Hyvä jäsenkirjeen vastaanottaja, HUOMIO! Välitä tämän kirjeen informaatio eteenpäin oman kuorosi koko hallinnolle ja kaikille laulajille! KIITOS!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hyvä jäsenkirjeen vastaanottaja, HUOMIO! Välitä tämän kirjeen informaatio eteenpäin oman kuorosi koko hallinnolle ja kaikille laulajille! KIITOS!"

Transkriptio

1 Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, Hyvä jäsenkirjeen vastaanottaja, HUOMIO! Välitä tämän kirjeen informaatio eteenpäin oman kuorosi koko hallinnolle ja kaikille laulajille! KIITOS! Jäsenkirje 2/2015 Hyvä mieskuoroveli! Kevät on täynnä Suomen Mieskuoroliiton järjestämiä tapahtumia, niistä tärkein Madetoja-kilpailu huhtikuussa Tampereella. Tapahtumat ovat mieskuorotoiminnan timantti ja tarjoavat varmasti jokaiselle nautinnollisia elämyksiä! Mikään tapahtuma ei kuitenkaan järjesty ilmaiseksi. Haluankin käyttää tilaisuuden nyt ja muistuttaa, millä monin tavoin mieskuorolaulaja ja kokonainen kuoro voi osaltaan olla taloudellisesti mahdollistamassa näitä tapahtumia. Tärkeimpänä on luonnollisesti tapahtumaan runsaslukuisesti osallistuminen. Muistakaa siis hankkia runsain määrin lippuja! Tärkeää on myös mainostaa tapahtumaa suurelle yleisölle. Madetoja-kilpailun gaalakonsertti on varmasti yksi tämän vuoden hienoimmista mieskuorokonserteista ja yleisölle nautinnollista kuultavaa! Madetoja-kilpailua varten painetaan ohjelmakirja, johon myydään ilmoituspaikkoja. Nämä ilmoitustulot ovat liitolle tärkeitä. Haluammekin kannustaa mieskuorolaisia myymään ilmoituksia kirjaan tarjoamalla ilmoitusmyynnistä myyntiprovision kuorolle. Siitä jäljempänä lisää tässä kirjeessä. Liitolla on laaja myyntituotevalikoima: nuottijulkaisuja, joista uusimpana pian ilmestyvä Hartaita lauluja II, cd-levyjä, ruusukkeita ja merkkejä. Myös kuoroveljien merkkipäivien huomiointiin liitolta löytyy runsaasti erilaisia tuotteita solmioneuloista Esa Riipan Crescendotauluun. Mikä olisikaan hienompi lahja pyöreitä vuosia viettävälle kuoroveljelle kuin liiton oma Crescendo-taulu! Liiton toimintaa voi tukea myös liittymällä kannattajajäseneksi, tekemällä lahjoituksia tulevaisuusrahastolle, hankkimalla uusia jäsenkuoroja; ja erityisesti kannustamalla yrityksiä tukemaan liiton toimintaa. Mitään mullistavia mustia pilviä liiton talouden yllä ei ole, mutta aina on hyvä muistaa, että mitkään hienot asiat eivät toteudu ilmaiseksi; ei edes Suomen Mieskuoroliiton toiminta. Nyt siis kova kampanjointi käyntiin ympäri Suomen liittyen Madetoja-kilpailuun. Otetaan tavoitteeksi tehdä Madetojasta niin taiteellisesti kuin taloudellisesti huipputapahtuma! Terveisin, Tomi-Pekka Niukkanen Puheenjohtaja

2 1) VI Kansainvälinen Leevi Madetoja -mieskuorokilpailu Tampereella Tapahtuman ohjelma, osallistuvat kuorot ja kilpailuaikataulu löytyvät kokonaisuudessaan kilpailun verkkosivuilta osoitteesta /madetoja2015. Seuraa tapahtumaa myös Facebookissa! LIPPUVARAUKSET KÄYNNISSÄ VIELÄ SAAKKA! Vielä ehtii mukaan kevään mahtavimpaan mieskuorotapahtumaan! VI Kansainvälisen Leevi Madetoja - mieskuorokilpailun kilpailu- ja konserttiliput sekä ruokailut ovat varattavissa Suomen Mieskuoroliiton kautta vain saakka. Tämän jälkeen ruokailulippuja (lounas, karonkka, silliaamiainen) ei ole enää mahdollista ostaa. Myös kilpailu- ja konserttiliput kannattaa varata liiton kautta, sillä kaikkia lippuja on rajallinen määrä ja ne ovat myöhemmin ostettuina kalliimpia. Kilpailun ja gaalakonsertin liput tulevat maaliskuussa myyntiin Lippupisteen kautta, mikäli tilaa vielä on, ja Kullervokonsertin varaamatta jääneet liput palautuvat Tampere Filharmonian lipunmyyntiin. Liput ovat myynnissä kaikille halukkaille: kilpailuun osallistuville kuorolaisille, turistikuoroille, aveceille, yksittäisille laulajille ja muulle yleisölle. Lippuvaraukset tulee tehdä sähköisellä lomakkeella osoitteessa Kaikkia lippuja on saatavana vain rajoitettu määrä, ja liput myydään varausjärjestyksessä. Lippuvaraukset ovat sitovia. Yksittäisten lippujen hinnat Suomen Mieskuoroliiton kautta varattuina: - Kullervo-konsertti (pe klo 19) 20 euroa - Kilpailu (la klo 9 17) 10 euroa (kilpailijoille maksuton) - Gaalakonsertti (la klo 19) 20 euroa - Karonkka (la klo 21) 34 euroa - Silliaamiainen (su klo ) 24 euroa Sekä kilpailun osallistujille että aveceille ja turisteille on lisäksi tarjolla total-lippupaketit, jotka sisältävät kaikki yllämainitut tilaisuudet kilpailuviikonlopun aikana 10 % alennuksella. Kilpailuun osallistuvien kuorojen laulajat pääsevät seuraamaan kilpailua veloituksetta ilman lippuvarausta, avecien ja turistien total-pakettiin sisältyy lisäksi pääsylippu kilpailuun. Total-paketit, myynnissä vain Suomen Mieskuoroliiton kautta saakka: - Kilpailun osallistujille: 88,20 euroa / Aveceille ja turisteille: 97,20 euroa Lauantain lounasliput ovat lisäksi erikseen varattavissa 10 euron kappalehintaan (myös aveceille ja turisteille). Ruokailujen menut löytyvät kilpailun verkkosivuilta /madetoja2015.

