Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone"

Transkriptio

1 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 1/ Kokousaika Keskiviikko klo Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet läsnä poissa Jalli Marja pj. :t 1-15 Tuomola Matti vpj. :t 1-15 Hahko Virpi :t 1-15 Pihlajamäki Anu :t 1-15 Naumi Tero :t 1-15 Marttila: Korimäki Eeva :t 1-12 Karjalainen Eija :t 1-12 Tegel Mikko :t 1-12 Loimaa: Raitala Juha :t 1-12 Muut saapuvilla Vikström Eija-Liisa :t 2-12 Pietilä Heikki Tuominen Heikki Kesäniemi Jari Rautavuori-Lehtinen Mirja esitt./pk.pit. :t 1-15 Marttilan ja Loimaan jäsenet osallistuvat asioiden päätöksentekoon yhteistä koulutointa koskevin osin. Yhteinen osuus päättyi klo Laillisuus ja 1 päätösvaltaisuus Asiat 1-15 Pöytäkirjan tarkastus 2 Allekirjoitukset Pöytäkirjan tarkastus Marja Jalli Puheenjohtaja Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty Mirja Rautavuori-Lehtinen Pöytäkirjanpitäjä Tarkastusaika Allekirjoitukset Virpi Hahko Anu Pihlajamäki Pöytäkirjan Kosken Tl kunnantalo nähtävilläolo

2 2 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 1/ KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Päätöehdotus: Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Eija-Liisa Vikström saapui tämän pykälän aikana klo PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA valitsee pöytäkirjan tarkastajiksi Virpi Hahkon ja Anu Pihlajamäen. hyväksyi päätösehdotuksen.

3 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 1/ KOULUTOIMENJOHTAJAN AJANKOHTAISKATSAUS Koulutoimenjohtaja antaa lautakunnalle ajankohtaiskatsauksen. hyväksyi päätösehdotuksen.

4 4 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 1/ KOULULAUTAKUNNAN KOKOUKSET Kltk Kunnan hallintosäännön mukaan toimielin pitää kokouksensa päättämänään aikana ja päättämässään paikassa. Kokous pidetään myös, kun puheenjohtaja katsoo kokouksen tarpeelliseksi tai enemmistö jäsenistä tekee puheenjohtajalle esityksen sen pitämisestä. Kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä, mikäli mahdollista, siinä käsiteltävät asiat. Esityslista lähetetään mahdollisuuksien mukaan kokouskutsun yhteydessä. Kosken Tl kunnan hallintosäännön 39 mukaan pöytäkirja tarkistetaan toimielimen päättämällä tavalla. Vakiintuneen käytännön mukaan jokaisessa kokouksessa on valittu kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka ovat tarkastaneet kokouksen pöytäkirjan erikseen sovittuna aikana. Koululautakunnan tarkastettu pöytäkirja tulisi pitää yleisesti nähtävänä kunnanvirastossa tai muussa sopivassa paikassa. Kosken kunnan hallintosäännön 39 mukaan pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä toimielimen päättämänä aikana ja paikassa. Nähtävänä pitämisestä on edeltäpäin ilmoitettava siten, kuin kunnan ilmoituksista on päätetty. kokoontuu varsinaisiin kokouksiinsa pääsääntöisesti kunnantalossa erikseen sovittavina aikoina, kokouspäivä on yleensä keskiviikko klo 18. Kokouskutsu lähetetään postitse, kiireellisessä tapauksessa kokous kutsutaan koolle puhelimitse. päättää, että jokaisessa kokouksessa valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka tarkastavat kokouksen pöytäkirjan erikseen sovittuna aikana. päättää, että koululautakunnan pöytäkirjat ovat nähtävänä kokousta seuraavan kuukauden ensimmäisenä arkimaanantaina koulutoimistossa. hyväksyi päätösehdotuksen.

5 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 1/ TULOJEN PERINNÄSTÄ VASTAAMINEN, LASKUJEN VASTAANOTTAMINEN JA LASKUJEN HYVÄKSYMINEN Kltk Kunnanhallituksen antamissa talousarvion täytäntöönpano-ohjeissa todetaan, että lauta- ja johtokuntien on ensimmäisessä kokouksessaan määrättävä, kuka sen laskut hyväksyy ja vastaa tulojen perinnästä. Lautakunnan alaisten tulojen perinnästä vastaa koulutoimenjohtaja. Lautakunnan vastuualueen laskujen hyväksyjinä voi toimia koulutoimenjohtajan lisäksi koululautakunnan valtuuttamana koululautakunnan puheenjohtaja ja hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja tai kunnanjohtaja ja hänen estyneenä ollessaan hallinto- ja sosiaalijohtaja. Koulujen laskujen asiatarkastajina toimivat eri henkilöt kuin laskun hyväksyjät. Laskujen vastaanottajan on huolehdittava siitä, että tositteen tarkoittama tavara, työsuoritus tai muu palvelus on saatu. Rehtorit toimivat koulujensa laskujen hyväksyjinä lukuun ottamatta heitä itseään ja koulujen henkilökunnan palkkaetuja koskevissa laskuissa ja maksuissa. hyväksyi päätösehdotuksen.

