Hyvät naiskuorolaiset kautta Suomen maan!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hyvät naiskuorolaiset kautta Suomen maan!"

Transkriptio

1 Hyvät naiskuorolaiset kautta Suomen maan! Naiskuoropäivät Turussa tarjosivat täyden annoksen koulutusta, konsertteja ja upeaa yhtyelauluosaamista. Turun Naislaulajien taidolla ja lämmöllä emännöimät päivät keräsivät vajaat kolmesataa naiskuorolaista ja naiskuorolaulun ystävää viikonlopun ajaksi Turun Kristilliselle opistolle. Koulutuksissa pureuduttiin vanhan musiikin, äänenmuodostuksen ja yhtyelaulun mystiseen maailmaan kouluttajien Sirkku Wahlroos-Kaipilan, Timo Lehtovaaran ja Uli Kontu-Korhosen ohjaamina. Naiskuoropäivien tunnelmaan ja antiin tutustui myös säveltäjä Mia Makaroff, joka opasti Louhi-kuoroa omien, kuorolle tekemiensä sävellysten maailmaan. Lauantaipäivän kruunasi Vuoden kuoron 2009 Philomelan konsertti Marjukka Riihimäen johdolla. Salin täyteinen yleisö eli musiikin sanomassa mukana niin voimakkaasti, että välillä tuntui kuin itse olisi esittämässä niitä samoja tuntoja lavalla. Naiskuoroliiton ensimmäinen sitsikirja Ilta äänissä julkistettiin lauantaina avajaisten yhteydessä. Sitsikirja sai iloisen vastaanoton, olihan sitä odotettu jo vuosia. Louhikuoro esitti näytteitä karonkassa, jossa tunnelma oli katossa alusta loppuun asti. Naiskuoroliiton taiteelliselle johtajalle Rita Varoselle luovutettiin Naiskuoroliiton hopeisen ansiomerkin ansioistaan naiskuorolaulun ja periksi antamattomalla asenteellaan liiton hyväksi tekemästään työstä. Samassa yhteydessä muistettiin myös pitkän kuorouran laulaneita kuorolaisia. Lämpimät kiitokset Turun Naislaulajille naiskuoropäivien erinomaisesti sujuneista järjestelyistä ja vieraanvaraisuudesta. Tuumma toistekkii! Tässä kirjeessä on myös Joutsenon laululeirin ( ) tietopaketti ja kuoronjohtajastipendin hakuilmoitus. Laulaen kohti kevättä! Helena Toivanen puheenjohtaja Irma Pakarinen sihteeri

2 Vuoden kuoro 2010 ONNEA VAPUT Jyväskylästä! Kuva: Sami Kokko Vaput 100-vuotiskonsertti Vuoden kuoroon 2010 liittyvät seuraavat ansiot: Kuoro on aktiivinen Kuoro on aktiivinen kotipaikkakunnallaan ja tuo esille niin kotikaupunkiaan kuin omaa maakuntaansa esimerkillisellä tavalla Kuorossa laulaa naisia paljon NAISIA Kuoroa johtaa NAINEN Kuoro laulaa naiskuoro-ohjelmistoa TÄMÄ NAISKUORO on o kantanut kortensa kekoon myös maanlaajuisesti naiskuorolaulun edistämiseksi o on esittänyt useita konsertteja viime vuoden aikana Kuoron riveissä on myös pienyhtyeitä Kuoro on suorittanut merkkilaulutenttejä saamalla niistä kelloja Kuoro on ollut vahvasti esillä mediassa viime vuoden aikana Kuoro on palkittu kotikaupunkinsa tunnustuspalkinnolla Kuorolla on aika pitkät perinteet Kuorolla on historiassa yhteyksiä Pohjois-Karjalaan Kuoro vietti juhlavuottaan tammikuusta joulukuuhun 2010 Kuoro julkaisi historiikkinsa Kuoro julkisti sävellyskilpailun ja sen sadosta julkaistiin yhteistyössä Naiskuoroliiton kanssa Kuoronainen TÄMÄ naiskuoro panosti 100-vuotisjuhlavuoteensa perusteellisesti, harkiten ja täydestä sydämestään eikä luvassa ole hiljentymistä myöskään vuoden 2011 toiminnassa, sillä suuntana Veronan kuorokilpailu Italiassa ja levyttäminen syksyllä.

3 Yhtyelaulukilpailu Turussa Yhtyelaulukilpailun teemana oli vanha musiikki. Yhtyeen ohjelmistoon tuli kuulua vähintään yksi ennen 1700-lukua sävelletty laulu. Kilpailun raadissa olivat Rita Varonen Jyväskylästä, Uli Kontu-Korhonen Helsingistä ja Timo Lehtovaara Turusta. Raadin sihteerinä toimi Hilkka Heikkilä Vaajakoskelta. Kilpailun tulokset: 1. sija Pohjan Akat, Iisalmen Kalevalakuoro, Iisalmi 2. jaettu sija Nemorosa, Kiuruveden Naislaulajat, Kiuruvesi ja Poikkitela, Turun Naislaulajat, Turku 3. sija Tuomiokirkon Nuorisokuoron Vokaaliensamble, Turku Kunniamaininnan saivat Joutsettaret, Joutsenon Naislaujat ja Pohjan Akat, Iisalmen Kalevalakuoro Kilpailuun osallistui seitsemän (7) yhtyettä. Onnittelumme kaikille kilpailuun osallistuneille yhtyeille. Kuoronjohdon koulutusstipendi Kuoronjohtajille ja varajohtajille suunnatun koulutusstipendin hakuaika on alkanut. Koulutusstipendillä pyritään tukemaan kuoron varsinaista toimintaa ja kannustetaan koulutukseen. Stipendin suuruus on 170 euroa ja se myönnetään naiskuoroliiton, toimivan jäsenyhdistyksen kuoronjohtajalle tai varajohtajalle. Stipendi on käytettävä kuluvan vuoden aikana kuoronjohdon opiskeluun. Vapaamuotoinen hakemus osoitetaan liiton hallitukselle. Hakemuksessa on mainittava suunniteltu opiskelupaikka ja kurssin hinta. Hakemukset lähetetään mennessä joko liiton toimistoon, os. Suomen Naiskuoroliitto ry, tai sähköpostilla Kuoronjohtokurssi Joutsenon kesäleirillä 2010, johtaa Hanna Saarela Imatralta.