3 VAPAAMUOTOISIA ESIINTYMISIÄ JA VUOKRATTAVIA MYYNTIPÖYTIÄ Tapahtumaan kilpailijoina tai turisteina osallistuvilla kuoroilla ja yhtyeillä on mahdollisuus myös vapaamuotoisempiin esiintymisiin kilpailun aikana. Näihin esiintymisiin ilmoittaudutaan mennessä erillisen sähköisen lomakkeen kautta Mikäli haluatte esiintyä jossakin alla mainituista tilaisuuksista, kertokaa lomakkeella myös toivottu esiintymisajankohta. Vapaamuotoiset esiintymismahdollisuudet viikonlopun aikana: - Serenadiparveke la n. klo 9 17 Tampere-talon aula enintään tuplakvartetit à 10 minuuttia, vain naisille suunnattua ohjelmistoa - Open stage la n. klo 9 17 Tampere-talon aula kaikenkokoiset kuorot ja yhtyeet à 10 minuuttia, vapaa ohjelmisto - Silliaamiainen su n. klo 9 13 Pakkahuone kaikenkokoiset kuorot ja yhtyeet à 10 minuuttia, kevyttä ja vapaamuotoista ohjelmistoa Tampere-talon aulasta on myös mahdollisuus vuokrata myyntipöytiä lauantaiksi klo Myyntipöytiä voi käyttää kuoron omien tuotteiden myyntiin ja toiminnan esittelemiseen. Myyntipöydän vuokra on 30 euroa kilpailuun osallistuvilta kuoroilta ja muilta Suomen Mieskuoroliiton jäseniltä, 80 euroa muilta tahoilta. Ohjelmakirjailmoituksen (lisätietoa alla) ostaneet saavat myyntipöydän halutessaan käyttöönsä veloituksetta. Myyntipöydät tulee varata etukäteen viimeistään sähköisellä lomakkeella OHJELMAKIRJAILMOITUKSET NYT MYYNNISSÄ, MYYDYISTÄ ILMOITUKSISTA KUOROLLE 20 % PROVISIO! Ilmoitusmyynti tapahtuman ohjelmakirjaan on myös alkanut. Kannustammekin jäsenkuorojamme myymään ilmoituksia aktiivisesti yrityksille ja muille sidosryhmille! Mikäli ohjelmakirjailmoitus myydään kuoron kautta, kuoro saa itselleen ilmoituksen hinnasta 20 % provision; esim. puolen sivun 500 euron hintaisesta mainoksesta jää kuorolle 100 euroa puhtaana käteen, kunhan kuoron nimi mainitaan ilmoitusvarausta tehtäessä. Ilmoitusten myynnillä on siis mahdollista tukea myös kuoron omaa varainhankintaa! Kuorot voivat ostaa myös itse ilmoituksia ohjelmakirjaan esimerkiksi levyjen tai tulevien tapahtumien mainostamiseksi. Osallistuvat kuorot saavat myös omaan käyttöönsä ostamistaan ilmoituksista 20 % alennuksen. Ohjelmakirjailmoituksen ostaneet tahot saavat lisäksi halutessaan käyttöönsä myyntipöydän Tamperetalon aulaan lauantaiksi veloituksetta. Ohjelmakirjailmoitusten paikkavaraukset tulee tehdä viimeistään ja aineisto toimittaa mennessä. Ohjelmakirjailmoitusten myyntikirje on tämän tiedotteen liitteenä. #madetoja MADETOJA-KILPAILU NÄKYVILLÄ SOSIAALISESSA MEDIASSA Jotta kilpailutapahtumamme saa parhaan mahdollisen näkyvyyden, sitä kannattaa mainostaa kuoron omien kontaktien kautta, omilla nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa muun muassa Facebookin ja Twitterin kautta. FB- ja Twitter-julkaisuihin kannattaa merkitä tunniste #madetoja2015, niin tieto tapahtumasta leviää parhaalla mahdollisella tavalla!

4 Olemme lisäksi käynnistäneet kaksi FB-kampanjaa: 1. Matkalla Madetojaan -videokilpailu: Toteuta video kuorosi valmistautumisesta kilpailuun ja julkaise se kilpailun FB-sivulla ( Videon sisältöä ei ole rajoitettu, mutta sen tulee olla tyyliltään julkaisukelpoinen ja liittyä jollakin tapaa kilpailuun. Eniten tykkäyksiä ennen kilpailuviikonloppua eli torstaihin mennessä saanut video palkitaan kilpailun yhteydessä! 2. Muistoja Madetojasta: Lähetä kilpailun FB-sivuille muistoja aiemmista Madetoja-kilpailuista. Muistot voivat olla joko kuvia tai tekstejä, kuten vaikkapa anekdootteja aiempien kisojen sattumuksista. Madetoja-muistoja lähettäneiden kesken arvotaan myös kilpailuun liittyviä yllätyspalkintoja. Etsimme Madetoja-muistoja myös kilpailun arkistosta ja julkaisemme historiallisia kuvia Throwback Thursdayn hengessä aina torstaisin kilpailuun saakka. 2) Tulevaisuusrahaston rahankeräys alkaa liiton 70-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Liiton perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 70 vuotta. Juhlavuotta vietetään työn merkeissä, ja varmasti jokunen lasillinenkin kohotetaan liiton kunniaksi Porin Talvipäivien ja Madetoja-kilpailun yhteydessä. Juhlavuoden kunniaksi käynnistämme myös rahankeräyksen poika- ja nuorten miesten kuorojen toimintaa tukemaan perustetun Tulevaisuusrahaston pääoman kartuttamiseksi. Toivommekin, että liiton 70-vuotisjuhlamuistamiset ohjataan suoraan Tulevaisuusrahastoon. Helpoimmin lahjoitukset Tulevaisuusrahastoon hoituvat tilisiirrolla, ja lisäksi lahjoittaminen rahastoon on mahdollista liiton toimistolla ja tapahtumien yhteydessä korttimaksupäätteen kautta. Lahjoitustilinä toimii Suomen Mieskuoroliiton tili FI (NDEAFIHH), tilisiirron viestikenttään maininta Tulevaisuusrahasto. Lahjoittaa voi kuka tahansa, myös muut kuin liiton jäsenet. Poliisihallitus on myöntänyt Suomen Mieskuoroliitto ry:lle rahankeräysluvan POL Tulevaisuusrahaston pääoman kartuttamiseen. Lupa on voimassa koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. 3) Hartaita lauluja II ilmestyy maaliskuun alussa Uusi hengellisiä mieskuorolauluja sisältävä nuottikokoelma Hartaita lauluja II ilmestyy maaliskuun 2015 alussa. Mukana on ohjelmistoa niin jumalanpalveluksiin, hautajaisiin ja muihin hengellisiin tilaisuuksiin kuin kirkkokonserttikäyttöönkin. Kokoelmaan on sisällytetty myös muutama klassikkolaulu vanhasta, jo loppuunmyydystä Hartaita lauluja I -kokoelmasta. Valtaosa teoksista on säestyksettömiä, lisäksi mukana on muutama piano- tai urkusäestyksellinen teos. Nopean tilaajan etu: mennessä tehdyt tilaukset jäsenkuoroille 20 euron kappalehintaan! Mikäli kirjat noutaa Talvipäiviltä Porista (ennakkotilaukset Poriin mennessä) tai liiton toimistolta, tilauksesta ei veloiteta toimituskuluja.