6 6 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 1/ LAUTAKUNNAN SISÄISTEN VALVOJIEN VALITSEMINEN Kltk Kunnan toiminnot olisi järjestettävä ja johtamistehtävät hoidettava niin, että organisaation kaikilla tasoilla ja kaikissa toiminnoissa on riittävä sisäinen valvonta. Johtamansa toiminnan sisäisestä valvonnasta vastaa kukin toimielin ja vastuuhenkilö. Koululautakunnan sisäisinä valvojina ovat Virpi Hahko ja Matti Tuomola. hyväksyi päätösehdotuksen.

7 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 1/ KOULUTOIMEN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 Kltk Kunnanhallitus on kokouksessaan antanut ohjeet lautakuntien toimintakertomuksen laatimiseksi. Toimintakertomuksessa on esitettävä selvitys valtuuston asettamien toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta. Koulutoimen toimintakulut ovat olleet vuonna 2011 yhteensä euroa (vuonna euroa). Vuoden 2011 talousarvio oli yhteensä euroa ja toteutuma 94,92 %. hyväksyy koulutoimen toimintakertomuksen vuodelta hyväksyi päätösehdotuksen.

8 8 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 1/ KOULUTOIMEN KÄYTTÖSUUNNITELMA VUODELLE 2012 Kltk Kosken Tl kunnan hallintosäännön 18 :n mukaan lautakunta hyväksyy toimintaansa koskevan käyttösuunnitelman. Käyttösuunnitelma pohjautuu kunnanvaltuuston hyväksymään talousarvioon sekä kunnanhallituksen antamiin talousarvion täytäntöönpanoohjeisiin. Kunnanvaltuusto on hyväksynyt talousarvion vuodelle 2012 ja taloussuunnitelman vuosille kokouksessaan Kunnanvaltuusto on hyväksynyt talousarvion määrärahat tehtäväaluetasolla: tulot, menot ja netto. Talousarviojärjestelmään kuuluu, että viranhaltijat ja toimielimet hyväksyvät lopulliset valtuuston päätökseen soveltuvat käyttösuunnitelmat sitten, kun valtuusto on hyväksynyt talousarvion. Hyväksyessään valtuuston päätökseen soveltuvat käyttösuunnitelmat hallintokunnat/viranhaltijat voivat kohdistaa menojen karsinnan tai tulojen muutokset saman tehtäväalueen/vastuualueen sisällä siten, että asetetut tavoitteet toteutuvat ja toiminta ylläpidetään talousarvioon merkittyjen määrärahojen puitteissa. Kunnan talousarvioasetelmasta ilmenee, mikä toimielin tai kuka viranhaltija hyväksyy käyttösuunnitelmat milläkin tasolla. Koska ylempi taso voi ottaa käyttösuunnitelman aina ratkaistavakseen (otto-oikeus), on valtuuston päätökseen sopeutettu käyttösuunnitelma ja käyttösuunnitelman muutos annettava aina tiedoksi ylemmän tason käyttösuunnitelman hyväksyjälle ja kunnanhallitukselle. Lauta- ja johtokuntien sekä viranhaltijoiden tulee toimittaa valtuuston hyväksymään talousarvioon sopeutuvat toimielinten käyttösuunnitelmat kunnanhallitukselle. hyväksyy käyttösuunnitelman vuodelle 2012 Kosken Tl kunnanvaltuuston hyväksymän talousarvion pohjalta. Investointiosiossa huomioidaan lukion opetushallitukselta tälle vuodelle saama hankeraha atk-luokan varustamiseen niin, että rahalla hankitaan kaikki hankerahoituksen mahdollistama investointi. Varsinainen investointiraha käytetään koulukeskuksen ja Talolan koulun muuhun vuodeksi 2012 merkittyyn investointiin ja vuodeksi 2013 suunniteltuun investointiin. hyväksyi päätösehdotuksen.

9 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 1/ LUKION VALTIONAVUSTUS Kltk Opetushallitus on myöntänyt valtionavustusta Kosken lukiolle TVTopetuskäyttöön sekä laite- ja tietoverkkohankintoihin euroa. Kunnan omavastuuosuus on 7750 euroa. Avustuksen käyttöaika päättyy Avustukselle merkitään investointiosaan kustannuspaikka / Lukiohanke. Hankkeella toteutetaan ensisijaisesti koulukeskuksen toisen atk-luokan varustaminen. Kirjanpidosta ja raportoinnista opetushallitukselle vastaa lukion rehtori yhdessä lukion atk-opettajan ja kanslistin kanssa. hyväksyi päätösehdotuksen.

