidossa olevat tulostustyöt Suojatut pidossa olevat tulostustyöt Versio 3.0 Pääkäyttäjän opas Tammikuu 2016 www.lexmark.com Sisällys 2 Sisällys Muutoshistoria...3 Yleiskuvaus...4 Käyttöönottovalmiuden tarkistusluettelo...5 Tulostimen

Lisätiedot

Lähetysohjain. Pääkäyttäjän opas

Lähetysohjain. Pääkäyttäjän opas Lähetysohjain Pääkäyttäjän opas Tammikuu 2013 www.lexmark.com Yleistä 2 Yleistä Lähetysohjaimen avulla saat helposti tietyn tulostinmallin tulostinohjaimen. Sovellus lähettää sähköpostiisi asennusohjeet

Lisätiedot

AccuRead OCR. Pääkäyttäjän opas

AccuRead OCR. Pääkäyttäjän opas AccuRead OCR Pääkäyttäjän opas Huhtikuu 2015 www.lexmark.com Sisällys 2 Sisällys Yleistä...3 Tuetut sovellukset...3 Tuetut muodot ja kielet...4 Tekstintunnistuksen tehokkuus...4 Näyteasiakirjat...6 Sovelluksen

Lisätiedot

Suojatut pidossa olevat tulostustyöt. Pääkäyttäjän opas

Suojatut pidossa olevat tulostustyöt. Pääkäyttäjän opas Suojatut pidossa olevat tulostustyöt Pääkäyttäjän opas Huhtikuu 2013 www.lexmark.com Sisällys 2 Sisällys Yleistä... 3 Suojattujen pidossa olevien tulostustöiden määritys...4 Sovelluksen määrittäminen ja

Lisätiedot

Tulostinten, lisävarusteiden ja jalustojen yhteensopivuusopas. Lasertulostimet

Tulostinten, lisävarusteiden ja jalustojen yhteensopivuusopas. Lasertulostimet Tulostinten, lisävarusteiden ja jalustojen yhteensopivuusopas Lasertulostimet Elokuu 2014 Sisällys 2 Sisällys Tuetut enimmäiskokoonpanot...3 Tulostinlaitetyyppi 5027...3 Tulostinlaitetyyppi 7527...4 Tulostinlaitetyyppi

Lisätiedot

Näytön mukauttaminen. Versio 4.5. Pääkäyttäjän opas

Näytön mukauttaminen. Versio 4.5. Pääkäyttäjän opas Näytön mukauttaminen Versio 4.5 Pääkäyttäjän opas Heinäkuu 2016 www.lexmark.com Sisällys 2 Sisällys Muutoshistoria...3 Yleistä... 4 Sovelluksen asetusten määrittäminen...5 Upotetun verkkopalvelimen käyttäminen...

Lisätiedot

Tulostinten, lisävarusteiden ja jalustojen yhteensopivuusopas. Lasertulostimet

Tulostinten, lisävarusteiden ja jalustojen yhteensopivuusopas. Lasertulostimet Tulostinten, lisävarusteiden ja jalustojen yhteensopivuusopas Lasertulostimet Tammikuu 2015 www.lexmark.com Sisällys 2 Sisällys Tuetut enimmäiskokoonpanot...4 Lexmark CS310, CS410 ja CS510 -sarjat...4

Lisätiedot

Tulostinten, lisävarusteiden ja jalustojen yhteensopivuusopas. Lasertulostimet

Tulostinten, lisävarusteiden ja jalustojen yhteensopivuusopas. Lasertulostimet Tulostinten, lisävarusteiden ja jalustojen yhteensopivuusopas Lasertulostimet Tammikuu 2012 www.lexmark.com Painosta koskeva tiedote Tammikuu 2012 Seuraava kappale ei koske maita, joissa vastaavanlaiset

Lisätiedot

AccuRead OCR. Pääkäyttäjän opas

AccuRead OCR. Pääkäyttäjän opas AccuRead OCR Pääkäyttäjän opas Heinäkuu 2016 www.lexmark.com Sisällys 2 Sisällys Muutoshistoria...3 Yleistä... 4 Järjestelmävaatimukset...4 Tuetut sovellukset...4 Tuetut muodot ja kielet...5 Tekstintunnistuksen

Lisätiedot

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Pikaopas M570

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Pikaopas M570 LASERJET PRO 500 COLOR MFP Pikaopas M570 USB-pikatulostus 1. Liitä USB-asema laitteen etupaneelin USBporttiin. 2. USB-flash-asema-valikko avautuu. Selaa vaihtoehtoja nuolipainikkeilla. Tulosta asiakirja

Lisätiedot

Tulostimien, lisävarusteiden ja jalustojen yhteensopivuusopas. Lasertulostimet

Tulostimien, lisävarusteiden ja jalustojen yhteensopivuusopas. Lasertulostimet Tulostimien, lisävarusteiden ja jalustojen yhteensopivuusopas Lasertulostimet Tammikuu 2017 www.lexmark.com Sisällys 2 Sisällys Tuetut enimmäiskokoonpanot... 4 Lexmark CS310, CS410 ja CS510 -sarjat...

