Hyvä jäsenkirjeen vastaanottaja, HUOMIO! Välitä tämän kirjeen informaatio eteenpäin oman kuorosi koko hallinnolle ja kaikille laulajille! KIITOS!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hyvä jäsenkirjeen vastaanottaja, HUOMIO! Välitä tämän kirjeen informaatio eteenpäin oman kuorosi koko hallinnolle ja kaikille laulajille! KIITOS!"

Transkriptio

1 Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, Hyvä jäsenkirjeen vastaanottaja, HUOMIO! Välitä tämän kirjeen informaatio eteenpäin oman kuorosi koko hallinnolle ja kaikille laulajille! KIITOS! Jäsenkirje 2/2015 Hyvä mieskuoroveli! Kevät on täynnä Suomen Mieskuoroliiton järjestämiä tapahtumia, niistä tärkein Madetoja-kilpailu huhtikuussa Tampereella. Tapahtumat ovat mieskuorotoiminnan timantti ja tarjoavat varmasti jokaiselle nautinnollisia elämyksiä! Mikään tapahtuma ei kuitenkaan järjesty ilmaiseksi. Haluankin käyttää tilaisuuden nyt ja muistuttaa, millä monin tavoin mieskuorolaulaja ja kokonainen kuoro voi osaltaan olla taloudellisesti mahdollistamassa näitä tapahtumia. Tärkeimpänä on luonnollisesti tapahtumaan runsaslukuisesti osallistuminen. Muistakaa siis hankkia runsain määrin lippuja! Tärkeää on myös mainostaa tapahtumaa suurelle yleisölle. Madetoja-kilpailun gaalakonsertti on varmasti yksi tämän vuoden hienoimmista mieskuorokonserteista ja yleisölle nautinnollista kuultavaa! Madetoja-kilpailua varten painetaan ohjelmakirja, johon myydään ilmoituspaikkoja. Nämä ilmoitustulot ovat liitolle tärkeitä. Haluammekin kannustaa mieskuorolaisia myymään ilmoituksia kirjaan tarjoamalla ilmoitusmyynnistä myyntiprovision kuorolle. Siitä jäljempänä lisää tässä kirjeessä. Liitolla on laaja myyntituotevalikoima: nuottijulkaisuja, joista uusimpana pian ilmestyvä Hartaita lauluja II, cd-levyjä, ruusukkeita ja merkkejä. Myös kuoroveljien merkkipäivien huomiointiin liitolta löytyy runsaasti erilaisia tuotteita solmioneuloista Esa Riipan Crescendotauluun. Mikä olisikaan hienompi lahja pyöreitä vuosia viettävälle kuoroveljelle kuin liiton oma Crescendo-taulu! Liiton toimintaa voi tukea myös liittymällä kannattajajäseneksi, tekemällä lahjoituksia tulevaisuusrahastolle, hankkimalla uusia jäsenkuoroja; ja erityisesti kannustamalla yrityksiä tukemaan liiton toimintaa. Mitään mullistavia mustia pilviä liiton talouden yllä ei ole, mutta aina on hyvä muistaa, että mitkään hienot asiat eivät toteudu ilmaiseksi; ei edes Suomen Mieskuoroliiton toiminta. Nyt siis kova kampanjointi käyntiin ympäri Suomen liittyen Madetoja-kilpailuun. Otetaan tavoitteeksi tehdä Madetojasta niin taiteellisesti kuin taloudellisesti huipputapahtuma! Terveisin, Tomi-Pekka Niukkanen Puheenjohtaja