5 Nuottikokoelman normaali jäsenhinta on 23 euroa/kpl (sis. alv 10 %, muille 28 euroa/kpl) ja sitä voi tilata liiton toimistosta puhelimitse tai sähköpostilla. Postitse toimitettavissa tilauksissa veloitetaan lisäksi toimituskulut. Lisätietoja ja kokoelman sisällys: 4) Tulevan kesän Joutsenon kursseilla merkkilauluja ja kuoronjohtoa Tapahtumarikkaan kevään jälkeen kutsumme mieskuorolaisia perinteiseen tapaan Joutsenon Opiston kuorokursseille juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna. Tulevana kesänä on luvassa tuttu merkkilaulukurssi, jonne voi saapua harjoittelemaan perus-, taito- ja mestarimerkkiohjelmistoa asiantuntevien kouluttajien johdolla mukavassa ilmapiirissä. Perus- ja taitomerkkikoulutukseen voivat osallistua yksittäisetkin kuorolaiset, mestarimerkkikoulutusta voimme valitettavasti tarjota vain valmiille kvarteteille. Myös kokonaisille perus- ja taitomerkkikokonaisuutta harjoitteleville kvarteteille tarjoamme mahdollisuuksien ja toiveiden mukaan erikseen kvartettikohtaista yhtyekoulutusta. Merkkilaulukurssi alkaa perjantaina klo 11 ja päättyy sunnuntaina noin klo 15. Kurssin kouluttajina toimivat liiton musiikkilautakunnan jäsenet ja muut asiantuntevat mieskuorojen johtajat. Kurssin hinta on 260 euroa täysihoidolla ja 215 euroa ilman majoitusta ja aamiaisia. Ilmoittautuminen päättyy liiton verkkosivujen kautta sähköisellä lomakkeella Tulevana kesänä Joutsenon opistolla järjestetään viimekesäiseen tapaan kuoronjohtokurssi yhteistyössä Suomen Naiskuoroliiton kanssa. Tälle kurssille ovat tervetulleita niin vasta-alkajat kuin jo kuoronjohtokokemusta omaavatkin, sillä osallistujia jaetaan tarvittaessa pienempiin tasoryhmiin ja koulutus räätälöidään osallistujien mukaan. Erityisen hyödyllinen kurssi on kuorojen varajohtajille tai stemmaviskaaleille. Kurssi on avoin kaikille kiinnostuneille kuoromuodosta tai taustayhteisöstä riippumatta. Kuoronjohtokurssi alkaa perjantaina noin klo 16 ja loppuu päätöskonsertin jälkeen tiistaina noin klo 18. Kouluttajina toimivat viime kesältäkin tuttu Timo Lehtovaara ja muut kokeneet kuoronjohdon opettajat. Kurssin hinta on 290 euroa täysihoidolla ja 190 euroa puolihoidolla (ilman majoitusta, aamiaista ja päivällistä). Lisäksi osallistujien tulee maksaa Suomen Naiskuoroliiton tilille FI (DABAFIHH) 23 euron ilmoittautumismaksu vahvistaakseen osallistumisensa kurssille. Ilmoittautuminen päättyy liiton verkkosivujen kautta sähköisellä lomakkeella

Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, 11.5.2015

Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, 11.5.2015 Jäsenkirje 3/2015 Hyvä jäsenkirjeen vastaanottaja, HUOMIO! Välitä tämän kirjeen informaatio eteenpäin oman kuorosi koko hallinnolle ja kaikille laulajille! KIITOS! Arvoisat mieskuoromusiikin taitajat,

Lisätiedot

Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, 21.1.2015

Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, 21.1.2015 Hyvä jäsenkirjeen vastaanottaja, HUOMIO! Välitä tämän kirjeen informaatio eteenpäin oman kuorosi koko hallinnolle ja kaikille laulajille! KIITOS! Jäsenkirje 1/2015 Hyvää alkanutta vuotta kaikille lauluveljille!

Lisätiedot

Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, 18.9.2014 Klaneettitie 6 8 00420 Helsinki www.mieskuoro.fi

Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, 18.9.2014 Klaneettitie 6 8 00420 Helsinki www.mieskuoro.fi Jäsenkirje 4/2014 Hyvät laulajaveljet! Hyvä jäsenkirjeen vastaanottaja, HUOMIO! Välitä tämän kirjeen informaatio eteenpäin oman kuorosi koko hallinnolle ja laulajille! KIITOS! Uusi laulukausi on toivottavasti

Lisätiedot

Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, Klaneettitie Helsinki

Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, Klaneettitie Helsinki Hyvä jäsenkirjeen vastaanottaja, HUOMIO! Välitä tämän kirjeen informaatio eteenpäin oman kuorosi koko hallinnolle ja kaikille laulajille! KIITOS! Jäsenkirje lähetetään automaattisesti liiton jäsenkuorojen

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007 Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät ensi maaliskuussa Helsingissä. Tapahtuma alkaa lauantaina

Lisätiedot

Toivotamme hyvää ja rauhaisaa joulunaikaa, ja laulun täyttämää tulevaa vuotta!

Toivotamme hyvää ja rauhaisaa joulunaikaa, ja laulun täyttämää tulevaa vuotta! Puheenjohtaja Sihteeri Taiteellinen johtaja Helena Toivanen Irma Pakarinen Rita Varonen Laulutalo, Kauppakatu 51 Laulutalo, Kauppakatu 51 Kilpisenkatu 14 a 13 80100 Joensuu 80100 Joensuu 40100 Jyväskylä

Lisätiedot

Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, Klaneettitie Helsinki

Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, Klaneettitie Helsinki Jäsenkirje 2/2016 Hyvä jäsenkirjeen vastaanottaja, HUOMIO! Välitä tämän kirjeen informaatio eteenpäin oman kuorosi koko hallinnolle ja kaikille laulajille! KIITOS! Arvoisat mieskuoromusiikin taitajat,

Lisätiedot

Hyvä jäsenkirjeen vastaanottaja, HUOMIO! Välitä tämän kirjeen informaatio eteenpäin oman kuorosi koko hallinnolle ja kaikille laulajille! KIITOS!

Hyvä jäsenkirjeen vastaanottaja, HUOMIO! Välitä tämän kirjeen informaatio eteenpäin oman kuorosi koko hallinnolle ja kaikille laulajille! KIITOS! Hyvä jäsenkirjeen vastaanottaja, HUOMIO! Välitä tämän kirjeen informaatio eteenpäin oman kuorosi koko hallinnolle ja kaikille laulajille! KIITOS! Jäsenkirje lähetetään automaattisesti liiton jäsenkuorojen

Lisätiedot

Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, 19.11.2015 Klaneettitie 6 8 00420 Helsinki www.mieskuoro.fi

Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, 19.11.2015 Klaneettitie 6 8 00420 Helsinki www.mieskuoro.fi Hyvä jäsenkirjeen vastaanottaja, HUOMIO! Välitä tämän kirjeen informaatio eteenpäin oman kuorosi koko hallinnolle ja kaikille laulajille! KIITOS! Jäsenkirje 6/2015 Tervehdys lauluveljet! Vuosi lähenee

Lisätiedot

Tervetuloa Naperoleirille Kankaanpäähän ja Pomarkkuun!

Tervetuloa Naperoleirille Kankaanpäähän ja Pomarkkuun! Tervetuloa Naperoleirille Kankaanpäähän ja Pomarkkuun! Naperoleiri 2019 valmistelut ovat käynnissä täydellä tohinalla. Tästä kirjeestä löydät tietoa muun muassa ilmoittautumisesta, kannustusväen majoitusmahdollisuuksista

Lisätiedot

Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, Klaneettitie Helsinki

Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, Klaneettitie Helsinki Hyvä jäsenkirjeen vastaanottaja, HUOMIO! Välitä tämän kirjeen informaatio eteenpäin oman kuorosi koko hallinnolle ja kaikille laulajille! KIITOS! Jäsenkirje lähetetään automaattisesti liiton jäsenkuorojen

Lisätiedot

Hyvää alkanutta vuotta kuoroystävät! Uusi vuosi ja kuorotoiminta ovat käynnistymässä hyvää vauhtia.

