Vaput ry VUOSIKERTOMUS 2013

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Vaput ry VUOSIKERTOMUS 2013"

Transkriptio

1 Vaput ry VUOSIKERTOMUS Naiskuoro Vaput Vappujen toiminta on alkanut kotikuorona vuonna Kuoro on virallisesti perustettu Taustalla toimii Vaput ry, joka on rekisteröity Yhdistyksen tarkoituksena on toimia naiskuorolaulun kehittämiseksi kotipaikkakunnallaan Jyväskylässä. Vappujen vuosi 2013 oli tavanomainen. Pitkän superaktiivisen putken jälkeen kuoro ei halunnut tehdä isoja projekteja. Monenlaista pienempää tehtiin siitä huolimatta. Vappujen taiteellisena johtajana jatkoi Ulla Kotamäki ja varalaulunjohtajana Hilkka Heikkilä. Vuoden aikana kuoroa säesti useasti Konsta Koskinen. 2. Vaput ry Jäsenmaksunsa maksaneita kuorolaisia oli vuoden lopussa 35. Hallituksessa toimivat puheenjohtaja Minna Karjalainen, varapuheenjohtaja Eija Haapio, sihteeri Outi Raatikainen, taiteellinen johtaja Ulla Kotamäki, varalaulunjohtaja Hilkka Heikkilä, taloudenhoitaja Pia Viilos, jäsenvastaava Leena Kruuti ja OK-opintovastaava Terttu Penttinen. Hallitus kokousti 22.1., 10.2., 2.4., 16.4., 5.6., 13.8., 10.9., ja Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidettiin ja syyskokous Vastuutehtävät ja toimikunnat 2013 Hallituksen lisäksi Vapuissa toimii monenlaisia vastuuihmisiä. Vastuutehtävät Jäsenrekisterin hoitaja Leena Kruuti.

2 Pukuvastaava ja kurilukkari Kaisa Karhu. Nuotistonhoitajat Auli Nevantaus ja Tuula Piippanen. Arkistonhoitaja Tanja Holopainen. Stemmaviskaalit - 1. sopraano Mirja Manni - 2. sopraano Ritva Kuivanen - 1. altto Varpu Sulkakoski - 2. altto Päivi Salonen. Valiokunnat 2013 Musiikkivaliokunta Hilkka Heikkilä, Ulla Kotamäki, Auli Nevantaus, Tanja Holopainen, Minnamaria Koskela. Buffettivaliokunta Marja Hautanen (pääemäntä), Päivi Salonen ja Sirpa Rahela. Rieharyhmä Minna Karjalainen, Leena Kruuti ja Anne Hämäläinen. Tiedotusryhmä Hilkka Heikkilä, Minnamaria Koskela, Outi Raatikainen ja Minna Karjalainen. 4. Osallistuminen Sulasolin ja Naiskuoroliiton toimintaan Hilkka Heikkilä toimi Suomen Naiskuoroliitto ry:n hallituksessa ja talousvaliokunnassa. Ritva Kuivanen jatkoi varsinaisena ja Kaisa Karhu varajäsenenä Sulasolin Keski-Suomen piirin Vappujen edustajina. Lisäksi Auli Nevantaus on K-S piirin valitsema piirin edustaja ja hänen varajäsenenään toimi Annikki Kokko. Naiskuoroliiton merkit täysistä kuorovuosista Terhi Viikki 30 v., Annukka Murtolahti 20v., Varpu Sulkakoski 10 v., Mirja Manni 10 v. ja Marja Hautanen 10 v. Naiskuoroliiton Naiskuoropäivät Imatralla Vaput edusti runsaslukuisena kuoroa Naiskuoropäivillä Imatralla. Mieleenpainuvia kokemuksia olivat muun muassa Eija Ahvon työpaja Laulun kieli, Kokkolan Naislaulajien Vuoden kuoro -konsertti ja tietenkin karonkka viehättävässä Imatran Valtionhotellissa. Vapuilla oli myös mahdollisuus myydä Vappujen historiikkia ja Sydämellä Vaput -levyä Naiskuoropäivien tapahtumapaikalla kulttuurikeskus Virrassa. Liittokuoro Louhen ja Vox Feminaen yhteiskonsertissa lauloi Vapuista Hilkka Heikkilä ja liittokokouksessa kuoroa edustivat Minna Karjalainen ja Outi Raatikainen. Naiskuoroliiton laululeiri Vaput oli jälleen aktiivinen kuoro Naiskuoroliiton kesäisellä laululeirillä Joutsenossa. Laululeiriin osallistuivat Sirpa Rahela, Eija Haapio, Minna Karjalainen, Tuula Niskala, Leena Kruuti ja Tanja Holopainen. Sirpa Rahela suoritti peruskellon ja Minnan, Tuulan, Leenan ja Tanjan kvartetti taitokellot. Vappujen johtaja Ulla Kotamäki toimi leirillä taitomerkkiläisten opettajana yhdessä Kirsi Äikkään kanssa. Vox Feminaen laululeirille osallistui Vapuista Ritva

3 Kuivanen, Terhi Viikki, Varpu Sulkakoski, Leila-Katri Lempinen sekä Liisa Suomäki ja Liittokuoro Louhen leirille Hilkka Heikkilä. 5. Vuoden tapahtumat Vuoden aikana Vapuilla oli 36 harjoitukset. Ne pidettiin Pappilanvuoren päiväkodilla. Syysloman jälkeen harjoituspaikka vaihdettiin Luhtisen palvelukeskuksen ruokasaliin. Lisäksi kuorolla oli yksi laululeiripäivä huhtikuussa Pappilanvuoren päiväkodilla ja yhteinen laululeirija konserttiviikonloppu Oriveden naislaulajien kanssa Orivedellä. Tammikuussa Vappujen vuosi alkoi kuusenkaatajaisilla sekä kaksilla avoimilla harjoituksilla kaupunginkirjaston Minnansalissa ja viikkoa myöhemmin kansalaistoiminnankeskus Matarassa. Harjoitukset houkuttelivat paikalle kymmenkunta kuorolaulusta kiinnostunutta ja kuoro sai pysyvästi riveihinsä muutaman uuden kuorolaisen. Toukokuussa Liekkilän sali täyttyi jälleen ääriään myöten Vapunpäivän perinteisessä kahvikonsertissa ja Yläkaupungin yössä Vaput esiintyi kaupunginkirjaston portaikossa ennen Naiskuoro Pulssia. Elokuussa Laulusyksyä aloiteltiin Outin mökillä rennosti syöden, saunoen ja seurustellen sekä rintaliivi- ja lelukutsuista intoillen. Lokakuussa Vaput osallistui ensimmäistä kertaa järjestettyyn Jyväskylän kuoroviikkoon, joka juhlisti samalla Sulasolin Keski-Suomen piirin 70-vuotisjuhlaa. Viikolla Vaput esiintyivät yhteiskonsertissa Cantinovumin ja Vox Aurean kanssa Hannikaissalissa. Myöhemmin samassa kuussa Vaput matkusti Orivedelle Oriveden Naislaulajien vieraaksi viettämään yhteistä laululeiri- ja konserttiviikonloppua. Kuorolaiset majoittuivat Oriveden opistolla, mutta varsinainen laululeiri pidettiin Oriveden nais- ja mieslaulajien yhteisellä Laulumajalla, jossa myös Riikka Strandman antoi lauantaipäivän ajan yksinlaulutunteja kaikille halukkaille. Kuorot ennättivät viikonlopun aikana harjoitella niin yhdessä kuin erilläänkin ja harjoitella konserttiin myös kaksi yhteistä esitystä. Lauantai-iltana Oriveden Naislaulajien, Vappujen ja lauluyhtye Luppoajan onnistunut yhteiskonsertti pidettiin täydelle salille Oriveden Suojalla. Ilta päättyi yhteiseen hauskanpitoon Laulumajalla, mutta harjoituksia jatkettiin taas sunnuntaiaamuna. Marraskuussa Vaput saivat Oriveden Naislaulajat vastavierailulle yhteiskonserttiin Palokan koulukeskukseen. Joulukuussa kuorovuosi päättyi, kun Vaput esitti joululauluja Luhtisen palvelukeskuksen asukkaille ja heidän omaisilleen Palokassa. Syksyllä suunniteltiin myös uusi tunika kuorolle, vapaamuotoisempi ja värikkäämpi kuin entiset kuoroasut.