4 Liittokokous Suomen Naiskuoroliiton liittokokous pidettiin klo Turun Kristillisellä opistolla. Kokouksessa oli edustettuna 27 liiton jäsenyhdistystä ja ääniä oli käytettävissä 84. Lisäksi kokoukseen osallistui liiton kunniapuheenjohtaja Terttu Jauhiainen, liiton taiteellinen, johtaja, naiskuoroliiton hallitus ja musiikkivaliokunnan jäsen. Liittokokouksen puheenjohtajana toimi Pirkko-Leena Saari Harjavallan Naislaulajista ja varapuheenjohtajana Riitta Sorvola Turun Naislaulajista. Kokouksen sihteerinä toimi liiton sihteeri Irma Pakarinen. Kokouksen alussa luovutettiin toimintapokaalit vuoden 2010 merkkisuorituksista. Eniten peruskelloja: Eniten taitokelloja: Eniten mestarikelloja: Turun Naislaulajat (8 kelloa) Kiuruveden Naislaulajat (10 kelloa) Jyväskylän Naislaulajat (7 kelloa) Vuoden Kellokaskuoro on Turun Naislaulajat (15 kelloa). Liittokokouksen avauspuheenvuorossaan puheenjohtajana halusin kiittää jäsenkuoroja esimerkillisestä toiminnasta alkuperäisten nuottien käyttämisestä. Edellisen puheenjohtajan, Marita Pasasen, pitämät palopuheet ovat tuottaneet hedelmää ja siitä on hyvä nykyisen puheenjohtajan jatkaa: Käyttäkää aina alkuperäistä nuottimateriaalia mieluiten tietysti naiskuoroliiton julkaisemaa, mutta myös SULASOLin ja muiden kustantajien julkaisuja. Tällä tavoin arvostamme työn tekijää säveltäjää, sanoittajaa ja sovittajaa saamaan palkan tekemästään työstä. Kannatamme näin myös suomalaista työtä ja osaamista! Nuottimyynti muodostaa myös vankan kivijalan liittomme taloudelle. Toiveinamme liiton toimistossa esitämme kaksi asiaa: 1) Ansioituneen laulajan tai kuoronjohtajan huomioiminen liiton tunnustuksilla Pitäkää kirjaa/matrikkelia kuoronne jäsenistä ja huomioikaa heidän täydet lauluvuodet naiskuoroissa. Kun laulajalle tai johtajalle tulee täyteen 10 v., 20 v., 30 v., 40 v. tai 50 v. kuoroissa, voitte anoa em. vuosimäärien edellyttämää laulajan/kuoronjohtajan ansiomerkkiä tai ruusuketta. Näistä löytyvät kuvat ja hakuohjeet liiton nettisivuilta snkl.sulasol.fi Kuoron tehtävä on huolehtia, että ansioitumisvuodet ovat täynnä tai täyttymässä anomusta tehtäessä. Naiskuoroliitossa ei ole juurikaan mahdollisuutta tarkistaa asiaa vaan luotamme anomuksiin. Ansiomerkki voidaan luovuttaa saajalle joko kuoron omassa konsertissa tai muussa tilaisuudessa, jolloin se lähetetään kuoron yhteyshenkilölle postitse. Jos ansiomerkki halutaan luovutettavan saajalleen naiskuoropäivillä, on siitä oltava maininta anomuskaavakkeessa.

5 2) Merkkilaulusuoritukset kentällä Liittokokouksen päätöksiä Halutessanne järjestää perus- tai taitomerkkilaulusuorituksen omalla paikkakunnalla, on siitä hyvissä ajoin tehtävä kirjallinen anomus liiton toimistoon. Liiton hallitus hyväksyy anomuksen ja sopii tenttilautakunnan yhdessä järjestäjän kanssa. Vain liiton kautta tulevat tenttisuoritukset ovat hyväksyttäviä ja tilastoitavia. Lisätietoja antaa tarvittaessa liiton puheenjohtaja (puh , tai varapuheenjohtaja (puh , Anomuksesta tulee käydä ilmi merkkilaululeirin/suorituksen aika, paikka ja opettajat onko kurssi avoin kaikille vai kuoron oma suoritustilaisuus osallistumismaksu, mikäli markkinoidaan myös muille kuin omalle kuorolle Naiskuoroliiton hallitus: Puheenjohtaja Helena Toivanen, Joensuu Varapuheenjohtaja Maija-Liisa Kautonen, Kerimäki (valittiin uudelleen) Taiteellinen johtaja Rita Varonen, Jyväskylä (valittiin uudelleen) Hallituksen jäsenet: Hilkka Heikkilä, Vaajakoski (valittiin uudelleen) Paula Härkälä, Laukaa Taru Rönkkö, Iisalmi (valittiin uutena, 2 vuotta) Sirpa Saarenpää, Nokia Riitta Sorvola, Turku (valittiin uutena, 1 vuosi) Kirsi Äikäs, Lappeenranta (valittiin uudelleen) Liiton sihteerinä jatkaa Irma Pakarinen, Joensuu Elina Koivulalle luovutettiin liiton standaari hänen jättäessään pois liiton hallituksesta. Kuvassa liiton nykyinen hallitus: Helena Toivanen, Riitta Sorvola, Kirsi Äikäs (Elina Koivulan olan takana), Hilkka Heikkilä, Taru Rönkkö, Paula Härkälä, Rita Varonen ja Sirpa Saarenpää.

6 Työvaliokunta: Maija-Liisa Kautonen, Kerimäki, puh.joht. Paula Härkälä, Laukaa Sirpa Saarenpää, Nokia Helena Toivanen, Joensuu Irma Pakarinen, Joensuu, sihteeri Musiikkivaliokunta: Rita Varonen, Jyväskylä, puh.joht. Sari Alakulppi, Loviisa Maria Autio, Kokkola Mari-Anni Hilander, Hyvinkää (valittiin uudelleen) Hilkka Heikkilä, Vaajakoski (hallituksen edustajana) Jäsenmaksut v. 2011: Henkilöjäsenmaksu 4 euroa/hlö, kannattajajäsenmaksu 17 euroa ja ainaiskannattajajäsenmaksu 170 euroa. Vuoden 2012 naiskuoropäivien emäntäkuoro julkistetaan viimeistään jäsenkirjeessä Naiskuoroliiton 50:s laululeiri Aamulaulu Joutsenon opiston pihalla Eino Leinon päivänä Johtaa Rita Varonen.

7 JOUTSENON LEIRI Suomen Naiskuoroliiton laululeiri järjestetään Joutsenon opistolla Leirillä ovat seuraavat kurssit: Kurssi Opettajat Hinta Louhi-kuoro Rita Varonen,Jyväskylä 270 eur/hlö Santisa Viljoen, Etelä-Afrikka Vox Feminae kuoro Terttu Jauhiainen, Kerimäki 160 eur/hlö Raakel Solvin, Kokkola Santisa Viljoen, Etelä-Afrikka Perusmerkkilaulut Ulla Kotamäki, Jyväskylä 305 eur/hlö Kirsi Äikäs, Lappeenranta Taitomerkkilaulut Maria Autio, Kokkola Mia Makaroff, Hiittinen 305 eur/hlö Mestarilaulut, harjoitus Sari Alakulppi, Loviisa 305 eur/hlö Mestarilaulut, suoritus Leila Heikkonen, Iisalmi 305 eur/hlö Kuoronjohto Nikke Isomöttönen, Jyväskylä 305 eur/hlö Rita Varonen, Jyväskylä Säestys Äänenmuodostus Voice massage Mirva Helske, Tallinna/Helsinki Mari-Anni Hilander, Hyvinkää Anita Lång, Ylivieska Opetus, lounas ja kahvit, mutta ei asu opistolla, kurssimaksu on silloin Kurssimaksu ilman ruokailuja, kahveja ja majoitusta Täysihoitovuorokausi puolisolle/ystävälle Yksittäinen yö aamiaisella 195 eur/hlö 160 eur/hlö 40 eur/hlö 25 eur/hlö Ilmoittautuminen leirille alkaa naiskuoroliiton nettisivuilla snkl.sulasol.fi ja ilmoittautumisaikaa on asti. Ilmoittautumismaksu 20 euroa/hlö maksetaan mennessä Suomen Naiskuoroliiton tilille Sampopankkiin: Ilmoittautumismaksua ei palauteta, jos leirille tulo peruuntuu. Kurssimaksun laskuttaa Joutsenon Opisto, joten odota laskua ja maksa opiston tilille!!!! Alkuperäisiä merkkilauluja sekä perus- ja taitolaulujen harjoituscd:tä voit tilata liiton toimistosta. Tilaa hyvissä ajoin, jotta ehdit ennen leiriruuhkaa! Huom!!! Kellotentit alkavat torstai-iltapäivällä ja jatkuvat perjantaina.