2 1) VI Kansainvälinen Leevi Madetoja -mieskuorokilpailu Tampereella Tapahtuman ohjelma, osallistuvat kuorot ja kilpailuaikataulu löytyvät kokonaisuudessaan kilpailun verkkosivuilta osoitteesta /madetoja2015. Seuraa tapahtumaa myös Facebookissa! LIPPUVARAUKSET KÄYNNISSÄ VIELÄ SAAKKA! Vielä ehtii mukaan kevään mahtavimpaan mieskuorotapahtumaan! VI Kansainvälisen Leevi Madetoja - mieskuorokilpailun kilpailu- ja konserttiliput sekä ruokailut ovat varattavissa Suomen Mieskuoroliiton kautta vain saakka. Tämän jälkeen ruokailulippuja (lounas, karonkka, silliaamiainen) ei ole enää mahdollista ostaa. Myös kilpailu- ja konserttiliput kannattaa varata liiton kautta, sillä kaikkia lippuja on rajallinen määrä ja ne ovat myöhemmin ostettuina kalliimpia. Kilpailun ja gaalakonsertin liput tulevat maaliskuussa myyntiin Lippupisteen kautta, mikäli tilaa vielä on, ja Kullervokonsertin varaamatta jääneet liput palautuvat Tampere Filharmonian lipunmyyntiin. Liput ovat myynnissä kaikille halukkaille: kilpailuun osallistuville kuorolaisille, turistikuoroille, aveceille, yksittäisille laulajille ja muulle yleisölle. Lippuvaraukset tulee tehdä sähköisellä lomakkeella osoitteessa Kaikkia lippuja on saatavana vain rajoitettu määrä, ja liput myydään varausjärjestyksessä. Lippuvaraukset ovat sitovia. Yksittäisten lippujen hinnat Suomen Mieskuoroliiton kautta varattuina: - Kullervo-konsertti (pe klo 19) 20 euroa - Kilpailu (la klo 9 17) 10 euroa (kilpailijoille maksuton) - Gaalakonsertti (la klo 19) 20 euroa - Karonkka (la klo 21) 34 euroa - Silliaamiainen (su klo ) 24 euroa Sekä kilpailun osallistujille että aveceille ja turisteille on lisäksi tarjolla total-lippupaketit, jotka sisältävät kaikki yllämainitut tilaisuudet kilpailuviikonlopun aikana 10 % alennuksella. Kilpailuun osallistuvien kuorojen laulajat pääsevät seuraamaan kilpailua veloituksetta ilman lippuvarausta, avecien ja turistien total-pakettiin sisältyy lisäksi pääsylippu kilpailuun. Total-paketit, myynnissä vain Suomen Mieskuoroliiton kautta saakka: - Kilpailun osallistujille: 88,20 euroa / Aveceille ja turisteille: 97,20 euroa Lauantain lounasliput ovat lisäksi erikseen varattavissa 10 euron kappalehintaan (myös aveceille ja turisteille). Ruokailujen menut löytyvät kilpailun verkkosivuilta /madetoja2015.