4 Vuoden 2013 tapahtumat Kuusenkaatajaiset Kaijalassa Avoimet harjoitukset kaupunginkirjaston Minnansalissa 5.2. Avoimet harjoitukset kansalaistoiminnankeskus Matarassa ja radiojuttu Keski-Suomen radiossa Suomen Naiskuoroliiton Naiskuoropäivät ja liittokokous Imatralla 6.4. Laululeiripäivä Pappilanvuoren päiväkodilla 1.5. Vappukonsertti Vaajakosken Liekkilässä Vaput Yläkaupungin yössä kaupunginkirjastolla Vappuja Naiskuoroliiton laululeirillä Joutsenossa Syksyn aloitus Raatikaisten Ranta-Ahossa Laukaassa Vaput Jyväskylän kuoroviikon yhteiskonsertissa Cantinovumin ja Vox Aurean kanssa Hannikaissalissa laululeiri ja Musiikillista syysenergiaa - Vappujen, Oriveden Naislaulajien ja lauluyhtye Luppoajan yhteiskonsertti Oriveden Suojalla Musiikillista syysenergiaa - Vappujen ja Oriveden naislaulajien yhteiskonsertti Palokan koulukeskuksessa Vaput järjestöjen joulumessuilla Joululauluja Luhtisen palvelukeskuksessa Vappujen pienryhmä Tuulantei Lauluyhtye Tuulantei harjoitteli vuoden aikana 21 kertaa ja esiintyi 7 kertaa. Tuulanteissä on vuonna 2013 laulanut Auli Nevantaus, Hilkka Heikkilä, Johanna Lajunen, Kaisa Karhu, Leila- Katri Lempinen, Minna Karjalainen, Ritva Kuivanen, Terhi Viikki ja Varpu Sulkakoski. Tuulantein esiintymiset vuonna 2013: 9.2. Lauluosuudet hautajaisissa Jyväskylän vanhan hautausmaan kappelissa Talven taittuessa tanssien - tanssiaiset Duo Festinon kanssa Pelimannitalolla 1.5. Vappukonsertissa Liekkilässä Postin eläkeläisten kesäjuhlassa Laajavuoressa Välitetään yhdessä! - muistiviikon yleisötilaisuudessa kaupunginkirjaston Minnansalilla Joululauluja OP eläkeläisten puurojuhlassa kaupunginteatterin aulassa (avustamassa Annikki Kokko, Eija Haapio ja Tanja Holopainen) Joulutunnelmissa - konsertti Duo Festinon kanssa Nikolainkulmassa Vappujen pienryhmä Daizyt Vappujen pienryhmä Daizyt harjoittelivat vuoden aikana satunnaisesti. Daizyissä lauloivat Ulla Kotamäki, Pia Viilos, Anne Hämäläinen, Tanja Holopainen, Leena Kruuti ja Minna Karjalainen. Vuoden aikana Daizyt esiintyivät kaksi kertaa: Leena Kruutin syntymäpäivillä/hääjuhlissa ja Vappukonsertissa. 6. Muistamiset ja onnittelut

5 Liisa Suomäki kutsuttiin Vappujen kunniajäseneksi 1.5. Vappukonsertissa Liekkilässä. Kunniajäseniä kutsutaan yleensä vain juhlavuosina, mutta Liisan kohdalla tehtiin poikkeus. Kuoron jäsenten muistaminen ahkeruuspalkinnolla Kevätkokouksessa jaettiin seuraavat ahkeruuspalkinnot: Kaisa Karhu Vuoden kellokas (kuparinen kynttilänjalka) Sirpa Rahela Vuoden sitkeä sissi (Dortmundin lautanen) Marita Saarinen Vuoden heittäytyjä (iso tinavati) Kerttu Rosenström Vuoden floristi (iso maljakko) Eija Haapio Vuoden myyntitykki (pieni tinamaljakko) Marja Hautanen Vuoden muonittaja (Veronan laatta) Lisäksi annettiin kaksi kunniakirjaa: Tuula Dahlblom Vuoden Salimestari Liisa Suomäki Vappujen Kuorokonkari Muut muistamiset Syntymäpäiviä juhlineita Vappuja muistettiin vuoden aikana heidän toiveidensa mukaan. Rita Varosen 50-vuotisjuhlakonserttiin osallistui kuoron edustajana Ritva Kuivanen. Hän antoi Vaput ry:n puolesta Ritalle lahjaksi itse suunnittelemansa ja neulomansa nuottikoristeiset villasukat. Sulasolin Keski-Suomen piirin 70-vuotisjuhlassa kuoroa edustivat Ritva Kuivanen ja Auli Nevantaus. Piirille lahjoitettiin Sydämellä Vaput -levy ja historiikki. Oriveden naislaulajia muistettiin kuoron historiikilla ja Sydämellä Vaput -levyllä. 7. Tiedotus Vappujen tärkeimmät tiedotuskanavat olivat omat kotisivut ja Facebook-sivut. Molempia sekä käytettiin että päivitettiin tarpeen mukaan. 8. Varainhankinta Perusjäsenmaksu oli 2x32 (sisälsi Sulasolin lehden) sekä opiskelijan ja työttömän jäsenmaksu 2x16. Varoja kuorolle hankittiin konserttitulojen lisäksi mm. CD-levyjen myynnillä sekä osallistumalla joulumyyjäisiin. Myös teen myynnistä ja vappuarpajaisista saatiin mukavasti tuottoa.