8 Timo Lehtovaara, Rita Varonen ja Mia Makaroff iloitsevat uuden sitsilaulukirjan Ilta äänissä ilmestymistä Turun naiskuoropäivillä. Lauluja naisten illanistujaisiin! Suomen Naiskuoroliitto on julkaissut ensimmäisen laulukirjan, joka on tarkoitettu sekä illanistujaisiin että encore-valikoimaksi erilaisiin mukaviin tilanteisiin. Kappaleet on valikoitu niin kotimaisista kuin ulkomaisista iki-ihanista lauluista, mutta tilaa on annettu myös uusille illanistujaisaiheeseen sopiville lauluille. Miellyttäviä lauluhetkiä! Myynnissä Suomen naiskuoroliiton toimistossa hintaan 12 /kpl. Yli 10 kappaleen tilauksista 10% alennus. Vihkonen sisältää seuraavat laulut: Time With Good Company Olukkainen, juomukkainen Naiskuoro rag Juomalaulu Kun katsoit minuun Lulu Onni, jonka annoin pois Vie minut Mississippi Mud Naisen tango Tien kuningas Stand by your man

Unohtumattomia ilon hetkiä ja naiskuorolaulun riemua naiskuoropäivillä suunta kohti kesää

Unohtumattomia ilon hetkiä ja naiskuorolaulun riemua naiskuoropäivillä suunta kohti kesää Puheenjohtaja Toimisto/varapj. Taiteellinen johtaja Helena Toivanen Maija-Liisa Kautonen Rita Varonen Laulutalo Laulutalo Kilpisenkatu 14 a 13 Kauppakatu 51 Kauppakatu 51 40100 Jyväskylä 80100 Joensuu

Lisätiedot

Tulihan se talvi vihdoin

Tulihan se talvi vihdoin Puheenjohtaja Toimisto/varapj. Taiteellinen johtaja Helena Toivanen Maija-Liisa Kautonen Rita Varonen Laulutalo Laulutalo Kilpisenkatu 14 a 13 Kauppakatu 51 Kauppakatu 51 40100 Jyväskylä 80100 Joensuu

Lisätiedot

AURINKOISTA KEVÄTTÄ LAULUSISKOT

AURINKOISTA KEVÄTTÄ LAULUSISKOT Puheenjohtaja Toimisto/varapj. Taiteellinen johtaja Helena Toivanen Maija-Liisa Konttinen Rita Varonen Laulutalo Laulutalo Kilpisenkatu 14 a 13 Kauppakatu 51 Kauppakatu 51 40100 Jyväskylä 80100 Joensuu

Lisätiedot

Toivotamme hyvää ja rauhaisaa joulunaikaa, ja laulun täyttämää tulevaa vuotta!

Toivotamme hyvää ja rauhaisaa joulunaikaa, ja laulun täyttämää tulevaa vuotta! Puheenjohtaja Sihteeri Taiteellinen johtaja Helena Toivanen Irma Pakarinen Rita Varonen Laulutalo, Kauppakatu 51 Laulutalo, Kauppakatu 51 Kilpisenkatu 14 a 13 80100 Joensuu 80100 Joensuu 40100 Jyväskylä

Lisätiedot

Jäsenkirje 1-2012 26.1.2012

Jäsenkirje 1-2012 26.1.2012 Suomen Naiskuoroliitto ry (Y-tunnus 0872845-0) Laulutalo, Kauppakatu 51, 80100 Joensuu Puheenjohtaja 0500 205 525, sihteeri 040 728 4020 naiskuoroliitto@sulasol.fi Sampo Pankki FI91 8000 1271 1580 33 Hyvää

Lisätiedot

Suomen Naiskuoroliitto ry Jäsenille 18.2.2016

Suomen Naiskuoroliitto ry Jäsenille 18.2.2016 Suomen Naiskuoroliitto ry Jäsenille 18.2.2016 Vanha vuosi paketissa suuntaamme kohti tulevaa! Vuosi 2015 oli liittomme 70-vuotisjuhlavuosi, jonka päätapahtuma pidettiin maaliskuussa Lahdessa. Tapahtuma

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007 Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät ensi maaliskuussa Helsingissä. Tapahtuma alkaa lauantaina

Lisätiedot

SUOMEN NAISKUOROLIITTO RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011

SUOMEN NAISKUOROLIITTO RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 SUOMEN NAISKUOROLIITTO RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 Liittokokous hyväksynyt 18.3.2012 Helena Toivanen Irma Pakarinen Hilkka Heikkilä SISÄLLYS 1 YLEISKATSAUS VUODEN 2011 TOIMINTAAN... 4 2 HALLINTO

Lisätiedot

SUOMEN NAISKUOROLIITTO RY TOIMINTAKERTOMUS

SUOMEN NAISKUOROLIITTO RY TOIMINTAKERTOMUS SUOMEN NAISKUOROLIITTO RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 SISÄLTÖ 1 KATSAUS VUODEN 2010 TOIMINTAAN... 3 1.1 YLEISTÄ 3 1.1.1 Suomen Naiskuoroliiton 65. toimintavuosi....3 1.1.2 Koulutustoiminta...3 1.1.3

Lisätiedot

KESÄÄ KOHDEN LAULUN SIIVIN!

KESÄÄ KOHDEN LAULUN SIIVIN! Puheenjohtaja Sihteeri Taiteellinen johtaja Helena Toivanen Maija-Liisa Konttinen Anneli Julén Laulutalo Laulutalo Kauppakatu 51 Kauppakatu 51 80100 Joensuu 80100 Joensuu Gsm 040 865 3169 Gsm 0500 205

Lisätiedot

AURINKOISTA KEVÄTTÄ LAULUSISKOT

AURINKOISTA KEVÄTTÄ LAULUSISKOT Puheenjohtaja Sihteeri Taiteellinen johtaja Helena Toivanen Maija-Liisa Konttinen Anneli Julén Laulutalo Laulutalo Kauppakatu 51 Kauppakatu 51 80100 Joensuu 80100 Joensuu Gsm 040 865 3169 Gsm 0500 205

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY Helsinki 1.2.2008 JÄSENKIRJE 1 / 2008

SEKAKUOROLIITTO RY Helsinki 1.2.2008 JÄSENKIRJE 1 / 2008 SEKAKUOROLIITTO RY Helsinki 1.2.2008 JÄSENKIRJE 1 / 2008 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008. Olemme lähettäneet tapahtumasta

Lisätiedot

PALKITSEMISSÄÄNNÖT. Sukeltajaliitto ry 8.9.2013

PALKITSEMISSÄÄNNÖT. Sukeltajaliitto ry 8.9.2013 PALKITSEMISSÄÄNNÖT Sukeltajaliitto ry 8.9.2013 PALKITSEMISSÄÄNNÖT 1. YLEISPERIAATTEET JA YLEISET SÄÄNNÖT 1.1. Mistä palkitaan Sukeltajaliitto ry:n varsinaiselle tai yhteisöjäsenelle, yhteistyökumppanille

Lisätiedot

Hyvää alkanutta vuotta kuoroystävät! Uusi vuosi ja kuorotoiminta ovat käynnistymässä hyvää vauhtia.