10 10 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 1/ KOULUKULJETUSTEN YLEISET PERIAATTEET Kltk Perusopetuksen oppilaiden koulumatkoista on säädetty perusopetuslain 32 :ssä. Oppilaalla on oikeus maksuttomaan kuljetukseen tai saattamista varten myönnettävään riittävään avustukseen 1. vuosiluokilla 1-3, kuljetusmatkan alarajan on 3 km 2. vuosiluokilla 4-9, kuljetusmatkan alarajan on 5 km 3. tai jos oppilaan ikä, terveys tai muut olosuhteet huomioiden koulumatka muodostuu oppilaalle liian vaikeaksi, rasittavaksi tai vaaralliseksi. harkitsee tapauskohtaisesti niiden oppilaiden oikeuden maksuttomaan koulukuljetukseen, joiden koulumatkan pituus on alle 5 km tai luokan oppilailla alle 3 km. Vaikeaksi, vaaralliseksi tai rasittavaksi muodostuvan koulumatkaa koskevan anomuksen liitteenä on oltava poliisin, tiehallinnon tai muun viranomaisen antama todistus kuljetuksen tarpeen välttämättömyydestä. Koulumatkan vaikeuden, vaarallisuuden tai rasittavuuden määrittelee koululautakunta hankittujen todistusten, lausuntojen, lääkärintodistusten ja annettujen selvitysten perusteella. Terveydellisistä syistä johtuvista poikkeuksellisista kuljetusjärjestelyistä koululautakunta päättää lääkärintodistuksen tai jonkin muun luotettavan selvityksen perusteella. Tällöin asianomaisesta todistuksesta on selvästi käytävä ilmi, että sairauden tai vamman hoito edellyttää koulukuljetuksen järjestämistä. voi myöntää huoltajalle kuljetus- tai saattoavustusta. Anomus tulee osoittaa koululautakunnalle. Huoltajille maksettava kilometrikorvaus on 0,20 /saattokilometri. Oppilaan päivittäinen koulumatka odotuksineen saa kestää enintään kaksi ja puoli tuntia. Jos oppilas lukuvuoden alkaessa on täyttänyt 13 vuotta tai jos oppilas saa perusopetuslain 17 :n 2 momentissa tarkoitettua erityisopetusta, saa koulumatka kestää enintään kolme tuntia. Kuljetusta odottavalle oppilaalle on järjestettävä mahdollisuus ohjattuun toimintaan. Kuljetus järjestetään joko kunnan kustantamana yleistä kulkuneuvoa käyttäen tai kunnan erikseen järjestämällä kulkuneuvolla, jos oppilas ei voi käyttää yleistä kulkuneuvoa. Koulumatka mitataan kotitontin portilta koulutontin portille lyhintä, jalankulkukelpoista ja yleisessä käytössä olevaa tietä pitkin. Koulun rehtori tarkistaa tarvittaessa koulumatkaanomuksen. Kunnan velvollisuutena ei ole järjestää koulukuljetusta koko matkalle, vaan kuljetus voidaan järjestää vain osalle matkasta. Kilometriraja (3 km ja/tai 5 km) on pisin mahdollinen omavastuumatka, joka oppilaan tulee varautua kulkemaan omin neuvoin ja koskee myös matkaa kotoa kuljetukselle ja takaisin.

11 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 1/ Mikäli huoltajilla on oikeuden päätös yhteishuoltajuudesta, huolehditaan kuljetuksista tai kuljettamisen avustamisesta päätöksen mukaan. Mikäli oppilaan vanhemmilla on yhteishuoltajuus, kuljetus järjestetään vain siihen osoitteeseen, jossa oppilas on kirjoilla. Jos oppilas otetaan muuhun kuin perusopetuslain 6 :n 2 momentissa tarkoitettuun kouluun, voidaan oppilaaksi ottamisen edellytykseksi asettaa, että huoltaja vastaa oppilaan kuljettamisesta tai saattamisesta aiheutuvista kustannuksista. Koulukuljetusta hoitaviin autoihin voidaan ottaa mukaan myös sellaisia oppilaita, joilla ei ole oikeutta maksuttomaan koulukyyditykseen edellä mainituin perustein, mikäli koulutuksen järjestäjälle ei koidu kuljetusoikeuden myöntämisestä lisäkustannuksia. Esioppilaat voivat kulkea koulukuljetuksissa. Esioppilaiden kuljettamisesta syntyvistä kustannuksista vastaa hallintokunta. Oikeus maksuttomaan kuljetukseen, kuljetus- tai saattoavustukseen on anottava koululautakunnalta kouluista tai koulutoimistosta saatavalla lomakkeella. Oppilaan oikeuden maksuttomaan kuljetukseen myöntää koululautakunta. Rehtori päättää kesken lukuvuoden tulleen oppilaan kuljetusedusta, mikäli koulutuksen järjestäjälle ei koidu kuljetusoikeuden myöntämisestä lisäkustannuksia. Kaikille niille lukiolaisille, joilla on koulumatkaa yli 5 km, pyritään järjestämään kuljetus. Pääsääntöisesti lukiolaiset osallistuvat niihin kuljetuksiin, jotka on järjestetty peruskoulun oppilaille. Kosken lukiolaisille korvataan omavastuun (43 / kk) ylittävät kustannukset. Lukion 1. vuosikurssin opiskelijoiden omavastuusta maksetaan takaisin 13 / kk. hyväksyy koulukuljetusten periaatteet. hyväksyi päätösehdotuksen.