Vaput ry VUOSIKERTOMUS 2011. 1. Naiskuoro Vaput. 2. Vaput ry. 3. Vastuutehtävät ja toimikunnat

Vaput ry VUOSIKERTOMUS 2011. 1. Naiskuoro Vaput. 2. Vaput ry. 3. Vastuutehtävät ja toimikunnat Vaput ry VUOSIKERTOMUS 2011 Alkuvuosi 2011 ei juuri antanut aikaa palautua edellisvuoden 100-vuotisjuhlista. Vappujen sävellyskilpailun voittajateoksia harjoiteltiin ahkerasti. Lisäksi treenattiin kilpailu-

Lisätiedot

Toivotamme hyvää ja rauhaisaa joulunaikaa, ja laulun täyttämää tulevaa vuotta!

Toivotamme hyvää ja rauhaisaa joulunaikaa, ja laulun täyttämää tulevaa vuotta! Puheenjohtaja Sihteeri Taiteellinen johtaja Helena Toivanen Irma Pakarinen Rita Varonen Laulutalo, Kauppakatu 51 Laulutalo, Kauppakatu 51 Kilpisenkatu 14 a 13 80100 Joensuu 80100 Joensuu 40100 Jyväskylä

Lisätiedot

Vuosisadan kuoromatka Vaput 100 vuotta

Vuosisadan kuoromatka Vaput 100 vuotta 1/6 Vuosisadan kuoromatka Vaput 100 vuotta Vaput ry VUOSIKERTOMUS 2010 Vuosi 2010 oli Vappujen 100-vuotisjuhlaa. Heti tammikuussa julkaistiin Sirkka Varpulan kirjoittama historiikki, joka kattaa kuoron

Lisätiedot

Vaput ry VUOSIKERTOMUS 2012

Vaput ry VUOSIKERTOMUS 2012 1 Vaput ry VUOSIKERTOMUS 2012 Vappujen vuoden 2012 keskeinen teema oli levytys. Sydämellä Vaput -CD:n teemaksi oli valittu Vapuille sävelletyt kappaleet. Harjoittelu oli aloitettu jo edellisenä vuonna

Lisätiedot

Hyvät naiskuorolaiset kautta Suomen maan!

Hyvät naiskuorolaiset kautta Suomen maan! Hyvät naiskuorolaiset kautta Suomen maan! Naiskuoropäivät Turussa tarjosivat täyden annoksen koulutusta, konsertteja ja upeaa yhtyelauluosaamista. Turun Naislaulajien taidolla ja lämmöllä emännöimät päivät

Lisätiedot

Unohtumattomia ilon hetkiä ja naiskuorolaulun riemua naiskuoropäivillä suunta kohti kesää

Unohtumattomia ilon hetkiä ja naiskuorolaulun riemua naiskuoropäivillä suunta kohti kesää Puheenjohtaja Toimisto/varapj. Taiteellinen johtaja Helena Toivanen Maija-Liisa Kautonen Rita Varonen Laulutalo Laulutalo Kilpisenkatu 14 a 13 Kauppakatu 51 Kauppakatu 51 40100 Jyväskylä 80100 Joensuu

Lisätiedot

17.05 LC-Nivan 45-vuotisjuhla 29.08 Esiintyminen Erkki Kuvajan läksiäisissä Iisalmen Oikeustalolla. 18.12 Esiintyminen Kallionlaakson hoitokodissa.

17.05 LC-Nivan 45-vuotisjuhla 29.08 Esiintyminen Erkki Kuvajan läksiäisissä Iisalmen Oikeustalolla. 18.12 Esiintyminen Kallionlaakson hoitokodissa. KIURUN LAULU ry TOIMINTAKERTOMUS 2014 Esiintymiset Koko kuoro 19.01 Eino Liljan 70-vuotisjuhlan esiintyminen 23.02 Kuoron vuosipäivä Kulttuuritalon lämpiössä ja kuoroleiri Kiurusalissa. 08.03 Kyösti Lehtolan

Lisätiedot

Tulihan se talvi vihdoin

Tulihan se talvi vihdoin Puheenjohtaja Toimisto/varapj. Taiteellinen johtaja Helena Toivanen Maija-Liisa Kautonen Rita Varonen Laulutalo Laulutalo Kilpisenkatu 14 a 13 Kauppakatu 51 Kauppakatu 51 40100 Jyväskylä 80100 Joensuu

Lisätiedot

Kulttuuri- ja liikuntalautakunta

Kulttuuri- ja liikuntalautakunta Elokuva ja video 1 Nordic Glory Festival ry T 700 520 520 Hakemusnumero: 34 / Nordic Glory Festival ry Kirjallisuus 2 Jyväskylän Science Fiction seura 42 ry T 100 50 50 Hakemusnumero: 77 / Jyväskylän Science

Lisätiedot

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS JYTY JÄMSÄ RY Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS 2015 1 1. HALLINTO 1.1 Hallitus Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Sihteeri Ulla Mäkiaho Riitta Leiman Ulla Peltonen

Lisätiedot

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT Lista päivitetään noin kuukauden välein Numero PA26 AALTONEN, Virpi Marjatta 17.12.2019 PA6 AHLGREN, Mari Johanna PA49 AHONEN, Minna Susanna PA21 AHTIALA-HUOTARI, Elina

Lisätiedot

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT Lista päivitetään noin kuukauden välein Numero PA26 AALTONEN, Virpi Marjatta 17.12.2019 PA6 AHLGREN, Mari Johanna PA49 AHONEN, Minna Susanna PA21 AHTIALA-HUOTARI, Elina

Lisätiedot

Järjestimme kierrätystorin keväällä ja syksyllä. Maailmanparantajan kahvilaa ei saatu järjestettyä kertaakaan.