Hyvää alkanutta vuotta kuoroystävät! Uusi vuosi ja kuorotoiminta ovat käynnistymässä hyvää vauhtia. 1 Etelä-Pohjanmaan kirkkomusiikkipiiri Sihteeri Paula Kari Torpparinkatu 8, 60320 Seinäjoki puh: 040-7601772 1/18 sähköposti: epkmp@netikka.fi 26.1.2018 Hyvää alkanutta vuotta kuoroystävät! Uusi vuosi

Lisätiedot

Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, 11.5.2015

Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, 11.5.2015 Jäsenkirje 3/2015 Hyvä jäsenkirjeen vastaanottaja, HUOMIO! Välitä tämän kirjeen informaatio eteenpäin oman kuorosi koko hallinnolle ja kaikille laulajille! KIITOS! Arvoisat mieskuoromusiikin taitajat,

Lisätiedot

Vaput ry VUOSIKERTOMUS 2013

Vaput ry VUOSIKERTOMUS 2013 Vaput ry VUOSIKERTOMUS 2013 1. Naiskuoro Vaput Vappujen toiminta on alkanut kotikuorona vuonna 1906. Kuoro on virallisesti perustettu 1910. Taustalla toimii Vaput ry, joka on rekisteröity 1932. Yhdistyksen

Lisätiedot

Hyvä jäsenkirjeen vastaanottaja, HUOMIO! Välitä tämän kirjeen informaatio eteenpäin oman kuorosi koko hallinnolle ja kaikille laulajille! KIITOS!

Hyvä jäsenkirjeen vastaanottaja, HUOMIO! Välitä tämän kirjeen informaatio eteenpäin oman kuorosi koko hallinnolle ja kaikille laulajille! KIITOS! Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, 25.2.2015 Hyvä jäsenkirjeen vastaanottaja, HUOMIO! Välitä tämän kirjeen informaatio eteenpäin oman kuorosi koko hallinnolle ja kaikille laulajille! KIITOS! Jäsenkirje

Lisätiedot

Suomen Laulajain ja Soittajain Liitto

Suomen Laulajain ja Soittajain Liitto Suomen Laulajain ja Soittajain Liitto Sulasolin palvelut jäsenille yhteistyökumppaneiden kautta jäsenet voivat toteuttaa edullisesti omat verkkosivut. Kustannustoiminta ja nuottipalvelu Nuottimateriaalin

Lisätiedot

Vaput ry VUOSIKERTOMUS 2011. 1. Naiskuoro Vaput. 2. Vaput ry. 3. Vastuutehtävät ja toimikunnat

Vaput ry VUOSIKERTOMUS 2011. 1. Naiskuoro Vaput. 2. Vaput ry. 3. Vastuutehtävät ja toimikunnat Vaput ry VUOSIKERTOMUS 2011 Alkuvuosi 2011 ei juuri antanut aikaa palautua edellisvuoden 100-vuotisjuhlista. Vappujen sävellyskilpailun voittajateoksia harjoiteltiin ahkerasti. Lisäksi treenattiin kilpailu-

Lisätiedot

TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille!

TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille! TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille! Tangon saloihin meitä ovat perehdyttämässä tanssinopettajat: Jari ja Sari Aaltonen (JaSa) Tanssikoulu Aaltonen, Oulu Kimmo ja Marika Lasanen (KiMa)

Lisätiedot

Kiinteistöliiton ansiomitaleja ovat Pronssinen Kiinteistömitali ja Hopeinen Kiinteistömitali.

Kiinteistöliiton ansiomitaleja ovat Pronssinen Kiinteistömitali ja Hopeinen Kiinteistömitali. Merkkiohjesääntö 1 (5) Suomen Kiinteistöliiton merkit Suomen Kiinteistöliitto myöntää tunnustuksena ja sen jäsenyhdistykset myöntävät tunnustuksena ansiomerkkejä ja mitaleja sekä kunniamerkkejä ansiokkaasta

Lisätiedot

Suomen Laulajain ja Soittajain Liitto

Suomen Laulajain ja Soittajain Liitto Suomen Laulajain ja Soittajain Liitto Sulasolin palvelut jäsenille Kustannustoiminta ja nuottipalvelu Nuottimateriaalin tuottaminen ja välittäminen on ollut Sulasolin perustehtäviä alusta alkaen. Sulasol

Lisätiedot

Sulasolin organisaatio

Sulasolin organisaatio Sulasol Mikä Sulasol? Vuonna 1922 perustettu Sulasol, Suomen Laulajain ja Soittajain Liitto r.y. on maamme suurimpia harrastajamusiikkijärjestöjä. Sulasol tarjoaa jäsenilleen harrastustoimintaan liittyviä

Lisätiedot

Jäsenkirje 5/2013 27.8.2013

Jäsenkirje 5/2013 27.8.2013 1 Jäsenkirje 5/2013 27.8.2013 Hyvä yhdistysväki Tässä kirjeessä kerrotaan seuraavista asioista: Liiton organisaatiouudistus Revanssin toimituksen uudet yhteystiedot Yhdistysten juhlista ja tapahtumista

Lisätiedot

Vuosisadan kuoromatka Vaput 100 vuotta

Vuosisadan kuoromatka Vaput 100 vuotta 1/6 Vuosisadan kuoromatka Vaput 100 vuotta Vaput ry VUOSIKERTOMUS 2010 Vuosi 2010 oli Vappujen 100-vuotisjuhlaa. Heti tammikuussa julkaistiin Sirkka Varpulan kirjoittama historiikki, joka kattaa kuoron

Lisätiedot

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012 Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012 ITÄ-SUOMEN ALAOSASTON VUOSIKOKOUS IISALMESSA Kokouksen osanottajia Olvin panimomuseossa Pidettiin 7.3.2012 Iisalmessa vuosikokous, kuten toimintasuunnitelmassa

Lisätiedot

Klo 15.30 KARLIN SUKUSEURA RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SUKUKOKOUS Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat Sääntömuutokset

Klo 15.30 KARLIN SUKUSEURA RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SUKUKOKOUS Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat Sääntömuutokset KARLIN SUKUSEURA RY KUTSU SUKUJUHLAAN JA SUKUKOKOUKSEEN 16.6.2013 Karlin sukuseura ry:n sukuneuvostolla on ilo kutsua Sinut perheineen yhdistyksen sääntöjen edellyttämään varsinaiseen sukukokoukseen 16.6.2013.

Lisätiedot

Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat

Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat 2.-3.8.2013 Joensuu Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat 2.-3.8.2013 Joensuu Kutsumme kaikki ikäihmisten kuorot ja lauluryhmät kokemaan laulun voimaa Joensuun laulurinteelle,

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 VUOSI 2015 OLI YHDISTYKSEN 76. TOIMINTAVUOSI

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 VUOSI 2015 OLI YHDISTYKSEN 76. TOIMINTAVUOSI Pohjois-Savon terveydenhoitajayhdistys ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 VUOSI 2015 OLI YHDISTYKSEN 76. TOIMINTAVUOSI YHDISTYKSEN HALLITUS JA TOIMIHENKILÖT HALLITUS Puheenjohtaja Fatima Moursad (Maaninka),

Lisätiedot

JÄSENKIRJE. Meijerialan Ammattilaiset MVL Häme ry:n jäsen. Vuosi 2018 on alkanut rapsakan talvisena ja meidän onkin aika vilkaista vuoden tapahtumia.