Hyvää alkanutta vuotta kuoroystävät! Uusi vuosi ja kuorotoiminta ovat käynnistymässä hyvää vauhtia. 1 Etelä-Pohjanmaan kirkkomusiikkipiiri Sihteeri Paula Kari Torpparinkatu 8, 60320 Seinäjoki puh: 040-7601772 1/18 sähköposti: epkmp@netikka.fi 26.1.2018 Hyvää alkanutta vuotta kuoroystävät! Uusi vuosi

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, Klaneettitie Helsinki

Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, Klaneettitie Helsinki Hyvä jäsenkirjeen vastaanottaja, HUOMIO! Välitä tämän kirjeen informaatio eteenpäin oman kuorosi koko hallinnolle ja kaikille laulajille! KIITOS! Jäsenkirje lähetetään automaattisesti liiton jäsenkuorojen

Lisätiedot

Terveisin Mäntsälän Messut 2014-tiimi

Terveisin Mäntsälän Messut 2014-tiimi Mäntsälän Messut 2014 PL 2O 04601 Mäntsälä Irma Pesonen Puh 045 2090700 irma.peso@gmail.com Mäntsälän Messut 2014 järjestetään elokuussa Mäntsälän Suurlavalla. Messut tarjoavat yrittäjille, yhdistyksille

Lisätiedot

Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, 24.11.2014 Klaneettitie 6 8 00420 Helsinki www.mieskuoro.fi

Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, 24.11.2014 Klaneettitie 6 8 00420 Helsinki www.mieskuoro.fi Jäsenkirje 5/2014 Hyvä mieskuoroväki! Hyvä jäsenkirjeen vastaanottaja, HUOMIO! Välitä tämän kirjeen informaatio eteenpäin oman kuorosi koko hallinnolle ja laulajille! KIITOS! Kirjoitan tätä tervehdystä

Lisätiedot

Hyvä jäsenkirjeen vastaanottaja, HUOMIO! Välitä tämän kirjeen informaatio eteenpäin oman kuorosi koko hallinnolle ja kaikille laulajille! KIITOS!

Hyvä jäsenkirjeen vastaanottaja, HUOMIO! Välitä tämän kirjeen informaatio eteenpäin oman kuorosi koko hallinnolle ja kaikille laulajille! KIITOS! Hyvä jäsenkirjeen vastaanottaja, HUOMIO! Välitä tämän kirjeen informaatio eteenpäin oman kuorosi koko hallinnolle ja kaikille laulajille! KIITOS! Jäsenkirje lähetetään automaattisesti liiton jäsenkuorojen

Lisätiedot

AURINKOISTA KEVÄTTÄ LAULUSISKOT

AURINKOISTA KEVÄTTÄ LAULUSISKOT Puheenjohtaja Toimisto/varapj. Taiteellinen johtaja Helena Toivanen Maija-Liisa Konttinen Rita Varonen Laulutalo Laulutalo Kilpisenkatu 14 a 13 Kauppakatu 51 Kauppakatu 51 40100 Jyväskylä 80100 Joensuu

Lisätiedot

Körpäkkäsanomat 1/2006

Körpäkkäsanomat 1/2006 Körpäkkäsanomat 1/2006 Taustaa Puuveneiden perinneseura Körpäkkä on vuonna 2003 rekisteröity yhdistys, jonka toimintatarkoituksena on puuveneiden perinteiden vaaliminen. Alun perin yhdistyksen perustana

Lisätiedot

Euroopan Hiihtomaratonliiton aloite

Euroopan Hiihtomaratonliiton aloite Esimerkkinä HelteRennet -kilpailu (Norway) 3-kielinen (maan kieli + saksa + englanti) Yleistietoa Hiihtoreitit Kuvia Yhteystiedot 1 Euroopan Hiihtomaratonliitto (European Union of Cross Country Skiing

Lisätiedot

Tulihan se talvi vihdoin

Tulihan se talvi vihdoin Puheenjohtaja Toimisto/varapj. Taiteellinen johtaja Helena Toivanen Maija-Liisa Kautonen Rita Varonen Laulutalo Laulutalo Kilpisenkatu 14 a 13 Kauppakatu 51 Kauppakatu 51 40100 Jyväskylä 80100 Joensuu

Lisätiedot

OTTIISIMOVES 11.-15.6.2014 TAMPERE TAMMERFORS TANSSIN RIEMUA DANS GLÄDJE

OTTIISIMOVES 11.-15.6.2014 TAMPERE TAMMERFORS TANSSIN RIEMUA DANS GLÄDJE SOTTIISIMOVES 2014 ILMOITTAUTUMISOHJEET Tapahtumaan ilmoittaudutaan nettilinkin kautta. http://ilmoittautuminen.sottiisi.net/ilmoittaudu/index Olemme koonneet tähän ohjeistusta ilmoittautumiseen liittyen.

Lisätiedot

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Kyu Cup 2015 Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Pori Kendoseura järjestää Kyu Cup kendokilpailut lokakuun lopulla 31.10. 1.11.2015 Porissa. Kaikki kyu tasoiset kendon, iaidon ja jodon

Lisätiedot

Hei! Oppilastiedote

Hei! Oppilastiedote Hei! Oppilastiedote 11.4.2019 Tervetuloa Tanssi väreissä -esityksiin tulevana lauantaina 13.4. Lukuvuosi-ilmoittautuminen on auennut Tanssiyhdistyksen uusi hallitus on valittu Loppukevään tuntitarkennukset

Lisätiedot

SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA

SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA 2016 IPC WDS SUOMI OPEN, SUOMI OPEN 2016 EI-IPC, PYÖRÄTUOLITANSSIN SUOMENMESTARUUSKILPAILUT Lohja, Finland 30. huhtikuuta 1. toukokuuta, 2016 Suomen pyörätuolitanssiliitto

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2014 Syyskausi käynnistyy pian Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2014 neljäs jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää

Lisätiedot

Punainen Sulka 2017. Keräyslupa ja tuotteiden tilaaminen. 2015-08-22 Sari Pirinen

Punainen Sulka 2017. Keräyslupa ja tuotteiden tilaaminen. 2015-08-22 Sari Pirinen Punainen Sulka 2017 Keräyslupa ja tuotteiden tilaaminen 2015-08-22 Sari Pirinen Mitä rahankeräys on? toimintaa, jossa kerätään yleisöön vetoamalla vastikkeetta tuotemyynti ei ole rahankeräystä keräykseen

Lisätiedot

TAMMIKUUN 2017 KUUKAUSITIEDOTE

TAMMIKUUN 2017 KUUKAUSITIEDOTE TAMMIKUUN 2017 KUUKAUSITIEDOTE Lupaus laadusta SalPa taitoluistelu on Sinettiseura Valmennuksen terveiset Luistelijat muistakaa täyttää harjoituspäiväkirjaa, aina silmuista ylöspäin. Uuden vuoden jälkeen

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY Helsinki 1.2.2008 JÄSENKIRJE 1 / 2008

SEKAKUOROLIITTO RY Helsinki 1.2.2008 JÄSENKIRJE 1 / 2008 SEKAKUOROLIITTO RY Helsinki 1.2.2008 JÄSENKIRJE 1 / 2008 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008. Olemme lähettäneet tapahtumasta

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry +',-'%"!"!#!$!%!$!&!!!!'!&!(!)!*!&!*!" Jäsentiedote 5/2013 Syysterveisiä Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2013 viides jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää tietoa

Lisätiedot

Lahden kaupunginkirjasto ASIAKASKOULUTUKSET

Lahden kaupunginkirjasto ASIAKASKOULUTUKSET Lahden kaupunginkirjasto ASIAKASKOULUTUKSET Ohjelma Tammi-maaliskuu 2016 Opettele käyttämään tietokonetta, ota käyttöön oma sähköpostiosoite, kurkista internetiin, tai tutustu tablettiin. Tervetuloa! Asiakaskoulutuksista

Lisätiedot

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi 1 (7) KUTSU LIONSPIIRI 107-H:n VUOSIKOKOUKSEEN JA -JUHLAAN Paikka: Kummun koulu Kummunkatu 15, 83500 OUTOKUMPU Ohjelma: 09.30 10.00 Aamukahvi piirihallituksen osanottajille 10.00 12.00 Piirihallituksen

Lisätiedot

Jäsenkirje 1-2012 26.1.2012

Jäsenkirje 1-2012 26.1.2012 Suomen Naiskuoroliitto ry (Y-tunnus 0872845-0) Laulutalo, Kauppakatu 51, 80100 Joensuu Puheenjohtaja 0500 205 525, sihteeri 040 728 4020 naiskuoroliitto@sulasol.fi Sampo Pankki FI91 8000 1271 1580 33 Hyvää

Lisätiedot

Perhe On Paras -liikuntakurssien palveluprosessi

Perhe On Paras -liikuntakurssien palveluprosessi Perhe On Paras -liikuntakurssien palveluprosessi Tässä raportissani visualisoin koko Perhekurssiprosessin kulun kurssin suunnittelusta jälkimarkkinointiin Kurssin suunnittelu ja kalenterointi Perhe On

Lisätiedot

MESSUINFOPAKETTI. Rakentava, elämänmyönteinen henkisyys ja aatteellisuus ovat messuilla ensi sijalla.