Lisätiedot

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Pikaopas M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Pikaopas M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Pikaopas M575 Tallennetun työn tulostaminen Seuraavien ohjeiden mukaan toimimalla voit tulosta laitteen muistiin tallennetun työn. 1. Selaa ohjauspaneelin aloitusnäytössä

Lisätiedot

AccuRead Automate. Pääkäyttäjän opas

AccuRead Automate. Pääkäyttäjän opas AccuRead Automate Pääkäyttäjän opas Huhtikuu 2015 www.lexmark.com Sisällys 2 Sisällys Yleistä...3 Sovelluksen asetusten määrittäminen...4 Sovelluksen määrityssivun käyttäminen...4 AccuRead Messengerin

Lisätiedot

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP -SARJA. Pikaopas

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP -SARJA. Pikaopas LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP -SARJA Pikaopas Kopioitavan kuvan pienentäminen tai suurentaminen 1. Valitse aloitusnäytössä Kopioi -painike. 2. Kosketa Pienennä/suurenna-painiketta. 3. Valitse jokin valmiista

Lisätiedot

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Pikaopas

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Pikaopas COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES Pikaopas HP Color LaserJet Enterprise CM4540 MFP Series Pikaopas Sisällysluettelo Pikaopas... 1 Kopioitavan kuvan pienentäminen tai suurentaminen... 2 Kopiointityön

Lisätiedot

Google Cloud Print -opas

Google Cloud Print -opas Google Cloud Print -opas Tietoja Google Cloud Printistä Tulostaminen Google Cloud Printillä Liite Sisällys Tietoja oppaasta... 2 Oppaassa käytetyt symbolit... 2 Vastuuvapauslauseke... 2 1. Tietoja Google

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android )

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan Google

Lisätiedot

VERKKOKÄYTTÄJÄN OPAS. Tulostuslokin tallennus verkkoon. Versio 0 FIN

VERKKOKÄYTTÄJÄN OPAS. Tulostuslokin tallennus verkkoon. Versio 0 FIN VERKKOKÄYTTÄJÄN OPAS Tulostuslokin tallennus verkkoon Versio 0 FIN Oppaassa käytetyt kuvakkeet Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Vinkki kertoo, miten toimia tietyissä tilanteissa, tai

Lisätiedot

Xerox WorkCentre 3655 Monitoimitulostin Ohjaustaulu

Xerox WorkCentre 3655 Monitoimitulostin Ohjaustaulu Ohjaustaulu Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. 3 4 5 Kosketusnäyttö Valikot 6 6 Aakkosnumeerinen näppäimistö

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios)

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan App Storesta...

Lisätiedot

Käyttöohjeet. Sovellussivusto

Käyttöohjeet. Sovellussivusto Käyttöohjeet Sovellussivusto SISÄLLYSLUETTELO Tietoja oppaasta...2 Oppaassa käytetyt symbolit...2 Vastuuvapauslauseke...3 Huomautuksia...3 Mitä sovellussivustolla voi tehdä... 4 Ennen sovellussivuston

Lisätiedot

Brother Image Viewer Android -opas

Brother Image Viewer Android -opas Brother Image Viewer Android -opas Versio 0 FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: VINKKI Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia tai miten toimintoa voi

Lisätiedot

LASERJET ENTERPRISE COLOR FLOW MFP. Pikaopas M575

LASERJET ENTERPRISE COLOR FLOW MFP. Pikaopas M575 LASERJET ENTERPRISE COLOR FLOW MFP Pikaopas M575 Tallennetun työn tulostaminen Seuraavien ohjeiden mukaan toimimalla voit tulosta laitteen muistiin tallennetun työn. 1. Selaa ohjauspaneelin aloitusnäytössä

Lisätiedot

Siirtyminen Outlook 2010 -versioon

Siirtyminen Outlook 2010 -versioon Tämän oppaan sisältö Microsoft Microsoft Outlook 2010 näyttää hyvin erilaiselta kuin Outlook 2003. Tämän oppaan tarkoituksena on helpottaa uuden ohjelman opiskelua. Seuraavassa on tietoja uuden käyttöliittymän

Lisätiedot

Wi-Fi Direct -opas. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla. Vianmääritys. Liite