3 VAPAAMUOTOISIA ESIINTYMISIÄ JA VUOKRATTAVIA MYYNTIPÖYTIÄ Tapahtumaan kilpailijoina tai turisteina osallistuvilla kuoroilla ja yhtyeillä on mahdollisuus myös vapaamuotoisempiin esiintymisiin kilpailun aikana. Näihin esiintymisiin ilmoittaudutaan mennessä erillisen sähköisen lomakkeen kautta Mikäli haluatte esiintyä jossakin alla mainituista tilaisuuksista, kertokaa lomakkeella myös toivottu esiintymisajankohta. Vapaamuotoiset esiintymismahdollisuudet viikonlopun aikana: - Serenadiparveke la n. klo 9 17 Tampere-talon aula enintään tuplakvartetit à 10 minuuttia, vain naisille suunnattua ohjelmistoa - Open stage la n. klo 9 17 Tampere-talon aula kaikenkokoiset kuorot ja yhtyeet à 10 minuuttia, vapaa ohjelmisto - Silliaamiainen su n. klo 9 13 Pakkahuone kaikenkokoiset kuorot ja yhtyeet à 10 minuuttia, kevyttä ja vapaamuotoista ohjelmistoa Tampere-talon aulasta on myös mahdollisuus vuokrata myyntipöytiä lauantaiksi klo Myyntipöytiä voi käyttää kuoron omien tuotteiden myyntiin ja toiminnan esittelemiseen. Myyntipöydän vuokra on 30 euroa kilpailuun osallistuvilta kuoroilta ja muilta Suomen Mieskuoroliiton jäseniltä, 80 euroa muilta tahoilta. Ohjelmakirjailmoituksen (lisätietoa alla) ostaneet saavat myyntipöydän halutessaan käyttöönsä veloituksetta. Myyntipöydät tulee varata etukäteen viimeistään sähköisellä lomakkeella OHJELMAKIRJAILMOITUKSET NYT MYYNNISSÄ, MYYDYISTÄ ILMOITUKSISTA KUOROLLE 20 % PROVISIO! Ilmoitusmyynti tapahtuman ohjelmakirjaan on myös alkanut. Kannustammekin jäsenkuorojamme myymään ilmoituksia aktiivisesti yrityksille ja muille sidosryhmille! Mikäli ohjelmakirjailmoitus myydään kuoron kautta, kuoro saa itselleen ilmoituksen hinnasta 20 % provision; esim. puolen sivun 500 euron hintaisesta mainoksesta jää kuorolle 100 euroa puhtaana käteen, kunhan kuoron nimi mainitaan ilmoitusvarausta tehtäessä. Ilmoitusten myynnillä on siis mahdollista tukea myös kuoron omaa varainhankintaa! Kuorot voivat ostaa myös itse ilmoituksia ohjelmakirjaan esimerkiksi levyjen tai tulevien tapahtumien mainostamiseksi. Osallistuvat kuorot saavat myös omaan käyttöönsä ostamistaan ilmoituksista 20 % alennuksen. Ohjelmakirjailmoituksen ostaneet tahot saavat lisäksi halutessaan käyttöönsä myyntipöydän Tamperetalon aulaan lauantaiksi veloituksetta. Ohjelmakirjailmoitusten paikkavaraukset tulee tehdä viimeistään ja aineisto toimittaa mennessä. Ohjelmakirjailmoitusten myyntikirje on tämän tiedotteen liitteenä. #madetoja MADETOJA-KILPAILU NÄKYVILLÄ SOSIAALISESSA MEDIASSA Jotta kilpailutapahtumamme saa parhaan mahdollisen näkyvyyden, sitä kannattaa mainostaa kuoron omien kontaktien kautta, omilla nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa muun muassa Facebookin ja Twitterin kautta. FB- ja Twitter-julkaisuihin kannattaa merkitä tunniste #madetoja2015, niin tieto tapahtumasta leviää parhaalla mahdollisella tavalla!

4 Olemme lisäksi käynnistäneet kaksi FB-kampanjaa: 1. Matkalla Madetojaan -videokilpailu: Toteuta video kuorosi valmistautumisesta kilpailuun ja julkaise se kilpailun FB-sivulla (www.facebook.com/madetojachoircompetition). Videon sisältöä ei ole rajoitettu, mutta sen tulee olla tyyliltään julkaisukelpoinen ja liittyä jollakin tapaa kilpailuun. Eniten tykkäyksiä ennen kilpailuviikonloppua eli torstaihin mennessä saanut video palkitaan kilpailun yhteydessä! 2. Muistoja Madetojasta: Lähetä kilpailun FB-sivuille muistoja aiemmista Madetoja-kilpailuista. Muistot voivat olla joko kuvia tai tekstejä, kuten vaikkapa anekdootteja aiempien kisojen sattumuksista. Madetoja-muistoja lähettäneiden kesken arvotaan myös kilpailuun liittyviä yllätyspalkintoja. Etsimme Madetoja-muistoja myös kilpailun arkistosta ja julkaisemme historiallisia kuvia Throwback Thursdayn hengessä aina torstaisin kilpailuun saakka. 2) Tulevaisuusrahaston rahankeräys alkaa liiton 70-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Liiton perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 70 vuotta. Juhlavuotta vietetään työn merkeissä, ja varmasti jokunen lasillinenkin kohotetaan liiton kunniaksi Porin Talvipäivien ja Madetoja-kilpailun yhteydessä. Juhlavuoden kunniaksi käynnistämme myös rahankeräyksen poika- ja nuorten miesten kuorojen toimintaa tukemaan perustetun Tulevaisuusrahaston pääoman kartuttamiseksi. Toivommekin, että liiton 70-vuotisjuhlamuistamiset ohjataan suoraan Tulevaisuusrahastoon. Helpoimmin lahjoitukset Tulevaisuusrahastoon hoituvat tilisiirrolla, ja lisäksi lahjoittaminen rahastoon on mahdollista liiton toimistolla ja tapahtumien yhteydessä korttimaksupäätteen kautta. Lahjoitustilinä toimii Suomen Mieskuoroliiton tili FI (NDEAFIHH), tilisiirron viestikenttään maininta Tulevaisuusrahasto. Lahjoittaa voi kuka tahansa, myös muut kuin liiton jäsenet. Poliisihallitus on myöntänyt Suomen Mieskuoroliitto ry:lle rahankeräysluvan POL Tulevaisuusrahaston pääoman kartuttamiseen. Lupa on voimassa koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. 3) Hartaita lauluja II ilmestyy maaliskuun alussa Uusi hengellisiä mieskuorolauluja sisältävä nuottikokoelma Hartaita lauluja II ilmestyy maaliskuun 2015 alussa. Mukana on ohjelmistoa niin jumalanpalveluksiin, hautajaisiin ja muihin hengellisiin tilaisuuksiin kuin kirkkokonserttikäyttöönkin. Kokoelmaan on sisällytetty myös muutama klassikkolaulu vanhasta, jo loppuunmyydystä Hartaita lauluja I -kokoelmasta. Valtaosa teoksista on säestyksettömiä, lisäksi mukana on muutama piano- tai urkusäestyksellinen teos. Nopean tilaajan etu: mennessä tehdyt tilaukset jäsenkuoroille 20 euron kappalehintaan! Mikäli kirjat noutaa Talvipäiviltä Porista (ennakkotilaukset Poriin mennessä) tai liiton toimistolta, tilauksesta ei veloiteta toimituskuluja.

