Asemakaavan muutos ja tonttijaon muutos, 4. kaupunginosan korttelin 48 tontti 8 sekä Palokunnankujan katualue (Bredantie 14-16)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Asemakaavan muutos ja tonttijaon muutos, 4. kaupunginosan korttelin 48 tontti 8 sekä Palokunnankujan katualue (Bredantie 14-16)"

Transkriptio

1 Yhdyskuntalautakunta Yhdyskuntalautakunta Kaupunginhallitus Yhdyskuntalautakunta Asemakaavan muutos ja tonttijaon muutos, 4. kaupunginosan korttelin 48 tontti 8 sekä Palokunnankujan katualue (Bredantie 14-16) 271/771/2011 YLK 59 Vireilletulo ja osallistumis- ja arviointisuunnitelma Asemakaavan muutos on tullut vireille kaupungin omasta aloitteesta. Kaavahanke liittyy Kauniaisten ikääntymispoliittiseen strategiaan, jossa asumiseen ja hoitoympäristöihin liittyvinä tavoitteina on mainittu uusien asumismuotojen sekä uusien palvelu- ja asumiskonseptien kehittäminen. Hanketta koskeva osallistumis- ja arviointisuunnitelma on päivätty ja päivitetty Asemakaavoituksen vireilletulosta on ilmoitettu kaupungin ilmoitustaululla ja internet-sivuilla sekä Kaunis Grani -lehdessä. Naapurikiinteistöjen omistajille ja haltijoille on lähetetty kuulutuskirje sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelma Suunnittelualueella olevien rivitalojen asukkaille em. materiaali on jaettu Alueen nykytilanne ja asemakaavan tavoitteet Suunnittelualue sijaitsee osoitteessa Bredantie ja käsittää 4. kaupunginosan korttelin 48 tontin 8 sekä Palokunnankujan katualueen. Tontilla on neljä vuonna 1974 rakennettua rivitaloa, joissa on yhteensä 29 eläkeläisille tarkoitettua kaupungin vuokra-asuntoa sekä vuonna 1992 valmistunut Villa Bredan palvelukeskus ja vanhainkoti. Tontilla on käytetty rakennusoikeutta n k-m², josta n. 2/3 palvelutaloon ja n. 1/3 rivitaloasuntoihin. Asemakaavan muutoksen tavoitteena on mahdollistaa alueelle toteutettavaksi ikäihmisten palvelujen keskus, jolloin tontilla olevat huonokuntoiset rivitalot täytyy purkaa. Hankkeen myötä alueen asemakaavan mukainen rakennusoikeus yli kaksinkertaistuu. Kaavoitusta palvelevaa arkkitehtisuunnittelua on tehty rinnakkain asemakaavoitustyön kanssa. Kaavoituksen tavoitteita ja vaihtoehtoisia suunnitelmia on esitelty Kauniaisten kaupungin luottamusmiehille Osallisille on järjestetty hankkeesta tiedotus- ja keskustelutilaisuus , josta laadittu muistio on asian oheismateriaalina. Kaavatilanne Maakuntakaavassa alue on osoitettu taajamatoimintojen alueeksi. Maankäytön yleissuunnitelmassa 2004 Masu 2 (kv ) suunnittelualue on osoitettu julkisten palvelujen ja hallinnon alueeksi (PY). Alueelle on osoitettu myös teknisesti mahdollinen sijainti kalliotilan kulkuaukolle. Suunnittelualueen ja rautatien väliin on osoitettu seudullinen kevyen liikenteen reitti.

2 Suunnittelualueella on voimassa sisäasianministeriön vahvistama asemakaava Ak 78, jolla tontti 8 on osoitettu kaupungin käyttöön yleisten rakennusten korttelialueeksi (Y k ). Rakennusoikeutta on osoitettu 4000 k-m² ja suurimmaksi sallituksi kerrosluvuksi kolme (III). Tontin etelärajan tuntumaan on osoitettu putki- tai tunneliviemäriä varten varattava alue. Tontilta ei saa järjestää ajoneuvoliittymää suoraan Bredantielle, vaan kulku on osoitettu Palokunnankujan katualueen kautta. Arkkitehtisuunnittelu Yhdyskuntatoimi on teettänyt hankkeen esisuunnitelmat alueen toteutuksesta Kirsti Siven & Asko Takala arkkitehdit Oy:llä. Suunnitelmat ovat toimineet kaavatyön pohjana. Asemakaavan muutosluonnos on laadittu siten, että se mahdollistaa kaikki vaihtoehdot. Ennen kaavaehdotuksen laatimista valitaan toteutettava vaihtoehto ja asemakaavan muutos tarkennetaan sen mukaiseksi. Esisuunnitelmat ovat kaavaselostuksen liitteenä. Asemakaavan valmisteluaineisto Kaavakonsulttina on toiminut Pöyry Finland Oy, joka on laatinut asemakaavan muutosluonnoksen. Kaavakartta ja -määräykset ovat liitteenä 1 ja selostus liitteenä 2. Asemakaavan muutoksella alue osoitetaan yleisten rakennusten korttelialueeksi (Y), jolle on osoitettu rakennusoikeutta 8700 k-m² neljään kerrokseen siten, että kellarikerroksessa saa olla enintään ¾ suurimman kerroksen alasta rakennusoikeuteen laskettavaa tilaa (¾ k III). Palokunnankujan katualuetta on lyhennetty siten, että eteläosa on osoitettu jalankululle ja polkupyöräilylle varatuksi kaduksi (pp). Katualueeseen liittyvä kääntöpaikka sijaitsee tällöin nykyistä varausta pohjoisempana. Tontille on rakennettava autopaikkoja rakennusluvan yhteydessä laadittavan erillisen selvityksen perusteella, mutta kuitenkin vähintään 1 ap / 200 k-m². Kaava mahdollistaa autopaikkojen rakentamisen maan ja rakennusten alle esitetyn rakennusoikeuden lisäksi. Ajoneuvoliittymäkielto Bredantielle sekä tontin etelälaidassa oleva johtovaraus säilyvät ennallaan. Alueelle kohdistuu liikennemelua Bredantieltä, jonka vaikutukset selvitetään ennen ehdotusvaihetta. Rantaradan melu- ja tärinävaikutuksia on tutkittu alueelta aiemmin laadittujen selvitysten pohjalta eikä niillä ole todettu olevan vaikutusta alueen toteuttamiseen. Asemakaavan muutokseen sisältyy tonttijaon muutos, jolla muodostuu korttelin 48 tontti 9. Tonttijako laaditaan ehdotusvaiheessa, kun kaavan lopullinen muoto tarkentuu. YTJ: Lautakunta päättää asettaa asemakaavan muutosluonnoksen, johon sisältyy tonttijaon muutos, nähtäville MRL 62 ja MRA 30 mukaisesti 30 päivän ajaksi kaupungin ilmoitustaululle ja kaupungin internet-sivuille sekä pyytää asemakaavan muutosluonnoksesta lausunnot kaupungin sosiaalija terveyslautakunnalta, rakennuslautakunnalta sekä HSY:n vesihuollolta ja Länsi-Uudenmaan pelastuslaitokselta. Päätösehdotus hyväksyttiin.