Järjestimme kierrätystorin keväällä ja syksyllä. Maailmanparantajan kahvilaa ei saatu järjestettyä kertaakaan. Järvenpään vihreät ry TOIMINTAKERTOMUS 2014 Järvenpään Vihreät ry:n hallitukseen kuuluivat vuonna 2014 Tiia Lintula (puheenjohtaja), Salla Hänninen (varapuheenjohtaja), Katri Kakko, Seija Kareinen (taloudenhoitaja),

Lisätiedot

Jäsenkirje 1-2012 26.1.2012

Jäsenkirje 1-2012 26.1.2012 Suomen Naiskuoroliitto ry (Y-tunnus 0872845-0) Laulutalo, Kauppakatu 51, 80100 Joensuu Puheenjohtaja 0500 205 525, sihteeri 040 728 4020 naiskuoroliitto@sulasol.fi Sampo Pankki FI91 8000 1271 1580 33 Hyvää

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2015. Lievestuoreen palvelukeskusyhdistys ry

TOIMINTAKERTOMUS 2015. Lievestuoreen palvelukeskusyhdistys ry TOIMINTAKERTOMUS 2015 Lievestuoreen palvelukeskusyhdistys ry YLEISKATSAUS VUOTEEN 2015 vuosi 2015 oli yhdistyksen 51. toimintavuosi Palvelutalossa tehtiin muutostöitä, joiden avulla Männikössä voidaan

Lisätiedot

puheenjohtaja /sihteeri Syyskokous Päätösten vahvistaminen hallitus marraskuu 300 yhdistyksen jäsenet Anneli Nikulainen, Oxana Tarasyuk ja Sanna Husu

puheenjohtaja /sihteeri Syyskokous Päätösten vahvistaminen hallitus marraskuu 300 yhdistyksen jäsenet Anneli Nikulainen, Oxana Tarasyuk ja Sanna Husu Järjestötoiminta Hallituksen kokoukset kuukausittain Edunvalvonnan varmistaminen ja yhdistyksen toiminnan suunnittelu, tiedon jakaminen. puheenjohtaja /sihteeri kerran kuukaudessa Kevätkokous Päätösten

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Kumpulan Speksi ry 6. maaliskuuta 2015 1 Sisältö 1 Yleistä 3 2 Hallinto 3 3 Yhteistyö 3 4 Toiminta 3 4.1 Produktio 3 4.2 Ympäristötoiminta 3 4.3 Yhdenvertaisuustoiminta

Lisätiedot

KAMPRAATTTI ON OSALLISTUNUT SEURAAVIIN KUOROKILPAILUIHIN, -KATSELMUKSIIN JA -FESTIVAALEIHIN:

KAMPRAATTTI ON OSALLISTUNUT SEURAAVIIN KUOROKILPAILUIHIN, -KATSELMUKSIIN JA -FESTIVAALEIHIN: KAMPRAATTI, viralliselta nimeltään Ilmajoen musiikkikoulun kamarikuoro Kampraatti, on perustettu vuonna 1979. Kuoron on perustanut ja koko sen historian ajan johtanut Ilmajoen musiikkiopiston rehtori,

Lisätiedot

KESÄÄ KOHDEN LAULUN SIIVIN!

KESÄÄ KOHDEN LAULUN SIIVIN! Puheenjohtaja Sihteeri Taiteellinen johtaja Helena Toivanen Maija-Liisa Konttinen Anneli Julén Laulutalo Laulutalo Kauppakatu 51 Kauppakatu 51 80100 Joensuu 80100 Joensuu Gsm 040 865 3169 Gsm 0500 205

Lisätiedot

VAPUT RY TOIMINTAKERTOMUS 2009

VAPUT RY TOIMINTAKERTOMUS 2009 Vaput ry:n toimintakertomus 2009 1 VAPUT RY TOIMINTAKERTOMUS 2009 Kuoron toimintavuotta leimasi 100-vuotisjuhlavuoteen valmistautuminen, erityisesti varojen hankkiminen, historiikin viime metrit sekä konserttiohjelmistojen

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2017

TOIMINTASUUNNITELMA 2017 TOIMINTASUUNNITELMA 2017 1 MISSIO Edistää naisyrittäjyyttä sekä parantaa naisyrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla toiminta-alueellaan, edistää tervettä kilpailua ja naisyrittäjien

Lisätiedot

Lasten ja vapaaehtoistoimijoiden tapaturma- ja vastuuvakuutuksen voimassaolon varmistaminen ks. Yhdistysnetti

Lasten ja vapaaehtoistoimijoiden tapaturma- ja vastuuvakuutuksen voimassaolon varmistaminen ks. Yhdistysnetti MLL:n paikallisyhdistyksen hallinnon vuosikello (Lähde: MLL /Yhdistysnetti) TAMMIKUU Yhdistyksen hallituksen järjestäytymiskokous Varan, sihteerin, rahastonhoitajan, jäsenvastaavan ja muiden vastuuhenkilöiden

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2009

Toimintakertomus vuodelta 2009 Anna Rantanen Tampereen Yliopiston Laulajat ry:n vpj v. 2009 Satakunnankatu 35 B 227, 33210 Tampere puh. 040 742 6100 anna.k.rantanen@uta.fi Tampereen Yliopiston Laulajat Toimintakertomus vuodelta 2009

Lisätiedot

Sääntömääräinen syyskokous

Sääntömääräinen syyskokous Sääntömääräinen syyskokous La 1.11.2014 klo 17:00 Kartano Koskenranta, Voikkaa Esityslista 1 Kokouksen avaus ja järjestäytyminen 2 Läsnä olevien toteaminen, kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Esityslistan

Lisätiedot

SYYSKOKOUS

SYYSKOKOUS Leppävaaran palvelukeskus Armas Launiksenkatu 9 ESPOO SYYSKOKOUKSEN ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Päätösvaltaisuuden toteaminen 3. Valitaan kokouksen toimihenkilöt 4. Kokouksen työjärjestyksestä päättäminen

Lisätiedot

Toimintakertomus Alajärven Yrittäjät Ry

Toimintakertomus Alajärven Yrittäjät Ry Toimintakertomus 2017 Alajärven Yrittäjät Ry Yleistä Alajärven Yrittäjät on kaupungissa toimivien yritysten ja yrittäjien etujärjestö, joka valvoo yrittäjien ja yritysten toiminnallisia ja taloudellisia

Lisätiedot

Suomen Naiskuoroliitto ry Jäsenille 18.2.2016

Suomen Naiskuoroliitto ry Jäsenille 18.2.2016 Suomen Naiskuoroliitto ry Jäsenille 18.2.2016 Vanha vuosi paketissa suuntaamme kohti tulevaa! Vuosi 2015 oli liittomme 70-vuotisjuhlavuosi, jonka päätapahtuma pidettiin maaliskuussa Lahdessa. Tapahtuma

Lisätiedot

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu SYYSKOKOUS 2013 Aika maanantai 23.10.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu Osallistujaluettelo liitteenä 1 Kokouksen avaus Yhdistyksemme puheenjohtajan Pasi

Lisätiedot

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli tilinpäätöksen tarkastus ja alllekirjoitus), Roby oli sihteerinä

Lisätiedot

Päätösesitys: Hallituksen puheenjohtaja Pekka Knuutti avaa kokouksen Päätös: Esityksen mukaan

Päätösesitys: Hallituksen puheenjohtaja Pekka Knuutti avaa kokouksen Päätös: Esityksen mukaan EVANKELINEN LÄHETYSYHDISTYS ELY ry VUOSIKOKOUS PÖYTÄKIRJA Kokousaika: Lauantai 16.4.2016 klo 14.30 Paikka: Tampere, Kalevan kirkon srk-sali Läsnä: Osallistujalista pöytäkirjan liitteenä 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Suomen musiikkikirjastoyhdistys ry Toimintakertomus 2017

Suomen musiikkikirjastoyhdistys ry Toimintakertomus 2017 Suomen musiikkikirjastoyhdistys ry Toimintakertomus 2017 Hallitus ja kokoukset Suomen musiikkikirjastoyhdistys ry:n hallituksen puheenjohtajana vuonna 2017 toimi Tuomas Pelttari (Turun kaupunginkirjasto).