12 12 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 1/ VIRANHALTIJOIDEN PÄÄTÖKSET Koululautakunnalle saatetaan tiedoksi alaistensa viranhaltijoiden tekemät päätökset: Yläasteen rehtorin päätökset 2011 :t 52-54, 2012 :t 1-13 Yläasteen rehtorin web-keskeytyspäätökset 2011 :t , 2012 :t 1-30 Talolan koulunjohtajan päätökset 2012 :t 1-7 Talolan koulunjohtajan web-keskeytyspäätökset 2011 :t , 2012 :t 1-79 Lukion rehtorin päätökset 2012 :t 1-3 Lukion rehtorin web-keskeytyspäätökset 2012 :t 1-2 Koulutoimenjohtajan päätökset 2012 :t 1-4 Koulutoimenjohtajan web-keskeytyspäätökset 2011 :t 72-77, 2012 :t 1-18 Samalla koululautakunta päättää, ettei se käytä kuntalain 51 :ssä säädettyä otto-oikeutta mainittuihin viranomaisten päätöksiin. hyväksyi päätösehdotuksen.

13 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 1/ ILMOITUSASIAT merkitsee seuraavat kirjelmät ja ilmoitukset tiedokseen: Stakesin kouluterveyskyselyn yhteenveto Kosken Tl. ja Marttilan kunnissa koulunkäyntinsä aloittavien oppilaiden ilmoittautuminen kouluihin torstaina Kosken ja Marttilan peruskoulujen opettajat osallistuivat yhteiseen vesopäivään Paimiossa Tilastokeskus: Esi- ja perusopetuksen kotikuntakysely tiedonkeruu vuoden 2013 maksatusta varten Seuraava kokous on 4.4. klo 18. hyväksyi päätösehdotuksen.

14 14 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 1/ Ei julkinen asia

15 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 1/ Ei julkinen asia

16 16 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 1/ TÄMÄN KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN TOIMEENPANO päättää, että tämän kokouksen päätökset voidaan panna täytäntöön ennen kuin ne ovat saaneet lainvoiman, ellei erikseen toisin ole päätetty tai myöhemmin päätetä. hyväksyi päätösehdotuksen.

Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 6/2012 73 Kokousaika Keskiviikko 31.10.2012 klo 18-19.37 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet läsnä poissa Jalli Marja

Lisätiedot

Pöytäkirja 5 /2011. Marttila: Korimäki Eeva :t 39-42, Karjalainen Eija :t Tegel Mikko 51

Pöytäkirja 5 /2011. Marttila: Korimäki Eeva :t 39-42, Karjalainen Eija :t Tegel Mikko 51 Kosken Tl koululautakunta 25.5.2011 Pöytäkirja 5 /2011 43 KOULULAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Keskiviikko 25.5.2011 klo 18.00 19.45 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto Läsnä: Puheenjohtaja Jalli Marja :t 39-55 Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2014 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2014 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2014 21 Kokousaika Keskiviikko 5.3.2014 klo 18-19.40 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj.

Lisätiedot

Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3/2012 29 Kokousaika Keskiviikko 23.5.2012 klo 18-19.42 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet läsnä poissa Jalli Marja pj.

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 /2011. Aika: Keskiviikko klo Ravintola Kestikara, Hämeentie 9, Koski TL

Pöytäkirja 1 /2011. Aika: Keskiviikko klo Ravintola Kestikara, Hämeentie 9, Koski TL Kosken Tl koululautakunta 12.1.2011 Pöytäkirja 1 /2011 1 KOULULAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Keskiviikko 12.1.2011 klo 18.00 18.47 Paikka: Ravintola Kestikara, Hämeentie 9, Koski TL Läsnä: Puheenjohtaja Jalli

Lisätiedot

Koulukeskus, luokka 22, Lampitie 3, Koski TL

Koulukeskus, luokka 22, Lampitie 3, Koski TL Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 9/2011 108 Kokousaika Torstai 8.12.2011 klo 18-18.47 Kokouspaikka Koulukeskus, luokka 22, Lampitie 3, Koski TL Saapuvilla olleet jäsenet läsnä poissa Jalli Marja pj. :t 103-112

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 7 / 2014 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 7 / 2014 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 22.10.2014 klo 18-19.42 Kokouspaikka Kosken TL kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 83-89 Tamminen Tiina Hämäläinen Risto

Lisätiedot

Kosken Osuuspankin sauna, Linkintie, Somero

Kosken Osuuspankin sauna, Linkintie, Somero Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 4/2012 43 Kokousaika Keskiviikko 13.6.2012 klo 18-18-50 Kokouspaikka Kosken Osuuspankin sauna, Linkintie, Somero Saapuvilla olleet jäsenet läsnä poissa Jalli Marja pj. :t

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 7 / 2013 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 7 / 2013 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 30.10.2013 klo 18-20.35 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 101-112 Tamminen Tiina Hämäläinen Risto vpj. Ahola Kalle :t 101-112

Lisätiedot

Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Kokousaika Keskiviikko 28.9.2011 klo 18-19.30 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet läsnä poissa Jalli Marja pj. :t 88-102 Tuomola Matti vpj. Hahko