3 YLK 129 Villa Bredan hankesuunnitelma Asemakaavan muutosta on alusta asti laadittu yhteistyössä hankkeen suunnittelun kanssa. Kaavaluonnoksesta saadun palautteen perusteella hankkeen esisuunnitelmien vaihtoehdoista Lukko on todettu kehityskelpoisimmaksi. Kaupunginjohtaja on asettanut eri hallintokuntien virkamiehistä kootun ohjausryhmän valmistelemaan hankesuunnitelmaa Villa Bredan kehittämiseksi. Hankesuunnitelmassa perustellaan hankkeen tarve ja kiireellisyys, määritellään yleiset-, toiminnalliset-, tekniset-, kaupunkikuvalliset- ja kustannustavoitteet sekä hankkeen edellyttämät maankäytölliset toimenpiteet. Lisäksi tutkitaan rahoitus- ja toteutusmallit sekä määritellään hankkeen aikataulu. Ohjausryhmä valmistelee Villa Bredan hankesuunnitelmaa kaavoituksen rinnalla Lukko -vaihtoehtoon pohjautuen. Hankesuunnitelman valmistuttua käynnistetään hankkeen rakennussuunnittelu. Asemakaavan muutosluonnos nähtävillä Asemakaavan muutosluonnos oli nähtävillä , jolloin siitä jätettiin 7 lausuntoa ja 1 kirjallinen mielipide. Kaavan laatija on tehnyt yhteenvedon mielipiteistä ja lausunnoista sekä antanut niistä vastineensa (oheismateriaali). Annetussa mielipiteessä toivotaan rakentamisen sopeuttamista ympäristöönsä ja kerroslukumäärän rajaamista kolmeen. Mielipiteen mukaan voimassa oleva kaava mahdollistaisi tällaisen ratkaisun. Mielipiteiden johdosta korttelin itälaitaan on osoitettu viisi metriä leveä istutettava alueen osa, jolla vahvistetaan uuden rakentamisen ja olemassa olevien rivitalojen väliin jäävän rakentamattoman alueen koskemattomuutta. Lisäksi tontin itäosan kerrosluku on rajattu kolmeen. Saaduissa lausunnoissa korostettiin liikennejärjestelyiden ja -turvallisuuden, pysäköinnin ja esteettömyyden erityistä huomiointia kaavoituksen yhteydessä. Näiden lisäksi lausunnoissa tuotiin esille turvallisuuteen liittyviä ja teknisiä yksityiskohtia. Lausuntojen johdosta Palokunnankuja on osoitettu kaavaehdotuksessa hidaskaduksi ja kaavaehdotukseen on lisätty jalankululle ja polkupyöräilylle varatun alueen osalta määräykset ajonopeuksia hidastavista teknisistä ratkaisuista. Kaavaehdotukseen on lisätty myös vaatimus alueen esteettömyyden erikoistason mukaisesta toteutuksesta. Tarkistettu asemakaavan muutosehdotus on liitteenä 3, asemakaavaselostus liitteenä 4 ja havainnekuva liitteenä 5. Ote voimassa olevasta asemakaavasta määräyksineen on asian oheismateriaalina. Asemakaavan muutosehdotus Kaavakonsultti on laatinut asemakaavan muutosehdotuksen saatu palaute ja laaditut selvitykset huomioiden.

4 Korttelialueet Suunnittelualueen itä- ja pohjoisosa muodostaa yleisten rakennusten korttelialueen (Y), jolle on osoitettu kolmeen kerrokseen (III) rakennusoikeutta 5200 k-m². Korttelinosan itärajalle on osoitettu istutettava alueen osa. Eteläosassa oleva maanalainen johtovaraus ja ajoneuvoliittymäkielto Bredantielle säilyvät ennallaan. Korttelialueen eteläkulma on osoitettu asuinkerrostalojen korttelialueeksi, jolle saa sijoittaa palvelu- ja senioriasuntoja (AK-10). Rakennusoikeutta on osoitettu 3200 k-m² neljään kerrokseen (IV). Lisäksi saa toteuttaa yhteistiloja 15 % kaavassa osoitetusta rakennusoikeudesta sekä porrashuoneiden jokaisessa kerroksessa 20 k-m² ylittävä osa. Tällä pyritään viihtyisyyden ja tilasuunnittelun parantamiseen. Molempien korttelinosien piha- ja oleskelualueet tulee suunnitella siten, että niiden yhteiskäyttö on mahdollista. Lisäksi ne tulee suunnitella ja rakentaa pääkulkuyhteyksien tavoin esteettömyyden erikoistason mukaisesti. Sitova tonttijako ja tonttijaon muutos Asemakaavan muutokseen sisältyy sitova tonttijako ja tonttijaon muutos, jolla muodostuvat korttelin 48 tontit 9 ja 10. Laadittu tonttijako on selostuksen liitteenä. Liikenne, pysäköinti ja esteettömyys Palokunnankujan katualueen pohjoisosa on osoitettu hidaskaduksi (hk) ja sen nykyiselle keskikohdalle on varattu kääntöpaikka. Eteläosa on osoitettu vastaavasti jalankululle ja polkupyöräilylle varatuksi kaduksi, jolla huoltoajo on sallittu (pp/h). Kaavamerkinnöillä ja -määräyksillä on pyritty alentamaan ajonopeuksia molemmilla katuosuuksilla rakentein, pintamateriaalein ja istutuksin. Yleisten rakennusten korttelinosalla on toteutettava autopaikkoja rakennusluvan yhteydessä laadittavan erillisen selvityksen perusteella, mutta kuitenkin vähintään 1 autopaikka/200 k-m². Pysäköinti (p) on osoitettu Bredantien varteen maantasoon. Asuinrakennusten korttelinosalla tulee toteuttaa vähintään 1 autopaikka/100 k-m². Pysäköinti on osoitettu tontin luoteisosaan maantasoon sekä autotalleihin. Pysäköintialue (p-1) toimii myös sisäisenä huoltoyhteytenä viereiselle tontille. Kaava mahdollistaa myös maanalaisten (ma-1) tai ensimmäiseen kerrokseen sijoitettavien pysäköintitilojen toteuttamisen esitetyn rakennusoikeuden lisäksi sekä autopaikkojen sijoittamisen toiselle tontille. Suunnittelun yhteydessä on tutkittu kulkuyhteyksien toteuttamista esteettöminä (esteettömyyden erikoistason vaatimus kulkureittien pituuskaltevuudelle: < 5%). Palokunnankujan pituuskaltevuus ei täytä nykyisin esteettömyysvaatimuksia eikä sen muuttaminen esteettömäksi ole olemassa olevat aluevaraukset, korkeusasemat ja rakennettu ympäristö sekä toiminnalliset ja kaupunkikuvalliset tavoitteet huomioiden mahdollista. Palokunnankujan muokkaaminen esteettömäksi siirtäisi ongelman suunnittelualueen eteläpuolelle sekä aiheuttaisi ongelmia mm. kadun länsipuolen tonttiliittymiin ja pintavesien johtamiseen sekä johtaisi kaupunkikuvallisesti huonoihin ratkaisuihin. Lisäksi radan alittava tunneli levenee tulevan kaupunkiradan myötä ja se vaikuttaa tuleviin ratkaisuihin suunnittelualueen ja radan välisellä alueella.

5 Tonttien sisäiset yhteydet ja liittyminen alueen eteläpuoliseen jalankulkuja kävelyverkostoon voidaan saavuttaa esteettömästi tontin kautta alueen eteläkulmasta. Tällöinkään yhteys tontin rajalta Thurmaninpuistoon ei täytä esteettömyysvaatimuksia, mutta normit ylittävä matka lyhenee huomattavasti. Tontin kautta kulkeva esteetön kulkuyhteys palvelee ensisijaisesti korttelialueen käyttäjiä ja asukkaita, mutta puolijulkisen luonteensa vuoksi se on myös muiden kuntalaisten käytettävissä. Melun ja tärinän torjunta Suunnittelun yhteydessä on tutkittu rata- ja tieliikenteestä alueelle kohdistuvia tärinä-, melu- ja runkomeluvaikutuksia. Radasta aiheutuvista tärinä- ja runkomeluvaikutuksista on laadittu erillinen raportti, joka on päivätty Tie- ja rataliikenteestä aiheutuvia meluvaikutuksia on mallinnettu kaavaan ja hankesuunnitteluun liittyvien arkkitehtisuunnitelmien mukaisesti. Melumallinnukset tullaan täydentämään viimeisimmän korttelirakenteen mukaisiksi ennen asemakaavan muutosehdotuksen nähtäville asettamista, jotta osallisten ja lausunnonantajien palaute saadaan viimeisimmästä tilanteesta. Kaava edellyttää leikki- ja oleskelualueiden sijoittamista normien mukaiseen melukatveeseen. Lisäksi kaavamääräyksiin sisältyy määräykset tärinä- ja runkomelutasojen arvoista, joiden alittaminen tulee osoittaa rakennusluvan yhteydessä. Raportti tärinä- ja runkomeluvaikutuksista on kokouksessa nähtävillä. Tieja rataliikenteestä aiheutuvat melumallinnukset sisältyvät kaavaselostukseen. YTJ: Lautakunta päättää ehdottaa, että kaupunginhallitus asettaa liitteen mukaisen Villa Bredan tonttia ja Palokunnankujaa koskevan asemakaavan muutosehdotuksen (Bredantie 14 16), johon sisältyy sitova tonttijako ja tonttijaon muutos, MRL 65 ja MRA 27 mukaisesti julkisesti nähtäville 30 päivän ajaksi kaupungin ilmoitustaululle ja kaupungin internet-sivuille sekä pyytää asemakaavan muutosehdotuksesta lausunnot kaupungin rakennus- sekä sosiaali- ja terveyslautakunnalta, HSY vesihuollolta, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitokselta, Fortumilta, Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta sekä Kauniaisten vanhus- ja vammaisneuvostolta. Päätösehdotus hyväksyttiin lisäyksellä, ettlä lautakunta päätti tarkistaa Y-tontin rakennusalan rajausta tontin pohjoislaidalla väljemmäksi, n. 5 m etäisyydelle Bredantiestä ja Palokunnankujasta. Lisäksi lautakunta kävi lähetekeskustelua hankesuunnitelmasta. KH 273 Kaavakarttaa ja -määräyksiä on muutettu yhdyskuntalautakunnan tekemän päätöksen mukaisesti siten, että yleisten rakennusten korttelialueen (Y) rakennusalaraja on osoitettu 5 metriä Bredantien ja Palokunnankujan vastaisilta rajoilta. Tarkistettu asemakaavan muutosehdotus on liitteenä 3, asemakaavaselostus liitteenä 4 ja havainnekuva liitteenä 5. Kaavan laatijan tekemä yhteenveto mielipiteistä ja lausunnoista sekä niistä annetut