Wi-Fi Direct -opas. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla. Vianmääritys. Liite Wi-Fi Direct -opas Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla Vianmääritys Liite Sisällys Tietoja oppaasta... 2 Oppaassa käytetyt symbolit... 2 Vastuuvapauslauseke... 2 1. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla

Lisätiedot

LASERJET ENTERPRISE MFP. Pikaopas

LASERJET ENTERPRISE MFP. Pikaopas LASERJET ENTERPRISE MFP Pikaopas M725dn M725f M725z M725z+ Tallennetun työn tulostaminen Seuraavien ohjeiden mukaan toimimalla voit tulosta laitteen muistiin tallennetun työn. 1. Selaa ohjauspaneelin aloitusnäytössä

Lisätiedot

Valotuslasi. 1. Aseta originaalit etusivut ylöspäin syöttölaitteen syöttöalustalle. Siirrä syöttöohjain originaaleja vasten.

Valotuslasi. 1. Aseta originaalit etusivut ylöspäin syöttölaitteen syöttöalustalle. Siirrä syöttöohjain originaaleja vasten. Xerox WorkCentre 9/9 -monitoimitulostin Kopioiminen. Aseta originaalit etusivut ylöspäin syöttölaitteen syöttöalustalle. Siirrä syöttöohjain originaaleja vasten. Laske syöttölaite alas.. Peruuta mahdolliset

Lisätiedot

Brother ScanViewerin opas ios- / OS X -järjestelmille

Brother ScanViewerin opas ios- / OS X -järjestelmille Brother ScanViewerin opas ios- / OS X -järjestelmille Versio 0 FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa vinkkimerkintää: VINKKI Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tietoja AirPrintistä. Asetustoimet. Tulostaminen. Liite

AirPrint-opas. Tietoja AirPrintistä. Asetustoimet. Tulostaminen. Liite AirPrint-opas Tietoja AirPrintistä Asetustoimet Tulostaminen Liite Sisällys Tietoja oppaasta... 2 Oppaassa käytetyt symbolit... 2 Vastuuvapauslauseke... 2 1. Tietoja AirPrintistä Tulostaminen AirPrintillä...

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet)

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan

Lisätiedot

Motorola Phone Tools. Pikaopas

Motorola Phone Tools. Pikaopas Motorola Phone Tools Pikaopas Sisältö Vähimmäisvaatimukset... 2 Ennen asennusta Motorola Phone Tools... 3 Asentaminen Motorola Phone Tools... 4 Matkapuhelimen asennus ja määritys... 5 Online-rekisteröinti...

Lisätiedot

Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset

Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset - Avaa Työkalut valikko ja valitse Tilien asetukset - Valitse vasemman reunan lokerosta Lähtevän postin palvelin (SM - Valitse listasta palvelin, jonka

Lisätiedot

GroupWise Calendar Publishing Host User

GroupWise Calendar Publishing Host User GroupWise 8 Calendar Publishing Host User 8 17. lokakuu 2008 Novell GroupWise Calendar Publishing Host User PIKAKÄYNNISTYS www.novell.com YLEISTÄ Novell GroupWise Calendar Publishing Host User on Web-pohjainen

Lisätiedot

LASERJET PRO 400 MFP. Pikaopas M425

LASERJET PRO 400 MFP. Pikaopas M425 LASERJET PRO 400 MFP Pikaopas M425 Kopiolaadun optimointi Valittavissa olevat kopiointilaatuasetukset Autom. valinta: Valitse tämä asetus, jos kopiointilaadulla ei ole suurta merkitystä. Tämä on oletusasetus.

Lisätiedot

Online-jako 2.0 Nokia N76-1

Online-jako 2.0 Nokia N76-1 Online-jako 2.0 Nokia N76-1 EI TAKUUTA Laitteen mukana tulevien kolmansien osapuolten sovellusten valmistajat ja omistajat voivat olla henkilöitä tai yhteisöjä, jotka eivät liity Nokiaan. Nokia ei omista

Lisätiedot

Kopioiminen TAI. Xerox WorkCentre 5845/5855/5865/5875/5890. Ohjaustaulu. Originaalien syöttölaite. Valotuslasi

Kopioiminen TAI. Xerox WorkCentre 5845/5855/5865/5875/5890. Ohjaustaulu. Originaalien syöttölaite. Valotuslasi Xerox WorkCentre 8/8/8/8/890 Kopioiminen Kaikki palvelut Töiden tila Kosketusnäyttö Käynnistys Nollaa kaikki Pysäytys. Aseta originaalit etusivut ylöspäin syöttölaitteen syöttöalustalle. Siirrä syöttöohjain