5 Nuottikokoelman normaali jäsenhinta on 23 euroa/kpl (sis. alv 10 %, muille 28 euroa/kpl) ja sitä voi tilata liiton toimistosta puhelimitse tai sähköpostilla. Postitse toimitettavissa tilauksissa veloitetaan lisäksi toimituskulut. Lisätietoja ja kokoelman sisällys: 4) Tulevan kesän Joutsenon kursseilla merkkilauluja ja kuoronjohtoa Tapahtumarikkaan kevään jälkeen kutsumme mieskuorolaisia perinteiseen tapaan Joutsenon Opiston kuorokursseille juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna. Tulevana kesänä on luvassa tuttu merkkilaulukurssi, jonne voi saapua harjoittelemaan perus-, taito- ja mestarimerkkiohjelmistoa asiantuntevien kouluttajien johdolla mukavassa ilmapiirissä. Perus- ja taitomerkkikoulutukseen voivat osallistua yksittäisetkin kuorolaiset, mestarimerkkikoulutusta voimme valitettavasti tarjota vain valmiille kvarteteille. Myös kokonaisille perus- ja taitomerkkikokonaisuutta harjoitteleville kvarteteille tarjoamme mahdollisuuksien ja toiveiden mukaan erikseen kvartettikohtaista yhtyekoulutusta. Merkkilaulukurssi alkaa perjantaina klo 11 ja päättyy sunnuntaina noin klo 15. Kurssin kouluttajina toimivat liiton musiikkilautakunnan jäsenet ja muut asiantuntevat mieskuorojen johtajat. Kurssin hinta on 260 euroa täysihoidolla ja 215 euroa ilman majoitusta ja aamiaisia. Ilmoittautuminen päättyy liiton verkkosivujen kautta sähköisellä lomakkeella Tulevana kesänä Joutsenon opistolla järjestetään viimekesäiseen tapaan kuoronjohtokurssi yhteistyössä Suomen Naiskuoroliiton kanssa. Tälle kurssille ovat tervetulleita niin vasta-alkajat kuin jo kuoronjohtokokemusta omaavatkin, sillä osallistujia jaetaan tarvittaessa pienempiin tasoryhmiin ja koulutus räätälöidään osallistujien mukaan. Erityisen hyödyllinen kurssi on kuorojen varajohtajille tai stemmaviskaaleille. Kurssi on avoin kaikille kiinnostuneille kuoromuodosta tai taustayhteisöstä riippumatta. Kuoronjohtokurssi alkaa perjantaina noin klo 16 ja loppuu päätöskonsertin jälkeen tiistaina noin klo 18. Kouluttajina toimivat viime kesältäkin tuttu Timo Lehtovaara ja muut kokeneet kuoronjohdon opettajat. Kurssin hinta on 290 euroa täysihoidolla ja 190 euroa puolihoidolla (ilman majoitusta, aamiaista ja päivällistä). Lisäksi osallistujien tulee maksaa Suomen Naiskuoroliiton tilille FI (DABAFIHH) 23 euron ilmoittautumismaksu vahvistaakseen osallistumisensa kurssille. Ilmoittautuminen päättyy liiton verkkosivujen kautta sähköisellä lomakkeella

Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, 18.9.2014 Klaneettitie 6 8 00420 Helsinki www.mieskuoro.fi

Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, 18.9.2014 Klaneettitie 6 8 00420 Helsinki www.mieskuoro.fi Jäsenkirje 4/2014 Hyvät laulajaveljet! Hyvä jäsenkirjeen vastaanottaja, HUOMIO! Välitä tämän kirjeen informaatio eteenpäin oman kuorosi koko hallinnolle ja laulajille! KIITOS! Uusi laulukausi on toivottavasti

Lisätiedot

Jäsenkirje 1-2012 26.1.2012

Jäsenkirje 1-2012 26.1.2012 Suomen Naiskuoroliitto ry (Y-tunnus 0872845-0) Laulutalo, Kauppakatu 51, 80100 Joensuu Puheenjohtaja 0500 205 525, sihteeri 040 728 4020 naiskuoroliitto@sulasol.fi Sampo Pankki FI91 8000 1271 1580 33 Hyvää

Lisätiedot

33. Hengen ja Tiedon messut

33. Hengen ja Tiedon messut 33. Hengen ja Tiedon messut 10.-11.10.2015 Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla lauantaina ja sunnuntaina klo 10.00-18.00 Messuteema: Yliluonnollista onko sitä? Hengen ja Tiedon messut pidetään Helsingin

Lisätiedot

LAUANTAI 28.4.2012 VIIKKO 17 PYHÄJOEN LUKION TUOTTAMA JOUKKOJULKAISU. Perinteinen motoristikirkko vappuna

LAUANTAI 28.4.2012 VIIKKO 17 PYHÄJOEN LUKION TUOTTAMA JOUKKOJULKAISU. Perinteinen motoristikirkko vappuna P YHÄJOEN KUULUMISET LAUANTAI 28.4.2012 VIIKKO 17 PYHÄJOEN LUKION TUOTTAMA JOUKKOJULKAISU Perinteinen motoristikirkko vappuna VIKKE TIIROLA Kaiken ikäisiä motoristeja Motoristikirkko on järjestetty Pyhäjoella

Lisätiedot

KURSSI. Vuoden 2013 kurssiesittelyt LIITE. Monipuolinen kurssikesä tulossa TIETOA JA OHJEITA HAKEMUKSIIN. Lähde Sydänlasten matkalle Legolandiin!

KURSSI. Vuoden 2013 kurssiesittelyt LIITE. Monipuolinen kurssikesä tulossa TIETOA JA OHJEITA HAKEMUKSIIN. Lähde Sydänlasten matkalle Legolandiin! 2013 SYDÄNLAPSET JA -AIKUISET RY KURSSI LIITE Hae uusia kokemuksia ja elämyksiä, vertaistukea ja Tietoa. Ilmoittaudu 1.1. 31.3. Vuoden 2013 kurssiesittelyt Monipuolinen kurssikesä tulossa TIETOA JA OHJEITA

Lisätiedot

TÄSSÄ JA NYT. Hämeen piiri. Järjestötiedote 2/2015 ENSIAPULAUKKUJEN ULKONÄKÖ ON MUUTTUNUT. Ensiapulaukku yleiskäyttöön.

TÄSSÄ JA NYT. Hämeen piiri. Järjestötiedote 2/2015 ENSIAPULAUKKUJEN ULKONÄKÖ ON MUUTTUNUT. Ensiapulaukku yleiskäyttöön. TÄSSÄ JA NYT Hämeen piiri Järjestötiedote 2/2015 Ensiapulaukku yleiskäyttöön Taskupakkaus Matkailijan ensiapupakkaus Joka kodin ensiapulaukku 1 ENSIAPULAUKKUJEN ULKONÄKÖ ON MUUTTUNUT. SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Puheenjohtajan tervehdys

Puheenjohtajan tervehdys Jäsenkirje II / 2008 1(10) Puheenjohtajan tervehdys Hyvät ekonomiystävät, Vaikka talven mittaan on ollut paljon harmaita päiviä, niin päivien pidentyminen ja joukkoon mahtuneet aurinkopäivät ovat tuoneet