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 7 / 2019 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 7 / 2019 Sivistyslautakunta 85 Kokousaika Keskiviikko 23.10.2019 klo 19.00-20.10 Kokouspaikka Kosken kunnantalo, Härkätie 5 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 74-80 Hägg Anna Mikkola Laura vpj. - Mikkola Teea

Lisätiedot

Kosken Tl koululautakunta

Kosken Tl koululautakunta Kosken Tl koululautakunta 21.6.2011 61 Pöytäkirja 6 /2011 KOULULAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistai 21.6.2011 klo 17.20-19.15 Paikka: Marttilan Kylämäen Hevostila, Hallintie 31, Marttila Läsnä: Puheenjohtaja

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 9 / 2013 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 9 / 2013 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 9 / 2013 Sivistyslautakunta 115 Kokousaika Keskiviikko 12.12.2013 klo 18-18.39 Kokouspaikka Koskisali, Hämeentie 12, Koski TL Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista nro 5 / 2015 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista nro 5 / 2015 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 24.6.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Pellavankukka, Somero Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 62- Mikkola Laura Hämäläinen Risto vpj. :t 62- Nummela Olli-Pekka

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 5 / 2013 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 5 / 2013 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 5 / 2013 81 Kokousaika Keskiviikko 11.9.2013 klo 18 20.21 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja

Lisätiedot

Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2/2012 17 Kokousaika Keskiviikko 4.4.2012 klo 18-20.28 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet läsnä poissa Jalli Marja pj.

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 5 / 2014 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 5 / 2014 Sivistyslautakunta 63 Kokousaika Tiistai 17.6.2014 klo 17.30 18.25 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 56-63 Mikkola Laura Hämäläinen Risto

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 4 / 2013 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 4 / 2013 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 4 / 2013 63 Kokousaika Keskiviikko 19.6.2013 klo 18-19.40 Kokouspaikka Liipolanjärvi, Kosken kunnan uimaranta, Järvenmaantie 71 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli

Lisätiedot

Pöytäkirja 4 /2011. Aika: Tiistai klo Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Pöytäkirja 4 /2011. Aika: Tiistai klo Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Kosken Tl koululautakunta 12.4.2011 Pöytäkirja 4 /2011 31 KOULULAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistai 12.4. klo 18.30-20.10 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Läsnä: Puheenjohtaja Jalli

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 1 / 2016 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 1 / 2016 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja 1 / 2016 1 Kokousaika Keskiviikko 10.2.2016 klo 18-20.28 (kahvitauko 19.17-19.40) Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista nro 8 / 2014 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista nro 8 / 2014 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 10.12.2014 klo 18 Kokouspaikka Marttilan koulu, Metsäniityntie 11 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 90- Tamminen Tiina Hämäläinen Risto vpj. :t 90- Nummela

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3 / 2015 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3 / 2015 Sivistyslautakunta 43 Kokousaika Keskiviikko 15.4.2015 klo 18-20.50 (kahvitauko 19.25-19.45) Kokouspaikka Kosken kunnantalo, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 36-52 Mikkola

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 1 / 2015 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 1 / 2015 Sivistyslautakunta 1 Kokousaika Keskiviikko 4.2.2015 klo 18.00-19.50 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 1-17 Mikkola Laura Hämäläinen Risto

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista 1 / 2017 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista 1 / 2017 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 15.2. 2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kosken kunnantalo, Härkätie 5 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 1- Mikkola Laura Hämäläinen Risto vpj. :t 1- Nummela Olli-Pekka

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 1 / 2017 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 1 / 2017 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja 1 / 2017 141 Kokousaika Keskiviikko 15.2. 2017 klo 18.00 20.55 (kahvitauko 19.43-20.07) Kokouspaikka Kosken kunnantalo, Härkätie 5 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista nro 2 / 2015 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista nro 2 / 2015 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 26.3.2015 klo 18 Kokouspaikka Salon seudun koulutuskuntayhtymän tilat, Venemestarinkatu 35 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 18- Mikkola Laura Hämäläinen Risto

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3 / 2014 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3 / 2014 Sivistyslautakunta 33 Kokousaika Keskiviikko 9.4.2014 klo 18.00-20.16 (kahvitauko 19.15-19.34) Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 29-38

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista 7 / 2016 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista 7 / 2016 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 9.11. 2016 klo 18 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 100- Mikkola Laura Hämäläinen Risto vpj.

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 7 / 2016 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 7 / 2016 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja 7 / 2016 115 Kokousaika Keskiviikko 9.11. 2016 klo 18-19.08 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj.