Lisätiedot

AccuRead Automate. Pääkäyttäjän opas

AccuRead Automate. Pääkäyttäjän opas AccuRead Automate Pääkäyttäjän opas Heinäkuu 2017 www.lexmark.com Sisällys 2 Sisällys Yleistä... 3 Sovelluksen asetusten määrittäminen...4 Sovelluksen määrityssivun käyttäminen...4 AccuRead Messengerin

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Java on Sun Microsystems, Inc:n tavaramerkki Yhdysvalloissa. Tässä olevat tiedot

Lisätiedot

Web Services -toiminnon käyttö skannaukseen verkossa (Windows Vista SP2 tai uudempi, Windows 7 ja Windows 8)

Web Services -toiminnon käyttö skannaukseen verkossa (Windows Vista SP2 tai uudempi, Windows 7 ja Windows 8) Web Services -toiminnon käyttö skannaukseen verkossa (Windows Vista SP2 tai uudempi, Windows 7 ja Windows 8) Web Services -protokollan avulla Windows Vista (SP2 tai uudempi)-, Windows 7- ja Windows 8 -

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Java on Sun Microsystems, Inc:n tavaramerkki Yhdysvalloissa. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Tuotetta koskeva

Lisätiedot

Valintanauhan komennot Valintanauhan kussakin välilehdessä on ryhmiä ja kussakin ryhmässä on toisiinsa liittyviä komentoja.

Valintanauhan komennot Valintanauhan kussakin välilehdessä on ryhmiä ja kussakin ryhmässä on toisiinsa liittyviä komentoja. Pikaopas Microsoft Excel 2013 näyttää erilaiselta kuin aiemmat versiot. Tämän oppaan avulla pääset alkuun nopeasti ja saat yleiskuvan uusista ominaisuuksista. Komentojen lisääminen pikatyökaluriville Pidä

Lisätiedot

McAfee epolicy Orchestrator Pre-Installation Auditor 2.0.0

McAfee epolicy Orchestrator Pre-Installation Auditor 2.0.0 Julkaisutiedot McAfee epolicy Orchestrator Pre-Installation Auditor 2.0.0 McAfee epolicy Orchestrator -ohjelmiston kanssa käytettäväksi Sisällys Tietoja tästä julkaisusta Uudet toiminnot Parannukset Ratkaistut

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit. Käyttöohje

Ulkoiset mediakortit. Käyttöohje Ulkoiset mediakortit Käyttöohje Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita

Lisätiedot

Tieto-opas. Ohjelmisto ja käyttöoppaat -CD. Ohjesivut. Lexmarkin Web-sivusto. Muut kielet. Asennusohje. Tieto-opas Sivu 1 / 1

Tieto-opas. Ohjelmisto ja käyttöoppaat -CD. Ohjesivut. Lexmarkin Web-sivusto. Muut kielet. Asennusohje. Tieto-opas Sivu 1 / 1 Tieto-opas Tieto-opas Monitoimilaitetta ja sen toimintoja kuvaillaan useissa oppaissa. Tämän sivun avulla löydät monitoimilaitetta koskevia julkaisuja ja muita tietoja. Ohjesivut Monitoimilaitteessa on

Lisätiedot

Sähköpostitilin määrittäminen Outlook 2013, kun ohjelma käynnistetään ensimmäistä kertaa.

Sähköpostitilin määrittäminen Outlook 2013, kun ohjelma käynnistetään ensimmäistä kertaa. Tapa 1 Sähköpostitilin määrittäminen Outlook 2013, kun ohjelma käynnistetään ensimmäistä kertaa. Kuva 1. Kun Outlook 2013 käynnistetään ensimmäistä kertaa, ohjelma toivottaa tervetulleeksi. Tilin määritystä

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit. Käyttöopas

Ulkoiset mediakortit. Käyttöopas Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Java on Sun Microsystems, Inc:n tavaramerkki Yhdysvalloissa. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.

Lisätiedot

Verkkoliittymän ohje. F-Secure Online Backup Service for Consumers 2.1

Verkkoliittymän ohje. F-Secure Online Backup Service for Consumers 2.1 Verkkoliittymän ohje F-Secure Online Backup Service for Consumers 2.1 F-Secure Online Backup Service for Consumers -verkkoliittymän ohje... 2 Johdanto... 2 Mikä F-Secure Online Backup Service for Consumers

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. XEROX COLORQUBE 9300 http://fi.yourpdfguides.com/dref/4276581

Käyttöoppaasi. XEROX COLORQUBE 9300 http://fi.yourpdfguides.com/dref/4276581 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle XEROX COLORQUBE 9300. Löydät kysymyksiisi vastaukset XEROX COLORQUBE 9300 käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot,