JÄSENKIRJE. Meijerialan Ammattilaiset MVL Häme ry:n jäsen. Vuosi 2018 on alkanut rapsakan talvisena ja meidän onkin aika vilkaista vuoden tapahtumia. Meijerialan Ammattilaiset MVL Häme ry:n jäsen Vuosi 2018 on alkanut rapsakan talvisena ja meidän onkin aika vilkaista vuoden tapahtumia. Johtokunta kokoontuu säännöllisesti puheenjohtaja Teemu Tuomisen

Lisätiedot

TOIMINTAOHJEET Hallituksen hyväksymä 21.1.2015

TOIMINTAOHJEET Hallituksen hyväksymä 21.1.2015 TOIMINTAOHJEET Hallituksen hyväksymä 21.1.2015 1 KUORON TOIMIKUNNAT 1.1. Musiikkilautakunta Musiikkilautakunnan muodostavat laulunjohtaja, puheenjohtaja, isäntä, sihteeri, nuotistonhoitaja ja syyskokouksen

Lisätiedot

PALKITSEMISSÄÄNNÖT. Sukeltajaliitto ry

PALKITSEMISSÄÄNNÖT. Sukeltajaliitto ry PALKITSEMISSÄÄNNÖT Sukeltajaliitto ry 13.1.2018 PALKITSEMISSÄÄNNÖT 1. YLEISPERIAATTEET JA YLEISET SÄÄNNÖT 1.1. Mistä palkitaan Sukeltajaliitto ry:n varsinaiselle tai yhteisöjäsenelle, yhteistyökumppanille

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN RESERVIUPSEERIT RY:N SÄÄNNÖT

JYVÄSKYLÄN RESERVIUPSEERIT RY:N SÄÄNNÖT JYVÄSKYLÄN RESERVIUPSEERIT RY:N SÄÄNNÖT Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on Jyväskylän Reserviupseerit ry. Yhdistyksen kotipaikka on Jyväskylän kaupunki. 2 Yhdistys on Suomen Reserviupseeriliitto

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

SOLI, Soitinmusiikkiliitto r.y. TOIMINTAKERTOMUS

SOLI, Soitinmusiikkiliitto r.y. TOIMINTAKERTOMUS SOLI, Soitinmusiikkiliitto r.y. TOIMINTAKERTOMUS 2011 SOLI, SOITINMUSIIKKILIITTO RY TOIMINTAKERTOMUS 2011 I. JOHDANTO Toimintavuosi 2011 oli onnistunut etenkin koulutuksellisesti. SOLIn järjestämät musiikkileirit

Lisätiedot

CCI-sanomat 5 19.8.2014

CCI-sanomat 5 19.8.2014 Kyösti Meriläinen Aihe: VL: CCI-sanomat 4 / 28.7.2013 CCI-sanomat 5 19.8.2014 CCI-sanomat uudistuu Turun tuomiokirkon poika- ja koulutuskuoro Turun konservatorion poikakuoromuskari CCI-sanomissa tiedotetaan

Lisätiedot

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella 1 (5) KILPAILUKUTSU AIKA: 1.-2.11.2014 Lämpimästi tervetuloa Aerobic Cup 4 kilpailuihin Nokialle! PAIKKA: Nokian palloiluhalli, Kankaantaankatu 4, 37100 Nokia SARJAT ja alustava aikataulu: Lauantai 1.11.

Lisätiedot

OTTELU / LIIKESARJA SM-kilpailut

OTTELU / LIIKESARJA SM-kilpailut SUOMEN TAEKWONDOLIITTO RY OTTELU / LIIKESARJA SM-kilpailut 19.9.2015 Kuva: Elina Glad Paikka: Euran Urheilutalo Eurantie 33, 27510 Eura www.euranurheilutalo.fi ALUSTAVA AIKATAULU: Perjantai 18.9.2015 20.00-21.00

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 1/06 1 piirihallitus aika 6.-8.1.2006 paikka Ojutjärven leirikeskus, Kauhava

Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 1/06 1 piirihallitus aika 6.-8.1.2006 paikka Ojutjärven leirikeskus, Kauhava Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 1/06 1 aika 6.-8.1.2006 paikka Ojutjärven leirikeskus, Kauhava poissa: Valtteri Karhu piirinjohtaja/puheenjohtaja Jaana Mäki II-piirinjohtaja Jari Autio Terhi

Lisätiedot

Tammikuu Suomen Naiskuoroliiton (SNKL) Naiskuoropäivien EMÄNTÄKUORON ohjeistus

Tammikuu Suomen Naiskuoroliiton (SNKL) Naiskuoropäivien EMÄNTÄKUORON ohjeistus Suomen Naiskuoroliiton (SNKL) Naiskuoropäivien EMÄNTÄKUORON ohjeistus Tammikuu 2016 Nämä ohjeet toimivat ohjeistuksena vaihtuville emäntäkuoroille kuvaten eri osapuolien tehtävät ja vastuut sekä aikatauluraamit.

Lisätiedot

Vilppulan Seudun Urheiluautoilijat ry:n säännöt

Vilppulan Seudun Urheiluautoilijat ry:n säännöt Vilppulan Seudun Urheiluautoilijat ry:n säännöt 1 Yhdistyksen nimenä on Vilppulan Seudun Urheiluautoilijat ry, ja sen kotipaikkana on Vilppulan kunta. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on autourheilun, auton

Lisätiedot

KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA

KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA JÄSENLEHTI 1/2013 KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry 1 KESKI-SUOMEN TANSSIN YSTÄVÄT KESTÄVÄT RY:N HALLITUS YLÄRIVI: Markku Kärkkäinen, jäsen, äänentoistolaitteet,

Lisätiedot

LEIRIHAKEMUKSEN voi tehdä netissä; www.lahdenseurakuntayhtyma.fi/tule_mukaan/diakoniatyon_retkille_ja_leirille.

LEIRIHAKEMUKSEN voi tehdä netissä; www.lahdenseurakuntayhtyma.fi/tule_mukaan/diakoniatyon_retkille_ja_leirille. 1 LEIRIHAKEMUKSEN voi tehdä netissä; www.lahdenseurakuntayhtyma.fi/tule_mukaan/diakoniatyon_retkille_ja_leirille. Hakemuslomakkeita saa myös diakoniatyöntekijöiltä tai Diakoniakeskus Marian neuvonnasta.

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2015. Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Tässä tiedotteessa

JÄSENTIEDOTE 2/2015. Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Tässä tiedotteessa Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry JÄSENTIEDOTE 2/2015 Tässä tiedotteessa Yhdistyskuulumiset... 2 Hallituksen kokoukset... 2 Toimiston kesäloma... 2 Lahden Seudun me itse... 2 Vapaa-ajan toiminta...

Lisätiedot

Sulasol. Toiminta ja jäsenpalvelut

Sulasol. Toiminta ja jäsenpalvelut Sulasol Toiminta ja jäsenpalvelut Sisältö Kustannustoiminta ja nuottipalvelu Tiedottaminen ja näkyvyys Laulu- ja soittojuhlat Muut tapahtumat ja koulutus Huomionosoitukset Edunvalvonta ja asiantuntemus

Lisätiedot

ANSIOMERKKISÄÄNNÖT SUOMEN SALIBANDYLIITON HUOMIONOSOITUKSET. Kunniajäsen. Hopeinen ansiomerkki Seuratoiminnan kultainen ansiomerkki.

ANSIOMERKKISÄÄNNÖT SUOMEN SALIBANDYLIITON HUOMIONOSOITUKSET. Kunniajäsen. Hopeinen ansiomerkki Seuratoiminnan kultainen ansiomerkki. ANSIOMERKKISÄÄNNÖT Suomen Salibandyliitto ry:n huomionosoituksia voidaan myöntää henkilöille, seuroille tai muille yhteisöille, jotka ovat edistäneet liiton ja/tai alueiden toimintaa ja/tai muuten toimineet

Lisätiedot

8:30 10:00 Moottoritekniikan uusin kehitys ja keinot päästöjen hillitsemiseksi, tekniikan tohtori Juhani Laurikko

8:30 10:00 Moottoritekniikan uusin kehitys ja keinot päästöjen hillitsemiseksi, tekniikan tohtori Juhani Laurikko Perjantai 13.03.2009 Ympäristöystävällinen autotekniikka koulutuspäivä: Koulutuskeskus Salpaus Auditorio, Vipusenkatu 5 A, 15230 Lahti Kurssin hinta SATL:n jäsenille 150 euroa ja muille 180 euroa (alv

Lisätiedot

Kurssit Virkussa - ohje yhdistyskäyttäjälle

Kurssit Virkussa - ohje yhdistyskäyttäjälle Kurssit Virkussa - ohje yhdistyskäyttäjälle Kursseja voi anoa yhdistyksessä yhdistyskäyttäjä, jolla on yhdistyksen sääntöjen mukainen oikeus anoa kursseja (esim nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö).