6 vastineet sekä ote voimassa olevasta asemakaavasta määräyksineen ovat asian oheismateriaaleina. KJ: KH päättää asettaa liitteen mukaisen Villa Bredan tonttia ja Palokunnankujaa koskevan asemakaavan muutosehdotuksen (Bredantie 14 16), johon sisältyy sitova tonttijako ja tonttijaon muutos, MRL 65 ja MRA 27 mukaisesti julkisesti nähtäville 30 päivän ajaksi kaupungin ilmoitustaululle ja kaupungin internet-sivuille sekä pyytää asemakaavan muutosehdotuksesta lausunnot kaupungin rakennus- sekä sosiaali- ja terveyslautakunnalta, HSY vesihuollolta, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitokselta, Fortumilta, Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta sekä Kauniaisten vanhus- ja vammaisneuvostolta.... Jäsen Rehn-Kiven kannatettu (Harms-Aalto, Ant-Wuorinen) ehdotus, että kaavamerkintää Bredantien varressa tarkennetaan istutusvelvoittein sekä mahdollistamaan palvelukeskukseen liittyviä rakenteita ja saattoliikennettä, ja että rajauksen P-merkintä poistetaan, hyväksyttiin yksimielisesti. Merkittiin jäsen Rehn-Kiven toivomus hankesuunnitelman saattamisesta KH:lle lähetekeskustelua varten valmistelutyön etenemisen aikana. KH päätti asettaa edellä selostetuilla muutoksilla korjatun liitteen mukaisen Villa Bredan tonttia ja Palokunnankujaa koskevan asemakaavan muutosehdotuksen (Bredantie 14-16), johon sisältyy sitova tonttijako ja tonttijaon muutos, MRL 65 ja MRA 27 mukaisesti julkisesti nähtäville 30 päivän ajaksi kaupungin ilmoitustaululle ja kaupungin internet -sivuille sekä pyytää asemakaavan muutosehdotuksesta lausunnot kaupungin rakennus- sekä sosiaali- ja terveyslautakunnalta, HSY vesihuollolta, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitokselta, Fortumilta, Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta sekä Kauniaisten vanhus- ja vammaisneuvostolta. YLK 21 Villa Bredan hankesuunnitelma Villa Bredan palvelukeskuksen hankesuunnittelua on jatkettu kaavoi tuksen rinnalla. Tavoitteena on saattaa hankesuunnitelma kevään aikana valtuuston hyväksyttäväksi. Asemakaavan muutosehdotus nähtävillä Asemakaavan muutosehdotus oli nähtävillä , jol loin siitä jätettiin 9 lausuntoa ja 2 kirjallista muistutusta. Kaavan laati ja on tehnyt yhteenvedon muistutuksista ja lausunnoista sekä anta nut niistä vastineensa (oheismateriaali). Ensimmäisessä annetussa muistutuksessa toivottiin riittävästi pysä köintipaikkoja ja esitettiin toiveita palvelukeskuksen toteutukseen. Toisen muistutuksen mukaan laajennushanke on ylimitoitettu, väärin sijoitettu ja sen toteuttaminen rajoittaa naapuriyhtiön pihojen käyttöä. Lisäksi muistutuksessa esitettiin rakentamisen korkeuden yhdenmu kaistamista ympäristön kanssa. Muistutuksessa toivottiin myös tarkennusta itärajan istutusten käsit telystä ja niiden vaikutuksesta naapureihin. Lopuksi muistuttajat to tesivat tarvitta van laajennuksen olevan toteutettavissa voimassa ole van kaavan mukai sesti.

7 Muistutusten johdosta korttelin itälaidan istutettava alueen osa on muutettu puilla ja pensailla istutettavaksi alueen osaksi. Tämä vah vistaa istutuskaistan pehmentävää vaikutusta uuden ja olemassa olevan rakenteen välillä. Saaduissa lausunnoissa korostettiin liikennejärjestelyiden ja -turvalli suuden, pysäköinnin, esteettömyyden ja olemassa olevan jätevesiviemärin erityis tä huo mioin tia kaa voi tuk sen yh teydessä. Näiden lisäksi lausunnoissa tuo tiin esil le pe las tus tei den ja nosto paikkojen vaatimuksia sekä toivottiin oh jeellis ta ke vyenlii ken teen yh teyttä korttelialueen läpi ja asuinrakentamiseen liit tyvän auto paikka mitoi tuksen tarkistamista. Lisäksi vaadittiin melumää räyk sen tarken tamis ta. Kaavassa osoitettua rakennusoikeutta pidettiin riit tävä nä tarvitta vien ti lojen toteutta miseksi. Lausuntojen johdosta melu- ja autopaikkamääräyksiä on tarkennet tu. Tarkistettu asemakaavan muutos Lausuntojen ja muistutusten vuoksi tehtyjen tarkistusten lisäksi ase makaavan muutoksen karttaan on tehty teknisiä korjauksia, joilla Pa lokunnankujan huoltoajo (pp/h) on rajoitettu koskemaan vain osaa katualueesta sekä korttelin itäosassa maanalainen pysäköintitilava raus (ma-1) on osoitettu rajoittumaan rakennusalarajaan. Asema kaavamääräyksiin on tehty niin ikään teknisluonteisia tarkentavia ja selkeyttäviä korjauksia. Yleisiin määräyksiin on lisätty määräykset koskien sähkönjakelun muuntamotiloja sekä jätehuolto- ja väestön suojelutiloja. Kaavaselostusta on täydennetty. Asemakaavan muutokseen tehdyt korjaukset, lisäykset ja tarkennuk set eivät ole kaavan sisällön tai vaikutusten osalta olennaisia, eivät kä siten aiheuta kaavaehdotuksen asettamista uudelleen nähtäville MRA 32 :n mukaisesti. Tarkistettu asemakaavan muutosehdotus on liitteenä 6, asemakaavaselostus liitteenä 7 ja havainne kuva liitteenä 8. Ote voimassa olevasta asemakaavasta määräyksineen on asian oheismateriaalina. YTJ: Lautakunta päättää ehdottaa kaupunginhallitukselle, että KH esittää valtuustolle hyväksyttäväksi liitteenä olevan Villa Bredan tonttia ja Palokunnankujaa koskevan asemakaavan muutoksen (Bredantie 14 16), johon sisältyy sitova tonttijako ja tonttijaon muutos. Lisäksi lautakunta ehdottaa, että KH toteaa, että kaava-asiakirjoihin tehdyt korjaukset, lisäykset ja tarkennukset eivät ole olennaisia, ei vätkä siten aiheuta kaavaehdotuksen asettamista uudelleen nähtä ville. Päätösehdotus hyväksyttiin. Lisäksi lautakunta päätti kehottaa selvit tämään KH-vaiheeseen mahdollisuutta täydentää istutettavan tontinosan kaavamääräyksiä.

Asemakaavan muutos ja tonttijaon muutos, 4. kaupunginosan korttelin 48 tontti 8 sekä Palokunnankujan katualue (Bredantie 14-16)

Asemakaavan muutos ja tonttijaon muutos, 4. kaupunginosan korttelin 48 tontti 8 sekä Palokunnankujan katualue (Bredantie 14-16) Yhdyskuntalautakunta 59 24.04.2012 Yhdyskuntalautakunta 129 16.10.2012 Kaupunginhallitus 273 23.10.2012 Asemakaavan muutos ja tonttijaon muutos, 4. kaupunginosan korttelin 48 tontti 8 sekä Palokunnankujan

Lisätiedot

Asemakaavan muutos ja tonttijaon muutos, 4. kaupunginosan korttelin 48 tontti 8 sekä Palokunnankujan katualue (Bredantie 14-16)

Asemakaavan muutos ja tonttijaon muutos, 4. kaupunginosan korttelin 48 tontti 8 sekä Palokunnankujan katualue (Bredantie 14-16) Yhdyskuntalautakunta 59 24.04.2012 Yhdyskuntalautakunta 129 16.10.2012 Asemakaavan muutos ja tonttijaon muutos, 4. kaupunginosan korttelin 48 tontti 8 sekä Palokunnankujan katualue (Bredantie 14-16) 271/771/2011

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 41. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 41. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1 Kaupunkisuunnittelulautakunta 02.03.2016 Sivu 1 / 1 5171/2015 10.02.03 41 Itä-Suviniitty, asemakaavan muutoksen hyväksyminen, alue 613302, 40. kaupunginosa, Espoon keskus Valmistelijat / lisätiedot: Minna

Lisätiedot

Kaupunkisuunnittelulautakunta Muutoksenhakuohje Sivu 1 / 1. 8 Matinmetsä, asemakaavan muutoksen hyväksyminen, alue 310218, 23. kaupunginosa Matinkylä

Kaupunkisuunnittelulautakunta Muutoksenhakuohje Sivu 1 / 1. 8 Matinmetsä, asemakaavan muutoksen hyväksyminen, alue 310218, 23. kaupunginosa Matinkylä Kaupunkisuunnittelulautakunta Muutoksenhakuohje Sivu 1 / 1 3425/10.02.03/2012 Kaupunkisuunnittelulautakunta 116 2.10.2014 8 Matinmetsä, asemakaavan muutoksen hyväksyminen, alue 310218, 23. kaupunginosa

Lisätiedot

Asemakaavan ja tonttijaon muutos 56 Myllymäki, kortteli 19, tontti 8-10

Asemakaavan ja tonttijaon muutos 56 Myllymäki, kortteli 19, tontti 8-10 Tekninen lautakunta 100 01.04.2015 Kaupunginhallitus 154 07.04.2015 Kaupunginhallitus 284 06.07.2015 Asemakaavan ja tonttijaon muutos 56 Myllymäki, kortteli 19, tontti 8-10 588/10.02.03.00/2014 TEKLA 100

Lisätiedot

OSA KORTTELIA 49, BREDANTIE OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Ak kaupunginosa, osa korttelia 49 Asemakaavan muutos

OSA KORTTELIA 49, BREDANTIE OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Ak kaupunginosa, osa korttelia 49 Asemakaavan muutos OSA KORTTELIA 49, BREDANTIE 15 17 Ak 217 4. kaupunginosa, osa korttelia 49 Asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 19.1.2016, päivitetty 28.10.2016 Valmistelija / lisätiedot: Kauniaisten

Lisätiedot

127 Soukansalmi, asemakaavan muutoksen hyväksyminen, alue , 33. kaupunginosa Soukka

127 Soukansalmi, asemakaavan muutoksen hyväksyminen, alue , 33. kaupunginosa Soukka 4331/10.02.03/2013 127 Soukansalmi, asemakaavan muutoksen hyväksyminen, alue 412008, 33. kaupunginosa Soukka Valmistelijat / lisätiedot: Tiina Aalto, puh. 050 553 2886 etunimi.o.sukunimi@espoo.fi Päätösehdotus

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 13. kaupunginosa, Ylikylä kortteli 27 tontit 6 ja 7, kortteli 20 tontti 1, kortteli 21 sekä katu ja VL -alueet Ylikyläntie - Pihkaporintie OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Lisätiedot

Ak 231 TEINIKUJA 2 Asemakaavan muutos 4. kaupunginosan korttelin 47 tontti 3 sekä puistoalueet (Teinikuja 2)

Ak 231 TEINIKUJA 2 Asemakaavan muutos 4. kaupunginosan korttelin 47 tontti 3 sekä puistoalueet (Teinikuja 2) Ak 231 TEINIKUJA 2 Asemakaavan muutos 4. kaupunginosan korttelin 47 tontti 3 sekä puistoalueet (Teinikuja 2) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 25.4.2019, päivitetty 29.4.2019 Valmistelija / lisätiedot:

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/2013 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 236 11.12.2013. 236 Asianro 2479/10.02.03/2012

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/2013 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 236 11.12.2013. 236 Asianro 2479/10.02.03/2012 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/2013 1 (1) 236 Asianro 2479/10.02.03/2012 Asemakaavan muutosehdotus / Puijonlaakson etelärinne / Puijonlaakso 12-73 tontit 1...9 Suunnittelujohtaja Tapio Räsänen Kaupunkiympäristön

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 81. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 81. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1 Kaupunkisuunnittelulautakunta 11.06.2014 Sivu 1 / 1 3816/10.02.03/2013 81 Tuomarila I, asemakaavan muutosehdotuksen hyväksyminen nähtäville (MRA 27 ), alue 611115, 40. kaupunginosa, Espoon keskus Valmistelijat

Lisätiedot

ASEMATIE 13. Ak 212 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Asemakaavan muutos 4. kaupunginosa, kortteli 46, tontti 3

ASEMATIE 13. Ak 212 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Asemakaavan muutos 4. kaupunginosa, kortteli 46, tontti 3 Ak 212 ASEMATIE 13 Asemakaavan muutos 4. kaupunginosa, kortteli 46, tontti 3 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 3.3.2015, päivitetty 22.11.2016 Valmistelija / lisätiedot: Kauniaisten kaupunki

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Ak 5188 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 25.10.2016 ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS Kankaanpään kaupungin 1. kaupunginosan (Keskus) korttelia 40 koskeva asemakaavan

Lisätiedot

Asemakaavan muutos, Raivaajankatu, hyväksyminen 964/ /2015. Kaupunkisuunnittelulautakunta

Asemakaavan muutos, Raivaajankatu, hyväksyminen 964/ /2015. Kaupunkisuunnittelulautakunta Kaupunkisuunnittelulautakunta 191 13.10.2015 Kaupunkisuunnittelulautakunta 60 22.03.2016 Kaupunginhallitus 119 04.04.2016 Kaupunginhallitus 219 20.06.2016 Kaupunginvaltuusto 53 27.06.2016 Asemakaavan muutos,

Lisätiedot

Veikkolan keskustan korttelin 39 asemakaavan muutoksen (piir.nro 3279) hyväksyminen MRL 52 :n mukaisesti (kv)

Veikkolan keskustan korttelin 39 asemakaavan muutoksen (piir.nro 3279) hyväksyminen MRL 52 :n mukaisesti (kv) Yhdyskuntatekniikan lautakunta 9 08.2.206 Kunnanhallitus 9 2.0.207 Veikkolan keskustan korttelin 9 asemakaavan muutoksen (piir.nro 279) hyväksyminen MRL 52 :n mukaisesti (kv) 8/0.02.0/206 Yhdyskuntatekniikan

Lisätiedot

HANKO 7. kaupunginosa: Asemakaavan muutos Asemakaavan muutos koskee korttelin 703 tonttia 16.

HANKO 7. kaupunginosa: Asemakaavan muutos Asemakaavan muutos koskee korttelin 703 tonttia 16. Selostus 16.5.2011 HANKO 7. kaupunginosa: Asemakaavan muutos Asemakaavan muutos koskee korttelin 703 tonttia 16. SISÄLLYSLUETTELO 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Asemakaava-alue 1.2 Kaava-alueen sijainti

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KAUNIAISTEN KAUPUNKI Maankäyttöyksikkö 7.6.2016 OSA KORTTELIA 92 sekä virkistys- ja katualueet Ak 218 ASEMAKAAVAN MUUTOS 7. kaupunginosa, osa korttelia 92 sekä virkistys- ja katualueet (Pohjoinen Suotie

Lisätiedot

ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET Yhdyskuntateknistä huoltoa palvelevien rakennusten ja laitosten alue.

ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET Yhdyskuntateknistä huoltoa palvelevien rakennusten ja laitosten alue. ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET AKR AP AO AO-33 YL VL VL-7 ET W 0020500 Asuinkerros- ja rivitalojen korttelialue. 0030000 Asuinpientalojen korttelialue. 0050000 Erillispientalojen korttelialue. 0050033

Lisätiedot

POHJOINEN HEIKELINTIE 23 25

POHJOINEN HEIKELINTIE 23 25 Ak 228 POHJOINEN HEIKELINTIE 23 25 Asemakaavan muutos 6. kaupunginosan korttelin 87 tontti 16, korttelin 90 tontti 12 sekä virkistys- ja katualueet (Pohjoinen Heikelintie 23 25/Lindstedtintie 10) OSALLISTUMIS-

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 2. KAUPUNGINOSA KORTTELI 2502 SEKÄ VIRKISTYSALUE Puustellin alue OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 2. KAUPUNGINOSA KORTTELI 2502 SEKÄ VIRKISTYSALUE Puustellin alue OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 2. KAUPUNGINOSA KORTTELI 2502 SEKÄ VIRKISTYSALUE Puustellin alue OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MAANKÄYTTÖ 2014 Suunnittelualue Suunnittelualue sijaitsee Kemijärven

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA(MRL 63 )18.11.2009/tark.21.2.2012

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA(MRL 63 )18.11.2009/tark.21.2.2012 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA(MRL 63 )18.11.2009/tark.21.2.2012 Osallistumis- ja arviointisuunnitelmaa voidaan tarkistaa kaavatyön aikana tarpeen mukaan. TORPANTIE 33 Asemakaavan ja tonttijaon

Lisätiedot

Maankäyttöyksikkö Markanvändningsenheten 15.11.2012 KAAVOITUSKATSAUS 2012 2013

Maankäyttöyksikkö Markanvändningsenheten 15.11.2012 KAAVOITUSKATSAUS 2012 2013 Maankäyttöyksikkö Markanvändningsenheten 15.11.2012 KAAVOITUSKATSAUS 2012 2013 KAAVOITUSKATSAUS 2012 2013 Kaavoituskatsaus laaditaan kerran vuodessa ja se sisältää selostuksen Kauniaisten kaupungissa sekä

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 192. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 192. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1 Kaupunkisuunnittelulautakunta 09.12.2015 Sivu 1 / 1 2905/2015 10.02.03 192 Tillinmäki, asemakaavan muutosehdotuksen hyväksyminen nähtäville (MRA 27 ), alue 420605, 43. kaupunginosa Vanttila Valmistelijat

Lisätiedot

OULAISTEN KAUPUNGIN 8. (KASARMINMÄKI) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 9 TONTTIA 4 KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS.

OULAISTEN KAUPUNGIN 8. (KASARMINMÄKI) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 9 TONTTIA 4 KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS. ASEMAKAAVAN SELOSTUS 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot OULAISTEN KAUPUNGIN 8. (KASARMINMÄKI) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 9 TONTTIA 4 KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS. ASEMAKAAVAN MUUTOKSELLA MUODOSTUU

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 22. kaupunginosa Etukylä, korttelin 1 tontit 2 6 ja 9

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 22. kaupunginosa Etukylä, korttelin 1 tontit 2 6 ja 9 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 22. kaupunginosa Etukylä, korttelin 1 tontit 2 6 ja 9 Valmistelija Elina Masalin, kaavasuunnittelija, p. 040 773 7752 KAAVA NRO 0316 Kaupunkisuunnittelu OSALLISTUMIS-

Lisätiedot

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue Erillispientalojen korttelialue.

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue Erillispientalojen korttelialue. Määräysnumero Ulkoasu selitys 0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 1.011 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue. 1.021 Asuinpientalojen, rivitalojen ja kytkettyjen pientalojen korttelialue,

Lisätiedot

Länsikatu. rp23. Sepänkatu. rp24. rp26 LOUHELANKATU. rp25 LÄNSIKATU. Louhelankatu III le p. rp28. rp27 68 IV SEPÄNKATU III.

Länsikatu. rp23. Sepänkatu. rp24. rp26 LOUHELANKATU. rp25 LÄNSIKATU. Louhelankatu III le p. rp28. rp27 68 IV SEPÄNKATU III. 1 4 2 1 1 Louhelankatu Länsikatu I I 4 Sepänkatu 20 1 1 1 1 20 0 20 21 2 2 24 22 3 2 1 1 rp2 rp2 rp24 rp23 rp rp2 0 30 40 0 20 0 a le p I 0 SEPÄNKATU LOUHELANKATU LÄNSIKATU 43300 400 43400 400 IV AK ASEMAKAAVAMERKINNÄT

Lisätiedot

Ennen kaavaehdotuksen hyväksymistä kaupunki tekee maankäyttösopimuksen hakijoiden kanssa MRL 91 a ja b edellytysten mukaisesti.

Ennen kaavaehdotuksen hyväksymistä kaupunki tekee maankäyttösopimuksen hakijoiden kanssa MRL 91 a ja b edellytysten mukaisesti. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KAPERNAUMI KORTTELI 43 (OSA) TEKNIIKKAKESKUS Suunnittelualueen sijainti alue sijaitsee Seinäjoen kaupungin n korttelissa 43. Alue sijaitsee Ruukintien varressa Kaasumestarinkadun

Lisätiedot

N12 Nummen kevyen liikenteen väylä, 103. kaupunginosa Nummen Oilaantien liikennealueen asemakaavan muutos

N12 Nummen kevyen liikenteen väylä, 103. kaupunginosa Nummen Oilaantien liikennealueen asemakaavan muutos Kaupunkisuunnittelulautakunta 32 17.03.2015 Kaupunkisuunnittelulautakunta 116 20.10.2015 Kaupunkisuunnittelulautakunta 9 11.02.2016 Kaupunginhallitus 70 22.02.2016 Kaupunkisuunnittelulautakunta 61 24.05.2016

Lisätiedot

Asemakaavan ja tonttijaon muutos, 4 Pallo-Tyysterniemi, kortteli 14, tontti 4 (Pallon päiväkoti)

Asemakaavan ja tonttijaon muutos, 4 Pallo-Tyysterniemi, kortteli 14, tontti 4 (Pallon päiväkoti) Tekninen lautakunta 427 09.12.2015 Kaupunginhallitus 515 14.12.2015 Kaupunginhallitus 56 15.02.2016 Asemakaavan ja tonttijaon muutos, 4 Pallo-Tyysterniemi, kortteli 14, tontti 4 (Pallon päiväkoti) 1065/10.02.03.00/2015

Lisätiedot

Asemakaavan muutosehdotus sekä kaavaselostus liitteineen

Asemakaavan muutosehdotus sekä kaavaselostus liitteineen Tekninen lautakunta 289 04.09.2013 Kaupunginhallitus 423 09.09.2013 Kaupunginhallitus 373 15.09.2014 Kaupunginvaltuusto 84 29.09.2014 Asemakaavan muutos ja tonttijako, 64 Skinnarila, kortteli 81, virkistys-

Lisätiedot

KAUNIAISTEN KAUPUNKI Maankäyttöyksikkö

KAUNIAISTEN KAUPUNKI Maankäyttöyksikkö KAUNIAISTEN KAUPUNKI Maankäyttöyksikkö ASEMAKAAVAN MUUTOS osa 7. kaupunginosan korttelista 1052 29.4.2011, tarkistettu 26.3.2012 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Mikä osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

Kuurinkallio 20. kaupunginosa, Kuurinniitty osa korttelia Asemakaavan muutos

Kuurinkallio 20. kaupunginosa, Kuurinniitty osa korttelia Asemakaavan muutos 1 (7) Asianumero 4237/10.02.03/2012 Aluenumero 612703 Kuurinkallio 20. kaupunginosa, Kuurinniitty osa korttelia 20010 Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOS, KAUPUNGINOSA 7 RAUHALA ANTINKYLÄ, KORTTELI 786 JA OSA KORTTELIA 717 (RAUHALANAUKIO)

ASEMAKAAVAN MUUTOS, KAUPUNGINOSA 7 RAUHALA ANTINKYLÄ, KORTTELI 786 JA OSA KORTTELIA 717 (RAUHALANAUKIO) L O V I I S A 9.9.2014 ASEMAKAAVAN MUUTOS, KAUPUNGINOSA 7 RAUHALA ANTINKYLÄ, KORTTELI 786 JA OSA KORTTELIA 717 (RAUHALANAUKIO) KAAVASELOSTUS 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot Alue: RAUHALANAUKIO,

Lisätiedot

Lammi. Vapaat tontit. Lammi Lammi Lammi Lammi Lammi Lammi Lammi 265-1

Lammi. Vapaat tontit. Lammi Lammi Lammi Lammi Lammi Lammi Lammi 265-1 Lammi Vapaat tontit Lammi 251-2 Lammi 252-2 Lammi 252-1 Lammi 252-3 Lammi 259-7 Lammi 259-6 Lammi 265-1 Lammi 259-6 ja 259-7 Palkkisillantie 17 ja 19 Ote asemakaavasta Lammi 265-1 Päivärinne 2 Ote asemakaavasta

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma s. 1 / 6 Alue 150713 Lippajärvi Asemakaavan muutos Asianumero 4737/10.02.03/2015 18.4.2016 Asemakaavan muutoksen tavoitteena on lisätä alueen rakennusoikeutta, nostaa kerroslukua ja sallia myös rivitalojen

Lisätiedot

L26 Vivamo, asemakaava ja asemakaavan muutos

L26 Vivamo, asemakaava ja asemakaavan muutos Vetovoimalautakunta 81 20.12.2017 Vetovoimalautakunta 98 20.06.2018 Kaupunginhallitus 230 06.08.2018 Vetovoimalautakunta 154 24.10.2018 Kaupunginhallitus 333 05.11.2018 Kaupunginvaltuusto 132 14.11.2018

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAN MUUTOS 3. KAUPUNGINOSA Korttelit 3063 Uimahallin ja Jyvälänpuiston päiväkodin alueet OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MAANKÄYTTÖ 2018 Suunnittelualue Suunnittelun kohteena on noin 1,5

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. 4. kaupunginosa kortteli 422 ja virkistysalueet, Hiihtomajantie

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. 4. kaupunginosa kortteli 422 ja virkistysalueet, Hiihtomajantie OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAN MUUTOS 4. kaupunginosa kortteli 422 ja virkistysalueet, Hiihtomajantie Rovaniemen kaupunki Tekniset palvelut/kaavoitus Päivitetty 16.1.2018 1 Osallistumis-

Lisätiedot

Ak 230 ASEMATIE Asemakaavan muutos 4. kaupunginosan korttelin 49 tontit 22 ja 23 (Asematie ja 14)

Ak 230 ASEMATIE Asemakaavan muutos 4. kaupunginosan korttelin 49 tontit 22 ja 23 (Asematie ja 14) Ak 230 ASEMATIE 10 14 Asemakaavan muutos 4. kaupunginosan korttelin 49 tontit 22 ja 23 (Asematie 10 12 ja 14) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 18.10.2018 Valmistelija / lisätiedot: Kauniaisten

Lisätiedot

S i s ä l l y s l u e t t e l o

S i s ä l l y s l u e t t e l o S i s ä l l y s l u e t t e l o 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1 1.1 Tunnistetiedot 1 1.2 Kaava-alueen sijainti 1 1.3 Kaavan nimi ja tarkoitus 2 1.4 Liitteet 2 2 LÄHTÖKOHDAT 2 2.1 Selvitys suunnittelualueen

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 Akm 217: Asemakadun ja Niittykadun asemakaavan muutos 1418/10.1002.100203/2014 TELA 61 Asemakaavan muutos sisältyy Raahen kaupungin teknisen lautakunnan 20.2.2014 hyväksymään

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS)

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Alue Asemakaavan muutos koskien Alavuden kaupungin Salmi 10. kaupunginosan korttelia 10046 ja siihen / Ympäristöpalvelut 20.10.2014 2 / 8 1 Osallistumis- ja

Lisätiedot

KERAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJAN OTE N:o 4/2015 Kaupunkikehitysjaosto

KERAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJAN OTE N:o 4/2015 Kaupunkikehitysjaosto Dnro KH/KV: 870 /2014 34 KURJENMETSÄ (2308), ASEMAKAAVAN MUUTOS 11.3.2015/18 20.5.2015/34 Kkj. 18 Asemakaava muutos koskee 1. Kalevan kaupunginosan korttelia 600 sekä puistoaluetta (VP). Asemakaavamuutoksen

Lisätiedot

Kivenlahti I A, muutos 34. kaupunginosa Espoonlahti Kortteli 34040 Asemakaavan muutos

Kivenlahti I A, muutos 34. kaupunginosa Espoonlahti Kortteli 34040 Asemakaavan muutos 1 (8) Asianumero 5070/10.02.03/2013 Aluenumero 411450 Kivenlahti I A, muutos 34. kaupunginosa Espoonlahti Kortteli 34040 Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus,

Lisätiedot

1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT

1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT ASEMAKAAVAN SELOSTUS Kortteli 1725 18.5.2018 Asemakaavan muutos JARDno-2018-2139 Kaavatunnus 170010 Vireilletulo ja kaavaluonnos, kuuleminen kirjeellä (MRA 30 ) 24.5. 8.6.2018 Asemakaavaehdotuksen hyväksyminen

Lisätiedot

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginhallitus Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginhallitus Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Tekninen lautakunta 51 14.4.2015 Tekninen lautakunta 97 7.6.2016 Asianro 957/10.02.03/2014 253 Raision kaupungin 5. kaupunginosan (Kuninkoja) kortteleita 502 (osa), 517

Lisätiedot

KOKKOLAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS KAAVOITUSPALVELUT KARLEBY STAD TEKNISKA SERVICECENTRET PLANLÄGGNINGSTJÄNSTER

KOKKOLAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS KAAVOITUSPALVELUT KARLEBY STAD TEKNISKA SERVICECENTRET PLANLÄGGNINGSTJÄNSTER KOKKOLAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS KAAVOITUSPALVELUT KARLEBY STAD TEKNISKA SERVICECENTRET PLANLÄGGNINGSTJÄNSTER ASEMAKAAVAMUUTOKSEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA TONTTI 272-2-1-10, ASUNTO

Lisätiedot

Raision kaupunki Esityslista 1 (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 449/ / Päätöshistoria. Tekninen lautakunta 9.6.

Raision kaupunki Esityslista 1 (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 449/ / Päätöshistoria. Tekninen lautakunta 9.6. Raision kaupunki Esityslista 1 (1) Asianro 449/10.02.03/2014 8 Raision kaupungin 5. kaupunginosan (Kuninkoja) asemakaavan ja siihen liittyvän tonttijaon sekä Korinpunojankadun katualueen osaa ja suojaviheraluetta

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 ROVANIEMEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 3. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 98 TONTILLA 1, EVAKKOTIE - PIISIVALKEANTIE Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Suunnittelu- ja vaikutusalue Suunnittelualue käsittää

Lisätiedot

Asemakaavan ja tonttijaon muutos, 55 Hyrymäki, kortteli 13, tonteille sekä osalle katu- ja yleisen tien aluetta

Asemakaavan ja tonttijaon muutos, 55 Hyrymäki, kortteli 13, tonteille sekä osalle katu- ja yleisen tien aluetta Tekninen lautakunta 64 24.02.2016 Kaupunginhallitus 84 29.02.2016 Kaupunginhallitus 182 18.04.2016 Kaupunginvaltuusto 51 25.04.2016 Asemakaavan ja tonttijaon muutos, 55 Hyrymäki, kortteli 13, tonteille

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNKI Kaupunkisuunnittelukeskus Asemakaavayksikkö 14.10.2003 6034/503/2002. asemakaavan muutos, alue 132201

ESPOON KAUPUNKI Kaupunkisuunnittelukeskus Asemakaavayksikkö 14.10.2003 6034/503/2002. asemakaavan muutos, alue 132201 ESPOON KAUPUNKI Kaupunkisuunnittelukeskus Asemakaavayksikkö 14.10.2003 6034/503/2002 KILONPUISTO IA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. SUUNNITELMAN NIMI JA SUUNNITTELUALUE ASEMAKAAVA KILONPUISTO

Lisätiedot

ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA sivu 1 (6) ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 9.9.2014 RUSKO, PÄÄLLISTÖNMÄEN ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN LAATIMINEN KORTTELISSA 509 Aloite Aloitteen kaavamuutoksen laatimisesta on tehnyt Ruskon

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KAUNIAISTEN KAUPUNKI Maankäyttöyksikkö 1.8.2014 ULLANMÄENTIE JA KAUNIAISTENTIE Ak 211 ASEMAKAAVAN MUUTOS 2. kaupunginosan katualueet OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Mikä osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Alavuden kaupungin RITOLA 16. kaupunginosan kortteli 16005 ja siihen liittyvä suojaviheralue

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Alavuden kaupungin RITOLA 16. kaupunginosan kortteli 16005 ja siihen liittyvä suojaviheralue OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Alue Alavuden kaupungin RITOLA 16. kaupunginosan kortteli 16005 ja siihen liittyvä suojaviheralue / Ympäristöpalvelut 27.01.2015 2 1 n sisältö ja tarkoitus Maankäyttö-

Lisätiedot

Asemakaavamuutos koskien 7. kaupunginosan osaa korttelia 1052 (Venevalkamankuja)

Asemakaavamuutos koskien 7. kaupunginosan osaa korttelia 1052 (Venevalkamankuja) Yhdyskuntalautakunta 29 28.02.2012 Yhdyskuntalautakunta 42 05.03.2013 Kaupunginhallitus 80 13.03.2013 Yhdyskuntalautakunta 153 03.12.2013 Kaupunginhallitus 318 11.12.2013 Asemakaavamuutos koskien 7. kaupunginosan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 10/2015 1 (5) Kaupunginvaltuusto Kaj/9 20.5.2015

Helsingin kaupunki Esityslista 10/2015 1 (5) Kaupunginvaltuusto Kaj/9 20.5.2015 Helsingin kaupunki Esityslista 10/2015 1 (5) 9 Munkkiniemen Kartanontie 22:n asemakaavan muuttaminen (nro 12255, tontti 30008/22) HEL 2011-006696 T 10 03 03 Päätösehdotus Tiivistelmä Esittelijän perustelut

Lisätiedot

Kyseessä on kaavoitusohjelman työ nro 1703.

Kyseessä on kaavoitusohjelman työ nro 1703. Kaupunkirakennelautakunta 9 17.01.2017 Kaupunkirakennelautakunta 68 14.03.2017 Kaupunginhallitus 108 20.03.2017 Kaupunginvaltuusto 16 27.03.2017 Merimiehenkatu 3 asemakaavamuutoksen hyväksyminen 7500/10.02.03/2016

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 8. KAUPUNGINOSA KORTTELEISSA 8216 JA 8223

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 8. KAUPUNGINOSA KORTTELEISSA 8216 JA 8223 KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 8. KAUPUNGINOSA KORTTELEISSA 8216 JA 8223 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MAANKÄYTTÖ 2016 Suunnittelualue Suunnittelualue sijaitsee Suomun matkailukeskuksessa

Lisätiedot

1.011 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue.

1.011 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue. Määräysnumero Ulkoasu 0.9 selitys ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA - MÄÄRÄYKSET: 1.011 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue. 1.0111 1.0112 1.0113 1.022 1.023 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue.

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 46. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 46. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1 Kaupunkisuunnittelulautakunta 02.03.2017 Sivu 1 / 1 1332/2016 10.02.03 Kaupunkisuunnittelulautakunta 235 14.12.2016 46 Hannuksenpelto II, asemakaavan muutosehdotuksen hyväksyminen, alue 442101, 31. kaupunginosa

Lisätiedot

Diaari 380/10.02.03/2014. NUMMELAN KAUPUNGINOSAN HAKANPÄÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKEE: Korttelia 360

Diaari 380/10.02.03/2014. NUMMELAN KAUPUNGINOSAN HAKANPÄÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKEE: Korttelia 360 Diaari 380/10.02.03/2014 NUMMELAN KAUPUNGINOSAN HAKANPÄÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKEE: Korttelia 360 NUMMELAN KAUPUNGINOSAN HAKANPÄÄN ASEMAKAAVAN MUUTOKSELLA MUODOSTUU: Kortteli 360 ULVILAN KAUPUNKI MAANKÄYTTÖOSASTO

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA SIUNTIO ASEMAKAAVA BOTÅKER OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Päiväys 12.6.2014 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) laaditaan kaavoituksen alkaessa osana

Lisätiedot

Kortteli 52125, asemakaavan muutos

Kortteli 52125, asemakaavan muutos Kortteli 52125, asemakaavan muutos Työ nro 002260 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma, 17.8.2015 Arvoisa vastaanottaja, Tämä asiakirja on maankäyttö- ja rakennuslain mukainen osallistumis- ja arviointisuunnitelma.

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 40. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 40. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1 Kaupunkisuunnittelulautakunta 02.03.2016 Sivu 1 / 1 83/2015 10.02.03 40 Gräsantulli, asemakaavan muutosehdotuksen hyväksyminen nähtäville (MRA 27 ), alue 321610, 22. kaupunginosa Olari Valmistelijat /

Lisätiedot

Asemakaavan muutos (2304) Visatie 16-18

Asemakaavan muutos (2304) Visatie 16-18 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1(7) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) (MRL 63 ) Maankäyttöpalvelut 11.12.2014, päivitetty 1.6.2015 Asemakaavan muutos (2304) Visatie 16-18 Aloite Asemakaavan

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 Akm 230: Antinkankaan koulun asemakaavan muutos 1789/10.1002.100203/2014 KH 387 Raahen kaupungin kaavoitusaloite 12.9.2014 Antinkankaan koulun rakennushankkeen laajuuden

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 30. Kaupunkisuunnittelulautakunta 17.02.2016 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 30. Kaupunkisuunnittelulautakunta 17.02.2016 Sivu 1 / 1 Kaupunkisuunnittelulautakunta 17.02.2016 Sivu 1 / 1 2480/2013 10.02.03 30 Lahnus-Korpilampi, asemakaavan muutosehdotuksen hyväksyminen nähtäville (MRA 27 ), alue 720604, 87. kaupunginosa Lahnus Valmistelijat

Lisätiedot

Ak 233 DOSENTINTIE 17 Asemakaavan muutos 3. kaupunginosan korttelin 382 tontti 7 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS)

Ak 233 DOSENTINTIE 17 Asemakaavan muutos 3. kaupunginosan korttelin 382 tontti 7 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Ak 233 DOSENTINTIE 17 Asemakaavan muutos 3. kaupunginosan korttelin 382 tontti 7 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 10.1.2019 Valmistelija / lisätiedot: Kauniaisten kaupunki Maankäyttöyksikkö

Lisätiedot

ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET

ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET AP AO P KL VL VL-5 VK VV LT ET EV /sy-2 W 0030000 Asuinpientalojen korttelialue. 0050000 Erillispientalojen korttelialue. 0090000 Palvelurakennusten korttelialue. 0230000

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 8. KAUPUNGINOSA KORTTELISSA 8216

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 8. KAUPUNGINOSA KORTTELISSA 8216 KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 8. KAUPUNGINOSA KORTTELISSA 8216 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MAANKÄYTTÖ 2019 Suunnittelualue Suunnittelualue sijaitsee Suomun matkailukeskuksessa itä-suomun

Lisätiedot

Asemakaavan muutos ja tonttijako 224 Rauha, kortteli 276, tontti 2 ja osa katualuetta (Entinen Rauhan keskuskeittiön tontti)

Asemakaavan muutos ja tonttijako 224 Rauha, kortteli 276, tontti 2 ja osa katualuetta (Entinen Rauhan keskuskeittiön tontti) Tekninen lautakunta 94 19.03.2014 Kaupunginhallitus 131 24.03.2014 Kaupunginhallitus 235 19.05.2014 Kaupunginvaltuusto 44 02.06.2014 Asemakaavan muutos ja tonttijako 224 Rauha, kortteli 276, tontti 2 ja

Lisätiedot

RAISION KAUPUNKI KULOISTENRINNE ASEMAKAAVAN MUUTOS 6. KAUPUNGINOSA (KULOINEN) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS)

RAISION KAUPUNKI KULOISTENRINNE ASEMAKAAVAN MUUTOS 6. KAUPUNGINOSA (KULOINEN) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) RAISION KAUPUNKI KULOISTENRINNE ASEMAKAAVAN MUUTOS 6. KAUPUNGINOSA (KULOINEN) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) RAISION KAUPUNKI, TEKNINEN KESKUS, MAANKÄYTTÖPALVELUT 10.4.2018 0 YLEISTÄ Maankäyttö-

Lisätiedot

Keilaniemi Asemakaavan muutos 10. kaupunginosa, Otaniemi Virkistysalue

Keilaniemi Asemakaavan muutos 10. kaupunginosa, Otaniemi Virkistysalue 1 (6) Asianumero 3941/10.02.03/2014 Aluenumero 220827 Keilaniemi Asemakaavan muutos 10. kaupunginosa, Otaniemi Virkistysalue Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee 18.

Lisätiedot

Koisoniitty. Asemakaavan muutos nro osoitteessa Koisotie 8

Koisoniitty. Asemakaavan muutos nro osoitteessa Koisotie 8 Koisoniitty Asemakaavan muutos nro 002193 osoitteessa Koisotie 8 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma, 9.9.2013 Arvoisa vastaanottaja, Tämä asiakirja on maankäyttö- ja rakennuslain mukainen osallistumis-

Lisätiedot

1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT

1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT ASEMAKAAVAN SELOSTUS LUONNOS 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot Jyväskylän kaupungin 3. kaupunginosan korttelin 54 tontin 12 sekä katualueen asemakaavan muutos, Rauhankatu 2-4, ns. virkamiestalo.

Lisätiedot

KAUNIAISTENTIE 1. kaupunginosan liikennealueet Asemakaavan muutos Ak 208

KAUNIAISTENTIE 1. kaupunginosan liikennealueet Asemakaavan muutos Ak 208 KAUNIAISTEN KAUPUNKI Maankäyttöyksikkö 5.3.2013 KAUNIAISTENTIE 1. kaupunginosan liikennealueet Asemakaavan muutos Ak 208 Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee 5.3.2013

Lisätiedot

Osallistumis ja arviointisuunnitelma

Osallistumis ja arviointisuunnitelma ASEMAKAAVAN MUUTOS 3. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 139 TONTIT 13 JA 14, KAIRATIE 20 JA 24 1 Osallistumis ja arviointisuunnitelma Kaavoituksen kohde: Rovaniemen kaupungin 3. kaupunginosan korttelin 139 tontit

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KAUS/583/10.02.03/2014 VP 9/17.3.2014 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA TIILIMÄEN (11.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 15 TONTTI 10 ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1643 www.pori.fi/kaupunkisuunnittelu etunimi.sukunimi@pori.fi

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 127. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 127. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1 Kaupunkisuunnittelulautakunta 29.10.2014 Sivu 1 / 1 514/10.02.03/2014 126 Laajalahti pohjoinen, asemakaavan muutoksen hyväksyminen, alue 120322, 17. kaupunginosa Laajalahti Valmistelijat / lisätiedot:

Lisätiedot

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue Erillispientalojen korttelialue.