Lisätiedot

Aloita tästä. Värikasettien kohdistaminen ilman tietokonetta

Aloita tästä. Värikasettien kohdistaminen ilman tietokonetta Aloita tästä Värikasettien kohdistaminen ilman tietokonetta Noudata Asennusohjeessa annettuja laitteiston asennusohjeita. Jatka optimoimalla tulostuslaatu seuraavasti. 1 Varmista, että olet lisännyt paperikaukaloon

Lisätiedot

Skype for Business ohjelman asennus- ja käyttöohje Sisällys

Skype for Business ohjelman asennus- ja käyttöohje Sisällys Skype for Business ohjelman asennus- ja käyttöohje Sisällys Kirjautuminen Office 365 -palveluun... 2 Skype for Business ohjelman asentaminen... 3 Yhteyshenkilöiden lisääminen Skype for Business ohjelmassa...

Lisätiedot

Sähköpostitilin määrittäminen Outlook 2010, kun ohjelma käynnistetään ensimmäistä kertaa.

Sähköpostitilin määrittäminen Outlook 2010, kun ohjelma käynnistetään ensimmäistä kertaa. Tapa 1 Sähköpostitilin määrittäminen Outlook 2010, kun ohjelma käynnistetään ensimmäistä kertaa. Kuva 1. Määrittämistä jatketaan valitsemalla Kyllä ja painamalla Seuraava -painiketta. Kuva 2. Uuden sähköpostitilin

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android )

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Ennen Brother-laitteen käyttöä Huomautusten määritelmät Tämä käyttöopas käyttää seuraavia symboleita ja merkintätapoja: Kuvakkeet sisältävät

Lisätiedot

Backup Premium Pikakäyttöopas

Backup Premium Pikakäyttöopas Tietoja Memeo Backup Premium on yksinkertainen varmuuskopiointiratkaisu monimutkaiseen digitaaliseen maailmaan. Automaattisesti varmuuskopioimalla Memeo Backup Premium pystyy palauttamaan arvokkaat ja

Lisätiedot

Manager. Doro Experience. ja Doro PhoneEasy 740. Suomi

Manager. Doro Experience. ja Doro PhoneEasy 740. Suomi Doro Experience ja Doro PhoneEasy 740 Suomi Manager Esittely Doro Experience Manager -hallintaportaalia käytetään sovellusten asentamiseen ja käyttöön Doro Experience -laitteella käyttämällä mitä tahansa

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW/J6925DW. Versio A FIN

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW/J6925DW. Versio A FIN AirPrint-opas Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: MFC-J650DW/J670DW/J690DW/J695DW Versio A FIN Huomautusten selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa huomautusten tyyliä: Vinkit kertovat,

Lisätiedot

Visma Nova. Visma Nova ASP käyttö ja ohjeet

Visma Nova. Visma Nova ASP käyttö ja ohjeet Visma Nova Visma Nova ASP käyttö ja ohjeet Oppaan päiväys: 2.2.2012. Helpdesk: http://www.visma.fi/asiakassivut/helpdesk/ Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai

Lisätiedot

Ohjaustaulu. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 -värimonitoimitulostin

Ohjaustaulu. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 -värimonitoimitulostin Ohjaustaulu Käytettävissä olevat sovellukset voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoa sähköpostin ja osoitteiston toiminnoista on Käyttöoppaassa. 5 9 8 7 6 0 5 6 7 8 9 0 Koti-näppäin palauttaa

Lisätiedot

Office 365:n käyttäminen Android-puhelimessa

Office 365:n käyttäminen Android-puhelimessa Office 365:n käyttäminen Android-puhelimessa Pikaopas Tarkista sähköposti Määritä Android-puhelin lähettämään ja vastaanottamaan Office 365-sähköpostia. Tarkista kalenteritiedot missä liikutkin Android-puhelimeen

Lisätiedot

Messenger. Novell 1.0 NOVELL MESSENGERIN OHJEET. www.novell.com PIKAOPAS

Messenger. Novell 1.0 NOVELL MESSENGERIN OHJEET. www.novell.com PIKAOPAS Novell Messenger 1.0 PIKAOPAS www.novell.com Novell Messenger on Novell edirectory TM -pohjainen, eri käyttöympäristöissä toimiva yritysten pikaviestituote. Messenger-järjestelmän käyttöympäristöksi soveltuu

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita

Lisätiedot

Lapsilukko HUOMAUTUS VANHEMMILLE. Vita-järjestelmän lapsilukko, ennen kuin annat lapsesi pelata. Määritä PlayStation 4-419-422-01(1)