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009 Sivistyslautakunta 27.01.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 27.01.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Hietala Ritva Mattila

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista 4 / 2017 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista 4 / 2017 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 17.5. 2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kosken kunnantalo, Härkätie 5 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 52-61 Mikkola Laura Hämäläinen Risto vpj. :t 52-61 Nummela

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista 5 / 2019 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista 5 / 2019 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 19.6.2019 klo 18.00 Kokouspaikka Marttilan Metsästysmaja, Simalantie 610, 21560 Ollila Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 50- Hägg Anna Mikkola Laura vpj. :t

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 Kokousaika Keskiviikko 27.02.2018 klo 9.00-11.30 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 KOSKEN TL KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 TARKASTUSLAUTAKUNTA Aika: 9.9.2016 klo 9.00 12.25 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Läsnä: Marja Jalli puheenjohtaja Timo Hacklin varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 7 / 2017 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 7 / 2017 Sivistyslautakunta 238 Kokousaika Keskiviikko 1.11. 2017 klo 18.00 19.15 Kokouspaikka Kosken kunnantalo, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 84-96 Hägg Anna Mikkola Laura vpj.

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 7. helmikuuta 2013 kello 19.00 20.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo Leino j. x Elina Rauhala

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone ESITYSLISTA Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo 17.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Henkilötiedot on poistettu Kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU 20.03.18 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 2 / 2018 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 2 / 2018 Sivistyslautakunta 21 Kokousaika Keskiviikko 21.3.2018 klo 18.00-20.38 (kahvitauko klo 19.43-20.03) Kokouspaikka Kosken kunnantalo, Härkätie 5 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 18-28 Hägg Anna Mikkola

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista nro 6 / 2014 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista nro 6 / 2014 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 17.9.2014 klo 18 Kokouspaikka Kosken Koulukeskus, Lampitie 3, (HUOM. PAIKKA!!) Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 64- Tamminen Tiina Hämäläinen Risto vpj. :t

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 1/

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 1/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1/7.3.2012 Kokousaika 7.3.2012 klo 17.00 17.50 Kokouspaikka Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet Saapuvilla olleet enet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010 Sivistyslautakunta 26.01.2010 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 26.01.2010 klo 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen Jesse

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista nro 3 / 2015 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista nro 3 / 2015 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 15.4.2015 klo 18 Kokouspaikka Kosken kunnantalo, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 36- Mikkola Laura Hämäläinen Risto vpj. :t 36- Nummela

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 Kokousaika: Torstaina 13.12.2018 klo 9.00 12.15 Kokouspaikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Sivistyslautakunta KIHNIÖN KUNTA (12) Sivistyslautakunta. Esityslista 1/2019. Kokousaika ke kello 17:30

Sivistyslautakunta KIHNIÖN KUNTA (12) Sivistyslautakunta. Esityslista 1/2019. Kokousaika ke kello 17:30 30.1.2019 1 (12) Kokousaika ke 30.1.2019 kello 17:30 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Törmä Leila Puheenjohtaja Jokioja Tiina 1. Varapuheenjohtaja Haapamäki Arsi Kortesluoma Sirpa

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Torstaina 13.9.2018 klo 9.00 12.05 Kokouspaikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 26.03.2013 12 ASIALISTA KOKOUSAIKA Tiistaina 26.03.2013 klo 18.00 19.13 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1 Kokousaika 14.3.2012, kello 16.30 18.25 Kokouspaikka Erkin Haussi, Nikkolantie 114 Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Lahti Tapani, puheenjohtaja

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 71 Kokousaika 25.8.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Merihelmi, Laitakari Käsiteltävät asiat 61 62 63 64 65 66 67 68 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017 Kangasniemi Pöytäkirja 3/2018 1 (14) Aika 18.05.2018, klo 12:30-15:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista nro 3 / 2013 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista nro 3 / 2013 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 29.5.2013 klo 18 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 39- Tamminen Tiina Hämäläinen Risto vpj. :t

Lisätiedot

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen..

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.. Tekninen lautakunta 21.1.2015 1 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 1 / 2015 Kokousaika 21.1.2015 klo 15.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIAT 1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..2 2.

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2018. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2018. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2018 Sivistyslautakunta 24.01.2018 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Keskiviikko 24.01.2018 klo 17.30 Kunnanhallituksen kokoushuone Törmä Leila Jokioja

Lisätiedot

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa 30.1.2019 1 (12) Kokousaika ke 30.1.2019 kello 17:30-18:08 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Jokioja Tiina Puheenjohtaja Annala Hanna Haapamäki Arsi Kortesluoma Sirpa Kuusisto Kosti

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2011 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2011 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2011 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Torstai 3. helmikuuta 2011 kello 19.00 21.30 Paikka: Kunnanvirasto Läsnä Poissa Puheenjohtaja Martti Mäkitalo x Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 4/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 27. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 4/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 27. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 4/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 27 KOKOUSAIKA 16.5.2013 klo 18- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: Timo Manninen, pj Henri Hedman, vpj Jussi

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 1 / 2019 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 1 / 2019 Sivistyslautakunta 1 Kokousaika Keskiviikko 14.2.2019 klo 18.00-20.00 (kahvitauko 18.56-19.35) Kokouspaikka Kosken kunnantalo, Härkätie 5 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 1-13 Hägg Anna Mikkola Laura

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 4/2018. Rakennuslautakunta Kosken Tl kunnanvirasto. Kalle Ahola Riikka Laine