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS 2014 Diabeteshoitajat ry

VUOSIKERTOMUS 2014 Diabeteshoitajat ry VUOSIKERTOMUS 2014 Diabeteshoitajat ry S i v u 2 DIABETESHOITAJAT RY VUOSIKERTOMUS 2014 SISÄLTÖ 1.YHDISTYS... 2 3.HALLINTO... 3 5.2. Yhteistyö... 4 5.3. Tiedotus... 4 5.4. Toimikuntatyöskentely... 5 6.1.

Lisätiedot

Laukaan Kirkkokuoron toimintakertomus vuodelta 2015

Laukaan Kirkkokuoron toimintakertomus vuodelta 2015 Laukaan Kirkkokuoron toimintakertomus vuodelta 2015 Kuoron jäsenet Kevätkaudella kuorossa oli 39 laulajaa, joista sopraanoita 17, alttoja 12, tenoreita 5 ja bassoja 5. Syyskaudella laulajia oli 40, joista

Lisätiedot

SYYSKOKOUS

SYYSKOKOUS Leppävaaran palvelukeskus Armas Launiksenkatu 9 ESPOO SYYSKOKOUKSEN ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen päätösvaltaisuus 3. Kokouksen toimihenkilöt 4. Kokouksen työjärjestys 5. Jäsenmaksu ja kannatusmaksu

Lisätiedot

Vuosikertomus 2011. Kaarinan Urheiluratsastajat ry

Vuosikertomus 2011. Kaarinan Urheiluratsastajat ry Vuosikertomus 2011 Kaarinan Urheiluratsastajat ry Kaarinan Urheiluratsastajat ry Vuosikertomus SISÄLLYSLUETTELO Aloitussanat... 3 Yleistä... 3 Hallitus... 4 Toimikunnat... 4 Kokoustoiminta... 5 Tapahtumat...

Lisätiedot

AURINKOISTA KEVÄTTÄ LAULUSISKOT

AURINKOISTA KEVÄTTÄ LAULUSISKOT Puheenjohtaja Toimisto/varapj. Taiteellinen johtaja Helena Toivanen Maija-Liisa Konttinen Rita Varonen Laulutalo Laulutalo Kilpisenkatu 14 a 13 Kauppakatu 51 Kauppakatu 51 40100 Jyväskylä 80100 Joensuu

Lisätiedot

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Toimintakertomus vuodelta 2013 Nykytila: Yhdistyksemme jäsenmäärä kasvoi 14.11.1013 lähes kaksinkertaiseksi, kun Helsingin sosiaaliviraston henkilöstö

Lisätiedot

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa.

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa. TOIMINTAKERTOMUS 2015 YLEISTÄ Metsäkansan kyläyhdistyksen toiminta vuonna 2015 oli aktiivista. Vuotta värittivät erityisesti hyvin onnistuneet tapahtumat ja kyläyhdistyksen saama positiivinen huomio. Yhdistys

Lisätiedot

TOIMINTAOHJEET Hallituksen hyväksymä 21.1.2015

TOIMINTAOHJEET Hallituksen hyväksymä 21.1.2015 TOIMINTAOHJEET Hallituksen hyväksymä 21.1.2015 1 KUORON TOIMIKUNNAT 1.1. Musiikkilautakunta Musiikkilautakunnan muodostavat laulunjohtaja, puheenjohtaja, isäntä, sihteeri, nuotistonhoitaja ja syyskokouksen

Lisätiedot

Infokirje

Infokirje Infokirje 1 11.8.2017 Tässä infokirjeessä: 1. Syyskausi alkaa 14.8. 2. Läsnä- ja poissaolot 3. Nuotisto 4. Tulevat tapahtumat 4.1. Kesäkonsertti 22.8. 4.2. Harjoitus Nuuksiossa 24.8. sekä luonnon päivän

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Suomen Affenpinserit ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 1. YLEISTÄ Vuosi 2013 oli Suomen Affenpinserit ry:n kuudestoista toimintavuosi. Suomen Affenpinserit ry oli yhdistysjäsen Suomen Kääpiökoirayhdistys

Lisätiedot

OIKARISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2016

OIKARISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2016 OIKARISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2016 Kuva Sirpa Heikkinen 2009 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 5.12.2016 Oikaristen 16-vuotias sukuseura toimi aktiivisesti. Seuran tavoitteena on ollut

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

Suomen luonnonsuojeluliiton Jyväskylän seudun yhdistys ry

Suomen luonnonsuojeluliiton Jyväskylän seudun yhdistys ry Suomen luonnonsuojeluliiton Jyväskylän seudun yhdistys ry Toimintakertomus 2016 1. Toimihenkilöt Yhdistyksen puheenjohtajana toimi Heikki Susiluoma ja varapuheenjohtajana Markku Lemmetty. Hallituksen muut

Lisätiedot

Lupsakkaa talven aikaa ja hyviä hiihtokelejä!

Lupsakkaa talven aikaa ja hyviä hiihtokelejä! Jyty Varkaus Ry Tammikuu 2015 Jäsentiedote 1 Hallituksen joulukuun kokouksen päätökset 2 Edunvalvontakatsaus 3 Syyskokouksen päätökset 4 Yhdistyksen toimihenkilöt 2015 5 Hallitus 2015 6 Kuntokorttikausi

Lisätiedot

Puheenjohtaja Mauri Liimatainen avasi kokouksen kello Todetaan kokousedustajien valtuudet

Puheenjohtaja Mauri Liimatainen avasi kokouksen kello Todetaan kokousedustajien valtuudet Eläkkeensaajien Keskusliiton 29.11.2018 Kuopion Piiri ry Sääntömääräinen Syyskokous Maanantai 26.11.2018 klo 13.00 Hotelli IsoValkeinen Kuopio Osallistujat: 44 kokousedustajaa Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

Kokouksen esityslista

Kokouksen esityslista Kutsu sääntömääräiseen vuosikokoukseen Keski-Suomen Sukututkijat ry kutsuu jäsenensä sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 25.3.2015 klo 17.00 alkaen Jyväskylän maakunta-arkistossa.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 Toiminta Hallitus Suomen Saksanpystykorva harrastaja Sapy ry:n tarkoituksena on tehdä eri saksanpystykorvia ja eri harrastusmuotoja tunnetuksi, tuoda rotujen harrastajat yhteen,