MESSUINFOPAKETTI. Rakentava, elämänmyönteinen henkisyys ja aatteellisuus ovat messuilla ensi sijalla. 1 Tampereen 5. Hengen ja Tiedon Messut Sammon juhlat 25.-26.3.2017 Sampolassa, Tampereen seudun työväenopisto, Sampolankatu 2 lauantaina klo 10.00-20.00 ja sunnuntaina klo 10.00-18.00 Rakentava, elämänmyönteinen

Lisätiedot

Porin Uimaseura kutsuu seurasi ensimmäisiin PISC -kisoihin. Pori International Swimming Classic

Porin Uimaseura kutsuu seurasi ensimmäisiin PISC -kisoihin. Pori International Swimming Classic Porin Uimaseura kutsuu seurasi ensimmäisiin PISC -kisoihin Pori International Swimming Classic 25.-26.5.2019 Porin uimaseura kutsuu liittosi tai seurasi ensimmäiseen Pori International Swimming Classic

Lisätiedot

Finnish Sports Car Drivers ry. Suomen UrheiluAutoilijat. Kerhot. Finnish Sports Car Drivers ry. www.sua.fi

Finnish Sports Car Drivers ry. Suomen UrheiluAutoilijat. Kerhot. Finnish Sports Car Drivers ry. www.sua.fi Kerhot Urheiluautoilijat Vanajanlinnassa 25/8 2012 Finnish Sports Car Drivers ry Suomen Urheiluautoilijat kutsuu Suomen urheiluauto- ja klassikkoautoharrastajia, -kerhoja, -yhtiöitä ja muita asiaan liittyviä

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 1/2015 Kausi 2015 on startannut, Tervetuloa mukaan toimintaamme kaudelle 2015. Tulet jatkossa saamaan kaikille jäsenillemme

Lisätiedot

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto Kevään 2019 info 12.4.2019 kello 18.00 KankU Voimistelujaosto NTV-kisat Isokyrössä la 13.4 Akron kisat Tampereella: La 27.4 1 lk(akrostara) Su 28.4. 3 lk Tutor-tapaaminen ti 23.4 Nuoret ohjaajat Aiheena

Lisätiedot

MEDIAKORTTI KILPAILUOHJELMIIN

MEDIAKORTTI KILPAILUOHJELMIIN MEDIAKORTTI KILPAILUOHJELMIIN Cavalier ry on Järvenpääläinen vuonna 1982 perustettu tanssiurheiluseura. Yhdistyksen toiminta-alue on Keski-Uusimaa. Seuran tarkoituksena on edistää tanssiurheilua ja muuta

Lisätiedot

VIESTINTÄSUUNNITELMA 2017

VIESTINTÄSUUNNITELMA 2017 VIESTINTÄSUUNNITELMA 2017 Turun Cheerleadingseura Smash ry SISÄLLYS 1 VIESTINNÄN TAVOITTEET JA KOHDERYHMÄT... 3 2 VIESTINNÄN VÄLINEET JA TYÖKALUT... 4 2.1 Sähköposti... 4 2.2 Seuran Facebook-ryhmä... 4

Lisätiedot

Suomen Laulajain ja Soittajain Liitto

Suomen Laulajain ja Soittajain Liitto Suomen Laulajain ja Soittajain Liitto Sulasolin palvelut jäsenille yhteistyökumppaneiden kautta jäsenet voivat toteuttaa edullisesti omat verkkosivut. Kustannustoiminta ja nuottipalvelu Nuottimateriaalin

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 4/13 Aika 10.4.2013 klo 17.30 Paikka Urheilukentän huoltorakennus Osallistujat Niina Kivinen (pj), Marke Paavola (si), Katri Paavola, Ari Kankkonen, Ari Pekkarinen, Pekka Nikula, Heli Sorvisto, Marjo Salminen,

Lisätiedot

Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut Hämeenlinnassa

Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut Hämeenlinnassa Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut 15. 16.9.2018 Hämeenlinnassa Kilpailukutsu Osallistumisoikeus Osallistumisoikeus on kaikilla peruskoulujen, lukioiden ja ammatillisten koulujen vakituisilla

Lisätiedot

Aivovammaliitto ry Sosiaalinen media Pia Warvas ja Asta Hietanen Lokakuu 2015

Aivovammaliitto ry Sosiaalinen media Pia Warvas ja Asta Hietanen Lokakuu 2015 Aivovammaliitto ry Sosiaalinen media Pia Warvas ja Asta Hietanen Lokakuu 2015 Sisältö Sosiaalinen media järjestöissä Twitter Blogit Instagram Lähteet: Sosiaalinen media koulutus Oulussa 2.9.2015 sekä oma

Lisätiedot

33. Hengen ja Tiedon messut

33. Hengen ja Tiedon messut 33. Hengen ja Tiedon messut 10.-11.10.2015 Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla lauantaina ja sunnuntaina klo 10.00-18.00 Messuteema: Yliluonnollista onko sitä? Hengen ja Tiedon messut pidetään Helsingin

Lisätiedot

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013 PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013 ARVOISAT LEIJONAT, LEOT, LADYT JA PUOLISOT KAUSI ON PUOLIVÄLISSÄ Kausi on ollut vauhdikas ja tapahtumarikas. Kiitokset klubeille ja jäsenille menneestä syksystä.

Lisätiedot

Sykkiikö teillä #SEURASYDÄN?

Sykkiikö teillä #SEURASYDÄN? Sykkiikö teillä #SEURASYDÄN? Mikä Seurasydän? Seurasydän liputtaa seuratoiminnan suurinta vahvuutta yhteisöllisyyttä. Seurasydän ja yh teisöllisyys ovat esillä niin sosiaalisessa medi assa, YLE:n kanavilla

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX Sinä 7 20 -vuotias nuori, oletko miekkailija? Tule mukaan perinteiseen Suomen suurimpaan juniorimiekkailun huipputapahtumaan. Junioreiden JuhlaSuurkilpailut

Lisätiedot

Julkaisija: Etelä-Pohjanmaan Rakennusinsinöörit ja arkkitehdit RIA ry

Julkaisija: Etelä-Pohjanmaan Rakennusinsinöörit ja arkkitehdit RIA ry ETELÄ-POHJANMAA 2014 LOKAKUUN NUMEROSSA 3 Yhdistyksen toimintakalenteri & STTK tiedottaa 4 Puheenjohtajan palsta 7 Rakennusvalvojan pätevöitymiskoulutus 12 Ilmoittautumislomake rakennusvalvojan pätevöitymiskoulutukseen

Lisätiedot

SUOMEN VOIMISTELUPÄIVÄT 2009 Infokirje #1. Tervetuloa Jyväskylään!

SUOMEN VOIMISTELUPÄIVÄT 2009 Infokirje #1. Tervetuloa Jyväskylään! SUOMEN VOIMISTELUPÄIVÄT 2009 Infokirje #1 Tervetuloa Jyväskylään! 30-vuotista taivaltaan juhlivalla Jyväskylän Voimistelijat 79 ry -seuralla on ilo ja kunnia kutsua koko voimisteluväki Suomen Voimistelupäiville

Lisätiedot

Lahden kaupunginkirjasto ASIAKASKOULUTUKSET

Lahden kaupunginkirjasto ASIAKASKOULUTUKSET Lahden kaupunginkirjasto ASIAKASKOULUTUKSET Ohjelma Huhti-toukokuu 2016 Opettele käyttämään tietokonetta, ota käyttöön oma sähköpostiosoite, kurkista internetiin, tai tutustu tablettiin. Tervetuloa! Asiakaskoulutuksista

Lisätiedot

Puhutaan rahasta! Jenni Kallionsivu

Puhutaan rahasta! Jenni Kallionsivu Puhutaan rahasta! Jenni Kallionsivu www.rahaarattaisiin.fi Varainhankinnan tarpeet ja tavoitteet 62% Varainhankintaa osana työtään tekevien järjestötyöntekijöiden määrän kasvu vuodesta 2011 vuoteen 2016

Lisätiedot

Finnish Sports Car Drivers ry. Suomen UrheiluAutoilijat. MUSEOT ja KOULUT. Finnish Sports Car Drivers ry. www.sua.fi

Finnish Sports Car Drivers ry. Suomen UrheiluAutoilijat. MUSEOT ja KOULUT. Finnish Sports Car Drivers ry. www.sua.fi . MUSEOT ja KOULUT . Urheiluautoilijat Vanajanlinnassa 25/8 2012 Suomen Urheiluautoilijat kutsuu Suomen urheiluauto- ja klassikkoautoharrastajia, -kerhoja, -yhtiöitä ja muita asiaan liittyviä tahoja viettämään

Lisätiedot

Voimisteluliiton seuraseminaari Järvenpää 23.3.2013. Yhdessä järjestämme näyttävän näytöksen. Mäntsälän Voimistelijat ry. Mäntsälän Voimistelijat ry

Voimisteluliiton seuraseminaari Järvenpää 23.3.2013. Yhdessä järjestämme näyttävän näytöksen. Mäntsälän Voimistelijat ry. Mäntsälän Voimistelijat ry Voimisteluliiton seuraseminaari Järvenpää 23.3.2013 Yhdessä järjestämme näyttävän näytöksen Mäntsälän Voimistelijat Perustettu 1983 Jäseniä noin 750, joista valtaosa alle 19-vuotiaita Ohjaajia ja valmentajia

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Taitouinnin Kuvio- ja Highlight mestaruuskilpailut Jyväskylässä

KILPAILUKUTSU. Taitouinnin Kuvio- ja Highlight mestaruuskilpailut Jyväskylässä KILPAILUKUTSU Taitouinnin Kuvio- ja Highlight mestaruuskilpailut 8. 10.12.2017 Jyväskylässä JÄRJESTÄVÄ SEURA Swimming Jyväskylä ry PAIKKA Vesiliikuntakeskus Aalto Alvari, Pitkäkatu 2, 40700 Jyväskylä SÄÄNNÖT

Lisätiedot

Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat

Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat 2.-3.8.2013 Joensuu Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat 2.-3.8.2013 Joensuu Kutsumme kaikki ikäihmisten kuorot ja lauluryhmät kokemaan laulun voimaa Joensuun laulurinteelle,

Lisätiedot

Verestä hyviä muistoja

Verestä hyviä muistoja 1 (5) Verestä hyviä muistoja 4.3.2019 Motoristit hengenpelastajina - tavoitteena 3000 hengenpelastusta eli SMOTO on tehnyt jo pitkään yhteistyötä SPR:n Veripalvelun kanssa. Nyt tuhansien ihmisten hengen

Lisätiedot

KAMPRAATTTI ON OSALLISTUNUT SEURAAVIIN KUOROKILPAILUIHIN, -KATSELMUKSIIN JA -FESTIVAALEIHIN:

KAMPRAATTTI ON OSALLISTUNUT SEURAAVIIN KUOROKILPAILUIHIN, -KATSELMUKSIIN JA -FESTIVAALEIHIN: KAMPRAATTI, viralliselta nimeltään Ilmajoen musiikkikoulun kamarikuoro Kampraatti, on perustettu vuonna 1979. Kuoron on perustanut ja koko sen historian ajan johtanut Ilmajoen musiikkiopiston rehtori,

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2015. Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Tässä tiedotteessa

JÄSENTIEDOTE 2/2015. Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Tässä tiedotteessa Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry JÄSENTIEDOTE 2/2015 Tässä tiedotteessa Yhdistyskuulumiset... 2 Hallituksen kokoukset... 2 Toimiston kesäloma... 2 Lahden Seudun me itse... 2 Vapaa-ajan toiminta...

Lisätiedot

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin 7.-8.10.2017 Kilpailupaikan osoite: Rauhalantie 50, Mäntsälä www.uvu.fi/sm2017 AIKATAULU LAUANTAI Kilpailutoimisto aukeaa kello 7:30

Lisätiedot

Tapahtumajärjestämisen ABC. ISYY:n järjestökoulutus Joensuussa 6.2. ja Kuopiossa

Tapahtumajärjestämisen ABC. ISYY:n järjestökoulutus Joensuussa 6.2. ja Kuopiossa Tapahtumajärjestämisen ABC ISYY:n järjestökoulutus Joensuussa 6.2. ja Kuopiossa 7.2. 2018 Keskustelua: Mikä on ollut mielestäsi paras opiskelijatapahtuma? Miksi? Mitä hyvän tapahtuman järjestäminen vaatii?

Lisätiedot

Herttoniemen seurakunnan. toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille! tyttöjen ja poikien. läpyskä

Herttoniemen seurakunnan. toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille! tyttöjen ja poikien. läpyskä Herttoniemen seurakunnan toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille! tyttöjen ja poikien läpyskä talvi ja kevät 2016 KOULUIKÄISTEN KERHOT Kerhot alkavat loppiaisen jälkeen ja jatkuvat huhtikuun loppuun. Keskiviikkoisin

Lisätiedot

Kuiskaaja. Rantasalmen Nuorisoteatterin ja Lastenteatteri Ranttalin tiedote

Kuiskaaja. Rantasalmen Nuorisoteatterin ja Lastenteatteri Ranttalin tiedote Kuiskaaja Rantasalmen Nuorisoteatterin ja Lastenteatteri Ranttalin tiedote 23.9.2015 Pesuainemyynti * Harrastajanuoret kantotalkoisiin ma 28.9. klo 16 * Tuotteet noudettavissa Tornadolta ma 28.9. klo 17

Lisätiedot

Selvitys Yanzu-verkostossa mukana olevan koulun Kiina-toiminnasta lv. 2011 2012

Selvitys Yanzu-verkostossa mukana olevan koulun Kiina-toiminnasta lv. 2011 2012 Vastaanottaja: Yanzu-hanke / koordinaattori Minna Koskinen Vaskivuoren lukio Virtatie 4, 01600 Vantaa minna.koskinen@eduvantaa.fi Raportti on toimitettava koordinaattorille viimeistään perjantaiksi 18.5.2012.

Lisätiedot

Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan!

Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan! Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan! Saapuminen Kotkaan ja majoittuminen Majoitumme Kotkan Original Sokos Hotel Seurahuoneella (Keskuskatu 21, 48100 Kotka, puh: +358 10 7821 000, kotka.seurahuone@sokoshotels.fi)

Lisätiedot

Sosiaalisen median kampanja kestävän kehityksen viikolle 2018

Sosiaalisen median kampanja kestävän kehityksen viikolle 2018 Sosiaalisen median kampanja kestävän kehityksen viikolle 2018 Kaikki irti Euroopan kestävän kehityksen viikosta (ESDW) 30.5. 5.6.2018 sosiaalisessa mediassa Mikä ESDW? European Sustainable Development

Lisätiedot

115 vuotta. Uudenmaan Martat ry 85 vuotta. Anne Lempinen

115 vuotta. Uudenmaan Martat ry 85 vuotta. Anne Lempinen 115 vuotta Uudenmaan Martat ry 85 vuotta Anne Lempinen Uudenmaan Martat 85 vuotta Tuodaan juhlavuosi osaksi arkea Juhlavuotta tuodaan monin tavoin ja erilaisin tapahtumin esille tavoitteena on, että juhlavuosi

Lisätiedot

KAIKKI KANNUSTAMAAN KUPS MITALILLE, BANZAI!

KAIKKI KANNUSTAMAAN KUPS MITALILLE, BANZAI! JÄSENKIRJE LOKAKUU 2017 KuPS juniorit myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. KuPS:n viimeinen kotiottelu Savon Sanomat Areenalla pelataan

Lisätiedot

LOKAKUUN 2016 KUUKAUSITIEDOTE

LOKAKUUN 2016 KUUKAUSITIEDOTE LOKAKUUN 2016 KUUKAUSITIEDOTE Valmennuksen terveiset Ensimmäiset kilpailut on kilpailtu ja kausi on siis virallisesti avattu. Vielä muistutus,että kaikki harjoitukset tärkeitä, myös oheiset. Nettisivuilta

Lisätiedot

NAISAGRONOMIEN VUOSIKOKOUS FAZER KEKSEILLÄ TIISTAINA

NAISAGRONOMIEN VUOSIKOKOUS FAZER KEKSEILLÄ TIISTAINA Naisagronomien jäsenkirje 2/2014 28. lokakuuta 2014 HYVÄ NAISAGRONOMI Syksy on jo pitkällä ja pian on taas vuosikokouksen aika, toivottavasti pääset osallistumaan. Kaipaamme myös ajatuksiasi ja toiveitasi

Lisätiedot

Kilpailussa käytetään Siuksen elektronisia taululaitteita.

Kilpailussa käytetään Siuksen elektronisia taululaitteita. KILPAILUOHJEET LAJIT Kilpailut käydään SML:n ilma-aselajeissa: - Ilmahirvi - Ilmaluodikko SÄÄNNÖT Noudatetaan Suomen Metsästäjäliiton metsästysampumasääntöjä 2017 sekä liiton ja tuomarineuvoston antamia

Lisätiedot

MUSEON AVAIN. Satakunnan Museo

MUSEON AVAIN. Satakunnan Museo MUSEON AVAIN Satakunnan Museo Marraskuu 2013 MIKÄ ON MUSEON AVAIN? Museon avain on Satakunnan Museon etukortti yrityksille ja yhteisöille. Museon avaimella saat käyttöösi lukuisia etuja ja mahdollisuuden

Lisätiedot

Suomen Laulajain ja Soittajain Liitto

Suomen Laulajain ja Soittajain Liitto Suomen Laulajain ja Soittajain Liitto Sulasolin palvelut jäsenille Kustannustoiminta ja nuottipalvelu Nuottimateriaalin tuottaminen ja välittäminen on ollut Sulasolin perustehtäviä alusta alkaen. Sulasol

Lisätiedot

Kaikki irti Euroopan kestävän kehityksen viikosta (ESDW) sosiaalisessa mediassa

Kaikki irti Euroopan kestävän kehityksen viikosta (ESDW) sosiaalisessa mediassa Sosiaalisen median vyörytykset kestävän kehityksen viikolle 2017 Somella tavoitteen kimppuun: Kaikki irti Euroopan kestävän kehityksen viikosta (ESDW) 30.5.- 5.6.2017 sosiaalisessa mediassa Mikä ESDW?

Lisätiedot

Viikkotiedote 5.12.2014 vko 49

Viikkotiedote 5.12.2014 vko 49 Sivu 1 Viikkotiedote 5.12.2014 vko 49 Tirlittan-näytelmä Viides luokka esittää Tirlittan-näytelmän Wiljamissa (Urheilukatu 1). Koulun oma näytös on tiistaina 16.12. klo 12.00. Koulupäivä päättyy näytöksen

Lisätiedot

Tule mukaan kumppaniksi Bioaikaan!

Tule mukaan kumppaniksi Bioaikaan! Tule mukaan kumppaniksi Bioaikaan! Bioaika-tapahtumakiertue on koko metsäsektorin yhteinen lahja 100-vuotiaalle Suomelle ja Suomen nuorille. Kiertueen ytimen muodostaa pyörillä - ja biopolttoaineella -

Lisätiedot

TERVETULOA RIPPIKOULUUN!

TERVETULOA RIPPIKOULUUN! TERVETULOA RIPPIKOULUUN! Mikä ihmeen ripari? Edessäsi on nyt ainutkertainen elämän jakso, jolloin sinulla on mahdollisuus osallistua rippikouluun yhdessä ikätovereidesi kanssa. Rippikoulussa eli riparilla

Lisätiedot

YUKICON 2.0. Espoon kulttuurikeskus 10.-11.1.2015 SPONSORIKSI

YUKICON 2.0. Espoon kulttuurikeskus 10.-11.1.2015 SPONSORIKSI YUKICON 2.0 Espoon kulttuurikeskus 10.-11.1.2015 SPONSORIKSI Yukicon tarjoaa toisenakin vuotenaan yrityksille (tai keskeisemmille paikolle haluaville yksityisille myyjille, kunhan tuotteet sopivat tapahtuman

Lisätiedot

SYYSKUUN 2017 TAITOLUISTELUN KUUKAUSITIEDOTE

SYYSKUUN 2017 TAITOLUISTELUN KUUKAUSITIEDOTE SYYSKUUN 2017 TAITOLUISTELUN KUUKAUSITIEDOTE Jaoston terveiset; SalPa taitoluistelun kausi on käynnissä The Swans-logon alla. Kausi on taitoluistelujaoston 40-vuosi. Jaosto on perustettu 1978. Tervetuloa

Lisätiedot

Körpäkkäsanomat 1/2007

Körpäkkäsanomat 1/2007 Körpäkkäsanomat 1/2007 Taustaa Puuveneiden perinneseura Körpäkkä on vuonna 2003 rekisteröity yhdistys, jonka toimintatarkoituksena on puuveneiden perinteiden vaaliminen. Alun perin yhdistyksen perustana

Lisätiedot

22.3.2016. Leirikutsu

22.3.2016. Leirikutsu 22.3.2016 Leirikutsu Lapin ja Pohjois-Suomen pelastusliittojen palokuntanuorten In the Middle of Nowhere leiri järjestetään Sallassa koulukeskuksen alueella 3.-9.7.2016. Leirin järjestävät SPEK Lapin ja