Lisätiedot

Aika haastaa. Kehitysvammaisten Tukiliitto ry PUHEENJOHTAJALTA. www.kvtl.fi Kehitysvammaisten Tukiliitto ry 1

Aika haastaa. Kehitysvammaisten Tukiliitto ry PUHEENJOHTAJALTA. www.kvtl.fi Kehitysvammaisten Tukiliitto ry 1 JÄSENKIRJE 2/2013 VAPAASTI JAETTAVISSA Kokoajat Oili Jyrkämä ja Jaana Teräväinen päivitetty 2.10.2013 oili.jyrkama@kvtl.fi, jaana.teravainen@kvtl.fi Aika haastaa Olen viime aikoina osallistunut useampaankin

Lisätiedot

TEATTERIESITYKSET OVAT OIVA PAIKKA MYYDÄ ARPOJA!!

TEATTERIESITYKSET OVAT OIVA PAIKKA MYYDÄ ARPOJA!! Tekemisen riemua arpajaiset 2015 Suomen Nuorisoseurat järjestää 1.2. 31.7.2015 valtakunnalliset arpajaiset, joiden tuotolla tuetaan nuorisoseurojen tekemää kulttuurista lapsi ja nuorisotyötä. VIELÄ ON

Lisätiedot

Adventtikalenterikampanjan. asiamiesohje. 2012 Kalenterin kuvittaja: Lasse Katainen

Adventtikalenterikampanjan. asiamiesohje. 2012 Kalenterin kuvittaja: Lasse Katainen Adventtikalenterikampanjan asiamiesohje 2012 Kalenterin kuvittaja: Lasse Katainen Sisällysluettelo Hyvä kalenteriasiamies 3 Kalenteriasiamiehen tehtävät 5 Missä ja miten käy parhaiten kauppa? 8 Turvallisuus

Lisätiedot

LAVATANSSISEURA TANSSIKAS RY

LAVATANSSISEURA TANSSIKAS RY LAVATANSSISEURA TANSSIKAS RY JÄSENTIEDOTE 3 / 2013!Tanssikkaan seuravaatevalikoimaa on päivitetty. Mukana on mm. uusi Tanssikas-fleece! Tilausjärjestelmää on myös muutettu niin, että yksittäisten vaatteiden

Lisätiedot

TÄSSÄ JA NYT. Satakunnan piiri. Järjestötiedote 2/2015 ENSIAPULAUKKUJEN ULKONÄKÖ ON MUUTTUNUT. Ensiapulaukku yleiskäyttöön.

TÄSSÄ JA NYT. Satakunnan piiri. Järjestötiedote 2/2015 ENSIAPULAUKKUJEN ULKONÄKÖ ON MUUTTUNUT. Ensiapulaukku yleiskäyttöön. TÄSSÄ JA NYT Satakunnan piiri Järjestötiedote 2/2015 Ensiapulaukku yleiskäyttöön Taskupakkaus Matkailijan ensiapupakkaus Joka kodin ensiapulaukku 1 ENSIAPULAUKKUJEN ULKONÄKÖ ON MUUTTUNUT. TYKKÄÄ Facebookissa

Lisätiedot

TÄSSÄ JA NYT. Varsinais-Suomen piiri. Järjestötiedote 2/2015 ENSIAPULAUKKUJEN ULKONÄKÖ ON MUUTTUNUT. Ensiapulaukku yleiskäyttöön.

TÄSSÄ JA NYT. Varsinais-Suomen piiri. Järjestötiedote 2/2015 ENSIAPULAUKKUJEN ULKONÄKÖ ON MUUTTUNUT. Ensiapulaukku yleiskäyttöön. TÄSSÄ JA NYT Varsinais-Suomen piiri Järjestötiedote 2/2015 Ensiapulaukku yleiskäyttöön Taskupakkaus Matkailijan ensiapupakkaus Joka kodin ensiapulaukku 1 ENSIAPULAUKKUJEN ULKONÄKÖ ON MUUTTUNUT. TÄSSÄ JA

Lisätiedot

1/2015. KOONTI: Järjestöpäällikkö Tom Anthoni tom.anthoni@aivoliitto.fi p. 050 568 9145