Lisätiedot

SOMAKISS ry:n säännöt

SOMAKISS ry:n säännöt SOMAKISS ry:n säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on SOMAKISS ry ja kotipaikka, Helsinki 2 Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen tarkoituksena on edistää somali- ja abessinialaiskissojen kasvatusta,

Lisätiedot

puheenjohtaja /sihteeri Kevätkokous Päätösten vahvistaminen hallitus maalis-huhtikuu 300 yhdistyksen jäsenet

puheenjohtaja /sihteeri Kevätkokous Päätösten vahvistaminen hallitus maalis-huhtikuu 300 yhdistyksen jäsenet Järjestötoiminta Edustajistovaalit - sähköinen tiedotus jäsenille vaaleista - mahd. yhdistyksen ehdokkaan oma alasivu yhdistyksen sivuilla Avustetaan yhdistyksen jäsentä vaalityössä tiedottamalla asiasta/mainostamalla

Lisätiedot

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Lahti Anneli Loisa Kirsi Mikkonen Pasi 11 - Piipponen Mitja Sarola Riitta

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Lahti Anneli Loisa Kirsi Mikkonen Pasi 11 - Piipponen Mitja Sarola Riitta Pöytäkirja 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 1/2018 AIKA Keskiviikko klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Lahti Anneli Loisa Kirsi Mikkonen

Lisätiedot

RUOSNIEMEN HANURIT TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2005. Vuonna 2005 jäseniä oli yhteensä 110, josta kunniajäseniä oli 2 ja kannattajajäseniä

RUOSNIEMEN HANURIT TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2005. Vuonna 2005 jäseniä oli yhteensä 110, josta kunniajäseniä oli 2 ja kannattajajäseniä RUOSNIEMEN HANURIT TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2005 Vuonna 2005 Ruosniemen hanurit on kokoontunut harjoituksiin ja esiintynyt ahkerasti. Esiintymiset on kirjattu erilliseen liitteeseen (liite A). Harjoituksiin

Lisätiedot

Suomen Kivuntutkimusyhdistyksen pj, hallitus ja toimikunnat 2018

Suomen Kivuntutkimusyhdistyksen pj, hallitus ja toimikunnat 2018 Suomen Kivuntutkimusyhdistyksen pj, hallitus ja toimikunnat SKTY:n puheenjohtaja Säännöt: 8 kohta 13 Valitaan hallitukselle puheenjohtaja joka toinen vuosi. Pj valittiin vuosikokouksessa, pj:na jatkaa

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2009 ETELÄ SAVON ADHD, AUTISMI JA DYSFASIAYHDISTYS RY

TOIMINTAKERTOMUS 2009 ETELÄ SAVON ADHD, AUTISMI JA DYSFASIAYHDISTYS RY TOIMINTAKERTOMUS 2009 ETELÄ SAVON ADHD, AUTISMI JA DYSFASIAYHDISTYS RY HALLITUS Rauno Veijanen jatkoi yhdistyksen puheenjohtajana ja Pasi Juuti sihteerinä. Varapuheenjohtajana toimi Hannele Rintavaara

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoitus on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä

Lisätiedot

Helsingin yliopiston Shorinji Kempo ry TASEKIRJA

Helsingin yliopiston Shorinji Kempo ry TASEKIRJA Helsingin yliopiston Shorinji Kempo ry TASEKIRJA 1.1. 31.12.2014 1 Toimintakertomus 1.1. 31.12.2014 Toiminnan tarkoitus Helsingin yliopiston Shorinji Kempo ry:n (HYSK) sääntöjen mukaan yhdistyksen toiminta

Lisätiedot

MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY

MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY Toimintakertomus 2010 Sisältö 1. Toiminnan ydinalueet 1 2. Toiminta 1 2.1 Säännöllinen toiminta 1 2.2 Tapahtumat 1 2.3 Tapahtumia, joihin osallistuimme

Lisätiedot

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus 8.9.2014 Järjestöpäivät 5.-6.9.2014 Liittokokous joka 3. vuosi - valitsee liittovaltuustoedustajat Liittovaltuusto 34 yhdistysten edustajaa 10 muuta edustajaa

Lisätiedot

TERVETULOA SUKELTAJALIITON SYYSKOKOUSVIIKONLOPPUUN!

TERVETULOA SUKELTAJALIITON SYYSKOKOUSVIIKONLOPPUUN! KOKOUSKUTSU 16.9.2008 TERVETULOA SUKELTAJALIITON SYYSKOKOUSVIIKONLOPPUUN! 30 vuotta täyttävä Keski-Uudenmaan Sukeltajat isännöi tänä vuonna Liiton syyskokousta. Ohjelmaa on luvassa koko viikonlopulle juhlaseminaarin,

Lisätiedot

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma 2016 Toimintasuunnitelman pääkohdat Järjestötoiminta JHL 103 edustaa Jyväskylän kaupungilla ja osakeyhtiöissä työskenteleviä,

Lisätiedot

SUOMEN HOLLANNINPAIMENKOIRAT RY TOIMINTAKERTOMUS, VUOSI 2005

SUOMEN HOLLANNINPAIMENKOIRAT RY TOIMINTAKERTOMUS, VUOSI 2005 SUOMEN HOLLANNINPAIMENKOIRAT RY TOIMINTAKERTOMUS, VUOSI 2005 YHDISTYKSEN KOKOUKSET Kevätkokous 13.3.2005 Tampereella Vanhan Kirjastotalon tiloissa. Paikalla 14 äänivaltaista jäsentä. Käsiteltiin sääntömääräiset

Lisätiedot

Toimintakertomus 2012. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry

Toimintakertomus 2012. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintakertomus 2012 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry VasE:n toimintakertomus vuodelta 2012 Vuosi 2012 oli yhdistyksen 75. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia,

Lisätiedot

JOENSUUN LATU ry:n syyskokousten pöytäkirjat vv

JOENSUUN LATU ry:n syyskokousten pöytäkirjat vv JOENSUUN LATU ry:n syyskokousten pöytäkirjat vv. 2003-2007 Joensuun Latu ry:n sääntömääräinen syyskokous PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 14.11.2007 kello 18.05-19.20 Paikka: Koivupihan palvelukeskus, Ravintola

Lisätiedot

RAIDONJÄRVEN SUOJELUYHDISTYS RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

RAIDONJÄRVEN SUOJELUYHDISTYS RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA RAIDONJÄRVEN SUOJELUYHDISTYS RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN 28.10.2017 VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Raidonjärven suojeluyhdistys Ry Raidonpääntie 173 14300 Renko PÖYTÄKIRJA RAIDONJÄRVEN SUOJELUYHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN

Lisätiedot

6. KOKUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

6. KOKUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJA 1(3) 20.03.2013 TaLVI ry Sääntömääräinen kevätkokous Aika 20.03.2013 klo 18.25-18.55 Paikka ABC Lahdesjärvi, Automiehenkatu 39, Tampere Läsnä Osallistujaluettolo (liite 1) 1. KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

Oikaristen sukuseura ry:n

Oikaristen sukuseura ry:n Oikaristen sukuseura ry:n toimintakertomus 2015 Kuva: Sirpa Heikkinen 2015 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 24.11.2015 Oikaristen 16-vuotias sukuseura toimi aktiivisesti. Seuran tavoitteena on

Lisätiedot

Laitilan soittokuntayhdistys ry:n vuosikokous ma klo opistotalolla. Käsitellään sääntöjen määräämät asiat.