Lisätiedot

MENESTY FRIENDTEX MYYJÄNÄ

MENESTY FRIENDTEX MYYJÄNÄ FI MENESTY FRIENDTEX MYYJÄNÄ FRIENDTEX- MYYJÄNÄ SINULLA ON MAHDOLLISUUS MENESTYÄ Friendtex-myyjänä voit itse valita sinulle sopivan myyntimuodon. Tutustu Friendtex- myyjän sopimusehtoihin, niin huomaat,

Lisätiedot

ILIMATAR. Hyvää huomenta ILIMATAR -kurssilainen! 3/2012. Lauantai 4.8.2012

ILIMATAR. Hyvää huomenta ILIMATAR -kurssilainen! 3/2012. Lauantai 4.8.2012 ILIMATAR Lauantai 4.8.2012 3/2012 Hyvää huomenta ILIMATAR -kurssilainen! SISÄLTÖ: 2 Terveiset Ajankohtaista ja uutiset 3 Valmiusliiton Lotalta 4 Tunnelmia avajaisista Maastossa majoitutaan mukavasti 5

Lisätiedot

Tampere 2019 Para Dance Sport International Competition (IPC) & Suomi Open 2019 Wheelchair Dance Competition (non-ipc)

Tampere 2019 Para Dance Sport International Competition (IPC) & Suomi Open 2019 Wheelchair Dance Competition (non-ipc) Tampere 2019 Para Dance Sport International Competition (IPC) & Suomi Open 2019 Wheelchair Dance Competition (non-ipc) Tällä lomakkeella tilataan pääsyliput, majoitus, kuljetukset ja ateriat Tampere 2019

Lisätiedot

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella 1 (5) KILPAILUKUTSU AIKA: 1.-2.11.2014 Lämpimästi tervetuloa Aerobic Cup 4 kilpailuihin Nokialle! PAIKKA: Nokian palloiluhalli, Kankaantaankatu 4, 37100 Nokia SARJAT ja alustava aikataulu: Lauantai 1.11.

Lisätiedot

Pole Dance & Show 24.5.

Pole Dance & Show 24.5. Pole Dance & Show 24.5. Missä? Ylöjärven urheilutalo, Koulutie 6. Kuinka pääset paikalle? TKL:n pysäkki Matkatie n. 5 min kävelymatkan päässä kilpailupaikasta. Pysäkin linjat: 80, 81 ja 85. Bussi Matkatielle

Lisätiedot

OHJEISTUS. GRAAFINEN YHTEISTYÖKUMPPANEILLE.

OHJEISTUS. GRAAFINEN YHTEISTYÖKUMPPANEILLE. GRAAFINEN OHJEISTUS. YHTEISTYÖKUMPPANEILLE. 1.3.2015 Lue sivulta 1 kuluttajasuojalain vaatimukset lippujen hinnan ilmoittamisesta ja Lippupisteen logon käytöstä! LIPPUJEN HINNAN ILMOITTAMINEN ILMOITTELUSSA

Lisätiedot

SALON PALLOILIJAT RY:N KUUKAUSITIEDOTE SYYSKUU

SALON PALLOILIJAT RY:N KUUKAUSITIEDOTE SYYSKUU SALON PALLOILIJAT RY:N KUUKAUSITIEDOTE SYYSKUU 2018 www.salpa.net SALPA RY TIEDOTTAA: Salon Palloilijat ry:n uudet www-sivut ovat valmiina. Tervetuloa uusille sivuille www.salpa.net Täältä löydät helposti

Lisätiedot

Infokirje

Infokirje Infokirje 1 11.8.2017 Tässä infokirjeessä: 1. Syyskausi alkaa 14.8. 2. Läsnä- ja poissaolot 3. Nuotisto 4. Tulevat tapahtumat 4.1. Kesäkonsertti 22.8. 4.2. Harjoitus Nuuksiossa 24.8. sekä luonnon päivän

Lisätiedot

2.4 mr SM 2014 KILPAILUKUTSU

2.4 mr SM 2014 KILPAILUKUTSU Järjestäjä Rauman Purjehdusseura ry ( RPS ), Kuuskarintie 76 Aika 1. 3.8. 2014 1 SÄÄNNÖT 1.1 Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä määriteltyjä sääntöjä. 1.2 Mitkään kansallisen järjestön

Lisätiedot

Pilates Mestarien käsissä

Pilates Mestarien käsissä CASTREN & SNELLMAN KEHONAHALLINNAN Yhteistyössä METHOD TALVEN PUTKISTO TIETO- JA TAITOPÄIVÄT INSTITUUTTI 2014 Tarjoaa Method Putkisto 3D Luonnollinen kasvoklinikka näytetuntitapahtuman Marja Putkiston

Lisätiedot

Tervetuloa Ryhmänohjaajien valmennusviikonvaihteeseen

Tervetuloa Ryhmänohjaajien valmennusviikonvaihteeseen Ryhmänohjaakurssi Peurunka Laukaa 11.-13.4.2014 www.seurakuntaopisto.fi Tervetuloa Ryhmänohjaajien valmennusviikonvaihteeseen Peurungan kylpylään Laukaaseen 11.-13.4.2014 Sielunhoidon kouluttaja Saara

Lisätiedot

Han Moo Do. Jyväskylä Open 2014 KISAKUTSU

Han Moo Do. Jyväskylä Open 2014 KISAKUTSU Han Moo Do Jyväskylä Open 2014 KISAKUTSU www.jklhanmoodo.com Han Moo Do Jyväskylä Open Tervetuloa kilpailemaan Han Moo Do Jyväskylä Open -kilpailuihin 11.1.2014! Kilpailut järjestää Jyväskylän Han Moo

Lisätiedot

OPPILASTIEDOTE 2012-2013 TAITEEN PERUSOPETUKSEN LAAJAN OPPIMÄÄRÄN PÄÄTTÖTYÖ

OPPILASTIEDOTE 2012-2013 TAITEEN PERUSOPETUKSEN LAAJAN OPPIMÄÄRÄN PÄÄTTÖTYÖ OPPILASTIEDOTE 2012-2013 TAITEEN PERUSOPETUKSEN LAAJAN OPPIMÄÄRÄN PÄÄTTÖTYÖ PÄÄTTÖTYÖ Keväällä 2013 Vantaan Tanssiopistossa voi suorittaa syventävien opintojen päättötyön. Päättötyön voivat suorittaa

Lisätiedot

Körpäkkäsanomat 2005

Körpäkkäsanomat 2005 Körpäkkäsanomat 2005 Taustaa Puuveneiden perinneseura Körpäkkä on vuonna 2003 rekisteröity yhdistys, jonka toimintatarkoituksena on puuveneiden perinteiden vaaliminen. Alun perin yhdistyksen perustana

Lisätiedot

Infokirje

Infokirje Infokirje 2 23.8.2017 Tässä infokirjeessä: 1. Päivitettyä tietoa Nuuksion harjoituksesta ja esiintymisestä 2. Aapine-levy 3. Kuvapankki 4. Kirjoituksia Israelin-matkaraporttiin! 5. Allergia-, ruokavalio-

Lisätiedot

PORI OPEN 2013 POOMSE 1 / 5. PORI OPEN 2013 Poomseliigan kolmas osakilpailu + harrastajat

PORI OPEN 2013 POOMSE 1 / 5. PORI OPEN 2013 Poomseliigan kolmas osakilpailu + harrastajat PORI OPEN 2013 POOMSE 1 / 5 PORI OPEN 2013 Poomseliigan kolmas osakilpailu + harrastajat PORI OPEN 2013 POOMSE 2 / 5 Kilpailupäivä Lauantai 11.05.2013 Alustava aikataulu 09.00 09.30 Tuomaripalaveri 09.30

Lisätiedot