Lisätiedot

Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, Klaneettitie Helsinki

Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, Klaneettitie Helsinki Hyvä jäsenkirjeen vastaanottaja, HUOMIO! Välitä tämän kirjeen informaatio eteenpäin oman kuorosi koko hallinnolle ja kaikille laulajille! KIITOS! Jäsenkirje lähetetään automaattisesti liiton jäsenkuorojen

Lisätiedot

Yhdistykseen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen.

Yhdistykseen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on BMX Helsinki ry ja sen kotipaikka on Helsinki 2 Tarkoitus ja toiminta Yhdistyksen tarkoituksena on edistää pyöräilyä ja levittää pyöräilyn harrastusta,

Lisätiedot

Tekninen ja ympäristötoimiala

Tekninen ja ympäristötoimiala Lahden seudun ympäristöpalvelut Tekninen ja ympäristötoimiala 6.11.2006 24.11. alkaa kaamos. Aurinko painuu alas Suomen pohjoisimmassa kolkassa, Nuorgamissa noustakseen seuraavan kerran taivaanrantaan

Lisätiedot

KEVÄT 2018 SUOMEA JYVÄSKYLÄSSÄ. Jyväskylän Kansalaisopisto. Gradia Jyväskylän koulutuskuntayhtymä. Jyväskylän Yliopiston Kielikeskus

KEVÄT 2018 SUOMEA JYVÄSKYLÄSSÄ. Jyväskylän Kansalaisopisto. Gradia Jyväskylän koulutuskuntayhtymä. Jyväskylän Yliopiston Kielikeskus KEVÄT 2018 Jyväskylän Kansalaisopisto Gradia Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Jyväskylän Yliopiston Kielikeskus Monikulttuurikeskus Gloria Huhtasuon asukasyhdistys Jyvälän Setlementti ry SUOMEA JYVÄSKYLÄSSÄ

Lisätiedot

Materiaalikirje yhteyshenkilölle toukokuu 2016

Materiaalikirje yhteyshenkilölle toukokuu 2016 Materiaalikirje yhteyshenkilölle toukokuu 2016 Tämä materiaalikirje tulee seurakuntaan vain nimetyille Kirkon Ulkomaanavun yhteyshenkilöille. Ota uudet materiaalit käyttöösi ja kartoita lisätarvetta eri

Lisätiedot

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS ESITYSLISTA Aika: 19.2.2013 klo 18.00 Paikka: Keskussairaalan hallintorakennuksen kokoustila Porrassalmenkatu 35-37, vanhan sisäpihan hallintorakennus 1. VUOSIKOKOUKSEN

Lisätiedot

Varsinainen liittokokous alkaa

Varsinainen liittokokous alkaa KUUROJEN LIITTO RY ESITYSLISTA 1 (5) Varsinainen liittokokous Aika 6.-7.6.2015 Paikka Valkea Talo, Ilkantie 4, 00400 Helsinki Lauantai 6.6. Lounas klo 11.30-12.30 Kahvi klo 15.00-15.30 8.30 9.30 Edustajavaltakirjojen

Lisätiedot

KAUSTISEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

KAUSTISEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 KAUSTISEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Musiikkilukion johtokunta 23.01.2017 AIKA 23.01.2017 klo 18:00-19:40 PAIKKA Kaustisen musiikkilukio OSALLISTUJAT Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Eteläperä Karita 18:00-19:40

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

Liittokokoukseen ilmoittaudutaan osoitteessa Ilmoittautuminen on auki 7.3. kello asti.

Liittokokoukseen ilmoittaudutaan osoitteessa   Ilmoittautuminen on auki 7.3. kello asti. MIKÄ LIITTOKOKOUS? Liittokokous, liittari, liko... Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Liittokokous käyttää ylintä päätäntävaltaa SAKKIssa, ja se kokoontuu kahden vuoden välein. Liittokokous valitsee SAKKIlle

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Asiat 9-14 Pöytäkirjan Pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan johtokunnan jäsenet Erkki Koskela ja

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Asiat 9-14 Pöytäkirjan Pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan johtokunnan jäsenet Erkki Koskela ja KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2009 Kokousaika Torstai 27.8.2009 klo 19.00 19.54 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnula, valtuustosali Jäsenet Marketta Rouvinen,

Lisätiedot

SPEK POHJOIS-SUOMEN / POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITON AJANKOHTAISTIEDOTE Moi! Palokuntanuorten leiri idis 2015

SPEK POHJOIS-SUOMEN / POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITON AJANKOHTAISTIEDOTE Moi! Palokuntanuorten leiri idis 2015 Moi! SPEK POHJOIS-SUOMEN / Tässä on vuoden ensimmäinen ajankohtaistiedote: - Palokuntien toiminta - Kampanjat - Taloyhtiöiden ja yritysten turvallisuuskoulutus - Pohjois-Suomen pelastusliitto - Toimintakalenteri

Lisätiedot

LAULUN KESÄAKATEMIA 2016

LAULUN KESÄAKATEMIA 2016 Kangasniemen Musiikkiviikot LAULUN KESÄAKATEMIA 2016 Taiteellinen johtaja Mikko Franck 1. Mestarikurssit laulajille 18. 24.7.2016 Opettajat: Irina Gavrilovici Camilla Nylund (20. 24.7.2016) Seppo Ruohonen

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN RESERVIUPSEERIT R.Y:N SÄÄNNÖT

YLÖJÄRVEN RESERVIUPSEERIT R.Y:N SÄÄNNÖT 1(5) YLÖJÄRVEN RESERVIUPSEERIT R.Y:N SÄÄNNÖT Yhdistyksen nimi on Ylöjärven Reserviupseerit r.y. Sen kotipaikka on Ylöjärven kaupunki. 1 Yhdistys on Suomen Reserviupseeriliitto - Finlands Reservofficersförbund

Lisätiedot

Oulun Keilailuliitto r.y.

Oulun Keilailuliitto r.y. Oulun Keilailuliitto r.y. Säännöt 1 Yhdistyksen, jota näissä säännöissä kutsutaan liitoksi, nimi on Oulun Keilailuliitto r.y., kotipaikka on Oulun kaupunki sekä virallisena kielenä suomi. 2 Liiton tarkoituksena

Lisätiedot

Säveltäminen Tuomo Teirilä ma 13.00-14.30 luokka A 227. Säveltäminen Tuomo Teirilä ma 14.45-16.15 luokka A 227

Säveltäminen Tuomo Teirilä ma 13.00-14.30 luokka A 227. Säveltäminen Tuomo Teirilä ma 14.45-16.15 luokka A 227 Musiikkianalyysi C Tuomo Teirilä ma 10.30-12.00 (vanha OPS) Auditorio Säveltäminen Tuomo Teirilä ma 13.00-14.30 luokka A 227 Säveltäminen Tuomo Teirilä ma 14.45-16.15 luokka A 227 Musiikkitaito D alkava

Lisätiedot

Aika: Tiistaina 15.2.2011 klo 18.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros.