1/2015. KOONTI: Järjestöpäällikkö Tom Anthoni tom.anthoni@aivoliitto.fi p. 050 568 9145 Yhdistysposti 2) Pääkirjoitus: Vaikuttamista puhevammaisten asioissa 3) Ajankohtaista järjestötoimintaa 3) Liittokokous 2015 3) Vuoden 2015 toimintatonnit 3) Vuoden 2014 toimintatonnit ja niiden tilitys

Lisätiedot

Wiikko-Ärsyke Joensuu

Wiikko-Ärsyke Joensuu Wiikko-Ärsyke Joensuu 23.9. 29.9.2013 * Viikko 39* Syksy n:o5/2013 Joensuun kampuksen aukioloaikoja ULJAS Ylioppilaskunnan toimisto ma... 10.00 15.00 ti... 10.00 15.00 ke...suljettu to... 10.00 15.00 pe...

Lisätiedot

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * TUL mukka 4 / 2007

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * TUL mukka 4 / 2007 Yliopistonkatu 31, 20100 TURKU www.tulturku.com * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * TUL mukka 4 / 2007 * * * * * * * * * *

Lisätiedot

Jäsenlehti 2011 nro: 1

Jäsenlehti 2011 nro: 1 Jäsenlehti 2011 nro: 1 Yhteystiedot Helsingin Latu on yhdistys luonnon ja liikunnan ystäville. Lajitarjontaan kuuluvat retkeily, vaellus, geokätköily, hiihto, keppijumppa, lentopallo, luontouinti, maastorullaluistelu,

Lisätiedot

Kilpailu koostuu kolmesta vaiheesta:

Kilpailu koostuu kolmesta vaiheesta: Arvoisat jäsenet Syksy alkaa taittua jo kohti talvea. Kesän jälkeen toimintaa on saatu yhdistyksissä hyvin vireille. Samoin on Liiton toiminnan osalta. Syksyn aktiviteetit aloitti mukavasti Seinäjoen Seudun

Lisätiedot

Sisältö. Yhdistystiedote 1/2014 24.2.2014. Reserviläisliitto Suomen suurin maanpuolustusjärjestö 59. toimintavuosi

Sisältö. Yhdistystiedote 1/2014 24.2.2014. Reserviläisliitto Suomen suurin maanpuolustusjärjestö 59. toimintavuosi Liitton puheenjohtajisto valittiin 25.1. Helsingissä. Kuvassa vasemmalta Terhi Hakola, Mikko Savola, Rauno Hauta-aho ja Osmo Suominen. Yhdistystiedote 1/2014 24.2.2014 Reserviläisliitto Suomen suurin maanpuolustusjärjestö

Lisätiedot

Suomen Vyöhyketerapeutit ry

Suomen Vyöhyketerapeutit ry TÄSSÄ SIGNAALISSA Sivu 1. Puheenjohtajan tervehdys ja Johtokunnan esittely 1 2. Feng Shui referaatti Hyvänolon päiviltä 3 3. Kutsu Hyvänolon Päiville 19.-20.4 5 4. Kutsu Hauhon kesäpäiville 23.-24.8 6

Lisätiedot

Jäsentiedote 2014. Sisällys

Jäsentiedote 2014. Sisällys JÄSENTIEDOTE 2014 1 Jäsentiedote 2014 Sisällys TOIMINNANJOHTAJAN TERVEISET... 3 SUOMEN CP-LIITON JÄRJESTÖTERVEISET... 4 KEVÄTNEUVOTTELUPÄIVÄT LAHDESSA 29.-30.3.2014... 5 ILMOITTAUTUMISLOMAKE... 6 LOMITTAJATOIMINTA...