Laitilan soittokuntayhdistys ry:n vuosikokous ma klo opistotalolla. Käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Laitilan soittokuntayhdistys ry:n vuosikokous ma 20.3.2017 klo 19.30 opistotalolla. Käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Tervetuloa! Hallitus Laitilan soittokuntayhdistys ry:n vuosikokouksen esityslista

Lisätiedot

Keski-Suomen. Toimintasuunnitelma 2014

Keski-Suomen. Toimintasuunnitelma 2014 Keski-Suomen ry Toimintasuunnitelma 2014 Missio edistää naisyrittäjyyttä sekä parantaa naisyrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla toiminta-alueellaan, edistää yrittäjyyttä, tervettä

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 18.01.2017 1 KOKOUSAIKA 18.01.2017 kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Poissa Caven Heidi Haavisto Veikko Heikkilä Timo Hämäläinen Jari Kallionpää

Lisätiedot

SM Hiihdot - Vantaa. Vantaa Naiset Sprintti Tulokset. 1,4 km Sprintti TD: Apulais-TD Kilpailun johtaja: Jussi Prykäri Raiko Pousi Pasi Ruuth

SM Hiihdot - Vantaa. Vantaa Naiset Sprintti Tulokset. 1,4 km Sprintti TD: Apulais-TD Kilpailun johtaja: Jussi Prykäri Raiko Pousi Pasi Ruuth SM Hiihdot -,4 km Sprintti - 7..204 4:36:00,4 km Sprintti 2748482 Anne Kyllönen Kainuun Hiihtoseura 3:22.5 Finaali 2 9 270980 Riikka Sarasoja-Lilja 3:37.33 Finaali 3 3 2758782 Kerttu Niskanen Vieremän

Lisätiedot

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY www.toivakkaauk.fi

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY www.toivakkaauk.fi SYYSKOKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 9.10.2010 klo 15.15 Paikka: Läsnä: Hirsiaho, Toivakka Jukka Heinonen Kirsi Rutajärvi Venla Rutajärvi Juha Lampinen Heimo Nieminen Tuomas Hokkanen Sari Puikkonen Ronja Hokkanen

Lisätiedot

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu lokakuulla 2018

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu lokakuulla 2018 PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu lokakuulla 2018 1.10. maanantai klo 10 Paprus korttitarvikemyyntiä askartelutilassa klo 12 Maestro -karaoke 2.10. tiistai klo 10 Seniorikerho klo 10 Ikääntymismuutokset

Lisätiedot

Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010

Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010 Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010 Lokakuu su 3.10. klo 18.00 Mikkelinpäivän kauneimmat runot ja laulut Viinijärven kirkossa. Mukana, Sirpa ja Vilma Naumanen sekä Jutta, Minttu ja Pinja Kurki,

Lisätiedot

VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011

VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011 VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011 Aika: Maanantai 29.8.2011 klo 18.00 Paikka: Vähä-Heikkilän yksikön ruokala Läsnä: Katrine Arbol-Lilleberg (saapui klo 18.35), Mia Enlund, Sanna Ketonen-Oksi,

Lisätiedot

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös Turun Seudun Pool ry Tilinpäätös 1.6.2015 31.5.2016 Sisällys Sisällysluettelo...2 Toimintakertomus...3 Vuosikertomus...5 Taseet...7 Tilinpäätöksen allekirjoitukset...8 Toimintakertomus 2015-2016 YLEISTÄ

Lisätiedot

SÄÄNNÖT. Yhdistyksen nimi on Ikaalisten Nuoriso-orkesterin tuki ry. Sen kotipaikka on Ikaalinen ja toimialue on Ikaalinen.

SÄÄNNÖT. Yhdistyksen nimi on Ikaalisten Nuoriso-orkesterin tuki ry. Sen kotipaikka on Ikaalinen ja toimialue on Ikaalinen. IKAALISTEN NUORISO-ORKESTERIN TUKI RY SÄÄNNÖT Yleistä 1 YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMIALUE Yhdistyksen nimi on Ikaalisten Nuoriso-orkesterin tuki ry. Sen kotipaikka on Ikaalinen ja toimialue on

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 2/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 3.2.2005

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 2/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 3.2.2005 1(6) Aika 3.2.2005 Paikka Läsnä Poissa Ravintola Teatteri, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Suvi Hirvonen, hallituksen jäsen

Lisätiedot

LASTEN TAMPERE RY VUOSIKERTOMUS 2012

LASTEN TAMPERE RY VUOSIKERTOMUS 2012 LASTEN TAMPERE RY VUOSIKERTOMUS 2012 Lasten Tampere ry Vuosikertomus 2012 Sisältö 1. Yleistä 2. Toiminta 2.1. Hyvät tavat kampanja 2.2. Lasten konsertti 2.3. Vuoden veturi 2.4. LOP tapahtuma 2.5. Yhteistyö

Lisätiedot

Toimintakertomus 2014. Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry.

Toimintakertomus 2014. Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2014 Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry. Vuosi 2014 Vuosi 2014 oli yhdistyksen 77. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia, yritysvierailuja ja virkistystilaisuuksia.

Lisätiedot

PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa ja syyskokouksessa

PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa ja syyskokouksessa PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa 28.10.1998 ja syyskokouksessa 11.11.1998 1. Yhdistyksen nimi on Puijon Latu ry ja sen kotipaikka on Kuopio. 1 2. Yhdistyksen

Lisätiedot

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL n julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma 2017 Pääkohdat 1 / 2 Järjestötoiminta Liitto JHL;n 2017 toimintasuunnitelma ja sen strategiset tavoitteet ohjaavat myös toimintaamme.