Lapsilukko HUOMAUTUS VANHEMMILLE. Vita-järjestelmän lapsilukko, ennen kuin annat lapsesi pelata. Määritä PlayStation 4-419-422-01(1) Lapsilukko HUOMAUTUS VANHEMMILLE Määritä Vita lapsilukko, ennen kuin annat lapsesi pelata. 4-419-422-01(1) Vita-järjestelmä tarjoaa vanhempien ja huoltajien avuksi toimintoja, joiden avulla lapsen PS Vita

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Java on Sun Microsystems, Inc:n tavaramerkki Yhdysvalloissa. Tässä olevat tiedot

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit. Käyttöopas

Ulkoiset mediakortit. Käyttöopas Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Java on Sun Microsystems, Inc:n tavaramerkki Yhdysvalloissa. Tässä olevat tiedot

Lisätiedot

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2015 Electronics For Imaging, Inc. Tämän julkaisun tiedot kuuluvat tämän tuotteen Lakisääteisien ilmoitusten piiriin. 16. marraskuuta 2015 Sisällys 3 Sisällys Fiery Driver Configurator...5 Järjestelmävaatimukset...5

Lisätiedot

VIENET JULKAISUJÄRJESTELMÄLLÄ TOTEUTETTUJEN INTERNET-SIVUJEN YLLÄPITO-OHJE

VIENET JULKAISUJÄRJESTELMÄLLÄ TOTEUTETTUJEN INTERNET-SIVUJEN YLLÄPITO-OHJE VIENET JULKAISUJÄRJESTELMÄLLÄ TOTEUTETTUJEN INTERNET-SIVUJEN YLLÄPITO-OHJE JULKAISUJÄRJESTELMÄÄN KIRJAUTUMINEN. Osoitekenttään kirjoitetaan www.domain.fi/admin. Kirjoita käyttäjätunnus: xxxxxx. Salasana:

Lisätiedot

Pika-aloitusopas. Haku Voit etsiä sivustoja, henkilöitä tai tiedostoja. Sivuston tai uutisviestin luominen

Pika-aloitusopas. Haku Voit etsiä sivustoja, henkilöitä tai tiedostoja. Sivuston tai uutisviestin luominen Pika-aloitusopas Saa aikaan enemmän olinpaikastasi riippumatta suojatun käytön, jakamisen ja tiedostotallennuksen avulla. Kirjaudu sisään Office 365 -tilaukseesi ja valitse SharePoint sovellusten käynnistyksestä.

Lisätiedot

Ohjattu asetusten luonti painos

Ohjattu asetusten luonti painos Ohjattu asetusten luonti 3.0 1. painos 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Nokia tune on

Lisätiedot

Skype for Business ohjelman asennus- ja käyttöohje Sisällys

Skype for Business ohjelman asennus- ja käyttöohje Sisällys Skype for Business ohjelman asennus- ja käyttöohje Sisällys Kirjautuminen Office 365 -palveluun... 2 Skype for Business ohjelman asentaminen... 3 Yhteyshenkilöiden lisääminen Skype for Business ohjelmassa...

Lisätiedot

Kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas

Kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas Kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ja Windows Vista ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä

Lisätiedot

Kytkentäopas. Tuetut käyttöjärjestelmät. Tulostimen asentaminen. Kytkentäopas

Kytkentäopas. Tuetut käyttöjärjestelmät. Tulostimen asentaminen. Kytkentäopas Sivu 1/5 Kytkentäopas Tuetut käyttöjärjestelmät Software and Documentation -CD-levyltä voi asentaa tulostinohjelmiston seuraaviin käyttöjärjestelmiin: Windows 8 Windows 7 SP1 Windows 7 Windows Server 2008

Lisätiedot

Online-jako painos

Online-jako painos Online-jako 3.1 1. painos 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Nokia tune on Nokia Oyj:n

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit Käyttöohje

Ulkoiset mediakortit Käyttöohje Ulkoiset mediakortit Käyttöohje Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut mainitaan

Lisätiedot

Korkeakoulujen prosessipalvelin: mallintajan palvelinohje Versio 0.2

Korkeakoulujen prosessipalvelin: mallintajan palvelinohje Versio 0.2 Korkeakoulujen prosessipalvelin: mallintajan palvelinohje Versio 0.2 Sisällysluettelo Muutoshistoria...3 1 Johdanto...4 2 Palvelimen käyttöön tarvittavat ohjelmat...4 3 Palvelimelle kirjautuminen...4 4

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit. Käyttöopas

Ulkoiset mediakortit. Käyttöopas Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita

Lisätiedot

3 Valitse aloitusnäytöstä kohta Copy (Kopio) tai valitse kopiomäärä näppäimistöllä. Kopiointinäyttö avautuu. Kopioiminen skannaustasolta

3 Valitse aloitusnäytöstä kohta Copy (Kopio) tai valitse kopiomäärä näppäimistöllä. Kopiointinäyttö avautuu. Kopioiminen skannaustasolta Lasermonitoimil aite Pikaopas Kopioiminen Pikakopion tekeminen 3 Paina tulostimen ohjauspaneelin -painiketta. 4 Jos asetit asiakirjan skannaustasolle, palaa aloitusnäyttöön valitsemalla Finish the Job

Lisätiedot

Tieto-opas. Ohjelmisto ja käyttöoppaat -CD. Ohjesivut. Lexmarkin Web-sivusto. Muut kielet. Asennusohje. Tieto-opas Sivu 1 / 1

Tieto-opas. Ohjelmisto ja käyttöoppaat -CD. Ohjesivut. Lexmarkin Web-sivusto. Muut kielet. Asennusohje. Tieto-opas Sivu 1 / 1 Tieto-opas Sivu 1 / 1 Tieto-opas Monitoimilaitetta ja sen toimintoja kuvaillaan useissa oppaissa. Tämän sivun avulla löydät monitoimilaitteen julkaisuja ja muita tietoja. Ohjesivut Monitoimilaitteessa

Lisätiedot

Raporttiarkiston (RATKI) käyttöohjeet Ohjeet

Raporttiarkiston (RATKI) käyttöohjeet Ohjeet Raporttiarkiston (RATKI) käyttöohjeet Ohjeet 15.11.2012 1.0 Vastuutaho TRAFI Sisällys Raporttiarkiston (RATKI) käyttöohjeet 1 1. Johdanto 3 1.1. Esitiedot 3 1.2. Käyttöoikeudet 3 1.3. Sisäänkirjautuminen

Lisätiedot

Päänäkymä Opiskelijan ohjeet Kurssin suorittaminen Opettajan ohjeet kurssin teko

Päänäkymä Opiskelijan ohjeet Kurssin suorittaminen Opettajan ohjeet kurssin teko Simppelit ohjeet Sisällys Päänäkymä... 1 Valikko... 1 Opiskelijan ohjeet Kurssin suorittaminen... 2 Kurssin haku... 2 Kurssin suorittaminen... 2 Opettajan ohjeet kurssin teko... 3 Kirjautuminen... 3 Kurssin

Lisätiedot

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Pikaopas M276

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Pikaopas M276 LASERJET PRO 200 COLOR MFP Pikaopas M276 Kopiolaadun optimointi Valittavissa olevat kopiointilaatuasetukset Autom. valinta: Valitse tämä asetus, jos kopiointilaadulla ei ole suurta merkitystä. Tämä on

Lisätiedot

P-touch Transfer Managerin käyttäminen

P-touch Transfer Managerin käyttäminen P-touch Transfer Managerin käyttäminen Versio 0 FIN Johdanto Tärkeä huomautus Tämän käyttöoppaan sisältöä ja tuotteen teknisiä tietoja voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta. Brother pidättää oikeuden

Lisätiedot

Asennusopas. Huomautus. Observit RSS

Asennusopas. Huomautus. Observit RSS Asennusopas Observit RSS Versio 5.3 Huomautus Tämä opas on uusia asennuksia varten. Axis-kamerapaketti sisältää käytettävän lehtisen. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä tukeen: +46 60 61 67 50. Tarjoaja:

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita

Lisätiedot

Korttitodennus. Pääkäyttäjän opas

Korttitodennus. Pääkäyttäjän opas Korttitodennus Pääkäyttäjän opas Heinäkuu 2016 www.lexmark.com Sisällys 2 Sisällys Yleistä... 4 Ehtojen määrittäminen...5 Upotetun verkkopalvelimen käyttäminen... 5 Sisäisen käyttäjätilin lisääminen...5

Lisätiedot

Itsepalvelukopiokone

Itsepalvelukopiokone Itsepalvelukopiokone Tarvitset kopiointiin joko Waltti-matkakortin tai tunnistetarran kirjastokorttiisi. Waltti-matkakortin voit hankkia Kansalaisinfosta ja tunnistetarran pääkirjaston Infosta. Näin aloitan

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Java on Sun Microsystems, Inc:in yhdysvaltalainen tavaramerkki. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Tuotetta koskeva

Lisätiedot

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen PIKAOPAS Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen Sisällysluettelo 1. Johdanto...1 2. Mitä tarvitaan...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen...2 3.1 Ennen asennusta...2

Lisätiedot

WINDOWS 7... 1 MICROSOFT OUTLOOK 2010:N UUDET OMINAISUUDET...

WINDOWS 7... 1 MICROSOFT OUTLOOK 2010:N UUDET OMINAISUUDET... 2010 SISÄLLYS WINDOWS 7... 1 MICROSOFT OUTLOOK 2010:N UUDET OMINAISUUDET... 3 MS OUTLOOK OHJE HTTP://OFFICE.MICROSOFT.COM/FI-FI/OUTLOOK-HELP/... 3 LAAJENNETTU VALINTANAUHA... 3 ASETUKSET... 4 LISÄÄ TILAA

Lisätiedot

HP Visual Collaboration Room. Aloitus

HP Visual Collaboration Room. Aloitus HP Visual Collaboration Room Aloitus HP Visual Collaboration Room 2.0 First edition: December 2010 Lainsäädännöllistä tietoa Copyright 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevia tietoja

Lisätiedot

Sähköposti ja uutisryhmät 4.5.2005

Sähköposti ja uutisryhmät 4.5.2005 Outlook Express Käyttöliittymä Outlook Express on windows käyttöön tarkoitettu sähköpostin ja uutisryhmien luku- ja kirjoitussovellus. Se käynnistyy joko omasta kuvakkeestaan työpöydältä tai Internet Explorer

Lisätiedot

Outlook 2016 Vihjeitä ja vinkkejä

Outlook 2016 Vihjeitä ja vinkkejä Outlook 2016 Vihjeitä ja vinkkejä Pikanäppäimet ja aikaa säästävät vinkit suosikkisähköposti- ja kalenterisovelluksiisi Koskee Outlook 2016 for Windowsia 1. Siirry nopeasti Saapuneet-kansioon Käynnistitkö

Lisätiedot

Xerox ColorQube 9201/9202/9203 Kopioiminen. Valmistelu. Skannaus. Lisätietoja

Xerox ColorQube 9201/9202/9203 Kopioiminen. Valmistelu. Skannaus. Lisätietoja Xerox ColorQube 90/90/90 Kopioiminen. Aseta originaalit syöttölaitteeseen etusivut ylöspäin tai. Paina Kaikki palvelut -näppäintä.. Valitse Kopiointi. Kopiointi-kortti tulee näkyviin.. Tee tarvittavat

Lisätiedot

Office 365 palvelujen käyttöohje Sisällys

Office 365 palvelujen käyttöohje Sisällys Office 365 palvelujen käyttöohje Sisällys Sisäänkirjautuminen... 2 Office 365:n käyttöliittymä... 3 Salasanan vaihto... 5 Outlook-sähköpostin käyttö... 7 Outlook-kalenterin käyttö... 10 OneDriven käyttö...

Lisätiedot

Ulkoiset laitteet. Käyttöopas

Ulkoiset laitteet. Käyttöopas Ulkoiset laitteet Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman

Lisätiedot

Wi-Fi Direct -opas. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla. Vianmääritys

Wi-Fi Direct -opas. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla. Vianmääritys Wi-Fi Direct -opas Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla Vianmääritys Sisällys Tietoja oppaasta... 2 Oppaassa käytetyt symbolit... 2 Vastuuvapauslauseke... 2 1. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla SSID:n

Lisätiedot

Pikaopas. Microsoft Word 2013 näyttää erilaiselta aiempiin versioihin verrattuna, joten laadimme tämän oppaan avuksi uusien ominaisuuksien opetteluun.

Pikaopas. Microsoft Word 2013 näyttää erilaiselta aiempiin versioihin verrattuna, joten laadimme tämän oppaan avuksi uusien ominaisuuksien opetteluun. Pikaopas Microsoft Word 2013 näyttää erilaiselta aiempiin versioihin verrattuna, joten laadimme tämän oppaan avuksi uusien ominaisuuksien opetteluun. Pikatyökalurivi Nämä komennot ovat aina näkyvissä.

Lisätiedot

Office 365:n käyttäminen iphonessa tai ipadissa

Office 365:n käyttäminen iphonessa tai ipadissa Office 365:n käyttäminen iphonessa tai ipadissa Pikaopas Sähköpostien tarkistaminen Määritä iphone tai ipad lähettämään ja vastaanottamaan Office 365 -sähköpostia. Tarkista kalenteri missä tahansa Voit

Lisätiedot

SharePoint Foundation 2010 perusteet ylläpitäjille

SharePoint Foundation 2010 perusteet ylläpitäjille SharePoint Foundation ylläpitäjän ohjeet Sivu 1/5 SharePoint Foundation 2010 perusteet ylläpitäjille SharePoint Foundationin avulla voit luoda nopeasti useita erilaisia sivustoja, joissa WWW-sivuja, tiedostoja,

Lisätiedot