Aika: Tiistaina 15.2.2011 klo 18.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros. Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 2/2011 Aika: Tiistaina 15.2.2011 klo 18.00 Paikka: Turun

Lisätiedot

Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna. Hämeenlinna 7.11.2009

Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna. Hämeenlinna 7.11.2009 Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna Hämeenlinna 7.11.2009. Järjestäjä: Hämeenlinnan Taekwondoseura ry Kilpailukutsu Liikesarjakilpailut Hämeenlinnan Taekwondoseura järjestää liikesarjojen SM-liigan kilpailun

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdensmusikinstitut Mestarinkatu 2, Turku. Hallituksen kokous 6/2016

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdensmusikinstitut Mestarinkatu 2, Turku. Hallituksen kokous 6/2016 Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdensmusikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku PÖYTÄKIRJA Hallituksen kokous 6/2016 Aika: Torstaina 15.12.2016 klo 17.00. Paikka:

Lisätiedot

Riihimäen Rakennusmestarit ja insinöörit AMK ry 73 vuotta 15.12.2012 www.rkl.fi

Riihimäen Rakennusmestarit ja insinöörit AMK ry 73 vuotta 15.12.2012 www.rkl.fi Riihimäen Rakennusmestarit ja insinöörit AMK ry 73 vuotta 15.12.2012 www.rkl.fi KUUKAUSIKOKOUS NRO: 3/2013 PÖYTÄKIRJA Aika 13.03.2013 klo 19.00 1(2) Paikka Scandic Hotels, Hämeenaukio 1, Riihimäki Läsnä

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Suomen on aatteellinen yhdistys, jonka kotipaikka on Helsinki ja toiminta-alue koko Suomi. Vuosi 2016 on Yhdistyksen juhlavuosi, jolloin se täyttää 50 vuotta. Sitä juhlistetaan

Lisätiedot

- tuoda esille vanhempien kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä

- tuoda esille vanhempien kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä Oulun Rajakylän koulun vanhempainyhdistys 1 Yhdistyksen nimi on OULUN RAJAKYLÄN KOULUN VANHEMPAINYHDISTYS ry ja se toimii Rajakylän koulun yhteydessä ja sen kotipaikka on Oulu. 2 Yhdistyksen tarkoituksena

Lisätiedot

ILVES19. Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla

ILVES19. Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla ILVES19 Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla 24.7.-1.8.2019 MIKÄ ON ILVES19? Hämeen Partiopiirin piirileiri Evolla Hämeenlinnassa Leirin ajankohta 24.7. 1.8.2019 seikkailijoille, tarpojille, samoajille,

Lisätiedot

Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011

Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011 Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011 1 SISÄLLYS 1. YHDISTYKSEN TOIMINNAN TAVOITTEET 2 2. HALLITUS JA SEN KOKOONTUMINEN 2 3. JÄSENTOIMINTA 2 4. JÄRJESTÖ- JA PAIKALLISOSASTOTOIMINTA 3 5. OPISKELIJATOIMINTA

Lisätiedot

Hyvinkään Keilailuliitto ry:n säännöt

Hyvinkään Keilailuliitto ry:n säännöt Hyvinkään Keilailuliitto ry:n säännöt 1 Yhdistyksen, jota näissä säännöissä kutsutaan liitoksi, nimi on Hyvinkään Keilailuliitto ry. Sen kotipaikka on Hyvinkään kaupunki. 2 Liiton tarkoituksena on johtaa

Lisätiedot

Infokirje

Infokirje Infokirje 1 11.8.2017 Tässä infokirjeessä: 1. Syyskausi alkaa 14.8. 2. Läsnä- ja poissaolot 3. Nuotisto 4. Tulevat tapahtumat 4.1. Kesäkonsertti 22.8. 4.2. Harjoitus Nuuksiossa 24.8. sekä luonnon päivän

Lisätiedot

KATUKIIT TIEDOTUSLEHTI 1/99

KATUKIIT TIEDOTUSLEHTI 1/99 KATUKIIT TUKIITÄJÄ JÄT TIEDOTUSLEHTI 1/99 www.katukiitajat.fi.fi Hei taas kaikki vanhat ja uudet jäsenet! Taas on yksi luisteluvuosi takana ja pikkujoulut juhlittu. Porukkaa olikin mukavasti paikalla.

Lisätiedot

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS ESITYSLISTA Aika: 19.2.2014 klo 18.00 Paikka: Kahvila Nanda Wanha Talo, Savilahdenkatu 12, Mikkeli 1. VUOSIKOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi-Maaria

Lisätiedot

XXXXXXXXXXXXSEMINAARI XX. XX.5.20XX

XXXXXXXXXXXXSEMINAARI XX. XX.5.20XX XXXXXXXXXXXXSEMINAARI XX. XX.5.20XX Xxxxxxxxxxxx ry. on saanut järjestettäväkseen Etelä-Hämeen Kennelpiirin huippulaadukkaan tottelevaisuusseminaarin, joka on tarkoitettu kaikille tottelevaisuudesta kiinnostuneille

Lisätiedot

Johtosääntö. Suomen Akvaarioliitto ry

Johtosääntö. Suomen Akvaarioliitto ry Johtosääntö Suomen Akvaarioliitto ry Päivitetty: 18.2.2008 Edellinen päivitys: 9.2.2008 Suomen Akvaarioliitto ry 2(6) Johdanto Suomen Akvaarioliitto ry:n (SAL) johtosääntö on suunniteltu helpottamaan liiton

Lisätiedot

Tekniikan ja Erityisalojen Ammattilaiset KTL ry Liite x/

Tekniikan ja Erityisalojen Ammattilaiset KTL ry Liite x/ Ohjeet huomionosoituksista ja muistamisista A. VIIRIN, STANDAARIN LUOVUTUSSÄÄNTÖ 1 Viiri, standaari on korkein Tekniikan ja Erityisalojen Ammattilaiset KTL ry:n (myöhemmin KTL) myöntämä huomionosoitus.

Lisätiedot

SUOMEN KOTISEUTULIITTO PÖYTÄKIRJA 2016/5 Hallitus 27.5.2016 Sivu 2 / 6

SUOMEN KOTISEUTULIITTO PÖYTÄKIRJA 2016/5 Hallitus 27.5.2016 Sivu 2 / 6 Hallitus 27.5.2016 Sivu 1 / 6 Aika: 27.5.2016 klo 12.30-15.15 Paikka: Suomen Kotiseutuliiton toimisto, Kalevankatu 13 A, Helsinki Läsnä Puheenjohtaja: Kirsi Moisander (x) Varapuheenjohtaja: Raimo Sailas

Lisätiedot

ABB-tuotteiden myynnistä vastaavat henkilöt paikkakunnittain

ABB-tuotteiden myynnistä vastaavat henkilöt paikkakunnittain ABB-tuotteiden myynnistä vastaavat henkilöt paikkakunnittain Asiakaspalvelukeskus löytää asiantuntijamme Asiakaspalvelukeskus on ABB:n yhteydenottokanava, jonka kautta välitämme asiasi oikean henkilön

Lisätiedot

10.9.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Ijäs Antti sihteeri

10.9.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Ijäs Antti sihteeri PÖYTÄKIRJA 6/2015 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo, yhteisen kirkkoneuvoston

Lisätiedot

Suomen Tanssiurheiluliitto ry

Suomen Tanssiurheiluliitto ry Suomen Tanssiurheiluliitto ry VAKIO- JA LATINALAISTANSSIKILPAILUJEN HAKEMIS- JA MYÖNTÄMISPERUSTEET Sisällysluettelo 1. Hakemis- ja myöntämisperusteet... 3 2. Kilpailun järjestämislupahakemus... 4 3. Myönnettyjen

Lisätiedot

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17. Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012 Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.00 Paikka: Hotel Kalevala Väinämöinen 9 88900 Kuhmo Ohjelma: Kainuun

Lisätiedot

Liitto voi hankkia ja omistaa kiinteää omaisuutta sekä vastaanottaa lahjoituksia ja testamentteja.