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 4/2018. Rakennuslautakunta Kosken Tl kunnanvirasto. Kalle Ahola Riikka Laine Rakennuslautakunta 28.8.2018 1 Kokousaika Tiistai 28.8.2018 kello 18:00- Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Jäsenet: Pekka Kulmanen

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 5 / 2018 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 5 / 2018 Sivistyslautakunta 67 Kokousaika Keskiviikko 20.6.2018 klo 18.00 18.52 Kokouspaikka Kosken Tl Eränkävijöiden Metsästysmaja, Ruonantie 176 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 58-69 Hägg Anna Mikkola Laura

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 1/2018 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 1/2018 Sivistyslautakunta 1 Kokousaika Keskiviikko 14.2.2018 klo 18.00-20.42 (kahvitauko klo 19.17-19.44) Kokouspaikka Kosken kunnantalo, Härkätie 5 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 1-17 Hägg Anna Mikkola

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista 5 / 2017 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista 5 / 2017 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 6.9. 2017 klo 18.15 Kokouspaikka Kosken Päiväkoti Naavatassu Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Muut saapuvilla Jalli Marja pj. :t 62- Hägg Anna Mikkola Laura vpj. :t 62- Mikkola

Lisätiedot

Kalevi Kinnunen Joonas Kinnunen Elina Harjula* Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio. (x) (-) (x) (x) (x) (x) (x)

Kalevi Kinnunen Joonas Kinnunen Elina Harjula* Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio. (x) (-) (x) (x) (x) (x) (x) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 28.02.2017 Kokousaika Tiistai 28.02.2017 klo 17.00-17.55. Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Kinnula, (nuorisotila)

Kinnula, (nuorisotila) KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010 Kokousaika Maanantai klo 16.00 16.58 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnula, Nuosk@ (nuorisotila) Jäsenet Marketta Rouvinen,

Lisätiedot

ESITYSLISTA 7/2018. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ESITYSLISTA 7/2018. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Evijärven kunta TARKASTUSLAUTAKUNTA Aika 14.12.2018 ESITYSLISTA 7/2018 KOKOUSAIKA 14.12.2018 klo 16.00 - KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Ulla Lassila

Lisätiedot

Uudenkaupungin koulukuljetus- ohjeistus

Uudenkaupungin koulukuljetus- ohjeistus Uudenkaupungin koulukuljetus- ohjeistus Perusopetuslaissa ja Uudenkaupungin kaupungin koulutoimen periaatepäätöksissä määritellään ne ehdot joiden mukaan kunta järjestää oppilaalle koulukuljetuksen. Muiden

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 4 / 2014 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 4 / 2014 Sivistyslautakunta 45 Kokousaika Keskiviikko 14.5.2014 klo 18.00 19.55 (kahvitauko 18.45-19.05) Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 39-55

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015. Sivistyslautakunta 10.02.2015 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015. Sivistyslautakunta 10.02.2015 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015 Sivistyslautakunta 10.02.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Tiistai 10.02.2015 klo 18.00 18.55 Kunnanviraston kokoushuone Pystykoski Tero

Lisätiedot

Kosken kunta Pöytäkirja nro 6 / 2013 Sivistyslautakunta

Kosken kunta Pöytäkirja nro 6 / 2013 Sivistyslautakunta Kosken kunta Pöytäkirja nro 6 / 2013 97 Kokousaika Keskiviikko 18.9.2013 klo 18-20.07 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 89-100 Tamminen Tiina Hämäläinen

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017 Aika 16.11.2017 klo 18.35-19.50 Paikka Jokipirtti Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Halmela Kari jäsen Huhdanmäki Tuire

Lisätiedot

KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 6/2017

KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 6/2017 KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 6/2017 Aika 27.6.2017 klo 18.07 19.07 Paikka Kunnantalo, lautakuntien huone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Ala-Korte Kalevi varajäsen Huhdanmäki

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 07.12.2011 35 ASIALISTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 07.12.2011 klo 17.00 18.10 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, ruokasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 30 37 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista nro 5 / 2015 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista nro 5 / 2015 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 20.5.2015 klo 18 Kokouspaikka Kosken kunnantalo, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 53- Mikkola Laura Hämäläinen Risto vpj. :t 53- Nummela

Lisätiedot

Ritva Lill-Smeds, jäsen

Ritva Lill-Smeds, jäsen Tarkastuslautakunta 2009-2012 18.05.2010 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 18.05.2010 klo 15.00 19.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET Kunnanvirasto Yhteispalvelupisteen kokoustila Lapinjärvi Mats Antas, puheenjohtaja

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009 KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1/2009 Kokousaika Keskiviikko klo 19.00 20.02 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Muut saapuvilla olleet (ja

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista 6 / 2017 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista 6 / 2017 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 20.9. 2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kosken Koulukeskus, Lampitie 3 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 70- Hägg Anna Mikkola Laura vpj. :t 70- Mikkola Teea Hämäläinen

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1 / 2011

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1 / 2011 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 / 2011 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Torstai 10.2.2011 klo 19.00-21.20 Paikka: Eino-Ollin tupa, kirjaston yläkerta Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Jarmo