Lisätiedot

SUOMEN NAISKUOROLIITTO RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011

SUOMEN NAISKUOROLIITTO RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 SUOMEN NAISKUOROLIITTO RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 Liittokokous hyväksynyt 18.3.2012 Helena Toivanen Irma Pakarinen Hilkka Heikkilä SISÄLLYS 1 YLEISKATSAUS VUODEN 2011 TOIMINTAAN... 4 2 HALLINTO

Lisätiedot

Sääntöuudistus Jyväskylä liittokokous 2018

Sääntöuudistus Jyväskylä liittokokous 2018 Sääntöuudistus Jyväskylä liittokokous 2018 2 Tarkoitus Yhdistyksen tarkoituksena on eläkeläisten ja eläketurvaa tarvitsevien henkisten ja aineellisten etujen valvominen sekä heidän sosiaalisen turvallisuutensa

Lisätiedot

Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintasuunnitelma 2015

Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintasuunnitelma 2015 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintasuunnitelma 2015 2 YLEISTÄ YHDISTYS ON PERUSTETTU 9.5.1937 3 YLEISTÄ JÄSENIÄ VUODEN ALUSSA OLI 872 4 MISSIO TARJOAMME TAPAHTUMIA, JOISSA JÄSENEMME PÄÄSEVÄT KEHITTYMÄÄN,

Lisätiedot

Wanhat Hiihtoveikot ja Hiihtosiskot Laajavuoressa

Wanhat Hiihtoveikot ja Hiihtosiskot Laajavuoressa WANHAT HIIHTOVEIKOT JA HIIHTOSISKOT 1.6.2017 Matti Harju Wanhat Hiihtoveikot ja Hiihtosiskot Laajavuoressa 31.5.- 1.6.2017 Wanhat Hiihtoveikot ja Hiihtosiskot ry:n kesätapaaminen ja vuosikokous pidettiin

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Imatran Ketterä Juniorit ry ja kotipaikka Imatra. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi.

Yhdistyksen nimi on Imatran Ketterä Juniorit ry ja kotipaikka Imatra. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi. IMATRAN KETTERÄ JUNIORIT RY:N SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Imatran Ketterä Juniorit ry ja kotipaikka Imatra. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi. 2 Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen

Lisätiedot

Toimintakertomus 2018

Toimintakertomus 2018 1 Korson Eläkeläiset ry Toimintakertomus 2018 Yleistä: Viikkokerho ja kuoro kokoontuvat Korson seurakuntakeskuksessa, kirkkosali 2 ssa Tiistaisin. Kuoro harjoittelee ensin 12-14 ja viikkokerho sitten 14-16.

Lisätiedot

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell.

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell. Porin Taitoluistelu ry VUOSIKERTOMUS sivu 1 VUOSIKERTOMUS 1.1.2011 31.12.2011 Porin Taitoluistelu ry:n virallinen rekisteröintipäivä on 1.4.2000. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja lisätä taitoluistelun

Lisätiedot

Toimintansa tukemiseksi yhdistys on oikeutettu

Toimintansa tukemiseksi yhdistys on oikeutettu 1/5 8.11.2016 Vaasan Insinööriopiskelijat VIO ry 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka 2 Yhdistyksen tarkoitus 3 Tarkoituksen toteuttaminen Yhdistyksen nimi on Vaasan Insinööriopiskelijat VIO ry, jota kutsutaan

Lisätiedot

Keski-Suomen. Toimintasuunnitelma 2015

Keski-Suomen. Toimintasuunnitelma 2015 Keski-Suomen ry Toimintasuunnitelma 2015 Missio edistää naisyrittäjyyttä sekä parantaa naisyrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla toiminta-alueellaan, edistää yrittäjyyttä, tervettä

Lisätiedot

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103. Toimintasuunnitelma 2019

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103. Toimintasuunnitelma 2019 Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma 2019 1 JHL 2022 LIITTOSTRATEGIA VISIO: JHL on kokoava voima, joka toimii vahvimpana ammattiliittona työpaikoilla ja

Lisätiedot

SEKRETERARFÖRENINGEN ry (5) Aika lauantai klo Paikka Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki

SEKRETERARFÖRENINGEN ry (5) Aika lauantai klo Paikka Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki 13.11.2010 1(5) YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS Aika lauantai 13.11.2010 klo 12.31 14.25 Paikka Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki 1 Kokouksen avaus 2 Läsnäolijoiden toteaminen

Lisätiedot

Suomen luolaseuran säännöt

Suomen luolaseuran säännöt Suomen luolaseuran säännöt 14.6.2010 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen luolaseura ry., ruotsiksi Finlands grottförening rf. Kansainvälisissä yhteyksissä voidaan käyttää englanninkielistä

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

EMPON OMAKOTIYHDISTYS RY

EMPON OMAKOTIYHDISTYS RY 1 EMPON OMAKOTIYHDISTYS RY Hyväksytty yhdistyksen syyskokouksessa 25.11.2004 ja kevätkokouksessa 10.2.2005. Merkitty Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin 5.5.2006. 1 Nimi, kotipaikka ja

Lisätiedot

Kymenlaakson Rakennusperinneyhdistys Iisakki ry. Toimintakertomus

Kymenlaakson Rakennusperinneyhdistys Iisakki ry. Toimintakertomus Kymenlaakson Rakennusperinneyhdistys Iisakki ry Toimintakertomus 2015 Sisällys 1. Yhdistyksen tarkoitus 1 2. Hallitus 1 3. Yhdistyksen kokoukset 1 4. Toiminta 2 5. Tiedottaminen 2 6. Talous 3 1 1. YHDISTYKSEN

Lisätiedot

VUODEN 2013 VIRALLISTEN KISOJEN TALKOOVUOROT Päivitetty 31.5.2013 Sivu 1/5

VUODEN 2013 VIRALLISTEN KISOJEN TALKOOVUOROT Päivitetty 31.5.2013 Sivu 1/5 VUODEN 2013 VIRALLISTEN KISOJEN TALKOOVUOROT Päivitetty 31.5.2013 Sivu 1/5 TYÖNTEKIJÄLISTA MAALISKUU LAUANTAI 02.03.2013 3 LK Anne Laine Jenni Sokura Satu Tolonen Anni Rämä Linda Laurikainen Sonja Meuronen

Lisätiedot

Hei! Oppilastiedote

Hei! Oppilastiedote Hei! Oppilastiedote 11.4.2019 Tervetuloa Tanssi väreissä -esityksiin tulevana lauantaina 13.4. Lukuvuosi-ilmoittautuminen on auennut Tanssiyhdistyksen uusi hallitus on valittu Loppukevään tuntitarkennukset

Lisätiedot

HEINOLAN ELÄKKEENSAAJAT RY Hallitus TOIMINTAKERTOMUS Yleistä:

HEINOLAN ELÄKKEENSAAJAT RY Hallitus TOIMINTAKERTOMUS Yleistä: HEINOLAN ELÄKKEENSAAJAT RY Hallitus 29.2.2016 TOIMINTAKERTOMUS 2015 Yleistä: Yhdistyksen toiminta jatkui monipuolisena. Jäsenet ovat osallistuneet aktiivisesti opintokerhoihin, retkiin, teatteriesityksiin,

Lisätiedot