Liitto voi hankkia ja omistaa kiinteää omaisuutta sekä vastaanottaa lahjoituksia ja testamentteja. 1 SÄÄNNÖT 11.8.2010 NAISTEN VALMIUSLIITTO RY Nimi 1 Yhdistyksen nimi on Naisten Valmiusliitto ry, Kvinnornas Beredskapsförbund rf, josta jäljempänä käytetään nimitystä liitto. Sen kotipaikka on Helsingin

Lisätiedot

SÄÄNNÖT. 1 Nimi ja kotipaikka. Yhdistyksen nimi on Päällystön Naisten Liitto ry. Sen kotipaikka on Helsinki. 2 Tarkoitus

SÄÄNNÖT. 1 Nimi ja kotipaikka. Yhdistyksen nimi on Päällystön Naisten Liitto ry. Sen kotipaikka on Helsinki. 2 Tarkoitus 1 Muutokset tummennetulla 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Päällystön Naisten Liitto ry. Sen kotipaikka on Helsinki. 2 Tarkoitus Jäsenyhdistystensä keskuselimenä liiton tarkoituksena on: 1) herättää

Lisätiedot

Tervetuloa Geriatripäiville Kuopioon !

Tervetuloa Geriatripäiville Kuopioon ! Tervetuloa Geriatripäiville Kuopioon 12. 13.2.2019! Hyvää huomenta hyvät kollegat! Eija Lönnroos Suomen Geriatrit ry:n puheenjohtaja Geriatrian professori Itä-Suomen yliopisto MUUTAMA KYSYMYS Oletko Suomen

Lisätiedot

Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, 18.9.2014 Klaneettitie 6 8 00420 Helsinki www.mieskuoro.fi

Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, 18.9.2014 Klaneettitie 6 8 00420 Helsinki www.mieskuoro.fi Jäsenkirje 4/2014 Hyvät laulajaveljet! Hyvä jäsenkirjeen vastaanottaja, HUOMIO! Välitä tämän kirjeen informaatio eteenpäin oman kuorosi koko hallinnolle ja laulajille! KIITOS! Uusi laulukausi on toivottavasti

Lisätiedot

Tervetuloa Hartolaan jatkotapahtumaan

Tervetuloa Hartolaan jatkotapahtumaan Paremman avioliiton jatkoseminaari Hartolassa 26.-27.11.2011 Ilmoittaudu www.parempiavioliitto.fi www.hnmky.fi Tervetuloa Hartolaan jatkotapahtumaan Linna-hotelliin ja Hartolaan 26.-27.11.2011. Nyt on

Lisätiedot

Ohjelman muutokset mahdollisia. Ilmoittautumiset viimeistään 1.4. Ilmoittautumislomake: http://www.sinfoniaorkesterit.fi/fi/tapahtuma/?

Ohjelman muutokset mahdollisia. Ilmoittautumiset viimeistään 1.4. Ilmoittautumislomake: http://www.sinfoniaorkesterit.fi/fi/tapahtuma/? 51. Valtakunnalliset orkesteripäivät Turussa Suomen Sinfoniaorkesterit ry 51. Valtakunnalliset orkesteripäivät Turussa 22.-24.4.2016 Original Sokos Hotel Hamburger Börs, Kauppiaskatu 6, puh (02) 337 3800

Lisätiedot

YHDYSHENKILÖPOSTI 2/2010

YHDYSHENKILÖPOSTI 2/2010 YHDYSHENKILÖPOSTI 2/2010 Tässä numerossa: - Kokouskutsu vuosikokoukseen - Vuosikokouksen ohjelma - Lomaosakeviikkojen arvonta - Hallituksen kevään päätöksiä - KST:n nettisivut - KTK:n nettisivut 19.8.2010

Lisätiedot

KAMPRAATTTI ON OSALLISTUNUT SEURAAVIIN KUOROKILPAILUIHIN, -KATSELMUKSIIN JA -FESTIVAALEIHIN:

KAMPRAATTTI ON OSALLISTUNUT SEURAAVIIN KUOROKILPAILUIHIN, -KATSELMUKSIIN JA -FESTIVAALEIHIN: KAMPRAATTI, viralliselta nimeltään Ilmajoen musiikkikoulun kamarikuoro Kampraatti, on perustettu vuonna 1979. Kuoron on perustanut ja koko sen historian ajan johtanut Ilmajoen musiikkiopiston rehtori,

Lisätiedot

Sopimukset musiikin julkisesta esittämisestä 2015-16. Teosto ja Gramex 27.11.2014

Sopimukset musiikin julkisesta esittämisestä 2015-16. Teosto ja Gramex 27.11.2014 Sopimukset musiikin julkisesta esittämisestä 2015-16 Teosto ja Gramex 27.11.2014 Teosto Musiikinesitysoikeussopimus Teosto on säveltäjien, sanoittajien, sovittajien ja musiikinkustantajien tekijänoikeusjärjestö.

Lisätiedot

Tiistai / Lempäälä. Keskiviikko / Lempäälä LEMPÄÄLÄ

Tiistai / Lempäälä. Keskiviikko / Lempäälä LEMPÄÄLÄ LEMPÄÄLÄ Tiistai / Lempäälä 0550106LV SUPERHEROES AND ANGRY BIRDS LEFFA JA PELIMUSIIKKIA 12.1.2016 10.5.2016 Tiistaisin Klo 16.30 17.15 Hääkivi Opettaja Mikko Kiiski 0530101LV MINIJOUSET 12.1.2016 10.5.2016

Lisätiedot

KOULUTUSVIIKONLOPPU ALUEEN TEATTERIHARRASTAJILLE. HAAPAVEDEN OPISTOLLA pe 9.10. la 10.10.2015

KOULUTUSVIIKONLOPPU ALUEEN TEATTERIHARRASTAJILLE. HAAPAVEDEN OPISTOLLA pe 9.10. la 10.10.2015 KOULUTUSVIIKONLOPPU ALUEEN TEATTERIHARRASTAJILLE HAAPAVEDEN OPISTOLLA pe 9.10. la 10.10.2015 (Huom: Stand up -kurssi to su 8. 11.10 tai pe su 9. 11.10!) Järjestäjät: Kajaanin Kaupunginteatteri -alueteatteri,

Lisätiedot

3.5.2010. - Pohjoisen Keski-Suomen alueen lapsille ja nuorille suunnattuja kesätoimintoja. Äänekoski s. 2-5 Viitasaari..s. 6-7

3.5.2010. - Pohjoisen Keski-Suomen alueen lapsille ja nuorille suunnattuja kesätoimintoja. Äänekoski s. 2-5 Viitasaari..s. 6-7 3.5.2010 - Pohjoisen Keski-Suomen alueen lapsille ja nuorille suunnattuja kesätoimintoja Äänekoski s. 2-5 Viitasaari..s. 6-7 1 Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut Lasten leiri 7.6.-9.6. 8-12 -vuotiaille.

Lisätiedot

Hämeenlinnan Seudun Kalevalaiset Naiset ry 1985 2014 osa 2. 1997-2009

Hämeenlinnan Seudun Kalevalaiset Naiset ry 1985 2014 osa 2. 1997-2009 Hämeenlinnan Seudun Kalevalaiset Naiset ry 1985 2014 osa 2. 1997-2009 Tapahtumia vuosien varrelta Kuvassa Aulangonjärvi ja Lusikkaniemi Anni Liukkala puheenjohtajana 1997 2002 Komeroiden kätköistä -näyttely

Lisätiedot

Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Lahdessa

Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Lahdessa Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Lahdessa Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppua vietetään 17. 19.4.2015 Lahdessa. Viikonlopun ohjelma on monipuolinen: Perjantaina kokoustetaan liiton

Lisätiedot