Lisätiedot

Lahden Purjehdusseuran jäsenlehti 2/2014

Lahden Purjehdusseuran jäsenlehti 2/2014 PILSSI Lahden Purjehdusseuran jäsenlehti 2/2014 Tässä numerossa: Toimisto kesäksi Myllysaareen Kevätkokous Kilpailukausi alkaa Junioreiden toimintamuutoksia Muista katsastukset Kommodorin sana Myllysaaresta

Lisätiedot

OPAS IHOLIITON JÄSENYHDISTYSTEN TOIMINTAAN

OPAS IHOLIITON JÄSENYHDISTYSTEN TOIMINTAAN OPAS IHOLIITON JÄSENYHDISTYSTEN TOIMINTAAN Tähän oppaaseen on koottu Iholiiton jäsenyhdistysten toiminnan kannalta keskeisiä tietoja. Aluksi on lyhyt kuvaus Iholiiton toiminnasta ja organisaatiosta. Luvussa

Lisätiedot

ESPOON MUSIIKKIOPISTON TIEDOTUSLEHTI HUHTIKUU 2012. Kilpailujen kevät Jatkoilmoittautumiset Mitä muskarin jälkeen?

ESPOON MUSIIKKIOPISTON TIEDOTUSLEHTI HUHTIKUU 2012. Kilpailujen kevät Jatkoilmoittautumiset Mitä muskarin jälkeen? ESPOON MUSIIKKIOPISTON TIEDOTUSLEHTI HUHTIKUU 2012 Kilpailujen kevät Jatkoilmoittautumiset Mitä muskarin jälkeen? HUHTIKUU 2012 SISÄLTÖ: Rehtorin puheenvuoro 3 Yleistä 4 Konsertteja 5 Jatkoilmoitukset

Lisätiedot

Kansallinen veteraanipäivä

Kansallinen veteraanipäivä 1 KUNTATIEDOTE nro 4/15.4.2014 Siikalatvan kunta, Pulkkilantie 4, 92600 Pulkkila, puh. (08) 8118411, fax 8121292, www.siikalatva.fi Kehitystä Kun kunnanjohtaja Tuomo Haapalahti pyysi minua kirjoittamaan

Lisätiedot

HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 1 2009. Ravintola s. 8 Osta nimikkosalava s. 11 +55:n liikunta s. 12 Risusavotta s. 17

HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 1 2009. Ravintola s. 8 Osta nimikkosalava s. 11 +55:n liikunta s. 12 Risusavotta s. 17 HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 1 2009 Ravintola s. 8 Osta nimikkosalava s. 11 +55:n liikunta s. 12 Risusavotta s. 17 Pääkirjoitus TALI GOLF Tiedotustoimikunta Kari Kallio Jaana Jalonen Jeppe Arokanto

Lisätiedot

Espoon Urheilijat ry Judojaos. Seuran toimintalinja

Espoon Urheilijat ry Judojaos. Seuran toimintalinja Espoon Urheilijat ry Judojaos Seuran toimintalinja 1 Sisällysluettelo 1 ESPOON URHEILIJAT RY JUDOJAOKSEN VISIO JA MISSIO... 3 1.1 VISIO... 3 1.2 MISSIO... 3 2 ESPOON URHEILIJAT RY JUDOJAOKSEN TAVOITTEET...

Lisätiedot

Tulppaani Yhdistys viettää 50-v juhlavuottaan 2012!

Tulppaani Yhdistys viettää 50-v juhlavuottaan 2012! Tulppaani Yhdistys viettää 50-v juhlavuottaan 2012! Tässä numerossa mm: JJK lahjoittaa yhdistyksen jäsenille 50-juhlavuoden kunniaksi liput JJK-FC Lahti jalkapallo-otteluun 5.5.2012! Sivu 1 Kutsu yhdistyksen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma toimikaudelle 1.9.2011-31.8.2012

Toimintasuunnitelma toimikaudelle 1.9.2011-31.8.2012 Toimintasuunnitelma toimikaudelle 1.9.2011-31.8.2012 1. Raision Jumpparit ry:n toiminnan tarkoitus ja tavoitteet - Raision Jumppareiden toiminta-ajatuksena on tarjota jäsenilleen laadukasta, energistä

Lisätiedot

Yritysviesti. Liity Lempäälän Yrittäjien jäseneksi! s.12

Yritysviesti. Liity Lempäälän Yrittäjien jäseneksi! s.12 Yritysviesti Jaetaan kaikkiin yrityksiin Lempäälässä 02 12 Tarjoa paikallinen jäsenetu Lempäälän Yrittäjien jäsenille touko-joulukuulle 2012 (jäsenkorttia esittämällä) Tee ehdotus yrityksesi tarjoamasta

Lisätiedot