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue Erillispientalojen korttelialue. Määräysnumero Ulkoasu selitys 0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 1.011 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue. 1.021 Asuinpientalojen, rivitalojen ja kytkettyjen pientalojen korttelialue,

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KAUS/97/2015 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KARTANO (41.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 17 TONTTI 10 ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1657 www.pori.fi/kaupunkisuunnittelu etunimi.sukunimi@pori.fi puh. 02 621 1600

Lisätiedot

ASEMAKAAVA 691/AKM MARJATIE Pyhättömän (13) kaupunginosan korttelin 31 tontit 3 ja 10 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1.9.

ASEMAKAAVA 691/AKM MARJATIE Pyhättömän (13) kaupunginosan korttelin 31 tontit 3 ja 10 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1.9. 691/AK LIITE 1 ASEMAKAAVA 691/AKM MARJATIE Pyhättömän (13) kaupunginosan korttelin 31 tontit 3 ja 10 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1.9.2015 1. SUUNNITTELUALUE Suunnittelualue sijaitsee Heinolan

Lisätiedot

ASEMATIE 50 Ak 201 8. kaupunginosa Kortteli 104 tontti 3 Asemakaavan muutos

ASEMATIE 50 Ak 201 8. kaupunginosa Kortteli 104 tontti 3 Asemakaavan muutos 1 KAUNIAISTEN KAUPUNKI Maankäyttöyksikkö 7.5.2013 ASEMATIE 50 Ak 201 8. kaupunginosa Kortteli 104 tontti 3 Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee

Lisätiedot

Asemakaava/Asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

Asemakaava/Asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Asemakaava/Asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) 27.5.2016 Kaava-alueen nimi Mittarikatu 4c, asemakaavan muutos Dnro JARVENPAA 1059/2016 Kaavatunnus 070054 Aloite tai hakija

Lisätiedot

KESKUSTAN KORTTELIN 0301 ASEMAKAAVAN MUUTTAMINEN

KESKUSTAN KORTTELIN 0301 ASEMAKAAVAN MUUTTAMINEN Tekninen lautakunta 74 01.04.2008 Kaupunginhallitus 108 14.04.2008 Tekninen lautakunta 118 17.06.2008 Kaupunginhallitus 226 11.08.2008 Kaupunginhallitus 235 25.08.2008 Tekninen lautakunta 98 21.09.2010

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Dnro KAUS/1940/2014 VP 64/10.12.2014 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA TIILIMÄEN (11.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 9 TONTTI 2 ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1640 www.pori.fi/kaupunkisuunnittelu etunimi.sukunimi@pori.fi

Lisätiedot

KETUNKIVENKADUN ASEMAKAAVAN MUUTOS

KETUNKIVENKADUN ASEMAKAAVAN MUUTOS iite kaupunkikehityksen lautakunnan esityslistaan nro 5 6.11.2014 asia 46 OSAISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITEMA KETUNKIVENKADUN ASEMAKAAVAN MUUTOS Asemakaavan muutos koskee: 205 Sievarin kaupunginosa, korttelin

Lisätiedot

RAISION KAUPUNKI IKEAN LAAJENNUS ASEMAKAAVAN MUUTOS 5. KAUPUNGINOSA (KUNINKOJA) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS)

RAISION KAUPUNKI IKEAN LAAJENNUS ASEMAKAAVAN MUUTOS 5. KAUPUNGINOSA (KUNINKOJA) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) RAISION KAUPUNKI IKEAN LAAJENNUS ASEMAKAAVAN MUUTOS 5. KAUPUNGINOSA (KUNINKOJA) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) RAISION KAUPUNKI, TEKNINEN KESKUS, MAANKÄYTTÖPALVELUT 12.12.2017 YLEISTÄ Maankäyttö-

Lisätiedot

KESKUSTAN ASEMAKAAVAN MUUTOS Korttelit 31, tontit 7, 8, 10 ja 11

KESKUSTAN ASEMAKAAVAN MUUTOS Korttelit 31, tontit 7, 8, 10 ja 11 Kuva 1. Suunnittelualueen sijainti punaisella rajauksella. Pohjakartta Maanmittauslaitos. KESKUSTAN ASEMAKAAVAN MUUTOS Korttelit 31, tontit 7, 8, 10 ja 11 KANNUKSEN KAUPUNKI SISÄLLYS 1 1 Perus- ja tunnistetiedot...

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 235. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 235. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1 Kaupunkisuunnittelulautakunta 14.12.2016 Sivu 1 / 1 1332/2016 10.02.03 235 Hannuksenpelto II, asemakaavan muutosehdotuksen hyväksyminen nähtäville (MRA 27 ), alue 442101, 31. kaupunginosa Kaitaa Valmistelijat

Lisätiedot

kortteli 516, tontti 22 Yliopistonkatu 23

kortteli 516, tontti 22 Yliopistonkatu 23 Rovaniemen kaupunki Yleiskaavan muutos kortteli 516, tontti 22 Yliopistonkatu 23 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 23.04.2013 ROVANIEMEN KAUPUNKI MAANKÄYTTÖ 2013 2 Suunnittelualue Suunnittelualue sijaitsee

Lisätiedot

1:1000 1596. 2443 m2. 2514 m2. 2678 m2 MITTAKAAVA ASEMAKAAVA MUODOSTUMINEN

1:1000 1596. 2443 m2. 2514 m2. 2678 m2 MITTAKAAVA ASEMAKAAVA MUODOSTUMINEN ntie Kettuvaa Tiluskaari Pihaportintie Lypsytarha Lohkotie Palstatie Ahorannantie Aholaidantie Pikkutilantie Saviahonkatu Peltotilkuntie AKR AKR W 7 8 9 0 as s as as as as as as as as e=0. e=0. TONTTIJAKOLASKELMA

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 108. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 108. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1 Kaupunkisuunnittelulautakunta 12.06.2013 Sivu 1 / 1 3129/10.02.03/2011 Kaupunkisuunnittelulautakunta 38 13.3.2013 108 Muurala, asemakaavan muutoksen hyväksyminen, Mikkelä I, alue 620102 Valmistelijat /

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 148 11.05.2015. 148 Asianro 1341/10.02.03/2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 148 11.05.2015. 148 Asianro 1341/10.02.03/2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 78 29.4.2015 148 Asianro 1341/10.02.03/2015 Asemakaavaehdotus / Keilanrinne Päätöshistoria Kaupunkirakennelautakunta 25.2.2015 40 Suunnittelujohtaja

Lisätiedot

1(3) A-2482 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET 1 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET 2 ASUINKERROSTALOJEN KORTTELIALUE.

1(3) A-2482 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET 1 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET 2 ASUINKERROSTALOJEN KORTTELIALUE. A-2482 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET 1(3) 1 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET 2 ASUINKERROSTALOJEN KORTTELIALUE. 3 KULTTUURI JA OPETUSTOIMINTAA PALVELEVIEN RAKENNUSTEN KORTTELIALUE, JOLLA YMPÄRISTÖKUVA

Lisätiedot

KAVALLINTIE 7 Ak 209 3. kaupunginosa Kortteli 422 tontti 5 Asemakaavan muutos

KAVALLINTIE 7 Ak 209 3. kaupunginosa Kortteli 422 tontti 5 Asemakaavan muutos 1 KAUNIAISTEN KAUPUNKI Maankäyttöyksikkö 8.4.2014 KAVALLINTIE 7 Ak 209 3. kaupunginosa Kortteli 422 tontti 5 Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA VANHA VEISTÄMÖNTIE 37, HALKOKARI

ASEMAKAAVAN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA VANHA VEISTÄMÖNTIE 37, HALKOKARI KOKKOLAN KAUPUNKI KARLEBY STAD KAAVOITUSPALVELUT ASEMAKAAVAN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA VANHA VEISTÄMÖNTIE 37, HALKOKARI ASEMAKAAVATYÖN SUUNNITTELUALUE Markku Mattila ja Johanna Salminen ovat

Lisätiedot

Tampereen Sokoksen asemakaavan muutos

Tampereen Sokoksen asemakaavan muutos 1 (6) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Tampere / J.Mäkelä 3.4.2007 TÄMÄ OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ON OLLUT NÄHTÄVILLÄ 13.4.-4.5.2007 Yhdyskuntalautakunnan kuulutuksella 12.4.2007 Asemakaavan

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PORNAINEN LINNUNLAULUN PÄIVÄKOTI ASEMAKAAVAN MUUTOS Päiväys 24.11.2016 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) laaditaan

Lisätiedot