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 1/2017. Rakennuslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 1/2017. Rakennuslautakunta Rakennuslautakunta 14.3.2017 1 Kokousaika Tiistai 14.3.2017 kello 18:00- Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Jäsenet: Pekka Kulmanen

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19-20.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone)

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone) ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016. Keskiviikkona klo Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016. Keskiviikkona klo Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila 1 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 2.11.2016 klo 18.00 18.40 KOKOUSPAIKKA Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, 21490 Marttila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Jäsenet Varajäsenet ( X ) Korimäki Eeva, pj. Valta Anne (

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 No 28.10.2009 4/2009 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 28.10.2009 kello 14.00 14.55 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Varsinaiset

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016. Keskiviikkona klo Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016. Keskiviikkona klo Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila 1 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 21.9.2016 klo 18.30 21.05 KOKOUSPAIKKA Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, 21490 Marttila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Jäsenet Varajäsenet ( X ) Korimäki Eeva, pj. Valta Anne (

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019 1 KOKOUSAIKA 17.5.2019 klo 9:00 15:00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Hirvinen Esa, puheenjohtaja Niemi Pauli, varapuheenjohtaja Puurula Merja, jäsen Paasovaara Marko, sihteeri, tilintarkastaja

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 15.11.2017 klo 13:00 PAIKKA Sodankyläntie 1 A KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 16 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 17 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMISTOIMET

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista 9 / 2018 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista 9 / 2018 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 19.12.2018 klo 18.30 Kokouspaikka Koskisali, Kosken kirjaston yläkerta, Härkätie 12 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 105- Hägg Anna Mikkola Laura vpj. :t

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 laitettu extranettiin Tarkastuslautakunta

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 laitettu extranettiin Tarkastuslautakunta SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 laitettu extranettiin 10.1.2018 Tarkastuslautakunta Aika: Keskiviikkona 17.01.2018 kello 09.00 Kahvi kokoushuoneessa klo 8.45 Paikka: Kunnanhallituksen huone Päätöksentekotapa:

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/2012 Maaseutulautakunta. Timo Vähätalo. Kalle Mikkola vpj x Riina Paju j x Riikka Tiensuu j x Tuomo Urmas j x

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/2012 Maaseutulautakunta. Timo Vähätalo. Kalle Mikkola vpj x Riina Paju j x Riikka Tiensuu j x Tuomo Urmas j x Kokousaika Maanantaina 27. helmikuuta 2012 kello 10.00-10.50 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet läsnä Timo Vähätalo pj x Kalle Mikkola vpj x Riina Paju

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNGIN ESI- JA PERUSOPETUKSEN OPPILAIDEN KOULUKULJETUSTEN PERIAATTEET alkaen

KITEEN KAUPUNGIN ESI- JA PERUSOPETUKSEN OPPILAIDEN KOULUKULJETUSTEN PERIAATTEET alkaen KITEEN KAUPUNGIN ESI- JA PERUSOPETUKSEN OPPILAIDEN KOULUKULJETUSTEN PERIAATTEET 1.8.2013 alkaen 1. Lainsäädäntöä 2. Oppilaan vakituinen asuinpaikka 3. Koulumatka 4. Tien vaarallisuus 5. Yksittäinen taksikuljetus

Lisätiedot

LAITILAN KAUPUNKI Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta 1/2009. Kokouspaikka Kaupungintalo, kokoushuone 232 Keskuskatu 30, LAITILA

LAITILAN KAUPUNKI Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta 1/2009. Kokouspaikka Kaupungintalo, kokoushuone 232 Keskuskatu 30, LAITILA Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta 1/2009 Kokousaika 4.2.2009 klo 18.30-19.30 Kokouspaikka Kaupungintalo, kokoushuone 232 Keskuskatu 30, LAITILA Läsnä Muut osallistujat Anneli Vuorio, puheenjohtaja

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10. Kunnantalon takkahuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10. Kunnantalon takkahuone 1 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA Torstai 17.5.2018 klo 09.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Virastotie 5 A, Kivijärvi LÄSNÄ Teuvo Rekonen puheenjohtaja Airi Sorsamäki jäsen Aira Hakkarainen jäsen

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 1/ Sivistyslautakunta klo Kunnanvirasto 1, valtuustosali

LEMIN KUNTA 1/ Sivistyslautakunta klo Kunnanvirasto 1, valtuustosali 1/2010 1 Sivistyslautakunta 26.1.2010 klo 18.00 18.50 Kunnanvirasto 1, valtuustosali Risto Pietiläinen Mervi Rings Jari Heikka Hannu Hakonen Tarja Kohonen Ari Alaoutinen Raija Liisa Tikka puheenjohtaja

Lisätiedot

LIITE 2. Esi- ja perusopetuksen koulukuljetusopas

LIITE 2. Esi- ja perusopetuksen koulukuljetusopas LIITE 2 Esi- ja perusopetuksen koulukuljetusopas Palveluvaliokunta 2.4.2014 2 JOHDANTO Tässä asiakirjassa määritellään ne periaatteet, joiden mukaan Kempeleen kunta järjestää maksuttomaan kuljetukseen,

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot